In Essence (@inessenceaus)

When a hump day headache strikes, we reach for our Headache Relief Roll-On. Including Peppermint, Grapefruit and Rosewood pure essential oils, this blend can be applied to temples, forehead and the back of neck. Have you tried it?

Info Denpasar dan Bali (@infodenpasar)

MENANGKAN HADIAH TUNAI Rp10.000.000 DARI SENSATIAโ€ฆ AYO BERGABUNG DI KONTES SENSATIA EARTHDAY 2017 SEKARANG. Caranya gampang bangetโ€ฆ
.
1. Follow @sensatia_botanicals
2. Upload photo terbaik kamu yang bertemakan โ€œOur Incredible Earthโ€ dengan hashtags #sensatiacontest2017 #sensatia #earthday
3. Tag atau mention 3 teman kamu. (Akun instagram harus merupakan akun Publik)
.
==============================
CONTEST DIMULAI PADA: 22 APRIL (SEKARANG) EARTH DAY 2017
PENGUMUMAN PEMENANG: 19 MAY 2017 - OPENING DAY SENSATIA PEPITO ANDONG UBUD
.
JUARA 1: Rp2.500.000 TUNAI + Sensatia T-Shirt
JUARA 2: Rp1.500.000 TUNAI + Sensatia T-Shirt
JUARA 3: Rp1.000.000 TUNAI + Sensatia T-Shirt
JUARA FAN FAVORITE : Rp. 1.500.000 TUNAI + Sensatia T-Shirt
10 HONORABLE MENTIONS: Rp. 350.000 TUNAI/EACH
.
PERATURAN:
1. Photo boleh berukuran portrait, landscape atau square, tanpa Grid
2. Photo yang diposting harus original dan merupakan karya dari peserta dan tidak mengandung unsur sara, politik dan pornografi. Photo yang diposting tidak boleh melanggar ketentuan umum yang berlaku di instagram.
3. Seluruh pemenang dipilih oleh Sensatia adalah final dan tidak dapat diganggu gugat
4. Karyawan PT Sensatia Botanicals tidak diperbolehkan untuk mengikuti kontes
5. Juara Fan Favorite akan ditentukan dari jumlah likes pada fotonya
6. Sensatia berhak untuk menghentikan kontes pada hal tertentu jika diperlukan
.
Kunjungi toko Sensatia di Jasri Karangasem, Ubud Monkey Forest, Seminyak Village, Bali Collection Nusa Dua, Lippo Mall Kuta, Popular Deli Canggu, Legian Kuta, Supermal Karawaci, Papaya Fresh Gallery, dan 19 MAY PEPITO ANDONG UBUD, dan 27 MAY PLAZA RENON. Find us also on GO-MART ๐Ÿ‘
.
Pic: @sensatia_botanicals ==============================
customerservice@sensatia.com
==============================
#ayodolan #balilocal #travelrack #seminyak #ubud #belanja #sensatiabotanicals #sensatiasoap #infodenpasar #naturalproduct #liburanbali #freestuff #bali #baliyoga #fotokontes #balicili #indotravellers #monkeyforest #kuta #nusadua #femaledailynetwork #balicollection #exploreindonesia #worldbestshot #gogreen #shoppingbali #lippomallkuta

Syma Beauty Skincare๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ (@_.sitinadhirah)

DS kami juga pengguna tegar SYMA BEAUTY SKINCARE โœจโœจโœจ
.
Nak kulit cerah dan gebu seawal 2 MINGGU??
.
Dm/ws sis +60196827137 ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜˜
.
#symabeautyhqco #symabeautyskincarebyhq #kkmapprovedproduct #naturalproduct #jomjadibijak

Fitrah (@furaiha_kedah)

Siapa yang kulit sensitif boleh guna this gel cleanser.After Glow Aqua Cleanser.Normal pun sesuai ya.๐Ÿ˜‰ Clenser ni bebas sls sles tapi digantikan dengan iselux ultra mild. Iselux ultra mild banyak digunakan dalam produk bayi.
Boleh bisik tepi ya kalau nak cuba.๐Ÿ˜˜ #ChepFitrah #FuraihaKedah #furaihaskincare #organic #OrganicProduct #naturalproduct #skincare #hazelwitch #kimchiuntukawak #kedah #MenantiFebruari #CikSerbaTahu #KepalaBatas #Jitra #AlorSetar #KedahOrganicSkincare #AlorSetarOrganicSkincare #FuraihaHabit #abirthofbeauty #cleanser #gelcleanser #organiccleanser #terapiinstagram

