YANKO SKINCARE (@yankoskincare_fara)

πŸŽ€ SET BASIC YANKO πŸŽ€
.
.
.
Sebab apa fara syorkan awak semua pakai yanko skincare ni sebab fara pun pengguna tegar yanko skincare ni. Fara dah gunakan yanko skincare hampir 2 tahun dah sebab apa sebab yanko ni betul2 buat kulit wajah fara berubah nampak cantik dan putih bersih😚😚
.
.
Dah banyak fara dapat feedback daripada pengguna yanko ni sebab apa mereka pun percaya dengan yanko ni dan yg PALING PENTING YANKO NI πŸ’― ORGANIK DAN MEMANG TERBUKTI TIADA MENKURI DALAM YANKOπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Yang baru nak cuba atau nak tahu pasal yanko ni terus ws fara dan jangan takut untuk cuba yanko ni n yg penting kita pun ada yg trial set punya untuk yg baru nak cuba yanko ni πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Nak lagi cun bila pakai yanko pakai sekali dengan SECRET TONER dia ni untuk effect yg lagi cantik dan kulit wajah pun putih bersih je πŸ˜—πŸ˜—
.
.
πŸ”Š Cepat2 dapatkan sekarang set YANKO SKINCARE
πŸ“ž Sebarang pertanyaan boleh ws : 01128909050

#yankoskincareoriginalfromtaiwan
#yankoskincareoriginal
#yanko
#yankoskincare
#produkkecantikanmurah
#produkkecantikan
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#produkhilangkanparutjerawat
#naturalproduct

YANKO SKINCARE (@yankoskincare_fara)

πŸŽ€ SET BASIC YANKO πŸŽ€
.
.
.
Sebab apa fara syorkan awak semua pakai yanko skincare ni sebab fara pun pengguna tegar yanko skincare ni. Fara dah gunakan yanko skincare hampir 2 tahun dah sebab apa sebab yanko ni betul2 buat kulit wajah fara berubah nampak cantik dan putih bersih😚😚
.
.
Dah banyak fara dapat feedback daripada pengguna yanko ni sebab apa mereka pun percaya dengan yanko ni dan yg PALING PENTING YANKO NI πŸ’― ORGANIK DAN MEMANG TERBUKTI TIADA MENKURI DALAM YANKOπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Yang baru nak cuba atau nak tahu pasal yanko ni terus ws fara dan jangan takut untuk cuba yanko ni n yg penting kita pun ada yg trial set punya untuk yg baru nak cuba yanko ni πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Nak lagi cun bila pakai yanko pakai sekali dengan SECRET TONER dia ni untuk effect yg lagi cantik dan kulit wajah pun putih bersih je πŸ˜—πŸ˜—
.
.
πŸ”Š Cepat2 dapatkan sekarang set YANKO SKINCARE
πŸ“ž Sebarang pertanyaan boleh ws : 01128909050

#yankoskincareoriginalfromtaiwan
#yankoskincareoriginal
#yanko
#yankoskincare
#produkkecantikanmurah
#produkkecantikan
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#produkhilangkanparutjerawat
#naturalproduct

YANKO SKINCARE (@yankoskincare_fara)

πŸŽ€ SET BASIC YANKO πŸŽ€
.
.
.
Sebab apa fara syorkan awak semua pakai yanko skincare ni sebab fara pun pengguna tegar yanko skincare ni. Fara dah gunakan yanko skincare hampir 2 tahun dah sebab apa sebab yanko ni betul2 buat kulit wajah fara berubah nampak cantik dan putih bersih😚😚
.
.
Dah banyak fara dapat feedback daripada pengguna yanko ni sebab apa mereka pun percaya dengan yanko ni dan yg PALING PENTING YANKO NI πŸ’― ORGANIK DAN MEMANG TERBUKTI TIADA MENKURI DALAM YANKOπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Yang baru nak cuba atau nak tahu pasal yanko ni terus ws fara dan jangan takut untuk cuba yanko ni n yg penting kita pun ada yg trial set punya untuk yg baru nak cuba yanko ni πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
.
Nak lagi cun bila pakai yanko pakai sekali dengan SECRET TONER dia ni untuk effect yg lagi cantik dan kulit wajah pun putih bersih je πŸ˜—πŸ˜—
.
.
πŸ”Š Cepat2 dapatkan sekarang set YANKO SKINCARE
πŸ“ž Sebarang pertanyaan boleh ws : 01128909050

