seribella.anafarhana (@seribella.anafarhana)

[ KEBAIKAN STRAWBERRY ]
__
Kalau dengar je perkataan strawberry tu mesti rasa macam nk makan je kan?😘
__
Tahu tak korang buah ni sebenarnya banyak kebaikan untuk kulit wajah. Zat dalam buah ni mengangkat sel kulit mati yang menumbuk pada kulit yang menyebabkan masalah kulit, seperti kulit kusam, kulit berminyak dan kulit berjerawat.
__
Dalam #seribella ada semua khasiat & kebaikan ni, uolsss takmau ke muka BERSERI?😍
__
Berminat? Ws AnaπŸ‘‡πŸ»
πŸ“²0174519291
πŸ“²0174519291
πŸ“²0174519291
__
#seribella #seribellahq #seribellabeauty #serihariniseriselamanya #seribellapenang #seribellaanafarhana #supplements #produkkecantikan #produkhalal #petuasihatcantikbella #bellaammaralovers #bellaammarapremier2017 #bellealyahya #tomato #honey #strawberry #olive #vitaminc #olive #penang #oliveoil #sayapakaisayajual #halal #bersih #cantik #berseri #bellaammara

CINDELLA 1200MG RM650πŸ’‰ (@whiteninginjection_original)

"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
πŸ“ŒMurah
πŸ“ŒMenjimatkan
πŸ“ŒTahan 3 bulan
πŸ“ŒResult yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
πŸ“ŒMemutihkan kulit
πŸ“ŒMencerahkan kulit
πŸ“ŒMengecutkan jerawat
πŸ“ŒAnti Penuaan
πŸ“ŒMelembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
πŸ“ŒFree consultation
πŸ“ŒFree List Clinic/Number servis Inject/Drip
πŸ“ŒHarga lagi murah selepas pembelian pertamaπŸ˜˜πŸ™† πŸ’‰ .
.
.
πŸ“²WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris#glutax200gs #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah#cindella #babiesblink #perlaking#glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs#japanplatinum#transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #usa #legacy769#produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#

shahrillramdzan bin abd hamid (@shahrillpictures)

Terima kasih kepada seluruh keluarga ku kerana menyokong ku selama ini...raya bersama ku d studio...Pakej fotografi di white studio dan product untuk keterangan lanjut boleh hubungi Shahrill Pictures Whatsapp 0197185718

Harga frame
8r x 2= 8x12- rm 100
11R/12x18 - RM150
16R/16x24 - RM250
20R/24x36 - RM450
DEPOSIT only RM50

Booking Now!!!
Sebarang Pertanyaan Contact
+ Call/Whatsapp: 0197185718
+ Email: shahrillramdzanpictures@gmail.com
+Fb : Shahrill Ramdzan
+ shahrill pictures
+Ig: shahrillramdzan

#shahrillpicturestudio #whitestudio #johorphotographer #weeding #weddingdress #weedingfoto #weedingfotografi #simpangrenggam#produkkecantikan #productphotography #productshot #productshoot #suplimentpalingmujarab#NY Beauty Solution
#NY Beauty Skincare

Deti Adiwiria (@detiwiria)

JAFRA Clear Blemish Treatment

JAFRA Clear Blemish Treatment merupakan formula gel-lotion transparan yang bekerja untuk mengatasi masalah jerawat.

JAFRA Clear Blemish Treatment mengandung asam salisilat untuk menyamarkan noda. Kandungan ekstrak cengkeh, sage, dan lavender memiliki sifat anti bakteri.

Sedangkan ekstrak aloe membantu memberikan rasa nyaman pada kulit sekaligus mencegah iritasi dan kulit kering.
.
.
.
Tanya Jafra :
Konsultasi, Join jafra & Order.
Wa : 08112131413
Bbm : 5FC7D1EB
Line : deti1207
Fb : deti adiwiria
G+ : +Deti Adiwiria​
Ig : @detiwiria .
.
#flekhitamwajah #flek #wajahsehat #wajahmulus #kulitsehat #kulitbersih #kulitterawat #perawatanharian
#jafra #hijabers #perawatanwajah #jafraindonesia #bisnisonline #jualkosmetikmurah #bandung #jafrabandung #produkkecantikan #kosmetik #skincare #bumil #busui #jafraamanbumilbusui #detox #muslimahcantik
#krimpencerah #beauty #krimsiang #krimmalam

Deti Adiwiria (@detiwiria)

JAFRA Clear Blemish Treatment

JAFRA Clear Blemish Treatment merupakan formula gel-lotion transparan yang bekerja untuk mengatasi masalah jerawat.

