Casing Cantik & Murah Giler !! (@janggutjagger)

Samsung J2 Prime
.
👅Promosi Harga Borong👅
.
🔥1 Casing = RM30
.
🔥2 Casing = RM50
.
🔥5 Casing = RM110
.
👉Phone Lain Pun Boleh
.
👉WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
👉Pilih Design @janggut_caseart
.
#marang #temerloh #telukintan #tanjungmalim #kualakangsar #manir #kunanta #slimriver #sgsiput #sungaisiput #sentul #subangjaya #bahau #jempol #kedahan #nilai #nilai3 #negerisembilan #upm #upnm #uthm #usim #usimians #ump #upmserdang #ukmbangi #unisel #uniten #unimap #puchong

STOKIS DYXY TERENGGANU (@darwisyah_dayana)

Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔️bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔️Foundation matte glowing serta merta
✔️Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔️Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔️Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔️Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
. ** Boleh walk in butik GADIS KOOKY di dataran austin barisan happy home atas kedai kasut bee bee 😃 .
.
** Boleh juga walk in butik NURHANA COLLECTION di mengabang telipot belakang unisza 😄
.
** Boleh walk in butik GEMLIKE di putrajaya depan bank rakyat 😉
.
#dyxybccreamfoundation 
#dyxycosmetics 
#dyxygreenteamineralfacemist 
#dyxyputrajaya 
#codputrajaya
#dyxykualaterengganu 
#dataranaustin
#gongbadak
#bukitpayong
#unisza
#umt
#uitm 
#manir
#batuburuk
#marang
#chendering
#kualaibai
#hsnz
#sekmung 
#airiz 
#quputeh
#dherbs
#igshopmalaysia 
#kualanerus
#losong
#sekkepok
#igmalaysia
#putrajaya 
#telukketapang 
#baturakit

STOKIS DYXY TERENGGANU (@darwisyah_dayana)

Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔️bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔️Foundation matte glowing serta merta
✔️Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔️Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔️Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔️Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
. ** Boleh walk in butik GADIS KOOKY di dataran austin barisan happy home atas kedai kasut bee bee 😃 .
.
** Boleh juga walk in butik NURHANA COLLECTION di mengabang telipot belakang unisza 😄
.
** Boleh walk in butik GEMLIKE di putrajaya depan bank rakyat 😉
.
#dyxybccreamfoundation 
#dyxycosmetics 
#dyxygreenteamineralfacemist 
#dyxyputrajaya 
#codputrajaya
#dyxykualaterengganu 
#dataranaustin
#gongbadak
#bukitpayong
#unisza
#umt
#uitm 
#manir
#batuburuk
#marang
#chendering
#kualaibai
#hsnz
#sekmung 
#airiz 
#quputeh
#dherbs
#igshopmalaysia 
#kualanerus
#losong
#sekkepok
#igmalaysia
#putrajaya 
#telukketapang 
#baturakit

(@_scrubbyme)

The best forever. Bila pakai, pimple jadi kecut, kulit makin cerah! Semua natural. Gabungan ramuan hebat kunyit, geranium oil dan madu manuka.Maka terhasil detox mask. Coffee scrub juga membantu pudarkan parut jerawat! .

#manir#temyracleMANIR#temyraclekualaterengganu#dataranaustin#gongbadak#kualaberang#temyracle#beautifulterengganu #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

STOKIS DYXY TERENGGANU (@darwisyah_dayana)

Jom bersantai di event jangoxs bazaar khamis ini sehingga sabtu. Jom pakat bawa saing saing deh? Bawak belaka ah hok anok anok kecik beso pong. Ada kids zone macam macam aktiviti diadakan. Hok suka ngat makan tu mari ah, ada gok food zone. Macam macam makanan memukau anak tekak tau? 😂 HA! PALING PENTING, JANGAN LUPA SINGGAH BOOTH DYXY COSMETIC 😍😘 FREE MAKE OVER, FREE GIFT MENARIK TERTARIK, HARGA SUPER SPECIAL 😱 rugi ah piye piye dok mari sini. 😉

Ambe dok sihat anok branok ning still nok wi hok terbaik untuk semua pelanggan DYXY COSMETIC 😘😍 JOM PAKAT SERBU DEH ❤️
.
.
Kawasan yang luas, selesa korang bawa anak anak. Tak perlu bersesak sesak. 😃 .
#dyxybccreamfoundation 
#dyxycosmetics 
#dyxyterengganu 
#marang 
#batuburuk
#dyxykualaterengganu 
#dataranaustin
#gongbadak
#bukitpayong
#unisza
#umt
#tatiuc 
#bukitpayung
#pasarpayang
#padangmidin
#chendering
#kualaibai
#hsnz
#marykaymalaysia 
#manir 
#dyxyperak
#dyxypahang
#dataranshahbandar 
#dyxysabah 
#ganu
#codkualaterengganu
#kualanerus
#seberangtakir 
#thrgegar 
#baturakit

RM10 OFF CRAZY SALES😱😱 (@olicandyagentofficial)

Olicandy premium tablet kunyahan yang merawat kulit & badan anda ..
Kandungan daun zaitun yang bnyk manfaatnya :
. 🍃 Merawat masalah jerawat,jeragat,parut,resdung
.
🍃Mencerahkan badan & wajah anda
.
🍃Melindungi kulit anda
.
🍃Melambatkan proses penuaan .
.

