MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

7 kebaikan kalau uols konsisten guna POLISH FACE NINA ❀️

1. Kulit muka akan kurang berminyak. Yang jenis kulit berminyak mesti suka!
2. Penggunaan yang berterusan, parut dan jeragat pun akan semakin pudar dan hilang tau. Korang sabarrr je dan teruskan polish. Pasti ada hasilnya.
3. Semakin polish kulit korangs semakin cerah dan gebuuu.
4. Kulit akan kelihatan shining dan glowing. Tanpa makeup ye!
5. Membuatkan wajah lebih berseri seri.
6. Jerawat pun boleh kecut! Yeayyy
7. Boleh selesaikan masalah pori2 terbuka

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

The one and only Polish Face Nina. Satuuu je kat Malaysia nih. Heeee. Tak rugi spend duit untuk cantikkan kulit sendiri. RM 35 jeee bukan RM 350 😚😚
.
GLOW GLOW SHINE UOLSS
.
TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace

KEDAI PUTIH GEBU MONTOK πŸ’‹ (@storelista)

NAK CANTIK SEBELUM RAYA??? JOM. SEMPAT LAGI NI.

Memperkenalkan premium white booster yang digilai ramai!

1. Terbukti berkesan memperbaiki keadaan kulit

Kebaikan berkali ganda dan terbukti berkesan untuk:
βœ”οΈ Kulit nampak cerah
βœ”οΈ jerawat hilang
βœ”οΈ Parut jerawat pudar
βœ”οΈ Melembabkan kulit
βœ”οΈ Menganjalkan dan menghaluskan kulit wajah
2. Produk Halal

Amezon booster white cream disahkan HALAL, LULUS KKM, FDA, GMP, SGS, etc.
.

3. Kualiti produk setanding produk mahal

Premium booster white menggunakan bahan yang tinggi nilainya iaitu sintetik snake venom dipanggil SYN-AKE. Ini adalah gabungan formulasi extract tumbuh tumbuhan yg memberikan kesan seperti snake venom. So memang tak bahaya langsung lah. Malah semua produk voodoo mempunyai kelulusan FDA dan KKM.

NAK FREE POSTAGE?
Whatsapp admin dan ketahui cara untuk dapatkan free postage yer.
whatsapp ke 019-2994420
whatsapp ke 019-2994420
whatsapp ke 019-2994420

#beauty #voodoothailand #whiteningproducts #beautyladies #universalbeauty #healthproducts #safe #halalbeauty #trustedseller #kkmapproved #malaysianseller #malaysiaagent #originalproducts #collagendrink #bustenhancer #breastenlargementpills #innerhealth #storelista #cantiksebelumraya #nakcantik #rayacantik #kulitputih #kulitbebasjerawat

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

#IbuPutihLaserSerumNina ni dah macam fenomena di Malaysia. Berduyun orang cari sebab sana sini orang bercerita pasal kehebatan 2 item ni untuk mencerahkan kulit. TANPA INJECTION! TANPA SUPPLEMENT! Tapi boleh putih macam snow white πŸ˜‰

Tak henti-henti jugak yang repeat orders untuk set combo whitening ni. Ramai yang dah mula jatuh hati dengan ibu putih dan laser serum ni tau. Satu badan putih gebu. Yang penting kena sapu hari-hari. Lepas mandi dan sebelum tido. Korang sendiri akan perasan hasilnya nanti.

KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
πŸ’– Mencerahkan kulit muka dan badan
❀️ Merawat kulit dari rekahan dan selulit
πŸ’– Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
❀️ Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
πŸ’– Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
❀️ Anti kedutan dan anti penuaan
πŸ’– Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#IP
#NinaSkincare
#OriginalNinaSkincare
#LS
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#IPLS
#ComboIPLS
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#NinaSkincareShop

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

Nak putih gebu macam sis ni?
.
"Ish mustahil la sis. Sy ni hitam legam. Takkan dapat punye kulit putih gebu camni"
.
"Kulit sy selalu sunburn. Bila masa la nak putih sis"

Haaa sebab tu korang perlukan #IbuPutihLaserSerumNina. Senang jee. Malam2 sebelum tido mixkan ibu putih dengan laser. Ada lotion lagi bagus. Campur skali. Pastu sapu seluruh badan. Dannn kena konsisten guna. Takdela guna sekali terus putih tapi korang akan putih ok. Dari hari ke hari.

Nak guna untuk muka pun boleh. Sape beli nanti iols guide cara guna untuk muka ngn badan skali yee. Meh la wasap sembang2 dulu 😘

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#IP
#NinaSkincare
#OriginalNinaSkincare
#LS
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#IPLS
#ComboIPLS
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#NinaSkincareShop

Olivetree_Beauty (@olivetree_beauty)

PO BECCA COSMETICS
Shimmering Skin Perfector Luminous Blush
Slide for Colours
.
.
Idr. 570rb
.
.
#olivetree_beauty
#olivetreegroup
#becca
#beccacosmetics
#beccaolivetree
#beccacosmeticsindonesia
#originalproducts
#preorder

Olivetree_Beauty (@olivetree_beauty)

PO BECCA COSMETICS
Luminous Body Perfecting Mousse 100ml
Enhance the Appearence of Bare Arms, Shoulders,Legs and Backs
.
.
Idr. 650rb
.
.
#olivetree_beauty
#olivetreegroup
#becca
#beccaolivetree
#beccacosmetics
#beccacosmeticsindonesia
#originalproducts
#preorder

KEDAI PUTIH GEBU MONTOK πŸ’‹ (@storelista)

NAK CANTIK SEBELUM RAYA??? JOM. SEMPAT LAGI NI.

Memperkenalkan premium white booster yang digilai ramai!

1. Terbukti berkesan memperbaiki keadaan kulit

Kebaikan berkali ganda dan terbukti berkesan untuk:
βœ”οΈ Kulit nampak cerah
βœ”οΈ jerawat hilang
βœ”οΈ Parut jerawat pudar
βœ”οΈ Melembabkan kulit
βœ”οΈ Menganjalkan dan menghaluskan kulit wajah
2. Produk Halal

Amezon booster white cream disahkan HALAL, LULUS KKM, FDA, GMP, SGS, etc.
.

3. Kualiti produk setanding produk mahal

Premium booster white menggunakan bahan yang tinggi nilainya iaitu sintetik snake venom dipanggil SYN-AKE. Ini adalah gabungan formulasi extract tumbuh tumbuhan yg memberikan kesan seperti snake venom. So memang tak bahaya langsung lah. Malah semua produk voodoo mempunyai kelulusan FDA dan KKM.

NAK FREE POSTAGE?
Whatsapp admin dan ketahui cara untuk dapatkan free postage yer.
whatsapp ke 019-2994420
whatsapp ke 019-2994420
whatsapp ke 019-2994420

#beauty #voodoothailand #whiteningproducts #beautyladies #universalbeauty #healthproducts #safe #halalbeauty #trustedseller #kkmapproved #malaysianseller #malaysiaagent #originalproducts #collagendrink #bustenhancer #breastenlargementpills #innerhealth #storelista #cantiksebelumraya #nakcantik #rayacantik #kulitputih #kulitbebasjerawat
More...