Merve Cosmetic #1 Malaysia (@mervecosmetic.borneozone)

🌸 Your perfect daily MAKEUP BASE 🌸
.
Benda paling penting bila nak makeup tentulah makeup base.
.
Fungsi dan keistimewaan make up base ialah :
.
1) Mempersiapkan kulit wajah kita seperti β€˜canvas’ yang sempurna dari cela sebelum memulakan makeup seterusnya
.
2) Dengan makeup base yang betul, akan menjaga makeup supaya tahan lebih lama & wajah kelihatan mulus sempurna (flawless)
.
3) Base makeup yang sempurna menghasilkan makeup yang tidak bercapuk walaupun sudah berjam-jam

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.

Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6010-9612858

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #sarawak #mukah #sibu #miri #kuching #bintulu #brunei #malaysia #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #princess #cantik #gojes

Merve Cosmetic #1 Malaysia (@mervecosmetic.borneozone)

🌸 Your perfect daily MAKEUP BASE 🌸
.
Benda paling penting bila nak makeup tentulah makeup base.
.
Fungsi dan keistimewaan make up base ialah :
.
1) Mempersiapkan kulit wajah kita seperti β€˜canvas’ yang sempurna dari cela sebelum memulakan makeup seterusnya
.
2) Dengan makeup base yang betul, akan menjaga makeup supaya tahan lebih lama & wajah kelihatan mulus sempurna (flawless)
.
3) Base makeup yang sempurna menghasilkan makeup yang tidak bercapuk walaupun sudah berjam-jam

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.

Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6010-9612858

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #sarawak #mukah #sibu #miri #kuching #bintulu #brunei #malaysia #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #princess #cantik #gojes

Merve Cosmetic #1 Malaysia (@mervecosmetic.borneozone)

🌸 Your perfect daily MAKEUP BASE 🌸
.
Benda paling penting bila nak makeup tentulah makeup base.
.
Fungsi dan keistimewaan make up base ialah :
.
1) Mempersiapkan kulit wajah kita seperti β€˜canvas’ yang sempurna dari cela sebelum memulakan makeup seterusnya
.
2) Dengan makeup base yang betul, akan menjaga makeup supaya tahan lebih lama & wajah kelihatan mulus sempurna (flawless)
.
3) Base makeup yang sempurna menghasilkan makeup yang tidak bercapuk walaupun sudah berjam-jam

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.

Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6010-9612858

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #sarawak #mukah #sibu #miri #kuching #bintulu #brunei #malaysia #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #princess #cantik #gojes

Merve Cosmetic #1 Malaysia (@mervecosmetic.borneozone)

🌸 Your perfect daily MAKEUP BASE 🌸
.
Benda paling penting bila nak makeup tentulah makeup base.
.
Fungsi dan keistimewaan make up base ialah :
.
1) Mempersiapkan kulit wajah kita seperti β€˜canvas’ yang sempurna dari cela sebelum memulakan makeup seterusnya
.
2) Dengan makeup base yang betul, akan menjaga makeup supaya tahan lebih lama & wajah kelihatan mulus sempurna (flawless)
.
3) Base makeup yang sempurna menghasilkan makeup yang tidak bercapuk walaupun sudah berjam-jam

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.

Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6010-9612858

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #sarawak #mukah #sibu #miri #kuching #bintulu #brunei #malaysia #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #princess #cantik #gojes

Merve Cosmetic #1 Malaysia (@mervecosmetic.borneozone)

🌸 Your perfect daily MAKEUP BASE 🌸
.
Benda paling penting bila nak makeup tentulah makeup base.
.
Fungsi dan keistimewaan make up base ialah :
.
1) Mempersiapkan kulit wajah kita seperti β€˜canvas’ yang sempurna dari cela sebelum memulakan makeup seterusnya
.
2) Dengan makeup base yang betul, akan menjaga makeup supaya tahan lebih lama & wajah kelihatan mulus sempurna (flawless)
.
3) Base makeup yang sempurna menghasilkan makeup yang tidak bercapuk walaupun sudah berjam-jam

Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.

Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6010-9612858

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #sarawak #mukah #sibu #miri #kuching #bintulu #brunei #malaysia #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #princess #cantik #gojes

Merve Cos_Shah Alam_MS080 (@mervecosmetics.princess)

Make up dari pagi smpi ke petang..sbb xblh solat kan arini..tak perlu touch pun...muka stay fresh dan semakin glow cantik...hanya pakai serum fairy tears potion, foundation dan compact powder n concealer...cantik tak kulit...saja je amek gmbr td...terasa kulit makin hari makin flawless wpun datang bulan..kulit muka xberminyak macam sebelum ni...plus I minum gojes juice from merve jugak..so kepada uolls ...jgn lupa ye pm saya ....
.
P.S : maaf xreti selfie lg..hehe..pakai amek je
.
BE MY TEAM #teammervefatma MS080

LETS ENJOY THE EXTRA INCOME WITH SELLING MERVE COSMETICS PRODUCT

Hurry Up ...I just need 31 AGENT dan 40 DROPSHIP to promote our produk for every state in Malaysia

Hurry up join my team...leave your number or whatsapp / dm us to know more bout an agent and a dropship

Permintaan produk2 MERVE yg tersangat2 laju mcm sotong goreng panas terjual setiap hari πŸ˜‹ Terima kasih sokongan padu & luar biasa hebat dari peminat2 MERVE dari dulu hingga kini..!!
.

Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6018-964 4134

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #princess #cantik #dropshipwanted #agentwanted #HJeday #HJ

Merve Cos_Shah Alam_MS080 (@mervecosmetics.princess)

Make up dari pagi smpi ke petang..sbb xblh solat kan arini..tak perlu touch pun...muka stay fresh dan semakin glow cantik...hanya pakai serum fairy tears potion, foundation dan compact powder n concealer...cantik tak kulit...saja je amek gmbr td...terasa kulit makin hari makin flawless wpun datang bulan..kulit muka xberminyak macam sebelum ni...plus I minum gojes juice from merve jugak..so kepada uolls ...jgn lupa ye pm saya ....
.
BE MY TEAM #teammervefatma MS080

LETS ENJOY THE EXTRA INCOME WITH SELLING MERVE COSMETICS PRODUCT

Hurry Up ...I just need 31 AGENT dan 40 DROPSHIP to promote our produk for every state in Malaysia

Hurry up join my team...leave your number or whatsapp / dm us to know more bout an agent and a dropship

Permintaan produk2 MERVE yg tersangat2 laju mcm sotong goreng panas terjual setiap hari πŸ˜‹ Terima kasih sokongan padu & luar biasa hebat dari peminat2 MERVE dari dulu hingga kini..!!
.

Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6018-964 4134

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #princess #cantik #dropshipwanted #agentwanted #HJeday #HJ

Merve Cos_Shah Alam_MS080 (@mervecosmetics.princess)

Make up dari pagi smpi ke petang..sbb xblh solat kan arini..tak perlu touch pun...muka stay fresh dan semakin glow cantik...hanya pakai serum fairy tears potion, foundation dan compact powder n concealer from merve...cantik tak kulit...saja je amek gmbr td...terasa kulit makin hari makin flawless wpun datang bulan..kulit muka xberminyak macam sebelum ni...plus I minum gojes juice from merve jugak..so kepada uolls ...jgn lupa ye pm saya ....
.

BE MY TEAM #teammervefatma MS080

LETS ENJOY THE EXTRA INCOME WITH SELLING MERVE COSMETICS PRODUCT

Hurry Up ...I just need 31 AGENT dan 40 DROPSHIP to promote our produk for every state in Malaysia

Hurry up join my team...leave your number or whatsapp / dm us to know more bout an agent and a dropship

Permintaan produk2 MERVE yg tersangat2 laju mcm sotong goreng panas terjual setiap hari πŸ˜‹ Terima kasih sokongan padu & luar biasa hebat dari peminat2 MERVE dari dulu hingga kini..!!
.

Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6018-964 4134

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #princess #cantik #dropshipwanted #agentwanted #HJeday #HJ

merve.cantik.putihπŸŒ·πŸ’„ (@mervecosmetics.fa)

