Putih Gebu Sekelip Mata (@sureglow_kb)

DONE POST
.
Wow sureglow dah macam goreng pisang order masuk non-stop. Harini dah 2 kali abang posmen datang pickup #sureglowlotion. πŸ˜…Terima kasih Abg Posmen hari2 angkut stock #SureGlow .Tq uolls yg selalu repeat order dan percayakan produk kami. Semoga uolls semua kurus cantik. Take note ya stok terhad uolss.
.
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
.
Whatsapp "SGL" ke 0148268383
Whatsapp "SGL" ke 0148268383
Whatsapp "SGL" ke 0148268383
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #like4like #putih3saat

Elanish Beauty Serum (EB1003) (@elanishbeauty.my)

Pentingnya SERUM berbanding KRIM?
Ini adalah kerana molekul serum bersaiz sangat halus
Bertindak jauh lebih pantas dan lebih mendalam, dan mampu melambatkan proses penuaan.
Memaksimumkan penyerapan khasiat serum terus ke dalam lapisan kulit.
Serum mempunyai tekstur yang lebih ringan dan tidak melekit.

Whatsapp: οΌ‹6014 544 9666
Whatsapp: οΌ‹6014 544 9666
Whatsapp: οΌ‹6014 544 9666

#elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #serumeczema #serumantipenuaan
#serumflawless #serummalaysia #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shawlmalaysia #bajukurungcotton #jubahmalaysia #barangbaby #bajubabymalaysia #igshopmalaysia #malaysian #blousemalaysia #contactlensmalaysia #makeupmalaysia #lipstickmalaysia

Qurose.SureglowLotion (@sureglow.qurose_)

Alhamdulilah . Thank you dear cust yang order sureglow lotion . Ramai yang nak putih 3 SAAT ni . Sureglow lotion semakin mendapat tempat 1 di hati para pelanggan πŸ’• . Thank you dear . Yang lain jom order sureglow lotion ❀️

0143165698
0143165698
0143165698

#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

Anasuhah (EB0301) (@elanish.beauty.serum.official3)

SENANG JE KAN!! cara guna ELANISH SERUM βœ… Selepas mencuci muka dengan pencuci muka, picitkan 1-2 titis serum dan dot-dot kan keseluruh wajah (5 point wajah- dahi, kedua belah pipi, hidung dan dagu) βœ… Sapu dan urut perlahan ke seluruh muka. βœ… Kemudian bolehlah memakai krim siang atau krim malam. βœ… Untuk kesan lebih efektif, gunakan 2x sehari iaitu disebelah pagi dan sebelum tidur. βœ… Serum ini juga akan memudahkan lagi penyerapan kebaikan krim-krim lain.

Nak harga PROMOSI?? Whatsapp <serum>Β +6011 16952941

Whatsapp <serum>Β +6011 16952941

Whatsapp <serum>Β +6011 16952941 * Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!! #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #followme #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

ELANISH BEAUTYℒ️ πŸ‡²πŸ‡Ύ [EB1001] (@elanishbeauty.hq)

.
Jgn ambik mudah ttg penjagaan kulit. Hari2 duk tempek foundation, 3 4 jenis krim,mekap tebal2 sampai liang pori semua tersumbat.INGAT! Kulit kita pn nk bernafas jgk.Jgn salahkan org lain kalau tetamu x diundang mcm jerawat,jeragat semua menyinggah.
.
Utk dalaman maby kita dh jaga mkn..ambik supplement mcm2. Tp kena jgk apply vitamin utk kulit.
.
Elanish White Glow Serum ni byk kebaikannya. Ia ibarat vitamin yg akan mengembalikan & memulihkan kulit dr kerosakan. Apply 2 kali sehari je x yah nk buat appointment pi treatment beratus beribu terbang. Jimat masa,jimat wang. Yang penting PUAS HATI bila kulit sihat cantik & bebas cela.
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
πŸ‘ Menyamaratakan tona warna kulit.
πŸ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak.
πŸ‘ Kurang kedutan pada kulit muka.
πŸ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
πŸ‘ Menganjal dan melembapkan kulit.
πŸ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ‘ Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
πŸ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka.
πŸ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi
πŸ‘ dan garis2 halus pd wajah.
πŸ‘ Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan
πŸ‘ ruam lampin pd bayi.
πŸ‘ Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
πŸ‘ memberi keserian pada wajah.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share...
.
Whatsapp : οΌ‹6011 1555 6677
Whatsapp : οΌ‹6011 1555 6677
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

Nak kurus? Cuci usus dulu. (@gebu_cantik)

AVG:
AVG:
ANDA MINUM ALOE VERA GEL RASA APA?

