Dhera Football Clothings (@dherafootballcloth)

#Repost @jailbodyinside.store.kudus with @repostapp
・・・
#JAILBODYINSIDEKUDUS
Code article: 10111522
Harga: 139.900 IDR
Warna: Hitam
Size: M L XL (Display pakai size M)
______________________
Format order:
Nama Lengkap - Code article - Ukuran - Warna - Alamat Lengkap (kode pos) - No HP
.
Kirim ke:
πŸ“¨Whatsapp : 085740709333
πŸ“³Line : @vzq9756w (pakai @)
______________________
#JBIKudus#streetwear#cloth#clothing#tees#baju#kaos#kudus#distrokudus#kaosdistrokudus#kaosdistro#bajudistro#jepara#demak#distrooriginal#originalproduct#explorekudus#jepara#distrojepara#pati#distropati#demak#distrodemak#kudusngehitz#explorejepara#jaketdistro#onlineshopkudus#semarang#distrosemarang

PROMOSI KURUS RAYA πŸ’ͺ🏻 (@gorgeousleem_shop)

Open order πŸ’• Hah siapa kat sini nak kurus 5 - 10kg dalam masa 2 minggu?
Dah try memacam macam produk tapi langsung tak berkesan.
Jom try produk terlajak kurus gorgeousleem.

#gorgeousleem merupakan produk yg membantu menurunkan berat badan hampir 20kg hanya dgn 2btl sahaja tanpa perlu berlapar & exercises.

Jommm kurus dgn gs Sy akan guide anda smpai kurus oke ! .
Turun 3KG-10KG 1 botol pengunaan
NO SIDE EFFECT
NO EXERCISE
NO STARVING
NO DIET
EAT ALL & STILL GORGEOUS! .

Whatsapp : 014-5439294

#sayajualgorgeousleem #bigsizemalaysia #gorgeousleem #greentea #slimmingherbal #produkkecantikanoriginal #originalproduct #produkkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #bigsizemalaysia #gorgeousleemmurah #dropshipneeded #kurus #gemok #bigsizemalaysia #gorgeousleemadvanced #produkkurus #iphone #iphone6

PROMOSI KURUS RAYA πŸ’ͺ🏻 (@gorgeousleem_shop)

Open order πŸ’• Hah siapa kat sini nak kurus 5 - 10kg dalam masa 2 minggu?
Dah try memacam macam produk tapi langsung tak berkesan.
Jom try produk terlajak kurus gorgeousleem.

#gorgeousleem merupakan produk yg membantu menurunkan berat badan hampir 20kg hanya dgn 2btl sahaja tanpa perlu berlapar & exercises.

Jommm kurus dgn gs Sy akan guide anda smpai kurus oke ! .
Turun 3KG-10KG 1 botol pengunaan
NO SIDE EFFECT
NO EXERCISE
NO STARVING
NO DIET
EAT ALL & STILL GORGEOUS! .

Whatsapp : 014-5439294

#sayajualgorgeousleem #bigsizemalaysia #gorgeousleem #greentea #slimmingherbal #produkkecantikanoriginal #originalproduct #produkkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #bigsizemalaysia #gorgeousleemmurah #dropshipneeded #kurus #gemok #bigsizemalaysia #gorgeousleemadvanced #produkkurus #iphone #iphone6

PROMOSI KURUS RAYA πŸ’ͺ🏻 (@gorgeousleem_shop)

Open order πŸ’• Hah siapa kat sini nak kurus 5 - 10kg dalam masa 2 minggu?
Dah try memacam macam produk tapi langsung tak berkesan.
Jom try produk terlajak kurus gorgeousleem.

#gorgeousleem merupakan produk yg membantu menurunkan berat badan hampir 20kg hanya dgn 2btl sahaja tanpa perlu berlapar & exercises.

Jommm kurus dgn gs Sy akan guide anda smpai kurus oke ! .
Turun 3KG-10KG 1 botol pengunaan
NO SIDE EFFECT
NO EXERCISE
NO STARVING
NO DIET
EAT ALL & STILL GORGEOUS! .

Whatsapp : 014-5439294

#sayajualgorgeousleem #bigsizemalaysia #gorgeousleem #greentea #slimmingherbal #produkkecantikanoriginal #originalproduct #produkkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #bigsizemalaysia #gorgeousleemmurah #dropshipneeded #kurus #gemok #bigsizemalaysia #gorgeousleemadvanced #produkkurus #iphone #iphone6

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM46
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Nour Ain 3in1
.
Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT + JERAWAT + JERAGAT + KULIT KUSAM + KULIT KERING + KULIT GELAP + PARUT + BEKAS JERAWAT
.
BEAUTY SOAP
- Bertindak sebagai agen pembersih
- Menjadikan kulit yang gebu dan lembut
- Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat
- Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam
- Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa

Cara Penggunaan: - Pemakaian secara 2 kali sehari (pagi dan malam)

