NAAbeauty_HQ (@naabeauty_hq)

Ready stock flawless mist. Hanya perlu spray untuk flawless, glowing. Kalau mengantuk spray. Kalau rasa muka berminyak sampai tahap boleh goreng telur spray. Tapi tak sampai lah tahap tu kan πŸ˜‚pm 0179290870 #spraymuka #flawlessmist #flawlessgoldserum #mistmuka #naabeauty_hq

candy wax & mole &hair removal (@shopee_slim_official)

:
Magic cooling steamer
.
Beauty gadjet terbaru dan menjadi buruan ramai.kami bawa masuk gadjet yg terbaru ni ke pasaran Malaysia dgn harga mampu milik!!!
Nak tau apa yg best pasal magic cooling steamer ni??? .
βœ…sangat sesuai digunakan sebelum menggunakan BEAUTIFUL SKIN GADET utk memudahkan proses sedutan blackheads,whiteheads dan jerawat!
.
βœ…menggunakan usb charger. Blh digunakan berulang kali
.
βœ…steamer yg memberikan effect penyejukkan pada kulit wajah supaya wajah kekal segar
.
βœ…blh dibawa ke mana2 shj sebab sizenya yg kecil
.
βœ…sesuai utk lelaki dan perempuan
.
βœ…blh digunakan ketika cuaca panas dan ingin melembabkan kulit
.
βœ… tak perlu segala face mist yg beratus ringgit yg biasa digunakan sblm make up dan selepas.dgn adanya gadjet ni,blh digunakan utk pastikan make up kekal sepjg hari
.
βœ…Takde expiry,hanya perlu refill air suam
.
Best kan?? All in 1 magic steamer.jom dptkan harga promosi skrg. Puluh2 je. Klu beli combo set dgn beautiful skin gadjet lagi murah!!!!
.
Wasap +60135069098

SeyHut (@seyhut)

Happy Lunchhh !!!! Sambil2 makan tu, mai scroll ig
@seyhut
@seyhut
@seyhut

Mulai sekarang @seyhut akan beroperasi yg offer lebih kurg 70+ produk kesihatan,cosmetics dan supplement
Segala info dan konsultasi
PM 0136258045

#dyxycosmetics #dyxycosmeticsmurah #dyxycosmeticsoriginal #dyxycosmeticsmelaka #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurahoriginal #kosmetikmurah #sayajual #setsyafiqahaina #bccream #facemist #mistmuka

@anis.aqlh (@thesofforg_)

Use this as your routine in every morning. Skincare organic / homemade mesti dipakai dgn konsisten utk mendapatkan hasil yg terbaik. Sebabnya dalam skincare tersebut takde chemical harmful yg boleh menolong utk awak pakai hari ni, esok dah bersih kulit. Takkk ❌

Awak kena pakai setiap hari baru nampak kesannya dalam masa tertentu bergantung pada kulit masing2. Ape yg eloknya pakai skincare ni? Ia tidak merosakkan kulit anda dalam jangka waktu yg panjang mahupun pendek. Nak ke pakai skincare yg bila awak stop, muka awak teruk naik mcm kulit sensitif? Mesti la tak nak kan πŸ˜†

#skincarenatural #skincareorganic #skincare #skincareterbaik #buatanmalaysia #lipbalm #lipmoist #pinkishcreamsoffya #aloessence #elzadaycream #toner #serumorganik #mistmuka #lotionbadan #pinkishlotionsoffya

KYLIE,NYX,KISSPROOF,NAKED 12K (@kosmetiktermurah_22)

NATURE REPUBLIC Aloe Vera 92% Soothing Gel mist ORI KOREA 100%

Barang didatangkan langsung dari Nature republic Korea ,dijamin keasliannya 100% [Asli Nature Republic Korea] bukan Korea abal abal ^^ Isi: 150 Ml

All Skin Type

How to Use: Spritz onto the skin anytime your skin feels dry and allow to dry ^^ Rp110.000

#naturerepublic #aloeverasoothinggel #naturerepublicmist #naturerepublicaloevera #jualnaturerepublic #naturerepublicgel #naturerepublicaloeveragelmist #aloeveragelmist #naturerepublicsoothingmist #naturerepublicmurah #facemist #mistmuka #naturerepublicori

πŸ“019 - 5141 804πŸ“ (@gebuskincare_kl)

