Nurraysa Penang -HAH- 😘πŸ‘ͺπŸ‘­πŸ‘Ά (@hazlinda_ahmadhamdan)

Muslimah-muslimah kesayangan semua...anda yakin bedak anda bebas KIMIA?? Bebas SILIKON?? Xperlu fikir panjang..jom bertukar kpd Nurraysa GLOWING DD MOIST CAKE..selamat dan boleh menunaikan solat tanpa was-was..😍😘 Perbezaan Nurraysa GLOWING DD MOIST CAKE dengan bedak compact biasa dipasaran adalah: βœ”οΈ Powder + Foundation + Concealer (3 IN1 )
βœ”οΈ πŸ’― bahan ORGANIK
βœ”οΈ Tanpa SILIKON
βœ”οΈ Mesra Solat
βœ”οΈ Mesra Wudhu'
βœ”οΈ Mengandungi SPF50++
βœ”οΈ Sesuai utk semua jenis kulit

Tunggu apa lagi sayang2 semua..meh grab cepattΒ²..pasti xmenyesal...😘 Whatsapp Lin πŸ“² 019-5933070

#pos1malaysia
#codgeorgetown
#dropshipwanted
#bisnesonline
#sayapakaisayajual
#produkmesrawudhuk
#mesrasolat
#produkmampumilik
#mybisness
#hargamurah
#bisnes
#masalahkulit
#kulitlicin
#kulitcantik
#jeragat

pembekal perfume ambergris (@ambergrisperfume)

VICTORIA SECRET ENDLESS LOVE

Wangian dari apple blossom, peach, aloe vera, buah delima..korang yang suka wangian apple tu boleh try perfume ni 🍏

Berminat berniaga atau ingin menjadi dropship boleh whatsapp sis k😘
Ws 01110140403(sue)
#penperfumespray
#rollonperfume
#edpperfumes
#mesrasolat
#darialamsemulajadi

NURRAYSASKINCARE | MESRA WUDUK (@miamoraskincare)

Cara Penggunaan DD Glowing Moust Cake
.
Tekapkan span pada muka kemudian baru ratakan seluruh muka untuk nampak kesan yang kemas. Pakai bedak secara nipis sahaja.
.
Kulit Normal:
.
Tekap bedak seperti biasa
.
Kulit Kering:
.
Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata.
.
Kulit Berminyak:
.
Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu.
.
Kulit Sensitif:
.
Guna bedak jangan lebih dari 4 jam. Guna selang sehari selama seminggu
.
Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci.
.
Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula.
.
Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu.
.
Jika kulit muka berminyak disebabkan guna bedak ini, ini kerana liang pori sebelum ini tersumbat. Jadi anda seharusnya cuci muka dengan betul sebelum menggunakan bedak.
.
#nurraysa#nurraysabeauty#nurraysabeautyskincare#nurraysabeautymurah#sabuncollagennurraysa#produkmesrasolat#produkmesrawuduk#nurraysaskincare#miamoraskincare#kulitsehat#kulitcantik#kulitputih#kulit#makeup#shahalam#tv3#mesrasolat#nakcantik#sabun#sabunpemutih#lipstick#lipstikmurah#nurraysatestimoni#jerawat#jeragat#kulitkusam#kulitberminyak#kulitcerah#parutjerawat

Dropship Nurraysa Melaka (@nurraysa_melaka_)

Awak..Awak...yeerrrr...Awak yg sedang baca ni....πŸ˜‰ Cik Nie nk bgtau ni...nurraysa buat promosi kaw2 tau bulan ni..
Khas utk sabun collagen jerrr...😍 Sabun ajaib la katakan...pelbagai guna tau awakkk....Rugi x grab...πŸ˜‚ Seketul cuma rm29.90...3 ketul rm210 tapi kita bg diskaun ke 3 ketul cuma rm75.... Terlajak murahkn harga 😱😱😱 Awakkk..Nak Order?? ...😘
Meh wassap Cik Nie πŸ“² 0173658165

#nurraysa #nurraysalover
#nurraysabeauty #nurraysamelaka
#nurraysabeautyskincare #mesrawuduk #mesrasolat #gemencheh #gemas

