Mazlian Mustaffa (@dermags_kakyan)

TAHU KEBAIKAN MINUM AIR PUTIH???
.
.
Tahu tak air putih sangat penting untuk menjaga kelembaban kulit serta memberikan nutrisi penting untuk sel-sel kulit kita???
.
.
.
ANTARA KEBAIKAN AIR PUTIH
==================================================
~ Membuat kulit halus dan cerah
Salah satu fungsi air putih iaitu sebagai detoksifikasi sekaligus menjadikan kulit segar dan kecantikan kulit terjaga secara semulajadi.
.
~ Mencegah penuaan dini
Salah satu tanda penuan iaitu garis-garis di muka, konsumsi air putih berfungsi untuk mencegah kedutan pada kulit wajah
.
~ Mengembalikan mood
Minum segelas air putih yang dapat membantu anda mengembalikan mood dan kembali segar.
.
.
TAK PERCAYA?? AMALKAN DULU.
.
.
Juga applykan produk DERMAGS untuk kekalkan keanjalan luaran kulit supaya wajah sentiasa segar, cantik dan nampak muda…
.
.
Maklumat lanjut boleh klik link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60108463352
.
.
#dermags #dermagsforlife #skincare #dermagsskincare #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #buahmanggis #igers #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #gebu #licin #awetmudasentiasa #manggis

Premier Series (@premierseries_co)

Jom kita sama-sama doakan geng hikers berjaya menawan Mount Siguniang di China.
.
Masing-masing tak lupa membawa PREMIER PROPOLIS BEAUTY TONER MIST untuk menyegarkan diri sepanjang ekspedisi nanti 😊 .
Good luck team!
.
🐝 healthy, 🐝 pretty, be PREMIER.
.
.
#premierseries #propolis #toner #tonermist #mist #facialmist #beauty#beautymist #madu #kelulut #madukelulut #honey #trigona #propolis #sayajual #jual #bazaarpaknil #malaysia #singapore #brunei #indonesia #sabah #sarawak #stockist #agent #dropshipperwelcome #beautyproducts #cantik #kecantikan #nakcantik

SERISOAP SERITOKS SERIBELLA (@seribella.sugarbelle)

Mencari mascara dan eyeliner yang senang cuci? Smudge proof? Senang apply?.
.
Sugarbella la jawapan nya.
.
And sempena Deepavali ni ada COMBO sale Mascara dan Eyeliner. Wuhuuuuuu πŸ˜²πŸŽ‰.
.
Normal Price: RM120
COMBO SALE: RM90 only
Jimat πŸ’Έ RM30
FREE GIFT lagi 🎁 pin tudung Sugarbelle.
.
Hubungi SEKARANG ‡️
HOTLINE πŸ“² 013.918.3966 YANA

#makeupsale #makeupbrush #muamalaysia #sugarbelle #sugarbelleagent #sugarbellestockist #seribella #sugarbellelovers #makeupoftheday #makeuptools #compactpowder #aquafoundation #makeuppouch #kosmetik #saleraya #deepasale #nakcantik #mekap #deepavalisale #lipcream #mascara #eyeliner #makeuptips #sugarbellefoundation #sugarbellecompactpowder #berusmekap #motd #makeupartist #barangmekap #mycybersale

Kedai Jamu Datin Fika (@kedai_jamu_datin_fika)

Morning πŸ˜„

Wah2. . . Semua mood holiday noh. . .
Huntong la depa bole holiday2. Itew ence suami kijo holiday at uma je la. πŸ˜…

Eh ampa p holiday pon jgn lupa bekal tamira ampa tau. . Baru la menten cergas ja time holiday nnt. 😍

#datinfikatamira
#teamtamirakedah
#nakcantik
#naksihat
#awaksukasayatak #titiancinta #dendamaurora #perempuanpalingbahagia #wanitahariini #ctdk
#bazarpaknilmurah #murahmurah #bazarkecantikan #uitm

Beauty.fairiesπŸ’– (@beauty.fairies)

VITAMIN CANTIK UNTUK SI CANTIK!
.
Ada yang tanya faz.. Kalau under bajet, supplement apa yang sesuai untuk cantik.. Jawapan faz mestilah vitamin c! .
.
Tak perlu guna produk mahal bapak giloss! Cukup dengan sebotol Vitamin C yang tahan 6 bulan guys!!! .Sehari tak sampai RM0.60 pun.. .
.
Meh Faz share kebaikan VITAMIN C yang menjadi kegilaan ramai ni.. .
.
Ni kebaikan VITAMIN C Shaklee
🌸mencerahkan kulit secara sekata
🌸menghalang pembentukan jerawat
🌸menghalang kulit berminyak
🌸mengecilkan pori muka
🌸meningkatkan imun tubuh
🌸mempercepatkan proses penyembuhan luka
🌸meransang pembentukan kolagen
🌸membantu memperbaiki insomnia & stress
🌸mengurangkan simptom flu & selsema
🌸melambatkan proses penuaan .
.
Jom try vitamin c ni.. Tak rugi taw! Siap boleh buat masker lagi...Hurry gaisss... Rugi tak grab taw! .
.
.
Boleh pergi dekat bio, klik link WhatsApp faz taw.. Ochey?
.

