WEDDING PHOTOGRAPHER (@ederrapictures)

Reception
@EderraPictures β€’

Booked Yur Seat Now...πŸ—£οΈπŸ“£
β€’
Booking fee only RM300!
β€’
Energetic , Young , Passion , Creative !!
β€’
β€’
. 1 Exclusive Photobook (40 PAGES)
. 1 Large Poster Frame (16x24)
. 1 Table Frame
. Unlimited Shoot
. High Resolution Images
. FREE Album Box
. FREE Outdoor
. FREE DVD of All Images

Call/Whatsapp : 019-3067703
Email : wow.ederrapictures@gmail.com
fb page : ederrapictures
β€’
β€’
β€’
#malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #portraiture #malaysiawedding #pakejkahwin #jurugambar #jurugambarperkahwinan #perkahwinan #pakejperkahwinan #malaypretty #bazaarpaknil #brides #muslimweddingideas #bridesmaid #thebridestory #gambarcantik #bridetobe #kerjakahwin #kahwin #pakejmurah #jomkahwin
#ederrapictures #bruneiwedding #malaydiaries #singaporewedding #weddingdiarieskl

Baju Melayu & Baju Wanita 769 (@bajumelayu.segak)

.
🌹 SONGKET CORAK BINTANG 🌹
πŸ“Brand [BA]
.
🍁Material Pearls Skin High Quality
βœ… Tidak Melekat Badan
βœ… Tidak Jarang
βœ… Kain Sejuk Selesa Dipakai
βœ… Tidak Renyuk
βœ… Mudah Digosok
βœ… 14 warna & 11 saiz :
* 36-38-40-42-44-46-48
* 50-52-54-56
βœ… Jaminan material & jahitan berkualiti
βœ… Pilihan warna yang menarik
.
.
πŸ‘• BAJU MELAYU 2018 πŸ‘•
.
🍁 Material SAKURA
βœ… Campuran Cotton dan Satin High Quality
βœ… Sejuk
βœ… Mudah Digosok
βœ… Pattern Teluk Belanga dan Cekak Musang.
.
.
πŸ“ŒSila ukur dahulu sebelum buat pembelian.
πŸ“ŒAda perbezaan warna 5% hingga 10% atas faktor pencahayaan.
πŸ“ŒAmbil Kira -/+ Ukuran 1 inc.
πŸ“ŒProses pengeposan 1 hingga 3 hari.
.
.
πŸ›οΈ HARGA OFFER πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
--------------------------------------------------------------------
πŸ”΄ SONGKET CORAK BINTANG :
πŸ”Έ SIZE : 36-38-40-42-44-46-48 : RM 140 FREE POSTAGE
πŸ”Έ SIZE : 50-52-54-56 : RM 180 FREE POSTAGE
.
πŸ”΄ BAJU MELAYU 2018
πŸ”Έ DEWASA S-2XL : RM 149 FREE POSTAGE
πŸ”Έ SIZE 20 : RM 73 FREE POSTAGE
πŸ”Έ SIZE 22-24 : RM 78 FREE POSTAGE
πŸ”Έ SIZE 26-28 : RM 83 FREE POSTAGE
πŸ”Έ SIZE 30-32 : RM 88 FREE POSTAGE
πŸ”Έ SIZE 34-36 : RM 93 FREE POSTAGE
πŸ”Έ SIZE 38 : RM 98 FREE POSTAGE
---------------------------------------------------------------------
.
.
Whatsapp Ana untuk order.
013 394 3209

#bajumelayusegak #bajumelayu2018 #wedding #malaywedding #peplumlabuh #bridesmaids #bajukurungmoden #minikurung #dressmuslimah #jubahmoden #jubahdress #jubahwanita #peplum #peplumplain #peplumlawa
#bajukurung #peplumkurung #peplumdress #minikurungmoden #peplumsaloma #rufflepeplum #peplumlabuh #peplummurah #bajumelayubudak #kurungsongket #songketcorakbintang

BATIK FABRIC SINGAPORE (@qubatik.sg)

