MERVE COSMETICS (@merve.lover)

6 SEBAB KENAPA SAYA WAJIB MILIKI GORGEOUS JUICE❓
.
1) DIET
πŸ‡ Membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka.
.
2) KECANTIKAN KULIT
πŸ‡ Membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata.
.
3) MEMUTIHKAN KULIT
πŸ‡ Membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total.
.
4) MENINGKATKAN TENAGA
πŸ‡ Membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka.
.
5) AWET MUDA
πŸ‡ Membantu para wanita tampil lebih muda dari usia asal kerana supplement merupakan perawatan secara keseluruhan bukan sahaja pada luaran malahan dalaman wanita.
.
6) HUBUNGAN INTIM
πŸ‡ Membantu para wanita menyelesaikan masalah hubungan intim suami isteri kerana supplement ini meningkatkan kesuburan sistem dalaman wanita sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk memperolehi zuriat.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi

Kosmetik Fairytales Malaysia 😍 (@mervecosmeticjohor)

Untuk Uols yang sangat menjaga kecantikan dalaman dan luaran, jangan ketinggalan untuk dapatkan rangkaian produk MERVE. Promosi sehingga 30 sept 2017 sahaja.
.

Kalau tak dapat sekarang, manakan nak dapat promosi yang terlajak murah ni.
.

Takkan Uols nak tengok jer orang lain dan cecantik advance. Meh pakat dapatkan dari Cik Iti 😍
.

WhatsApp +60182411250

Kosmetik Fairytales Malaysia 😍 (@mervecosmeticjohor)

Assalamualaikum... Hai semua. Rasa lama tak muncul kat IG ni. Sibuk 2,3 hari ni.
.
Lepas ni sesiapa berminat nak tahu sedikit info dan tips kesihatan dan kecantikan boleh follow IG
.
@mervecosmeticjohor
@mervecosmeticjohor
@mervecosmeticjohor
.
.
Jangan lupa tag nama kawan-kawan yang lain supaya tidak ketinggalan πŸ˜‰

Stay Beauty With DYXY Cosmetic (@dyxy.lover)

@merve.lover .
Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱
.
πŸ’Ÿ Kalau korang seorang yang tak suka pakai lipstick glamour-glamour atau sukakan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang! 😍
.
πŸ’Ÿ Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yang sangat lembut & menghairahkan. 😱
.
πŸ’Ÿ Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi! 😘
.
πŸ’Ÿ Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24 jam tau!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je. πŸ’‹
.
πŸ’Ÿ Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu, wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pada bibir ok?
πŸ’Ÿ Supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24 jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam. πŸ‘„
.
.
Get your naturally PINK cheeks & FULLER lips! You Will Be Surprised With The Results! 😍
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice
#Merve
#Cinderevfa
#cinderella #cinderevralipstick #sayajual #sayajualmurah #beauty #gorgeous #beautiful #fairytail #lovely #cute #pretty #love

MERVE COSMETICS (@merve.lover)

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? 😱
.
πŸ’Ÿ Kalau korang seorang yang tak suka pakai lipstick glamour-glamour atau sukakan bibir terlihat kemerahan natural tu.. Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang! 😍
.
πŸ’Ÿ Cuba lihat lipstick ini nampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yang sangat lembut & menghairahkan. 😱
.
πŸ’Ÿ Bukan saja boleh pakai sebagai lipstick tetapi juga boleh dijadikan pemerah pipi! 😘
.
πŸ’Ÿ Yang bestnya lipstick ni boleh tahan lebih 24 jam tau!! Dah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je. πŸ’‹
.
πŸ’Ÿ Jangan lupa, kalau nak pakai Lipstick glamour2 tu, wajib pakai Cinderevfa ni dulu sebagai Primer pada bibir ok?
πŸ’Ÿ Supaya lipstick tahan lama disamping memberi perlindungan lebih 24 jam dan membuatkan bibir tidak kering, gelap & kusam. πŸ‘„
.
.
Get your naturally PINK cheeks & FULLER lips! You Will Be Surprised With The Results! 😍
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice
#Merve
#Cinderevfa
#cinderella #cinderevralipstick #sayajual #sayajualmurah #beauty #gorgeous #beautiful #fairytail #lovely #cute #pretty #love

