(@rahsia_aset_mantap)

Testimoni ebo lg!! ๐Ÿ˜ฑsumpah real testimoni customer kami sndiri tau ๐Ÿ˜
.
โ—†Yang KENDUR semakin TEGANG secara perlahan-lahan..
โ—†Yang LEMBIK mula TERISI PENUH,, anda PASTI akan
Tersenyum lebar.. Ekstrak Belacak Original EBO by Herbhouse Johor
โ—†Yang sebelum ini KECIL mula MEMBULAT CANTIK .
Tiba-tiba KEYAKINAN anda LEBIH TINGGI .
Terasa MUDA kembali kerana aset kembali MANTAP dan
PADU
โ—†Aset MEMBENTUK dan MENAWAN ..
Suami pasti akan bertambah SAYANG .
---------------------------------------
.
RAMUAN EKSTRAK BELACAK ORIGINAL :
.
โ€ข Minyak pati ikan belacak
โ€ข Umbut kelapa
โ€ข Pinang muda
โ€ข Campuran pelbagai jenis bunga โ€ข Bahan - bahan herba lain
.
KHASIAT EBO:
.
๐ŸŒธ Untuk Payudara Wanita ๐ŸŒธ
.
โœ… Membantu membesarkan saiz payudara yang kecil โœ… Membantu menganjalkan payudara yang jatuh (Sagging Breasts)
โœ… Membantu payudara kekal bulat terletak tanpa bra
.
๐Ÿ‘ Untuk Punggung Wanita ๐Ÿ‘
.
โœ… Membantu menganjalkan punggung yang jatuh & menggelebeh .
.
Dm/whatssap sis ๐Ÿ“ฒ+601116959902 atau tekan jek link di profile ๐Ÿ‘†
.
#deejacosmeticย  #tabitaoriginal #kdollbeautyย  #shalicioushq #hawaskincare #tatiskincare #sendayutinggi #mervecosmetic #sureglowlotion #okaya #snfar #famecosmetic #veviousofficial #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumย  #ibuputih #janganmengataskincare #kosmetikmurah #kosmetikcantik #iolsilluminator #sobellacosmetic #ridzskinlipmatte #pinkishglowserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #znaomibeauty

(@rahsia_aset_mantap)

๐ŸŒŸMONTOK SEBAB SPAN?๐Ÿ˜ฑ
ADUH MALU LA.. ๐Ÿ˜„

Mehh hakak nk story kebaikan yang korang terpaksa terima apabila mengambil EKSTRAK BELACAK ORIGINAL ni?
Antaranya kebaikannya ialah : ๐ŸŒธpayudara yang semakin membulat dan menawan.
๐ŸŒธpunggung yang semakin menaik dan menggoda.
๐ŸŒธkulit yang semakin menegang, anjal dan cerah...puting payudara turut berubah pinky ๐ŸŒธ Ibu yg sedang menyusu, susu bertambah banyak
๐ŸŒธ bentuk badan menggoda montok seperti anak dara.

Kesan yang korang terpaksa tanggung selepas menggunakan PRODUCT HOT ni : ๐Ÿ™terpaksa melayan kerenah suami yang asyik nak bermanja dengan u'olls๐Ÿ˜‹. P/S : kami memang tak bertanggungjawab kalau lepasni encik suami u'olls asyik nak berkepit dengan u'olls je k... uolss pandai2 lah handle.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ AWAS ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š KESAN PANTAS SEAWAL 3 HARI PENGGUNAAN SAHAJA

DM atau whatssap saya terus ๐Ÿ“ฒ+601116959902
Atau tekan link di profile ๐Ÿ‘†
.
#deejacosmeticย  #tabitaoriginal #kdollbeautyย  #shalicioushq #hawaskincare #tatiskincare #sendayutinggi #mervecosmetic #sureglowlotion #okaya #snfar #famecosmetic #veviousofficial #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumย  #ibuputih #janganmengataskincare #kosmetikmurah #kosmetikcantik #iolsilluminator #sobellacosmetic #ridzskinlipmatte #pinkishglowserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #znaomibeauty

(@rahsia_aset_mantap)

๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸMinyak belacak ? Minyak kasih sayang ? ๐Ÿค”

Wowww โ—๏ธ minyak apa ni ? Baunya wangi pulak tu โ—๏ธ

Haa , meh sini saya memperkenalkan minyak paling ohsemmm abad ini ๐Ÿ˜† wahsehh !

