Jane Lee (@aslin_asnawi)

Korset Ultraslim Full body Cover
.
Untuk kesihatan & Membakar lemak.! Sebab apa? Kerana korset ini dilengkapi dengan 7biji magnet khas bergelombang infra merah jarak jauh(Far Infrared) yang mempunyai panjang gelombang 10-100micrometer
.
::KEBAIKAN FAR INFRARED::
.
FIRR memang banyak diaplikasikan dalam produk2 kesihatan. Sebab apa ya?
1. MENINGKATKAN METABOLISME TUBUH, apabila metabolisma tubuh meningkat racun dapat dikeluarkan dari tubuh justeru dapat mengurangkan beban pada hati & ginjal.
.
2.MENGAKTIFKAN MOLEKUL AIR, apabila molekul yang ada dalam tubuh pecah. Makan akan terhasil molekul2 tunggal yang menyebabkan peningkatan csiran tubuh.
.
3.MENSTABILKAN PH, kandungan toksin dalam badan akan menyebabkan badan berasid. FIRR akan membantu meningkat metabolisme & membuang racun2 dalam tubuh seterusnya membersihkan darah.
.
4.MENINGKATKAN SIRKULASI MICRO, memperbaiki sirkulasi darah seterusnya mengurangkan tekanan jantung yang berlebihan.
.
Secara ringkas, manfaat yang dapat diperoleh dari FIRR adalah :
๐ŸŽ€ MENJAGA KANDUNGAN AIR DALAM TUBUH
๐ŸŽ€ MELENTURKAN RONGGA PEMBULUH DARAH
๐ŸŽ€ MEMBANTU PERKEMBANGAN SEL-SEL TUBUH
๐ŸŽ€ MENINGKATKAN DAYA TAHAN TUBUH TERHADAP PENYAKIT
๐ŸŽ€ MEMBANTU MEMPERBAIKI KEADAAN KESIHATAN TUBUH
๐ŸŽ€ MENGHILANGKAN PENGARUH YANG DITIMBULKAN OLEH ZAT-ZAT RACUN YANG ADA DALAM TUBUH
.
Kesihatan itu anugerah yang tidak ternilai, Melaburlah sedikit demi kesihatan.
Whatsapp saya sekarang
.
#korsetultraslim #korsetpembakarlemak #korsetpembentukanbadan #korsetpelangsing #korsetkesihatan #korsetmelancarkanperedarandarah #nakkurus #jomkurus #naksihat #jomsihat

Pengedar Shaklee Sungai Besar (@gerobok_cantik_by_reen)

Hidung asyik berdarah?
Gusi selalu berdarah? Susah nak gosok gigi haih
Selalu pening kepala?
Selalu demam?
Muka cepat berkedut?
Muka kusam?
Muka senang naik jerawat ?

Tu tanda KEKURANGAN VITAMIN Cย  tau.

Tak nak cuba Vitamin C daripada Shaklee? Sebotol ada 180 biji, hanya perlukan sebiji sehari. Ini bermaksud sebotol untuk 6 bulan. Jimat sangat kan.

Harga RM92.50, lebih kurang 52 sen je sehari. Janganlahย  berkira sangat untuk sihat dan cantik ๐Ÿค— ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒทBerminat nak dapatkan produk best daripada Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp reen ๐Ÿ“ฒ 0108910956 ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ reen 0108910956 ๐Ÿš— Penghantaran PERCUMA sekitar sekinchan, sungai besar
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia

#Shaklee #love #sayang #pengedarshaklee #shakleesungaibesar #sidshaklee #sungaibesar #btho #tanming #shakleemalaysia #vitamin #insomnia
#bazaarpaknil #naksihat #nakcantik #setcantik #nakkurus #vivix #kanser #darahtinggi #perutbuncit #setkurus #diabetes #cantik #sihat #kulitkusam #jerawat #jeragat #gusiberdarah

Pengedar Shaklee Sungai Besar (@gerobok_cantik_by_reen)

Hidung asyik berdarah?
Gusi selalu berdarah? Susah nak gosok gigi haih
Selalu pening kepala?
Selalu demam?
Muka cepat berkedut?
Muka kusam?
Muka senang naik jerawat ?

