YEAR END SALE!!!😘 (@dyxyviralcosmetics)

πŸƒ DYXY Face Mist 160ml++
.
🌏 MINERAL GREEN TEA πŸƒ .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~ Makeup Tahan lebih lama ( setting spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. πŸƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
πŸƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
.
Ws 0197732658 atau klik link di bio je
#dyxygreenteamineralfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteamist #dyxymineralfacemist #dyxygreenteafacemistmurah #menyegarkan #mistmuka #greenteafacemist #dyxy #dyxytestimonials #dyxylover #dyxyteamfl #dyxyteamfida

@missyija (@ijaestrada)

Hari ini panas...rumah da settle...lepas ni nak pergi tengok kebun lagi..dengan mist green tea pasti muka segar bugar😘😘😘..
Muka saya tanpa pakai apa pun...cuma spray mist saja ..
#dyxycosmetic #dyxymistgreentea #mistmuka #jerawatkecut #kksabah #kotakinabalu #kkbazar #kkonlineshop #penampang #putatan πŸ“²0168861984

@missyija (@ijaestrada)

Set lady. D
Lipstick filter me
Tak bercapuk
Tahan lama
Tak melekit
Waterproof
Memperbaiki kulit
Menutup cela
Mekap tahan lebih lama dengan mist green tea
#dyxycosmetik #dyxybccream #dyxylipstickmatte #brushgemuk #jerawat #glowing #bccream #brush #mistmuka #kkcity #kkbazar #kksabah #kotakinabalu
πŸ“²0168861984

@missyija (@ijaestrada)

Masih lagi panas macam goreng pisang πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Ok girl u all...kebaikkan dyxy cosmetik memang terbaik dari sudut mist,brush,bc cream.
Mistgreentea-sesuai untuk yang kulut sensitive kering berjerawat,spray saja bila rasa nak segarkan muka.Spray sebelum pakai bccream untuk mengekalkan bccream tahan lama,,lepas touch up bc cream boleh la spray lagi supaya muka lagi glowing 😬. Bccream-spf 80 untuk mencegah kit muka dari matahari,waterproof kena hujan pun tak takut tau..menutup segalah parut jerawat serta memperbaiki kulit muka πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Brush-bccream takkan bercapuk jika gunakan brush gemuk kita...πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» #dyxycosmetikoriginal #dyxyagent #dyxybccream #dyxybrushgemok #dyxymistgreentea #nakcantik #glowing #bccream #mistmuka #kkcity #kksabah #kotakinabalu #sabah #penampang #putatan πŸ“²0168861984

@missyija (@ijaestrada)

Semua da guna dorang semua bagi feedback ok...korang cuba la try tak rugi tau...tahan sampak 3 bulan ....
#bccream #bccreamdyxy #dyxybrush #dyxymistgreentea #mistmuka #coveringpimple #jerawat #kksabah #kkcity #kotakinabalusabah #kk #penampang #putatan πŸ“²0168861984
FB ijaestrada

magicjellybyaina (@magicjellybyaina)

