MERVE COSMETICS.PERAK๐ŸŒธ (@mervecosmetics.fa)

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ LAST DAY FTP PROMOTION !!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ”ฅ10 Kebaikan Fairy Tears Potion Multivitamin Primer Serum ๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฅ Serum pencerah kulit
๐Ÿ’ฅ Bau harum dengan ekstrak dewberry
๐Ÿ’ฅ Menghapuskan parut secara efektif
๐Ÿ’ฅ Menegangkan kulit yang kendur
๐Ÿ’ฅ Meresap ke dalam lapisan terdalam kulit
๐Ÿ’ฅ Cepat meresap ke kulit & tidak melekit
๐Ÿ’ฅ Menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone
๐Ÿ’ฅ Menghasilkan sel kulit baru & sihat
๐Ÿ’ฅ Makeup tahan lama & berseri seri
๐Ÿ’ฅ Mengecilkan liang roma terbuka
.
Jangan tunggu lagi, nak cantik cepat kena bertindak cepat uollss. Fast action fast result! ๐Ÿ˜
.
โŒโŒHarga biasa RM 120
.
#MERVEMonthlyPromo April 2017
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ RM75 SAHAJAโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
Cepat cepat dapatkan serum ini sementara promosi April 2017 uolss!! ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ’ž MERVE Cosmetics, BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿ’•
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : ๐Ÿ“ฒ 019-2245018
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #muaipoh #muataiping #muakualakangsar #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #onlinebazaar #halalfoundation #halalcosmetic #serum #halalserum

MERVE COSMETICS.PERAK๐ŸŒธ (@mervecosmetics.fa)

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ LAST DAY FTP PROMOTION !!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ”ฅ10 Kebaikan Fairy Tears Potion Multivitamin Primer Serum ๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฅ Serum pencerah kulit
๐Ÿ’ฅ Bau harum dengan ekstrak dewberry
๐Ÿ’ฅ Menghapuskan parut secara efektif
๐Ÿ’ฅ Menegangkan kulit yang kendur
๐Ÿ’ฅ Meresap ke dalam lapisan terdalam kulit
๐Ÿ’ฅ Cepat meresap ke kulit & tidak melekit
๐Ÿ’ฅ Menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone
๐Ÿ’ฅ Menghasilkan sel kulit baru & sihat
๐Ÿ’ฅ Makeup tahan lama & berseri seri
๐Ÿ’ฅ Mengecilkan liang roma terbuka
.
Jangan tunggu lagi, nak cantik cepat kena bertindak cepat uollss. Fast action fast result! ๐Ÿ˜
.
โŒโŒHarga biasa RM 120
.
#MERVEMonthlyPromo April 2017
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ RM75 SAHAJAโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
Cepat cepat dapatkan serum ini sementara promosi April 2017 uolss!! ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ’ž MERVE Cosmetics, BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿ’•
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : ๐Ÿ“ฒ 019-2245018
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #muaipoh #muataiping #muakualakangsar #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #onlinebazaar #halalfoundation #halalcosmetic #serum #halalserum

MERVE COSMETICS.PERAK๐ŸŒธ (@mervecosmetics.fa)

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ LAST DAY FTP PROMOTION !!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ”ฅ10 Kebaikan Fairy Tears Potion Multivitamin Primer Serum ๐Ÿ”ฅ
.
๐Ÿ’ฅ Serum pencerah kulit
๐Ÿ’ฅ Bau harum dengan ekstrak dewberry
๐Ÿ’ฅ Menghapuskan parut secara efektif
๐Ÿ’ฅ Menegangkan kulit yang kendur
๐Ÿ’ฅ Meresap ke dalam lapisan terdalam kulit
๐Ÿ’ฅ Cepat meresap ke kulit & tidak melekit
๐Ÿ’ฅ Menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone
๐Ÿ’ฅ Menghasilkan sel kulit baru & sihat
๐Ÿ’ฅ Makeup tahan lama & berseri seri
๐Ÿ’ฅ Mengecilkan liang roma terbuka
.
Jangan tunggu lagi, nak cantik cepat kena bertindak cepat uollss. Fast action fast result! ๐Ÿ˜
.
โŒโŒHarga biasa RM 120
.
#MERVEMonthlyPromo April 2017
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ RM75 SAHAJAโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ
.
Cepat cepat dapatkan serum ini sementara promosi April 2017 uolss!! ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ’ž MERVE Cosmetics, BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿ’•
.
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : ๐Ÿ“ฒ 019-2245018
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #muaipoh #muataiping #muakualakangsar #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #onlinebazaar #halalfoundation #halalcosmetic #serum #halalserum

