dyxy.aeyda (@dyxy.aeyda)

Calit-calit jerr dah cantik??!!😱😱
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH?
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "Saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. Muka glowing je. Fresh sangat. TAKNAK CARI LAIN DAH!" Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni πŸ™ˆ

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau πŸ’—
Hanya tekan je LINK di bioπŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ˜˜πŸ˜˜ .
#dyxybccream #dyxylipsticks #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxycosmetics #teamdyxy
#cosmeticsviral #beauty #trustedseller
#kosmetikmalaysia #localproduct #originalproducts #dyxyori #dyxymurah #produkviral #sale #jomcantik
#hargaruntuh#jualanmurah

Digital Mobile Lifestyle (@sttoms.co)

Mencari sesuatu yang simple dan elegan ?
Alta Charge 2 bisa menjadi pilihan yang tepat.
Cek detail produk dan harga di link store kami.

Kindly check :

www.st-toms.co

www.tokopedia.com/itoms
shopee.co.id/st_toms
www.bukalapak.com/u/itoms
www.elevania.co.id/store/st-toms
www.lazada.co.id/st-toms/
www.mataharimall.com/store/746/st-toms

_

#accessoriesgadget #mobilegadgetaccessories #jualaccessories #jualheadset #jualearphone #jualheadphone #jualaudio #onlineshopjkt #sttomsco #jakarta #audio #marshallmajor #jakartashop #Headsetbluetooth #sonyindonesia #jblindonesia #HarmanIndonesia #jabraindonesia #philipsindonesia #originalproducts #aksesorishp #ori #original #lifestyle #tipsmemilihearphone #gadgeterbaru #kenapabelidisttoms #turnonyourstyle

VOGUE MIND-Official πŸ‡΅πŸ‡° (@thevoguemind)

Women Bomber Jacket Streetwear Solid Color at Rs 3300.

Inbox us for Orders OR Call/Whatsapp 0346-0001010 for details.

Delivery all over Pakistan

#thevoguemind #beavogueminded
#vogueitup #importedbrands #originalproducts

VOGUE MIND-Official πŸ‡΅πŸ‡° (@thevoguemind)

Inbox us for Orders OR Call/Whatsapp 0346-0001010 for details.

Delivery all over Pakistan

#thevoguemind #beavogueminded
#vogueitup #importedbrands #originalproducts

VOGUE MIND-Official πŸ‡΅πŸ‡° (@thevoguemind)

Cute I'm A cat hoodie at Rs 2500.

Inbox us for Orders OR Call/Whatsapp 0346-0001010 for details.

Delivery all over Pakistan

#thevoguemind #beavogueminded #importedbrands #originalproducts

NINASKINCARE MURAH | MACKINZ (@shopwithus_my)

BUANG DAKI TONER BY NINASKINCARE ❀️
READY STOCK !

Ada daki yang taknak keluar? Jangan ingat kulit yang putih bersih tu takde daki tauuu.. cer sental ngan toner buang daki nih, confirm keluar abis cekadak2 yang tersembunyi tuh.. Toner ni bukan untuk buang daki je, tapi boleh mencerahkan kulit jugakkk.. Sental2 dengan kapas kat bawah ketiak ke, celah peha ke, leher ke, pastu daki hilang, kulit pun cerahhhhh πŸ‘πŸ‘πŸ‘ .
.
BAHAN UTAMA BUANG DAKI TONER :
EXTRACT PAPAYA - Mencerah dan memperbaiki tekstur kulit
TAWAS - Berfungsi sebagai astringent/penyegar dan sebagai anti bakteria
OLIVE OIL - Melembap dan menjadikan kulit lebih halus dan lembut
BORIC ACID - Berfungsi sebagai antiseptik untuk membasmi kuman

CARA PENGGUNAAN :
βœ”οΈ Gosok menggunakan kapas
βœ”οΈ Gunakan 2-3 kali seminggu
βœ”οΈ Sental celah2 pelipat, ketiak dan leher

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#BuangDakiToner
#BuangDakiTonerNina
#Daki
#BuangDakiTonerMurah
#NinaskincareShop
#NinaSkincare
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#BazarPaknil
#Exfoliate
#Exfoliating
#SkinRejuvenation
#Rejuvenating
#TonerBuangDaki
#TonerBuangDakiNina
#InstaShop
#OriginalProducts
#BuangDaki
#KetiakGelap
#CerahkanKetiak
#BuangDaki

MACKINZ BEAUTY | NINASKINCARE (@ninaskincare.shop)

BUANG DAKI TONER BY NINASKINCARE ❀️
READY STOCK !

