า‚ใ‚Œใƒขใ‚Œใƒข้•ฟ ใ‚คโ„œไนˆไนšไนˆไนšไนˆ ๐Ÿ’‹ (@_nenektralala)

๐ŸŒธKhas untuk ibu yang ada anak kecil๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ถ๐Ÿ‘ถ
.
Dulu beli bedak muka tak pernah tahan lama...
Asyik pecah..pecah...pecah...klau bukan mak yang jatuhkan, anak yg jatuhkan.. Nk beli yg baru sayang pulak sbb baru ja beli..๐Ÿ˜“ alkisahnye letak jugak dlm beg walaupun pecah... Abihla berterabur bedak dlm beg๐Ÿ˜…
.
Last2 beli jgkla yg baru
Sapa ade pengalaman camni?
Tp sekarang x lg sejak guna dd moist cake nurraysa ni boleh plak habiskan bedak tu...jimat.. Jimat...
.
Nak tau sbb apa?
.
Sebabnya :
๐ŸŽˆbedak ni lembap... Jatuh cmna pun xpecah..kalau teruk sangat casing plak yg pecahnya.. ๐ŸŽˆpakai kat muka pun x comot...sekata jer
๐ŸŽˆyg penting bebas silikon dan mesra wuduk

Nak thu lebih info lg.. #testimoniddmoistcake๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ #nurraysa #MesraSolat #mesrawuduk

JERAWAT|JERAGAT|KUSAM|CANTIK (@az.jelita)

Haaa tengok tu feedback guna Pamela Bee Soap.Sabun madu organik nie best pakai bau wangi muka terasa segar je.
.
Memang sesuai sangat bagi mereka yg ada masalah wajah.Pamela nie akan merawat secara beransur.Rajin pakai jerawat pun tak berani munculkan diri taw๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Harga promosi RM29
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ whatsapp 0176243706 .
.
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#foundation
#lennefoundation
#treatmentfoundation
#cantik
#uitm
#cikgu
#igers
#igersmalaya
#igermalaysia
#malaysia
#bazarpaknil
#bazaronlinemalaysia
#igshopmalaysia
#jerawat
#jeragat
#cikguseo
#mesrasolat
#sabunorganik
#lipstickorganik
#malaysianig
#malaysiaig
#malaysiaigers
#malaysiaviners
#igshopmalaysia
#igmalaysia
#igmalaysiashop
#malaysiaonlineshop
#instashopmalaysia

Perfume mesra solat tanpa was2 (@dexandra_perfume_gua_musang)

First time bawa stock De'Xandra masa bercuti ni, sebab YEAR END SALE punya pasal. Lepas ambik je stock kat stokis petang tadi, malam ni terus packing dan pagi esok dah boleh pos ๐Ÿ˜„
.
Alhamdulillah syukur, rezeki untuk hari ini. Terima kasih YA ALLAH. Emma kena settle tidurkan anak-anak dulu, baru boleh packing dengan aman dan bahagia ๐Ÿ˜‚
.
#dexandra
#newdexandra
#clearancesale
#dexandraperfume
#inspiredperfume
#longlasting
#bautahanlama
#mesrasolat
#setandingoriginal
#produkbumiputera
#perfumemalaysia
#ajimaura
#agentguamusang
#dropshipwanted
#dropshidiperlukan
#chiku
#paloh
#guamusang
#machang
#pulaichondong
#kelantan
#terapiinstagram
#usahawanonline
#usahawanmuda
#usahwandexandra
#lokalah
#bazarpaknil
#perfumeterbaik
#jeneralinsta
.
Jom follow ig awesome dibawah, banyak info dan tips tentang instagram ๐Ÿ˜
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance

JERAWAT|JERAGAT|KUSAM|CANTIK (@az.jelita)

