Fathia Baby Shop (@fathiababyshop)

www.fathiababy.com
.
🌷Caliph Kids Expert🌷
.

Harga RM 45
.
Kelebihan
.
🌷kurma: kaya dengan zat besi,kalsium,fosfurus,sodium,vitamin A dan C
.
🌷kismis: mengandungi magnesium,zat besi, kalsium, fosforus, kalium dan vitamin C
.
🌷delima: mengandungi pottasium yang sangat tinggi,foster,kalsium,zat besi, vitamin A,B1,B3 dan C
.
🌷buah tin: mengandungi serat,kalsium, zat besi, vitamin B6 dan E
.
🌷🌷🌷🌷
.
Jika berminat whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002 atau walk in Fathia Baby Shop, seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant)😘. #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph
#caliphforkids
#caliphbaby
#caliphkidsshahalam
#kedaibabyshahalam
#kedaibabymurah
#kedaibabyonline
#fathiababyshop
#seksyen7shahalam
#sayajualonline

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

Felinna Nadea Ed Fattah (@puanfelinna)

Eh kita nak makan dia pun sibuk nak makan.. Kapten Caliph ajak gepren pulak dia... Nak dapatkan Pek dengan Card Zoomers dengan Karakter Kapten Caliph dan Didi and Friends yg comel2 macam ni?
Beli la CALIPH KIDS EXPERT HARINI.
Boleh whatsApp ke 0106017777 atau cari pengedar sah kami ok. @caliphsupplementforkids #mamanakcaliph

CALIPH FOR BABY & KIDS! (@caliph.kids_supplement)

Ada 4 Sebab Utama para ibubapa mesti dapatkan pek kombo Caliph Kids Expert ini.

1. Lebih JIMAT

2. FREE Caliph Travel Pack

3. Berpeluang Memenangi Proton Iriz

4. Berpeluang Memenangi Tiket Umrah

Ok para ibubapa sekalian, cara nak menang contest ni sangat mudah, hanya perlu beli PEK KOMBO CALIPH (borang contest ada dalam tu) dan anda layak untuk masuk contest dan cabutan akan dibuat pada akhir tahun ni. So, makin banyak anda beli pek kombo ni makin cerah la peluang anda nak menang Proton Iriz dan Tiket Umrah. Tiket Umrah pulak sampai 20 orang. So memang ada chance punya nak menang inshaAllah.

Hanya ada 2 jenis PEK KOMBO CALIPH yang melayakkan anda untuk join contest ni

1. Pek Kombo Caliph for Baby (Stage 1) - sesuai untuk bayi berusia 7 bulan smpai 1 tahun.

2. Pek Kombo Caliph for Kids (Stage 2) - sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun dan ke atas.
.
Jom dapatkan sekarang!
Whatsapp Cik Ira,
+60175621902.
.
.
.
#caliphcombopack
#caliphsinglepack #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnahkanakkanak
#adibizara #kidssunnahsupplement #makananbayi #makanankanakkanak #hantukaklimah #like4like #zulariffin #juscaliph #tipsfelinnanadea

CALIPH FOR BABY & KIDS! (@caliph.kids_supplement)

👉🏻👉🏻👉🏻Slide ke kiri
>>> Kandungan Utama Jus Caliph Stage 2 (for kids)
.
Jus Caliph Kids Expert Menyokong perkembangan dan fungsi otak membekalkan nutrien penting untuk minda yang kurang di dalam diet kanak-kanak. Jus Caliph Kids Expert mengandungi "GRED TERBAIK" PEMAKANAN. Diantara kanduangan hebat iaitu KURMA, KISMIS, MADU, DELIMA, BUAH TIN, APRIKOT, OMEGA 3 dan OMEGA 6.
.
KHASIAT : Merupakan makanan khasiat yang sangat sering diamalkan oleh semua peringkat umur termasuk kanak-kanak. Dengan perisa buah-buahan campuran yang lazat, anak-anak anda pasti senang untuk mengamalkan minuman khasiat ini yang akan membantu perkembangan mereka seperti menghafal serta kecergasan dan imunisasi.
.
#caliphcombopack
#caliphsinglepack #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnahkanakkanak
#adibizara #kidssunnahsupplement #makananbayi #makanankanakkanak #hantukaklimah #like4like #zulariffin #juscaliph #tipsfelinnanadea

CALIPH FOR BABY & KIDS! (@caliph.kids_supplement)

