MAKE UP, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

Setiap pembelian produk MERVE awk2 semua akan dapat paper bag exclusive ni
.
Best kan?jom dapatkan produk merve yang semestinya halalan toyyiba, ada kkm,gmp &HCCP
.
Nak order / nak tanya pape,wasap zu ye +60192094183
.
#MerveCosmetic #freegiveaway #bestsangat #fullcoveragefoundationmerve #sayajualmurah #wanitamalaysia #makeupbrushes #malaysiaonline #tv3malaysia #bazaaronlineshop #visitmyig

Supplement Pembesar Payudara (@rahsiamontok_ketat_dlm5hari)

Bukan semua orang suka makan produk yang bancuh ni kan . alasan yang selalu dikatakan ialah 'leceh laa , busy nak pergi kerja tak sempat laa , malas laa dll . Sebab tu bust up express ada candy edition . senang je . makan mcm gula - gula & senang nak bawak kalau melancong kat tempat yg jauh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’• -
WHATSAPP : 018-940 8789
WHATSAPP : 018-940 8789
.
.
#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara

Supplement Pembesar Payudara (@rahsiamontok_ketat_dlm5hari)

Nak dambakan asset yg sentiasa mantap? Jom amalkn dari sekarang.

Selain memberi full energy.. bust up express ini juga dapat membantu memulihkan kekenduran yg berlaku atas faktor2 yg xdpt dielakkkn. Seperti wanita yg menyusukan anak. Wanita yg kurus selepas gemuk. Wanita yg sudah berusia.

Jgn jadikan faktor diatas anda tidak cantik. Jomm kita sama2 berusaha demi kebahagian suami isteri.

Nak ketat,gebu,mantop ws kami di:
๐Ÿ“ฒ018-940 8789
๐Ÿ“ฒ018-940 8789
๐Ÿ“ฒ018-940 8789

#breastcare #rahsiaasetwanita #payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #heightup #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd
#fullplus #lingeriemurah #glutacaps #babiesblink #beaumama #satinskinz #dianzvitamin #quputeh #payudarabesar #aurawhite #vgrip #azanisscarserum #sweetcandcup #secretplus #jamuyounggold #minyakbelacak #juskekaldara

Supplement Pembesar Payudara (@rahsiamontok_ketat_dlm5hari)

Nak dambakan asset yg sentiasa mantap? Jom amalkn dari sekarang.

Selain memberi full energy.. bust up express ini juga dapat membantu memulihkan kekenduran yg berlaku atas faktor2 yg xdpt dielakkkn. Seperti wanita yg menyusukan anak. Wanita yg kurus selepas gemuk. Wanita yg sudah berusia.

Jgn jadikan faktor diatas anda tidak cantik. Jomm kita sama2 berusaha demi kebahagian suami isteri.

Nak ketat,gebu,mantop ws kami di:
๐Ÿ“ฒ018-940 8789
๐Ÿ“ฒ018-940 8789
๐Ÿ“ฒ018-940 8789

#breastcare #rahsiaasetwanita #payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #heightup #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd
#fullplus #lingeriemurah #glutacaps #babiesblink #beaumama #satinskinz #dianzvitamin #quputeh #payudarabesar #aurawhite #vgrip #azanisscarserum #sweetcandcup #secretplus #jamuyounggold #minyakbelacak #juskekaldara

UNICORN MAKEUP BRUSH (@mervecosmetic_serikembangan)

