BODYDREAM (@bodydreamv9494s)

Mau kurus dengan cepat dan selamat hanya dengan Body Dream Coco S. Tapi selain itu kamurang jangan buat 5 perkara seperti di atas ni 👆🏻
.
Bodydream coco slimming drink

Fibermax detox .
Buy Now CoCo S or Fibermax
FREE GIFT , FREE MONITOR SAMPAI KURUS 💜

POSTAGE: Monday- Wednesday
Working time : 10am - 5pm
IG : @bodydreamv9494s
FB : AVY MARIAN
EMAIL : Avymarian12@gmail.com

COD : PAPAR , PENAMPANG, and KOTA KINABALU ❤️😋 Available post all around sabah/sarawak / semenanjung
Whatsap / more info (Vee) 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲http://wasap.my/60168959468 (myself)
📲http://wasap.my/60168959468 (myself)

#bodydreamv9494s
#bodydreampenampang
#bodydreampapar
#bodydreamkotakinabalu
#bodydreamtambunan
#bodydreamtenom
#bodydreamkeningau
#bodydreamsarawak
#bodydreammiri
#bodydreambintulu
#bodydreamsibu
#bodydreamsabahsarawak
#bodydreamkudat
#nakkurus
#sentiasaslim
#bodydreamcurve
#jomslim
#jomkurus
#tiadakesansampingan
#turunberatbadan
#jadikurus
#perutkempis
#badansentiasaringan
#tiadapantangdiet
#makansepertibiasa

@TEAMVEE🌸

Xoxo🌸

Sub_Sabun_Bakar_Lemak (@sub_sabun_bakar_lemak)

LOSS 1.3KG DALAM 3 HARI

1.3kg je?? Aiyoo kalau nak 13kg dalam 3 hari tak boleh la dengan menyental sabun ke badan je.

Hihi

Kena la pergi gym ngn jaga makan.

Ini cara paling effortless bagi mereka yang taknak exercise dan boleh jaga makan maksudnya takdelah selera macam nagakan.

Makan macam biasa.

Time mandi sental je lelemak tu. Bior sabun buat kerja masa korang mandi.

Best ke best sangat.
Kuar bilik air tu, lengan tu dah kurang sado.

Lengan saja dah 1.3kg.. hahaha
Eh bukan korang punya lengn tu.

Cik Sub punya lengan. Takpe kita ngaku lengan kita dah kecik sikit. 👉👈 .
Semoga sabun ini memberi kebaikan untuk kesihatan luar dalam penggunanya tanpa ada kesan sampingan merbahaya.

Buah pinggang, sistem pencernaan terutamanya.

#seluarmuat #sabunbakarlemak #pehakecil #perutkempis #lenganhalus #pehabesar #tangansado #langsing #natural #bazaarpaknil #badancantik #kulitsihat #ukm #ums #uitm #uum #sabunkurus #nakcantik

Sub_Sabun_Bakar_Lemak (@sub_sabun_bakar_lemak)

SABUN BAKAR LEMAK

Mampu turunkan berat badan sehinga 6kg sebulan.

No supplement
No risks
100% safe. 👍👍 SABUN BAKAR LEMAK

Sabun ni homemade tau. Tak main la amek kilang.
Founder pakai resipi warisan.
Biasanya pakai sabun ni masa orang berpantang yang nak kurus tu.

Ni founder kasi korang pun pakai tau.Adoiii patutlah founder rilek makan kepci hari hari tapi tak gemuk pun.
SABUN BAKAR LEMAK

Bahan bahan:

Halia organik
Serai wangi
Lada Hitam
Bunga Lawang
Minyak zaitun organik
REMPAH RATUS SPECIAL BLEND dengan sangat sangat banyak essential oil yang dirumuskan khas untuk bakoooooor lemak tu.
Yay!
.
Semoga sabun ini memberi kebaikan untuk kesihatan luar dalam penggunanya tanpa ada kesan sampingan merbahaya.

Buah pinggang, sistem pencernaan terutamanya.

#seluarmuat #sabunbakarlemak #pehakecil #perutkempis #lenganhalus #pehabesar #tangansado #langsing #natural #bazaarpaknil #badancantik #kulitsihat #ukm #ums #uitm #uum #sabunkurus #nakcantik

AMOURA ~ COCO-S ~ IMAAN (@lindashopaholics)

BODYDREAM COCO S

Mudah dan Senang tapiii..
.
.
Disiplin adalah kuncinya
.
.
Kalo asyikk lupa jer nak minum
.
.
Memang tak jadi laaa.. Jom Fat to Slim now ..i support u .
.
Sape nak "I SUPPORT U"
www.wasap.my/601112124500 or
DM .
.

