Barbara C. (@wondersinwellness)

Yum.... the Wellness Tranquility Herbal Blend by @ingeniumnaturals ๐Ÿƒ only pure all-natural herbs sourced from around the world...#staycalm #wellnesstea #ingeniumnaturals #glutenfree #veganfood ๐Ÿค—๐Ÿƒ#tealover

Marykay Malaysia (@anies.mk)

๐ŸŒผMary Kay Intense Moisturizing Cream๐ŸŒผ
.
Dirumus khas utk anda yg mengalami kulit super dry. Pelbagai faktor yg menyebabkan kulit kering. Antaranya, faktor persekitaran, penggunaan skincare yg tidak tepat dengan jenis kulit, menggunakan produk yg mengandungi bahan kimia, atau di sebabkan perubahan usia dan hormonโ˜บ๏ธ
.
Antara manfaat dan fungsi:
โœ”๏ธMelembapkan kulit selama 10 jam!
โœ”๏ธKulit serta merta tampak halus, lembut dan berseri!
โœ”๏ธKulit yg kering akan terasa sejuk dan kulit mengelupas hilang๐Ÿ˜
โœ”๏ธSesuai utk kulit sensitif
โœ”๏ธDiuji secara klinikal
โœ”๏ธBebas drpd pewangi
โœ”๏ธTidak komedogenik .
Bahan utama
๐Ÿ…Gliserin dan ekstrak alga yg membantu menormalkan dan menghaluskan kulit dengan menambah, menarik atau mengekalkan lembapan
.
Best ke best? Katakan tidak kepada kulit kering!๐Ÿ˜˜
.
..
..
Anis || 0145519334
Beauty Consultant
.
#intensemoisturizingcream #pelembap#supplemenkulit #flawless #kulitlembap#moisturiser #pelembapmarykay #clinicaltested#cantiksemulajadi #naturalproduct #marykay#marykaysingapore #marykaymalaysia#marykayjohor #marykaysegamat #marykayjb #setjerawat #ootd#bazarpaknilkecantikkan #marykaygombak

Amirah (@eve.natural)

TERSALAH PRODUK?๐Ÿ˜ฅ
KULIT SEMAKIN TERUK SELEPAS MEMAKAI PRODUK?๐Ÿ˜ฑ
.
.
Detox mask mengandungi Geranium Oil dan Manuka Honey yang sesuai untuk semua kulit.
Healong properties dalam kunyit juga telah membantu ramai orang.
.
.
.
Macam mana nak dapatkan derox mask?
Whatsapp je KekMok di 0133199454.
KekMok tolong dari A sampai Z.
.
.
.
.
.
#temyracle #temyracleteamnur #temyraclesayamesticari #temyraclebeautyconsultant #beautyconsultant #homemade #organic #natural #homemadeproduct #homemadescrub #organicscrub #naturalproduct #nochemicals #kulitcantik #kulitberseri #kulitsihat #bebasjerawat #instashop #beautyshop #manukahoney #geraniumoil #detoxmask #yourstruly #allskintypes

ADANIA TRUSTED SELLERยฎ๏ธ 2014 (@adania_mashimohidin)

Terima kasih yang dah join contest niโ˜๏ธโ˜๏ธโ˜๏ธ
.
Ni nak bg hint, BELUM ADA yang teka dgn TEPAT๐Ÿ™ˆ. Hampir tu ada sorang๐Ÿ˜‚. .
Saya tak bg time frame sbb nak cari sapa yg betul2 boleh teka dgn tepat. Ada je saya terus umumkan ok!๐Ÿ˜„
.
Hah, korang nak teka balik pun no hallll๐Ÿ˜‰
.
#Repost @adania_mashimohidin with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Sejenis pantang nampak hijau orange ni๐Ÿ˜›. Sapa cakap suri rumah tak boleh menabung kn๐Ÿ˜Ž
.
Ok sebenarnya saya nak buat contest, TEKA & MENANG! Sapa2 pun boleh join (post luar Malaysia tak tanggung ye๐Ÿ™ˆ) asalkan korang follow step kat bawah๐Ÿ‘‡:
.
1. Teka TOTAL DUIT dalam gambar & tag seorang member korang.
2. Share / Repost post saya ni dan make sure tag saya ye, @adania_mashimohidin
.
Tu jew. Mudah kan. ๐Ÿ˜‰ .
Jawapan yg TEPAT dan mengikut syarat di atas akan dapat set hangat ๐Ÿ‘‰ADANIA Soap Bar, Face Loofah & Face Oil๐Ÿ‘ˆ bernilai RM95! FREE je nak bagi oii. Jadi guna la ketajaman ๐Ÿ‘€ dan kehebatan โค๏ธ korang utk meneka.๐Ÿ˜
.
Selamat Meneka! ๐Ÿ˜˜
.
#tekadanmenang #adaniaXmizznina #adaniaskincare #naturalproduct #naturalskincaremalaysia #menabungamalanmulia #jommenabung ๐Ÿ˜‡

nuraini mohamad nor (@eni_mnor)

Cuci mata dengan stok #MaryJardin dulu yer... Purple mata hitamku ๐Ÿ˜€harap maklum semua ni dh dimiliki.... tapi jangan la sedih2.. #PromoMAY masih berjalan.. sempat lg nak grab yer.. #naturalproduct
#freechemical
#sayapakaisayajual
#agentMaryJardin
#MaryJardinagentDamansaraDamai
#MaryJardinagentGombak
#MaryJardinagentBangsarSouth
#facesoap
#faveoil
#detoxclaymask
#serum

shopinkarabell (@shopinkarabell)