Segarnya mata bila pagi-pagi buka pintu nampak laut membiru depan mata. Bertambah segar bila lepas cuci muka, terus tepek-tepek Fairy Tears Potion yang wangiii ni. Sejuk-sejuk je kulit muka ni. Yang penting siap ada spf50 , sesuaii sangat la kalau nk berjemur kat pantai ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Fairy Tear Potion
RM 95 (exclude postage) .
Sebotol ni tahan 2 - 3 bulan dengan penggunaan siang malam. .
Jom rawat kulit dengan FTP๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp 0172432493
Whatsapp 0172432493
Whatsapp 0172432493
.
#TiXarra
#hjeday
#MERVIANS
#mervecosmetic
#fairytearspotion
#serum
#pelembab
#muaputrajaya
#muapuchong
#muamalaysia
#makeupmalaysia
#makeuporiginal
#skincare
#leeyanarahman
#duckscarves
#minazlovers
#hijabista

Merve Cosmetic is on SALE!! (@atikah.cantikshop)

"Produk Mesra Wudhuk"
.
Apakah maksud Mesra Wudhuk?
.
Mesra wudhuk bukan bermakna makeup yang anda pakai tidak perlu dicuci.
.
Mesra wudhuk bermaksud makeup tersebut amat mudah dicuci dan mudah ditanggalkan sebelum mengambil wudhuk.
.
Foundation mahupun compact powder keluaran MERVE amat senang dicuci dan mudah ditanggalkan kerana ianya bukan bersifat "waterproof" kerana TIDAK MENGANDUNGI SILIKON. Product MERVE adalah produk yang berasaskan air.
.
Untuk pengetahuan semua, silikon bersifat "waterproof" ibarat lapisan plastik yang menutupi kulit dan menjadikan makeup sukar ditanggalkan.
.
Keadaan ini menyebabkan makeup anda perlu dicuci berkali-kali sebelum berwudhuk. Bayangkanlah kiranya masih terdapat sisa-sisa makeup diwajah yang tidak dicuci dengan baik, sudah tentu wudhuk yang diambil tidak sempurna kerana air wudhuk tidak sampai ke lapisan kulit anda akibat terlindung dengan silikon.
.
JADI APA YANG PATUT ANDA LAKUKAN?
.
Sebelum nak ambil wudhuk, cuci makeup di wajah dengan air atau tisu basah pun sudah boleh menanggalkan makeup dari product MERVE. Tak perlu susah-susah nak pakai pencuci muka atau makeup remover!
.
Walaupun produk MERVE tiada silikon, apabila dipakai wajah tetap kelihatan cantik sempurna dan tidak comot!
.
Yang penting, pastikan wajah benar-benar bersih sebelum mengambil wudhuk dan teruskan berwudhuk tanpa rasa was-was! Lepas solat, anda boleh lah touch up semula foundation atau bedak tadi. Mudah kan!
.
Apa lagi, jom gunakan produk MERVE kerana ia amat diyakini.
.
๐Ÿ“ฑ0166623211
๐Ÿ“ฑ0166623211
๐Ÿ“ฑ0166623211
.
#letsbeextracantik #cantik #cantikluarbiasa #cantikluardalam #cantikluarcantikdalam #mervecik #merveagent #mervelovers #mervecosmetic #mervedropship #mervecosmeticmalaysia #mervecosmetics #mesrawudhu #mesrawuduk #mesrawudhuk #beyoutiful

(@jelitas_houzz)

Just nak share this happiness dengan korang semua!
.
Our MERVE Queen dah jadi tunangan orang๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Cantik sangat kan..Islamic Fairytales.
.
#HJeday
#HJ
#merve
#mervecosmetic

(@jelitas_houzz)

Our MERVE Queen dah jadi tunangan orang๐Ÿ˜
.
Cantik kan??
.
Saje je nak share this happiness dengan korang ๐Ÿ˜Š
Engagement Day
Hafiz & Joy
22nd March 2017
.
#HJeday
#HJ
#merve
#mervecosmetic

STOKIS MERVE COSMETIC KELANTAN (@mervecosmetic.kb)

