TESTIMONI NURRAYSA (@testnurraysa_qura)

๐Ÿšฟ๐Ÿ›KELEBIHAN SHAMPOO NURRAYSA HABBATUS SAUDA' HAIR TREATMENT๐Ÿ›๐Ÿšฟ
---
๐Ÿ‘‰2 IN 1 (Shampoo + Conditioner). Isipadu 300ml sebotol. Jimat! Tak perlu beli 2 botol berasingan.
๐Ÿ‘‰Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala (sgt elok utk yg sakit kepala/magrain).
๐Ÿ‘‰Merawat rambut (Lebatkan rambut, Kurangkan kelemumur, Cegah rambut gugur, Kuatkan akar rambut, Kurangkan gatal kulit kepala).
๐Ÿ‘‰BEBAS Paraben & SLES. Sesuai & selamat digunakan utk seisi keluarga serta semua peringkat umur termasuk bayi.
๐Ÿ‘‰ Daripada bahan organik.
-------
SLES (Sodium Laureth Sulfate) digunakan untuk menggalakkan buih keluar lebih banyak tapi tak elok untuk kulit. Bagi kulit sensitif boleh menyebabkan keradangan & menyebabkan kulit jadi kering.
-
PARABEN adalah bahan-bahan yg mimik estrogen. Apabila digunakan pada kulit, mereka masuk ke dalam aliran darah dan berlaku ketidakseimbangan estrogen. Ini boleh mengurangkan jisim otot, meningkatkan deposit lemak, menyebabkan baligh yang awal dan menyebabkan masalah pembiakan dalam kedua-dua lelaki dan wanita.
-------
PROMOSI JULAI: RM29.90 sahaja
(HARGA ASAL: RM35)
Postage: RM7 SM/RM11 SS
*Kos pos tertakluk kpda pihak agen/HQ.
-------
Klik Link Whatsup di Bio โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ utk order.

#teambeautyrichtie #nurraysabeauty #nurraysa #makjah #shampoonurraysa #hairtreatmentnurraysa #habbatussaudahairtreatment #dropshipqura #testshampoobyqura #halal #mesrawuduk #mesrasolat

TESTIMONI NURRAYSA (@testnurraysa_qura)

๐Ÿšฟ๐Ÿ›KELEBIHAN SHAMPOO NURRAYSA HABBATUS SAUDA' HAIR TREATMENT๐Ÿ›๐Ÿšฟ
---
๐Ÿ‘‰2 IN 1 (Shampoo + Conditioner). Isipadu 300ml sebotol. Jimat! Tak perlu beli 2 botol berasingan.
๐Ÿ‘‰Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala (sgt elok utk yg sakit kepala/magrain).
๐Ÿ‘‰Merawat rambut (Lebatkan rambut, Kurangkan kelemumur, Cegah rambut gugur, Kuatkan akar rambut, Kurangkan gatal kulit kepala).
๐Ÿ‘‰BEBAS Paraben & SLES. Sesuai & selamat digunakan utk seisi keluarga serta semua peringkat umur termasuk bayi.
๐Ÿ‘‰ Daripada bahan organik.
-------
SLES (Sodium Laureth Sulfate) digunakan untuk menggalakkan buih keluar lebih banyak tapi tak elok untuk kulit. Bagi kulit sensitif boleh menyebabkan keradangan & menyebabkan kulit jadi kering.
-
PARABEN adalah bahan-bahan yg mimik estrogen. Apabila digunakan pada kulit, mereka masuk ke dalam aliran darah dan berlaku ketidakseimbangan estrogen. Ini boleh mengurangkan jisim otot, meningkatkan deposit lemak, menyebabkan baligh yang awal dan menyebabkan masalah pembiakan dalam kedua-dua lelaki dan wanita.
-------
PROMOSI JULAI: RM29.90 sahaja
(HARGA ASAL: RM35)
Postage: RM7 SM/RM11 SS
*Kos pos tertakluk kpda pihak agen/HQ.
-------
Klik Link Whatsup di Bio โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ utk order.

