Fatma Akmal (@fatmaakmal)

Just simple touch up with MERVE COSMETICS...dah flawless...very light texture and senang tanggal pakai air je bila nak solat ok...very easy to wear and easy to remove

#makeup #mervecosmetic #wonderfullphoto #nicephoto #sweet #beautifulphoto #prettyladies #model #style #followme #follow #love #fashionstyle #me #instapost #instacool #putrajaya #hijab #hijabers #instalove #instadaily #ootdshare #oldphoto #memoryphoto #myfavouritefood #foodporn

FULLPLUS MONTOK ANJAL KETAT (@cantik.montok)

BUST UP EXPRESS CHOCOLATE EDITION
.
1.INGREDIENTS
- Collagen,gluthatione,pueraria lobata extract,pueraria mirifica extract and kacip Fatimah.
.
2.KEBAIKAN
πŸ‘±Mengandungi whitening booster
πŸ‘±Perisa coklat yang tidak trlalu Manis
πŸ‘±Membantu mengatasi kulit bermasalah
πŸ‘±Menganjalkan aset wanita yang kendur
πŸ‘±Mengatasi kelesuan ketika hair
πŸ‘±Merawat masalah keputihan
.
3.SIAPA YG BOLEH @ TIDAK BOLEH MENGAMALKAN?
πŸ‘ Wanita berumur 18 tahun keatas
πŸ‘Ž Wanita mengandung,kanakΒ² 17 tahun kebawah,penghidap penyakit kronik
.
4.CARA PENGAMBILAN
βœ”οΈ Bancuh 1 sachet dengan air panas atau air sejuk.
βœ”οΈ Waktu pengambilan : 1x pagi sebelum breakfast dan 1x sebelum tidur malam untuk kesan yang cepat.

Sebarang pertanyaan boleh WS di:
πŸ“± 019-9869975
.
#breastcare #rahsiaasetwanita #payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #fullplus #glutacaps #babiesblink #beaumama #satinskinz #dianzvitamin #quputeh #payudarabesar #dropshipbuejan #aurawhite #vgrip #azanisscarserum #sweetcandcup #secretplus #jamuyounggold #minyakbelacak #juskekaldara

The Empire YEAR END SALE!!! (@t.empr)

GORGEOUS JUICE!! πŸ’•Bagus untuk orang yang ada masalah kulit (jerawat, jeragat & etc) sebab dia merawat dari dalam , dengan membuang segala toksin dan bahan yang tidak diperlukan oleh badan. πŸ’•Bagus untuk perempuan yang nak badan yang ideal dan #bodygoals tu ha boleh minum sebab gorgeous drink ni , memastikan metabolisma kita sentiasa tinggi, jadi berat badan pun tak lebih, tenaga pun bertambah kan? πŸ’•Bagus jugak untuk orang yang sangat sibuk dengan kerja & all tapi perlu kan tenaga yang cukup, ofcourse this drink is really helpful!! For more infomation do dm us.
#alorsetar #2017 #malaysiamakeupkit #alorsetarcod #freepostage #readystockmalaysia #lipstickmalaysia #mervecosmetic #makeupmalaysia #joyrevfa #bluelipstick #gorgeousdrink #supplementmalaysia

The Empire YEAR END SALE!!! (@t.empr)

READYSTOCK MERVE COSMETIC BLUE LIPSTICK PRINCESS COLLECTION!

Get yours for only RM45 with free COD and postage!
#alorsetar #2017 #malaysiamakeupkit #alorsetarcod #freepostage #readystockmalaysia #lipstickmalaysia #mervecosmetic #makeupmalaysia #joyrevfa #bluelipstick

Official M.Stokis RCW|A. MERVE (@nissa_gorgeousbyrcw_ipoh)

Nihhh penuh beg kami dgn stock2 nk cod tau... siapa2 nk tu sila la dm/pm/wassap kami eaa. Muwahhs
.
.
#MerveCosmetic
#byrcw

Merve Nafura & Ikea (@eidahanimsne)

Orang sebelah geleng kepala bile sisthurr selfie 🀳. Alaaaa. Bukan selalu sisthurr ade keyakinan nak selfie ni.