#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax
#slimming

#perutKempis
#kuruscantik
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus
#jomsihat
#nakkurus
#bakarlemak
#ubatkurus
#cuciusus
#detox

#lynazreadystock
#sayajual
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedseller

STOKIS | LANGSING | RAMPING (@teatox_qistina)

Pengakuan pengguna..badan rasa ringan,perut dh tak bloated,peha dah tak bergesel & paling best pipi tembam makin susut .. jom order

COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™️ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™️(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)

WA 0162199742

#legstea#legsteamurah#legsteamalaysia#legsteakl#legsteamurahmalaysia#kurusdengancepat#buncit#kempisperut#perutkempis#kurusdalam2minggu#kurusdenganselamat#detoxtea#slimming#slimmingtea#slimmingproduct#slimmingdetox#produkkurus#atasimasalahgemuk#skinnyteatox

BAKAR LEMAK MUDAH SELAMAT (@nakslim_kurus_selamat)

Banyak sangat produk untuk kurus kat pasaran sekarang ni kan. Ada yang rasa macam tak tau nak pilih produk mana 1? 😲😲😲
.
Mesti ada kan... 😉 Haa... Apa kata beri diri peluang untuk mencuba Mince Gula Gula Kurus ni.. 😊 Produk ni dah banyak mengembirakan orang2 kat luar sana tau.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? Kami juga menawarkan pakej mince + gel coolrose😋
.
📲Whatsapp untuk consult dulu untuk kesan terbaik +0122860830

COCO SLIMMING FIBERMAX (@cocoslimming_fibermaxoriginal)

BODYDREAM COCO S + FIBERMAX
.
CoCo S dan Fibermax berpisah tiada .
Minum bodydream coco S selepas sarapan dan malam jangan lupa fibermax
.
Penurunan lebih pantas & lebih cepat
.
Mommy yg breastfeed boleh consume :) .
.
Wassap 017 545 9706/klik link di bio
.
.

#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax
#slimming

#perutKempis
#kuruscantik
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang
#jomkurus
#jomsihat
#nakkurus
#bakarlemak
#ubatkurus
#cuciusus
#detox

gula-gula kurus (MINCE) (@nakkurusselamat)

.
Telur rebus adalah contoh makanan sihat sesuai untuk turun berat badan. Selain daripada terkenal dengan nutrisi yang baik dan kalori yang rendah, ia juga bantu tingkatkan metabolisma badan dan elakkan berlaku spike pada gula dalam darah.

Namun, kuantiti makan telur perlu dijaga juga. Orang biasa yang sihat boleh makan sebiji telur setiap hari tanpa perlu risau tentang masalah pada kesihatan mereka. Tapi bagi yang ade masalah kolestrol, darah tinggi, kencing manis dan sebagainya, anda dinasihatkan untuk makan telur kuning itu sebanyak tiga kali je seminggu.
.
Kalau nak makan telur lebih, asingkan telur kuning. Telur putih saja baru 17 kalori. Dan hadkan atau elakkan telur goreng jika nak kurus sihat. Ambil telur rebus atau telur separuh masak adalah terbaik.

Hanis Haizi Protege (@mazuraali)

Semalam up PB ansuran bergilir....bertalu2 pm and wasap masuk..pagi td pun ada lagi...ada yang terus nak beli CASH coz tak sabar nak sarung PB korset....nmpk plak hasil rakan office pakai PB korset body maintain ...rakan lain makin tahun makin mengembang...faktor umur makin ssh nk turun berat badan wlupun dah buat xcersice and kontrol makanan...so solution dia sarung ajerr laa #PBkorset kalau tak kurus bnyk pun tapi mazu bleh bagi jaminan body tak kan makin membesar or mengembang ...dengan syarat sarung PB setiap hari...
#premiumbeautifulkorset #cheras #ampang #selangor #kualalumpur #freefitting #perutkempis #pehakecil #kurus

Rudy Chandra (@rudychaidi)

Lemak di Perut Bandel??! Kontrol berat badan Anda dan kurangi lemak di perut dari sekarang! dgn si Mungil Greentrim kecil kecil cabe rawit.. .
.
Bye bye perut buncit & fat
Welcome body sexy 😍😍
.
.
Fungsinya :
√ Membantu mengurangi lemak tubuh.
√ Membantu pembakaran lemak terutama area perut, pinggang dan pinggul.
√ Meningkatkan metabolisme dan kemampuan tubuh dalam menghancurkan lemak.
√ Menurunkan berat badan.