#teambeautyrichtie #nurraysabeauty #nurraysa #makjah #shampoonurraysa #hairtreatmentnurraysa #habbatussaudahairtreatment #dropshipqura #testshampoobyqura #halal #mesrawuduk #mesrasolat

TESTIMONI NURRAYSA (@testnurraysa_qura)

๐Ÿšฟ๐Ÿ›KELEBIHAN SHAMPOO NURRAYSA HABBATUS SAUDA' HAIR TREATMENT๐Ÿ›๐Ÿšฟ
---
๐Ÿ‘‰2 IN 1 (Shampoo + Conditioner). Isipadu 300ml sebotol. Jimat! Tak perlu beli 2 botol berasingan.
๐Ÿ‘‰Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala (sgt elok utk yg sakit kepala/magrain).
๐Ÿ‘‰Merawat rambut (Lebatkan rambut, Kurangkan kelemumur, Cegah rambut gugur, Kuatkan akar rambut, Kurangkan gatal kulit kepala).
๐Ÿ‘‰BEBAS Paraben & SLES. Sesuai & selamat digunakan utk seisi keluarga serta semua peringkat umur termasuk bayi.
๐Ÿ‘‰ Daripada bahan organik.
-------
SLES (Sodium Laureth Sulfate) digunakan untuk menggalakkan buih keluar lebih banyak tapi tak elok untuk kulit. Bagi kulit sensitif boleh menyebabkan keradangan & menyebabkan kulit jadi kering.
-
PARABEN adalah bahan-bahan yg mimik estrogen. Apabila digunakan pada kulit, mereka masuk ke dalam aliran darah dan berlaku ketidakseimbangan estrogen. Ini boleh mengurangkan jisim otot, meningkatkan deposit lemak, menyebabkan baligh yang awal dan menyebabkan masalah pembiakan dalam kedua-dua lelaki dan wanita.
-------
PROMOSI JULAI: RM29.90 sahaja
(HARGA ASAL: RM35)
Postage: RM7 SM/RM11 SS
*Kos pos tertakluk kpda pihak agen/HQ.
-------
Klik Link Whatsup di Bio โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ utk order.

#teambeautyrichtie #nurraysabeauty #nurraysa #makjah #shampoonurraysa #hairtreatmentnurraysa #habbatussaudahairtreatment #dropshipqura #testshampoobyqura #halal #mesrawuduk #mesrasolat

TESTIMONI NURRAYSA (@testnurraysa_qura)

๐Ÿšฟ๐Ÿ›KELEBIHAN SHAMPOO NURRAYSA HABBATUS SAUDA' HAIR TREATMENT๐Ÿ›๐Ÿšฟ
---
๐Ÿ‘‰2 IN 1 (Shampoo + Conditioner). Isipadu 300ml sebotol. Jimat! Tak perlu beli 2 botol berasingan.
๐Ÿ‘‰Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala (sgt elok utk yg sakit kepala/magrain).
๐Ÿ‘‰Merawat rambut (Lebatkan rambut, Kurangkan kelemumur, Cegah rambut gugur, Kuatkan akar rambut, Kurangkan gatal kulit kepala).
๐Ÿ‘‰BEBAS Paraben & SLES. Sesuai & selamat digunakan utk seisi keluarga serta semua peringkat umur termasuk bayi.
๐Ÿ‘‰ Daripada bahan organik.
-------
SLES (Sodium Laureth Sulfate) digunakan untuk menggalakkan buih keluar lebih banyak tapi tak elok untuk kulit. Bagi kulit sensitif boleh menyebabkan keradangan & menyebabkan kulit jadi kering.
-
PARABEN adalah bahan-bahan yg mimik estrogen. Apabila digunakan pada kulit, mereka masuk ke dalam aliran darah dan berlaku ketidakseimbangan estrogen. Ini boleh mengurangkan jisim otot, meningkatkan deposit lemak, menyebabkan baligh yang awal dan menyebabkan masalah pembiakan dalam kedua-dua lelaki dan wanita.
-------
PROMOSI JULAI: RM29.90 sahaja
(HARGA ASAL: RM35)
Postage: RM7 SM/RM11 SS
*Kos pos tertakluk kpda pihak agen/HQ.
-------
Klik Link Whatsup di Bio โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ utk order.

