Explore your fashion trend (@cesl.lamode)

๏ผˆ้ ่ณผ๏ผ‰
๐Ÿ”ธ็ขŽ่Šฑ้€ฃ่บซ่ฃ™ RM60
๐Ÿ”ธๅฐบๅฏธ ๅ‡็ขผ
๐Ÿ”ธๅ…ฉไปถๅŒ…้ƒต
.
(PREORDER)
๐Ÿ”ธFloral long dress RM60
๐Ÿ”ธFree size
๐Ÿ”ธFree Shipping Above 2items

DYXY Cosmetics Malaysia (@cosmeticsmurah.store)

[Bayangkan] Anda Menjadi Bahan Gossip Rakan Sepejabat Anda kerana WAJAH anda Lebih GLOWING & FLAWLESS ๐Ÿ˜
.
JANGAN RISAU โ€ผ๏ธ
.
.
DYXY Membuat IMPIAN anda jadi KENYATAAN!!
.
Bagaimana DYXY boleh Bantu Anda? โœ”๏ธBc cream menampakkan kulit awak lebih licin walaupun hanya calit sikit sahaja
โœ”๏ธBc cream mengandungi Arbutin โœ”๏ธBc cream mempunyai teksture yang sekata dan mudah meresap
โœ”๏ธDYXY facemist mempuyai VITAMIN E yang mampu melembapkan kulit muka
โœ”๏ธDYXY facemist mampu mengawal kulit yang berminyak
.
.
Dah Puas Hati? .
Tak Sabar Nak Pakai DYXY? .
JOM WHATSAPPย  SEKARANG โ—๏ธ
.

#DYXY
#teamfl
#dyxycosmetics#dyxybccream #teamfl #teamIKAiS #dyxygreanteafacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxybatupahat #dyxymelaka #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymurah #bccreamfoundation #cod #onlineshoppingmalaysia #batupahat #muar #melaka #muabella #utem #uitmmelaka #uthm #dyxyjohor

Explore your fashion trend (@cesl.lamode)

๏ผˆ้ ่ณผ๏ผ‰
๐Ÿ”ธไธ€ๅญ—่‚ฉไฟฎ่บซ้•ท่ข– RM35
๐Ÿ”ธๅฐบๅฏธ S M L XL
๐Ÿ”ธ็ถ ่‰ฒ ้ป‘่‰ฒ ็ฐ่‰ฒ
๐Ÿ”ธๅ…ฉไปถๅŒ…้ƒต
.
(PREORDER)
๐Ÿ”ธOff shoulder slim fit RM35
๐Ÿ”ธSize S M L XL
๐Ÿ”ธArmy green, Black, Grey
๐Ÿ”ธFree shipping above 2items

PAKAR PRINT BAJU TERMURAH (@luar.kotak)

Baju banyak warna,boleh whatsapp terus .. Klik link di bio utk whatsapp tanpa save nombor. .
SETIAP PEMBELIAN ADA FREEGIFT
.
Size : XS , S , M , L , XL ,XXL ,3XL
Material : 100% cotton
.
Short Sleeve : Rm25
Long Sleeve : Rm35
.
Harga untuk Custom berdasarkan Design.
Whatsapp 0199479347 . Cara oder ScreenShot dan whatsapp terus..
.
.
.
.

#bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #bazaronline #sayajualonline #jombeli #igshopmalaysia #instashopmalaysia #visitmyig #sayajualmurah2 #sayajualon9 #kedaionline #kedaionlinemalaysia #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #ikutcarakita #projek_tempatan #igersmalaya #igersganu #igersmalaysia #vscomalaysia #baju #bajucustom #bajudesignsendiri #bajumurah #grafik #bajucouple #bajukelas .

