(@my_insta_photos_3)

Wraz z moja przyjaciółka (modelka często goszczącą na tym profilu) wkładamy wiele chęci, trudu i pracy, by zdjęcia były ładne, różnorodne i przede wszystkim, by podobały się WAM
Wiele godzin spędzamy jeżdżąc po mieście szukając nowych, ciekawych miejsc. W każde wykonywane zdjęcie wkładam wiele serca, a modelka odznacza się wielką wytrwałościa, pozujac czasem po kilka godzin.
Mamy nadzieje, ze podoba Wam się nasza twórczość i ze doceniacie nasz trud i zaangażowanie.
Jeśli zostaliście do końca dajcie znać w komentarzu co chcielibyście zobaczyć na tym profilu i czy Wam się podoba. ❤️
#thanks #photography #passion #pictures #zdjecie #fotografia #foto #pasja #fotografia #fotograf #modelka #graffiti #zimno #cold #kolorowo #pleasfollow #followme #like

uda_uni_selebgram (@udauni_selebgram)

#Repost @putrii.aa (@get_repost)
・・・
Just for once, I want someone to be afraid of losing me ・


janga lupa ya follow yuuk kaka yang punya foto ini mau kenalan juga bisa di follow aja akunya lalu DM dia ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️ Pengin di repost ?!!!
1.follow ig kami dan admin kami @udauni_selebgram spam like dan komen baik baik sama admin biar fotonya di Repost
2.langsung aja Dm kami
Ingat akun jangan di privat. ================================ #follow4follow #teamfollowback #followher #followbacktaem #followhim #followall #followalways #followback #me #love #pleasfollow #follows

Anak mamih kumpul di sini (@kekiniananjay)

Lgi musing joget nih hehhe 😂😎
From ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Pengin punya tambahan uang buat jajan dan follower sama likenya bertambah banyak yuuk cek @profesor_ig ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Sepase iklan
➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Sepase iklan
➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Di bikin Heppy aja cukk akun ini hanya buat bersenang2 kalo baperan komplen aja lewat DM beres kan cuuuk up follower nyampe 50k Mimin bagi bagi pulsa ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️ #follow4follow #teamfollowback #followher #followbacktaem #followhim #followall #followalways #followback #me #love #pleasfollow #follows #like4like #love #hits #hitz #anjayyyy#gempa#j

Lensa Eksis (@lensa.eksis)

#Repost @_aidaelvafaith (@get_repost)
・・・
janga lupa ya follow yuuk kaka yang punya foto ini mau kenalan juga bisa di follow aja akunya lalu DM dia ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️ Pengin di repost ?!!!
1.follow ig kami dan admin kami @lensa.eksis spam like dan komen baik baik sama admin biar fotonya di Repost
2.langsung aja Dm kami
Ingat akun jangan di privat.

Patner
@sikamekjosigagahsumbar
@poeple.sumbar
@lakonbakodak_
@terlalutenar
@swag_hits_
@bujangsumbar_palala
@tm_123maker
@cewekcowok_lensaminang ================================ #follow4follow #teamfollowback #followher #followbacktaem #followhim #followall #followalways #followback #me #love #pleasfollow #follows

Anak mamih kumpul di sini (@kekiniananjay)

Apakah hari ini sudah makan 😂😘 Jagan lupa makan
From ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Pengin punya tambahan uang buat jajan dan follower sama likenya bertambah banyak yuuk cek @profesor_ig ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Sepase iklan
➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Sepase iklan
➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Di bikin Heppy aja cukk akun ini hanya buat bersenang2 kalo baperan komplen aja lewat DM beres kan cuuuk up follower nyampe 50k Mimin bagi bagi pulsa ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️ #follow4follow #teamfollowback #followher #followbacktaem #followhim #followall #followalways #followback #me #love #pleasfollow #follows #like4like #love #hits #hitz #anjayyyy#gempa#j

Anak mamih kumpul di sini (@kekiniananjay)

Gimana pilih depan atau belakang 😁😎
From ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Pengin punya tambahan uang buat jajan dan follower sama likenya bertambah banyak yuuk cek @profesor_ig ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Sepase iklan
➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Sepase iklan
➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Di bikin Heppy aja cukk akun ini hanya buat bersenang2 kalo baperan komplen aja lewat DM beres kan cuuuk up follower nyampe 50k Mimin bagi bagi pulsa ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️ #follow4follow #teamfollowback #followher #followbacktaem #followhim #followall #followalways #followback #me #love #pleasfollow #follows #like4like #love #hits #hitz #anjayyyy#gempa#j

Terlalutenar (@terlalutenar)

#Repost @_aidaelvafaith (@get_repost)
・・・ janga lupa ya follow yuuk kaka yang punya foto ini mau kenalan juga bisa di follow aja akunya lalu DM dia ➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️
Pengin di repost ?!!!
1.follow ig kami dan admin kami @terlalutenar spam like dan komen baik baik sama admin biar fotonya di Repost
2.langsung aja Dm kami
Ingat akun jangan di privat.

Patner
@lensa.eksis
@lakonbakodak_
@poeple.sumbar
@sikamekjosigagahsumbar
@tm_123maker
@cewek cowok_lensaminang
================================ #follow4follow #teamfollowback #followher #followbacktaem #followhim #followall #followalways #followback #me #love #pleasfollow #follows #like4like #love #hits #hits
More...