MERVE Stockist Kota Damansara (@ladyanna.beaute)

Haa.. Untuk awak yg ada masalah jerawat, jeragat, parut, tona kulit tak sekata sampai nak berdepan dgn public pon malu boleh la guna serum ni. ...
Serum #FairyTearsPotion ni 100% Organik dan natural membantu mengecutkan jerawat, pudarkan parut,tegangkan kulit serta serikan wajah anda. ...
Boleh juga digunakan sebagai sunblock ...
Gel biru bauan Dewberry ni terus meresap kedalam kulit dan tidak berminyak. Kulit rasa halus dan licin je lepas guna.
Tambahan pula, 1 botol ni tahan lebih 3 bulan penggunaan πŸ˜€

Nk order la tu kan?? Jom whatsapp number di atas(bio) πŸš—COD : Kota Damansara shj.
#mervestockistkd #mervestockist #mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticsbyjoyrevfa #mervelovers #ladyannaenterprise #fairytalescosmetic #kotadamansara #kosmetik

MERVE Stockist Kota Damansara (@ladyanna.beaute)

KENAPA PERLU PAKAI SERUM?
.
Korang nak cara yang senang, cepat, pantas untuk dapatkan kulit cantik berseri? Pakai serum dah cukup untuk dapat kulit betul-betul cantik, halus dan berseri.
.
Kenapa serum?
.
Sebab serum mengandungi molekul yang lebih kecil dan aktif daripada krim kecantikan biasa. So bila kita pakai serum, ia mudah meresap jauh ke dalam lapisan kulit.
.
Paling best, serum JAUH LEBIH BERKESAN daripada krim. Kesan lebih cepat untuk kulit berseri dan awet muda.
.
Serum MERVE pulak senang nak apply. Sesuai sangat untuk kita-kita yang tak rajin nak pakai macam macam kat muka. Picit je serum dalam 2-3 picit then sapu ke seluruh muka. Biarkan meresap sendiri jauh ke dalam lapisan kulit. Senang!
.
Tak susah dah untuk tampil cantik berseri uolls. πŸ˜‰πŸ˜˜πŸ˜˜
.
Serum keluaran MERVE ni kaya dengan Collagen & Vitamin C yang membantu menyihatkan kembali struktur kulit dari dalam. Sebab tu ramai wanita yang BERPUAS HATI.
.
Paling BEST, serum ni mampu bertahan hingga 3 bulan dengan penggunaan siang dan malam.
.
#CantikBukanLagiFantasi
#MERVETestimony
#FairyTearsPotion
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
Dapatkan produk-produk impian anda melalui stockist / agent / dropshipper sah MERVE sahaja! πŸ’«.
#mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticsbyjoyrevfa #mervelovers #mervestockist #ladyannaenterprise #kotadamansara #kosmetik #fairytalescosmetic

FARID KAMIL MERVE Cosmetic_Ain (@zunnur27592)

.
⚠️ 13 DAYS LEFT ⚠️
.
Let's enjoy MERVE New Year Sale starting from 01/01/2018 until 31/01/2018 β€ΌοΈβ€ΌοΈπŸ’«
.
You will be happy! 😍😍😍
.
YES! You totally deserve to be happy, our dear women 😘
.
Beauty not just a fantasy ❀️
.
#MERVENewYearSale
#MERVENews
#MERVEPromotion
.
Whtsapp ‡️‡️‡️
.
πŸ“²+013-5229428 .
#merveskincare #mervelovers #joyrevfa #MERVEAgentKedah #mervecosmetic_ain #skincaremurah #faridkamil #dianadanielle #kekasihpaksarela #freegift #freecod #freepostage

Merve Cosmetic (@byyunnrasdi)

