kedai purple cantik (@purplebeautyhouse)

Toujours Advanced Collagen Shots (30 sachets) RM150
Pos RM10 SM/RM15 SS).
.
DM/Whatsapp/Telegram kami di πŸ“²012 260 3689
.
Kelebihan Toujours Advanced Collagen Shots
🍬Mudah untuk diambil dan dibawa ke mana-mana
🍬Rasa yang sedap
🍬Menaikkan seri wajah dalam masa 3 hari
🍬Bibir menjadi merah jambu
🍬Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
🍬Memudarkan parut jerawat
🍬Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan
🍬Mengecilkan pori-pori di wajah
🍬Kulit semakin berseri (dengan β€˜glowing effect’) dan cerah seluruh badan.
🍬Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
🍬Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
🍬Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
🍬Turun berat badan .
Kandungan Toujours Advanced Collagen Shots
🍬Collagen daripada Ikan Kod
🍬Ekstrak buah-buahan: Acai Berry, Epal, Strawberi, Lemon dan Blueberry
🍬Ekstrak makanan sunnah
🍬PuraSweet - pengganti gula yang tidak membahayakan penghidap diabetes dan kencing manis
.
Cara Pengambilan Toujours Advanced Collagen Shots
🍬Secara intensif: 1 kali sebelum sarapan dan 1 kali sebelum tidur (2 kali sehari); atau
🍬1 kali sehari sebelum sarapan untuk pengambilan biasa.
.
DM/Whatsapp/Telegram kami di πŸ“²012 2603689 #purplebeautyhouse #toujoursadvanced #collagenshots #toujoursadvancedcollagenshots #toujoursadvancedcollagenshotsmurah #toujoursadvancedcollagenshotsoriginal #toujoursadvancedcollagenshotsmurahoriginal #toujoursadvancedcollagenshot #haniszalikha #hairulazreen #theyusufiskandar #toujoursadvancedcollagenshothaniszalikha #nakkurus #naksihat #nakcantik #nakkurusnaksihatnakcantik

Jus Kurma | MilkBooster (@royalqurmahq)

Kan senang macam ni. Ape nak fikir-fikir lagi. Kalau malas sangat slurpp je #royalqurma .
.
#hiduplebihmudah
#juskurma
#naksihat

Leen Jamu Nenek (@leen_jamunenek)

Kesian bila dh jd mcm ni..lg stress..malu nk kluar rumah..malu nk jpe kwn2..lps cuba jamu nenek,tiada mslh lg..setel! Lg konfiden..bkn muka je cantik,bdn pun sihat..alhmdulillah..produk herba2 je ni..lulus kkm..jgn ada ragu2..dapatkn dr agen yg sah shja! ☎️ +60129553239

#ikhtiarsihat #ikhtiar #cegah #cegahresdung #ikhtiarresdung #resdung #resdungkronik #resdungt9lovers #jamunenekhebat #jamu #jamunenekmurah #jamunenekviral #jamunenekmeletop #jamunenekmeletop #mekjamu #jamunenekkualakrai #murah #luluskkmβœ”οΈ #luluskkm #nakcantikcarisaya #naksihat #nakcantiktak #nakcantiksebelumraya #naksihatnakcantik #wanita #ingincantik #hebat #kelantanese #igers #murahgiler #cantik #skin

HERBALIFE COACH KURUS (@coachanisrazali)

Lagi sejam kita masuk Airfryer ye ayamku sayang. I love to see how the marinate goes messy around my chicken πŸ˜™πŸ˜™
#teamsurikurus #eatclean #programkurus30hari

Bust Up Express | VGRIP (@miss_v_shop)

Miss V wangi & pink..impian setiap wanita..
.
》Just Spray je..anytime lepas mandi, di toilet, & sebelum bersama suami...
》boleh di bawa ke mana2..muat dalam handbag.
》satu botol boleh tahan lebih dr 3 bulan...jimat kan?
》Mengandungi agen pemutih & lulus KKM
》memberi keyakinan pada si pemakai...xde masalah bau..
.
.
Jgn bg alasan untuk xmampu beli sbb harga murah dear..mmg mampu milik...β™‘β™‘
.
.
WHATSAPP FOR ORDER - 0107624203
.
#miss_v_shop #like4like #likeback #like4follow #instatag4like #love #like #fun #tegang #mantap #putih #nakcantik #nakmontok #nakmantap #nakgebu #nakputih #naksihat #rahsiapikatsuami #rahsiawanita #rahsiaasetwanita #rahsiaputih #ketat #nakketat #sayajual #sayajualmurah #sayajualawakbeli #jualanonline #sayajualonline #original

Pink Lady πŸ¦‹ SkincareπŸ¦‹BengkungπŸ¦‹ (@pinklady_bengkungletscantik_)

