MERVE DAMANSARA BANDAR UTAMA (@ladyanna.beaute)

## Limited Time only dear.. πŸ“¦Free Posting
πŸš™Free Cod (Kota Damansara) 🎁Free Gift
.
πŸ’«
#mervecosmeticmalaysia
#mervestockist #mervestockistkd #mervestockistpj

MERVE DAMANSARA BANDAR UTAMA (@ladyanna.beaute)

πŸ’“FAIRY TEARS POTION πŸ’“
.
"Perlu ke tambah serum dalam rejim penjagaan wajah?"
.
PERLU uolls. Kulit wajah kita memerlukan vitamin wajah agar tetap bersinar dan berseri. Pemakaian serum wajah dengan konsisten akan membuatkan kulit wajah jadi lebih lembab, menghaluskan tekstur kulit dan menyamarkan noda-noda hitam pada wajah.
Lagi best, tanda-tanda penuaan pada wajah pun secara perlahan-lahan akan pudar. Lagi-lagi yang bakal mencecah umur 30an ke atas, sangat wajib untuk menggunakan SERUM wajah ok uolls.
Baru lah kelihatan awet muda sentiasa 😍
.
Kerana itulah, MERVE telah menghasilkan Fairy Tears Potion.
Serum ini adalah antara BEST SELLING produk yang sangat laris dan cepat licin di HQ MERVE. Bukan produk biasa-biasa! 😍 PROMO HARGA RUNTUH Fairy Tears Potion :
RM75 sahaja
RM75 sahaja
RM75 sahaja

Nak ADDITIONAL DISCOUNT 10% utk SEMUA PRODUK MERVE ?? Pm LadyA sekarang !!πŸ“±
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.πŸ’«
#mervestockistpj #mervestockistkd #mervecosmeticsbyjoyrevfa #mervelovers #serum #kosmetik #mervecosmeticmalaysia

MERVE DAMANSARA BANDAR UTAMA (@ladyanna.beaute)

FAIRY TEARS POTION ADALAH RAHSIA AWET MUDA
.
JIMATKAN DUIT & MASA
πŸ’Œ Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa kos yang tinggi kerana serum ini direka khas bertindak sebagai moisturizer, makeup primer, skin repair serum, scars treatment dan sunblock yang hebat. Segalanya dalam satu produk!
.
MAKEUP TAHAN LAMA
πŸ’Œ Membantu para wanita untuk mendapatkan impact makeup yang tahan lama apabila menambah penggunaan serum ini dalam step pemakaian makeup.
.
MAKEUP LEBIH SEMPURNA
πŸ’Œ Membantu para wanita yang berβ€˜makeup’ untuk menjadikan makeup mereka lebih cantik lebih lebih lagi apabila serum ini dicampur dengan foundation, makeup base menjadi lebih sempurna & glowing.
.
SELESA
πŸ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari serum yang cepat meresap ke kulit wajah dengan serta merta tanpa rasa melekit dan tidak selesa.
.
KECANTIKAN KULIT
πŸ’Œ Membantu para wanita memperolehi kulit wajah yang flawless, tidak berparut dan menaikkan seri wajah kerana serum ini mampu merawat parut dan menghasilkan sel kulit baru yang sihat.
.
BELI βœ… SCAN βœ… MENANG βœ…
SAMBIL BELI PRODUK, SAMBIL DAPAT HADIAH BEST
.
πŸ’Œ Setiap produk MERVE ada sticker hologram πŸ’Œ Tinggal gores & scan je sticker hologram tu guna handphone
πŸ’Œ Uolls akan dapat nombor kod cabutan bertuah. Tinggal isi details je tau.
πŸ’Œ Dari situ lah uolls boleh dapat hadiah-hadiah best daripada MERVE 😍
πŸ’Œ Pengguna bertuah akan dipilih melalui teknik Cabutan Bertuah secara live di page MERVE oleh Founder Joy Revfa & President Radz Mohd setiap bulan tau. πŸ€—
.
#MERVECosmetics
#CantikBukanLagiFantasi
#FairyTearsPotion
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️ πŸ“±0172663383
πŸ“±0172663383 (untuk lebih mudah click link di bio) πŸ’«.
#ladyannaenterprise #mervestockistkd #mervecosmeticmalaysia #fairytalescosmetic #serum #mervelovers

