The Sofforg (@thesofforg_)

Use this as your routine in every morning. Skincare organik / homemada mesti dipakai dgn konsisten utk mendapatkan hasil yg terbaik. Sebabnya dalam skincare tersebut takde chemical harmful yg boleh menolong utk awak pakai hari ni, esok dah bersih kulit. Takkk ❌

Awak kena pakai setiap hari baru nampak kesannya dalam masa tertentu bergantung pada kulit masing2. Ape yg eloknya pakai skincare ni? Ia tidak merosakkan kulit anda dalam jangka waktu yg panjang mahupun pendek. Nak ke pakai skincare yg bila awak stop, muka awak teruk naik mcm kulit sensitif? Mesti la tak nak kan 😆

#skincarenatural #skincareorganic #skincare #skincareterbaik #buatanmalaysia #lipbalm #lipmoist #pinkishcreamsoffya #aloessence #elzadaycream #toner #serumorganik #mistmuka #lotionbadan #pinkishlotionsoffya

Azreen Sofia (@azreen_sofia)

New feedbacks 💕💕💕 Stock baru dah smpaii busy sangat takde masa nak tambah stock. Tapi sekarang dah ada balik. So sesiapa yg nak order boleh DM or whatsapp to 👉🏻👉🏻👉🏻📲📲 0102340342 🌸 COD: MSU // AMPANG(weekend only)🌸🌸🌸
#rosewater #rosewatermurah #serum #mistmuka #watermistmurah #watermist #rosewatermalaysia #sayajual #sayajualmurah #miracleserum #serummurah #smoothiescrub #smoothiescrubmurah #facescrubmurah #scrubstrawberry #facescrub #miracleserum #miracleserummurah #miracleserumbydanielin

KYLIE,NYX,KISSPROOF,NAKED 12K (@kosmetiktermurah_22)

NATURE REPUBLIC Aloe Vera 92% Soothing Gel mist ORI KOREA 100%

Barang didatangkan langsung dari Nature republic Korea ,dijamin keasliannya 100% [Asli Nature Republic Korea] bukan Korea abal abal ^^ Isi: 150 Ml

All Skin Type

How to Use: Spritz onto the skin anytime your skin feels dry and allow to dry ^^ Rp110.000

#naturerepublic #aloeverasoothinggel #naturerepublicmist #naturerepublicaloevera #jualnaturerepublic #naturerepublicgel #naturerepublicaloeveragelmist #aloeveragelmist #naturerepublicsoothingmist #naturerepublicmurah #facemist #mistmuka #naturerepublicori

🌲019 - 5141 804🌲 (@gebuskincare_kl)

Salam & selamat tghari
.
FACE MIST AJAIB ABAD INI , ESSENTIAL TAMBAHAN KEPADA GEBU SKINCARE
.
GEBU MIST
.
Face Mist keluaran Gebu Skincare dengan pH formula yg seimbang dapat memberi kelegaan & kesegaran serta-merta pada kulit selepas semburan.. Di samping memberi kelembapan yang optimimum selama 24jam pada kulit, menghaluskan serta mengetatkan liang roma lalu menjadikan makeup lebih senang di-apply & lebih tahan lama.
.
Terdapat dalam 2 variasi
.
Gebu Miracle Mist : sesuai untuk kulit berjerawat, liang pori besar, kulit berminyak, eczema, gatal-gatal dan pelbagai penyakit kulit
Kebaikan : skin repair, refining pores, acne treatment, oil control & antiseptic
.
Gebu Beauty Mist : sesuai untuk kulit normal..bertindak sebagai moisturizer sepanjang hari di samping mencerah, menganjal, di samping menjadikan mekap tahan lama
Kebaikan : fastest cooling, brightens skin, firms skin, moisturizer & long lasting makeup
.
Nak order❓
.
☎️☎️☎️
019-5141804
019-5141804
019-5141804
.
#gebuskincaregombak #gebuskincaresentul #teamcea #gebuskincarekl #gebuskincareklcc #gebuskincarekedah #gebuskincareipoh #gebumist #gebuskincare #gebuskincareperak #gebuskincareperlis #gebuskincarepenang #gebuskincarepahang #gebuskincareputrajaya #gebuskincarepuncakperdana #gebuskincareseremban #gebuskincaresarawak #gebuskincaresabah #gebuskincareshahalam #gebuskincarejohor #gebuskincaremelaka #grbuskincareselangor #gebuskincarekelantan #gebuskincareterengganu #bazarpaknil #mistmuka #politeknik #gebuskincaretaiping #gebuskincaresimpang #gebuskincarekamunting

🌲019 - 5141 804🌲 (@gebuskincare_kl)