Hi gemorning semuaπŸ€—
#JomKurus macam sisπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
Haaa... Jgn jeles tgk pinggang sis, mmg sis sendiri tak sangka 1st time dapat pakai size S ni!!... Walaupun slps beranak 3, sis berjaya membuktikan sis boleh #SELIM_MELIM, #BERTENAGA & #HOT balik tau!! Nak tahu apa rahsia sis??? Hanya konsisten 1sachet setiap pagi sebelum sarapan dgn shake-shake #juicyraspberry jeerr.. SENANG KAN!!😍 #kurusselepasraya #jr #juskurus #jk1m #jusdietkenyang #selimmelim #nakcantik #nakkurus #naksihat #juicyfiber #jrlovers #testimoniJR

Pink Lady πŸ¦‹ SkincareπŸ¦‹BengkungπŸ¦‹ (@pinklady_bengkungletscantik_)

Hamboi2 senangnyerr nak susut inci
Hanya dgn minum #juicyraspberry
Susut inci sana sini
Peha, lengan & pinggul mengecil sekali
Hambik ko hilang lemak degil sampai 14kg!!!
Ofcoz lerr Cik Kak senang hatiπŸ’ƒπŸ’ƒβ€οΈβ€οΈ Yg mana yg sakit hati
Cepat2 ler try sekali
Stok #jr dah tak banyak lagi
Kalau habis tak tau nantii....!!! #jusajaib #dietkenyang #jr #nakkurus #jk1m #naksihat #nakcantik #juskurus #JRlovers #TestimoniJR #juicyfibremix #detoks #detox

Pink Lady πŸ¦‹ SkincareπŸ¦‹BengkungπŸ¦‹ (@pinklady_bengkungletscantik_)

Alhamdulillah senang2 je lemak2 degil cair
Tanpa berlapar
Tanpa derhaka
40hari dah hilang 12kg!
Susut inci kaw2 lagik tu!
Sekarang dah persis anak dara!
#Juicyraspberry selamat & berkesan!
πŸ’―% Thorbaikkk ini macamπŸ‘πŸ‘πŸ‘ #testimoniJR #jr #jusajaib #fiber10days #juicyfiber #JRlovers #nakkurus #jk1m #nakcantik #selim #dietkenyang #detox #naksihat #kuruscepat #kurussihatcantik

myonlineshopes (@myonlineshopes)

Good morning syg2 semua!!! Comel jer Ayda Jebat pagi nie kan??? 😍😍 Nak cantik gebu & sentiasa muda mcm AJ tu kena grab Aurawhite Gold Collagen di semua outlet Myonlineshopes & website www.myonlineshopes.my skrg!! .
Whatsapp Hotline no 010 840 8600 !!
.
#myonlineshopes #stokissah #stokis #original
#AydaJebat #Aurawhite #shakeshakeuolls #Aurawhitegoldcollagen #SiapaDiriku #pencurihati #koreancollagen #collagen #remaja #nakcantik #naksihat #viral #shoppingonline #miri #sarawak #brune

rusnizarakhani (@ijat_z)

Assalamualaikum wbt..😘
Nak cerita sikit tentang kebaikkan VITAMIN E SHAKLEE YG SANGAT BANYAK😘
diantaranya....: πŸ”ΉMelambatkan penuaan πŸ”Ήmembantu mengurangkan regangan akibat kehamilan
πŸ”Ήmencegah katarak
πŸ”Ήmencegah penyakit jantung
πŸ”Ήmelindungi struktur membran dari rosak
πŸ”Ήmengekalkan struktur paru paru , hati & membran sel darah merah
πŸ”Ήmelancarkan peredaran darah
πŸ”Ήmemelihara pembekuan darah
πŸ”Ήmengurangkan parut jerawat, jeragat
πŸ”Ήmengurangkan otot kaki dari kejang
πŸ”Ήmengekal kesihatansaraf&otot
πŸ”Ήmenguatkan dinding kapilari
πŸ”Ήmengurangkan tekanan darah
πŸ”Ήcergas
πŸ”Ήkuku, rambut jadi sihat
πŸ”Ήmencegah anemia
πŸ”Ήmengurangkan risiko kanser prostat
πŸ”Ήkesuburan dan elak keguguran
πŸ”Ήmerapatkan hubungan suami isteri
πŸ”Ήmengandungi GRAPE SEED dalam mencegah kanser & kardiovaskular

Banyak sangat kelebihan Vita E Complex Shaklee.
Pengambilan Vita E Complex juga sebenarnya dapat membantu mencegah sehingga 80 jenis penyakit.. Nak sihat semulajadi jom cepat amalkan vita e complex secara konsisten..
Ws 0124486958
Untuk info lanjut & best price,

