A p e n a n ? (@mxfn4n)

Panas ada teduhnya, hujan pun pasti ada redanya...
.
Menyukai seseorang kadangnya tidak bermakna kita boleh memilikinya.

Kadangnya kita hanya boleh berkenalan, rasa bahagia seketika dan akhirnya pilih untuk jalan masing-masing antara keduanya.

Permainan dunia ini kelakar kadang-kadangnya. Yang disuka, dia pergi, yang tidak disukai itulah yang datang menemani buat selamanya.

#jj2 #sun #dreaming #instalike #instafamous #insta_sun #intothesun #srk #shahrurkhan #marvel #instravel #insta_chill #stalk #california_boy #seol_hyun #fan #maskulin #natural #insta_good #newyork #city #smile #hate #like4like #follow4follow #insta_sangattttttt #poem #puisi

BallisticTherapy_ (@ballistictherapy_)

@Regrann from @janmihm - Hey gals and guys! I need your opinion, please: do you prefer left or right as a design for a male perfume? I am going to print soon, a few thousand, so I need a decision....your help is highly appreciated. Please t@g friends that have a good eye for design... thanks!
The brand name is BALLISTIC THERAPY, the smell is very manly and the story is mucho macho with a lot of #feminism infused. Like so that a raging bull will get scared. Yes.
.
.
#design #perfume #parfume #fragance #scent #smell #male #female #homo #gay #straight #hetero #masculine #maskulin #beauty #art #luxury #fashion #trend #typography #survey #woliebedafriede #peace #gun #weapon #man #men .
.
tag manly posts with #ballistictherapy or @ballistictherapy_ for a repost! Manly thanks.

Butik Cendrawasih (@butik_cendrawasih_since2014)

[ TENGAH CARI #KURTA_SEDONDON AYAH & ANAK? ]

Dah lama cari..NOW dah jumpa!
Nak beraya sakan ni..
BEST....Ayah Anak Sama #Segak 😊

Rasa Tak Sabar dah ni..
#COMFIRM! >>> JUMAAT ni terus Sauk pakai...😘 #Hensem #Bergaya πŸ”₯πŸ”₯NEW Arrival #KACAX_GETXO πŸ”₯πŸ”₯ #BEST_Kurta_KACAX_GETXO β˜† Premium Diamond Silk
β˜† Cutting Kurta Moden
β˜† 6 pilihan Colour terHOT πŸ”₯
β˜† Cekak Musang @ Teluk Belanga

#Super_Duper_Best β™‘ Sesuai ke Masjid @ Kerja
β™‘ Selesa pakai seharian
β™‘ Style Kemeja Moden #Maskulin
β™‘ Mudah Gosok..Jimat Masa.. KACAX Bergaya..Hari-Hari >> Hari Raya

#LIMITED STOCK, SIAPA CEPAT DIA DAPAT😎 ***************************
Pertanyaan dan order;
Whatsapp Kak nor
0177054373 *************************** πŸ”₯πŸ”₯PROMO SUPER SPECIAL SEKARANG!πŸ”₯πŸ”₯ Jom LIKE TAG & SHARE dengan kawan-kawan yang minat Kurta KACAX SEDONDON yang menawan ni.

Terima kasih abang kacax & kakak cantik semua 😍

#teamcendrawasih #setcouplecendrawasih #kurtakanak2 #kurungsongketmurah #kurtamalaysia #maskulin #instagood #instashopmurah #igshopmurahmalaysia #igersmalaysia #koleksiraya2017 #koleksibajumelayu #trustedsaller #followIG #like4like #folowerscendrawasih #fbcendrawasihbutik

Butik Cendrawasih (@butik_cendrawasih_since2014)

[ TENGAH CARI #KURTA_SEDONDON AYAH & ANAK? ]

Dah lama cari..NOW dah jumpa!
Nak beraya sakan ni..
BEST....Ayah Anak Sama #Segak 😊

Rasa Tak Sabar dah ni..
#COMFIRM! >>> JUMAAT ni terus Sauk pakai...😘 #Hensem #Bergaya πŸ”₯πŸ”₯NEW Arrival #KACAX_GETXO πŸ”₯πŸ”₯ #BEST_Kurta_KACAX_GETXO β˜† Premium Diamond Silk
β˜† Cutting Kurta Moden
β˜† 6 pilihan Colour terHOT πŸ”₯
β˜† Cekak Musang @ Teluk Belanga

#Super_Duper_Best β™‘ Sesuai ke Masjid @ Kerja
β™‘ Selesa pakai seharian
β™‘ Style Kemeja Moden #Maskulin
β™‘ Mudah Gosok..Jimat Masa.. KACAX Bergaya..Hari-Hari >> Hari Raya

#LIMITED STOCK, SIAPA CEPAT DIA DAPAT😎 ***************************
Pertanyaan dan order;
Whatsapp Kak nor
0177054373 *************************** πŸ”₯πŸ”₯PROMO SUPER SPECIAL SEKARANG!πŸ”₯πŸ”₯ Jom LIKE TAG & SHARE dengan kawan-kawan yang minat Kurta KACAX SEDONDON yang menawan ni.

