FOLLOW UTK KONSULTASI PERCUMA (@qiulicious)

MAKCIK..PLEASE BG TAU KAMI YG MAKCIK TAK BUAT BOTOX๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป
.
Ape dah jd ni? Makcik xoperate muke kan? Kenapa lain sgt ni makcik?๐Ÿ˜‚
.
Kami panggil makcik sbb dia sendiri yg suke bahasekan diri die makcik..kami professional dan mmg kami akan address semua customer2 kami "cik/pn"..tp dia special..mesra katanya..๐Ÿ˜
.
Xsampai sebulan dia kata.."ni makcik pakai sikit ja"๐Ÿ‘๐Ÿป serasila makcik pakai CHARMS ni..sblm ni hbs SUNBURN muke makcik sbb makcik suke jalan TGH PANAS๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ..
.
Skrg susah nak SUNBURN sbb CHARMS ni perelokkan SUNBURN makcik hr tu..pahtu tak sunburn dah skrg..ELOK JA PAKAI X CAIR LELEH pun๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Sayang makcik ketat2 tau๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
So siapa yg masih xcuba Wajib cuba na..ADA PROMO HANG LI PO skrg ni..ADA PLK GOLD BAR CONTEST๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Charms ni baik hati betul la๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Dah mai pakat WHATSAPP kami cpt nak tau apa promo2 best gile๐Ÿ‘๐Ÿป .
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014.931.6704

Lps beli isi borang ni nah๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ‘‰๐Ÿปhttps://goo.gl/forms/okqeTMGrkFPAnN4G2
.
#charms #charmstarglow
#starglowscrub #charmsfoundation #charmscleanserandmakeupremover #berusfoundationlembut
#foundationsetandingkualitiantarabangsa #teamiffabeautyshop #naturalproduct #jomcantiksemulajadi
#misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday
#stokisshahalam #visitmyig
#agenshahalamcharms
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #nona #lofattah #surihatimrpilot

FGWALET & CHIA SEEDS (@fgwalet_agent)

Assalamualaikum dan selamat tengahari. Good news untuk sesiapa yg nk order FGWALET DAN CHIASEED di sekitar kawasan terpilih๐Ÿ‘† jom wsap segera 018-3648220, kite nk restok kat office @fgwalet then terus COD๐Ÿš—๐Ÿš—. Yang penting inform awal2 ye untuk memudahkan proses delivery nnti๐Ÿ˜
Hari KHAMIS-SABTU (19hb-21hb JANUARI 2017)
Fgwalet =RM168 (75mlx6bottles)
Chiaseed =RM25(200gram)
#birdnest #sarangburung #puresarangburung #naturalproduct #halalproduct #fgwaletselangor #fgwaletgombak #fgwaletbyfouziahgous #fgwaletterengganu #malaysianproduct #eatclean #letthebestnaturalinyou #zeechiaseeds #chiaseedterengganu #chiaseedkotabharu #growhealthyandglowtogether #fouziahgous #poslajumalaysia #poslaju #unisza #umt #uia

FOLLOW UTK KONSULTASI PERCUMA (@qiulicious)

Harini keknis dapat order CHARMS FOUNDATION.. before ni adik ni dah pakai CLEANSER & LASER SCRUB..ni nak try foundation pulak..MELAMPAU kan charms ni!! buat kita rasa nak guna semua laaa barang2 dia sebab best sangat!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Alang2 dah cerita pasal foundation ni, keknis belanja satu feedback dari customer..bukan parut jerawat je bole cover, parut chicken pox pun bolehhhh!! keknis paling suka part kawan tanya pakai apa?? alahaiii gembira deknon.terserlah kecantikan dekat muka tu bila tepek foundation ni..siapa tak suka cantik kan!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak sembang, Nak consult, Whatsapp je keknis ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“ฑWhatsapp +6014.931.6704
๐Ÿš—COD kota kemuning & shah alam