๐ŸŒŸ Enjoy the stay. Love the shine ๐ŸŒŸ

HI CMANIS! YOUR ALL-TIME FAVOURITE CELEBRITY SERUM IS BACK IN STOCK! ๐Ÿ’– ๐Ÿ’— 1 for RM69! ๐Ÿ’—
๐Ÿ’• 2 for RM100! ๐Ÿ’•

CELEBRITY SERUM BY WAWWALAH ( RM69 for 1 or BUY 2 for RM100 )
- x1 Jessica Alba Serum by @celebrityserumofficial (For acne, dark spots and whitening treatment)
- x1 Beyonce Serum by @celebrityserumofficial (For glowing, anti-aging and oily skin treatment)

BUY NOW AND GET ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป FREE GIFT ! ๐ŸŽ by shopinkarabell
FREE VOUCHER ! ๐ŸŽŸ๏ธ by pinkboxcereal
FREE SAMPUL DUIT RAYA ! ๐Ÿ’Œ by pinkboxcereal
Whatsapp 01135614685 or DM to order ๐Ÿ˜˜

#bossdollsagent #agentdolls #shopinkarabell #pinkboxcereal #codwangsamajukeramat #codfreemonth #hermosa #nadrebeauty #celebrityserumbywowwalah #arganiawonderoil #skincare #naturalproduct #waterbased #freeshoppingvoucer #freegift

Amirah (@eve.natural)

Another HOT SELLING SET!
.
.
Set detox.
Kandungan detox mask dapat membantu masalah kulit terutama mereka yang tersalah pakai produk.
Coffee scrub akan mengimbangi kelembapan kulit sekaligus menyekatakan tona kulit.
.
.
.
Nak try set ni?
Whatsapp KekMok 013319945.
KekMok bantu adik-adik.๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
#temyracle #temyracleteamnur #temyraclesayamesticari #temyraclebeautyconsultant #beautyconsultant #homemade #organic #natural #homemadeproduct #homemadescrub #organicscrub #naturalproduct #nochemicals #kulitcantik #kulitberseri #kulitsihat #bebasjerawat #instashop #beautyshop #coffeescrub #detoxmask #yourstruly

LYNNEA OFFICIAL BEAUTY CARE (@lynneabeautycare)

Check this out Lynnea Perfect Beauty
Salah satu pilihan paket produk LYNNEA yang simple, kamu bisa dapatkan 3item ini *Day Cream *Night Cream *Facialwash ๐Ÿ›ก๏ธ BPOM Certified ๐ŸŒธ Informasi dan pemesanan
WA : 081225054708

#lynnea #lynneaskincare #skin #skincare #moist #healthyskin #glow #kosmetikaman #kosmetik #suppliesinstore #sehat #cantik #cantikitupakailynnea #kulit #kulitsehat #brightening #whitening #krimpencerah#natural#naturalproduct

ezatynadya_ (@zatyonlineshop_)

HIJAB CARE
Produk khas untuk cucian hijab/tudung dengan cara mudah dan cepat. Lepas cucian, hijab/tudung akan berbau wangi (w/pun berpeluh), mudah diuruskan dan kekal lembut.

HIJAB STAIN REMOVER
Produk untuk menghilangkan percikan makanan/minuman pada hijab dan juga fabric lain. Sesuai dibawa ke mana-mana sahaja dan mudah dibawa.

serious buyer ws 01115697190

#gramps #grampskl #grampsasia #grampsmalaysia #naturalproduct #lavenderodorizer #zatyonlineshop_ #baazarpaknil

Amy Gibbons (@heyoilgirl)

this is another great kit ๐Ÿ‘ it comes with oils for all your everyday health and wellness needs. Gives you a medicine cabinet makeover and great solutions for issues you either don't have a good solution for now or you pop pills for it and would like some natural support instead๐Ÿ’งYou get 25% off everything else you want for a year.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ $50 to spend on your wish list. And I have a secret freebie up my sleeve you will love. Exclusive to my team ๐Ÿ˜‰ this is a May only promo. Go to my bio and send me an email so I can help you get this kit or figure out what else would work for you. #naturalproduct #essentialoil #doterra #healthandwellness #healthcare #budgetfriendly #holistichealth #aromatherapy #dealsandsteals #freebies #promotions #specialprice

ezatynadya_ (@zatyonlineshop_)

Lavender Odorize ๎€Ž

Kereta bau susu tumpah?
Bilik air bau pampers anak?
Singki bau lipas sampai segan dengan tetamu?
Kerusi dan carpet bau tengik?
Nak hilangkan bau selepas menumis?
Overnight dalam flight dan tak selesa dengan bau penumpang lain.

Lavender odoriser ni beri solution pada anda. Natural water based product. Murah dan jimat sebab tak perlu spray banyak-banyak. Mula-mula dia nyah bau, lepas tu ganti pula dengan bau lavender. Kalau dalam environment yang bersih, bau lavender boleh bertahan 2-3 hari.
serious buyer ws 01115697190

#gramps #grampskl #grampsasia #grampsmalaysia #naturalproduct #lavenderodorizer #zatyonlineshop_ #baazarpaknil
More...