MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Nak jimat tapi nak cantik & kulit sihat & badan segar?

Jom cuba combo Miracle'C x ROYAL Beauty Water!

Miracle'C adalah serbuk vitamin πŸ’― % natural, tanpa bahan kimia dan tanpa kolagen! Alhamdulillah, boleh click #feedbackwaterbottlemy untuk check keberkesanan produk ni tau! Period tak teratur, masalah jerawat, kulit kusam, rambut gugur, semua boleh diatasi.

Royal Beauty Water pula membantu korang membunuh kuman, mengecutkan jerawat (ph2.5 label merah) & melembapkan kulit serta mengecilkan pori ph6 label turquoise). Korang yang ada kulit berminyak & berjerawat pula, sis cadangkan ambil FULL SET untuk royal beauty water ni. Sebab ph11 tu bagus spray sbelum cuci muka & sebelum tidur & boleh bantu kulit mengawal minyak tau. Yang penting, boleh sembur banyak kali tanpa risau tau sebab mist ni pon πŸ’― % water beased dan tanpa bahan kimia πŸ˜„
Combo!
Miracle'C + Royal Beauty Water
BASIC SET (normal / dry skin)
Normal price : RM 70.00 exclude postage
COMBO PRICE : RM 70.00 FREE POSTAGE SM!

Miracle'C + Royal Beauty Water FULL SET (oily skin / open pores/ pimple problem)
Normal price : RM 90.00 exclude postage
COMBO PRICE : RM 90.00 FREE POSTAGE SM!
Ss add Rm 5.00 for postage πŸ˜‰ '#
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #sayajualcombo #freepostage #sayanakputih #sayanaksihat #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecwhite #sayajualvitamin #luluskkm #bazarpaknil #miraclecjohor #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #combo #jualcombo #dropship #mybottlemalaysia #buangjerawat #serbukvitaminC #royalbeautywater #mistmuka

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk anak2 yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiriπŸ’¦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Sembur je Royal Beauty Water, insyaAllah, semakin bernsur pulih.
Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

Kalau nak free postage sm, boleh beli combo dengan Miracle'C πŸ˜‰
#
'

Royal Beauty Water
β€’ BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 β€’ FULL SET 200ml [oily/open pores/pimple] = RM 60.00
β€’ FULL SET 100mk RM 45.00
β€’ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 each
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Memang terbukti terbaik untuk eczema!
Jom rasa sendiri kelebihan Royal Beauty Water yg menjadi kegilaan ramai ni. Tak cuba tak tahu, dah cuba tak mahu tukar produk lain dah 😘

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

SPECIAL & LIMITED EDITION!
Wah, spray2 je terus bau rose. Spray2 je segar sangat, hilang headache sebab mesegaran peppermint! Tenang & segar sangat!
Pink Rose Limited Edition & Peppermint is made from rose & peppermint extract that will give you plenty of benefits which includes moist & glowing skin, balanced skin Ph, and so much more!

Benefits include:
β€’ hydrated skin β€’ glowing skin β€’ anti-bacterial which will shrink your pimple β€’ calming effect- with rose scent β€’ can be used as makeup spray β€’ clear dark spot β€’ makes scars less visible
Dapatkan Royal Beauty Water Pink Rose & Peppermint *Limited Edition * 100ml dengan harga RM 40.00 sahaja sebotol! Berbaloi baloi sangat tau!
Tahan lama & pelbagai guna. Muka, badan, luka, jerawat, laki, perempuan semua boleh! Bonus - tidak merbahaya kepada bayi! Kenapa? Sebab ia 100% NATURAL! . 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, Royal Beauty Water ni makin mendapat sambutan sebab semua dah rasa sendiri kebaikan mist serba boleh ni. Bukan shj dapat mengatasi masalah kulit berminyak, kulit kering & bermasalah, RBW juga mampu merawat luka & pelbagai masalah kulit termasuk kudis & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 150ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Yang nak dapatkan free postage semenanjung (SS add RM 5.00 sahaja untuk postage) boleh dapatkan set combo Miracle'C x Royal Beauty Water ni tau!
Nak jimat tapi nak cantik & kulit sihat & badan segar?

Jom cuba combo Miracle'C x ROYAL Beauty Water!

Miracle'C adalah serbuk vitamin πŸ’― % natural, tanpa bahan kimia dan tanpa kolagen! Alhamdulillah, boleh click #feedbackwaterbottlemy untuk check keberkesanan produk ni tau! Period tak teratur, masalah jerawat, kulit kusam, rambut gugur, semua boleh diatasi.

