jamtanganmurah (@grezeki_)

Adidas 👉condition new
👉japan battery movement
👉diameter 46/50mm
👉rubber strap
👉plastic case
👉gred AA
👉waranty 3 month for engine
👉digital movement
👉include postage sm/ss
👉RM60 include normal box ✅LIMITED STOCKS!! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⛔️servis wrapping hadiah rm5

DM
.
.
.
WHATSAPP:0148536055

#kedaionline #sayajualjam #onlineshopmurah #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #jamgshock #jammalaysia #jamladiesmurah #jamtanganmurah #kedaionline #igshopmalaysia

Jeragat, Jerawat & Flawless😲 (@luffiyaskincareofficial)

"BEST ROSE CLEANSER NI.. BAU YG NYAMAN.. MINT2 BERANGIN.. TIME GOSOK RASA BIJIK2 KAT MUKA"
.
.
Walau baru 3 hr pomo.. da ramai order cleanser... yg dah packing pun kena bukak balik... ada yg roger bli 2 lah kak.. haa... untunglah dpt MURAH + FREE POSTAGE + SAMPUL RAYA LS!
.
. 🌹KEBAIKAN DAN FUNGSI ROSE MINT AROMA CLEANSER🌹 ✔️Fungsi utama adalah untuk memastikan kulit wajah bebas dr kekotoran ✔️ Boleh menghilangkan jerawat dengan cepat
✔️ Mengurangkan pengumpulan whitehead & blackhead di dalam kulit
✔️Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 5x ganda
✔️ Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma rose dan peppermint!
✔️ Mengurangkan kekeringan kulit
✔️ Pembersih anti bakteria
✔️Mengurangkan garis2 halus di permukaan kulit.
.
.
Price : Rm50
.
.

FAST RESPON 📲 WA 0197631276
FAST RESPON 📲 WA 0197631276
FAST RESPON 📲 WA 0197631276

#luffiyaskincare #luffiyaqueenrosebelle #kkmproduct #bestseller #selfie #ootd #hotd #photooftheday #beautyproductmalaysia #originalskincare #sayajual #kulitputih #kulitcantik #visitmyig #bazaarpaknil #bazaronline #onlineshoppingmalaysia #igshopmalaysia #love #followforfollow #instafollow #followback #like4like #nofilter #webstagram #makeup #igersoftheday #instalike #instagood #paidreviewmurah

Whitening Flawless Glow Serum (@serum_elanish_whitening)

.
Sukenyaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!!!.. Serius x tipu. Muka rasa FRESH & MOIST sgt!!! Baru 2 hari pakai rasa GEBU je kulit. .
.
Serum ni diperbuat dari bahan2 semulajadi mcm Propolis, ekstrak buah delima, witch hazel san byk bahan yg bermanfaat utk kulit kita.
.
Yg ad masalah kulit kusam ke,jerawat dan jeragat disarankan untuk nenggunakan serum ini. InsyaAllah x menyesal. .
TRY ONE U WILL 'UNLOCK THE BEAUTY' SECRET
Apa tunggu lagi!!! .
.
Fungsi Elanish Beauty SERUM
.
📌 Menyamaratakan tona warna kulit.
📌 Menghalus dan melembutkan kulit.
📌 Menganjal dan melembapkan kulit.
📌 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌 Tiada pengelupasan, merkuri, Hydroquinone, Paraben, dan peluntur.
📌 Anti-aging- mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
📌 Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi.
📌 Whitening- mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
.
Nak harga PROMOSI??
.
FAST RESPONS
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Whatsapp: + 6017 2549234
Whatsapp: + 6017 2549234
Whatsapp: + 6017 2549234
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
.
#elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #ukm #upm #ump #umt #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingph #zizanrazak #neelofa #serum #kulit

Jeragat, Jerawat & Flawless😲 (@luffiyaskincareofficial)

