Parfum by Dhiya πŸ’Ÿ Lovera (@cik_ilya_shop)

Mcm pernah nampak kan? Apa nii? Yaa ini la dia nota yg sis guna tiap kali nk pos pasal Magic Jelly Lovera. Apa perlunya nota ni? Why? Kenapa?
.
Ni semua adalah atas tunjuk ajar sis @adylahasnan . Berkat dorongan, tunjuk ajar dan brainwash dr sis adyla, sis tak lah blur2 ayam n slow.
.
Sebab tu orang cakap kalau nk berilmu kena ada cikgu dia supaya tak tersasar. Nota ni penting supaya sis tak ada lah menggagau nak cari bila uolls tanya kat sis nanti. Bukan nya sis igt semua! Huhuhu.
.
Ok lah sis nak sambung tulis nota lagi. Mcm nak exam kan? πŸ˜‰ Apa2 soalan or nak order boleh direct whatsapp sis yaa.
.
To order WhatsApp:
011-3652 2470
011-3652 2470
011-3652 2470
.
#MJNS05-037 #LoveraAuthorisedDistributor #TeamAdylaHasnan #magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitsihat #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #MagicJellySenawang #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM #LoveraNegeriSembilan #LoveraSenawang #MagicJellyNegeriSembilan #MagicJellySeremban #LoveraSeremban

Ayurveda AV Indonesia (@ayurveda.av)

Setiap tanggal 20 Oktober diperingati sebagai hari Osteoporosis Sedunia. Osteoporosis dapat dicegah sejak dini dengan rutin melakukan olah tubuh dan mengonsumsi makanan dan herbal yang menutrisi tulang. Osteoporosis dapat dicegah dengan mengonsumsi kombinasi Ayurveda AV & Alga Series yaitu AV MBJ dan AV Uri K serta Alga Kirei yang mengandung kolagen halal sehingga aman untuk dikonsumsi. Kolagen adalah zat yang menutrisi tulang, persendian, dan kulit yang berfungsi untuk menjaga peremajaan kulit, otot, dan tulang.

#ayurveda #ayurvedaav #ayohidupsehat #herbalproduct #naturalproduct #osteoporosis #hariosteoporosissedunia #worldosteoporosisday #AVMBJ #AVUriK #AlgaKirei #AlgaSeries #Kolagen #Collagen

🌿100% organic & natural (@zukabeauty_bymiera)

Organic Serum Zukabeauty
Ingredients - Virgin Coconut oil
- Olive oil
- Aloe vera
- Vit E
- bahan Organic lain

Kebaikkan serum : - merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
- mencerahkan kulit
- melembab & mensekata kan kulit
- memberi khasiat pd kulit . 🌿ORGANIC SERUM - RM 50.00
.
100% organic ingredient tau ❀️
/
FOR ORDER OR CONSULTATION:-
πŸ“²WHATSAAP MIERA - 0163412819
πŸš—COD - SHAH ALAM/ KLANG/ KUALA SELANGOR/ TANJONG KARANG
🚚 POSTAGE - ALMOST EVERYDAY .
/
#Zukabeauty #Zukabeautyselangor #zukabeautyshahalam #Zukabeautyklang #zukabeautykualaselangor #zukabeautytanjongkarang #organicingredient #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #masker&scrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam

LOVERA KELANTAN,LOVERA MESIR (@anisfarhinlovera)

Btw cuti2 ni kalau korang rajin, korang boleh tgk sndiri testimoni dan tips2 mengenai product @loveramalaysia ni, .
@lovera.testimonials
@lovera.men
@loverabeautytips
@lovera.video
@lovera.faq
@lovera.promo
@lovera.info .
Korang baca sndiri supaya korang pun yakin dengan product kami! Mestilah korang kene yakin dgn product ni barulah korang boleh beli dan cuba kannn?
.
And kalau korang nak cuba, kami ade menjual trial pack brharga RM20 sahaja, kamu akan dpt Lovera Magic Jelly, Lovera Complete cleanser and also BBJellyπŸ’„
.
Yang di Malaysia atau di Egypt semuanya boleh order dgn Anis😊
.
Whtsapp +201125292456 atau dm jeeπŸ˜ŠπŸŒΈπŸ’•
.
#carirezekihalal😊
.
πŸ’–IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
πŸ’›Harga promo - @lovera.promo
.
πŸ’–Cari agent terdekat - @lovera.info
.
πŸ’›Testimonials - @lovera.testimonials
.
πŸ’–Video - @lovera.videos
.
πŸ’›Catalog - @lovera.catalogue
.
πŸ’–Soalan lazim - @lovera.faq .
πŸ’» www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM

🌿100% organic & natural (@zukabeauty_bymiera)