PRODUK ORGANIK (@lovera.natureproduct)

Feedback from #loveraprincess (Kesan mungkin berbeza bagi setiap individu bergantung kepada pemakanan, genetik, masalah kulit, hormon, pengambilan ubat-ubatan dan penggunaan product lain)
โ˜„๏ธ
SEMUA HARGA DIBAWAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Magic Jelly (60ml)
๐ŸƒRM70 (exc postage)

Lovera Complete Cleanser (60ml)
๐ŸƒRM40 (exc postage)

Diamont Body Scrub (200g)
๐ŸƒRM85 (exc postage)

Diamont Body Scrub (120g)
๐ŸƒRM60 (exc postage)

Lovera Day Cream (3g)
๐ŸƒRM15 (exc postage)

BB Jelly (30 ml)
๐ŸƒRM45 (exc postage) ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰HARGA PROMO:๐ŸŽ‰ sehingga 30April2017๐ŸŽ† . ๐ŸŽˆMAGIC JELLY RM67(exc postage) . ๐ŸŽˆBB JELLY RM40(exc postage). ๐ŸŽˆDIAMONT BODY SCRUB(120gm) RM55(exc postage)
.

To order: whatsapp only 017-3215662(cik asma') #MagicJellyTestimonials
#ubatjerawat #naturalproduct #natureproduct #mukatakberminyakโ˜„๏ธ

โœจ๐Ÿ’–GIVEAWAY&CONTEST๐Ÿ’–โœจ (@beauty.whitening_nana)

ใƒปใƒปใƒป
Hye JOM SIHAT DAN CANTIK Uolls โ€ผ๏ธ
.
๐ŸŒน๐ŸŒนJom detox dulu tak mahal pun skrg promosi Rm20 je tau ๐Ÿ˜
Rase tak pahit skit pun tau , mcm teh je bau pun wangi gile bau rose lagi ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
Mkn Suplimentโ“Dah injectionโ‰๏ธ
Tapi masih x cerahโ“Haa dlm badan uolls banyak toksin la tu๐Ÿ‘Ž๐Ÿป
.
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒทJOM DETOX ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท . .
๐Ÿ’ Mengurangkan berat bdan anda .
๐Ÿ’ Menghapuskan toksin dlm bdn .
๐Ÿ’ Menyembuhkan luka & radang kulit .
๐Ÿ’ Rawat masalah saraf .
๐Ÿ’Mengandungi vitamin C, karotena dan kumpulan B dan K utk kelenjar tiroid .
๐Ÿ’Mengandungi kalsium yg tinggi .
๐Ÿ’Merangsangkan pertumbuhan tisu & penghasilan kolagen .
๐Ÿ’Awet muda ,melembutkan Kulit ,menghilangkan blackhead dan Mencerahkan Kulit . .
.
๐Ÿ˜˜ws @ dm laju2 ๐Ÿ“ฒ01126906504
๐Ÿ˜˜ws @ dm laju2 ๐Ÿ“ฒ01126906504
๐Ÿ˜˜ws @ dm laju2 ๐Ÿ“ฒ01126906504
.
๐Ÿ’ž๐ŸŒธ๐Ÿ’žPROMOSI๐Ÿ’ž๐ŸŒธ๐Ÿ’ž
โœจ๐ŸŒธโœจ๐ŸŒธโœจRM20โœจ๐ŸŒธโœจ๐ŸŒธโœจ
Add postage RM8SM RM11SS
.
.
#detox #jomdetox #slimmingdetox #boosterwhitening #whiteningmalaysia #suppliment #booster #supplimentmalaysia #kulitputih #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #kapsulmutiara #naturalproduct #organicproduct

โœจ๐Ÿ’–GIVEAWAY&CONTEST๐Ÿ’–โœจ (@beauty.whitening_nana)

