(@_scrubbyme)

Sale YES Temyracle akan berlangsung esok tau. Jangan ketinggalan untuk grab items disukai ramai sebab stock sangat limited. Dah ada yang book tau. .
Sempena promo YES mulai 15/12, TEMYRACLE buat promo iaitu:

1) beli full set with or without face scrub akan dapat towel worth RM20 . Tak dapat less tp dapat limited edition towel. Towel kita tu siap blh remove makeup lagi.

2) beli loose dapat rm2 less each item.
.
#agenttemyraclemanir
#manir#temyracleMANIR#temyraclekualaterengganu#dataranaustin#gongbadak#kualaberang#temyracle#beautifulterengganu #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Ayum King (@kingayum)

Baju SUPPORT KL BIKE WEEK 2017

Pendek Rm. 50.00
Panjang Rm 70.00
Posted Rm. 10.00 seluruh Malaysia

Berminat wasap 0145275430
Ayum

#kualaterengganu
#oitcaa
#bikeweek2017
#nawanpaping
#kl
#baju
#manir
#jualbeli
#bajubike

K O S M E T I K M U R A H (@nyda.cosmetic)

5 SEBAB ANDA TAKKAN MENYESAL MENCUBA SISTHO LIPMATTE ! ๐Ÿ˜‰
.

Hi dan assalamualaikum semua. Buat apa je malam Isnin ni. Masih layan Monday blues ke? Hikhik. Jangan cenggituuuu
.

Posting ini bukan untuk para wanita tapi para suami sekali! Hah gittew. Kenapa? Sebab suami suami yang budiman boleh belikan 1 set lengkap Sistho Lipmatte ini dah hadiahkan kepada si isteri. Aten guarantee mesti si isteri tersenyum !โ˜บ๏ธ
.

Ok, berbalik kepada headline di atas, Aten nak share kenapa korang takkan menyesal kalau cuba Sistho Lipmatte ni tau ! ๐Ÿ˜‰
.

Apa dia, jom baca
โ€”
๐Ÿ‘ Korang tak perlu risau untuk touch up banyak kali dah selepas makan! Sistho lipmatte ni dia tahan lebih lama walaupun korang bedal 3 pinggan nasi dagang Kelantan ! .
โ€”
๐Ÿ‘ Suami asyik puji bibir makin gebus gebas dan effect mungil secara semulajadi. Haaah, tak perlu cucuk sana sini !
โ€”
๐Ÿ‘ Kandungan yang ada dalam Sistho Lipmatte 100% selamat. Takde bahan kimia merbahaya. So tak perlu takut nak apply pada bibir. Jangan rasa takut bibir kering atau hitam. It wont happen with Sistho Lipmatte babeh !
โ€”
๐Ÿ‘ Harga murah tapi kualiti setanding international punya lipmatte. Bukan syok sendiri tapi kita dapat feedback dari para customer ok !
โ€”
๐Ÿ‘ Jimat! Bukan sekadar apply di bibir tapi boleh diapply as blusher dan eye shadow. Ha gitu. Yang tak reti nak pakai jangan risau. Beli dan tanya Aten. Aten consult sampai terror !
โ€”
Ok cukup 5. Kalau cerita semua sampai esok tak habis baca status ni. Hihi. Kita ada 5 code mereciks ! โฃ๏ธ
.

1. Kiss love .
2. Baby muah .
3. Sweet talker
4. No lies
5. Talkative
.

Another 100pcs akan mendarat pada Aten insyaAllah lusa. Siapa nak book atau nak cuba Sistho Lipmatte jom cepat-cepat sayang !
.
.

Total price : RM35 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU ๐Ÿ’ซ
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#projekrumah #sistholipmatte #trustedagent #agentyangsah #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #makeup #lipmatte #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

5 SEBAB ANDA TAKKAN MENYESAL MENCUBA SISTHO LIPMATTE ! ๐Ÿ˜‰
.

Hi dan assalamualaikum semua. Buat apa je malam Isnin ni. Masih layan Monday blues ke? Hikhik. Jangan cenggituuuu
.

Posting ini bukan untuk para wanita tapi para suami sekali! Hah gittew. Kenapa? Sebab suami suami yang budiman boleh belikan 1 set lengkap Sistho Lipmatte ini dah hadiahkan kepada si isteri. Aten guarantee mesti si isteri tersenyum !โ˜บ๏ธ
.

Ok, berbalik kepada headline di atas, Aten nak share kenapa korang takkan menyesal kalau cuba Sistho Lipmatte ni tau ! ๐Ÿ˜‰
.

Apa dia, jom baca
โ€”
๐Ÿ‘ Korang tak perlu risau untuk touch up banyak kali dah selepas makan! Sistho lipmatte ni dia tahan lebih lama walaupun korang bedal 3 pinggan nasi dagang Kelantan ! .
โ€”
๐Ÿ‘ Suami asyik puji bibir makin gebus gebas dan effect mungil secara semulajadi. Haaah, tak perlu cucuk sana sini !
โ€”
๐Ÿ‘ Kandungan yang ada dalam Sistho Lipmatte 100% selamat. Takde bahan kimia merbahaya. So tak perlu takut nak apply pada bibir. Jangan rasa takut bibir kering atau hitam. It wont happen with Sistho Lipmatte babeh !
โ€”
๐Ÿ‘ Harga murah tapi kualiti setanding international punya lipmatte. Bukan syok sendiri tapi kita dapat feedback dari para customer ok !
โ€”
๐Ÿ‘ Jimat! Bukan sekadar apply di bibir tapi boleh diapply as blusher dan eye shadow. Ha gitu. Yang tak reti nak pakai jangan risau. Beli dan tanya Aten. Aten consult sampai terror !
โ€”
Ok cukup 5. Kalau cerita semua sampai esok tak habis baca status ni. Hihi. Kita ada 5 code mereciks ! โฃ๏ธ
.