Salam & selamat tghari
.
FACE MIST AJAIB ABAD INI , ESSENTIAL TAMBAHAN KEPADA GEBU SKINCARE
.
GEBU MIST
.
Face Mist keluaran Gebu Skincare dengan pH formula yg seimbang dapat memberi kelegaan & kesegaran serta-merta pada kulit selepas semburan.. Di samping memberi kelembapan yang optimimum selama 24jam pada kulit, menghaluskan serta mengetatkan liang roma lalu menjadikan makeup lebih senang di-apply & lebih tahan lama.
.
Terdapat dalam 2 variasi
.
Gebu Miracle Mist : sesuai untuk kulit berjerawat, liang pori besar, kulit berminyak, eczema, gatal-gatal dan pelbagai penyakit kulit
Kebaikan : skin repair, refining pores, acne treatment, oil control & antiseptic
.
Gebu Beauty Mist : sesuai untuk kulit normal..bertindak sebagai moisturizer sepanjang hari di samping mencerah, menganjal, di samping menjadikan mekap tahan lama
Kebaikan : fastest cooling, brightens skin, firms skin, moisturizer & long lasting makeup
.
Nak order❓
.
☎️☎️☎️
019-5141804
019-5141804
019-5141804
.
#gebuskincaregombak #gebuskincaresentul #teamcea #gebuskincarekl #gebuskincareklcc #gebuskincarekedah #gebuskincareipoh #gebumist #gebuskincare #gebuskincareperak #gebuskincareperlis #gebuskincarepenang #gebuskincarepahang #gebuskincareputrajaya #gebuskincarepuncakperdana #gebuskincareseremban #gebuskincaresarawak #gebuskincaresabah #gebuskincareshahalam #gebuskincarejohor #gebuskincaremelaka #grbuskincareselangor #gebuskincarekelantan #gebuskincareterengganu #bazarpaknil #mistmuka #politeknik #gebuskincaretaiping #gebuskincaresimpang #gebuskincarekamunting

πŸ“019 - 5141 804πŸ“ (@gebuskincare_kl)

Salam & selamat tghari
.
FACE MIST AJAIB ABAD INI , ESSENTIAL TAMBAHAN KEPADA GEBU SKINCARE
.
GEBU MIST
.
Face Mist keluaran Gebu Skincare dengan pH formula yg seimbang dapat memberi kelegaan & kesegaran serta-merta pada kulit selepas semburan.. Di samping memberi kelembapan yang optimimum selama 24jam pada kulit, menghaluskan serta mengetatkan liang roma lalu menjadikan makeup lebih senang di-apply & lebih tahan lama.
.
Terdapat dalam 2 variasi
.
Gebu Miracle Mist : sesuai untuk kulit berjerawat, liang pori besar, kulit berminyak, eczema, gatal-gatal dan pelbagai penyakit kulit
Kebaikan : skin repair, refining pores, acne treatment, oil control & antiseptic
.
Gebu Beauty Mist : sesuai untuk kulit normal..bertindak sebagai moisturizer sepanjang hari di samping mencerah, menganjal, di samping menjadikan mekap tahan lama
Kebaikan : fastest cooling, brightens skin, firms skin, moisturizer & long lasting makeup
.
Nak order❓
.
☎️☎️☎️
019-5141804
019-5141804
019-5141804
.
#gebuskincaregombak #gebuskincaresentul #teamcea #gebuskincarekl #gebuskincareklcc #gebuskincarekedah #gebuskincareipoh #gebumist #gebuskincare #gebuskincareperak #gebuskincareperlis #gebuskincarepenang #gebuskincarepahang #gebuskincareputrajaya #gebuskincarepuncakperdana #gebuskincareseremban #gebuskincaresarawak #gebuskincaresabah #gebuskincareshahalam #gebuskincarejohor #gebuskincaremelaka #grbuskincareselangor #gebuskincarekelantan #gebuskincareterengganu #bazarpaknil #mistmuka #politeknik #gebuskincaretaiping #gebuskincaresimpang #gebuskincarekamunting

RozyWaty (@roszy_1376_)

