BLOUSE TOP NO.1 MALAYSIA (@blossomcloset.my)

🎉Marsha Blouse🎉
.
✨Material luxury como crepe.
✨Rekaan simple but trendy.
✨Special order button.
✨Mesra wudhu’ dan bf.
✨7 pilihan warna menarik.
✨2 magic poket kiri dan kanan.
.
Harga sehelai : RM79.
Harga combo (3pcs) : RM225.
Free postage.
.
Klik je link kat bio untuk sebarang pertanyaan dan pembelian 😉
.
#blousemurah #blousemuslimah #blouselabuh #blouseprincess #bajumuslimahmurah #womesfashion #bazaarpaknil #newarrivals #blousemalaysia #sayajualmurah #terapiinstagram #teambloustic #mardinasafiyyahijab #mardinasafiyyaagent #mardinalovers #hijabersmalaysia #ladiesattire #womesclothing #hijabers #byjw #byms #aufakhayla #dresslabuhmurah #dresslabuhcantik #blouseborong #bajuplussizemurah

Obiter.Co (@obiter.co)

Atelia Casual blouse eksklusif, rekaan blouse muslimah yang trendy standard universal dilancarkan dengan harga mampu milik.
. =======================================
(5) Sebab kenapa anda perlu miliki Atelia Casual blouse stylo ni, =======================================
. (+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatile dan design eksklusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
. (+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau. Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja.
.
.
(+) 6 PILIHAN COLOUR TERBARU.
6 pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
. (+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja.
.
.
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Seriously, memang sangat “HIGH DEMAND”.
.
.
Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian

Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166

HARGA SEHELAI: RM79
HARGA 3 HELAI KE ATAS: RM69/SEHELAI
Jatuh sehelai RM69 sahaja jimat rm30 sangat2 berbaloi untuk rekaan blouse macam ni kan? .
.
📦 Free postage Seluruh Malaysia .
.
#blouseatelia #mardinasafiyya #mardinalovers #blousemuslimah #blousetrendy #blousemuslimahlabuh #blousemurah

Obiter.Co (@obiter.co)

Atelia Casual blouse eksklusif, rekaan blouse muslimah yang trendy standard universal dilancarkan dengan harga mampu milik.
. =======================================
(5) Sebab kenapa anda perlu miliki Atelia Casual blouse stylo ni, =======================================
. (+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatile dan design eksklusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
. (+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau. Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja.
.
.
(+) 6 PILIHAN COLOUR TERBARU.
6 pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
. (+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja.
.
.
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Seriously, memang sangat “HIGH DEMAND”.
.
.
Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian

Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166

HARGA SEHELAI: RM79
HARGA 3 HELAI KE ATAS: RM69/SEHELAI
Jatuh sehelai RM69 sahaja jimat rm30 sangat2 berbaloi untuk rekaan blouse macam ni kan? .
.
📦 Free postage Seluruh Malaysia .
.
#blouseatelia #mardinasafiyya #mardinalovers #blousemuslimah #blousetrendy #blousemuslimahlabuh #blousemurah

Obiter.Co (@obiter.co)

Atelia Casual blouse eksklusif, rekaan blouse muslimah yang trendy standard universal dilancarkan dengan harga mampu milik.
. =======================================
(5) Sebab kenapa anda perlu miliki Atelia Casual blouse stylo ni, =======================================
. (+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatile dan design eksklusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
. (+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau. Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja.
.
.
(+) 6 PILIHAN COLOUR TERBARU.
6 pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
. (+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja.
.
.
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Seriously, memang sangat “HIGH DEMAND”.
.
.
Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian

Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166

HARGA SEHELAI: RM79
HARGA 3 HELAI KE ATAS: RM69/SEHELAI
Jatuh sehelai RM69 sahaja jimat rm30 sangat2 berbaloi untuk rekaan blouse macam ni kan? .
.
📦 Free postage Seluruh Malaysia .
.
#blouseatelia #mardinasafiyya #mardinalovers #blousemuslimah #blousetrendy #blousemuslimahlabuh #blousemurah

Obiter.Co (@obiter.co)

Atelia Casual blouse eksklusif, rekaan blouse muslimah yang trendy standard universal dilancarkan dengan harga mampu milik.
. =======================================
(5) Sebab kenapa anda perlu miliki Atelia Casual blouse stylo ni, =======================================
. (+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatile dan design eksklusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
. (+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau. Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja.
.
.
(+) 6 PILIHAN COLOUR TERBARU.
6 pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
. (+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja.
.
.
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Seriously, memang sangat “HIGH DEMAND”.
.
.
Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian

Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166

HARGA SEHELAI: RM79
HARGA 3 HELAI KE ATAS: RM69/SEHELAI
Jatuh sehelai RM69 sahaja jimat rm30 sangat2 berbaloi untuk rekaan blouse macam ni kan? .
.
📦 Free postage Seluruh Malaysia .
.
#blouseatelia #mardinasafiyya #mardinalovers #blousemuslimah #blousetrendy #blousemuslimahlabuh #blousemurah

Obiter.Co (@obiter.co)

Atelia Casual blouse eksklusif, rekaan blouse muslimah yang trendy standard universal dilancarkan dengan harga mampu milik.
. =======================================
(5) Sebab kenapa anda perlu miliki Atelia Casual blouse stylo ni, =======================================
. (+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatile dan design eksklusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
. (+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau. Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja.
.
.
(+) 6 PILIHAN COLOUR TERBARU.
6 pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
. (+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja.
.
.
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Seriously, memang sangat “HIGH DEMAND”.
.
.
Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian

Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166

HARGA SEHELAI: RM79
HARGA 3 HELAI KE ATAS: RM69/SEHELAI
Jatuh sehelai RM69 sahaja jimat rm30 sangat2 berbaloi untuk rekaan blouse macam ni kan? .
.
📦 Free postage Seluruh Malaysia .
.
#blouseatelia #mardinasafiyya #mardinalovers #blousemuslimah #blousetrendy #blousemuslimahlabuh #blousemurah

Obiter.Co (@obiter.co)

Atelia Casual blouse eksklusif, rekaan blouse muslimah yang trendy standard universal dilancarkan dengan harga mampu milik.
. =======================================
(5) Sebab kenapa anda perlu miliki Atelia Casual blouse stylo ni, =======================================
. (+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatile dan design eksklusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
. (+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau. Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja.
.
.
(+) 6 PILIHAN COLOUR TERBARU.
6 pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
. (+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja.
.
.
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Seriously, memang sangat “HIGH DEMAND”.
.
.
Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian

Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166

HARGA SEHELAI: RM79
HARGA 3 HELAI KE ATAS: RM69/SEHELAI
Jatuh sehelai RM69 sahaja jimat rm30 sangat2 berbaloi untuk rekaan blouse macam ni kan? .
.
📦 Free postage Seluruh Malaysia .
.
#blouseatelia #mardinasafiyya #mardinalovers #blousemuslimah #blousetrendy #blousemuslimahlabuh #blousemurah

Obiter.Co (@obiter.co)

Atelia Casual blouse eksklusif, rekaan blouse muslimah yang trendy standard universal dilancarkan dengan harga mampu milik.
. =======================================
(5) Sebab kenapa anda perlu miliki Atelia Casual blouse stylo ni, =======================================
. (+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatile dan design eksklusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
. (+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau. Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja.
.
.
(+) 7 PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
. (+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja.
.
.
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Seriously, memang sangat “HIGH DEMAND”.
.
.
Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian

Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166

HARGA SEHELAI: RM79
HARGA 3 HELAI KE ATAS: RM69/SEHELAI
Jatuh sehelai RM69 sahaja jimat rm30 sangat2 berbaloi untuk rekaan blouse macam ni kan? .
.
📦 Free postage Seluruh Malaysia .
.
#blouseatelia #mardinasafiyya #mardinalovers #blousemuslimah #blousetrendy #blousemuslimahlabuh #blousemurah

Obiter.Co (@obiter.co)

Atelia Casual blouse eksklusif, rekaan blouse muslimah yang trendy standard universal dilancarkan dengan harga mampu milik.
. =======================================
(5) Sebab kenapa anda perlu miliki Atelia Casual blouse stylo ni, =======================================
. (+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatile dan design eksklusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
. (+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau. Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja.
.
.
(+) 7 PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
. (+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja.
.
.
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Seriously, memang sangat “HIGH DEMAND”.
.
.
Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian

Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166

HARGA SEHELAI: RM79
HARGA 3 HELAI KE ATAS: RM69/SEHELAI
Jatuh sehelai RM69 sahaja jimat rm30 sangat2 berbaloi untuk rekaan blouse macam ni kan? .
.
📦 Free postage Seluruh Malaysia .
.
#blouseatelia #mardinasafiyya #mardinalovers #blousemuslimah #blousetrendy #blousemuslimahlabuh #blousemurah

Obiter.Co (@obiter.co)