#charms #charmstarglow
#starglowscrub #charmsfoundation #charmscleanserandmakeupremover #berusfoundationlembut
#foundationsetandingkualitiantarabangsa #teamiffabeautyshop #naturalproduct #jomcantiksemulajadi
#misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday
#stokisshahalam #visitmyig
#agenshahalamcharms
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #nona #lofattah #surihatimrpilot

positive.feedback.yg.berlambak (@kdoll_beautyshop.co)

Ramai tak caya, mesti anda pun sama kan, kena caya la pasal kalau bukan kerana Kdoll, pasti xmcm ni.๐Ÿ˜ lekaih whatsapp 0182422214 utk order.Harga mesti Rm100 ni,tak murah lagi.Rm90 serius tak...murah lagi..Nk tau harga jom ws sis laju2 ye๐Ÿ˜‰
.
Kdoll mampu merawat:-
1.Kulit Kusam
2.Jerawat
3.Jerawat
4.Pigmentasi kulit
5.Resdung

Tak percaya?cubalah sendiri, whatsapp 0182422214 utk order.
#flawless #naturalproduct #uia #upm #usim #uitm #upnm #hipster #asyallie #goblin #koreanlook #bts #exo #hwarang #originalproduct #malaysia #fifa #healthyskin #pinkish #produkkecantikan #bazaarpaknil #kdollbeautyskincare #kdoll #bebasjerawat

positive.feedback.yg.berlambak (@kdoll_beautyshop.co)

Ramai tak caya, mesti anda pun sama kan, kena caya la pasal kalau bukan kerana Kdoll, pasti xmcm ni.๐Ÿ˜ lekaih whatsapp 0182422214 utk order.Harga mesti Rm100 ni,tak murah lagi.Rm90 serius tak...murah lagi..Nk tau harga jom ws sis laju2 ye๐Ÿ˜‰
.
Kdoll mampu merawat:-
1.Kulit Kusam
2.Jerawat
3.Jerawat
4.Pigmentasi kulit
5.Resdung

Tak percaya?cubalah sendiri, whatsapp 0182422214 utk order.
#flawless #naturalproduct #uia #upm #usim #uitm #upnm #hipster #asyallie #goblin #koreanlook #bts #exo #hwarang #originalproduct #malaysia #fifa #healthyskin #pinkish #produkkecantikan #bazaarpaknil #kdollbeautyskincare #kdoll #bebasjerawat

positive.feedback.yg.berlambak (@kdoll_beautyshop.co)

Ramai tak caya, mesti anda pun sama kan, kena caya la pasal kalau bukan kerana Kdoll, pasti xmcm ni.๐Ÿ˜ lekaih whatsapp 0182422214 utk order.Harga mesti Rm100 ni,tak murah lagi.Rm90 serius tak...murah lagi..Nk tau harga jom ws sis laju2 ye๐Ÿ˜‰
.
Kdoll mampu merawat:-
1.Kulit Kusam
2.Jerawat
3.Jerawat
4.Pigmentasi kulit
5.Resdung

Tak percaya?cubalah sendiri, whatsapp 0182422214 utk order.
#flawless #naturalproduct #uia #upm #usim #uitm #upnm #hipster #asyallie #goblin #koreanlook #bts #exo #hwarang #originalproduct #malaysia #fifa #healthyskin #pinkish #produkkecantikan #bazaarpaknil #kdollbeautyskincare #kdoll #bebasjerawat

Nadzirah Md Sariff (@nadzirahsariff)

Camne nak guna sabun ni? Semudah A B C je. Tapi disyorkan letak dalam bekas yg ada lubang supaya air tak bertakung ye, nanti sabun cair๐Ÿ˜‰

Untuk sebarang pertanyaan atau order boleh boleh contact
Nadzirah
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134303501

#MJInspiration
#lovelymj
#simplyelegantmj
#MaryJardin
#OrganicSkincare
#NaturalAndSafe
#EMJE
#sayajual
#naturalproduct
#sayajualmurah
#maryjardin
#beautytips
#beauty
#skincare
#terapiinstagram