EJEN NURRAYSA SERI PUTRA BANGI (@farhamohamed81)

Glowing DD moist cake menjadikan kulit gebu, melembapkan kulit, menutup cela dan dalam masa yang sama ia turut merawat kulit wajah yang bermasalah.

www.wasap.my/601110244249

jangan lupa dengan pembelian barangan Nurraysa bernilai RM100 dalam satu resit, ANDA layak untuk memenangi cabutan bertuah LOKET EMAS😎 Jom apa tunggu lagi!!! sah sehingga 30 April 2017

#serimenantibeauty
#nurraysahq
#nurraysabeauty
#collagen
#kolagen
#mesrawuduk
#mesrasolat
#wangi
#jelita
#kecantikan
#organik
#skincareorganik
#skincare
#cantikmenawan
#cantikalami
#kulitbersih
#kulitmulus
#bibir
#parut
#kuis
#usim
#ukmbangi
#upmserdang
#bangiavenue
#dropshipdiperlukan
#dropship
#dropshipneeded
#dropshipmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipper

Magic Blue Natural Deodorant (@qatfie_online_shop)

Tak sangka peniaga bumiputera sanggup buat macam ni 😑😑.
.
Hati hati semua. Bukan sekali, bukan dua kali tapi dah banyak kali orang mengadu cakap benda yang sama. .
.
"ingat nak cuba je,tapi tak sangka Jatuh Hati😍".
.
"tak caye ada produk yang boleh PELUH TANPA BAU. Ajaib😍".
.
.
Korang dah try belum produk ni? Kalau belum mesti try sekarang.
.
πŸ“±pm 0111 9327631 πŸ“±pm 0111 9327631
.
.
.
#naturaldeodorant #deodorant #magicblue #produkmuslim #tawas #airmawar #lofattah #cucutaukeberas #shhhiloveyou #mesrasolat #umrah #aisyahdhiarana #diabidadariku #sayangpapasayatak #dfkl2017 #kukirimcinta #mentormilenia2017 #mehsandarpadaaku #hikayatsipematahhati #jepsari #suamikupalingsweet #3gadismanis #kimchiuntukawak #julajulibintangcinta #pembancuhkopimrvampire #opscintadinsardin #heroseorangcinderella #menantifebruari

Secret Correa Agent (@secretcorrea_wana)

Harga Promosi Hanya Berbaki 6 Hari Sahaja LagiπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨
.
πŸ“²Whatsapp Wana utk Tidak Ketinggalan : 012-2920776
.
#secretcorrea #slimsihattanpaubat
#kesihatan #terapiinstagram #dropshipperswanted #langsing #bajuraya #mesrasolat

Stokis Dexandra Teluk Intan (@diamonddexandra)

Jangan lupa sebelum kemana2 spray dexandra hokay. Wangian yg blh buat org cinta gitu. .
.
Senang dibawa kemana2. Tak payah risau lagi dah. Murah mampu milik, mesra solat pulak tu..
.
Yg paling best lg kalau anda gemar mengumpul wangian dexandra ni, apakata join dropship dgn kami.. Jimat, boleh cari duit lebih!!..
.
Apa lagi wasap saya cepat2
www.wasap.my/60195899802..
.
#stokisdexandratelukintan
#dropshipwanted
#mesrasolat
#longlastingperfume

Noor Adyani (@adyaninoor)

Assalamualaikum... Ini lagi testimoni set trial skincare Nurraysa.
Nak cantik sebelum raya. Jom try Nurraysa.
Apa sya.. Nurraysa. Hehehe.
Now everyone can beautiful
#agennurraysabeauty
#AgenNurraysaBandarKotaTinggi
#MesraSolat
#MesrawudukpertamadiMalaysia
#Nurraysahq
#Tanpabahankimia

GAYA MUSLIMAH (@puan_aza_)