Tu tanda KEKURANGAN VITAMIN Cย  tau.

Tak nak cuba Vitamin C daripada Shaklee? Sebotol ada 180 biji, hanya perlukan sebiji sehari. Ini bermaksud sebotol untuk 6 bulan. Jimat sangat kan.

Harga RM92.50, lebih kurang 52 sen je sehari. Janganlahย  berkira sangat untuk sihat dan cantik ๐Ÿค— ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒทBerminat nak dapatkan produk best daripada Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp reen ๐Ÿ“ฒ 0108910956 ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ reen 0108910956 ๐Ÿš— Penghantaran PERCUMA sekitar sekinchan, sungai besar
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia

#Shaklee #love #sayang #pengedarshaklee #shakleesungaibesar #sidshaklee #sungaibesar #btho #tanming #shakleemalaysia #vitamin #insomnia
#bazaarpaknil #naksihat #nakcantik #setcantik #nakkurus #vivix #kanser #darahtinggi #perutbuncit #setkurus #diabetes #cantik #sihat #kulitkusam #jerawat #jeragat #gusiberdarah

Pengedar Shaklee Sungai Besar (@gerobok_cantik_by_reen)

Hidung asyik berdarah?
Gusi selalu berdarah? Susah nak gosok gigi haih
Selalu pening kepala?
Selalu demam?
Muka cepat berkedut?
Muka kusam?
Muka senang naik jerawat ?

Tu tanda KEKURANGAN VITAMIN Cย  tau.

Tak nak cuba Vitamin C daripada Shaklee? Sebotol ada 180 biji, hanya perlukan sebiji sehari. Ini bermaksud sebotol untuk 6 bulan. Jimat sangat kan.

Harga RM92.50, lebih kurang 52 sen je sehari. Janganlahย  berkira sangat untuk sihat dan cantik ๐Ÿค— ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒทBerminat nak dapatkan produk best daripada Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp reen ๐Ÿ“ฒ 0108910956 ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ reen 0108910956 ๐Ÿš— Penghantaran PERCUMA sekitar sekinchan, sungai besar
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia

#Shaklee #love #sayang #pengedarshaklee #shakleesungaibesar #sidshaklee #sungaibesar #btho #tanming #shakleemalaysia #vitamin #insomnia
#bazaarpaknil #naksihat #nakcantik #setcantik #nakkurus #vivix #kanser #darahtinggi #perutbuncit #setkurus #diabetes #cantik #sihat #kulitkusam #jerawat #jeragat #gusiberdarah

Mobile Facial SPA ๐Ÿ’† (@aina_skin_care)

Hai morning salam menjemput rezeki.

Nak Sihat Nak Cantik

Gunalah produk Aina Skin Care.

Bebas Jerawat dan Jeragat.

Setiap wanita idamkan kulit yang sihat dan cantik.

Berminat dengan produk hakak whatsapp mai lekaih 0194054414.

#jerawat #jeragat #kusam #parut #hilangparut #cantik #kecantikan #salon #beauty #poriporiterbuka #pigmentasi #nakcantikcarisaya #naksihat #nakcantik #mobilefacial #facial #homefacialspa
#spabergerak #homefacialspa
#muslimahfacialspa #mobilefacialspa
#jomsihat #jomcantik

JamuSusukDara (@fday_jsd)

๐Ÿ”ธMaskerVagina membantu mengetatkan miss v sepantas 3minit. Semudah sapu & calit sahaja. ๐Ÿ”ธMaskerVagina dpt mengatasi masalah longgar,menyembuhkan luka agar miss v kembali sihat & ketat sentiasa ๐Ÿ”ธMaskerVagina dpt menyerap keluar kekotoran darah haid,keputihan yg terperangkap dlm miss v .
๐Ÿ”ธMaskerVagina dpt mengembalikan keremajaan miss v tegang & kemerahan
RM25
Whatsapp 0139052934
#jsdterbaik #jsd #jamu #jamumurah #jamususukdara #jamususukdaramurah #sayajualjamu #sayajualjamususukdara #produkjsd #produkjsdterbaik #produkjamu #produkjamususukdara #magicsoapjsd #masalahkulit #magicclearsoapjsd #magicsinussoap #resdung #keputihan #greenrich #magicprettydara #magiccollagenkiss #collagenjsd #soap #sabun #sabunresdungjsd #maskervagina #maskervaginajsd #collagendelimalicious #nakcantik #naksihat

cik.ain (@mizzainzz)

Ayu raudhah pun consume shaklee tau!
Patutlaa awet muda je dia. Hehe.