MASAM πŸ‘‰ Tandanya usus kita kotor dan banyak toksin. Makin kuat rasa masam makin banyak toksin.

PAYAU πŸ‘‰ Tandanya buah pinggang dah start problem. Perlu banyak ambik aloe berry nectar juga sebab bagus untuk selesaikan masalah buah pinggang.

PAHIT πŸ‘‰ Tandanya hati kita dah start malas berkerja untuk detox dan mengeluarkan enzim untuk pencernaan. Dan rasa pahit juga tanda jantung kita dah start problem.

MASIN πŸ‘‰ Tandanya berkaitan hampedu dah start problem.

SEBENARNYA!!! BADAN YANG SIHAT HANYA RASA TAWAR macam minum air masak. So amalkan aloe vera gel dengan lebih banyak di peringkat awal sehingga rasa yg di atas semakin berkurang dan berkurang.

Jom jangan berlengah lagi!
0132269469
0132269469
0132269469

#sayajual #sayajualoriginal #visitmyig #visitmyshop #instashop #instaig #suplemen #suplemenkurus #jomdetoks #setkurus #cuciusus #cucisalurdarah #naksihat #nakcantik #suplemenkulitcantik #aleovera #foreverliving #trustedseller

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

.
30 CEDERA BELON BERISI GAS MELETUP DI TERENGGANU.
.
Masih ingatkah anda dengan 'headline' berita berikut yg pernah mengejutkan kita pd OKTOBER 2016 ?
.
Salah seorang dari mangsa letupan belon gas tersebut ialah saudara Saiful (gambar). Kecederaan teruk terutamanya di bahagian muka membuatkan beliau sangat trauma.
.
Beliau tidak berputus asa, sebaliknya memilih ELANISH Beauty SERUM sebagai usaha untuk memulihkan kembali kecederaan beliau.
.
Alhamdulillah, dengan izinNYA dan penggunaan konsisten ELANISH Beauty SERUM, kulit saudara Saiful kembali pulih seperti sediakala.
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
πŸ‘ Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
πŸ‘ Menyamaratakan tona warna kulit.
πŸ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak.
πŸ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi
πŸ‘ Kurang kedutan pada kulit muka.
πŸ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
πŸ‘ Menganjal dan melembapkan kulit.
πŸ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ‘Merawat kulit terbakar/sunburn.
πŸ‘ Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
πŸ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka.
πŸ‘ Whitening- mencerahkan kulit kusam.
πŸ‘ Memberi keserian pada wajah.
πŸ‘Mengurangkan eyebag.
πŸ‘Menghilangkan white/black head
πŸ‘ Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg ada masalah2 mcm ni ye.. x rugi pun share...
.
.
Whatsapp : οΌ‹6014 544 9666
Whatsapp : οΌ‹6014 544 9666
.
#elanish #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut #belon #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kulitputih

Nak kurus? Cuci usus dulu. (@gebu_cantik)

AVG:
AVG:
ANDA MINUM ALOE VERA GEL RASA APA?

MASAM πŸ‘‰ Tandanya usus kita kotor dan banyak toksin. Makin kuat rasa masam makin banyak toksin.

PAYAU πŸ‘‰ Tandanya buah pinggang dah start problem. Perlu banyak ambik aloe berry nectar juga sebab bagus untuk selesaikan masalah buah pinggang.

PAHIT πŸ‘‰ Tandanya hati kita dah start malas berkerja untuk detox dan mengeluarkan enzim untuk pencernaan. Dan rasa pahit juga tanda jantung kita dah start problem.

MASIN πŸ‘‰ Tandanya berkaitan hampedu dah start problem.

