KABUKI BRUSH FREE POS SM!πŸ‡²πŸ‡Ύ (@themakeupbrushinsanity)

READY STOCK-few pieces left! Siapa cepat dia dapat
.
[Combo 1 - Morphe 8D Eyeshadows + In theBalm of Your Hand Palette]
.
.
Postage: RM8 SM, RM11SS
.
COD: Around Ulu Klang Area (RM3)
.
.
[In theBalm Of Your Hand Palette]
.
.
1 palette that contain blusher, contour, highlighter, beautiful eyeshadows and also classic red lipcream, all from The Balm's best seller.Hav mirror .
.
[MORPHE 8D Eyeshadows]
.
βœ”οΈ 90% copy original!
βœ”οΈ 8 beautiful shades
βœ”οΈmatte n shimmery finishes
βœ”οΈ create endless looks for daytime and evening
βœ”οΈ high pigmentation, easy to blend
.
Whatsapp 012 674 0874 while stock last!!
.
#kabukibrushmalaysia #kabukibrushmurah #sayajualkabukibrush #kabukibrushfreepostage #kabukibrushberkualiti #brushsetmurah #brushsetmalaysia #brushmakeupmalaysia #bazaarpaknil #travelorganizer #mekapberkualiti #mekapmalaysia #mekapmurahmalaysia #mekapmurah #inthebalmofyourhandmurah #morphemurah #morphemurahmalaysia #combomurah #ipreview @preview.app

PEMBORONG MAKEUP RM8 (@prettygirl_kosmetik)

Cantik kan makeup gift ni 😍😍 Mesti rasa special sangat kalau dapat mcm ni. Kita ada provide service Custome Gift 🎁 boleh buat utk kawan, kalau nak buat utk diri sendiri pun boleh! Hihi 😘 Kalau nak buat mcm ni boleh pm sis ya 😁
_
Good news for you guys ! Wanna send makeup as a gift to someone? YES now we do have custom gift 🎁 Haaa sapa tak suka dapat surprise kan?? Rasa seronok sgt !! 😍😍
_
Boleh buat utk Birthday gift, Anniversary atau apa apa je gift yg korang nk buat ☺️ Choose your own makeup and ONLY ADD ON RM35 for custom gifts 🎁 Harga yg sangat murah and affordable utk semua orang πŸ€— So don't forget to tag your friends/bf/mother/sisters/cousins ❀️ .
.
.
#sayajualmakeup #makeupmurah #sayajualonline #sayajualonline #bazaaronline #makeupmalaysia #kyliemurahmalaysia #morphemurahmalaysia #hudabeautymurahmalaysia #narsmurahmalaysia #anastasiamurahmalaysia #lofattah #neelofa #isterituanihsan #surihatimrpilot #laraalana #giftmurahmalaysia #giftmalaysia #customgiftmalaysia #makeupgiftmalaysia

PEMBORONG MAKEUP RM8 (@prettygirl_kosmetik)

Cantik kan makeup gift ni 😍😍 Mesti rasa special sangat kalau dapat mcm ni. Kita ada provide service Custome Gift 🎁 boleh buat utk kawan, kalau nak buat utk diri sendiri pun boleh! Hihi 😘 Kalau nak buat mcm ni boleh pm sis ya 😁
_
Good news for you guys ! Wanna send makeup as a gift to someone? YES now we do have custom gift 🎁 Haaa sapa tak suka dapat surprise kan?? Rasa seronok sgt !! 😍😍
_
Boleh buat utk Birthday gift, Anniversary atau apa apa je gift yg korang nk buat ☺️ Choose your own makeup and ONLY ADD ON RM35 for custom gifts 🎁 Harga yg sangat murah and affordable utk semua orang πŸ€— So don't forget to tag your friends/bf/mother/sisters/cousins ❀️ .
.
.
#sayajualmakeup #makeupmurah #sayajualonline #sayajualonline #bazaaronline #makeupmalaysia #kyliemurahmalaysia #morphemurahmalaysia #hudabeautymurahmalaysia #narsmurahmalaysia #anastasiamurahmalaysia #lofattah #neelofa #isterituanihsan #surihatimrpilot #laraalana #giftmurahmalaysia #giftmalaysia #customgiftmalaysia #makeupgiftmalaysia

PEMBORONG MAKEUP RM8 (@prettygirl_kosmetik)

CNY SALES🎊 LEPAS SALES HARGA BACK TO NORMAL PRICE ‼️ SALES SAMPAI 10 FEB SAJA
_
πŸ’„ JEFFREE STAR BEAUTY KILLER EYESHADOWπŸ’„
_
RM22 only ‼️
_
LIMITED STOCK LEFT πŸ“
πŸ“²WS NOW - 0173549708
_
> Highly pigmented.
> Long lasting.
> Premium grade quality.
πŸ”΄ NO RESERVATION ! πŸ”΄
.
.
.
#sayajualmakeup #makeupmurah #sayajualonline #sayajualonline #bazaaronline #makeupmalaysia #kyliemurahmalaysia #morphemurahmalaysia #hudabeautymurahmalaysia #narsmurahmalaysia #anastasiamurahmalaysia #lofattah #neelofa #isterituanihsan #surihatimrpilot #laraalana

PEMBORONG MAKEUP RM8 (@prettygirl_kosmetik)

CNY SALES🎊 LEPAS SALES HARGA BACK TO NORMAL PRICE ‼️ SALES SAMPAI 10 FEB SAJA
_
πŸ’„DOSE EYESCREAM PALETTEπŸ’„
_
RM25 only ‼️
_
LIMITED STOCK LEFT πŸ“
πŸ“² WS NOW - 0173549708
_
> Highly pigmented.
> Long lasting.
> Premium grade quality.
πŸ”΄ NO RESERVATION !πŸ”΄
.
.
.
#sayajualmakeup #makeupmurah #sayajualonline #sayajualonline #bazaaronline #makeupmalaysia #kyliemurahmalaysia #morphemurahmalaysia #hudabeautymurahmalaysia #narsmurahmalaysia #anastasiamurahmalaysia #lofattah #neelofa #isterituanihsan #surihatimrpilot #laraalana

PEMBORONG MAKEUP RM8 (@prettygirl_kosmetik)

CNY SALES🎊 LEPAS SALES HARGA BACK TO NORMAL PRICE‼️ SALES SAMPAI 10 FEB SAJA
_
πŸ’„ANASTASIA MASTER PALETTE BY MARIOπŸ’„
_
RM28 only ‼️
_
LIMITED STOCK LEFT πŸ“
πŸ“²WS NOW - 0173549708
_
> Highly pigmented.
> Long lasting.
> Premium grade quality.
πŸ”΄ NO RESERVATION !πŸ”΄
.
.
.
#sayajualmakeup #makeupmurah #sayajualonline #sayajualonline #bazaaronline #makeupmalaysia #kyliemurahmalaysia #morphemurahmalaysia #hudabeautymurahmalaysia #narsmurahmalaysia #anastasiamurahmalaysia #lofattah #neelofa #isterituanihsan #surihatimrpilot #laraalana
More...