MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM70
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
PANACEA SLIM
.
Supplement yang dapat mengurangkan berat badan, 10 hari, 5 kiloes . "Block and Burn". Panacea slim merupakan supplement yang tertumpu untuk menentang tindakan dadah khususnya ! Memberi tumpuan untuk mengurangkan selera makan, membantu membakar lemak berlebihan pada badan. Selain itu, panacea slim dapat membentuk badan umtuk jadi lebih 'fit and firm' serta membantu proses detoks.
📌 Tidak perlu berlapar lagi
📌Percepatkan metabolism lemak
📌Mengurangkan keinginan makan
📌Tanpa side effect
📌Mengurangkan penerimaan carbohydrates 📌 Tak perlu bersenam berlebihan
.
Mengandungi 30kapsul
.
Bahan utama:
L-Carnitine L-tartrate
Garcinia cambogia
Konjac
Cactus
White kidney Bean
Green tea
Chitosan
Capsicum
Kelp
Chromium Picolinate
.
Cara pengambilan: Sehari sebiji dengan air suam sebelum sarapan/perut kosong.
.
#panaceaslim #panaceaslimmurah #panaceamurah #glutapanacea #glutapanaceaoriginal #glutapanaceaori #glutapanaceamurah #glutapanaceaslim
#panaceaslimmalaysia #produkkecantikan #originalproduct #originalproduk #sayajual #sayajualmurah #trustedseller #blvpinkyfoundation #bvrc #bvrcmurah #bvrcollagen #kcollymurah #kcolly #dnarsskincare #nourainskincare #quputeh #blousemurah #juscaliphmurah

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM70
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
PANACEA SLIM
.
Supplement yang dapat mengurangkan berat badan, 10 hari, 5 kiloes . "Block and Burn". Panacea slim merupakan supplement yang tertumpu untuk menentang tindakan dadah khususnya ! Memberi tumpuan untuk mengurangkan selera makan, membantu membakar lemak berlebihan pada badan. Selain itu, panacea slim dapat membentuk badan umtuk jadi lebih 'fit and firm' serta membantu proses detoks.
📌 Tidak perlu berlapar lagi
📌Percepatkan metabolism lemak
📌Mengurangkan keinginan makan
📌Tanpa side effect
📌Mengurangkan penerimaan carbohydrates 📌 Tak perlu bersenam berlebihan
.
Mengandungi 30kapsul
.
Bahan utama:
L-Carnitine L-tartrate
Garcinia cambogia
Konjac
Cactus
White kidney Bean
Green tea
Chitosan
Capsicum
Kelp
Chromium Picolinate
.
Cara pengambilan: Sehari sebiji dengan air suam sebelum sarapan/perut kosong.
.
#panaceaslim #panaceaslimmurah #panaceamurah #glutapanacea #glutapanaceaoriginal #glutapanaceaori #glutapanaceamurah #glutapanaceaslim
#panaceaslimmalaysia #produkkecantikan #originalproduct #originalproduk #sayajual #sayajualmurah #trustedseller #blvpinkyfoundation #bvrc #bvrcmurah #bvrcollagen #kcollymurah #kcolly #dnarsskincare #nourainskincare #quputeh #blousemurah #juscaliphmurah

Pusat baju Muslim (@khayla_style)

NIRINA DRESS BY D'LOVERA
retail 280.000
Est.ready 3 agustus

Bahan linen dengan aksen stripe dan hiasan resleting
Resletingnya mati yaa hanya hiasan saja
Allsize LD 102 panjang 140.
#no pasmina
keep harus fix no cancel

Format Pemesanan
Nama :
Alamat :
No telp :
Pesanan :
Expedisi :

http://api.whatsapp.com/send?phone=6281519255905
PIN BBM : D457D3EA

#bajumuslimbranded #muslimwear #dresspremium #dressbranded #originalbranded #gamiscantik #muslimahcantik #koys #ummi #efandoank #kyanara #balimo #karaenghilda #hawwaaiwa #azzahra #lilgeorgeous #originalproduct #gamissyari #tunicset #ootd #bajumuslimcantik

Aida Jamalia (@aida_jamalia)

Dan bilaaaa...
Kau hadir bagai satu misteri
Ternyataaa, diriku bagai sudah di jampi 🤣

Perempuan mana yang taknak kalau tiba2 *ching* bertukar ye dak?

