IRAH ☺️🙈 (@zinnirah_irah)

Satin Hands Pampering Set♥️
.
Satin Hands adalah sistem tiga langkah mudah yang membelai tangan anda agar ia sentiasa lembap, lembut & licin..
set ini merangkumi:-
.
Hand Softener -Pelembap tangan yang bebas wangian.Ia melembutkan tangan anda
.
Hand Scrub
Scrub tangan untuk menanggalkan sel-sel kulit mati dengan haruman yang segar.
.
Hand Cream
Krim tangan yang terus meresap ke kulit Dan tidak melekit walaupun terkena air seperti mana kita menggunakan lotion.
.
Bau yg sgt wangi, n seriously tgn lembut n makin cerah♥️
.
Irah
01125448023
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu#MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #berusmuka

Nurhafizh Abd Hamid (@hafizh1993)

Mengikut kepercyaan orang Cina, warna merah melambangkan kemakmuran. Jadi, bersempena dengan musim perayaan Tahun Baru Cina, admin nak bagi diskaun TERBAIK PUNYA untuk jam ni √Brand : G-SHOCK √Model : DW 6900 √GRED : 1:1 √Spec : Cermin kaca, Waterproof √Complete set : Box, paper beg, manual card. √Warranty : 1 Year

PM ATAU WHATSAPP 0175030187
PM ATAU WHATSAPP 0175030187
PM ATAU WHATSAPP 0175030187

Promotion sampai 28/1/17 sahaja

#HafizhOnlineWatchShop
#trustedseller
#jamtanganmurah
#jamtanganmurahMalaysia
#peminatjamtangangshock
#gshockcopyori
#aksesorilelaki
#maskulin
#aksesoriwanita
#feminin
#hadiahbirthday
#hadiahperkahwinan
#hadiahanniversery
#onlineseller
#onlinewatchshop
#onlineshopping

ameenurashraff™️ (@ameenurashraff)

Abang ni pemalu sebenarnya. 😹
Sekali posing mungkin jadi the next cover guy untuk @maskulinmag . Haha lol jk

#ootd #maskulin #menfashion #streetfashion #vsco #photoshoot #modellife #hmmalaysia

Fler (@fler_insta_)

Sogar merkel spürt den VIBE wer noch alles ? 👍🏼 #fler #maskulin

sado|bina badan|otot|kuat (@the.sado.bros)

JGN PERCAYA DGN MESOTROPIN!
.
.
Tapi Percayalah pada testimoni Bro Bro yg dah pakai Meso.
Pro, Bro, Polis, Selebriti pun pakai Mesotropin untuk boost otot mereka.
Mesotropin terbukti dpt bantu pembinaan otot.
Bro?
ADA BRAN?
.
.
#gymmalaysia #fitnessmalaysia #jomsihat #abamsado #maskulin #sado #binabadan #naksado #badangmalaysia #malaysiamuscle #malaysiafitness #fitmalaysian #abgsado #abangsado #streetworkoutmalaysia #lelaki #supplemenlelako #sayajualonline #ubatkuat #tahanlama #visitmyig #supplemen #ubatbinabadan #lelakisejati

MARY KAY MALAYSIA (@marykay_teha)

Dulu tak suka pakai cream tau..Pape jnis cream jela sbb berminyak sgt.. Tapi bila dh jumpa cc cream by Mary Kay ni terus jatuh cinta.. Kt rumah pon pakai cc cream sebabnya tak terasa heavy tau. Tak melekit, tak berminyak. Mcm tak oles apa apa cream pon serius tak tipu tau. Dah tu memang tk pakai bedak dah lepas oles cc cream ni kalau rajin skit kita apply translucent powder jee skit bg nampak shining 😘

Ada 8 manfaat terbaik.dalam satu Cc cream ni tau:
.
✌️ meratakan dan mencerahkan tona kulit.
✌️melegakan jerawat dan merawat ketidaksempurnaan kulit
✌️mempertahankan kulit dari sinaran UV (spf15)
✌️melawan gaeis halus dan tanda.penuaan
✌️mengurangkan keradangan kulit
✌️memperthankan dan melindungi kulit dari.radikal bebas dan pencemaran
✌️melembankan kulit tnpa melekitkan dan berminyak
✌️menutup cela 
Jom nak try 😉 whatsapp je tau 😊
.

