Green Angelica Penumbuh Rambut (@perawatanrambut_alami)

Saat ini telah hadir Beard Serum Green Angelica obat penumbuh jambang super cepat yang dapat membantu para pria yang ingin menumbuhkan jambang idamannya secara tradisional dan alami

Dengan terbuat dari bahan yang alami, Beard serum green angelica juga telah di uji klinis oleh BPOM Indonesia yang mempunyai efek baik bagi akar jambang yang akan tumbuh. Beard serum green angelica memiliki berbagai manfaat diantaranya, mendorong perkembangan jambang, jenggot serta kumis yg tidak rata, melebatkan serta menyuburkan penumbuhan agar jambang terlihat lebih cantik serta tidak tipis, juga dapat menyehatkan jambang yang telah tumbuh

Cara Pakai : 
tekan tube beard serum green angelica dan tuangkan krim pada kedua ujung jari secukupnya. Selanjutnyam oleskan serum pada bagian jenggot/kumis yang ingin ditumbuhkan, lalu pijat selama 1-2 menit. Gunakan Beard Serum pada malam hari sebelum tidur diamkan hingga pagi hari. Lakukan Secara rutin


BPOM NA18161000871 
Isi : 50ml/botol 
Cukup Untuk Pemakaian -+ 1 Bulan


Untuk kontak pemesanan dan konsultasi : 
Line : @xfb0004s (pakai @) WA/SMS : 081-333-09-2526 
BBM : 5FD1A87E


#jambang #barbershop #pomade #jenggot #beard #wakdoyok #beardoil #maskulin #lelaki #obatganteng #penumbuhjenggot #penumbuhjambang #pomademalaysia #jenggot #kumis #penumbuhkumis #obatkumis #obatpenumbuhrambut #brewok #obatbrewok #kekinian #minyakkemiri #tampan #majestic 
#obatkebotakan #rambutmenipis #salonkecantikan #perawatanrambut #semirrambut #bleaching

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT (@maryk.zati)

Meh nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍
Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom saya bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set skincare dari Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan semulajadi, yang akan merawat kulit anda dari lapisan paling bawah. WhatsApp saya for more info. .

Zati
0129494534
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka

Aniey.mary.k (@aniey.mary.k)

Serum C
..
Tahukah C anda, serum merupakan makanan kulit yang mempunyai banyak nurient yang diperlukan kulit kita?. Vitamin C pula merupakan pencerah semulajadi yang mampu membantu kulit supaya kekal awet muda, tegang dah mampu menyembunyikan usia sebenar wanita. .
.
Serum C Mary Kay didatangkan dalam 4 tiub kecil. Setiap tiub dibahagikan kepada 4 sukatan untuk digunakan selama 7 hari sahaja. Untuk pengetahuan anda vitamin C cepat rosak tau, sebab tu serum C nie didatangkan dalam 4 tiub kecil yang mana 1 tiub untuk tempoh penggunaan 7 hari which means 4 tiub hanya untuk penggunaan sebulan sahaja. Hanya gunakan serum C nie setiap 6 bulan sekali sahaja. Ini lah kunci utama kulit wajah licin dan cantik kami. Ini lah botox kami. 😉
#AnieySajaKongsi
.
.
Aniey
0136437794
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT (@anis.maryk)

PORE MINIMIZER SERUM. .
.
✏️btindak supaya mnyerap lebih dalam ke lapisan dermis( lapisan kulit yg kedua) yang mngandungi kolagen sel fibre elastin .
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit .
🌸 mengandungi gabungan ekstrak bahan botani . . .
🌸 mensasarkan keanjalan kulit dan memperbaiki tekstur kulit.
🌸 ekstrak perisian silk tree dan ekstrak soya telah di buktikan dapat menyokong protein kulit .
🌸 mengecil dan membersih liang pori pada wajah
.
.
Anda nak kecilkan liang pori?
Meh WA Anis guide uolss ok..🤗
.
.
Anis
0189009822
Your Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang #MaryKayTerengganu #TimewiseSkincare #MelacepSkincare #BotanicalSkincare
#BotanicalEvoSkincare #MKMenSkincare #LimitedEdition
#GelSemiMatteLipstick #CremeLipstick #TrueDimensionsLipstick #TrueDimensionsSheerLipstick #NourisePlusLipGloss
#BerusSkinvi #Perfume #Eyeshadow #SerumTerbaik #SayaJualMaryKay
#SayaJualLipstick #Foundation #BedakAsas #ProdukTerbaik #MajalahPengantin #Maskulin #GirlsStuff #MakeupArtisMalaysia #PeluangKerjaya #SebarkanKebaikan

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT (@fatin_radhiah)