Mindset stay positif.
"Org lain boleh kenapa kita tak boleh.." "Nak berjaya semua terletak pada diri sendiri"

Dah ramai yang mengamalkan diet dengan Proslim yang tengah HANGAT sekarang ne 💪 Yang penting, memang berkesan.

Kesan boleh nampak dalam masa 3hari. Dengan 1set Proslim, berat badan boleh turum 5kg-15kg mengikut metabolisma badan seseorang.
Hasilnya? Power Rangers!
Dah la kurus, perut kempis, pastu badan rasa bertenaga dan ringan.
Tak percaya takpe. Tapi rugi la tak cuba😉
"fast ACTION fast RESULT"

Meh whatsapp http://Www.wasap.my/+60109505219

#kurus3hari #proslimawesome #proslimkurussihat
#proslimterbaik #telantelankurus #originalproduct
#sayamakansayajual #agentsahhq #agentterengganu

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM77
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
KEISTIMEWAAN TATI SKINCARE :
✔️ pencerahan BERGANDA
✔️menjadikan kulit lebih cerah, mulus & gebu
✔️ membantutkan pertumbuhan jerawat
✔️menghilangkan jeragat
✔️menjadikan muka yang kusam lebih glowing
Dan byk lg!! Tati skincare semua ada KKM tau. So xperlu risau. InsyaAllah selamat digunakan
.
1. CLEANSER 60ml: NOT150200978K
2. DAY CREAM 5gm: NOT150200976K
3. SUNBLOCK CREAM 5gm : NOT150200977K
4. NIGHT CREAM 5gm: NOT150200975K
5. TREATMENT CREAM 5gm : NOT150200974K
.
CARA PENGGUNAAN TATI SKINCARE 5IN1 :
- Cuci muka dengan Beauty Soap 2x sehari
- Siang hari sapukan Day Cream dan diikuti Sunblock
- Malam hari sapukan Night Cream dan Treatment Cream
.
#tati #tatimalaysia #tatioriginalmurah #tatiskincaremurah #tati5in1 #tati5in1original #tatiskincareoriginalmurah #tatilooseitem #tatifoundation #tatifoundationmurah #taticompactpowder #tatibedakcompact #tatiserummurah #surekencang #taticleanser #tatitrial #tatidaycream #serum #tatiserum #olicandy #caliph #tatilooseitem #taticimbomurah #tatiloose #babiesblink #taticombo #tatilooseitemmurah #tatiskincare #tatinightcream #originalproduct

Pusat baju Muslim (@khayla_style)

CLARION SYAR'I BY AGOEST HANGGONO
retail 395.000
ready 3 agt

gamis syari dengan paduan 2 warna cantik,material crep buble import,busui,pjg 140cm,110ld, karet pinggang
Pola rok payung
all size fit to XL

Format Pemesanan
Nama :
Alamat :
No telp :
Pesanan :
Expedisi :

http://api.whatsapp.com/send?phone=6281519255905
PIN BBM : D457D3EA

#bajumuslimbranded #muslimwear #dresspremium #dressbranded #originalbranded #gamiscantik #muslimahcantik #koys #ummi #efandoank #kyanara #balimo #karaenghilda #hawwaaiwa #azzahra #lilgeorgeous #originalproduct #gamissyari #tunicset #ootd #bajumuslimcantik #likeforlike #follow4follow

Pusat baju Muslim (@khayla_style)

Laluna syari vol 6 by #Farghani
Harga : Rp.430.000
ready 3 agustus

dress bahan ceruty mix tulle brokat
khimar bahan ceruty
uk all size fit to Xl, resleting depan ,karet pinggang;PB 142 cm, LD 112 cm
( 8 serian warna )