Batik + Emboss Set
Batik (2m Γ— 1m)
Emboss (2m Γ— 1m)
Fabric only or with tailoring.
If you need tailoring we will quote accordingly.
*Ur own selection of colour choice for emboss

TO ORDER : -
1. SMS @ WHATSAPP - 8161 0703
2. PM or comment

Malaysia Wedding Diaries (@weddingdiaries.kl)

Malaysia Fastest Growing Wedding Insta-MegazineπŸ’•
One-stop centre for planning your dream weddingπŸŽ‰πŸ˜Š
.
.
Congratulation @anisamieraa and @fakhrulrazymusa on your recent wedding. Semoga berbahagia hingga ke JannahπŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
Lovely dress by @redzuanharun_couture😍
MUA @anim.albukharyπŸ’•
.
.
.
Do tag your partner. Thank you😊☺️✌️️
Do follow us at @weddingdiaries.kl, join the family and don't miss all the awesome daily content😊
.
.
Follow below if you like the picture
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@redzuanharun_couture
@redzuanharun_couture
@redzuanharun_couture
.
.
Use hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl at your wedding photos if you want to be featured😊😊😊
_________________________________________
#repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer
_________________________________________

#tudung #like4like #countingdays #muakualalumpur #makeupnikah #lofattah #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #pakejperkahwinan #makeupkahwin #jurugambarperkahwinan #malaypretty #creativeshot #inspirasiperkahwinan #malayvideographer #bridalguide #pelamin2018

WowSkin Vitamin Serum πŸ’‹ (@wowskin.vitamin.serum)

Yg belum mencuba Wowskin tu, bila nak mencuba? RUGI tak cuba tau! Sangat sangat sangat BEST! 😍 .
.
Si cantik manis ni ckp JERAWAT CEPAT KECUT! WOwww mmg Woww lah Wowskin ni. Dah takyah pening2 risau2 bila jerawat dtg. Sapu TERUS HILANG πŸ’‹ .
.
Yg ada jerawat ke tak ada jerawat ke, WAJIB CUBA adik2 manisssss. Kalau tak cuba, awak tak tahu powernya Wowskin ni .
.
Sbb dah cuba, pasti nak nak nak lagi! .
.
So Jom Wowskin!
Jom cantik sama2!
Jom gojesssss 😘 .
. 🌼Dengan 1 harga dapat lengkap 2 serum🌼
. .
Masih tunggu lagi..klik je link pada bio sepantas kilat..rugi nau tak grab masa promosi ni... πŸ’•πŸ’• .
.
.
#wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinvitaminserum #makeupbasemalaysia #serummalaysia #serummurahmalaysia #skincaremalaysia #tutorialmakeupmalaysia #muamalaysia #makeupmalaysia #malaywedding #malayweddingguide #instashopmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #produkmalaysia #promosimalaysia #salesmalaysia

kushaweddings (@kushaweddings)

πŸ“’πŸ“’πŸ“’ BERITA BAIK KEPADA SEMUA BAKAL PENGANTIN KAMI YANG TERSAYANG πŸ“’πŸ“’πŸ“’ πŸ“’πŸ“’πŸ“’CRAZY PROMOTION!!!
SEPASANG BAJU LELAKI & PEREMPUAN with ACCESSORIES HANYA RM899.. CONTACT NUMBER :
0122076206 ( Kusha ) 0173508703 ( Wani ) 0122233804 ( Sayed ) 0183755746 ( Yazid )

#malaywedding#pengantinmalaysia#kusha_weddings#weddingplanner#bajusanding#bajudress#pelaminsandingdewan#pengantintradisional#ppelaminsanding#promobaju#pengantinkl#malaysianwedding#cheraskajang#weddingdais#bakalpengantin#pengantin2018#pelaminnikah

.pewiit.skincare.hq... (@pewitt.skincare.hq)

Menurut kajian perubatan yang dijalankan di Kanada (Januari 1995), campuran madu asli dan kayu manis nie mampu mencegah serta merawat 14 jenis penyakit.