MERVE COSMETICS.PERAK๐ŸŒธ (@mervecosmetics.fa)

๐Ÿ‘ธ Founder MERVE, Cik Joy Revfa semestinya menggunakan produk MERVE untuk Majlis Berinai beliau ๐Ÿ˜
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi โค๏ธ
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Untuk sebarang keterangan mengenai cara untuk dapatkan produk MERVE Cosmetics, sila hubungi/whatsapp : ๐Ÿ“ฒ 019-2245018
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #ipoh #taiping #kualakangsar #muaipoh #muataiping #muakualakangsar #student #uitm #usas #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #skincare #foundation #feedback #onlinebazaar #halalcosmetic

IFLAWLESS๐ŸŒธVEVIOUS๐ŸŒธiOLs๐ŸŒธMERVE (@borongmakeupstuff)

with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
.
.
Apakah maksud Mesra Wudhuk?
.
Mesra wudhuk bukan bermakna makeup yang anda pakai tidak perlu dicuci.
.
Mesra wudhuk bermaksud makeup tersebut amat mudah dicuci dan mudah ditanggalkan sebelum mengambil wudhuk.
.
Foundation mahupun compact powder keluaran MERVE amat senang dicuci dan mudah ditanggalkan kerana ianya bukan bersifat "waterproof" kerana TIDAK MENGANDUNGI SILIKON. Product MERVE adalah produk yang berasaskan air.
.
Untuk pengetahuan semua, silikon bersifat "waterproof" ibarat lapisan plastik yang menutupi kulit dan menjadikan makeup sukar ditanggalkan.
.
Keadaan ini menyebabkan makeup anda perlu dicuci berkali-kali sebelum berwudhuk. Bayangkanlah kiranya masih terdapat sisa-sisa makeup diwajah yang tidak dicuci dengan baik, sudah tentu wudhuk yang diambil tidak sempurna kerana air wudhuk tidak sampai ke lapisan kulit anda akibat terlindung dengan silikon.
.
JADI APA YANG PATUT ANDA LAKUKAN?
.
Sebelum nak ambil wudhuk, cuci makeup di wajah dengan air atau tisu basah pun sudah boleh menanggalkan makeup dari product MERVE. Tak perlu susah-susah nak pakai pencuci muka atau makeup remover!
.
Walaupun produk MERVE tiada silikon, apabila dipakai wajah tetap kelihatan cantik sempurna dan tidak comot!
.
Yang penting, pastikan wajah benar-benar bersih sebelum mengambil wudhuk dan teruskan berwudhuk tanpa rasa was-was! Lepas solat, anda boleh lah touch up semula foundation atau bedak tadi. Mudah kan!
.
Apa lagi, jom gunakan produk MERVE kerana ia amat diyakini.

