MERVE (@mervenabila)

Founder merve nak ckp "cantik bukan lagi fantasi". Cantikkan founder kita?😍 nak cantik!!! Senang jeπŸ˜‰
.
Lagi2 pakai produk2 merve. Tak ada alasan lagi untuk cantik tanpa operation atau facial.
.
Facial kat rumah dah cukup.
.
Ws bella 60192937513
.
Cepat ada promo beli 1 set dapat free gift cinderevfa blue lipstik😨
.
#dropship #dropshipbella #dropshipteam #dropshipteambella #teambella #dropshipmervenabila #mervenabila #dropshipteammervenabila #mervecompactpowder #Mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervefoundationserum #mervefoundation #mervemesrawudhuk #mervehalal #MERVEBulanMulia #mervebluelipstick #merveagent #MS050 #mervefairytearspotion #mervefullcovergaefoundation #mervefullcoveragefoundation #mervehq #mervetestimoni #MERVETestimony #merve #halal #kkm #mesrawudhuk #mesrasolat

🌹nurfatillah_merve🌹 (@merve_nurfatillah)

PROMO ❗️PROMO ❗️PROMO❗️ RM85 JIMAT RM20 tau😱

Promo : 1-30/10/2017
Best selling❀️ full coverage foundation with super fruits πŸ‰ πŸ‡.. belum cuba belum tahuπŸ˜˜πŸ‘ #merve #mervecosmetic #kuantan #syconsumesyjual #foundationwithsuperfruits #smellgood #effectgood #flawless #promoflawlessmonth

Owner : @safiemubin (@snfar_cushion)

Cara calit snfar blusher cream di pipi !
.
Nak pipi pinkish sekelip mata ?
Muka uolss pucat putih melepak ?
Muka dah putih dah flawless tapi takde seri ?
.
Ini lah jawapannye ! SNFAR BLUSHER CREAM pertama di Malaysia ! Calit calit jerrr !
.
πŸ’Pipi jadi pink ala ala korea
πŸ’Muka bertambah berseri
πŸ’Muka nampak lebih bermaya
πŸ’Hasil yang natural
πŸ’Warna yang sangat soft
πŸ’Mudah digunakan
πŸ’Sesuai untuk semua tona kulit
.
RM30 exclude postage
.
Whatsapp segera ! πŸ“²+601116959902
.
#cantiqaskincareΒ  #tabitaoriginal #kdollbeauty #cpgcosmetic #hawaskincare #tatiskincare #sendayutinggi #mervecosmetic #sureglowlotion #okaya #snfar #cathydoll #veviousofficial #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumΒ  #serumviral #beautydevicekorea #kosmetikmurah #kosmetikcantik #hushhushlovepotion #sobellacosmetic #ridzskinlipmatte #pinkishglowserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #glitterglowfoundation #ggfoundation

Owner : @safiemubin (@snfar_cushion)

Cara calit snfar blusher cream di pipi !
.
Nak pipi pinkish sekelip mata ?
Muka uolss pucat putih melepak ?
Muka dah putih dah flawless tapi takde seri ?
.
Ini lah jawapannye ! SNFAR BLUSHER CREAM pertama di Malaysia ! Calit calit jerrr !
.
πŸ’Pipi jadi pink ala ala korea
πŸ’Muka bertambah berseri
πŸ’Muka nampak lebih bermaya
πŸ’Hasil yang natural
πŸ’Warna yang sangat soft
πŸ’Mudah digunakan
πŸ’Sesuai untuk semua tona kulit
.
RM30 exclude postage
.
Whatsapp segera ! πŸ“²+601116959902
.
#cantiqaskincareΒ  #tabitaoriginal #kdollbeauty #cpgcosmetic #hawaskincare #tatiskincare #sendayutinggi #mervecosmetic #sureglowlotion #okaya #snfar #cathydoll #veviousofficial #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumΒ  #serumviral #beautydevicekorea #kosmetikmurah #kosmetikcantik #hushhushlovepotion #sobellacosmetic #ridzskinlipmatte #pinkishglowserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #glitterglowfoundation #ggfoundation

Owner : @safiemubin (@snfar_cushion)

Cara calit snfar blusher cream di pipi !
.
Nak pipi pinkish sekelip mata ?
Muka uolss pucat putih melepak ?
Muka dah putih dah flawless tapi takde seri ?
.
Ini lah jawapannye ! SNFAR BLUSHER CREAM pertama di Malaysia ! Calit calit jerrr !
.
πŸ’Pipi jadi pink ala ala korea
πŸ’Muka bertambah berseri
πŸ’Muka nampak lebih bermaya
πŸ’Hasil yang natural
πŸ’Warna yang sangat soft
πŸ’Mudah digunakan
πŸ’Sesuai untuk semua tona kulit
.
RM30 exclude postage
.
Whatsapp segera ! πŸ“²+601116959902
.
#cantiqaskincareΒ  #tabitaoriginal #kdollbeauty #cpgcosmetic #hawaskincare #tatiskincare #sendayutinggi #mervecosmetic #sureglowlotion #okaya #snfar #cathydoll #veviousofficial #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumΒ  #serumviral #beautydevicekorea #kosmetikmurah #kosmetikcantik #hushhushlovepotion #sobellacosmetic #ridzskinlipmatte #pinkishglowserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #glitterglowfoundation #ggfoundation