Dah pakai LENNE foundation nie perlu ke pakai bedak? Soalan yg sering kali ditanya oleh pelanggan.
.
Nak pakai boleh,tak pakai pun boleh.Treatment Foundation LENNE nie medium coverage taw.Bila pakai muka nampak neutral cantik je tak keterlaluan.Kalau nak tebal sikit,boleh pakai 2 lapis.Memang cover penuh๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Harga promosi RM69(tahan 4 bulan)
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ whatsapp 0176243706 .
.
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#foundation
#lennefoundation
#treatmentfoundation
#cantik
#uitm
#cikgu
#igers
#igersmalaya
#igermalaysia
#malaysia
#bazarpaknil
#bazaronlinemalaysia
#igshopmalaysia
#jerawat
#jeragat
#cikguseo
#mesrasolat
#sabunorganik
#lipstickorganik
#malaysianig
#malaysiaig
#malaysiaigers
#malaysiaviners
#igshopmalaysia
#igmalaysia
#igmalaysiashop
#malaysiaonlineshop
#instashopmalaysia

BEAUTY PRODUCT & SUPPLEMENT (@karisma.cosmetic)

โค๏ธTRUE FACE 2WayCake/COMPACT POWDER Karisma Cosmeticโค๏ธ ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Diperkaya dengan minyak Argan yang mampu mencegah masalah kulit kering, kusam dan berminyak di samping menjadikan tona kulit wajah anda tampil lebih sekata.
Kebaikan/Kelebihan/Khasiat๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 1) Bertindak sebagai bedak asas dan bedak padat
2) Membantu mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit agar kulit sentiasa kelihatan segar
3) Mengatasi masalah kulit kering, kusam dan berminyak
4) Melindungi kulit wajah daripada pancaran radiasi UV dengan SPF 30
5) Mengatasi masalah pigmentasi dan tona kulit yang tidak sekata
6) Menutup kesan cela seperti jerawat, jeragat, parut dan bintik-bintik hitam
7) Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus pada wajah
๐Ÿ˜Ž Menjadikan kulit wajah anda lebih gebu, anjal dan berseri
9) Menyerlahkan keremajaan kulit dengan bahan tambahan yg mengandungi Vit E utk memastikan kulit sentiasa segar & awet muda
10)NATURAL & ORGANIC INGREDIENTS WITH ECOCERT ๐Ÿ‘‰Cara Penggunaan๐Ÿ‘‡๐Ÿป
1) Tekapkan span.
2) Sapu dan ratakan pada permukaan kulit wajah.
*Satu tona yg sesuai utk semua warna kulit
*Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif

YOUR BEAUTY DESTINATION

Dm/whatsapp 0139634600 ๐ŸŒธ

#karisma #karismaskincareformen #skincare #skincarekarisma #makeup #girl #hannahdelisha #man #masalahkulit #glowing #flawless #followersaktif #trialsetkarismacosmetic #karismacosmetic #lipstick #testimonial #vivo #vivov7plus #foundation #malaysia #cosmetic #serum #testimoni #scrub #nonchemical #organic #hair #slime #mesrasolat #testimoni #karismamalaysia

BIBIR SEXY DENG4N SoBella๐Ÿ’‹ (@sobella_stokisterengganu)

Model pakai sobella love edition color dear rose.. .
Color ni selling fast. Hakak tak tipu okeh. .
.
Wasap 0139103982
Wasap 0139103982

BIBIR SEXY DENG4N SoBella๐Ÿ’‹ (@sobella_stokisterengganu)

Dear Rose adalah karater utama dalam filem titanic. Lambang cinta. .
.
U jump, i jump. .
.
This color ready stok
Wasap 0139103982
Wasap 0139103982

BIBIR SEXY DENG4N SoBella๐Ÿ’‹ (@sobella_stokisterengganu)

Sobella rose edition in Dear Rose, cantik kan? Nude color untuk edition cinta ni .
.
.
RM 38 sahaja
Wasap 0139103982
Wasap 0139103982

DYXY WD NOURAIN SERUM (@dyxy_dhiaa)