SEBENARNYA!!! BADAN YANG SIHAT HANYA RASA TAWAR macam minum air masak. So amalkan aloe vera gel dengan lebih banyak di peringkat awal sehingga rasa yg di atas semakin berkurang dan berkurang.

Jom jangan berlengah lagi!
0132269469
0132269469
0132269469

#sayajual #sayajualoriginal #visitmyig #visitmyshop #instashop #instaig #suplemen #suplemenkurus #jomdetoks #setkurus #cuciusus #cucisalurdarah #naksihat #nakcantik #suplemenkulitcantik #aleovera #foreverliving #trustedseller

Nak kurus? Cuci usus dulu. (@gebu_cantik)

AVG:
AVG:
ANDA MINUM ALOE VERA GEL RASA APA?

MASAM πŸ‘‰ Tandanya usus kita kotor dan banyak toksin. Makin kuat rasa masam makin banyak toksin.

PAYAU πŸ‘‰ Tandanya buah pinggang dah start problem. Perlu banyak ambik aloe berry nectar juga sebab bagus untuk selesaikan masalah buah pinggang.

PAHIT πŸ‘‰ Tandanya hati kita dah start malas berkerja untuk detox dan mengeluarkan enzim untuk pencernaan. Dan rasa pahit juga tanda jantung kita dah start problem.

MASIN πŸ‘‰ Tandanya berkaitan hampedu dah start problem.

SEBENARNYA!!! BADAN YANG SIHAT HANYA RASA TAWAR macam minum air masak. So amalkan aloe vera gel dengan lebih banyak di peringkat awal sehingga rasa yg di atas semakin berkurang dan berkurang.

Jom jangan berlengah lagi!
0132269469
0132269469
0132269469

#sayajual #sayajualoriginal #visitmyig #visitmyshop #instashop #instaig #suplemen #suplemenkurus #jomdetoks #setkurus #cuciusus #cucisalurdarah #naksihat #nakcantik #suplemenkulitcantik #aleovera #foreverliving #trustedseller

ELANISH BEAUTYℒ️ πŸ‡² πŸ‡Ύ [EB1002] (@elanishbeauty.official)

.
KENAPA MAKIN RAMAI YG REPEAT ORDER
ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM???
.
Boleh dikatakan hampir 80% wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe..
.
Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite.
ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan???
.
Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku.
.
Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat!
.
Whatsapp : οΌ‹6018 264 2604
Whatsapp : οΌ‹60111 555 6677
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam

Boosterwhitening_1Malaysia (@boosterwhitening_1malaysia)

Cikgu pun tegur dah putih 😊😊 .
Yelah budak2 skrg penuh dgn aktiviti skolah kan. Panas2 bersukan, berkawad. Muka jadi hitam2 dan comot. Yg bertudung tu lagi lah, ada 2tone warna dimuka. Hehehe ☺️☺️ . Mesti uols pernah kan muka ada 2tone. .
So sesape yg ada anak, nak jaga muka anak takut hitam kan,boleh lah bagi anak makan Shhaz Booster Whitening ni. Tapi pastikan umur 13tahun ke atas yeww. 😊😊😊
.
Berminattt...?? πŸ’•πŸ’•
Pm/whatsapp akakπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“²0122978187πŸ“žβ˜ŽοΈ
πŸ“²0122978187πŸ“žβ˜ŽοΈ
πŸ“²0122978187πŸ“žβ˜ŽοΈ .
#bazarpaknil #cantik #bazaarpaknil #sihat #ibumenyusu #nakcantik #sayapakaisayajual #breastfeed #jsayajual #supplementmurah#boosterwhitening #flawless #nakputih #codpetalingjaya

ELANISH BEAUTY CENTRE (@elanish.beauty.centre)

Miliki kulit wajah yang cantik, gebu, licin dan tanpa sebarang cela adalah menjadi idaman semua orang terutamanya golongan wanita. Ini kerana wanita dan kecantikan adalah sesuatu yang tidak dapat dipisahkan. sapa tak mahu memiliki kulit wajah yang menawan dan awet muda bak selebriti korea Song Hye Kyo?? Insya Allah dgn penggunaan serum Elanish White Glow ni dapat membantu anda memiliki kulit sihat & FLAWLESS macam artis KOREA.

