ZI Krim Tonik Jambang & Rambut (@krim.tonik.jambang.dan.rambut)

Korang dah dapatkan ke ZI Krim Tonik Jambang & Rambut ni?
.
HARGA PROMOSI masih berlangsung tapi STOK LIMITED
.
Sapa CEPAT dia DAPAT πŸ˜‰
.
Mcm mana nk dapatkan Krim Tonik Jambang & Rambut yg hot ni?
.
Senang saja! Anda boleh visit semua social media kita,
.
IG = @krim.tonik.jambang.dan.rambut
FB = ZI-Krim Tonik Jambang & Rambut
Website = www.zimarketingsb.com
.
Atau anda boleh terus whatsapp ke no πŸ“² 0193045504
.
.
#krimrambut #krimjambang #krimrambutdanjambang #krimtonikjambangdanrambut #ubatrambutgugur #ubatjambang #ubatlebatrambut #haircare #haircream #tonikrambut #tonik #krimtonik #rambutgugur #rambutkelemumur #rambuthitam #nakcantik #idriskhan #klwangan #klwanganmovie

KURUS.SLIM.DETOX.PUTIH (@sureglow.qurose.my)

"Wahh dari berat 70KG turun ke 61KG even tak ikut sgt tips sis bg. Haa sekarang adik ni dah fall in love dengan QUROSE. Tak sabarnya sis nak share testimoni adik ni bulan depan mesti lagi bnyk turun. Tahniah dik dan teruskan konsisten ya.
.
*Nak beraya dgn hati senang tapi makin lara lepas diet mcm nak mateyyy tapi tak nampak hasilnya ? Jangan risau πŸ–οΈ, skrg #qurose ada promo tauu . Rugi kalau tak grab sekarang kalau nak KURUS DGN MUDAH , BERKESAN & SELAMAT !
.
#sayajual #sayajualbodyless #sayajualqurose #qurosetestimoni #quroseubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus

MaryKay.Beautyconsultant (@maryk.atinanaqi)

Jom manjakan mata kita di Spa rumah. Siapa ada masalah seperti ini πŸ‘‡ 😱 Mata SEMBAB
😱 EYEBAG menganggu
😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
😱 Mengadap laptop lama
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
😱 Menangis lama
😱 Pakai spec mata
😱 Fine lines
😱 Penyebabkan mata penat
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay.
.
πŸ‘‰ Berfungsi untuk:
.
πŸ’–menegang
πŸ’–menganjal
πŸ’–mengurangkan kesembapan mata
πŸ’–menjadikan mata nampak lebih muda
.
.
πŸ‘‰ Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
πŸ‘‰ Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan
.
Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya
.
Orang kata dari mata turun ke hati
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna πŸ’‹
.
.
Whatsapp 0177262527|Atin
Beauty Consultant Mary Kay

#marykay #marykayjb #marykaypermasjaya #marykayskudai #marykaypasirgudang #marykaysetiatropika #marykaysenai #marykaysnootingeyegel #eyecare #darkcircleeyes #eyesspa #nakcantik #letscantik

MYR (@make.me.flawless.hq)

Gluta Tabs di datangkan dlm bentuk tablet yg mana dlm 1 tablet tu ada pracampuran bahan lain untuk menjadikan bentuk dia bulat padat dan keras.
Manakala,

BBEAU ni didatangkan dlm.bentuk capsule yg di formulakan dr 100% serbuk PURE MASTER L-GLUTATHIONE, VITAMIN C, dan VITAMIN E tanpa pracampuran bahan lain.Walaupun BBEAU tak ada collagen, gabungan kedua2 produk BBEAU mampu menjana dan merangsang collagen semulajadi pd tubuh.. Dari segi kebersanan nya, BBEAU lebih effective dan formula nya lebih mudah diserap dan di proses oleh badan. Hasilnya dlm sebulan je kulit akan kelihatan 5x ganda lebih cerah dan bersih.
.
#amorrabooster #marykaymalaysia #bellezacollagen #satinskinz #tatiskincare #anellskincare #aurawhitecollagen #whiteningbooster #royalexpert #honeybeevenom #hopegirl #auramen #audelabynadzainal #beautyproduct #dianzvitamin #jemaimawhitemingpills #shaklee #whiteningsupplement #desidamayantiskincare #nakcantik #beautyproduct #skincaremalaysia #supplementmalaysia

MYR (@make.me.flawless.hq)

Gluta Tabs di datangkan dlm bentuk tablet yg mana dlm 1 tablet tu ada pracampuran bahan lain untuk menjadikan bentuk dia bulat padat dan keras.
Manakala,

