Kim Francoise✌️ (@divaoverfifty)

2 personal sweat sessions/ 9 clients and a new venture strategy session later... I'm diving into two new apps ✨✨✨... #newskills #vblog #instagramstories #passmybedtime #divaoverfifty

Adria Tomlinson (@rogueyogini)

@gymnast.bree.7 making her beam connection without resimat now we clean and #tightenup #newskills so #proud of this whole #team @teamvvgym

Siti Aisyah Binti Mokhtar. (@miss.scha)

Assalamualaikum & Selamat Tengah Hari. Dah makan ke blom tu??✌️✌️ Kalau dah, Alhamdulillah kenyang. Kalau belum, pi la makan. Kesihatan perlu dititikberatkan juga 👌👌
.
.
Okayy... tak lain & tak bukan, saya mahu berkongsi satu peluang yang mampu menambah baik pendapatan anda. Di mana (dalam sehari) anda mampu collect sebanyak (rm100 -rm500). Mesti curious kan nak tau macam mana boleh dapat duit banyak tu sehari. Jadi saya ade jalan penyelesaiannya.😉👇👇
.
.
Pada malam Ini. Jam 9.30pm.
Seminar khas dalam group live talk Elite Crew. Anda dijemput untuk hadirkan diri🎊🎊🎉🎉. Jika boleh luangkan sedikit masa anda. Lagi..👇👇
.
.
Seminar ini adalah percuma!!! .
.
Jadi kepada yang berminat, kepada yang sudah ready untuk belajar collect income rm100 -rm500(sehari) & kepada yang berkelapangan masa tak tau nak buat apa malam ni haa...👉 Sila segera whatsApp saya sebelum tepat jam 8.00 malam ini untuk daftar kemasukan(percuma). Jangan lambat👈
.
.
Ingat peluang baik takkan tunggu kita malah peluang itu akan direbut oleh orang lain yg tidak akan sia2 kannya. Jadi siapa rugi? Saya tidak akan rugi apa2. Malah anda rugi jika menolak peluang ini. .
.
Maka nikmat yang mana lagi kamu dustakan🔥🔥🔥. Renung renungkan & Selamat Beramal💪💪
.
.
Untuk daftar kemasukan & info lebih lanjut:
WhatsApp
SITI AISYAH
📲+601116682720
📲+601116682720
📲+601116682720
.
.
SECEPAT YANG MUNGKIN
TEMPAT ADALAH TERHAD
.
.
DIPUJI TAK KAYA
DIKEJI TAK MATI
BERJUANG SAMPAI JADI💪💪🔥🔥
.
.
Tags:
#elitecrew #projekonline2017 #EliteCrew #ProjekOnline2017 #CashFlowOnlineNonStop #ukm #uitm #upm #kolej #uthm #ums #kolejvokasional #kl #selangor #Elitecrew #de_alpharevolution #ProjekOnline2017 #newskills #berniagadarirumah #sideincomemalaysia #bangi #kajang #kualalumpur #unikl #usm #um #unimas #ump #seremban

northernriverspotterysupplies (@nrpotterysupplies)

We have just had a cancellation for our 8 Week Mould Making/Slip Casting course starting this Saturday. See Workshops page on website for the details: link in profile.

Call Madeleine on 0417 710 697 or email us at nrpotterysupplies@gmail.com if you are interested :)
.
.
#mouldmaking #slipcasting #workshop #learn #newskills #forlife

Datin Paduka Siti Nor Zihan (@datinsitinorzihan_)

.
As salam dan salam sejahtera
.
Saya ingin bawa satu perkongsian bagaimana rahsia menjana pendapatan sambilan RM1000 ke RM10000 sebulan secara online.
.
Jika anda ingin tahu bagaimana, saya akan invite anda ke group live talk Elitecrew di group whatsapp hari ini khamis 9:30mlm
.
ITS A FREE SEMINAR!!!
.
Sila pm saya on whatsapp utk info lanjut.
.
Datin siti +601137518023.
.
CEPAT!!!
TEMPAT TERHAD!!!
.
#ProjekOnline2017
#NewSkills #CashFlowOnlineNonStop
#TeknikOnlineSmartphone #BerniagaDariRumah #BusinessOnline #parttimebusiness #Elitecrew
#sideincomemalaysia #uitm #upm #um #unikop #kolejvokasional #unikl #uia #alumniuitm #selangor #kepong #gombak #selayang #batucaves #sentul #kualalumpur #indonesia #brunei #singapore #motifviral