Alhamdulillah😊 Rata2 customer kami PUAS HATI dgn KEBERKESANAN Elanish White Glow Serum ni.
Setiap hari dpt whatsapp feedback yg positif 😍

Jom dptkan harga PROMOSI skrg!

Whatsapp <serum> οΌ‹6013-4084229
Whatsapp <serum> οΌ‹6013-4084229
Whatsapp <serum> οΌ‹6013-4084229

#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashop #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #moderepublik #foundationmalaysia #lipstickmalaysia

KURUS.SIHAT.CANTIK.QUROSE (@qurose_kb)

DONE POST !!!
.
Bagus betul abang posmen ni tunggu kami packing barang. Terima kasih Abg Posmen hari2 angkut stock #Qurose . Tq uolls yg selalu repeat order dan percayakan produk kami. Semoga uolls semua ditahun baru. Yg mana nak beli dgn harga promosi sila buat payment cepat2 ,stok terhad uolss.
.
Whatssap 0148268383
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #like4like

Whitening Flawless Glow Serum (@serum_elanish_whitening)

.
*Fungsi Elanish Beauty SERUM*
.
πŸ‘ΈπŸ» Menyamaratakan tona warna kulit.
πŸ‘ΈπŸ» Menghalus dan melembutkan kulit.
πŸ‘ΈπŸ» Menganjal dan melembapkan kulit.
πŸ‘ΈπŸ» Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ‘ΈπŸ» Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
πŸ‘ΈπŸ» Tiada pengelupasan pada kulit muka.
πŸ‘ΈπŸ» Anti-aging = mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
πŸ‘ΈπŸ» Eczema = merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi.
πŸ‘ΈπŸ» Whitening = mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah
.
βž•βž•βž• Byk lagi kesan2 khas *Elanish SERUM* ni sis, ramai juga yg repeat order skrg ni πŸ˜™ dpt kulit FLAWLESS gitu!!! 😘😘😘
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
TAIP "SERUM" ke
πŸ“²Whatsapp οΌ‹ 60172549234
πŸ“²Whatsapp οΌ‹ 60172549234
πŸ“²Whatsapp οΌ‹ 60172549234
.
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Elanish Beauty Serum (EB1003) (@elanishbeauty.my)

BAHAN2 UTAMA yg kami gunakan untuk menghasilkan ELANISH BEAUTY SERUM:πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
🍎 *POMEGRANATE / BUAH DELIMA*
- Anti oksida
- Anti penuaan
- Memulihkan kulit kering
-Mengurangkan inflamasi kulit
🍍 *WITCH HAZEL EXTRACT*
~Merawat jerawat
~Menjaga kelembapan kulit
~Merawat sunburn/ kulit terbakar
~Mengurangkan bengkak
🌲 *PROPOLISLICORICE/ AKAR MANIS* - Antiseptik
- Merawat jerawat
- Merawat bekas jerawat
- Anti bakteria
- Anti penuaan
- Melembut & mencerahkan kulit
- Menghilangkan pigmentasi/bintik hitam pd kulit
- Menyamaratakan tona kulit
🍊 *ORANGE EXTRACT / VITAMIN C*
~ Perlindungan dari sinaran UV
~ Mencerahkan kulit
~ Menyembuhkan luka
~ Mengurangkan sunburn
🍐 *VITAMIN E*
- Merawat parut
- Merawat ekzema
- Melembapkan kulit
-Mencegah kanser kulit
πŸ‡ *COLLAGEN*
~ Menggebukan kulit
~ Memutihkan kulit
~ Menyamaratakan tona kulit
~ Meningkatkan keanjalan kulit
~ Awet muda
πŸ… *GLUTATHIONE*
-Memutihkan kulit
-Memberi kesan 'glowing' pd kulit

Apa tunggu lagi!!!
Untuk Tempahan:

Whatsapp: οΌ‹6014 544 9666
Whatsapp: οΌ‹6014 544 9666
Whatsapp: οΌ‹6014 544 9666

#elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #serumeczema #serumantipenuaan
#serumflawless #serummalaysia #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shawlmalaysia #bajukurungcotton #jubahmalaysia #barangbaby #bajubabymalaysia #igshopmalaysia #malaysian #blousemalaysia #contactlensmalaysia #makeupmalaysia #lipstickmalaysia

