Agent Merve Cosmetic_MS030566 (@adawiyah1986)

.
Kenapa founder kami hasilkan produk sehebat Fairy Tears Potion ini? Bukan untuk sendiri cantik tapi untuk mencantikkan sis sis sekalian! Jom kita berkongsi kecantikan dengan menggunakan produk MERVE! 😘❤️ #MERVETestimony
#FairyTearsPotion
#trustedagentmerve030566
#merveteamwanie #Testimoni #produkhalal #mervecosmeticmalaysia #merveteamwanie
#FullCoverageFoundation #FairyTearsPotion #naturalandpureorganic .
.
.
.
Dengan MERVE 💕CANTIK BUKAN LAGI FANTASI💕
.
Purchase & Order Pm/Whatsapp +6016 2022524

MERVE Kuantan & KL (@vindemiabeauty)

Congrats my lady boss 💕 Hafiz Hamidun + Joy Revfa #HJeday #mervecosmeticmalaysia

MERVE Kuantan & KL (@vindemiabeauty)

Congrats my lady boss 💕 Hafiz Hamidun + Joy Revfa #HJeday #mervecosmeticmalaysia

MERVE Kuantan & KL (@vindemiabeauty)

Congrats my lady boss 💕 Hafiz Hamidun + Joy Revfa #HJeday #mervecosmeticmalaysia

MERVE COSMETIC KL & NILAI (@mervecosmetic_kl_nilai)

Cindereva Blue Magic Lipstick
.
Calit sikit je Cinderevfa ni dah merah bak delima❤️
Boleh di-guna pakai sebagai:
🌹 Base sebelum lipstick atau lip matte dan ia akan bertindak sebagai 'lip-protector'
🌹 Merawat dan mencegah bibir hitam, bibir merekah, bibir kusam dan bibir menggelupas
🌹 Blusher
🌹 Eyeshadow
🌹 Pemerah hidung untuk nampak manis dan comel 😍
.
.
#UnicornBrushes #GorgeousJuice #FairyTearsPotion #MakeupSecretTricksKit #FullCoverageFoundation #PerfectMattePowder #IllusionCreamyConcealer #BeautySpells #thebeautyspells #Cinderevfa #BlueMagicLipstick #fairytales #merve #mervecosmetics #mervelovers #mervefamily #mervefairytales #mervecosmeticMalaysia #CantikBukanLagiFantasi #cosmetics #foundation #concealer #mattepowder #makeup #makeuplovers #teamCIKECHA
#MS002080AG #KL #Nilai
#DropshipAgentWanted
+6011-16119054

MAKE UP, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

.
👉🏼 Gorgeous Juice telah berdaftar, disahkan & diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diperakui amat selamat digunakan setiap hari, halal & tiada bahan terlarang. Seperti yg sedia maklum,piawaian untuk mendapatkan Sijil Kementerian Kesihatan Malaysia amatlah Ketat kerana pihak KKM mengambil berat dalam setiap aspek isi kandungan yg terkandung di dalam bahan cosmetic / supplement. Gorgeous Juice didaftarkan dibawah Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK/KKM) & berikut adalah no rujukan : 060614/06/083 .
.
Ini lah 30 Kehebatan dari Testimoni-testimoni yang telah kami kumpul untuk dipersembahkan kepada anda semua :
.
1. Membuatkan kulit menjadi berseri & putih gebu dari wajah hingga seluruh badan.
.
2. Menghasilkan pembentukkan kolegen secara semulajadi untuk kulit yg cantik, mulus & awet muda
.
3. Menegangkan & Membesarkan payudara ketahap ideal secara semulajadi
.
4. Membantu pola tidur yg teratur setiap hari .
5. Menyeragamkan tona kulit dan mengetatkan pori kulit wajah
.
6. Bertindak sebagai anti penuaan, anti oksidan & anti bakteria yang membersihkan kulit hingga ke lapisan dermis terakhir
.
7. Mengaktifkan sel kulit baru
.
8. Menguat, menyuburkan dan mencantikkan rambut & kuku .
9. Mengandungi nutrien yg tinggi sesuai bagi ibu mengandung dan yang lagi penting meningkatkan penghasilan susu ibu dan kesannya dapat memberi kulit bayi cantik & sihat
.
10. Menggalakkan pemulihan pantas apabila berlakunya kecerderaan, terutamanya luka yang bakal meninggalkan parut.
.
http://www.wasap.my/60192094183/GORGEOUSJUICE
.
#mervelovers #MerveCosmetic #mervecosmeticmalaysia #sayajual #sayajualprodukkecantikan #muamalaysia #makeupsecret #makeupmalaysia #artismalaysia #meletop #HJ #suplementbahansemulajadi #suplementbestseller #batucaves #bazarpaknil #majlisperbandaranselayang #ipdgombak #meletops #fairytalescollection