...
Jus Caliph for Baby-Stage 1
.
Kandungan jus ini ialah Kismis, Delima, Buah Tin, Biji Aprikot, FOS(prebiotik)
.
Produk ini di formulasikan khas utk membantu pencernaan dan meningkatkan imunisasi kanak kanak bermula dari 7 bulan sehingga dewasa.
.
Jus Caliph for Baby-Stage 1 ialah makanan tambahan khas yg sgt digalakkan utk di beri kepada bayi seawal 7 bulan. Selain berkhasiat, ia mampu menaikkan selera makan bayi dengan tambahan rasa yg lazat. Bayi anda pasti menyukainya.
.
Harga baby for Caliph
RM39.90 (single pack)
RM75 (combo pack)
.
Berminat untuk mencuba Jus Caliph For Baby stage 1 ni?
WHATSAPP Cik Ira okay.
>> +60175621902
.
.
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #mrlondonmslangkawi #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #adibizara #titiancinta #like4like #Caliph #juscaliph #tipsfelinnanadea

CALIPH FOR BABY & KIDS! (@caliph.kids_supplement)

PROMOSI PEK COMBO!! masih berlangsung.
.
Dengan setiap pembelian combo 1 set Caliph For Kids @ 2 set Caliph For Baby anda layak utk menyertai Cabutan bertuah dan memenangi hadiah utama sebuah PROTON IRIZ dan 20 x pakej mengerjakan umrah.
.
Jom sertai kami.😉
.
Nantikan hadiah misteri dari kami di setiap pembelian anda!!
.
WHATSAPP 0175621902 for more details.👌
.
.
#mamanakcaliph #caliphkidsexpert #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidsexpert #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnah #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #combopackcaliph #makananbayi #makanankanakkanak #adibizara #titiancinta #like4like #Caliph #juscaliph #tipsfelinnanadea

Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

Danish Shah Danial (@danish_ceriaistar)

Ehem... Have been wanting to snap a pic with her. Used to see her on films and last night she stood beside me.... #teamdanish_istar #ceriaistar #ceriaistar2017 final #Bismillahletsgo #mamanakcaliph #caliphkids ambassador @therealmiasara

Makeup Artist (@rosniza_rose)

TAHNIAH @puteri_ceriaistar2017 !!!
We all always supporting dear 💙💙
.
.
#Repost @puteri_ceriaistar2017 (@get_repost)
・・・
#Repost @astroceria (@get_repost)
・・・
Naib juara Ceria I-Star 2017 jatuh kepada adik kita yang cantik @puteri_ceriaistar2017 #ceriaistar #mamanakcaliph
Tq guys yang dah banyak mengundi Puteri, be my fans, always supporting me and averything! sorry sebab taa reply dm okay👌I love u guys! N Puteri juga nak ucapkan ribuan terima kasih kepada pihak @astroceria , crew astro yg always bantu Puteri @boy_jengking ,@ajeemloy ,@diyaakaif ,@fitrybulan n ramai lagy! Tq jugak untuk team make up mummy @aidaabdhamid , @nopie_wdq , @rosniza_rose n semua lahh!😂 @adamjaszni sekali yolls!😂✌️ i love u guys n keep supporting me okay!😉👌💕
@astroceria

Puteri Siti Mahirah (@puteri_ceriaistar2017)

#Repost @astroceria (@get_repost)
・・・
Naib juara Ceria I-Star 2017 jatuh kepada adik kita yang cantik @puteri_ceriaistar2017 #ceriaistar #mamanakcaliph
Tq guys yang dah banyak mengundi Puteri, be my fans, always supporting me and averything! sorry sebab taa reply dm okay👌I love u guys! N Puteri juga nak ucapkan ribuan terima kasih kepada pihak @astroceria , crew astro yg always bantu Puteri @boy_jengking ,@ajeemloy ,@diyaakaif ,@fitrybulan n ramai lagy! Tq jugak untuk team make up mummy @aidaabdhamid , @nopie_wdq , @rosniza_rose n semua lahh!😂 @adamjaszni sekali yolls!😂✌️ i love u guys n keep supporting me okay!😉👌💕
@astroceria

ns_beautystore2017 (@ns_beautystore2017)

KELEBIHAN CALIPH KIDS SUPPLEMENT .
🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹
Caliph Sunnah Supplement merupakan makanan tambahan dlm bentuk jus yg diperbuat daripada buah buahan sunnah dan diperakui sangat berkesan dalam membantu merangsang fungsi otak kanak-kanak. .
Terdapat 7 kelebihan Caliph Sunnah Supplement :-
.
🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹
1) Meningkatkan antibodi
2) Meningkatkan kecerdasan minda
3) Membantu tumbesaran
4) Mengekalkan kesihatan
5) Mengelakkan sembelit
6) Meningkatkan fokus
7) Mempunyai kandungan 6 Buah Hebat yg memberi impak tinggi kpd sesiapa yg mengamalkannya
.
Kandungan Caliph Sunnah Supplement
🌸🌹Kurma
🌸🌹Kismis
🌸🌹Madu
🌸🌹Delima
🌸🌹Buah Tin
🌸🌹Aprikot
🌸🌹Omega 3
🌸🌹Omega 6
.
.