Terima kasih abang kacax & kakak cantik semua 😍

#teamcendrawasih #setcouplecendrawasih #kurtakanak2 #kurungsongketmurah #kurtamalaysia #maskulin #instagood #instashopmurah #igshopmurahmalaysia #igersmalaysia #koleksiraya2017 #koleksibajumelayu #trustedsaller #followIG #like4like #folowerscendrawasih #fbcendrawasihbutik

Butik Cendrawasih (@butik_cendrawasih_since2014)

[ TENGAH CARI #KURTA_SEDONDON AYAH & ANAK? ]

Dah lama cari..NOW dah jumpa!
Nak beraya sakan ni..
BEST....Ayah Anak Sama #Segak 😊

Rasa Tak Sabar dah ni..
#COMFIRM! >>> JUMAAT ni terus Sauk pakai...😘 #Hensem #Bergaya πŸ”₯πŸ”₯NEW Arrival #KACAX_GETXO πŸ”₯πŸ”₯ #BEST_Kurta_KACAX_GETXO β˜† Premium Diamond Silk
β˜† Cutting Kurta Moden
β˜† 6 pilihan Colour terHOT πŸ”₯
β˜† Cekak Musang @ Teluk Belanga

#Super_Duper_Best β™‘ Sesuai ke Masjid @ Kerja
β™‘ Selesa pakai seharian
β™‘ Style Kemeja Moden #Maskulin
β™‘ Mudah Gosok..Jimat Masa.. KACAX Bergaya..Hari-Hari >> Hari Raya

#LIMITED STOCK, SIAPA CEPAT DIA DAPAT😎 ***************************
Pertanyaan dan order;
Whatsapp Kak nor
0177054373 *************************** πŸ”₯πŸ”₯PROMO SUPER SPECIAL SEKARANG!πŸ”₯πŸ”₯ Jom LIKE TAG & SHARE dengan kawan-kawan yang minat Kurta KACAX SEDONDON yang menawan ni.

Terima kasih abang kacax & kakak cantik semua 😍

#teamcendrawasih #setcouplecendrawasih #kurtakanak2 #kurungsongketmurah #kurtamalaysia #maskulin #instagood #instashopmurah #igshopmurahmalaysia #igersmalaysia #koleksiraya2017 #koleksibajumelayu #trustedsaller #followIG #like4like #folowerscendrawasih #fbcendrawasihbutik

Butik Cendrawasih (@butik_cendrawasih_since2014)

[ TENGAH CARI #KURTA_SEDONDON AYAH & ANAK? ]

Dah lama cari..NOW dah jumpa!
Nak beraya sakan ni..
BEST....Ayah Anak Sama #Segak 😊

Rasa Tak Sabar dah ni..
#COMFIRM! >>> JUMAAT ni terus Sauk pakai...😘 #Hensem #Bergaya πŸ”₯πŸ”₯NEW Arrival #KACAX_GETXO πŸ”₯πŸ”₯ #BEST_Kurta_KACAX_GETXO β˜† Premium Diamond Silk
β˜† Cutting Kurta Moden
β˜† 6 pilihan Colour terHOT πŸ”₯
β˜† Cekak Musang @ Teluk Belanga

#Super_Duper_Best β™‘ Sesuai ke Masjid @ Kerja
β™‘ Selesa pakai seharian
β™‘ Style Kemeja Moden #Maskulin
β™‘ Mudah Gosok..Jimat Masa.. KACAX Bergaya..Hari-Hari >> Hari Raya

#LIMITED STOCK, SIAPA CEPAT DIA DAPAT😎 ***************************
Pertanyaan dan order;
Whatsapp Kak nor
0177054373 *************************** πŸ”₯πŸ”₯PROMO SUPER SPECIAL SEKARANG!πŸ”₯πŸ”₯ Jom LIKE TAG & SHARE dengan kawan-kawan yang minat Kurta KACAX SEDONDON yang menawan ni.