Isi : 60 tab

Dm for info / order
Line rudychaidi
081362035185

Greentrim#perutbuncit#lemaktubuh#bakarlemak#buanglemak#lemakperut#tubuhideal#tubuhlangsing#mengecilkanperut#penghancurlemak#perutkempis#perutkecil#perutramping#spaperut#bodysexy#bodyramping#pahakecil#dietalami#dietherbal#menudiet#jualvitamin#perutrata#jualobatdiet#obatdiet#jualobatkurus#obatkurus#obatlangsing#nutrilite#amway #greentrim

Rudy Chandra (@rudychaidi)

Body kurus tp berlemak?
Body kurus tp perut buncit?
Ingin tampil "BARU" lbh sexy ? .
Kontrol berat badan anda dan atasi lemak perut dgn si Mungil Greentrim kecil kecil cabe rawit.. .
.
Bye bye perut buncit & fat
Welcome body sexy 😍😍
.
.
Fungsinya :
√ Membantu mengurangi lemak tubuh.
√ Membantu pembakaran lemak terutama area perut, pinggang dan pinggul.
√ Meningkatkan metabolisme dan kemampuan tubuh dalam menghancurkan lemak.
√ Menurunkan berat badan.

Isi : 60 tab

Dm for info & order
Line rudychaidi
Wa : 081362035185

Greentrim#perutbuncit#lemaktubuh#bakarlemak#buanglemak#lemakperut#tubuhideal#tubuhlangsing#linafenty#mengecilkanperut#spaperut#perutkempis#perutkecil#perutramping#spaperut#bodysexy#bodyramping#pahakecil#dietalami#dietherbal#menudiet#jualvitamin#jualsuplemen#jualobatdiet#obatdiet#jualobatkurus#obatkurus#obatlangsing#nutrilite#amway

Rudy Chandra (@rudychaidi)

Lemak Perut Membandel??! Saatnya tampil baru ! Kontrol berat badan Anda dan kurangi lemak di perut dari sekarang! dgn si Mungil Greentrim kecil kecil cabe rawit.. .
.
Bye bye perut buncit & fat
Welcome body sexy 😍😍
.
.
Fungsinya :
√ Membantu mengurangi lemak tubuh.
√ Membantu pembakaran lemak terutama area perut, pinggang dan pinggul.
√ Meningkatkan metabolisme dan kemampuan tubuh dalam menghancurkan lemak.
√ Menurunkan berat badan.

Isi : 60 tab

Dm for info / order
Line rudychaidi
081362035185

Greentrim#perutbuncit#lemaktubuh#bakarlemak#buanglemak#lemakperut#tubuhideal#tubuhlangsing#mengecilkanperut#spaperut#perutkempis#perutkecil#perutramping#spaperut#bodysexy#bodyramping#pahakecil#dietalami#dietherbal#menudiet#jualvitamin#perutrata#jualobatdiet#obatdiet#jualobatkurus#obatkurus#obatlangsing#nutrilite#amway

PURE VITAMIN C FEEYANY (@feeyany_kedahpenang)

Nak...
KULIT CANTIK?
BADAN SIHAT?
KURANGKAN BERAT BADAN?

Dengan PURE VITAMIN C FEEYANY mudah jerr.
.
Serbuk pure lemon 100% dari Ekstrak Lemon sahaja!! Tak payah susah2 nak pilih buah Lemon, nak bersihkan, nak potong.
Bukan hari2 kita sempat nak buat semua tu kan?😅.
.
.
PURE VITAMIN C FEEYANY sangat meMUDAHkan uols.
Malah ia lebih menJIMATkan dan CEPAT untuk disediakan.
KEMAM terus pon boley uolss😝
.
.
#FeeyanyKedahPenang
#TeamFeeyany #StayYoungWithFeeyany
#PureVitaminCFeeyany #VitaminCPowder
#VitaminC #SerbukLemonAsli
#Supplement #VitaminKulit #ProdukKecantikan #Skincare #Healthcare
#kulitcantik #jerawat #jeragat #kulitflawless #kulitkusam #milkbooster #produkorganik #produkkurus #maskerlemon #scrublemon #perutkempis #cantiksihat #parutjerawat #kulitsihat #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram

n.fazlina.aini (@fazlinaaini79)