🎊PRODUK BARU : #LoveraGlowMist🎊
ORDER HARI INI UNTUK HARGA OFFER! .
.
➑️APAKAH #LoveraGlowMist ?
πŸ’§Semburan air vitamin yang menyegarkan, menyihatkan & mencantikkan kulit muka
. ➑️KEBAIKAN / KHASIAT #LoveraGlowMist
. πŸ’§Melembabkan kulit yang kering secara mendalam πŸ’§Memberi kesegaran serta-merta kepada kulit πŸ’§Membekalkan vitamin untuk kulit muka sentiasa sihat & cantik
πŸ’§Menghilangkan jerawat πŸ’§Anti-penuaan πŸ’§Membuat make-up tahan lama
πŸ’§Membunuh kuman di kulit muka
πŸ’§Glowkan muka serta-merta
. ➑️#LoveraGlowMist BOLEH DIGUNAKAN SEBAGAI .
.
πŸ’§Facial Mist
πŸ’§Toner
πŸ’§Make-up setting spray .
➑️BAHAN-BAHAN #LoveraGlowMist
🌹Rosa Damasecena Water
🌱Aloe Extract
πŸŒ€Hyaluronic . ➑️KESAN SERTA MERTA .
πŸ’§Kulit akan menjadi lembab & segar
πŸ’§Kulit akan jadi glowing πŸ’§Makeup tahan lebih lama πŸ’§Jerawat kurang
πŸ’§Kulit gatal-gatal,renyam makin lega
πŸ’§Kulit terus tak kering/mengelupas .
➑️KESAN JANGKAMASA PANJANG .
πŸ’§Kulit makin anjal πŸ’§Tekstur kulit makin elok
πŸ’§Pori - pori makin kecil πŸ’§Anti-penuaan. Kulit sentiasa muda dan lambat kedut atau ada garisan halus
. ➑️KENAPA PILIH #LoveraGlowMist DRPD FACIAL MIST YANG LAIN .
πŸ’§Tiada chemical merbahaya yang boleh menghakis & membahayakan kulit
πŸ’§Bau yang segar & menenangkan πŸ’§Tahan lama (4-5 bulan)
πŸ’§Multipurpose (tak perlu beli toner & makeup setting spray lagi = JIMAT)
πŸ’§Botol kecik yang boleh di bawa kemana sahaja di dalam bag
πŸ’§Boleh di gunakan setiap masa tanpa risau tentang merosakkan kulit .
Harga : RM 45 (tanpa postage)
Size : 60ml .
❣️HARGA PROMOSI ❣️
RM 45 🎊FREE POSTAGE🎊
🎊FREE POSTAGE🎊
🎊FREE POSTAGE🎊
Sehingga 2/7 SAHAJA! (Lepas tu ada charge postage)

Untuk order : 0172446801
#magicjellylovera#mistmuka#jomcantik#tipskulitglowing#tipsnakjadicantik#bebasbahanchemical#kulitsihat#aloevera#muka#cantik#bagai#bidadari

RozyWaty (@trudollyjb_rozy1376)

Royal Beauty Water, selain menyegarkan, RBW ni juga mampu membunuh bakteria punca jerawat, melembapkan kulit, mengurangkan migrain, mengurangkan redness kat kulit & macam2 lagi! Sgt disyorkan untuk yg ada eczema & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️SET 200ml x 3= RM60.00
❄️TRAVEL SET 100ml x 3 = RM45.00 **Price exclude postage** 🌬️whatsapp: 019-3526632
πŸ’¦whatsapp: 019-3526632
πŸ’«whatsapp: 019-3526632

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #nakcantik #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
#feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

Sesuai sebelum dan selepas makeup😊😊 #iloveroses
#rosemist
#mistby9na
#bazarpaknil
#iloveroses
#mistmuka

For oder whatssap 012-6685250

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

MIST ROSE WATER

#feedback coustmer alhamdullilah kakak happy bila coustmer pakai semua puas hati dan best bila pakai mist spray rose nie😍😍😍 THANK YOU😘😘 Sesiapa yg nak cuba mist spray nie boleh terus whatssap 012-6685250
012-6685250
012-6685250 βœ”οΈTanpa bahan berbahaya
βœ”οΈsesuai digunakan pada semua jenis kulit
βœ”οΈsemua peringkat umur boleh guna

#mistby9na#produkmalaysia#alhamdullilah#bazarpaknil#malaysia#iloveroses#rose#mistmuka#i

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

Salam jumaat
#feedback alhamdullilah semua dah guna dan cuba produk mist spray rose water nie...alhamdullilah😊😊😊 Sesiapa nak cuba boleh whatssap sis ye 😊😊 012-6685250
012-6685250
012-6685250

#mistby9na#mistmuka#iloveroses#malaysia#alhamdullilah#roses🌹🌹#bazarpaknil

Sabrina Yasin Makeup Artist (@sabrina_yasin)

Jom follow @9nabeautymist @9nabeautymist @9nabeautymist
#Repost @9nabeautymist with @repostapp
・・・
End year sales!!! Special combo for my followers
Limited time only!!
Let's grab
Buy 1 9na beauty mist spray water rose u get 1 bottel facial cleanser selena gomez by wowwalah!!
For free!!!
Rm40 only free postage

Whatssap 012-6685250
012-6685250
012-6685250

#mistby9na#produkmalaysia#oraganik#bazarpaknil#malaysia#mistmuka#rose#you#happy#2016#makeup

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

End year sales!!! Special combo for my followers
Limited time only!!
Let's grab
Buy 1 9na beauty mist spray water rose u get 1 bottel facial cleanser selena gomez by wowwalah!!
For free!!!
Rm40 only free postage