#testimoniwd
_
Kenapa air teh ni rasa kurang manisss ya?? ๐Ÿค”
Lorrr patut lerrr, manis tu awek ni dah ambil semua.๐Ÿ˜œ
.
.
Alololo jangan la meluat saiyanggg!
Tapi memang manis pun kan aweks ni.
Makin calit WD bertambah lah seri nya tuh.
Tak perlu sapu kat muka pun tau saiyang krim WD ni. Calit aje kat 3 point utama ni:
โ˜‘๏ธNadi leher (kedua2 belah)
โ˜‘๏ธNadi pergelangan tangan (kiri & kanan)
โ˜‘๏ธAri-ari (3 jari dari bawah pusat)
.
.
Konsisten calit 2x sehari selepas mandi tau saiyang. Kenapa selepas mandi?
Sebab lepas mandi pori-pori kita masih terbuka, jadi semakin pantas lah krim WD ni meresap masuk ke lapisan kulit kita. Lagi pun lepas mandi badan kita kan masih lembap, jadi kuantiti WD kita perlu calit sedikit je pun dah cukup. .
.
Nak calit lebih 2x boleh tak?
Eh dah semestinya BOLEH saiyanggg. Lagi kerap lagi bagus sebenarnya. Tapi nanti WD awaak cepatlah habisss.๐Ÿ˜œ
Jika nak jimat WD, 2x sehari pun dah memadai saiyangg utk kesan yang letoppp. Yang penting KONSISTEN.
.
.
Ada lagi yang nak cuba WD?
Sekarang masa terbaikkk.
WD masih promo RM75
Whatsapp
Dhia cepat ๐Ÿ“ฒ013 6379697

Ready stock fast delivery (@nadiayusoffs)

๐ŸŒผ๐ŸŒผNURRAYSA ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
Produk Kecantikan Wanita Muslimah Tanpa Bahan Kimia Berbahaya, Mesra Wuduk & Solat .

NURRAYSA COLLAGEN SOAP
NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK
NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE
AVAILABLE CODE (LIGHT/ MEDIUM/ DARK)
NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER
NURRAYSA PEARL GLOW INSTANT BODY LOTION
NURRAYSA SKINCARE TRIAL SET
NURRAYSA ARGAN WHITENING MOISTURIZER
NURRAYSA STEMCELL FEMININE WASH
NURRAYSA HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT
NURRAYSA PERFECT LONG LASH MASCARA
NURRAYSA PERFECT BROW SHAPING
NURRAYSA MIRACLE EYELINER
NURRAYSA SHINING MINERAL BLUSHER
NURRAYSA VITAMIN C & E GLUTA PLUS
NURRAYSA EXCLUSIVE KHABUKI BRUSH

Whatsapp 01129606833 info/order

#nurraysaexclusivekabukibrush #nurraysaexclusivekabukibrushmurah #nurraysaexclusivekabukibrushborong #nurraysaexclusivekabukibrushoriginal #nurraysacollagensoap #nurraysapearlmagiclipstick #nurraysaglowingddmoistcake #nurraysaflawlessmineralloosepowder #nurraysapearlglowinstantbodylotion #nurraysaskincaretrial #nurraysaarganwhiteingmoisturizer #nurraysastemcellfemininewash
#mesrawudhuk #produkmuslim #muslimah #mesrasolat

Kutu IPHONE,SAMSUNG & PERFUME (@medinperfumekl)

.
Inspired perfume By MEDIN 35ml ๐Ÿ’ž .
๐Ÿ”ธRM 45.00/each
๐Ÿ”ธReady stock
๐Ÿ”ธBoleh dibawa solat
๐Ÿ”ธSetanding perfume antarabangsa
๐Ÿ”ธKetahanan melebihi 12jam
๐Ÿ”ธEau de perfume ๐Ÿ”ธ99% kualiti sama dgn original ๐Ÿ’ขPROMOSI BELI 3 RM 100๐Ÿ’ฆ

WhatsApp โžก๏ธ +6011 339 55146 ๐Ÿ“ฒ

#perfume #inspiredperfume #wangianantarabangsa #medinperfume #agentkl #danaukota #gombak #setapak #wangsamaju #srirampai #instashop #agentperfume #dropshipwanted #wangi #bautahanlama #halal #perfumehalal #mesrawudhu #mesrasolat #limitededition #murah #kualiti #tahanlama #muslimproduk #localbrand #bauorangkaya #minyakwangi #malaysia

SERUM|JERAWAT|PARUT|JERAGAT (@elysiankl_byzai)

.
.
Uwaaaaa. Belum release tapi feedback sume meletops! Tak sabarnyaaaaa.

Uolsss pun sama jugak ke tak sabar nak tunggu Compact Powder terbaru dr Elysian Cosmetics ni?

Hq kata release tak byk. Zai pun tak dpt book byk. So first come first served basis ye.

Yg belum book, cepat2 wasap zai. Habis quota kat zai, kita tunggu next pulak ye. ๐Ÿ˜‚
More...