mamayaNie ๐Ÿ’‹ (@hayani.hanif)

BERITA BAIK UNTUK YANG MENGALAMI RABUN MATA!

Permulaan mencuba kopi hijau untuk kuruskan badan, tapi tak sangka dapat kurangkan rabun mata. Turun 150 bacaan rabun tau, hebatnya! Pengurangan power rabun disebabkan ada kandungan spirulina yang mempunyai khasiat baik untuk kesihatan mata. ๐Ÿ“Œ Kandungan Kopi Hijau Jerat Magika adalah daripada sumber semulajadi iaitu kopi hijau, chia seed, dan spirulina. Kandungan dalam kopi hijau hanya boleh membantu menurunkan berat badan, mengawal selera makan dan memberi rasa kenyang. Selain daripada kuruskan badan, terdapat bahan utama yang penting, iaitu spirulina yang sangat baik untuk kesihatan mata dan kulit. Cantik luaran dan dalam dengan Kopi Hijau Jerat Magika!

Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan โคต๏ธ

#penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

BTGD.KLCity (@betheglamorousdrink.klcity)

SEBELUM AMALKAN SEBARANG PRODUK, AMBIL TAHU APA KANDUNGANNYA
.
.
KANDUNGAN BE DRINK YANG PERLU TAHU? ==================================
โœ…Strawberry putih dari Jepun
โœ…Chicory Inulin
โœ…Mushroom powder
โœ…Green Tea ectract
โœ…Garcinia Cambodia Extract
โœ…Konjac Powder
โœ…Guar Gum
โœ…L-glutathione
โœ…Pineapple powder
.
.
========================
Tampak lebih menarik hanya dengan amalkan Be The Glamorous Drink..
.
BERMINAT?? DAPATKAN SEKARANG!
๐Ÿ“ฒ 019 9066628
๐Ÿ“ฒ 019 9066628
๐Ÿ“ฒ 019 9066628
. .
.
#Azamtahunbaru #Azam2018 #Nakkurus #Nakputih #Naksihat #naksihat #BeTheGlamorousdrink #betheglamorousdrinkKLCC #Produkkurusselepasbersalin #lifestyledrink #4in1beautydrink #detoxdrink #UsahawanBTGD
#sayajual #beautyaddict #Cantikduludankiniselamanya #behealthybeslimbebeautiful #BTGDRINK #makinkurusmakinputihmakinmuda #kualalumpur

Faridkamilz Dianadanielleb (@tatesnow_tehalias)

TATESNOW KIT JIMAT RM7 โ—๏ธ
.
.
Sebelum ni kena beli loose item . Tapi since ramai yang selalu repeat order dua items ni . Jadi HQ berbaik hati nk bagi harga dekat korang ! So korang akan jimat RM7 โ—๏ธ Siapa belum try kehebatan Tatesnow Kit ni patut beli sekarang . Polish muka kasi buang semua sel-sel mati kemudian apply Facebalm . Bukan saja dapat menghilangkan jerawat tau tapi kulit pun jadi lembut dan licin ๐Ÿ˜ .
.
whatsapp teha 0139094392 ,teha akan guide korang okeh ! ๐Ÿ˜‰
.
.
#tatesnowfacebalm #tatesnowterengganu #tatesnowteamteha #tatesnowmarang #boosterwhitening #nakcantik #naksihat #tipskecantikkan #tipskesihatan #sekmung #ganukite #kekasihpaksarela #akasiatv3 #tatesnowhq #facial #polaroidmalaysia

Faridkamilz Dianadanielleb (@tatesnow_tehalias)

TATESNOW KIT JIMAT RM7 โ—๏ธ
.
.
Sebelum ni kena beli loose item . Tapi since ramai yang selalu repeat order dua items ni . Jadi HQ berbaik hati nk bagi harga dekat korang ! So korang akan jimat RM7 โ—๏ธ Siapa belum try kehebatan Tatesnow Kit ni patut beli sekarang . Polish muka kasi buang semua sel-sel mati kemudian apply Facebalm . Bukan saja dapat menghilangkan jerawat tau tapi kulit pun jadi lembut dan licin ๐Ÿ˜ .
.
whatsapp teha 0139094392 ,teha akan guide korang okeh ! ๐Ÿ˜‰
.
.
#tatesnowfacebalm #tatesnowterengganu #tatesnowteamteha #tatesnowmarang #boosterwhitening #nakcantik #naksihat #tipskecantikkan #tipskesihatan #sekmung #ganukite #kekasihpaksarela #akasiatv3 #tatesnowhq #facial #polaroidmalaysia

Faridkamilz Dianadanielleb (@tatesnow_tehalias)