JAFRA Clear Blemish Treatment mengandung asam salisilat untuk menyamarkan noda. Kandungan ekstrak cengkeh, sage, dan lavender memiliki sifat anti bakteri.

Sedangkan ekstrak aloe membantu memberikan rasa nyaman pada kulit sekaligus mencegah iritasi dan kulit kering.
.
.
.
Tanya Jafra :
Konsultasi, Join jafra & Order.
Wa : 08112131413
Bbm : 5FC7D1EB
Line : deti1207
Fb : deti adiwiria
G+ : +Deti Adiwiria​
Ig : @detiwiria .
.
#flekhitamwajah #flek #wajahsehat #wajahmulus #kulitsehat #kulitbersih #kulitterawat #perawatanharian
#jafra #hijabers #perawatanwajah #jafraindonesia #bisnisonline #jualkosmetikmurah #bandung #jafrabandung #produkkecantikan #kosmetik #skincare #bumil #busui #jafraamanbumilbusui #detox #muslimahcantik
#krimpencerah #beauty #krimsiang #krimmalam

Deti Adiwiria (@detiwiria)

JAFRA Clear Blemish Treatment

JAFRA Clear Blemish Treatment merupakan formula gel-lotion transparan yang bekerja untuk mengatasi masalah jerawat.

JAFRA Clear Blemish Treatment mengandung asam salisilat untuk menyamarkan noda. Kandungan ekstrak cengkeh, sage, dan lavender memiliki sifat anti bakteri.

Sedangkan ekstrak aloe membantu memberikan rasa nyaman pada kulit sekaligus mencegah iritasi dan kulit kering.
.
.
.
Tanya Jafra :
Konsultasi, Join jafra & Order.
Wa : 08112131413
Bbm : 5FC7D1EB
Line : deti1207
Fb : deti adiwiria
G+ : +Deti Adiwiria​
Ig : @detiwiria .
.
#flekhitamwajah #flek #wajahsehat #wajahmulus #kulitsehat #kulitbersih #kulitterawat #perawatanharian
#jafra #hijabers #perawatanwajah #jafraindonesia #bisnisonline #jualkosmetikmurah #bandung #jafrabandung #produkkecantikan #kosmetik #skincare #bumil #busui #jafraamanbumilbusui #detox #muslimahcantik
#krimpencerah #beauty #krimsiang #krimmalam

Deti Adiwiria (@detiwiria)

JAFRA Clear Blemish Treatment

JAFRA Clear Blemish Treatment merupakan formula gel-lotion transparan yang bekerja untuk mengatasi masalah jerawat.

JAFRA Clear Blemish Treatment mengandung asam salisilat untuk menyamarkan noda. Kandungan ekstrak cengkeh, sage, dan lavender memiliki sifat anti bakteri.

Sedangkan ekstrak aloe membantu memberikan rasa nyaman pada kulit sekaligus mencegah iritasi dan kulit kering.
.
.
.
Tanya Jafra :
Konsultasi, Join jafra & Order.
Wa : 08112131413
Bbm : 5FC7D1EB
Line : deti1207
Fb : deti adiwiria
G+ : +Deti Adiwiria​
Ig : @detiwiria .
.
#flekhitamwajah #flek #wajahsehat #wajahmulus #kulitsehat #kulitbersih #kulitterawat #perawatanharian
#jafra #hijabers #perawatanwajah #jafraindonesia #bisnisonline #jualkosmetikmurah #bandung #jafrabandung #produkkecantikan #kosmetik #skincare #bumil #busui #jafraamanbumilbusui #detox #muslimahcantik
#krimpencerah #beauty #krimsiang #krimmalam

Deti Adiwiria (@detiwiria)

JAFRA Clear Blemish Treatment

JAFRA Clear Blemish Treatment merupakan formula gel-lotion transparan yang bekerja untuk mengatasi masalah jerawat.