Bedak Magic!!!!
Mary Kay Translucent Loose Powder.
Sebab ape magic??????
.
Jangan terkjut tgk bedak ni warna putih ....hihi
👉🏻 TRANSLUCENT LOOSE POWDER ni sebenarnye Adalah bedak yg paling senang di alam semesta !!! 😉😉😍 Sebab ap tau, sebab u olsss tk perlu pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
.
Bedak ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua warna kulit 😄
.
So u olsss ni jenis cepat sunburn , eloklah pakai translucent Powder ni sebab confirm colour ngam👍
Tk kira la u olls gelap ke , cerah or putih ke, bedak ni akan blended well dengan warna kulit😍😍😍Ia tidak akan buatkan kulit Jadi kelabu or kusam..wajib ad dalam handbag tau 😍
Selain itu , translucent loose powder ni pun sgt ringan & oily control jugak.
Mempunyai sheer effect juga , bila Sapu d muka akan nampak lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS u olsss.. Best sangat kalau kita guna as finishing powder.
.
JOM CANTIK DENGAN TRANSLUCENT LOOSE POWDER NI😎
.
Fatin
01112996914
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu
#MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvigorate  #BerusMuka

Cik Siti . Mary Kay Malaysia . (@siti.mary.k)

Tanpa filter . Alhamdulillah siti happy tengok makin ramai pengguna Mary Kay dapat skin yang cantik dan sihat dengan Mary Kay salah satunya kak ain yang merupakan Beauty Consultant Mary Kay 😍😊💕💓 . Siti dulu pon hadapi masalah yang sama seperti kak ain .alhamdulillah dengan Mary Kay siti berjaya dapatkan kulit yang sihat dan cantik 😍
.
Sabar dan konsisten selama 1 Tahun 6 Bulan . Inilah hasilnya 😊 congrats kak ain 😍 .
.
Kak..kulit sihat tu macam mana ya?😛
Dik..kulit sihat tu maksudnya cukup lembap.. jerawat kalau naik sebulan 2-3 biji tu normal la macam pic tahun 2017 tu sebab kulit pun perlu detox. Kulit tidak begitu berminyak..tidak begitu kering.. warna kulit sekata.. Kalau yang nampak berkilat macam pic akak tahun 2012 tu macam mana ya kak?😲 Sebab nampak macam kilat je..macam licin je..macam putih je..macam pinkish2 gitew..boypren kita suka kulit cenggitu😗😋 Dik Non sayang..
Tu tandanya epidermis dah dibuang..
Kulit dah terhakis dan makin menipis..
Sampai boleh nampak kapilari darah kat kulit muka tu..
Di kala tu konon bangga la ada kulit macam tu kilat2 putih pinkish.. Nampak licin hakikat nya kulit tu menanggung kesakitan... 😭😭
Menunggu masa untuk muntahkan apa yang ada di bahagian bawah lapisan kulit macam pic tahun 2015 tu.. Kesakitan yang buat rasa menyesal dan terkilan sampai sekarang..
Jadi mohon adik hadam sikit ye😏😏 Ni nasihat dari bekas pengguna tegar produk peeling dan pemutihan😣.
.
Nak cuba rawat masalah kulit wajah anda dengan produk international yang sememangnya terkenal dengan kandungan bahan botani yg berkualiti tinggi ?
Whatsapp siti for more details ya? 01128205945

Love 💕💕
Siti
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam
#marykayproduct #marykaymysgmarykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologistmarykaymalaysia #marykayterengganu #marykaymarang #MaryKayajil #marykaybeautyconsultant #marykayskinvigorate #marykayskincare #marykaybodycare #marykay #maskulin #majalahpengantin #majalahwanita

🌸Beauty Consultant Mary Kay🌸 (@najminakhoiruddin)

Ramai wanita suka pakai lipstik tapi tak semua lipstik bagus tuk bibir kite...ni sis nak share lipstik mary kay yg super besstt..oles sekali pasti jatuh cinte😍😍 pilih lipstik yg tahan lama dan selesa..jom buat pilihan yg bijak😉
.
Apa yang bestt sangat dengan True dimension lipstik mary kay ni ??
.
🌷Melembapkan bibir
🌷Tahan lama di bibir
🌷Sesuai untuk bibir sensitif
🌷Mengandungi vitamin c & e
🌷skincare khas utk bibir
🌷No chemical
.
.
Love,
Minaa
0145465033
Beauty consultant marykay
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT (@ryna_ryn)