.
๐Ÿ’‹KELEBIHAN BOOSTER FOUNDATION SERUM + VITAMIN โ€ผ๏ธ
๐Ÿ’œMeMutihkan kulit muka anda .
๐Ÿ’›Full coverage .
๐Ÿ’œMaterial yg sngat lembut .
๐Ÿ’›Melindungi dr UV, (SPF 50 ).
๐Ÿ’œMesra wuduk .
๐Ÿ’›Membaiki kulit muka rosak dan kusam .
๐Ÿ’œMengecutkan jerawat .
๐Ÿ’›Mengandungi serum dan vitamin A & C ,untuk mencerah dan melembabkan kulit muka anda .
๐Ÿ’œBoleh dibuat tidur - fungsi, jerawat makin kecut dan tdk memblock pori2 anda.
๐Ÿ’›Tahan 3, 4 bulan dan senang di bwak k mane2 .
๐Ÿ’œBoleh pakai pada muka dan tangan .
๐Ÿ’›Produk muslim dan HALAL .
๐Ÿ’œLULUS KKM ๐Ÿ’“NOT170307322K๐Ÿ’“
.
โฃ๏ธBUKAN SEKADAR FOUNDATION BIASAโฃ๏ธ
.
โŒHarga biase Rm120 .
โœ…PROMOSI Rm75 SEKARANG!
.
๐Ÿ“ฎPostage add Rm8sm Rm11ss โ€ผ๏ธ
(Promosi Untuk org terawal shja)
.
โœ…Code 01 - Light (untuk nak kulit putih mcm korea)๐Ÿ˜
โœ…Code 02- Natural (Untuk kulit sawo matang)๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ˜˜ws @ dm laju2 ๐Ÿ“ฒ01126906504
๐Ÿ˜˜ws @ dm laju2 ๐Ÿ“ฒ01126906504
๐Ÿ˜˜ws @ dm laju2 ๐Ÿ“ฒ01126906504
.
#nshhazbeauty #boosterfoundationserumplusvitamin #foundation #foundationserum #serum #plusvitamin #boosterwhitening #whiteningmalaysia #suppliment #booster #supplimentmalaysia #kulitputih #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #kapsulmutiara #naturalproduct #organicproduct

โœจ๐Ÿ’–GIVEAWAY&CONTEST๐Ÿ’–โœจ (@beauty.whitening_nana)

.
โœจ BOOSTER WHITENINGโœจ
๐Ÿ’–Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
๐Ÿ’–Putih sepantas injection .
๐Ÿ’–Tidak ada kesan sampingan .
๐Ÿ’–Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi .
๐Ÿ’–Menghapuskan toksin dlm badan .
๐Ÿ’–Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit .
๐Ÿ’–Mengecutkan jerawat .
๐Ÿ’–Menghilangkan parut hitam yg lame
๐Ÿ’–Kulit menjadi gebu, putih & pinkish . .
๐Ÿ‘‰๐ŸปApa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu .
๐Ÿ‘‰๐ŸปKandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
โœจserbuk mutiara- ๐Ÿ’•untuk glowing kan kulit kita .
โœจpelembap- ๐Ÿ’•untuk elak dari kulit kering .
โœจvitamin B- ๐Ÿ’•memenuhi keperluan asas kulit .
โœจprotein- ๐Ÿ’•bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
โœจsedozen jenis mineral - ๐Ÿ’•untuk makesure kulit kita sihat nampak muda .
โœจamino asid - ๐Ÿ’•untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi. Dah ready nak kulit cantik ? .
.
.
๐Ÿ˜˜ws @ dm laju2 ๐Ÿ“ฒ01126906504
๐Ÿ˜˜ws @ dm laju2 ๐Ÿ“ฒ01126906504
๐Ÿ˜˜ws @ dm laju2 ๐Ÿ“ฒ01126906504
.
โœจ๐ŸŒธโœจ๐ŸŒธโœจRM60โœจ๐ŸŒธโœจ๐ŸŒธโœจ
Add postage RM8SM RM11SS
.
.
#boosterwhitening #whiteningmalaysia #suppliment #booster #supplimentmalaysia #kulitputih #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #kapsulmutiara #naturalproduct #organicproduct

KULITJERAWAT๐ŸŒธBERMINYAK๐ŸŒธKERING (@niza_abdrani)

Part 2:

Harapan Misya menjadi hampa bila wajah peloles n glowing yang diharapkan tidak menjadi!
Malah kulitnya semakin teruk sehinggakan kanak kanak pun mula mengejeknya.
Misya semakin tertekan!! Apakah yang terjadi selepas ini?? Nantikan sambungan episode 3.