#teambeautyrichtie #nurraysabeauty #nurraysa #makjah #shampoonurraysa #hairtreatmentnurraysa #habbatussaudahairtreatment #dropshipqura #testshampoobyqura #halal #mesrawuduk #mesrasolat

TESTIMONI NURRAYSA (@testnurraysa_qura)

๐Ÿšฟ๐Ÿ›KELEBIHAN SHAMPOO NURRAYSA HABBATUS SAUDA' HAIR TREATMENT๐Ÿ›๐Ÿšฟ
---
๐Ÿ‘‰2 IN 1 (Shampoo + Conditioner). Isipadu 300ml sebotol. Jimat! Tak perlu beli 2 botol berasingan.
๐Ÿ‘‰Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala (sgt elok utk yg sakit kepala/magrain).
๐Ÿ‘‰Merawat rambut (Lebatkan rambut, Kurangkan kelemumur, Cegah rambut gugur, Kuatkan akar rambut, Kurangkan gatal kulit kepala).
๐Ÿ‘‰BEBAS Paraben & SLES. Sesuai & selamat digunakan utk seisi keluarga serta semua peringkat umur termasuk bayi.
๐Ÿ‘‰ Daripada bahan organik.
-------
SLES (Sodium Laureth Sulfate) digunakan untuk menggalakkan buih keluar lebih banyak tapi tak elok untuk kulit. Bagi kulit sensitif boleh menyebabkan keradangan & menyebabkan kulit jadi kering.
-
PARABEN adalah bahan-bahan yg mimik estrogen. Apabila digunakan pada kulit, mereka masuk ke dalam aliran darah dan berlaku ketidakseimbangan estrogen. Ini boleh mengurangkan jisim otot, meningkatkan deposit lemak, menyebabkan baligh yang awal dan menyebabkan masalah pembiakan dalam kedua-dua lelaki dan wanita.
-------
PROMOSI JULAI: RM29.90 sahaja
(HARGA ASAL: RM35)
Postage: RM7 SM/RM11 SS
*Kos pos tertakluk kpda pihak agen/HQ.
-------
Klik Link Whatsup di Bio โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ utk order.

#teambeautyrichtie #nurraysabeauty #nurraysa #makjah #shampoonurraysa #hairtreatmentnurraysa #habbatussaudahairtreatment #dropshipqura #testshampoobyqura #halal #mesrawuduk #mesrasolat

TESTIMONI NURRAYSA (@testnurraysa_qura)

๐Ÿšฟ๐Ÿ›KELEBIHAN SHAMPOO NURRAYSA HABBATUS SAUDA' HAIR TREATMENT๐Ÿ›๐Ÿšฟ
---
๐Ÿ‘‰2 IN 1 (Shampoo + Conditioner). Isipadu 300ml sebotol. Jimat! Tak perlu beli 2 botol berasingan.
๐Ÿ‘‰Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala (sgt elok utk yg sakit kepala/magrain).
๐Ÿ‘‰Merawat rambut (Lebatkan rambut, Kurangkan kelemumur, Cegah rambut gugur, Kuatkan akar rambut, Kurangkan gatal kulit kepala).
๐Ÿ‘‰BEBAS Paraben & SLES. Sesuai & selamat digunakan utk seisi keluarga serta semua peringkat umur termasuk bayi.
๐Ÿ‘‰ Daripada bahan organik.
-------
SLES (Sodium Laureth Sulfate) digunakan untuk menggalakkan buih keluar lebih banyak tapi tak elok untuk kulit. Bagi kulit sensitif boleh menyebabkan keradangan & menyebabkan kulit jadi kering.
-
PARABEN adalah bahan-bahan yg mimik estrogen. Apabila digunakan pada kulit, mereka masuk ke dalam aliran darah dan berlaku ketidakseimbangan estrogen. Ini boleh mengurangkan jisim otot, meningkatkan deposit lemak, menyebabkan baligh yang awal dan menyebabkan masalah pembiakan dalam kedua-dua lelaki dan wanita.
-------
PROMOSI JULAI: RM29.90 sahaja
(HARGA ASAL: RM35)
Postage: RM7 SM/RM11 SS
*Kos pos tertakluk kpda pihak agen/HQ.
-------
Klik Link Whatsup di Bio โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ utk order.