Coach,Longchamp,MK, Tory Burch (@herzonly_co)

Tory Burch Fleming Convertible Small Bag

L21x H14x D6

Leather
59cm adjustable and long strap
Flap with magnetic snap closure
2 exterior slit pocket with magnetic snap
Interior zip closure
Multi fiction pocket
Removable tassel
Pm for more detail
Authentic
#toryburchmalaysia #toryburchmy #brandedmalaysia
#rayacollection2017 #raya2017 #onlineshoppingmy #onlineshoppermy #onlineshopper #onlineshoppingmalaysia #ootd #hantaran #hantaranmalaysia #toryburchnherzonly_co

Branded Brand In One Store (@busana_anggunhijabster)

Siapa sini minat colour pastel?
Rugi la kalau tak suka tauu..๐Ÿ˜ƒโ˜๏ธ Sebab mmg naik seri bila pakai warna ni..tak perlu mandi bunga๐Ÿคฃ
.
Muka pun tak perlu makeup tebal.. touch up sikit-sikit je dah nampak timbul muka dan terserlah keayuan tu๐Ÿคค
.
Jangan tak percaya, colour design zehra ni inspired by lollipop. Kami tambah lagi warna2 pastel...geram geram jer, nyam2. ๐Ÿญ๐Ÿ˜‹
.
๐Ÿ‘‰ Measurement: 2.0m length X 0.65m width
๐Ÿ‘‰ Material: Royal Premium Satin (Matte Silk)
๐Ÿ‘‰ Type: Long Shawl
.
โค๏ธPrice: RM89 onlyโค๏ธ
๐Ÿ“ฎexclude postage
.
Cepat wassap saya kalau nak๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป http://wasap.my/60122087486
.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
.
Double tap & tag some friends below๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โ€ข
.
#felorrascarf #lerosaneseries #royalefloral #zehraseries
.
#anggunhijabster #anggunhijabstercollection
.
#satinshawlmalaysia #shawlprinted #longshawlmurah #printedshawl #longsatinshawl
#chicruffle #bawalshawl #bawalchiffon #bawalscarf #bawalterkini #tudunginstant #tudungbawalmurah #shawlcantik #ootd #hijabfashion #bawalprinted #tudungmurah #shawlmurah #klcc #bazaarpaknil #hijabista #shawlterkini #tudungnikah #onlineshoppingmalaysia .

Branded Brand In One Store (@busana_anggunhijabster)

Siapa sini minat colour pastel?
Rugi la kalau tak suka tauu..๐Ÿ˜ƒโ˜๏ธ Sebab mmg naik seri bila pakai warna ni..tak perlu mandi bunga๐Ÿคฃ
.
Muka pun tak perlu makeup tebal.. touch up sikit-sikit je dah nampak timbul muka dan terserlah keayuan tu๐Ÿคค
.
Jangan tak percaya, colour design zehra ni inspired by lollipop. Kami tambah lagi warna2 pastel...geram geram jer, nyam2. ๐Ÿญ๐Ÿ˜‹
.
๐Ÿ‘‰ Measurement: 2.0m length X 0.65m width
๐Ÿ‘‰ Material: Royal Premium Satin (Matte Silk)
๐Ÿ‘‰ Type: Long Shawl
.
โค๏ธPrice: RM89 onlyโค๏ธ
๐Ÿ“ฎexclude postage
.
Cepat wassap saya kalau nak๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป http://wasap.my/60122087486
.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
.
Double tap & tag some friends below๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โ€ข
.
#felorrascarf #lerosaneseries #royalefloral #zehraseries
.
#anggunhijabster #anggunhijabstercollection
.
#satinshawlmalaysia #shawlprinted #longshawlmurah #printedshawl #longsatinshawl
#chicruffle #bawalshawl #bawalchiffon #bawalscarf #bawalterkini #tudunginstant #tudungbawalmurah #shawlcantik #ootd #hijabfashion #bawalprinted #tudungmurah #shawlmurah #klcc #bazaarpaknil #hijabista #shawlterkini #tudungnikah #onlineshoppingmalaysia .