#mama_niza #herra_HaunanirezKy #HERRA #BidadariSyurga #GojezzGitu #CantikTanpaKimiaMerbahaya
#flawlesskin #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #gebu #putihgebu #kulitsihat #kulitcerah #kulitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitsensitif #naturalproduct #naturallook #shoppingday #shoppingonline #shoppingtime #shoppingday #shoppingtherapy #isterituanihsan #rinduawak200peratus #testimonicustomer #testimoni #testimonial

ShiKin Hussain @ Mama Rizqi ๐Ÿ’ž (@kumekito_cokelat)

Sales paling tinggi tiap2 minggu untuk Set Trial Pack ni..nak tau kenapa Set Trial ni best ?
.
โค๏ธ mudah untuk dibawa semasa travel
โค๏ธ sesuai dijadikan hadiah untuk kawan2 yg bru lepas bersalin or berpantang
โค๏ธ set yg comel mudah dibawa & disimpan dlm handbeg bila kluar berjalan
โค๏ธ boleh juga jadikan hadiah untuk birthday gift kanak2
โค๏ธ 1 set comel lengkap untuk semua
.
Paling best balm ni menggunakan natural product dr #younglivingessentialoils , 100% selamat .
.
Sesuai dari bayi hingga dewasa. ๐Ÿ˜ƒ
.
Nak info lg details ?
Whatsapp & jom join pre order sekarang! ๐Ÿ˜‰
โ˜ž 012 - 9403630
.
#sayagunasayajual
#scentsynclovers
#therapeuticgrade
#youngliving
#essentialoil
#naturalremedies
#naturalproduct

Ejen Dropship Sutra Nilai (@sutra.nilai)

Untuk area Nilai dan kawasan sekitarnya...boleh contact Hazlin 012-693 1437 jika nak dapatkan produk Sutra ๐Ÿ™‚
.
.
@Regrann from @sutraofficial - What is SUTRA?

SUTRA defines a link between body, mind and soul.

Our simple yet meaningful tagline
"Your Scents of Life" is driven with a clear purpose: Creating a relaxing and well balanced AROMATHERAPY, FRAGRANCE and WELLNESS products for your body and soul need that suits a healthy and modern lifestyle.

SUTRA brand is a powerful and unifying strategy for communicating INNOVATIVE, CARING, TRUSTWORTHY, KNOWLEDGEABLE and FRIENDLY.

www.sutra.com.my

#sutra #aroma #aromatherapy #body #mind #soul #innovative #caring #trustworthy #knowledgeable #friendly #scents #natural #naturalproduct #fragrance #wellness #relaxing #spa - #regrann

PUTIH/GLOWING/JERAWAT/JERAGAT (@herramagic_skinz_tablet)

BAJET ESOK TU LAWALAH! SEKALI NAH!

Tengok feedback customer produk ni semua best-best, kita pun cubalah sebab nak cantik macam dorang

Biasalahkan manusia kadang sifat tak sabar tu lebih tinggi dari KLCC ๐Ÿ˜‚
Bajett harini makan #CandyGorjezz besok tu lawa laa, sekali NAH SUSU BADAN MELAMBAK-LAMBAK, MEMANCUT-MEMANCUT pulak dah, Alhamdulillah rezeki anak

Yang paling best lepas guna #GorjezzCream kulit jadi licin, black head hilang rasa licin ja

Nak Order
Whatsapp

http://www.wasap.my/60175422336
#azurianie
#herramagic_skinz_tablet
#HERRA_Anaqah
#stokisherrataiping
#HERRA
#BidadariSyurga
#GojezzGitu
#CantikTanpaKimiaMerbahaya
#herra_hq
#WhiteningPiteraBar
#SentalSentalGebu
#herragojezzcandy
#herragojezzcream
#herratestimoni
#lokalbrand
#mentormilenia2017
#kurus #glowing #gebu #putihgebu #jerawat #jeragat
#lokalah
#NaturalProduct
#onlineshopmalaysia
#instashop
#onlineseller
#agendropship

