Prior (@nurathirahj)

Rindu gegirls. Rindu being pretty on wedding days πŸ’ž

Jap, mana @juejue_s ? πŸ˜‘πŸ˜‘πŸ˜‘ Senaja, UiTM Lendu batch 2011-2013 ❀️
.
.
.
.
#malaywedding #motd #potd #makemoments #makememories #madlove #under1kbro #featurepalette #glamhijab #ftw #malaypretty #instalikes #ikutcarakita #kasichancelah

VEIL NIKAH.TUNANG.EVENT (@neophia.weds)

VEIL AWLIYA, DESIGN TERBARU!!!
.
Sekarang tgh ada deepavali PROMOTION tau. Lepas ni tak dapat dah harga special. Harga kali ni siap ada PAKEJ tau.
.
Cik pia akan bg FREE SHAWL mcm model pakai bahagian dalam tu. tak yah pening2 nak cari shawl match dgn veil.
.
LEBIH 40 pilihan warna😍😍😍
.
WHATSAPP 017-9056689
WHATSAPP 017-9056689
WHATSAPP 017-9056689

VEIL NIKAH.TUNANG.EVENT (@neophia.weds)

VEIL AWLIYA, DESIGN TERBARU!!!
.
Sekarang tgh ada deepavali PROMOTION tau. Lepas ni tak dapat dah harga special. Harga kali ni siap ada PAKEJ tau.
.
Cik pia akan bg FREE SHAWL mcm model pakai bahagian dalam tu. tak yah pening2 nak cari shawl match dgn veil.
.
LEBIH 40 pilihan warna😍😍😍
.
WHATSAPP 017-9056689
WHATSAPP 017-9056689
WHATSAPP 017-9056689

HafizMail (@hafizmail.px)

This sweet memories are timeless treasure of our heart,

Untuk tempahan photographer untuk majlis perkahwinan korang, boleh je DM atau whatsapp/telegram saya +60177194060

Exclusive for @legaxy.px_photography
#segamat #segamatweddingphotographer #segamatwedding #postwedding #prewedding #outdoor #potrait #manipulation #falsecolor #legaxypx #weddingphotography #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #malayweddingphotography #johor
More...