K's Angels (@ummi.angels)

NEWARIVVALS [ TUNIC ARISYA PALING DI TUNGGU-TUNGGU, PALING "CASUAL" PALING "SOPAN" DAN VARSATILE KINI DILANCARKAN DENGAN HARGA #MAMPUMILIK]
.
yeayy ! eksited sgt nak ada arisya tunic dalam koleksi wardrobe saya. cantikk dan sangat casual. tak shabar nak grab sekarang..
.
ofzoz, korang wajib ada koleksi arisya tunic nii, confirm! kawan-kawan akan tanyerrr beli tunic ni dekat "oversea" keee.. mana takk nyerrr tunic "casual" ni di inspirasikan dari korea okeyy.. confirmlah tak dapat kat mana-mana tunic "VARSATILE" dan masih kekalkan konsep "MUSLIMAH SEJATI"... .
waitt! sebelum korang sambarr arisya tunic ni.. ummi nak bagi #PROMO FREE postages untuk 50 orang terawal . besttkan ? korang grab ummi belanja postages.. WAHH! bestt nyaa ummi. tapiii... sebelum tuu .. .
Sukanyaaa. nak grab sekarang juga .ITS NOW OR NEVERR !
.
wassap "beli ARISYA TUNIC" ke no +6019 7072674/+6019 7922799
wassap "beli ARISYA TUNIC" ke no +6019 7072674/+6019 7922799
wassap "beli ARISYA TUNIC" ke no +6019 7072674/+6019 7922799
.
p/s: promo FREE POSTAGES akan tamat bila-bila masa sahaja. So korang kena grab now! Its now or neverrr

#newarrivals #arisya #arisyatunic #blouse #blouseexclusive #blousemurah #blouseborong #bajumuslimah #bajujalan #bajukasual #bajukelas #bajukuliah #muslimah #sopan #nhxfeeq #hafizahlover #blousemurahjohor #tunic #blouselawa #blousemengancam #blouseterbaik

K's Angels (@ummi.angels)

NEWARIVVALS [ TUNIC ARISYA PALING DI TUNGGU-TUNGGU, PALING "CASUAL" PALING "SOPAN" DAN VARSATILE KINI DILANCARKAN DENGAN HARGA #MAMPUMILIK]
.
yeayy ! eksited sgt nak ada arisya tunic dalam koleksi wardrobe saya. cantikk dan sangat casual. tak shabar nak grab sekarang..
.
ofzoz, korang wajib ada koleksi arisya tunic nii, confirm! kawan-kawan akan tanyerrr beli tunic ni dekat "oversea" keee.. mana takk nyerrr tunic "casual" ni di inspirasikan dari korea okeyy.. confirmlah tak dapat kat mana-mana tunic "VARSATILE" dan masih kekalkan konsep "MUSLIMAH SEJATI"... .
waitt! sebelum korang sambarr arisya tunic ni.. ummi nak bagi #PROMO FREE postages untuk 50 orang terawal . besttkan ? korang grab ummi belanja postages.. WAHH! bestt nyaa ummi. tapiii... sebelum tuu .. .
Sukanyaaa. nak grab sekarang juga .ITS NOW OR NEVERR !
.
wassap "beli ARISYA TUNIC" ke no +6019 7072674/+6019 7922799
wassap "beli ARISYA TUNIC" ke no +6019 7072674/+6019 7922799
wassap "beli ARISYA TUNIC" ke no +6019 7072674/+6019 7922799
.
p/s: promo FREE POSTAGES akan tamat bila-bila masa sahaja. So korang kena grab now! Its now or neverrr

#newarrivals #arisya #arisyatunic #blouse #blouseexclusive #blousemurah #blouseborong #bajumuslimah #bajujalan #bajukasual #bajukelas #bajukuliah #muslimah #sopan #nhxfeeq #hafizahlover #blousemurahjohor #tunic #blouselawa #blousemengancam #blouseterbaik

mara gold (@emas_budget)

#emas916
Set r.tangan Pandora & beads
Berminat blh pm sy ye.
๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Yg penting โŒupah, โŒgst