#shaklee
#greens
#malaysia
#sayajualmurah
#naksihat
#ig
#produk
#slim
#sabah
#sarawak
#langkawi
#alorsetar
#kedahdarulaman

O'REINE SUE (@sue_oreine)

🍯 Satu kotak *O'Reine Vibe* mengandungi 6 botol (50ml)
.
πŸ“¦Sekotak RM149
.
πŸ“±Whatsapp:018-9141757
.
Postage akan dikenakan sebanyak
πŸ“¦ RM 10 (semenanjung)
πŸ“¦ RM 15 (sabah/sarawak)
.
#oreinevibe #nakcantik #naksihat #sarangburungwalit #nakcantikbiarsihatjugak #healthyfood #sarangburungMalaysia #mudahbawakemanaΒ² #utamakankesihatanbarukecantikan #halalfood #birdsnest

HERBALIFE COACH KURUS (@coachanisrazali)

New Week. Let's RESET REFRESH & RESTART ✨✨✨ When you are ON our SURI KURUS ELITECOACHING program, coach akan make sure, semua keperluan badan ; micro and macros semua cukup. Dah tak perlu risau. Just follow meal plan, breakfast n dinner coach tlg sediakan lagiiiii . Mudahnya nak kurus. Ideal utk org sibuk 😍
.
The best part is makanan yg Coach include dlm Meal Plan semuanya membantu Fat Burning. Thats why bila Coachees mention taknak makan sekian2 meal waktu tertentu sbb kenyang, Coach tak berapa galakkan. Selain produk Herbalife, anda juga perlukan Real Food dari luar utk turun berat secara sihat dan berkesan 😘
.
Intake October Coaching already open! Join now spy dpt full benefit spnjg bulan Oktober nanti πŸ€—
====================================
PROGRAM KURUS 30 HARI
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
βœ”οΈ Turun Berat 3-7kg
βœ”οΈ Mealplan mudah untuk kurus
βœ”οΈ Coaching Group yang Awesome 🌟
βœ”οΈ Daily Meal Check
βœ”οΈ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG
🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
πŸ“±Coach AnisRazali 0178455223
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

SEPTEMBER DEAL-LESS 10%πŸŽ‰πŸŽŠ (@slimrich_beauty)

SEPTEMBER DEAL utk abang kakak yg nak kurus sempena akhir bulan niπŸŽ‰πŸŽ‰ Haaa inilah masanyaπŸ’ͺ RUGI klau tak grab sekarang tau!
.
.
Slimrich ingin menawarkan DISKAUN sebanyak 10% untuk semua produk SlimrichπŸŽ‰πŸŽ‰ ingat less 10% for all itemsπŸ™Œ SAH sehingga 30 SEPT sahaja!!
.
Jom ajak rakan jiran dan keluarga pakat2 beli Slimrich.. lagi bnyak beli lagi banyak anda dapat JIMAT!!!
.
Tunggu apa lagi?? Anda nak kurus?? Kami bantuπŸ˜‰
.
WHATSAPP 0145182899
WHATSAPP 0145182899

WHATSAPP 0145182899
WHATSAPP 0145182899

#slimrich #slimrichoriginal #slimrichchocolate #slimrichbotanical #slimrichgreentox #slimrichserum #slimrichkelantan #slimrichterengganu #slimrichpasirputeh #slimrichjerteh #slimrichbesut #nakkurus #naksihat #taknakgemuk #nakmenawan #slimrichmurah #slimrichhq #slimrichsuperb #slimrichlover #slimrichshahalam #slimrichworldwide #slimrichmalaysia #slimrichshahalam #slimrichselangor #slimrichfreepostage #slimrichsabah #slimrichsarawak #slimrichbachok

SEPTEMBER DEAL-LESS 10%πŸŽ‰πŸŽŠ (@slimrich_beauty)

TESTIMONI PANAS-PANASπŸ”₯πŸ”₯Mak member dah turun 7KG dengan SEBOTOL sahaja!!!😱😱 Now satu family nak repeat order πŸ’ͺ Fuhhhh hebat betul panahan slimrichπŸ‘πŸ‘
.
Now slimrich tengah ada SEPTEMBER DEAL tau! LESS 10% for ALL ITEMSπŸŽ‰πŸŽ‰ Jimat berganda uols😍😍 Rugi tak grab sekarang!
.
.
Jom KEMBALI KURUS cantik slim tip top dengan SLIMRICH! Tunggu apa lagi?? Anda nak kurus?? Kami bantuπŸ˜‰
.
WHATSAPP 0145182899
WHATSAPP 0145182899

