LATEST HOT DESIGN OOTDπŸ”₯ (@readytowear.co)

[NEW ARRIVAL 2018] !!!
.
Inginkan kelainan dalam bergaya? Cepat dapatkan SWEET ASTER. Colour sangat cantik! 😍
.
RM120 SM/ RM125 SS
.
βœ”οΈ #MiniKurungModen Terkini
βœ”οΈ Material #Dubai Silk
βœ”οΈ ️Zip Baju Di Belakang
βœ”οΈ HighQuality 100% Gred AAA
βœ”οΈ Saiz Available dr S-XXL (XS NOT AV)
βœ”οΈ Cutting Loose
βœ”οΈ Terletak Apabila Dipakai
βœ”οΈ Cutting Kain Mermaid
βœ”οΈ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
βœ”οΈ Zip Sebelah Kiri
❌ kecut
❌ berbulu lepas basuh
❌ renyuk
βœ… mudah digosok
βœ… sejuk & selesa dipakai
βœ… CONFIRM repeat order
.
πŸ“Œ #READYSTOCK ‼️
πŸ“ŒNO BOOKING ‼️
.
πŸ“PROCEED ORDER 1-3 DAYS
πŸ“TRIP POSTAGE EVERY 🌷SUNDAY 🌷TUESDAY 🌷THURSDAY

Whatsapp 016-4114496 now 😘

#bestseller #bajukurungkenduri #bajukurungraya #bajuraya2018 #bajurayamurah #outfitoftheday #ootdmuslimah #ootdmalaysia #muslimahfashion #trustedseller #MAMPUMILIK #bazaarpaknilmurah #ootd #bazaarpaknil #ootdkenduri #ootdkerja #ootdpejabat #bajukerja #bajukenduri #kurungmodenmurah #kurungmodencantikmurah #kurungmodencantik #bajukurungcantik #bajukurungmodenmurah #bajumuslimah #instalike #instafollow

PREMIUM 1:1 SNEAKERS ⛄️ (@sneakers_essences)

Ψ¨Ψ³Ω… Ω„Ω„Ω‡ Ψ§Ω„Ψ±Ψ­Ω…Ω† Ψ§Ω„Ψ±Ψ­ΩŠΩ…
Jangan tengok harga guys, tengok kualiti πŸ˜‰ Kualiti bagus baru la boleh pakai lama kan 😈
-
πŸ‘Ÿ ADIDAS NMD GUCCI BEE πŸ‘ž
πŸ”± COPY ORI 1:1 πŸ’― πŸ”±
πŸ”Ž Saiz 40, 41, 42, 43, 44 πŸ”Ž
-
Nak Order ? Screenshot mana yang awak minat lepastu ws/dm dekat kami ya, link ws dekat bio πŸ™
-
Dapat sama macam dalam gambar πŸ”₯ Risau barang tak sampai ? Kami akan REFUND πŸ’― so jangan risau ya πŸ˜‰ Anythings can inform us
-
#Sneakers #Murah #SneakersMurah #KasutMurah #Kasut #Fashion #HargaStudent #2018 #Nike #Adidas #Puma #UnderArmour #Vans #Gucci #NewBalance #Asics #Timberland #TrustedSeller #CopyOri #MampuMilik #NikeMurah #AdidasMurah #PumaMurah #VansMurah #KasutLelaki #KasutPerempuan #AdidasMurah #NMDMurah #GucciMurah #AdidasNMDGucciBee

PREMIUM 1:1 SNEAKERS ⛄️ (@sneakers_essences)