Branded Brand In One Store (@busana_anggunhijabster)

Siapa sini minat colour pastel?
Rugi la kalau tak suka tauu..๐Ÿ˜ƒโ˜๏ธ Sebab mmg naik seri bila pakai warna ni..tak perlu mandi bunga๐Ÿคฃ
.
Muka pun tak perlu makeup tebal.. touch up sikit-sikit je dah nampak timbul muka dan terserlah keayuan tu๐Ÿคค
.
Jangan tak percaya, colour design zehra ni inspired by lollipop. Kami tambah lagi warna2 pastel...geram geram jer, nyam2. ๐Ÿญ๐Ÿ˜‹
.
๐Ÿ‘‰ Measurement: 2.0m length X 0.65m width
๐Ÿ‘‰ Material: Royal Premium Satin (Matte Silk)
๐Ÿ‘‰ Type: Long Shawl
.
โค๏ธPrice: RM89 onlyโค๏ธ
๐Ÿ“ฎexclude postage
.
Cepat wassap saya kalau nak๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป http://wasap.my/60122087486
.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
.
Double tap & tag some friends below๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โ€ข
.
#felorrascarf #lerosaneseries #royalefloral #zehraseries
.
#anggunhijabster #anggunhijabstercollection
.
#satinshawlmalaysia #shawlprinted #longshawlmurah #printedshawl #longsatinshawl
#chicruffle #bawalshawl #bawalchiffon #bawalscarf #bawalterkini #tudunginstant #tudungbawalmurah #shawlcantik #ootd #hijabfashion #bawalprinted #tudungmurah #shawlmurah #klcc #bazaarpaknil #hijabista #shawlterkini #tudungnikah #onlineshoppingmalaysia .

Branded Brand In One Store (@busana_anggunhijabster)

Siapa sini minat colour pastel?
Rugi la kalau tak suka tauu..๐Ÿ˜ƒโ˜๏ธ Sebab mmg naik seri bila pakai warna ni..tak perlu mandi bunga๐Ÿคฃ
.
Muka pun tak perlu makeup tebal.. touch up sikit-sikit je dah nampak timbul muka dan terserlah keayuan tu๐Ÿคค
.
Jangan tak percaya, colour design zehra ni inspired by lollipop. Kami tambah lagi warna2 pastel...geram geram jer, nyam2. ๐Ÿญ๐Ÿ˜‹
.
๐Ÿ‘‰ Measurement: 2.0m length X 0.65m width
๐Ÿ‘‰ Material: Royal Premium Satin (Matte Silk)
๐Ÿ‘‰ Type: Long Shawl
.
โค๏ธPrice: RM89 onlyโค๏ธ
๐Ÿ“ฎexclude postage
.
Cepat wassap saya kalau nak๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป http://wasap.my/60122087486
.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
.
Double tap & tag some friends below๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โ€ข
.
#felorrascarf #lerosaneseries #royalefloral #zehraseries
.
#anggunhijabster #anggunhijabstercollection
.
#satinshawlmalaysia #shawlprinted #longshawlmurah #printedshawl #longsatinshawl
#chicruffle #bawalshawl #bawalchiffon #bawalscarf #bawalterkini #tudunginstant #tudungbawalmurah #shawlcantik #ootd #hijabfashion #bawalprinted #tudungmurah #shawlmurah #klcc #bazaarpaknil #hijabista #shawlterkini #tudungnikah #onlineshoppingmalaysia .

Branded Brand In One Store (@busana_anggunhijabster)

Siapa sini minat colour pastel?
Rugi la kalau tak suka tauu..๐Ÿ˜ƒโ˜๏ธ Sebab mmg naik seri bila pakai warna ni..tak perlu mandi bunga๐Ÿคฃ
.
Muka pun tak perlu makeup tebal.. touch up sikit-sikit je dah nampak timbul muka dan terserlah keayuan tu๐Ÿคค
.
Jangan tak percaya, colour design zehra ni inspired by lollipop. Kami tambah lagi warna2 pastel...geram geram jer, nyam2. ๐Ÿญ๐Ÿ˜‹
.
๐Ÿ‘‰ Measurement: 2.0m length X 0.65m width
๐Ÿ‘‰ Material: Royal Premium Satin (Matte Silk)
๐Ÿ‘‰ Type: Long Shawl
.
โค๏ธPrice: RM89 onlyโค๏ธ
๐Ÿ“ฎexclude postage
.
Cepat wassap saya kalau nak๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป http://wasap.my/60122087486
.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
.
Double tap & tag some friends below๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โ€ข
.
#felorrascarf #lerosaneseries #royalefloral #zehraseries
.
#anggunhijabster #anggunhijabstercollection
.
#satinshawlmalaysia #shawlprinted #longshawlmurah #printedshawl #longsatinshawl
#chicruffle #bawalshawl #bawalchiffon #bawalscarf #bawalterkini #tudunginstant #tudungbawalmurah #shawlcantik #ootd #hijabfashion #bawalprinted #tudungmurah #shawlmurah #klcc #bazaarpaknil #hijabista #shawlterkini #tudungnikah #onlineshoppingmalaysia .