#yankoskincareoriginalfromtaiwan
#yankoskincareoriginal
#yanko
#yankoskincare
#produkkecantikanmurah
#produkkecantikan
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#produkhilangkanparutjerawat
#naturalproduct

LOVERA MALAYSIA (@lovera.shahalam)

Selamat pagi! Stress dengan kulit muka kering je tiap tiap hari? .
.
Jgn risau sis illy boleh suggestkan #loveraglowmist dekat korang. Tak susah pun, boleh letak dalam handbag sbb kecik je, dan boleh spray bila bila masaaaa!! Yeaahh. .
.
.
Jom pm sis illy utk cubaa cuba #glowmistlovera ni. .
.
Harga : RM45 .#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing

YANKO SKINCARE (@yankoskincare_fara)

YANKO SET BASIC.
.
.
Assalamualaikum harini kita nak share pasal yanko set basic ye uolls
.
.
APA ITU SET BASIC YANKO
.
βœ”οΈ sesuai untuk kulit yang berminyak
βœ”οΈ sesuai untuk kulit yang berjerawat
βœ”οΈ menghilangkan whitehead dan blackhead
βœ”οΈ kalau pori2 terbuka pun boleh pakai set basic ni tau, 2 minggu dah rasa pori2 kita mengecil
βœ”οΈsape2 yang baru nak try tu boleh cuba yang set basic ni dulu
βœ”οΈ kulit normal yang takde masalah pun boleh pakai set normal ni tau takde masalah
βœ”οΈ sangat sesuai untuk kulit remaja hingga matang
βœ”οΈ kalau nak lagi awesome kulit tu boleh combine dengan magic toner confirm lagi awesome uolls
.
.
Haa apa lagi cepat2 ws fara untuk selesaikan masalah anda semua ni. Fara nak kita semua cantik tau so that why fara nak share skincare yg fara pakai ni😍😍
.
.
Jangan risau kita ada set trial punya untuk yg baru nak cuba 😚😚
.
.
πŸ”Š Made in taiwan with technology Jermany
Dijamin halal dan berkesan
πŸ“ž Sebarang pertanyaan boleh ws : 01128909050

#yankoskincareoriginalfromtaiwan
#yankoskincareoriginal
#yanko
#yankoskincare
#produkkecantikanmurah
#produkkecantikan
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#produkhilangkanparutjerawat
#naturalproduct

Kate Cushman β€’ Home & Mom Blog (@katecushman_)

Recently my friend @naturallysimplebeauty gifted me some Beauty Counter number 2 facial oil and CB has using their baby body oil. We love them both! One goal I have for the new year is to switch out our products for those with less chemicals! Beauty Counter has over 1,500 chemicals on their "Never List" that are banned from their products! So consider giving the gift of healthier skin with safer products this Christmas! There's something for everyone on your list including baby! (The charcoal mask is on my Christmas List πŸ˜‰) Head over her page @naturallysimplebeauty for more info on Beauty Counter!
.
.
.
.
.
.
#beautycounter #facialoils #christmasgiftsideas #naturalproduct #christmaspresentideas

YANKO SKINCARE (@yankoskincare_fara)

YANKO SET BASIC.
.
.
Assalamualaikum harini kita nak share pasal yanko set basic ye uolls
.
.
APA ITU SET BASIC YANKO
.
βœ”οΈ sesuai untuk kulit yang berminyak
βœ”οΈ sesuai untuk kulit yang berjerawat
βœ”οΈ menghilangkan whitehead dan blackhead
βœ”οΈ kalau pori2 terbuka pun boleh pakai set basic ni tau, 2 minggu dah rasa pori2 kita mengecil
βœ”οΈsape2 yang baru nak try tu boleh cuba yang set basic ni dulu
βœ”οΈ kulit normal yang takde masalah pun boleh pakai set normal ni tau takde masalah
βœ”οΈ sangat sesuai untuk kulit remaja hingga matang
βœ”οΈ kalau nak lagi awesome kulit tu boleh combine dengan magic toner confirm lagi awesome uolls
.
.
Haa apa lagi cepat2 ws fara untuk selesaikan masalah anda semua ni. Fara nak kita semua cantik tau so that why fara nak share skincare yg fara pakai ni😍😍
.
.
Jangan risau kita ada set trial punya untuk yg baru nak cuba 😚😚
.
.
πŸ”Š Made in taiwan with technology Jermany
Dijamin halal dan berkesan
πŸ“ž Sebarang pertanyaan boleh ws : 01128909050

