Merve Nafura & Ikea (@eidahanimsne)

Eid dah order dah make up brushes yg cute nk.

Macam tanduk unicorn giteww. 🦄

Super cute, bulu lembut, colourful, senang nak basuh, lain dari berus make up lain.

Yang bestnye, sekarang ada PROMOSI sampai 31Jan nanti.

Normal price RM150.

PROMO Price: RM120

Meh WhatsApp Eid di 019.699.1837.

#merve #mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticmurah #kemkementah #unicorn #unicornbrushes #unicornmakeupbrushes

Merve Nafura & Ikea (@eidahanimsne)

Fairy Tears Potion ini adalah Multivitamin Primer Serum iaitu cairan yang mengandungi formula zat yang berkhasiat untuk memperbaiki struktur kulit yang sangat luar biasa dan baunya juga wangi dengan ektrak Dewberry. Ianya diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas untuk memudarkan kesan parut & melembutkan kulit. Mampu melembapkan kulit serta menjadikan kulit cerah, halus & mulus. Umpama 2 dalam 1 Base Makeup (Primer) dan Zat Cair (Serum). Ianya juga mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit dan molekul dari formula zat umpama "lapisan Vitamin" yang hebat, lebih tinggi khasiat dan memberi nutrisi pada kulit berbeza dari Krim Wajah yang biasa. Digalakkan memakai potion ini setiap hari sebelum memakai makeup kerana ianya umpama 'perisai' dari bahan-bahan tidak sepatutnya di dalam makeup yang merosakkan kulit anda. Jadi sebelum nak pakai makeup, sapu potion ni dulu dan pakai setiap hari sebelum tidur. Boleh dipakai diwajah, tangan dan seluruh badan yang terdapat kesan luka, parut, rekahan dan kulit kasar.

#mervecosmeticmurah #mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #merve #KTPOJ #kementah #mindef #mervewangsamaju

Merve Nafura & Ikea (@eidahanimsne)

BERTINDAK SEBAGAI TREATMENT SERUM :
Potion dengan cairan yang mewah yang penuh khasiat ini amat bagus untuk yang mempunyai masalah kulit kerana ianya mampu menyembunyikan kecacatan kulit dan tidak kesempurnaan seperti kesan parut, kesan jerawat, kulit kusam, minyak berlebihan diwajah, kedutan, garis halus, melecur, kulit gelap dan pori-pori terbuka. Juga bertindak sebagai pelembap yang melembapkan kulit dan kekal hidrat sepanjang hari. Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan warna kulit, mecerahkan, melembutkan dan menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone.
ISI KANDUNGAN UTAMA & BAU :
Bukan saja mengandungi formula utama yang hebat seperti Rose Ship Oil, Arbutin, Lico Rice, Vitamn C, Vitamin E, Aloe Vera, Peptide, Green Tea Ektrak, Pumpkin, Collagen, lemon & Chamomile tetapi bau nya sangat wangi & seksi dengan ektrak Dewberry. Baru lah suami cium terasa wangi dan mempersona. Ujian klinikal makmal memperakui bahawa serum Fairy Tears Potion ini SELAMAT digunakan.

#mervemurah #mindef #kementah #kemkementah #KTPOJ #merve #mervecosmeticmalaysia #mervecosmetic #mervecosmeticmurah

Merve Nafura & Ikea (@eidahanimsne)

OH-SO-GLOWY !! Memperkenalkan FAIRY TEARS POTION (Multivitamin Primer Serum) yang berkonsepkan Pari-pari Ajaib iaitu produk istimewa terbaru keluaran dari MERVE yang ketiga bakal menjadi sahabat baik anda setiap hari..!! Insyallah MERVE akan keluarkan produk baru setiap 3 bulan yang pastinya ramai yang akan jatuh cinta! <3 [ KELEBIHAN ]

