iera (@iera_skincare_beauty)

🌼MASKER KUNYIT ANNAH MARDHIAH🌼 💯TANPA BAHAN KIMIA

Kelebihan : - memutihkan/mencerahkan kulit wajah
- melincinkan kulit wajah
- menganjalkan kulit (awet muda)
- menghilangkan bintik2 hitam - mengecutkan jerawat serta menghilangkan segala masalah jerawat
- menghilangkan parut jerawat
- merawat masalah sunburn
- sentiasa kelihatan muda dan berseri
- lebih mencerahkan kulit (jika dicampurkan dgn yougurt asli) - salah satu tradisi kecantikan yang dikekalkan .

CARA GUNA : ✔️Bilaskan muka dengan air
✔️Bancuh masker dengan air/yogurt/madu
✔️Sapukan pada wajah dengan serata
✔️Biarkan sehingga kering kemudian bilas dengan air bersih
✔️Masker Annah Mardhiah boleh dipakai hari2, lagi rajin lagi cepat dapat hasil

#AMALKAN SETIAP HARI IN SHAA ALLAH BERHASIL#

RM18
#maskerkunyit #maskerkunyitmurah #maskerkunyitajaib #maskerkunyitviral #maskerkunyitannahmardhiahskincare #maskerkunyitannahmardhiahkuantan
#maskerkunyitkuantan
#annahmardhiahskincare #tipscantik

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼 (@glowingserum_rm28)

JERAWAT KECUT ❗️
.
Nampak perubahan kan sebelum dengan selepas pakai #GLOWINGSERUM ni. Jerawat habis lari maraton kena bunuh dengan glowing serum 😁
.
.
Bukan setakat jerawat, parut pon boleh pudar. Hampa kena rajin sapu baru cepat nampak kesan. Pakai apa pon sama ja, kalau malas mmg lambat la nampak kesan tu 😘 .
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤️Sha Hasmi
📲01119815366
.
#tatesnow #acskincare #lazeedasoap #lazeedamurah #maskerkunyitmurah #epydermahydrogel #krimjerawat #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum #faceoil

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼 (@glowingserum_rm28)

JERAWAT KECUT ❗️
.
Nampak perubahan kan sebelum dengan selepas pakai #GLOWINGSERUM ni. Jerawat habis lari maraton kena bunuh dengan glowing serum 😁
.
.
Bukan setakat jerawat, parut pon boleh pudar. Hampa kena rajin sapu baru cepat nampak kesan. Pakai apa pon sama ja, kalau malas mmg lambat la nampak kesan tu 😘 .
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤️Sha Hasmi
📲01119815366
.
#tatesnow #acskincare #lazeedasoap #lazeedamurah #maskerkunyitmurah #epydermahydrogel #krimjerawat #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum #faceoil

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼 (@glowingserum_rm28)

JERAWAT KECUT ❗️
.
Nampak perubahan kan sebelum dengan selepas pakai #GLOWINGSERUM ni. Jerawat habis lari maraton kena bunuh dengan glowing serum 😁
.
.
Bukan setakat jerawat, parut pon boleh pudar. Hampa kena rajin sapu baru cepat nampak kesan. Pakai apa pon sama ja, kalau malas mmg lambat la nampak kesan tu 😘 .
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤️Sha Hasmi
📲01119815366
.
#tatesnow #acskincare #lazeedasoap #lazeedamurah #maskerkunyitmurah #epydermahydrogel #krimjerawat #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum #faceoil

Jom Cantik Semulajadi (@shabeaute_myracle)

Siapa kat sini ada masalah skin breakout teruk ? Meh rapat rapat sis ada barang baik ni.
.
Detox Mask yang menjadi kegilaan semua. Bahan-bahan yang superb seperti kunyit organik, geranium oil & manuka honey sangat2 membantu masalah jerawat, berminyak, kering, jeragat, sunburn, kusam & juga masalah resdung. .
Semuanya natural ingredients so korang tak perlu lagi risau nak guna. Hari hari nak tepek detox mask ni pon tak de masalah.
.
Nak order whatsapp sis 014-5209525 for fast responds 😘.