TATESNOW KIT JIMAT RM7 โ—๏ธ
.
.
Sebelum ni kena beli loose item . Tapi since ramai yang selalu repeat order dua items ni . Jadi HQ berbaik hati nk bagi harga dekat korang ! So korang akan jimat RM7 โ—๏ธ Siapa belum try kehebatan Tatesnow Kit ni patut beli sekarang . Polish muka kasi buang semua sel-sel mati kemudian apply Facebalm . Bukan saja dapat menghilangkan jerawat tau tapi kulit pun jadi lembut dan licin ๐Ÿ˜ .
.
whatsapp teha 0139094392 ,teha akan guide korang okeh ! ๐Ÿ˜‰
.
.
#tatesnowfacebalm #tatesnowterengganu #tatesnowteamteha #tatesnowmarang #boosterwhitening #nakcantik #naksihat #tipskecantikkan #tipskesihatan #sekmung #ganukite #kekasihpaksarela #akasiatv3 #tatesnowhq #facial #polaroidmalaysia

Sg based. (@roziebuzz)

MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES YANG UNIK!

Unik dalam erti kata lain, terdiri daripada kepingan kertas, fleksibel, mudah dan senang dibawa kemana2, sangat mesra wuduk. Dalam bekas comel dan eksklusif, mesti best kan? Tak percaya, jom tengok video demo MACF kat bawahโคต๏ธ ๐Ÿ“ŒMACF ada harga promosi tahun baru sehingga hujung bulan ini. Beli 2 box MACF dengan hanya SGD40! Murah, dan jimat berganda2 kan? Jom cuba MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES!
Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan โคต๏ธ

#penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

Sg based. (@roziebuzz)

BERITA BAIK UNTUK YANG MENGALAMI RABUN MATA!

Permulaan mencuba kopi hijau untuk kuruskan badan, tapi tak sangka dapat kurangkan rabun mata. Turun 150 bacaan rabun tau, hebatnya! Pengurangan power rabun disebabkan ada kandungan spirulina yang mempunyai khasiat baik untuk kesihatan mata. ๐Ÿ“Œ Kandungan Kopi Hijau Jerat Magika adalah daripada sumber semulajadi iaitu kopi hijau, chia seed, dan spirulina. Kandungan dalam kopi hijau hanya boleh membantu menurunkan berat badan, mengawal selera makan dan memberi rasa kenyang. Selain daripada kuruskan badan, terdapat bahan utama yang penting, iaitu spirulina yang sangat baik untuk kesihatan mata dan kulit. Cantik luaran dan dalam dengan Kopi Hijau Jerat Magika!

Pm @ whatsApp no diruangan komen untuk sebarang pertanyaan โคต๏ธ

#penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

K A M A L A Z I Z (@mkaziz)

Bila abg berusaha nak buat exercise mountain climbers selama 1minit tuk 3set..hampir putus urat perut n urat kentut..haihhhhhhh #berusaha #selagimampu #naksihat

zumba muslimah : frozen yogurt (@liylinstudio)

2hrs more ladies! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 830pm Fri night with Zin Aida ๐Ÿ˜˜ Mencari slot utk fitness? Wanita shj? Jom tanamkan niat 2018 to be part of liylinfamily ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐Ÿ’ƒ Syukran always for the chance to benefit our women ๐Ÿ’› Health is Wealth! Stay happy Stay healthy ๐Ÿ˜˜

#kesihatanitukekayaan
#zumbamuslimah #zumbapuchong #zumbakinrara #bandarkinrara
#piloxingkinrara #piloxingpuchong
#sihatitujihad
#cergasberibadat #naksihat
#fatloss #zinaida
#jomsihat2018 #positive2018
#fitforIslam #bangkitbersama
#cergasberibadat

AgentMagikaJb (@hazazira)

๐ŸŒธ PRODUK MAGIKA ๐ŸŒธ
.
โฉ Aura Magika - merupakan jus kesihatan seisi keluarga yg mengandungi 13 ramuan diantaranya ialah makanan sunnah yg membantu masalah luaran & dalaman.
.
โฉ Jerat Magika - merupakan minuman serbuk Kopi Hijau yg khusus untuk mengurangkan berat badan. Terdapat 3 kandungan utama iaitu KOPI HIJAU, CHIA SEED & SPIRULINA
.
โฉ Magika Argan Cleansing Flakes - merupakan pencuci muka berbentuk kepingan kertas. Mampu menanggalkan makeup yg tebal.

www.wasap.my/+601110818504
www.wasap.my/+601110818504
www.wasap.my/+601110818504

#penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit #agentmagikajb

AgentMagikaJb (@hazazira)