Fairy Tears Potion ini adalah Multivitamin Primer Serum iaitu cairan yang mengandungi formula zat yang berkhasiat untuk memperbaiki struktur kulit yang sangat luar biasa dan baunya juga wangi dengan ektrak Dewberry. Ianya diperkaya dengan pelbagai ektrak semulajadi bersama formula antioksidan yang hebat khas untuk memudarkan kesan parut & melembutkan kulit. Mampu melembapkan kulit serta menjadikan kulit cerah, halus & mulus. Umpama 2 dalam 1 Base Makeup (Primer) dan Zat Cair (Serum). Ianya juga mampu meresap ke dalam lapisan terdalam kulit dan molekul dari formula zat umpama "lapisan Vitamin" yang hebat, lebih tinggi khasiat dan memberi nutrisi pada kulit berbeza dari Krim Wajah yang biasa. Digalakkan memakai potion ini setiap hari sebelum memakai makeup kerana ianya umpama 'perisai' dari bahan-bahan tidak sepatutnya di dalam makeup yang merosakkan kulit anda. Jadi sebelum nak pakai makeup, sapu potion ni dulu dan pakai setiap hari sebelum tidur. Boleh dipakai diwajah, tangan dan seluruh badan yang terdapat kesan luka, parut, rekahan dan kulit kasar.

BERTINDAK SEBAGAI PRIMER :
Potion ini amat sesuai dipakai sebelum memakai foundation atau makeup supaya kulit lebih licin, moist/lembap, makeup blend lebih cantik, senang & cepat. Ianya juga mewujudkan permukaan kulit yang sempurna untuk makeup dan memberi perlindungan untuk makeup bertahan lebih lama dan berseri-seri.

#merve #mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervemurah #mindef #kementah #kemkementah #KTPOJ

DS Merve Cosmetic 💄 (@merve_fantasy)

Ye kakak-kakak yang cantik. Mari-mari rapat!! Nak bagitau ni, Gorgeous Juice ni yang bestnya, semua orang boleh minum tau.

Wanita yang mengandung, yang inginkan anak, yang suka travelling, yang bekerja dalam aircond, yang berusia 50-an, yang selalu terdedah kepada matahari, yang sedang datang haid, yang kuat minum kopi, yang lemah masalah seksual, yang sedang pantang dan menyusukan semua boleh consume Gorgeous Juice.

Takde pantang-pantang. Pantang nya hanya satu je. Lelaki tak boleh minum okeh! 😁😁 Berminat wassap 📱011-36493694 | 📱 0109240483 ☺️
( ID No: MS025 801DS)

#MerveCosmetic #MerveCosmeticMalaysia #merve #salegilergiler #merveyearendsale #sayajualawakbeli #sayajualkosmetik #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #bazaaronline #bazaarmalaysia #bazaar #gorgeousjuice #gorgeousjuicevol2 #gorgeousjuicebymerve

Nora Akma (@merve_nora_akma)

Complaint customer yg baru mencuba MERVE😱😱😱👇🏻👇🏻👇🏻 ➡️➡️➡️Memang BERBALOI beli & cuba MERVE..WORTH BUYING☺️☺️☺️ 📲WHATSAPP 016 225 0181
📲WHATSAPP 016 225 0181
📲WHATSAPP 016 225 0181

#merveagent
#mervecosmeticmalaysia
#norams003003ag
#whatsapp0162250181

Merve Nafura & Ikea (@eidahanimsne)

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ awak.

Harga promosi ni sampai 31hb ni je tau.

Lepas ni dah harga normal.

Meh what's app Eid.

Nak detail produk bole tgk kt previous post atau tgk kt blog eid: eidamanjelita.

Atau bole what's app Eid di 0196991837.

#merve #mervecosmetic #mervecosmeticmalaysia #mervesetiawangsa #mervewangsamaju #fairytalesdoexist #unicorn #cinderevfa

Nora Akma (@merve_nora_akma)

PENGAKUAN JUJUR & LUAHAN RASA SESEORANG MENGENAI PRODUK MERVE👇🏻👇🏻👇🏻 Sis tak tipu tau..ini bukan edit ya..BELI & CUBA MERVE COSMETIC dulu baru uollss tahu😘😘😘 Jom grab harga promo MERVE sampai 31hb ni cepat..nak book dgn sis dulu pn boleh☺️☺️ 📲WHATSAPP 016 225 0181
📲WHATSAPP 016 225 0181
📲WHATSAPP 016 225 0181

