Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Assalamualaikum. Selamat pagi! Kakak cuma nak remind uols sale kita akan tamat 2 minggu sahaja lagi! Lepas ni tak tau bila lagi nak dapat harga kasih sayang macam ni. So uols yang try produk Merve Cosmetic wajib dapatkan sekarang tau. Mana yang foundation, fairy tears portion dan compact powder dah nak habis tu, beli stok cecepat sekarang. Nak order wassap kakak ye.

#MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

DS Merve Cosmetic 💄 (@merve_fantasy)

Tumpang lalu #MerveLovers .

T E A S E R. Elsya Fishtail Palazo, Sakura Edition. RELEASE, next week! .
Special Appearance anak patung hidup @adirasalahudi. U look so gojes darlingg!! 😉

Follow :-
@ana_nourelsya
@ana_nourelsya
@ana_nourelsya
.
#ElsyaFairies #ElsyaFishtailPalazo #ElsyaTeamFatinKedah

Iman (@ismi_iman)

Salam Jumaat ... #Repost @merve_fantasy with @repostapp
・・・
Salam Jumaat #MerveLovers 😊. Jom buat amalan2 sunat di hari Jumaat:

1) Membaca Surah Al-Kahf
2) Mandi sunat
3) Bersiwak
4) Memakai wangi-wangian
5) Banyakkan selawat
6) Pergi awal ke masjid
7) Memakai pakaian yg cantik2 dan bersih
8) Banyakkan berdoa
9) Memotong kuku

#SalamJumaat #Merve #MerveCosmetic

DS Merve Cosmetic 💄 (@merve_fantasy)

Salam Jumaat #MerveLovers 😊. Jom buat amalan2 sunat di hari Jumaat:

1) Membaca Surah Al-Kahf
2) Mandi sunat
3) Bersiwak
4) Memakai wangi-wangian
5) Banyakkan selawat
6) Pergi awal ke masjid
7) Memakai pakaian yg cantik2 dan bersih
8) Banyakkan berdoa
9) Memotong kuku

#SalamJumaat #Merve #MerveCosmetic

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

#Cantik bukan lagi Fantasi dari MERVE .
.
Kepada yg masih tercari-cari dan mencari-cari makeup yg Halal, Natural and Pure Organic dan selamat diguna sama ada luaran mahupun dalaman. Anda bolehlah mencuba semua product keluaran MERVE. Selain ianya mesra wudhuk, Halal ianya juga dapat membantu merawat kulit anda. Sambil cantik, sambil merawat.😱❤️💖😊
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

FULL COVERAGE FOUNDATION

Apakah Kelebihan Merve Foundation?? 👉Sebotol tahan 8 bulan atau lebih.
👉 Solekan tahan lebih lama.
👉Mengecilkan pori-pori yg disebabkan jerawat
👉Menjadikan kulit anda kelihatan tidak berminyak
👉Kulit lebih lembut spt baldu, licin, cerah dan sempurna
👉Berbau harum
👉Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50
👉Krim perlindungan
👉Kelihatan semula jadi
👉Tekstur yg ringan
👉Tidak mengandungi bahan kimia sintetik, Wangian tiruan, atau mana-mana toksin
👉Halal
👉Bedak asas mera wudhu
👉100% organik & bebas silikon 👉pilihan yg sempurna utk pergunaan yg tahan lama
👉Mempunyai KKM
.
[MS030 733DS]

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation. Official DS Merve Aini - MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

🔮Norafurla | Merve Cosmetics🔮 (@thefairywitch.my)

Produk MERVE ni bukan saja digilai oleh mak mak budak, anak anak dara kepada mak mak budak punnnnn tergila2kan jugak produk Fairytale Princess MERVE ni..! 😂 Tak pasal2 dari beli satu dah kena beli tiga empat set utk anak2 dara dorg.. hehehhe.. takpe laaa.. Ajar anak2 pandai jaga kecantikan dari muda kan.. 🤗
.
.
#thefairywitch
#GorgeousJuice
#FairyTearsPotion
#MakeupSecretTricksKit
#FullCoverageFoundation
#PerfectMattePowder
#IllusionCreamyConcealer
#BeautySpells #thebeautyspells
#Cinderevfa
#BlueMagicLipstick
#fairytales
#merve
#mervecosmetics
#mervelovers
#mervefamily
#mervefairytales
#mervecosmeticMalaysia
#cosmetics
#foundation
#concealer
#mattepowder
#makeup
#makeuplovers
#teamCIKECHA
#MS002080AG #KL #Nilai
#DropshipAgentWanted
+6011-16119054

Shawl x MERVE (@wanieyhashim_)

Esok depa ni nak fly jumpa mamy baru depa 💖💖💖..utk postage mmg kami akn wrap dlu dgn kasih syg...gitu....hihi..ok manis2 area kota baru..pc..pcb..kubang kerian..jalan bym..tanjung chat..walaf che yeh..wakaf bharu..pasir pekan..klu nk cod pun boleh..just wassap sis ok 💖💖💖ok mata nk lali dh ni...orite flowers semua numpa esok ye...smga Allah panjangkan umur kita semua💖💖💖selamat malam chinta semua 🌹🌹🌹
.
#teamms047 #ms047004ag #codkotabharu #codpengkalanchepa #codwakafbharu #codpasirpekan #codwakafmekzainab #mervewithwanieyhashim #merve #codkb #cod #codjalanbayam #codkubangkerian #codmerve #codkelantan #fullcoveragefoundation #serum #fairytearspotion #cinderevfa #mervelovers
More...