Royal Beauty Water pula membantu korang membunuh kuman, mengecutkan jerawat (ph2.5 label merah) & melembapkan kulit serta mengecilkan pori ph6 label turquoise). Korang yang ada kulit berminyak & berjerawat pula, sis cadangkan ambil FULL SET untuk royal beauty water ni. Sebab ph11 tu bagus spray sbelum cuci muka & sebelum tidur & boleh bantu kulit mengawal minyak tau. Yang penting, boleh sembur banyak kali tanpa risau tau sebab mist ni pon πŸ’― % water beased dan tanpa bahan kimia πŸ˜„
Combo!
Miracle'C + Royal Beauty Water
BASIC SET (normal / dry skin)
Normal price : RM 70.00 exclude postage
COMBO PRICE : RM 70.00 FREE POSTAGE SM!

Miracle'C + Royal Beauty Water FULL SET (oily skin / open pores/ pimple problem)
Normal price : RM 90.00 exclude postage
COMBO PRICE : RM 90.00 FREE POSTAGE SM!
Ss add Rm 5.00 for postage πŸ˜‰ '#
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950
πŸ‘‘ whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #sayajualcombo #freepostage #sayanakputih #sayanaksihat #sayajualmiraclec #sayajualmiraclecwhite #sayajualvitamin #luluskkm #bazarpaknil #miraclecjohor #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #combo #jualcombo #dropship #mybottlemalaysia #buangjerawat #serbukvitaminC #royalbeautywater #mistmuka

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Good morning! Kalau mengantuk kat kelas or office tu bole sembur-sembur Royal Beauty Water ni tau! Selain menyegarkan kte, RBW ni juga mampu membunuh bakteria punca jerawat, melembapkan kulit, mengurangkan migrain, mengurangkan redness kat kulit & macam2 lagi! Recommended sgt untuk yg ada eczema & scalp psoriasis!
Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

SPECIAL & LIMITED EDITION!
Wah, spray2 je terus bau rose. Spray2 je segar sangat, hilang headache sebab mesegaran peppermint! Tenang & segar sangat!
Pink Rose Limited Edition & Peppermint is made from rose & peppermint extract that will give you plenty of benefits which includes moist & glowing skin, balanced skin Ph, and so much more!

Benefits include:
β€’ hydrated skin β€’ glowing skin β€’ anti-bacterial which will shrink your pimple β€’ calming effect- with rose scent β€’ can be used as makeup spray β€’ clear dark spot β€’ makes scars less visible
Dapatkan Royal Beauty Water Pink Rose & Peppermint *Limited Edition * 100ml dengan harga RM 40.00 sahaja sebotol! Berbaloi baloi sangat tau!
Tahan lama & pelbagai guna. Muka, badan, luka, jerawat, laki, perempuan semua boleh! Bonus - tidak merbahaya kepada bayi! Kenapa? Sebab ia 100% NATURAL! . 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Beli Full Set Royal Beauty Water + Limited Edition Beauty Water atau Miracle'C, and enjoy free postage semenanjung! Ss add RM 5.00 sahaja untuk postage πŸ˜‰
#

Korang kena try SPECIAL & EDITION ROYAL BEAUTY WATER in MINT πŸƒ ni! Serioussss mmg segar!! Yang mengantuk sure terbeliak balik mata tu!
Manfaat MINTπŸ‘‰πŸΌMint
Bahan aktif utama dalam Peppermint adalah Menthol, yang merupakan hidupan organik yang menghasilkan 'rasa sejuk & segar' ketika diterapkan pada mulut atau kulit. β€’ Peppermint juga mengandung vitamin A dan C serta beberapa mineral
β€’ merawat gatal gatal kulit, luka, jangkitan, gatal gatal, athlete’s foot, dan banyak lagi masalah kulit. β€’ menyegarkan nafas β€’ anti-stress, menenangkan
β€’ mengatasi masalah kulit kering dan gatal
β€’ekstrak daun mint pada kulit dapat membantu melembutkan kulit
β€’ mengatasi masalah jerawat
β€’ menghilangkan blackhead & whitehead.
β€’ Mengawal lebihan minyak pada kulit β€’ mengandungi vitamin A yang membantu menjaga kulit tetap lembut & glowing '