Ψ¨Ψ³Ω… Ω„Ω„Ω‡ Ψ§Ω„Ψ±Ψ­Ω…Ω† Ψ§Ω„Ψ±Ψ­ΩŠΩ…
Jangan tengok harga guys, tengok kualiti πŸ˜‰ Kualiti bagus baru la boleh pakai lama kan 😈
-
πŸ‘Ÿ NIKE AIRMAX 97 πŸ‘ž
πŸ”± COPY ORI 1:1 πŸ’― πŸ”±
πŸ”Ž Saiz 40, 41, 42, 43, 44 πŸ”Ž
-
Nak Order ? Screenshot mana yang awak minat lepastu ws/dm dekat kami ya, link ws dekat bio πŸ™
-
Dapat sama macam dalam gambar πŸ”₯ Risau barang tak sampai ? Kami akan REFUND πŸ’― so jangan risau ya πŸ˜‰ Anythings can inform us
-
#Sneakers #Murah #SneakersMurah #KasutMurah #Kasut #Fashion #HargaStudent #2018 #Nike #Adidas #Puma #UnderArmour #Vans #Gucci #NewBalance #Asics #Timberland #TrustedSeller #CopyOri #MampuMilik #NikeMurah #AdidasMurah #PumaMurah #VansMurah #KasutLelaki #KasutPerempuan #NikeMurah #AirmaxMurah #NikeAirmax97

PREMIUM 1:1 SNEAKERS ⛄️ (@sneakers_essences)

Ψ¨Ψ³Ω… Ω„Ω„Ω‡ Ψ§Ω„Ψ±Ψ­Ω…Ω† Ψ§Ω„Ψ±Ψ­ΩŠΩ…
Jangan tengok harga guys, tengok kualiti πŸ˜‰ Kualiti bagus baru la boleh pakai lama kan 😈
-
πŸ‘Ÿ ADIDAS EQT OVERKILL πŸ‘ž
πŸ”± COPY ORI 1:1 πŸ’― πŸ”±
πŸ”Ž Saiz 40, 41, 42, 43, 44 πŸ”Ž
-
Nak Order ? Screenshot mana yang awak minat lepastu ws/dm dekat kami ya, link ws dekat bio πŸ™
-
Dapat sama macam dalam gambar πŸ”₯ Risau barang tak sampai ? Kami akan REFUND πŸ’― so jangan risau ya πŸ˜‰ Anythings can inform us
-
#Sneakers #Murah #SneakersMurah #KasutMurah #Kasut #Fashion #HargaStudent #2018 #Nike #Adidas #Puma #UnderArmour #Vans #Gucci #NewBalance #Asics #Timberland #TrustedSeller #CopyOri #MampuMilik #NikeMurah #AdidasMurah #PumaMurah #VansMurah #KasutLelaki #KasutPerempuan #AdidasMurah #EQTMurah #AdidasEQTOverkill

PREMIUM 1:1 SNEAKERS ⛄️ (@sneakers_essences)

Ψ¨Ψ³Ω… Ω„Ω„Ω‡ Ψ§Ω„Ψ±Ψ­Ω…Ω† Ψ§Ω„Ψ±Ψ­ΩŠΩ…
Jangan tengok harga guys, tengok kualiti πŸ˜‰ Kualiti bagus baru la boleh pakai lama kan 😈
-
πŸ‘Ÿ NIKE AIRMAX WINTER πŸ‘ž
πŸ”± COPY ORI 1:1 πŸ’― πŸ”±
πŸ”Ž Saiz 40, 41, 42, 43, 44 πŸ”Ž
-
Nak Order ? Screenshot mana yang awak minat lepastu ws/dm dekat kami ya, link ws dekat bio πŸ™
-
Dapat sama macam dalam gambar πŸ”₯ Risau barang tak sampai ? Kami akan REFUND πŸ’― so jangan risau ya πŸ˜‰ Anythings can inform us
-
#Sneakers #Murah #SneakersMurah #KasutMurah #Kasut #Fashion #HargaStudent #2018 #Nike #Adidas #Puma #UnderArmour #Vans #Gucci #NewBalance #Asics #Timberland #TrustedSeller #CopyOri #MampuMilik #NikeMurah #AdidasMurah #PumaMurah #VansMurah #KasutLelaki #KasutPerempuan #NikeMurah #AirmaxMurah #NikeAirmaxWinter

