dexandra kuala terengganu (@indra_dexandra)

dexandra clearance sale until 28 feb 2018, RM45 per bottle ☺️
postage RM8
FREE COD area
#Dunhill blue #Bvlgari homme #Allure homme #bleu de chanel #aventus #creed #DG the one #Dexandra him #JPG LE male #onemillion #Black xs
#kualaterengganu #manir #kualaberang #ajil #bukitpayong #dexandra #dexandrasale #perfume #perfumemurah
#vfest #neelofarhijab

dexandra kuala terengganu (@indra_dexandra)

dexandra clearance sale until 28 feb 2018, RM45 per bottle ☺️
postage RM8
FREE COD area
Rose essential 2
Fantasy 1
My burberry 1
love story 2
D&G 1
Dexandra her 1
Modern muse 2

#kualaterengganu #manir #kualaberang #ajil #bukitpayong #dexandra #dexandrasale #perfume #perfumemurah
#vfest #neelofarhijab

DYXY TERENGGANU M-0010799 (@darwisyah_dayana)

🎃🎉PROMO FEBRUARY DYXY🎉

OFFER NOW! NOW! 😱
.
Apa lagi yang akan awak dapat setiap belian dengan saya? .
🎁5 FREE GIFT atau LEBIH. Mungkin 8? Mungkin 10? 😱 (untuk setiap set pembelian DYXY)
.
🎁FREE GIFT EXCLUSIVE
(limited)
.
🎁PAPERBAG DYXY EXCLUSIVE
.
🚘FREE COD (share location)
.
📮FREE POSTAGE
.
**Terima booking sebanyak RM10 sahaja. Dah gaji @ cukup duit boleh bayar baki dan terima barang 😉
.
**Boleh beli secara loose item juga. Terdapat beberapa lagi set offer boleh direct WHATSAPP
.
0134553384 (fast respon)
.
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#batangkali 
#dataranaustin 
#kualanerus 
#muaterengganu 
#paka 
#UNISZA
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dungun 
#dyxyselangor
#gongtoknasek 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#huluselangor
#tokjembal
#codkualaselangor
#dyxy

DYXY COSMETICS (@miss.a_dyxy)

🎃🎉PROMO FEBRUARY DYXY🎉

RM185 FREE LIPSTIK DYXY 💄😱
.
Apa lagi yang akan awak dapat? . 🎁5 FREE GIFT atau LEBIH. Mungkin 8? Mungkin 10? 😱 (untuk setiap set pembelian DYXY)
.
🎁FREE GIFT EXCLUSIVE
(limited)
.
🎁PAPERBAG DYXY EXCLUSIVE
.
🚘FREE COD (share location)
.
📮FREE POSTAGE
.
**Terima booking sebanyak RM10 sahaja. Dah gaji @ cukup duit boleh bayar baki dan terima barang 😉
.
**Boleh beli secara loose item juga. Terdapat beberapa lagi set offer boleh direct WHATSAPP
.
0122911593 (fast respon)
.

#dyxyterengganu 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#batangkali 
#dataranaustin 
#kualanerus 
#muaterengganu 
#paka 
#UNISZA
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dungun 
#dyxyselangor
#gongtoknasek 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#huluselangor
#tokjembal
#codkualaselangor
#dyxy

Jamu Tun Teja Terengganu (@amirah_jamutunteja)

Makan Nasi Lemak pagi-pagi tak takut dah sebab Jamu Tun Teja kan Ada?

Dalam JTT ni ada kandungan yang boleh bakar lemak kita. Kandungan apa tu? Nanti iols cerita satu-satu okay?

Apa-apa nak tanya pasal JTT ni boleh direct Whatsapp Mirah
http://wasap.my/60148162747

#gojesteamqiskayaberjaya
#amirahjamutunteja #milkbooster #energybooster #ibuberpantang #jamutradisional #jamuberpantang #jamumoden #tipscantik #tipssihat #marang #manir #terengganu #gongbadak #tipsberpantang #kubangjela #jamutunteja #jttlovers #herbaberpantang #dalamanwanita #bukitpayong #codterengganu #codkualaterengganu #utcterengganu #gate #kuterer #sekmung

DYXY TERENGGANU M-0010799 (@darwisyah_dayana)

🎃🎉PROMO FEBRUARY DYXY🎉

RM185 FREE LIPSTIK DYXY 💄😱
.
Apa lagi yang akan awak dapat? . 🎁5 FREE GIFT atau LEBIH. Mungkin 8? Mungkin 10? 😱 (untuk setiap set pembelian DYXY)
.
🎁FREE GIFT EXCLUSIVE
(limited)
.
🎁PAPERBAG DYXY EXCLUSIVE
.
🚘FREE COD (share location)
.
📮FREE POSTAGE
.
**Terima booking sebanyak RM10 sahaja. Dah gaji @ cukup duit boleh bayar baki dan terima barang 😉
.
**Boleh beli secara loose item juga. Terdapat beberapa lagi set offer boleh direct WHATSAPP
.
0134553384 (fast respon)
.
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#batangkali 
#dataranaustin 
#kualanerus 
#muaterengganu 
#paka 
#UNISZA
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dungun 
#dyxyselangor
#gongtoknasek 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#huluselangor
#tokjembal
#codkualaselangor
#dyxy

DYXY TERENGGANU M-0010799 (@darwisyah_dayana)

