GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

FROOTY NIGHT SPRAY
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan jerawat.
🌸 Ada Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi Alkohol,Mercury,Hidrokuinon dan Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress dan Kepenatan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai finishing selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi dan segar.
.
Cara pakai : Hanya spray di wajah sebelum tidur atau selepas make up.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

Manisnya la awak ni... Rasa susah sangat nak tinggalkan... Asyik teringat2 je.. Dah knp plak dgn sis ni kan.. Klu uols nak tau.. FROOTY NIGHT SPRAY ni klu skali sembur mesti x ckp.. Nak spray byk2 kali.. Bau dia sedap.. Strawberi yg merah ranum tu.. Nama je night.. Siang2 hari.. Panas terik camni pun blh guna.. Terus rasa segar dan mood2 romantik.. X nak ke cuba?? RM37 je uols.. X msk postage lagi ye..
.
Nak order.. Whatsapp2 je sis ye..#01123373549 #01123373549 .
.
#thefacedessert #frootynightspray #fruityscent #fresh #strawberry #facespray #makeupspray #nightspray #love #musttry #musthave #ainann_shop #trustedseller #flawless #glowing #organic #homemadeproduct #vitaminc #vitamine

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

QNA Frooty Night Spray
-
-
Q : Saya dah pakai skincare boleh ke pakai lagi Frooty Night Spray ini?
-
-
A : Boleh,jika dah pakai skincare pada waktu malam,Frooty Night Spray boleh guna selepas mandi ataupun selepas make up.
-
-
Q : Anak saya masih bersekolah, blh ke guna Frooty Night Spray?
-
-
A : Boleh, kanak-kanak dan remaja boleh menggunakan Frooty Night Spray.
-
-
Q : Ape beza Frooty Night Spray dengan spray-spray wajah jenama lain?
-
-
A : Frooty Night Spray adalah produk Homemade, bhn2 yang di gunakan 100% Natural & Organic, TIADA campuran bahan kimia beracun dan merbahaya, ia mengandungi Essential Oil dari pati buah Strawberry sebenar yang di hasilkan melalui proses Steam Distillation dan Cold Pressing. Size nya yang kecil dan berisipadu 30 ml mudah untuk di bawa kemana-mana.
-
-
Q : Berapa lama kesan yang boleh di lihat setelah menggunakan Frooty Night Spray?
-
-
A : Kesan seawal 60 saat untuk kulit lebih anjal dan tegang, 24 jam untuk kulit lebih lembut dan halus, 3 hari untuk mengurangkan minyak di wajah, 5 hari wajah semakin cerah dan jerawat semakin pudar, 7 hari untuk ucapkan selamat tinggal kepada kulit kusam dan selamat datang wajah berseri.. Seterusnya bergantung kepada keadaan kulit, disiplin dan konsistensi anda menggunakan Frooty Night Spray. -
-
Q : Adakah Frooty Night Spray mengandungi Collagen?
-
-
A : Ya, Collagen di dalam Frooty Night Spray adalah Collagen dari tumbuh-tumbuhan.
-
-
Any questions? WhatsApp #01123373549 #01123373549 #01123373549
-
-
#thefacedessert #fruityscent #frootynightspray #homemade #organic #facespray #makeupspray #love #musttry #sayajual #jomorder #glowing #flawless #ainann_shop #trustedseller #trythis #musthave #nightspray #makeup #naturalingredients #strawberry #vitaminc #vitamine #nomercury

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

Frooty Night Spray, spray wajah TEGANG sepantas 1 minit...😉
-
-
Diformulasikan khas untuk menyegarkan, menyihatkan, menegangkan, memulihkan, mencerahkan, menangani stress dan segala kebaikan dalam setiap semburan!
-
-
EKSTRAK STRAWBERI yang kaya dengan Vitamin C & E dapat memelihara dan merawat masalah jerawat,kulit wajah berminyak dan kulit kusam.
-
-
PLANT COLLAGEN pula bertindak untuk menganjalkan dan menegangkan kulit wajah agar kekal awet muda dan anti aging..anjal toink toink gittew...
-
-
ESSENTIAL OIL pati strawberi yang bertindak sebagai Aromaterapi mampu menghilangkan Stress dan mengurangkan Kepenatan setelah seharian bekerja pasti hari hari anda akan ceria dengan adanya Frooty Night Spray.
-
-
Bukan itu sahaja,banyak lagi khasiat dan manfaat di dalam Frooty Night Spray ini tau... Kena la cuba dulu.. Baru tau hasilnya.. Pasti buatkan anda tersenyum lebar... -
-
Whatsapp #01123373549 for order/info.. -
-
Harga: RM37 (exc pos) -
-
#frootynightspray #thefacedessert #facespray #facemist #nightspray #vitaminc #vitamine #fruityscent #strawberry #sayajual #jomcuba #jomorder #love #plantcollagen #organic #makeupspray #ainann_shop #trustedseller

