MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

MAGIC BEAUTY SPRAY (FNS)
.
Kebaikan dan Manfaat.
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade dan melalui proses steril (botol) untuk membunuh kuman dan bakteria.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon atau Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati pekat buah Strawberry yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.
.
Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi sebelum atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

MAGIC BEAUTY SPRAY (FNS)
.
Kebaikan dan Manfaat.
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade dan melalui proses steril (botol) untuk membunuh kuman dan bakteria.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon atau Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati pekat buah Strawberry yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.
.
Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi sebelum atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

MAGIC BEAUTY SPRAY (FNS)
.
Kebaikan dan Manfaat.
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade dan melalui proses steril (botol) untuk membunuh kuman dan bakteria.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon atau Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati pekat buah Strawberry yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.
.
Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi sebelum atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

Thebodyshopwithsam (@thebodyshopwithsam)

Fantastic Father's Day deals on offer until the end of this week. In addition, Quiet Night Sleep Mist at a special price of $19 until September 3rd. While stocks last. #thebodyshopathome #thebodyshop #thebodyshopaustralia #fathersday #traralgon #treatyourself #skincare #nightspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Banyak fungsi FNS ni tau,bukan semata-mata spray biase,tapi khasiatnye dan kebaikannye tak terkate.
.
Yelah,buat pun homemade kan. Bahan2 yang di gunekan semua semulajadi takde gune bahan kimia terlarang atau bahaya pun.
.
Sebab kite skrg ni nak go to natural,kalau bnyk sangat kimia duk tepek kat muke tu nt lame2 kulit pun jadi tak sihat.
.
Dengan kosmetik,mekap tu sume. Jadi,kurangkanlah penggunaan bahan kimia kat muke tu. Barulah kulit kekal sihat dan cantik.
.
Tengah ade sales ni tau.
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

JUALAN TUTUP KEDAI!
.
Hai uols,sempena bulan Kemerdekaan Malaysia yang ke-60 tahun ni, kami berbesar hati nak buat " Jualan Tutup Kedai! " buat uols semuaaaa.
.
Harga yang di tawarkan sangat tak masuk akal dan tawaran ini sah sehingga akhir bulan ini je tau.
.
Dengan setiap pembelian Frooty Night Spray uols akan dapat Free Postage dan kalau beli lebih dari satu berganda-ganda uols jimat tau.
.
Jom tengok senarai harga yang kami tawarkan ni,memang tak masuk akal!
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
Ingat tawaran sah sehingga akhir bulan ini sahaja tapi ops! Kalau stok habis kami tak akan restok lagi!.
.
Jadi cepat dapatkan FNS ni dengan harga yang berbaloi-baloi!.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Ni nak tunjuk beza spray dengan FNS dengan tak. Nampak beza?
Yang di spray lebih anjal kan? Yang tak di spray,nampak kedut dut di situ.
.
Sebab dalam FNS ni ade Pure Plant Collagen yang berfungsi menganjal dan menegangkan kulit serta merta.
.
Gamba ni tak edit tau, 100% dari kamera hp. Kalau tengok dengan mata kasar pun boleh nampak beza. Mujur hp ku boleh capture pixel gamba dgn jelas,kalo tak blurrr aje.
.
📝 Nak Oder / Nak jadi Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 012-9205998 ( Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

JUALAN TUTUP KEDAI!
.
Hai uols,sempena bulan Kemerdekaan Malaysia yang ke-60 tahun ni, kami berbesar hati nak buat " Jualan Tutup Kedai! " buat uols semuaaaa.
.
Harga yang di tawarkan sangat tak masuk akal dan tawaran ini sah sehingga akhir bulan ini je tau.
.
Dengan setiap pembelian Frooty Night Spray uols akan dapat Free Postage dan kalau beli lebih dari satu berganda-ganda uols jimat tau.
.
Jom tengok senarai harga yang kami tawarkan ni,memang tak masuk akal!
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
Ingat tawaran sah sehingga akhir bulan ini sahaja tapi ops! Kalau stok habis kami tak akan restok lagi!.
.
Jadi cepat dapatkan FNS ni dengan harga yang berbaloi-baloi!.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

