Wita Tour (@witatour)

Nantikan berbagai penawaran fantastis di WITA TRAVEL FAIR, 07-09 April 2017, Plaza Indonesia, Jakarta.
Manjakan diri Anda dan nikmatilah liburan istimewa ke berbagai destinasi terbaru.

Diskon tour hingga Rp2.000.000,- Harga tiket spesial dari Singapore Airlines; Bonus asuransi perjalanan dan Grand Prize menarik lainnya.
Dapatkan Extra Cashback, cicilan 0% 3 & 6 bulan khusus untuk pemegang kartu kredit BCA.

Tour :
Greece, Albania, Macedonia, Kosovo & Montenegro
13D | Apr, May, Jun 2017

Uzbekistan & Kazakhstan
12D | Apr, May, Jun 2017

Wonders Of Panama, Cuba, Colombia & Ecuador
18D | Jun 2017

Alaska Cruise & Canadian Rockies
18D | May, Jun 2017
--------------------------
Jl. Balikpapan No. 5, Jakarta Pusat 10160
Phone : +6221 2312338
Website : http://www.witatour.com
*S&K Berlaku
.
.
.
.
#luxurytravel #luxuryworldtravel #witatour #witatourtravel #tour #holiday #travel
#europe #WestEurope #Greece #Albania #macedonia #kosovo #montenegro #panama
#cuba #colombia #ecuador #cruise #canada

Sportstyle Montenegro®️ (@sportstylemontenegro)

🗻 Alpinizam možemo da definišemo kao ekstremni vid planinarenja. Alpinisti su istovremeno i planinari. Razlika između običnog planinara i alpiniste je u tome što se alpinisti penju težim putem da bi došli na vrh. Što je teži smjer penjanja ili što su uslovi penjanja suroviji to je uspjeh veći. Alpinizam je skup aktivnosti koje se u suštini svode na kretanja nepristupačnim i neuređenim planinskim predjelima i stijenama isključivo iz sportskih i estetskih potreba. Osim uobičajene planinarske opreme alpinisti koriste i specijalizovanu užad, pojaseve, čekiće, klinove, i mnogo toga drugog.
Pre kursa za alpinistu morate se učlaniti u neko od planinarskih društava. Pre nego što pođete na časove, bilo bi dobro da učestvujete u nekoliko klasičnih planinarskih izleta kako bi osetili planinarsku atmosferu i boravak u divljini.
Postoji ljetnje penjanje, odnosno na suvoj steni, i zimsko na snijegu. Pored toga uče se i uvježbavaju mnoge aktivnosti u sniježnim uslovima kao što su obitavanje u snegu, zaštita od lavina, osiguravanje, čvorologija, meteorologija, ishrana i prva pomoć. Penjanje po zaleđenim slapovima, izazov je za najsmelije. To je jedan od esktremnih vidova alpinizma koji zahteva posebnu tehniku i opremu. Da biste stekli zvanje alpiniste potrebno je mnogo više vremena i truda. Treba ispenjati puno zimskih i letnjih smerova, zatim zaleđeni slap, spustiti se skijama sa visine od preko 2000 metara, polagati određene ispite.
Za sve rekreativce, ubrzo će početi planinarske šetnjice, a proljeće je idealno vrijeme za uživanje u prirodi :) @Regrann from @savicglendza - Up there in the cave! #mountainclimbing #climbing #mountains #rockclimbing #outdoors #nature #nevergiveup #crossfit #lifeisgood #lifestyle #liveauthentic #athlete #extreme #training #coldweather #cold #winter #fit #fitness #fitnessmodel #fitnessmotivation #fitnesslifestyle #fitfam #fitspo #instadaily #instafit #wilderness #authentic #bestrong #montenegro

Olesya Evsenkova (@vasha.o)

Сначала жутко хотелось петербургского алаверды всему европейскому инстаграму выложить, дескать вон какие у нас живописные ледяные узоры на лужах, не чета вашим цветочкам на деревьях. А тут вдруг от букинга напоминание - "ваше путешествие начнётся через неделю". Ладно, ледышки себе оставим, а вы делитесь красотой, может и мы поверим, что весна существует 🙈😂 #евсенковы_адриатика_нг_2017 #montenegro #evsenkova_sunsets #moment #sea #evsenkova_boats #boat #yacht #livefolk #landscape #liveauthentic #lifeofadventure #instagramrussia #inspiration #instagram #vsco #view #vscospb #vscocam #travel #crnagora #bar
More...