Ada daki yang taknak keluar? Jangan ingat kulit yang putih bersih tu takde daki tauuu.. cer sental ngan toner buang daki nih, confirm keluar abis cekadak2 yang tersembunyi tuh.. Toner ni bukan untuk buang daki je, tapi boleh mencerahkan kulit jugakkk.. Sental2 dengan kapas kat bawah ketiak ke, celah peha ke, leher ke, pastu daki hilang, kulit pun cerahhhhh πŸ‘πŸ‘πŸ‘ .
.
BAHAN UTAMA BUANG DAKI TONER :
EXTRACT PAPAYA - Mencerah dan memperbaiki tekstur kulit
TAWAS - Berfungsi sebagai astringent/penyegar dan sebagai anti bakteria
OLIVE OIL - Melembap dan menjadikan kulit lebih halus dan lembut
BORIC ACID - Berfungsi sebagai antiseptik untuk membasmi kuman

CARA PENGGUNAAN :
βœ”οΈ Gosok menggunakan kapas
βœ”οΈ Gunakan 2-3 kali seminggu
βœ”οΈ Sental celah2 pelipat, ketiak dan leher

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#BuangDakiToner
#BuangDakiTonerNina
#Daki
#BuangDakiTonerMurah
#NinaskincareShop
#NinaSkincare
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#BazarPaknil
#Exfoliate
#Exfoliating
#SkinRejuvenation
#Rejuvenating
#TonerBuangDaki
#TonerBuangDakiNina
#InstaShop
#OriginalProducts
#BuangDaki
#KetiakGelap
#CerahkanKetiak
#BuangDaki

dyxy.aeyda (@dyxy.aeyda)

β™₯️Wear some mascara, give attention to your eyebrows, and also take care of your lips.-Fei Fei Sun
.
OMG SANGAT WOW 😱
THE BEST MASCARA πŸ‘€πŸ™Œ Sebab πŸ’
βœ”οΈ Waterproof
βœ”οΈ Senang cuci
βœ”οΈ Melentik dengan pantas
βœ”οΈ Tak tanggalkan bulu mata
βœ”οΈ Tahan 12 jam
βœ”οΈ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan πŸ’
βœ”οΈKalis air
βœ”οΈBerus tebal
βœ”οΈSenang untuk dicuci
βœ”οΈMelentikan bulu mata
βœ”οΈMelebatkan bulu mata
βœ”οΈTahan melebihi 12 jam
βœ”οΈMudah di bawa ke mana sahaja
βœ”οΈBoleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata

OrderπŸ’–πŸ’–
πŸ“² Klik LINK di bioπŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
.
#dyxybccream #dyxylipsticks #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxycosmetics #teamdyxy
#cosmeticsviral #beauty #trustedseller
#kosmetikmalaysia #localproduct #originalproducts #dyxyori #dyxymurah #produkviral #sale #jomcantik
#hargaruntuh#jualanmurah

ARORA BEAUTEEℒ️ HQ (@arorabeautee)

Selamat bercuti kepada uollss yu sedang bercuti😘😘
.
Yang mana xde lagi Super Soft blender yg jenis mengembang bila kena air ni boleh order dari kami ye. So sangat soft n lebih sekata bila blend. ORIGINAL & HIGH QUALITYπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

MACKINZ BEAUTY | NINASKINCARE (@ninaskincare.shop)

"Glowing sekata & tak kusam lagi"
.
Nak make up pun confident bila kulit tampak bersih & bebas jerawat.
Semua ni penangan POLISH FACE NINA! πŸ˜‹

BERMINAT NAK DAPATKAN POLISH FACE ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#WhiteningBooster
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#Vitamins
#Skincare
#BeautyCare
#BeautyAddict
#HyperPigmentation
#Exfoliate
#SkinRejuvenation
#TestimoniPolishFace
More...