Coach Fit Weight Loss WLC on9 (@coach5it)

Yes tips daripada @kevinzahri ni mmg membantu. Tetapi daripada semua tu apa yg penting ialah disiplin dan istiqamah. Kalau diet 2, 3 hari je lepas tu putus asa, memang takkan jadi punya.

2017 mesti ramai yg dah pasang niat baru nak kurus atau nak fit, hari ni dah 25 Februari, masih belum terlambat✌️✌️😊
.
Coach Fit
@coach5it
dm atau whatsapp
019-6693612
.
.
.
#CoachFit #weightloss #kurus #tipskurus #jomkurus #nakkurus #nakkuruscepat #produkkurus #diet #tipsdiet #dietkurus #dietatkins #atkins #sihat #jomsihat #naksihat #penggemuk #freeletics #nutrition #jk1m #wlconline #coach #seluarbesar #bajubesar #herbalife #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #igerskl #igersselangor #vscomalaysia

Nhk Reelaxstore (@nhkreelaxstore)

Bila lawas membuang, penghadaman mudah, badan pun akan jadi ringan. Lepas tu jangan terkejut bila kulit pun makin berseri, dan badan makin sihat tau 😝
.
.
Tak pernah makan chia seed?
.
Jom order dengan cikNaz ..😍
.
.
Wassap ke 0148534990
#chiaseedpenang #chiaseedmurah #silerachiaseedpenang #naksihat #nakkurus #nakcantik #taburtaburkurus #dietsihat #jomkurussihat #slimfit
#silerachiaseed
#silerateam #dietsihat #kurusselamat
#chiaseedmalaysia #chiaseedsabah

RUNNING.EATPLAN.WEIGHT LOSS (@4g_fit)

Cuba kita tengok balik apa yang kita makan sebelum dan selepas bersenam... Kita bersenam dah macam atlet...tapi badan masih tak turun dan tak ade potongan... Jadi betulkan balik...apa yang kita makan sebelum dan selepas bersenam...
.
Nak sihat..Nak kurus
.
Follow me for transformation
.
Coach 4G : +6013-6796799
.
Jom join WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE

Pendaftaran Program Weight Loss Challenge musim 19 dibuka..
.
#4g_fit #teamnickhinhussien #weightlosschallengeonline #naksihat #nakkurus #onlinecoach #fat2fit #run4fun

TRUSTED SELLER (@detox.foodrink)

Feeling a bit gassy? Overwhelmed by fatigue?
Need to recover your shapely figure after giving birth?
Or perhaps you would like to improve your sexual prowess?

There’s a #warisanturmericjuice for you!
There’s no time like the present to start your jamu routine, as prolonged regular use is advised for the most effective results in curing almost any bodily ailment.
Perhaps you’re feeling just fine? You should still have a daily dose of jamu for prevention of cancer, liver cleansing and taming your inner free-radicals.

Kindly contact us to place your order today 😊 0196442903

#wtjuice
#sayajual #jamu #jamuairkunyit
#jamuhomemade #homemadejamu #agendiperlukan #bazaaronline #naksihat #nakcantik #ikutcarakita #gombak #promosi #turmericjuice #wtjfacts #temukunci #dalampantang #kulitflawless #senggugut #masalahperiod

Losyen Kurus Multi-fungsi (@produkkurus_nasuha)

MEMANG PUAS HATI
DULU M
SEKARANG S

Ramai yg dah kata
Losyen SC ni
Berjaya bantu mereka
Slimkan sampaikan
Boleh pakai semula
Saiz lama mereka yg lebih kecil!

Dah mula risau saiz baju raya susah nak dapat?
Boleh la cuba2 sapu Losyen SC
Yang melebar boleh slim kembali πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Jom Wassap ke 0178807776
Atau tinggalkan komen korang
Kat bawah...nanti suha whatsapp ye.. #sejuk #nakkurus #taknakgemuk #masalahkulit #masalahberatbadan #kulitsehat #slim #slimerecipe #slimmingworldtargetmember #naksihat #produkkesihatan

TRUSTED SELLER (@detox.foodrink)

Ha! Kakak2 πŸ‘§kat luar sane tu meh baca ni!πŸ“š Dah xyah dok risau2 smpi terkeluar tanda soal ❓❓ bnyk kat atas kepale tuπŸ’­ pasal homemade jamu ni ..jom kita rungkaikan πŸ˜‰πŸ˜‰ segala misteri.πŸ™ŠπŸ™Š. βœ”οΈLps tu whatsapp (0196442903)sy laju2 πŸ’¨ biar sy pos 🚘 smpi dpn rumah 🏑

Ramai customer
#homemadejamu #warisanturmericjuice
risau, kunyit akan mempercepatkan menapous, kunyit xelok diminum setiap hari.
Ok homemade jamu "Warisan Turmeric Juice " bukan air kunyit semata2, ia adalah campuran beberapa jenis herba. Ramai orang tidak tahu khasiat di sebalikΒ  kunyit ni. Aii nak share sikit antara-antara khasiat cik kunyit kita ni.