Jom Cantik Semulajadi (@shabeaute_myracle)

Siapa kat sini ada masalah skin breakout teruk ? Meh rapat rapat sis ada barang baik ni.
.
Detox Mask yang menjadi kegilaan semua. Bahan-bahan yang superb seperti kunyit organik, geranium oil & manuka honey sangat2 membantu masalah jerawat, berminyak, kering, jeragat, sunburn, kusam & juga masalah resdung. .
Semuanya natural ingredients so korang tak perlu lagi risau nak guna. Hari hari nak tepek detox mask ni pon tak de masalah.
.
Nak order whatsapp sis 014-5209525 for fast responds 😘.

Jom Cantik Semulajadi (@shabeaute_myracle)

Siapa kat sini ada masalah skin breakout teruk ? Meh rapat rapat sis ada barang baik ni.
.
Detox Mask yang menjadi kegilaan semua. Bahan-bahan yang superb seperti kunyit organik, geranium oil & manuka honey sangat2 membantu masalah jerawat, berminyak, kering, jeragat, sunburn, kusam & juga masalah resdung. .
Semuanya natural ingredients so korang tak perlu lagi risau nak guna. Hari hari nak tepek detox mask ni pon tak de masalah.
.
Nak order whatsapp sis 014-5209525 for fast responds 😘.

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼 (@glowingserum_rm28)

KULIT KERING? JOM RAWAT DENGAN GLOWING SERUM
.
Jom baca apa kata pengguna lepas pakai #glowingserum
.
💓 make up tahan sampai petang
💓 kulit tak kering 💓 manager puji kulit glowing
.
BEST GILA💋😘
.
.
Bila pakai #glowingserum, kulit hampa yg kering dia akan lembapkan balik. So xda masalah kalau hampa kerja dok dlm aircond kulit jadi kering dan mengelupas. Sapu #glowingserum terus kulit jd lembab mcm kek coklat moist😄
.
.
RM28/60ML .
.
🌼YourTrustedSeller
❤️Sha Hasmi
📲01119815366
.
#tatesnow #acskincare #lazeedasoap #lazeedamurah #maskerkunyitmurah #epydermahydrogel #krimjerawat #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum #faceoil #dianzvitamin #maryjardin

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼 (@glowingserum_rm28)

KULIT KERING? JOM RAWAT DENGAN GLOWING SERUM
.
Jom baca apa kata pengguna lepas pakai #glowingserum
.
💓 make up tahan sampai petang
💓 kulit tak kering 💓 manager puji kulit glowing
.
BEST GILA💋😘
.
.
Bila pakai #glowingserum, kulit hampa yg kering dia akan lembapkan balik. So xda masalah kalau hampa kerja dok dlm aircond kulit jadi kering dan mengelupas. Sapu #glowingserum terus kulit jd lembab mcm kek coklat moist😄
.
.
RM28/60ML .
.
🌼YourTrustedSeller
❤️Sha Hasmi
📲01119815366
.
#tatesnow #acskincare #lazeedasoap #lazeedamurah #maskerkunyitmurah #epydermahydrogel #krimjerawat #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum #faceoil #dianzvitamin #maryjardin

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼 (@glowingserum_rm28)

KULIT KERING? JOM RAWAT DENGAN GLOWING SERUM
.
Jom baca apa kata pengguna lepas pakai #glowingserum
.
💓 make up tahan sampai petang
💓 kulit tak kering 💓 manager puji kulit glowing
.
BEST GILA💋😘
.
.
Bila pakai #glowingserum, kulit hampa yg kering dia akan lembapkan balik. So xda masalah kalau hampa kerja dok dlm aircond kulit jadi kering dan mengelupas. Sapu #glowingserum terus kulit jd lembab mcm kek coklat moist😄
.
.
RM28/60ML .
.
🌼YourTrustedSeller
❤️Sha Hasmi
📲01119815366
.
#tatesnow #acskincare #lazeedasoap #lazeedamurah #maskerkunyitmurah #epydermahydrogel #krimjerawat #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum #faceoil #dianzvitamin #maryjardin
More...