Bundy The Barber (@bundygrooming)

Bundy Clay ๐Ÿ’ˆNew Zealand made, Cruelty free, Washes out with water. Creates a natural matte finish that will last day and night. This product was developed for any stye and can even thicken the appearance of thin and receding hair. It will style and shape naturally , creating dry, messy textured looks or volume and fullness #bundyclay #bundythebarber #crueltyfree #naturalproduct #veganproduct #hairproduct #hairstyle #stylingclay #veganhaircare #nzbarber #nzmade #newzealandmade #hairstyles #fashionblogger #hairfashion #menshaircare #menshairproducts #barberlife #mensfashion #mensstyle #kidshair #kidshairproduct #womensfashion #womenshair #barbermade #hairperformance

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM107
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
COMBO MAGIC JELLY + LCC
.
MAGIC JELLY
Multipurpose Aloe Vera Gel (For Beauty & Health)
Kegunaan utk :
Jerawat, kulit berminyak, parut, blackhead, bibir kering, serum bulu mata bg pjg & lebat, pelembab kulit, kulit kusam, buat muka glowing, kelemumur, rambut gugur, luka, gigit nyamuk, melecur kene minyak panas, sunburn, kulit kering, eczema, kulit sensitive, ruam lampin (bayi) , ruam susu (bayi) dan BANYAK LAGI KEGUNAAN.
.
Click sini utk testimonial --> #MagicJellyTestimonials . .
LOVERA COMPLETE CLEANSER
Pencuci Muka 5-in-1
KEBAIKAN PENCUCI MUKA 5 dalam 1
1. Membersihkan liang rongga tersumbat akibat habuk & minyak berlebihan (UNCLOG PORES)
2. Membunuh kuman jerawat & mengurangkan bengkak (KILL PIMPLES)
3. Menghapuskan kulit kusam dan menukarnya ย kepada kulit baru yang glowing pink pink di pipi. (GLOWING NEW SKIN)
4. Melembabkab kulit secara mendalam (INSTANT HYDRATION)
5. Melambatkan proses penuaan kulit & melindungi kulit drpd radikal bebas (ANTI-OXIDANT)
.
________________________________
.
Baca Ribuan Testimonials di sini ๐Ÿ‘‰ @Lovera.Testimonials

#MagicJellyTestimonialsย 
#LCCTestimonials
#sayajual
#sayajualmagicjelly
#magicjelly
#magicjellymurah
#magicjellyoriginal
#magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips
#loveralovers #loveracompletecleanser
#loveramagicjelly
#loverabeautytips
#loveratestimonials
#loverabestproduct
#aloeveragel
#naturalmultipurposegel
#naturalproduct
#produkmalaysia
#dijaminhalal
#rugitakbeli
#jualonline
#onlineshopmalaysia

Jerawat. Glowing. Selulit. (@fellerabeautykotabharu)

Lepas zohor nanti nak kluar ye?
.
Jgn lupa apply PARFAIT SPONGE foundation !! ๐Ÿค—
.
Foundation by #fellerabeautymalaysia
.
Sekali pakai mesti jatuh chenta ๐Ÿ˜
.
Sebab apa muka akan jadi glowing flawless uolss ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
#teamnhh #fellera #fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #fellerabeautykotabharu #produksemulajadi #naturalproduct #sayajual #sayajualmurah #uitm #bazaarpaknil #skincare

Ingenium Naturals (@ingeniumnaturals)

We know how difficult it is to choose products you're not familiar with... so we simplified things for our new customers. We've created Essentials Value Packs consisting of skincare products we know work best together.... you can find out more about the quality of @ingeniumnaturals #skincareproducts here ๐Ÿƒ http://bit.ly/2k5Df02 ๐Ÿƒ and start collecting#myrewards loyalty points for #freeproducts and #discounts ! ๐Ÿ™Œ Live well! Live healthy! Enjoy the journey! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ #naturalproduct ๐ŸŒฑ#veganproduct ๐Ÿ‡#naturalbeauty #greenbeauty #ecofriendlyproducts #soaps #antiagingserum #smallbatch #madewithloveโค๏ธ #madeincanada๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฆ #livewell #wellness #healthylife #healthychoice #nomorechemicals @ingeniumnaturals ๐ŸŒฟ@the_skn_ure_n ๐ŸŒฟ

