MS0031441DS_Merve Cosmetic (@mervebyme)

[Merve By Me]
.
@mervebyme
@mervebyme
.
www.wasap.my/60136397454
.
You don't have to be a professional to have fabulous looking makeup. We sure you will love this combination Perfect Matte Powder & Illusion Creamy Concealer.
.
Get one now while stock last! 💕
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE Cosmetics
.
.
Year End Sale is ON!! Grab now GIRLS❤️❤️😍😍.
.
#PrincessCollection #merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #johor #johorbahru #skudai #pulaiindah #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping

merve_by_eyl (@merve_by_eyl)

🔥🔥 MERVE Y.E.S!!🔥🔥 😊 FULL COVERAGE FOUNDATION😊

Eyl nak korang jimat duit tau sbb foundation ni boleh kata 5 in 1 tau..sebab:
Product ni boleh bertindak sbg primer / concealer / foundation / shading / foundation.. 😱😱 In shaa Allah keistimewaannya : ✔️ Menutup bekas jerawat, kedutan parut, & noda hitam
✔️ Menutup lingkaran gelap bawah mata
✔️ Malah merawat & mencerahkan kulit secara semula jd

Ada 3 warna pilihan 😘 💄 Code 001 - white Light skin tone Example : soo wincci & adira 💄 Code 002 - natural Medium skin tone Example : che ta & izaa aisyah 💄 Code 003 - golden Dark skin tone Example : ning baizura & dayang nurfaizah ❤️ Ternya dengan Merve, kecantikan bukan lagi khayalan ❤️

Whatsapp Eyl segera ye dearest 😘

0133403093

0133403093 #MERVE_YES #BEAUTYTOOLS #november #merve #foundation #mervefoundation

bygazania (@bygazania)

"Beautiful skin requires COMMITMENT, not a MIRACLES..." 💫
.
🍑 BIRD’S NEST MOISTURISING CREAM 🍑
.
【 Meremajakan Kulit 🤗
💌 Membantu menegangkan kulit yang kendur agar kembali muda remaja kerana ia diperkaya dengan 24K Gold flakes & Peptide yang bertindak sebagai anti-penuaan sekaligus meningkatkan keremajaan kulit.
.
【 Mencerahkan Kulit 🤗
💌 Menghasilkan tona kulit wajah yang cerah dan seimbang. Malah kulit kelihatan semakin hari semakin cerah berkilauan dengan penggunaan yang teratur!
.
【 Menghasilkan Kulit Sihat 🤗
💌 Membantu penghasilan sel kulit baru yang sihat kerana 24K Gold sangat berkesan dalam menghasilkan kulit yang sihat & sempurna, bebas dari cela.
.
【 Melembabkan Kulit 🤗
💌 Membantu mengembalikan kelembapan kulit dengan Peptide Complex yang bertindak memerangi kekeringan, dehidrasi, kedutan, malah garis halus!
.
【 Menghasilkan Kulit Sempurna 🤗
💌 Membantu menghasilkan kulit bebas cela kerana krim ini bertindak memudarkan bekas jerawat malah mengecilkan pori-pori di wajah.
.
#MERVEAllAboutProduct
#BirdsNestMoisturisingCream
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
#produkkecantikanmalaysia
#produkkecantikanmurah
#produkkecantikanmurahmalaysia
#produkkecantikanmurahindonesia
#makeupmurah
#makeupmurahmalaysia
#makeupmurahindonesia
#MERVE
#MERVETeamAdawiyah
#makeuptutorial
#tutorialmakeup
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

Syzwni_s (@syzwni_s1)

stock #Merve dh smpai 🎉😋 jom la cantik dgn #merve skrg ni ad buat Years End Sales tau 🎉 rugi la klau tak beli skrg 🌸

Ali Kemal Bayraktar®️🇹🇷 (@alikemalbayraktar)

Merveler ve Anneleri🤣
Arkadaşlarını etiketle😉
(Mizah amaçlıdır,çekim 2015)
#vine #komedi #komik #2017 #merveler #merve #eniyi #oyuncu #skeç #samsun #atakum #trabzon

d i l c i 🌸 || '19 (@willbelinguist)

» 18 kasım #cumartesi «
bugün istanbula geldiğimden beri en güzel ve sakin hissettiğim anları yaşamış olabilirim 🌞
tek başıma parkta birkaç saat takıldım ama kulağımda kulaklığım elimde vocab kitabım , salıncakta sallandım felan 💓 üstelik tam da şarkının en güzel kısmında, ağaçlardan sarı yapraklar ağır çekimdeymiş gibi dökülüyordu.
güneş ışıkları yüzüme vuruyor felan , film sahnesi gibiydi o an 🌸
bir ara tekrar yaşamak isterim o anı, bugün vocab bitecek inş 🐸
daha fazla edebiyata gerek yok galiba jdgajzkaq kendinize iyi bakın , gorusmek uzere 🌞 #merve

Bilal Salan İlahi Sayfası (@bilallsalan)

Kabe orda Merve Orda...
---------------------------------------------
(Sayfamıza Desteklerinizi Bekliyoruz)
#islam
#allah
#medine
#mekke
#kabe
#safa
#merve
#say
#hac
#umre
#allahaski
#zikir
#ilahi

Merve Cosmetic JoyRevfa (@houseof_heart)

Berbunga-bunga hati iolss bila customer tersyg puas hati dengan produk yang iols jual 🌻🌼🌸🌹🌷🌺 💐
.
Sis ni pernah guna foundation lain sebelum ni tapi iolss SENSORED kan tau nama brand foundation tu 😉 tapi dia kurang puas hati sebab MELEKIT😥. Dan sis ni juga INGATKAN Full Coverage Foundation dari Merve Cosmetic pun sama dengan Foundation yang sebelum ni dia gunakan
.
TAPI ‼️
Lepas je guna Full Coverage Foundation dari Merve Cosmetic terus jatuh hati sebab PUAS HATI dengan tekstur yang TAK MELEKIT. Siap nak repeat order lagi tau nanti 😍😍
.
Ehemm..uolss tak caye lagi dengan keajaiban Full Coverage Foundation ni 😉.
.
Full Coverage Foundation ni hanya RM85 je tauu sempena Year End Sale ni 😘
.
🎁 FREE GIFT
📦 POSTAGE 1MALAYSIA
🚗 COD ALOR SETAR > JITRA
.
.
Nak order??
Klik link 👉 http://wasap.my/60165552145/mervecosmeticdayah
OR
Whatsapp +60165552145
.
#sayajualfoundation #merve #mervemalaysia #sayajualmerve #sayajualmervecosmetic #sayajualmervefoundation #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #bazaarpaknil #visitmyig #villagepeople #codjitra #merveteamwanie #joyrevfa #mervekedah #codalorsetar #fairytearspotion #sayajualfairytearspotion #fairytearspotionmerve
#FullCoverageFoundation #kulim #mervepenang #mervelovers #kedah #sungaipetani #alorsetar #hsb #hospitalsultanahbahiyah #codalorsetar #codjitra #merveagent #merveagentkedah
More...