MERVE (@mervenabila)

Nak order utk skincare keluaran baru??
.
Yang mampu mencerahkan dan menegangkan kulit anda😚
.
Kulit akan lebih remaja dan anjal😍
.
Keluaran sangat terhad
.
Nak order. Jom bella boleh book kan utk anda😉
.
Ws bella 60192937513
.
Jangan lupa utk like and follow page fb merve nabila
.
#mervecompactpowder #Mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervefoundationserum #mervefoundation #mervemesrawudhuk #mervehalal #MERVEBulanMulia #mervebluelipstick #merveagent #MS050 #mervefairytearspotion #mervefullcovergaefoundation #mervefullcoveragefoundation #mervehq #mervetestimoni #MERVETestimony #merve #halal #kkm #mesrawudhuk #mesrasolat

MERVE COSMETICS (@merve.lover)

6 SEBAB KENAPA SAYA WAJIB MILIKI GORGEOUS JUICE❓
.
1) DIET
🍇 Membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka.
.
2) KECANTIKAN KULIT
🍇 Membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata.
.
3) MEMUTIHKAN KULIT
🍇 Membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total.
.
4) MENINGKATKAN TENAGA
🍇 Membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka.
.
5) AWET MUDA
🍇 Membantu para wanita tampil lebih muda dari usia asal kerana supplement merupakan perawatan secara keseluruhan bukan sahaja pada luaran malahan dalaman wanita.
.
6) HUBUNGAN INTIM
🍇 Membantu para wanita menyelesaikan masalah hubungan intim suami isteri kerana supplement ini meningkatkan kesuburan sistem dalaman wanita sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk memperolehi zuriat.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi

SaraDhea (@saradhea_pnp)

Good morning! Semoga ceria2 selalu...senyuuuuum tauu ☺️☺️☺️
.
#morning #merve #mervebeauty

Merve.cosmetic (@chanteq.shopp)

Kulit Cerah / Putih Pink : [ Light Skin Tone ]
code FAIR #001

Kulit Melayu / Kuning Langsat : [ Medium Skin Tone ]
code MEDIUM #002

Kulit Sawo Matang / Hitam Manis :
[ Dark Skin Tone ]
code OLIVE #003

whatsapp saya laju2: 0136404644 .. 0136404644 .. 0136404644

#mervecosmetic #merve #joyrevfa #makeup #makeupmalaysia #concealer #concealermurah #kosmetikualiti #hargamampumilik #foundationbagus #lipstik #barbiedoll #fairytale #malaysia #makeupindonesia #makeupbrunei #makeupsingapura #makeuplovers #merveteamwanie

Stay Beauty With DYXY Cosmetic (@dyxy.lover)

@merve.lover .
Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱
.
💟 Kalau korang seorang yang tak suka pakai lipstick glamour-glamour atau sukakan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang! 😍
.
💟 Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yang sangat lembut & menghairahkan. 😱
.
💟 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi! 😘
.
💟 Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24 jam tau!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je. 💋
.
💟 Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu, wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pada bibir ok?
💟 Supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24 jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam. 👄
.
.
Get your naturally PINK cheeks & FULLER lips! You Will Be Surprised With The Results! 😍
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice
#Merve
#Cinderevfa
#cinderella #cinderevralipstick #sayajual #sayajualmurah #beauty #gorgeous #beautiful #fairytail #lovely #cute #pretty #love

MERVE COSMETICS (@merve.lover)

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱
.
💟 Kalau korang seorang yang tak suka pakai lipstick glamour-glamour atau sukakan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang! 😍
.
💟 Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yang sangat lembut & menghairahkan. 😱
.
💟 Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi! 😘
.
💟 Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24 jam tau!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je. 💋
.
💟 Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu, wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pada bibir ok?
💟 Supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24 jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam. 👄
.
.
Get your naturally PINK cheeks & FULLER lips! You Will Be Surprised With The Results! 😍
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice
#Merve
#Cinderevfa
#cinderella #cinderevralipstick #sayajual #sayajualmurah #beauty #gorgeous #beautiful #fairytail #lovely #cute #pretty #love

La' Belleza Resources (@labellezaresources)

Alhamdulillah....msh disini m'gali ilmu...tnp ilmu hidup tiada tujuan...cari la ilmu selagi termampu..berguru la dgn mereke yg berilmu...inshaa allah...
#brandsheroesseminar
#littletrees
#fazlihisahak
#knowledgeofself
#brandingyourself
#powerofmakeup
#merve #joyrevfa #beautifull
#cosmetic

❤️️فذولاه❤️موبره❤️ (@muberrayalcin)

Mutlulugun Daim olsun arkadasim 👭
Bazen deyerler gitdikten sonra anlasiliyo, aca Ozaman başlıyo keşkeler. Mesela keşke daha çok zaman gecirseydikler. Ama giden gidiyo arkasından Mutluluk dilemek kalıyo. Az kaldı sende gideceksin ❤️
#nişan#söz#yüzük#merve#fatih#fm#bugüngünlerden#F+M#mutluluklar#bald#wedding#arkadaşlık#dostluk#yavasyavasgidiyolar#biri#daha#gitdi#müberra#sıra#sende#havadaaşkvar#verlobungsringe#verlobungskleid#verlobungstorte#nişanyüzükleri#nişanpastası#nisanbohcasi#nişanbuketi#nişanhatırası#

MERVE COSMETICS (@merve.lover)

Lepas Pakai Lipstick Ni,
Terus Rasa Macam..
Cinderella!
.
Upss..
Bukan Cinderella,
Cinderevfa... 😍
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice
#Merve
#Cinderevfa
#cinderella #cinderevralipstick #sayajual #sayajualmurah #beauty #gorgeous #beautiful #fairytail #lovely #cute #pretty #love

SÖZ FAN SAYFASI (@sozdizi_yavuz)

Yok artık ya bu kadarı fazla!
Hemen davetiyeler falan?
Napiyorsun Ethem Özışık iyice saçmaladi ya dizi tamam mervenin üstünden çok zaman geçti ama ilk önce bi sevgili olun bu ne pat diye daha 2 güne kadar Merve'nin fotoğraflarına bakan Yavuz şimdi Bahar'a evlenme teklifi ediyor. Eninde sonun da evleneceklerdi ama böyle değil.. İstediğiniz kadar bana tepki gösterebilirsiniz burası özgür bi yer herkes fikrini söyleyebilir. Yanımda olanlar da olur karşımda olanlarda..
Biliyorum onların elimde değil onlar sadece oyuncular senristin elinde bu bahane ile bana tepki gösterenler için diyorum. ama ben ne olursa olsun Bahardan nefret ediyorum ve artık Aybüke Pusati da sevmiyorum kızı Tolga gibi bi adama yakıştırmiyorum!
Böyle devam ederse beni depresyon da bulursunuz ben diyim..
@tolgasaritas_ ♥️
@aybukepusat ❌🚫👎😒
@eozisik 😠
#SÖZ#startv #söz #sözdizi #YavuzKarasu #keşanlı #ilaydaildir #nazli #kemal #asker #atakan #geveze #erdem #hafiz #çaylak #kibar #aşık #avcı #babahakkı #karabatak #SözümüzBitmedi #sözdizi #merve #sözreplikleri #ŞehitlereSöz #tolgasaritas #sukutlu #SÖZ #startv #söz #sözdizi

Merve Kitapci (@mervekitapci)

En yakın arkadaşımın gününden - 03.09.2017 - #mybestfriendswedding #merve #mervehakanwedding #merveler 💓💃🌸🎊🥂🎉🎈
More...