Harga istimewa sy akan beri ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Siap termasuk postage.
Blh WS @ Tele 019-9270962

Avail โ˜‘๏ธ
Saiz dan berat sudah tertera pada gambar.
.
Channel telegram
https://t.me/joinchat/AAAAAEFYsKvpKUuvJMKb3Q

#emasbudget #murah #love #mampu #emasmurah #trend #lifestyle #hot #mestiada #hadiah #sayang #emas #mampumilik #koleksi
#cincinpermata #tunang #comel #cantik #art #gold #aksesori #kanakkanak #barangkemas #loket #subang #gelang #rantaitangan #cincin #dewasa

mara gold (@emas_budget)

#emas916
Berminat blh pm sy ye.
๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Yg penting โŒupah, โŒgst

Harga istimewa sy akan beri ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Siap termasuk postage.
Blh WS @ Tele 019-9270962

Avail โ˜‘๏ธ
Saiz dan berat sudah tertera pada gambar.
.
Channel telegram
https://t.me/joinchat/AAAAAEFYsKvpKUuvJMKb3Q

#emasbudget #murah #love #mampu #emasmurah #trend #lifestyle #hot #mestiada #hadiah #sayang #emas #mampumilik #koleksi
#cincinpermata #tunang #comel #cantik #art #gold #aksesori #kanakkanak #barangkemas #loket #subang #gelang #rantaitangan #cincin #dewasa

mara gold (@emas_budget)

#emas916
Berminat blh pm sy ye.
๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Yg penting โŒupah, โŒgst

Harga istimewa sy akan beri ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Siap termasuk postage.
Blh WS @ Tele 019-9270962

Avail โ˜‘๏ธ
Saiz dan berat sudah tertera pada gambar.
.
Channel telegram
https://t.me/joinchat/AAAAAEFYsKvpKUuvJMKb3Q

#emasbudget #murah #love #mampu #emasmurah #trend #lifestyle #hot #mestiada #hadiah #sayang #emas #mampumilik #koleksi
#cincinpermata #tunang #comel #cantik #art #gold #aksesori #kanakkanak #barangkemas #loket #subang #gelang #rantaitangan #cincin #dewasa

solusi hamil cepat (@my.programbaby)

DOA MEMPEROLEH KETURUNAN / ANAK

Silakan Aminkan / Like / Share agar do'a-do'a kita untuk kebahagiaan para pasangan yang belum memiliki anak diijabah oleh Allah SWT.

Ya Allah, perlancarkanlah usahaku untuk memiliki momongan.
Lengkapilah kebahagiaan keluarga kecilku dengan tangisan dan tawa bayi.
Berilah kami seorang anak yang suatu hari memanggil kami dengan panggilan Ayah dan Ibu.
Ramaikanlah rumah kami dengan derap langkah-langkah kecil mereka.
Karuniakanlah pada kami anak-anak yang sholeh dan sholehah yang akan mendo'akan kami nanti, merawat kami dihari tua.
Mereka yang lahir dari rahimku, ya Allah.
Mohon kabulkanlah do'aku. Aamiin.. Atau bisa mengamalkan do'a para Nabi berikut (tentunya dibarengi dengan usaha maksimal sebab IKHTIAR adalah usaha yang disertai doa): Doa Nabi Ibrahim a.s. ketika belum punya anak:
ุฑูŽุจู‘ู ู‡ูŽุจู’ ู„ููŠ ู…ูู†ูŽ ุงู„ุตู‘ูŽุงู„ูุญููŠู†ูŽ
Rabbi hablii min ash-shalihiin.
Artinya: Ya Tuhanku, anugerahkanlah kepadaku (seorang anak) yang termasuk orang-orang yang saleh. (As-Shaffat: 100)
Follow:
@my.programbaby
@my.programbaby
@my.programbaby
@my.programbaby
@my.programbaby ๐Ÿฅinfo kesehatan, medis,
Program hamil & hiburan bayi
๐Ÿ“ฑBBMD6C06E11
๐Ÿ“ฑWA: 083841648955
๐Ÿ“ฑLINE: happypregnantmamy19
๐Ÿ“ฑLINE@: @idv1602m

solusi hamil cepat (@my.programbaby)

