Merve MS072 & Sitimurni TSM024 (@idayumervesitimurni)

Today make up ala2 smokey plum .. maaflah kalau salah istilah , sis suka hati je bagi nama .. 😁😁 Today sis guna full coverage foundation kod 002 ..sis biasa guna one layer je .. pakai skit pun dah cover everything kat muka ni .. Combination serum dan foundation memang super smooth effect dia , and easy to blend tau .. yg penting wudhuk friendly .. foundation ni water base ok , halal dan mendapat kelulusan kkm .. uoll tak perlu risau kay .

Yg nak dapatkan boleh inbox or click πŸ‘‡πŸ» http://wasap.my/60193356881/

Masih ada promo price tau .. dah boleh grab skrg utk pakai raya 😍😍 #MS072
#agentdropshipwanted
#makeupartist
#mervelovers
#makeup
#mervecosmetics
#HJ
#merve

MERVE Cosmetics Joyrevfa (@makeupbeautyaffair)

FORMULA HEBAT GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
Siapakah yang digalakkan mengkonsumi Gorgeous Juice?
.
⭐️ Yang sedang mengandung
⭐️ Yang inginkan anak
⭐️ Yang berkulit kusam
⭐️ Yang berjerawat
⭐️ Yang suka travel
⭐️ Yang perokok tegar
⭐️ Yang bekerja dalam aircond
⭐️ Yang telah lanjut usia
⭐️ Yang selalu terdedah kepada cahaya matahari
⭐️ Yang sedang datang haid
⭐️ Yang suka minum alkohol
⭐️ Yang suka tidur lambat
⭐️ Yang kerap demam
⭐️ Yang cepat letih tubuh badan
⭐️ Yang kuat minum kopi
⭐️ Yang selalu stress
⭐️ Yang ingin kurang berat badan
⭐️ Yang keguguran rambut
⭐️ Yang berkulit gelap
⭐️ Yang lemah masalah seksual
⭐️ Yang sedang menyusukan anak
⭐️ Yang sedang berpantang
⭐️ Yang sakit sakit sendi
⭐️ Yang kuat bersukan
⭐️ Yang 18 tahun ke atas
.
.
Satu box ada 25 sachet utk sebulan. Amalkan setiap hari kecuali 5 hari utk rest day. Consume waktu perut kosong. Lepas minum rajin rajinlah buat 15 minit exercise baru cepat body jadi fit & slim. Juga digalakkan consume sebelum tidur supaya bangun dlm keadaan fresh πŸ˜‰
.
.
⭐️RM115 SM / RM125 SS
⚑️FREE POSTAGE
.
πŸ“² DM/Whatsapp +60139243811πŸ’‹
.
.
#MERVE
#MerveCosmetics
#GorgeousJuice
#GorgeousJuiceVol2
#MerveGorgeousJuice
#CantikBukanLagiFantasi
#MERVETeamEshaMS067901DS

(@jelitas_houzz)

Just nak share this happiness dengan korang semua!
.
Our MERVE Queen dah jadi tunangan orang😍😍😍
.
Cantik sangat kan..Islamic Fairytales.
.
#HJeday
#HJ
#merve
#mervecosmetic

(@jelitas_houzz)

Our MERVE Queen dah jadi tunangan orang😍
.
Cantik kan??
.
Saje je nak share this happiness dengan korang 😊
Engagement Day
Hafiz & Joy
22nd March 2017
.
#HJeday
#HJ
#merve
#mervecosmetic

MERVE Cosmetics Joyrevfa (@makeupbeautyaffair)

NAK CANTIK DAN KURUS SEPERTI CIK JOYREVFA? 😱
.
MUDAH sahaja! Nak tahu rahsianya? Tentulah GORGEOUS JUICE 😍
.
.
Bukan sahaja berkhasiat untuk luaran, malahan dalaman badan sis sekalian. WOW! Nak tahu khasiatnya?
.
.
1 | Diet
Membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka.
.
2 | Kecantikan Kulit
Membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata.
.
3 | Memutihkan kulit
Membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total.
.
4 | Meningkatkan tenaga
Membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka.
.
5 | Awet muda
Membantu para wanita tampil lebih muda dari usia asal kerana supplement merupakan perawatan secara keseluruhan bukan sahaja pada luaran malahan dalaman wanita.
.
6 | Hubungan suami isteri
Membantu para wanita menyelesaikan masalah hubungan suami isteri kerana supplement ini meningkatkan kesuburab sistem dalaman wanita sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk memperolehi zuriat.
.
.
Siapa taknak uolls kalau dah consume GJ makin hari peluang nak jadi cantik mengancam makin cerah, persis ANAK DARA.
.
.
⭐️RM115 SM / RM125 SS
⚑️FREE POSTAGE
.
πŸ“² DM/Whatsapp +60139243811πŸ’‹
.
.
#MERVE
#MerveCosmetics
#GorgeousJuice
#GorgeousJuiceVol2
#MerveGorgeousJuice
#CantikBukanLagiFantasi
#MERVETeamEshaMS067901DS

