Caliph Kids Expert (@faqihah.mybaby)

ANAK ANDA (7 BULAN KEATAS ) MENGALAMI MASALAH BEGINI:
.
๐Ÿ˜ญ KERAP SEMBELIT - NAK POO POO SAMPAI TERTONGGENG
.
๐Ÿ˜ญ KURANG SELERA MAKAN - MAKANAN / SUSU KERAP TAK HABIS
.
๐Ÿ˜ญ KERAP SAKIT DEMAM @ SELSEMA - ANTIBODI KURANG , CEPAT BERJANGKIT DEMAM.
.
=================
BERIKAN #CALIPHFORBABY - SUAP 2 x SEHARI
=================
.
CALIPHFORBABY
๐Ÿ˜ Berdaftar dengan KKM
๐Ÿ˜ Untuk bayi 7 bulan ke atas
๐Ÿ˜ Dalam bentuk cecair
๐Ÿ˜ Boleh campur dalam susu / bubur
๐Ÿ˜ Perisa Berry - Sangat sedap , confirm anak suka
๐Ÿ˜ Produk yang diyakini oleh ramai ibubapa
๐Ÿ˜ Dengan tambahan Prebiotic - Untuk penghadaman yang lebih baik kepada bayi anda
.
==========
HARGA
==========
Sebotol cuma RM39.90 - tidak termasuk postage.
.
Dapatkan 2 botol pada harga promosi dan anda berpeluang memenangi hadiah:
๐Ÿš— 1x Buah Proton IRIZ bernilai RM41,000
โœˆ๏ธ 2x Keping Tiket menunaikan umrah ( terhad untuk 10 orang ) bernilai RM10,000
.
==========
BAGAIMANA NAK BELI
==========
www.wasap.my/60129670810
.
#agenCaliph
#caliphshahalam
#MamaNakCaliph
#CaliphKidsSupplement

Caliph Kids Expert (@faqihah.mybaby)

Assalamualaikum.
๐Ÿ’•#mamafaqihah agen Caliph di SHAH ALAM
.
๐Ÿ’•Boleh whatsapp mama saya untuk belian Caliph for Baby/Caliph for Kids/Combo Set
.
๐Ÿ’•Beli Combo Set anda berpeluang menang Cabutan Bertuah bernilai RM151,000!
.
๐Ÿ’•COD area SHAH ALAM/SUBANG JAYA/SUNWAY/KLANG
.
www.wasap.my/60129670810
.
#agenCaliph
#caliphshahalam
#MamaNakCaliph
#CaliphKidsSupplement

Caliph Kids Expert (@faqihah.mybaby)

Assalamualaikum selamat pagi โค๏ธ
Anak2 dah minum Caliph pagi ni? Jom sarapan dgn Caliph dulu. ๐Ÿค—
.
Caliph membantu anak2 untuk bertenaga sepanjang hari, sihat dan baik dalam sistem penghadaman. Rasa pun sedap. Cenggini haa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ rasanya.
.
Alisha pun dah pandai cakap 'mama nak Caliph'. Hari2 duk nyanyi lagu Caliph. Boleh hafal lirik lagu tu. ๐Ÿ˜† yg adik pun excited tengok kakak menari menyanyi lagu Caliph.
.
Sekarang masih ada Combo Pack. Beli 2 botol dengan harga diskaun 25% dan PERCUMA sebotol Travek Pack 40ml.
Lepas tu boleh join cabutan bertuah bernilai RM151,000.
.
Berminat boleh klik wasap #mamafaqihah
wasap.my/60129670810 ๐Ÿ˜Š
.
#agenCaliph
#caliphshahalam
#MamaNakCaliph
#CaliphKidsSupplement

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

The Real Mia Sara Flower ๐ŸŒธ (@therealmiasara_flower)

Repost from @caliphsupplementforkids
.
SUPERCHARGE YOUR KIDS WITH CALIPH KIDS SUPPLEMENT ! .
Hah ! Dah minum caliph? "Dah" bagus ! Eh ada yg belum minum lagi ? Mungkin sebab lupa atau tak beli lagi kan?? Hah kepada yang belum beli lagi tu, beli lah sekarang ! Yang dah beli tu buat apa? ๐Ÿ˜‚ Daripada asyik makan gula gula je..Lebih baik minum Jus Caliph ๐Ÿ˜Š Mama nak Caliph ! ๐Ÿ˜ .
#miasaranasuha
#mamanakcaliph
#caliphsunnahsupplement
#therealmiasarafphoto

PAID ADVERTISEMENT (@sayajual_bwn)