MAKE UP, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

Yeahhh...seronok membe kita ni dapat Gorgeous Juice..comey je.
.
Jom siapa nak order Gorgeous Juice, best taw suplement ni ada makanan sunnah sekali,so IBUE MEGANDUNG macam sy pun boleh ambil.
.
MERVE Info Produk:
GORGEOUS JUICE *LEBIH HEBAT ☆ LEBIH SEDAP ☆ LEBIH SEXY*

Formula Gorgeous Juice VOLUME 2.0 diperkaya dengan : 💎 STEM CELL
( Anti penuaan dan anti oksida ) 💎 PEARL POWDER
( Memutihkan dan melembutkan kulit ) 💎 BEARBERRY / BLACKCURRANT
( Perbaiki kesuburan dalaman wanita ) 💎 POMEGRANATE ( Melangsingkan dan merangsang seksual ) 💎 VITAMIN C
( Merawat kulit berparut dan liang roma terbuka ) 💎 DATES EXTRACT
( Menambahkan tenaga dalaman ) 💎 BEE POLLEN
( Memperkuat sistem kekebalan tubuh) 💎 COLLAGEN
( Menghapusjan kedutan dan menegangkan kulit ) 💎 DIAMOND WATER
( Menaikkan seri wajah dan hilangkan stress) 💎 PLACENTA WHITE
( Memutihkan kulit dan seluruh badan ) 💎 PUERARIA MIRIFICA
( Membesarkan payu dara ke tahap ideal ) 💎 GUAVA EXTRACT
(Melancarkan pencernaan)
.
Normal price:RM169sm/RM179ss (exc postage)
.
Promo price gila-gila:RM115sm/RM125ss
(Exc postage)
.
Dm/Whatsapp zu yee
+60192094183
#gorgeousjuicevol2 #MerveCosmetic #mervecosmeticmalaysia #sayajualmurah #mervelovers #suplementbahansemulajadi #uiagombak #unicornbrushesmurah #makanansunah #makeupdolls #HJ

Merve Cosmetic. The Best 👍🏻👍🏻 (@missy.glamour)

GORGEOUS JUICE VOL. 2
.
Ingredients yang superb! Makanan sunnah pun antara ingredients! .
Khas untuk wanita yang inginkan kecantikan dalaman dan luaran!
.
Dapatkannya sekarang dengan harga promk RM115 sahaja (Harga Asal RM169)!
.
Nak order? Whatapps ke +6019-2755616
.
#mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikterbaik #surihatimrpilot #isterituanihsan #serojairdina #lofattah #rozitachewan #neelofa #aydajebat #AmyraRosli #janganmengata #cantik #putihgebu #flawless #flawlessskin #kurus #gorgeousjuice #gorgeousjuicebymerve

Merve Cosmetic. The Best 👍🏻👍🏻 (@missy.glamour)

Tahniah pada owner Merve Cosmectics @joyrevfa pada hari pertunangan beliau kepada @hafizhamidun .
Cantik tak owner Merve ni? Mesti la cantik! Flawless u know! .
Nak putih macam beliau,marilah minum Gorgeous Juice 2. Bukan cantik di luaran tapi dalaman juga 😘.
.
Nak order? Whatapps ke +6019-2755616
.
#mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikterbaik #surihatimrpilot #isterituanihsan #serojairdina #lofattah #rozitachewan #neelofa #aydajebat #AmyraRosli #janganmengata #cantik #putihgebu #flawless #flawlessskin #kurus #hjeday