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Kandungan di dalam Frooty Night Spray..
.
Frooty Night Spray, spray wajah TEGANG sepantas 1 minit...😉
.
Diformulasikan khas untuk menyegarkan,menyihatkan,menegangkan,memulihkan,mencerahkan,menangani stress dan segala kebaikan dalam setiap semburan!
.
EKSTRAK STRAWBERI yang kaya dengan VitaminC&E dapat memelihara dan merawat masalah jerawat,kulit wajah berminyak dan kulit kusam.
.
PLANT COLLAGEN pula bertindak untuk menganjalkan dan menegangkan kulit wajah agar kekal awet muda dan anti-aging..anjal toink toink gittew...
.
ESSENTIAL OIL pati strawberi yang bertindak sebagai Aromaterapi mampu menghilangkan Stress dan mengurangkan Kepenatan setelah seharian bekerja,pasti hari hari anda akan ceria dengan adanya Frooty Night Spray.
.
Bukan itu sahaja,banyak lagi khasiat dan manfaat di dalam Frooty Night Spray ini tau... Nak tahu lagi? Mai WhatsApp kak as meh 0129205998 okey..😉
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

HAWA SKINCARE, MIRELLE BEAUTY (@ainann_shop)

14 Kebaikan dan Manfaat Frooty Night Spray -
🌸 Menyegarkan kulit wajah.
🌸 Merawat dan memulihkan wajah.
🌸 Menjadikan kulit lembut dan halus.
🌸 Menganjalkan dan menegangkan struktur kulit wajah.
🌸 Mencerahkan wajah.
🌸 Menjadikan wajah glowing dan flawless.
🌸 Kaya dengan Vitamin C&E
🌸 Mencegah kulit wajah berminyak.
🌸 Menghalang penghasilan sebum di wajah.
🌸 Anti jerawat dan Anti Aging.
🌸 Memberi khasiat pada wajah dan menjadikan wajah lebih segar dan sihat.
🌸 Baunya yang harum dan wangi membuatkan tidur lebih lena.
🌸 Berfungsi sebagai Aromaterapi yang mampu memberi ketenangan.
🌸 Boleh digunakan sebagai make up spray. Membuatkan make up tahan lebih lama.
-
-
HARGA: RM37 (exc pos) -
Berminat? Whatsapp #01123373549
-
#thefacedessert #frootynightspray #facespray #love #musttry #homemade #organic #vitamine #vitaminc #plantcollagen #sayajual #jomorder #jomcuba #nightspray #goodforskin #ainann_shop #trustedseller #makeupspray #keluaranbumiputera #newproduct

M+A naturals (@manaturalsco)

Surprise! This product was first introduced at The Mom Made Market and now it's available online. I spray 1 spritz on my boys' beds about 10 minutes before bedtime and now Finnegan asks me if I used our sleep mist. He just loves it :) Did I mention it's organic and each bottle in filled individually with essential oils, infused lavender distilled water and witch hazel.

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Masih tak tahu dan tertanya-tanya harga Frooty Night Spray? Nah ni kak as bagi nampak...siap price tag lagi tu..
.
Kenapa kak as memilih buah strawberry sebagai main ingredients di dalam Frooty Night Spray?
.
💋 Buah Strawberry sangat unik dan istimewa sebab biji buah strawberry ye berada permukaan luar,tidak seperti kebanyakan buah lain di mana bijinya berada di dalam.
💋 Buah strawberry merupakan lambang cinta dan jika anda menggunakan Frooty Night Spray,pasti uols akan jatuh cinta dengan FNS ni.❤️
💋 Buah strawberry kaya dengan Vitamin C&E.
💋 Buah strawberry juga mengandungi anti oksida yang tinggi.
💋 Buah strawberry mempunyai bau yang sangat wangi,manis dan segar.
.
p/s : buah strawberry sexy jugak kan?😍😍😍
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Sejuk dan fresh cuaca di Kuala Terengganu ni....bertambah-tambah fresh kalau pagi-pagi spray frooty night spray ni...
.
Malam tadi tak sempat nak spray,dah tertidur,so pagi ni topup lah....hui...nyaman je rasanya.
.
Dengan bau stoberi segar ni,membangkitkan semangat betul nak pergi kerja..boleh dapat anugerah cemerlang kalau hari2 bersemangat!...hehe...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Pagi tadi sebelum make up nak pergi kerja,kak as spray Frooty Night Spray ni sebab toner takde,saje test guna FNS ni.
.
Lepas dah spray,kak as pakai day cream...tau ape jadi?senang betul cream tu nak apply kat muka,licin je dia blend dengan cream tu..kalau sebelum ni kak as terus pakai cream,rasa kesat-kesat sikit sebab tak pakai toner.
.
Kak as pun agak tanjat jugaklah kan sebab first time buat macam tu,huhuu...kira FNS ni boleh jugak la kot no guna as a toner...
.
Oh my Prada!, jimat sangat-sangat dah ni,boleh pakai malam sebelum tidur,boleh pakai lepas mandi,boleh pakai lepas make up,boleh pakai sebagai toner, Multi Purpose spray betullah Frooty Night Spray ni kan.
.
Cuma muka kak as sekarang tengah naik cik J sebab miss P dah datang,tapi kak as tak risau,Frooty Night Spray sentiasa menjadi teman kak as...anytime,everywhere...spray spray je uols....😉😉😉
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah
More...