OFFER AUOLIYA RM59 JERR! 😱 (@misi_tawan_jerawat)

STRESS ? .
.

Jangan lupa dapat kan AUOLIYA EMULSION SKIN REPAIR. Jimat RM15 sehingga 28 hari bulan ni. .
.

Auoliya Emulsion sangat bagus merawat kulit korang yang stress di waktu siang akibat cuaca persekitaran, kadar rediasi dari komputer or phone, atau situasi yang korang hadapi setiap hari yang buat korang kedutkan muka, stress dengan kerja tak habis habis, hal masyarakat, hal negara, semua nak kene pikir. Monyok je kan, tak ceria. Lalu sel kulit pun layu. ☺️
.
.

Kulit muka yang stress dan letih menyebab kan wajah korang hilang seri, hilang kecomelan mu itu, dan lebih seram lagi nampak tua dari usia. .
.

Izinkan AUOLIYA Emulsion merawat kulit waktu malam sebelum tido atau sebagai based make up sebelum korang pakai foundation, cream or bedak.
Auoliya emulsion akan berfungsi untuk membalut SEL KULIT untuk mempersembahkan kulit wajah dengan penuh keyakinan ibarat tubuh dibalut sutera tulen. 😍
.
.

WhatsApp Nurul dengan CODE "KASIH SAYANG" ke talian +6012 543 5508.
.
.

Nurul akan berikan anda harga chentar special untuk korang. 😉

Artemiy Makarov (@artemioargenti)

Когда ты проспал на работу... да, да!!! Именно с таким выражением лица ты бегаешь по дому 😱 🔜🔜🔜 #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #makeupartists #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful #moscow #russia

Make up by Naciye Vurulmaz (@makeupbynaciye)

Tercihiniz için teşekkür ederiz 😘
More...