ELANISH BEAUTYℒ️ πŸ‡²πŸ‡Ύ [EB1001] (@elanishbeauty.hq)

.
Jgn ambik mudah ttg penjagaan kulit. Hari2 duk tempek foundation, 3 4 jenis krim,mekap tebal2 sampai liang pori semua tersumbat.INGAT! Kulit kita pn nk bernafas jgk.Jgn salahkan org lain kalau tetamu x diundang mcm jerawat,jeragat semua menyinggah.
.
Utk dalaman maby kita dh jaga mkn..ambik supplement mcm2. Tp kena jgk apply vitamin utk kulit.
.
Elanish White Glow Serum ni byk kebaikannya. Ia ibarat vitamin yg akan mengembalikan & memulihkan kulit dr kerosakan. Apply 2 kali sehari je x yah nk buat appointment pi treatment beratus beribu terbang. Jimat masa,jimat wang. Yang penting PUAS HATI bila kulit sihat cantik & bebas cela.
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
πŸ‘ Menyamaratakan tona warna kulit.
πŸ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak.
πŸ‘ Kurang kedutan pada kulit muka.
πŸ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
πŸ‘ Menganjal dan melembapkan kulit.
πŸ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ‘ Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
πŸ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka.
πŸ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi
πŸ‘ dan garis2 halus pd wajah.
πŸ‘ Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan
πŸ‘ ruam lampin pd bayi.
πŸ‘ Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
πŸ‘ memberi keserian pada wajah.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share...
.
Whatsapp : οΌ‹6011 1555 6677
Whatsapp : οΌ‹6011 1555 6677
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

Sarena binti Ibrahim (@sarenabintiibrahim)

Kalo Darah Kotor bawah kulit memang penyebab Jerawat sering keluar.. Tumbuh pastu hilang... pastu tumbuh lagi... sampai berapa lama pon memang camtu! 😁

so sebab tu Product Fellera ni direka untuk Cuci dari Dalam! 😊 kulit yg meggerutu pon boleh licin.. πŸ’–

Sarena 016-7684878

#produkkecantikan
#terapiinstagram
#igersmalaysia
#ig_sokongan
#kedaionline24jam
#nakcantik
#produkkesihatan
#kedaionlinemurah2
#vivixshaklee
#singapore
#brunei
#johorbahru
#johor
#sayajualprodukkecantikan
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazaarpaknil
#bazarkaratjb
#nakkurus

ELANISH BEAUTYℒ️ πŸ‡² πŸ‡Ύ [EB1002] (@elanishbeauty.official)

.
KENAPA MAKIN RAMAI YG REPEAT ORDER
ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM???
.
Boleh dikatakan hampir 80% wanita x suka apply mcm2 kat muka..remeh katanya. Sis faham sgt situasi tu..sbb sis pn mcm tu..hehehe..
.
Sebab tu sis keluarkan serum Elanish ni. Apa kelebihannya?.. Haa.. meh sini nk cite.
ELANISH SERUM ni terdiri daripada molekul-molekul yg sangat halus sehinggakan serum ni dapat meresap ke dalam lapisan kulit yg paling dalam sehingga mencapai 10 kali kuasa dari krim wajah biasa!!! Hebat kan???
.
Serum ni juga mengandungi bahan2 yg sgt SUPERB spt PATI BUAH DELIMA, EKSTRAK WITCH HAZEL, VITAMIN C & E, PROPOLIS, LICORICE, COLLAGEN, dan byk lg! Penyerapan serum ni sekaligus membawa sekali segala zat2 dan nutrien yg diperlukan kulit kita masuk jauh ke lapisan kulit. Time ni la "kerja2" membaik pulih kulit berlaku.
.
Skrg bkn masa utk pikir2 dah. Alang2 dh pegang fon tu teruslah whatsapp kami sebelum terlambat!
.
Whatsapp : οΌ‹6018 264 2604
Whatsapp : οΌ‹60111 555 6677
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam
More...