#MERVE Cosmetics & Health (@mervecosmetic_lovers)

Makeup Brush Set THE UNICORN yg mempunyai 5 batang berus ini dicipta khas bulu synthetic fibres yg lembut berwarna pelangi, pemegang berbentuk tanduk unicorn dan berkualiti tinggi untuk solekan setiap hari. Makeup Berus ini ada kotak yg cantik bertemakan Unicorn . Mulakan hari uolls setiap hari bersama THE UNICORN untuk hasil solekan yg cantik, cepat & mudah. Terokai wajah anda yg sememangnya penuh dgn keajaiban itu❀️
.
.
Set consists of : .
πŸ‘‰πŸΌOrange : Large Domed Powder (Powder/Blusher Brush)
.
πŸ‘‰πŸΌPink : Flat Top Buffer
(Foundation/Contour/ Buffing Concealer Brush)
.
πŸ‘‰πŸΌPurple : Precision Blush
(Blusher/ Contour/ Blending Brush)
.
πŸ‘‰πŸΌGreen : Tall Tapered Blender
(Blending/Nose & Eyes Contour Brush)
.
πŸ‘‰πŸΌTurquoise : Small Angled Blender
(Eyeshadow/Angled Eyebrow/ Highlighter Brush)
.
.
Jom Dapatkan RAMADHAN SYAWAL SALE 2017, sehingga 31 JULAI 2017, Dengan hanya RM75 aje tau uolls 😍
.
_______________________________
.
#CantikBukanLagiFantasi
.
.
.
πŸ“²+6019 326 1761 πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈRIZA
πŸ“²+6019 326 1761 πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈRIZA
.
.
.
_______________________________
@mervecosmetic_lovers
#mervelovers #mervecosmetics #berusmekap

#MERVE Cosmetics & Health (@mervecosmetic_lovers)

Wanita yang tak nak cantik , kan?
.
.
Haaa... Boleh lah cuba petua cantik kulit dan wajah ke2 ni . hokay πŸ‘ŒπŸ» .
.
.
#mervelovers @mervecosmetic_lovers

MERVE Cosmetic_Ain (@zunnur27592)

Hello #mervelovers πŸ’‹..Jom baca tips ni sambil2x tengah layan lunch meal tu πŸ˜‰ .
πŸ’ž Tip 1 :
Fairy Tears Potion (Primer)
+
Perfect Matte Powder
.
1. Pakai Fairy Tears Potion (primer) seluruh wajah
2. Basahkan sponge & ratakan Perfect Matte Powder seluruh wajah
3. Ambil berus bedak dan sapukan semula Perfect Matte Powder seluruh wajah dgn teknik dap dap sebagai penutup
.
HASILNYA πŸ‘‰πŸΌ Wajah akan kelihatan semulajadi & ringan seperti tidak memakai apa2 makeup
.
========================
.
πŸ’ž Tip 2 :
Full Coverage Foundation
+
Fairy Tears Potion (Primer)
.
1. Pakai foundation seluruh wajah
2. Picitkan 1-2 drops Fairy Tears Potion pd berus & ratakan pd seluruh wajah secara bulatan
3. Dap dapkan foundation pd parut jerawat
.
HASILNYA πŸ‘‰πŸΌ Wajah akan kelihatan flawless, cantik & glowing. Tip ini amat sesuai bagi yg suka wajah kelihatan 'dewy'
.
========================
.
πŸ’ž Tip 3 :
Fairy Tears Potion (Primer)
+
Full Coverage Foundation
+
Illusion Creamy Concealer
+
Perfect Matte Powder .
.
1. Pakai Fairy Tears Potion seluruh wajah & leher
2. Ratakan foundation seluruh wajah
3. Letakkan concealer dibawah mata, tepi hidung & pd bekas parut
4. Ambil berus bedak dan ratakan semula Perfect Matte Powder seluruh wajah dgn teknik dap dap sebagai penutup
.
HASILNYA πŸ‘‰πŸΌ Wajah akan terlihat lebih 'bold' dan sempurna. Tip ini amat sesuai bagi yg suka wajah kelihatan 'matte'
.
========================
.
πŸ’ž Tip 4 :
Fairy Tears Potion (Primer)
+
Full Coverage Foundation
.
1. Campurkan foundation & Fairy Tears Potion ini menggunakan brush, picit dalam 3 drops potion ini dan blend kan bersama foundation
2. Ratakan diwajah & leher menggunakan jari atau berus. Letak sedikit sahaja compact powder dan siap!!
.
HASILNYA πŸ‘‰πŸΌ Wajah akan ternampak lebih semulajadi ala2 kulit wajah korea. Tip ini amat sesuai bagi yg tidak suka memakai makeup & untuk ke pejabat setiap hari
.
============================
.
πŸŽ€ Gunakan berus foundation THE UNICORN dari MERVE utk blend kan foundation diseluruh wajah supaya lebih sempurna πŸŽ€

