Cantik bersama ellymazlein (@serumorganic_geulisbeauty)

.
⚠️TIADA JALAN PINTAS UNTUK DAPATKAN KULIT SIHAT,BERSIH DAN CANTIK !!!!
.
✔️Nak cantik KENA KELUAR DUIT!
✔️Nak cantik KENA SABAR !
✔️Nak cantik KENA YAKIN !
✔️Nak cantik KENA KONSISTEN !
✔️Nak cantik KENA JAGA MAKAN!
.
Tanya diri anda boleh ke tak buat macam yang kat atas 👆👆 nie???
.
Boleh ke boleh???
Cantik ke cantik??
.
Jangan tunggu2 lagi..jom cepat2
.
Whatsapp : +60135265004

Whatsapp : +60135265004

Whatsapp : +60135265004
.
.
#makeup #makeupartist #makeupaddict #makeupori #makeupnikah #makeuptunang #makeupsanding #makeuplover #makeuplove #makeuptutorial #tutorialmakeup #shawl #tutorialshawl #tudungcantik #tudungmurah #tudungbawal #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #terlajaklaris #jubah #jubahmoden #kurungmoden #blouselabuh #mesrasolat #palazzopants #palazzo #shawllover #azurafazil #0135265004

Cantik bersama ellymazlein (@serumorganic_geulisbeauty)

.
⚠️TIADA JALAN PINTAS UNTUK DAPATKAN KULIT SIHAT,BERSIH DAN CANTIK !!!!
.
✔️Nak cantik KENA KELUAR DUIT!
✔️Nak cantik KENA SABAR !
✔️Nak cantik KENA YAKIN !
✔️Nak cantik KENA KONSISTEN !
✔️Nak cantik KENA JAGA MAKAN!
.
Tanya diri anda boleh ke tak buat macam yang kat atas 👆👆 nie???
.
Boleh ke boleh???
Cantik ke cantik??
.
Jangan tunggu2 lagi..jom cepat2
.
Whatsapp : +60135265004

Whatsapp : +60135265004

Whatsapp : +60135265004 .
.
#ellymazlein
#cantikberseri #serumajaib #serumwajah #scarserum #serumjerawat #shawl #makeuptutorial #makeup #quputeh #ubatkurus #terlajaklaris #tutorialmakeup #tutorialshawl #blouse #tudungcantik #shawlcantik #bawalpucci #bawalpuccimurah #bawal #igreview #review #instareview #kulitsihat #meletop #jihanmuse #mesrasolat #syukurselalu #azurafazil #0135265004

Cikgu Idah Richglow (@idah_master_richglow)

[JOM TRY SET MEKAP RICHGLOW]

Sebelum keluar rumah,ambil wudhuk siap2, lepastu mekap macam biasa menggunakan
.
❤️Bedak Mineral RG
❤️Eyeliner Argan RG
❤️Lipstik Stemcell RG
.
Bila masuk waktu solat, boleh terus solat. Kerana set mekap richglow diformulasi khas dari bahan semulajadi, bebas alkohol, kimia merbahaya, plumbum dan silikon.. Boleh dibawa solat tanpa was-was.
.
Pastikan jaga wudhuk ya jangan sampai batal! Kalau terbatal, jangan risau! Mekap ini mudah dibersihkan.. Cuci dahulu dengan air atau wet tissue, dan boleh ambil wudhuk semula.
Set mekap ini diformulasi TANPA SILIKON yang mana SILIKON ini selalunya menutup liang pori pada kulit..
Kalau air wudhuk tak sampai ke kulit, maka sah tak wudhuk kita agaknya? Wallahualam..
.
Ada yg mudah, kenapa nak susah2 kan..
.
Hubungi hakak sekarang untuk dapatkan SET MEKAP MESRA SOLAT ini ya!👉👉 012 5429470
@Cikgu Idah Richglow

#Calit2xChantikkUolls
#mesrasolat
#MasterStokisPerak

LUVERA (@luverafoundation)

#Repost @norain_ibrahim with @repostapp
・・・
Yayyy...antara sahabat baik dan customer kesayangan yang sangat-sangat setia dengan Luvera Beute Foundation 😍

Dah tiga kali repeat order tau 🌹

Tak nak cakap banyak-banyak sebab jarang boleh promote online, selalu buat offline je dek kekangan masa 😊

Alhamdulillah produk masih berjalan dengan lancar dan semakin ramai yang mula mempercayai kehebatan Luvera Beute Foundation ini ❤️

Terima kasih semua 🌹

Nantikan produk kedua terbaru yang ain sedang gunapakai pada diri sendiri ya 😊

Insya Allah akan diupdate dalam masa yang terdekat ini 😍

@luverafoundation 🌼

Boleh DM ain untuk maklumat lanjut tau 😉

#luverabeute #luverabeutetestimoni #produkmuslim #foundation #mesrasolat #wudhukfriendly #jomcantik #penang #malaysia #vendor #vendorboutique #sayajual

ain ibrahim (@norain_ibrahim)

Yayyy...antara sahabat baik dan customer kesayangan yang sangat-sangat setia dengan Luvera Beute Foundation 😍

Dah tiga kali repeat order tau 🌹

Tak nak cakap banyak-banyak sebab jarang boleh promote online, selalu buat offline je dek kekangan masa 😊

Alhamdulillah produk masih berjalan dengan lancar dan semakin ramai yang mula mempercayai kehebatan Luvera Beute Foundation ini ❤️

Terima kasih semua 🌹

Nantikan produk kedua terbaru yang ain sedang gunapakai pada diri sendiri ya 😊

Insya Allah akan diupdate dalam masa yang terdekat ini 😍

@luverafoundation 🌼

Boleh DM ain untuk maklumat lanjut tau 😉

#luverabeute #luverabeutetestimoni #produkmuslim #foundation #mesrasolat #wudhukfriendly #jomcantik #penang #malaysia #vendor #vendorboutique #sayajual

Officially Nurraysa Beauty (@nurfazrin_nurraysa)

Ada yg tanya.. hakak besar mana sabun Nurraysa ni ?

