kosmetik_murah (@kedaikosmetikmalaysia)

Set kylie All in one 😍😍😍
Holiday edition

10 liquid matte
1 kyshadow holiday edition
1 kyliner in snow
1 snow cream eyeliner
1 snow pencil eyeliner and brush
3 creme shadows in golden plum,yellow gold and camo

One big box

Rm100

Free pos sm

Whatsapp 0125657576
#muaπŸ’‹ #muasingapore #muapahang #muapenang #muakl #muaselangor #kylie #kylieholidayedition #kyliemurah #kyliemampumilik #kosmetikmurah

kosmetik_murah (@kedaikosmetikmalaysia)

Hai adikΒ² , kakakΒ² , makcikΒ² . Ni bukan lipstick tau . Ni eye shadow yang tengah letupΒ² sekarang ni  tapi kenapa dia macam lipstick ? Haa mai sini nk habaq mai , kalau hampa pakai eye shadow ni dia senang ja tau nak pakai , hampa calitΒ² ja lawa teruihhh , dia tak comot macam yang hampa pakai sebelum ni , serius la weyyy tak tipu , buat apa nk tipu kan  sesuai sangat kalau yang jenis dok bersiap lamaΒ² tu ,yg tak sempat nk pakai make up sebab dh lambat nk pi office ka kelas ka kan . Kalau pakai ni sat ja weyy . CalitΒ² teruss lawa gituwww . Lawa pulak tu  Tak percaya mai try satu sementara dok ada offer lg ni kan. Saya jual murah jerrr 😍

Buy one RM20
Buy two RM36
Buy three RM48

Whatsapp 0125657576

#novo #eyeshadow #novomurah #eyeshadowcantik #muakl #muasingapore #mua #muaπŸ’„ #fashion #gaya #wanita #wanitacantik #muaπŸ’‹ #makeup #novo #novomurah #novoeyeshadow

Indonesian MUA #MUAJAKARTA (@jenniferniode)

Teh yaraaa 😘
Makeup by truly yours
Hair do by @ery_cantona

ARGANIA WONDER OIL STOKIST JB (@arganiajb)

Siapa nak skin mulus and halus je mcm ni? Mesti lah semua org nak kan tp kena guna product yg tiada bahan kimia baru kekal cantik so selamat kulit akan datang. Jgn sbb nak cantik cpt korg guna yg ada bahan kimia, mula2 je flawless then naik radang muka 😊
-
KELEBIHAN ARGANIA WONDER OIL UNTUK MUKA πŸ‘
πŸ‘©πŸ» Merawat kulit berminyak
πŸ‘©πŸ» Melembapkan kulit muka
πŸ‘©πŸ» Menghilangkan parut
πŸ‘©πŸ» Menghilang kesan jerawat
πŸ‘©πŸ» Menghilangkan "rashes"
πŸ‘©πŸ» Sekatakan tona kulit muka
πŸ‘¨πŸ» Menjadikan muka glowing
πŸ‘¨πŸ» Menghilang kulit kusam
πŸ‘¨πŸ» Melebatkan bulu mata
πŸ‘¨πŸ» Melebatkan bulu kening
πŸ‘¨πŸ» Menghilangkan bibir kering
πŸ‘¨πŸ» Melebatkan Janggut & Misai
βœ”οΈ Menjana semua sel-sel kulit muka yg mati akibat penggunaan produk yg mempunyai mercury πŸ“›πŸ“›πŸ“›
-
πŸ’Ά1 Botol RM 50 (Exclude Postage)
πŸ’Ά3 Botol RM 150 (Free Postage)
πŸš— COD UTM, Mcd Skudai & Jakel
πŸ“² Whatsapp 0167867705
.
.
.
.
.
#argania #arganiawonderoil #arganoilmalaysia #makeupartistmalaysia #makeupartisjohor #muamalaysia #muajb #muasingapore #bazaarpaknil #igmalaysia #kilangbateri #utmskudai

Fahmi Yuseri (@fahmiyuseri)

Thanks abg @che_wann for this awesome pic 😁
Repost from @che_wann @TopRankRepost #TopRankRepost Posing meletops dari @fahmiyuseri wakil dari Negeri Kelantan.. Job arini.. shoot Mr. planet Malaysia 2017 utk koleksi dari Kraf Tangan Malaysia..
.
Have you already bought a ticket?

The Grand Final MISTER PLANET MALAYSIA 2017 is COMING!!.
............................................
DATE: 30th April 2017
TIME: 2.00pm
VENUE: Kompleks Kraftangan KL
Ticket Price: RM40
............................................
Book your ticket now! Contact any of your favorite Finalist or direct to the organizer @misterplanetmalaysia
FB: Mister Planet Malaysia
............................................
Who will be the next Mister Planet Malaysia 2017?
.
.

#mekap #makeup #makeover #malaysianmakeupartist #malaysianmua #mua #muabrunei #muasingapore #mekapartisselayang #mekapartisgombak #chewanmua #mekapsanding #mekapnikah #mekaptunang #mekappengantin #naturalmakeup #mekapnatural #photographer #misterplanetmalaysia #mpm2017 #roadtomisterplanetmalaysia2017
#fitnessaddict
#malemodel
#malemodel
#roadtomisterplanetmalaysia
.
.

Thanks to our team
Wardrobe by : Kraf Tangan Malaysia
Photographer : @che_wann
Makeup & hairdo by : Odah Yunus
Location : Kompleks kraf Tangan

Your Favourite Makeup Artist (@norianathefacedesigner)

#BridalbyNoriana #MakeupbyNoriana

Thank you for having me do your engagement makeup. Thrilled to be doing your wedding next year too. InsyaAllah. Btw ni big sis @zamrinazamrim tau korang. Beautiful siblings.
Shad requested for light eyes, natural, very natural sampai taktau berapa kali she mentioned it while I was doing her makeup. Haha. And she taknak nampak kurus! Imagine that, first time dpt request taknak nampak kurus. Lol.

Amazing #HairbyDarshidayu @darshidayuartistry. Meletop!

#bridalmakeupkl #bridalmakeupmalaysia #muakk #muamalaysia #muabrunei #muasingapore #tunang #nikahmakeup #receptionmakeup #nikah #bersanding #bertandang

LAST DAY WEEKEND PROMO ! (@lord.cosmetics)

Today is the final day Jacks !
.
Its RM 30 for any 3 shades including our MOST WANTED Plumper.
.
Please be informed that with each purchase there are RM 8 of postage fees applied
.
Order now ! Lucky 10 first customers will get an amazing freebies from us
.
Oh my, I should order mine too! Toodles πŸ’‹

#lordcosmetics #lipstick #mattelipstick #lipsticklover #makeup #ilovemakeup #cosmetics #kosmetik #muamalaysia #makeuptutorial #muasingapore #nursajat02 #kingcoco #bazaarpaknil #kualalumpur #malaysia #love
More...