NINASKINCARE | MISS V PERFUME (@shopwithus_my)

Sape cakap mak2 tak boleh cantik? Haaa tengok sis ni, dari kulit gelap, kusam dah cantik dah skang 😍😍 Ni semua penangan Polish Face Nina tau! Sape lagi yg nak cantik 🙋🙋🙋
.
TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#PolishFaceNinaSkincare
#PolishFaceNina
#PolishFaceMurah
#NinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#AgentNinaSkincare
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#ShopWithUsMy
#OriginalProducts
#TakOriTakJual
#GlowingSkin
#ShinningSkin
#WhiteningSkin
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik
#PolishFace
#TestimoniPolishFace
#TestimoniAirMawar

Nina_Skincare (@nina_skincare_ori)

JOM DAPATKAN COMBO PUTIH DAN KURUS SEKALIGUS ❤️
.
Hanya 3 item je yang uolls perlukan :
KRIM IBUPUTIH NINA,
LASER SERUM &
KOPI IBUPUTIH

Sapu Ibu Putih dan Laser Serum Nina setiap malam.
Muka dan badan.
Kesan takyah cakap la
Seawal 24jam dah nampak
Gebuuuu... Memang terbaikkk uollss..
.
Nak kurus pulak..
Pagi atau petang minum Kopi
Ibu Putih.
Kenyang tau tak..betul2 sekat selera makan
TENGOK NASI PUN X LALU

Kopi pun ade Vit C
Kalau minum KULIT PIPI JADI PINKISH
COMELNYEEE...
.
HARGA COMBO???
MEH WHATSAPP KITE SEKARANG.. HARGA KASIH SAYANG UNTUK UOLLS.

TO ORDER :
📲 WHATSAPP 016-793 4782
.
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#KopiIbuPutihNina
#IbuPutih
#KrimIbuPutih
#KrimIbuPutihNina
#NinaSkincare
#LaserSerum
#WhiteningCoffee
#BeautyCoffee
#KopiIbuPutih
#CoffeeLovers
#WhiteningCream
#WhiteningInjection
#KrimPemutih
#Kopi
#Coffee
#SayaJual
#OriginalProducts
#AgentNinaSkincare
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareOriginal

ARORA BEAUTEE®️ FAME COSMETICS™️ (@secrets.d.beaute)

FAME | NUEXROSLI

Ayda Jebat pakai code #AUDREY.. bila duk kat luar, color dia mcm ni.. ala2 nelopa punya color gituu.. cantik kan cantik kannn.. AUDREY | RIRI
RM45/pc

Whatsapp 📱💬
012-369 4337
www.wasap.my/60123694337

#famecosmetics #famesoftmattelipcream #famenuex #famenuexrosli #nuexrosli #topmua #malaysiatopmua #agenselangor #agentelukpanglimagarang #sayajual #wudhufriendly #muakl #muaselangor #muamalaysia #lofattah #originalproducts #bazarpaknil #bazaar #bazaarmalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #makeupmalaysia

ARORA BEAUTEE®️ FAME COSMETICS™️ (@secrets.d.beaute)

FAME | NUEXROSLI

Ayda Jebat pakai #AUDREY.. color ni ala2 nelopa punya color.. cantik kan cantik kan.. Nak cun melecun mcm ayda jebat & nelopa meh pakai color ni.. AUDREY | RIRI
RM45/pc

Whatsapp 📱💬
012-369 4337
www.wasap.my/60123694337

#famecosmetics #famesoftmattelipcream #famenuex #famenuexrosli #nuexrosli #topmua #malaysiatopmua #agenselangor #agentelukpanglimagarang #sayajual #wudhufriendly #muakl #muaselangor #muamalaysia #lofattah #originalproducts #bazarpaknil #bazaar #bazaarmalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #makeupmalaysia

Shaaleny Ramasamy (@ninetwelve_94)

Don't worry about hair thinning. This can be solved by using 💗Neo Professional Korea Hair Growth Shampoo 1000ml💗

You can see results within 1-3months. This particular shampoo from Korea has been touted for its hair growth benefits and indeed it is a product that really works - and you can use it daily at home.

Whether you seek to add volume or thicken your thinning hair this product is safe, affordable and effective solution you may be looking for.
Specifications: - anti hair fall shampoo
- best hair fall shampoo for men and women
- stops hair fall
- hair regrowth properties
- hair thickening shampoo
- made in Korea
- Natural ingredients

DM or 📲 WhatsApp to 0149075053 for more details babe
🌎✈️ WorldWide Shipping ✈️🌏 #sayajual #sayajualmurah #sayajualpelebat #rambutgugur #rambutgugurteruk #pelebatrambut #sayajualpelebatrambut #originalproducts

💄 Cosmetics • Handbags •💄 (@xoxo_beautyshoppie)

Don't worry about hair thinning. This can be solved by using 💗Neo Professional Korea Hair Growth Shampoo 1000ml💗

You can see results within 1-3months. This particular shampoo from Korea has been touted for its hair growth benefits and indeed it is a product that really works - and you can use it daily at home.