#MerveLovers
#MerveFamily
#InfoMerve
#MesraWuduk
#InfoKecantikan
#JoyRevfa
#JomCantik
#MesraSolat
#MerveCosmetic
#MerveCosmeticMalaysia
#SayaJualMerve
#MerveTerbaik

Jue_Merve Cosmetic & RCW (@juejohar)

๐Ÿ“ขREMINDER!! today is last day offer!! Jom cepat grab siapa cepat dia dapat! Jangan menyesal uolls..serum ni best sgt..baunya yg wangi, cepat meresap, kulit jadi tegang, fresh n glowing๐Ÿ˜dan juga boleh blend dengan foundation Merve
.
Whatsapp 0162879438
.
.
#sayagunasayajual #MERVEMonthlyPromo #MERVEbulanmenawan #mervelovers #mesrawudhuk #halalproduk #lulusKKM #localproduk #teammyarosa

MERVE COSMETIC (@cheqwa.co)

Salam Subuh Awak.. Nak Kuar Pergi Kenduri Ke Tengahari Nanti??
.

Malas Makeup Beria Ria?? Jom La Cuba Merve Full Coverage Foundation Nii.. Sekali Pakai Terus Jatuh Hati ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

Full Coverage Foundation Ni Ada 3 Code Yang Mengikut Kesesuaian Kulit Korang Tau..
.

# 01 - Light Skin
# 02 - Medium Skin
# 03 - Dark Skin
.

Nak Oder ?? WhatsApp CheqWa 0108866025 ..
.

#nakcantikcarisaya #nakcantik #sayajual #sayapakaisayajual #sayajualkosmetik #sayajualmerve #merve #mervelovers #merveproduct #mervemalaysia #mervecosmetic #foundationmerve #FullCoverageFoundation #cantikbukanlagifantasi

Save RM69 With Merve Combo (@cantikshopbyatikah)

SEHINGGA ESOK SAHAJA!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Paling berbaloi utk beli sekarang adalah #fairytearspotion sebab harga gila-gila runtuh punya bulan ni. Tapi kalau kurang bajet tapi nak join contest jugak, boleh beli #bluemagiclipstick yg harga RM45 sahaja utk bibir menawan gituuu!๐Ÿ’‹
.
Kalau ada apa2 soalan atau nak order terus jgn segan2 whatsapp/telegram I kat 0166623211 okayy!
.
#mervecosmetickl #mervecosmeticmalaysia #mervecosmetic #mervecosmetics #mervepromo #mervecik #merveagent #mervelovers #merveproduct #letsbeextracantik #cantik #cantikluardalam #cantikluarcantikdalam #cantikbukanlagifantasi

Jue_Merve Cosmetic & RCW (@juejohar)

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขLAST CALL๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขLAST CALL๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขLAST CALL
.
Esok last day promosi Fairy Tears Potion Serum cepat2 grab tengah laku kerass๐Ÿ˜ฑsiapa yg nak order blh wasap 0162879438.
.
.
#MERVEMonthlyPromo #MERVEbulanmenawan #mervelovers #sayagunasayajual #mesrawudhuk #halalproduk #lulusKKM #localproduk

MEKAP.FAIRYTALES.LOFATTAH (@mervecosmetics.lovers)

.
๐Ÿฆ„Pada awal kemunculan produk MERVE pada tahun 2015 yg diasaskan & dipilih sendiri oleh Joy Revfa, adalah MERVEILLES di dalam bahasa French membawa maksud KEHEBATAN.. dan pd tahun 2016, kita pendek kan nama tersebut (lebih senang disebut) menjadi MERVE yg juga membawa maksud CANTIK dalam bahasa turkish.. โ˜บ๏ธ Ya seperti itu lah asal usul nama MERVE Cosmetics .. ๐Ÿ’•
.
๐Ÿฆ„ Utk pengetahuan semua, nama MERVE telah ditrademark kan di Malaysia oleh Myipo.. jadi tidak akan terjadi produk lain yg menggunakan nama MERVE juga claim as their product.. Jika ada yg menggunakan, pihak MERVE berhak cabar/saman individu tersebut kerana menggunakan nama yg sama..๐Ÿ’•
.
Ternyata lebih CANTIK dengan MERVE โค๏ธ
.
#mervecosmetics #mervesupplements #gorgeousjuicebymerve #dropshipsahmerve #mervetestimoni #merve #mervemakeup #mervecosmetics #mekapmurah #mervegoals #mervelovers #unicornmakeup #mervefoundation #mervebrushes #mervemakeupbrushes #neelofa #joyrevfa #mervequeen #mervecosmeticmalaysia #fullcoveragefoundation #cantikbukanlagifantasi #merveJB #MERVEmelaka