.
Produk-produk kecantikan & kesihatan yang dikeluarkan oleh MERVE Group Holdings Berhad / MERVE Skin Health Sdn Bhd telah BERDAFTAR, DISAHKAN & DILULUSKAN oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan diperakui amat selamat digunakan setiap hari, HALAL & tiada bahan terlarang.
.
Seperti yg sedia maklum, piawaian untuk mendapatkan Sijil Kementerian Kesihatan Malaysia amatlah Ketat kerana pihak KKM mengambil berat dalam setiap aspek isi kandungan yg terkandung di dalam bahan cosmetic / supplement.
.
Syukur alhamdulillah, semua produk2 MERVE diperakui selamat, suci & hebat..!! πŸ‘πŸΌ
.
πŸ‘‰ Full Coverage Foundation
with Superfruits
No code KKM : NOT160203462K
.
πŸ‘‰ FAIRY TEARS POTION (Multivitamin Primer Serum)
No code KKM : NOT160300638K
.
πŸ‘‰ MAKEUP SECRET TRICKS KIT
.
Illusion Creamy Concealer
No code KKM : NOT160903130K
.
Perfect Matte Powder
No code KKM : NOT160904244K
.
πŸ‘‰ GORGEOUS JUICE
with Super Foods
No code KKM & didaftarkan dibawah Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK/KKM) : 060614/06/083
.
πŸ‘‰ CINDEREVFA Blue Magic Lipstick
No code KKM : NOT161200881K
.
πŸ‘‰ THE UNICORN Makeup Brush Set
Bulu berus yg halal
.
πŸ‘‰ FAIRYTALES PASHMINA
Pashmina panjang & lembut
.
Produk2 MERVE juga sememangnya DICETAK KHAS pada casing. Bukan sekadar di tampal sticker, di repack atau di rebrand. .
Oleh sebab itu, produk2 MERVE telah melalui proses R&D di kilang kami bertaraf GMP bagi memastikan produk ini diluluskan & mengikut piawaian yg ditetapkan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)
.
TERIMA KASIH & Teruskan sokongan anda terhadap produk berkualiti, suci & halal yg di cipta khas dari MERVE...! 😘 Syukur Alhamdulillah.
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6019-2245018

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #muaipoh #muataiping #muakualakangsar #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fairytale #princess #cantik #ctdk #neelofa #fattahamin #onlinebazaar #foundationspf50 #halalfoundation #halalcosmetic

merve.cantik.putihπŸŒ·πŸ’„ (@mervecosmetics.fa)

.
Produk-produk kecantikan & kesihatan yang dikeluarkan oleh MERVE Group Holdings Berhad / MERVE Skin Health Sdn Bhd telah BERDAFTAR, DISAHKAN & DILULUSKAN oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan diperakui amat selamat digunakan setiap hari, HALAL & tiada bahan terlarang.
.
Seperti yg sedia maklum, piawaian untuk mendapatkan Sijil Kementerian Kesihatan Malaysia amatlah Ketat kerana pihak KKM mengambil berat dalam setiap aspek isi kandungan yg terkandung di dalam bahan cosmetic / supplement.
.
Syukur alhamdulillah, semua produk2 MERVE diperakui selamat, suci & hebat..!! πŸ‘
.
πŸ‘‰ Full Coverage Foundation
with Superfruits
No code KKM : NOT160203462K
.
πŸ‘‰ FAIRY TEARS POTION (Multivitamin Primer Serum)
No code KKM : NOT160300638K
.
πŸ‘‰ MAKEUP SECRET TRICKS KIT
.
Illusion Creamy Concealer
No code KKM : NOT160903130K
.
Perfect Matte Powder
No code KKM : NOT160904244K
.
πŸ‘‰ GORGEOUS JUICE
with Super Foods
No code KKM & didaftarkan dibawah Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK/KKM) : 060614/06/083
.
πŸ‘‰ CINDEREVFA Blue Magic Lipstick
No code KKM : NOT161200881K
.
πŸ‘‰ THE UNICORN Makeup Brush Set
Bulu berus yg halal
.
πŸ‘‰ FAIRYTALES PASHMINA
Pashmina panjang & lembut
.
Produk2 MERVE juga sememangnya DICETAK KHAS pada casing. Bukan sekadar di tampal sticker, di repack atau di rebrand. .
Oleh sebab itu, produk2 MERVE telah melalui proses R&D di kilang kami bertaraf GMP bagi memastikan produk ini diluluskan & mengikut piawaian yg ditetapkan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)
.
TERIMA KASIH & Teruskan sokongan anda terhadap produk berkualiti, suci & halal yg di cipta khas dari MERVE...! 😘 Syukur Alhamdulillah.
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6019-2245018

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #muaipoh #muataiping #muakualakangsar #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fairytale #princess #cantik #ctdk #neelofa #fattahamin #onlinebazaar #foundationspf50 #halalfoundation #halalcosmetic

merve.cantik.putihπŸŒ·πŸ’„ (@mervecosmetics.fa)