Bahan yang terkandung dalam Moisturizing Cream - Bird's Nest Skincare -

Aqua β€’ Dimethicone β€’ Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil β€’ Glycerin β€’ Phenoxyethanol β€’ Swiftlet Nest Extract β€’ Polyacrylamide β€’ C13-14 Isoparaffin β€’ Laureth-7 β€’ Linolenic Acid β€’ Linoleic Acid β€’ PEG-40 Hydrogenated Castor Oil β€’ Alcohol β€’ 1,3-Butylene Glycol β€’ Ethylhexylglycerin β€’ Tocopheryl Acetate β€’ Parfum β€’ Acetyl Heptapeptide-9 β€’ Colloidal Gold β€’ Arbutin β€’ Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract β€’ Lecithin β€’ Sodium Ascorbyl Phosphate β€’ Tocopherol β€’ Glutathione

#tixara#tixarateam#merve#mervecosmetic#merveskincare#mervelovers#makeuplovers#makeuplook#makeuptools#skinhealth#skinrepair#skinprotection#spf50#secretbeauty#mua#nealofarhijab#urbandecay#pupaowl#beautyblender#newyear#sayapakai#sayajual#fairytales

MERVE Stockist Kota Damansara (@ladyanna.beaute)

{{ NEW YEAR SALE }} RM75.00 only !

Free🎁 with every purchase.
Exclusive from Lady A #ladyannaenterprise 😎 β€’πŸ’«
Authorize stockist Kota Damansara / PJ area πŸ†”MS100

#mervestockistkd #mervestockist #mervecosmeticmalaysia #mervelovers #fairytalescosmetic

MERVE Stockist Kota Damansara (@ladyanna.beaute)

πŸ“’πŸ“£ [ Pengumuman Penting ]

Lady A nk buka peluang anda yg nk cari extra income dgn cara yg sempoi, senang je kat rumah pon boleh buat sambil tgk tV πŸ“Ί. ... Material spt gambar, caption promotion semua disediakan. Haa.. Tinggal post post & amik order customer jek kt media sosial masing2.. Segala urusan postage / restock produk semua Lady A yg buat.. Haa.. Mudah ke mudah?? Mudah sgt dah nk offer kerja ni.. Kalau rasa susah jugak lagi taktau lah haihh.. πŸ˜…
πŸ“βœ’οΈπŸ’» ... Kalau RAJIN KERJA ada Rewards okay Lady akan kasi πŸŽπŸŽ€ #dropshipwanted #mervestockist #ladyannaenterprise #mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticsbyjoyrevfa #mervelovers #fairytalescosmetic

MERVE Stockist Kota Damansara (@ladyanna.beaute)

All ready stock** Jgn rebut2 insyallah semua dapat.. Kita respond 1 1 okay.. Sales Sehingga 31hb Januari 2018πŸŽ‰πŸŽˆ **except Makeup Secret Trick Compact Powder ** πŸ’«β€’
#mervestockist #mervestockistkd #mervecosmeticmalaysia #mervelovers #mervecosmeticsbyjoyrevfa #ladyannaenterprise #fairytalescosmetic #kosmetik #kotadamansara

By LittlePrincessZamEra (@deluxecouture_)