Faz Zulkifli
+6018 7849360

#vitamincantikbyfaz #shakleemurah #shakleebangi #shakleesemenyih #shakleekajang #shakleeupm #shakleeukm #shakleekuis #grandeurempirebyfaz #shakleebatucaves #shakleegombak #shakleesabah #shakleesarawak #shakleebrunei #shakleemesir #shakleemelaka #shakleejb #shakleeipoh #shakleeuitm #shakleeuia #shakleeipoh #shakleekb #shakleeseremban #nakcantik #nakkurus #shakleeshahalam #shakleerawang #shakleekl #shakleeputrajaya #shakle

Nurwarda Samsudin (@nurwarda_samsudin)

#MOTIVATIONTUESDAY– Let’s shine bright with confidence! πŸ‘ΈπŸ’–
.
.
Jangan pernah ambil ringan tentang penampilan diri sebab itu adalah kunci keyakinan setiap wanita. Tengok cermin tak segan, yakin walau ke mana sahaja! Remember, you are beautiful if you choose to be. Have a great Tuesday ladies!
.
.
Be beauty smart. Be Glamwhite

Glamora Malaysia
www.wasap.my/0125493734
{Glamora Authorised Agent & Beauty Consultant}
.
.
#glamora #glamwhite #glamoraskincare
#safeskincare #nakcantik #putihgebu #bebeautysmart #nomercury #noparaben #nohydroquinone

PUTIH. CANTIK. KURUS. SLIM (@qurose.sureglowbymia)

πŸ€”Bagaimana Qurose bekerja untuk membakar lemak anda?
β€’
MINGGU PERTAMA :
β€’
✏️ Selera makan mula berkurangan.
✏️ Terasa cepat kenyang.
✏️ Kerap membuang air kecil merupakan effect biasa , kerana proses pembakaran lemak & toksin akan dibuang melalui proses air kecil.
β€’
MINGGU KEDUA :
✏️ Perubahan dari segi 'inch loss' di mana anda akan mulai merasakan effect seperti pakaian pakaian mula longgar, seluar mula longgar & badan terasa ringan .
β€’
MINGGU KE-3 :
✏️ Berat badan mula turun 1-3 kg.
✏️ Terasa cepat haus & kerap minum air.
β€’
MINGGU KE-4 :
✏️ Berat mula turun dalam 1-3 kg sekali lagi.
✏️ Kulit terasa lebih licin & berseri kerana ada kandungan kolagen dalam qurose.
β€’
Tapi ingat, semua perubahan ini mesti disertakan dengan cara permakanan yang sihat serta perbanyakkan minum air mineral semasa consume qurose . Selamat Mencuba ! ❀️
.
.
Nak kurus jugak?
Nak sis bantu?
Nak free coaching?
Nak free tips?
Nak free jadual makan yg betul?
.
Whatsapp "QUROSE" ke 0182538608
Whatsapp "QUROSE" ke 0182538608
Whatsapp "QUROSE" ke 0182538608
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus

Ekstrak Belacak Original (EBO) (@ekstrakbelacak_pmxxbeauty)

Anda mempunyai masaalah berat badan?? Serious nk kurus?
Ubat kurus di rumus khas utk berat berlebihan
Jika Anda jenis susah kurus? Isi keras? Lemak tebal semakin bosan kerana mencuba pelbagai produk tapi tak kurus kurus susah sangat nak kurus?
Recommend products lida pluss! .
.
Makan berhari2 tak tgk nasi kurus paling cepat Penurunan ketara dlm masa 5 hari sahaja.
Pill Lida plus.. strong effects
Kuasa Memerah lemak kaw kaw .
.