BBEAU ni didatangkan dlm.bentuk capsule yg di formulakan dr 100% serbuk PURE MASTER L-GLUTATHIONE, VITAMIN C, dan VITAMIN E tanpa pracampuran bahan lain.Walaupun BBEAU tak ada collagen, gabungan kedua2 produk BBEAU mampu menjana dan merangsang collagen semulajadi pd tubuh.. Dari segi kebersanan nya, BBEAU lebih effective dan formula nya lebih mudah diserap dan di proses oleh badan. Hasilnya dlm sebulan je kulit akan kelihatan 5x ganda lebih cerah dan bersih.
.
#amorrabooster #marykaymalaysia #bellezacollagen #satinskinz #tatiskincare #anellskincare #aurawhitecollagen #whiteningbooster #royalexpert #honeybeevenom #hopegirl #auramen #audelabynadzainal #beautyproduct #dianzvitamin #jemaimawhitemingpills #shaklee #whiteningsupplement #desidamayantiskincare #nakcantik #beautyproduct #skincaremalaysia #supplementmalaysia

MYR (@make.me.flawless.hq)

Gluta Tabs di datangkan dlm bentuk tablet yg mana dlm 1 tablet tu ada pracampuran bahan lain untuk menjadikan bentuk dia bulat padat dan keras.
Manakala,

BBEAU ni didatangkan dlm.bentuk capsule yg di formulakan dr 100% serbuk PURE MASTER L-GLUTATHIONE, VITAMIN C, dan VITAMIN E tanpa pracampuran bahan lain.Walaupun BBEAU tak ada collagen, gabungan kedua2 produk BBEAU mampu menjana dan merangsang collagen semulajadi pd tubuh.. Dari segi kebersanan nya, BBEAU lebih effective dan formula nya lebih mudah diserap dan di proses oleh badan. Hasilnya dlm sebulan je kulit akan kelihatan 5x ganda lebih cerah dan bersih.
.
#amorrabooster #marykaymalaysia #bellezacollagen #satinskinz #tatiskincare #anellskincare #aurawhitecollagen #whiteningbooster #royalexpert #honeybeevenom #hopegirl #auramen #audelabynadzainal #beautyproduct #dianzvitamin #jemaimawhitemingpills #shaklee #whiteningsupplement #desidamayantiskincare #nakcantik #beautyproduct #skincaremalaysia #supplementmalaysia

MaryKay.Beautyconsultant (@maryk.atinanaqi)

MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL

Ni antara supplement penting untuk kulit yang berfungsi untuk beri lembapan sepanjang hari. Yg bermasalah terlalu oily / kering, ia akan balancekan kulit jadi normal. Ia adalah cooling gel untuk yg bermasalah jerawat kemerahan, ataupun nipis sbb peeling product.

Paling best, OFHG juga boleh digunakan sbagai makeup base yg mampu buat makeup tahan lama! Nampak lagi perfect lepas apply item ni😊

Ruginya takda supplement hebat mcmni, pulaktu tahan sampai 6bulan! 8bulan!

Hakak dh botol kedua, uolls jgn tggu lama2, rugi taw.. Whatsup 0177262527|Atin
Marykay Beauty Consultant

#marykay #marykayoilfreehydratinggel
#oilfreehydratinggel #oilfree
#gel #coolinggel #cool #nakcantik #letscantik #marykayjb #marykayskudai #marykaypasirgudang #marykaysenai #marykaysetiatropika #marykaypermasjaya

The Junni Klang 🌸 (@thejunnibymira)

Selfie guna Camera 360 nampak flawless gila. Bila guna camera biasa, haaa blackhead whitehead semuanya nampak ketara. Tengok cermin pun tak sanggup tengok muka sendiri πŸ˜– Whitehead & Blackhead ni lah paling susah nak pupus. -
-
-

Tapi sejak pakai The Junni Mayla. Takda lagi dah masalah ni. Selfie tanpa filter pun dah memang flawless. Siapa je yang tak suka kan kan? 😘 Kalau uols nak flawless tanpa filter, guna lah The Junni Mayla okay. 5x kesan lebih efektif! πŸ’• πŸ’—β€οΈ
-

Order / Q&a
πŸ“© Dm | Telegram | Whatsapp : +60103073056
-

#TheJunniMayla #TheJunniPinkishWhite #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbabdarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor

MaryKay.Beautyconsultant (@maryk.atinanaqi)

Good morning sunshinee!! Cuba anda bezakan anda gosok gigi dengan jari dan gosok gigi dengan berus gigi?? Apa rasanya? Rasa tak bersih dan tak selesa kan? Macam tu jugak dengan skin kita.
.
Setiap pagi dan malam Atin akan cuci muka dengan skinvigorate cleansing brush ni tau. Supaya muka Atin sentiasa bersih, bila skin kita bersih sah sah pores tak tersumbat. Dan skin takkan mudah naik jerawat.