MERVE COSMETICS (@merve.lover)

Lepas Pakai Lipstick Ni,
Terus Rasa Macam..
Cinderella!
.
Upss..
Bukan Cinderella,
Cinderevfa... 😍
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice
#Merve
#Cinderevfa
#cinderella #cinderevralipstick #sayajual #sayajualmurah #beauty #gorgeous #beautiful #fairytail #lovely #cute #pretty #love

MERVE COSMETICS (@merve.lover)

πŸ¦„ UNICORN MAKEUP BRUSH SET πŸ¦„
.
πŸ’Œ Kalau anda tak percaya bahawa Unicorn sebenarnya wujud.. Maka percayalah! Berus solekan Unicorn benar-benar wujud! Joy Revfa Edition menghasilkan Unicorn Makeup Brush Set (UMBS), diilhamkan melalui The Magical Unicorn.
.
πŸ’Œ Set Unique-horn yang sangat unik dan Limited Edition. Ia mengandungi 5 berus yang dapat menghasilkan solekan yang sempurna tanpa cela! Ketahuilah bahawa berus solekan keluaran MERVE ini benar-benar trending!
.
πŸ’Œ Sangat rugi ok uolls kalau tak dapatkan brush cute ni. Dah ramai yang memperolehinya dan dah ramai yang jatuh hati dengan kualiti brush yang setanding jenama antarabangsa ni.
.
πŸ’Œ Produk MERVE adalah produk yang sangat berkualiti ok uolls. Mana tidaknya, Founder Joy Revfa sendiri adalah penggemar makeup yang tegar. Maka produk-produk yang dihasilkannya juga melalui proses yang sangat teliti oleh beliau sendiri.
.
πŸ’Œ Keluaran design ini sangat terhad dan pastikan anda mengumpul setiap keluaran Joy Revfa Edition sebagai koleksi kesayangan ok! 😘
.
#UnicornMakeupBrushSet
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice
#Merve
#Cinderevfa
#cinderella #cinderevralipstick #sayajual #sayajualmurah #beauty #gorgeous #beautiful #fairytail #lovely #cute #pretty #love

MERVE COSMETICS (@merve.lover)

6 SEBAB KENAPA SAYA WAJIB MILIKI GORGEOUS JUICE❓
.
1) DIET
πŸ‡ Membantu para wanita mengurangkan berat badan mereka kerana supplement ini mengurangkan selera makan malah memberi tenaga extra kepada mereka.
.
2) KECANTIKAN KULIT
πŸ‡ Membantu para wanita menyelesaikan masalah kulit wajah seperti kulit berjerawat, kulit berkedut, liang roma yang besar, kulit kusam dan tidak bermaya serta kulit tidak sekata.
.
3) MEMUTIHKAN KULIT
πŸ‡ Membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah berseri bukan hanya pada wajah malah seluruh tubuh badan secara total.
.
4) MENINGKATKAN TENAGA
πŸ‡ Membantu para wanita agar semakin bertenaga untuk menjalankan tanggungjawab harian kerana supplement ini memberi stamina yang lebih kepada mereka.
.
5) AWET MUDA
πŸ‡ Membantu para wanita tampil lebih muda dari usia asal kerana supplement merupakan perawatan secara keseluruhan bukan sahaja pada luaran malahan dalaman wanita.
.
6) HUBUNGAN INTIM
πŸ‡ Membantu para wanita menyelesaikan masalah hubungan intim suami isteri kerana supplement ini meningkatkan kesuburan sistem dalaman wanita sekaligus dapat meningkatkan peluang untuk memperolehi zuriat.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi

