FYZA AGENT DYXY SHAH ALAM (@fyza_dyxy)

Siapa yang x sempat grab blh grab sekarang‼️ Product laku keras‼️
.
Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘
.
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍
.
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka.
.
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉
.
Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉
.
Sekarang ada SET COMBO DISCOUNT SEBANYAK RM40-RM60 ‼️😱😱
.
.
.
⚠️ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤️💋
.
Whatsapp fyza cepat! 📲 +6017-2632642
Atau
klik je link kat bio tu ye 👆
• FREE COD • FREE GIFT
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #dyxy #makeuptutorial #makeuptools

FYZA AGENT DYXY SHAH ALAM (@fyza_dyxy)

DIVAS ARE BACK WITH EVERYTHING NEW 💃
.
Korang tahu tak lipstik DYXY selalu buat orang marah mengamuk sebab paling laku sampai tak ada stock???
.
Suka tak kalau kita dah UPGRADE pulak 😍?
.
🦄NEW PACKAGING EKSLUSIF
🦄LEBIH BERAT BERBANDING YANG LAMA
🦄MEMPUNYAI QR CODE (100% Original!)
🦄WARNA LAGI MENAWAN
🦄TEKSTUR LAGI BERKILAT
🦄KUALITI LAGI LEMBAB
🦄MASIH MATTE DI BIBIR TAPI TIDAK MENGERINGKAN!
.
👄 3 COLOR AVAILABLE
💄Cherry Red
💄Flirty Me
💄Sexy Nude
.
Get these DIVAS to be the real DIVA!
.
.
.
⚠️ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY! 🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤️💋
.
Whatsapp fyza cepat! 📲 +6017-2632642
Atau
klik je link kat bio tu ye 👆 • FREE COD • FREE GIFT
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #makeuptools

SPAN, BERUS MEKAP LEMBUT GILS! (@laabelle.co)

Black Modern Brush .
.
Handle high quality tak mudah tanggal atau tercabut .
.
2 mystery gift menanti .
.
Berminat? Whatsapp Kak Cun +6012 380 4536

SPAN, BERUS MEKAP LEMBUT GILS! (@laabelle.co)

Shell Brush (20 pieces) .
.
Bulu sintetik lembut, senang nak ratakan foundation. .
2 mystery gift menanti .
.
Berminat? Whatsapp Kak Cun +6012 380 4536

BOTANICAL GLOBAL PRODUCT (@mary.kay_beautyshop)

#marykay ada menawarkan FREE BEAUTY CONSULTATION 😄 So sesiapa yang nak kulit cantik dan sihat boleh whatsapp sis. sis akan guide dari awal sampai habis 💖
.
Sebarang pertanyaan boleh DM atau whatsapp sis okay 01139593479
.
.
#marykay #beautyconsultant #tipscantik #beautytips #beautifull #beautyshops #beautyonlineshops #jomcantik #makeuplover #makeup #skincare #globalskincare #globalproduct #eyeliner #lipstick #blusher #mascara #makeuptools #foundation

Jacquelle beaute (@jacquelle_official)

Every woman needs good basics.
.
Stay fabulous with Jacquelle Basic Flow.

Milana / Милана ▪️Germany (@milanafee)

REAL TECHNIQUES (#Werbung für @mein_rossmann , @realtechniquesde , unbezahlt) Ich darf auch den Dual Ended Expert Sponge (6,99€) testen. Die orange Seite wird für den Auftrag der Foundation benutzt. Die pinke Seite ist ideal zum Konturieren, Highlighten oder zum Auftragen von Blush. Ich benutze schon seit Jahren den originalen Miracle Complexion Sponge (6,99€) und kann ohne ihn mein Make-Up nicht mehr vorstellen und kaufe ihn immer wieder nach. Mal schauen, welchen ich besser finden werde #realtechniques #realtechniquespinseln #neubeirossmann #pinseln #ExpertFaceBrush #SculptingBrush #SettingBrush #EyeShadeandBlend #blogger #rossmann #bloggers #blog #produkttester #produkttest #neu #makeup #makeuptools #dankerossmann #tools #dualEndedExpertSponge #miracleComplexionSponge

Firliyati Effendi (@firli.y)

11pcs / set . Pegangan kuas brush terbuat dari bambu, tabung kuas brush berwarna perak (sambungan kuas brush dan batang kuas brush) terbuat dari aluminium.
.
.
✔️kuas brush dengan serat sintetis impor berkualitas tinggi, sangat lembut, dan menahan bedak dengan kuat.
✔️Tidak rontok, dan tidak menyakiti kulit halus Anda.
✔️100% kuas brush tanpa pori, sempurna untuk pemakaian bedak, krim, dan produk cair .
.
.
Fungsi lengkap Foundation, Blending, Blush, Eyeliner & Face Powder. .
IDR 60.000
#brush #makeup #makeuptools #make #up

STOKIS DYXY COSMETICS KAJANG (@yaya_dyxykajang)