#caliphkids #caliphkidsmurah #caliphkidsexpert #caliphkidsexpertmurah #caliphkidssupplement #caliphkidssuplementmurah #caliph #caliphmurah #juscaliph #juscaliphmurah #mamanakcaliph

ns_beautystore2017 (@ns_beautystore2017)

KELEBIHAN CALIPH KIDS SUPPLEMENT .
🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹
Caliph Sunnah Supplement merupakan makanan tambahan dlm bentuk jus yg diperbuat daripada buah buahan sunnah dan diperakui sangat berkesan dalam membantu merangsang fungsi otak kanak-kanak. .
Terdapat 7 kelebihan Caliph Sunnah Supplement :-
.
🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹
1) Meningkatkan antibodi
2) Meningkatkan kecerdasan minda
3) Membantu tumbesaran
4) Mengekalkan kesihatan
5) Mengelakkan sembelit
6) Meningkatkan fokus
7) Mempunyai kandungan 6 Buah Hebat yg memberi impak tinggi kpd sesiapa yg mengamalkannya
.
Kandungan Caliph Sunnah Supplement
🌸🌹Kurma
🌸🌹Kismis
🌸🌹Madu
🌸🌹Delima
🌸🌹Buah Tin
🌸🌹Aprikot
🌸🌹Omega 3
🌸🌹Omega 6
.
.

#caliphkids #caliphkidsmurah #caliphkidsexpert #caliphkidsexpertmurah #caliphkidssupplement #caliphkidssuplementmurah #caliph #caliphmurah #juscaliph #juscaliphmurah #mamanakcaliph

ns_beautystore2017 (@ns_beautystore2017)

KELEBIHAN CALIPH KIDS SUPPLEMENT .
🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹
Caliph Sunnah Supplement merupakan makanan tambahan dlm bentuk jus yg diperbuat daripada buah buahan sunnah dan diperakui sangat berkesan dalam membantu merangsang fungsi otak kanak-kanak. .
Terdapat 7 kelebihan Caliph Sunnah Supplement :-
.
🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹
1) Meningkatkan antibodi
2) Meningkatkan kecerdasan minda
3) Membantu tumbesaran
4) Mengekalkan kesihatan
5) Mengelakkan sembelit
6) Meningkatkan fokus
7) Mempunyai kandungan 6 Buah Hebat yg memberi impak tinggi kpd sesiapa yg mengamalkannya
.
Kandungan Caliph Sunnah Supplement
🌸🌹Kurma
🌸🌹Kismis
🌸🌹Madu
🌸🌹Delima
🌸🌹Buah Tin
🌸🌹Aprikot
🌸🌹Omega 3
🌸🌹Omega 6
.
.

#caliphkids #caliphkidsmurah #caliphkidsexpert #caliphkidsexpertmurah #caliphkidssupplement #caliphkidssuplementmurah #caliph #caliphmurah #juscaliph #juscaliphmurah #mamanakcaliph

Astro Maya HD CH 135 (@astromayahd135)

Congrat to @syifa_ceriaistar2017 for the 1st place a.k.a champion of #ceriaistar2017 .
.
#Repost @syifa_ceriaistar2017 (@get_repost)
・・・
Nah...jadi semangat nih anak menjelang konsert final nya 😊
#AstroCeria
#ceriaistar2017
#BismillahLetsGo
#mamanakcaliph

Felinna Nadea Ed Fattah (@puanfelinna)

Alhamdulillah everything went well. Subhanallah , pujian bagi Allah utk setiap anugerah ke atas kanak kanak hebat ini.
Siapa tengok semalam?
#ceriaistar
#mamanakcaliph
#bismillahletsgo
#foundercaliph
#miasara

CALIPH FOR BABY & KIDS! (@caliph.kids_supplement)

Si Manja anda kurang selera MAKAN?
.
.
Dengan adanya CALIPH stage 1, insyallah ianya dapat meningkatkan lagi selera makan anak-anak anda. .
.
Ini kerana, dalam setiap jus Caliph terdapat Kurma, Kismis dan Madu. 3 Bahan ini membantu untuk meningkatkan selera makan. .
.
Bukan itu saja, ianya juga membantu mengekalkan nutrisi dalam tubuh anak anda. .
.
Jadi apa tunggu lagi???? Dapatkan CALIPH Stage 1 untuk anak-anak anda sekarang.
.
Whatsapp Cik Ira +60175621902
.
.
.
#caliphcombopack
#caliphsinglepack #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidssupplement #foodsupplementforkids #supplementkanakkanak #supplementbaby #makanansunnahkanakkanak
#sunnahsupplementforkids #kidssunnahsupplement #makananbayi #makanankanakkanak #hantukaklimah #like4like #zulariffin #juscaliph #tipsfelinnanadea
More...