Whatssap 012-6685250
012-6685250
012-6685250

#mistby9na#produkmalaysia#oraganik#bazarpaknil#malaysia#mistmuka#rose#you#happy#2016#and

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

#feedback coustmer alhamdullilah nie lah kalau dah pakai mist spray water rose nie muka akan 🌹sentiasa segar/fresh
🌹boleh kecutkan jerawat
🌹muka tak kusam
🌹boleh pakai bila2 masa sahaja

Whatssap for oder 012-6685250
012-6685250
#mistby9na#mistmuka#produkmalaysia#kl#morning#alhamdullilah

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

Tq @raida_kilauanemas4 guna mist spray water rose nie untuk makeup😘😘
Mist water rose nie boleh guna sebelum dan selepas makeup,makeup boleh tahan lama dan sentiasa segar..
Guna tanpa was2 sebab produk oragnik😊😊 Jom oder 012-6685250
#makeup#mistmuka#mistby9na#me#you#produkhalal#brunei#singapore#malaysia#brunei#niaga#bisnesonline

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

Selamat ptg😊

Mist rose memiliki banyak keuntungan bagi kulit, di antaranya adalah menjaga keseimbangan pH kulit, mencegah jerawat, menghidrasi kulit, dan melembutkan kulit. Tak hanya itu, mist rose juga memiliki efek mendinginkan kulit, anti-bakteri, dan membantu meratakan warna kulit. Kandungan antioksidan di dalamnya juga berkontribusi untuk efek anti-aging.

kenapa mesti cuba mist spray ini πŸ‘‰πŸ» makeup/solekan tahan lama
πŸ‘‰πŸ» menyegarkan wajah
πŸ‘‰πŸ»menyerikan kulit yg kusam
πŸ‘‰πŸ»kecut kan jerawat

Whatssap
012-6685250
012-6685250
012-6685250
#bazarpaknil#malaysia#mistmuka#barangorganik#halal#brunei#singapore#makeup

9na By Sabrina Yasin ( HQ) (@9nabeautymist)

Salam jumaat semua
Hari ini sis nak beritahu apa kelebihan mist rose spray ini ye😊😊 Mist rose spray memiliki banyak keuntungan bagi kulit, di antaranya adalah menjaga keseimbangan pH kulit, mencegah jerawat, menghidrasi kulit, dan melembutkan kulit. Tak hanya itu, mist spray juga memiliki efek mendinginkan kulit, anti-bakteri, dan membantu meratakan warna kulit. Kandungan antioksidan di dalamnya juga berkontribusi untuk efek anti-aging.

Whatssap 012-6685250
#malaysia#singapore#indonesia#brunei#asia#sayajual#mistby9na#makeup#mistmuka#bazarpaknil#barangorganik

Sabrina Yasin Makeup Artist (@sabrina_yasin)

Semalam punya cerita...tq adik @dakcley dtg rumah kakak beli mist muka...sesiapa nak oder boleh whatssap sis 012-6685250
#mistby9na#malaysia#brunei#singapore#mistmuka#kecantikan#friday#happyalhamdullilah

Sabrina Yasin Makeup Artist (@sabrina_yasin)

Hi dollsss.. Pernah tak korg guna mist muka sebelum ni ? Apa itu mist muka ? Mist muka adalah salah satu produk penyegar wajah yang memiliki banyak manfaat untuk wajah anda. Mist 9nA yg super best kerana antioksidan, serta mineral yang mampu menutrisi kulit secara menyeluruh. Penggunaan mist dapat digunakan sebelum menggunakan makeup atau sesudahnya untuk menghindari rasa kering pada wajah.
Packaging yg comel mudah dibawa kemana sahaja.
Harga asal Rm 69.90 tidak termasuk postage,
Tapi
Tapi
Tapi kannn..
Sempena harga pergenalan sis nak bg harga kasih syg bt 20 pelanggan pertama dgn harga Rm35 SAHAJA.
Suka tak, suka tak?
Klu suka jom order laju2 012-6685250😍😍
Makeup by me
#mistby9nA#brunei#singapore#makeup#makeupartist#makeupartistmalaysia#muakl#muakajang#muabangi#muacheras#muaklang#muaselangor#malaysia#mistmuka#penyegarmuka#ilovemyjob#ilovemakeup#wedding#makeupphotoshoot#weddingmalay
More...