DYXY cosmetics😘 (@_dyxy_cosmetics_)

πŸƒ DYXY Face Mist 160ml++
.
🌏 MINERAL GREEN TEA πŸƒ .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~ Makeup Tahan lebih lama ( setting spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. πŸƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
πŸƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
.
Ws 0197732658 atau klik link di bio je
#dyxygreenteamineralfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteamist #dyxymineralfacemist #dyxygreenteafacemistmurah #menyegarkan #mistmuka #greenteafacemist #dyxy #dyxytestimonials #dyxylover #dyxyteamfl #dyxyteamfida

@missyija (@ijaestrada)

Hari ini panas...rumah da settle...lepas ni nak pergi tengok kebun lagi..dengan mist green tea pasti muka segar bugar😘😘😘..
Muka saya tanpa pakai apa pun...cuma spray mist saja ..
#dyxycosmetic #dyxymistgreentea #mistmuka #jerawatkecut #kksabah #kotakinabalu #kkbazar #kkonlineshop #penampang #putatan πŸ“²0168861984

@missyija (@ijaestrada)

Set lady. D
Lipstick filter me
Tak bercapuk
Tahan lama
Tak melekit
Waterproof
Memperbaiki kulit
Menutup cela
Mekap tahan lebih lama dengan mist green tea
#dyxycosmetik #dyxybccream #dyxylipstickmatte #brushgemuk #jerawat #glowing #bccream #brush #mistmuka #kkcity #kkbazar #kksabah #kotakinabalu
πŸ“²0168861984

@missyija (@ijaestrada)

Masih lagi panas macam goreng pisang πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Ok girl u all...kebaikkan dyxy cosmetik memang terbaik dari sudut mist,brush,bc cream.
Mistgreentea-sesuai untuk yang kulut sensitive kering berjerawat,spray saja bila rasa nak segarkan muka.Spray sebelum pakai bccream untuk mengekalkan bccream tahan lama,,lepas touch up bc cream boleh la spray lagi supaya muka lagi glowing 😬. Bccream-spf 80 untuk mencegah kit muka dari matahari,waterproof kena hujan pun tak takut tau..menutup segalah parut jerawat serta memperbaiki kulit muka πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Brush-bccream takkan bercapuk jika gunakan brush gemuk kita...πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» #dyxycosmetikoriginal #dyxyagent #dyxybccream #dyxybrushgemok #dyxymistgreentea #nakcantik #glowing #bccream #mistmuka #kkcity #kksabah #kotakinabalu #sabah #penampang #putatan πŸ“²0168861984

@missyija (@ijaestrada)

Semua da guna dorang semua bagi feedback ok...korang cuba la try tak rugi tau...tahan sampak 3 bulan ....
#bccream #bccreamdyxy #dyxybrush #dyxymistgreentea #mistmuka #coveringpimple #jerawat #kksabah #kkcity #kotakinabalusabah #kk #penampang #putatan πŸ“²0168861984
FB ijaestrada

magicjellybyaina (@magicjellybyaina)