MERVE, VEVIOUS, iFLAWLESS,NSIS (@kosmetik_murah_cikbebe)

.
.
Syukur alhamdulillah, semua produk2 MERVE diperakui selamat, suci & hebat..!! ๐Ÿ‘ .
. ๐Ÿ‘‰Full Coverage Foundation
with Superfruits
No code KKM : NOT160203462K
.
๐Ÿ‘‰FAIRY TEARS POTION (Multivitamin Primer Serum)
No code KKM : NOT160300638K
.
๐Ÿ‘‰MAKEUP SECRET TRICKS KIT
.
๐Ÿ‘‰Illusion Creamy Concealer
No code KKM : NOT160903130K
.
๐Ÿ‘‰Perfect Matte Powder
No code KKM : NOT160904244K
.
๐Ÿ‘‰GORGEOUS JUICE
with Super Foods
No code KKM & didaftarkan dibawah Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK/KKM) : 060614/06/083
.
๐Ÿ‘‰CINDEREVFA Blue Magic Lipstick
No code KKM : NOT161200881K
.
๐Ÿ‘‰THE UNICORN Makeup Brush Set
Bulu berus yg halal .
Korang nak lawa , meletop meh sini dapatkan dari kami ... .
.
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp ke 0123752145 ๐Ÿ’‹ .
.
๐Ÿ“ฎ #PosLaju setiap hari kecuali Sabtu & Ahad ye.. Payment sebelom3ptg, kami akan pos pada hari yang sama, Insyallah .
.
.
#MERVECosmetics #mervelovers #mervemalaysia #sayajual #bazarkecantikan #sayasukacantik #cantik #comel #theunicornbymerve #berusmakeup #gorgeousjuicebymerve #cinderevfa #lipstikbiru #perfectmattepowder #sayajualsayaguna #sayajual #cikbebe

MEKAP.FAIRYTALES.LOFATTAH (@mervecosmetics.lovers)

.
๐Ÿ˜ŠHello beautiful ๐Ÿ’• Kite dah consume Gorgeous Juice. ๐Ÿ‡๐Ÿธ Awak dah ke? Utk syg2 kite yg dah start consume tu, jgn lupa MINUM BANYAK AIR okay. .๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
๐Ÿ˜Š Makan apa2 supplement pun, mesti kena minum banyak supaya dpt detox balik badan tu okay dear? ๐Ÿ˜
.
Yg belum cuba tu, nak order? Esok dah tarikh LAST PROMOSI tau.๐Ÿ˜ฐ .
.
NORMAL PRICE RM 169
๐ŸŽŠPROMO PRICE till 30 April 2017 RM 135๐ŸŽŠ
.
NAK KE NAKKKK SGT?????
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi โค๏ธ
.
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp saya kay
0197108319
0197108319
0197108319
.

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #pr#snowwhitethemed #snowwhite #snowwhiteskincare #mervecosmeticssnowwhite #mervecosmeticsmalaysia #mervecosmeticsskincare #mervemelaka #mervequeen #lofattah #mervequeen #mervelovers

MERVE COSMETICS KUALA LUMPUR (@mervecosmetics.lina)

List price for april.
.
Tnggl sehari je lagi sblm berakhir nya promo.
.
Cpt wasap o dm sis untk order.
.
0169027438.
.
.
#mervelovers #merveborakborak #mervecosmetic

MERVE COSMETICS KUALA LUMPUR (@mervecosmetics.lina)