JUALAN TUTUP KEDAI!
.
Hai uols,sempena bulan Kemerdekaan Malaysia yang ke-60 tahun ni, kami berbesar hati nak buat " Jualan Tutup Kedai! " buat uols semuaaaa.
.
Harga yang di tawarkan sangat tak masuk akal dan tawaran ini sah sehingga akhir bulan ini je tau.
.
Dengan setiap pembelian Frooty Night Spray uols akan dapat Free Postage dan kalau beli lebih dari satu berganda-ganda uols jimat tau.
.
Jom tengok senarai harga yang kami tawarkan ni,memang tak masuk akal!
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
Ingat tawaran sah sehingga akhir bulan ini sahaja tapi ops! Kalau stok habis kami tak akan restok lagi!.
.
Jadi cepat dapatkan FNS ni dengan harga yang berbaloi-baloi!.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

MAGIC BEAUTY SPRAY (FNS)
.
Kebaikan dan Manfaat.
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade dan melalui proses steril (botol) untuk membunuh kuman dan bakteria.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon atau Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati pekat buah Strawberry yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.
.
Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi sebelum atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘.
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

JUALAN TUTUP KEDAI!
.
Hai uols,sempena bulan Kemerdekaan Malaysia yang ke-60 tahun ni, kami berbesar hati nak buat " Jualan Tutup Kedai! " buat uols semuaaaa.
.
Harga yang di tawarkan sangat tak masuk akal dan tawaran ini sah sehingga akhir bulan ini je tau.
.
Dengan setiap pembelian Frooty Night Spray uols akan dapat Free Postage dan kalau beli lebih dari satu berganda-ganda uols jimat tau.
.
Jom tengok senarai harga yang kami tawarkan ni,memang tak masuk akal!
.
1 unit FNS RM 37 termasuk pos
2 unit FNS RM 70 termasuk pos
4 unit FNS RM 100 termasuk pos
(Jimat sehingga RM 48 !😱😱😱)
.
Ingat tawaran sah sehingga akhir bulan ini sahaja tapi ops! Kalau stok habis kami tak akan restok lagi!.
.
Jadi cepat dapatkan FNS ni dengan harga yang berbaloi-baloi!.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

VQH Farms (@vqhfarms)

Last spray 2017 hop season!!! Always looks cool at night. #onhops #oncraftbeer #elgincounty #ontariogrown #hops #nightspray #mosteffective

Cacao Health & Beauty (@cacaohealthandbeauty)

Just landed.... Essential Magnesium products- Night Spray and Creams, Recovery Spray plus a Day Spray. These little beauties also contain ingredients such as arnica, Lavender as well as Magnesium to aid in muscle relaxation, joint pain relief, depletion of Magnesium stores plus help you get a restful sleep. We have very limited stock so pop in Wednesday or Friday to get yours xx #magnesiumspray #essentialmagnesium #nightspray #recoveryspray #magnesiumoil #nontoxicbeauty #naturalbeauty #arnica #lavender #restfulsleep #easemuscletension #relax

Lee Baker (@lee.baker.winemaker)

Here we go again. I can hear the microbes singing "Hit me with your best shot" or I may just be loosing my mind.
#farming #winepro #vineyardpro #nightspray #tractor #sunsets #visitthecounty #vqa #canadian #wine

Shelly (@shellsies777)

Night spraying here is causing a blanket of haze. Resulting in a ridiculous heat wave and possible lightning storms which cause fires in an already smoke filled valley :(
#ourchemicalskies #geoengineering #nightspray #chemtrails #chemtrails #chemtrailoregon #stopsprayingus #notrealweather #idonotconsent

MERDEKA RAYA SALE!! (@ainann_shop)

Tengok warna je dah geram...
Tengok size je dah comel...
Tengok bentuk je dah terpikat..
.
Itu belum guna lagi.. Kalau dah guna..
Mesti terus jatuh cinta..
Mesti terus tak boleh pisah.
Mesti nak guna hari2..
Mesti tak boleh move on..
Mesti nak melekat 24 jam..
.
Penangan magic beauty FNS yang kecil,tapi berkuasa mencantekkan wajah secara semulajadi!
.
Tak yah risau rosak muka ke tak, in shaa Allah selamat sebab di jamin 100% bebas merkuri,hidrokuinon,alkohol atau bahan kimia merepek-repek tu..
.
#thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #strawberry #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #magicbeautyspray #ainann_shop #sayajual #damansara
More...