Gadget Berkualiti Termurah (@gadgetroyale)

WK Ultra Speed Cable -
Available for : ๐Ÿ‘‰ Lightning (RM10) ๐Ÿ‘‰ Micro usb (RM10) ๐Ÿ‘‰ Type-c (RM13)
Max current : 2.1A
100โ„… Original WK
Warranty 1 Month - ๐Ÿ“ญ Postage tambah RM7/RM11 -
Whatsapp 0143054153 atau comment 'PM' -
#gadgetroyale #gadgetshop #gadgetmurah #gadgetmalaysia #gadgetborneo #sayajual #sayajualgadget #sayajualcable #sayajualmurah #cablemurah #cablecharger #wk #originalproduct #intashop#instashopmurah #instashopmalaysia#politeknik #uitm #mmu #msu#limkokwing #cucms #unikl #uniten

Beauty_Courter.Co (@beauty_courter)

Tabita exclusive set only RM170...100% original product...please whtapps 0163430228
#tabitaskincaremurah
#tabitaskincare
#originalproduct

Gadget Berkualiti Termurah (@gadgetroyale)

WK OTG -
Fungsi OTG ni untuk connect pendrive, mouse, keyboard, joystick terus ke phone atau tablet anda. Senang la kerja nk transfer lagu, video, gambar, document ataupn nk buat kerja menaip pn boleh. Connect je keyboard guna otg ni. Nk layan game dekat phone guna joystick pn xde hal bro.OTG ni ada untuk micro usb dan untuk type-c. -
100โ„… original WK product. ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ RM19 (micro usb) ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ RM22 (type-c)
Postage tambah RM7/RM11
Warranty 1 Month -
Whatsapp 0143054153 -
#gadgetroyale #gadgetshop #gadgetmurah #gadgetmalaysia #gadgetborneo #otg #otgmurah #otgmalaysia #sayajual
#sayajualgadget
#sayajualotg #sayajualmurah
#cablemurah #cablecharger #fastcharging #cablefastcharging #wk #originalproduct #intashop #instashopmurah #instashopmalaysia #politeknik #uitm #mmu #msu #limkokwing #cucms #unikl #uniten

(@princessladies_shop)

๐Ÿƒ DYXY GREE TEA Face Mist
160ml .
.
๐ŸŒธGLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
๐ŸŒธREFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
๐ŸŒธMENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
๐ŸŒธMAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
๐ŸŒธGANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
๐ŸŒธANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka โ—๏ธSENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
๐ŸŒธBAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
๐ŸŒธTAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
.
.

Tips untuk pakai Facemist

KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bccream
.
.

KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist ๐Ÿ’•

KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja

LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum
.
.
WHATSAPP / DM ๐Ÿ“ฒ 017-6679792
.
Price : RM35SM / RM40SS
.
.
#dyxyfacemistgreentea #dyxyfoundationmurah #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxyagent #originalproduct #ProdukNatural #produkselamat #ProdukSemulaJadi #naturalproduct #foundation #trustedseller #directfromhq #asyalliee #naturalskincare #genuineproduct

(@princessladies_shop)

๐ŸŒน BC CREAM FOUNDATION ๐ŸŒน
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
KELEBIHAN
๐ŸŒนMAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
๐ŸŒนSPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
๐ŸŒนKESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
๐ŸŒนTEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
๐ŸŒนANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
๐ŸŒนTAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
๐ŸŒนTEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
๐ŸŒทSesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
KANDUNGAN
๐ŸŒผMINERAL
๐ŸŒผWATERBASED
๐ŸŒผEKSTRAK ARBUTIN
๐ŸŒผVITAMIN E
.
๐Ÿ’ Beige utk kulit cerah
๐Ÿ’ Natural utk kulit sederhana cerah
.
.
WHATSAPP / DM ๐Ÿ“ฒ 017-6679792
.
Price combo: RM130SM / RM135 SS
. (BC Cream + Green Tea Facemist + Brush)
.
#bccream #dyxyfacemistgreentea
#bccreambydyana #dyxyfoundationmurah
#dyxybccream #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist #asyalliee
#teamdyxy #originalproduct #directfromhq #ProdukNatural #produkpenjagaanmuka #ProdukSemulaJadi #produkselamat #naturalproduct #trustedseller

Cloafo Station (@cloafostation)

Converse One Star Pro Canvas Obsidian Blue Ox Lunarlon
.
.
.
BNIB
SKU : 153708C
SIZE : 41, 42, 43, 44, 45
RETAIL PRICE : 999.000
CLOAFO PRICE : 549.000
.
.
.
Contact Us :
Pin : D7974A49
SMS & Call : 0857 8120 7411
Whatsapp & iMessage : 0857 8120 7411
LINE : @vpb9463v
.
.
.
#recommendedseller #converseindonesia #iloveindonesia #conversekaskus #conversemurah #conversechucktaylor #conversehead #converse70s #conversebasic #suede #cream #olshopindonesia #smooth #conversejohnvarvatos #indonesia #originalonly #originalproduct #converseandywarhol #conversebekasi #sneakers #spokatology #nice #shoes #perfect #ootd #shoestagram

๐Ÿ”ฅPROMOSI BULAN MAC๐Ÿ”ฅ (@kdollbeautyskin.my)

Feedback lagi uollss๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
..Jom beli skrg.Serious sis cakap tak rugi beli.Takkan lah anda tak cemburu kot tgk testimoni2 yang meletop2 ni.Semua orang boleh cantik,anda pon boleh.Macam mana?.Pkai Kdoll lah.Harga dahlah murah tak sampai RM100 pon.Lepastu testimoninya dah lah gempak2.Habis tu berapa harga Kdoll ni?Meh ws sis skrg lelaju 0194747060