Branded Brand In One Store (@busana_anggunhijabster)

Siapa sini minat colour pastel?
Rugi la kalau tak suka tauu..๐Ÿ˜ƒโ˜๏ธ Sebab mmg naik seri bila pakai warna ni..tak perlu mandi bunga๐Ÿคฃ
.
Muka pun tak perlu makeup tebal.. touch up sikit-sikit je dah nampak timbul muka dan terserlah keayuan tu๐Ÿคค
.
Jangan tak percaya, colour design zehra ni inspired by lollipop. Kami tambah lagi warna2 pastel...geram geram jer, nyam2. ๐Ÿญ๐Ÿ˜‹
.
๐Ÿ‘‰ Measurement: 2.0m length X 0.65m width
๐Ÿ‘‰ Material: Royal Premium Satin (Matte Silk)
๐Ÿ‘‰ Type: Long Shawl
.
โค๏ธPrice: RM89 onlyโค๏ธ
๐Ÿ“ฎexclude postage
.
Cepat wassap saya kalau nak๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป http://wasap.my/60122087486
.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
.
Double tap & tag some friends below๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โ€ข
.
#felorrascarf #lerosaneseries #royalefloral #zehraseries
.
#anggunhijabster #anggunhijabstercollection
.
#satinshawlmalaysia #shawlprinted #longshawlmurah #printedshawl #longsatinshawl
#chicruffle #bawalshawl #bawalchiffon #bawalscarf #bawalterkini #tudunginstant #tudungbawalmurah #shawlcantik #ootd #hijabfashion #bawalprinted #tudungmurah #shawlmurah #klcc #bazaarpaknil #hijabista #shawlterkini #tudungnikah #onlineshoppingmalaysia .

Ready Stock Sales From Rm12โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜ (@aintjustbasic)

New inโ€ผ๏ธHalf mickey โ˜บ๏ธit's kind of fun to do the impossible ๐Ÿ’—โœจ// RM24 per piece โœ…
Model: iPhone 6/6s, 6p/6sp, 7/8, 7p/8p
soft case fully covered
Wechat: aintjustclaxic
#likeforlike #followforfollow #onlineshoppingmalaysia #iphone #phonecase#motivationalquotes

ฮฑะบฮนัฮฑ ัƒั”ะธ (โˆ‚ัฯƒฯั•ะฝฮนฯ ะธั”ั”โˆ‚ั”โˆ‚) (@akira.yen.shop)

Iใ€Love Bijouxใ€‘่ฟ่ฝฌ็ฎ—็›˜้กน้“พ๏ผ
๐Ÿ’—้€็ฒพ็พŽ็›’ๅญ๏ผ

ๆ่ดจ๏ผš S925็บฏ้“ถๆ่ดจ
ไบงๅ“็ผ–ๅท: PLB057
้“พ้•ฟ๏ผš42.5cm
ๅˆซๅ…ทไธ€ๆ ผ็š„่ฝฌ่ฟ็ฎ—็›˜้€ ๅž‹้กน้“พ๏ผŒๅœ†ๅฝขๅ†…ๅฃๅทงๅฆ™่ฎพ่ฎก่ฝจ้“๏ผŒ่ฎฉๅ››ๆ–น็ฎ—็›˜ๅฏ360ๅบฆๆ—‹่ฝฌ๏ผŒ็ตๅŠจๅฅขๅŽ๏ผŒๅฏ“ๆ„่ดข่ทฏๅคงๅผ€๏ผŒๅ››ๆ–นๆฅ่ดข๏ผŒ่ดขๆบๆปšๆปš๏ผ =================================
Iใ€Love Bijouxใ€‘Fortune Abacus Necklace๏ผ
๐Ÿ’—Free Pretty Box๏ผ