Kalau nak rasa awet muda macam ayu raudhah, roger2 cik ain ok^^ Cik.ain.
Shaklee Independent Distributor
Sid 1185917
013-2645568
#shaklee
#shakleemalaysia
#codjengka #jengka25 #bandarpusatjengka #jengka #vivix #naturalproducts #produkkurus #nakkurus #naksihat #jantungsihat

Ija Altamis (@ija_altamis)

LUFFIYA QUEEN ROSEBELLE adalah minuman supplement yang mempunyai keistimewaan yang tersendiri.

Sangat sesuai kepada perempuan yang inginkan kecantikan dalaman dan luaran.
Sesuai untuk semua peringkat umur.
Antara khasiat/ keistimewaan Luffiya Queen Rosebelle adalah :
1.Kulit akan nampak lebih cerah dan lembab.
2. "Aset wanita " nampak mantap dan lebih anjal.
3.Selepas penggunaan " Suami akan suka dan sentiasa puji "
4.Tubuh menjadi sentiasa bertenaga.
5.Supplement all in one.
Dan banyak lagi khasiat dan keistimewaanya.
Jom pakat- pakat cuba LUFFIYA QUEEN ROSEBELL minuman supplement.

Sekotak RM120
2 box RM200

Berminat boleh PM / Wassap 012 7440113
๐Ÿ‘‘๐ŸŒน๐Ÿ‘‘๐ŸŒน๐Ÿ‘‘๐ŸŒน #luffiya_Queen_Rosebelle
#baazarpaknil
#sale
#bisnesonline
#supplement
#nakcantik
#naksihat

Zyahira Zainal (@zyahirazainal)

๐Ÿƒ๐ŸŒฟุงู„ุณู„ุงู… ุนู„ูŠูƒู…๐ŸŒฟ๐Ÿƒ
.
.
Mari ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹cikIra hendak share sesuatu๐Ÿ˜‰
.
SHARING IS CARING๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
KUNCI KEJAYAAN ANDA DALAM BISNES .
1 NAK๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Bila hati NAK pasti boleh!!
Bila tak nak cari ALASAN !
Bila kita NAK kita pasti FOKUS!
.
2.MENTALITI๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Mentaliti tercabar jika adanya cabaran !! Baru jatuh sikit mula dah mengalah
Mental kena kuat!!!Anggap semua COBAAN๐Ÿ’ช .
3. FOKUS๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
R.A.S.๐Ÿ”›Reticular , Activating & System
Set apa yang kita NAK bukan TAK NAK!!
.
4. MATLAMAT JELAS๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Setkan matlamat anda
๐Ÿ”› 1 tahun๐Ÿ”›2 tahun๐Ÿ”›3 tahun
.
5. MENTOR๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Tanpa Mentor anda tidak akan pergi jauh
.
6.MESTI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Tukar kata NAK kepada MESTI !!
Kerana kata yg baik, Allah dengar
.
7.STRATEGY ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
belajar bina strategy yang cemerlang dari orang berjaya
ikut jalan yang telah dirintis mereka!!
.
8.EMOSI๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
U need a challenges!
Jadikan kutukan PEMBAKAR SEMANGAT !!๐Ÿ’ช
.
9. BERANI ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
MESTI ada Impian yang JELAS Dan besar
.
10.ILMU๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ tanpa ILMU anda tidak akan berjaya !!!
.
๐ŸŒŸRENUNGKAN AYUH TERUSKAN LANGKAH ANDA SAAT INI๐ŸŒŸ
.
#d2dteam
#promo
#SHAKLEE
#cepatorder
#theShakleeEffect
#vivix
#naksegarkanmata
#nakcantik
#naksihat
#kesedaran
#kesayangan
#uthm
#utm
#PARITRAJA
#batupahat
#labis