Seorang wanita berjuang untuk anaknya sangatlah luar biasa ๐Ÿ˜Š

Bagi ibu-ibu cantik di dunia tetap semangat ๐Ÿ’

Salah satu kodrat ISTRI yg diinginkan SUAMI adalah bisa melahirkan bayi dari โ€Œ๏ผฒ๏ผก๏ผจ๏ผฉ๏ผญ๏ผฎ๏ผน๏ผก sendiri.
Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dan penyakit kronis lainnya.
Cek โ€Œโ“˜โ“– ๏ฝ‹๏ฝ๏ฝ๏ฝ‰!! Konsultasi gratis ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ konsultasi GRATIS
Follow:
@my.programbaby
@my.programbaby
@my.programbaby
@my.programbaby
@my.programbaby ๐Ÿฅinfo kesehatan, medis,
Program hamil & hiburan bayi
๐Ÿ“ฑBBMD6C06E11
๐Ÿ“ฑWA: 083841648955
๐Ÿ“ฑLINE: happypregnantmamy19
๐Ÿ“ฑLINE@: @idv1602m

Rusmawati Omar (@rusma412uih)

1) So Sexy (pink) Inspired by: - Bombshell VS

APA ITU SOLID PERFUME?
.
Solid perfume adalah minyak wangi berbentuk pepejal, cara buatannya tidak sama seperti minyak wangi cecair yang telah dicampurkan dengan alkohol dan air yang digunakan dalam eau de parfum, eau de toilette, eau de cologne, dan lain-lain. Bahan asas yang digunakan untuk membuat minyak wangi pepejal ini diperbuat dari jenis lilin semulajadi yang telah di cairkan....
.
Ada 4 jenis wangian
2) *Bubblegum (merah) Inspired by:* Sexy woman paris hilton

3) *Sweetdream (biru) Inspired by:* โ€“Britney Midnight Fantasy
4) *Green Apple (hijau) Inspired by:* โ€“ Apple Blossom

013-3257766
RM25

#Amoylinnsince2014
#solidperfume
#bombshell
#wangi
#wangian
#homemade
#BebasKimiaMerbahaya
#tanpaalkohol
#mampumilik
#affordable
#agentwanted
#dropshipwanted

caliph shuriken (@caliphshuriken)

๐Ÿ““ PLANNER 2018 ๐Ÿ““
.
minggu ni abam caliph sibuk dengan urusan pos batch pertama planner 2018
.
sambungan video ringkas planner 2018 (part 2)
.
.
sahabatยฒ lain yg berminat nak pinang planner yg menarik tertarik berwarna warni ni, sila direct wasap ya โคต๏ธ
.
.
apa yg menarik tertarik #planner2018 ni?
๐Ÿ‘ bersaiz A5
๐Ÿ‘ seringan 250g
๐Ÿ‘ 190 helaian muka surat yg berwarna-warni
.
.
nak pinang sila wasap ๐Ÿ“ฑ 016 8082630
#plannerpalingviral #plannermalaysia #plannerbisnes #plannerpelajar #plannerwarnawarni #dailyplanner #cmart #amanjayamall #insaniah #sungaipetani #terlajaklaris #mampumilik #trustedseller
#blogger #bloggermalaysia

caliph shuriken (@caliphshuriken)

๐Ÿ““ PLANNER 2018 ๐Ÿ““
.
minggu ni abam caliph sibuk dengan urusan pos batch pertama planner 2018
.
sementara tu abam caliph belanja hampa dulu video ringkas planner 2018 ni (part 1)
.
.
sahabatยฒ lain yg berminat nak pinang planner yg menarik tertarik berwarna warni ni, sila direct wasap ya โคต๏ธ
.
.
apa yg menarik tertarik #planner2018 ni?
๐Ÿ‘ bersaiz A5
๐Ÿ‘ seringan 250g
๐Ÿ‘ 190 helaian muka surat yg berwarna-warni
.
.
nak pinang sila wasap ๐Ÿ“ฑ 016 8082630
#plannerpalingviral #plannermalaysia #plannerbisnes #plannerpelajar #plannerwarnawarni #dailyplanner #cmart #amanjayamall #insaniah #sungaipetani #terlajaklaris #mampumilik #trustedseller
#blogger #bloggermalaysia