PREMIUM 1:1 SNEAKERS ⛄️ (@sneakers_essences)

Ψ¨Ψ³Ω… Ω„Ω„Ω‡ Ψ§Ω„Ψ±Ψ­Ω…Ω† Ψ§Ω„Ψ±Ψ­ΩŠΩ…
Jangan tengok harga guys, tengok kualiti πŸ˜‰ Kualiti bagus baru la boleh pakai lama kan 😈
-
πŸ‘Ÿ ASICS πŸ‘ž
πŸ”± COPY ORI 1:1 πŸ’― πŸ”±
πŸ”Ž Saiz 40, 41, 42, 43, 44 πŸ”Ž
-
Nak Order ? Screenshot mana yang awak minat lepastu ws/dm dekat kami ya, link ws dekat bio πŸ™
-
Dapat sama macam dalam gambar πŸ”₯ Risau barang tak sampai ? Kami akan REFUND πŸ’― so jangan risau ya πŸ˜‰ Anythings can inform us
-
#Sneakers #Murah #SneakersMurah #KasutMurah #Kasut #Fashion #HargaStudent #2018 #Nike #Adidas #Puma #UnderArmour #Vans #Gucci #NewBalance #Asics #Timberland #TrustedSeller #CopyOri #MampuMilik #NikeMurah #AdidasMurah #PumaMurah #VansMurah #KasutLelaki #KasutPerempuan #AsicsMurah #AsicsMalaysia

PREMIUM 1:1 SNEAKERS ⛄️ (@sneakers_essences)

Ψ¨Ψ³Ω… Ω„Ω„Ω‡ Ψ§Ω„Ψ±Ψ­Ω…Ω† Ψ§Ω„Ψ±Ψ­ΩŠΩ…
Jangan tengok harga guys, tengok kualiti πŸ˜‰ Kualiti bagus baru la boleh pakai lama kan 😈
-
πŸ‘Ÿ ASICS πŸ‘ž
πŸ”± COPY ORI 1:1 πŸ’― πŸ”±
πŸ”Ž Saiz 40, 41, 42, 43, 44 πŸ”Ž
-
Nak Order ? Screenshot mana yang awak minat lepastu ws/dm dekat kami ya, link ws dekat bio πŸ™
-
Dapat sama macam dalam gambar πŸ”₯ Risau barang tak sampai ? Kami akan REFUND πŸ’― so jangan risau ya πŸ˜‰ Anythings can inform us
-
#Sneakers #Murah #SneakersMurah #KasutMurah #Kasut #Fashion #HargaStudent #2018 #Nike #Adidas #Puma #UnderArmour #Vans #Gucci #NewBalance #Asics #Timberland #TrustedSeller #CopyOri #MampuMilik #NikeMurah #AdidasMurah #PumaMurah #VansMurah #KasutLelaki #KasutPerempuan #AsicsMurah #AsicsMalaysia

PREMIUM 1:1 SNEAKERS ⛄️ (@sneakers_essences)

Ψ¨Ψ³Ω… Ω„Ω„Ω‡ Ψ§Ω„Ψ±Ψ­Ω…Ω† Ψ§Ω„Ψ±Ψ­ΩŠΩ…
Jangan tengok harga guys, tengok kualiti πŸ˜‰ Kualiti bagus baru la boleh pakai lama kan 😈
-
πŸ‘Ÿ ASICS πŸ‘ž
πŸ”± COPY ORI 1:1 πŸ’― πŸ”±
πŸ”Ž Saiz 40, 41, 42, 43, 44 πŸ”Ž
-
Nak Order ? Screenshot mana yang awak minat lepastu ws/dm dekat kami ya, link ws dekat bio πŸ™
-
Dapat sama macam dalam gambar πŸ”₯ Risau barang tak sampai ? Kami akan REFUND πŸ’― so jangan risau ya πŸ˜‰ Anythings can inform us
-
#Sneakers #Murah #SneakersMurah #KasutMurah #Kasut #Fashion #HargaStudent #2018 #Nike #Adidas #Puma #UnderArmour #Vans #Gucci #NewBalance #Asics #Timberland #TrustedSeller #CopyOri #MampuMilik #NikeMurah #AdidasMurah #PumaMurah #VansMurah #KasutLelaki #KasutPerempuan #AsicsMurah #AsicsMalaysia