Salam & selamat tghari
.
FACE MIST AJAIB ABAD INI , ESSENTIAL TAMBAHAN KEPADA GEBU SKINCARE
.
GEBU MIST
.
Face Mist keluaran Gebu Skincare dengan pH formula yg seimbang dapat memberi kelegaan & kesegaran serta-merta pada kulit selepas semburan.. Di samping memberi kelembapan yang optimimum selama 24jam pada kulit, menghaluskan serta mengetatkan liang roma lalu menjadikan makeup lebih senang di-apply & lebih tahan lama.
.
Terdapat dalam 2 variasi
.
Gebu Miracle Mist : sesuai untuk kulit berjerawat, liang pori besar, kulit berminyak, eczema, gatal-gatal dan pelbagai penyakit kulit
Kebaikan : skin repair, refining pores, acne treatment, oil control & antiseptic
.
Gebu Beauty Mist : sesuai untuk kulit normal..bertindak sebagai moisturizer sepanjang hari di samping mencerah, menganjal, di samping menjadikan mekap tahan lama
Kebaikan : fastest cooling, brightens skin, firms skin, moisturizer & long lasting makeup
.
Nak order❓
.
☎️☎️☎️
019-5141804
019-5141804
019-5141804
.
#gebuskincaregombak #gebuskincaresentul #teamcea #gebuskincarekl #gebuskincareklcc #gebuskincarekedah #gebuskincareipoh #gebumist #gebuskincare #gebuskincareperak #gebuskincareperlis #gebuskincarepenang #gebuskincarepahang #gebuskincareputrajaya #gebuskincarepuncakperdana #gebuskincareseremban #gebuskincaresarawak #gebuskincaresabah #gebuskincareshahalam #gebuskincarejohor #gebuskincaremelaka #grbuskincareselangor #gebuskincarekelantan #gebuskincareterengganu #bazarpaknil #mistmuka #politeknik #gebuskincaretaiping #gebuskincaresimpang #gebuskincarekamunting

RozyWaty (@roszy_1376_)

Royal Beauty Water, selain menyegarkan, RBW ni juga mampu membunuh bakteria punca jerawat, melembapkan kulit, mengurangkan migrain, mengurangkan redness kat kulit & macam2 lagi! Sgt disyorkan untuk yg ada eczema & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️SET 200ml x 3= RM60.00
❄️TRAVEL SET 100ml x 3 = RM45.00 **Price exclude postage** 🌬️whatsapp: 019-3526632
💦whatsapp: 019-3526632
💫whatsapp: 019-3526632

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #nakcantik #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
#feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Amboi pori2 semakin kecil sebab main spray spray muka dengan Royal Beauty Water je.
Jom whatsapp akak untuk order 😉 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema #feedbackrbw #feedbackwaterbottlemy

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk anak2 yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiri💦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Seronoknya bila guna produk yg boleh rawat masalah kulit kita, tapi at the same time produk tu selamat, 100% natural, chemical free & selamat even untuk baby!
Ada eczema, kulit kering, kulit kusam, nak kulit glowing, nak luka cepat sembuh? Serius banyak sangat kegunaan Royal Beauty Water ni!
Interested? Jom order!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

SPECIAL & LIMITED EDITION!
Wah, spray2 je terus bau rose. Tenang & segar sangat! Oh ha, bukan bau sahaja tau macam bunga ros, tapi manfaatnya juga banyak sangat!
Pink Rose Limited Edition is made from rose extract that will give you plenty of benefits which includes moist & glowing skin, balanced skin Ph, and so much more!

Benefits include:
• hydrated skin • glowing skin • anti-bacterial which will shrink your pimple • calming effect- with rose scent • can be used as makeup spray • clear dark spot • makes scars less visible
Dapatkan Royal Beauty Water Pink Rose *Limited Edition * 100ml dengan harga RM 40.00 sahaja! Berbaloi baloi sangat tau!
Tahan lama & pelbagai guna. Muka, badan, luka, jerawat, laki, perempuan semua boleh! Bonus - tidak merbahaya kepada bayi! Kenapa? Sebab ia 100% NATURAL! .
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Jom rasa sendiri kelebihan Royal Beauty Water yg menjadi kegilaan ramai ni. Tak cuba tak tahu, dah cuba tak mahu tukar produk lain dah 😘

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ALKALINE pH 11 (label purple)
>> OILY SKIN & OPEN PORES
♥️ Mampu membersih minyak & kotoran ♥️ Mampu mencegah & mengawal minyak yg berlebihan pada kulit
♥️ Mengecilkan liang pori kulit
♥️ Menanggalkan daki kulit (gosok)
♥️ MAKE UP REMOVER & super toner
♥️ Mengandungi elektron, oxygen yang tinggi sbg anti penuaan (awet muda) ANTI AGING .