UV CREAM
- Diperkaya dengan ramuan semula jadi
- Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semula jadi
- Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak
- Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
- Sesuai bagi semua jenis kulit
Cara Penggunaan:
- Ratakan krim ke seluruh wajah atau bahagian yang perlu pada waktu siang
NIGHT CREAM
- Sangat berkesan untuk meredakan, memudarkan dan menghilangkan jerawat, jeragat dan juga anti kedutan
- Mengurangkan masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela
- Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompok gelap dan masalah kulit yang lain
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa
- Tanpa pengelupasan
Cara Penggunaan:
- Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sahaja) .
#nourainmurah#nourain
#nourainskincare#nourain3in1 #nourain4in1
#dnarsskincaremurah
#azcosmeticmurah#olicandy
#aurawhite#symabeauty #nourainoriginal #malaysiashoponline #malaysiaonlineshop #malaysianigshop #instashop #instashopmurah #originalproduct #onlineshopmurah #onlineshop #originalshop.

KURUS DGN RM 15 JE πŸ‘Œ (@detox.bysha)

SET COMBO PALING LARISSSSS ! cepat2 sape nk submit order boleh πŸ€— yg penting harga die xde mahal oke..kalau dlu kte ade 15 uncang 1 pack skang nie kte ada PROMOSI EXTRA 2 UNCANG..so uolls akn dpt 17 uncang ntok 1 pack sgt berbaloi2..result die punye laa gempak lahaiii πŸ’ͺ 3 -5 kg boleh lost dlm smggu depends pade metabolisme masing2...jom bertindak klu nk kurus skang..nk kurus jgn kedekut ! Xmahal pon RM 40 TIDAK TERMASUK POSTAGE YE.

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #bigsizemalaysia #gorgeousleem #skinnyteamalaysia #greentea #plussizemalaysia #kuruscepat #legstea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #originalproduct #plussizefashionmalaysia #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #slimmingproducts #jomkurus #tehhijau #vgrip #slimtea #sayanakkurus #bigsizemalaysia #fabulousfit

RM 15 DAH KURUS 😏 (@detoxteabysha)

Rahsia turun kan berat badan paling berkesan didunia 🌍 Dengan teh shj anda boleh turunkan berat badan. 100% natural dan tiada bahan kimia. Di jamin halal. Produk muslim. Khasiat dia cengginiπŸ’ͺπŸ‘πŸ‘ super surpreme.

Jom kurus, ramping, cantik dan gojes bersama kami.
Mari follow mereka yg dh berjaya menggapai impian bersama kami.
Boleh scroll kisah2 penuh happening mereka yg dh consume tea kami.
Ada beribu-ribu testimoni hebat yang membangkitkan smgt anda utk turut sama turun berat badan bersama kami.

Tea kurus No.1 Malaysia...
Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem... Lost 3-5kg per week.

Harga?
Pastinya terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.

SET KURUS COMBO SLIM TEA [Only RM40.00 TIDAK TERMASUK POST]

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #bigsizemalaysia #gorgeousleem #skinnyteamalaysia #greentea #plussizemalaysia #kuruscepat #legstea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #originalproduct #plussizefashionmalaysia #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #slimmingproducts #jomkurus #tehhijau #vgrip #slimtea #sayanakkurus #bigsizemalaysia #fabulousfit

Ubat KURUS Paling Berkesan πŸ™ŒπŸ» (@gorgeousleem_shopee)

Open order πŸ’• Hah siapa kat sini nak kurus 5 - 10kg dalam masa 2 minggu?
Dah try memacam macam produk tapi langsung tak berkesan.
Jom try produk terlajak kurus gorgeousleem.

#gorgeousleem merupakan produk yg membantu menurunkan berat badan hampir 20kg hanya dgn 2btl sahaja tanpa perlu berlapar & exercises.

Jommm kurus dgn gs Sy akan guide anda smpai kurus oke ! .
Turun 3KG-10KG 1 botol pengunaan
NO SIDE EFFECT
NO EXERCISE
NO STARVING
NO DIET
EAT ALL & STILL GORGEOUS! .

Whatsapp : 017-9078814

#sayajualgorgeousleem #bigsizemalaysia #gorgeousleem #greentea #slimmingherbal #produkkecantikanoriginal #originalproduct #produkkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #bigsizemalaysia #gorgeousleemmurah #dropshipneeded #kurus #gemok #bigsizemalaysia #gorgeousleemadvanced #produkkurus #iphone #iphone6

Ubat KURUS Paling Berkesan πŸ™ŒπŸ» (@gorgeousleem_shopee)

Open order πŸ’• Hah siapa kat sini nak kurus 5 - 10kg dalam masa 2 minggu?
Dah try memacam macam produk tapi langsung tak berkesan.
Jom try produk terlajak kurus gorgeousleem.

#gorgeousleem merupakan produk yg membantu menurunkan berat badan hampir 20kg hanya dgn 2btl sahaja tanpa perlu berlapar & exercises.

