Zulaikha (@tautaniman)

KENAPA SAYA JATUH CINTA DENGAN NURRAYSAπŸ™ˆ. 1. Produk Muslim. Owner orang islam.

2. Ada kilang sendiri. Bukan beli timbang kat siam then letak brand sendiri.

3. Proses membuat produk produk nurraysa ni sangat bersih & tiada keraguan padanya! Kebersihan itu sangat penting ya πŸ˜ƒ

4. Sambil di proses dialun kan ayat suci Alquran.

5. Produk ORGANIK

6. Kehalalan yang tak diragui

7. Harga mampu milik

8. Ada kelulusan KKM

9. MESRA SOLAT

10. MESRA WUDHUK ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ #nurraysa
#mesrasolat
#jombelidengansaya
#janganragu
#bebasbahankimia
#promosi
#shabeauty
#mencariyanghalalsatukefarduan

βœˆοΈβœˆοΈβœˆοΈΩ…Ψ­Ω…Ψ― اشرف Ψ¨ΩŠΩ† ΨΉΨ¨Ψ―Ψ§Ω„Ψ­Ω„ΩŠΩ…βœˆοΈβœˆοΈβœˆοΈ (@asyrafabdhalim)

🌸Khas untuk ibu yang ada anak kecilπŸ‘ΆπŸ‘ΆπŸ‘Ά
.
Dulu beli bedak muka tak pernah tahan lama...
Asyik pecah..pecah...pecah...klau bukan mak yang jatuhkan, anak yg jatuhkan.. Nk beli yg baru sayang pulak sbb baru ja beli..πŸ˜“ alkisahnye letak jugak dlm beg walaupun pecah... Abihla berterabur bedak dlm begπŸ˜…
.
Last2 beli jgkla yg baru
Sapa ade pengalaman camni?
Tp sekarang x lg sejak guna dd moist cake nurraysa ni boleh plak habiskan bedak tu...jimat.. Jimat...
.
Nak tau sbb apa?
.
Sebabnya :
🎈bedak ni lembap... Jatuh cmna pun xpecah..kalau teruk sangat casing plak yg pecahnya.. 🎈pakai kat muka pun x comot...sekata jer
🎈yg penting bebas silikon dan mesra wuduk

Nak thu lebih info lg.. #testimoniddmoistcakeπŸ‘ˆπŸ‘ˆπŸ‘ˆ #nurraysa #MesraSolat #mesrawuduk
#AgenNurraysaBeauty
#agentnurraysakualaketil
#dropshipwanted
#dropshipTanpaModalDiperlukan

Zulaikha (@tautaniman)

πŸ“£πŸ“£PERHATIAN PARA WANITA πŸ‘Έ

Adakah anda seperti saya dulu...? πŸ™

1) Sukar mencuci make-up bila ingin berwuduk?
2) Terpaksa guna cleanser untuk pastikan muka betul2 bersih?
3) Tidak pasti produk make-up anda, halal & boleh pakai ketika solat?
.
Jika YA πŸ™‹, saya syorkan anda gunakan

Set Mekap Mesra Solat dari Nurraysa Beauty: βœ”οΈ Water-base foundation, SENANG untuk anda
hilangkan make-up sebelum. ;) βœ”οΈ Produk halal & menggunakan bahan semula jadi supaya anda boleh pakai ketika bersolat. :) βœ”οΈ Sesuai untuk kulit sensitif & ia juga berfungsi merawat kulit wajah anda menjadi lebih SIHAT setiap hari. (SPF50) ;) βœ”οΈ Set make-up ini MUDAH digunakan, cepat & anda akan berasa SELESA sepanjang hari. :) Produk ini telah disahkah selamat & diiktiraf oleh KKM.