#teambeautyrichtie #nurraysabeauty #nurraysa #makjah #shampoonurraysa #hairtreatmentnurraysa #habbatussaudahairtreatment #dropshipqura #testshampoobyqura #halal #mesrawuduk #mesrasolat

TESTIMONI NURRAYSA (@testnurraysa_qura)

๐Ÿšฟ๐Ÿ›KELEBIHAN SHAMPOO NURRAYSA HABBATUS SAUDA' HAIR TREATMENT๐Ÿ›๐Ÿšฟ
---
๐Ÿ‘‰2 IN 1 (Shampoo + Conditioner). Isipadu 300ml sebotol. Jimat! Tak perlu beli 2 botol berasingan.
๐Ÿ‘‰Memberi efek dingin & sejuk pada kulit kepala (sgt elok utk yg sakit kepala/magrain).
๐Ÿ‘‰Merawat rambut (Lebatkan rambut, Kurangkan kelemumur, Cegah rambut gugur, Kuatkan akar rambut, Kurangkan gatal kulit kepala).
๐Ÿ‘‰BEBAS Paraben & SLES. Sesuai & selamat digunakan utk seisi keluarga serta semua peringkat umur termasuk bayi.
๐Ÿ‘‰ Daripada bahan organik.
-------
SLES (Sodium Laureth Sulfate) digunakan untuk menggalakkan buih keluar lebih banyak tapi tak elok untuk kulit. Bagi kulit sensitif boleh menyebabkan keradangan & menyebabkan kulit jadi kering.
-
PARABEN adalah bahan-bahan yg mimik estrogen. Apabila digunakan pada kulit, mereka masuk ke dalam aliran darah dan berlaku ketidakseimbangan estrogen. Ini boleh mengurangkan jisim otot, meningkatkan deposit lemak, menyebabkan baligh yang awal dan menyebabkan masalah pembiakan dalam kedua-dua lelaki dan wanita.
-------
PROMOSI JULAI: RM29.90 sahaja
(HARGA ASAL: RM35)
Postage: RM7 SM/RM11 SS
*Kos pos tertakluk kpda pihak agen/HQ.
-------
Klik Link Whatsup di Bio โ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ utk order.

#teambeautyrichtie #nurraysabeauty #nurraysa #makjah #shampoonurraysa #hairtreatmentnurraysa #habbatussaudahairtreatment #dropshipqura #testshampoobyqura #halal #mesrawuduk #mesrasolat

๐Ÿ”ฅPERFUME MURAH - TAHAN LAMA๐Ÿ”ฅ (@rak_dexandra)

Uolls kaki perfume ? Tapi nak jimat poket ?
Jom try DeXandra pulak. ๐Ÿ˜‰

Inspired Perfume
35ml / Sah dibawa solat / EDP
Bau & Kualiti Setanding Original
Sebotol Rm65 / Dua botol ada diskaun
Whatsapp ciksu di 014-5112664
-
#ciksuperfume #dexandra #dexandraperfumes #perfume #minyakwangimurah #wangi #tahanlama #sahsolat #dexandrareadystock #minyakwangi #halal #mesrasolat #aurainsta #wehavehaveyo #dexandraterengganu #coddexandraterengganu #terapiinstagram #alhamdulillah #viral #syukurselalu #photography #like4like #instagood #instafamous #photo

Produk_Mesra_Solat*Wuduk* (@nurraysa.adara)

TIPS KECANTIKAN NURRAYSA.
.
Mempunyai bibir yang sihat dan cantik tanpa kering dan pecah adalah idaman setiap wanita. .
Adakah bibir anda selalu pecah? kering? Berikut adalah tips mengatasi bibir pecah/ kering ๐Ÿ˜€
.
Jangan lupa klik LIKE & SHARE ye :)
.
P/s Lipstik Nurraysa kan adooo ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ #tipskecantikannurraysa
#LipstickNurraysa
#nurraysabeauty
#Pasirgudang #Mesrasolat #MesraWuduk #tamanscientexpasirgudang #agentwanted #dropshipwanted #posseluruhmalaysia

