NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Model remaja lelaki...abg Bil namanya....huhuu...umur 14 tahun..
.
Nak bagitau remaja dan kanak2 pun boleh guna Frooty Night Spray ni tau...
.
Kalau ada anak-anak yang ada masalah muka berjerawat,boleh cuba frooty night spray ni...biasa remaja2 mcm ni hormon tgh berkembang jerawat pun meriah kan..
.
So boleh guna,jgn risau sebab frooty night spray ni 100% buatan semulajadi..
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

🍓FROOTY NIGHT SPRAY🍓
.
.
Frooty Night Spray boleh di guna oleh wanita,lelaki,remaja dan kanak-kanak kerana ia menggunakan bahan-bahan alami dan selamat,ia juga TIDAK di campur bahan kimia beracun seperti mercury,hidrokuinon,alkohol dan sebagainya..Frooty Night Spray mengandungi Collagen tumbuhan untuk menganjalkan dan menegangkan wajah...anjal toink toink gittew....😉😉😉.
.
.
Jangan lupa like page Thefacedessert Malaysia dan follow instagram @thefacedessert hokeyy....
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

🍇Cara guna senang je,just spray kat wajah,tapi sebelum spray tu tutup mata dulu tau takut nanti masuk mata podih pulok...
🍇Boleh tahan sehingga sebulan kalau uols spray betul2 tp jangan beria sangat mcm nak spray nyamuk atau lipas ye...hehehe.. .
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Kenapa comel sangat awak ni?kaler pink pink camni...geram sy tengok tau tak...
.
Awak ni guna utk ape eh?
.
Hai...saya Frooty Night Spray...tugas saya ialah membuat manusia ceria dan gembira apabila menggunakan sy..
.
Sy di perbuat dari buah stoberi segar dan bau sy sangat wangi dan manis.sy juga boleh mengurangkan minyak di wajah,merawat kulit kusam dan kulit berjerawat sebab sy ada Vit C&E!
.
Selain itu,sy juga boleh menjadi aromaterapi buat siapa yg tgh mengalami tekanan atau masalah..spray je sy nanti tenang la orang itu..hihi..
.
Sy juga adalah produk natural&organik!sebab sy sayangkan semua.sy nk semua cantik dengan cara yg selamat!jom cuba sy...Frooty Night Spray,spray2 glowing!...kebaikan di setiap semburan!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Kebaikan Frooty Night Spray.
.
🌸 Menyegarkan kulit wajah
🌸 Merawat dan memulihkan wajah.
🌸 Menjadikan kulit lembut dan halus.
🌸 Menganjalkan dan menegangkan struktur kulit wajah.
🌸 Mencerahkan wajah.
🌸 Menjadikan wajah glowing dan flawless.
🌸 Kaya dengan Vitamin C.
🌸 Mencegah kulit berminyak.
🌸 Menghalang penghasilan sebum di wajah.
🌸 Anti jerawat.
🌸 Memberi khasiat pada wajah dan menjadikan wajah lebih segar dan sihat.
🌸 Baunya yang harum dan wangi membuatkan tidur lebih lena.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Wow! Suami isteri pun guna frooty night spray uolls....sweetnyaa...dahlah bau fns ni manis...bertambah-tambah manis la dorang kan...hihii..
.
I spray u,u spray i...how sweetnyeee.....😍😍😍
.
Uols tak nak try ke?hee...kalau nak whatsapp 0129205998 okey!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Frooty night spray,kebaikan di setiap semburan!...mengandungi vit C&E untuk melindungi wajah,mengurangkan minyak dan memberi kulit yang sihat dan segar!
.
Yang penting ianya natural&organic...selamat di guna...kanak-kanak pun boleh guna...
.
Bau stoberi yng manis dan wangiii..
.
Jom cuba uolls!!!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Assalammualaikum...good morning!malam tadi dah guna frooty night spray ke?best takkk...
.
Yang belum try lg tu moh ler kita cuba ye...best sgt,rasa segar je muka ni lepas spray...
.
Time balik keje penat2,nak tido spray dlu...mmg fresh tau...baunya dah la wangi...terangkat uolss
.
Frooty night spray,"spray2 glowing!" uols....😉😉😉
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Like Page : Thefacedessert Malaysia.
Thefacedessert By Sofea.Razin
Follow ig : @thefacedessert.
Produk : Frooty Night Spray.
.
🍒 Frooty Night Spray ini adalah 100% natural dan organic.
🍒 Di buat secara homemade dan BEBAS dari bahan kimia berbahaya.
🍒Tiada Alkohol Tiada Mercury tiada Paraben.
🍒 Hanya menggunakan ekstrak buah buahan dan tumbuhan yang segar.
🍒 Mengandungi Vitamin C&E serta Collagen tumbuhan.
🍒 Mengandungi essential oil yang sangat menenangkan.
🍒 Wangi,harum dan nyaman baunya..
🍒 Selamat di gunakan tanpa was-was
🍒 Boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita,mak ayah abang kakak dan adik semua boleh!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

3 hari guna je...wow nye! Alhamdulillah...teruskan guna frooty night spray ye..
.
Oh ya...nk bgtau,kalau uols lepas scrub muka lepas tu spray guna frooty night spray ni,lagi segar muka tu tau..
.
Cubalah..."spray2 glowing uols! "
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Frooty Night Spray dah jadi benda wajib ada dlm handbag!senang je kan...sebab kecil je,tapi berkuasa..haha..
.
Berkuasa mencantikkan wajah anda! Kecil-kecil cili padi orang kata...
.
Saya kata,belum cuba belum tauu...nak tahu kenalah cuba...huhu..
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Seronok baca testimoni kwn2 yg dah cuba frooty night spray ni...ya betul,muka akan jd fresh bila guna...bukan sahaja menyegarkan wajah,ia juga boleh merawat wajah yang bermasalah juga.
.
Yang ada masalah jerawat,kulit berminyak dan kusam boleh try tau frooty night spray ni...
.
Spray2 glowing uolss!!...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Teruja nampaknya kawan kita sorang nih...eh,tapi takpe ke spray siang?bukan ni spray utk malam je?
.
Boleh juga sayang....sebab ia memang utk kulit wajah...tapi kalau spray malam lagi efektif sebab ia terus meresap ke dalam kulit!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

NEW! FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Siapa yang super buzy sampai x sempat nak pakai skincare tapi masih mencari produk utk perlindungan kulit?
.
Kami ada cara paling senang nak jaga muka...spray je uols !
.
Frooty night spray kaya dengan vitamin C&E dan collagen tumbuhan bagi memelihara kulit anda supaya sihat dan segar!
.
Tiada hidrokuinon,tiada mercury 100% natural&organic!..selamat untuk kanak-kanak juga!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah
More...