DIOR/FENDI/RAYBAN SHADES LAWA! (@prettysites.co)

Siapa nak glitter ni? Haa, klau uolls nak tau glitter ni paling laku sebab uolls tgok lah warna dia cantik sangat, tak perlu guna gam dah memang dah melekat! Sangat sangat pigmented tau sygΒ². Rugi uolls tak grab. Klau pkai yg ni lip lap lip lap lah mata uolls tu, huhu. Klau uolls nak tau ramai *MUA* puas hati dgn glitter palette ni. Haa uolls tggu lagi jom lah order dgn Asya sekarang! .
.
MORPHE PRESSED GLITTER

Price : RM40

Postage : RM8 SM / RM12 SS

#glittereyeshadowmalaysia #glittereyeshadowmurahmalaysia #morphemalaysia #morphemalaysiamurah #morphemalaysiareadystock #morphemurah #morphemurahmalaysia #muakelantan #muaterengganu #muapahang #muakedah #muapenang #muaperlis #muaperak #muajohor #muamelaka #muakl #muaselangor #muanegerisembilan #muaselayang #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #sayajualmakeupmalaysia #sayajualmakeupmalaysiamurah #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupmurahmalaysia

DIOR/FENDI/RAYBAN SHADES LAWA! (@prettysites.co)

Siapa nak glitter ni? Haa, klau uolls nak tau glitter ni paling laku sebab uolls tgok lah warna dia cantik sangat, tak perlu guna gam dah memang dah melekat! Sangat sangat pigmented tau sygΒ². Rugi uolls tak grab. Klau pkai yg ni lip lap lip lap lah mata uolls tu, huhu. Klau uolls nak tau ramai *MUA* puas hati dgn glitter palette ni. Haa uolls tggu lagi jom lah order dgn Asya sekarang! .
.
MORPHE PRESSED GLITTER

Price : RM40

Postage : RM8 SM / RM12 SS

#glittereyeshadowmalaysia #glittereyeshadowmurahmalaysia #morphemalaysia #morphemalaysiamurah #morphemalaysiareadystock #morphemurah #morphemurahmalaysia #muakelantan #muaterengganu #muapahang #muakedah #muapenang #muaperlis #muaperak #muajohor #muamelaka #muakl #muaselangor #muanegerisembilan #muaselayang #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #sayajualmakeupmalaysia #sayajualmakeupmalaysiamurah #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupmurahmalaysia

MAKEUP MURAH MALAYSIA (@galerimakeupmurah)

.
MORPHE JACLYNN HILL (GRED A)
.
Real image, real swatches
High quality 90% copy ori
Super pigmented colour
Soft powder texture
.
πŸ’°Normal price RM35
.
βœ…OFFER RM25 ONLY
βœ…OFFER RM25 ONLY
.
🚚Postage RM8 sm/ rm11ss
.
πŸ“±Whatsapp 0133033136 .
#makeupmurah #makeupmalaysia #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah
#blushermurahmalaysia #blushermalaysiamurah #blushermurahmurah #tarteblushmurah #tarteblushermurah #foundationmurahmalaysia #narsfoundationmurahmalaysia #morphemurahmalaysia #morpheeyeshadowmurahmalaysia

MAKEUP SUPPLIER TERMURAH ! (@vanitymakeup.my)

Alert 🚨 Tinggal 4 pcs je haaa. Sponge ni lembut sgt ye and kembang bila basah. Rugi sapa tak cuba πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» sis pun pakai jugak 😊
_
πŸ’„BEAUTY BLENDER πŸ’„
_
Price- RM8
_
WS NOW - 0173549708 .
.
.
#sayajualmakeup #makeupmurah #makeupmurahkl #sayajualonline #bazaaronline #makeupmalaysia #kyliemurahmalaysia #morphemurahmalaysia #hudabeautymurahmalaysia #narsmurahmalaysia #neelofa #laraalana

MAKEUP SUPPLIER TERMURAH ! (@vanitymakeup.my)