Berikut adalah beberapa kajian tentang khasiat kunyit:

1. Penghalang bengkak dan sakit-sakit pada otot, tulang dan sendi

2. Antioksidan semulajadi-mencegah penuaan

3. Mampu melawan kanser

4. Kunyit membantu meningkatkan fungsi otak dan memori

5. Membantu mengatasi penyakit jantung

6. Mengurangkan Risiko Alzheimer

7. Mengurangkan Risiko dan MengubatiΒ  Diabetes

8. Mengatasi Kolestrol Jahat (LDL) Dalam
Β Tubuh

9. Melancarkan menstruasi atau haid

10.Menyembuhkan pigmentasi yang disebabkan oleh paparan sinar matahari. Membersihkan kulit wajah, membuat kulit Anda bersinar, dan warna kulit cerah.
Kecantikkan dalaman & luaran wanita😍

Wa πŸ“±0196442903

#sayajualjamu #sayajualonline #beautieruleqaseh #jamufresh #jombeli #jomsihat #uia #iium #dalamanwanita #airkunyit #jamu #warisanturmericjuice #giantbatucaves #jamukencur #jamuairkunyit #onlinemalaysia #jombeli #nakcantik #naksihat #murah #vendorgombak

Ayusajahatini Ahmad (@ayusajahatini)

Alhamdulilah...purple smoothie (Blueberry +green apple+beetroot+carrot+oats+plain water)

#ilovesmoothies #purplesmoothie #freshjuice #jomamalmenusihat #menusihat #naksihat

monstalab.fit.my (@monstalab.fitmsia)

Hai semua 😊
.
[When you want to give up REMEMBER whey you started]
.
Jom semua dapatkan MonstaFit!!! πŸ’ͺ
.
"When u want something, u have to do something"
.
πŸ“žWhatsapp or call
018-6689823/011-52600030
πŸš— Hari2 POS/COD (area kl)

#monstalab #monstafit #monstaflush #nakkurus #nakcantik #naklawa #naksihat #nakputih #sitisarahraisuddin #shuibsepahtu #2017 #2016 #jomkurus #wheyprotein #slim #fit #fitness #gym #gymlife #workout #workoutmotivation

Ahmad Haikal (@syabab16)

SABTU | 6.24AM
.
Pagi ni keluar awal di simpang seawal 5.45am untuk menunggu bas untuk ke SMIT. Tapi, sekarang baru ada bas. Masa yang banyak terluang tu aku isi dengan melihat ciptaan Allah. Langit seperti biasa, masih gelap dan matahari kurang kelihatan. .
Sekitar jam 6.15 macam tu, ada seorang makcik berpakaian sukan dan berkasut sukan berjoging sendirian. Aku pun melemparkan senyuman kerana dia limpas di depan ku. .
Ini benda yang tidak biasanya aku lihat. Tapi mama ku pernah cerita tentang makcik ni.
.
Sebenarnya keluar 6.45AM di simpang untuk tunggu bas bukanlah terlalu awal. Aku dan adikku biasanya menunggu bas pada waktu sekolah 6.35 atau 6.40.
.
Kalau kami awal, kami akan nampak seolah-olah lembaga putih berlari. Itu sangkaan pertama. .
Setelah meneliti, rupanya seorang pakcik guna jubah berjogging bersendirian. Boleh aku katakan selepas subuh dia terus berjogging. .
Panjang lebar aku ceritakan. Takkan tiada ibrah kan. .
Ibrahnya, 2 orang insan yang sedar bahawa pentingnya mengekalkan stamina badan. Jogging benda yang simple. Tapi, kita susah mau buat sebab mindset "simple" tu. Rasa susah nak buat. Mindset tu dan kesedaran yang kurang tu lah yang buat penyakit sebenarnya. Virus utama tu. Saya pun jarang jogging. Tapi saya selalu round satu sekolah sampai berkeringat sbb nak pastikan pelajar patuh peraturan. πŸ˜‚πŸ˜‚ So, mari berjogging. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ
.
Sekian, #ilhampagi . Kesedaran gaya hidup sihat. Badan Sihat Minda cerdas . :) #tips #naksihat #jogging

Agen SILERA Chia Seeds Penang (@kak.sha_silera)

Esok cuti.

