Yan's Health & Beauty (@yans_health_beauty)

🍁Cora Tumeric Face Mask Powder🍁

Adik akak yang ade masalah jerawat ? Terbaca post ni ? Dah pernah cuba buat Masker Kunyit campur perahan lemon belum untuk kecutkan & matikan jerawat tu dengan cepat ? .
.
.
Kalau belum, uolls perlu Cuba.. Sis ade jual #MaskerKunyit ni.. lemon tu boleh la beli kat pasar πŸ˜‰ hehe.. .
.
Amalkan pakai seminggu 3-4 Kali Insyallah jerawat akan cepat umati.... Tak mahal yunk Masker ni cuma Rm14.70 je.. tahan sebulan taw.. .
.
.
Mai usya rapatΒ² untk dptkan Masker ni... πŸ’†πŸ˜˜ Sebelum ni pakai MASKER KUNYIT dibancuh dengan air biasa je.. Tapi uols dah cuba belum campur dengan susu segar ?
Ini bagi menambah khasiat dalam Masker iaitu mencerahkan kulit sekaligus boleh melembutkan kulit.. πŸ˜‰

Tak Caye? Kena la cuba dulu.. P/s: Boleh gunakan pure milk susu Dutch lady.. #CORAMaskerKunyit
#CORABeauty
#maskerkunyitsetialam
#maskerkunyitklsentral
#maskerkunyitsaujanautama
#coratumericfacemaskpowder
#bazarpaknil

GREEN TEA MINTS FACE SCRUB (@face_scrub_sejuk)

Fuhhh selamat aku!

Tula, orang tua cakap sebelum majlis duduk rumah jela, tak payah gatal nak keluar berjimba-jimba. Banyak lagi keje nak dibuat sebelum majlis akad. Tapi aku degil. Konon nak ikut sangat trend buat party tamat zaman bujang tepi pantai. Hambik, mendapat aku kulit terbakar jadi merah macam udang kena salai. Nak ngadu kat mak? Kirim salam bye bye jela.
.
Nasiblah kak syad sebelah umah ni datang malam tu. Asalnya dia nak hantar gubahan hantaran untuk majlis aku, tapi bila tengok muka aku dah serupa hantu, terkejut dia. Terus, dia balik umah dia, dan datang balik umah aku bawa sebiji kotak kaler hijau. Katenye ada skrub yang dibuat dari greentea. .
Greentea ni katenye lagi ada tannis yang memang bagus untuk kurangkan bengkak pada kulit atau rawat rasa pedih akibat sunburn. Aku pun, malas pikir panjang sebab memang stress tengok muka sendiri. Lalu aku pun guna. .
Dann guest what. Dalam masa seminggu kulit muka aku semakin pulih dan kembali macam dulu. Jangan kata merah-merah, kulit menggelupas yang berkuping-kuping tu pun dah licin.
Laagi best dengan parut jerawat, bintik hitam, bintik puteh pon habes dia sapu. Memang hebat. Ai is teruja you! 😍
.
Sampaikan mak andam yang mekapkan aku sebelum majlis akad tu pon puji. Katenya kulit aku cantik, senang segala bagai foundation nak resap. Mekap pon jadi smooth jer.
.
Alhamdulillah nasib jumpa kak syad malam tu. Kalau tak, menanges la aku tak berlagu sambil gigit bunga telur belakang dulang hantaran ittew.
.
Awak yang bakal pengantin tu, kalau nak tampil cantik berseri sebelum majlis akad, marilah try greentea mint face scrub ni. Boleh wasap no kak syad ni.
http://www.wasap.my/scrubviral
Recommended. Terbaikk. πŸ‘

nana risna (@nanahomeorganiku)

➑️ manfaa dari masker cocoa atau coklat .... 🍫melembabkan kulit wajah
🍫menutrisi kulit wajah
🍫cocok untuk kulit kering
🍫menghilangkan komedo
🍫mencerahkan wajah
#maskerorganikbandung #maskerorganik
#maskerkunyit #maskercoklat #maskergreentea #maskerstrawbery #homeorganik
#alami #maskermurah #maskeran #yuk

Puan Sue πŸ‘° (@monroe2479_)

JOM START APA YANG BEST
MASKER AJAIB.

#MaskerKunyit SerbukMutiara Ibu Zaleha.

KEBAIKAN MASKER AJAIB.

Kunyit terkenal dengan sifat anti-inflamasi dan antibakteria. Boleh merawat kulit yang bermasalah jerawat juga memudarkan jeragat dengan selamat.
Masker Kunyit ini istimewa kerana mempunyai campuran beberapa gabungan herba yang sangat berkhasiat untuk memberi kulit yang sihat dan di jamin tanpa sebarang bahan2 chemical yang boleh merosakkan kulit wajah .