By LittlePrincessZamEra (@deluxecouture_)

Gorgeous juice from Merve Cosmetics Malaysia 🍹 jus nie sesuai untuk lelaki dan perempuan tau . Rasa Blackcurrant yang sangat sedap dan bagus untuk luaran dan dalaman .

Jus nie adalah bersumberkan makanan sunnah Nabi .Contoh Kurma dan Delima πŸ‡πŸ‡πŸ‡ So korang wajib untuk mendapatkan badan yang sihat dan cergas setiap hari πŸ’ͺπŸ»πŸ€—πŸ€— πŸ“±www.wasap.my/01116936350
πŸ“±www.wasap.my/01116936350 πŸ’«.
#mervestockistkd #mervestokis #mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticsbyjoyrevfa #ladyannaenterprise

MERVE DAMANSARA BANDAR UTAMA (@ladyanna.beaute)

Nak LadyA tolong cantikkan awak-awak tak?? πŸ’

Haa tekan lah link kat atas tuπŸ”΄πŸ‘†
πŸ’«. πŸ“±Whatsapp onlyπŸ“΅

AMARAN : Utk org yg serius nak Cantik shj πŸ”
.
πŸ’«
#mervecosmeticsbyjoyrevfa #mervestockistkd #makeupworkshop #fairytalescosmetic #kelasmakeup #mervecosmeticmalaysia

MERVE DAMANSARA BANDAR UTAMA (@ladyanna.beaute)

πŸ’„πŸ’„πŸ’„ NAK CANTIK tapi ...
NAK CEPAT?

Haaaa siapa ada masalah ni? Selalu kita nak cepat tapi muka comot je kan, sbb tak sempat nak letak calit itu ini ... RUSHING DGN MASA ⏳
Nak ke OFFICE, KELAS, HANTAR ANAK SEKOLAHπŸŽ’

Harini saya nak tunjuk 1 produk ni, MAGIC BLUE LIPSTICK!

Nama dia lipstick tau tapi fungsi nyaa as - LipstickπŸ’„
- Blusher
- Eyeshadow

Haaaaa 3 in 1 tau. Bukan tu ajee, selain cantik, dia bertindak untuk merawat juga. So cantik dan sehat terus kita dapat! Mana nk dpt produk yg boleh rawat sambil cantik kann 😍😍 Kalau nak cantik dgn cepat, wajib ade dalam beg. Sgt mudah di bawa kemana sahaja!

Whatsapp saya utk try produk yg sumpah best gilaaaa ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸ“±www.wasap.my/0172663383
πŸ“±www.wasap.my/0172663383
πŸ“±www.wasap.my/0172663383

#Cinderevfa

ATAU agent sah MERVEπŸ‘‡
πŸ“² @deluxecouture_ πŸ“² @deluxecouture_ .
πŸ’«
#mervestokis #mervestockistkd #mervecosmeticsbyjoyrevfa #mervecosmeticmalaysia #ladyannaenterprise #makeupworkshop #makeup #fairytalescosmetic

Betty Hayati (@bettyhayati)

Dh cantik nk cantik lagi😍 Promo still ON smpi 31 January 2018 yea sayang2 semua.. JOM CANTIK DGN MERVE!! #mervequeen029 #stokistmerve #fullcoveragefoundation#fairytearspotionserum#mervecosmeticmalaysia #mervequeen029 #whatsapp0197569898

MERVE DAMANSARA BANDAR UTAMA (@ladyanna.beaute)

