Azreen Sofia (@azreen_sofia)

Rose water face mist 🌸🌸 ni mist boleh bawak ke mana2 korang nak. Sesuai pakai bila2 masa before makeup pun boleh. Pakai rosehips n air mawar sebenar. Tak tahu rosehips apa boleh DM la alang2 order sekali hahaha. RM30 only uols exc postage okayy. Ni takde COD postage je ada. 😆😆 k bye .
#rosewater #rosewatermurah #serum #mistmuka #watermistmurah #watermist #rosewatermalaysia #sayajual #sayajualmurah #miracleserum #serummurah #smoothiescrub #smoothiescrubmurah #facescrubmurah #scrubstrawberry #facescrub

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Bestnya! ni antara testimony selepas menggunakan set Royal Beauty Water... best ke best?🤗💦💦💦 lets merecik dengan
Jom whatsapp akak untuk order 😉 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema #feedbackrbw #feedbackwaterbottlemy

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Ulcer pon cepat sembuh sbb yg merah tu bunuh kuman tau!

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Lelaki perempuan semua boleh guna Royal Beauty Water, dan yang paling penting ia selamat untuk bayi juga!

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Beauty water in Rose!
Wah wah wah. Full set RBW dengan Pink Rose beauty water! Selling fast! Limited time only = beli full set RBW + Limited Edition Beauty Water (Pink Rose or Peppermint) dapat free postage semenanjung! Ss add RM 5.00 sahaja 😘

Meh akak nak terangkan Cara Penggunaan Royal Beauty Water :

1. Semburkan Beauty Water 3 - 4 kali sehari atau lebih. Jika wajah bermasalah/jerawat/jeragat, semburkan acidic water pada tempat bermasalah sahaja & biarkan 30 saat kemudian semburkan Beauty Water & biarkan kering sendiri.

2. Gunakan selepas membersihkan wajah / tengahari / sebelum tidur. (Boleh digunakan sebagai penyegar selepas make up). 3. Boleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan merawat rambut anda. (sembur pada kepala jika resdung/kerak) di kepala & migrain.
#

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Seronoknya bila guna produk yg boleh rawat masalah kulit kita, tapi at the same time produk tu selamat, 100% natural, chemical free & selamat even untuk baby!
Ada eczema, kulit kering, kulit kusam, nak kulit glowing, nak luka cepat sembuh? Serius banyak sangat kegunaan Royal Beauty Water ni!
Interested? Jom order!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

Azreen Sofia (@azreen_sofia)

Feedback MIRACLE SERUM from cust seberang 🌸🌸 . Dorang pun dah try. Awak bila lagi?? Nak cepat2 DM okay boleh COD or pos mana2 yg awak nak 👉🏻👉🏻👉🏻 010-2340342. 💌p.s :: sape yang DM saya tadi tlong DM saya semula. Saya terdelete semua msg😅😅
#rosewater #rosewatermurah #serum #mistmuka #watermistmurah #watermist #rosewatermalaysia #sayajual #sayajualmurah #miracleserum #serummurah #smoothiescrub #smoothiescrubmurah #facescrubmurah #scrubstrawberry #facescrub #miracleserumbydanielin #miracleserummurah

Miracle Serum Rosewater Makeup (@sophiebeauty_shop)

Alhamdulillah ni feedback dari customer negara seberang. 🌸🌸. 🔥jerawat pun dah berkurang 🔥bekas jerawat makin pudar 🔥 sebelum ni guna apa2 produk tak jalan tapi dengan serum elin terus jadi 😍😍😍🔥🔥🔥 apa lagi jumm order dgn saya nak COD boleh nak pos pun boleh awak pun mungkin salah sorang yg bagi feedback ni 😘😘😘 jum order sayang2 RM38 saja n semua masalah kulit awak selesai 💋💋💋 .
#rosewater #rosewatermurah #serum #mistmuka #watermistmurah #watermist #rosewatermalaysia #sayajual #sayajualmurah #miracleserum #serummurah #smoothiescrub #smoothiescrubmurah #facescrubmurah #scrubstrawberry #facescrub #miracleserummurah #miracleserumbydanielin

🌲019 - 5141 804🌲 (@gebuskincare_kl)

Salam & selamat ptg
.
FACE MIST AJAIB ABAD INI , ESSENTIAL TAMBAHAN KEPADA GEBU SKINCARE
.
GEBU MIST
.
Face Mist keluaran Gebu Skincare dengan pH formula yg seimbang dapat memberi kelegaan & kesegaran serta-merta pada kulit selepas semburan.. Di samping memberi kelembapan yang optimimum selama 24jam pada kulit, menghaluskan serta mengetatkan liang roma lalu menjadikan makeup lebih senang di-apply & lebih tahan lama.
.
Terdapat dalam 2 variasi
.
Gebu Miracle Mist : sesuai untuk kulit berjerawat, liang pori besar, kulit berminyak, eczema, gatal-gatal dan pelbagai penyakit kulit
Kebaikan : skin repair, refining pores, acne treatment, oil control & antiseptic
.
Gebu Beauty Mist : sesuai untuk kulit normal..bertindak sebagai moisturizer sepanjang hari di samping mencerah, menganjal, di samping menjadikan mekap tahan lama
Kebaikan : fastest cooling, brightens skin, firms skin, moisturizer & long lasting makeup
.
Nak order❓
.
☎️☎️☎️
019-5141804
019-5141804
019-5141804
.
#gebuskincaregombak #gebuskincaresentul #teamcea #gebuskincarekl #gebuskincareklcc #gebuskincarekedah #gebuskincareipoh #gebumist #gebuskincare #gebuskincareperak #gebuskincareperlis #gebuskincarepenang #gebuskincarepahang #gebuskincareputrajaya #gebuskincarepuncakperdana #gebuskincareseremban #gebuskincaresarawak #gebuskincaresabah #gebuskincareshahalam #gebuskincarejohor #gebuskincaremelaka #grbuskincareselangor #gebuskincarekelantan #gebuskincareterengganu #bazarpaknil #mistmuka #politeknik #gebuskincaretaiping #gebuskincaresimpang #gebuskincarekamunting