🎊PRODUK BARU : #LoveraGlowMist🎊
ORDER HARI INI UNTUK HARGA OFFER! .
.
➑️APAKAH #LoveraGlowMist ?
πŸ’§Semburan air vitamin yang menyegarkan, menyihatkan & mencantikkan kulit muka
. ➑️KEBAIKAN / KHASIAT #LoveraGlowMist
. πŸ’§Melembabkan kulit yang kering secara mendalam πŸ’§Memberi kesegaran serta-merta kepada kulit πŸ’§Membekalkan vitamin untuk kulit muka sentiasa sihat & cantik
πŸ’§Menghilangkan jerawat πŸ’§Anti-penuaan πŸ’§Membuat make-up tahan lama
πŸ’§Membunuh kuman di kulit muka
πŸ’§Glowkan muka serta-merta
. ➑️#LoveraGlowMist BOLEH DIGUNAKAN SEBAGAI .
.
πŸ’§Facial Mist
πŸ’§Toner
πŸ’§Make-up setting spray .
➑️BAHAN-BAHAN #LoveraGlowMist
🌹Rosa Damasecena Water
🌱Aloe Extract
πŸŒ€Hyaluronic . ➑️KESAN SERTA MERTA .
πŸ’§Kulit akan menjadi lembab & segar
πŸ’§Kulit akan jadi glowing πŸ’§Makeup tahan lebih lama πŸ’§Jerawat kurang
πŸ’§Kulit gatal-gatal,renyam makin lega
πŸ’§Kulit terus tak kering/mengelupas .
➑️KESAN JANGKAMASA PANJANG .
πŸ’§Kulit makin anjal πŸ’§Tekstur kulit makin elok
πŸ’§Pori - pori makin kecil πŸ’§Anti-penuaan. Kulit sentiasa muda dan lambat kedut atau ada garisan halus
. ➑️KENAPA PILIH #LoveraGlowMist DRPD FACIAL MIST YANG LAIN .
πŸ’§Tiada chemical merbahaya yang boleh menghakis & membahayakan kulit
πŸ’§Bau yang segar & menenangkan πŸ’§Tahan lama (4-5 bulan)
πŸ’§Multipurpose (tak perlu beli toner & makeup setting spray lagi = JIMAT)
πŸ’§Botol kecik yang boleh di bawa kemana sahaja di dalam bag
πŸ’§Boleh di gunakan setiap masa tanpa risau tentang merosakkan kulit .
Harga : RM 45 (tanpa postage)
Size : 60ml .
❣️HARGA PROMOSI ❣️
RM 45 🎊FREE POSTAGE🎊
🎊FREE POSTAGE🎊
🎊FREE POSTAGE🎊
Sehingga 2/7 SAHAJA! (Lepas tu ada charge postage)

Untuk order : 0172446801
#magicjellylovera#mistmuka#jomcantik#tipskulitglowing#tipsnakjadicantik#bebasbahanchemical#kulitsihat#aloevera#muka#cantik#bagai#bidadari

NAAbeauty_HQ (@naabeauty_hq)

Ready stock flawless mist. Hanya perlu spray untuk flawless, glowing. Kalau mengantuk spray. Kalau rasa muka berminyak sampai tahap boleh goreng telur spray. Tapi tak sampai lah tahap tu kan πŸ˜‚pm 0179290870 #spraymuka #flawlessmist #flawlessgoldserum #mistmuka #naabeauty_hq

candy wax & mole &hair removal (@shopee_slim_official)

:
Magic cooling steamer
.
Beauty gadjet terbaru dan menjadi buruan ramai.kami bawa masuk gadjet yg terbaru ni ke pasaran Malaysia dgn harga mampu milik!!!
Nak tau apa yg best pasal magic cooling steamer ni??? .
βœ…sangat sesuai digunakan sebelum menggunakan BEAUTIFUL SKIN GADET utk memudahkan proses sedutan blackheads,whiteheads dan jerawat!
.
βœ…menggunakan usb charger. Blh digunakan berulang kali
.
βœ…steamer yg memberikan effect penyejukkan pada kulit wajah supaya wajah kekal segar
.
βœ…blh dibawa ke mana2 shj sebab sizenya yg kecil
.
βœ…sesuai utk lelaki dan perempuan
.
βœ…blh digunakan ketika cuaca panas dan ingin melembabkan kulit
.
βœ… tak perlu segala face mist yg beratus ringgit yg biasa digunakan sblm make up dan selepas.dgn adanya gadjet ni,blh digunakan utk pastikan make up kekal sepjg hari
.
βœ…Takde expiry,hanya perlu refill air suam
.
Best kan?? All in 1 magic steamer.jom dptkan harga promosi skrg. Puluh2 je. Klu beli combo set dgn beautiful skin gadjet lagi murah!!!!
.
Wasap +60135069098

SeyHut (@seyhut)

Happy Lunchhh !!!! Sambil2 makan tu, mai scroll ig
@seyhut
@seyhut
@seyhut

Mulai sekarang @seyhut akan beroperasi yg offer lebih kurg 70+ produk kesihatan,cosmetics dan supplement
Segala info dan konsultasi
PM 0136258045

#dyxycosmetics #dyxycosmeticsmurah #dyxycosmeticsoriginal #dyxycosmeticsmelaka #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmeticsmurahoriginal #kosmetikmurah #sayajual #setsyafiqahaina #bccream #facemist #mistmuka

KYLIE,NYX,KISSPROOF,NAKED 12K (@kosmetiktermurah_22)