"BEST ROSE CLEANSER NI.. BAU YG NYAMAN.. MINT2 BERANGIN.. TIME GOSOK RASA BIJIK2 KAT MUKA"
.
.
Walau baru 3 hr pomo.. da ramai order cleanser... yg packing pun kena bukak balik... ada yg roger bli 2 lah kak.. haa... untunglah dpt MURAH + FREE POSTAGE + SAMPUL RAYA LS! 🌹KEBAIKAN DAN FUNGSI ROSE MINT AROMA CLEANSER🌹
.
.
✔️Fungsi utama adalah untuk memastikan kulit wajah bebas dr kekotoran ✔️ Boleh menghilangkan jerawat dengan cepat
✔️ Mengurangkan pengumpulan whitehead & blackhead di dalam kulit
✔️Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 5x ganda
✔️ Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma rose dan peppermint!
✔️ Mengurangkan kekeringan kulit
✔️ Pembersih anti bakteria
✔️Mengurangkan garis2 halus di permukaan kulit.
.
.
Price : Rm50
.
.
FAST RESPON 📲 WA 0197631276
FAST RESPON 📲 WA 0197631276
FAST RESPON 📲 WA 0197631276

#luffiyaskincare #luffiyaqueenrosebelle #kkmproduct #bestseller #selfie #ootd #hotd #photooftheday #beautyproductmalaysia #originalskincare #sayajual #kulitputih #kulitcantik #visitmyig #bazaarpaknil #bazaronline #onlineshoppingmalaysia #igshopmalaysia #love #followforfollow #instafollow #followback #like4like #nofilter #webstagram #makeup #igersoftheday #instalike #instagood #paidreviewmurah

AGENT/DROPSHIP WANTED (@organichairremoval.selangor)

U dah norah!!😍
.
Haaaa siapa tengah berNorah tebgahari nie macam admin sekarang ni ? 😍😋
.
.
Jomm lah share feeback dengan admin n followers Norah di luar sana. Kita tengok kaki sapa paling licin & gebu Norah kerjakan. 😋
.
.
Yang berminat nak berNorah weekend ni, boleh Shopping Norah puas-puas whatsapps sahaja 0187687264 !!
.
Admin ulang, 0187687264 !! .
.
#Norah
#Waxing
#Lelong
#OrganicHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#NorahNewLook
#onlineshopping
#onlineshoppingmalaysia
#AndaGunaNorah
#SayaGunaNorah #nbcodbandarmahkota #nbcoduitmdengkil #nbcodbanting #nbcoddengkil #nbcodkotawarisan #nbcodtamanmurni #nbcodkolejkomunitikualalangat #nbcodkolejmarabanting #pencabutbulu #buangbulumurah #hotwax #coldwax #nbcodputrajaya #nbcodcyberjaya #viral #threading

Pewiit skincare 5in1 (@pewiit.skincare.official)

Pewiit skincare 5in1 *NEW

Dalam 1set ada - 1sabun kulit kayu manis(50grm) - Day cream 20grm++ ( uv protaction) - Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E) - cream treatment 20grm ++ (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) - pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat) - FREE pellavina toner facial collagen (125ml) ✔️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✔️ semua msalah akn hilang ✔️ Tiada kesan sampingan ✔️ berseri2 ✔️ 100% ramuan herba semulajadi ✔️ Banyak testimoni yg dh berjaya ✔️ muka bertambah licin ✔️ parut pon main jauh2 ✔️ jeragat bukan main senang lagi hilang ✔️ jerawat nak naik pun tak berani ✔️ Tiada bahan kimia ➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit.. ➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang.. .
➽Nak lebih cepat boleh tinggalkan hp no pada comment dibawah..serta merta akan diwhtsapp.. +60111 695 2941

#pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #kuruscepat #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkurus #sayanakkurus #raya #iphone #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #kurussebelumraya #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingph #zizanrazak #neelofa #airasia #kulit

Kurung|Jubah|Kurta|Blouse|etc (@rosz_on9boutique)

ANGGERIK KEBAYA 123K

1 WHITE MAROON
2 GREEN GREY
3 PINK INDIGO
4 BLUE MILO
5 CREAM IRIS
.
• Fabric : Cotton Silk
• Nursing Friendly
• Kain Duyung
• Zip bahagian hadapan sahaja
• Kain pinggang (Getah penuh)
• Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin
.
*Note: Color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting.