*swipe left*

Lepasni tapayah dah susah2 nak pergi spa habiskan duit untuk steam muka. Lepasni buat di rumah je. Banyak kebaikkan steam muka ni, lagi2 tambah dengan herbal2 organic ni ❀️
Herbal facial steam ni memang bagus sangat untuk kulit,terutamanya untuk bersihkan pori-pori.Siapa yang pernah buat face steam memang kulit akan terasa lembut dan glowing je 😍
.Seminggu sekali sahaja steam muka kita.
Herbal Facial Steam=RM38
Postage=RM8 SM | RM12 SS

100% organic ingredient tau ❀️
/
FOR ORDER OR CONSULTATION:-
πŸ“²WHATSAAP MIERA - 0163412819
πŸš—COD - SHAH ALAM/ KLANG/ KUALA SELANGOR/ TANJONG KARANG
🚚 POSTAGE - ALMOST EVERYDAY .
/
#Zukabeauty #Zukabeautyselangor #zukabeautyshahalam #Zukabeautyklang #zukabeautykualaselangor #zukabeautytanjongkarang #organicingredient #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #masker&scrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam

PUTIH GIGI | PLAK | BAU MULUT (@saya_nak_gigi_putih)

Gigi Putih seawal 4 hari.. wow, nak cuba dapatkan gigi putih dan bersih?
whatsapp link di bio tau

🌿100% organic & natural (@zukabeauty_bymiera)

BEST SELLING COMBO SET : CLAY MASK + COFFEE SCRUB.

Combo set yang paling ramai suka! πŸ‘Coffee scrub Zuka Beauty ni bukan coffee scrub biasa2 tau tapi organic coffee mai terbang jauh dari arabica sebab nak bagi hampa semua organik produk yang terbaikπŸ‘πŸ» 🌸Detox claymask 🌸
- mengecutkan jerawat
- merawat kulit berminyak
- mengecilkan pori
- menanggalkan black/whiteheads
- membuang segala toxin dalam kulit
.
🌸Coffee scrub 🌸
- merawat kulit sunburn
- menghilangkan bekas jerawat
- menghaluskan kulit
- menanggalkan sel2 kulit mati
- merawat bibir gelap
.
πŸƒClay mask-RM50
πŸƒCoffee scrub-RM35
πŸƒSET JIMAT-Kalau uolls beli set combo ni hanya RM75
.
❗️Ready Stock❗️
FOR ORDER OR CONSULTATION:-
πŸ“²WHATSAAP MIERA - 0163412819
πŸš—COD - SHAH ALAM/ KLANG/ KUALA SELANGOR/ TANJONG KARANG
🚚 POSTAGE - ALMOST EVERYDAY .
/
#Zukabeauty #Zukabeautyselangor #zukabeautyshahalam #Zukabeautyklang #zukabeautykualaselangor #zukabeautytanjongkarang #organicingredient #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #masker&scrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam

PERFUME PARFUM LOVER 😍 (@blackoutjustica.seremban)

Kenapa harga Parfum Naturels murah sampai tahap boleh cucuk angin harga perfume gunakan chemical aroma?
Ada 2 sebab utama.
1. Kebanyakan bahan asas, tumbuhan bunga, rempah, daun, kayu dan sebagainya, boleh didapatkan secara native di Malaysia.
Daun nilam, selaseh, kemboja, kenanga, melur, ros, cempaka, melati dan seumpamanya, cumalah menjadi tanaman hiasan di keliling rumah saja di Malaysia. Ia bukan tumbuhan komersial sebagaimana yang ditanam di Perancis atau negara lain.
Lebih lagi, Malaysia semenjak zaman Empayar Melaka lagi, adalah pusat pengumpulan bagi perdagangan timur dan barat. Gudang pengumpulan, punyai harga sekurang-kurangnya 10 kali ganda lebih murah dari harga pasaran antarabangsa sebenar.
2. Kita tak menyewa kedai dalam KLCC atau Pavilion.
Sekian.

#rabiatuladawiyahlegacy #naturalproduct #blackoutjusticaseremban
#blackoutjusticanegerisembilan #royalcrown #formula100years #elvispresley
#wangiankereta #orgamedication #orgaairfresher #wangianorganik #parfumnaturels #blackoutjustica #parfumnaturelsno1malaysia #parfumlover #perfumelover #localproduct #amouge #jomalone #loccitane #annickgoutal #perfumeorganic #parfumorganic #kasturikijangasli #kasturibunga #blackoutjusticatestimoni #royalcrowntestimoni #PusatRangkaian
#agentneeded #dropshipneeded

Be beautiful for yourself πŸ’• (@keenshop)