Royal Beauty Water, selain menyegarkan, RBW ni juga mampu membunuh bakteria punca jerawat, melembapkan kulit, mengurangkan migrain, mengurangkan redness kat kulit & macam2 lagi! Sgt disyorkan untuk yg ada eczema & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️SET 200ml x 3= RM60.00
❄️TRAVEL SET 100ml x 3 = RM45.00 **Price exclude postage** 🌬️whatsapp: 019-3526632
πŸ’¦whatsapp: 019-3526632
πŸ’«whatsapp: 019-3526632

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #nakcantik #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
#feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

πŸ“019 - 5141 804πŸ“ (@gebuskincare_kl)

Salam & selamat tghari
.
FACE MIST AJAIB ABAD INI , ESSENTIAL TAMBAHAN KEPADA GEBU SKINCARE
.
GEBU MIST
.
Face Mist keluaran Gebu Skincare dengan pH formula yg seimbang dapat memberi kelegaan & kesegaran serta-merta pada kulit selepas semburan.. Di samping memberi kelembapan yang optimimum selama 24jam pada kulit, menghaluskan serta mengetatkan liang roma lalu menjadikan makeup lebih senang di-apply & lebih tahan lama.
.
Terdapat dalam 2 variasi
.
Gebu Miracle Mist : sesuai untuk kulit berjerawat, liang pori besar, kulit berminyak, eczema, gatal-gatal dan pelbagai penyakit kulit
Kebaikan : skin repair, refining pores, acne treatment, oil control & antiseptic
.
Gebu Beauty Mist : sesuai untuk kulit normal..bertindak sebagai moisturizer sepanjang hari di samping mencerah, menganjal, di samping menjadikan mekap tahan lama
Kebaikan : fastest cooling, brightens skin, firms skin, moisturizer & long lasting makeup
.
Nak order❓
.
☎️☎️☎️
019-5141804
019-5141804
019-5141804
.
#gebuskincaregombak #gebuskincaresentul #teamcea #gebuskincarekl #gebuskincareklcc #gebuskincarekedah #gebuskincareipoh #gebumist #gebuskincare #gebuskincareperak #gebuskincareperlis #gebuskincarepenang #gebuskincarepahang #gebuskincareputrajaya #gebuskincarepuncakperdana #gebuskincareseremban #gebuskincaresarawak #gebuskincaresabah #gebuskincareshahalam #gebuskincarejohor #gebuskincaremelaka #grbuskincareselangor #gebuskincarekelantan #gebuskincareterengganu #bazarpaknil #mistmuka #politeknik #gebuskincaretaiping #gebuskincaresimpang #gebuskincarekamunting

πŸ“019 - 5141 804πŸ“ (@gebuskincare_kl)

Salam & selamat pagi πŸŒ₯️
.
FACE MIST AJAIB ABAD INI , ESSENTIAL TAMBAHAN KEPADA GEBU SKINCARE
.
GEBU MIST
.
Face Mist keluaran Gebu Skincare dengan pH formula yg seimbang dapat memberi kelegaan & kesegaran serta-merta pada kulit selepas semburan.. Di samping memberi kelembapan yang optimimum selama 24jam pada kulit, menghaluskan serta mengetatkan liang roma lalu menjadikan makeup lebih senang di-apply & lebih tahan lama.
.
Terdapat dalam 2 variasi
.
Gebu Miracle Mist : sesuai untuk kulit berjerawat, liang pori besar, kulit berminyak, eczema, gatal-gatal dan pelbagai penyakit kulit
Kebaikan : skin repair, refining pores, acne treatment, oil control & antiseptic
.
Gebu Beauty Mist : sesuai untuk kulit normal..bertindak sebagai moisturizer sepanjang hari di samping mencerah, menganjal, di samping menjadikan mekap tahan lama
Kebaikan : fastest cooling, brightens skin, firms skin, moisturizer & long lasting makeup
.
Nak order❓
.
☎️☎️☎️
019-5141804
019-5141804
019-5141804
.
#gebuskincaregombak #gebuskincaresentul #teamcea #gebuskincarekl #gebuskincareklcc #gebuskincarekedah #gebuskincareipoh #gebumist #gebuskincare #gebuskincareperak #gebuskincareperlis #gebuskincarepenang #gebuskincarepahang #gebuskincareputrajaya #gebuskincarepuncakperdana #gebuskincareseremban #gebuskincaresarawak #gebuskincaresabah #gebuskincareshahalam #gebuskincarejohor #gebuskincaremelaka #grbuskincareselangor #gebuskincarekelantan #gebuskincareterengganu #bazarpaknil #mistmuka #politeknik #gebuskincaretaiping #gebuskincaresimpang #gebuskincarekamunting