Berikut adalah kehebatan campuran madu asli dan kayu manis:

1. Jerawat

Campurkan 3 sudu madu asli dan 1 sudu kayu manis. Kemudian, sapukan campuran tue kat muka (bahagian yang ader jerawat) sebelum tidur.

Pada keesokan pagi, bersihkan wajah anda dengan air suam. Amalkan setiap hari selama 2 minggu berturut-turut.

Hasilnya, ia akan menyingkirkan jerawat anda dari akar umbi. Selain tue, kulit anda akan terasa segar, awet muda dan juga merawat masalah kulit seperti ekzema.

Kini nak lagi mudah jom beli produk set

Skincare 3in 1 kami kerana kami membuat formula yang berkesan untuk anda

Dan untuk kesan lagi cepat dan berganda

Bagi yang ingin cantik macam mira filzah

Saya syorkan guna produk #skincare5in1

Dengan rm2.68 sen sehari anda mampu jadi secantik artist

Berminat sila whatsap. SUHA οΌ‹60111 695 2941 .
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

SEWA HANTARAN KELANTAN (@sewahantaranmurah_kelantan)

.
SEWA HANTARAN 2018 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
AVAILABLE FOR APRIL - DEC 2018 ‼️
.
Nak hantaran uollss cun mcm ni ?? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
.
βœ”οΈFREE Gubahan
βœ”οΈFREE Tag Hantaran
βœ”οΈBoleh request warna bunga/reben lain
.
❇️ Booking diterima seawal 3 bulan sebelum majlis
.
.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
.
Buat semua bakal pengantin 2018 yg belum buat any preparation utk hantaran..Tak payah pening2 kepala,jangan sampai jadi migrain πŸ’†πŸ»β€β™€οΈ
.
SHM Pasir Putih menyediakan servis sewa hantaran semudah ABC jer πŸ€—
.
Pilih design & tema ➑️ Wassap admin utk check availability date..Mudah kan πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ
.
Kenapa perlu sewa jer 🧐
🌷Kos beli barang2 hantaran yg semakin tinggiπŸ‘‰πŸΌbuat apa membazir utk penggunaan hanya sekali utk tunang & kahwin
🌷Tak kreatif πŸ‘‰πŸΌantara sebab paling besar kenapa uollss perlu sewa jer..terdapat pelbagai design hantaran yg uollss boleh pilih dr SHM
🌷Takde sape nak guna lepas majlis πŸ‘‰πŸΌ even ada adik2 pun,,trend & design hantaran sentiasa akan berubah mengikut peredaran zaman
🌷Jimat masa & tenaga πŸ‘‰πŸΌ sedia maklum uollss muda mudi kelantanese ramai yg bekerja di luar dr kelantan kan..mmg xde masa nak uruskan semua..just booking online,time majlis semua dah siap
🌷Save bajet πŸ‘‰πŸΌ dgn hanya menyewa dr kami sedikit sebanyak uollss dapat jimat sikit kos belanja kahwin..harga kami sgt berpatutan & berbaloi dgn apa yg uollss request..
.
Pilihan di tangan anda πŸ€—
.
Berminat,
πŸ“² WA 019-9137661 for more details
.
#hantaran #hantaranideas #hantarankahwin #hantaransimple #hantarannikah #kelantan #tunang #hantaranbajet #hantarankelantan #hantaranmurah #dulanghantaran #kelantanese #malaywedding #pasirputeh #nikah #nikahkahwinmalaysia #kotabharu #sewadulang #kelantanwedding #igkelantan #besut #bazarpaknil #kahwinmalaysia #kahwinkahwin #kahwinmall #machang #hantaranpengantin #visitmyig #jomkahwin #kelate

A&Wbeatandsound (002410192-D) (@pasystem_anwbeatandsound)