MANA KAIN TELEKUNG❗️❗️❗️ Selalu bila nak keluar shopping atau jalan jauh, pasti mak kita selalu ingatkan, " Jangan lupa bawa beg telekung...!" .....
.
Suatu hari, " Kan mak dah pesan tadi, tengok... kan dah terlupa bawa...!!!"
...... kita rileks senyum je.... " Bukan lupa mak.... RAUDHAH TELEKUNG kan ada...." Yang kak pakai tudung ni lah telekung❀️❀️❀️ Terus mak angkat tanda πŸ‘πŸ‘πŸ‘
. .... "Nanti beli mak 1....πŸ˜‰".... BAIK MAK😍😍😍 🌹🌹🌹TUDUNG TELEKUNG TRAVEL ANDA🌹🌹🌹
KAK ZA, +6012-400 8678
.
.
#exclusivehijabbysya
#tudungmurah #tudungonline #tudung #tudunglabuh #tudungterkini #helizahelmi #muslimahfashion #muslimah #cikgu #ustazah #hargapelajar #bazarpaknil #bazaronline #sayajualonline #tudungtelekung #instantshawllabuh #hijabstyle #hijabstailista #hijabfashion #hijabers #niqabis #malaysia #instantshawl #instantshawls #mesrasolat #niqabmalaysia #tudungexpress

closet by inanua81 (@closet_by_inanua81)

Assalamualaikum w.b.t sahabat semua 😊😊😊
.
==========================================
TUDUNG MUSLIMAH DAYANA PRINTED (BERDAGU)
==========================================
.
πŸ‘œ LIMITED STOCK!!! LIMITED EDITION!!!
.
πŸ‘œ Tudung express yang LAKU KERAS!!!
.
πŸ‘œ Sangat mudah untuk digayakan
.
πŸ‘œ Hanya sarung dan diperkemaskan sahaja.
.
πŸ‘œ Sangat2 sesuai untuk mereka yang tidak ada masa dan tidak sempat nak melilit shawl
.
πŸ‘œ Jangan risau.... anda tetap nampak menarik dan bergaya tanpa lilitan
.
πŸ‘œ Yang penting jimat masa dan pantas bersiap. Dalam pada masa yang sama masih tampak cantik dan alegant
.
.
-----------------------------------
πŸ’₯CIRI2 TUDUNG MUSLIMAH DAYANAπŸ’₯
-----------------------------------
.
βœ”οΈMaterial: Poly Crepe (awning) + Mosscrepe (tudung)
.
βœ”οΈDijahit sekali dengan pelapik dagu
.
βœ”οΈLabuh depan dan belakang
.
βœ”οΈLabuh dari dagu: 22 inch
.
βœ”οΈ Labuh belakang: 33.5 inch
.
βœ”οΈLuas muka +- 10.7 inch
.
βœ”οΈFree size : boleh adjust sehingga saiz XL
.
.
--------------------------------------------
πŸ’₯KEISTIMEWAAN TUDUNG MUSLIMAH DAYANAπŸ’₯
--------------------------------------------
.
βœ”οΈTidak perlu digosok
.
βœ”οΈTidak perlu pakai pelapik dagu
.
βœ”οΈSenang dibentuk dan dipakai
.
βœ”οΈHanya sarung dan diperkemas sahaja
.
βœ”οΈTidak panas
.
βœ”οΈSelesa dipakai walaupun seharian
.
.
Keselesaan dijamin πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Corak dan warna yg menarik dan menawan hati menanti anda semua 😍😍😍
.
πŸ“±whatsapp: 013-276 2760
πŸ“±whatsapp: 013-276 2760
πŸ“±whatsapp: 013-276 2760
.
.
Jangan tunggu lama2 tau... stock LIMITED!!!!
.
.
--------------
❌REMARKS❌
--------------
.
πŸ’₯ Warna mungkin sedikit berbeza dari warna asal tudung, atas faktor pencahayaan atau skrin telefon bimbit atau pc
.
πŸ’₯ Ukuran muka adalah standard. Kebarangkalian ketat atau longgar bergantung pada bentuk muka yang memakainya
.
.
#sayajual#tudung#sayajualmurahmurah#instant#instantmurah#tudungexpress#expresshijab#tudunglabuh#tudunglabuhmurah#bazar#tudungcantik#tudungmudahpakai#tudungmurah#mesrasolat#tudungmesrasolat#tudungonline#tudunginstantlabuh#tudunginstantmurah#bazaartudungpaknil#bazaarpaknil#inanua81#closetbyinanua81

closet by inanua81 (@closet_by_inanua81)