MERVE COSMETICS by JoyRevfaπŸ’„ (@mervecosmeticshouse)

.
Lagi sekali testimoni best penggunaan gabungan mantap produk MERVE iaitu Full Coverage Foundation dan Fairy Tears Potion. Uolls boleh tengok sendiri testimoni sis ni, segala masalah yang sis ni hadapi dapat diatasi hanya dengan gabungan mantap dua product ni. Uolls tak nak tampil cantik dan flawless juga ke macam sis ni? ❀️
.
#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#FairyTearsPotion
.
Jom wasap
0176795837
.
Ternyata lebih CANTIK dengan MERVE ❀️
.
#mervecosmetics #mervesupplements #gorgeousjuicebymerve #dropshipsahmerve #mervetestimoni #merve #mervemakeup #mervecosmetics #mekapmurah #mervegoals #mervelovers #unicornmakeup #mervefoundation #mervebrushes #mervemakeupbrushes #neelofa #joyrevfa #mervequeen #mervecosmeticmalaysia #fullcoveragefoundation #cantikbukanlagifantasi #mervekl #mervefoundationkl #mervecodkl

MERVE COSMETICS by JoyRevfaπŸ’„ (@mervecosmeticshouse)

.
Lagi sekali testimoni best penggunaan gabungan mantap produk MERVE iaitu Full Coverage Foundation dan Fairy Tears Potion. Uolls boleh tengok sendiri testimoni sis ni, segala masalah yang sis ni hadapi dapat diatasi hanya dengan gabungan mantap dua product ni. Uolls tak nak tampil cantik dan flawless juga ke macam sis ni? ❀️
.
#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#FairyTearsPotion
.
Jom wasap
0176795837
.
Ternyata lebih CANTIK dengan MERVE ❀️
.
#mervecosmetics #mervesupplements #gorgeousjuicebymerve #dropshipsahmerve #mervetestimoni #merve #mervemakeup #mervecosmetics #mekapmurah #mervegoals #mervelovers #unicornmakeup #mervefoundation #mervebrushes #mervemakeupbrushes #neelofa #joyrevfa #mervequeen #mervecosmeticmalaysia #fullcoveragefoundation #cantikbukanlagifantasi #mervekl #mervefoundationkl #mervecodkl

MERVE COSMETICS by JoyRevfaπŸ’„ (@mervecosmeticshouse)

.
Lagi sekali testimoni best penggunaan gabungan mantap produk MERVE iaitu Full Coverage Foundation dan Fairy Tears Potion. Uolls boleh tengok sendiri testimoni sis ni, segala masalah yang sis ni hadapi dapat diatasi hanya dengan gabungan mantap dua product ni. Uolls tak nak tampil cantik dan flawless juga ke macam sis ni? ❀️
.
#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#FairyTearsPotion
.
Jom wasap
0176795837
.
Ternyata lebih CANTIK dengan MERVE ❀️
.
#mervecosmetics #mervesupplements #gorgeousjuicebymerve #dropshipsahmerve #mervetestimoni #merve #mervemakeup #mervecosmetics #mekapmurah #mervegoals #mervelovers #unicornmakeup #mervefoundation #mervebrushes #mervemakeupbrushes #neelofa #joyrevfa #mervequeen #mervecosmeticmalaysia #fullcoveragefoundation #cantikbukanlagifantasi #mervekl #mervefoundationkl #mervecodkl

MERVE COSMETICS by JoyRevfaπŸ’„ (@mervecosmeticshouse)