Target Penurunan sehingga 15kg sebulan βœ…
Fungsi Utama :
Memecahkan lemak degil
Menghapuskan berat badan berlebihan
Memerah toxin perah lemak
Mematikan selera makan
Meningkatkan tenaga badan
Aktif Fresh bertenaga
Menyokong process Penurunan berat badan paling cepat dan selamat. .
.
Kelebihan :
Strong dan gerenti kurus
Lebih kuat lebih berkesan lebih cepat gerenti turun minima 5-15kg
Target masa utk turunkan 10-30kg
3 bulan Gerenti! bukan janji manis
Tetapi gerenti! ⚑️ .
.
.
berminat blh pm inbox atau wasap 0183749849 .
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #ekstrakminyakbelacak #minyakbelacak #besarkanbreast #besarkanpunggung

SERISOAP SERITOKS SERIBELLA (@seribella.sugarbelle)

Tengok kawan kita ni sejak ada Sugarbelle makin pro makeupnya walaupun amatur. Yesss practice make perfect ya.
Fae pakai foundation, mascara, eyeliner, lipcream wild thoughts semua dari Sugarbelle tau. Cantik kan😍
.
Normal Price: RM120
COMBO SALE: RM90 only
Jimat πŸ’Έ RM30
FREE GIFT lagi 🎁 pin tudung Sugarbelle.
.
Hubungi SEKARANG ‡️
HOTLINE πŸ“² 013.918.3966 YANA

#makeupsale #makeupbrush #muamalaysia #sugarbelle #sugarbelleagent #sugarbellestockist #seribella #sugarbellelovers #makeupoftheday #makeuptools #compactpowder #aquafoundation #makeuppouch #kosmetik #saleraya #deepasale #nakcantik #mekap #deepavalisale #lipcream #mascara #eyeliner #makeuptips #sugarbellefoundation #sugarbellecompactpowder #berusmekap #motd #makeupartist #barangmekap #mycybersale

HMP Cosmetics DD (@hmpcosmetics_dd)

HMP Cosmetics makin lama makin berkembang... Jom kita tengok apa yang HMP Cosmetics sediakan untuk kesayangan @ make up lover 😘
.
1. HMP Foundation 50ml
2. HMP Foundation Mini 10ml
3. HMP Eye Brow Gel 3gram
4. HMP Nero Liner
5. HMP Concealer 8ml
.
Mesti tertanya2 kan, register dengan KKM ke? Jangan risau HMP ada kelulusan KKM sayang2 semua
.
Sekarang.... Cuma beli & guna.
.
Tak caya????? Scroll fb @ ig Ain untuk tengok lebih banyak testimoni πŸ’ŸπŸ’Ÿ
.
Agen D'sara Damai
AIN ABDULLAH
http://www.wasap.my/60173382048
.
#hmpfoundation #hidemeplease #hmpcosmetics #BidadariesAfrah #foundationviral #ainhmpcosmetics #ain0173382048 #coddamansaradamai #codsungaibuloh #codkotadamansara #gojesmojes #cantikselalu #flawless
#foundation #jomchantek #jomcantik #naturallook #nakcantik #gojesmojes #flawless #glowing #minihmpfoundation #neroliner #eyebrowgel #concealer #dropshipwanted

PUTIH β€’KURUS β€’QUROSE β€’DETOX (@supermom.biz)

Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam πŸ˜‚ .
.
So sis suggest uolls try #SureGlowLotion . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls πŸ‘πŸ»
.
Whatsapp #SUREGLOW ke 0192268033
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

HMP Cosmetics DD (@hmpcosmetics_dd)

MUA PUN GUNA RANGE HMP COSMETICS TAU
.
Satu muka guna HMP tau... Tepek2 cantik begini... Adoii... Rasa menyesal tak guna HMP dari dulu
.
Ramai juga yang tanya, tak "cair" ke kalau dah lama2... Sayang sayang, HMP ni makan lama makin glowing tambah2 plak foundation tu... Mantap sampai ke petang 😘
.
Agen D'sara Damai
AIN ABDULLAH
http://www.wasap.my/60173382048
.
#hmpfoundation #hidemeplease #hmpcosmetics #BidadariesAfrah #foundationviral #ainhmpcosmetics #ain0173382048 #coddamansaradamai #codsungaibuloh #codkotadamansara #gojesmojes #cantikselalu #flawless
#foundation #jomchantek #jomcantik #naturallook #nakcantik #gojesmojes #flawless #glowing #minihmpfoundation #hmpneroliner #hmpeyebrowgel #hmpconcealer #dropshipwanted

PUTIH β€’KURUS β€’QUROSE β€’DETOX (@supermom.biz)