Dan telah diakui oleh ramai customer2 kami yg gembira setelah menggunakannya... :) SET MAKEUP NURRAYSA
πŸ’‹οΈNurraysa Miracle Eyeliner
πŸ’‹Glowing DD Moist Cake
πŸ’‹Mineral Loose Powder
πŸ’‹Perfect Brow Shaping
πŸ’‹οΈPearl Magic Lipstick πŸ’‹Shining Mineral Blusher
πŸ’‹οΈPerfect Long Lash Mascara
πŸ’‹Fast Eye Make Up Remover

Sis nak try ? Mai kaih try.. Ada promosi ni πŸ˜‰

Whatsapp
#MesraWuduk
#MesraSolat
#NurraysaBeauty

Zulaikha (@tautaniman)

Ramai yg dah jatuh cinta dengan scrub ni...
boleh apply di muka & badan.. rasa kulit lembut je,,
sesiapa yg belum cuba, wajib try tau...serious mmg terbaikπŸ‘πŸ» #nurraysabeauty
#nurraysa
#nurraysascrub
#jomcuba
#janganragu
#jomcantik
#jombelidengansaya
#shabeauty
#mesrasolat

Zulaikha (@tautaniman)

Ramai yg dah jatuh cinta dengan scrub ni...
boleh apply di muka & badan.. rasa kulit lembut je,,
sesiapa yg belum cuba, wajib try tau...serious mmg terbaikπŸ‘πŸ» #nurraysabeauty
#nurraysa
#nurraysascrub
#jomcuba
#janganragu
#jomcantik
#jombelidengansaya
#shabeauty
#mesrasolat

NUR SYAFINAZ SUNGED (@exclusivehijab_sya)

MASALAH MOMMIES KETIKA BERSIAP❗️❗️❗️ Selalu kak sya dengar banyak rungutan para mommies... Susah nak siap bila ada anak kecikπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Tapi... dengan adanya #tudunglibasfacebook nie semua masalah settleπŸ‘πŸ‘πŸ‘ Kak sya cantiknyaaaa tudung libas PREMIUM ni.
Senang la kalau macam ni, tak yah lilit bagai.
Sebab banyak2 tudung, tudung ni memang WAJIB ada sebab:
βœ”οΈSenang sarung je bila tetamu datang.
βœ”οΈJimat la masa akak leceh nak iron ni
βœ”οΈAnak tarik pun still comeyy. 🍭🍭🍭TUDUNG LIBAS IDAMAN SEMUA🍭🍭🍭
KAK SYA, +6010 8200824, #exclusivehijabbysya
#tudungmurah #tudungonline #tudung #tudunglabuh #tudungterkini #innerneck #muslimahfashion #muslimah #cikgu #ustazah #hargapelajar #bazarpaknil #bazaronline #sayajualonline #produkmalaysia #instantshawllabuh #hijabstyle #hijabstailista #hijabfashion #hijabers #niqabis #malaysia #instantshawl #instantshawls #mesrasolat #niqabmalaysia #tudungexpress

FURAIHA Putrajaya | 0133718258 (@furaiha.hani)

Berita baik!

Siapa yang tunggu gaji nak dapatkan #Furaiha skincare ni, Appreciation sale dilanjutkan sehingga 31 Mac.

Jangan lepaskan peluang ini!

Dm/ ws 0133718258

#FURAIHA #skincare
#FURAIHAlovers
#appreciationsale #sale #combo #halal #muslimproduct #mesrawudhuk #mesrasolat #codputrajaya #putrajaya #kl #malaysia #bazaarpaknil

Agen GreenAard/RomboGPS/Amoura (@oren_online)

.
Amoura Matte Liquid
πŸ’„ Wudhu friendly - 7 warna
πŸ’„ Waterproof - 6 warna
πŸ’° RM39 exclude postage
.
Beli 5 items Amoura
🎁 FREE Makeup Remover
🎁 FREE Postage
.
http://www.wasap.my/+60123074558
.
Boleh juga beli di web orenonline.com
.
.
#amoura #amouralovers #lip #lips #amouraagent #amouracosmetics #amouralipstick #lipmatte #lipcream #lipsticks #matte #makeup #kosmetik #cosmetics #oren_online #beauty #lovemakeup #amourawaterproof #amourawaterproofseries #wudhukfriendly #mesrasolat

Zawani Zulkipli (@zawani_elsajida_mj)

Alhamdulillah akhirnya warna Sea Turqouise restocked setelah out of stock semua saiz

Pilihan ramai juga color ni.