Owner : @safiemubin (@snfar_cushion)

Parut jerawat ? ❌
Kusam ? ❌
Eyebag ❌
Bintik hitam ❌

NO NO NO
Semua masalah kat atas tu tak boleh ada kat muka kita ! Sebagai perempuan semua impikan kulit bersih macam orang lain kan ? Putih . Glowing . Flawless .
Jangan risau ! Tak perlu habis duit banyak banyak . Tak payah tunggu lama lama . 2 minit je dap dap Snfar Cc Cushion ni kat muka boleh jadi glowing flawless ! 2 minit je ???? Yeee ! 2 minit je !
Tak percaya ? Lihat semua feedback yang terkumpul . Customer tak pernah menipu . ❀️
.
Berminat? Whatssap πŸ“²+601116959902
Atau tekan link di profile πŸ‘†
.
#cantiqaskincareΒ  #tabitaoriginal #kdollbeauty #cpgcosmetic #hawaskincare #tatiskincare #sendayutinggi #mervecosmetic #sureglowlotion #okaya #snfar #cathydoll #veviousofficial #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumΒ  #serumviral #beautydevicekorea #kosmetikmurah #kosmetikcantik #hushhushlovepotion #sobellacosmetic #ridzskinlipmatte #pinkishglowserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #glitterglowfoundation #ggfoundation

Owner : @safiemubin (@snfar_cushion)

Dap dap , tutup bintik hitam ,
Dap dap , tutup parut jerawat,
Dap dap , tutup keliling mata hitam
2 minit je muka terus berubah !!
Tunggu skincare berkesan lambat uolsss 😜

SNFAR CC CUSHION
RM50
Sm: Rm8
Ss: Rm10

Tahan 1-2 bulan
.
Berminat? Whatssap πŸ“²+601116959902
Atau tekan link di profile πŸ‘†
.
#cantiqaskincareΒ  #tabitaoriginal #kdollbeauty #cpgcosmetic #hawaskincare #tatiskincare #sendayutinggi #mervecosmetic #sureglowlotion #okaya #snfar #cathydoll #veviousofficial #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumΒ  #serumviral #beautydevicekorea #kosmetikmurah #kosmetikcantik #hushhushlovepotion #sobellacosmetic #ridzskinlipmatte #pinkishglowserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #glitterglowfoundation #ggfoundation

DEALER PRODUCT BELLE AL YAHYA (@sugarbelle_sugarbelle)

Hasil berbeza ikut tone kulit dan cara all of u touch up make up dan warna tudung.

Lipmatte Sugarbelle ni insyaAllah selamat pakai di bibir πŸ’“. Cantik itu subjektif.
Tapi semua manusia suka kecantikan.
Dan cantik juga boleh up self confidence seseorang.

Berminat nak cuba??
Klik link di bio.😊 #mervecosmetic #brushmakeupmurah #wudhukfriendly #lipmattecream
#terapiinstagram #bekungnursajat

Awet Muda Cantik Berseri (@beautyshop95_bynurul)

Awak suka yang mana satu ?
.
1⃣Diskaun ?
.
2⃣Free Gift ?
.
3⃣Free Postage ?
.
4️⃣Free guide
.
5️⃣Free tips cantik
.
Sebab beli dengan Nurul awak dapat sume kat atas nii😍
.
Tu no Whatsapp dah sediakan.Cepat tekan link kat profile Nurul untuk order .
☎️️01127182779
.
#kdollbeauty#ajimaura #dexandra
#terapiinstagram#sugarbelle#sugarbellecosmetic#nurraysabeauty #dianzvitamin #dms360#kdollbeauty #makeupartis
#boosterwhitening
#sugarbelle#mervecosmetic
#nurraysa#toneexcel#awetmuda
#jerawatpasir#secretcorrea
#marykaymalaysia #muamalaysia
#flawless#dherbs#kcolly
#nurraysa #gulagulakurus
#mamadil#ruangrezekihanania
#organicskincare#marykay

(@safie_cosmetic)

🌟🌟🌟Sekali sapu, breast dah mengembang
Duakali sapu, punggung up up up
Tigakali sapu, eh cukup ka ni ?
Nak sapu lagi dan lagilah πŸ˜… !