Merve MS072 & Sitimurni TSM024 (@idayumervesitimurni)

Tahniah cik Joy Revfa pengasas Merve Holdings bhd dan Hafiz Hamidun on their E day ..😍 wah tak lama lagi makan nasi minyaklah 😍😍 sis nak bagitau , we still open for Agent and Dropship ... yg berminat nak jadi merve family click πŸ‘‡πŸ» http://wasap.my/60193356881/agentdropshipMerve

Kenapa anda perlu menjadi Agent Merve?
1/ menjana pendapatan 10k - 15k setiap bulan
.
2/ discount 30% untuk produk supplements, discount 25% untuk produk cosmetics dan discount 25% untuk produk skin care .
3/ Permintaan produk yang sangat tinggi.
.
4/ Aggressive & systematic Marketing campaign dari HQ Merve.
.
5/ Produk berkualiti tinggi dengan harga yang sangat sesuai dgn ekonomi.
.
6/ Anda menjadi Agent yang terawal.
.
7/ Hadiah/perghargaan ISTIMEWA untuk Agent terbaik/committed .
8/ Intensive Training Support dari HQ.
.
9/ Tiada limit dropship di bawah agent

So ape tunggul lagi uolls .. peluang ada depan mana tau .. #MS072
#agentdropshipwanted
#studentnurse
#makeup
#wanita
#mervelovers
#merve

Merve Cosmetic #1 Malaysia (@mervecosmetic.borneozone)

6 Sebab Kenapa Anda WAJIB miliki FULL COVERAGE FOUNDATION ⭐️
.
1 | Tampil Lebih Yakin
Membantu para wanita yang tidak yakin untuk berhadapan dengan orang ramai kerana foundation ini mampu memberi impact flawless pada kulit wajah.
.
2 | Mesra Wudhuk
Membantu para wanita islam mendapatkan foundation yang mesra wudhuk sekaligus memudahkan urusan mereka menunaikan solat kerana proses membersihkan makeup pada wajah semakin mudah dan singkat.
.
3 | Menjimatkan duit
Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana foundation ini bukan sahaja memuaskan hati malah tahan sehingga berbulan-bulan lamanya sekaligus dapat menjimatkan perbelanjaan untuk kecantikan diri.
.
4 | Mencantik & merawat
Membantu para wanita untuk tampil flawless bukan sahaja ketika memakai foundation, malah ketika tidak mengenakan foundation kerana foundation ini bukan sahaja mampu menutup cela, malah
bertindak merawat kulit dari dalam dengan pelbagai khasiat yang terdapat di dalam kandungannya.
.
5 | Tampil natural
Membantu para wanita mendapatkan foundation yang sempurna namun bertekstur ringan seolah-olah seperti tidak memakai foundation dimana kebanyakan foundation yang berada di pasaran bersifat berat dan nampak tebal.
.
6 | Tidak bercapuk
Membantu para wanita memperolehi foundation yang tidak comot/bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malah semakin berpeluh semakin glowing!
.
.
.
❀️ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ❀️

Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6010-9612858
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #sarawak #mukah #sibu #miri #kuching #bintulu #brunei #malaysia #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #princess #cantik

Merve Cosmetic MS072 (@mervecosmeticms072)

Tahniah cik Joy Revfa pengasas Merve Holdings bhd dan Hafiz Hamidun on their E day ..😍 wah tak lama lagi makan nasi minyaklah 😍😍 sis nak bagitau , we still open for Agent and Dropship ... yg berminat nak jadi merve family click πŸ‘‡πŸ» http://wasap.my/60193356881/agentdropshipMerve

Kenapa anda perlu menjadi Agent Merve?
1/ menjana pendapatan 10k - 15k setiap bulan
.
2/ discount 30% untuk produk supplements, discount 25% untuk produk cosmetics dan discount 25% untuk produk skin care .
3/ Permintaan produk yang sangat tinggi.
.
4/ Aggressive & systematic Marketing campaign dari HQ Merve.
.
5/ Produk berkualiti tinggi dengan harga yang sangat sesuai dgn ekonomi.
.
6/ Anda menjadi Agent yang terawal.
.
7/ Hadiah/perghargaan ISTIMEWA untuk Agent terbaik/committed .
8/ Intensive Training Support dari HQ.
.
9/ Tiada limit dropship di bawah agent

So ape tunggul lagi uolls .. peluang ada depan mana tau .. #MS072
#agentdropshipwanted
#studentnurse
#makeup
#wanita
#mervelovers
#merve

Merve Cosmetic #1 Malaysia (@mervecosmetic.borneozone)