Be.solace_mora๐ŸŒนArgan Oil (@be.solace_beauty)

Ni la sebabnya De'Xandra diminati ramai. Bau dia sebijik sama macam yg original tau. Customer Sis Gojes pun ramai dah bertukar kpd De'Xandra sebab bau sama macam original. Mmg puas hati ๐Ÿ˜„
.
๐Ÿ’ซHARGA
1 for RM65
2 for RM120
.
๐Ÿ“ฎ RM8 SM, RM12 SS
๐Ÿš—COD: UPM, UNITEN, IUKL, IOI City Mall, Sri Serdang, Seri Kembangan, Sg Buloh, Damansara, Subang
.
โœจWhatsapp 0194663952
.
#besolacebeauty #DeXandra #DeXandraperfume #DeXandraMalaysia #DeXandraSelangor #DeXandraKL #DeXandraoriginal #DeXandraUPM #DeXandraPutrajaya #DeXandraSerdang #DeXandraSeriKembangan #inspiredperfume #solatfriendly #naturalproduct #perfume #parfum #minyakwangi #wangiankehidupan
.
THIS IS NOT THE RIGHT PLACE TO SPAM

Nurraysa Beauty (@makeuplelawa)

Moisturiser ni sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit yang sensitif,kering dan takda masalah kulit pun boleh pakai! Cause its chemical freee ๐Ÿ˜† yg penting kandungan utamanya adalah ARGAN yg mana ianya sgt elok utk kulit. Moisturiser ni blh dipakai as make up base atau sebelum tidur selepas kita pakai pencuci muka dan toner. Purchase now sementara tgh promo.
Kandungan Nurraysa Argan Moisturiser ๐Ÿ’•

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis, Glycerin, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin Laureth-7, Olea Europae, Olive oil, PythoCellTec Malus Domestica, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Argania Spinosa (Argan Kernel Oil), Sodium Benzoate, Pottasium Sorbate, Fragrance.

Normal Price RM 50
Promo price RM 39
Whatssapp 019 2576435

#sayajual #nurraysabeauty #nurraysa #testimoninurraysa #testimoniarganmoisturiser #testimoniarganoil #makeuptutorial #naturalproduct #moisturiserhalal #halalproduct #wudhufriendly

๐Ÿ’ŸSIHAT CANTIK DGN SHAKLEE๐Ÿ’Ÿ (@sihatcantik.maira)

Alhamdulillah rezeki harini๐Ÿ˜†
.
Pagi-pagi lagi dah mintak tolong encik suami singgah branch. Lepastu terus pos sekali..
.
Kalau nak order apa-apa supplement boleh whatsapp Maira ye :) free konsultasi!
.
Your Health & Beauty Consultant,
Maira 013-2059171
.
#sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleemurah #shakleebatucaves #shakleeselayang #shakleegombak #shakleeum #shakleeselangor #shakleekl #setpantang #setkurus #setcantik #sihatcantik #kurus #jerawat #supplement #shaklee #naturalproduct #skincare

Hermagica (@hermagica.my)

Good morning.
Pagi2 mesti risau bila tengok cermin banyak kuping kepala. ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ Dah macam2 product shampoo saya guna tapiiiii..... Tak perlu risau dapatkan #hermagica tea tree oil sekarang. Masalah scalp selesai.!!!! Normal price RM50
PROMO PRICE RM40

Whatsapp 0125712060
Whatsapp 0125712060
Whatsapp 0125712060

#hermagica #teatreeoil #beautyproduct #skincare #scalp #scar #acne #sensitiveskin #naturalproduct
More...