Jd tunggu apa lg ?JOM dptkn #mervecosmetics dgn Ain .
Jom WhatsappπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ“²+013-5229428
πŸ“²+013-5229428
πŸ“²+013-5229428

MERVE Cosmetic_Ain (@zunnur27592)

Assalamualaikum..Selamat tengahari semua #mervelovers
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ada product baru laahh dr #mervecosmetics ✨ Coming Soon ✨
Bird's Nest Skincare
Nutri Collagen & Whitening Booster
.
#MERVEHikayatTuanPuteri
.
Belum. Belum boleh PreOrder lg.. Sabar tau... 😁 dlm proses.. Bulan August insyallah akan di pasaran kerana Skincare dari MERVE sdg melalui proses kawalan kualiti, proses kelulusan & segala jenis proses lah..! (panjang cerita nyer kalau nk sebut satu2 kt sini.. πŸ˜…) dan ianya sungguh rumit kerana hasrat MERVE sememangnya ingin keluarkan produk skincare terbaik.. Sebenarnya, bukan senang nk dpt kelulusan yg benar2 diiktiraf suci & selamat tauuu. Finally.. Alhamdulillah, MERVE Skincare berjaya melepasi segala mcm peringkat2 selayaknya. Yg penting, skincare terbaru dari MERVE ini dapat merawat & mencantikkan kulit kita setiap hari... 😍 tak sabarnya..!! STAY TUNED..!!! πŸ’‹
.
Kawan2 pun tak sabar jugak takkkk....? πŸ€—
.
Jom kita beli product yg tengah promo sekarang sempena #mervebulanmulia .
#gorgeousjuice
#bluelipstick
#fairytearspotion
#fullcoveragefoundation
#mattepowder
.
WhatsappπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“²+013-5229428
πŸ“²+013-5229428
πŸ“²+013-5229428

merve_cosmetic_selayang (@mamarazzuq)

Kalau uolls memiliki Fairy Tears Potion & Full Coverage Foundation, ketahuilah bahawa uolls telah pun buat pilihan yang bijak 🌸
.
Kami gelarkan dua produk ini PERFECT MATCH kerana mereka saling memerlukan antara satu sama yang lain 😍
.
Gabungannya menghasilkan makeup base yang sangat sempurna dan memukau hati mereka yang melihat. Tak tipu 😘
.
Kalau uolls nak tahu, terdapat dua cara untuk gunakan dua produk hebat ini. JOM rajinkan baca :
.
⭐️ Tampil Flawless & Glowing
.
1. Pakai Full Coverage Foundation di seluruh wajah
2. Picitkan 1-2 drops Fairy Tears Potion pada berus & ratakan pada seluruh wajah secara bulatan
3. Dap dap kan Full Coverage Foundation pada parut jerawat. Siap!
.
HASILNYA :
Wajah akan kelihatan flawless, cantik & glowing. Tip ini amat sesuai bagi yang suka wajah kelihatan 'dewy.
.
⭐️ Tampil Natural & Menyerlah
.
1. Picitkan 3 drops Fairy Tears Potion dan campurkan bersama Full Coverage Foundation menggunakan berus
2. Ratakan di wajah & leher menggunakan jari atau berus.
3. Letak sedikit sahaja compact powder. Siap!
.
HASILNYA :
Wajah akan ternampak lebih semulajadi ala-ala kulit wajah korea.
Tip ini amat sesuai bagi yang tidak suka memakai makeup & untuk ke pejabat setiap hari.
.
Nampak? Sangat mudah uolls. Dua cara ini memberi kesan yang berbeza namun sangat memuaskan hati mereka yang mencubanya.
.
#MERVEBulanMenawan
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Fantasi
.
www.wasap.my/60192762126/MerveCosmetik
.
#mervelovers
#mervecosmetic
#merveselayang
#fullcoveragefoundation
#fairytearspotion
#cinderevfabluemagiclipstic
#gorgeousjuice
#makeupsecrettrickkits
#unicornbrush
#AgentMerveMS075005AG
#dropshipWanted