1. Kiss love .
2. Baby muah .
3. Sweet talker
4. No lies
5. Talkative
.

Another 100pcs akan mendarat pada Aten insyaAllah lusa. Siapa nak book atau nak cuba Sistho Lipmatte jom cepat-cepat sayang !
.
.

Total price : RM35 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU ๐Ÿ’ซ
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#projekrumah #sistholipmatte #trustedagent #agentyangsah #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #makeup #lipmatte #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

le.belle.spoon (@le.belle.spoon)

Disebabkan permintaan banyak so sis open order untuk ptg ni ye..start esok smpai ahad sis cuti14/12-17/12๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #codkualaterengganu
#kimbapganu
#umt
#unisza
#mydinmall
#manir
#ganuigers
#foodporn

manir delicias รกrabes (@manirdeliciasarabes)

Arroz รกrabe para abrilhantar na sua ceia de fim de ano. Ainda dรก tempo de encomendar. Pedidos pelo (74) 999378152
#ceiaarabe #ceiatradicional
#deliciasarabes#manir
#amoracomidaarabe

DQ KITCHEN DELIVERY (@dqkitchendelivery)

Selesai hari ni delivery #nasimandy ayam & kambing ke ๐ŸŽˆManir
๐ŸŽˆBandar
๐ŸŽˆBukit bayas
๐ŸŽˆGelogor
๐ŸŽˆMarang
.
Alhamdulillah #packfamily & #packindividual menjadi pilihan.
.
Tq order.. lain kali jemput order lagi ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Š
.
#rezekiselasa
#lunchpackdelivery
#nasimandydelivery
#nasimandyayam
#nasimandykambing
#kualalumpur
#selangor
#kualaterengganu
#marang
#manir

Burger Sedak (@burger_143)

Mari nikmati Burger 143-I love You!

Terlaris di Terengganu.
Lokasi: Bersebelahan Masjid Kubang Ikan.

Untuk Penghantaran. Sila wassap:

www.wasap.my/60162257450
www.wasap.my/60162257450
www.wasap.my/60162257450
www.wasap.my/601113199951
www.wasap.my/601113199951
www.wasap.my/601113199951

#chendering #kubangikan #sungaiderhaka #pasirpanjang #masjidputih #masjidterapung #terengganu #kualaterengganu #manir #buger

Burger Sedak (@burger_143)

PM CEPAT KAWANG2X..hihi
.
Ni Harga burger kat tempat abam jual..d'burger 143..memang delicious dgn lelehan sos dan sayur mayur..
.
Cepak oder mariiiii..
Pm jer abam burger143
#01113199951
#0162257450
#chendering #kubangikan #sungaiderhaka #pasirpanjang #masjidputih #masjidterapung #terengganu #kualaterengganu #manir #buger

YES RAINY DEALS(25nov-31dec) (@olicandyagentofficial)

Selamat menjamu selera ...korang makan apa tu??
Jangan lupa kunyah-kunyah OLICANDY utk kecantikan dan tenaga sepanjang hari.
.
.
Whatsapp jurr bella
๐Ÿ“ฒ 01137965455
.

1 botol olicandy RM50
Pembelian rm100 free postage & free notebook 2018..stokk terhad uolls ๐Ÿ˜Ž
.

Nanti bella share apa beza OLICANDY PREMIUM & OLICANDY X FATTAH ๐Ÿ˜ .

#testimoniolicandy #testimoniolicandyxfattah #olicandyx #olicandypremium #sayajual #jomshoppingonline #jomboomboomajim #terengganu #terapiinstagram #ajimaura #postage #freeguide #freegift #freecod #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #uniszagongbadak #manir #umt #losong #tokjembal #dataranaustin #gongbadak #bukitpayung #bukittunggal #kualalumpur #visitterengganu2017 #eusahawan #youcanduit #youngmillionaire

YES RAINY DEALS(25nov-31dec) (@olicandyagentofficial)

Selamat menjamu selera ...korang makan apa tu??
Jangan lupa kunyah-kunyah OLICANDY utk kecantikan dan tenaga sepanjang hari.
.
.
Whatsapp jurr bella
๐Ÿ“ฒ 01137965455
.

1 botol olicandy RM50
Pembelian rm100 free postage & free notebook 2018..stokk terhad uolls ๐Ÿ˜Ž
.

Nanti bella share apa beza OLICANDY PREMIUM & OLICANDY X FATTAH ๐Ÿ˜ .

#testimoniolicandy #testimoniolicandyxfattah #olicandyx #olicandypremium #sayajual #jomshoppingonline #jomboomboomajim #terengganu #terapiinstagram #ajimaura #postage #freeguide #freegift #freecod #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #uniszagongbadak #manir #umt #losong #tokjembal #dataranaustin #gongbadak #bukitpayung #bukittunggal #kualalumpur #visitterengganu2017 #eusahawan #youcanduit #youngmillionaire
More...