Kosmetik Fairytales Malaysia 😍 (@mervecosmeticjohor)

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI 😍
.
.
Whatsapp Cik Iti Kod "MERVE" ke +60182411250
.
ATAU
.
Tinggalkan no tel korang di ruangan komen. πŸ˜™

Kosmetik Fairytales Malaysia 😍 (@mervecosmeticjohor)

Cinderevfa Blue Magic Lipstick
.
Comel kan lipstick ni? .
Lagi comel kalau pakai pada bibir, pipi & hidung awak. Cia cia cia
.
Merah2 macam baby baru lahir
.
CANTIK BUKAN LAGI FANTASI 😍
.
.
Whatsapp Cik Iti Kod "MERVE" ke +60182411250
.
ATAU
.
Tinggalkan no tel korang di ruangan komen. πŸ˜™

Merve Agent Sepang (@jelitaisme)

Selamat Hari Raya Aidilfitri.Maaf zahir batin.
.
Salam 1 syawal dari Eera.
.
Semoga kehadiran Aidilfitri yang mulia ini dapat menceriakan lagi hari kita.Aamiin. πŸŽ‰.
.

Love,
Eera
.

#salam1syawal #raya2017 #eidmubarak #merve #mervecosmetic #sayajual #jombeli #jomcantikdenganmerve #aidilfitri2017

Indah Suerya (@indahsuerya)

My family😍😍 My anak2 buah yg comel2 n ada yg dah teruna dah..hehehe nmpk gaya unty su dah tua da..uwaaa!!😭😭 #inikanraya #teamrayasomban #eidmubarak #ilovemyfamily #maafzahirdanbatin #mervecosmetic #sampulcomeldarimerve

Amirah Mohammad (@amirahmohammad89)

Ade ni haaaa beraya kt opis ni.
Jom chantikk di hari lebaran dengan Merve Cosmetics!

Selamat Hari Raya 😘

#selamatharirayaaidilfitri
#MerveCosmetic
#TeamLinaMerve
#CantikBukanLagiFantasi

Kosmetik Fairytales Malaysia 😍 (@mervecosmeticjohor)

Mari kita bersama-sama muhasabah diri pada pagi ini 😊
.
.
Jom follow Instagram kami :
@mervecosmeticjohor
@mervecosmeticjohor
@mervecosmeticjohor
.
.
Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin 😘

MERVECosmetic (@mynachurelcare)

Berakhir sudah Ramadhan Mulia,
Disambut oleh Syawal Bahagia,
Pulanglah ke kampung ziarah keluarga,
Yang telah pergi lawatlah pusara,
Kunjung-mengunjung jangan dilupa,
Maaf-memaafkan lupakan sengketa,
Raikan keluarga, kenalan semua,
Agar syawal mu lebih BERMAKNA...
.
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir & Batin buat semua #mervelovers especially customers customer Kak Lina..mohon maaf andai ada terkasar bahasa atau terkurang mane2 mase berurusan.. ❀️
.
#MERVEBulanMulia #MerveCosmetic #MerveTeamWanie #SalamSatuSyawal #raya2017

Kosmetik Fairytales Malaysia 😍 (@mervecosmeticjohor)

Berminat whatsapp ya +60182411250 😘. Nak raya ni update ig pun sampai terlupa πŸ˜…

πŸ‘‘ MERVE Princess πŸ‘‘ (@dear_fairytales)

Ramadhan Syawal SALE Update! πŸŽ‰
✨CANTIK BUKAN LAGI FANTASI✨
With love,
🌹Ain Adlina 🌹
🌷MS030 482DS 🌷
πŸ“² Whatsapp +601114478799 πŸ“±
.
#mervecosmetic #cantikbukanlagifantasi #mervepenang #merveteamwanie #fairytales #mervefairytales #bajuraya2017

πŸ‘‘ MERVE Princess πŸ‘‘ (@dear_fairytales)