#yankoskincareoriginalfromtaiwan
#yankoskincareoriginal
#yanko
#yankoskincare
#produkkecantikanmurah
#produkkecantikan
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#produkhilangkanparutjerawat
#naturalproduct

YANKO SKINCARE (@yankoskincare_fara)

YANKO SET BASIC.
.
.
Assalamualaikum harini kita nak share pasal yanko set basic ye uolls
.
.
APA ITU SET BASIC YANKO
.
βœ”οΈ sesuai untuk kulit yang berminyak
βœ”οΈ sesuai untuk kulit yang berjerawat
βœ”οΈ menghilangkan whitehead dan blackhead
βœ”οΈ kalau pori2 terbuka pun boleh pakai set basic ni tau, 2 minggu dah rasa pori2 kita mengecil
βœ”οΈsape2 yang baru nak try tu boleh cuba yang set basic ni dulu
βœ”οΈ kulit normal yang takde masalah pun boleh pakai set normal ni tau takde masalah
βœ”οΈ sangat sesuai untuk kulit remaja hingga matang
βœ”οΈ kalau nak lagi awesome kulit tu boleh combine dengan magic toner confirm lagi awesome uolls
.
.
Haa apa lagi cepat2 ws fara untuk selesaikan masalah anda semua ni. Fara nak kita semua cantik tau so that why fara nak share skincare yg fara pakai ni😍😍
.
.
Jangan risau kita ada set trial punya untuk yg baru nak cuba 😚😚
.
.
πŸ”Š Made in taiwan with technology Jermany
Dijamin halal dan berkesan
πŸ“ž Sebarang pertanyaan boleh ws : 01128909050

#yankoskincareoriginalfromtaiwan
#yankoskincareoriginal
#yanko
#yankoskincare
#produkkecantikanmurah
#produkkecantikan
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#produkhilangkanparutjerawat
#naturalproduct

PEMUTIH GIGI BERKESAN (@natural_teeth_whitening_)

GIGI KUNING,HITAM&BERKERAKπŸ‘‡ .
.
Natural Teeth Whitening ada sejenis pemutih gigi yang terdiri daripada arang aktif. Arang aktif yang digunakan adalah dari sabut kelapa yang dibakar pada suhu yang tinggi tanpa kehadiran oksigen. Di samping itu, bahan2 seperti garam halus dan serbuk bicarbonate jugak terdapat dalam Natural Teeth Whitening ini. 3 bahan ini dapat memutihkan gigi seawal 7 hari tanpa menghakis gigi. Testimoni-testimoni dari penguna menunjukkan Natural Teeth Whitening ini 100% berkesan! .
.
▢️ Kos pemutihan gigi terlalu mahal
▢️Nak senyum, nak buka mulut malu?
▢️Nak Selfie, nak tunjuk gigi malu?
▢️ Kuat merokok& minum kopi? .
.
Kena cuba Natural Teeth Whitening ni..
.
Kenapa?
.
▢️ Natural Teeth Whitening dapat memutihkan gigi seawal 7 hari.
▢️ TESTIMONI terbukti berkesan!
▢️ Menyerap toksin pada gigi & mulut
▢️ Menghilangkan bau mulut
▢️ 100% dari bahan semulajadi & tanpa bahan terlarang .
.
==================
WHATSAPP +60173084939 ==================
CEPAT DAPATKAN HARGA PROMOSI!
(TERHAD UTK 500 BOTOL SAHAJA!) CEPAT ORDER SEKARANG! .
.
P/s Jangan lupa share & tag dengan kawan2 untuk dapatkan senyuman berseri-seri!

#organic #naturalingredients #sayajual #pemutihgigi #kl #malaysia #sayajualmurah #wax #pullingoil #bazarpaknil #naturalproduct
#gigiputih #pemutihgigimurah #um #usm #uum #uia #uitm #uniten #vendor #naturalteethwhitening #amdbeauty

Beyul.Aulora.Kodenshi.Maqnifiq (@beyul.skincare.malaysia)

Assalamualaikum & Selamat Pagi Semua FOLLOWERS BEYUL SKIN CARE MALAYSIA...
Jom Kenali Rakan Pembersih Muka Kecantikan Anda yg BARU!!
.
BEYUL HYDRATING FLEAM CLEANSER (120g)

Pembersih buih yang dirumus khas yang membersihkan sepenuhnya dan menghilangkan kotoran dan kotoran terkumpul pada kulit. Produk ini mengandungi asid polyglutamic (Ξ³-PGA) yang membentuk lapisan kelembapan yang tidak meninggalkan kulit anda ketat.

