MAKE UP, INAI&SENSZEMA (@eshalbeauty_byzurinarina91)

Sedapnyaa.. .
Kat dalam setiap sachet yg berlambak-lambak ni, ada juice yang boleh magically transform you all jadi sihat dan secantik Fairy Tales Princess. .
Gorgeous Juice ni kaya dengan kolagen dari bovine yang paling hampir sama dengan kolagen yang dihasilkan oleh badan kita. Hasilnya? .
Kulit dan bibir jadi tegang macam disuntik filler! Semua pasal kolagen bovine yg sangat bergred tinggi ni! Jomlah start minum Gorgeous Juice Volume 2 ni satu sachet setiap hari mulai
.
Serius tak tipu,memang sedap sangat2
.
Whatsapp
0192094183
#gorgeousjuice #gorgeousejuicevolume2 #mervelovers #MerveCosmetic #MerveCosmeticMalaysia #malysiaonlineshop #malaysiacosmetic #suplementwanita #putihgebu #makeupcollection #wudukfriendly #artismalaysia #makeupmalaysia #suplementwanitahebat #merveselayang #hospitalselayang #nakcantik #cantikbukanlagifantasi

πŸ’•READY STOCK πŸ’• (@kotak_bunga2)

Formula hebat yang terkandung di dalam Gorgeous Juice ini adalah :
🌸 KOLAGEN
-Menghapuskan Kedutan & Menegangkan
🌸 PEARL POWDER
-Memutihkan & Melembutkan Kulit
🌼 VITAMIN C
-Merawat Kulit Berparut & liang roma terbuka 🌸BEE POLLEN
-Memperkuat sistem kekebalan tubuh
🌸 STEM CELL
-Anti Penuaan & Anti Oksidan
🌸 DIAMOND WATER
-Menaikkan Seri Wajah & Hilangkan Stress
🌸 EKSTRAK DELIMA
-Melangsingkan & Merangsang Seksual
🌸 EKSTRAK BLACKCURRANT & BEARBERRY -Perbaiki kesuburan dalaman wanita
🌸 EKSTRAK KURMA
-Menambahkan Tenaga Dalaman
🌸 PLACENTA WHITE
-Memutihkan Kulit Seluruh Badan
🌸 PUERARIA MIRIFICA
-Membesarkan payudara ketahap ideal
🌸 GUAVA EXTRACT
-Melancarkan Pencernaan
.
πŸ‘‰πŸΌ Gorgeous Juice telah berdaftar, disahkan & diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diperakui amat selamat digunakan setiap hari, halal & tiada bahan terlarang. Seperti yg sedia maklum,piawaian untuk mendapatkan Sijil Kementerian Kesihatan Malaysia amatlah Ketat kerana pihak KKM mengambil berat dalam setiap aspek isi kandungan yg terkandung di dalam bahan cosmetic / supplement. Gorgeous Juice didaftarkan dibawah Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK/KKM) & berikut adalah no rujukan : 060614/06/083
.
.
To order whatsapp us
013 264 9016
.
#teammervemira #miramervefamily #merve #mervecosmeticmalaysia #makeup #makeupbrush #weddingmakeup #mua #worldwideshipping #kotak_bunga2 #bellazmakeup #makeupartist

πŸ’•READY STOCK πŸ’• (@kotak_bunga2)

Kena cepat dapatkan Makeup Secret Tricks Kit (MSTK) sebab lepas ni kami akan jual satu2 dan anda dh tak dapat free concealer lg... Jadi sesiapa belum dapatkan Kit Set ni, kena cepat2 dapat.. πŸ˜‰ kalau dah jual satu2, dah tak dapat percuma concealer lg.... Concealer best sgt pakai, tak cuba tak tahu... 😍
.
.
To order whatsapp us
013 264 9016
.
#teammervemira #miramervefamily #merve #mervecosmeticmalaysia #makeup #makeupbrush #weddingmakeup #mua #worldwideshipping #kotak_bunga2 #bellazmakeup #makeupartist

πŸ’•READY STOCK πŸ’• (@kotak_bunga2)

Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi yang sesuai dibawa kemana2 untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini didatangi bersama kotak yg cantik bertemakan Unicorn dan amat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk yang tersayang. Mula kan hari anda setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yg cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yg sememangnya penuh dgn keajaiban itu.
.
Set consists of : .
πŸ‘‰πŸΌOrange : Large Domed Powder (Powder/Blusher Brush)
.
πŸ‘‰πŸΌPink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/ Buffing Concealer Brush)
.
πŸ‘‰πŸΌPurple : Precision Blush
(Blusher/ Contour/ Blending Brush)
.
πŸ‘‰πŸΌGreen : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour Brush)
.
πŸ‘‰πŸΌTurquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter Brush)
.
To order whatsapp us
013 264 9016
.
#teammervemira #miramervefamily #merve #mervecosmeticmalaysia #makeup #makeupbrush #weddingmakeup #mua #worldwideshipping #kotak_bunga2 #bellazmakeup

πŸ’•READY STOCK πŸ’• (@kotak_bunga2)

Wanita yang berkulit putih / medium juga amat sesuai memakai foundation, concealer & compact powder yang ber code 001.
.
Hari-hari anda pasti lebih memukau! 😍
.
Jom dapatkan merve product kegilaan ramai sekarang!!!
.
Jom whatsapp akak sekarang!!!
0132649016
0132649016
0132649016
.
#mervecosmeticmalaysia
#teammervemira
#miramervefamily
#weddingmakeup#mua#makeup

πŸ’•READY STOCK πŸ’• (@kotak_bunga2)

Kebanyakan wanita di Malaysia amat sesuai memakai foundation, concealer & compact powder yang ber code 002 iaitu medium code untuk tampil cantik dan sempurna! 😍
.
Jom dapatkan merve product kegilaan ramai sekarang!!!
.
Jom whatsapp akak sekarang!!!
0132649016
0132649016
0132649016
.
#mervecosmeticmalaysia
#teammervemira
#miramervefamily
#weddingmakeup#mua#makeup

πŸ’•READY STOCK πŸ’• (@kotak_bunga2)

CANTIK BUKAN LAGI FANTASI
.
JOM SEMUA DAPATKAN MERVE PRODUCT DENGAN KAMI.
.
KAMI MERUPAKAN AGENT SAH MERVE PRODUCT.
.
#mervecosmeticmalaysia
#merve
#cantikbukanlagifantasi

πŸ’•READY STOCK πŸ’• (@kotak_bunga2)

🌹 MAKEUP SECRET TRICKS KIT 🌹
.
Perfect Matte Powder & Illusion Creamy Concealer comes in one set! The best makeup base for your daily makeup in order to create a youthful, beautiful complexion, healthy & glowing skin.
.
To make your makeup last longer and prevent the concealer from caking, powder should always be applied last. If you use two way cake with wet sponge, apply it first, and then apply concealer. When you use liquid or cream foundation, apply the concealer afterwards and then finish up with face powder.
.
We sure you will love this Makeup Secret Tricks Kit! 😍
.
To order whatsapp us
013 264 9016
013 264 9016
013 264 9016
.
#teammervemira
#miramervefamily
#merve #makeupsecretkit#mervecosmeticmalaysia#mua#weddingmakeup

MERVE COSMETIC MESRA WUDHUK (@mervecosmetic_mekintan)

