MAKEUP IMPORT SING & KL (@yellowshopmedan)

VASELINE LIP THERAPY
Pasti udah pada tau sama yang satu ini ?yapp
Vaseline lip therapy ini punya banyak fungsi loo ,selain melembabkan bibir dia juga sekaligus merawat bibir kering akibat pengunanaan lipstick setiap harinya _
Only Rp.30.000,-/pcs
_
OPEN PO sampai 21 agustus .
Insaallah ready 27agustus
Order /tanya-tanya silahkan
via:
Line: @zwb0999a (PAKE @)
Bbm:D8A13ECC -NO CANCEL -NO HIT NO RUN
_

#makeupmurahmedan#makeupmedan#morphe35T#morphe#morpheeyeshadow#eyeshadowmurah#makeupmurah#kosmetik#kosmetikmurahmedan#toofacednaturallove#kosmetikmurahmedan#maskara#maskaramurah#maskarawaterproof#maskaramurahmedan#vaselinemurahmedan#vaselinelip

Rebecca2becca🌹 (@rebecca2becca5)

✨❤️ #cutcreasemakeup #cutcrease #glittercutcrease. Eyeshadow primer: Urban Decay primer EDEN #urbandecayeyeprimer #urbandecayeyeprimereden Eyeshadow: Morphe 35n #morpheeyeshadow #morphebrushes Cut crease: Anastasia Beverly Hills concealer #anastasiabeverlyhillscosmetics #anastasiabeverlyhillsconcealer Glitter: Too Faced Glamour dust in the shade Glitterally.#toofacedglitterglue #toofacedglamourdust #toofacedcosmetics Eyeliner: Anastasia Beverly Hills waterproof creme color in the shade JET #anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhillscosmetics Lashes: ARDELL Lashes 101 DEMI #ardelllashes #ardell101demi

MENJUAL PRODUK KOSMETIK MURAH (@crushycosmetics.co)

BIO SELEZA JIMATKAN ELEKTRIK!! Kredit to Zaihanah Borhan

Ini testimoni saya sendiri. Saya dah lama guna Bio Seleza tapi dulu saya tak percaya pantiliner BS boleh jimat elektrik...macam mengarut je kan.. Tapi bulan lepas try la guna. Sebab makin lama makin naik pulak bil. Tepek 2 keping kat kotak circuit breaker.

Semalam dapat bil letrik...eh, bio betikk 😱😱
Bil turun dari RM190.15 ke RM77.25
Jenuh dok pikir..sblm raya aritu banyak guna oven sbb amik tempahan kuih raya kan...
Bulan2 sebelum ni pon tak pernah kurang dari RM100 sbb rumah pasang aircond... Ish..mmg boleh dipercayai ni...gelombang Bio Velocity pada pantiliner Bio Seleza punya kerja la ni..
.
.
. 💋PANTYLINER RM 29 (30pads).
.
💋DAYSAFE RM 27 (10pads).
.
💋NIGHTSAFE RM 27 (8pads).
.
💋NIGHTSAFE (extra long) RM 27 (8pads).
.

Exclude Postage.
.

Untuk order 📱
Whatsapp 012-7965-448
#bioseleza #keputihan #pads #padbioseleza #wanita #padwanita#dp00009 #bahamamama#hotmama#thebalmeyeshadowpalatte#jualmurah#eyeshadowmurah #morpheeyeshadow#makeupmurah#makeupmurahmalaysia#makeupmurahmurah#sayajualonline#hot#johor#jb #ProjekSTG

MENJUAL PRODUK KOSMETIK MURAH (@crushycosmetics.co)

Buuuuanyaakk darahnya keluar... 😂😂😂 Testimoni hot dari Nurse di PPUM.
Selepas 100 hari tak period, penangan makan maharani minggu lepas buuuuanyaakk darahnya keluar. Lagi-lagi pakai sekali dengan pad bio selesa, menderuuu deruu darah kotor keluar. Memang terbaik maharani dan bio seleza ni.
Badan rasa lebih ringan lepas darah period yang 100 hari tak keluar tu. Lega sangat. Lepas ni memang akan menjadi pengguna setia #maharani dan pad #bioseleza la. .
.
.
💋JAMU MAHARANI RM 98 (300 biji untuk sebulan).
.
.
. 💋PANTYLINER RM 29 (30pads).
.
💋DAYSAFE RM 27 (10pads).
.
💋NIGHTSAFE RM 27 (8pads).
.
💋NIGHTSAFE (extra long) RM 27 (8pads).
.

Exclude Postage.
.

Untuk order 📱
Whatsapp 012-7965-448
#bioseleza #keputihan #pads #padbioseleza #wanita #padwanita#dp00009 #bahamamama#hotmama#thebalmeyeshadowpalatte#jualmurah#eyeshadowmurah #morpheeyeshadow#makeupmurah#makeupmurahmalaysia#makeupmurahmurah#sayajualonline#hot#johor#jb
More...