P/s: dropship masih dibuka ya..jom join MERVE family & tambah pendapatan sekarang. Promo dropship RM20 shj🤗🤗🤗 #merveagent
#mervecosmeticmalaysia
#norams003003ag
#whatsapp0162250181

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Adakah uols tercari-cari foundation yang mesra wudhu? Foundation yang tahan lama? Nak foundation yang jadikan kulit muka kita flawless? Jika ya, maka uols wajib memiliki full foundation coverage by Merve Cosmetic. Harga promosi sekarang cuma RM85 sahaja! Kalau uols rasa harga tu macam mahal percayalah sebenarnya it worth every penny sebab foundation ni boleh tahan sampai 8bulan tau! Maksudnya sebulan uols cuma belanja RM10.63 untuk foundation. Jimat kan? Tunggu apa lagi? Jom dapatlan sekarang!

Ada kurang dari 2 minggu untuk uols dapatkan blue magic lipstick ni pada harga promosi. RM46 sahaja! Yang best pasal lipstick ni, uols boleh jadikan ia sebagai primer sebelum pakai lipsticks uols yang mahal-mahal tu. Secara tak langsung ia mampu melindungi bibir uols dari jadi kering dan gelap. Nak bibir cantik? Wassap kakak tau!

Merve Cosmetic Authorized DS
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Adakah uols tercari-cari foundation yang mesra wudhu? Foundation yang tahan lama? Nak foundation yang jadikan kulit muka kita flawless? Jika ya, maka uols wajib memiliki full foundation coverage by Merve Cosmetic. Harga promosi sekarang cuma RM85 sahaja! Kalau uols rasa harga tu macam mahal percayalah sebenarnya it worth every penny sebab foundation ni boleh tahan sampai 8bulan tau! Maksudnya sebulan uols cuma belanja RM10.63 untuk foundation. Jimat kan? Tunggu apa lagi? Jom dapatlan sekarang!

Ada kurang dari 2 minggu untuk uols dapatkan blue magic lipstick ni pada harga promosi. RM46 sahaja! Yang best pasal lipstick ni, uols boleh jadikan ia sebagai primer sebelum pakai lipsticks uols yang mahal-mahal tu. Secara tak langsung ia mampu melindungi bibir uols dari jadi kering dan gelap. Nak bibir cantik? Wassap kakak tau!

Merve Cosmetic Authorized DS
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Adakah uols tercari-cari foundation yang mesra wudhu? Foundation yang tahan lama? Nak foundation yang jadikan kulit muka kita flawless? Jika ya, maka uols wajib memiliki full foundation coverage by Merve Cosmetic. Harga promosi sekarang cuma RM85 sahaja! Kalau uols rasa harga tu macam mahal percayalah sebenarnya it worth every penny sebab foundation ni boleh tahan sampai 8bulan tau! Maksudnya sebulan uols cuma belanja RM10.63 untuk foundation. Jimat kan? Tunggu apa lagi? Jom dapatlan sekarang!

Ada kurang dari 2 minggu untuk uols dapatkan blue magic lipstick ni pada harga promosi. RM46 sahaja! Yang best pasal lipstick ni, uols boleh jadikan ia sebagai primer sebelum pakai lipsticks uols yang mahal-mahal tu. Secara tak langsung ia mampu melindungi bibir uols dari jadi kering dan gelap. Nak bibir cantik? Wassap kakak tau!

Merve Cosmetic Authorized DS
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Ada kurang dari 2 minggu untuk uols dapatkan blue magic lipstick ni pada harga promosi. RM46 sahaja! Yang best pasal lipstick ni, uols boleh jadikan ia sebagai primer sebelum pakai lipsticks uols yang mahal-mahal tu. Secara tak langsung ia mampu melindungi bibir uols dari jadi kering dan gelap. Nak bibir cantik? Wassap kakak tau!

MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Ada kurang dari 2 minggu untuk uols dapatkan blue magic lipstick ni pada harga promosi. RM46 sahaja! Yang best pasal lipstick ni, uols boleh jadikan ia sebagai primer sebelum pakai lipsticks uols yang mahal-mahal tu. Secara tak langsung ia mampu melindungi bibir uols dari jadi kering dan gelap. Nak bibir cantik? Wassap kakak tau!

MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Ada kurang dari 2 minggu untuk uols dapatkan blue magic lipstick ni pada harga promosi. RM46 sahaja! Yang best pasal lipstick ni, uols boleh jadikan ia sebagai primer sebelum pakai lipsticks uols yang mahal-mahal tu. Secara tak langsung ia mampu melindungi bibir uols dari jadi kering dan gelap. Nak bibir cantik? Wassap kakak tau!

Merve Authorized DS
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

🎉YEAR END SALE 🎉(19/11/16-31/1/17) 🌹Gorgeous Juice
Retail :RM169.00(SM)/RM179.00(SS)
YES :RM115.00(SM)/RM125(SS)
.
🌹Full Coverage Foundation (Code 001-005)
Retail :RM129 SM)/RM139(SS)
YES :RM85(SS)/RM95.00(SS)
.
🌹Multivitamin Primer Serum
RETAIL :RM120.00(SM)/RM130.00(SS)
YES :RM75.00(SM)/RM85.00(SS)
.
🌹Makeup Secret Trick Kit
RETAIL :RM150.00( SM)/RM160.00(SS)
YES :RM95.00(SM)/RM105.00(SS)
.
🌹Magic Blue Lipstick
RETAIL :RM60.00 (SM)/RM 65(SS)
YES :RM45.00(SM)/RM55(SS)

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

🎉YEAR END SALE 🎉(19/11/16-31/1/17) 🌹Gorgeous Juice
Retail :RM169.00(SM)/RM179.00(SS)
YES :RM115.00(SM)/RM125(SS)
.
🌹Full Coverage Foundation (Code 001-005)
Retail :RM129 SM)/RM139(SS)
YES :RM85(SS)/RM95.00(SS)
.
🌹Multivitamin Primer Serum
RETAIL :RM120.00(SM)/RM130.00(SS)
YES :RM75.00(SM)/RM85.00(SS)
.
🌹Makeup Secret Trick Kit
RETAIL :RM150.00( SM)/RM160.00(SS)
YES :RM95.00(SM)/RM105.00(SS)
.
🌹Magic Blue Lipstick
RETAIL :RM60.00 (SM)/RM 65(SS)
YES :RM45.00(SM)/RM55(SS)

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

🎉YEAR END SALE 🎉(19/11/16-31/1/17) 🌹Gorgeous Juice
Retail :RM169.00(SM)/RM179.00(SS)
YES :RM115.00(SM)/RM125(SS)
.
🌹Full Coverage Foundation (Code 001-005)
Retail :RM129 SM)/RM139(SS)
YES :RM85(SS)/RM95.00(SS)
.
🌹Multivitamin Primer Serum
RETAIL :RM120.00(SM)/RM130.00(SS)
YES :RM75.00(SM)/RM85.00(SS)
.
🌹Makeup Secret Trick Kit
RETAIL :RM150.00( SM)/RM160.00(SS)
YES :RM95.00(SM)/RM105.00(SS)
.
🌹Magic Blue Lipstick
RETAIL :RM60.00 (SM)/RM 65(SS)
YES :RM45.00(SM)/RM55(SS)

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

❤️Promo Fairytale until 31/1/17 (@bodydream_slimmingdrink)

||Promotion valid until 31st January 2017||
Hi. Good night everyone. If you want to purchase any of the items below, just DM or Whatsapp me to get the promotion price!
1. Contour Cream Fairytales
2. Highlighter Cream Fairytales
3. Gorgeous Juice Vol 2 Fairytales
4. Full Coverage Foundation Fairytales
5. Makeup Secret Tricks Kit Fairytales
6. Fairy Tears Potion
7. Cindrevfa:Blue Magic Lipstick
8.The Unicorn:Makeup Brush Set
9. Fairytales Pashmina with lace / no lace.
Lets grab urs :) Detail whatsapp :
+6011-19993125
+6011-19993125
+6011-19993125
.
.
#mervecosmetic #mervecosmetics #mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticoriginal #mervecosmeticmurah #mervecosmeticofficial #mervecosmeticpromotion #cosmetic #fairytalecosmetic #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknilkecantikan #lipstickajaib #fairytale #makeup #brushmakeup
More...