Jeng jeng jeng ๐Ÿ‘€ xlain dan xbukan *EKSTRAK BELACAK ORI BY HERBHOUSE JOHOR* lerr ! Sapu sapu je insyaallah terus mengancam menggoda ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ With the ekstrak belacak ori , you just perlu:
BROOM BROOM je your breast sampai bcome montok gebu๐Ÿ˜˜
BROOM BROOM je your punggung tu biar makin up๐Ÿ˜˜
BROOM BROOM je no masalah keputihan dah ๐Ÿ˜˜
BROOM BROOM je payudara comeback anjal ๐Ÿ˜˜
BROOM BROOM je the miss v makin tembam ๐Ÿ˜
BROOM BROOM je tommorow morning you bgun sleep aset you makin mantap ala ala jeniffer lopez ๐Ÿ˜˜ fuyoo ๐Ÿ’ƒ

Oppss Berapa banyak broom dah ๐Ÿ˜‚
.
Berminat? Whatssap ๐Ÿ“ฒ+601116959902
Atau tekan link di profile โ˜๏ธ
.
Harga cuma RM55SM/60SS sahaja. Yang penting ORIGINAL sahaja yg kami jual ๐Ÿ˜˜
.
#deejacosmeticย  #tabitaoriginal #kdollbeautyย  #shalicioushq #hawaskincare #tatiskincare #sendayutinggi #mervecosmetic #sureglowlotion #okaya #snfar #famecosmetic #veviousofficial #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumย  #ibuputih #janganmengataskincare #kosmetikmurah #kosmetikcantik #iolsilluminator #sobellacosmetic #ridzskinlipmatte #pinkishglowserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #znaomibeauty

(@rahsia_aset_mantap)

๐ŸŒนEkstrak belacak original..
๐ŸŒนProduk terlaris tahun ini tau!
๐ŸŒนPlg berkesan!
๐ŸŒนSeawal 3 hari!
๐ŸŒนWanita mengandung, menyusu juga blh pakai!
๐ŸŒนUmur 60 pun blh pakai!
๐ŸŒนTiada had umur!
๐ŸŒนBoleh mengetatkan miss v juga ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ’•Payudara jatuh?
๐Ÿ’•Payudara kecil?
๐Ÿ’•Payudara lembik sbb menyusukan bayi?
๐Ÿ’•Payudara tak sama saiz?
๐Ÿ’•Punggung jatuh?
๐Ÿ’•Punggung kecil?
๐Ÿ’•Miss v longgar?
๐Ÿ’•Miss v kurus?
๐Ÿ’•Keputihan?
๐Ÿ’•Isteri tiada tenaga ketika bersama?
๐Ÿ’•Hubungan suami isteri hambar?

Dan byk lagi khasiat ebo ni tau
Byk testimoni yg dh berjaya tau..
Boleh scroll segala testimoni dalam instagram sis ni. ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ
.
Berminat? Whatssap ๐Ÿ“ฒ+601116959902
Atau tekan link di profile โ˜๏ธ
.
Harga cuma RM55SM/60SS sahaja. Yang penting ORIGINAL sahaja yg kami jual ๐Ÿ˜˜
.
#skinluminousย  #olicandy #boosterwhiteningย  #bellezacollagen #iflawless #tatiskincare #sendayutinggi #shaklee #sureglowlotion #okaya #snfar #famecosmetic #tartecosmetic #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumย  #ibuputih #janganmengataskincare #kosmetikmurah #kosmetikcantik #iolsilluminator #lipmatte #ridzskinlipmatte #pinkishserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #uforabeauty

(@rahsia_aset_mantap)

๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸRamai customer pakai ebo, punggung dh naik , up, bulat, tegang! .๐Ÿ’•Payudara jatuh?
๐Ÿ’•Payudara kecil?
๐Ÿ’•Payudara lembik sbb menyusukan bayi?
๐Ÿ’•Payudara tak sama saiz?
๐Ÿ’•Punggung jatuh?
๐Ÿ’•Punggung kecil?
๐Ÿ’•Miss v longgar?
๐Ÿ’•Miss v kurus?
๐Ÿ’•Keputihan?
๐Ÿ’•Isteri tiada tenaga ketika bersama?
๐Ÿ’•Hubungan suami isteri hambar?
Dan byk lagi khasiat ebo ni tau
Byk testimoni yg dh berjaya tau.. Berminat nak cuba?
Whatssap ๐Ÿ“ฒ+601116959902
.
#skinluminousย  #olicandy #boosterwhiteningย  #bellezacollagen #iflawless #tatiskincare #sendayutinggi #shaklee #sureglowlotion #okaya #snfar #famecosmetic #tartecosmetic #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumย  #ibuputih #janganmengataskincare #kosmetikmurah #kosmetikcantik #iolsilluminator #lipmatte #ridzskinlipmatte #pinkishserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #uforabeauty