Whatsapp bella utk order 📲 01137965455
.

#sayajual #produkkecantikkan #promositvalhijrah #terengganu #terapiinstagram #ajimaura #jomboomboomajim #jomshoppingonline #trustedseller #juswanita #olicandypremium #vslip #uniszagongbadak #umt #eusahawan #youcanduit #youngmillionaire #losong #manir #bukittunggal #bukitpayung #mesrawudhuk #wanita #luluskkm #testimonivsireh #testimoniolicandy #kunyahunyahelok #juswanita #jusperapat #sekmung

Sambal Garing Che'Nor Ganu (@lala_ry)

Assalamualaikum

Yang berada sekitar K.Terengganu, K.Nerus jangan lupa cari akak untuk order ye

Nak cuba sesuatu yang pedas, jom try

#terengganu
#kualaterengganu
#kualanerus
#sambalgaringchenorterengganu
#jombeli
#10sahaja
#ucsiterengganu
#smko
#manir
#kualaberang
#padangmidin
#hsnz
#gegarvaganza

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Yezzzaaaa. Sabun yang ketiga adalah sabun charcoal. Weyy jangan risau. Awak pakai sabun ni takkan jadi hitam pun badan atau muka korang macam kena arang betul. 😂😂
.
.
.
Yang ini harga dia
Rm 23. Exclude postage.
Kenapa dia mahal sikit berbanding sabun lain??
Haa kena la try dulu tengok keberkesanan dia. 👍
.
.
.
Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Ini sabun kunyit. Korang boleh juga baca kelebihan nya diatas. Actually TBH keluar kan 3 jenis sabun. Kejap lagi yana update untuk sabun lagi satu. Sabun ni boleh digunakan untuk cuci muka atau pun badan. Siyes tak tipu. Ia sangat sangat berbaloii.
.
.
.
Sabun kunyi pun murah je.
Rm 12 exclude postage.
Cepat cepat grab. .
.
.
Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Hai hai haii. Tengahari uollss. .
.
.
Dah cuci muka belum bangun tidur pagi tadi ?
Ok actually yana nak ingat kan balik untuk korang apa kelebihan sabun beras. Ok korang boleh baca diatas. .
.
.

Tak mahal pun gaiss.
Rm 12 exclude postage. Grab sekaranggg😊
.
.

Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

RM10 OFF CRAZY SALES😱😱 (@olicandyagentofficial)

📣📣COMBO 1 RM200📣📣
.

3 botol vsireh
2 botol olicandy premium
FREE vs lip glow
.

Whtsapp bella 📲 01137965455
. 😱😱 rugi tak grab sebab PROMOSI HARIINI sahaja.
.

1. Penghantaran Percuma (Poslaju) untuk pakej combo di atas.
2. Untuk Sabah Sarawak tambahan RM10 dari harga tertera di atas.
.

#sayajual #produkkecantikkan #promositvalhijrah #terengganu #terapiinstagram #ajimaura #jomboomboomajim #jomshoppingonline #trustedseller #juswanita #olicandypremium #vslip #uniszagongbadak #umt #eusahawan #youcanduit #youngmillionaire #losong #manir #bukittunggal #bukitpayung #mesrawudhuk #wanita #luluskkm #testimonivsireh #testimoniolicandy #kunyahunyahelok #juswanita #jusperapat #sekmung

RM10 OFF CRAZY SALES😱😱 (@olicandyagentofficial)

‎السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه

Terima kasih berminat dengan 2 produk hebat keluaran kami. Sempena kami bersiaran di TVALHIJRAH hari ini kami buat promosi 17 october seperti berikut :

Combo 1 RM200
2 olicandy
3 jus vsireh
FOC 1 Pelembab bibir VS

Combo 2 RM150
1 olicandy
3 jus vsireh

Combo 3 RM90
1 olicandy
1 jus vsireh

1. Penghantaran Percuma (Poslaju) untuk pakej combo di atas.
2. Untuk Sabah Sarawak tambahan RM10 dari harga tertera di atas.
.
.
Whatsapp bella 📲 01137965455
📲 01137965455
.

#sayajual #produkkecantikkan #promositvalhijrah #terengganu #terapiinstagram #ajimaura #jomboomboomajim #jomshoppingonline #trustedseller #juswanita #olicandypremium #vslip #uniszagongbadak #umt #eusahawan #youcanduit #youngmillionaire #losong #manir #bukittunggal #bukitpayung #mesrawudhuk #wanita #luluskkm #testimonivsireh #testimoniolicandy #kunyahunyahelok #juswanita #jusperapat #sekmung
More...