(@stopthechem)

Check this out. Tonight in NE Ohio.
#supermoon #chemtrails #chemring #nightspray

H O M E F R A G R A N C E S (@angelaromatics)

Our new Dream fragrance available in a sleep better pillow spray!
Dream has a delicate blend of sandalwood and patchouli, tempered with sage and eucalyptus fragrance, with citrus top notes.

Mable (@mable.q)

Sloppy night time sprays. Thank u to Jonathan (the homeless dude) for allowing me to infringe on his space and for being such a good host. And to the other J for keeping me company :)
#mable #nightspray #graffiti #girlgraff #girlsgraff

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Multi Purpose Spray - Frooty Night Spray- " Kebaikan Di Setiap Semburan ". 🌸 Spray Sebelum Tidur : .
Untuk memberi nutrien kepada wajah,di mana di dalam Frooty Night Spray ini mengandungi Vitamin C&E untuk merawat dan memelihara wajah dari masalah kulit berminyak,kusam dan jerawat,ia juga boleh mencerahkan dan menegangkan wajah,bersifat anti aging.
.
🌸 Make Up Spray :
.
Menjadikan make up tahan lama,glowing,tidak bercapuk atau merekah.. Make up akan kelihatan segar dan cantik.
.
🌸 Spray Selepas Mandi :
.
Dapat memberi kesegaran dan keharuman pada wajah,menjadikan wajah berseri,sihat dan bersih.
.
🌸 Spray Sebagai Toner :
.
Menjadikan wajah licin dan mudah untuk menyapu krim serta memberi kesan smooth apabila memakai make up.
.
🌸 Spray Di Kawasan Nadi :
.
Dapat memberi rasa ketenangan dan rasa relax kerana baunya yang manis segar membantu menaikkan mood seseorang.. Hari anda akan lebih ceria dan bersemangat!😊
.
Pelbagai manfaat dan khasiat di dalam sebotol Frooty Night Spray... Kerana itu taglinenya "Kebaikan Di Setiap Semburan! ".
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Haiiii.... Kak as nak buat clear stok untuk spray recikss ni,siapa berminat boleh terus wassap kak as okeyyy.
.
Harga murr murr je kak as nak tolak,sebab spray recikss nak keluo baru tau. So yang lama kak as nak kasi clear utk uols.
.
Siapa cepat dia dapat sebab stok tak bnyk nie. Harga normal rm 37 nak clear jadi rm 20 je ( exc pos) jimat rm 17 uolssss!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

Bila umo dah masuk 25 tahun,kolagen dalam badan semakin berkurang,mulalah muncul tanda-tanda penuaan macam garis-garis halus dan kedutan.
.
Tapi,kak as ade satu produk yang boleh menganjalkan dan menegangkan kulit wajah sepantas satu minit. Produk kegunaan luaran yang mengandungi Pure Plant Collagen.
.
Pure Plant Collagen ini adalah kolagen semulajadi dari tumbuhan yang berfungsi dan membantu menegangkan kulit wajah serta merta. Bagus untuk kite2 yang semakin meningkat usia ni😆.
.
***Rahsia kulit wajah kak as tegang macam pakai b*tox. Hehee.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

MAKE UP & FACE SPRAY (@thefacedessert)

JATUH CINTA TANPA SENGAJA.
.
Untuk pertama kali bau spray ni,memang akan jatuh chentaaa sebab baunye wangi + manis + segar. Bau stoberi yang sangat menenangkan.
.
Dahla buat muke tegang sampai licin kat bahagian hidung,pipi,dahi sebab ade kolagen tumbuhan asli dalam spray recikss yang merenciks nih. .
Kalau spray lepas mekap,mak aihhh kemain glowing dia buat mekap tu jadinye. Tegang macam cucuk botox lah efeknye. Tapi spray ni halalan toyyiba. Hihii.
.
Sekarang tengah ade MERDEKA SALE tau,kak as bagi offer senyum sampai ke telinge supaye sape yang grab offer ni akan sentiase tersenyum. Muke cantekk,senyum pun menawan😘.
.
Malam ni boleh spray sebelum tido,tapi awas takut en shuben ingat perfume mahal ape yang awok gune tu sebab bau nye wangi gilerrr.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #spraymuka #essentialoil #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray
More...