Produk_Mesra_Solat*Wuduk* (@nurraysa.adara)

TIPS KECANTIKAN NURRAYSA.
.
Mempunyai bibir yang sihat dan cantik tanpa kering dan pecah adalah idaman setiap wanita. .
Adakah bibir anda selalu pecah? kering? Berikut adalah tips mengatasi bibir pecah/ kering ๐Ÿ˜€
.
Jangan lupa klik LIKE & SHARE ye :)
.
P/s Lipstik Nurraysa kan adooo ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ #tipskecantikannurraysa
#LipstickNurraysa
#nurraysabeauty
#Pasirgudang #Mesrasolat #MesraWuduk #tamanscientexpasirgudang #agentwanted #dropshipwanted #posseluruhmalaysia

Raja Ema Raja Ibrahim (@rajaema)

โค๏ธ SINGAPORE SALE โค๏ธ
.
TAWARAN HEBAT ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
#THENEWAGEfoundation (LIMITED STOCK) & #RAJAEMAlipbar ( BARU ) DUA DUA HEBAT !! RUGI TAK CUBA !!
.

MUST HAVE KEKMA ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ
.
YG KEKMA PAKAI SETIAP HARI โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
BEST PRICE ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ JIMAT ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
#TheNewAgeFoundation sesuai utk mereka yg tak suka foundation tebal mcm topeng
.
Natural
.
Warna sekata
.
Glowing
.
Membantu mengurangkan cela
.
Cerah gebuuuu
.
Dijamin tak berbelak
.
๐ŸŒธ MESRA WUDHU ๐ŸŒธ
.

Foundation + day cream hebat dgn vitamin2 yg mencantikkan struktur kulit + sunblock menghalang uva/uvb merosakkan kulit . Mudah , berkesan & membantu kulit menjadi awet muda berseri ๐Ÿ’• .
3 in 1
#moisturizer + #foundation + #sunblock ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
.
TheNewAgeFoundation Sgt sesuai dipakai selepas Kita pakai toner di muka.. Masa muka tgh lembap tu.. Sapukan #TNAF Ke wajah.. Selepas pakai serum boleh... Atau lepas pakai moisturizer pun boleh๐Ÿ’Ÿ
..
.
JANGAN PAKAI MASA TIDUR MALAM. MALAM PAKAI KRIM MALAM ๐Ÿ’•
.
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
Kandungan #RAJAEMAlipbar
.
โค๏ธOlive oil
.
โค๏ธCastor oil
.
โค๏ธJojoba oil
.
โค๏ธPitera
.
โค๏ธArgan oil
.
โค๏ธGamat
.
โค๏ธVit C
.
โค๏ธVit E
.
โค๏ธKolagen
.
โค๏ธAloe Vera
.
โค๏ธSunflower oil
.
โค๏ธGold
.
Cara pakai Raja Ema Lipbar ??
.
1) Pure Nude sahaja
2) Red Velvet sahaja
3) Pure Nude + Red Velvet = Golden Rose
4) Pure Nude di bahagian DLM bibir & Red Velvet di garisan luar bibir ( lip liner )
5) Red Velvet di bahagian DLM bibir & Pure Nude di garisan luar bibir ( lip liner ) #koreanstyle
6) Pure Nude di pipi + Red Velvet di pipi = Glowing Golden Rose
7) Pure Nude di pipi - Golden Glow
8) Red Velvet di pipi - Glowing Rose
.
Ringkas, mudah, sangat menjimatkan & menawan โค๏ธ #2in1 #lipsXcheek #lipstickXblusher #withserum #mencerah #melembap #glowing
.
#RAJAEMAlipbar #twotone #lipstick #blusher #lipsXcheek #withserum #whitening #antiaging #piteraXarganoil #vitCXvitE โค๏ธ #BEAUTY #dewylook #natural #makeupXskincare #luxurycolours #purenudeXredvelvet #mesrasolat #muslimproduct .

Berat Bersih : 25 gram
.
Whatsapp admin. utk info +60149116750 โค๏ธ
More...