Ramadhan Syawal SALE Update! πŸŽ‰
✨CANTIK BUKAN LAGI FANTASI✨
With love,
🌹Ain Adlina 🌹
🌷MS030 482DS 🌷
πŸ“² Whatsapp +601114478799 πŸ“±
.
#mervecosmetic #cantikbukanlagifantasi #mervepenang #merveteamwanie #fairytales #mervefairytales #bajuraya2017

πŸ‘‘ MERVE Princess πŸ‘‘ (@dear_fairytales)

Ramadhan Syawal SALE Update! πŸŽ‰
✨CANTIK BUKAN LAGI FANTASI✨
With love,
🌹Ain Adlina 🌹
🌷MS030 482DS 🌷
πŸ“² Whatsapp +601114478799 πŸ“±
.
#mervecosmetic #cantikbukanlagifantasi #mervepenang #merveteamwanie #fairytales #mervefairytales #bajuraya2017

Merve Cosmetics (@aridamor)

Kenapa Saya Kena Miliki Full Coverage Foundation?
.
🌸 TAMPIL LEBIH YAKIN
Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
🌸 MESRA WUDUK
Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat.
.
🌸 MENJIMATKAN DUIT
Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
🌸 MENCANTIK & MERAWAT
Mencantikkan & merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
🌸 TAMPIL NATURAL
Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
🌸 TIDAK BERCAPUK
Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.
#MerveCosmetic #foundation #foundationviral #fullcoveragefoundation #superfruits #superfoods #mekap #compactpowder #serum #foundationmerve #hilangparut #jerawat #kulitLicin #gebu #berseri #seriWajah #hariraya #selamathariraya

Authorized Stokist Merve_MS086 (@adawiyah1986)

.
Cara pemakaian PERFECT MATTE POWDER :
.
WET (secara lembab) :
Basahkan span dan perah span tersebut. Pastikan ianya lembab dan terus ratakan Perfect Matte Powder diseluruh wajah & leher selapis atau dua lapis. Hasilnya sgt cantik dan terasa sgt ringan
.
DRY (secara kering) :
Selepas memakai Foundation & Concealer, boleh terus dap dapkan Perfect Matte Powder ini diseluruh wajah & leher. Boleh gunakan berus bedak atau span
.
.

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
Purchase & Order Pm/Whatsapp +6016 2022524
.
#malaysiaproduct #cosmetics #makeupfoundation #mervefoundation #fullcoveragefoundation #mervecosmetic #thebeautyspells #gorgeousjuice #fairytearspotion #multivitaminprimerserum #malaysianmua #whitening #antiaging #superfruits #fairytaleprincess #merveillescosmetic #hj #HJeday #mervecosmetics #malaysianwomen #fairytales #makeupsecrettrickskit #mervecosmetics #cinderevfa #unicorn #princess #makeuphalal #makeuplove #MesraWudhuk #MerveteamAdawiyah #AuthorizedStokistMerve_086

by hetty.a (@mervecosmetic.a)

Full Coverage Foundation
Berfungsi sebagai:
.
πŸŽ€ Primer.
Untuk tutup pori-pori pada muka agar pemukaan muka smooth je. Dan bagi makeup tahan lama tak cair
.
πŸŽ€ Concealer
Untuk ratakan tona kulit contohnya dark circle bawah mata, parut jerawat & jeragat
.
πŸŽ€ Shading
Untuk buat shading pada hidung, jaw line, pipi bagi tajam heee
.
πŸŽ€ UV protection
Untuk bagi muka tak cepat burn bila kena matahari panas
.
πŸŽ€ Skin repair
Buat masa ni merve belum ada skincare. Tapi foundation je pun dah boleh merawat masalah muka
.
.
More about this product ➑️ #FCFbyA

#mervecosmetic #mervecosmetics #FCF #makeupmalaysia #jualmerve #jualmakeup #makeuppromo #promoprice #murah #foundationmurah #foundationmuslimah #Foundationhalal #foundationmesrawudhuk #fullcoveragefoundation #freepostage #cantikbukanlagifantasi #makeupfreepostage #makeupsenangremove #makeupremaja #makeupkulitsensitif #joyrevfa
More...