Rm115sm Rm120ss
Free pos

#raya2017 #onlineshopmalaysia #kurungmoden #kurungraya #bajukurungmalaysiamurah #bajuraya #bajurayamurah#kurungminimurah#batikmalaysia#kurungmodenbatik#kebayamalaysia#kurunglace
#arluna#kurungreadymade#kurungminicantik #neelofar #minikurungmalaysia #kurungcottonlinen #minikurungmurah #minikurungmoden #baazaronline #bridesmaids #baazarpaknil #kurungexclusive #minikurungraya #igreview#cikgusekolah #officewear #onlineshoppingmalaysia #instaniaga
Berminat whatsapp 0197375962

.pewiit.skincare.hq... (@pewitt.skincare.hq)

Pewiit skincare 5in1 *NEW

Dalam 1set ada - 1sabun kulit kayu manis(50grm) - Day cream 20grm++ ( uv protaction) - Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E) - cream treatment 20grm ++ (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) - pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat) - FREE pellavina toner facial collagen (125ml) ✔️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✔️ semua msalah akn hilang ✔️ Tiada kesan sampingan ✔️ berseri2 ✔️ 100% ramuan herba semulajadi ✔️ Banyak testimoni yg dh berjaya ✔️ muka bertambah licin ✔️ parut pon main jauh2 ✔️ jeragat bukan main senang lagi hilang ✔️ jerawat nak naik pun tak berani ✔️ Tiada bahan kimia ➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit.. ➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang.. .
➽Nak lebih cepat boleh tinggalkan hp no pada comment dibawah..serta merta akan diwhtsapp.. +60111 695 2941

#pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #kuruscepat #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkurus #sayanakkurus #raya #iphone #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #kurussebelumraya #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingph #zizanrazak #neelofa #airasia #kulit

Kurung|Jubah|Kurta|Blouse|etc (@rosz_on9boutique)

ANGGERIK KEBAYA 123K

1 WHITE MAROON
2 GREEN GREY
3 PINK INDIGO
4 BLUE MILO
5 CREAM IRIS
.
• Fabric : Cotton Silk
• Nursing Friendly
• Kain Duyung
• Zip bahagian hadapan sahaja
• Kain pinggang (Getah penuh)
• Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin
.
*Note: Color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting.

Rm115sm Rm120ss
Free pos

#raya2017 #onlineshopmalaysia #kurungmoden #kurungraya #bajukurungmalaysiamurah #bajuraya #bajurayamurah#kurungminimurah#batikmalaysia#kurungmodenbatik#kebayamalaysia#kurunglace
#arluna#kurungreadymade#kurungminicantik #neelofar #minikurungmalaysia #kurungcottonlinen #minikurungmurah #minikurungmoden #baazaronline #bridesmaids #baazarpaknil #kurungexclusive #minikurungraya #igreview#cikgusekolah #officewear #onlineshoppingmalaysia #instaniaga
Berminat whatsapp 0197375962

COACH 👛MK 👜KateSpade 💼FOSSIL 🎒 (@bagspersonabutik)

20 COACH ZIP ROUND WALLET
RM399 👜
Pre order. From US aje tau.

Visit my FB : Persona Butik for more items.
No DM. WA pic to : +6011 3529 8375

pls email : personabutik@gmail.com

fb : Persona Butik

Resellers are most welcome.👛 I'm in Malaysia.🇲🇾 Pre order from US./UK 🇺🇸
100% authentic or money back.💵 Pre-order price subject to current offer and currency exchange.