Nak skin bersih?? Gunalah Beauty Tool 2014 iaitu Skinvigorate Cleanser Brush!!.
.
πŸ’‹ SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH πŸ’‹
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari.
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak bolehπŸ˜‰
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer!
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.
.
🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas.
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.
.
🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari.
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah.
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.
.
🌷Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada warranty 12 bulan.

Whatsapp 0177262527
Beauty Consultant Mary Kay

#marykayjb #marykaysetiatropika
#marykaykempas #marykayskudai #marykaysenai #marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #marykayskinvigioratebrush #brush #marykaysetskincare #nakcantik #letscantik

FATHIHAH NADHIRAH FAUZI (@nadyrateha)

Siapa kat sini ade masalah jerawat yang teruk? Parut jerawat? Bintik hitam? Jeragat? Kulit kusam? Tona tak sekata?
Kat sini teha nk cari 10 orang, teha akan guide dia sampai kulit muka dia betul betul sihat dan bersih πŸ’‹ ade tak? Tinggal nombor atau whatsapp teha πŸ“² www.wassap.my/0195956544

p/s: gambar sekadar hiasan 😜😜 #tipscantik #nakcantik #heroseorangcinderella #viral #malaysia #tags #bazaarpaknil #kosmetikmurah

The Junni Klang 🌸 (@thejunnibymira)

Murah tak semestinya tidak bagus. BELUM CUBA BELUM TAHU!! Dulu Mekna selalu fikir negatif, konon nya tak pakai skincare pun tetap akan nampak flawless. Taknak bazir duit dekat skincare. Bila umur makin meningkat, muka jadi tak terurus dengan kedatangan jerawat & blackhead whitehead yang sangat banyak! Haa pastu baru la nak menyesal sebab tak jaga kulit betul betul dari dulu 😰 Nasib baik ada The Junni Skincare. Dah lah bagus, Murah pula tu. Memang sesuai lah untuk orang yang jimat cermat macam Mekna ni 😍
-

Order / Q&a
πŸ“© Dm | Telegram | Whatsapp : +60103073056
-

#TheJunniMayla #TheJunniPinkishWhite #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbabdarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor

MaryKay.Beautyconsultant (@maryk.atinanaqi)

Nak bibir ala-ala korea?? Dua colour ni sangat comel bila combined tau!!😍😍 πŸ’„
.
.
Apa yg best sangat MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK NI??
.
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' yg mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil iaitu utk penyerapan dan tahan lama, fokus yang lembut dan menutupi masalah bibir yg gelap atau tona tak sekata, selain dari mengandungi minyak bunga matahari dan ekstrak jojoba utk melembapkan bibir dan ianya didatangi dengan bekas 'clear top window' utk memudahkan anda memilih warna kegemaran anda.
.
Ada 8 warna pilihan yang hot n spicy
πŸ’„ BASHFUL YOU
πŸ’„ MAUVE MOMENT
πŸ’„ POWERFUL PINK
πŸ’„ RICH TRUFFLE
πŸ’„ ALWAYS APRICOT
πŸ’„ POPPY PLEASE
πŸ’„ MIDNIGHT RED
πŸ’„ CRUSHED RED
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut atau confius nak yang mana?? Hubungi saya sekarang

Whatsapp 0177262527|Atin
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaysetiatropika #marykayskudai #marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #marykaybukitindah #marykaysenai marykayjb #marykayskudai #marykaygelsemimatte #marykaylipstick #lipstickmatte #sexsylipsπŸ’‹ #nakcantik #letscantik

Coach ilyani (@coachilyani)

Coffee lover diluar sana, cuba tips diet ini. Minum kopi black tanpa susu dan gula. Baru pure, pekat dan umph! Kalau omputih dia panggil espresso β˜•οΈsecawan kecil aje tapi kopi dia terasa pekat betul.
Selamat mencuba dan semoga bermanfaat! Like dan follow IG coach ilyani untuk lebih banyak tips kurus secara sihat. Nak kurus dan langsing tanpa tinggalkan nasi?
❌No crash diet
❌Pil kurus
❀️ Coach ilyani
❀️ #teamkurussampaijadi
Whatsapp ke πŸ“² +6012 588 5877

#coachsihat #coachilyani #onlinecoaching #tipsdiet #tipskurus #tipskuruscepat #coachcantik #coachkurus #misisihat #misikurus #jomkurus #jomkurussebelumraya #jomkurus1malaysia #kuruscepat #kurusdancantik #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #nakcantik #naklawa #coffee #lovecoffee #coffeelover #espresso #blackcoffee #nosugar #nomilk #black