6 Sebab Kenapa Anda WAJIB miliki FULL COVERAGE FOUNDATION ⭐️
.
1 | Tampil Lebih Yakin
Membantu para wanita yang tidak yakin untuk berhadapan dengan orang ramai kerana foundation ini mampu memberi impact flawless pada kulit wajah.
.
2 | Mesra Wudhuk
Membantu para wanita islam mendapatkan foundation yang mesra wudhuk sekaligus memudahkan urusan mereka menunaikan solat kerana proses membersihkan makeup pada wajah semakin mudah dan singkat.
.
3 | Menjimatkan duit
Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana foundation ini bukan sahaja memuaskan hati malah tahan sehingga berbulan-bulan lamanya sekaligus dapat menjimatkan perbelanjaan untuk kecantikan diri.
.
4 | Mencantik & merawat
Membantu para wanita untuk tampil flawless bukan sahaja ketika memakai foundation, malah ketika tidak mengenakan foundation kerana foundation ini bukan sahaja mampu menutup cela, malah
bertindak merawat kulit dari dalam dengan pelbagai khasiat yang terdapat di dalam kandungannya.
.
5 | Tampil natural
Membantu para wanita mendapatkan foundation yang sempurna namun bertekstur ringan seolah-olah seperti tidak memakai foundation dimana kebanyakan foundation yang berada di pasaran bersifat berat dan nampak tebal.
.
6 | Tidak bercapuk
Membantu para wanita memperolehi foundation yang tidak comot/bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malah semakin berpeluh semakin glowing!
.
.
.
❀️ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ❀️

Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6010-9612858
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #sarawak #mukah #sibu #miri #kuching #bintulu #brunei #malaysia #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #princess #cantik

Merve Cosmetic #1 Malaysia (@mervecosmetic.borneozone)

6 Sebab Kenapa Anda WAJIB miliki FULL COVERAGE FOUNDATION ⭐️
.
1 | Tampil Lebih Yakin
Membantu para wanita yang tidak yakin untuk berhadapan dengan orang ramai kerana foundation ini mampu memberi impact flawless pada kulit wajah.
.
2 | Mesra Wudhuk
Membantu para wanita islam mendapatkan foundation yang mesra wudhuk sekaligus memudahkan urusan mereka menunaikan solat kerana proses membersihkan makeup pada wajah semakin mudah dan singkat.
.
3 | Menjimatkan duit
Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana foundation ini bukan sahaja memuaskan hati malah tahan sehingga berbulan-bulan lamanya sekaligus dapat menjimatkan perbelanjaan untuk kecantikan diri.
.
4 | Mencantik & merawat
Membantu para wanita untuk tampil flawless bukan sahaja ketika memakai foundation, malah ketika tidak mengenakan foundation kerana foundation ini bukan sahaja mampu menutup cela, malah
bertindak merawat kulit dari dalam dengan pelbagai khasiat yang terdapat di dalam kandungannya.
.
5 | Tampil natural
Membantu para wanita mendapatkan foundation yang sempurna namun bertekstur ringan seolah-olah seperti tidak memakai foundation dimana kebanyakan foundation yang berada di pasaran bersifat berat dan nampak tebal.
.
6 | Tidak bercapuk
Membantu para wanita memperolehi foundation yang tidak comot/bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malah semakin berpeluh semakin glowing!
.
.
.
❀️ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ❀️

Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6010-9612858
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #sarawak #mukah #sibu #miri #kuching #bintulu #brunei #malaysia #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #princess #cantik

CIKDA (@cikdapulaumutiara)

Assalamualaikum & morning uols.. Tahniah buat big bos kita Cik Joy Revfa yg dah pun brgelar tunangan orang.. Alhamdulillah, one step closer & we all happy for you.. Serious, cantik mcm princess..😘❀️😍 #cikdapulaumutiara #merve #mervecosmetics #mervepenang #mervecosmeticpenang #codpenangarea

CIKDA (@cikdapulaumutiara)

Assalamualaikum & morning uols.. Tahniah buat big bos kita Cik Joy Revfa yg dah pun brgelar tunangan orang.. Alhamdulillah, one step closer & we all happy for you.. Serious, cantik mcm princess..😘❀️😍 #cikdapulaumutiara #merve #mervecosmetics #mervepenang #mervecosmeticpenang #codpenangarea

Sunday Hearts by MFMW (@sundayhearts)

Lagi 9 haru sebelum promo habis pada 31 Mac. Jangan tunggu lama-lama. Ni ramai dah borong. Kang sampai giliran uolls, habis plak.

Insta DM/Whatsapp +60172462107 tau.

http://sundayhearts.wasap.my
http://sundayhearts.wasap.my
http://sundayhearts.wasap.my

#mervecosmetics #mervecosmetic #merve #sundayhearts #fairytearspotion #fairytearsserum #gorgeousjuicebymerve #gorgeousjuice #mattepowder #foundation #concealer #makeup #makeuptrickskit #unicornbrush #produkkecantikan #supplement #suplimen #sayajual #bazarpaknil #igstoremalaysia #igstoremalaysiamurah
More...