Terima kasih abang kacax & kakak cantik semua 😍

#teamcendrawasih #setcouplecendrawasih #kurtakanak2 #kurungsongketmurah #kurtamalaysia #maskulin #instagood #instashopmurah #igshopmurahmalaysia #igersmalaysia #koleksiraya2017 #koleksibajumelayu #trustedsaller #followIG #like4like #folowerscendrawasih #fbcendrawasihbutik

MARY KAY / I-LEARN ACE (@syazaerma_johari)

Meh nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍
Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set skincare dari Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan semulajadi, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. Whatsaap saya for more info.
#kekmashareuolss

Emma johari
019 6568060
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaypahang#dating#boboy #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka

MARY KAY / I-LEARN ACE (@syazaerma_johari)

Mary Kay Oil Free Hydrating Gel @ OFHG
.
Hye semua... siapa yang ada masalah kulit berminyak atau untuk menyawal kelembapan dan minyak di wajah.!!! .
Disini kekma ada sesuai untuk dikongsi!!! .
Sangat best!!! . . βœ”οΈ Bertindak sebagai moisturizer untuk instant hydrating & merupakan supplement kepada kulit wajah
βœ”οΈ Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Pakai sebelum apply foundation, confirm makeup jadi GLOWING & TAHAN LAMA
.
🌷 Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?
βœ”οΈ Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap.
βœ”οΈ Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak.
βœ”οΈ Control minyak.
βœ”οΈ Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama.
βœ”οΈ Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
βœ”οΈ Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah.
βœ”οΈ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat.
βœ”οΈ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
.
.jika anda punyai masalah di atas,, perlukan rundingan dan bimbingan jagaan wajah secara percuma.... pm kekma k. .
With love
Emma johari
0 1 9 6 5 6 8 0 6 0
Your trusted Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare#marykaypahang #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #Hantaran #testimoniMaryKay

Naqsha Resources (@naqsharesources)

Skincare Luxury Mary Jardin πŸ’„Produk Bumiputera
πŸ’„Produk Muslim
πŸ’„Dijamin Halal
πŸ’‰Founder seorang Doktor Kesihatan Dermatologist.
πŸ’‰Founder Dr.Maryam Al-Batul org Jitra Kedah. πŸš‘πŸŒΎπŸ€ 100% Natural & Organic.

Bagus utk merawat kulit : βœ…jerawat
βœ…kulit sensitif
βœ…eczema
βœ…blackhead / whitehead
βœ…parut
βœ…liang pori terbuka
βœ…jeragat
βœ…kulit kusam
βœ…kulit wajah rosak akibat salah guna produk
βœ…tona tidak sekata

Berminat?? Pm/whatsapp sekarang..
YOUR TRUSTED AGENT MJ
019-4605015

#MaryJardin
#OrganicSkincare
#SimplyElegantMJ
#LovelyMJ
#MaryJardin
#MaryJardinianLounge
#produkmuslim
#teamAstem
#naturalskincare
#beauty
#jerawathilang
#organicskincaremalaysia
#faceoil
#malaysia
#maskulin
#maskulinlifestyle
#maskulinmag
#weeding
#anniversary
#present
#moodrepublik

Candy B Complex Terbaekk (@candyy_b_)

Candy B Complex -SUPELEMENT TENAGA BATIN LELAKI HEBAT-

PROMO PRICE RM130πŸ€—πŸ€—πŸ‘πŸ’˜ Yang ada KENCING MANIS, DARAH TINGGI, GHOUT dll boleh makan Candy B ke ? πŸ”‘ Ya ! Candy B adalah supplement seperti vitamin, ianya diperbuat dari 100% herba dan tidak memudaratkan pesakit kencing manis, darah tinggi dan ghout. πŸ”‘ Kebanyakan pengidap diabetes mengalami saluran darah dan urat yang sempit akibat glukos yang banyak di dalam urat/darah.
Candy B hanya melancarkan sistem pengaliran darah dalam badan supaya lebih sempurna.

Selain itu ia melancarkan aliran darah ke bahagian zakar agar lebih mantap dan mengelakkan ejakulasi pramatang.
Cara Makan Candy B πŸ‘‰Hisap/kemam sebiji sahaja 2 jam sebelum bersama dgn isteri
πŸ‘‰ Pastikan minum air secukupnya
πŸ‘‰Untuk kesihatan , ambil 1 sebiji selang 4-5 hari
πŸ‘‰Jika ada makan ubat hospital atau minum cafein , jarakkan 5-6 jam sebelum pengambilan candy b.

Untuk info lanjut dan harga promosi,

Whatsapp "CANDY" ke 012-692 1526
Whatsapp "CANDY" ke 012-692 1526
Whatsapp "CANDY" ke 012-692 1526

#candy #candyb #candybcomplex #ubatkuat #ubatkuatlelaki #maskulin #sado #awekmelayu #melayuboleh #bokep #jilboob #bohay

Syahmi Sidek (@syahmi1992)

Ksian tgok awak tido terlalu lama.. Nasib baik sy perasan awk dh bersawang.. Siap lap ngn selimutkan awk lg.. Sbb sy tau awk seram sejuk takut sy tinggalkan awk kn.. In shaa Allah free nnt.. Akan ku spendtime bersama kamu.. #maskulin #tiptopbodies #homeworkout #bodybuilding #maskulinmag #streetworkout

Chosen Wisely For You (@by_wisechef)

Ramadhan bakal tiba!!..ap kata try menu healthy meal WISECHEF pada bulan Ramadhan nanti..
.
Kebanyakan org gunakan kesempatan bulan Ramadhan untuk diet sempena menanti bulan raya..Tp usaha diet tersebut selalu di'spoil'kn oleh makanan2 berbuka puasa y berkalori tinggi..
.
Dapatkan wisechef bulan Ramadhan ini..delivery akn dibuat setiap lepas kali lepas zohor.. Nk pre order pun bole..untuk next production yang kami bakal execute nanti..😊✌️
.