Compact powder yang sng dipakai.
.
Tak bercapuk.
.
Tekstur yang ringan.
.
Paling best produk mesra wuduk.
.
Dan banyak kelebihan lagi.
.
Meh dm o wasap sis for order.
.
0169027438.
.
#merveborakborak #mervelovers #MERVETestimony #mevetips

MERVE COSMETICS.PERAK๐ŸŒธ (@mervecosmetics.fa)

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? ๐Ÿ˜ฑ
.
Tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu??
.
Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! ๐Ÿ˜ sebab??
.
โœ”๏ธnampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan
โœ”๏ธboleh dijadikan pemerah pipi
โœ”๏ธtahan lebih 24jam !!
โœ”๏ธDah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je
.
๐ŸŒน UNTUK BIBIR ๐ŸŒน
โœ”๏ธFormula terbaik yg dicipta khas untuk yang mempunyai masalah bibir gelap, nipis & kering terutama buat LIPSTICK ADDICT.
โœ”๏ธMenjadikan bibir yang nipis lebih tebal, seksi & mungil, bibir gelap menjadi kemerahan secara natural.
โœ”๏ธMembantu melembutkan, memperbaiki, melindungi dari cahaya UV, menghaluskan, nourising, licin, menebalkan, membuang kulit mati di bibir & tahan lebih 24 jam. โœ”๏ธBau dan rasa lipstick ini juga sangat wangi & lazat apabila terjilat pd bibir ๐Ÿ˜š
.
๐Ÿ‘„ Cara Penggunaan
Bermula tengah bibir hingga ke sudut bibir. Ulang dibahagian bawah bibir sehingga rata. Boleh juga dipakai sebelum mengenakan Cream Lipstick kegemaran anda untuk perlindungan selama 24jam.
.
๐ŸŒนUNTUK PIPI๐ŸŒน
Ianya memberi kesan yang menakjubkan apabila di sapu HANYA SATU LAPISAN PADA PIPI dan sangat mudah di adun di atas alas bedak dengan jari/berus. Ia mampu membuatkan pipi bertukar "PINKISH" berseri, bercahaya & sangat semulajadi, cantik dengan bau yang wangi. TIDAK MELEKIT, LEMBUT & terasa selesa apabila dipakai setiap hari. Boleh digunakan sebelum atau selepas memakai foundation. Ianya bukan sahaja berkhasiat untuk kulit pipi malah mampu menjadikan pipi kemerahan secara semulajadi.
.
๐Ÿ‘‰ Cara Penggunaan
Letak lipstick ini bermula dari atas hidung turun ke pipi hingga ke tulang pipi. Boleh blend dengan menggunakan jari atau berus untuk kesan yg lebih lembut & semulajadi. Ianya tidak comot dan sangat serasi dipakai di atas foundation mahupun tanpa foundation.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ๐Ÿ’•
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #uitm #usas #ipoh #taiping #kualakangsar #muaipoh #muataiping #muakualakangsar

MERVE COSMETICS.PERAK๐ŸŒธ (@mervecosmetics.fa)

