LOSYEN SLIM BUANG LEMAK (@cepat.kurus)

NAK KURUS TAPI TAK NAK LOSYEN PANAS...???
Jom cuba losyen SC...SEJUK JERR
.
LELAKI & PEREMPUAN BOLEH TRYYY..
.
Kami tak janji bulan & bintang.Tapi pengguna sendiri yang MENGAKU losyen SC d'best...
.
Terbukti berkesan.
Anda MESTI kena cuba!
.
Whatsapp http://www.wasap.my/60126154196
PROMOSI MASIH BERLANGSUNG!!!!
.
#sayanaksihatdankurus
#sayanakkurus
#sayanaksihat
#sayapakaisayajual
#sayanything
#sayanakslim
#kurus
#cepatkurus
#kurusdalam2minggu
#takperludiet
#takperlubersenam
#takperlubersenamberlapar
#kkm
#halal
#mesrasolat
#nakslim
#nakkuruskanbadan
#youcanduit. #losyenkurus
#nurraysabeauty
#testimoni
#ukhwahti
#eusahawan
#instafamous
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimaura

Pakar Pembasmi Bau Mulut (@noraessential_yantyafiliya)

Sebelum tidur pun boleh sembur Nora Essential tau. 🌹 Bukan setakat bila di luar rumah je. Sebab dalam jangka masa panjang Nora Essential ni juga boleh merawat masalah mulut berbau. 😷 Cuma perlu konsisten dan sabar. Sebab Nora Essential ni produk natural, tiada bahan kimia, tiada alkohol. Produk natural ni untuk lihat kesan perlu sabar dan bergantung pada individu. Jadi keberkesanan untuk setiap orang tak sama. Tak seperti produk yang menggunakan bahan kimia dan memberi kesan negatif pada kita. 😊
.
.
#noraessential_yantyafiliya
#noraessential
#supportlocal
#produktempatan
#buatanmalaysia
#mesrasolat
#produkhalal
#luluskkm
#lakukeras
#trustedbrand
#pewangimulut
#breathspray
#mulutberbau
#merokok
#mulutbusuk
#produknatural
#naturalproduct
#terapiinstagram #ajimaura

Pakar Pembasmi Bau Mulut (@noraessential_yantyafiliya)

Sebelum tidur pun boleh sembur Nora Essential tau. 🌹 Bukan setakat bila di luar rumah je. Sebab dalam jangka masa panjang Nora Essential ni juga boleh merawat masalah mulut berbau. 😷 Cuma perlu konsisten dan sabar. Sebab Nora Essential ni produk natural, tiada bahan kimia, tiada alkohol. Produk natural ni untuk lihat kesan perlu sabar dan bergantung pada individu. Jadi keberkesanan untuk setiap orang tak sama. Tak seperti produk yang menggunakan bahan kimia dan memberi kesan negatif pada kita. 😊
.
.
#noraessential_yantyafiliya
#noraessential
#supportlocal
#produktempatan
#buatanmalaysia
#mesrasolat
#produkhalal
#luluskkm
#lakukeras
#trustedbrand
#pewangimulut
#breathspray
#mulutberbau
#merokok
#mulutbusuk
#produknatural
#naturalproduct
#terapiinstagram #ajimaura

dexandrabyisfa (@isfahanirastom)

A perfume is something which is invisible & yet an unforgettable accessory ❤️
.
Dexandra Clearance Sales
RM 45 only
Whatsapp: 019-5595960
.
Dexandra Perfume
🌟Produk Bumiputera (Halal)
🌟Tahan lama lebih 8 jam
🌟Mudah dibawa kemana-mana (ringan)
🌟Pati original
🌟Inspirasi dari perfume JENAMA ANTARABANGSA
🌟Menepati citarasa & permintaan tinggi rakyat Malaysia
🌟Ready stock
🌟Boleh dibawa solat

#dexandrabyISFA
#dexandramalaysia
#dexandraperfume
#dexandralangkawi
#wangiankehidupan
#perfumewanita
#perfumelelaki
#sayajual
#sayajualperfume
#brandedperfume
#instabazar
#bazarpaknil
#perfumemurah
#inspiredperfume
#mesrasolat
#perfumeforher
#perfumeforhim
#perfumemurah
#teambloomsdexandra
#langkawi
#openfordropship
#dropshipdiperlukan
#dropship
#clearancesales

Pakar Pembasmi Bau Mulut (@noraessential_yantyafiliya)

Sebelum tidur pun boleh sembur Nora Essential tau. 🌹 Bukan setakat bila di luar rumah je. Sebab dalam jangka masa panjang Nora Essential ni juga boleh merawat masalah mulut berbau. 😷 Cuma perlu konsisten dan sabar. Sebab Nora Essential ni produk natural, tiada bahan kimia, tiada alkohol. Produk natural ni untuk lihat kesan perlu sabar dan bergantung pada individu. Jadi keberkesanan untuk setiap orang tak sama. Tak seperti produk yang menggunakan bahan kimia dan memberi kesan negatif pada kita. 😊
.
.
#noraessential_yantyafiliya
#noraessential
#supportlocal
#produktempatan
#buatanmalaysia
#mesrasolat
#produkhalal
#luluskkm
#lakukeras
#trustedbrand
#pewangimulut
#breathspray
#mulutberbau
#merokok
#mulutbusuk
#produknatural
#naturalproduct
#terapiinstagram #ajimaura

dexandrabyisfa (@isfahanirastom)