Fatihah
0148056848
Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
COD Dungun
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayDungun #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti#BlackheadRemover #MajalahPengantin#Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls#GirlsS tuff #Pobling #SayaJualKosmetik#Eyeshadow #Beautiful #girls

3B.Shop.My (@3b.shop.my)

⛄️ SPECIAL WINTER ITEMS ⛄️

Welcome to #UNIQLO

For LADIES

Original.

UNIQLO Winter Jacket.
Type : Winter Jacket.
Size : L
( Armpit : 19" / Length : 24.5" )
Colour : Brown.
Material : Down Feathers.
* 2 side pockets *
Condition : A+++ ( 9.5 / 10 ) Like New!

CONTACT / SMS / WHATSAPP :
017-9006521

This is #3B #bundlebarangbaek #kerja #maskulin #lelaki #flannelmurah #uitmdungun #uiagombak #kenduri #UNIQLOmalaysia
#UNIQLOmy #UNIQLOWinterJacket #klkix #SayajualUNIQLO #UNIQLOmurah #winterjacketmurah #jpo #bazarpaknil #oneborneo #johor #kedah #midvalley #ganu #unikl #miat #sarawak #sizeL #3BAvailable

Cik Siti . Mary Kay Malaysia . (@siti.mary.kay)

Assalamualaikum semua . Selamat malam semua 😊 . Okay , harini siti nak share testimoni dari kak edayu . Masalah jerawat yang teruk ? Kulit sensitif ? Jerawat batu ? Takde lagi 😊 . Alhamdulillah , semakin lama dan konsisten menggunakan merawat masalah jerawat dan sebagainya dengan Mary Kay . Kulit wajah kak edayu semakin cantik dan bersih 😍 . Siapa nak kulit yg sihat ? 🙋🏻 . Semua orang mesti nakkan kulit yg cantik , sihat dan bersih kan ? . Tapi jangan tersalah langkah memilih produk . Buruk padahnya . Siti pernah tersalah langkah dulu dengan memilih produk "Magic" sebab siti nakkan kesan pncerahan segara dan licin cepat . Mmg betul muka siti cepat cantik dalam 2 minggu dah putih jerawat habis . Tapi lama kelamaan , muka siti bnyak whitehead , bgun tidur kulit berminyak sangat , jerawat naik tapi lambat surut . Pelik kan ? Lepas stop muka breakout . Alhamdulillah , Siti jumpa MK , walaupun effect MK lambat tapi skin siti semakin hari semakin sihat dah tak sakit macam dulu .
.
Siapa tak nak kulit yg cantik , licin , bersih kan ? Okay , sape sape yang ada masalah skin , boleh pm siti , siti pasti akan bantu anda . Sebab siti pon nak anda dapatkan kulit yg cantik dan sihat dengan MK . Produk yang bagus mmg bnyak tapi yang berkualiti , top 2 brand skincare , berkesan dan selamat dengan harga yang sangat berbaloi dan jimat mana nak cari kan ? Mary Kay lahh produk yang terbaik utk anda cuba menyesal tau tak rawat skin anda dengan MK . .
.
Nak cuba rawat masalah kulit wajah anda dengan produk international yang sememangnya terkenal dengan kandungan bahan botani yg berkualiti tinggi ?
Whatsapp siti for more details ya? 01128205945

Love 💕💕
Siti
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam
#marykayproduct #marykaymysgmarykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologistmarykaymalaysia #marykayterengganu #marykaymarang #MaryKayajil #marykaybeautyconsultant #marykayskinvigorate #marykayskincare #marykaybodycare #marykay #maskulin #majalahpengantin #majalahwanita

MARY KAY MALAYSIA (@marykay_teha)

Kali ni hakak nk tunjuk kembar Night Solution hakak! Day Solution ni utk siang hri, sebelum makeup
.
.
Kenapa perlu Day Solution ?? .
.
🙋 Berkesan utk melindungi kulit drpd sinaran matahari
🙋 mengurangkan kesan2 penuaan,garis2 halus dlm ertikata awet muda laa ni 🙈
🙋 anti - stress uolls.. Hebat
🙋 membekal kperluan tenaga kpd kulit kita
🙋 kulit semakin sihat dan lembut serta anjal
🙋 semakin lama guna semakin muda uolls
.
.
Sayangnye bg uolls yg berusia 25thun ke ats x menggunakan Timewise Miracle Set
.
.