.
πŸ’ž Tip 4 :
Fairy Tears Potion (Primer) +
Full Coverage Foundation
.
1. Campurkan foundation & Fairy Tears Potion ini menggunakan brush, picit dalam 3 drops potion ini dan blend kan bersama foundation
2. Ratakan diwajah & leher menggunakan jari atau berus. Letak sedikit sahaja compact powder dan siap!! .
HASILNYA πŸ‘‰ Wajah akan ternampak lebih semulajadi ala2 kulit wajah korea. Tip ini amat sesuai bagi yg tidak suka memakai makeup & untuk ke pejabat setiap hari πŸ˜πŸ˜πŸ˜™πŸ˜™
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6019-2245018
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #muaipoh #muataiping #muakualakangsar #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fairytale #princess #cantik #ctdk #neelofa #fattahamin #onlinebazaar #foundationspf50 #halalfoundation #halalcosmetic

merve.cantik.putihπŸŒ·πŸ’„ (@mervecosmetics.fa)

πŸ’ž Tip 3 :
Fairy Tears Potion (Primer) +
Full Coverage Foundation
+
Illusion Creamy Concealer
+
Perfect Matte Powder
.
1. Pakai Fairy Tears Potion seluruh wajah & leher
2. Ratakan foundation seluruh wajah
3. Letakkan concealer dibawah mata, tepi hidung & pd bekas parut
4. Ambil berus bedak dan ratakan semula Perfect Matte Powder seluruh wajah dgn teknik dap dap sebagai penutup
.
HASILNYA πŸ‘‰ Wajah akan terlihat lebih 'bold' dan sempurna. Tip ini amat sesuai bagi yg suka wajah kelihatan 'matte' πŸ˜πŸ˜πŸ˜™πŸ˜™
.

Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6019-2245018
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #muaipoh #muataiping #muakualakangsar #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fairytale #princess #cantik #ctdk #neelofa #fattahamin #onlinebazaar #foundationspf50 #halalfoundation #halalcosmetic

merve.cantik.putihπŸŒ·πŸ’„ (@mervecosmetics.fa)

πŸ’ž Tip 2 :
Full Coverage Foundation
+
Fairy Tears Potion (Primer)
.
1. Pakai foundation seluruh wajah
2. Picitkan 1-2 drops Fairy Tears Potion pd berus & ratakan pd seluruh wajah secara bulatan
3. Dap dapkan foundation pd parut jerawat
.
HASILNYA Wajah akan kelihatan flawless, cantik & glowing. Tip ini amat sesuai bagi yg suka wajah kelihatan 'dewy' 😍😍😍😍
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6019-2245018
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #muaipoh #muataiping #muakualakangsar #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fairytale #princess #cantik #ctdk #neelofa #fattahamin #onlinebazaar #foundationspf50 #halalfoundation #halalcosmetic

merve.cantik.putihπŸŒ·πŸ’„ (@mervecosmetics.fa)

πŸ’ž Tip 1 :
Fairy Tears Potion (Primer) +
Perfect Matte Powder
.
1. Pakai Fairy Tears Potion (primer) seluruh wajah
2. Basahkan sponge & ratakan Perfect Matte Powder seluruh wajah
3. Ambil berus bedak dan sapukan semula Perfect Matte Powder seluruh wajah dgn teknik dap dap sebagai penutup
.
HASILNYA πŸ‘‰ Wajah akan kelihatan semulajadi & ringan seperti tidak memakai apa2 makeup 😍😍😍
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6019-2245018
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #muaipoh #muataiping #muakualakangsar #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fairytale #princess #cantik #ctdk #neelofa #fattahamin #onlinebazaar #foundationspf50 #halalfoundation #halalcosmetic

merve.cantik.putihπŸŒ·πŸ’„ (@mervecosmetics.fa)

.
🌷Cantik Bukan Lagi Fantasi🌷
.
🌸FAIRY TEARS POTION🌸
Multivitamin Primer Serum
.
Mengapa ianya sangat penting??
.
Serum ini bertindak sebagai Moisturizer + Makeup Primer + Skin repair serum + Scars Treatment + Sunblock
.
Lagi????
.
Kerana ianya diperkaya dengan FORMULA HEBAT seperti :
.
πŸ’— Peptide ( anti-wrinkle )
πŸ’— Rosehip Seed Oil ( reduce scars )
πŸ’— Green Tea ( anti-oxidants )
πŸ’— Vitamin C ( pore tightening )
πŸ’— Lico Rice ( reducing redness )
πŸ’— Arbutin ( skin whitening )
πŸ’— Aloe vera ( soften skin )
πŸ’— Pumpkin ( skin renewal )
πŸ’— Dewberry ( healthy skin )
πŸ’— Chamomile ( repair skin ) .
Cepat cepat whatsapp ! Nak cantik kena bertindak cepat ! πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : +6019-2245018