POSTAGE & COD available (@norahwax.penang)

Haaa tengok tu.. Kan dah cakap, Norah mampu mencabut bulu hingga ke akar! Cuba zoom tengok.. ada macam biji hitam kat hujung tu..
.
Dengan menggunakan Norah, ingrown hair pun dapat dielakkan tau.. Takdaklah nampak macam biji-biji hitam kat kulit hampa nanti..
.
Yang penting, kulit licin bebas bulu dan tak perlu shave dengan lebih kerap dah! Sep sikit masa hampa..πŸ˜€πŸ˜€
.
Nak kulit bebas bulu? Boleh DM/Whatsapp saya sekarang! 010-569 6052..
.
.
#norahwaxpenang
#norahwax
#buangbulu
#organichairremoval
#norahnewlook
#shaving
#waxing
#brazilianwax
#nakcantik
#sayajualwax
#sayajual

The Junni Klang 🌸 (@thejunnibymira)

Bila miss J datang, memang boleh spoil sepanjang hari Mekna. Tepek compact powder tebal tebal pun still tak dapat nak cover. Stress! 😭 Tapi semenjak ada The Junni Skincare ni Mekna dah tak risau dah. Compact Powder pun dah tak pakai tau
-

Order / Q&a
πŸ“© Dm | Telegram | Whatsapp : +60103073056
-

#TheJunniMayla #TheJunniPinkishWhite #thejunniskincare #thejunni #tanpapengelupasan #tanpamerkuri #naturalproduct #nakcantik #naklawa #putih #cerah #flawless #Pinkish #glowing #tjcodbabdarbaruklang #tjcodbukitkuda #thejunniklang #thejunniselangor

Fateen Beauty Spa (@fateen_home_beauty_spa)

Rasa beruntung sangat diperkenalkan dengan El Marino Blanc sebab dalam banyak-banyak minuman kolagen di pasaran , #elmarinoblanc yang paling popular tau! .
Jangan tak tahu yang DI'BANNED oleh kementerian kesihatan pun banyak juga
.
.
So nak bagitahu,El Marino Blanc
Dah 2 tahun berturut-turut menang anugerah .
.
🌟 2013 JUALAN KOLAGEN TERBAIK (majalah EH!, Female & NuYou) 🌟 2013 MINUMAN KECANTIKAN TERBAIK dari Readers' Award Choice (Natural Health Magazine) 🌟2014 JUALAN KOLAGEN TERBAIK (majalah EH!, Female & NuYou) 🌟 MINUMAN KOLAGEN TERBAIK (Shape Magazine) .
.
Tahu kenapa El Marino Blanc boleh dapat JUALAN TERLARIS & KOLAGEN TERBAIK?
Kerana kesan yang sangat luar biasa dalam hanya 7 hari sahaja! .
Tak percaya, cuba kotak pertama anda
πŸ“² 011-17744126
πŸ“² 011-17744126
πŸ“² 011-17744126
.
#elysyleupii #elmarinoblanc #pencucimukaterbaik #facialbagus #facialmukamurah #fateenbeautyspa #Fateenbeautyfacial #skincare #pencucimukaterbaik #fashionraya2017 #facialcream #facialpore #removeblackheads #removepores #smooting #coolingmask
#nakcantik #fashasandha #noradanish #neelofa #tipscantiknaterbaik #tipscantikartis #beautycartel #elmarinoblanc #kolagen #nakputih

ELANISH BEAUTYℒ️ πŸ‡²πŸ‡Ύ [EB1001] (@elanishbeauty.official)

.
Admin nk share sikit kenapa kita kena guna Elanish Serum ni sedangkan kita dh guna skincare set yg lengkap. Ok mcm ni, serum ni mempunyai molekul2 yg sgt halus berbanding krim2 dan ia meresap terus ke dlm lapisan kulit kita dlm tempoh beberapa saat je. Jadi kerja2 baik pulih kulit lebih berkesan dgn menggunakan serum ni.
.
So kalau anda dh ada skincare set yg lengkap dgn cleanser, toner, day cream & night cream, jgn lupa guna Elanish Serum jugak. Dia akn bagi kesan yg lagi WOWW pd kulit :)
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp οΌ‹601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/οΌ‹601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

NAD Collectionz 2 🌸 (@nadcollectionz2)

Booster Whitening β˜†
🌸Tak perlu makan setiap hari. 🌸1 biji setiap 4 hari. 🌸1 biji booster whitening bersamaan 7 supplement lain. 🌸Jimat kan.
Whatapps 0136876030

#boosterwhitening
#boosterwhitening_ #booterwhiteningmurah #nakcomel #nakcantik #nakputih #sayapakaisayajual #sayajualboosterwhitening #muahciked
More...