Fatihah
0148056848
Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
COD Dungun
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayDungun #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti#BlackheadRemover #MajalahPengantin#Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls#GirlsS tuff #Pobling #SayaJualKosmetik#Eyeshadow #Beautiful #girls

bisnis.baru2017 (@bisnis.baru2017)

Banyak yg ingin punya usaha, ingin sukses, tapi hanya sebatas impian & keinginan. Setelah tahu jumlah modalnya, nyali langsung ciut.

Semua usaha butuh modal ya shay, mau jual gorengan, jual bakso, jual apa pun butuh modal. Tapi 100rb, coba pikirkan bisa pake modal buat usaha apa? Gak ada. Cuma bisnis cerdas database modal demikian kecil hasil bisa jutaan per bulan.

Modal hanya 100rb 1x selamanya, hasil 500rb/hari.

Join now promo only 100rb. Harga normal 200rb.
Serius join ya, ga ngerti nanti pasti dibimbing sampai bisa. Hanya kami yg berani beri garansi sukses karena sudah sangat sangat banyak yg berhasil dibimbing.

Pelajar, mahasiswa, karyawan, penggangguran, ibu rumah tangga, guru, dosen dan lainnya telah berhasil di bisnis cerdas ini.
Siapa pun anda, apa pun latar belakang anda, kami pasti bimbing dari nol sampai sukses.

Jangan tunggu harga kembali normal, segera kontak D4BA7037
@AppLetstag #remaja #hotmama #cinta #surakarta #softlenstermurah #maskulin #keluarga #kaoscouple #bajucouple #jualansoftlens #infodropship #ecer #baru #bawahan #jualheadset #jualheadphone #jualipod #tidur #kantor #mandiri #bca #bri #batiksolo #bni #jne #danamon #bank #kondangan #repost #grosirbatik

ClubRazorus (@clubrazorus)

Elleriniz soğukla başetmekte zorlanıyorsa, eski bir marangozun formülünü deneyin. Sadece size değil, evdeki herkese iyi gelecek... #elkremi #organik #organikciltbakimi #dogalurunler #ciltbakimi #erkekbakim #maskulin #tarz #ciltbakımı #elbakimi #bakimlieller #bakimlierkek #elbakımı #organikkozmetik #organikurunler #erkekkozmetik #organikürünler

n0rmlOs (@aysnhart)

Extra Yeezy's bei der Kälte angezogen und sie macht nur Fotos vom Gesicht xD #stadtpark #germany #vampirevapes #pinkman #vape #lacoste #newera #maskulin #steam #vapeon #winter #portrait #arschkalt

" Mary Kay Bukan Biasa Biasa " (@syeerazhshm)

#REVIEWBYSYEERA

Kakraa share sikit #bestseller product dari Mary Kay ni. Macam goreng pisang panas si purple ni, laju je sold out tak sampai seminggu 😭😱😭 .

Oil Free Hydrated Gel
.

Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga boleh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering
.
Kelebihan OFHG:

1. Gel yg tidak berminyak
.

2. Menyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt
.

3. Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah
.

4. Menghidrasi kulit sehingga 10jam
.
5. Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah
.
6. Juga sesuai utk kulit sensitif
.

7. Yang pernah gunakan local product tu WAJIB pakai si ungu ni untuk pulihkan sel sel kulit yg rosak tu .

Untuk info yang lebih mendalam, jangan segan whatssap kakraa 💋 .

BE WISE BE BEAUTIFUL 🌹 .

Love
Syeera, +60194212226
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia .

#Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls #EyeLiner #MKEyeliner
More...