l-atm1@hotmail.com (@isabella.and.averey)

She wanted to be something scary for Halloween, this is as scary as I'd allow. Ha Definitely need to work on my fave painting skills! πŸ˜¬πŸ˜‚
Hopefully we will get it right by the 31st πŸŽƒ

pattys pins (@pattsi89)

Maia's Sunday Funday #ootd 😍she really is my sunshine! #maiasol #romper #redvelvetshoes

pattys pins (@pattsi89)

My beautiful girl fall #ootd 😍 #maiasol

Lianna May Estuita (@mylalababe)

With the pretty big sister, ate Cadee πŸ‘―

F O R R E S T (@forrestwilmar)

Please excuse me for being so norak and melamelow kepikiran anak yang tiba-tiba udah mau ulang tahun lagi. Maklum yaa baru anak pertama dan baru ulang tahun yang ketiga kalinya.
β€’
Banyak banget banget yang berubah dari tahun lalu sampai sekarang. Contoh paling nyata adalah kecintaannya terhadap es krim. Tahun lalu boro-boro mau, sekarang es krim mamanya papanya semua dilahap jua hingga kandas. Perjalanan hidup yaa, siapa yang menduga.
β€’
Inti postingan ini ya itu-itu aja sih, dari dulu ga ganti-ganti, klise, kayak ga ada kalimat lain: I love you, nak.
β€’
Ttd,
Mamakmu yg melow sambil kerja tengah malem ditemenin bandrek yang dibikinin papa (yang udah tidur duluan).

βœ¨πŸ’—πŸ‘‘πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‹πŸ°πŸ½οΈβ˜•οΈπŸ’ͺπŸΌπŸ’…πŸΌπŸŒΈβœ‚οΈπŸŽ€ (@fakeprincess89)

This little man has had me in stitches this week... the things coming out of his mouth! πŸ™ˆπŸ˜† He might be a handful but he's got his perks too! πŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ˜‚

βœ¨πŸ’—πŸ‘‘πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‹πŸ°πŸ½οΈβ˜•οΈπŸ’ͺπŸΌπŸ’…πŸΌπŸŒΈβœ‚οΈπŸŽ€ (@fakeprincess89)

Always gobbing off this one! πŸ˜‚ His top couldn't be more accurate... "ME AGAINST THE WORLD" πŸ‘ŠπŸΌ

βœ¨πŸ’—πŸ‘‘πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‹πŸ°πŸ½οΈβ˜•οΈπŸ’ͺπŸΌπŸ’…πŸΌπŸŒΈβœ‚οΈπŸŽ€ (@fakeprincess89)

"...everybody loves jumping in muddy puddles" πŸ’¦

βœ¨πŸ’—πŸ‘‘πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‹πŸ°πŸ½οΈβ˜•οΈπŸ’ͺπŸΌπŸ’…πŸΌπŸŒΈβœ‚οΈπŸŽ€ (@fakeprincess89)

Can I get a nice pic of you together kids? ...I'll just take that as a no then... πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ

βœ¨πŸ’—πŸ‘‘πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‹πŸ°πŸ½οΈβ˜•οΈπŸ’ͺπŸΌπŸ’…πŸΌπŸŒΈβœ‚οΈπŸŽ€ (@fakeprincess89)

Watching the duckies... πŸ¦†
Adding a bit of glam to our cosy outfit with our @miniandmamaboutique leggings! ✨

βœ¨πŸ’—πŸ‘‘πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‹πŸ°πŸ½οΈβ˜•οΈπŸ’ͺπŸΌπŸ’…πŸΌπŸŒΈβœ‚οΈπŸŽ€ (@fakeprincess89)

The swag on him though... 😎

βœ¨πŸ’—πŸ‘‘πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‹πŸ°πŸ½οΈβ˜•οΈπŸ’ͺπŸΌπŸ’…πŸΌπŸŒΈβœ‚οΈπŸŽ€ (@fakeprincess89)

Wrapped up and braved the wind for a little walk out today! 🌬️ #brrrr
More...