STOCKIST MERVE JOYREVFA MS080 (@mervecosmetics.princess)

www.merve.com.my
.
❀️ RAMADHAN SYAWAL SALE DITERUSKAN!!❀️
.
OMG.. OMG! PROMO HARGA RUNTUH diteruskan lagi uollssss. Sampai bila??
.
Sampai hujung bulan ini sahaja uolls! (31/07/2017).
.
Jadi diumumkan, harga runtuh bagi setiap produk ialah :
.
1) Gorgeous Juice : RM115
2) Full Coverage Foundation : RM85
3) Makeup Secret Tricks Kit : RM95
4) Fairy Tears Potion : rm75
5) Unicorn Makeup Brush Set : RM75
6) Pashmina With Lace : RM55
7) Pashmina Without Lace : RM45
8) Cinderevfa Blue Magic Lipstic : RM45
.
Selepas dari tarikh 31/07/2017, harga produk akan kembali seperti sediakala.
.
So apa lagi uolls, SILA serbu semua Stockist / Agent / Dropshipper MERVE sekarang juga! Dan #BorongSemua produk agar uolls mampu menjadi JELITAWAN MERVE!! 😍😍😘
.
#MERVEBulanMulia
#MERVEMonthlyPromo
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui saya Fatma, Stockist MERVE Cosmetics Princess

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual

STOCKIST MERVE JOYREVFA MS080 (@mervecosmetics.princess)

www.merve.com.my
.
❀️ RAMADHAN SYAWAL SALE DITERUSKAN!!❀️
.
OMG.. OMG! PROMO HARGA RUNTUH diteruskan lagi uollssss. Sampai bila??
.
Sampai hujung bulan ini sahaja uolls! (31/07/2017).
.
Jadi diumumkan, harga runtuh bagi setiap produk ialah :
.
1) Gorgeous Juice : RM115
2) Full Coverage Foundation : RM85
3) Makeup Secret Tricks Kit : RM95
4) Fairy Tears Potion : rm75
5) Unicorn Makeup Brush Set : RM75
6) Pashmina With Lace : RM55
7) Pashmina Without Lace : RM45
8) Cinderevfa Blue Magic Lipstic : RM45
.
Selepas dari tarikh 31/07/2017, harga produk akan kembali seperti sediakala.
.
So apa lagi uolls, SILA serbu semua Stockist / Agent / Dropshipper MERVE sekarang juga! Dan #BorongSemua produk agar uolls mampu menjadi JELITAWAN MERVE!! 😍😍😘
.
#MERVEBulanMulia
#MERVEMonthlyPromo
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui saya Fatma, Stockist MERVE Cosmetics Princess

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual

STOCKIST MERVE JOYREVFA MS080 (@mervecosmetics.princess)

www.merve.com.my
.
❀️ RAMADHAN SYAWAL SALE DITERUSKAN!!❀️
.
OMG.. OMG! PROMO HARGA RUNTUH diteruskan lagi uollssss. Sampai bila??
.
Sampai hujung bulan ini sahaja uolls! (31/07/2017).
.
Jadi diumumkan, harga runtuh bagi setiap produk ialah :
.
1) Gorgeous Juice : RM115
2) Full Coverage Foundation : RM85
3) Makeup Secret Tricks Kit : RM95
4) Fairy Tears Potion : rm75
5) Unicorn Makeup Brush Set : RM75
6) Pashmina With Lace : RM55
7) Pashmina Without Lace : RM45
8) Cinderevfa Blue Magic Lipstic : RM45
.
Selepas dari tarikh 31/07/2017, harga produk akan kembali seperti sediakala.
.
So apa lagi uolls, SILA serbu semua Stockist / Agent / Dropshipper MERVE sekarang juga! Dan #BorongSemua produk agar uolls mampu menjadi JELITAWAN MERVE!! 😍😍😘
.
#MERVEBulanMulia
#MERVEMonthlyPromo
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui saya Fatma, Stockist MERVE Cosmetics Princess

