Ayeen Rizal (@ayeen_ceriaistar2017)

Jom p beriadah....tpi...sebelum tu minum la CALIPH dulu...baru ada tenaga....
#ayeendutacaliph
#mamanakcaliph
#CaliphKidsExpert

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Faktor apakah lagi yang meragui anda? Jangan risau, Caliph Supplement Kids sangat selamat ❤️
.
.
Dapatkan sekarang dengan kami di 0106017777
.
.
Mama, nak caliph
#mamanakcaliph #caliphsupplementforkids

Irney Idris (@irneyidris)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Selamat pagi semua. Jom kita jadi baik kepada semua orang. #morningquote #mamanakcaliph

Caliph Kids Brunei (@caliphkidsbrunei)

Selamat Pagi ! 😃
・・・
Hai... Caliph Kids Expert masa ni dah ada pembungkusan baru. Cantikkan~~ 😍😍
Caliph dan Didi pun dah jadi superhero.. .
Kawan-kawan dah dapatkan Caliph yang terbaharu ke belum?? Haaaa ada FREE GIFT bagi setiap pembelian Caliph Kids Stage 2 ni.. Rugi kalau tak dapatkan sekarang ☺️
.
Nak tahu apa FREE GIFT nya? Nanti kan post seterusnya atau Whatsapp saja ke 📲8236007 untuk booking.
.
Mama, nak Caliph!! .
.
#mamanakcaliph #caliphkidssupplement #caliphceriaIstar #caliphkidsexpert #caliphkidsbrunei

Y.E.S 2017 CALIPH (BABY&KIDS) (@caliph.kids_supplement)

Pernah tak terfikir, bila petang ja anak dah tak bermaya. Hmmmm macam mana nk buat?? Macam mana nak bagi mereka kekal bertenaga?? -
-
Susah fikir pasal anak?? Jangan risau.. Kami ada jalan penyelesaian kepada anda. -
-
Cuba bagi mereka Caliph Supplement. Insyallah ianya dapat membantu masalah yang anak anda hadapi. -
-
Jom whatsapp Cik Ira,
0175621902
-
-
-
-
-
#caliphkelantan
#jusbuahbuahan #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidssupplement #puree #supplementkanakkanak #upinipin #makanansunnahkanakkanak
#neelofa #kidssunnahsupplement #miasaranasuha #makanankanakkanak #farahnabilah #like4like #zulariffin #juscaliph #meletop

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Testimoni pelanggan yang pernah menggunakan Caliph Kids Expert. .
.
Boleh tak anda semua kongsi testimoni anda di ruangan komen? 😊 taksabar nak baca testimoni dari anda semua
.
.
#mamanakcaliph

syamsinar_caliphsabah (@syamsinar_caliphsabah)

Antara testimoni #caliphkids. 😊Suka untuk kongsikan.
#mamanakcaliph
#caliphsabah
01125284910

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Dah tengahari ni. Adik-adik semua dah balik sekolah ke?. Mesti bosan kan? Haaa sambil menunggu mak masak di dapur tu.. Jom la sama-sama kita main kad AR ni. .
.
Seronok tau sebab kita boleh tengok didi, nana, jojo dan kapten caliph bermain-main dalam telefon adik-adik. .
.
#mamanakcaliph

Caliph Kids Brunei (@caliphkidsbrunei)

#Repost
・・・
Adik adik cergas tak harini?? Cuba komen sikit dekat bawah ni. Sebab kami nak kongsi tips untuk kekal cergas ni. Heeeee😁
.
.
.
.
Tak susah pon dengan 1 sudu Caliph Kids setiap pagi, adik-adik dah boleh cergas setiap hari. Tak lah lesu je nanti dalam kelas. Kan? .
.
Mama, nak caliph!
#mamanakcaliph #caliphkidscupplement
#caliphkidsbrunei

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Siapa yang belum dapat pakej Y. E. S??? .
.
Kelebihan berganda-ganda tau.
Antaranya ialah :
•Percuma kad AR
•Percuma Kalendar
•Percuma Travel Pack
.
.
Macam mana nak dapatkan pakej ni? Haaaaa senang ja. Hubungi kami di 0106017777.
.
.
#mamanakcaliph

Y.E.S 2017 CALIPH (BABY&KIDS) (@caliph.kids_supplement)