Punyalah mantap montok gebu 😍 perghhh ! *en.somi kompom xpandang pmpuan lain dah lepasni*
.
Nak cantik jgn berkira sangat kak ! Xrugi pun cuba , bukan utk saya tapi utk suami akak jugak πŸ‘¦πŸ» BARULAH HIDUP BAHAGIA πŸ’‘
.
Apalah salahnya melabur utk kebahagian rumah tangga tu . jgn tunggu hubungan dah makin rumit baru nak bertindak 😩😫 .
🌟🌟🌟"Apo nak dikato, tak dapek nak nolong" bak kata Nabil lu pikirlah sendiri .
Jom tawan hati suami sampai tertawanπŸ’ƒ ?
.
Hanya RM55SM/60SS sahaja πŸ’ 
.
Pm or wasap πŸ“²+601116959902 😘
.
#deejacosmeticΒ  #tabitaoriginal #kdollbeautyΒ  #shalicioushq #hawaskincare #tatiskincare #sendayutinggi #mervecosmetic #sureglowlotion #okaya #snfar #famecosmetic #veviousofficial #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumΒ  #ibuputih #janganmengataskincare #kosmetikmurah #kosmetikcantik #iolsilluminator #sobellacosmetic #ridzskinlipmatte #pinkishglowserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #znaomibeauty

(@safie_cosmetic)

Ramai customer mengadu, rugi beli ebo ni, sapu 2-3 kali da sendat bra, sendat seluar, kena beli baru, sbb breast dan punggung cpt sgt besar dan padat .. Hihi rugi kan, lg rugi kalau tak beli sbb takde keyakinan dpn husband bila breast kecut dan kendur je.. Harga pun murah2 jer.. πŸ‘‰RamuanπŸ‘ˆ
Pinang muda, Minyak belacak, Umbun kelapa, Dan lain ramuan turun temurun hingga 100% lengkap πŸ‘‰KhasiatπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ wanita:πŸ‘°πŸ»
πŸ‘‰πŸ»boleh memontokkan serta menegangkan semua payudara yg kendur dan dapat menyembuhkan gejala gejala kanser payudara. πŸ‘‰πŸ»Menegang n Membesarkan payudara yg kecil saiz A dan B.. saiz membesar ikut kesesuian dgn bdn dan takkan terlampau besar
πŸ‘‰πŸ»kalau payudara saiz C ke atas dia akan menegangkan sahaja, tidak membesarkan..
πŸ‘‰πŸ»Menyeimbangkan saiz payudara yg tak sama saiz (sebelah kecil sebelah besar)
πŸ‘‰πŸ»Mencerahkan Atau memerahkan (pinky) puting payudara.. πŸ‘‰πŸ»Memontokkan dan menaikkan punggung. πŸ‘‰πŸ»Menembamkan bibir faraj
πŸ‘‰πŸ»mengetatkan faraj πŸ‘‰πŸ»Menghilangkan keputihan
πŸ‘‰πŸ»Menaikkan ghairah seks isteri yg tdk bernafsu atau tak bertenaga
πŸ‘‰πŸ»Memudahkan klimaks πŸ‘‰πŸ»menambah susu badan bg ibu menyusu
.
berminat blh pm inbox atau wasap +601116959902
.
RM55SM/60SS sebotol.
.
#deejacosmeticΒ  #tabitaoriginal #kdollbeautyΒ  #shalicioushq #hawaskincare #tatiskincare #sendayutinggi #mervecosmetic #sureglowlotion #okaya #snfar #famecosmetic #veviousofficial #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumΒ  #ibuputih #janganmengataskincare #kosmetikmurah #kosmetikcantik #iolsilluminator #sobellacosmetic #ridzskinlipmatte #pinkishglowserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #znaomibeauty

(@safie_cosmetic)

🌟MONTOK SEBAB SPAN?😱
ADUH MALU LA.. πŸ˜„

Mehh hakak nk story kebaikan yang korang terpaksa terima apabila mengambil EKSTRAK BELACAK ORIGINAL ni?
Antaranya kebaikannya ialah : 🌸payudara yang semakin membulat dan menawan.
🌸punggung yang semakin menaik dan menggoda.
🌸kulit yang semakin menegang, anjal dan cerah...puting payudara turut berubah pinky 🌸 Ibu yg sedang menyusu, susu bertambah banyak
🌸 bentuk badan menggoda montok seperti anak dara.

Kesan yang korang terpaksa tanggung selepas menggunakan PRODUCT HOT ni : πŸ™terpaksa melayan kerenah suami yang asyik nak bermanja dengan u'ollsπŸ˜‹. P/S : kami memang tak bertanggungjawab kalau lepasni encik suami u'olls asyik nak berkepit dengan u'olls je k... uolss pandai2 lah handle.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™ˆπŸ™ˆ AWAS πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”Š KESAN PANTAS SEAWAL 3 HARI PENGGUNAAN SAHAJA

DM atau whatssap saya terus πŸ“²+601116959902
Atau tekan link di profile πŸ‘†
.
#deejacosmeticΒ  #tabitaoriginal #kdollbeautyΒ  #shalicioushq #hawaskincare #tatiskincare #sendayutinggi #mervecosmetic #sureglowlotion #okaya #snfar #famecosmetic #veviousofficial #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumΒ  #ibuputih #janganmengataskincare #kosmetikmurah #kosmetikcantik #iolsilluminator #sobellacosmetic #ridzskinlipmatte #pinkishglowserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #znaomibeauty
More...