BAHAN-BAHAN:
Air, Asister Myristic, Gliserin, Sorbitol, Asam Stearic, Potassium Hydroxide, Asam Lauric, Coconutidopropyl Betaine, Potassium Cocoyl Glycinate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Natrium Klorida, Ekstrak Portulaca Oleracea, Asam Polyglutamic, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Trehalose, Xanthan Gum.

CARA PENGGUNAAN:
Gunakan setiap pagi dan petang. Keluarkan sedikit pembersih buih dengan menggabungkan air suam di telapak tangan anda. Sapukan pada wajah anda dalam gerakan pekeliling bulatan. Bilas muka dengan teliti dengan air suam dan keringkan.

Sangat MUDAH KAN??
Jika Berminat WA Admin www.wasap.my/60126913717/beyulskincare

#beyulskincare
#beyulskincaremalaysia
#madeinkorea
#beyul
#skincare
#skin
#cleanser
#face #facial
#naturalproduct
#organicproduct
#maqnifiq
#aulora
#slimpant
#moituriser
#sunscreen
#serum
#collagendrink
#collagen
#soap

YANKO SKINCARE (@yankoskincare_fara)

APA YANG BEST TENTANG YANKO BASIC
.
.

FACIAL CLEANSER 100g : .
============================
.
βœ”οΈmengandungi agen pelembab polisakarida dan asid amino untuk kulit, membuang minyak, blackhead dan kotoran yang kekal di dalam liang dengan bersih
βœ”οΈ mengandungi ramuan yang berkesan, yang cepat mematikan jerawat, mencegah kedutan dan menjadikan kulit putih, halus, gebu dan glowing.
βœ”οΈ memudarkan parut2 jerawat and jeragat
βœ”οΈpori2 menjadi halus
.
.
.
NIGHT CREAM BASIC
============================
.
Fungsi: .
βœ”οΈMerawat kulit pada waktu malam untuk mencerahkan dan melembapkan kulit
βœ”οΈmengecutkan dan mematikan jerawat yg ada di muka .
βœ”οΈmemudarkan parut jerawat dan menghaluskan pori2 .
βœ”οΈkulit akan jadi selembut kulit baby .
.
.
.
YANKO ( DAY CREAM) YK-868 :
============================
.
βœ”οΈ ada agen pelembab (moisturizing factor) yang kaya dgn pati tumbuhan semula jadi
βœ”οΈ untuk mencantikkan kulit dengan menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat, pigmentasi dan jerawat yang disebabkan oleh jangkitan bakteria.
βœ”οΈ mengandungi SPF 25
βœ”οΈ Ia juga mengandungi agen pemutih yang lebih cepat βœ”οΈ menegang dan automatik kulit akan kekal licin, halus, gebu dan glowing tanpa parut.
βœ”οΈ bertindak sebagai pelindung matahari
βœ”οΈ tidak perlu pakai foundation lain (full coverage) .
.
Made in Taiwan with technology Germany😘

Dijamin Halal πŸ‘
.
.
πŸ“ž Sebarang pertanyaan boleh ws 01128909050

#yankoskincareoriginalfromtaiwan
#yankoskincareoriginal
#yanko
#yankoskincare
#produkkecantikanmurah
#produkkecantikan
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#produkhilangkanparutjerawat
#naturalproduct

CIVASAN US (@civasan_us)

#Noraxis line includes the water type a cleanser, a scrub, and a toner inspired by nature's most gentle ingredients. CIVASAN creates natural products that help to improve your skin.
CIVASAN products avoid parabens, mineral preservatives and steroids.
#ootd#snapshot#gentleskin#naturalproduct#improveskin#bestresults#getready#gettingready#dailyskin#amroutine#pmroutine#mystuff#glowingskin#kbeauty#deepcleanser#scrub#foaming#clearerskin

A M Y ✨S T O R B E C K (@the.blunt.brunette)