#paidads #sayajual

Follow @sj_health_beautycare
Follow @sj_health_beautycare

SALE ! SALE โฉโฉโฉโฉ TESTIMONI DATANG LAGI!
Testimoni utk Caliph Cereal - Nutrition For Eyes. Alhamdulillah ada perubahan utk anak customer kami.
Bukan sebarang cereal ni. Cer baca testimoni dlm gambar. Mmg marvelous lah!
.
Saya nak mention bab awal. Anak dia mmg tak suka nestum. Tapi lepas bagi try Caliph Cereal dan buat dlm bentuk nestum. Wahh! Mmg dia terus suka dan tak tolak! Pastu siap minta tambah lagi. Hahahaaa. Best kot!
.
Alhamdulillah yg terbaik drpd Allah dan apa2 silap datang drpd kelemahan pihak kami sendiri. Thanks akak sebab share dgn kami. Memang osemlah!
.
Fast Action, Fast Result!
Utk info lebih lanjut boleh terus whatsapp +673 8282968 Thank you!
.
per packet, 500gram.
#TestimoniCaliphCereal
#CaliphKidsExpert
#CaliphCereal
#MamaNakCaliph
#MiaDutaCaliph

Caliph Johor (@caliph.kidsjb)

BERAPA HARGA PEK KOMBO CALIPH KIDS?
.
Ala...RM130 je!
.
Free Postage
Free 1 botol Caliph Baby 40ml
Ada borang peraduan boleh menang
.
PROTON IRIZ atau
TIKET UMRAH!
.
#caliphkidsexpert #CaliphJohor #caliphsupplementjohorbahru #mamanakCaliph #caliphjb #CaliphKidsSupplement

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore2)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

PAID ADVERTISEMENT (@sayajual_bwn)

#paidads #sayajual

Follow @sj_health_beautycare
Follow @sj_health_beautycare

SALE ! SALE โฉโฉโฉโฉ TESTIMONI DATANG LAGI!
Testimoni utk Caliph Cereal - Nutrition For Eyes. Alhamdulillah ada perubahan utk anak customer kami.
Bukan sebarang cereal ni. Cer baca testimoni dlm gambar. Mmg marvelous lah!
.
Saya nak mention bab awal. Anak dia mmg tak suka nestum. Tapi lepas bagi try Caliph Cereal dan buat dlm bentuk nestum. Wahh! Mmg dia terus suka dan tak tolak! Pastu siap minta tambah lagi. Hahahaaa. Best kot!
.
Alhamdulillah yg terbaik drpd Allah dan apa2 silap datang drpd kelemahan pihak kami sendiri. Thanks akak sebab share dgn kami. Memang osemlah!
.
Fast Action, Fast Result!
Utk info lebih lanjut boleh terus whatsapp +673 8282968 Thank you!
.
per packet, 500gram.
#TestimoniCaliphCereal
#CaliphKidsExpert
#CaliphCereal
#MamaNakCaliph
#MiaDutaCaliph #regrann

STOKIST BEAUTY PRODUCT (@letschantekshop)

FUNGSI DAN KELEBIHAN CALIPH BABY FOOD
-
๐Ÿ‘ถMembantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
๐Ÿ‘ถMampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul.
๐Ÿ‘ถMembantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkanย makanan sunnah dalam kehidupan seharian.
๐Ÿ‘ถMembantu memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan Sunnah.
๐Ÿ‘ถMendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka.

CARA PENGAMBILAN JUS CALIPH FOR BABY
-
๐Ÿ‘ถ1 sudu sebelum sarapan dan sebelum tidur.
๐Ÿ‘ถDigalakkan untuk di campur susu atau makanan bayi.

HARGA KASIH SAYANG SILA WHATSAPP 01112958629 ๐Ÿ“ฒ

#caliphuntukbaby #caliphstage1 #mamanakcaliph #caliphmurah #caliphsunnahsupplement #caliphbabyfood #caliphsupplement #babyfood #makananbayi

Lakastah, Shopping Kitani!ยฎ๏ธ (@shoppingkitani)

SALE ! SALE โฉโฉโฉโฉ TESTIMONI DATANG LAGI!
Testimoni utk Caliph Cereal - Nutrition For Eyes. Alhamdulillah ada perubahan utk anak customer kami.
Bukan sebarang cereal ni. Cer baca testimoni dlm gambar. Mmg marvelous lah!
.
Saya nak mention bab awal. Anak dia mmg tak suka nestum. Tapi lepas bagi try Caliph Cereal dan buat dlm bentuk nestum. Wahh! Mmg dia terus suka dan tak tolak! Pastu siap minta tambah lagi. Hahahaaa. Best kot!
.
Alhamdulillah yg terbaik drpd Allah dan apa2 silap datang drpd kelemahan pihak kami sendiri. Thanks akak sebab share dgn kami. Memang osemlah!
.
Fast Action, Fast Result!
Utk info lebih lanjut boleh terus whatsapp +673 8282968 Thank you!
.
per packet, 500gram.
#TestimoniCaliphCereal
#CaliphKidsExpert
#CaliphCereal
#MamaNakCaliph
#MiaDutaCaliph โ„ข๏ธ@sj_health_beautycare

ANAK SIHAT. ANAK CERGAS (@caliphsupplement_official)