PREMIUM 1:1 SNEAKERS ⛄️ (@sneakers_essences)

Ψ¨Ψ³Ω… Ω„Ω„Ω‡ Ψ§Ω„Ψ±Ψ­Ω…Ω† Ψ§Ω„Ψ±Ψ­ΩŠΩ…
Jangan tengok harga guys, tengok kualiti πŸ˜‰ Kualiti bagus baru la boleh pakai lama kan 😈
-
πŸ‘Ÿ NIKE FLYKNIT MARIAH πŸ‘ž
πŸ”± COPY ORI 1:1 πŸ’― πŸ”±
πŸ”Ž Saiz 36-44 πŸ”Ž
-
Nak Order ? Screenshot mana yang awak minat lepastu ws/dm dekat kami ya, link ws dekat bio πŸ™
-
Dapat sama macam dalam gambar πŸ”₯ Risau barang tak sampai ? Kami akan REFUND πŸ’― so jangan risau ya πŸ˜‰ Anythings can inform us
-
#Sneakers #Murah #SneakersMurah #KasutMurah #Kasut #Fashion #HargaStudent #2018 #Nike #Adidas #Puma #UnderArmour #Vans #Gucci #NewBalance #Asics #Timberland #TrustedSeller #CopyOri #MampuMilik #NikeMurah #AdidasMurah #PumaMurah #VansMurah #KasutLelaki #KasutPerempuan #NikeMurah #FlyknitMurah #NikeFlyknitMariah

PREMIUM 1:1 SNEAKERS ⛄️ (@sneakers_essences)

Ψ¨Ψ³Ω… Ω„Ω„Ω‡ Ψ§Ω„Ψ±Ψ­Ω…Ω† Ψ§Ω„Ψ±Ψ­ΩŠΩ…
Jangan tengok harga guys, tengok kualiti πŸ˜‰ Kualiti bagus baru la boleh pakai lama kan 😈
-
πŸ‘Ÿ NIKE HUARACHE HIGHCUT ALL BLACK πŸ‘ž
πŸ”± COPY ORI 1:1 πŸ’― πŸ”±
πŸ”Ž Saiz 40, 41, 42, 43, 44 πŸ”Ž
-
Nak Order ? Screenshot mana yang awak minat lepastu ws/dm dekat kami ya, link ws dekat bio πŸ™
-
Dapat sama macam dalam gambar πŸ”₯ Risau barang tak sampai ? Kami akan REFUND πŸ’― so jangan risau ya πŸ˜‰ Anythings can inform us
-
#Sneakers #Murah #SneakersMurah #KasutMurah #Kasut #Fashion #HargaStudent #2018 #Nike #Adidas #Puma #UnderArmour #Vans #Gucci #NewBalance #Asics #Timberland #TrustedSeller #CopyOri #MampuMilik #NikeMurah #AdidasMurah #PumaMurah #VansMurah #KasutLelaki #KasutPerempuan #NikeMurah #HuaracheMurah #NikeHuarache

Clothpad ALAMI GOJES (@sitihawa_azmi)

PRE ORDER!! .
CEPAT SAPA LAGI YANG NAK TRY SET NI.
MEMANG THORBAEEKK .DAH RAMAI YANG GRAB BATCH 1 HARITU. .
.
ONLY RM44 SAHAJA.
YANG NAK ORDER BOLEH WHTSPP 010-8304934 SEKARANG. 😘

#PadKainMurah
#stokispAdkainmoden #ClothpadAlamiGojes #GojesTaPakaiPelaris #SihatJimatSelesa #BebasKimia #Malaysiapadkain #Hidupsecarasihat #StyleNenekMoyang #Mampumilik #SayangiBumiAnda