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? ๐Ÿ˜ฑ
.
Tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu??
.
Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! ๐Ÿ˜ sebab??
.
โœ”๏ธnampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan
โœ”๏ธboleh dijadikan pemerah pipi
โœ”๏ธtahan lebih 24jam !!
โœ”๏ธDah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je
.
๐ŸŒน UNTUK BIBIR ๐ŸŒน
โœ”๏ธFormula terbaik yg dicipta khas untuk yang mempunyai masalah bibir gelap, nipis & kering terutama buat LIPSTICK ADDICT.
โœ”๏ธMenjadikan bibir yang nipis lebih tebal, seksi & mungil, bibir gelap menjadi kemerahan secara natural.
โœ”๏ธMembantu melembutkan, memperbaiki, melindungi dari cahaya UV, menghaluskan, nourising, licin, menebalkan, membuang kulit mati di bibir & tahan lebih 24 jam. โœ”๏ธBau dan rasa lipstick ini juga sangat wangi & lazat apabila terjilat pd bibir ๐Ÿ˜š
.
๐Ÿ‘„ Cara Penggunaan
Bermula tengah bibir hingga ke sudut bibir. Ulang dibahagian bawah bibir sehingga rata. Boleh juga dipakai sebelum mengenakan Cream Lipstick kegemaran anda untuk perlindungan selama 24jam.
.
๐ŸŒนUNTUK PIPI๐ŸŒน
Ianya memberi kesan yang menakjubkan apabila di sapu HANYA SATU LAPISAN PADA PIPI dan sangat mudah di adun di atas alas bedak dengan jari/berus. Ia mampu membuatkan pipi bertukar "PINKISH" berseri, bercahaya & sangat semulajadi, cantik dengan bau yang wangi. TIDAK MELEKIT, LEMBUT & terasa selesa apabila dipakai setiap hari. Boleh digunakan sebelum atau selepas memakai foundation. Ianya bukan sahaja berkhasiat untuk kulit pipi malah mampu menjadikan pipi kemerahan secara semulajadi.
.
๐Ÿ‘‰ Cara Penggunaan
Letak lipstick ini bermula dari atas hidung turun ke pipi hingga ke tulang pipi. Boleh blend dengan menggunakan jari atau berus untuk kesan yg lebih lembut & semulajadi. Ianya tidak comot dan sangat serasi dipakai di atas foundation mahupun tanpa foundation.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ๐Ÿ’•
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #uitm #usas #ipoh #taiping #kualakangsar #muaipoh #muataiping #muakualakangsar

MERVE COSMETICS.PERAK๐ŸŒธ (@mervecosmetics.fa)

Who knew that BLUE lipstick and blush could look so gorgeous? ๐Ÿ˜ฑ
.
Tak suka pakai lipstick glamour2 atau suka kan bibir terlihat kemerahan natural tu??
.
Cinderevfa adalah pilihan terbaik untuk korang..! ๐Ÿ˜ sebab??
.
โœ”๏ธnampak biru tapi bila pakai terus bertukar jadi warna pink semulajadi yg sgt lembut & menghairahkan
โœ”๏ธboleh dijadikan pemerah pipi
โœ”๏ธtahan lebih 24jam !!
โœ”๏ธDah cuci makeup pun still kekal pada pipi & bibir terlihat pink comel ala lembab je
.
๐ŸŒน UNTUK BIBIR ๐ŸŒน
โœ”๏ธFormula terbaik yg dicipta khas untuk yang mempunyai masalah bibir gelap, nipis & kering terutama buat LIPSTICK ADDICT.
โœ”๏ธMenjadikan bibir yang nipis lebih tebal, seksi & mungil, bibir gelap menjadi kemerahan secara natural.
โœ”๏ธMembantu melembutkan, memperbaiki, melindungi dari cahaya UV, menghaluskan, nourising, licin, menebalkan, membuang kulit mati di bibir & tahan lebih 24 jam. โœ”๏ธBau dan rasa lipstick ini juga sangat wangi & lazat apabila terjilat pd bibir ๐Ÿ˜š
.
๐Ÿ‘„ Cara Penggunaan
Bermula tengah bibir hingga ke sudut bibir. Ulang dibahagian bawah bibir sehingga rata. Boleh juga dipakai sebelum mengenakan Cream Lipstick kegemaran anda untuk perlindungan selama 24jam.
.
๐ŸŒนUNTUK PIPI๐ŸŒน
Ianya memberi kesan yang menakjubkan apabila di sapu HANYA SATU LAPISAN PADA PIPI dan sangat mudah di adun di atas alas bedak dengan jari/berus. Ia mampu membuatkan pipi bertukar "PINKISH" berseri, bercahaya & sangat semulajadi, cantik dengan bau yang wangi. TIDAK MELEKIT, LEMBUT & terasa selesa apabila dipakai setiap hari. Boleh digunakan sebelum atau selepas memakai foundation. Ianya bukan sahaja berkhasiat untuk kulit pipi malah mampu menjadikan pipi kemerahan secara semulajadi.
.
๐Ÿ‘‰ Cara Penggunaan
Letak lipstick ini bermula dari atas hidung turun ke pipi hingga ke tulang pipi. Boleh blend dengan menggunakan jari atau berus untuk kesan yg lebih lembut & semulajadi. Ianya tidak comot dan sangat serasi dipakai di atas foundation mahupun tanpa foundation.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ๐Ÿ’•
.
#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #perak #uitm #usas #ipoh #taiping #kualakangsar #muaipoh #muataiping #muakualakangsar