Alert 🚨 last pcs ! Haa rugi kalau tak beli blusher set ni. Dah la bnyk color, boleh campur campur. Confirm cantik kalau uollss pakai ni πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
_
πŸ’„TOO FACED LOVE FLUSH BLUSHERπŸ’„
_
price- RM20
_
πŸ“²WS NOW - 0173549708 .
.
.
#sayajualmakeup #makeupmurah #makeupmurahkl #sayajualonline #bazaaronline #makeupmalaysia #kyliemurahmalaysia #morphemurahmalaysia #hudabeautymurahmalaysia #narsmurahmalaysia #neelofa #laraalana

MAKEUP SUPPLIER TERMURAH ! (@vanitymakeup.my)

Alert 🚨 Tak bnyk dh stok tinggal niiii. Semua color cantik and nude yaa πŸ‘πŸ» Sis nak habis kan stok ni. Cepat cepattt πŸ€—
_
πŸ’„ HUDA BEAUTY LIPSTICK πŸ’„
_
price- RM10
_
πŸ“²WS NOW - 0173549708
.
.
.
#sayajualmakeup #makeupmurah #makeupmurahkl #sayajualonline #bazaaronline #makeupmalaysia #kyliemurahmalaysia #morphemurahmalaysia #hudabeautymurahmalaysia #narsmurahmalaysia #neelofa #laraalana

MAKEUP SUPPLIER TERMURAH ! (@vanitymakeup.my)

Alert 🚨 last pcs dah niii. Habis ni no restock yaa. Color sgt cantik dan pigmented πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
_
πŸ’„ JEFFREE STAR BEAUTY KILLER EYESHADOWπŸ’„
_
price- RM20
_
πŸ“²WS NOW - 0173549708 .
.
.
#sayajualmakeup #makeupmurah #makeupmurahkl #sayajualonline #bazaaronline #makeupmalaysia #kyliemurahmalaysia #morphemurahmalaysia #hudabeautymurahmalaysia #narsmurahmalaysia #neelofa #laraalana

MAKEUP SUPPLIER TERMURAH ! (@vanitymakeup.my)

Alert 🚨 last pcs dah nii πŸ€— habis ni no restock dah. Palette ni semua glitter ya ✨ so sapa yg suka Eyeshadow glitter tu boleh grab ni. Sangat pigmented πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
_
πŸ’„Too faced glitter Eyeshadow paletteπŸ’„
_
price- RM20
_
πŸ“²WS NOW - 0173549708 .
.
.
#sayajualmakeup #makeupmurah #makeupmurahkl #sayajualonline #bazaaronline #makeupmalaysia #kyliemurahmalaysia #morphemurahmalaysia #hudabeautymurahmalaysia #narsmurahmalaysia #neelofa #laraalana

MAKEUP SUPPLIER TERMURAH ! (@vanitymakeup.my)

Alert 🚨 2 box left ! Wahhh cepat betul dh tinggal sikit je πŸ€— jom order sekaranggg. Semua color cantik and pigmented ya. Mmg the besttt sgt lip paint ni πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» _
πŸ’„Tarte lippie paint set (8pcs)πŸ’„
_
price- RM25
_
πŸ“²WS NOW - 0173549708 .
.
.
#sayajualmakeup #makeupmurah #makeupmurahkl #sayajualonline #bazaaronline #makeupmalaysia #kyliemurahmalaysia #morphemurahmalaysia #hudabeautymurahmalaysia #narsmurahmalaysia #neelofa #laraalana

MAKEUP SUPPLIER TERMURAH ! (@vanitymakeup.my)

Alert 🚨 4 box left ! Sis nak habis kan stok dah niii cepat cepatt πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» color semua cantik, matte and plg penting tak melekit ye uollss πŸ€—
_
πŸ’„KYLIE HOLIDAY EDITION MINI MATTEπŸ’„
_
price- RM20
_
πŸ“²WS NOW - 0173549708 .
.
.
#sayajualmakeup #makeupmurah #makeupmurahkl #sayajualonline #bazaaronline #makeupmalaysia #kyliemurahmalaysia #morphemurahmalaysia #hudabeautymurahmalaysia #narsmurahmalaysia #neelofa #laraalana