Sayangi kulit tangan anda, selalunya wrna kulit tangan kita terbakar time drive sbb hari2 kena cahaya matahari. Skrg ni kan musim panas so makin cepat la hangus, jap lagi muka je putih tp tangan hitam πŸ˜‚ .
.
So sis suggest uolls try #SureGlowLotion . Ada perlindungan UV hokay! Yg paling penting sis masukkan susu dan serbuk mutiara dlm lotion ni. So hasilnya mmg puas hati la, sebab lotion ni akn menyerap masuk dlm kulit kita. Nk pakai kat muka pun boleh uolls πŸ‘πŸ»
.
Whatsapp #SUREGLOW ke 0192268033
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

ORIGINAL HQ (@wowskin.serum.my)

Insta Bot:
πŸ”₯RAWAT KULIT ROSAK DENGAN SERUM VITAMIN SEMULAJADIπŸ”₯
.
.
Trend terbaru yang di amalkan oleh ramai artis, make up artis dan social influencer untuk penjagaan serta rawatan kulit daripada masalah berikut :
.
βœ… Jeragat
βœ… Jerawat
βœ… Salah guna produk
βœ… Memudarkan parut
βœ… Kulit menipis
βœ… Pori terbuka
βœ… Memutihkan kulit .
βœ… WAJAH GLOWING πŸ’‹ .

Jom kembalikan semula keserian wajah anda dengan WOWSKIN, cantik dan sihat ala-ala ARTIS dengan cara bijak, selamat dan JIMAT πŸ“Œ
.
Dapatkan sekarang!.. Komen "DM" atau dm @wowskin.serum.my atau Whatsaap kod "WOW" ke no tertera dkt bio utk pertanyaan atau order wowskin, diskaun promosi free postage+ free gift + free gst..
.
#azanis #azanisscarserum #azanismurah #azanisoriginal #ubatparut #hilangkanparut #serum #serumajaib #serumvitamin #sayajualmurah #bazaarpaknil #azanisserum #serumwajah #wowskinmalaysia #bazarpaknilmurah #wowskin #wowskinserum #jerawat #ubatjerawat #parut #ubatparut #ubatparutjerawat #produkkecantikan #nakcantik #kulitcantik #kulitkusam #jeragat #nakcantik #nakkurus

PUTIH β€’KURUS β€’QUROSE β€’DETOX (@supermom.biz)

Wah lelaki pon boleh pakai laa #SureGlowLotion ni. Muka, kaki, tangan semua boleh pakai uolss. Haa boleh dikatakan seluruh badan kita boleh pakai.
.
Kalau uols ada masalah kulit kering, kulit kusam boleh try Sureglowlotion ni. In sha allah korang akan berpuas hati.
.
.
For more details, WA 0192268033
.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

Anasuhah (EB0301) (@elanish.beauty.serum.official3)

MARI MARI MARI !!! Sapa belum dptkan Elanish White Glow serum ni??? Stock dah makin susut ni!!! RUGI la tak GRAB skrg!!! Lagi pun SEKARANG ADA HARGA PROMOSI!!!! Jomla grab satu!

Whatsapp <serum> +011 16952941
Whatsapp <serum> +011 16952941
Whatsapp <serum> +011 16952941

#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

PUTIH SEAWAL 3 SAAT SAHAJA !! (@sureglowlotion)

Hello semuaaa. Dah pakai lotion ke.?
.
Sure glow boleh pakai di seluruh badan tau termasuk muka sekali. Jimatkan? Dah la bau wangi.. Kalau nak jadikan makeup base pn boleh sebelum pakai foundation atau bedak..☺️
.
Jom cepat2 Whatsapp 013-9068007 kalau nak PUTIH.
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #like4likes #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

HMP Cosmetics DD (@hmpcosmetics_dd)

NAK CANTIK MACAM RETISS??
NAK PAKAI MAKE UP SETANDING BRAND TERNAMA?
.
Dont worry lalink... KESAN memang setanding brand mahal2, tapi semua dalam bajet je. Dah lah murah, jimat plak tu 😁😁😁
.
Apa lagi kalau tak HMP Cosmetics lah
.
Agen D'sara Damai
AIN ABDULLAH
http://www.wasap.my/60173382048
.
#hmpfoundation #hidemeplease #hmpcosmetics #BidadariesAfrah #foundationviral #ainhmpcosmetics #ain0173382048 #coddamansaradamai #codsungaibuloh #codkotadamansara #gojesmojes #cantikselalu #flawless
#foundation #jomchantek #jomcantik #naturallook #nakcantik #gojesmojes #flawless #glowing #minihmpfoundation #hmpneroliner #hmpeyebrowgel #hmpconcealer #dropshipwanted
More...