Atelia Casual blouse eksklusif, rekaan blouse muslimah yang trendy standard universal dilancarkan dengan harga mampu milik.
. =======================================
(5) Sebab kenapa anda perlu miliki Atelia Casual blouse stylo ni, =======================================
. (+) REKAAN ATELIA
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang “Versatile dan design eksklusif Up-to date namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" sejati.
.
. (+) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess, Nampak tak tali yang kat pinggang tu, magisnya tali tu boleh di buka tau. Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka terus, kalau rasa nak “HighCurlas” boleh ikat semula bila2 masa sahaja.
.
.
(+) 7 PILIHAN COLOUR TERBARU.
7pilihan colour terbaru, Seperti Mulberry, Dusty rose dan lain2. Ketujuh2 warna Tip top kesemuanya.
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
. (+) BF & WUDHU FRIENDLY
Zip di dada dan tangan memudahkan Si gadis Berwhuduk dan Ibu2 muda menyusukan bayi tercinta Anda di mana sahaja.
.
.
“Selalu terjadi rekaan blouse Super eksklusif dengan harga #Mampumilik ni memang cepat je Sold Out” pernah terjadi 2637pcs sold out dalam masa 5 minit release sebelum ni. Seriously, memang sangat “HIGH DEMAND”.
.
.
Whatsapp Sis segera untuk bantu korang buat pembelian

Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166
Whatsapp: 0109054343 @ 0134854166

HARGA SEHELAI: RM79
HARGA 3 HELAI KE ATAS: RM69/SEHELAI
Jatuh sehelai RM69 sahaja jimat rm30 sangat2 berbaloi untuk rekaan blouse macam ni kan? .
.
📦 Free postage Seluruh Malaysia .
.
#blouseatelia #mardinasafiyya #mardinalovers #blousemuslimah #blousetrendy #blousemuslimahlabuh #blousemurah

_ayziliey_ (@_ayziliey_)

CAME BACK! “Calista batch 2.0 berita gembira untuk anda yang Bersize Chomel Calista bakal di datangi hingga XXXL 😍

Siapa nak masuk #WaitingList Pm Sis sepantas mungkin Whatsapp +60105364282

#MardinaLovers
#mardinasafiyyahijab
#modestyisbeautiful
#modestyle
#msh6

DRESS JUBAH KURUNG EKSKLUSIF (@gerobokratu)

[#ATT 14-20 JAN 2018]
UNTUK BAKAL PENGANTIN YANG MASIH MENCARI?? JUBAH NIKAH YANG PALING EKSKLUSIF, PALING TRENDING, DAN PALING PENTING PATUH SYARIE" DENGAN HARGA #MAMPUMILIK!
.
.
( wajib tag & share posting ne dengan bff & family Uolss )
.
.
"Subhanallah" Sekali pandang saya terus jatuh chenta! 💐 Cantiknyeeeee Qaysara Putih ne kak NANIII ! nampak simple tapi elegant sangat! Trus terbayang saya pakai waktu akad nikah nanti full white mesti nampak mcm bidadari kan. Hehe .
.
Amboi2..kak NANI belom cerita lagi kelebihan Qaysara syarie ne dah terbayang2 jadi bidadari. Jommmm baca dulu kelebihan qaysara syarie yg Eksklusif ne! .
.
-------------------------------------------
#5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E
-------------------------------------------
.
.
[+] MATERIAL HIGH QUALITY
mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining
.
.
[+] DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E
Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah Swarovski namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati
.
.
[+] MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY
Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja. .
.
Sesuai untuk di gayakan (+) Nikah, Tunang, Bridesmaid, .
.
[+] PROMO HARGA #MAMPUMILIK
Untuk menghargai #MardinaLovers ini adlah first koleksi ReadyStock yg kami released dengan PROMO paling jimat untuk anda #MardinaLovers SAH untuk 500terawal shj. Jangan lepaskan!
.
.
N/P RM199✖️ Exc postage
.
PROMO #RM169 + FREE DELIVERY .
COMBO 2SET #RM159 + FREE DELIVERY .
.
.
.
Ehh kejap ada FREE GIFT KAK NANI NAK BAGI ✅ FREE PENGHANTARAN 1MALAYSIA ✅ PERCUMA BATU EXTRA 20 BIJI ✅ FREE KHIMAR LABUH
_______ .
Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap Kak NANI NOW OR NEVER!? Konsep Kak NANI senang jer siapa cepat dia dapat.
.
.
WSAP :
.http://www.wasap.my/60143520135/QAYSARAWHITE
.
.
. . #majliskahwin #salejubah #dressnikah #dressnikahmurah #dressmalaysia #dresstunang #dresstunangmurah #jubahnikah #jubahnikahmurah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahmalaysiamurah #jubahtunang #jubahtunangmurah #dressmuslimah #jubahmuslimah #jubahmurahmalaysia #dressmurahmalaysia #jubahmuslimahmalaysia #majlisnikah #kendurikahwin #dressmuslimahmurah #jubahmuslimahmurah