Chelsea Barney (@chelsea_barney)

OMG LOOK WHO GOT HER ARIEL!! 🙀🙌👊 a month ago this kid came home after her friend got hers and begged me to help her learn one! Thank you @janaeheath for helping her get this! She's so excited! #6yrs #newskills #proudmomma #dancer

Aga & Monia (@dziennik_motywacji)

Jak Wasze noworoczne postanowienia? Pamiętacie jeszcze o swoich celach na rok 2017?
Musimy ciagle uświadamiać sobie, o co tak naprawdę walczymy i dlaczego chcemy to osiągnąć. Nie spuszczaj swojego celu z oczu, myśl o nim jak najczęściej!
Stwórz wizualizacje angażując wszystkie swoje zmysły! Jeśli o czymś często myślimy - nasz mózg bierze to za prawdę i powoli tak właśnie się dzieje! W ten sposób możemy łatwo go oszukać i stworzyć sobie dobre fundamenty do budowania lepiej przyszłości ✔️ ~ Aga #goodmorning #earlybird #work #motivation #inspiration #goals #destination #quote #coach #mentor #newskills #personaldevelopment #personalgrowth #training #motywacja #inspiracje #cytaty #cytatdnia #rozwój #rozwojosobisty #trening #mysli #szkolenie #szczęście #uśmiech #marzenie #cel #dziennik_motywacji

ATX Cheer (@atx.cheer)

Yes double backwalkover!! Ava is officially ready to rock it on level 1 this year! She even has her own personal cheerleaders 😂🎉💜
#atxcheer #newskills #supportivefriends #jointheatxfamily #allstarcheer #purple #white #austintexascheer #austin #cheerleading #tumbling #backwalkover

Amir Razi (@razi7795)

Assalamualaikum dan Salam sejahtera

Saya ingin bawa satu perkongsian bagaimana rahsia menjana pendapatan sambilan RM1,000 ke RM10,000 sebulan menggunakan smartphone.

Jika anda ingin tahu bagaimana, saya akan invite anda ke group live talk Elitecrew di group whatsapp malam ini, pada pukul 9:30pm.

Sila whatsapp saya untuk info lanjut.

CEPAT!! Tempat terhad hanya tinggal 5 kekosongan lagi!!!!
.
.
.
Mohamad Amir Razi
018-9046071
018-9046071
018-9046071
.
Info lanjut di instagram
Razi7795
.
#ProjekOnline2017
#Newskills
#TeknikOnlineSmartphone
#BerniagaDariRumah
#BusinessOnline
#EliteCrew
#kajang #puchong #putraheights #shahalam #uitm #uitmpuncakalam #ukm #ums #unisel #utm #kolejkomuniti #cheras #politeknik #bandarbarubangi #negerisembilan #nilai #semenyih #putrajaya #seri kembangan #selangor #kualalumpur #melaka #johor

Mihaela Anghel (@paradigm_shifting)

Your thoughts and behaviours controlled, overwhelmed by emotions. All or nothing. Now. Strong and consuming like a fire. #dialecticalbehaviortherapy #conceptual #therapy #newskills #emotion #growth #learning

Audrey Mayernik (@audloves2dance)

Challenge taken.... Choreography Learned..... Skills mastered.... I am ready to put this new dance on stage!!! Thank you @leahstupeck and @tessaleins for believing in me and trusting me with your masterpiece...#newchoreography #acroyoga #acro #acrodance #newskills #2hourstolearnit #turningpointedanceacademy #tpda2017 #IDreamdadream #dreamsdocometrue #excitedforacro #awesometeammates

Ingraham Cheer (@ingrahamcheer)

Every day we learn a new stunt, we will have a bracket style competition to see who can execute that skill the best! Our first winners for the thigh stand competition are @kaleiciara.s @kendall.gilbert @lilypetteway @leslieboothh ! Way to guys! #friendlycompetition #hitittowinit #newskills #ramily #trusttheprocess

Sara Sawford (@sara.flipsandtwists)

I got to start working some Layout Step-Outs on beam today! Just have to work on connecting it with a handspring!💪🏼 #layoutstepouts #beam #newskills #gymnastics

Iconic Cheer Elite (@iconiccheerelite)

Learn New Skills
Throw Cool Stuff
#OpenGym
More...