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ACID pH 2.5 (label merah)
ANTISEPTIC
♥️ Merawat & mengeringkan jerawat/acne
♥️ Membunuh jangkitan kuman
♥️ Membantu masalah gatal kulit / eczema
♥️ Pembersih tangan (sanitizer)
♥️ Membersihkan luka dan goresan
♥️ Membantu melegakan luka terbakar (melecur)
♥️ Sakit gigi
♥️ Sakit tekak dan ulser mulut (kumur spt listerin)
♥️ Membunuh psoriasis pada kulit
♥️ Membantu merawat luka diabetes
♥️ Di gunakan juga sbg 'feminine wash' utk wanita - sgt terbaik kerana ianya 100% natural & tiada kimia namun mampu membunuh kuman 99% dlm beberapa saat. 💦

DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere! .
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

BEAUTY WATER ( pH 6.0 - label biru)
♥️ Menegang dan menghaluskan kulit
♥️ Melembab & 'glowing'kan kulit
♥️ Mencerahkan kulit yg kusam
♥️ Boleh dijadikan toner untuk kulit & rambut
♥️ Mengurangkan 'white head'
♥️ Melindungi kulit dgn menjaga pH normalnya
♥️ Mencegah rosaknya 'acid mantle' sbg pelindung kulit
♥️ Menjaga agar fungsi tetap optimal
♥️ Melembutkan dan menyembuhkan akar rambut ♥️ Mengurangkan "redness" atau ♥️ Natural, tiada bahan kimia
♥️ Sembur 3 kali sehari (atau lebih), boleh digunakan bila2 masa

#
DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

🌲019 - 5141 804🌲 (@gebuskincare_kl)

Salam & selamat tghari
.
FACE MIST AJAIB ABAD INI , ESSENTIAL TAMBAHAN KEPADA GEBU SKINCARE
.
GEBU MIST
.
Face Mist keluaran Gebu Skincare dengan pH formula yg seimbang dapat memberi kelegaan & kesegaran serta-merta pada kulit selepas semburan.. Di samping memberi kelembapan yang optimimum selama 24jam pada kulit, menghaluskan serta mengetatkan liang roma lalu menjadikan makeup lebih senang di-apply & lebih tahan lama.
.
Terdapat dalam 2 variasi
.
Gebu Miracle Mist : sesuai untuk kulit berjerawat, liang pori besar, kulit berminyak, eczema, gatal-gatal dan pelbagai penyakit kulit
Kebaikan : skin repair, refining pores, acne treatment, oil control & antiseptic
.
Gebu Beauty Mist : sesuai untuk kulit normal..bertindak sebagai moisturizer sepanjang hari di samping mencerah, menganjal, di samping menjadikan mekap tahan lama
Kebaikan : fastest cooling, brightens skin, firms skin, moisturizer & long lasting makeup
.
Nak order❓
.
☎️☎️☎️
019-5141804
019-5141804
019-5141804
.
#gebuskincaregombak #gebuskincaresentul #teamcea #gebuskincarekl #gebuskincareklcc #gebuskincarekedah #gebuskincareipoh #gebumist #gebuskincare #gebuskincareperak #gebuskincareperlis #gebuskincarepenang #gebuskincarepahang #gebuskincareputrajaya #gebuskincarepuncakperdana #gebuskincareseremban #gebuskincaresarawak #gebuskincaresabah #gebuskincareshahalam #gebuskincarejohor #gebuskincaremelaka #grbuskincareselangor #gebuskincarekelantan #gebuskincareterengganu #bazarpaknil #mistmuka #politeknik #gebuskincaretaiping #gebuskincaresimpang #gebuskincarekamunting

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiri💦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Jerawat? Eczema? Kulit Kering? Kulit Kusam? Melecur? Tona Kulit tak sekata? Kulit Berminya? Pori Kulit terbuka?
Apa kata korang cuba produk Royal Beauty Water ni! InsyaAllah, banyak lg masalah yg boleh diselesaikan dengan RBW ni tau!

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Wah wah wah. Full set RBW dengan Pink Rose beauty water! Selling fast! Limited time only = beli full set RBW + Limited Edition Beauty Water (Pink Rose or Peppermint) dapat free postage semenanjung! Ss add RM 5.00 sahaja 😘

Meh akak nak terangkan Cara Penggunaan Royal Beauty Water :

1. Semburkan Beauty Water 3 - 4 kali sehari atau lebih. Jika wajah bermasalah/jerawat/jeragat, semburkan acidic water pada tempat bermasalah sahaja & biarkan 30 saat kemudian semburkan Beauty Water & biarkan kering sendiri.

2. Gunakan selepas membersihkan wajah / tengahari / sebelum tidur. (Boleh digunakan sebagai penyegar selepas make up). 3. Boleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan merawat rambut anda. (sembur pada kepala jika resdung/kerak) di kepala & migrain.
#

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Did you know that you can also make your flowers stay fresh longer by spraying Beauty Water? Yesss! You read it right! Bunga pon tahan segar lebih lama tau, apatah lagi kulit korang. Ni lagi salah satu bukti yang Royal Beauty Water ni bebas chemical, selain selamat walaupon untuk bayi.
Jom dapatkan kulit yang glowing & sihat serta bebas jerawat dengan Royal Beauty Water! ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree
More...