Haaa... ni utk uolls hakak siap amik pic lagi senang uolls nak agak besar mana sabun ajaib ni.

besar jugakkan 😍.. mestilah, sesuai dgn harganya dan kualiti sabun yunk.. satu lagi sabun ni boleh potong ikut uolls nak.. jimat bukan.
Kenapa warna sabun ni terang dari yg saya tengok kat pic orang lain ?

Ni nak kabooo... ni lah pic asal colour sabun #Nurraysabeauty. maybe yg uolls tgk tu edit2 sikit kan nak bg cantik, atas camera fhone juga.. faktor pencahayaan camera gitu 😁

Sabun ni boleh tak rawat jerawat ?

Ehhh... boleh sesangatttt... bukan jerawat sahaja masalah lain pun boleh dirawat dgn sabun ni.. Nak detail lagi ?
Pm hakak jom kita borak2 sampai lebam 😙 011-16879394

#AgentNurraysaterengganu

#Collagensoapnurraysa
#BebasKimia
#Merawat.#NURRAYSABEAUTY
#ProdukMesraWuduk
#MesraSolat#femininewashnurraysa #femininewashbest #wangi #rasaberangin #sayadahcuba #memangbest
#bahansemulajadi #takperluraguragulagi
#dropshipdiperlukan
#arganmoisturizer #moisturizernurraysa #arganmoisturizernurraysa #noweveryonecanbebeautiful#nurraysacollagensoap #collagensoapnurraysa #ddmoistcakenurraysa #mascaranurraysa #perfectlonglashnurraysa #collagenlipstiknurraysa

Habbatussauda (@thibbun_alafiah)

MAGIC BLUE Natural Deodorant.
.
Magic blue hanya berbau air mawar yang lembut & bersih jadi magic blue tidak langsung mengganggu bau perfume febret korang.
.
.
💰Semenanjung.
Botol Jimat 60ml harga rm59.
Botol Trial 15ml harga rm29.
.
.
💰Sabah & Sarawak.
Botol Jimat 60ml harga rm62.
Botol Trial 15ml harga rm32.
.
👍Botol Jimat 60ml tahan 4bulan.
👍Botol Trial 15ml tahan sebulan.
.
.
😊😊😊Pos adalah PERCUMA😊😊😊.
.
.
📱pm 0111 9327631 📱pm 0111 9327631
.
.

#naturaldeodorant #deodorant #magicblue #produkmuslim #tawas #airmawar #mesrasolat #umrah #isterituanihsan #lofattah #izhamia #miaahmad #laraaisyah #diasemanishoneymusical #AJL31 #3juara #selamanyacinta #aisyahdhiarana #surihatimrpilot

Habbatussauda (@thibbun_alafiah)

MAGIC BLUE Natural Deodorant.
.
Magic Blue menghapus 100% bau badan akibat pembentukan bakteria. jadi perfume febret korang tak akn bercampur bau peluh yg membuatkan perfume hilang bauan originalnya.
.
.
💰Semenanjung.
Botol Jimat 60ml harga rm59.
Botol Trial 15ml harga rm29.
.
.
💰Sabah & Sarawak.
Botol Jimat 60ml harga rm62.
Botol Trial 15ml harga rm32.
.
👍Botol Jimat 60ml tahan 4bulan.
👍Botol Trial 15ml tahan sebulan.
.
.
😊😊😊Pos adalah PERCUMA😊😊😊.
.
.
📱pm 0111 9327631 📱pm 0111 9327631
.
.

#naturaldeodorant #deodorant #magicblue #produkmuslim #tawas #airmawar #umrah #mesrasolat #isterituanihsan #lofattah #izhamia #miaahmad #laraaisyah #diasemanishoneymusical #AJL31 #3juara #selamanyacinta #aisyahdhiarana #surihatimrpilot

Habbatussauda (@thibbun_alafiah)

MAGIC BLUE Natural Deodorant.
.
Magic Blue membantu kawasan2 sensitif badan yang selalu bermasalah bau agar sentiasa selesa & tidak melekit. jadi tak perlu la sembur perfume kt bahagian tersembunyi lagi.
.
.
.
💰Semenanjung.
Botol Jimat 60ml harga rm59.
Botol Trial 15ml harga rm29.
.
.
💰Sabah & Sarawak.
Botol Jimat 60ml harga rm62.
Botol Trial 15ml harga rm32.
.
👍Botol Jimat 60ml tahan 4bulan.
👍Botol Trial 15ml tahan sebulan.
.
.
😊😊😊Pos adalah PERCUMA😊😊😊.
.
.
📱pm 0111 9327631 📱pm 0111 9327631
.
.

#naturaldeodorant #deodorant #magicblue #produkmuslim #tawas #airmawar #umrah #mesrasolat #isterituanihsan #lofattah #izhamia #miaahmad #laraaisyah #diasemanishoneymusical #AJL31 #3juara #selamanyacinta #aisyahdhiarana #surihatimrpilot
More...