β€œBuy & Be Fabulous” (@azdi_shop)

Women Plain Colour Casual Sneakers
.
PREORDER
(Tempoh penghantaran : 1 - 2 minggu)
.
Size : 36, 37, 38, 39, 40
.
RM 43 (Pos : RM 8 SEM / RM 12 SS)
.
Berminat boleh whatsapp
πŸ“² 017-9653933
πŸ“² 017-9653933
πŸ“² 017-9653933
http://www.wasap.my/60179653933
@
Terus klik link di profile
.
Untuk pelbagai lagi pilihan barangan, sila lawati online shop kami :-
IG : @azdi_shop_2
FB : Azdi_Shop
.
#AzdiShop #HYS
#kasut #kasutmurah #kasutperempuan #kasutlelaki #kasutperempuanmurah #kasutlelakimurah #kasutpreorder #kasutreadystock #sneakers #sneakersmurah #sneakerlelaki #sneakerswanita #casualshoes #menshoes #ladiesshoes #sandal #highheels #wedges #berkualiti #murah #mampumilik #lowprice #affordable #onlineshopping #onlineshop #onlinemall

β€œBuy & Be Fabulous” (@azdi_shop)

Women Plain Colour Casual Sneakers
.
PREORDER
(Tempoh penghantaran : 1 - 2 minggu)
.
Size : 36, 37, 38, 39, 40
.
RM 43 (Pos : RM 8 SEM / RM 12 SS)
.
Berminat boleh whatsapp
πŸ“² 017-9653933
πŸ“² 017-9653933
πŸ“² 017-9653933
http://www.wasap.my/60179653933
@
Terus klik link di profile
.
Untuk pelbagai lagi pilihan barangan, sila lawati online shop kami :-
IG : @azdi_shop_2
FB : Azdi_Shop
.
#AzdiShop #HYS
#kasut #kasutmurah #kasutperempuan #kasutlelaki #kasutperempuanmurah #kasutlelakimurah #kasutpreorder #kasutreadystock #sneakers #sneakersmurah #sneakerlelaki #sneakerswanita #casualshoes #menshoes #ladiesshoes #sandal #highheels #wedges #berkualiti #murah #mampumilik #lowprice #affordable #onlineshopping #onlineshop #onlinemall

β€οΈπŸ’•MODEST MUSLIMAH OUTFITSπŸ’•β€οΈ (@sayrasecret)

[RE-LAUNCHING 2.0] Camelia turki blouse Esklusif, Rekaan blouse muslimah yang Up-to date standard universal’ di lancarkan dengan harga PROMO #MampuMilik . β€˜Lepas ni nak pergi office ke. Travel ke, habis laa ada mata2 menjeling Sis, melihat penangan Camelia ni. Mana tak nya dengan designnya yang ala2 coat turki ni mmg jarang la nak jumpa kat malaysia ni kan. Ada pun material tebal. Tapi Camelia ni Mmg Ekslusif di reka khas oleh founder MS sendiri. . =======================================
(5) Sebab kenapa Anda perlu miliki Camelia Turki blouse Stylo ni, ======================================= (+) REKAAN CAMELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang β€œVersatille dan design Xclusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati. (+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak β€œHighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja, (+) 9PILIHAN COLOUR TERBARU.
9pilihan colour terbaru, Seperti Red cheery, Ocean blue dan lain2. Kesembilan warna Tip top kesemuanya. (+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt β€˜ironless’ tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr. (+) BF & WUDHU FRIENDLY
Button di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja, .
Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 1000pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Siyesly MMG sangat β€˜HIGH DEMAND’ Hanya yang pantas bertindak segera sahaja akan berjaya miliki β€˜CAMELIA’ ni dengan harga yang mampu milik ini

Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian
Whatsapp: 0139639521
Whatsapp: 0139639521
Whatsapp: 0139639521