Trusted Distributor, Kuantan (@shaklee_by_lynnn)

Haii gaisss! Siapa yang dah bingung dengan jerawat dan parut2 kat muka, tak tahu dah nak pakai apa? Korang boleh traiii repair dari dalam pulak tau, ambil supplement je pun, memang badan kita perlukan vitamin2 tu, bila berkurangan, tu yg jadi masalah macam2.
.
โœ…Vita C
โœ…Vita E
โœ…Esp
.
3 items ni memang terbaik untuk kulit flawless dan hilangkan parut2๐Ÿ˜
.
Untuk order atau pertanyaan,
Whatsapp Lyn
.
.
๐Ÿ“ฒ0199529716
๐Ÿ“ฒ0199529716
๐Ÿ“ฒ0199529716
.
.
.
#shakleebylynnn #shakleekuantan #shakleepahang #shakleemalaysia #shakleemurah #kuantan #codkuantan #lokalah #bazaarpaknil #bazaarkecantikan #moodrepublic #like4like #likesforlikes #likesforfollow #follow4follow #jerawat #jeragat #naksihat #flawless #pregnancy #breastfeeding #instago #instadaily #instashop #sayajualshaklee #umpmalaysia #uitm

Trusted Distributor, Kuantan (@shaklee_by_lynnn)

Terpaksa flawless๐Ÿ˜ฑ Puan ni ambil Vivix untuk turunkan berat badan, kisahnya baru lepas operate tulang punggung dan doktor tak bagi banyak bergerak.
Dah tak banyak gerak, badan pun naik. Ada orang suggest Vivix, puan ni try la. Tup tup terpaksa flawless pulak dah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Untuk order atau pertanyaan,
Whatsapp Lyn
.
.
๐Ÿ“ฒ0199529716
๐Ÿ“ฒ0199529716
๐Ÿ“ฒ0199529716
.
.
.
#shakleebylynnn #shakleekuantan #shakleepahang #shakleemalaysia #shakleemurah #kuantan #codkuantan #vivixshaklee #lokalah #bazaarpaknil #bazaarkecantikan #moodrepublic #like4like #likesforlikes #likesforfollow #follow4follow #jerawat #jeragat #naksihat #flawless #pregnancy #breastfeeding #instago #instadaily #instashop #sayajualshaklee #umpmalaysia #uitm

TRUSTED SELLER (@detox.foodrink)

Feeling a bit gassy? Overwhelmed by fatigue?
Need to recover your shapely figure after giving birth?
Or perhaps you would like to improve your sexual prowess?

Thereโ€™s a #warisanturmericjuice for you!
Thereโ€™s no time like the present to start your jamu routine, as prolonged regular use is advised for the most effective results in curing almost any bodily ailment.
Perhaps youโ€™re feeling just fine? You should still have a daily dose of jamu for prevention of cancer, liver cleansing and taming your inner free-radicals.

Kindly contact us to place your order today ๐Ÿ˜Š 0196442903

#wtjuice
#sayajual #jamu #jamuairkunyit
#jamuhomemade #homemadejamu #agendiperlukan #bazaaronline #naksihat #nakcantik #ikutcarakita #gombak #promosi #turmericjuice #wtjfacts #temukunci #dalampantang #kulitflawless #senggugut #masalahperiod

You Can Loss Weight From Home (@coach.amirul)

Banyak kelebihan bila kita diet antara dari segi kesihatan dan hubunganโ€ผ๏ธ
.
Siapa yang tak suka makan, saya pon suka . tapi jika kita makan berlebihan boleh menjejaskan kesihatan Kerana makanan yang kita makan mempunyai terlalu banyak gula, garam dan lemak yang boleh mendapat pelbagai penyakit kronik..ini boleh membuatkan hubungan dengan keluarga terjejas kerana menghabiskan masa dengan berubat.โŒ
.
Kurang permakanan berlemak, gula, dan garam.. lebih makan makanan yang berkhasiat seperti buah-buahan.โœ”๏ธ
.
Pendaftaran program wlc online musim 18 masih buka terhad kepada kepada 40 peserta.โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.