Cantik!

INSTANT SHAWL AYRA

Instant Shawl Double Loop: Fully Instant

Material: High Quality Premium Moss Crepe

Lembut & Selesa

TIDAK JARANG (selamat digayakan walaupun tanpa inner)

TAHAN KEDUTAN (Less ironing)

Labuh Depan dan Belakang (Solat Ready)

Tidak panas
Jahitan yang kemas dan cantik Β Didatangkan dalam 3 saiz:Β MEDIUM,Β LARGEΒ &Β EXTRA LARGE

M rm39
L dan XL rm49

Senyum dan syukur instant shawl Ayra telah membantu ramai muslimah menutup aurat selesa

#zawanizulkipli
#saya_agent_sah_elsajida
#sayajualshawl
#shawllabuh
#tudungbawal
#tudungstudent
#terapiinstagram
#shawlkualitipremium
#shawltravel
#flashsale
#shawl
#uitmkelantan
#apium
#sungaipetani
#bukitmertajam
#annahdhoh
#muslimat
#mesrasolat
#mesrawudu
#bawalsoftcrepe
#tudungbawal
#tudungumrah
#shawlumrah
#jualanmurah
#sayapakaishawlayra juga
#sayajual
#sayapuashati
#saya_agent_sah_elsajida
#zawanizulkipli
#0179337220

ORGANIK HABBATUS SAUDA (@imanniskinz_sgbuloh)

COMBO SALE TINGGAL 4 HARI SAJA LAGI 😱😱😱
.
Korang dah ada Imanni Skinz belum? Cepat2 order. Rugi kalau terlepas combo sale ni. Dgn combo sale ni korang jimat sehingga RM66 tau
.
Cikbee ada ready stock tau. Korang nak apa, you name it. Cikbee sedia membantu
.
πŸ“±Whatsapp 0194663952
🚘COD Sg Buloh, Saujana Utama, Subang Bestari, Damansara
🏒Walk in @fursalebyfs SOHOR Uptown Kontena, Pantai Tok Jembal, Kuala Terengganu
.
#imanniskinz #imanniskinzsgbuloh #beautywithhabbatussauda #imanniskinzselangor #imanniskinzterengganu #imanniskinzkualaterengganu #makeupartist #mesrawudhu #mesrasolat #produkmuslim #organikhabbatussauda #kosmetikorganikhabbatussauda #naturalbasedproducts

hazzmeyy_onlineshop (@hazzmeyy_onlineshop)

β™₯️β™₯️JOM TAMBAH RMβ™₯️β™₯️ ▢️PELUANG UNTUK SURI RUMAH YANG NAK TAMBAH PENDAPATAN
▢️BEKERJA PON BOLEH BUAT DUIT TAMBAHAN
▢️RAJIN LEBIH DIRI SENDIRI LA UNTUNG zaman sekarang semua part kena duit.yang kaya boleh la tak merasa sangat kesusahan bap nilai RM ni.yang tak berapa nak kaya ni la yang mengkais-kais kalau nak sampai hujung bulan.nasib la ada peluang macam ni boleh tambah pendapatan..tak payah lagi nak tunggu hujung bulan da boleh dapat RM.

duit tak datang bergolek golek yank oii.kalau asik nak beralasan xde masa jawapnya takat tu aja la yang awak dapat.