WHATSAPP 0145182899
WHATSAPP 0145182899
.
.
#slimrich #slimrichoriginal #slimrichchocolate #slimrichbotanical #slimrichgreentox #slimrichserum #slimrichkelantan #slimrichterengganu #slimrichpasirputeh #slimrichjerteh #slimrichbesut #nakkurus #naksihat #taknakgemuk #nakmenawan #slimrichmurah #slimrichhq #slimrichsuperb #slimrichlover #slimrichshahalam #slimrichworldwide #slimrichmalaysia #slimrichshahalam #slimrichselangor #slimrichfreepostage #slimrichsabah #slimrichsarawak #slimrichbachok

cantik..sihat..bertenaga.. (@agen_shaklee)

Assalamualaikum.. Selamat pagi.... Semua orang dah sarapan... Pastikan bekalan sarapan kita mengandungi bekalan protein untuk kita kekal sihat bertenaga sepanjang hari... #espshaklee
#sihatbersamashaklee
#pengedarshaklee
#agenshaklee
#kulitcantikdancerah
#bagusuntukibumenyusu
#ajimaura
#terapiinstagram
#dukunsaka
#masker
#diet
#minumansedap
#sayajual
#wajibambil#naksihat

SEPTEMBER DEAL-LESS 10%πŸŽ‰πŸŽŠ (@slimrich_beauty)

Baru 4 hari dah TURUN 2KG!!!😱😱 Fuhhhh hebat betul panahan slimrichπŸ‘πŸ‘ Now slimrich tengah ada SEPTEMBER DEAL tau! LESS 10% for ALL ITEMSπŸŽ‰πŸŽ‰ Jimat berganda uols😍😍
.
.
Yes! Dengan slimrich anda mmpu capai berat badan yg IDEALπŸ’ͺ TAk perlu bersenam! Tak perlu diet! Terus makin SLIMπŸ‘
.
.
Jom KEMBALI KURUS cantik slim tip top dengan SLIMRICH! Tunggu apa lagi?? Anda nak kurus?? Kami bantuπŸ˜‰
.
WHATSAPP 0145182899
WHATSAPP 0145182899

WHATSAPP 0145182899
WHATSAPP 0145182899
.
.
#slimrich #slimrichoriginal #slimrichchocolate #slimrichbotanical #slimrichgreentox #slimrichserum #slimrichkelantan #slimrichterengganu #slimrichpasirputeh #slimrichjerteh #slimrichbesut #nakkurus #naksihat #taknakgemuk #nakmenawan #slimrichmurah #slimrichhq #slimrichsuperb #slimrichlover #slimrichshahalam #slimrichworldwide #slimrichmalaysia #slimrichshahalam #slimrichselangor #slimrichfreepostage #slimrichsabah #slimrichsarawak #slimrichbachok

SEPTEMBER DEAL-LESS 10%πŸŽ‰πŸŽŠ (@slimrich_beauty)

SEPTEMBER DEAL utk abang kakak yg nak kurus sempena akhir bulan niπŸŽ‰πŸŽ‰ Haaa inilah masanyaπŸ’ͺ RUGI klau tak grab sekarang tau!
.
.
Slimrich ingin menawarkan DISKAUN sebanyak 10% untuk semua produk SlimrichπŸŽ‰πŸŽ‰ ingat less 10% for all itemsπŸ™Œ SAH sehingga 30 SEPT sahaja!!
.
Jom ajak rakan jiran dan keluarga pakat2 beli Slimrich.. lagi bnyak beli lagi banyak anda dapat JIMAT!!!
.
Tunggu apa lagi?? Anda nak kurus?? Kami bantuπŸ˜‰
.
WHATSAPP 0145182899
WHATSAPP 0145182899

WHATSAPP 0145182899
WHATSAPP 0145182899

#slimrich #slimrichoriginal #slimrichchocolate #slimrichbotanical #slimrichgreentox #slimrichserum #slimrichkelantan #slimrichterengganu #slimrichpasirputeh #slimrichjerteh #slimrichbesut #nakkurus #naksihat #taknakgemuk #nakmenawan #slimrichmurah #slimrichhq #slimrichsuperb #slimrichlover #slimrichshahalam #slimrichworldwide #slimrichmalaysia #slimrichshahalam #slimrichselangor #slimrichfreepostage #slimrichsabah #slimrichsarawak #slimrichbachok

Coach Kurus|Slim|Fit|Sihat (@coach_nurulami)

Jom ambil sikit masa untuk buat exercise sebelum mandi
.
Ambil masa dalam 15-20 minit, buat exercise di atas
.
Bila badan cergas dan mood pon gembira lepas exercise, so takde monday blues pagi-pagi ni
.
Jom buat!πŸ’ͺ🏻
.
Coach Nurul 013-3116180
Coach Ami 017-2656673
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
More...