#teamnickhinhussien
#onlinecoaching

coach amirul +60174870281

#coachamirul #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #tipskurus #jomkurus #mytransformantion #tipsdiet #kurus #slim #herbalife #herbalifenutrition #herbalifediet #21dayshakechallenge
#fitness #herbalifeshake #weightlossfast #sayanakkurus #gemukisawesome #jomkurus1malaysia #coachherbalife
#turun5kgsebulan
#maintainweight
#ktac
#akunakkurus #naksihat
#caradietbetul #misikurus

SAL JEFRI (@sal_jefri)

KHASIAT KACIP FATIMAH
.
Herba kacip fatimah boleh diamalkan perempuan bujang dan yang sudah berkahwin kerana khasiatnya dapat membekalkan tenaga kepada tubuh manusia.
.
Kacip Fatimah mengandungi elemen antioksidan dan phytoestrogen yang mana kedua-dua elemen ini mampu memberi manfaat bukan sahaja kepada wanita tetapi juga lelaki.
.
Antara kebaikan kacip fatimah ini ialah :
.
1.Mencegah pembiakkan sel kanser

2. Memantapkan tisu yang memerlukan hormon estrogen

3. Mengukuhkan struktur tulang melalui penyerapan jisim tulang.
4. Melewatkan proses penuaan.

5. Masalah keputihan.
6. Masalah angin kerana ianya anti-flatulence iaitu membantu membuang angin berlebihan di dalam badan.

7. Melancarkan proses kelahiran bayi.

8. Mengembalikan kecergasan selepas bersalin.

9. Membantu dalam pengecutan rahim

10. Melangsingkan badan dengan membantu dalam menegangkan otot-otot.

11. Merangsangkan pengeluaran hormon yang dapat melancarakan perjalanan darah dan kitaran haid wanita sekaligus mengurangkan sakit senggugut ketika haid.

12. Mengurangkan simptom sakit buasir, penyakit sendi dengan membaikpulihkan peredaran darah sekaligus mengurangkan kesakitan di sendi dan otot.

13. Gonorrhea dan cirit birit.

14. Menyeimbangkan hormon dalam badan dan mengatasi masalah depresi selepas bersalin serta menambahkan tenaga dan kecergasan badan.

15. Mengembalikan rambut yang sudah rosak
.
Banyakkan kebaikannya semua ini dalam satu kotak COFFEE MONATOX. . .
Pm/whatsapp ๐Ÿ“ฒ0192407170

#Dms360 #Dmsone
#coffemonatox
#BillioairesGroup #JSEmpier #nakcantik #nakkurus #naksihat #bazarpaknil #sal_0192407170 #agen_dropship_diperlukan

Rahsia Sihat Cantik (@vitamin_shaklee_bysal)

VIVIX PENAWAR GOUT
.
.
Kesian kat suami dan ayah kita, kaki dan jari bengkak kalau silap makan. .
.
Makanan favorite seafood tapi tak boleh nak makan. Nak tolong macamana lagi? .
.
Boleh kalau nak tolong, tolong belikan Vivix untuk diorang ๐Ÿ˜ƒ
.
.
Apa salahnya melabur sikit untuk orang yang kita sayang. Kesihatan lebih penting dari wang ringgit. .
.
Kita kan anak dan isteri yang baik ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Jom Sal tolong anda. Contact je Sal bilaยฒ masa ya 013-7144847 - save no Sal tau ๐Ÿ˜‰
.
.
#vivixshaklee #penawargout #sakitgout #promosishaklee #promosivivix #freemembership
#shakleemalaysia #shakleeputrajaya #putrajaya #healthiswealth #naksihat #sayangsuami #sayangayah #antioksidan #asidurik #sayajualshaklee #kedaishaklee #agenshaklee #pengedarshaklee #trustedseller #kedaionlineshaklee #shakleebest #instafamous #terapiinstagram #bazaarpaknil #bazaaronline