Ade budak tu tak reti nak tido lagi. Nampak mama nye standby chia seed untuk pos esok, laju je kata nak senyum (nak suruh tangkap gambo le tuu)
Hai la anak :D

Ok, siap semua. Dah boleh tido dengan lena.
.
Oh yee, ada yang menyelit order chia seed Silera, wassap kak.sha terus ye.esok kena pos sebelum jam 11 pagi.ari isnin in shaa Allah sampai kat tangan.
.
COD : penang island
FREE COD : Farlim, air itam dan kawasan berdekatan :)
.
.
Good night uolss :* #silerachiaseed
#chiaseedpenang
#agensilerachiaseed
#taburtabursihat

kopihijaualana (@kopihijaualana.selangor)

β˜†TESTIMONIAL CUSTOMER β˜†
.
.
Repeat order sekotak lagi sebab dapat turunkan berat badan 3kg dlm masa terdekat. Happy sgt!!!!
.
.
KOPI HIJAU ALANA KEBABOOOOOOM πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯
.
.
.
Sedapnyaaaaa! Perut asyik FULL je ni.
Mcmni mmg bole kurus laaa 😍😍😍😍
.
. β˜•οΈβ˜•οΈβ˜•οΈβ˜•οΈβ˜•οΈβ˜•οΈβ˜•οΈβ˜•οΈβ˜•οΈβ˜•οΈ
βœ”οΈchia seed. βœ”οΈhabbatusauda.
βœ”οΈsusu kambing.
βœ”οΈcoffee arabica

Kebaikannya :
〰️ meningkatkn metabolisma bdn
〰️ merawat masalah senggugut / haid tidak teratur
〰️ menurunkan berat badan 〰️ membakar lemak dgn cepat
〰️ melawaskan sistem penghadaman +60174519177 .
.
🚚 Bangi, Cyberjaya, Putrajaya 😊
.
.
#kopialana #kopi #kopihitam #kopihijau #kopihijaudiet #kopihijauoriginal #sayajualkopi #kopihijaubangi #kopihijauputrajaya
#kopihijaucyberjaya #bangi #sayajual #putrajaya #cyberjaya #kurus #maharajalawakmega2017 #nakkurus #naksihat #makanansihat #minumsihat #kesihatan #salamjumaat #1malaysia #malaysiakini #islamis1stclass

SHAKLEE by Yusni❀️SID953869 🐳 (@vitamin.useny554)

TAWARAN HEBAT & TERHAD

Biasa orang panggil PIL KALSIUM SHAKLEE. Untuk Saya sendiri Ostematrix teman paling SPECIAL. Setiap malam WAJIB ambil 4 biji. Kesannya esok pagi badan akan lebih CERGAS DAN BERTENAGA.
Kandungan dalam Ostematrix:
β€’ Kalsium (1000mg) - Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah diserap
β€’ Magnesium (400mg) - Bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang & menguatkannya
β€’ Vitamin D (400IU) - Merangsangkan penyerapan kalsium
β€’ Boron - Bantu dalam metabolisme tulang
β€’ Mangan, tembaga & zink - Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang .
.
Manfaat Ostematrix: β€’ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
β€’ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
β€’ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
β€’ Mengurangkan stress
β€’ Menstabilkan tekanan darah
β€’ Melegakan sakit ketika haid
β€’ Membantu dalam masalah gastrik
β€’ Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
β€’ Mengurangkan risiko praeklampsia
β€’ Membantu mengurangkan sakit belakang
β€’ Mengurangkan risiko osteoporosis
β€’ Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
β€’ Membantu melegakan sembelit
β€’Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
β€’ Membantu mengurangkan masalah kolestrol
β€’ Menggalakkan kulit yang cantik
β€’ Melegakan sakit-sakit sendi
β€’ Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
β€’ Membantu melembutkan najis
β€’ Membantu mengatasi migrain
β€’ Membantu masalah buasir πŸ‘‰ YUSNI
πŸ“² 0126608037

#yusnishaklee0126608037
#shakleeismypassion
#mencegahlebihbaikdarimengubati
#kesihatanadalahhartatidakternilai
#shakleeostematrixpromo
#fitmalaysia
#naksihat

events space : frozen yogurt (@liylinstudio)

Sporting kakaks 😍
Funtime with Coach @iamnurulbam utk sesi #aerobics Jumaat 830mlm tadi πŸ’ƒπŸŽŠπŸ’ƒπŸŽŠπŸ’ƒπŸŽŠ Tq ladies for all ur smngtz and sweatz ⚘⚘⚘ #kelasaerobicmuslimah
#kelasaerobic
#jomaerobic
#kelabfitnessmuslimah
#bk5
#bk5a
#bandarkinrara
#aerobicclass
#liylinstudio
#nakkurus
#naksihat
More...