Jommm kurus dgn gs Sy akan guide anda smpai kurus oke ! .
Turun 3KG-10KG 1 botol pengunaan
NO SIDE EFFECT
NO EXERCISE
NO STARVING
NO DIET
EAT ALL & STILL GORGEOUS! .

Whatsapp : 017-9078814

#sayajualgorgeousleem #bigsizemalaysia #gorgeousleem #greentea #slimmingherbal #produkkecantikanoriginal #originalproduct #produkkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #bigsizemalaysia #gorgeousleemmurah #dropshipneeded #kurus #gemok #bigsizemalaysia #gorgeousleemadvanced #produkkurus #iphone #iphone6

Ubat KURUS Paling Berkesan πŸ™ŒπŸ» (@gorgeousleem_shopee)

Nak kurus tapi xda masa nk exercise? Nak kurus tapi xnak kena berpantang macam2? Nak kurus tapi xnak gemok semula after stop consume? #gorgeousleemadvanced solution utk anda ! Tapiiii hanya sebotol #gorgeousleem boleh membantu menurunkan berat 10kg-20kg dan terdapat byk testimoni yg berjaya. Anda xperlu susah2 BERLAPAR, heavy diet bagai kannn dan jgk ULANG ALIK KE TOILET.

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 017-9078814

#sayajualgorgeousleem #bigsizemalaysia #gorgeousleem #greentea #slimmingherbal #produkkecantikanoriginal #originalproduct #produkkurus #slimmingproducts #bakarlemak #slimtea #sayanakkurus #bigsize #sayajualprodukkurus #gorgeousleemadvanced #readystockgs #readystock #freegift

Ubat KURUS Paling Berkesan πŸ™ŒπŸ» (@gorgeousleem_shopee)

Nak kurus tapi xda masa nk exercise? Nak kurus tapi xnak kena berpantang macam2? Nak kurus tapi xnak gemok semula after stop consume? #gorgeousleemadvanced solution utk anda ! Tapiiii hanya sebotol #gorgeousleem boleh membantu menurunkan berat 10kg-20kg dan terdapat byk testimoni yg berjaya. Anda xperlu susah2 BERLAPAR, heavy diet bagai kannn dan jgk ULANG ALIK KE TOILET.

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 017-9078814

#sayajualgorgeousleem #bigsizemalaysia #gorgeousleem #greentea #slimmingherbal #produkkecantikanoriginal #originalproduct #produkkurus #slimmingproducts #bakarlemak #slimtea #sayanakkurus #bigsize #sayajualprodukkurus #gorgeousleemadvanced #readystockgs #readystock #freegift

jilbab afifa (@fia_luthfiyah)

READY STOK,.WARNA PINK & TOSCA HABIS YAA

bergo simplicity ORI zema hijab, bahan jersey

harga ecer @50rb

pengiriman dari jakarta
pemesanan dan fast respon
bbm : 76295CB7
wa : 082186953116

yang berminat order secepatnya yaaa, soalnya stoknya muter terusss, jangan sampe kehabisan :) no cancel

#bergopet #bergosimplicity #zemahijab #bergomurah #bergocantik #bergoinstan #originalproduct #originalhijab #jualanonline #osd #jilbabonline #jilbabtanahabang #jilbabmurah #jilbabcantik #ootd #muslim #fashion #hijabmurah #hijabcantik #jilbabafifa #jakarta

jilbab afifa (@fia_luthfiyah)

READY STOK,.NO 1, 3, 8, 9 HABIS YAAA

bergo carly ORI zema hijab, bahan jersey

harga ecer @70rb

pengiriman dari jakarta
pemesanan dan fast respon
bbm : 76295CB7
wa : 082186953116

yang berminat order secepatnya yaaa, soalnya stoknya muter terusss, jangan sampe kehabisan :) no cancel

#bergopet #bergocarly #zemahijab #bergomurah #bergocantik #bergoinstan #originalproduct #originalhijab #jualanonline #osd #jilbabonline #jilbabtanahabang #jilbabmurah #jilbabcantik #ootd #muslim #fashion #hijabmurah #hijabcantik #jilbabafifa #jakarta

jilbab afifa (@fia_luthfiyah)

READY STOK, WARNA BIRU ELEKTRIK NO 7
khimar jumbo fatma pet antem ORI vira, bahan cerutti

HARGA ECER @115rb

pengiriman dari jakarta
pemesanan dan fast respon
bbm : 76295CB7
wa : 082186953116

yang berminat order secepatnya yaaa, soalnya stoknya muter terusss, jangan sampe kehabisan :) no cancel

#khimarjumbofatma #khimarfatma #khimarjumbo #khimarmurah #khimarcantik #originalproduct #vira #originalhijab #jualanonline #osd #jilbabonline #jilbabtanahabang #jilbabmurah #jilbabcantik #ootd #muslim #fashion #hijabmurah #hijabcantik #jilbabafifa #jakarta
More...