.
Lagi sekali testimoni best penggunaan gabungan mantap produk MERVE iaitu Full Coverage Foundation dan Fairy Tears Potion. Uolls boleh tengok sendiri testimoni sis ni, segala masalah yang sis ni hadapi dapat diatasi hanya dengan gabungan mantap dua product ni. Uolls tak nak tampil cantik dan flawless juga ke macam sis ni? ❀️
.
#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#FairyTearsPotion
.
Jom wasap
0176795837
.
Ternyata lebih CANTIK dengan MERVE ❀️
.
#mervecosmetics #mervesupplements #gorgeousjuicebymerve #dropshipsahmerve #mervetestimoni #merve #mervemakeup #mervecosmetics #mekapmurah #mervegoals #mervelovers #unicornmakeup #mervefoundation #mervebrushes #mervemakeupbrushes #neelofa #joyrevfa #mervequeen #mervecosmeticmalaysia #fullcoveragefoundation #cantikbukanlagifantasi #mervekl #mervefoundationkl #mervecodkl

MERVE COSMETICS by JoyRevfaπŸ’„ (@mervecosmeticshouse)

.
Lagi sekali testimoni best penggunaan gabungan mantap produk MERVE iaitu Full Coverage Foundation dan Fairy Tears Potion. Uolls boleh tengok sendiri testimoni sis ni, segala masalah yang sis ni hadapi dapat diatasi hanya dengan gabungan mantap dua product ni. Uolls tak nak tampil cantik dan flawless juga ke macam sis ni? ❀️
.
#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#FairyTearsPotion
.
Jom wasap
0176795837
.
Ternyata lebih CANTIK dengan MERVE ❀️
.
#mervecosmetics #mervesupplements #gorgeousjuicebymerve #dropshipsahmerve #mervetestimoni #merve #mervemakeup #mervecosmetics #mekapmurah #mervegoals #mervelovers #unicornmakeup #mervefoundation #mervebrushes #mervemakeupbrushes #neelofa #joyrevfa #mervequeen #mervecosmeticmalaysia #fullcoveragefoundation #cantikbukanlagifantasi #mervekl #mervefoundationkl #mervecodkl

MERVE COSMETICS by JoyRevfaπŸ’„ (@mervecosmeticshouse)

.
Lagi sekali testimoni best penggunaan gabungan mantap produk MERVE iaitu Full Coverage Foundation dan Fairy Tears Potion. Uolls boleh tengok sendiri testimoni sis ni, segala masalah yang sis ni hadapi dapat diatasi hanya dengan gabungan mantap dua product ni. Uolls tak nak tampil cantik dan flawless juga ke macam sis ni? ❀️
.
#MERVETestimony
#FullCoverageFoundation
#FairyTearsPotion
.
Jom wasap
0176795837
.
Ternyata lebih CANTIK dengan MERVE ❀️
.
#mervecosmetics #mervesupplements #gorgeousjuicebymerve #dropshipsahmerve #mervetestimoni #merve #mervemakeup #mervecosmetics #mekapmurah #mervegoals #mervelovers #unicornmakeup #mervefoundation #mervebrushes #mervemakeupbrushes #neelofa #joyrevfa #mervequeen #mervecosmeticmalaysia #fullcoveragefoundation #cantikbukanlagifantasi #mervekl #mervefoundationkl #mervecodkl

JOYREVFA HJ MERVE Cosmetic_Ain (@zunnur27592)