JAFRA Clear Blemish Treatment mengandung asam salisilat untuk menyamarkan noda. Kandungan ekstrak cengkeh, sage, dan lavender memiliki sifat anti bakteri.

Sedangkan ekstrak aloe membantu memberikan rasa nyaman pada kulit sekaligus mencegah iritasi dan kulit kering.
.
.
.
Tanya Jafra :
Konsultasi, Join jafra & Order.
Wa : 08112131413
Bbm : 5FC7D1EB
Line : deti1207
Fb : deti adiwiria
G+ : +Deti Adiwiria​
Ig : @detiwiria .
.
#flekhitamwajah #flek #wajahsehat #wajahmulus #kulitsehat #kulitbersih #kulitterawat #perawatanharian
#jafra #hijabers #perawatanwajah #jafraindonesia #bisnisonline #jualkosmetikmurah #bandung #jafrabandung #produkkecantikan #kosmetik #skincare #bumil #busui #jafraamanbumilbusui #detox #muslimahcantik
#krimpencerah #beauty #krimsiang #krimmalam

Deti Adiwiria (@detiwiria)

JAFRA Clear Blemish Treatment

JAFRA Clear Blemish Treatment merupakan formula gel-lotion transparan yang bekerja untuk mengatasi masalah jerawat.

JAFRA Clear Blemish Treatment mengandung asam salisilat untuk menyamarkan noda. Kandungan ekstrak cengkeh, sage, dan lavender memiliki sifat anti bakteri.

Sedangkan ekstrak aloe membantu memberikan rasa nyaman pada kulit sekaligus mencegah iritasi dan kulit kering.
.
.
.
Tanya Jafra :
Konsultasi, Join jafra & Order.
Wa : 08112131413
Bbm : 5FC7D1EB
Line : deti1207
Fb : deti adiwiria
G+ : +Deti Adiwiria​
Ig : @detiwiria .
.
#flekhitamwajah #flek #wajahsehat #wajahmulus #kulitsehat #kulitbersih #kulitterawat #perawatanharian
#jafra #hijabers #perawatanwajah #jafraindonesia #bisnisonline #jualkosmetikmurah #bandung #jafrabandung #produkkecantikan #kosmetik #skincare #bumil #busui #jafraamanbumilbusui #detox #muslimahcantik
#krimpencerah #beauty #krimsiang #krimmalam

VIT C ROSEHIP (USA) RM40 (@tiya_rosehip_usa)

UNTUK 25 ORANG TERAWAL SHJ yang akan dapat FREE GIFT ni ! 🌼
.
.
Syarat FREE GIFT ni, dengan pembelian 2 BOTOL dan ke atas akan dapat. .
.
Untuk sementara waktu ni, tiya cuma amik sape yang book & dah buat payment dulu sahaja sebab POSTAGE akan start 3 JULAI 2017 (ISNIN) πŸŒΉπŸ€—
.
So tunggu apa lagi, jom cepat GRAB 4 BOTOL terus buat stok ! πŸ€—
.
Bawah ni harga termasuk postage ye 😊
Sebotol tahan utk 15 hari,
Awk digalakkan 2 botol utk sebulan sbb sehari 2 biji πŸ˜ŠπŸ‘Œ
.
.
1 BOTOL RM47SM/RM51SS
2 BOTOL RM87SM/RM91SS
3 BOTOL RM120SM/RM127SS
4 BOTOL RM150SM/RM157SS
.
jom whatsapp 0195026728 πŸ˜ŠπŸ‘Œ Jom borong 4botol terus ! :) .
.
.
#vitcrosehipbyazie #vitcrosehip #vitamincrosehip #vitamincrosehipusa #igshopmalaysia #vitcrosehipbyazie #original #cantik #flawless #vitcrosehipmurah #comel #murahtapicantik #vitcrosehipbyazie
#vitamincrosehipsmurah
#vitamincrosehiporiginal
#vitamincrosehip #igshopmalaysia #tatiskincare #produkkecantikan #vitamincrosehipberkesan #cantiksebelumraya #produkmurahdanori #uitmstudent #studentprice #nakcantik #100%oriproduk #mampumilik #comel #cute #setkecantikkan #pregnant #onlineshopping #shoppingonline

enny susiana (@ennysusianamci)