β€’ FAIRY TEARS POTION β€’ ADALAH RAHSIA AWET MUDA
.
JIMATKAN DUIT & MASA
πŸ’Œ Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa kos yang tinggi kerana serum ini direka khas bertindak sebagai moisturizer, makeup primer, skin repair serum, scars treatment dan sunblock yang hebat. Segalanya dalam satu produk!
.
MAKEUP TAHAN LAMA
πŸ’Œ Membantu para wanita untuk mendapatkan impact makeup yang tahan lama apabila menambah penggunaan serum ini dalam step pemakaian makeup.
.
MAKEUP LEBIH SEMPURNA
πŸ’Œ Membantu para wanita yang berβ€˜makeup’ untuk menjadikan makeup mereka lebih cantik lebih lebih lagi apabila serum ini dicampur dengan foundation, makeup base menjadi lebih sempurna & glowing.
.
SELESA
πŸ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari serum yang cepat meresap ke kulit wajah dengan serta merta tanpa rasa melekit dan tidak selesa.
.
KECANTIKAN KULIT
πŸ’Œ Membantu para wanita memperolehi kulit wajah yang flawless, tidak berparut dan menaikkan seri wajah kerana serum ini mampu merawat parut dan menghasilkan sel kulit baru yang sihat.
.
BELI βœ… SCAN βœ… MENANG βœ…
SAMBIL BELI PRODUK, SAMBIL DAPAT HADIAH BEST
.
πŸ’Œ Setiap produk MERVE ada sticker hologram πŸ’Œ Tinggal gores & scan je sticker hologram tu guna handphone
πŸ’Œ Uolls akan dapat nombor kod cabutan bertuah. Tinggal isi details je tau.
πŸ’Œ Dari situ lah uolls boleh dapat hadiah-hadiah best daripada MERVE 😍
πŸ’Œ Pengguna bertuah akan dipilih melalui teknik Cabutan Bertuah secara live di page MERVE oleh Founder Joy Revfa & President Radz Mohd setiap bulan tau. πŸ€—
.
#FairyTearsPotion
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
.
#mervestockist #mervestockistkd #mervecosmeticmalaysia #mervelovers #ladyannaenterprise #kosmetik #fairytalescosmetic #deluxecouture

Merve Cosmetic (@byyunnrasdi)

Hai hai . Comel tak saya ? Saya la baby baru merve yang baru keluar tu . Tapi takde la baru sangat . Tahun lepas je. Hehe. Saya berasaskan sarang burung walet tau. Khasiat pon banyak . Mai la kenali saya ! πŸ˜‰

#tixara#tixarateam#merve#mervecosmetic#merveskincare#mervelovers#makeuplovers#makeuplook#makeuptools#skinhealth#skinrepair#skinprotection#spf50#secretbeauty#mua#nealofarhijab#urbandecay#pupaowl#beautyblender#newyear#sayapakai#sayajual#fairytales

By LittlePrincessZamEra (@deluxecouture_)

⚠️ 13 DAYS LEFT ⚠️
.
Let's enjoy MERVE New Year Sale starting from 01/01/2018 until 31/01/2018 β€ΌοΈβ€ΌοΈπŸ’«
.
You will be happy! 😍🌹😍
.
YES! You totally deserve to be happy, our dear women 😘
.
Beauty not just a fantasy ❀️
.
#MERVENewYearSale

#MERVEPromotion
.
Get your dream products through our authorized stockist / agent / dropshipper. πŸ’«
.
#mervestockist #mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticsbyjoyrevfa #mervelovers #ladyannaenterprise #kotadamansara #kosmetik #fairytalescosmetic

MERVE Stockist Kota Damansara (@ladyanna.beaute)

"Selamat Tengah Hari" #mervelovers.. Lepas solat Zohor nnt jgn lupa touch up bibir dgn #cinderevfabluemagiclipstick k.. Touch up sikit je dah cukup bg merawat bibir supaya sentiasa moist sepanjang hari πŸ’„ πŸ’«.
#mervestockist #mervestockistkd #mervecosmeticmalaysia #mervecosmeticsbyjoyrevfa #kosmetik #fairytalescosmetic #ladyannaenterprise

MERVE Stockist Kota Damansara (@ladyanna.beaute)