Alhamdulillah... Awal-awal minggu persekolahan ni ramai pulak ibubapa yg buat pilihan bijak & tepat dgn memilih CALIPH KIDS EXPERT sbg supplement tambahan utk anak-anak mereka.
-
Ingat ya ibubapa, Caliph Kids Expert bukanlah Produk ubatan yang mampu merawat atau menyembuhkan sebenarnya. Ianya adalah makanan tambahan seperti buah dan sayur yg penuh nutrisi.
Apabila anak dibekalkan dengan makanan yang sihat setiap hari. IMUN dan MINDA Mereka juga berkembang.
-
Pilih Caliph!
JOM!!!
***Terima kasih ibubapa yg support Cik Ira.😘❤️
-
#CikIrajualcaliph
#mamanakcaliph

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM53
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Adakah anak anda mengalami masalah seperti : -Tidak selera makan
-Susah bangun tidur
-Lemah belajar
-Lemah dalam mengira
-Daya ingatan yang lemah
-Masih belum pandai menyebut perkataan
-Selalu demam (antibodi lemah)

Dan bermacam lagi?

Jom kita yakin dengan khasiat Caliph supplement ni!

Kena cuba, baru anda rasakan perbezaan kepada anak anda!
.
#CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#MiaDutaCaliph #mommiesprihatin
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#mamanakcaliph #motivation
#simanjabijak #kanakkanak
#ibuperihatin #anakku #caliphmurah
#bazaarpaknil #newyear #yes
#resultgempak #uitm #unisel #uia #ukm #um
#caliphsupplementmurah
- [ ]

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Adik adik cergas tak harini?? Cuba komen sikit dekat bawah ni. Sebab kami nak kongsi tips untuk kekal cergas ni. Heeeee😁.
.
.
Tak susah pon dengan 1 sudu Caliph Kids setiap pagi, adik-adik dah boleh cergas setiap hari. Tak lah lesu je nanti dalam kelas. Kan? .
.
Mama, nak caliph
#mamanakcaliph #caliphkidscupplement

CALIPH KIDS EXPERT HQ (@caliphsupplementforkids)

Setiap pagi kami akan post kata-kata semangat kepada anda.
.
.
#positivevibes #mamanakcaliph

NUR KHALIJAH MUSA (@eishal_beauty)

CALIPH KIDS EXPERT
.
Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

KEISTIMEWAAN :
- Meningkatkan antibodi badan
- Mengaktifkan minda & perbaiki konsentrasi dan daya tumpuan
- Meningkatkn IQ Anak & ketenangan fikiran
- Menambah minat belajar & mengatasi Stress
- Mengatasi masalah Hiperaktif & Bantu Pertumbuhan Prima
- Mengatasi masalah bertutur / berjalan
- Mengawal selera makan
- Lebih berkeyakinan & gigih melakukan sesuatu aktiviti
- Membantu pengaliran oksigen ke sel-sel otak
- Menguatkan daya ingatan & hafalan
- Menambah daya kreativiti
- Mengelakkan sembelit

KANDUNGAN JUS CALIPH :
-Kurma, Kismis, Madu, Delima, Buah Tin, Aprikot, Omega 3, Omega 6
.
Isi Kandungan: 350ml / botol
.
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #produkkecantikan #trustedseller #aydajebat #student #kekasihpaksarela
#sekolah #parentingtips #syurgayangkedua #jannanick #fattahaminz #fashasanda #CaliphSupplement #CaliphSunnahSupplement #CaliphKidsExpert
#MamaNakCaliph #MiaDutaCaliph #makanansunnah #caliph
#sunnahsupplement
#brainfood #caliphkidsexpert
#supplementkanakanak #kidssupplement #kidsootd #kanakkanak #parents #ibubapa

Y.E.S 2017 CALIPH (BABY&KIDS) (@caliph.kids_supplement)

Ramainyaa yg dah grab caliph beli 1 PERCUMA 1. Boleh jimat RM12.00
-
Cepat ummi..ibu..mama..bonda..mummy...ayah..abah..abii..papa..daddy..
-
Stok makin menyusut...!!!
-
Whatsapp Cik Ira jom!
0175621902 .
Atau klik link whatsapp kat bio.
-
-
-
-
#jusbuahcampuran
#upinipin #kidssupplement #mamanakcaliph #caliphforkids #caliphforbaby #caliphkidssupplement #puree #supplementkanakkanak #susu #makanansunnahkanakkanak
#neelofa #kidssunnahsupplement #jusbuah #makanankanakkanak #hantukaklimah #like4like #zulariffin #juscaliph #meletop
More...