BAHAN UTAMA
πŸ‘‰Kunyit
πŸ‘‰Beras organic
πŸ‘‰Serbuk kayu manis
πŸ‘‰Serbuk mutiar
πŸ‘‰ herba pilihan Ibi zaleha

Di jamin Selamat dan halal.

CARA PAKAI πŸ‘‰Di gunakan seminggu sekali atau tergantung kepada keperluan wajah.
πŸ‘‰Ambik 1 atau 2 sudu camca di campurkan dengan air tapis / air mawar
πŸ‘‰Biarkan sehingga kering dan cuci bersih.

Best tak best kan.Jom meguning.

P/s Mimpi kan wajah mu di cuci manja oleh Mak Jamu yer.

Harga - Rm 18.00
πŸ‘‰πŸ»01139972132

PRODUK HOMEMADE UCANTEQ (@ucanteq_pahang)

Mesti ada yang tertanya2, lelaki boleh ke pakai skrub Ucanteq?? Ha! Boleh uolls, produk u'canteq ni homemade dan memg sesuai sgt2 untuk lelaki dan perempuan.. Jadinye ni bukti customer lelaki yang dah cuba beli skrub u'canteq.. Rm18 jer... Ada yang teruja tak?? Berminat nk cuba? Boleh wasap akak ye😍

0109021737
COD : BANDAR PUSAT JENGKA
POS: SEM RM8 / SS RM12

#teamucanteq #jengkapahang #bandarjengka #pahang #skrubmurah #lipbuttemurah #skrubbibirmurah #maskermurah #maskerkunyit #bedaksejukkunyitmurah #skrubkopimurah

Ubat Jerawat πŸ’― Berkesan (@masker_kunyit_nageera)

.
Recommended set utk kulit jerawat,kering dan kusam
Air mawar boleh dijadikan toner dan air bancuhan masker

Harga
Masker kunyit beras
Rm39
Air mawar
Rm17
Pos
Sem rm7 SS rm10
Free berus

Wassap kakyan utk order 0196798073

#combomaskerkunyit #maskerkunyitberasbynageera #refreshingrosewater
#maskerantijerawat
#maskerjerawat
#maskerkunyit
#maskerkunyitberas
#ubatjerawat
#ubatparut
#airmawar
#rosewater

nana risna (@nanahomeorganiku)

➑️ manfaat dari masker cocoa atau coklat .... 🍫melembabkan kulit wajah
🍫menutrisi kulit wajah
🍫cocok untuk kulit kering
🍫menghilangkan komedo
🍫mencerahkan wajah 🍫Memudarkan bekas jerawat
#maskerorganikbandung #maskerorganik
#maskerkunyit #maskercoklat #maskergreentea #maskerstrawbery #homeorganik
#alami #maskermurah #maskeran #yuk

MK BEAUTY SCRUB (@scrubkunyitmk_official)

#feedbackscrubkunyitmk PARUT CHICKEN POP HILANG❕❕
.
Sapa yg tak suka uolls bila tenyeh scrub je parut yang berkurun lama hilang. Muka jadi makin putih.
.
Untuk uolls yang dah cuba macam2 tapi masih xjumpa penyelesaian, meh try scrub kunyit homemade ni..In shaa Allah ok.
.
www.wasap.my/60122482518

jamu&masker kunyit(puchong) (@idaabdulshop)

JOM START APA YANG BEST
MASKER AJAIB.

#MaskerKunyit SerbukMutiara Ibu Zaleha.

KEBAIKAN MASKER AJAIB.

Kunyit terkenal dengan sifat anti-inflamasi dan antibakteria. Boleh merawat kulit yang bermasalah jerawat juga memudarkan jeragat dengan selamat.
Masker Kunyit ini istimewa kerana mempunyai campuran beberapa gabungan herba yang sangat berkhasiat untuk memberi kulit yang sihat dan di jamin tanpa sebarang bahan2 chemical yang boleh merosakkan kulit wajah .

BAHAN UTAMA
πŸ‘‰Kunyit
πŸ‘‰Beras organic
πŸ‘‰Serbuk kayu manis
πŸ‘‰Serbuk mutiar
πŸ‘‰ herba pilihan Ibi zaleha

Di jamin Selamat dan halal.

CARA PAKAI πŸ‘‰Di gunakan seminggu sekali atau tergantung kepada keperluan wajah.
πŸ‘‰Ambik 1 atau 2 sudu camca di campurkan dengan air tapis / air mawar
πŸ‘‰Biarkan sehingga kering dan cuci bersih.