Assalamualaikum& selamat mlmπŸŒƒ...BIRDNEST SKIN dh ready utk uollss semua πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘
.
【 PRE-ORDER SKINCARE DIBUKA‼️】
.🏻
.
"Saya impikan kulit wajah yang cerah, mulus sempurna!"
.
πŸ’Œ Wahai Mervelovers, impian anda bakal menjadi nyata πŸ€— .
MERVE Cosmetics dengan ini memperkenalkan Set Penjagaan Wajah dengan khasiat Sarang Burung yang bakal menjadi pujaan ramai wanita mahupun lelaki! πŸ•ŠοΈπŸ•ŠοΈπŸ•ŠοΈ
.
【 3 SET PENJAGAAN WAJAH 】
.
βœ… Bird’s Nest Face Cleanser (Bouncy & Brighter Skin)
βœ… Bird’s Nest Hydrating Toner (Soothing & Refreshing Skin)
βœ… Bird’s Nest Moisturising Cream (Lifting & Anti-Aging)
.
【 KHASIAT SARANG BURUNG 】
.
πŸ•ŠοΈ 🌷Sarang burung telah digunakan secara tradisional di China selama lebih dari empat ratus tahun kerana dipercayai mempunyai khasiat yang luar biasa!
.
🌷Sarang burung kaya dengan kolagen, nutrisi, antioksidan, protein & vitamin untuk kulit.
.
🌷Ia membantu untuk mencerahkan kulit dan memudar kedutan dan anti penuaan.
.
πŸŽ€ MENCERAHKAN KULIT
πŸŽ€ MENEGANGKAN KULIT
πŸŽ€ MELEMBABKAN KULIT
πŸŽ€ MELEMBUTKAN KULIT
.
🌷Ia membantu mengembalikan keanjalan kulit, memberi penampilan yang meyakinkan, mengatasi masalah kulit tidak bermaya dengan melahirkan kulit baru yang cerah sempurna😎
.
#MERVESkincare
#ComingSoon
#StayTuned
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Whtsapp utk sebarang pertanyaan‡️‡️‡️.
πŸ“²+013-5229428
πŸ“²+013-5229428
πŸ“²+013-5229428
.
#mervelovers #mervecosmetics #mervecosmetic_ain #joyrevfa #hafizhamidun #zulariffin #titiancinta #preorder #birdnest

MERVE COSMETICS (@merve.lover)

Lepas Pakai Lipstick Ni,
Terus Rasa Macam..
Cinderella!
.
Upss..
Bukan Cinderella,
Cinderevfa... 😍
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice
#Merve
#Cinderevfa
#cinderella #cinderevralipstick #sayajual #sayajualmurah #beauty #gorgeous #beautiful #fairytail #lovely #cute #pretty #love

MERVE COSMETICS (@merve.lover)

Lepas Pakai Lipstick Ni,
Terus Rasa Macam..
Cinderella!
.
Upss..
Bukan Cinderella,
Cinderevfa... 😍
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice
#Merve
#Cinderevfa
.

MERVE COSMETICS (@merve.lover)

Hi Gorgeous !!! Satu lagi yg berpuas hati dengan GORGEOUS JUICE by MERVE 😍😍😍 artis Indonesia repeat order... Pertama cuba dia kata nak buktikan dulu manfaat dan khasiatnya... kalau repeat oΕ•der maknanya??
TERBUKTI 😊
BUKAN INDAH KABAR DARI RUPA πŸ˜™πŸ˜˜ tq dear dah percaya konsumsi GORGEOUS JUICE untuk menjaga kulit cantikmu... Jom cuba dan buktikan sendiri
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
#merve #mervelover #mervelovers #mervecosmetic #mervecosmetics #cantikbukanlagifantasi #gorgeousjuice

JOYREVFA HJ MERVE Cosmetic_Ain (@zunnur27592)

Alhamdullilah utk rezeki awal pagi tadi...CUST dari #tamanaman Anak Bukit ni dia grab 1 barang 🌷Blue Majic Lipstick Cinderevfa & nak grab pulak lagi #skincare birdnest nnti😘
.
Jom2 ...sapa yg nak Ain COD lagi..boleh roje2x Ain melalui DM @ WHTSAAP ja terus k 😘..ada few things yg menarik menanti UOLLS semua .
COD AREA ALOR SETAR,JITRA
.
WS πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ“²+013-5229428
πŸ“²+013-5229428
πŸ“²+013-5229428
.
#mervelovers
#mervecosmetic_ain #codalorsetar #codaor #codjitra #codsgpetani #codperlis #makeupno1malaysia #makeupmurah #muamalaysia #titiancinta #tv3
More...