yanashoppes (@yanashoppes)

Perfect Glow SerumπŸ’•
.
JERAWAT KECUT DALAM MASA SEHARI ❗️❗️❗️
.
Hebat kan PERFECT GLOW SERUM NI βœ”οΈ sekali pakai dah bagi kesan yang positif 😘 Walaupun kecik, tapi kesan power ❗️Bukan tu jer, kecik kecik pun boleh tahan lama ❀️
.
Rm20 for 7ml
Like seriously? Dh ramai dh pengguna PGS ni! Semua dh buktikan dh.. Pakai semalaman tapi jerwat dh kecut! Pakai sehari muka makin glowing..
.
Sebelum make up tu apply PGS ni dulu! Conpom make up tahan lebih lama.. Rm20 guys!!!πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ’•πŸ’•
.
Whatsapp 01161069334 atau klik link di bio
.
#PGS #serum #perfectglowserum #mukaglowing #tahanmakeup #makeuptahanlebihlama #makeup #tutorialmakeup #nakcantik #tipsjagakesihatan #tipscantik #serummurah #serummalaysia

AGEN SAH MALAYSIA (@ratu_masker.my)

Spirulina bukan sahaja mampu untuk merawat jerawat, melahan akan mengembalikan kulit anda lebih sekata, cerah dan lembap seawal 7 hari. Jom buktikan sendiri !!
.
#ParutJerawat #gebugebas #kulitcantik #nakcantik #kulitputih #kulitcerah#klfw#perlaking#malaysia

DEMICAβ€’DETOXβ€’PUTIHβ€’INAI KENING (@syahmimi_beauty)

Nak body kurus seawal 2 minggu? Jom cuba #Demica. So bagaimana Demica membantu tubuh anda? .
.
MINGGU PERTAMA :
β€’
✏️ Selera makan mula berkurangan.
✏️ Terasa cepat kenyang.
✏️ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil.
β€’
MINGGU KEDUA :
✏️ Perubahan dari segi 'inch loss' di mana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar, seluar mula longgar & badan terasa ringan .
β€’
MINGGU KE-3 :
✏️ Berat badan mula turun 1-3 kg.
✏️ Terasa cepat haus & kerap minum air.
β€’
MINGGU KE-4 :
✏️ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi.
✏️ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose.
β€’
Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta minum air mineral minimum 2-3 liter sehari semasa consume Demica . Selamat Mencuba ! ❀️
.
.
Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Cepat contact admin 017-9220117
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

DEMICA KURUS 2X LEBIH PANTAS! (@syahmimibeautyy)

Nak body kurus seawal 2 minggu? Jom cuba #Demica. So bagaimana Demica membantu tubuh anda? .
.
MINGGU PERTAMA :
β€’
✏️ Selera makan mula berkurangan.
✏️ Terasa cepat kenyang.
✏️ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil.
β€’
MINGGU KEDUA :
✏️ Perubahan dari segi 'inch loss' di mana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar, seluar mula longgar & badan terasa ringan .
β€’
MINGGU KE-3 :
✏️ Berat badan mula turun 1-3 kg.
✏️ Terasa cepat haus & kerap minum air.
β€’
MINGGU KE-4 :
✏️ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi.
✏️ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose.
β€’
Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta minum air mineral minimum 2-3 liter sehari semasa consume Demica . Selamat Mencuba ! ❀️
.
.
Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Cepat contact admin 017-9220117
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Pewiit Skincare 5in1 (@_pewiit.skincare_)

πŸ’–Pewiit Skincare 5in1 πŸ’–
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah.
.
1 set mengandungi:
πŸ‘‰ Pewiit Soap 50grm (kulit kayu manis οΌ‹ bunga cengkih)
πŸ‘‰ Day Cream 20grm (uv protection SPF50)
πŸ‘‰ Night Cream 20grm (merawat serta memelihara kulit)
πŸ‘‰ Treatment Cream 20grm (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
πŸ‘‰ Pewiit Scar Serum 15ml (merawat parut dan jeragat)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
βœ”οΈ Free Postage
βœ”οΈ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
βœ”οΈ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
βœ”οΈ FREE 4 Masker shiseido
.
ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !!
.
Nak HARGA PROMOSI?
β–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Ό
Whatsapp πŸ“± 016 9313439
Whatsapp πŸ“± 016 9313439
Whatsapp πŸ“± 016 9313439
.
HARGA YANG SUPER JIMAT !!
HARGA YANG SUPER JIMAT !!
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Premium Beautiful by Nurha2011 (@premium_beautiful_expert)

Testimoni pesakit slip disc yang memakai PB corset. Profession beliau ialah tukang jahit dengan berat 72kg.
Sebelum ni dah jemu makan buat selama 3 tahun, ubat saraf dan vitamin. Rawatan fisioterapi selama 2 tahun.
Beliau pakai PB as back support dan juga ikhtiar turunkan berat badan.