πŸ“019 - 5141 804πŸ“ (@gebuskincare_kl)

Salam & selamat ptg
.
FACE MIST AJAIB ABAD INI , ESSENTIAL TAMBAHAN KEPADA GEBU SKINCARE
.
GEBU MIST
.
Face Mist keluaran Gebu Skincare dengan pH formula yg seimbang dapat memberi kelegaan & kesegaran serta-merta pada kulit selepas semburan.. Di samping memberi kelembapan yang optimimum selama 24jam pada kulit, menghaluskan serta mengetatkan liang roma lalu menjadikan makeup lebih senang di-apply & lebih tahan lama.
.
Terdapat dalam 2 variasi
.
Gebu Miracle Mist : sesuai untuk kulit berjerawat, liang pori besar, kulit berminyak, eczema, gatal-gatal dan pelbagai penyakit kulit
Kebaikan : skin repair, refining pores, acne treatment, oil control & antiseptic
.
Gebu Beauty Mist : sesuai untuk kulit normal..bertindak sebagai moisturizer sepanjang hari di samping mencerah, menganjal, di samping menjadikan mekap tahan lama
Kebaikan : fastest cooling, brightens skin, firms skin, moisturizer & long lasting makeup
.
Nak order❓
.
☎️☎️☎️
019-5141804
019-5141804
019-5141804
.
#gebuskincaregombak #gebuskincaresentul #teamcea #gebuskincarekl #gebuskincareklcc #gebuskincarekedah #gebuskincareipoh #gebumist #gebuskincare #gebuskincareperak #gebuskincareperlis #gebuskincarepenang #gebuskincarepahang #gebuskincareputrajaya #gebuskincarepuncakperdana #gebuskincareseremban #gebuskincaresarawak #gebuskincaresabah #gebuskincareshahalam #gebuskincarejohor #gebuskincaremelaka #grbuskincareselangor #gebuskincarekelantan #gebuskincareterengganu #bazarpaknil #mistmuka #politeknik #gebuskincaretaiping #gebuskincaresimpang #gebuskincarekamunting

πŸ“019 - 5141 804πŸ“ (@gebuskincare_kl)

Salam & selamat tghari
.
FACE MIST AJAIB ABAD INI , ESSENTIAL TAMBAHAN KEPADA GEBU SKINCARE
.
GEBU MIST
.
Face Mist keluaran Gebu Skincare dengan pH formula yg seimbang dapat memberi kelegaan & kesegaran serta-merta pada kulit selepas semburan.. Di samping memberi kelembapan yang optimimum selama 24jam pada kulit, menghaluskan serta mengetatkan liang roma lalu menjadikan makeup lebih senang di-apply & lebih tahan lama.
.
Terdapat dalam 2 variasi
.
Gebu Miracle Mist : sesuai untuk kulit berjerawat, liang pori besar, kulit berminyak, eczema, gatal-gatal dan pelbagai penyakit kulit
Kebaikan : skin repair, refining pores, acne treatment, oil control & antiseptic
.
Gebu Beauty Mist : sesuai untuk kulit normal..bertindak sebagai moisturizer sepanjang hari di samping mencerah, menganjal, di samping menjadikan mekap tahan lama
Kebaikan : fastest cooling, brightens skin, firms skin, moisturizer & long lasting makeup
.
Nak order❓
.
☎️☎️☎️
019-5141804
019-5141804
019-5141804
.
#gebuskincaregombak #gebuskincaresentul #teamcea #gebuskincarekl #gebuskincareklcc #gebuskincarekedah #gebuskincareipoh #gebumist #gebuskincare #gebuskincareperak #gebuskincareperlis #gebuskincarepenang #gebuskincarepahang #gebuskincareputrajaya #gebuskincarepuncakperdana #gebuskincareseremban #gebuskincaresarawak #gebuskincaresabah #gebuskincareshahalam #gebuskincarejohor #gebuskincaremelaka #grbuskincareselangor #gebuskincarekelantan #gebuskincareterengganu #bazarpaknil #mistmuka #politeknik #gebuskincaretaiping #gebuskincaresimpang #gebuskincarekamunting