(@rahsia_aset_mantap)

Ramai customer mengadu, rugi beli ebo ni, sapu 2-3 kali da sendat bra, sendat seluar, kena beli baru, sbb breast dan punggung cpt sgt besar dan padat .. Hihi rugi kan, lg rugi kalau tak beli sbb takde keyakinan dpn husband bila breast kecut dan kendur je.. Harga pun murah2 jer.. ๐Ÿ‘‰Ramuan๐Ÿ‘ˆ
Pinang muda, Minyak belacak, Umbun kelapa, Dan lain ramuan turun temurun hingga 100% lengkap ๐Ÿ‘‰Khasiat๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช wanita:๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
๐Ÿ‘‰๐Ÿปboleh memontokkan serta menegangkan semua payudara yg kendur dan dapat menyembuhkan gejala gejala kanser payudara. ๐Ÿ‘‰๐ŸปMenegang n Membesarkan payudara yg kecil saiz A dan B.. saiz membesar ikut kesesuian dgn bdn dan takkan terlampau besar
๐Ÿ‘‰๐Ÿปkalau payudara saiz C ke atas dia akan menegangkan sahaja, tidak membesarkan..
๐Ÿ‘‰๐ŸปMenyeimbangkan saiz payudara yg tak sama saiz (sebelah kecil sebelah besar)
๐Ÿ‘‰๐ŸปMencerahkan Atau memerahkan (pinky) puting payudara.. ๐Ÿ‘‰๐ŸปMemontokkan dan menaikkan punggung. ๐Ÿ‘‰๐ŸปMenembamkan bibir faraj
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmengetatkan faraj ๐Ÿ‘‰๐ŸปMenghilangkan keputihan
๐Ÿ‘‰๐ŸปMenaikkan ghairah seks isteri yg tdk bernafsu atau tak bertenaga
๐Ÿ‘‰๐ŸปMemudahkan klimaks ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmenambah susu badan bg ibu menyusu
.
berminat blh pm inbox atau wasap +601116959902
.
RM55SM/60SS sebotol.
.
#skinluminousย  #olicandy #boosterwhiteningย  #bellezacollagen #iflawless #tatiskincare #sendayutinggi #shaklee #sureglowlotion #okaya #snfar #famecosmetic #tartecosmetic #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumย  #ibuputih #janganmengataskincare #kosmetikmurah #kosmetikcantik #iolsilluminator #lipmatte #ridzskinlipmatte #pinkishserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #uforabeauty

(@rahsia_aset_mantap)

Ada yang nak kulit glowing mcm ni? Sis tak tipu. Instant glowing uols lepas satu sapuan jek. Nak hasil lagi kebaboom kene try serum & foundation ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ
.
Ramai yg kata mmg glowing lepas pakai. Dan muka lebih cerah. .
Harga mampu milik uols. Foundation saja tak sampai RM50 pon. Yang penting bukan fake & rebrand. Original shj sis jual ye ๐Ÿ˜˜
.
Nak beli, kene follow ig @bysafiemubin . banyak testimoni dan video. Mmg serius instant glowing & instant whitening guys ๐Ÿ’ž .
.
#skinluminousย  #olicandy #boosterwhiteningย  #bellezacollagen #iflawless #tatiskincare #sendayutinggi #shaklee #sureglowlotion #okaya #snfar #famecosmetic #tartecosmetic #rosetyarafoundation #vitcrosehip #dianzvitamin #meeraclegemstoneserumย  #ibuputih #janganmengataskincare #kosmetikmurah #kosmetikcantik #iolsilluminator #lipmatte #ridzskinlipmatte #pinkishserum
#obsesscosmetic #makeuptutorial #viral #uforabeauty

OBSES.DEX.SE.GE (@norlin_aril)