Kalini yakin sikit sebab nak tunjukkan πŸ’„ tu.

Eid ni bukan jenis rajinn suke pakai πŸ’„, sbb takut comot kt anak n habes kene topup 2-3X. Tambah2 keringkan bibir.

Tapi yang ni lain.
Makan la cemane pun, xhilang warne, tak tercalit kt anak.

Eid memang bagi A+ kt lipstick ni.
Ape2 meh roger Eid di 0196991837.

#merve #mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticmurah #kemkementah

Marj Step (@mervetastic_marj)

Merve Year End Sale dilanjutkan sehingga 31hb Januari 2017.... Bermula 1hb Februari 2017,harga kembali asal... Dapatkan produk-produk Merve daripada saya sekarang atau sebelum sales berakhir
Wasap 017 808 4864 Marj
MERVE ID : MS025 059AG

#MerveCosmetic
#MervetasticMarj

MERVE DQISTI [ms004017AG) (@miss_mervecosmetic)

Produk MERVE ni bukan saja digilai oleh mak mak budak, anak anak dara kepada mak mak budak punnnnn tergila2kan jugak produk Fairytale Princess MERVE ni..! πŸ˜‚ Tak pasal2 dari beli satu dah kena beli tiga empat set utk anak2 dara dorg.. hehehhe.. takpe laaa.. Ajar anak2 pandai jaga kecantikan dari muda kan.. πŸ€—

#mervecosmetic #bellezacollagen #susumaaez
#kingcoco #loffatah #isterituanihsan

Whatsapp 01129089710☎️

Atikah Darimi (@atikah.cantikshop)

Hari Ahad yg terik ni korang buat ape je tuuu? Saya kat sini tgh mereput sambil nak ingatkan cantik-cantik semua to be extra cantik! 🌸
.
.
Extended YEAR END SALE @mervecosmetic_hq sehingga 31 Jan 2017 sahaja. Haaa tinggal 10 hari je lagi untuk try produk2 best from @mervecosmetic_hq dengan harga yang super awesome ni!
.
.
Saya sendiri pengguna #fullcoveragefoundation , #bluemagiclipstick and #gorgeousjuice @mervecosmetic_hq and honestly ia sangat lah best and membantu saya yg paling malas makeup dlm dunia ni heheh.
.
.
So, kalau taknak terlepas cepat2 DM or whatsapp saya 016 662 3211 utk harga #extendedyearendsale ni.
.
.
#letsbeextracantik #cantikluardalam #cantik #beauty #beautiful #kosmetikmalaysia #produkmalaysia #produkkosmetik #produkkecantikan #produkbaru #dropshipkosmetik #dropshipper #dropshipmalaysia #dropshipmervecosmetic #mervecosmetic #sayajual #mervecosmeticmalaysia

Merve Nafura & Ikea (@eidahanimsne)

Make Up Persis Barbie Doll!

Texture foundation ni mmg ringan je, smooth je bile pakai.

Sapu sikit je dah bole tutup cela kat muka dan ratakan warna kulit.

Itu yang penting.

Dah nama pun FULL COVERAGE,
Harga Promosi lagi tau

RM85.

Tahan 3-4bulan.