Kata pengguna nie dulu-dulu, mekap pon tak cantik. Skang, tak yah mekap pon dah cantik. Kulit nampak berbeza sangat. Dah tak kusam, dah halus, licin and jernih je nampak kan?. Wow ! 😍😍
.
.
Ryna
0178736844
Your trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #MaryKayShahAlam #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka #Gincu #MAC #NARS

GARAM MANDIAN NO 1 SA0398564-K (@aurarezeki.co)

TAHUKAH ANDA?
Garam Bukit dapat....
.
Menyumbang tenaga semulajadi yang tersimpan dalam struktur hablur garam dan tubuh dapat menggunakannya selama 24 jam
.
FREE GIFT Mistral Mawar🌹
.
***Semua atas izin Allah S.W.T*** // Garam ini dijadikan Asbab shj //
.
Like Facebook Page: Aura Rezeki Malaysia
.
WhatsApp 017 335 1069
.
#AuraRezekibyEein #Garambukit #testimoniaurarezeki #garammandian #penawar #perfumeformen #tv3malaysia #kahwin #rezeki #aura #tudung #hijab #maskulin #sado #cantik #kualalumpur

sado|bina badan|otot|kuat (@the.sado.bros)

Most of the time, byk yg ragu dgn diri kita. Kawan kawan, famili dan juga diri kita sendiri.
Hanya satu cara nak tahu kita boleh ke tak boleh.
JGN PERCAYA. BUAT JE!
Ikut kata Nike, just effin do it!
.
.
#gymmalaysia #fitnessmalaysia #jomsihat #abamsado #maskulin #sado #binabadan #naksado #badangmalaysia #malaysiamuscle #malaysiafitness #fitmalaysian #abgsado #abangsado #streetworkoutmalaysia #lelaki #supplemenlelako #sayajualonline #ubatkuat #tahanlama #visitmyig #supplemen #ubatbinabadan #lelakisejati

Echa || Mary Kay Malaysia (@echa.maryk)

Rutin Echa setiap pagi, wajib cuci muka pakai cleanser timewise + skinvigorate brush. Keluar je bilik mandi, wow mmg freshhhh sgt, rasa macam baru lepas buat facial spa! 😍
.
Best part, sejak pakai dua² ni, whitehead echa dah takde! Mane pergi taktau 😅
Tips dia sebab echa cuci muka pakai skinvi brush so dia cuci btl² echa punya liang pori. Bila pori dah clear, tak tersumbat, maka halus bersih la wajah echa. Best kan? 😘
.
Kalau nak grab set combo cleanser + skinvi ni, bole contact echa. Echa guide a-z tauu..
.
Love 🌴
Aisyah Abu Bakar
011.3223.6142
Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #MaryKayMalaysia #marykayselangor #marykayproducts #SkinvigorateBrush #cleanser #Timewiseskincare #botanicaleffects #melacepskincare #mkmenskincare #mk #bazaaronline #bazarpaknil #lofattah #igers #cleanse #bestseller #bestproduct #skincare #skincareterbaik #kulitcantik #majalahremaja #MajalahPengantin #Maskulin #wanita #lelaki #ilovemarykay #hantaran #jerawathilang

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT (@ida_mary.k)

Jangan terkjut tgk bedak ni warna putih ....hihi . 👉🏻 TRANSLUCENT POWDER ni sebenarnye Adakah bedak yg paling senang di alam semesta !!! 😉😉😍 Sebab ap tau, sebab u olsss tk perlu pening3 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.

Bedak ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua warna kulit 😄😉☺️👍🏻👍🏻 So u olsss ni jenis cepat sunburn , eloklah pakai translucent Powder ni sebab comfirm colour ngam 👍🏻👍🏻 Tk kira la u olls gelab ke , cerah or putih ke, bedak ni akan blanded well dengan warna kulit kita...😍😍😍Ia tidak akan buatkan kulit Jadi kelabu or kusam...ni Memang favourite Saya sejak dia keluar....wajib ad dalam handbag tau 😉😉😍 Selain itu , translucent powder pun sgt ringan & oily control jugak tau ..Mempunyai sheer effect juga , bila Sapu d muka akan nampak lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS u olsss.. Best sangat kalau kita guna as finishing powder .Ia beza sikit dengan mineral powder foundation yang matte finissshh....aadduuhhhh....besarnyeeerr powder ni,😍😍😍😍😍👍🏻😍😍😍😍
.
.Ida
0199006619
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #marykayterengganu #marykayskincare #marykayproduk #sayajualkosmetik #kosmetikberkualiti #flawless #Foundation #berusmuka #botanicaleffects #berusskinvi #maskulin #trendyhijabista #skinterbaikdariladang #beautyconsultant #pobling #blackhead #blackheadremover #girlstuff #girl #eyebrows #eyeshadow #eyeliner #peluangkerjaya #jobstreet #kampungpauh9