πŸ“019 - 5141 804πŸ“ (@gebuskincare_kl)

Salam & selamat malam
.
FACE MIST AJAIB ABAD INI , ESSENTIAL TAMBAHAN KEPADA GEBU SKINCARE
.
GEBU MIST
.
Face Mist keluaran Gebu Skincare dengan pH formula yg seimbang dapat memberi kelegaan & kesegaran serta-merta pada kulit selepas semburan.. Di samping memberi kelembapan yang optimimum selama 24jam pada kulit, menghaluskan serta mengetatkan liang roma lalu menjadikan makeup lebih senang di-apply & lebih tahan lama.
.
Terdapat dalam 2 variasi
.
Gebu Miracle Mist : sesuai untuk kulit berjerawat, liang pori besar, kulit berminyak, eczema, gatal-gatal dan pelbagai penyakit kulit
Kebaikan : skin repair, refining pores, acne treatment, oil control & antiseptic
.
Gebu Beauty Mist : sesuai untuk kulit normal..bertindak sebagai moisturizer sepanjang hari di samping mencerah, menganjal, di samping menjadikan mekap tahan lama
Kebaikan : fastest cooling, brightens skin, firms skin, moisturizer & long lasting makeup
.
Nak order❓
.
☎️☎️☎️
019-5141804
019-5141804
019-5141804
.
#gebuskincaregombak #gebuskincaresentul #teamcea #gebuskincarekl #gebuskincareklcc #gebuskincarekedah #gebuskincareipoh #gebumist #gebuskincare #gebuskincareperak #gebuskincareperlis #gebuskincarepenang #gebuskincarepahang #gebuskincareputrajaya #gebuskincarepuncakperdana #gebuskincareseremban #gebuskincaresarawak #gebuskincaresabah #gebuskincareshahalam #gebuskincarejohor #gebuskincaremelaka #grbuskincareselangor #gebuskincarekelantan #gebuskincareterengganu #bazarpaknil #mistmuka #politeknik #gebuskincaretaiping #gebuskincaresimpang #gebuskincarekamunting

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

Sesuai sebelum dan selepas makeup😊😊 #iloveroses
#rosemist
#mistby9na
#bazarpaknil
#iloveroses
#mistmuka

For oder whatssap 012-6685250

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

MIST ROSE WATER

#feedback coustmer alhamdullilah kakak happy bila coustmer pakai semua puas hati dan best bila pakai mist spray rose nie😍😍😍 THANK YOU😘😘 Sesiapa yg nak cuba mist spray nie boleh terus whatssap 012-6685250
012-6685250
012-6685250 βœ”οΈTanpa bahan berbahaya
βœ”οΈsesuai digunakan pada semua jenis kulit
βœ”οΈsemua peringkat umur boleh guna

#mistby9na#produkmalaysia#alhamdullilah#bazarpaknil#malaysia#iloveroses#rose#mistmuka#i

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

Salam jumaat
#feedback alhamdullilah semua dah guna dan cuba produk mist spray rose water nie...alhamdullilah😊😊😊 Sesiapa nak cuba boleh whatssap sis ye 😊😊 012-6685250
012-6685250
012-6685250

#mistby9na#mistmuka#iloveroses#malaysia#alhamdullilah#roses🌹🌹#bazarpaknil

Sabrina Yasin Makeup Artist (@sabrina_yasin)

Jom follow @9nabeautymist @9nabeautymist @9nabeautymist
#Repost @9nabeautymist with @repostapp
・・・
End year sales!!! Special combo for my followers
Limited time only!!
Let's grab
Buy 1 9na beauty mist spray water rose u get 1 bottel facial cleanser selena gomez by wowwalah!!
For free!!!
Rm40 only free postage

Whatssap 012-6685250
012-6685250
012-6685250

#mistby9na#produkmalaysia#oraganik#bazarpaknil#malaysia#mistmuka#rose#you#happy#2016#makeup

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

End year sales!!! Special combo for my followers
Limited time only!!
Let's grab
Buy 1 9na beauty mist spray water rose u get 1 bottel facial cleanser selena gomez by wowwalah!!
For free!!!
Rm40 only free postage

Whatssap 012-6685250
012-6685250
012-6685250

#mistby9na#produkmalaysia#oraganik#bazarpaknil#malaysia#mistmuka#rose#you#happy#2016#and
More...