.
.
KULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM MASA 1 MINIT
.
❗️INI BUKAN TIPU OKAY
❗️INI BUKAN TIPU OKAY
❗️INI BUKAN TIPU OKAY
.
🤗 Dalam masa 1 minit je dah dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan Dyxy Bc Cream. Segala parut cela semua hilang tau serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc 💕
.
Pakai sekali je tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌tak melekit langsung
.
BEST GILERRR sebab ada SPF 50++ yang boleh lindungi kulit dari UV sesuai sangat untuk korang yang suka aktiviti outdoor.
.
🙋🏻 JOM ORDER sekarang sebab ada promosi terlajak murahhh 😱
.
.
.
⚠️ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤️💋
.
Whatsapp cepat! 📲 +60126014090
Atau klik je link kat bio tu ye 👆
FREE POSTAGE • FREE COD • FREE GIFT
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #maskaradyxy #maskaramurah #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #coddyxykajang #basiclady #perfectlady #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #greenteafacemist #dyxy #makeuptutorial #makeuptools

Milana / Милана ▪️Germany (@milanafee)

REAL TECHNIQUES (#Werbung für @mein_rossmann , @realtechniquesde , unbezahlt) Ich darf einige Real Techniques Pinseln Testen, welche ab sofort beim Rossmann erhältlich sind. Es gibt natürlich noch mehr Pinseln, am besten schaut beim Rossmann, aber auch online vorbei. Ich habe folgende Pinseln erhalten (v.o.n.u.): 🔸Expert Face Brush (9,99€) ist ideal, um flüssiges oder cremiges Make-Up aufzutragen 🔸 Sculpting Brush (15,99€) eignet sich um definierte Konturen zu schaffen. Auch Rouge kann mit diesem Pinsel aufgetragen werden 🔸 Setting Brush (9,99€) kann mit gepresstem oder losem Puder sowie Highlighter verwendet werden 🔸 Eye Shade & Blend Pinselset (12,99€) besteht aus einem Basis-Lidschattenpinsel und einem Deluxe-Lidfaltenpinsel. Freue mich sehr die Pinsel sehr zu testen und bedanke mich beim Rossmann und Real Techniques für diese Möglichkeit. Wie findet ihr die Pinseln? Habt ihr diese schon beim Rossmann entdeckt? #realtechniques #realtechniquespinseln #neubeirossmann #pinseln #ExpertFaceBrush #SculptingBrush #SettingBrush #EyeShadeandBlend #blogger #rossmann #bloggers #blog #produkttester #produkttest #neu #makeup #makeuptools #dankerossmann #tools

Madelen 🥂 (@maddekh)

✨ @kicks.no sitt eget merke har kommet med flere nye koster - her har du to av mine favoritter. Nå er det 25% på makeup og koster fra kicks merke✨

La Bea (@trucchi_smalti_fantasia)

Ciao a tutte signorine!! E che si fa, un regalino per festeggiare la guarigione non ce lo facciamo?
Sotto il diluvio universale, arriva uno scorcio di primavera: ordine @sephoraitalia con le profumatissime #palette @toofaced
Signore e signorine ecco a voi #justpeachymattes e #whitepeach le mie nuove bambine!!
Puntavo quella dai toni caldi dalla sua uscita, ovviamente è la mia preferita. Poi ho aggiunto anche la sorellina perché tanto sapevo che, a forza di vedere foto qui su IG, poi l'avrei voluta: risparmiamo subito un secondo giro al corriere!! 😁😁😁
Voi avete ceduto? Quale vi piace di più?
Bacini bellezze!! 😘😘😘
#haul #makeuphaul #makeup #mua #beauty #makeupmafia #makeupporn #makeupmobb #makeuplover #makeuptools #beautyblog #beautyblogger #potd #picoftheday #sephora #toofaced #instahaul #instadaily #instalike #like4like #igersbeauty

GLAMOURE|MAKEUP|BEAUTY (@classiup)

How classical is it ?...........

STOKIS DYXY COSMETICS KAJANG (@yaya_dyxykajang)

.
.
KULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM MASA 1 MINIT
.
❗️INI BUKAN TIPU OKAY
❗️INI BUKAN TIPU OKAY
❗️INI BUKAN TIPU OKAY
.
🤗 Dalam masa 1 minit je dah dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan Dyxy Bc Cream. Segala parut cela semua hilang tau serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc 💕
.
Pakai sekali je tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌tak melekit langsung
.
BEST GILERRR sebab ada SPF 50++ yang boleh lindungi kulit dari UV sesuai sangat untuk korang yang suka aktiviti outdoor.
.
🙋🏻 JOM ORDER sekarang sebab ada promosi terlajak murahhh 😱
.
.
.
⚠️ LIMITED OFFER FOR LIMITED TIME ONLY!
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤️💋
.
Whatsapp cepat! 📲 +60126014090
Atau klik je link kat bio tu ye 👆
FREE POSTAGE • FREE COD • FREE GIFT
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #maskaradyxy #maskaramurah #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #coddyxykajang #basiclady #perfectlady #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #greenteafacemist #dyxy #makeuptutorial #makeuptools
More...