Coach Kurus|Slim|Fit|Sihat (@coach_nurulami)

| NAK RASA BETAPA SYOKNYE JADI KURUS & FIT ??? |

Woot!woot!woot!
.
Kami sgt excited nak announce tentang #teamsyoknyekurus kepada semua coachee & followers kami !!!!!!! โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜„ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Pelbagai aktiviti, sharing tips, live video dan macam2 lagi yang dikongsikan oleh coach2 yang berpengalaman lebih 8 tahun dlm coaching orang jadi kurus & fit.
.
Kenapa perlu stress kalau bole enjoy dan syoknye kurus !!!
.
It's a MOVEMENT,
It's a TEAMWORK !!!
.
Mudahnya KURUS bila ada COACH!
.
LOSE YOUR FAT, KEEP YOUR MUSCLE !!!
.
Coach Ami 017-265 6673
Coach Nurul 013-311 6180
.
#coachAmi #coachNurul #jomkurus #nakkurus #kuruslepasbersalin #naksihat #sihat #cantik #herbalifenutrition #herbalifemalaysia #coachherbalifemalaysia #WEIGHTLOSSCHALLENGEONLINE #cabaranturunberatbadan #cabarankurus30hari #tipskurus #kurus #teamcoachingnurulami #gemukisawesome #mytransformation #tipsdiet #slim #herbalife #herbalifediet #21dayshakechallenge #herbalifeshake #weightlossfast #sayanakkurus #azam2017 #jomkurus1malaysia

(@shaklee.by.suhaila)

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.
Moga hari ini lebih baik dari hari semalam.

Terdengar kata2 motivasi>> "Jangan biasa bermalasan.khuatir sifat malas akan menjadi karakter kita." Moga kita selalu berusaha untuk yang lebih baik di dunia dan di akhirat sana.

Any pertanyaan tentang supplemen shaklee boleh hubungi saya 0163717694 (suhaila)

#shakleejohor #shakleebysuhaila #shakleekulai #shakleetampin #vitaminc #kulitputih #nakcerah #naksihat #kurus #kulitkusam #hilangjerawat #hilangparut

yanadiyana_Shaklee 01136510956 (@bestsupplementsbyyana)

Your Beauty & Health Consultant
Yana Diyana +601136510956

#yanadiyana_shaklee

KENAPA KALSIUM SANGAT PENTING BAGI IBU HAMILโ“
Kekurangan pengambilan kalsium boleh menyebabkan komplikasi semasa meneran saat-saat melahirkan anak. Lebih buruk, kesannya akan berterusan sehingga usia tua. .
Jom kita tengok khasiat Ostematrix ni kepada ibu hamil ๐Ÿ”นUntuk kekuatan tulang sebab nak menanggung berat bayi secara fizikal
๐Ÿ”นUntuk pembekuan darah
๐Ÿ”นMenstabilkan transmisi impuls saraf
๐Ÿ”นMerehatkan otot sewaktu berlaku kontraksi
๐Ÿ”นMengelakkan kekejangan ketika proses bersalin
๐Ÿ”นKalsium yang sedia ada ibu akan diserap bayi semasa ia membesar teritama dalam pembentukkan tulang
๐Ÿ”นKegagalan mengantikan kalsium yang diserap oleh bayi boleh menyebabkan ibu hilang gigi ketika usia muda
๐Ÿ”นWalaupun menyusukan anak, ibu perlu teruskan kalsium.. bukan berhenti dari ambil kalsium..bagi mengekalkan kadar kalsium dalam badan
๐Ÿ”นMerehatkan otot yang mengecut semula ketika haid
๐Ÿ”นIbu hamil berisiko hadapi osteoporosis jika gagal ambil kalsium
.

#ostematrix#ostematrixshaklee#ostematrixshakleemurah#kalsium#ibuhamil#sayajualshaklee#sayajualmurah#shakleehargaahli#shakleehargastudent#shakleehargamurah#shakleelover#shakleeeffect#naksihat#shakleetermurah#shakleeputrajaya#shakleeterbaik#shakleesihatcantik#shakleemurahmalaysia#shakleemurah#shakleeoriginal#shakleemurahcarisaya#shakleekluang#shakleemalaysia#shakleeberkesan#shakleebestprice#codshakleeputrajaya
More...