MERVE Cosmetics Malaysia (@merveserimersing)

Wanita yang mempunyai kulit sawo matang atau gelap, amat sesuai memakai foundation, concealer & compact powder yang ber code 003 untuk dapatkan hasil makeup terbaik dan sempurna! 😍. #merveagent#merveserimersing#mervecosmeticmalaysia#joyrevfa

MERVE Cosmetics Malaysia (@merveserimersing)

Wanita yang berkulit putih / medium juga amat sesuai memakai foundation, concealer & compact powder yang ber code 001. Hari-hari anda pasti lebih memukau! 😍 #agentmerve#merveserimersing#mervecosmeticmalaysia#joyrevfa

MERVE Cosmetics Malaysia (@merveserimersing)

Kebanyakan wanita di Malaysia amat sesuai memakai foundation, concealer & compact powder yang ber code 002 iaitu medium code untuk tampil cantik dan sempurna! 😍 #agentmerve#merveserimersing#mervecosmeticmalaysia#joyrevfa

Agent Dropship Wanted (@mabelbeauties)

🦄THE UNICORN BRUSH SET
Promo Price : RM 120
Normal Price : RM 150
.

Benefits : ✔️ super soft & light
✔️ trending brushes
✔️ high-quality
✔️ synthetic fibres
✔️ Compact & easy to store
✔️ Perfect for traveling ✔️ Complete and essential
✔️ Can be used with cream and powder ✔️ Magical Unicorn concept ✔️ Animal-cruelty free ✔️ flawless application
✔️ Ideal for daily makeup routines ✔️ basic and professional
.
🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄
.
Details :
Handle material : Plastic
Brush hair : Synthetic
Brush size : 22cm * 1.8cm
Items per set : 1 box & 5 pieces
Used with : Foundation, powder, eyeshadow, blusher, concealer, primer, contour, highlighter, contour & eyebrow.
. 📲018 247 1765
#swapreview #mervecosmeticmalaysia #mervecosmetickl #mervefoundation #realtechniquemalaysia

Merve Cosmetic is on SALE!! (@atikah.cantikshop)

THE UNICORN BRUSH SET
.
Kalau anda tak percaya Unicorn sebenarnya wujud, maka percaya lah! Makeup Brush berbentuk Unicorn sememangnya wujud! 🦄 Joy Revfa Edition dari MERVE Cosmetics mempersembahkan satu-satunya jenama Malaysia yg memasarkan Makeup Brush Set yang di inspirasikan dari Unicorn (kuda bertanduk dari kayangan) kisah khayalan.
.
Keunikan Makeup Brush ini sungguh mencuri tumpuan ramai orang dan ianya dihasilkan di kilang antarabangsa 'Triple A level' yang berpengalaman lebih 16 tahun dlm bidang pembuatan berus makeup yg berkualiti tinggi. Sangat sesuai dgn konsep produk MERVE sendiri kerana Joy Revfa dikenali sebagai Pengasas Produk Kecantikan MERVE satu-satunya di Malaysia yang mengeluarkan produk kecantikan berkonsepkan Fairytales Princess.
.
Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi yang sesuai dibawa kemana-mana untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini didatangi bersama kotak yg cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang.
.
Mula kan hari anda setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yang cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yang sememangnya penuh dengan KEAJAIBAN itu!!
.
Set consists of : 👉🏼Orange : Large Domed Powder (Powder/Blusher/Highlighter/Bronzer)
.
👉🏼Pink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/Buffing Concealer)
.
👉🏼Purple : Precision Blush
(Blusher/Powder/Bronzing/Blending)
.
👉🏼Green : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour)
.
👉🏼Turquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter)
.
Order sekarang utk harga promosi:
📱0166623211
📱0166623211
📱0166623211
.
#letsbeextracantik #cantikluarbiasa #cantik #cantikluardalam #mervecosmetics #mervecik #merveagent #mervelovers #mervedropship #mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #unicorn #unicornbrushes #unicornbrushmalaysia #unicornbrushset #unicornbrushmy