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual

Siti Norasmaa (@norasmaa)

😱😱😱
🌹MERVE COSMETIC MALAYSIA🌹 πŸŽ‰Sale dilanjutkan sehingga 30/7πŸŽ‰
*Refer R&S Sale Price* 🌹Merve Full Coverage Foundation
(code 001-005)
Retail : RM129.00(SM)/RM139.00(SS)
R&S : RM85.00(SM)/RM95.00(SS) 🌹Fairy Tears Potion
Retail : RM120.00(SM)/RM130.00(SS)
R&S : RM75.00(SM)/RM85.00(SS) 🌹Makeup Secret Trick Kit(without free concealer)
Retail :RM150.00(SM) / RM160.00(SS)
R&S : RM95.00(SM)/RM105.00(SS) 🌹Magic Blue Lipstick Cinderevfa
Retail : RM60.00(SM)/RM70.00(SS)
R&S : RM45.00(SM)/RM55.00(SS) 🌹Gorgeous Juice
Retail :RM169.00(SM)/RM179.00(SS)
R&S : RM115.00(SM)/RM125.00(SS) 🌹Pashmina Lace
Retail : RM159.00(SM)/RM169.00(SS)
R&S : RM55.00(SM)/RM65.00(SS) 🌹Pashmina No Lace *SOLD OUT*
Retail : RM129.00(SM)/RM 139.00(SS)
R&S : RM45.00(SM) / RM 55.00 (SS) 🌸Unicorn Brush *SOLD OUT*
Retail : RM150.00(SM)/RM160.00(SS)
R&S Sale : RM75.00(SM)/RM85.00(SS)

Dm Or WhatsApp sis utk order
011-21902656

#merveteamwanie
#mervecosmeticnorasmaa
#mervelovers

Azie Zahari (@merve_azscollections)

πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? Let’s check it out. πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223

#mervelovers
#gorgeousjuice
#merve_azscollections

Azie Zahari (@merve_azscollections)

πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? Let’s check it out. πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223

#mervelovers
#gorgeousjuice
#merve_azscollections

Azie Zahari (@merve_azscollections)

πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? Let’s check it out. πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223

#mervelovers
#gorgeousjuice
#merve_azscollections

Azie Zahari (@merve_azscollections)

πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? Let’s check it out. πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223

#mervelovers
#gorgeousjuice
#merve_azscollections

Azie Zahari (@merve_azscollections)

πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? Let’s check it out. πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223

#mervelovers
#gorgeousjuice
#merve_azscollections

Azie Zahari (@merve_azscollections)

πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? Let’s check it out. πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223

#mervelovers
#gorgeousjuice
#merve_azscollections

Azie Zahari (@merve_azscollections)

πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? Let’s check it out. πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223

#mervelovers
#gorgeousjuice
#merve_azscollections

Azie Zahari (@merve_azscollections)

πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? Let’s check it out. πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223

#mervelovers
#gorgeousjuice
#merve_azscollections

Azie Zahari (@merve_azscollections)

πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? Let’s check it out. πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223

#mervelovers
#gorgeousjuice
#merve_azscollections

Azie Zahari (@merve_azscollections)

πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? Let’s check it out. πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223

#mervelovers
#gorgeousjuice
#merve_azscollections

Azie Zahari (@merve_azscollections)

πŸ‡ FORMULA GORGEOUS JUICE πŸ‡
.
πŸ’Œ Ramai yang jadi putih mulus dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai yang jadi slim dengan Gorgeous Juice.
πŸ’Œ Ramai juga yang jadi sihat dalaman setelah mengamalkan Gorgeous Juice sehingga kitaran period jadi teratur, sakit pinggang sakit lutut pun boleh hilang!
.
【 Inilah kepuasan bagi pihak MERVE Cosmetics apabila dapat menyelesaikan masalah kaum wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» 】
.
Lebih dua tahun berada di pasaran, permintaan semakin menjadi-jadi sehingga kami boleh kategorikan produk Gorgeous Juice ini sebagai hot item di HQ. πŸ€—
.
So, apa formula yang terkandung di dalam JUS CANTIK yang tengah PROMO harga runtuh ni? Let’s check it out. πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223
πŸ“²πŸ“²πŸ“² 017-336 0223

#mervelovers
#gorgeousjuice
#merve_azscollections
More...