Bath Hack! #calmthechaos Thanks to my husband @oilnmotion for giving me this great idea! Pop a softgel into the warm bath. #dadhack #momhack
.
.
πŸŒ—dōTERRA Serenity Restful Complex is a unique combination of Lavender essential oil and natural plant extracts in a vegetarian softgel to help you get the refreshing sleep you need without leaving you feeling groggy and sleepy the next day.* dōTERRA Serenity Restful Complex combines the well-researched, relaxing benefits of Lavender essential oil and L-Theanine along with lemon balm, passionflower, and chamomile to gently promote relaxation and sleep.* #sleep #nightnight #bedtime #momlifestyle #momlifeisthebestlife #essentialoilsrock #doterramom #doterralife #doterralove #doterraoils #doterraliving #naturalhealthrevolution #naturalhealing #naturalkids #naturalproduct #wellnesswarrior #healthierme #healthymama #healthfreak #crunchymom #naturaloptions #ameo #yl #proactive #organic

YANKO SKINCARE (@yankoskincare_fara)

πŸŽ€ APA YANG BEST TENTANG YANKO BASIC πŸŽ€
.
.

FACIAL CLEANSER 100g : .
============================
.
βœ”οΈmengandungi agen pelembab polisakarida dan asid amino untuk kulit, membuang minyak, blackhead dan kotoran yang kekal di dalam liang dengan bersih
βœ”οΈ mengandungi ramuan yang berkesan, yang cepat mematikan jerawat, mencegah kedutan dan menjadikan kulit putih, halus, gebu dan glowing.
βœ”οΈ memudarkan parut2 jerawat and jeragat
βœ”οΈpori2 menjadi halus
.
.
.
NIGHT CREAM BASIC
============================
.
Fungsi: .
βœ”οΈMerawat kulit pada waktu malam untuk mencerahkan dan melembapkan kulit
βœ”οΈmengecutkan dan mematikan jerawat yg ada di muka .
βœ”οΈmemudarkan parut jerawat dan menghaluskan pori2 .
βœ”οΈkulit akan jadi selembut kulit baby .
.
.
.
YANKO ( DAY CREAM) YK-868 :
============================
.
βœ”οΈ ada agen pelembab (moisturizing factor) yang kaya dgn pati tumbuhan semula jadi
βœ”οΈ untuk mencantikkan kulit dengan menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat, pigmentasi dan jerawat yang disebabkan oleh jangkitan bakteria.
βœ”οΈ mengandungi SPF 25
βœ”οΈ Ia juga mengandungi agen pemutih yang lebih cepat βœ”οΈ menegang dan automatik kulit akan kekal licin, halus, gebu dan glowing tanpa parut.
βœ”οΈ bertindak sebagai pelindung matahari
βœ”οΈ tidak perlu pakai foundation lain (full coverage) .
.
Made in Taiwan with technology Germany😘

Dijamin Halal πŸ‘
.
.
πŸ“ž Sebarang pertanyaan boleh ws 01128909050

#yankoskincareoriginalfromtaiwan
#yankoskincareoriginal
#yanko
#yankoskincare
#produkkecantikanmurah
#produkkecantikan
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#produkhilangkanparutjerawat
#naturalproduct

Inga (@ingaan77)

PROMO CODE-NBV977
Browse iHerb site and you'll find over 1,200 brands and 35,000 brand name products that you may also find at health food stores and natural pharmacies -- with one important difference: prices are typically 30 - 40% less. Also, don't forget about promo code- NBV977 for an additional discount.
#instagood #health #vitamins #supplements #herbs #bath #beauty #groceryshopping #baby #sports #home #pets #weightloss #mood #joints #antiaging #acne #eczema #vision #cholesterol #stress #liver #immunity #detox #allergies #naturalproduct #onlineshopping

YANKO SKINCARE (@yankoskincare_fara)

πŸŽ€ SET BASIC YANKO πŸŽ€
.
.

Set basic set yang paling ramai guna πŸ‘πŸ‘
βœ”οΈ khas buat mereka yang kulit berminyak/ jerawat/ kulit normal dan yang penting yang nak cerahkan muka
βœ”οΈ set besar tahan hingga 3-4 bulan tauu
.
.
❌ MENCURY
❌ HYDROQUINON
❌ BAHAN KIMIA TERLARANG
πŸ’― SELAMAT
πŸ’― BERKESAN
πŸ’― ORIGINAL
βœ”οΈ ADA SIJIL FDA (FOOD & ADMINISTRATION)
βœ”οΈ HALAL
.
.
πŸ“ž Sebarang pertanyaan boleh ws : 01128909050

#yankoskincareoriginalfromtaiwan
#yankoskincareoriginal
#yanko
#yankoskincare
#produkkecantikanmurah
#produkkecantikan
#produkhilangkanjerawat
#produkhilangkanjeragat
#produkhilangkanparutjerawat
#naturalproduct
More...