Stokis faraalipbutter.bangsar💋 (@faraalipbutter_bangsar)

🌸kandungan utama di dalam @faraalipbutter ialah :
.
Jojoba oil
Olive oil
Sunflower seeds
Beeswax
.
kesemua bahan ini mempunyak kandungan antioksidan yg sgt tinggi, berkesan utk melembapkan bibir, memberi warna bibir merah semulajadi tanpa bahan kimia bahaya :) yg penting bibir tak kering, tak berdarah dan tak pucat lesu!
.
WA +60199111791 🦄
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterbangsar #farahanimrazak #bangsar #um #midvalley #klsentral #masjidjamek #sentul #setapak #ampang #cheras #kgbaru #pantaidalam #putrajaya #cyberjaya #sgbesi #phg #temerloh #mentakab #bazarpaknil #instafamous #viral #agentwanted #dropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded #malaysianhijjabi

Promo Dress Dari RM27 Exc Pos! (@amaliscouture)

Awak pregnant eh? Dah ada baju pregnant yg selesa belum? Sis baru restock ni 🙈 Bukan 1 corak je tau TAPI ada banyak corak lagi restock 🙊 awak tengok dekat @amaliscatalogue ok? ❤️ promo habis last week, TAPI sebab sis restock banyak sis kasi lagi harga PROMO 😍
Jom whatsapp 0175530221 😘
.
.
.
. .
.
#amaliscouturecatalogue
#armanidressamaliscouture
#sayajualdress
#Sayajual
#dresslabuh
#hijabista
#fashionista
#singapore
#malaysia
#bazaarpaknil
#isell
#iselldress
#dressmurah
#bajumengandung
#dressmengandung
#promo
#igersmalaysia
#sayajualmurah
#sayajualmurah2
#hijabfashion
#hijabaddict
#malaysianhijjabi
#hijabmuslim
#hijaboutfit
#hijaboutfit
#dressxl
#dressmommy
#pregnantdress
#dresspregnant
#bajupregnant
#ootd

Tudung Viral Murah Ada Disini (@secretscarfs)

Promo for tudung bawal shiffon nelofa 🎉🎉🎉
.
.
Bawal Neelofa Shiffon High Quality AAA
.
Material shiffon high quality. Senang bentuk dan tak mudah renyuk and tak jarang
Saiz bidang 45"
.
RM 10.00 sehelai ✔️
RM 45.00 / 5 helai
RM 170 / 20 helai
.
To oder direct WhatsApp +601123323148
.
.
#bawalshiffon #bawalshiffonmurah #bawalnealofa #bawalneelofamurah
#bawalneelofa #bawalneelofaborong #bawalkaklofa #bawalkaklofamurah #bawallofa #bawallofamurah #kamijualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #uthmpretty #uitmpretty #uitm #glamhijjab #malaysianhijjabi #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu

Tudung Viral Murah Ada Disini (@secretscarfs)

#feedbackbysecretscarfsxdhialista Promo for tudung bawal shiffon nelofa 🎉🎉🎉
.
.
Bawal Neelofa Shiffon High Quality AAA
.
Material shiffon high quality. Senang bentuk dan tak mudah renyuk and tak jarang
Saiz bidang 45"
.
RM 10.00 sehelai ✔️
RM 45.00 / 5 helai
RM 170 / 20 helai
.
To oder direct WhatsApp +601123323148
.
.
#bawalshiffon #bawalshiffonmurah #bawalnealofa #bawalneelofamurah
#bawalneelofa #bawalneelofaborong #bawalkaklofa #bawalkaklofamurah #bawallofa #bawallofamurah #kamijualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #uthmpretty #uitmpretty #uitm #glamhijjab #malaysianhijjabi #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu

Tudung Viral Murah Ada Disini (@secretscarfs)

Promo for tudung bawal shiffon nelofa 🎉🎉🎉
.
.
Bawal Neelofa Shiffon High Quality AAA
.
Material shiffon high quality. Senang bentuk dan tak mudah renyuk and tak jarang
Saiz bidang 45"
.
RM 10.00 sehelai ✔️
RM 45.00 / 5 helai
RM 170 / 20 helai
.
To oder direct WhatsApp +601123323148
.
.
#bawalshiffon #bawalshiffonmurah #bawalnealofa #bawalneelofamurah
#bawalneelofa #bawalneelofaborong #bawalkaklofa #bawalkaklofamurah #bawallofa #bawallofamurah #kamijualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #uthmpretty #uitmpretty #uitm #glamhijjab #malaysianhijjabi #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu

Shaxiera_shoppe (@shaxiera_shoppe)

Jom ramai2 grab ombretto pallet ni . kita nk bg free gift brush 😍 ombretto ni juga boleh di gunakan utk eyeshadow ,eyebrow and shading taw !! colour very pigment ... comel tau pallet ni . senang kita nk bwak g travel 😘 RM69 ONLY !! for more details ws me 📲 0182839390 -zyra

#amouralovers #amouralipstick #amouralipmatte #amouracosmetics #penjagaanbibir #sheabutter #arganoil #malaysianhijjabi #teambibirsexy #teamkakjoy #amouraombretto #mascarafiber #eyeliner #eyeshadow #twistuplipstick #travelkitset

SHANA RAMLI OFFICIAL (@shanaramli)

Looking a model for your brand?
Dm/Text me here for booking details or any inquiries.
.
👉🏼 http://bit.ly/shanaramli
.
Shoot by @_shahruleizwan team @studio.clickpro
Makeup by @parasfaras

Fafa Farra (@aurafafa)

Send my selfie to NASA pleaseee because im a STAR 😜🤩😎 Lama da tak update gambar2 shoot ni maklum la cuaca yg tak menentu ni, demam saje.. Berselimut berstokin jela nyahhh 😪🤒
.
#stayprettylikeacelebrity #fashion #style #stylish #love #socialenvy #PleaseForgiveMe #me #cute #photooftheday #nails #hair #beauty #beautiful #instagood #instafashion #pretty #girl #girls #eyes #model #dress #skirt #shoes #heels #styles #outfit #shopping #malaysianhijjabi

Tudung Viral Murah Ada Disini (@secretscarfs)

Promo for tudung bawal shiffon nelofa 🎉🎉🎉
.
.
Bawal Neelofa Shiffon High Quality AAA
.
Material shiffon high quality. Senang bentuk dan tak mudah renyuk and tak jarang
Saiz bidang 45"
.
RM 10.00 sehelai ✔️
RM 45.00 / 5 helai
RM 170 / 20 helai
.
To oder direct WhatsApp +601123323148
.
.
#bawalshiffon #bawalshiffonmurah #bawalnealofa #bawalneelofamurah
#bawalneelofa #bawalneelofaborong #bawalkaklofa #bawalkaklofamurah #bawallofa #bawallofamurah #kamijualmurah #bazaaronline #bazaarpaknil #uthmpretty #uitmpretty #uitm #glamhijjab #malaysianhijjabi #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu
More...