MAKEUP SUPPLIER TERMURAH ! (@vanitymakeup.my)

Alert 🚨 last pcs !! Omgg cantik gila okayy color Eyeshadow ni 😍😍 semua natural color gituuu. Pigmented tauu πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» mmg calit sikit je terus nampak . Rugiii sapa tak beli πŸ€— sis bg harga kasih sayang tauu ni
_
πŸ’„ KYLIE KYSHADOW BRONZE PALETTEπŸ’„
_
price- RM20
_
πŸ“²WS NOW - 0173549708 .
.
.
#sayajualmakeup #makeupmurah #makeupmurahkl #sayajualonline #bazaaronline #makeupmalaysia #kyliemurahmalaysia #morphemurahmalaysia #hudabeautymurahmalaysia #narsmurahmalaysia #neelofa #laraalana

DIOR/FENDI/RAYBAN SHADES LAWA! (@prettysites.co)

Siapa nak glitter ni? Haa, klau uolls nak tau glitter ni paling laku sebab uolls tgok lah warna dia cantik sangat, tak perlu guna gam dah memang dah melekat! Sangat sangat pigmented tau sygΒ². Rugi uolls tak grab. Klau pkai yg ni lip lap lip lap lah mata uolls tu, huhu. Klau uolls nak tau ramai *MUA* puas hati dgn glitter palette ni. Haa uolls tggu lagi jom lah order dgn Asya sekarang! .
.
MORPHE PRESSED GLITTER

Price : RM40

Postage : RM8 SM / RM12 SS

#glittereyeshadowmalaysia #glittereyeshadowmurahmalaysia #morphemalaysia #morphemalaysiamurah #morphemalaysiareadystock #morphemurah #morphemurahmalaysia #muakelantan #muaterengganu #muapahang #muakedah #muapenang #muaperlis #muaperak #muajohor #muamelaka #muakl #muaselangor #muanegerisembilan #muaselayang #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #sayajualmakeupmalaysia #sayajualmakeupmalaysiamurah #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupmurahmalaysia

DIOR/FENDI/RAYBAN SHADES LAWA! (@prettysites.co)

Hi pretties! For those yg tgh cari palette ni, meh cari kat sini. Warna dia sangat² cantik, warna dia mudah lekat yg paling penting very pigmented tau syg². So, korang taknak grab satu ke? Klau nak order meh cepat² whatsapp Asya sekarang! Muah cikedd 😘😘
.
MORPHE JACKLYN HILL EYESHADOW PALETTE

Price : RM35

Postage : RM8 SM / RM12 SS

#morphemalaysia #morphemalaysiamurah #morphemalaysiareadystock #morphemurah #morphemurahmalaysia #morphemurahgila #imsellingmakeup #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #sayajualmakeupmalaysia #sayajualmakeupmalaysiamurah #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualmakeupmurahmalaysia

(@shoppe20_)

πŸ’Έrm22 exc postage
🌸postage sm rm8 | ss rm11
βœ…post only
πŸ‘πŸ»ready stock πŸ“²01128244624 (WhatsApp)

#pumafentymalaysia#bazaarpaknil#makeupmurahmalaysia#kasutmurahmalaysia#morphemurahmalaysia #anastasialiquidlipstick

(@shoppe20_)

πŸ’Έrm22 exc postage
🌸postage sm rm8 | ss rm11
βœ…post only
πŸ‘πŸ»ready stock πŸ“²01128244624 (WhatsApp)

#pumafentymalaysia#bazaarpaknil#makeupmurahmalaysia#kasutmurahmalaysia#eyeshadowmurah #morphemurahmalaysia

(@shoppe20_)

πŸ’Έrm22 exc postage
🌸postage sm rm8 | ss rm11
βœ…post only
πŸ‘πŸ»ready stock πŸ“²01128244624 (WhatsApp)

#pumafentymalaysia#bazaarpaknil#makeupmurahmalaysia#kasutmurahmalaysia#morphemurahmalaysia
More...