Aloe Vera Kaya dengan Vitamin A , C dan E serta asid folik, choline, B1, B2, B3, B6 dan B12 di samping mineral seperti kalsium, magnesium, zink, kromium, selenium, sodium dan zat besi.
.
🍁Aloe Vera Gel juga mampu mencantikkan dan menyihatkan kulit serta merawat masalah seperti : 🌿jerawat
🌿luka kecil
🌿psoriasis
🌿gigitan serangga
🌿melecur
🌿memudarkan parut yang masih baru.
.
πŸ‚Ini kerana ia bertindak seperti penawar yang bukan sahaja dapat melegakan rasa sakit , gatal dan mengurangkan pendarahan , malah mempercepatkn proses penyembuhan πŸ‚
.
Jom dapatkan Huna Aloe Vera Gel sekarang !
0173261745 for order / inquiries
.
#sayajual #sayajualmurah #hunalights #hunaglowingbar #HUNAfeedback #hunafeedback #hunatestimony #hunatestimoni #testimonihuna #hgb05 #sabuncantik #jomcantik #hunaaloevera #uitm #upm #utm #uniten #codkl #codselangor #codavailable #igmalaysia #vscocam #aloevera #cerah #gebu #teamHUNA #HAVG #ootd #naturalproduct #flawless

LOVERA KELANTAN,LOVERA MESIR (@anisfarhinlovera)

GOOD NEWSSS!!🐱
Kami ade jual trial pack yg berharga RM20 untuk sesiapa yg ingin mencuba product @loveramalaysia 😊 Anis yakin korang takkan menyesal mencuba dan anis yakin jugak korang terus fall in loveeee dgn product kami😍
.
Kwan2 kat mlysia atau kat Egypt, semua boleh order dgn anis tau? Whtsapp +201125292456 atau dm jeeeπŸ˜ŠπŸ’
.
#carirezekihalal😊
.
πŸ’–IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
πŸ’›Harga promo - @lovera.promo
.
πŸ’–Cari agent terdekat - @lovera.info
.
πŸ’›Testimonials - @lovera.testimonials
.
πŸ’–Video - @lovera.videos
.
πŸ’›Catalog - @lovera.catalogue
.
πŸ’–Soalan lazim - @lovera.faq .
πŸ’» www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM

LOVERA LOVES YOUR SKIN (@loveramalaysia)

Haiiiii Good Morning awaaaaakkkkk aaaawwwaaaakk semua !!!! Okay pagi ni diyana nak buat review sikit from this Lovera. Diyana ada guna 3 products from them. 1. Complete cleanser 2. Magic jelly 3. BB jelly
Ya Allah these three items really works for me. Before this I suffered skin irritation and pimples everywhere pastu scars and everything. I decided to change my skin care to something NATURAL and WITHOUT PARABEN 100% ORGANIC. And yup my skin get better and better.
1. Complete cleanser
Every time diyana nak solat I would cuci muka by using this cleanser. Muka rasa bersih tak berminyak langsung. Rasa skin 24/7 hydrated. Complete cleanser ni akan makan all kuman or bacteria jerawat and will help to reduce.
2. Magic jelly
Magic jelly ni diyana pakai right after cuci muka. Sebab dia wudhuk friendly kan boleh bawak solat so muka rasa sejuk ja. Diyana guna untuk tumit kaki. Biasalah kan bila selalu berheels sometime tumit tak berapa cantik. So I apply la magic jelly and wahhhhh tumit pun semakin cantik uolls!! 3. BB jelly
Yang ni yang paling diyana suka actually. Dia ni BB cream tapi dalam bentuk jelly. Langsung TAK MELEKIT. Tekstur yang sangat RINGAN. Bila pakai muka pun TAK BERMINYAK. Yang paling best dia boleh REDUCE PIMPLES and KECIKKAN PORES.
Yang paling AWESOME sekali lovera ni tengah buat sales GILA GILA punya !!!! Check lah ig dia. Tak rugi pun 😻😻 @loveramalaysia
@loveramalaysia
@lovera.promo
@lovera.promo
#reviewbydiyana
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp πŸ‘‰πŸ»
+6011 3234 8255 .
πŸ’–IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
πŸ’›Harga promo - @lovera.promo
.
πŸ’–Cari agent terdekat - @lovera.info
.
πŸ’›Testimonials - @lovera.testimonials
.
πŸ’–Video - @lovera.videos
.
πŸ’›Catalog - @lovera.catalogue
.
πŸ’–Soalan lazim - @lovera.faq .
πŸ’» www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM

PUTIH GIGI | PLAK | BAU MULUT (@saya_nak_gigi_putih)

Rokok membuat gigi menjadi kuning disebabkan adanya kandungan nikotin di dalam rokok . .
Kandungan nikotin-nikotin ini akan terikat pada elemen gigi dan tinggal pada dinding-dinding gigi. .
Tak heran jika mereka yang merokok hampir sukar untuk memiliki gigi putih bersih. . . .
Kita harus menjaga gigi kita baik-baik, jagalah sebelum gigi kuning terjadi pada gigi kita.
More...