#premiumbeautiful
#premiumbeautifulcorset
#premiumbeautifuljohor
#premiumbeautifulmalaysia
#premiumbeautifulsingapore
#premiumbeautifulindonesia
#naksihat
#nakkurus
#nakcantik
#perutbuncit
#pehakecil
#setberpantang
#korsetberpantang
#sihatdancantik
#setkurus
#setkurusbajet
#confinement
#kuruscepat
#pbexpert
#pbtopagent
#johor
#singapore
#brunei
#indonesia
#mynameisnurhadotblogspotdotcom
#eaprojek2018
#inchloss
#yattpbexpert #slipdisc

Authorised Agent KLπŸ’ (@trudolly.kualalumpur)

πŸŽ€ TRUDOLLY BY FAZURA
.
Hot selling beauty supplement in town!!
.
.
Alhamdulillah syukur, another satisfied customer. Tengok lah, siap repeat order 😍
.
Thank you for your endless support! Tak rugi uolls consume TruDolly, berbaloiΒ² darls πŸ˜ƒπŸ‘πŸ»
.
.
.
@trudolly.kualalumpur
@myjuerneys
.
.
Uolls suka? Nak cantik jugak? Yuk whatsapp cepat to place order! 😘
.
.
πŸ“² Whatsapp : 012 - 572 7669
.
Find us on shopee : MYJUERNEYS BEAUTY CABIN
.
.
Dropshipper are welcome! Whatsapp us now πŸ’–
.
#feedbacktrudolly #myjuerneysfeedback #trudollyfeedback #trudollykualalumpur #kualalumpur #klcc #trudollyHQ #trudollyampang #ampang #trudollybyfazura #trudolly #fazura #fattzura #produkkecantikan #detoks #trudollysetapak #mahsa #astro #fazbulouswarriors #nakcantik #nakkurus #produkviral #bazaarpaknil #ubatkurus

Nourha Yatt (@yatt2011)

Testimoni pesakit slip disc yang memakai PB corset. Profession beliau ialah tukang jahit dengan berat 72kg.
Sebelum ni dah jemu makan buat selama 3 tahun, ubat saraf dan vitamin. Rawatan fisioterapi selama 2 tahun.
Beliau pakai PB as back support dan juga ikhtiar turunkan berat badan.

#premiumbeautiful
#premiumbeautifulcorset
#premiumbeautifuljohor
#premiumbeautifulmalaysia
#premiumbeautifulsingapore
#premiumbeautifulindonesia
#naksihat
#nakkurus
#nakcantik
#perutbuncit
#pehakecil
#setberpantang
#korsetberpantang
#sihatdancantik
#setkurus
#setkurusbajet
#confinement
#kuruscepat
#pbexpert
#pbtopagent
#johor
#singapore
#brunei
#indonesia
#mynameisnurhadotblogspotdotcom
#eaprojek2018
#inchloss
#yattpbexpert #slipdisc

HarithBellaCharm (@harithbella_charm)

COMINGGGGGG!!!!!!!! Nak Cantik x?Nak cantik kena la rajin cuci and scrub muka sayang2 semua..baru la bersih..dah bersih baru la skin leh bernafas dan 'menyerap' sebaiknya..SELAIN MUKA...KESELURUHAN BAHAGIAN BADAN pun boleh...bila dah bersih baru la kulit x kusam dan lebih cerah dan gebu2... GRAB CEPAT SAYANG2 SEMUA!!!! ♨️JAR OBSESSION RM 62♨️

POSTAGE RM8 (SM) R 12(SS)

WS-0175023234
ATAU CLICK LINK DI Bio UNTUK DIRECT WASSUP

#scrubdistrict #scrubmuka #facescrub #whiteningscrubs #facescrub #nakcantik #nakgebu #healthyskin #skincaremurah #skincare #nakcerah #kulitsehat #makeup #scrubmalaysia #flawless #scrub #seberangjaya #tamanseriakasia #cantik #gebu #gebugebubeauty

DYXY COSMETICS (@dyxycosmetics.ain)

πŸ’–KELEBIHAN BRUSH DYXYπŸ’–
.
.
βœ”οΈBulunya sintetik ..
βœ”οΈxsama mcm brush lain
βœ”οΈbulu2 dia x mudah tercabut
βœ”οΈbulu lembut
βœ”οΈcara nak guna hanya perlu dap dap je
βœ”οΈbccream lebih jimat bila guna dyxy brush
βœ”οΈlebih kurang mcm beauty blender tp versi brush
.
.
WHATSAPPπŸ“±LELAJUπŸ™‹πŸ™‹ .
.
+6011-10740556
+6011-10740556
+6011-10740556

ATAU

TEKAN LINK DI BIO☝️☝️😘 .
.
#bccreamfoundationmalaysia #bccreams
#bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #teamfl #nakkurus
#nakcantik #putihkankulit #bazarpaknil #tutorialmakeup #makeuptutorial #tutorialdyxy #hadiahharijadi #hadiahuntukwanita #hadiahuntukisteri #sayajualmurah #birthdaypresent #surprisegift #hadiahharijadiwanita #hadiahharijadiisteri #sayanakcantik
More...