Material๏ผš S925 Pure Silver
Length๏ผš42.5cm

#925sterlingsilverbracelet #jewellery #fashion #onlineshopping #singapore #malaysia #sabah #sarawak
#ladiesfashion #fashionblogger #onlineshoppingmalaysia #onlineshop #necklace #ring #ankle #silver925

Vantageยฎ๏ธ Collections๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ (@vantagecookware)

Part II & III boleh booking. Secure deposit 50% dari harga barang ye. Sebab newsletter dah distribute..Kang nanti by the time promo start terus SOLD OUT๐Ÿ™ˆ.
.
*Installment accepted with 50% deposit, Please setel balance before promo end*
.
#VantageNewYearPromo2018
Ada 3 part๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป;
Part I (26|12|17-01|03|18)
Muka surat 2-3
.
Part II (26|01|18-01|04|18)
Muka surat 4-6
.
Part III (26|02|18-01|04|18)
Muka surat 7
.
Whatsapp Ida +6019.340.6378.
.
โ€ขAllow me 1-2 working days to cfm orderโ€ข
โ€ขReady Stock & Pre Orderโ€ข
โ€ขPrice for EM (Sabah Sarawak), T&C Applyโ€ข
.
#sayajual #vantage #sayajualvantage #sayajualbaranganvantage #pingganmangkuk #sayajualpingganmangkuk #sayajualperiuk #visitmyig #vantagemalaysia #vantagecookware #vantagesabah #vantagesarawak #onlineshoppingmalaysia #bazarpaknil #VantageMurah #VantageOffer #PingganViral

Branded Brand In One Store (@busana_anggunhijabster)

Cantik ke cantik sgt ? ๐Ÿค”
Eh tak tau nak kata laahh๐Ÿคฃ
.
Inspirasi dari "wild orchid" , LE Rosane Series ni serius menghantui mata dan hatiโ—๏ธ ๐Ÿ˜
.
Memang tak rugi belanja duit beli .. ๐Ÿค— apa taknya, tudung ni selesa dan tak panas.. Saiz dan corak dia memang puas hati betulโ—๏ธ
.
๐Ÿ‘‰Measurement: 2.0m length X 0.65m width
๐Ÿ‘‰Material: Royal Premium Satin (Matte Silk)
๐Ÿ‘‰Type: Long Shawl
๐Ÿ‘‰Box : Yes
.
โค๏ธPrice: RM89 onlyโค๏ธ
P/s exclude postage
.
Jangan tangguh lama2 sis! Meruntun jiwa nanti๐Ÿ˜ญ
Cepat wassap saya๐Ÿค™โ—๏ธ http://wasap.my/60122087486
.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
.
Double tap & tag some friends below๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โ€ข
.
#felorrascarf #lerosaneseries #royalefloral
.
#anggunhijabster #anggunhijabstercollection
.
#satinshawlmalaysia #shawlprinted #longshawlmurah #printedshawl #longsatinshawl
#chicruffle #bawalshawl #bawalchiffon #bawalscarf #bawalterkini #tudunginstant #tudungbawalmurah #shawlcantik #ootd #hijabfashion #bawalprinted #tudungmurah #shawlmurah #klcc #bazaarpaknil #hijabista #shawlterkini #tudungnikah #onlineshoppingmalaysia .

Branded Brand In One Store (@busana_anggunhijabster)