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #muaipoh #muataiping #muakualakangsar #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fairytale #princess #cantik #ctdk #neelofa #fattahamin #onlinebazaar #foundationspf50 #halalserum #halalfoundation #halalcosmetic

Merve Cosmetic MS072 (@mervecosmeticms072)

Today make up ala2 smokey plum .. maaflah kalau salah istilah , sis suka hati je bagi nama .. 😁😁 Today sis guna full coverage foundation kod 002 ..sis biasa guna one layer je .. pakai skit pun dah cover everything kat muka ni .. Combination serum dan foundation memang super smooth effect dia , and easy to blend tau .. yg penting wudhuk friendly .. foundation ni water base ok , halal dan mendapat kelulusan kkm .. uoll tak perlu risau kay .

Yg nak dapatkan boleh inbox or click πŸ‘‡πŸ» http://wasap.my/60193356881/

Masih ada promo price tau .. dah boleh grab skrg utk pakai raya 😍😍 #MS072
#agentdropshipwanted
#makeupartist
#mervelovers
#makeup
#mervecosmetics
#HJ
#merve

Merve MS072 & Sitimurni TSM024 (@idayumervesitimurni)

Today make up ala2 smokey plum .. maaflah kalau salah istilah , sis suka hati je bagi nama .. 😁😁 Today sis guna full coverage foundation kod 002 ..sis biasa guna one layer je .. pakai skit pun dah cover everything kat muka ni .. Combination serum dan foundation memang super smooth effect dia , and easy to blend tau .. yg penting wudhuk friendly .. foundation ni water base ok , halal dan mendapat kelulusan kkm .. uoll tak perlu risau kay .

Yg nak dapatkan boleh inbox or click πŸ‘‡πŸ» http://wasap.my/60193356881/

Masih ada promo price tau .. dah boleh grab skrg utk pakai raya 😍😍 #MS072
#agentdropshipwanted
#makeupartist
#mervelovers
#makeup
#mervecosmetics
#HJ
#merve

Merve Cosmetic is on SALE!! (@atikah.cantikshop)

"Produk Mesra Wudhuk"
.
Apakah maksud Mesra Wudhuk?
.
Mesra wudhuk bukan bermakna makeup yang anda pakai tidak perlu dicuci.
.
Mesra wudhuk bermaksud makeup tersebut amat mudah dicuci dan mudah ditanggalkan sebelum mengambil wudhuk.
.
Foundation mahupun compact powder keluaran MERVE amat senang dicuci dan mudah ditanggalkan kerana ianya bukan bersifat "waterproof" kerana TIDAK MENGANDUNGI SILIKON. Product MERVE adalah produk yang berasaskan air.
.
Untuk pengetahuan semua, silikon bersifat "waterproof" ibarat lapisan plastik yang menutupi kulit dan menjadikan makeup sukar ditanggalkan.
.
Keadaan ini menyebabkan makeup anda perlu dicuci berkali-kali sebelum berwudhuk. Bayangkanlah kiranya masih terdapat sisa-sisa makeup diwajah yang tidak dicuci dengan baik, sudah tentu wudhuk yang diambil tidak sempurna kerana air wudhuk tidak sampai ke lapisan kulit anda akibat terlindung dengan silikon.
.
JADI APA YANG PATUT ANDA LAKUKAN?
.
Sebelum nak ambil wudhuk, cuci makeup di wajah dengan air atau tisu basah pun sudah boleh menanggalkan makeup dari product MERVE. Tak perlu susah-susah nak pakai pencuci muka atau makeup remover!
.
Walaupun produk MERVE tiada silikon, apabila dipakai wajah tetap kelihatan cantik sempurna dan tidak comot!
.
Yang penting, pastikan wajah benar-benar bersih sebelum mengambil wudhuk dan teruskan berwudhuk tanpa rasa was-was! Lepas solat, anda boleh lah touch up semula foundation atau bedak tadi. Mudah kan!
.
Apa lagi, jom gunakan produk MERVE kerana ia amat diyakini.
.
πŸ“±0166623211
πŸ“±0166623211
πŸ“±0166623211
.
#letsbeextracantik #cantik #cantikluarbiasa #cantikluardalam #cantikluarcantikdalam #mervecik #merveagent #mervelovers #mervecosmetic #mervedropship #mervecosmeticmalaysia #mervecosmetics #mesrawudhu #mesrawuduk #mesrawudhuk #beyoutiful
More...