JOM! 😎
DETOX dengan FiBERMAX! 💚
.
Hanya segelas FiBERMAX
sebelum tido setiap hari! 💃🏻
.
Antara KELEBiHAN FiBERMAX 💚 :
✔️ Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus!
✔️ Mengekalkan berat badan ideal!
✔️ Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman
.
JOM' FLushhh habis dengan FiBERMAX!
.
Dm cpt2 uolss
atau
Whatsapp (ciknaa) ! 😘
.
📲 (0179008343)
.
📲 (0179008343)
.
📲 (0179008343)
.
FREE POSTAGE : YES! ✔️
.
FREE GIFT : YES! 🎁
.
POSTAGE : ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax
#slimming

#PerutKempis
#kuruscantik
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus
#jomsihat
#nakkurus
#bakarlemak
#ubatkurus
#cuciusus
#detox

#bazaarpaknil
#sayajual
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedseller

Cpt2 wasaap ciknaa 😘😘
☎️📲 0179008343

DETOX MURAH | JOM KURUS (@legstea_medinadesire)

Gemuk? Boroi? Spare Tayar Di Perut? Peha Macam Drumstik?Lengan Besar Dan Lembik?

inilah ungkapan yg selalu orang lemparkan pada yang berat badan berlebihan..& tanda2 yang awak Dh lebih berat badan.. Jangan runsing...sy akan Bantu awak Turunkan berat tu. Dengan pengambilan set combo.. Kesan seawal seminggu Dh boleh rs perubahan.. Sy x Minta awak percaya..saya cuma Minta awak try..hasilnya memang akan berbaloi.. WA 0162199742

#legstea#legsteamurah#legsteamalaysia#legsteakl#legsteamurahmalaysia#kurusdengancepat#buncit#kempisperut#perutkempis#kurusdalam2minggu#kurusdenganselamat#detoxtea#slimming#slimmingtea#slimmingproduct#slimmingdetox#produkkurus#atasimasalahgemuk#skinnyteatox

TEH KURUS | TURUNKAN BERAT (@medinadesire_mahdia)

Gemuk? Boroi? Spare Tayar Di Perut? Peha Macam Drumstik?Lengan Besar Dan Lembik?

inilah ungkapan yg selalu orang lemparkan pada yang berat badan berlebihan..& tanda2 yang awak Dh lebih berat badan.. Jangan runsing...sy akan Bantu awak Turunkan berat tu. Dengan pengambilan set combo.. Kesan seawal seminggu Dh boleh rs perubahan.. Sy x Minta awak percaya..saya cuma Minta awak try..hasilnya memang akan berbaloi.. WA 0162199742

#legstea#legsteamurah#legsteamalaysia#legsteakl#legsteamurahmalaysia#kurusdengancepat#buncit#kempisperut#perutkempis#kurusdalam2minggu#kurusdenganselamat#detoxtea#slimming#slimmingtea#slimmingproduct#slimmingdetox#produkkurus#atasimasalahgemuk#skinnyteatox

steven amway nutrilite (@stevenwillington)

Kandungan Istimewa Dalam Nutrilite Greentrim dgn bahan alami yg memiliki Efek Samping Perut jadi lebih Rata 😍😍 .
.
Saatnya tampil baru di tahun 2018! Kontrol berat badan Anda dan kurangi lemak di perut dari sekarang! dgn si Mungil Greentrim kecil kecil cabe rawit.. .
.
Bye bye perut buncit & fat
Welcome body sexy 😍😍
.
.
Fungsinya :
√ Membantu mengurangi lemak tubuh.
√ Membantu pembakaran lemak terutama area perut, pinggang dan pinggul.
√ Meningkatkan metabolisme dan kemampuan tubuh dalam menghancurkan lemak.
√ Menurunkan berat badan.

Isi : 60 tab

For info & order
Line : stevenwillington11
Wa : 0852 7075 5432

Greentrim#perutbuncit#lemaktubuh#bakarlemak#buanglemak#lemakperut#tubuhideal#tubuhlangsing#greentrim#mengecilkanperut#perutkempis#perutkecil#perutramping#spaperut#bodysexy#bodyramping#pahakecil#dietalami#dietherbal#menudiet#jualvitamin#perutrata#jualobatdiet#obatdiet#jualobatkurus#obatkurus#obatlangsing#nutrilite#amway
More...