Ramai tak caya, mesti anda pun sama kan, kena caya la pasal kalau bukan kerana Kdoll, pasti xmcm ni.๐Ÿ˜ lekaih whatsapp 0194747060 utk order
.
Kdoll mampu merawat:-
1.Kulit Kusam
2.Jerawat
3.Jerawat
4.Pigmentasi kulit
5.Resdung

Tak percaya?cubalah sendiri, whatsapp 0194747060 utk order.
#flawless #naturalproduct #uia #upm #usim #uitm #upnm #hipster #asyallie #goblin #koreanlook #bts #exo #hwarang #originalproduct #malaysia #fifa #healthyskin #pinkish #produkkecantikan #bazaarpaknil #kdollbeautyskincare #kdoll #bebasjerawat

KURUS DGN RM 15 JE ๐Ÿ‘Œ (@detox.bysha)

Rahsia turun kan berat badan paling berkesan didunia ๐ŸŒ Dengan teh shj anda boleh turunkan berat badan. 100% natural dan tiada bahan kimia. Di jamin halal. Produk muslim. Khasiat dia cenggini๐Ÿ’ช๐Ÿ‘๐Ÿ‘ super surpreme.

Jom kurus, ramping, cantik dan gojes bersama kami.
Mari follow mereka yg dh berjaya menggapai impian bersama kami.
Boleh scroll kisah2 penuh happening mereka yg dh consume tea kami.
Ada beribu-ribu testimoni hebat yang membangkitkan smgt anda utk turut sama turun berat badan bersama kami.

Tea kurus No.1 Malaysia...
Dengan harga terlajak murah kualiti terlajak ohsem... Lost 3-5kg per week.

Harga?
Pastinya terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.

SET KURUS COMBO SLIM TEA [Only RM40.00 TIDAK TERMASUK POST]

Kita guide awak sampai kurus ok!

Whatsapp : 013-9115567

#sayajual #bigsizemalaysia #gorgeousleem #skinnyteamalaysia #greentea #plussizemalaysia #kuruscepat #legstea #slimmingherbal #detoxtea #slimingtea #detoxmurah #originalproduct #plussizefashionmalaysia #produkkurus #jomkurus #slimmingproducts #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #slimmingproducts #jomkurus #tehhijau #vgrip #slimtea #sayanakkurus #bigsizemalaysia #fabulousfit

IPhones E Relogios Em Geral (@bef.store)

๐Ÿ’ฅ Relรณgio Invicta - Modelo 0073 ๐Ÿ’ฅ
.
โžก๏ธ ORIGINAL e com GARANTIA
โœˆ๏ธ Enviamos para todo Brasil ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ท
โš ๏ธ POR ENCOMENDA - FRETE GRรTIS
โš ๏ธ Aceito retiradas em mรฃos ๐Ÿ’ณ ร€ vista ou em atรฉ 12x no cartรฃo
๐Ÿ“ฒ Mais informaรงรตes: WhatsApp (88) 9 96643102 ou ๐Ÿ“คDirect
#invicta #relogio #originalproduct #0073 ๐Ÿ”

IPhones E Relogios Em Geral (@bef.store)

๐Ÿ’ฅ IPhone 7 32GB ๐Ÿ’ฅ
.
โžก๏ธ TODAS AS CORES โœˆ๏ธ Enviamos para todo Brasil ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ท
โš ๏ธ POR ENCOMENDA - FRETE GRรTIS
โš ๏ธ Aceito retiradas em mรฃos ๐Ÿ’ณ ร€ vista ou atรฉ 12x no cartรฃo
๐Ÿ“ฒ Mais informaรงรตes: WhatsApp (88) 9 96643102 ou ๐Ÿ“คDirect
#iphone7 #lancamento #originalproduct #new ๐Ÿ”

Cloafo Station (@cloafostation)

Converse 70's CT Hi Crimson Red
.
.
.
BNIB
SKU : 143291C
SIZE : 40, 41, 42, 43, 44, 45
CLOAFO PRICE : 1.199.000
.
.
.
Contact Us :
Pin : D7974A49
SMS & Call : 0857 8120 7411
Whatsapp & iMessage : 0857 8120 7411
LINE : @vpb9463v
.
.
.
#recommendedseller #converseindonesia #iloveindonesia #conversekaskus #conversemurah #conversechucktaylor #conversehead #converse70s #conversebasic #suede #cream #olshopindonesia #smooth #conversejohnvarvatos #indonesia #originalonly #originalproduct #converseandywarhol #conversebekasi #sneakers #spokatology #nice #shoes #perfect #ootd #shoestagram

Toko siN[a]kaL Bandung (@tokosinakal_bdg)

Toko siN[a]kaL Bandung
Name Art : Selfie Dear
Size : S. M. L. XL
Material : Spandex
Screen : Plastisol HD
IDR : 110k

Welcome Reseller & Dropship
For Order please Contact Us ;
Pin : D454502A
WA : 0822-1771-4992
I'd Line : tokosinakal_bdg
Fb : https://m.facebook.com/bajukaosnakalbandung
Website : www.nudjeprut.com

#kaos #fashion #kaosnakal #kaossexy #sinakal #bandung #distro #clothing #bandungjuara #nakal #nudjeprut #originalproduct #openorder #kaosbandung #distrobandung #onlineshop #indonesia #follow4follow #popular #like4like #like4folow #instagood #instalove #cute #sexydancerbandung #clubbers #club #party #kaosspandek
More...