Dexandra Clearance Sales
RM 45 only
Whatsapp : 019-5595960
.
Dexandra Perfume
🌟Produk Bumiputera (Halal)
🌟Tahan lama lebih 8 jam
🌟Mudah dibawa kemana-mana (ringan)
🌟Pati original
🌟Inspirasi dari perfume JENAMA ANTARABANGSA
🌟Menepati citarasa & permintaan tinggi rakyat Malaysia
🌟Ready stock
🌟Boleh dibawa solat

#dexandrabyISFA
#dexandramalaysia
#dexandraperfume
#dexandralangkawi
#wangiankehidupan
#perfumewanita
#perfumelelaki
#sayajual
#sayajualperfume
#brandedperfume
#instabazar
#bazarpaknil
#perfumemurah
#inspiredperfume
#mesrasolat
#perfumeforher
#perfumeforhim
#perfumemurah
#teambloomsdexandra
#langkawi
#openfordropship
#dropshipdiperlukan
#dropship
#clearancesales

dexandrabyisfa (@isfahanirastom)

Fragrance & love, these are two things that cannot be hidden.
.
Clearance Sales
RM45 only
Whatsapp: 019-5595960
.
Dexandra Perfume
🌟Produk Bumiputera (Halal)
🌟Tahan lama lebih 8 jam
🌟Mudah dibawa kemana-mana (ringan)
🌟Pati original
🌟Inspirasi dari perfume JENAMA ANTARABANGSA
🌟Menepati citarasa & permintaan tinggi rakyat Malaysia
🌟Ready stock
🌟Boleh dibawa solat

#dexandrabyISFA
#dexandramalaysia
#dexandraperfume
#dexandralangkawi
#wangiankehidupan
#perfumewanita
#perfumelelaki
#sayajual
#sayajualperfume
#brandedperfume
#instabazar
#bazarpaknil
#perfumemurah
#inspiredperfume
#mesrasolat
#perfumeforher
#perfumeforhim
#perfumemurah
#teambloomsdexandra
#langkawi
#openfordropship
#dropshipdiperlukan
#dropship
#clearancesales

emida HQ (@emida.hq)

[ TESTIMONI ] Feedback positive dari pengguna2 Velvet Dual Foundation.
ANTI PENUAAN.
WhatsApp : 012-6405474 / 017-2244880

#VelvetDualFoundation
#TwoWayCake
#WetAndDry
#MesraWudhu
#MesraSolat
#CompactPowder
#MakeUpRingkas
#AntiPenuaan
#Spf

emida HQ (@emida.hq)

[ TESTIMONI ] Feedback positive dari pengguna2 Velvet Dual Foundation.
ANTI PENUAAN.
WhatsApp : 012-6405474 / 017-2244880

#VelvetDualFoundation
#TwoWayCake
#WetAndDry
#MesraWudhu
#MesraSolat
#CompactPowder
#MakeUpRingkas
#AntiPenuaan
#Spf

emida HQ (@emida.hq)

[ TESTIMONI ] Feedback positive dari pengguna2 Velvet Dual Foundation.
ANTI PENUAAN.
WhatsApp : 012-6405474 / 017-2244880

#VelvetDualFoundation
#TwoWayCake
#WetAndDry
#MesraWudhu
#MesraSolat
#CompactPowder
#MakeUpRingkas
#AntiPenuaan
#Spf

DEXANDRA TOP (@zaimaflay)

@Regrann - SALES TERKEJUT! GRAB SEKARANG SEBELUM HARGA NAIK

OUR MOMENT by ONE DIRECTION
.
Sis nak share tentang Dexandra Our Moment. Ramai yang sangka wangiannya hanya sekadar "girlie scent". Tapi sebenarnya, wangiannya sangat feminin, menawan, memikat dan romantik. Uols yang suka bau suwit konpom sukakan yang ni juga.

Sis ade tinggal 1 botol je ni.

Ade yang suke bau romantis ?
.
.
.
ORDER :
Whatsapp 0199647991sekarang
.
.
.
.
.
#igshop #onlineshopping
#perfumehalal #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandrainspired #dexandramurah #dexandrainspiredperfumemalaysia #dexandrainspiredmurah #likeforlike #perfumemalaysia #perfumemurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrafeedback #dexandratestimoni #dexandrahim #dexandraher #hadiah #dexandramen #dexandrawoman #hantaran #hantarankawin #halalperfume #mesrasolat #hilangbaubadan #perfumetravel #sayajualperfume

EDP Perfumes (@raz1stop)

Hi dear.. DeXandra Perfumes clearance Sale now!!
Until while stock last..😘😍

Imanni Skinz KL (@imanni.skinz.kl)

Siapa tak kenal si gadis ayu nie... ni lah Leez AF 😍😍😍
.
Waahhh... Leez pun dah gunakan Imanni Skinz la. Best2. 😊😊😊
.
Dalam video ni Leez guna dua lipmatte iaitu warna Desire (nude) & Romance (merah) , untuk buat ombre style. Ala2 artis ppuan kpop tu 😁😁
.
Haa.. ada yg dah terpikat ke?? 😊😊.
Jom ikut style macam Leez ni. Cantik pun cantik.. selamat dan kulit terawat juga tau 😍
.
Pm atau whatsapp 0132528388
.
🌻IRA🌻
Agen Sah Imanni Skinz KL
.
#imanniskinz
#imanniskinzkl
#imanniskinzsentul
#agenimanniskinz
#agenimanniskinzkl
#agenimanniskinzsentul
#lipmattebest
#lipmattemalaysia
#lipmatteimanniskinz
#cattleyalipmatte
#blossomcakefoundation
#gorgeousserum
#mesrasolat
#mesrasolatfoundation
More...