πŸ’•Mia Sara Nasuha GoodπŸ’• (@miasaranasuha_good)

siapa guna stabilo macam @therealmiasara ? comment "me". :-) admin dulu guna sekarang dah tak ..guna FC je حيحي
note: please support this ig to become lucky winner..have prize to your guys to win. tapi tak de lah istimewa sangat..nnti admin bagitau dengan selanjutnya :3 ..
.
.
.
.
#miasaranasuha
#teammiasara
#supportmia
#stabilomiasara
#miayoutube
#miasaranasuhagood

nurrulizzah (@nurrulizzah_08)

Kenapa kita kena scrub muka ? girl awak nk ke muka awak pnuh whitehead blackhead tuuh eeee . tak mau kan n awak msti ada masalah jerawat n kesan jerawat muka berminyak n masalah burn kan ? btol tak disebabkan smua bnda ni kita takda kyakinan kan ? haishhh .. lulur flawless boleh sttle kan msalah awak ! πŸ’― organik taw murh ja
Rm15sm
Rm20Ss
jum dapatkan segera !!! sebelum licin 😍
#lulurflawless #pilputih #pilgemukmurah #pilkurus #pilkecantikan #pinklady #glowglowing #serumwajah #bajumurah #blousemurah #itsrosenicotine #miasaranasuha #nabilahmad #shilaamzah #farahnabilah #noradanish

Mia Sara Nasuha Snow ❀️ | 40k? (@miasaranasuha_snow)

Baru belajar πŸ˜‚πŸ˜‚btw ni ah hasil video yg admin baru belajar kjp tadi kat yt..admin tahu vid ni x berapa nk jadi sgt so hope korang enjoyπŸ˜‚πŸ˜‚okk btw ni fav lagu admin..nanti admin post bykΒ² vid eh (kalau rajin, kita belajar lh ahaha)
.
.
Ps : korang bagi berapa bintang kat vid ni?🌟🌟⭐️⭐️?
.
.
@therealmiasara
#videolyrics
#miasaranasuha
#MiaSaraNasuhaSnow
…
Repost? Give tag/cc πŸ‘Œ
[Follow @miasaranasuha_snow (me) for more❀️]

πŸ’–MIA SARA NASUHAπŸ’– (@miasaranasuha.rainbow)

Ha, ada sesiapa nak tak masakan yg Mia buat ni, Spaghetti Bolognese. Tada.... pandai kan mia buat. Harap2 mia jadi chef yg terhandal..
.
#MiaSaraNasuha
#ChefMia
#MiaRainbow
More...