#makanansihat #healthymealmalaysia #jomfit #maskulin #menshealth #pregnant #tipswanita #tipslelaki #tipskurus #gainmusle #shredded #gym #gymnasium #feminine #makananberpantang #jomkurus #bringeaton #healthymeal #chosenwiselyforyou #malaysia #banting #bangsar #kualalumpur #shahalam #uitm #klang #fitmalaysia #fitness #politeknik #celebrityfitness

Mary Kay Beauty (@thesecretbeautyofmarykay)

.
Tips nak bagi pipi cantik macam apple cheeks 😘
.
Syafi suggest kan supaya korang try mask Botanical Effect nie πŸ˜‰
Lepas pakai connfirm jatuh hati πŸ’“
Sel-sel kulit mati pun hilang, whitehead blackhead pun lenyap.
Takde dah wajah kusam, tak bermaya dan lesu.
.
Sebelum tidur rajinkan diri pakai mask okey? πŸ˜‰
.
Sebabnya kulit pada waktu malam menghasilkan minyak yang aktif jadi bila bangun pagi kulit kita akan berlaku dehidrasi sebab kekeringan semasa tidur. But jangan biarkan pori kulit terlalu tertutup dengan kosmetik nanti wajah kusam dan kering. .
So,apa kata korang try dulu mask Botanical Effect nie 😊
.
Syafi
0195596047
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysiaΒ  #MaryKayTerengganu
#MaryKaySkincareΒ  #MaryKayKosmetikΒ  #Mary #HijabistaΒ  #TrendyHijabistaΒ  #SkincareTerbaikΒ  #BeautyConsultant #KosmetikBerkualitiΒ  #BlackheadRemoverΒ  #MajalahPengantinΒ  #BlackheadsΒ  #MaskulinΒ  #FlawlessΒ  #SkincareClassΒ  #MakeUpArtisMalaysiaΒ  #FoundationΒ  #GirlsΒ  #GirlsStuffΒ  #PoblingΒ  #EyeshadowΒ  #BeautifulΒ  #BotanicalEffectsΒ  #SkinvogorateΒ  #BerusMuka

Chosen Wisely For You (@by_wisechef)

Ramadhan bakal tiba!!..ap kata try menu healthy meal WISECHEF pada bulan Ramadhan nanti..
.
Kebanyakan org gunakan kesempatan bulan Ramadhan untuk diet sempena menanti bulan raya..Tp usaha diet tersebut selalu di'spoil'kn oleh makanan2 berbuka puasa y berkalori tinggi..
.
Dapatkan wisechef bulan Ramadhan ini..delivery akn dibuat setiap lepas kali lepas zohor.. Nk pre order pun bole..untuk next production yang kami bakal execute nanti..😊✌️
.

#makanansihat #healthymealmalaysia #jomfit #maskulin #menshealth #pregnant #tipswanita #tipslelaki #tipskurus #gainmusle #shredded #gym #gymnasium #feminine #makananberpantang #jomkurus #bringeaton #healthymeal #chosenwiselyforyou #malaysia #banting #bangsar #kualalumpur #shahalam #uitm #klang #fitmalaysia #fitness #politeknik #celebrityfitness

Chosen Wisely For You (@by_wisechef)

Ramadhan bakal tiba!!..ap kata try menu healthy meal WISECHEF pada bulan Ramadhan nanti..
.
Kebanyakan org gunakan kesempatan bulan Ramadhan untuk diet sempena menanti bulan raya..Tp usaha diet tersebut selalu di'spoil'kn oleh makanan2 berbuka puasa y berkalori tinggi..
.
Dapatkan wisechef bulan Ramadhan ini..delivery akn dibuat setiap lepas kali lepas zohor.. Nk pre order pun bole..untuk next production yang kami bakal execute nanti..😊✌️
.

#makanansihat #healthymealmalaysia #jomfit #maskulin #menshealth #pregnant #tipswanita #tipslelaki #tipskurus #gainmusle #shredded #gym #gymnasium #feminine #makananberpantang #jomkurus #bringeaton #healthymeal #chosenwiselyforyou #malaysia #banting #bangsar #kualalumpur #shahalam #uitm #klang #fitmalaysia #fitness #politeknik #celebrityfitness
More...