MerveCosmetics Msia 💕 (@merve_shahalam)

Salam SALE SALE SALE everyone ! .
dikFa busy sesungguh sampai tk menyempat update Insta. I'm truly sorry as I'm announcing the SALE quite late than what I'm supposed to..(actually very lambat//asalkan sempat untuk uolls shopping 😉😅)
.
Alright. SALE berjalan dari sekarang HINGGA.. HINGGA 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 31st OF MARCH 📣📣📣📣📣📣📣📣📣 31st OF MARCH 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣31st OF MARCH📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣
.
sooo kakak kakak ipta, ipts, cik cik isteri, ibu ibu, moh ler kita cuba cuba produk produk cute MERVE ni 😙😙 cik cik somi dan ayah ayah yang nak belikan untuk wifey and princesss pun boleh 😌😌 seronok tau buat orang bahagia.. lagi seronok kalau yang buat diri sendiri bahagia tu 🙌👏👏
.
dikFa will try to spam you guys with produk produk MERVE yang lain from now okay !
.
Pssst... uolls... sebagai tanda minta maaf for announcing SALE lambat, dikFa belanja korang semua bayaran pos tu. You guys heard me, POSTING CHARGES ARE FREE !! 🙌🙌🙌🔥🔥💥💥💥🌈🌈🍃🍃😙😙😙 .
NOW IS THE TIME !!
.
🔱Whatsapp - 0192100567
🔱Whatsapp - 0192100567
🔱Whatsapp - 0192100567
🔱Whatsapp - 0192100567
🔱Whatsapp - 0192100567
🔱Whatsapp - 0192100567
🔱Whatsapp - 0192100567
🔱Whatsapp - 0192100567
.
🕢🕖🕡 TIME IS RUNNING OUT TAU GUYS ! 31st OF MARCH OKAY ! 😏😏
.
#mervecosmeticmalaysia #mervecosmetic #makeupaddict #makeuplover #makeupporn #mervefoundation #mervegorgeousjuice #fairytearspotion #fullcoveragefoundation #cinderevfabluemagiclipstick #freepostage #sayajualmakeup #sayajualmakeupmalaysia #sayajualmakeuporiginal #beautywithbrain #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #uitmshahalam

Captain/CEO of EW Health👠 (@captain.ernie)

Yessss baru deliver lagi 1 set ke sorang ahkak comel. Now tinggal 2 last stock yang buy 1 free 1. Siapa nak cepat! Tinggal 2 je ni tawww💕. DM @kirei.my
#merve #mervecosmeticmalaysia #marykay #makeupsecrettrickskit

MERVE COSMETIC KL & NILAI (@mervecosmetic_kl_nilai)

Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi yang sangattt menarik! Pemegangnya berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi yang sesuai dibawa kemana2 untuk solekan setiap hari. Makeup Brush ini didatangi bersama kotak yg cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. ❤️ .
Dapatkan segera Makeup Brush Set THE UNICORN ini dan terokai wajah anda yg sememangnya penuh dgn keajaiban itu! 😍💞
.
Jom whatsapp ifa 011 1611 9054 😘
COD 👉🏻 Bangsar, Pantai Dalam, Kerinchi, PJ, Desa Petaling, Nilai or berdekatan.
Postage seluruh Malaysia.
.
.
#UnicornBrushes #GorgeousJuice #FairyTearsPotion #MakeupSecretTricksKit #FullCoverageFoundation #PerfectMattePowder #IllusionCreamyConcealer #BeautySpells #thebeautyspells #Cinderevfa #BlueMagicLipstick #fairytales #merve #mervecosmetics #mervelovers #mervefamily #mervefairytales #mervecosmeticMalaysia #CantikBukanLagiFantasi #cosmetics #foundation #concealer #mattepowder #makeup #makeuplovers #teamCIKECHA
#MS002080AG #KL #Nilai
#DropshipAgentWanted
+6011-16119054
More...