Yeyy hallo semua.
Dah minum #gorgeousjuice tak pagi tadi?? ...
Kalau terlupa tak mengapa, malam nnt sebelum tdo mesti amik 1 sachet k.. ...
Nk sihat cantik cergas sesama tak. ... Nk dapatkan Gorgeous Juice perisa Blackcurrant yg sedap ni boleh dapatkan dengan stokis & agent sah MERVE shj okayπŸ‘‡
πŸ“² @deluxecouture_ πŸ“² @deluxecouture_ .πŸ’«
#mervestokis #mervestockistkd #ladyannaenterprise #mervecosmeticsbyjoyrevfa #mervecosmeticmalaysia

MERVE DAMANSARA BANDAR UTAMA (@ladyanna.beaute)

Dark circle terlalu besar ? Malu dengan member 😞 alright pagi ni iouls nak share about concealer dari Merve Cosmetics Malaysia πŸ€—πŸ€— Concealer nie dapat menutup semua cela , parut , lebam bawah mata and bagi hidung mancung pun boleh tau !!! 😘😘 Packaging concealer nie comel sangat macam lipmate . Boleh letak dalam handbag or poket . Wowwwwwww best nyaaaaaa😍

Concealer nie korang boleh "dap dap" je guna span or jari .

Soooooo korang wajib try and beli tauuu 😘😘. πŸ“±www.wasap.my/0172663383
πŸ“±www.wasap.my/0172663383
πŸ“±www.wasap.my/0172663383

ATAU DS sah kami :
@deluxecouture_
@deluxecouture_ πŸ’«β€’
#mervecosmeticsbyjoyrevfa #mervecosmeticmalaysia #mervestokist #mervestockistkd #concealer #fairytalescosmetic #mervelovers

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

Bird Nest Cleanser

Benefits:
πŸ‘ Support the skin structure & maintain skin elasticity
πŸ‘ Skin feels smooth and radiant after use
πŸ‘ Skin feels refreshed without any feeling of tightness
πŸ‘ Leaves skin clean and feeling soft and smooth
πŸ‘ Keeping it plump, tender & youthful
πŸ‘ The smell is similar to their Bird’s Nest range which is very sweet smelling
πŸ‘ Rich in nutrients to keep the skin moist and soft
πŸ‘ Nourishes and hydrates the skin, leaving it soft & delicate

Ingredients :
Aqua β€’ Sodium Myreth Sulfate β€’ Decyl Glucoside β€’ Cocamidopropyl Betaine β€’ Glycerin β€’ Sodium Chloride β€’ PEG-120 Methyl Glucose Dioleate β€’ Phenoxyethanol β€’ Swiftlet nest extract β€’ 1,3-Butylene Glycol β€’ Linolenic Acid β€’ Linoleic Acid β€’ PEG-40 Hydrogenated Castor Oil β€’ Alcohol β€’ Ethylhexylglycerin β€’ Parfum β€’ Arbutin β€’ Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract β€’ Lecithin β€’ Sodium Ascorbyl Phosphate β€’ Tocopherol β€’ Glutathione β€’ Tocopeheryl acetate

Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fairytearspotion

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

Bird Nest Cleanser

Benefits:
πŸ‘ Support the skin structure & maintain skin elasticity
πŸ‘ Skin feels smooth and radiant after use
πŸ‘ Skin feels refreshed without any feeling of tightness
πŸ‘ Leaves skin clean and feeling soft and smooth
πŸ‘ Keeping it plump, tender & youthful
πŸ‘ The smell is similar to their Bird’s Nest range which is very sweet smelling
πŸ‘ Rich in nutrients to keep the skin moist and soft
πŸ‘ Nourishes and hydrates the skin, leaving it soft & delicate

Ingredients :
Aqua β€’ Sodium Myreth Sulfate β€’ Decyl Glucoside β€’ Cocamidopropyl Betaine β€’ Glycerin β€’ Sodium Chloride β€’ PEG-120 Methyl Glucose Dioleate β€’ Phenoxyethanol β€’ Swiftlet nest extract β€’ 1,3-Butylene Glycol β€’ Linolenic Acid β€’ Linoleic Acid β€’ PEG-40 Hydrogenated Castor Oil β€’ Alcohol β€’ Ethylhexylglycerin β€’ Parfum β€’ Arbutin β€’ Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract β€’ Lecithin β€’ Sodium Ascorbyl Phosphate β€’ Tocopherol β€’ Glutathione β€’ Tocopeheryl acetate

Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fairytearspotion

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

Bird Nest Cleanser

Benefits:
πŸ‘ Support the skin structure & maintain skin elasticity
πŸ‘ Skin feels smooth and radiant after use
πŸ‘ Skin feels refreshed without any feeling of tightness
πŸ‘ Leaves skin clean and feeling soft and smooth
πŸ‘ Keeping it plump, tender & youthful
πŸ‘ The smell is similar to their Bird’s Nest range which is very sweet smelling
πŸ‘ Rich in nutrients to keep the skin moist and soft
πŸ‘ Nourishes and hydrates the skin, leaving it soft & delicate

Ingredients :
Aqua β€’ Sodium Myreth Sulfate β€’ Decyl Glucoside β€’ Cocamidopropyl Betaine β€’ Glycerin β€’ Sodium Chloride β€’ PEG-120 Methyl Glucose Dioleate β€’ Phenoxyethanol β€’ Swiftlet nest extract β€’ 1,3-Butylene Glycol β€’ Linolenic Acid β€’ Linoleic Acid β€’ PEG-40 Hydrogenated Castor Oil β€’ Alcohol β€’ Ethylhexylglycerin β€’ Parfum β€’ Arbutin β€’ Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract β€’ Lecithin β€’ Sodium Ascorbyl Phosphate β€’ Tocopherol β€’ Glutathione β€’ Tocopeheryl acetate

Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fairytearspotion

MERVE (@mervenabila)

JADIKAN COLLAGEN +MAKANAN SUNNAH( MERVE GORGEOUS JUICE) INI SEBAGAI TEMAN YANG MENJADIKAN ANDA BERTENAGA.
MERVE SUPPLIMENTS DRINK 9000mg
The Beauty Spells (Gorgeous Juice)
edisi Whitening & Anti-Aging
[ The best formulas with Sunnah Foods ]
Lelaki & Wanita
Mengandungi formula
πŸ“ Collagen,
πŸ“Vitamin C, πŸ“Stem Cell, πŸ“Bearberry Extract,
πŸ“ Pearl Powder dan
πŸ“ Diamond Water dan diperkayakan juga dengan ekstrak makanan sunnah iaitu πŸ“Pomegranate Extract (Buah Delima), Dates Extract (Kurma), dan πŸ“Bee Pollen (Debunga Lebah).
Amalan pengambilan gabungan ekstrak makanan sunnah ini bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..
.
βœ”οΈMenegangkan Kulit Wajah (Collagen)
βœ”οΈMemutihkan Kulit & Gebu (Pearl Powder)
βœ”οΈMerawat Kulit Berparut (Vitamin C)
βœ”οΈAwet Muda (Bee Pollen)
βœ”οΈMelambatkan Penuaan (Stem Cell)
βœ”οΈMenaikan Seri Wajah (Diamond Water)
βœ”οΈMerawat Penyakit (Delima Extract)
βœ”οΈMenyamaratakan Kulit (Bearberry Extract)
βœ”οΈMenambahkan Tenaga (Kurma Extract)
.
Click on the bio now www.wasap.my/60192937513 @ ws bella
60192937513
.
#dropship #dropshipbella #dropshipteam #dropshipteambella #teambella #dropshipmervenabila #mervenabila #dropshipteammervenabila #mervecompactpowder #Mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervefoundationserum #mervefoundation #mervemesrawudhuk #mervehalal #MERVEBulanMulia #mervebluelipstick #merveagent #MS050 #mervefairytearspotion #mervefullcovergaefoundation #mervefullcoveragefoundation #mervehq #mervetestimoni #MERVETestimony #merve #halal #kkm #mesrawudhuk #mesrasolat

MERVE DAMANSARA BANDAR UTAMA (@ladyanna.beaute)

Gorgeous juice from Merve Cosmetics Malaysia 🍹 jus nie sesuai untuk lelaki dan perempuan tau . Rasa Blackcurrant yang sangat sedap dan bagus untuk luaran dan dalaman .