Format Pemesanan
Nama :
Alamat :
No telp :
Pesanan :
Expedisi :

http://api.whatsapp.com/send?phone=6281519255905
PIN BBM : D457D3EA

#bajumuslimbranded #muslimwear #dresspremium #dressbranded #originalbranded #gamiscantik #muslimahcantik #koys #ummi #efandoank #kyanara #balimo #karaenghilda #hawwaaiwa #azzahra #lilgeorgeous #originalproduct #gamissyari #tunicset #ootd #bajumuslimcantik

Lets Be Gorgeous ! (@shopaholic_anjell.co)

THURSDAY / 27072017
Good morning and happy working.
Mulakan hari anda di awal pagi dengan senyuman . tips nak rezeki masuk ? Mudah jer. Rajin rajin lah bangun pagi sebelum subuh yer. Then kalau nak lebih afdhal sambung terus solat sunat syuruk dan solat sunat Dhuha. InsyAllah . rezeki kita akan diperluaskan seluas luasnya. Tapi jangan lupa usaha tu penting. Jangan tanya kenapa rezeki susah nak masuk kalau diri sendiri masih ade kekurangan dan masih tak perbaiki. Sentiasa muhasabah diri. Tanya pada diri. Apa silap kita. Dan perbetulkan yer. Nasihat buat diri sendiri dan juga saudara seagama. Renung renungkan dan selamat beramal .
Assalamualaikum . ;) #shopaholicanjellco #instabiz #productcosmetic #originalproduct #aprilskinmalaysia #doctorcos

KURUS DGN RM 15 JE 👌 (@detox.bysha)

Rahsia turun kan berat badan paling berkesan didunia 🌍 Dengan teh shj anda boleh turunkan berat badan. 100% natural dan tiada bahan kimia. Di jamin halal. Produk muslim. Khasiat dia cenggini💪👍👍 super surpreme.

Jom kurus, ramping, cantik dan gojes bersama kami.
Mari follow mereka yg dh berjaya menggapai impian bersama kami.
Boleh scroll kisah2 penuh happening mereka yg dh consume tea kami.
Ada beribu-ribu testimoni hebat yang membangkitkan smgt anda utk turut sama turun berat badan bersama kami.

Tea kurus No.1 Malaysia...
Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem... Lost 3-5kg per week.

Harga?
Pastinya terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.

SET KURUS COMBO SLIM TEA [Only RM40.00 TIDAK TERMASUK POST]

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #bigsizemalaysia #gorgeousleem #skinnyteamalaysia #greentea #plussizemalaysia #kuruscepat #legstea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #originalproduct #plussizefashionmalaysia #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #slimmingproducts #jomkurus #tehhijau #vgrip #slimtea #sayanakkurus #bigsizemalaysia #fabulousfit

Nikola Benešová (@my2.cz)

Rozhodly jsme se, že tenhle týden bude celý tématický... takže prosvatebníme Instagram💞💞💞 . Zde jsou další barevné varianty svatební poštovní schránky a protože se snažíme myslet na všechny, tak zítra potěšíme ty z vás, kteří bydlí v bytech. 💑💑💑 #my2❤️napady #svatebnisilenstvi #svatebnitema #svatebnidar #svatba #laska #postovnischranka #design #originalnidarek #praktickydarek #rucnivyrobek #zamilovaná #sediva #bila #srdicka #weddingmadness #weddingtopic #weddinggift #wedding #love #mailbox #designmailbox #post #originalgift #originalproduct #handmade #inlove #hearts #grey #white

FTR©️ (@ftrclssc)

Mohon maaf karena kami tidak dapat mencetak foto kalian yang sudah order Future Classic satu persatu. fyi ini hanya sebagian buyyer kami. next time, tag foto kalian setelah membeli produk kami biar kita pajang di stand EXPO & Store resmi FUTURE CLASSIC :) (yang punya foto memakai tees future classic tag ya lain kali bisa kita repost, MAAF YANG BELUM DI TAG, silahkan inbox)
#originalproduct #futureclassic #staycool
More...