PAKAR PEMUTIH KULIT ANDA ๐Ÿ’† (@mybonda.gallery)

Salam semua ๐ŸŒธ
.
Dah ada supplement untuk body anda? Dan juga bg effect yg lebih positif untuk kesihatan dalaman dan mempunyai kulit yg cukup glow ๐Ÿ’˜
.
.
Jom sis akan share secepat mungkin ๐Ÿ’† Supplement ni baik tau, sbb tu sis nak share untk korang yg ada masalah2 kulit. Terutamanya anda yg ingin kulit putih kan ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
.
Dah jumpa ke belum?
Kalau belum, sis akan share satu supplement jenis serbuk collagen โ™ฅ๏ธ
.
.
Nanti korang akan dapat kesan yang lebih WOW dari VELLORA COLLAGEN. Asalkan anda minum air mineral yg secukupnya tau ๐Ÿ˜Sekurang kurangnya 2/3 liter sehari. Pasti kesan kulit uolls lg letup resultnya๐ŸŒน๐ŸŒน .
.
#VelloraCollagen #PakarPemutihKulitAnda #CollagenPutih #MampuMilik #PutihGebuKekal #CollagenAjaib

BAWAL | SHAWL SATEEN & CHIFFON (@jiena_larniescarves)

[ READY STOCK ] ๐ŸŒท Bawal Chiffon Larnie ๐ŸŒท

RM35
Exclude postage
.
โˆš Bidang 45
โˆš Material Wool Chiffon
โˆš Mudah Dibentuk
โˆš Tekstur Yang Lembut
โˆš Tidak Licin
.
Try Sekali Pasti Repeat Berkali2 ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒ +6134704797
๐Ÿ“ฒ +60134704797

#larnielovers
#larniescarves
#tudungviral
#mampumilik
#teamfarraavere

BAWAL | SHAWL SATEEN & CHIFFON (@jiena_larniescarves)

[ READY STOCK ] ๐ŸŒท Bawal Chiffon Larnie ๐ŸŒท

RM35
Exclude postage
.
โˆš Bidang 45
โˆš Material Wool Chiffon
โˆš Mudah Dibentuk
โˆš Tekstur Yang Lembut
โˆš Tidak Licin
.
Try Sekali Pasti Repeat Berkali2 ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒ +6134704797
๐Ÿ“ฒ +60134704797

#larnielovers
#larniescarves
#tudungviral
#mampumilik
#teamfarraavere

BAWAL | SHAWL SATEEN & CHIFFON (@jiena_larniescarves)

[ READY STOCK ] ๐ŸŒท Bawal Chiffon Larnie ๐ŸŒท

RM35
Exclude postage
.
โˆš Bidang 45
โˆš Material Wool Chiffon
โˆš Mudah Dibentuk
โˆš Tekstur Yang Lembut
โˆš Tidak Licin
.
Try Sekali Pasti Repeat Berkali2 ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒ +6134704797
๐Ÿ“ฒ +60134704797

#larnielovers
#larniescarves
#tudungviral
#mampumilik
#teamfarraavere

BAWAL | SHAWL SATEEN & CHIFFON (@jiena_larniescarves)

[ READY STOCK ] ๐ŸŒท Bawal Chiffon Larnie ๐ŸŒท

RM35
Exclude postage
.
โˆš Bidang 45
โˆš Material Wool Chiffon
โˆš Mudah Dibentuk
โˆš Tekstur Yang Lembut
โˆš Tidak Licin
.
Try Sekali Pasti Repeat Berkali2 ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒ +6134704797
๐Ÿ“ฒ +60134704797

#larnielovers
#larniescarves
#tudungviral
#mampumilik
#teamfarraavere
More...