Jus nie adalah bersumberkan makanan sunnah Nabi .Contoh Kurma dan Delima πŸ‡πŸ‡πŸ‡ So korang wajib untuk mendapatkan badan yang sihat dan cergas setiap hari πŸ’ͺπŸ»πŸ€—πŸ€— πŸ“±www.wasap.my/0172663383
πŸ“±www.wasap.my/0172663383
πŸ“±www.wasap.my/0172663383

ATAU contactπŸ“± DS sah kami πŸ‘‡

@deluxecouture_
@deluxecouture_ πŸ’«.
#mervestockistkd #mervestokis #mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticsbyjoyrevfa #ladyannaenterprise

By LittlePrincessZamEra (@deluxecouture_)

Cara cara pemakaian Cinderevfa Blue Magic Lipstic.
.
Boleh dijadikan sebagai lipstic dan blusher gais 😍
.
【 MENJIMATKAN DUITΒ πŸ€—γ€‘
πŸ’ŒΒ Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana produk ini direka khas 2 dalam 1 dimana ia bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick, juga sebagai blusher. Lebih lebih lagi ia boleh digunakan oleh lelaki dan wanita maka ia boleh dipakai bersama-sama.
.
Nk order la tu kan?? Jom whatsapp number di atas(bio) πŸš—
.
COD : Kota Damansara shj
.
#mervestockistkd #mervestockist #mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticsbyjoyrevfa #mervelovers #ladyannaenterprise #fairytalescosmetic #kotadamansara #kosmetik #deluxecouture_

By LittlePrincessZamEra (@deluxecouture_)

Antara sebab utama kenapa Uolls Patut Cuba Produk MERVE Cosmetics?
.
❀️ Packaging yang sangat menarik, cantik dan comel berkonsepkan Fairy Tales.
.
❀️ Kualiti produk yang sangat terjamin bagi mencantikkan sambil merawat wajah anda secara 2 dalam 1.
.
❀️ Akan merasa lebih yakin setelah menggunakan produk Merve.
.
❀️ Berkelulusan KKM dijamin halal dan suci dari bahan terlarang.
.
❀️ Sangat berbaloi dan tahan lebih dari 3 bulan penggunaannya.
.
❀️ Makeup tahan lebih lama tetapi mesra wudhu.
.
❀️ Harga mampu milik dan keuntungan lumayan jika menjadi agent kami!
.
❀️
P r o m o . N e w . Y e a r . S a l e
.
βœ… Gorgeous Juice : RM115
βœ… Full Coverage Foundation : RM85
βœ… Makeup Secret Tricks Kit : RM95
βœ… Fairy Tears Potion : RM75
βœ… Cinderevfa Blue Magic Lipstic : RM45
βœ… Illusion Creamy Concealer : RM35
βœ… Bird's Nest Face Cleanser : RM75
βœ… Bird's Nest Hydrating Toner : RM60
βœ… Bird's Nest Moisturising Cream : RM55
βœ… Mermaid Eye Makeup Brush Kit : RM95
βœ… Rosebelle Kabuki Makeup Brush : RM120
βœ… Fairytales Pashmina : RM49.90
.
*Harga valid sehingga 31/01/2018 ok uolls πŸ˜‰ 🌹🌹🌹
.
#MERVENewYearSale
#MERVECosmetics
#CantikBukanLagiFantasi
.

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist & agent sah sahaja
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ @deluxecouture_
@deluxecouture_
@deluxecouture_ ...πŸ’«
#mervestockist #mervestockistkd #mervecosmeticsbyjoyrevfa #mervecosmeticmalaysia #fairytalescosmetic #ladyannaenterprise #kotadamansara #deluxecouture_
More...