.
.
Apakah maksud Mesra Wudhuk?
.
Mesra wudhuk bukan bermakna makeup yang anda pakai tidak perlu dicuci.
.
Mesra wudhuk bermaksud makeup tersebut amat mudah dicuci dan mudah ditanggalkan sebelum mengambil wudhuk.
.
Foundation mahupun compact powder keluaran MERVE amat senang dicuci dan mudah ditanggalkan kerana ianya bukan bersifat "waterproof" kerana TIDAK MENGANDUNGI SILIKON. Product MERVE adalah produk yang berasaskan air.
.
Untuk pengetahuan semua, silikon bersifat "waterproof" ibarat lapisan plastik yang menutupi kulit dan menjadikan makeup sukar ditanggalkan.
.
Keadaan ini menyebabkan makeup anda perlu dicuci berkali-kali sebelum berwudhuk. Bayangkanlah kiranya masih terdapat sisa-sisa makeup diwajah yang tidak dicuci dengan baik, sudah tentu wudhuk yang diambil tidak sempurna kerana air wudhuk tidak sampai ke lapisan kulit anda akibat terlindung dengan silikon.
.
JADI APA YANG PATUT ANDA LAKUKAN?
.
Sebelum nak ambil wudhuk, cuci makeup di wajah dengan air atau tisu basah pun sudah boleh menanggalkan makeup dari product MERVE. Tak perlu susah-susah nak pakai pencuci muka atau makeup remover!
.
Walaupun produk MERVE tiada silikon, apabila dipakai wajah tetap kelihatan cantik sempurna dan tidak comot!
.
Yang penting, pastikan wajah benar-benar bersih sebelum mengambil wudhuk dan teruskan berwudhuk tanpa rasa was-was! Lepas solat, anda boleh lah touch up semula foundation atau bedak tadi. Mudah kan!
.
Apa lagi, jom gunakan produk MERVE kerana ia amat diyakini.

#MerveLovers
#MerveFamily
#InfoMerve
#MesraWuduk
#InfoKecantikan
#JoyRevfa
#JomCantik
#MesraSolat
#MerveCosmetic
#MerveCosmeticMalaysia
#SayaJualMerve
#MerveTerbaik
#Whatsapp_0123752145

MERVE COSMETIC MESRA WUDHUK (@mervecosmetic_mekintan)

.
.
πŸŽ€ APAKAH ITU STROBING? πŸŽ€
.
Kenapa teknik STROBING macam tengah 'IN' sangat sekarang ni? Apa STROBING tu?
.
STROBING adalah teknik makeup yang lebih 'glowy' dengan menggunakan highlighter dalam kuantiti yang minima. Selepas memakai highlighter di bahagian-bahagian wajah yang ingin ditonjolkan, wajah akan kelihatan lebih 'glowy' & 'fresh' apabila terkena cahaya lampu.
.
[ Let's SHARE ]

#JomShopping #MerveCosmeticMalaysia #JomCantik
#MerveLovers #KualaLumpur
#CantikBukanLagiFantasi #SayaJual
#SayaJualMerve #MerveCosmetic #Terlaris #TerlajakLaris #KamiBantuAnda #Whatsapp_0123752145 #Promosi #BazarPakNil #BazarKarat #BazarMurah #BazarPakNilProdukKecantikan #Lokalah #InfoMerve #InfoKecantikan #MuaMalaysia

MERVE COSMETIC MESRA WUDHUK (@mervecosmetic_mekintan)

.
.
πŸŽ€ APAKAH ITU STROBING? πŸŽ€
.
Kenapa teknik STROBING macam tengah 'IN' sangat sekarang ni? Apa STROBING tu?
.
STROBING adalah teknik makeup yang lebih 'glowy' dengan menggunakan highlighter dalam kuantiti yang minima. Selepas memakai highlighter di bahagian-bahagian wajah yang ingin ditonjolkan, wajah akan kelihatan lebih 'glowy' & 'fresh' apabila terkena cahaya lampu.
.
[ Let's SHARE ]

#JomShopping #MerveCosmeticMalaysia #JomCantik
#MerveLovers #KualaLumpur
#CantikBukanLagiFantasi #SayaJual
#SayaJualMerve #MerveCosmetic #Terlaris #TerlajakLaris #KamiBantuAnda #Whatsapp_0123752145 #Promosi #BazarPakNil #BazarKarat #BazarMurah #BazarPakNilProdukKecantikan #Lokalah #InfoMerve #InfoKecantikan #MuaMalaysia

MERVE Kuantan & KL (@vindemiabeauty)

Testimony #mervecosmeticmalaysia .
Whatsapp for purchase πŸ“±011-10657546
.
Authorized Agent πŸ¦„ MS005-015AG
.
#mervequeen #MERVEkuanta #merveKL

MERVE Kuantan & KL (@vindemiabeauty)

Testimony #mervecosmeticmalaysia .
Whatsapp for purchase πŸ“±011-10657546
.
Authorized Agent πŸ¦„ MS005-015AG
.
#mervequeen #MERVEkuanta #merveKL
More...