KESIAN TGK ANAK BILA "POO-POO" ๐Ÿ˜ข
Merah muka berkerut2..
.
๐Ÿ˜ข Itu tandanya SEMBELIT tp anak tak pandai bagitau
.
Bila suap makan, baru 2-3 suap dah lari..
Susu pun selalu tak habis..
.
๐Ÿ˜ข Itu maknanya selera makan terganggu
.
Anak kerap demam @ selsema..
Hidung berhingus jer..
.
๐Ÿ˜ข Itu sebab antibodi anak lemah
.
================================
BERIKAN #CALIPHFORBABY - SUAP 2 x SEHARI ================================
.
CALIPHFORBABY
.
๐Ÿ˜ Jenama Muslim yg mendapat anugerah ASIA HONESTY PRODUCT
๐Ÿ˜ Berdaftar dengan KKM
๐Ÿ˜ Untuk bayi 7 bulan ke atas
๐Ÿ˜ Dalam bentuk cecair
๐Ÿ˜ Boleh campur dalam susu / bubur
๐Ÿ˜ Perisa Berry - Sangat sedap , confirm anak suka.
๐Ÿ˜ Produk yang diyakini oleh ramai ibubapa.
๐Ÿ˜ Dengan tambahan Prebiotic - Untuk penghadaman yang lebih baik kepada bayi anda.

#whatsapp0135971205
#caliph
#mamanakcaliph
#didiandfriends
#anaksihat
#sembelit
#kanakkanaksembelit
#anaksembelit
#selsema
#batuk
#demam
#babysembelit
#makanantambahan
#seleramakan
#supplement
#supplementkanakkanak
#makanantambahan

NS_beautystore (@ns_beautystore)

KRIM HERBAL TROPIKA
.
WSAPP; 013-6751345
.
Bayi Kembong, Nafas Berbunyi, Batuk & Selsema
.
KRIM TELON HERBA MINYAK KELAPA DARA TROPIKA dengan ramuan minyak eucalyptus (minyak kayu putih) halia dan herba tropika membatumelegakan perut kembung serta perut berangin bayi (colics).
.
โค๏ธKrim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak.
.
โค๏ธKrim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain.
.
โค๏ธKrim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan masalah batuk dan selsema (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk menghilangkan kahak atau phlegm serta bunyi wheezing)
.
โค๏ธSesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga
.
โค๏ธKrim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya.
.
CARA GUNA :
โœ”๏ธSapu BABY HERBAL CREAM pada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu.
โœ”๏ธBoleh disapu pada dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari.
โœ”๏ธjuga sesuai digunakan oleh kanak-kanak.
.
100% ORIGINAL
READY STOCK! .

#tropikababyherbalcream
#tropikababyherbalcreammurah #tropikababyherbalcreammalaysia #tropikababyherbal #tropikababynaturegift #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshoping #HerbalCreamPromo #BabyHerbalCream #krimtropikamurah
#BabyHerbalCreammurah #IbuBersalin #KeperluanBaby #Breasfeeding #tropikababyherbalmurah #creamherbal #produktropika #minyakasmamujarab #minyakherbaasmamujarab #mham #caliphkidssunnahsupplement #juscaliph #mamanakcaliph #minyakgamat #minyakbaby #bayikembungperut #bayiselsema #bayibatuk

NS_beautystore (@ns_beautystore)

KRIM HERBAL TROPIKA
.
WSAPP; 013-6751345
.
Bayi Kembong, Nafas Berbunyi, Batuk & Selsema
.
KRIM TELON HERBA MINYAK KELAPA DARA TROPIKA dengan ramuan minyak eucalyptus (minyak kayu putih) halia dan herba tropika membatumelegakan perut kembung serta perut berangin bayi (colics).
.
โค๏ธKrim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak.
.
โค๏ธKrim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain.
.
โค๏ธKrim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan masalah batuk dan selsema (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk menghilangkan kahak atau phlegm serta bunyi wheezing)
.
โค๏ธSesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga
.
โค๏ธKrim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya.
.
CARA GUNA :
โœ”๏ธSapu BABY HERBAL CREAM pada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu.
โœ”๏ธBoleh disapu pada dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari.
โœ”๏ธjuga sesuai digunakan oleh kanak-kanak.
.
100% ORIGINAL
READY STOCK! .

#tropikababyherbalcream
#tropikababyherbalcreammurah #tropikababyherbalcreammalaysia #tropikababyherbal #tropikababynaturegift #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #malaysiaonlineshoping #HerbalCreamPromo #BabyHerbalCream #krimtropikamurah
#BabyHerbalCreammurah #IbuBersalin #KeperluanBaby #Breasfeeding #tropikababyherbalmurah #creamherbal #produktropika #minyakasmamujarab #minyakherbaasmamujarab #mham #caliphkidssunnahsupplement #juscaliph #mamanakcaliph #minyakgamat #minyakbaby #bayikembungperut #bayiselsema #bayibatuk
More...