Best tak best kan.Jom meguning.

P/s Mimpi kan wajah mu di cuci manja oleh Mak Jamu yer.
_____________________________________

HARGA
➑️RM18/btl(100g)

POSTAGE
➑️RM8 sm/RM12 ss
COD
➑️RM5 (kawasan KL yang tertentu sahaja)
CONTACT
➑️WhatsApp: 0172988675(ida)

______________________________
#turmericpearlmask
#thewildorchid
#stokispuchong
#teammolekkunyit
#organic100%
#hakakkunyit
#maskerkunyitmutiaramalaysia
#organicproduct

CANTIK SKRUB SEJUK VIRAL MURAH (@scrubgreentea_withshaz)

Tengok nie uollss, lelaki pon boleh pakai #greenteamintfacescrub nie ok!! 🌿
.
Tengok abang nie pakai, makin peloles dan berseri lar abang nieπŸ™Š
.
Orang laki pon kena jaga kulit dah uolls zaman sekarang nie. Jangan dok biar berkarat tak berseri ☝🏼
.
.
WhatsApp shaz 0168437852🌸

hakak.kunyit (@hakak.kunyit)

JOM START APA YANG BEST
MASKER AJAIB.

#MaskerKunyit SerbukMutiara Ibu Zaleha.

KEBAIKAN MASKER AJAIB.

Kunyit terkenal dengan sifat anti-inflamasi dan antibakteria. Boleh merawat kulit yang bermasalah jerawat juga memudarkan jeragat dengan selamat.
Masker Kunyit ini istimewa kerana mempunyai campuran beberapa gabungan herba yang sangat berkhasiat untuk memberi kulit yang sihat dan di jamin tanpa sebarang bahan2 chemical yang boleh merosakkan kulit wajah .

BAHAN UTAMA
πŸ‘‰Kunyit
πŸ‘‰Beras organic
πŸ‘‰Serbuk kayu manis
πŸ‘‰Serbuk mutiar
πŸ‘‰ herba pilihan Ibi zaleha

Di jamin Selamat dan halal.

CARA PAKAI πŸ‘‰Di gunakan seminggu sekali atau tergantung kepada keperluan wajah.
πŸ‘‰Ambik 1 atau 2 sudu camca di campurkan dengan air tapis / air mawar
πŸ‘‰Biarkan sehingga kering dan cuci bersih.

Best tak best kan.Jom meguning.

P/s Mimpi kan wajah mu di cuci manja oleh Mak Jamu yer.

Harga
1 RM18 postage sm rm8 ss rm11
3 RM50 postage sm rm10 ss rm13 πŸ‘‰πŸ»017-6247503

JERAWAT. PARUT. SCRUB. MASKER (@yellowgorgeous_kl)

.
・・・
Good morning beautiful yellowers! It's Friday!
.

Friday is my second favorite F word. My first is FOOD! Definitely food 🀀🀀
.
Coffee, anyone?
.

Today is our postage day! Whatsapp now to place your order. We have 10 bottles left!
.

For order Whatsapp +6013 273 8355
RM39 / 150grams
Postage to SM: RM6
Postage to SS: RM6
.
Postage every Monday/ Wednesday/ Friday.
.
Whatsapp me now
wasap.my/60132738355
wasap.my/60132738355
wasap.my/60132738355
.

#oatmealturmericscrub
#theyellowers #yellowgorgeousfeedback #YGscrub #YellowGorgeousScrub #scrubkunyitmalaysia #scrubkunyitmurah #scrubkunyithomemade #scrubhomemade #maskkunyit #turmericscrub #turmericscrubmalaysia
#scrubkunyit #bodyscrubmalaysia #organicskincaremalaysia #ubatjerawat #ubatparut #naturalremediesmalaysia #scrubmuka #scrubbadan #maskjerawat #maskparut #facescrubmalaysia #maskerkunyit #detoxmaskmalaysia #yellowgorgeouskajang #yellowgorgeouskl #yellowgorgeous #asmidawahab #putihgebu

JERAWAT. PARUT. SCRUB. MASKER (@yellowgorgeous_kl)

.
・・・
A bottle full of turmeric-based magic. Full of anti-bacterial and anti-oxidant properties πŸ™Œ
.
Rainy days call for a spa days with your love one. Light your candle up ❀️
.
Friday spa night, anyone? Count us in πŸ™‹
.
For order Whatsapp +6013 273 8355
RM39 / 150grams
Postage to SM: RM6
Postage to SS: RM6
.
Postage every Monday/ Wednesday/ Friday.
.
Whatsapp me now
wasap.my/60132738355
wasap.my/60132738355
wasap.my/60132738356
.

