TREATMENT LIPMATTE & LIPSTICK (@ds_amouracosmetics)

❤️Ombretto Amoura Eyeshadow Pallete❤️ 💝Quality setanding brand famous.
💝Tekstur yg creamy powder.
💝So that, takkan berhabuk di bawah mata.
💝Boleh fill in eye brow.
💝Boleh juga dijadikan sebagai contour dan highlight.
💝Sesuai utk mereka yg suka mekap natural brown.
💝Pakai je dark brown kat eyelids, dan tambah sikit goldie shimmer dan bam! Ready to go dah!😍
💝Sesuai sgt utk mekap daily tau.

Wasap www.wasap.my/60178641190.ombretto

RM77 FREE POSTAGE FREE BRUSH
#amouracosmetics #amouralovers #amouradihati #amourathebest #ombrettoamoura #ombrettopalette #eyeshadowpalette #ombrettoeyeshadow #shimmer #matte #Eyebrow #Shading #bronzer #highlight #contour

Annie De Vries (@annie_makeuplover)

• My first Lipsense set in ‘nude’ is absolutely 🙌🏻. Totally feels weird at first but the longevity of this product is worth it. I also purchased the matte gloss.
Little tip: I love layering MAC ‘velvet teddy’ on top as it creates this unique brown shade with ‘nude’ as the outline around the lips. •

#lipsense #lipsensenude #lips #brownlips #nudelips #mattelipstick #matte #makeup #beauty #instabeautyau #instabeauty #beautyaddicts #ausbeautyaddicts @mizz_rozi

iMagic Matte Lipstick (@sugarfame_)

Antara warna warna menarik iMagic Matte Lipstick yang confirm buat korang tak cari yang lain dah. .
💄Tak perlu touch up banyak kali
💄 Long lasting
💄 Tak keringkan bibir langsung
💄 Ada beewax untuk kekalkan kelembapan bibir
💄 Tak buat bibir merekah
💄 Takkan bergumpal
💄 Matte finish tapi lembutkan bibir
💄 Warna sangat pekat dan very pigmented! 👍🏻
💄 Mudah nak pakai, boleh pakai sebelah tangan je
💄 Packaging menarik
💄 Mix and match dua warna untuk dapatkan tone warna baru! Wow! Be creative!
💄 Mesra wuduk
.
Harga hanya RM39
Promo RM99 untuk 3pcs (boleh pilih warna)
.
Jom try iMagic lipstick ni confirm puas hati tak cari lain daa. Hiks. Whatsapp 0129933660 💋
.
#imagic #imagiclipstick #lipstick #mac #kindasexy #matte #mattelipstick #imagicmatte #imagicmattelipstick

Casey Alexandra 🌷 (@queenncase)

F E N T Y | | B E A U T Y 😍😍😍
@fentybeauty
Killawatt highlight in Fire Crystal
Bronzer @benefitcosmetics Hoola matte
Fenty beauty foundation 140
@nyxcosmetics Ultimate shadow palette
@anastasiabeverlyhills matte liquid lipstick in stripped .
.
.
.
.
#abh #matte #glow #fentybeauty #beautyblog #smokeyeye #makeuptutorial #nude #raleigh #highlight #rhianna #nyx #nyxcosmetics #blog #fashion
More...