sahiiiiiiir (@salshabilashr)

Happy AN day guys @ariirhamm #arhamnatic πŸ’•β­οΈ,,,
Gak kerasa ya kita sama2 udah 19 bulan,dan semoga kita bisa selalu support ari ya guys,kita dukung ari apapun itu,,mmm semoga AN nya makin banyak,makin sayang sama ari,dan sebaliknya,,
Pokoknya kita doain yang terbaik buat karir+kehidupan ari dan AN.
Mmm,semoga Ari sehat terus ya, gak sakit lagi,makasih buat Ari yang selalu sabar ngehadapin kita yang kadang suka ngatur2πŸ˜‚(tapi kita sayang Ari kok wkwk), dan rela lakuin apapun demi AN, bahkan Ari rela batalin shooting ftv, sinetron demi biar bisa lebih deket sama AN,melalui program @its3second, kerenn ari rela bolak balik dari satu kota kekota lainnya cuma buat nemuin AN,, pokonya kita teh bangga lah sama arii, 😍
Dan maaf aku belum bisa jadi fans Yang baik,kadang masih suka mentingin ego ku sendiriπŸ˜‚πŸ˜‚
-
-
Pokoknya sekali lagi Happy Anniversary Arhamnatic 19 month guys πŸ’•πŸ’•
Ilysm idol❀️
#ariirham #anday #happyanday #arhamnatic #arhamnaticindonesia #djariirham #I #love #you #so #much #ariirham #my #moodboster

MacMag (@themacmag)

2000 followers already?! You guys.... Thanks to the MSA fam for being so involved with Macmag this year - and a special thank you to everyone who has submitted their work as we have managed to transform our schools annual publication from a retrospective works catalogue to a currents one because of you.

See you all on the 8th June, and keep an ear out for limited edition merchandise! #so #much #love #macmag42 #mackintoshschoolofarchitecture #glasgowschoolofart

You Guess:) (@theslimeiest)

G L I T T E R D R E A M S ❀️ i kinda like this setup better :) do you guys like this? comment down below πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»- JSπŸ‘‘
#satisfying #love #this #slime #so #much #this #also #used #to #be #clear #lol #asmr #ilyx2 #❀️ #πŸ’™ #πŸ’“

GaΓ«lle Ekindi (@kmer_woman)

Wax wax wax wax wax!!! See me a dey wax wax wax wax wax ! Looool a little remix of Rihanna's work.
The skirt is a gift from my pp @enownjie it's actually a top but u know... too much inspiration di worry me πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#
#wax #skirt #strapless #african #design #top #friend #gift #too #much #love #spring #time #leatherjacket #colourpop #orange #nofilter #flats #brownskin #locks #cute #darklips

☝️airineasondaπŸ‘† (@kaisoo_udf7777)

Lucban pahiyas festival 2017,
#much Tired walking

taiger (@taiger_lisa)

#much#love#to#y'all πŸ’•
It's enaugh to be young and to be able to love☝🏻
More...