BENGKAK SEMAKIN SURUT, JADI SEBAGAI 'PENAHAN SAKIT'! Aura Magika sangat2 sesuai dijadikan suplemen tambahan untuk membantu menjaga kesihatan dalaman begitu juga luaran. Testimoni diatas, si ibu ada masalah kesihatan, selepas amalkan minum Aura Magika, bengkak semakin surut, dan sakit pun tak ada. Rupanya Aura Magika dapat membantu sebagai 'ubat penahan sakit', hebatnya! ๐Ÿ“ŒAura Magika diformulasi dengan bahan2 semulajadi untuk mencegah penyakit daripada berterusan. Amalan meminum Aura Magika sebagai suplemen tambahan untuk meningkatkan kecergasan & kesihatan dalaman juga. Masalah lain seperti bengkak2, pendarahan juga surut dna semakin pulih! Sempena PROMOSI TAHUN BARU 2018, beli 2 botol Aura Magika dengan hanya rm130 (sm), rm140 (Sbh/Srwk) jimat rm68 tau! Murah berganda2 kan?Jom order Aura Magika sekarang!

Pm @ whatsApp no www.wasap.my/+601110818504

#penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit #agentmagikajb

DNAISTOREE - G263685 (@dnaistoree)

Belanja feedback cust sepotong..
Syukur..lma dah mncari produk yg sesuai & berkesan..akhirnya try juga #juicyraspberry.. nmpk beza ๐Ÿ’ขlenggan mgecik
๐Ÿ’ขlada perubhan inci pd pingang & punggung.. still continiu consume #JR sbb ada perubhan positif๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜
Paling best #JR ni :-
๐Ÿ‘‰X perlu berlapar
๐Ÿ‘‰X perlu senaman berat
๐Ÿ‘‰X perlu pantang Makan ๐Ÿ‘‰X perlu pilih menu diet
๐Ÿ‘‰X perlu sekat selera
๐Ÿ‘‰X perlu berulang alik ke tandas kerana cerrry berry๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Sgt2 mudah๐Ÿ’ขcepat๐Ÿ’ขberkesan
๐Ÿ’ฏbahan organik..
Layari web www.jusorganik.com

#testimoniJR #detox #fiber10days #juicyfiber #JRlovers #nakkurus #jk1m #nakcantik #selim #dietkenyang #dnaistoree #naksihat #jr #kuruscepat #kurussihatcantik #jusdietkenyang #juspower #juskenyang #jusajaib #JRfibermix #kkcity #tehdetox

dgAzirahWatiAgTaibPgOthman (@iqifizwa_jifri)

MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES YANG UNIK!
..
๐Ÿ‘‰Unik dalam erti kata lain, terdiri daripada kepingan kertas, fleksibel, mudah dan senang dibawa kemana2, sangat mesra wuduk. ..
..
๐Ÿ‘‰Dalam bekas comel dan eksklusif, mesti best kan?
..
..
๐Ÿ‘‰Tak percaya, jom tengok video demo MACF kat atas โฌ†๏ธโฌ†๏ธโฌ†๏ธ
..
..
๐ŸŽ‰MACF ada harga promosi tahun baru sehingga hujung bulan ini. ..
..
๐ŸŽ‰Beli 2 box MACF dengan hanya-
..
RM80 sm/RM90 ss, "korang dah jimat rm38!" Murah, dan jimat berganda2 kan?
..
..
๐Ÿ‘Jom cuba MAGIKA ARGAN CLEANSING FLAKES!
..
..
whatsApp no โคต๏ธ
www.wasap.my/60168069068/macf
untuk sebarang pertanyaan
..
..
#penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

AliAlisa (@alialisakreatif)

Lagi feedback yang kami dapat dari #stealovers.
Hari-hari dorang happy sebab dah jumpa solution terbaik utk kesihatan dorang.
.
Yang penting selamat diminum.
Teh hijau je tanpa bahan merbahaya.
Korang nak tengok je ke?
Jangan tunggu lagi.
Dah ramai yang makin sihat sejak amalkan #stea .
#stea #steatehhijau #slimteamy #greentea #japanesegreentea #puregreentea #tehhijau #tehhijauJER #detox #detoxtea #nakkurus #nakcantik #sayajual #matcha #greenteaextract #naklawa #nakcantik #nakkurus #naksihat #diet

dgAzirahWatiAgTaibPgOthman (@iqifizwa_jifri)

BERITA BAIK UNTUK YANG MENGALAMI RABUN MATA!
..
๐Ÿ‘‰Permulaan mencuba kopi hijau untuk kuruskan badan, tapi tak sangka dapat kurangkan rabun mata.
..
..
๐Ÿ‘‰Turun 150 bacaan rabun tau, hebatnya.
..
..
๐Ÿ‘‰Pengurangan power rabun disebabkan ada kandungan spirulina yang mempunyai khasiat baik untuk kesihatan mata.
..
..
๐Ÿ“Œ Kandungan Kopi Hijau Jerat Magika adalah daripada sumber semulajadi iaitu kopi hijau, chia seed, dan spirulina.
..
..
๐Ÿ“ŒKandungan dalam kopi hijau hanya boleh membantu menurunkan berat badan, mengawal selera makan dan memberi rasa kenyang.
..
..
๐Ÿ“ŒSelain daripada kuruskan badan, terdapat bahan utama yang penting, iaitu spirulina yang sangat baik untuk kesihatan mata dan kulit.
..
..
๐Ÿ“ŒCantik luaran dan dalam dengan Kopi Hijau Jerat Magika!
..
..
whatsApp no โคต๏ธ
www.wasap.my/60168069068/jeratmagika
untuk sebarang pertanyaan
..
..
#penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

dgAzirahWatiAgTaibPgOthman (@iqifizwa_jifri)