Assalamualaikum w.b.t sahabat semua 😊😊😊
.
==========================================
TUDUNG MUSLIMAH DAYANA PRINTED (BERDAGU)
==========================================
.
πŸ‘œ LIMITED STOCK!!! LIMITED EDITION!!!
.
πŸ‘œ Tudung express yang LAKU KERAS!!!
.
πŸ‘œ Sangat mudah untuk digayakan
.
πŸ‘œ Hanya sarung dan diperkemaskan sahaja.
.
πŸ‘œ Sangat2 sesuai untuk mereka yang tidak ada masa dan tidak sempat nak melilit shawl
.
πŸ‘œ Jangan risau.... anda tetap nampak menarik dan bergaya tanpa lilitan
.
πŸ‘œ Yang penting jimat masa dan pantas bersiap. Dalam pada masa yang sama masih tampak cantik dan alegant
.
.
-----------------------------------
πŸ’₯CIRI2 TUDUNG MUSLIMAH DAYANAπŸ’₯
-----------------------------------
.
βœ”οΈMaterial: Poly Crepe (awning) + Mosscrepe (tudung)
.
βœ”οΈDijahit sekali dengan pelapik dagu
.
βœ”οΈLabuh depan dan belakang
.
βœ”οΈLabuh dari dagu: 22 inch
.
βœ”οΈ Labuh belakang: 33.5 inch
.
βœ”οΈLuas muka +- 10.7 inch
.
βœ”οΈFree size : boleh adjust sehingga saiz XL
.
.
--------------------------------------------
πŸ’₯KEISTIMEWAAN TUDUNG MUSLIMAH DAYANAπŸ’₯
--------------------------------------------
.
βœ”οΈTidak perlu digosok
.
βœ”οΈTidak perlu pakai pelapik dagu
.
βœ”οΈSenang dibentuk dan dipakai
.
βœ”οΈHanya sarung dan diperkemas sahaja
.
βœ”οΈTidak panas
.
βœ”οΈSelesa dipakai walaupun seharian
.
.
Keselesaan dijamin πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Corak dan warna yg menarik dan menawan hati menanti anda semua 😍😍😍
.
πŸ“±whatsapp: 013-276 2760
πŸ“±whatsapp: 013-276 2760
πŸ“±whatsapp: 013-276 2760
.
.
Jangan tunggu lama2 tau... stock LIMITED!!!!
.
.
--------------
❌REMARKS❌
--------------
.
πŸ’₯ Warna mungkin sedikit berbeza dari warna asal tudung, atas faktor pencahayaan atau skrin telefon bimbit atau pc
.
πŸ’₯ Ukuran muka adalah standard. Kebarangkalian ketat atau longgar bergantung pada bentuk muka yang memakainya
.
.
#sayajual#tudung#sayajualmurahmurah#instant#instantmurah#tudungexpress#expresshijab#tudunglabuh#tudunglabuhmurah#bazar#tudungcantik#tudungmudahpakai#tudungmurah#mesrasolat#tudungmesrasolat#tudungonline#tudunginstantlabuh#tudunginstantmurah#bazaartudungpaknil#bazaarpaknil#inanua81#closetbyinanua81

mary jardin jerantut (@mj_samm)

Bila dapat hasil yang memuaskan hati memang seronok kan

kalau boleh nak bagitau semua betapa best nya produk tu kan

jom cuba mary jardin sementara ada promo lagi
dapat harga murah
kualiti bertaraf produk antarabangsa

#testimonimaryjardin
#maryjardin
#skincarenatural
#bebasbahankimiaberbahaya
#mampumilik
#mesrasolat
#rawatjerawatjeragat

Pop_Arganista (@pop_arganista)

Barang makeup sudah abis? Lipcream/ lipstik/ eyeshadow? Nak try colour baru pulak? Nak cari eyeliner yang best? Jom, semua ada di Sugarbelle Cosmetics. #sugarbellegambang menawarkan dropship kepada warga Gambang, Pahang.
WhatsApp 013- 621 7943 untuk pertanyaan

#sugarbellegambang #sugarbellekuantan #mesrasolat #halalcosmetics #wudhufriendly
More...