Preslee Morris (@pres_catherine)

✨Anyone out there in LOVE with the BEAUTY BLENDER? I found a $4 (yes $4) DUPE!!! And it's amazingggg! I made a video on it showing you my first impression and thoughts on how it worked. It comes in 5 different colors too!
The link is in my bio if you want to watch! :)✨

vit.weight gain RM50 FREE POS (@fieyfanurmiey)

SILICONE SPONGE RM12

Kenapa HOT and VIRAL ???
1. Diperbuat daripada Silikon
🎀 Tak menyerap foundation mcm sponge or beautyblender biasa so jimat banyak foundation di situ ya. So tak da la membazir. Hehe
2. Sangat Bersih !
🎀 Silisponge ni sangat mudah dicuci. Lepas pakai boleh terus cuci tau, so tak lah berkuman dan berkulat sponge awk tu and sangat memudahkan awk awk semua terutamanya MUA yang selalu nak makeup kan model or pengantin. Bayangkan kalau sehari ada 10 model awk nak makeup kan, leceh kan nak cuci sponge lepas makeup kan sorang.
🎀 So guna ni, lagi cepat cuci dan mudah kering. Kerja pn lebih effisien. Ye tak ? hehe
3. Boleh Tahan LAMA
🎀 Okay yang ni best, sebab apa ? For sure silisponge ni tak mudah koyak mcm beauty blender yang biasa. Sangat praktikal dan senang simpan. Hehe.
4. INFORMASI PENTING !
🎀 SiliSponge ni sangat mudah digunakan dan sapuan lebih kemas licin dan senang sekata tau awk.
🎀 Dan jangan risau, mmg sesuai untuk semua jenis kulit even kulit yang sensitif

Price :
1 - RM 12.00
2 - RM 20.00

Postage :
SM : RM 8.00
SS : RM 12.00

jom order sekarang..
WHATSAPP : 01125491013 (fyfa)
WECHAT : fyfa94 .
#spansilikon #siliconesponge #spanmekap #spansilicon #spanmarketingforinteriordesign #spanmurah #sayajualsilicondsponge
#sayajualmekap #readystocks #bazarpaknil #moderepublic #makeupsponge #spanmekapmurah
#siliconesponge #siliconespongemurah #siliconespongemalaysia #siliconespongeborong #makeupbrushmurah #makeupsponge #spanmakeup #spansilicone #makeup #makeupjunkie #bazaarpaknil #bazarpaknil #silisponge #silispongemurah #silispongeborong #setmakeup #kabukibrush #beruskabuki

vit.weight gain RM50 FREE POS (@fieyfanurmiey)

SILICONE SPONGE RM12

Kenapa HOT and VIRAL ???
1. Diperbuat daripada Silikon
🎀 Tak menyerap foundation mcm sponge or beautyblender biasa so jimat banyak foundation di situ ya. So tak da la membazir. Hehe
2. Sangat Bersih !
🎀 Silisponge ni sangat mudah dicuci. Lepas pakai boleh terus cuci tau, so tak lah berkuman dan berkulat sponge awk tu and sangat memudahkan awk awk semua terutamanya MUA yang selalu nak makeup kan model or pengantin. Bayangkan kalau sehari ada 10 model awk nak makeup kan, leceh kan nak cuci sponge lepas makeup kan sorang.
🎀 So guna ni, lagi cepat cuci dan mudah kering. Kerja pn lebih effisien. Ye tak ? hehe
3. Boleh Tahan LAMA
🎀 Okay yang ni best, sebab apa ? For sure silisponge ni tak mudah koyak mcm beauty blender yang biasa. Sangat praktikal dan senang simpan. Hehe.
4. INFORMASI PENTING !
🎀 SiliSponge ni sangat mudah digunakan dan sapuan lebih kemas licin dan senang sekata tau awk.
🎀 Dan jangan risau, mmg sesuai untuk semua jenis kulit even kulit yang sensitif

Price :
1 - RM 12.00
2 - RM 20.00

Postage :
SM : RM 8.00
SS : RM 12.00

jom order sekarang..
WHATSAPP : 01125491013 (fyfa)
WECHAT : fyfa94 .
#spansilikon #siliconesponge #spanmekap #spansilicon #spanmarketingforinteriordesign #spanmurah #sayajualsilicondsponge
#sayajualmekap #readystocks #bazarpaknil #moderepublic #makeupsponge #spanmekapmurah
#siliconesponge #siliconespongemurah #siliconespongemalaysia #siliconespongeborong #makeupbrushmurah #makeupsponge #spanmakeup #spansilicone #makeup #makeupjunkie #bazaarpaknil #bazarpaknil #silisponge #silispongemurah #silispongeborong

vit.weight gain RM50 FREE POS (@fieyfanurmiey)

🔥NEW ARRIVAL 🔥
.
.
Silicone Sponge

Status : Ready stocks
.
.
- Blending sponge paling latest
- Mudah dibersihkan
- Cepat kering lepas dibasuh
- Silicone tahan lama ! - Jimat foundation
- Kadar serapan rendah
- Dah bosan dengan tear drop blending sponge ?
-Ini yang anda perlukan ! 😍

Price :
1 - RM 12.00
2 - RM 20.00

Postage :
SM : RM 8.00
SS : RM 12.00

jom order sekarang..
WHATSAPP : 01125491013 (fyfa)
WECHAT : fyfa94 .
#spansilikon #siliconesponge #spanmekap #spansilicon #spanmarketingforinteriordesign #spanmurah #sayajualsilicondsponge
#sayajualmekap #readystocks #bazarpaknil #moderepublic #makeupsponge #spanmekapmurah