HARGA SEHELAI CUMA

RM79❗️❗️
RM79❗️❗️
RM79❗️❗️ .
πŸ“¦ Free postage Seluruh Malaysia

thefazy (@the.fazy)

Promo Promo Promo ! .
Serius la taknak grab promo Damia Shirt x Insyirah palazzo?? 😱😱 Dapat tudung free lg tau 😍😍😍
.
Dah habis jangan menangis pulak guys 😭😭😭
.
.
Insyirah palazo + Damia Shirt RM 99 with postage tau. .
.
Berminat boleh DM / PM : Azy πŸ“² +60175473729
Berminat boleh DM / PM : Azy πŸ“² +60175473729
Berminat boleh DM / PM : Azy πŸ“² +60175473729

#ukm #bangi #upm #iukl #gmi #permatapintar #kuantan #serdang #pahang #selangor #blousemurah #tshirtmurah #hargastudent #mampumilik #tudungchiffonmurah #tudungchiffonsuperb #sayajualtudung

β€œBuy & Be Fabulous” (@azdi_shop)

England Fashion Men's Casual Shoes
.
PREORDER
(Tempoh penghantaran : 1 - 2 minggu)
.
Size : 39, 40, 41, 42, 43 & 44
.
RM 57 (Pos : RM 8 SEM / RM 12 SS)
.
Berminat boleh whatsapp
πŸ“² 017-9653933
πŸ“² 017-9653933
πŸ“² 017-9653933
http://www.wasap.my/60179653933
@
Terus klik link di profile
.
Untuk pelbagai lagi pilihan barangan, sila lawati online shop kami :-
IG : @azdi_shop_2
FB : Azdi_Shop
.
#AzdiShop #HYS
#kasut #kasutmurah #kasutperempuan #kasutlelaki #kasutperempuanmurah #kasutlelakimurah #kasutpreorder #kasutreadystock #sneakers #sneakersmurah #sneakerlelaki #sneakerswanita #casualshoes #menshoes #ladiesshoes #sandal #highheels #wedges #berkualiti #murah #mampumilik #lowprice #affordable #onlineshopping #onlineshop #onlinemall

kereta terpakai (@kereta_murah_terpakai)

Rm9k. Cash and carry.
City Vtec 1.5cc Auto 2008
No extra charge. No hidden charge.
Call/whatsapp 0123453600
RUNNING CONDITION
SINGAPORE SCRAP CAR
*ILLLEGAL FOR DAILY ROAD USE *FOR OFFROAD/SPAREPART USE ONLY *OTHER TERMS OF USING ON YOUR OWN RISK
*DO TO USE IN MALAYSIA PLS CALL/WHATSAPP
#keretaterpakai #keretamurah #honda #city #hondacity #vtec #mampumilik #cashandcarry #kereta

β€œBuy & Be Fabulous” (@azdi_shop)

England Fashion Men's Casual Shoes
.
PREORDER
(Tempoh penghantaran : 1 - 2 minggu)
.
Size : 39, 40, 41, 42, 43 & 44
.
RM 57 (Pos : RM 8 SEM / RM 12 SS)
.
Berminat boleh whatsapp
πŸ“² 017-9653933
πŸ“² 017-9653933
πŸ“² 017-9653933
http://www.wasap.my/60179653933
@
Terus klik link di profile
.
Untuk pelbagai lagi pilihan barangan, sila lawati online shop kami :-
IG : @azdi_shop_2
FB : Azdi_Shop
.
#AzdiShop #HYS
#kasut #kasutmurah #kasutperempuan #kasutlelaki #kasutperempuanmurah #kasutlelakimurah #kasutpreorder #kasutreadystock #sneakers #sneakersmurah #sneakerlelaki #sneakerswanita #casualshoes #menshoes #ladiesshoes #sandal #highheels #wedges #berkualiti #murah #mampumilik #lowprice #affordable #onlineshopping #onlineshop #onlinemall
More...