Miracle Serum Rosewater Makeup (@sophiebeauty_shop)

ROSEWATER adalah produk dari bahan semulajadi yang menggunakan kelopak bunga rose yang segar. ROSEWATER mengandungi ROSEHIP dan VITAMIN C yang lebih banyak dan merupakan salah satu sumber ANTIOKSIDAN untuk melawan radikal bebas daripada memasuki kulit.. ROSEWATER dapat membantu pelbagai masalah kulit secara alami..
.
kelebihan ROSEWATER
🌹 membantu melembabkan kulit
🌹 menyerikan wajah
🌹 mengurangkan minyak pada wajah
🌹 mengatasi kulit kusam
🌹 mengurangkan kedutan
🌹 membantu mengecilkan pori
🌹 mengurangkan kelemumur
🌹 mengurangkan masalah ezcema 🌹 mengurangkan kemerahan pada kulit
🌹 mengecutkan jerawat
🌹 memudarkan parut
🌹 memberi kesegaran pada kulit muka
🌹 menjadikan kulit wajah lembut dan licin
🌹 memberi kesan glowing pada kulit
🌹 membantu mencerahkan kulit
RM 30 only!! (Postage SM RM8// SS RM10)
Whatsapp 📲📲📲📲 for order! 0102340342 or can just DM sis 💋💋
.
#rosewater #rosewatermurah #serum #mistmuka #watermistmurah #watermist #rosewatermalaysia #sayajual #sayajualmurah #miracleserum #serummurah #smoothiescrub #smoothiescrubmurah #facescrubmurah #scrubstrawberry #facescrub

Miracle Serum Rosewater Makeup (@sophiebeauty_shop)

Naahhh hamek ni lagi feedback MIRACLE SERUM 🔥🔥. Sis tak tipu okay bila sis kata miracle serum ni mmg berkesan. Dah banyak positive feedback yang sis dapat okay. Tak percaya awak rugi lah. 😆😆 tanak rugi cepat2 order dgn sis okayy. RM38 je syg tak mahal pun 😘😘 .
#rosewater #rosewatermurah #serum #mistmuka #watermistmurah #watermist #rosewatermalaysia #sayajual #sayajualmurah #miracleserum #serummurah #smoothiescrub #smoothiescrubmurah #facescrubmurah #scrubstrawberry #facescrub #miracleserumbydanielin #miracleserummurah #miracleserum #narsfoundation

Azreen Sofia (@azreen_sofia)

Siapa yang nak DM okayyy. Kalau cepat harini post harini 🤗🤗 kalau nak COD pun boleh area CHERAS/AMPANG lagi cepat sikit dapat 😆😆. Kalau area lain pun boleh mana2 nak COD pun boleh just DM or whatsapp to 010-2340342 .🌸🌸🌸
#rosewater #rosewatermurah #serum #mistmuka #watermistmurah #watermist #rosewatermalaysia #sayajual #sayajualmurah #miracleserum #serummurah #smoothiescrub #smoothiescrubmurah #facescrubmurah #scrubstrawberry #facescrub #miracleserum #miracleserummurah #miracleserumbydanielin

Miracle Serum Rosewater Makeup (@sophiebeauty_shop)

Testimoni miracle serum! 🎊🎊 ni baru satu. Ada berlambak lagi haa dalam memori fon ni. Yang tengok2 ni tanak order ke? Ruginyaa tengok je cust ni tengok terus order n terus puas hati okay. Awak2 semua tanak puas hati ke? Nak cepatlah order 🤗🤗 stock limited okay tinggal yg 10ml je. Next week baru restock nak cepat order okay tak mahal RM38 je DM or whatsapp 👉🏻👉🏻👉🏻 010-2340342. .
#rosewater #rosewatermurah #serum #mistmuka #watermistmurah #watermist #rosewatermalaysia #sayajual #sayajualmurah #miracleserum #serummurah #smoothiescrub #smoothiescrubmurah #facescrubmurah #scrubstrawberry #facescrub #miracleserummurah #narsfoundation #morphepalettemurah #morphebrushes #miracleserumbydanielin

Azreen Sofia (@azreen_sofia)

Ada buat COD area ampang n cheras. Sesiapa yang takleh tungu nak cepat2 tu boleh dm okay. Cepat sikit stock makin turunn. Haha available yang 10ml je okay 🌸🌸.
#rosewater #rosewatermurah #serum #mistmuka #watermistmurah #watermist #rosewatermalaysia #sayajual #sayajualmurah #miracleserum #serummurah

Miracle Serum Rosewater Makeup (@sophiebeauty_shop)

Feeedback time! 🔥🔥
.
Siapa sangka miracle serum ni mampu untuk merawat eczema juga😱. Alhamdulillah MS bukan saja berkesan untuk merawat eczema, takat jerawat2, jeragat, kulit kusam awak tu awak tepek jelah mesti lagi umphhhh kesan dia 😆😆
.
Apa lagi Whatsapp 📲📲📲📲 for order! 0102340342 or can just DM sis 💋💋
.
#rosewater #rosewatermurah #serum #mistmuka #watermistmurah #watermist #rosewatermalaysia #sayajual #sayajualmurah #miracleserum #serummurah #smoothiescrub #smoothiescrubmurah #facescrubmurah #scrubstrawberry #facescrub
More...