DD cushion foundation obsess cosmetic๐Ÿ’—
.
โค๏ธWajah flawless & glowing serta merta
โค๏ธMelindungi wajah dari sinaran uv spf50+
โค๏ธAnti penuaan
โค๏ธMenutup parut jerawat & jeragat
โค๏ธMerawat kulit wajah
โค๏ธMelembapkan kulit
โค๏ธMengecilkan liang pori/pore control
โค๏ธMengawal kulit berminyak
โค๏ธMesra wudhuk/ Halal
โค๏ธJimat masa untuk makeup
.
Whatsapp akak lin okey .. insyallah lin jawab sebarang pertanyaan uollss ๐Ÿ˜‰
.
DM/WS ๐Ÿ“ฒ010-3183585
.
#sayagunasayasharesayajual
#obsesscosmetic #obsesscosmeticagentsegamat #segamatjohor #ddcushionfoundation #ddcushionfoundationmalaysia #treatmentfoundation #arganoil #trustedseller #makeuptutorial #makeupmurah #classyplain #neelofa #redvelvet #moisturizer #dapdapterusglowing #squadsyiera

Year End Sales ๐Ÿ•3 FOR RM100 ! (@obsess.girls)

Bibir sensitive memang susah nak cari lipmatte yang sesuai kan ?!! ๐Ÿ˜ฅ Nanti kering menggelupas je.
.
Try lipmatte obsess yea macam sis ni, insyaAllah puas hati ๐Ÿ’˜
.
Tak cuba tak tahu kan?
.
.
#obsesscosmetic #obsessfeedback #obsesslipmatte #sayajuallipmatte #squadsyiera #muabellaz #muaperlis #muakedah #makeuppengantin #makeupsanding #motd

Year End Sales ๐Ÿ•3 FOR RM100 ! (@obsess.girls)

Nutella ๐Ÿซ Ramaikan yang tertunggu nutella ni bila la nak muncul.tak lama lagi kita restock.
.
Taknak nangis tak sempat beli ?
Boleh booking sekarang, sebab stock memang laju habis ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ’„Code : Nutella
๐Ÿ’ฐHarga : RM40
๐Ÿ“ฑWS/ DM : 0132855485 / klik je link di bio
๐Ÿ“ฎPostage setiap hari
๐Ÿ›’Ready stock
๐Ÿฅ‡Trusted seller ๐Ÿ’ฏFast service
๐Ÿ“œMoney back guarantee
๐Ÿ“No KKM : NOT161100903K
.
.
#obsessmalaysia #obsesslipmatte #makeupmalaysia #mua #pilihanmuamalaysia #gadiscantik #lipstickmurah #lipstickmatte #squadsyiera #makeupnatural
#obsesscosmetic #nuexroslixsyedewa #muakedah

OBSES.DEX.SE.GE (@norlin_aril)

DD cushion foundation obsess cosmetic๐Ÿ’—
.
โค๏ธWajah flawless & glowing serta merta
โค๏ธMelindungi wajah dari sinaran uv spf50+
โค๏ธAnti penuaan
โค๏ธMenutup parut jerawat & jeragat
โค๏ธMerawat kulit wajah
โค๏ธMelembapkan kulit
โค๏ธMengecilkan liang pori/pore control
โค๏ธMengawal kulit berminyak
โค๏ธMesra wudhuk/ Halal
โค๏ธJimat masa untuk makeup
.
Whatsapp lin okey .. insyallah lin jawab sebarang pertanyaan uollss ๐Ÿ˜‰
.
berminat??
DM/WS lin ๐Ÿ“ฒ010-3183585
.
#obsesscosmetic #obsesscosmeticagentsegamat #segamatjohor #ddcushionfoundation #ddcushionfoundationmalaysia #treatmentfoundation #arganoil #trustedseller #makeuptutorial #makeupmurah #classyplain #neelofa #redvelvet #moisturizer #dapdapterusglowing #squadsyiera

OBSES.DEX.SE.GE (@norlin_aril)

LAST CALLโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
lipmatte obsess cismeticโค๏ธ
.
3 pcs rm100โ€ผ๏ธ
.
3 pcs rm100โ€ผ๏ธ
.
3 pcs rm100โ€ผ๏ธ
.
exc postage
cod area segamat
.
๐Ÿ“ฒ010-3183585
.
#obsesscosmetic #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmeticagentsegamat #segamatjohor #sayagunasayasharesayajual #readystok #redvelvet #trustedbeautybrand #trustedseller #classyplain
More...