Cantik ke cantik sgt ? ๐Ÿค”
Eh tak tau nak kata laahh๐Ÿคฃ
.
Inspirasi dari "wild orchid" , LE Rosane Series ni serius menghantui mata dan hatiโ—๏ธ ๐Ÿ˜
.
Memang tak rugi belanja duit beli .. ๐Ÿค— apa taknya, tudung ni selesa dan tak panas.. Saiz dan corak dia memang puas hati betulโ—๏ธ
.
๐Ÿ‘‰Measurement: 2.0m length X 0.65m width
๐Ÿ‘‰Material: Royal Premium Satin (Matte Silk)
๐Ÿ‘‰Type: Long Shawl
๐Ÿ‘‰Box : Yes
.
โค๏ธPrice: RM89 onlyโค๏ธ
P/s exclude postage
.
Jangan tangguh lama2 sis! Meruntun jiwa nanti๐Ÿ˜ญ
Cepat wassap saya๐Ÿค™โ—๏ธ http://wasap.my/60122087486
.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
.
Double tap & tag some friends below๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โ€ข
.
#felorrascarf #lerosaneseries #royalefloral
.
#anggunhijabster #anggunhijabstercollection
.
#satinshawlmalaysia #shawlprinted #longshawlmurah #printedshawl #longsatinshawl
#chicruffle #bawalshawl #bawalchiffon #bawalscarf #bawalterkini #tudunginstant #tudungbawalmurah #shawlcantik #ootd #hijabfashion #bawalprinted #tudungmurah #shawlmurah #klcc #bazaarpaknil #hijabista #shawlterkini #tudungnikah #onlineshoppingmalaysia .

Branded Brand In One Store (@busana_anggunhijabster)

Cantik ke cantik sgt ? ๐Ÿค”
Eh tak tau nak kata laahh๐Ÿคฃ
.
Inspirasi dari "wild orchid" , LE Rosane Series ni serius menghantui mata dan hatiโ—๏ธ ๐Ÿ˜
.
Memang tak rugi belanja duit beli .. ๐Ÿค— apa taknya, tudung ni selesa dan tak panas.. Saiz dan corak dia memang puas hati betulโ—๏ธ
.
๐Ÿ‘‰Measurement: 2.0m length X 0.65m width
๐Ÿ‘‰Material: Royal Premium Satin (Matte Silk)
๐Ÿ‘‰Type: Long Shawl
๐Ÿ‘‰Box : Yes
.
โค๏ธPrice: RM89 onlyโค๏ธ
P/s exclude postage
.
Jangan tangguh lama2 sis! Meruntun jiwa nanti๐Ÿ˜ญ
Cepat wassap saya๐Ÿค™โ—๏ธ http://wasap.my/60122087486
.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
Whatsapps : 012.208.7486
.
Double tap & tag some friends below๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ
โ€ข
.
#felorrascarf #lerosaneseries #royalefloral
.
#anggunhijabster #anggunhijabstercollection
.
#satinshawlmalaysia #shawlprinted #longshawlmurah #printedshawl #longsatinshawl
#chicruffle #bawalshawl #bawalchiffon #bawalscarf #bawalterkini #tudunginstant #tudungbawalmurah #shawlcantik #ootd #hijabfashion #bawalprinted #tudungmurah #shawlmurah #klcc #bazaarpaknil #hijabista #shawlterkini #tudungnikah #onlineshoppingmalaysia .

NEW YEAR SALES๐Ÿ™Œ (@dyxy_byhawa)

๐ŸŒน BC CREAM FOUNDATION ๐ŸŒน
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
๐ŸŒนMAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
๐ŸŒนSPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
๐ŸŒนKESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
๐ŸŒนTEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
๐ŸŒนANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
๐ŸŒนTAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
๐ŸŒนTEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
๐ŸŒทSesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
๐ŸŒผMINERAL
๐ŸŒผWATERBASED
๐ŸŒผEKSTRAK ARBUTIN
๐ŸŒผVITAMIN E
.
.
๐Ÿ’ Beige utk kulit cerah
๐Ÿ’ Natural utk kulit sederhana cerah
.
psst!! Nak harga promo? meh ws hawa. promo tahun baru panas2 ni. discount sehingg RM50 tau๐Ÿ˜˜
.
kalau nak order boleh dm or wassap hawa 0175465979
.
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash
#sayaagensahskinstories #OnlineBazaar #sayajual #sayajualmurah #sayajualOnline #kakiShopping #shoppingonline #Sapotlokal #BazaarPaknil #Preloved #igreview #Malaysia #penang #IGShop #VendorBoutique #OnlineShoppingMalaysia #Cantik #Swapreview #visitmylg #IGreview #OnlineshoppingMalaysia #vendorBoutique #OnlineShop #Jombeli #murah
More...