BENGKAK SEMAKIN SURUT, JADI SEBAGAI 'PENAHAN SAKIT'!
..
๐Ÿ‘‰Aura Magika sangat2 sesuai dijadikan suplemen tambahan untuk membantu menjaga kesihatan dalaman begitu juga luaran.
..
..
๐Ÿ‘‰Testimoni diatas, si ibu ada masalah kesihatan, selepas amalkan minum Aura Magika, bengkak semakin surut, dan sakit pun tak ada. ..
..
๐Ÿ‘‰Rupanya Aura Magika dapat membantu sebagai 'ubat penahan sakit', hebatnya!
..
..
๐Ÿ“ŒAura Magika diformulasi dengan bahan2 semulajadi untuk mencegah penyakit daripada berterusan.
..
..
๐Ÿ“ŒAmalan meminum Aura Magika sebagai suplemen tambahan untuk meningkatkan kecergasan & kesihatan dalaman juga.
..
..
๐Ÿ“ŒMasalah lain seperti bengkak2, pendarahan juga surut dan semakin pulih!
..
..
๐ŸŽ‰Sempena PROMOSI TAHUN BARU 2018, ..
..
๐ŸŽ‰beli 2 botol Aura Magika dengan hanya-
..
rm130 (sm), rm140 (Sbh/Srwk)
"jimat rm68 tau!' Murah berganda2 kan?
..
..
๐Ÿ‘Jom order Aura Magika sekarang!
..
..
whatsApp no โคต๏ธ
www.wasap.my/60168069068/auramagika
untuk sebarang pertanyaan
..
..
#penawarsakitlutut #penawarkencingmanis #penawardarahtinggi #penawarsakitpinggang #penawar #juskesihatan #juskesihatanseisikeluarga #teamjutawanauramagika #auramagika #makanantambahan #jeratmagika #nakkurus #naksihat #nakcantik #naklentik #naklangsing #nakmontok #nakglowing #kopikuruslentik7hari #nakputih #mesrawudhuk #phrendah #magikaargancleansingflakes #argan #madu #antijeragat #antipenuaan #melembabkankulit #anjalkankulit

SLIM MUDAH CEPAT BERKESAN (@kurussihatselamat)

Salam petang jumaat ๐Ÿ˜Š
.
Sampai dah giliran gemuk daging, ade sini yg macam ni ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
Nak kenal gemuk daging ni senang je, memula tengok badan dia, kalau jenis padat, pejal, susah nak cubit, gemuk daging la tu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
Orang gemuk daging ni, tak suka makan sayur dan buah, tapi sukaa sangat makan karbo .
Jenis gemuk daging ni, memang lambat turun, kena usaha keras sikit nak turunkan berat tu, sebab lemak dia dah jadi lemak tepu .
Macam mana nak turunkan berat orang gemuk daging ni, kita citer esok yeh, tapiii uolls yg tazabar tu, boleh mula dengan makan epal sebiji sehari yeh .
Kalau malas jugak makan buah, meh ambik Mince, dalam Mince ni ade delima, oren yg baik untuk turunkan berat uolls tu .
Wasap..
013.9267801
013.9267801
013.9267801
.
Berapa hantarannya? 2 botol cuma RM150 ๐Ÿ˜˜

Online Weight Management (@ayu_tinie)

Saya bagi solution kpd sape-sape yg rasa nak join program tp mcm berat nak spent sikit utk yuran yg terlajak murah tu..
.
Guys...
Korang spent utk breakfast nasi lemak sotong kembang, lunch nasi briyani ayam masala, dinner double cheese burger...takde pun korang mengeluh mahal.
.
Tapi yelah, siapa yg betul-betul ada desire nak...akan buat apa saja. Yg beralasan tu sebenarnya...dia belum ready nak let go lemak. takpe, follow je dulu tips saya...mana tau nanti terbukak hati ๐Ÿ˜Š
.
Utk yg dah ready nak berubah demi kesihatan dia...terus klik link pd bio ig. .
#nakdiettaknaklapar
#coachayutinie
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
๐Ÿ“ฒCoach Ayu: +60123491813
.
#nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet #lazada #zalora #sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar
More...