Whether you seek to add volume or thicken your thinning hair this product is safe, affordable and effective solution you may be looking for.
Specifications: - anti hair fall shampoo
- best hair fall shampoo for men and women
- stops hair fall
- hair regrowth properties
- hair thickening shampoo
- made in Korea
- Natural ingredients

DM or 📲 WhatsApp to 0149075053 for more details babe 🌎✈️ WorldWide Shipping ✈️🌏 #sayajual #sayajualmurah #sayajualpelebat #rambutgugur #rambutgugurteruk #pelebatrambut #sayajualpelebatrambut #originalproducts

NINASKINCARE | MISS V PERFUME (@shopwithus_my)

SET PUTIH DAN KURUS 😍

Inilah set putih dan kurus paling lariss keluaran NinaSkincare yeee. #IbuPutihLaserSerumNina akan mencerahkan kulit 20 kali lebih cepat dari krim pencerah lain. Selain tu boleh rawat masalah2 sampingan lain macam jerawat, jeragat, parut dan sebagainya. Tak complete la kalau guna Ibu Putih je, atau guna Laser Serum je. Sebab dua ni memang memerlukan satu sama lain untuk effect yg lebih boomm 💣💥
.
#KopiIbuPutih pulak, mencerahkan dari dalam. Sedap tu jangan tanya lah kan, rasanya confirm2 sedap! Dannn uols jugak boleh kurus tau dengan Kopi IP nie. Sebabnyaa lepas minum kopi ni uols akan rasa kenyang sangat. Lepastu tengok nasi pun tak rasa membuak2 nak makan. Haaa best ke best? Ramai dah yg repeat order berkotak2 kopi ip ni tau.

Berapa harga semua ni sis? Haaa ada harga special untuk uols yg betul nak kurus dan putih. Meh wasap sis ye 014-2484127. Tak wasap tak dapat harga ni 😉

#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#KopiIbuPutihNina
#IbuPutih
#KrimIbuPutih
#IbuPutihNina
#NinaSkincare
#LaserSerum
#WhiteningCoffee
#BeautyCoffee
#KopiIbuPutih
#CoffeeLovers
#WhiteningCream
#WhiteningInjection
#KrimPemutih
#Kopi
#Coffee
#SayaJual
#JomKurus
#PutihGebu
#KurusMenawan
#BakarLemak
#PutihGebu
#OriginalProducts
#AgentNinaSkincare
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareOriginal
#NinaSkincareShop

NINASKINCARE | MAGIC SCRUB BNE (@ninaskincare.shop)

WHITE WHITE SOAP ❤️
READY STOCK !
120 GRAM

Jomm mandiiii! Tak guna sabun #WhiteWhiteSoap ni tiap kali mandi tak sah... menghapuskan kotoran... mencerahkan kulit dan boleh mencegah bau2 cik ketiiii ashammm tuu.. heee.. confirm wangiiii satu badan.. pkai sekali dengan #ScrubGebuNina 😘😘😘😘😘 baru lah bestt 👍👍👍
.
KELEBIHAN WHITE WHITE SOAP :
🌸 Sesuai digunakan pada badan dan juga wajah.
💞 Untuk pelbagai jenis kulit lelaki dan wanita.
🌸 Memudarkan bintik-bintik hitam.
💞 Mengurangkan jeragat.
🌸 Mengurangkan kesan jerawat.
💞 Mencerahkan kulit setiap kali penggunaan.
🌸 Memberi kesegaran pada kulit untuk menjadikan kulit wajah tampak licin dan cantik.
💞 Membantu untuk menegangkan kulit dan mengembalikan keseimbangan pH level pada kulit.
🌸 Melembut dan melicinkan serta memberikan kelembapan pada kulit

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#WhiteWhiteSoapNinaSkincare
#NinaSkincare
#SabunPutihGebu
#SabunWhiteWhite
#NinaSkincareWhiteWhiteSoap
#WhiteWhiteSoapMurah
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#NinaSkincareOriginal
#OriginalProducts
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#BodySoap
#WhiteningSoap

NINASKINCARE | MAGIC SCRUB BNE (@ninaskincare.shop)

BUANG DAKI TONER BY NINASKINCARE ❤️
READY STOCK !

Ada daki yang taknak keluar? Jangan ingat kulit yang putih bersih tu takde daki tauuu.. cer sental ngan toner buang daki nih, confirm keluar abis cekadak2 yang tersembunyi tuh.. Toner ni bukan untuk buang daki je, tapi boleh mencerahkan kulit jugakkk.. Sental2 dengan kapas kat bawah ketiak ke, celah peha ke, leher ke, pastu daki hilang, kulit pun cerahhhhh 👍👍👍 .
.
BAHAN UTAMA BUANG DAKI TONER :
EXTRACT PAPAYA - Mencerah dan memperbaiki tekstur kulit
TAWAS - Berfungsi sebagai astringent/penyegar dan sebagai anti bakteria
OLIVE OIL - Melembap dan menjadikan kulit lebih halus dan lembut
BORIC ACID - Berfungsi sebagai antiseptik untuk membasmi kuman

CARA PENGGUNAAN :
✔️ Gosok menggunakan kapas
✔️ Gunakan 2-3 kali seminggu
✔️ Sental celah2 pelipat, ketiak dan leher

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#BuangDakiToner
#BuangDakiTonerNina
#Daki
#BuangDakiTonerMurah
#NinaEmpire
#NinaSkincare
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#BazarPaknil
#InstaShopMurah
#InstaShop
#OriginalProducts
#BuangDaki
#KetiakGelap
#CerahkanKetiak
#BuangDaki

NINASKINCARE | MAGIC SCRUB BNE (@ninaskincare.shop)

Haaaa nak kulit tangan cerah gebu camni dak?? Sampai nak urat tu uolssss. Konsisten guna lama2 boleh jadi snow white gituuu. TAK SUSAH! TAK MAHAL! TAK PAYAH INJECTION! Rahsia dia cuma guna 2 item magic kat atas ja hokeyy! #IbuPutihNina #LaserSerumNina memang ibu kepada segala produk pemutih. Tak pecaya? Testimoni bersepah dah uolsssss. Lambat try lambatlaaa nak putih 😘

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#IP
#NinaSkincare
#OriginalNinaSkincare
#LS
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#IPLS
#ComboIPLS
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#NinaSkincareShop
More...