🎃🎉PROMO FEBRUARY DYXY🎉

RM185 FREE LIPSTIK DYXY 💄😱
.
Apa lagi yang akan awak dapat? . 🎁5 FREE GIFT atau LEBIH. Mungkin 8? Mungkin 10? 😱 (untuk setiap set pembelian DYXY)
.
🎁FREE GIFT EXCLUSIVE
(limited)
.
🎁PAPERBAG DYXY EXCLUSIVE
.
🚘FREE COD (share location)
.
📮FREE POSTAGE
.
**Terima booking sebanyak RM10 sahaja. Dah gaji @ cukup duit boleh bayar baki dan terima barang 😉
.
**Boleh beli secara loose item juga. Terdapat beberapa lagi set offer boleh direct WHATSAPP
.
0134553384 (fast respon)
.
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#batangkali 
#dataranaustin 
#kualanerus 
#muaterengganu 
#paka 
#UNISZA
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dungun 
#dyxyselangor
#gongtoknasek 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#huluselangor
#tokjembal
#codkualaselangor
#dyxy

DYXY TERENGGANU M-0010799 (@darwisyah_dayana)

🎃🎉PROMO FEBRUARY DYXY🎉

RM185 FREE LIPSTIK DYXY 💄😱
.
Apa lagi yang akan awak dapat? . 🎁5 FREE GIFT atau LEBIH. Mungkin 8? Mungkin 10? 😱 (untuk setiap set pembelian DYXY)
.
🎁FREE GIFT EXCLUSIVE
(limited)
.
🎁PAPERBAG DYXY EXCLUSIVE
.
🚘FREE COD (share location)
.
📮FREE POSTAGE
.
**Terima booking sebanyak RM10 sahaja. Dah gaji @ cukup duit boleh bayar baki dan terima barang 😉
.
**Boleh beli secara loose item juga. Terdapat beberapa lagi set offer boleh direct WHATSAPP
.
0134553384 (fast respon)
.
.
AGENT DIPERLUKAN
DROPSHIP DIPERLUKAN. 
#dyxyterengganu 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#codkualaterengganu 
#codterengganu 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#batangkali 
#dataranaustin 
#kualanerus 
#muaterengganu 
#paka 
#UNISZA
#bukitpayong 
#batuburuk 
#gongbadak
#dyxykualaterengganu 
#kualaibai
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dungun 
#dyxyselangor
#gongtoknasek 
#manir 
#sekmung
#ganu 
#pantaitimur 
#huluselangor
#tokjembal
#codkualaselangor
#dyxy

Sweet Little Bites (@ekaabolass)

fussy buyer 😠 paling xske ada cust mcm niee...2kali orderr..kejap nak kejap xnk..buang masa laa layan cust mcm niee.. kalu rumah tu dekat dgn rumah aku,tiap² hari aku gi hantar.. niee jauh dik..setengah jam nk prgi rumah ko..adoiii.. #sayajual #sayajualmurahmalaysia #sayajualslime #sayajualmurah #sayajualmurah2 #sayajualmurahmurah #sayajualmurahje #sayajualmurahsangat #kualanerus #kualaterengganu #cod #codkualaterengganu #chabangtiga #paloh #manir #losong #poktuyu #wakafberuas #wakafpelam #wakafmempelam

Penawar Jerawat & Parut (@temyracle.yuni)

Selamat malam🌙
..
REFRESH INFO DETOX MASK
..
Detox mask dihasilkan dari 3 bahan utama iaitu geranium essential oil (minyak kedua termahal didunia), turmeric dan manuka honey (2 negara je yg produce manuka ni iaitu new zealand dan australia).
..
Detox mask ni adalah ibu segalanya dlm produk temyracle sebab sape2 yg ada masalah kulit seperti salah guna produk, kusam, kering, jerawat, sunburn...boleh guna detox. Tapi detox tak stand alone..dia kena pakai secara combo (detox mask+coffee scrub) yg ni basic untuk sesiapa nak mula atau try pakai. Ikut ksesuaian awak nehh😘
..
👉🏻Salah guna produk, jerawat, kusam, kulit kering, kulit berminyak, sunburn = detox + coffee scrub + rice milk soap
..
👉🏻Jeragat, kulit kasar = detox + face scrub
..
Kalau ada yg guna detox, tetibe naik bintik2 halus or miang kat kulit. Itu adalah NORMAL. Sebab kulit muka dah banyak makan bahan kimia etc, ia akan bereaksi. Teruskan guna...bahan dalam detox ni takkan bagi mudarat sebab dihasilkan dari bahan semulajadi.
✅Kalau ada yang miang kat muka tu, mungkin awak ada resdung. Sebab resdung akan bereaksi dengan kunyit. Kunyit adalah salah satu rawatan utk resdung. So, teruskan pakai.
..
Apa yg best detox mask ni boleh mix dengan yogurt (plain yogurt only)- untuk masalah sunburn or lemon untuk nampak lebih glowing ✨
..
#temyracle #temyraclemestisayacari #temyraclemesticuba #temyraclekualaterengganu #gongbadak #seberangtakir #manir #padangnenas #pbs #pbb #organicskincare #organicbeauty #natural #penawarekzema #penawarresdung #jerawat #jeragat #parut #coffeescrubtemyracle #facescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #bodyscrubtemyracle #kualaterengganu #instashop #beauty #talkaboutbeauty #sispakai #sisjual #shareiscaring
More...