EJ STYLE, MARDINASAYYIFAHHIJAB (@wana97_ds)

Haii #BLACKLOVERS ❤️❤️ #TIPS MENJAGA PAKAIAN BERWARNA #HITAM

Meh wana share ckit tips2 nak bg pakaian hitam kesayangan korang tak mudah luntur atau nampak kusammm jee 😅

Kalau korang suka pakaian warna hitam mesti korang ada perasan kn sesetengah pakaian korang mcm kusam jee, makin pudar je warna dia, tak mcm mula2 beli dulu.. Tak best kan tgk warna pakaian kita mcm tu 😕

Nah tips2 nak jga kesayangan korang tuu.. 👚 JANGAN BERLEBIHAN MENCUCINYA

Bukan maksudnya korang lps pakai tak payah cuci, kena cuci jgk.. nanti kesiann org duk hidu bau masam jee 😂😂 Korang cuci lh slps 2x pakai ke, tapii, kalau korang dan basah lencun dah dgn peluh.. sila cuci terus yee... 😉

Bila cuci tu jgn rendam lama2. Kadang2 detergent yg kita guna tu boleh buat pakaian kita mudah pudar jgk.. so korang cuci dan jemur terus.. tak payah rendam lama2. 👚 ASINGKAN WARNA BAJU

Asingkan baju berdasarkan warna. Warna gelap basuh dgn warna gelap je.. So kalau ada yg luntur tak kan kena dkt baju2 korang yg lain.. 👚 BALIK PAKAIAN KETIKA MENJEMUR

Time korang jemur pakaian tu, pastikan korang terbalikkan bahagian dalam pakaian ke luar.. Biar bahagian dlm yg kena cahaya matahari.. Sebab kadang2 sinar cahaya matahari tu boleh mempercepatkan lg pakaian korang pudar.. 👚 CUCI PAKAIAN DENGAN AIR BIASA @ AIR DINGIN

Say NO to hot water aka air panas kalau korang syg pakaian hitam korang 😄

Air panas boleh buat pakaian hitam kita mudah pudar. Suhu air yang ideal untuk mencuci baju hitam adalah antara 15° - 27° Celcius.

OK, SELAMAT MENJAGA KESAYANGAN KORANG YE... 👗👖👕 #msh6
#calistaabayacantikmurah
#cardiganabayajubahbyMSH
#mardinalovers
#mardinasafiyahijabagent

Mrs Nur Fatin (@nur.fatin.zakaria)

[#ATT] UNTUK BAKAL PENGANTIN YANG MASIH MENCARI?? JUBAH NIKAH YANG PALING EKSKLUSIF, PALING TRENDING, DAN PALING PENTING PATUH SYARIE" DENGAN HARGA #MAMPUMILIK!
.
.
( wajib tag & share posting ne dengan bff & family Uolss )
.
.
"Subhanallah" Sekali pandang saya terus jatuh chenta! 💐 Cantiknyeeeee Qaysara Putih ne kak UMMU! nampak simple tapi elegant sangat! Trus terbayang saya pakai waktu akad nikah nanti full white mesti nampak mcm bidadari kan. Hehe .
.
Amboi2..kite belom cerita lagi kelebihan Qaysara syarie ne dah terbayang2 jadi bidadari. Jommmm baca dulu kelebihan qaysara syarie yg Eksklusif ne! .
.
-------------------------------------------
#5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E
-------------------------------------------
.
.
[+] MATERIAL HIGH QUALITY
mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas,
.
.
[+] DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E
Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah Swarovski namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati
.
.
[+] MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY
Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja.
.
.
[+] PALING PENTING! #MAMPUMILIK iyerla mana nak cari sekarang ni ubah nikah yang patuh syarie dengan harga mampumilik?
.
.
Sesuai untuk di gayakan (+) Nikah, Tunang, Bridesmaid, .
.
[+] PROMO HARGA #MAMPUMILIK
Untuk menghargai #MardinaLovers ini adlah first koleksi ReadyStock yg kami released dengan PROMO paling jimat untuk anda. Jangan lepaskan!
.
"Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... .
.
Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap kite NOW OR NEVER!? Konsep Kite senang jer siapa cepat dia dapat.
.
.
WSAP : Fatin +601641417044
WSAP : Fatin +60164147044
WSAP : Fatin +60164247044
.
.
Sape SERIUS nak harga Promo cuba komen skit Komen "NAK PROMO"
.
.
#Tag bff & family Uolss sekali cari criminal partner Uolss untuk best price combo!
More...