πŸ’œFORMULA SARANG BURUNG YANG TERKANDUNG DI DALAM SKINCARE KELUARAN MERVE MENDAPAT PERHATIAN RAMAI
.
Kenapa MERVE mengilhamkan skincare dengan formula Sarang Burung ❓❓
.
πŸ•ŠοΈ Sarang burung telah digunakan secara tradisional di China selama lebih dari empat ratus tahun kerana dipercayai mempunyai khasiat yang luar biasa!
.
πŸ•ŠοΈ Sarang burung kaya dengan kolagen, nutrisi, antioksidan, protein & vitamin untuk kulit.
.
πŸ•ŠοΈ Ia membantu untuk mencerahkan kulit dan memudar kedutan dan anti penuaan.
.
πŸ’Ÿ Mencerahkan Kulit
πŸ’Ÿ Menegangkan Kulit
πŸ’Ÿ Melembabkan Kulit
πŸ’Ÿ Melembutkan Kulit
.
πŸ•ŠοΈ Ia membantu mengembalikan keanjalan kulit, memberi penampilan yang meyakinkan, mengatasi masalah kulit tidak bermaya dengan melahirkan kulit baru yang cerah sempurna!
.
Oleh kerana terlalu banyak khasiat yang terkandung di dalam Sarang Burung yang telah digunakan secara meluas di China, MERVE telah menghasilkan 3 produk kecantikan kulit yang berasaskan formula sarang burung dalam botol yang sangat mudah dibawa kemana-mana sahaja! πŸ•ŠοΈ
.
βœ… Bird’s Nest Face Cleanser
β€’ Bouncy & Brighter Skin
.
βœ… Bird’s Nest Hydrating Toner
β€’ Soothing & Refreshing Skin
.
βœ… Bird’s Nest Moisturising Cream
β€’ Lifting & Anti-Aging
.
JOM dapatkan produk ini dengan harga promo New Year Sale sehingga 31/01/2018 ini. πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘ #MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
πŸ’«
#mervestockist #mervestockistkd #mervecosmeticmalaysia #mervelovers #mervecosmeticsbyjoyrevfa #fairytalescosmetic #ladyannaenterprise #kotadamansara #kosmetik

MERVE Stockist Kota Damansara (@ladyanna.beaute)

FORMULA SARANG BURUNG YANG TERKANDUNG DI DALAM SKINCARE KELUARAN MERVE MENDAPAT PERHATIAN RAMAI
.
Kenapa MERVE mengilhamkan skincare dengan formula Sarang Burung ❓❓
.
πŸ•ŠοΈ Sarang burung telah digunakan secara tradisional di China selama lebih dari empat ratus tahun kerana dipercayai mempunyai khasiat yang luar biasa!
.
πŸ•ŠοΈ Sarang burung kaya dengan kolagen, nutrisi, antioksidan, protein & vitamin untuk kulit.
.
πŸ•ŠοΈ Ia membantu untuk mencerahkan kulit dan memudar kedutan dan anti penuaan.
.
πŸ’Ÿ Mencerahkan Kulit
πŸ’Ÿ Menegangkan Kulit
πŸ’Ÿ Melembabkan Kulit
πŸ’Ÿ Melembutkan Kulit
.
πŸ•ŠοΈ Ia membantu mengembalikan keanjalan kulit, memberi penampilan yang meyakinkan, mengatasi masalah kulit tidak bermaya dengan melahirkan kulit baru yang cerah sempurna!
.
Oleh kerana terlalu banyak khasiat yang terkandung di dalam Sarang Burung yang telah digunakan secara meluas di China, MERVE telah menghasilkan 3 produk kecantikan kulit yang berasaskan formula sarang burung dalam botol yang sangat mudah dibawa kemana-mana sahaja! πŸ•ŠοΈ
.
βœ… Bird’s Nest Face Cleanser
β€’ Bouncy & Brighter Skin
.
βœ… Bird’s Nest Hydrating Toner
β€’ Soothing & Refreshing Skin
.
βœ… Bird’s Nest Moisturising Cream
β€’ Lifting & Anti-Aging
.
JOM dapatkan produk ini dengan harga promo New Year Sale sehingga 31/01/2018 ini. πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘ #MERVESkincare
#BirdsNestSecret
.
Ternyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❀️
.
πŸ’«
#mervestockist #mervestockistkd #mervecosmeticmalaysia #mervelovers #mervecosmeticsbyjoyrevfa #fairytalescosmetic #ladyannaenterprise #kotadamansara #kosmetik
More...