Like our page ๐Ÿ‘‡
https://www.facebook.com/azueherrastokis/

https://m.facebook.com/herramagicskinztablet/

PUTIH/GLOWING/JERAWAT/JERAGAT (@herramagic_skinz_tablet)

Cuaca panas dan tidak menentu serta persekitaran tempat kerja kadang kala buat aku rimas, stress dan mengganggu prestasi kerja aku

Bila panas muka berminyak bila berdebu muka jadi kotor dan kering..namun "Lepas sapu krim herra muka dah tak rasa berminyak, pakai pergi kilang kulit muka terasa lembut sampai balik kulit tak kering, bau pun wangi"

Krim yang bagus wajib dikongsi bersama-sama rakan-rakan

Ada yang nak recommend kawan macam customer sis ni?

http://www.wasap.my/60175422336
#azurianie
#herramagic_skinz_tablet
#HERRA_Anaqah
#stokisherrataiping
#HERRA
#BidadariSyurga
#GojezzGitu
#CantikTanpaKimiaMerbahaya
#herra_hq
#WhiteningPiteraBar
#SentalSentalGebu
#herragojezzcandy
#herragojezzcream
#herratestimoni
#lokalbrand
#mentormilenia2017
#kurus #glowing #gebu #putihgebu #jerawat #jeragat
#lokalah
#NaturalProduct
#onlineshopmalaysia
#instashop
#onlineseller
#agendropship

Like our page ๐Ÿ‘‡
https://www.facebook.com/azueherrastokis/

https://m.facebook.com/herramagicskinztablet/

PUTIH/GLOWING/JERAWAT/JERAGAT (@herramagic_skinz_tablet)

Alahan, ruam atau geseran bole menyebabkan kulit kusam lalu meninggalkan tanda dan menjadi punca kulit menjadi gelap

Ia juga bole menyebabkan wanita yang bersuami menjadi kurang yakin bila bersama suami

#GorjezzCream boleh bantu selesaikan masalah cik keti atau cik peha gelap berseri kembali

Jom baca feedback Puan Zue " Zue pakai yang cream tu baru 3 hari, ketiak i dah tak gelap, celah peha pun dah kurang, HUBBY CHEQ YANG HABAQ LAGU TU"

http://www.wasap.my/60175422336
#azurianie
#herramagic_skinz_tablet
#HERRA_Anaqah
#stokisherrataiping
#HERRA
#BidadariSyurga
#GojezzGitu
#CantikTanpaKimiaMerbahaya
#herra_hq
#WhiteningPiteraBar
#SentalSentalGebu
#herragojezzcandy
#herragojezzcream
#herratestimoni
#lokalbrand
#mentormilenia2017
#kurus #glowing #gebu #putihgebu #jerawat #jeragat
#lokalah
#NaturalProduct
#onlineshopmalaysia
#instashop
#onlineseller
#agendropship

Like our page ๐Ÿ‘‡
https://www.facebook.com/azueherrastokis/

https://m.facebook.com/herramagicskinztablet/

hanee_studio โ™ฅ๏ธ (@hanee_studio)

.. Ayam kami:
Diternak hingga tempoh matang dalam persekitaran ladang yang sihat dengan Probiotik.
Raised to maturity in healthy living conditions with Probiotic

Ayam daging yang sihat secara semulajadi tanpa vaksin, tanpa rawatan antibiotik dan tanpa ubat2an kimia.
(a natural healthy farm chicken with No vaccines, No antibiotic treatments & No chemical drugs)

Sembelihan tanpa renjatan
Stun Free slaughtering

Celur tanpa usus
Scalding without intestinal

Wa 010-6272655

#ayamsihat #halal #muslimproduct #novaccines #noantibiotics #nochemicals #healthyliving #kesihatan #naturalproduct #ayamprobiotik #shahalam #naturalbyoomee #kualalumpur
More...