MEKAP.FAIRYTALES.LOFATTAH (@mervecosmetics.lovers)

ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿ‡ HOW TO CONSUME GORGEOUS JUICE ๐Ÿ‡
.
"Sedapnya Gorgeous Juice ni! Dahlah sedap, rasa kenyang dan bertenaga pulak tu!"
.
YA, itulah kehebatan Gorgeous Juice (GJ) โค๏ธ
.
Siapa kata beauty is pain? Dengan Gorgeous Juice, uolls hanya perlu telan dengan rasa bahagia sebab sedap sangat! Tau-tau dah cantik ok uolls ๐Ÿ˜
.
Tahukah uolls bahawa GJ adalah produk KEBANGGAAN MERVE. Lebih 2 tahun berada di pasaran, begitu banyak testimoni daripada para pengguna yang sangat berpuas hati. Antaranya :
.
๐ŸŽ€ GJ turunkan berat badan
๐ŸŽ€ GJ hapuskan jerawat & cela pada kulit
๐ŸŽ€ GJ berikan tenaga yang extra
๐ŸŽ€ GJ suburkan dalaman wanita - peluang untuk mengandung tinggi
๐ŸŽ€ GJ hilangkan masalah sakit lutut
๐ŸŽ€ GJ menaikkan seri wajah
๐ŸŽ€ GJ melembutkan kulit
๐ŸŽ€ GJ memutihkan kulit
.
Dan banyak lagi! We olls dekat HQ ni seronok terima feedback para customer mengenai GJ tau! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜
.
So apa khasiat yang terkandung dalam GJ ni sebenarnya? Meh baca :
.
1) Blackcurrant
โญ๏ธ Perbaiki kesuburan dalaman wanita
2) Pomegranate
โญ๏ธ Melangsingkan & merangsang seksual
3) Vitamin C
โญ๏ธ Merawat kulit berparut & liang roma terbuka
4) Dates
โญ๏ธ Menambahkan tenaga dalaman
5) Bee Pollen
โญ๏ธ Memperkuat sistem kekebalan tubuh
6) Collagen
โญ๏ธ Menghapuskan kedutan & menegangkan kulit
7) Diamond Water
โญ๏ธ Menaikkan seri wajah & hilangkan stress
8) Placenta White
โญ๏ธ Memutihkan kulit seluruh badan
9) Pueraria Mirifica
โญ๏ธ Membesarkan payudara ke tahap ideal
10) Guava
โญ๏ธ Melancarkan pencernaan
11) Stem Cell
โญ๏ธ Anti penuaan & anti oksidan
12) Pearl Powder
โญ๏ธ Memutihkan & melembutkan kulit
.
Best ke tidak uolls? ๐Ÿ˜
.
Nak cuci mata baca testimoni, click je sini MERVE belanja testimoni yang melimpah buat para wanita kesayangan MERVE sekalian :
https://www.facebook.com/pg/mervecosmetic/photos/โ€ฆ
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi โค๏ธ
.
Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp saya kay
0197108319
0197108319
0197108319
.

#merve #mervecosmetics #mervelovers #mervemillionaire #mervegoals #mervecosmeticsmalaysia #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #pr
More...