#bagspersonabutik #personabutik #sayajualbeg #coachsale
#onlineshoppingmalaysia #handbagcantik #sayajual #trustedseller #limitedstock
#raya2017 #katespademalaysia #coachmalaysia #michaelkorsmalaysia
#furlamalaysia #brandedbag #warda #surihatimrpilot #authenticbagmalaysia
#authenticcoachmalaysia #coachsalemalaysia  #michaelkorssale  #begraya2017 #coachmurah #bagori #katespadesale #coachwallet

Kurung|Jubah|Kurta|Blouse|etc (@rosz_on9boutique)

ANGGERIK KEBAYA 123K

1 WHITE MAROON
2 GREEN GREY
3 PINK INDIGO
4 BLUE MILO
5 CREAM IRIS
.
• Fabric : Cotton Silk
• Nursing Friendly
• Kain Duyung
• Zip bahagian hadapan sahaja
• Kain pinggang (Getah penuh)
• Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin
.
*Note: Color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting.

Rm115sm Rm120ss
Free pos

#raya2017 #onlineshopmalaysia #kurungmoden #kurungraya #bajukurungmalaysiamurah #bajuraya #bajurayamurah#kurungminimurah#batikmalaysia#kurungmodenbatik#kebayamalaysia#kurunglace
#arluna#kurungreadymade#kurungminicantik #neelofar #minikurungmalaysia #kurungcottonlinen #minikurungmurah #minikurungmoden #baazaronline #bridesmaids #baazarpaknil #kurungexclusive #minikurungraya #igreview#cikgusekolah #officewear #onlineshoppingmalaysia #instaniaga
Berminat whatsapp 0197375962

Kurung|Jubah|Kurta|Blouse|etc (@rosz_on9boutique)

ANGGERIK KEBAYA 123K

1 WHITE MAROON
2 GREEN GREY
3 PINK INDIGO
4 BLUE MILO
5 CREAM IRIS
.
• Fabric : Cotton Silk
• Nursing Friendly
• Kain Duyung
• Zip bahagian hadapan sahaja
• Kain pinggang (Getah penuh)
• Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin
.
*Note: Color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting.

Rm115sm Rm120ss
Free pos

#raya2017 #onlineshopmalaysia #kurungmoden #kurungraya #bajukurungmalaysiamurah #bajuraya #bajurayamurah#kurungminimurah#batikmalaysia#kurungmodenbatik#kebayamalaysia#kurunglace
#arluna#kurungreadymade#kurungminicantik #neelofar #minikurungmalaysia #kurungcottonlinen #minikurungmurah #minikurungmoden #baazaronline #bridesmaids #baazarpaknil #kurungexclusive #minikurungraya #igreview#cikgusekolah #officewear #onlineshoppingmalaysia #instaniaga
Berminat whatsapp 0197375962

Kurung|Jubah|Kurta|Blouse|etc (@rosz_on9boutique)

ANGGERIK KEBAYA 123K

1 WHITE MAROON
2 GREEN GREY
3 PINK INDIGO
4 BLUE MILO
5 CREAM IRIS
.
• Fabric : Cotton Silk
• Nursing Friendly
• Kain Duyung
• Zip bahagian hadapan sahaja
• Kain pinggang (Getah penuh)
• Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin
.
*Note: Color akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan effect lighting.

Rm115sm Rm120ss
Free pos

#raya2017 #onlineshopmalaysia #kurungmoden #kurungraya #bajukurungmalaysiamurah #bajuraya #bajurayamurah#kurungminimurah#batikmalaysia#kurungmodenbatik#kebayamalaysia#kurunglace
#arluna#kurungreadymade#kurungminicantik #neelofar #minikurungmalaysia #kurungcottonlinen #minikurungmurah #minikurungmoden #baazaronline #bridesmaids #baazarpaknil #kurungexclusive #minikurungraya #igreview#cikgusekolah #officewear #onlineshoppingmalaysia #instaniaga
Berminat whatsapp 0197375962

rambut sihat labourse_haircare (@labourse_paris_shampoo)

La Bourse Speedy hair Nourishing Superior Hair Tonic Essence - 45 ml
Membantu menyuburkan akar rambut dan kulit kepala. Mempercepatkan pengeluaran rambut baru. Membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Mempercepatkan percambahan rambut yang lebih baik termasuk menyuburkan dan menguatkan rambut, untuk tidak gugur.
Rm45 free pos pos

Whatsa 011-29046690
Wechat id: Nuramnisue
Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis
More...