#oatmealturmericscrub
#theyellowers #yellowgorgeousfeedback #YGscrub #YellowGorgeousScrub #scrubkunyitmalaysia #scrubkunyitmurah #scrubkunyithomemade #scrubhomemade #maskkunyit #turmericscrub #turmericscrubmalaysia
#scrubkunyit #bodyscrubmalaysia #organicskincaremalaysia #ubatjerawat #ubatparut #naturalremediesmalaysia #scrubmuka #scrubbadan #maskjerawat #maskparut #facescrubmalaysia #maskerkunyit #detoxmaskmalaysia #yellowgorgeouskajang #yellowgorgeouskl #yellowgorgeous #asmidawahab #putihgebu

JERAWAT. PARUT. SCRUB. MASKER (@yellowgorgeous_kl)

.
・・・
Goodmorning #theyellowers! 😍
.
Today is our postage day! Hit our number now to place your order!
.
Bear in mind that our #OatmealTurmericMaskScrub is a fast-selling item! Grab it now today
.
Our Turmeric mask & Scrub is specialized on treating mild-severe acne & acne scars!
.

Say yes to a healthy, acne-free skin 😘
.

For order Whatsapp +6013 2738355 or click the link on bio
RM39 / 150grams
Postage to SM: RM6
Postage to SS: RM6
Postage every Monday/ Wednesday/ Friday.
.
Whatsapp me now
wasap.my/60132738355
wasap.my/60132738355
wasap.my/60132738355
.

#yellowgorgeousfeedback #YGscrub #YellowGorgeousScrub #scrubkunyitmalaysia #scrubkunyitmurah #scrubkunyithomemade #scrubhomemade #maskkunyit #turmericscrub #turmericscrubmalaysia
#scrubkunyit #bodyscrubmalaysia #organicskincaremalaysia #ubatjerawat #ubatparut #naturalremediesmalaysia #scrubmuka #scrubbadan #maskjerawat #maskparut #facescrubmalaysia #maskerkunyit #detoxmaskmalaysia #yellowgorgeouskajang #yellowgorgeouskl #yellowgorgeous #asmidawahab #putihgebu

Masker Kunyit by @shyntiaranns (@turmeric.mask)

Masker ready ✨ order langsung chat via whatsapp 😘
.
.
Makasih my lovely cust yg sudah order & slalu setia pake masker kunyit dari @turmeric.mask πŸ’• semoga hasilnya selalu memuaskan kalian ya 😍
.

Tag ke @turmeric.mask ya setiap kali snapgram maskeran biar bisa direpost 😍
Gunakan minimal 2 jam sebelum tidur malam setiap hari ya πŸ’•
.
.
Yang punya masalah jerawat, bekas jerawat & brutusan #MaskerKunyit ini solusi yg cocok buat ngatasin masalah diwajah kalian ladies ✨
Bukan cuma untuk masker aja #MaskerKunyit ini juga bisa dijadikan lulur agar kulit tubuh kalian menjadi lembut & halus 😍

SEMUA TESTIMONI REAL, NO TIPU-TIPU!! yang penasaran sama maskernya langsung order yuk.
#Alhamdulillah skg pelanggan setia #TurmericMask sudah banyak dan selalu puas sama hasil dr #MaskerKunyit ini.
.

Yg mau #JoinReseller masker kunyit langsung aja chat ya πŸ’•πŸ’• (S&K buat jd Reseller)
.
.
.

Order:
πŸ“² WA : 085924944691
#maskerkunyit #maskerkunyitasli #maskerkunyitalami #maskerkunyitmurah
#maskerjerawat #maskerjerawatasli #maskerjerawatalami #maskerjerawatmurah
#lulurbadankunyit
#maskerwajah #maskerwajahorganik
#turmericmask #saveyourskin #saveyourface #thepowerofkunyit #testiturmericmask #turmericmaskbyshyranns #turmericscrub #turmericmask #turmericfacemask #turmericbodyscrub

Contest @ Giveaway! ❀️😍 (@scrub.husna)

Morning uols:)
-
Pagi ni dh scrub ke belum? Kalau dah scrub baguslah. Nnti kulit makin hari makin lembap. Kulit pun nmpk bersih dan sihat je. Siapa taknak kulit yg sihat kan yg terhindar drpd sebarang cela pd muka. Apa2 phn uols make sure scrub muka 3x seminggu sebab utk menanggalkan sel2 yg mati pada muka. 😍😊
-
-
CODπŸš™ Kuala Terengganu -
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. β€οΈπŸ˜‹.
-
For fast responseπŸ“² +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu
More...