Jangan lupa dapatkan Make up Powder dari Merve. Mira bagi uolls free concealer. Bukan semua orang dapat concealer ni tau.. Cepat sebelum terlambat. Hubungi amira untuk sebarang pertanyaan atau Pembelian +60199278289
.
#makeupsecretkit
#makeuppowder
#powdermerve
#TeammerveMS047
#teamms047
#serummerve
#MERVECOSMETIC
#HJEDAY
#ms047
#stokismerve
#stokismervekelantan
#stokismervekb
#kotabharu
#kelantanfa

STOKIS MERVE COSMETIC KELANTAN (@mervecosmetic.kb)

Jom dapat kan Fairy Tears Portion sekarang!!. Serum merve ni bukan sahaja primer make up malah untuk sunblock juga boleh bagi mengelak kan diri anda berubah ke arah hitam. Hehe. Untuk pertanyaan atau pembelian. Boleh whatsapp amira yerr. +60199278289
.
#TeammerveMS047
#teamms047
#serummerve
#MERVECOSMETIC
#HJEDAY
#ms047
#stokismerve
#stokismervekelantan
#stokismervekb
#kotabharu
#kelantan

STOKIS MERVE COSMETIC KELANTAN (@mervecosmetic.kb)

Gorgeous Juice bukan sj makan waktu pagi atau malam.. Petang2 juga boleh makan.. Sambil amik udara yg segar kat tepi pantai... Sambil cantik kan kulit juga.. Haha. .โค๏ธโค๏ธ
.
#TeammerveMS047
#teamms047
#serummerve
#MERVECOSMETIC
#HJEDAY
#ms047
#stokismerve
#stokismervekelantan
#stokismervekb
#kotabharu
#kelantan

MAKE UP, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

www.merve.com.my
.
6 Sebab Kenapa Anda WAJIB miliki FULL COVERAGE FOUNDATION โญ๏ธ
.
1 | Tampil Lebih Yakin
Membantu para wanita yang tidak yakin untuk berhadapan dengan orang ramai kerana foundation ini mampu memberi impact flawless pada kulit wajah.
.
2 | Mesra Wudhuk
Membantu para wanita islam mendapatkan foundation yang mesra wudhuk sekaligus memudahkan urusan mereka menunaikan solat kerana proses membersihkan makeup pada wajah semakin mudah dan singkat.
.
3 | Menjimatkan duit
Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana foundation ini bukan sahaja memuaskan hati malah tahan sehingga berbulan-bulan lamanya sekaligus dapat menjimatkan perbelanjaan untuk kecantikan diri.
.
4 | Mencantik & merawat
Membantu para wanita untuk tampil flawless bukan sahaja ketika memakai foundation, malah ketika tidak mengenakan foundation kerana foundation ini bukan sahaja mampu menutup cela, malah
bertindak merawat kulit dari dalam dengan pelbagai khasiat yang terdapat di dalam kandungannya.
.
5 | Tampil natural
Membantu para wanita mendapatkan foundation yang sempurna namun bertekstur ringan seolah-olah seperti tidak memakai foundation dimana kebanyakan foundation yang berada di pasaran bersifat berat dan nampak tebal.
.
6 | Tidak bercapuk
Membantu para wanita memperolehi foundation yang tidak comot/bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malah semakin berpeluh semakin glowing!
.
.
โค๏ธ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI โค๏ธ
.
Normal price:Rm129sm/Rm139ss
Promo:Rm105sm/Rm115ss
(Exc postage)
.
Untuk order/pertanyaan boleh Dm/whatsapp zu ye +60192094183
.
#mervelovers #MerveCosmetic #mervecosmeticmalaysia #sayajuallipstick #sayajualmurah #fullcoveragefoundationmerve #tv3 #testimonimerve #foundationmesrawudhuk #nona๐ŸŒน #oneselayang #negerisembilan #batucaves #bazarpaknil #bazaaronlineshop #makanansunah #artismalaysia #maibeli #stadiumselayang #suplementbahansemulajadi #tv3malaysia #astrogempak #selayang18 #cod #codselayangbaru #cantikluardalam #fairytalescollection #maybellinemalaysia #watson