NATURE REPUBLIC Aloe Vera 92% Soothing Gel mist ORI KOREA 100%

Barang didatangkan langsung dari Nature republic Korea ,dijamin keasliannya 100% [Asli Nature Republic Korea] bukan Korea abal abal ^^ Isi: 150 Ml

All Skin Type

How to Use: Spritz onto the skin anytime your skin feels dry and allow to dry ^^ Rp110.000

#naturerepublic #aloeverasoothinggel #naturerepublicmist #naturerepublicaloevera #jualnaturerepublic #naturerepublicgel #naturerepublicaloeveragelmist #aloeveragelmist #naturerepublicsoothingmist #naturerepublicmurah #facemist #mistmuka #naturerepublicori

RozyWaty (@roszy_1376_)

Royal Beauty Water, selain menyegarkan, RBW ni juga mampu membunuh bakteria punca jerawat, melembapkan kulit, mengurangkan migrain, mengurangkan redness kat kulit & macam2 lagi! Sgt disyorkan untuk yg ada eczema & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️SET 200ml x 3= RM60.00
❄️TRAVEL SET 100ml x 3 = RM45.00 **Price exclude postage** 🌬️whatsapp: 019-3526632
πŸ’¦whatsapp: 019-3526632
πŸ’«whatsapp: 019-3526632

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #nakcantik #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
#feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

Sesuai sebelum dan selepas makeup😊😊 #iloveroses
#rosemist
#mistby9na
#bazarpaknil
#iloveroses
#mistmuka

For oder whatssap 012-6685250

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

MIST ROSE WATER

#feedback coustmer alhamdullilah kakak happy bila coustmer pakai semua puas hati dan best bila pakai mist spray rose nie😍😍😍 THANK YOU😘😘 Sesiapa yg nak cuba mist spray nie boleh terus whatssap 012-6685250
012-6685250
012-6685250 βœ”οΈTanpa bahan berbahaya
βœ”οΈsesuai digunakan pada semua jenis kulit
βœ”οΈsemua peringkat umur boleh guna

#mistby9na#produkmalaysia#alhamdullilah#bazarpaknil#malaysia#iloveroses#rose#mistmuka#i

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

Salam jumaat
#feedback alhamdullilah semua dah guna dan cuba produk mist spray rose water nie...alhamdullilah😊😊😊 Sesiapa nak cuba boleh whatssap sis ye 😊😊 012-6685250
012-6685250
012-6685250

#mistby9na#mistmuka#iloveroses#malaysia#alhamdullilah#roses🌹🌹#bazarpaknil

Sabrina Yasin Makeup Artist (@sabrina_yasin)

Jom follow @9nabeautymist @9nabeautymist @9nabeautymist
#Repost @9nabeautymist with @repostapp
・・・
End year sales!!! Special combo for my followers
Limited time only!!
Let's grab
Buy 1 9na beauty mist spray water rose u get 1 bottel facial cleanser selena gomez by wowwalah!!
For free!!!
Rm40 only free postage

Whatssap 012-6685250
012-6685250
012-6685250

#mistby9na#produkmalaysia#oraganik#bazarpaknil#malaysia#mistmuka#rose#you#happy#2016#makeup

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

End year sales!!! Special combo for my followers
Limited time only!!
Let's grab
Buy 1 9na beauty mist spray water rose u get 1 bottel facial cleanser selena gomez by wowwalah!!
For free!!!
Rm40 only free postage

Whatssap 012-6685250
012-6685250
012-6685250

#mistby9na#produkmalaysia#oraganik#bazarpaknil#malaysia#mistmuka#rose#you#happy#2016#and

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

#feedback coustmer alhamdullilah nie lah kalau dah pakai mist spray water rose nie muka akan 🌹sentiasa segar/fresh
🌹boleh kecutkan jerawat
🌹muka tak kusam
🌹boleh pakai bila2 masa sahaja

Whatssap for oder 012-6685250
012-6685250
#mistby9na#mistmuka#produkmalaysia#kl#morning#alhamdullilah

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

Tq @raida_kilauanemas4 guna mist spray water rose nie untuk makeup😘😘
Mist water rose nie boleh guna sebelum dan selepas makeup,makeup boleh tahan lama dan sentiasa segar..
Guna tanpa was2 sebab produk oragnik😊😊 Jom oder 012-6685250
#makeup#mistmuka#mistby9na#me#you#produkhalal#brunei#singapore#malaysia#brunei#niaga#bisnesonline
More...