Majlis yg berlangsung serentak di Bukit JelutongπŸ‘«πŸ’ž Mudah2an berjalan lancar..Amiin😍
P.A System by @pasystem_anwbeatandsound
Majlis Resepsi: Faidzul ❀️ Atiqah πŸ’‘πŸ’˜πŸŽ‰ ft Fariz ❀️ Zulaikha
Tarikh: 25 Feb 2018
Tempat: Dewan Masjid Bukit Jelutong
@pasystem_anwbeatandsound mmg terbaik!! πŸ”ŠπŸŽ€ P.A System by@pasystem_anwbeatandsound 🎢🎡🎀
PA System kami sesuai untuk semua jenis majlis di Dewan/ rumah/ hotel/resort/ restoran/ mahupun homestay. Majlis meliputi:
- Majlis Perkahwinan / Hari Jadi / Sukan
- Majlis Makan Malam / AGM / Family Day
-Majlis Aqiqah, Cukur Jambul / Doa Selamat
- Mesyuarat Tahunan / Seminar / Pelancaran Produk Kami tidak kompromi dengan kualiti. Dijamin terbaik. Harga berpatutan dan MURAH!!. Cepat book slot anda sebelum terlambat!! Hubungi: 011 39556679 #malaywedding #wedding #pasistemmurah #pasistemselangor #pasystemmalaysia #PAsistem #pasystembajet #PAsistem #PAservissewa #soundsystem #sewaPA #PAsystemmurah #pasistemkl #ampang #pasystemkl #pasystemampang #pasistemselangor #pasystemkl #pasystem #karaokemurah #pasistemmurah #PASystem #pasistemkahwin #pasystemmalaysia #PAsistem
#malaywedding #wedding #pasistemmurah #pasistemselangor #pasystemmalaysia #PAsistem #pasystembajet #PAsistem #PAservissewa #soundsystem #sewaPA #tunang #kahwin #PAsystemmurah #pasistemkl #liveupdate #ampang #pasystemkl #pasystemampang #pasistemselangor #malaywedding #pasystemkl #pasystem #karaokemurah #pasistemmurah #PASystem #pasistemkahwin #pasystemmalaysia #PAsistem #pasistemkahwin #mahligaicinta #pasistemampang #pasystemselangor #pasystem #sewaPA #tunang #kahwin #pasystemmurah #soundsystem #pasistemkl #pasistemkahwin #pasistemnikah #majlisnikah #fattzura #pasistemmurah #pasistembajet #pasystemmurah

ELANISH BEAUTY OFFICIAL PAGE (@elanishbeauty_serum)

KENAPA MAKIN RAMAI YG REPEAT ORDER??
.
Boleh dikatakan hampir 80% wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe..
.
Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite.
ELANISH SERUM ni terdiri dr molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan???
.
Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg!
.
Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku.
.
FUNGSI??
.
πŸ‘ Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
πŸ‘ Menyamaratakan tona warna kulit.
πŸ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak.
πŸ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi
πŸ‘ Kurang kedutan pada kulit muka.
πŸ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
πŸ‘ Menganjal dan melembapkan kulit.
πŸ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ‘Merawat kulit terbakar/sunburn.
πŸ‘ Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
πŸ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka.
πŸ‘ mencerahkan kulit kusam.
πŸ‘ Memberi keserian pada wajah.
πŸ‘Mengurangkan eyebag.
πŸ‘Menghilangkan white/black head
πŸ‘ Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Alang2 dh pgg henpon tu whatsapp kami sebelum terlambat!
.
Whatsapp οΌ‹6018 3103 357

#igshopmalaysia #borongmekap #malaywedding #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #mekapmurah #serumantipenuaan #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayajualmurah #skincaremalaysia #kulitkusam #skincareorganik #cantik #cantikalami #cantiksihat #quputeh #serum #elanish #kulitputih #onlineshopping #jerawat

Wardah D'KotaπŸ˜‰ (@wardahdkota)

Memperkaya Teknik Makeup by Arman Armano!

Rangkaian Wardah kosmetik yg lengkap!!! @ Wardah D'Kota Beauty KL
Cr video - Arman Armano
#wardahdkota
#wardahkosmetik
#wardahkosmetikmalaysia
#wardahkosmetikhalal
#bakalpengantin
#malaywedding
#wardah #iluvmakeup
#makeuppengantin #makeupaddicted
#makandam
More...