Royal Beauty Water
β€’ BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 β€’ FULL SET 200ml [oily/open pores/pimple] = RM 60.00
β€’ FULL SET 150ml RM 45.00
β€’ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 150ml = RM 40.00 each
#
β€’ COMBO LIMITED EDITION & FULL SET 200ml RBW = RM 100.00 free postage SM! ,
β€’ COMBO BASIC SET / FULL SET ROYAL BEAUTY WATER + MIRACLE'C =
1. Basic Set 200ml RBW + Miracle'C = RM 70.00 Free postage sm
2. Full set 150ml RBW + Miracle'C = RM 75.00 free postage sm
3. Full Set 200ml RBW + Miracle'C = RM 90.00 sahaja, free postage sm! '
'
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ALKALINE pH 11 (label purple)
>> OILY SKIN & OPEN PORES
β™₯️ Mampu membersih minyak & kotoran β™₯️ Mampu mencegah & mengawal minyak yg berlebihan pada kulit
β™₯️ Mengecilkan liang pori kulit
β™₯️ Menanggalkan daki kulit (gosok)
β™₯️ MAKE UP REMOVER & super toner
β™₯️ Mengandungi elektron, oxygen yang tinggi sbg anti penuaan (awet muda) ANTI AGING .

Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

BEAUTY WATER ( pH 6.0 - label biru)
β™₯️ Menegang dan menghaluskan kulit
β™₯️ Melembab & 'glowing'kan kulit
β™₯️ Mencerahkan kulit yg kusam
β™₯️ Boleh dijadikan toner untuk kulit & rambut
β™₯️ Mengurangkan 'white head'
β™₯️ Melindungi kulit dgn menjaga pH normalnya
β™₯️ Mencegah rosaknya 'acid mantle' sbg pelindung kulit
β™₯️ Menjaga agar fungsi tetap optimal
β™₯️ Melembutkan dan menyembuhkan akar rambut β™₯️ Mengurangkan "redness" atau β™₯️ Natural, tiada bahan kimia
β™₯️ Sembur 3 kali sehari (atau lebih), boleh digunakan bila2 masa

#
DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere!
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

STRONG ACID pH 2.5 (label merah)
ANTISEPTIC
β™₯️ Merawat & mengeringkan jerawat/acne
β™₯️ Membunuh jangkitan kuman
β™₯️ Membantu masalah gatal kulit / eczema
β™₯️ Pembersih tangan (sanitizer)
β™₯️ Membersihkan luka dan goresan
β™₯️ Membantu melegakan luka terbakar (melecur)
β™₯️ Sakit gigi
β™₯️ Sakit tekak dan ulser mulut (kumur spt listerin)
β™₯️ Membunuh psoriasis pada kulit
β™₯️ Membantu merawat luka diabetes
β™₯️ Di gunakan juga sbg 'feminine wash' utk wanita - sgt terbaik kerana ianya 100% natural & tiada kimia namun mampu membunuh kuman 99% dlm beberapa saat. πŸ’¦

DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere! .
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, Royal Beauty Water ni makin mendapat sambutan sebab semua dah rasa sendiri kebaikan mist serba boleh ni. Bukan shj dapat mengatasi masalah kulit berminyak, kulit kering & bermasalah, RBW juga mampu merawat luka & pelbagai masalah kulit termasuk kudis & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk anak2 yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiriπŸ’¦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

Kalau nak free postage sm, boleh beli combo dengan Miracle'C πŸ˜‰
#
'

Royal Beauty Water
β€’ BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 β€’ FULL SET 200ml [oily/open pores/pimple] = RM 60.00
β€’ FULL SET 100ml RM 45.00
β€’ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 each
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Kalau dah jatuh cinta dengan Royal Beauty Water, gi travel pon tak boleh tinggal tau!
Jom dapatkan set Royal Beauty Water yang sesuai untuk semua jenis kulit! Bunuh kuman, buang kulit mati, buang jerawat, kulit glowing, atasi masalah kulit berminyak. Eh macam2 lah! ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#alhamdulillah
#naturalskinsolution
#naturalproduct

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

"The only skincare that suits me since I have a very sensitive skin. So glad that I've finally discovered a zero chemical product that actually works! Cant live without this complete set! ❀️" Yeyy she loves the RBW so much...so do we!! Thank you so much sister😊😘 ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#alhamdulillah
#naturalskinsolution
#naturalproduct

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Did you know that you can also make your flowers stay fresh longer by spraying Beauty Water? Yesss! You read it right! Bunga pon tahan segar lebih lama tau, apatah lagi kulit korang. Ni lagi salah satu bukti yang Royal Beauty Water ni bebas chemical, selain selamat walaupon untuk bayi.
Jom dapatkan kulit yang glowing & sihat serta bebas jerawat dengan Royal Beauty Water! ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, Royal Beauty Water ni makin mendapat sambutan sebab semua dah rasa sendiri kebaikan mist serba boleh ni. Bukan shj dapat mengatasi masalah kulit berminyak, kulit kering & bermasalah, RBW juga mampu merawat luka & pelbagai masalah kulit termasuk kudis & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree
More...