maelia_89 (@maelia_mervecosmetic)

Full Coverage Foundation (FCF) is the best foudation when you blend it with serum fairy tears potion..your make up will be the BOOM!!!! Postage FREE!!
RM105
RM115(SS)
#mervecosmeticmalaysia #thebestfoundation

maelia_89 (@maelia_mervecosmetic)

Fairy Tears Potion

FREE Postage!!!
RM95
RM105 (SS)
#mervecosmeticmalaysia #thebestserum

Diiktiraf kerajaan (@lawaknegara)

Bella nak tanya ni😌😌😌😌😌
.
Pernah jumpa make up yang tahan lama dan boleh merawat JERAWAT, MUKA KUSAM, JERAGAT , dan PARUT❓❓❓
.
TAK PERNAH❓❓❓
.
Rugi tak dapat sekarang. Cerr swipe kananπŸ˜‰
.
Nak flawless tak❓❓
.
Jom flawless dengan
@mervenabila
@mervenabila
@mervenabila
@mervenabila
.
Nak scrub boleh hilangkan semua jerawat ,jeragat dan parut❓❓
Follow
@scrub_district
@scrub_district
@scrub_district
@scrub_district
.
#mervecompactpowder #Mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervefoundationser

MERVE, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

Assalamualaikum ladies gorgeous!
.
Celik mata jangan lupa ye ambik satu sachet Gorgeous Juice dalam peti sejuk,lepastu slurrpp!! Masuk sampai ke tekak, nyummy! Sedapnya rasa gorgeous juice ni 😘
.
Ladies , uolls kena try taw gorgeous juice ni best gilaaa!
.
Nah, sila baca antara kebaikan GORGEOUS JUICE :
πŸ‡ Kulit awet muda
πŸ‡ Memperkuatkan sistem kekebalan tubuh
πŸ‡ Meningkatkan tenaga & stamina tubuh
πŸ‡ Menyuburkan sistem dalaman
πŸ‡ Menyegarkan & mengurangkan stress
πŸ‡ Menegangkan kulit yang kendur
πŸ‡ Mengecilkan liang roma
πŸ‡ Memutihkan kulit seluruh badan
πŸ‡ Menurunkan berat badan
πŸ‡Melembutkan & menghaluskan kulit
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.
.
Dm/whatsapp zu
+60192094183
.
#MerveCosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervelovers #gorgeousjuicevol2 #GorgeousJuice #gorgeousjuicebymerve #glowing #sayajual #bazarpaknil #bazaaronlineshop #primermakeup #promosi #produkkecantikanmalaysia #uiagombak #hospitalselayang #makeupmalaysia #muamalaysia #suplementbahansemulajadi #makanansunah #suplementbestseller #ladiesgorgeous #neelofa #mirafilzah #cantikluardalam #WHI #wanitaberpantang #tv3malaysia #HJ #meletopera #hotπŸ”₯

Authorised MERVE Dropship (@chantique_merve)

β€œ GORGEOUS JUICE, Penyelesai Masalah Saya!”
.
【 DIET πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka.
.
【 KECANTIKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata.
.
【 MEMUTIHKAN KULIT πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total.
.
【 MENINGKATKAN TENAGA πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka.
.
【 AWET MUDA πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita tampil lebih muda dari usia asal kerana supplement merupakan perawatan secara keseluruhan bukan sahaja pada luaran malahan dalaman wanita.
.
【 HUBUNGAN INTIM πŸ€—γ€‘
πŸ’Œ Membantu para wanita menyelesaikan masalah hubungan intim suami isteri kerana supplement ini meningkatkan kesuburan sistem dalaman wanita sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk memperolehi zuriat.
.
#MERVEAllAboutProduct
#GorgeousJuice
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.
Nak cuba?
πŸ“²WA +60179785302 πŸ’‹
.
#testimonimervecosmetic #fairytearspotionbymerve
#mervecosmetic #mervecosmeticoriginal #mervecosmeticmalaysia #fairytearspotionbymerve #SayaJual #bangiavenue #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #mervebangi #mervemagic #CantikBukanLagiFantasi

MERVE, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

MERVE Info Produk:
Cinderevfa:

Lipstik biru organik ni ada magik tersendiri! Walaupun nampak je biru, sebaik aje dioles pada bibir sis, dia akan tukar warna pinkish pinkish yang ayu kiut miut.πŸ’– Boleh jugak jadi blusher tau. Sapukan kat cheekbone dan blend outward. Terus naik seri muka tu.✨ Ehh lipstik ni best bukan setakat warna transformation je tau. Lipstik ni jugak boleh merawat bibir gelap dan kering dengan added ingredients argan oil,
grapeseed oil, macademia oil & blueberry ekstract.
.
Wuish makin merah, makin seksi la bibir uols lepas guna lipstik ni 😊
.
Cod: selayang baru/batu caves / sg kertas
.
Whatsapp
+60192094183
.
#mervelovers
#mervecosmeticmalaysia #MERVEMonthlyPromo #MERVETestimony #testimonimerve #muamalaysia #makeup #sephoramalaysia #sephoramakeup #hudabeautyrosegoldpalette #therackboutiquecafe #sayajualserummuka #salesambungesok #promosi #labaikyahussain❀️ #labbaikallah #tv3 #jomsinggahtv3 #girls #setiabersama #sukanseastadiumselayang #jomcantiksamasama #dendamaurora
More...