MARY KAY / I-LEARNING.ASIA (@syazaerma_johari)

Terlajak syokkk pakai Gel Eyeliner Jet Black (with expandable brush applicator) by Mary Kay nie. Penggunaan yang mudah, kesan anti comot and kemas.
Senang sangat nak nak ukir eyeliner skang guna berus nie. Senang!!!!!!Grab it now ! Hehe.
Alhamdulillah, ramai place order hari nie. Ada lagi yang nak join?. Jom ! Yang nak tau tentang promotion items bulan nie pon boleh whatsaap kita tau. 😍😍
.
.
Emma johari
0196568060
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaypahang#marykaytemerloh #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls #EyeLiner #MKEyeliner

Marykay K.T💖Srisriherbs💖hndbg💖 (@fatihatramli88)

NEW EVOLUTIONS. Set Botanical Effects Skin Care. Sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah. Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua. 😘😘
.
.
Fatihat
0134092141
Senior Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya #jomcantiknsihat

Harga Murah, Barang Padu! 👍🏻 (@pablo.my)

Bau Strawberry 🍓 Rockabilly Pomade Amran Fans Edition, strong hold tahan lebih lama 💪🏼 RM 45 sahaja! Pastikan yg original 😙
Amat sesuai untuk yg pakai topi dan mahu kekalkan rambut yg kemas 💯👌🏼
.
Berminat? Boleh roger 011-14546430 ( Haziq )
#pomade #rockabillypomade #amranfansedition #pomademurah #maskulin

EthniCity (@indonesiaethnicity)

Dibuat dari bahan kulit berkualitas, tas Modiplo Ezzo Bag Ebon hadir dengan balutan desain yang elegan. Cocok untuk kamu yang berjiwa petualang dan membutuhkan banyak ruang untuk menyimpan perlengkapan. Hanya 170rb. #tasselempang #adventure #goodiebag #brown #bag #satchel #tasetnik #petualang #petualangan #coklat #maskulin #taspria #tascowok

بسم الله الرحمن الرحيم (@eeh.san)

Locost edp
Bauan yg pasti menggetarkan jiwa
Memancarkan aura kelelakian mu..
#locostedp
#rm35
#35ml
#35jam

Pm rapat² 01133748417

#lelaki #maskulin

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT (@anis.maryk)

Memperkenalkan
The NEW Mary Kay Satin Lip Set! Merangkumi dua langkah mudah ❤️1. Satin Lips Shea Sugar Scrub - mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir.
.
Bye-Bye Bibir Kering!
Relaks dan nikmati pengalaman skrub bibir yang menyegarkan. Shea Sugar Scrub mengelupas bibir secara lembut menggunakan kristal gula semula jadi untuk mengilatkan bibir kepada kesempurnaan. Diadun dengan shea butter yang lazat,skrub meninggalkan bibir dengan rasa lembut,licin dan berkhasiat. Formula skrub ini juga mengandungi minyak bunga matahari,yang terkenal dengan kandungan antioksidan & Vitamin E. Urut skrub ini secara lembut pada bibir dan mengelupaskan kulit kering. Tekstur bibir akan ditambahbaik dan akan mengembalikan tampilan segar bibir anda
.
❤️2. Satin Lips Shea Butter Balm - melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar.
.
Hello,Kelembapan!
Selepas gunakan Shea Sugar Scrub, manjakan bibir anda dengan Pelembap Shea Butter pula! Dirumus untuk memberikan kelembutan dan kelembapan kepada bibir. Campuran shea dan jojoba butters memberi keselesaan dan melegakan bibir. Shea Butter,diperkaya dengan antioksidan Vitamin A dan E,membantu kulit untuk kekal lembap. Jojoba butter mirip dengan minyak yang dihasilkan oleh badan manusia, oleh itu ia dapat melembapkan dan melindungi kulit.
.
U ollss ada masalah bibir kering?
Jom WA anis...😊😊 .
.
Anis
0189009822
Your Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang #MaryKayTerengganu
#BerusSkinvi #SkinvigorateBrush
#TimewiseSkincare #MelacepSkincare #BotanicalSkincare #MKMenSkincare #LimitedEdition
#GelSemiMatteLipstick #CremeLipstick #TrueDimensionsLipstick #TrueDimensionsSheerLipstick #NourisePlusLipGloss #SayaJualMaryKay
#SayaJualLipstick #Foundation #BedakAsas #ProdukTerbaik #MajalahPengantin #Maskulin #GirlsStuff #MakeupArtisMalaysia #PeluangKerjaya #SebarkanKebaikan
More...