Lavinia Avery Justo Basilio (@lavinia.avery)

Happy holidays! From my little dalaginding 😍😍

CoccoleBimbi (@coccolebimbi)

Sharing the second pic of our new editorial shot by @bibiventurelli and powered by @thecomplainers | Dress #StellaMcCartneyKids shoes #DuouoDKids | Thanks to @piccolissimome_official for the casting πŸŽπŸŽ„πŸŽ…πŸ» #CoccoleBimbi

Cecily Monroe (@cecilymonroe)

Don’t you love the way @wonder_jet romperalls look!? I freakin love it. Super comfortable. Layerable. Fashionable. Enough said ...

Oliver Joe (@oliverjoe31)

You will always be my favorite elf, elf Oliver πŸ˜™
.
Elf custome from @notsominime.id
Ini bahan super bagus. Ga bikin gerah. Beberapa hari lalu aku smpt igstory ollie pake kostum elf ke mall. Sampe di mobil aja bisa ketiduran pake kostum elf ini loh. Brarti bajunya nyaman bgt. Apalagi ollie anaknya tipe yg kalo ga nyaman pasti jadinya cranky. .
Yang blm order, mendingan tanya ke ontinya masih bisa PO ga haha soalnya customenya terbatas. Oh ya untuk topi juga bs request pake nama loh. Super cute! Makasih ya onti Di ❀️
.
Special thanks buat onti Martha @babybopics yg uda fotoin Ollie 😚 Yang mau foto baby or family dengan theme natal, bisa kontek ke @babybopics lgs ya 😊
.
.
.
#oliverjoe #OJOOTD #minibeautiesandgents #stylishbaby #cutekids24 #momandson #stunningbabies #stylishigkids #cutest_kiddies #stylishcutefashionkids #swagkids #swagbrasil #ig_fashionkiddies #fashionkidz #kidsfashionistamodel #thetrendykidz #spectacularkidz

Penelope (@penelopechronicles)

What a winter wonderland outside today❄️. Mom and I are all bundle up, while Dads off in sunny Texas 😎
More...