KP (@pinupkelly)

So I placed my order for the @evieblender today. I'm totally getting the purple one because it looks like McDonald's character #Grimace.... #evieblender #kickstarter #makeupsponge #beautyblender #bitchstolemylook #whoworeitbetter

jEsSiCa +AKA+ hOnEy bAbY (@babygirl198385326)

😀Was so freaking excited to get my Silisponge from @mollycosmetics today in the mail. I just HAD to use it right away.💙My short review is that I loved it so much I threw out my 2 blending sponges. The silicone blender went on easy and made my face look airbrushed AND I used way less product and is SO EASY to clean. I think im in love again💞 I'm now definatly a Silisponge girl.👊
#mollycosmetics #silisponge #airbrushmakeup #flawless #makeup #makeupsponge #makeupblender #beauty #beforeandafter #latinas #plussizefashion #freckles #beautymarks #naturalbeauty #nomakeup

Blenderelle (@blenderelle)

Be one of the first to receive the new LATEST MUST-HAVE makeup blender sponge case, with antimicrobial.😍 Blenderelle™️ has you covered. Protect, Store & Travel with your favorite makeup collection and favorite blender sponge.
Visit our website for LIMITED AVAILABILITY.
www.blenderelle.com
Available in choice of pink or pearl metallic colors
#makeupblender #makeupsponge #makeupblendersponge #blendersponge #makeupspongecase #makeupcase #foundationsponge #protect #store #travel #beauty #blendingsponge #blendingmakeup #flawlessfoundation #vacation #lovemyblender #blenderbud #nycdesigned #blenderelle #makeup #beautyblogger #makeuptutorial #lovemakeup @nycdesigned

NYCdesigned (@nycdesigned)

Be one of the first to receive the new LATEST MUST-HAVE makeup blender sponge case, with antimicrobial.😍 BLENDERELLE™️ has you covered. Protect, Store & Travel with your favorite makeup collection and favorite blender sponge.
Visit our website for LIMITED AVAILABILITY.
www.blenderelle.com
Available in choice of pink or pearl metallic colors
#makeupblender #makeupsponge #makeupblendersponge #blendersponge #makeupspongecase #makeupcase #foundationsponge #protect #store #travel #beauty #blendingsponge #blendingmakeup #flawlessfoundation #vacation #lovemyblender #blenderbud #nycdesigned #blenderelle #makeup #beautyblogger #makeuptutorial #lovemakeup @blenderelle

Sola-Cosmetic By Keyfah (@keyiiz)

😘Order ปังๆ จาก ลค.สาวสวย ขอบคุณนะค๊า 👉บอกแล้วว่าของเค้าใช้ดี ☆Sola Cosmetic By Keyfah☆
😊ตัวแทนSola😊

Add Friend เลย Click 👇👇👇 https://line.me/R/ti/p/%40hwu9740h

หรือ LINE ID. keyferiiz

ส่งเร็วทันใจ ทักมาเลยคร้า😙😙😙
Free : EMS & Kerry

นัดรับ #unionmall #centralladprao

#Solacosmetic #เครื่องสำอางเกาหลี
#พัพซิลิโคน #BBcream #makeUpSponge
#Foundation #Concealer #แป้งดินน้ำมัน #SolaWink #FoundationBrush

Sasa-TheBalm, Ofra, Mur官方授權分銷商 (@sasa_shopaholic)

見大家咁喜歡silicon sponge, 佢咁啱出左幾個新pattern, 睇下你地訂唔訂
-
有original, star, blue, link
一pack 2個預訂$48
-
今晚10pm 截(19/1)
舊客可明天入數
-
現貨original 只餘下4 pack
-
#siliconsponge#ovalbrushhk#makeuptools
#ovalbrush#牙刷掃#化妝工具#artishk#ovalbrushhk#makeupbrush#化妝掃#化妝工具#realtechniqueshk#hkrealtechniques#miraclesponge#美妝蛋#化妝蛋#siliconsponge#makeupsponge#透明粉撲#矽膠透明粉撲
-

Miz🌺 (@mizukaloha)

.
▷Beauty Blender
超推化妝海綿(美妝蛋)
除了底妝、修容還可以畫腮紅!上妝起來服貼自然又持久。比起其他品牌質感柔軟有彈性、粉底液不容易被吸收。雖然有點貴但用過就用不了其他用具化底妝😘
・
去年購入したものです。
一時期海外、日本のYoutuberがゴリ押しのメイクアップスポンジ!綺麗にツヤ肌メイクができて、ムラなく自然に出来上がります。長時間メイクしてても崩れにくい👍🏻
色んな色もあり用途はさほどかわりません。
少し高いけど、今はこれないとベースメイクが上手くできないってくらい持ち歩いて愛用してます💕
・
・
#beautyblender #makeupsponge #makeup #instalike #cosmetics #xoxo #beautylover #化妝海棉 #美妝蛋 #海外コスメ #コスメ購入品 #コスメ #ビューティーブレンダ #ニューヨーク留学 #ニューヨーク #紐約

Evie Blender (@evieblender)

Order now or cry later... 😭  Tap the link in our profile to pre-order your Evie Blender!

EcoTools (@ecotools)

Beauty lovers like you can’t stop talking about our Perfecting Blender Duo! Share your photos and thoughts on these amazing new sponges using #EcoTools and you might be featured next! (📷: @spfsavage)
More...