MERVE COSMETIC PUTRAJAYA (@merveputrajaya)

Lipstik Biru Cinderevfa Merve ni bukan aje sebarang lipstik tau!
.
Ni lipstik organik yang diperkaya dengan:
๐Ÿ’—collagen
๐Ÿ’—vitamin E
๐Ÿ’—macadamia oil
๐Ÿ’—blueberry extract
๐Ÿ’—shea butter
.
Dan banyakk lagi bahan yang boleh bagi pinkish tint untuk bibir gelap dan kusam.
.
Jom serikan bibir uols ngan Cinderevfa!
.
NP: RM60 sem/ RM70 ss
.
PROMO: RM45 SEM/ RM55 SS
Pos: + RM8sem/ RM12ss
.
COD: PUTRAJAYA/ BANGI
.
*Agen dan dropship diperlukan
.
Whatsapp +60132099431 atau dm ๐Ÿ˜Š
.
.
#mervecosmetic #merveputrajaya #stokismerve #stokismerveputrajaya #mervecosmeticputrajaya #nyxcosmeticsoriginal #urbandecay #makeupartistmalaysia #makeupmalaysia #bazarpaknil #igshopmalaysia #coachoriginalmalaysia #maccosmetic #maybellinemalaysia #putrajaya #sephoramalaysia #nyxsmlcmalaysia #nyxsmlcoriginal #gorgeousjuice #mesrawudhuk #makeupmalaysia #fairytearspotion #makeupmurahmalaysia #cinderevfa #fullcoveragefoundation #makeupsecrettrickskit #agendiperlukan #agentwanted #gorgeousjuicemerve #agentneeded #HJEday

MAKE UP, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

Kebaikan & keistimewaan MERVE Full Coverage Foundation๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ‘ธ ๐Ÿ’–Memberi vitamin berkhasiat pd kulit
๐Ÿ’–๏ธCantik di luar & di dlm camera
๐Ÿ’–๏ธWarna bedak asas seperti semulajadi
๐Ÿ’–๏ธMelindungi kulit daripada sinaran UV
๐Ÿ’–Wajah lebih segar & tidak kusam
๐Ÿ’–๏ธKulit menjadi gebu cerah berseri
๐Ÿ’–๏ธMenegangkan kulit wajah
๐Ÿ’–Menyamaratakan tona kulit
๐Ÿ’–๏ธMengurangkan kesan jerawat ๐Ÿ’–๏ธMemutihkan kulit wajah ๐Ÿ’–Mengawal lebihan minyak
.
Dm/whatsapp
+60192094183
#fullcoveragefoundation #fullcoveragefoundationmerve #sayajuallipstick #foundation #sephora #MerveCosmetic #mervelovers #merveselayang #makeupsecret #makeupmalaysia #uiagombak #muamalaysia #promosi #produkkecantikanmalaysia #foundationmesrawudhuk #mesrawuduk #neelofa #artismalaysia #anzalna #meletop #majlisperbandaranselayang #selayang18

STOKIS MERVE COSMETIC MS025 (@mervecosmetic_klang)

Dah macam barbie doll sis kita seorang ni. Apa rahsianya? .
.
.

Opkos lah Full Coverage Foundation + Fairy Tears Potion adalah rahsianya! Kini bukan lagi rahsia uolls. Korang pun boleh jadi cantik macamni tau !!
.

Jom wassap 012-2727706 ๐Ÿ˜Š
.

#MisiMencariGeng #MerveCosmetic #Klang #ShahAlam #kedah #perlis #kelantan #terengganu #pahang #pulaupinang #selangor #melaka #negerisembilan #johor #sabah #sarawak #kualalumpur #putrajaya #cyberjaya #sayajualfoundation #mesrawuduk #wanitamalaysia #sayajualserum #AgentWanted #DSWanted #supplementmurah
More...