#merve #mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticmurah #kemkementah

Ψ±ΩŠΩΩ‡Ψ§Ω† Ω‡ΩˆΨ― Ψ¨ΩŠΩ†Ψͺي ΨΊΩŠΩ„Ω…ΩŠ (@rifhanfaiz)

πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Kehebatan Fairy Tears Potion (Multivitamin Primer Serum) yang kini menjadi sebutan orang ramai. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ 1. Bau yang harum dengan ekstrak dewberry yang wangi & tidak terlalu kuat🌷

2. Disifatkan sebagai serum pencerah yang berkesan yang membuat kulit kelihatan lebih putih merah jambu dan mulus

3. Mampu mengatasi masalah kulit berparut yang tegar secara efektif dan cepat

4. Diperkaya dengan formula & ekstrak Istimewa seperti : βœ…Peptide ( Anti Penuaan )
βœ…Rosehip Seed Oil ( Memudarkan Parut )
βœ…Green Tea ( Anti Oksida )
βœ…Vitamin C ( Pore Tightening )
βœ…Lico Rice ( Mengurangkan Kulit Radang )
βœ…Arbutin ( Mencerahkan )
βœ…Aloe Vera ( Melembutkan )
βœ…Pumpkin ( Memperbaharui Kulit )
βœ…Dewberry Extract ( Kulit lebih sihat )
βœ…Chamomile Extract ( Pemulihan Kulit )

5. Menegangkan kulit yang kendur serta merta juga merawat supaya kulit lebih anjal, memudarkan garis halus & muda berseri

6. Mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit dan molekul dari formula zat umpama "lapisan Vitamin" yang hebat

7. Memudarkan bekas parut jerawat dengan cepat & berkesan

8. Serum yang cepat meresap ke kulit serta merta & tidak melekit

9. Sangat terbaik untuk kulit berminyak/kulit kombinasi kerana ianya dapat menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone

10. Ianya 5 dalam satu kerana boleh dijadikan sebagai :
✨Moisturizer ( Pelembab )
✨Makeup Primer ( Alas Makeup )
✨Skin Repair Serum ( Pemulihan Kulit )
✨Scars Treatment ( Rawatan Parut )
✨Sunblock ( Perlindungan Matahari )

11. Boleh disapukan juga pd kulit melecur, panau, strechmark, kudis, bekas chicken pop atau kawasan kulit gelap

12. Memudarkan bekas parut jerawat di wajah dalam masa yang singkat
13. Diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas yang mampu menghasilkan sel kulit baru & sihat

14. Kulit kering juga sesuai kerana ianya mampu melembapkan & melembutkan

15. Memberi perlindungan untuk makeup bertahan lebih lama, berseri-seri & kekal cantik sepanjang hari

Apa tunggu lagi??Dengan harga promosi sekarang yg hanya rm75!!Jom cantik same2😘😘
#mervecosmetic #fairytale #fairytearspotion #YES #Cantikbukanlagifantasi

NORIZS ONG HAYCARLℒ️ (@mervefairytales)

Produk MERVE ni bukan saja digilai oleh mak mak budak, anak anak dara kepada mak mak budak punnnnn tergila2kan jugak produk Fairytale Princess MERVE ni..! πŸ˜‚ Tak pasal2 dari beli satu dah kena beli tiga empat set utk anak2 dara dorg.. hehehhe.. takpe laaa.. Ajar anak2 pandai jaga kecantikan dari muda kan.. πŸ€—

#merve #mervecosmetic #makeupsecrettrickskit
WA:+60183779182 @mervefairytales

Ψ±ΩŠΩΩ‡Ψ§Ω† Ω‡ΩˆΨ― Ψ¨ΩŠΩ†Ψͺي ΨΊΩŠΩ„Ω…ΩŠ (@rifhanfaiz)

The best foundation ever..sgt smooth,wangi & sambil tu merawat kulit selain mencantikkn wajah.. #mervelovers #pureorganic #mervecosmetic #

NORIZS ONG HAYCARLℒ️ (@mervefairytales)

Makeup Artists remaja paling popular di facebook & instagram punnn pakai produk2 MERVE tauu.. Kawan2 boleh lah bertukar pakai produk2 MERVE yg Fairytale Princess jugakkk ni...! 😍😘 Ternyata, dengan MERVE.. cantik bukan lagi fantasi..! πŸ’ž

You can purchase any MERVE's product from our stockist/agent/dropshipper . WA:60183779182 .

#merve #mervecosmetic #mervefairytales #foundation #fullcoveragefoundation
More...