Sape nak senang wassap
#sayanaksenang

WhatsAap : 0172901037

RM25 sebotol (Moq 12 btl)

#pembekalperfume #perfume #dexandra #jomwangi #tahanlama #inspiredperfume #bauseakanoriginal #mesrasolat

FURAIHA Klang by Diana (@diana_furaiha)

Luxurious Beauty Serum Furaiha tiada SPF kerana kesesuaiannya boleh digunakan siang dan malam sebagai primer, make up base dan moisturiser untuk kulit licin bagai telur dikupas πŸ˜‚
.
Malamnya you can put on our serum happily and go to sleep without any harm due to sunscreen effect that has no significant benefit at night.
.
At night, your skin is in repair-mode so tak perlu ada SPF 😁 Say, good bye open pore.
.
Wardrobe cantik ni memang khas untuk wanita secantik awak... #FuraihaHabit #FuraihaWorldwide #LuxuriousBeautySerum #FURAIHAlovers #QueenEmpire #DianaKhalid #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #shawl #muslimah #serumvitaminc #ootd #kosmetik #medispa #furaihaorganicskincare #furaihabeauty #organicproducts #worldwideshipping #islamproduct #picoftheday #halalskincare #mesrasolat

FURAIHA Klang by Diana (@diana_furaiha)

Luxurious Beauty Serum Furaiha tiada SPF kerana kesesuaiannya boleh digunakan siang dan malam sebagai primer, make up base dan moisturiser untuk kulit licin bagai telur dikupas πŸ˜‚
.
Malamnya you can put on our serum happily and go to sleep without any harm due to sunscreen effect that has no significant benefit at night.
.
At night, your skin is in repair-mode so tak perlu ada SPF 😁 Say, good bye open pore.
.
Wardrobe cantik ni memang khas untuk wanita secantik awak... #FuraihaHabit #FuraihaWorldwide #LuxuriousBeautySerum #FURAIHAlovers #QueenEmpire #DianaKhalid #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #shawl #muslimah #serumvitaminc #ootd #kosmetik #medispa #furaihaorganicskincare #furaihabeauty #organicproducts #worldwideshipping #islamproduct #picoftheday #halalskincare #mesrasolat

FURAIHA Klang by Diana (@diana_furaiha)

Luxurious Beauty Serum Furaiha tiada SPF kerana kesesuaiannya boleh digunakan siang dan malam sebagai primer, make up base dan moisturiser untuk kulit licin bagai telur dikupas πŸ˜‚
.
Malamnya you can put on our serum happily and go to sleep without any harm due to sunscreen effect that has no significant benefit at night.
.
At night, your skin is in repair-mode so tak perlu ada SPF 😁 Say, good bye open pore.
.
Wardrobe cantik ni memang khas untuk wanita secantik awak... #FuraihaHabit #FuraihaWorldwide #LuxuriousBeautySerum #FURAIHAlovers #QueenEmpire #DianaKhalid #berbaloi #visitmyig #tabita #blouse #shawl #muslimah #serumvitaminc #ootd #kosmetik #medispa #furaihaorganicskincare #furaihabeauty #organicproducts #worldwideshipping #islamproduct #picoftheday #halalskincare #mesrasolat

AgentNurraysabeauty (@pakar_kecantikkn_kulit)

Packing packing. kul5 kang nak gi pos.😍 Siapa nak selit oder sempat lg yer.
.πŸ˜ƒ #AgenNurraysaBahau
#ProdukNurraysaBeauty
#mesrasolat
#mesrawuduk

diy_home_spa_taiping (@diy_home_spa_taiping)

KAWAN-KAWAN JELOUS SEJAK PAKAI CREAM NI

#testimoni customer‡️‡️‡️ bila dah pakai cream cef ni katanya best sangat. Tak sangka cream cef ni mampu menutupi segala cela yg ada dimuka.

Dan lagi terperanjat. Kawan2 mula jelous bila tengok muka akak ni dah lain sejak pakai cream ni.

Ada jerawat?

Ada jeragat?

Jawapannya pakaila cream expert foundation by riana beauty.

Whatsapp 0108759794

#agentrianabeautytaiping
#agentsrisariherbstaiping
#srisariherbs
#creamEXPERTfoundation
#mesrasolat
#spf50
#lofattah
#pilihanMUA
#produkspa
#diy_home_spa_taiping
#diyspa
More...