Alhamdulilah dihari yang fitri masih ada aja yang order paketan produk mci.. Saya doakan semoga teman yang ikhtiar menggunakan bioglas dan flashlight segera diberikan kesembuhan..yang menggunakan nano spray bisa cantik berseri dan yang selalu menggunakan pendant bisa selalu semangat 45 dalam beraktivitas..πŸ’ͺπŸ’ͺ Selama lebaran pengambilan orderan janjian dulu di wa 0896.0548.5752 ya..😘😘 maklum masih keliling halal bihalal..πŸ˜ƒ #produkkesehatan #produkkecantikan

Your Skin's Bestfriend. (@myskinidea)

STAY HEALTHY! ❀️
.
.
Sudah pastinya, menggunakan produk kecantikan yang berkesan & selamat sangat membantu untuk maintain kulit kekal awet muda. πŸ‘Œ
.
.
Tapi, kita kenalah amalkan gaya hidup yg sihat jugak untuk maintain cantik & menawan. Barulah complete! πŸŽ†
.
.
Apakah amalan sihat yang boleh anda praktikkan? πŸ˜‡
.
.
1) LAKUKAN SENAMAN
2) TIDAK MEROKOK
3) MINUM AIR YANG MENCUKUPI SETIAP HARI
4) MENGAWAL TAHAP STRESS
.
.
Sebagai BOOSTER, jangan lupa makan Skin Idea Chewable Candy bersama Pressed Serum kami okay? πŸ˜πŸ‘
.
.
Selamat Hari Raya semua! 🌼🌼🌼
.
.
#ForeverYoung #ForeverYoungSkinIdea #SkinIdea #ChewableCandy #PressedSerum #SkinIdeaMalaysia #ProdukKecantikan #ProdukKecantikan2017 #ProdukKecantikanMalaysia #ProdukKesihatan #KulitCantik #ProdukHalal

Myskinidea (@bytwinsgram_skinideaa)

KEKAL YAKIN RAYA INI BERSAMA SKIN IDEA! 😁✨
.
.
Bila tiba musim raya, kami percaya setiap wanita mesti nak cantik2, flawless & rasa confident betul tak? Nak pergi raya rumah saudara, mak mentua, mestilah nak nampak gojes je kan? Tipulah kata tak nak, hehe. 😘
.
.
Apa lagi? Jom lah maintain β€œbeautiful” bersama Skin Idea Chewable Candy! πŸ˜πŸŽ†
.
.
Kenapa anda patut amalkan Chewable Candy ni setiap hari? 🌼🌼
.
.
1) Membantu pemutihan & membuat kulit kelihatan lebih berseri. βœ”οΈ
.
.
2) Menghilangkan parut & kesan hitam.βœ”οΈ
.
.
3) Memberi perlindungan drpd cahaya UV (internal sunscreen). βœ”οΈ
.
.
4) Mengelakkan kulit kering. βœ”οΈ
.
.
5) Membuat kulit lebih gebu & anjal. βœ”οΈ
.
.
β€œOmg! Bestnya!, nak makan Skin Idea Chewable Candy hari2 lah macam ni!” πŸŽ‰πŸ˜πŸ˜
.
.
#ChewJelah #ForeverYoung #ForeverYoungSkinIdea #SkinIdea #ChewableCandy #PressedSerum #SkinIdeaMalaysia #ProdukKecantikan #ProdukKecantikan2017 #ProdukKecantikanMalaysia #ProdukKesihatan #KulitCantik #ProdukHalal

Pewiit skincare 5in1 (@pewiit.skincare.official)

Kami nk cari 99 orang yg terawal, yang ada msalah kulit muka dan yang dah try macam2 produk. Kesan seawal 1 minggu. .

Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat: βœ… Free Postage βœ… Free Foundation BB Cream Pewiit (RM28) βœ… Free Pellavina toner facial collagen (RM38) .

TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK?? JERAGAT TAK HILANG2 MCM KESAN TERBAKAR .. RAWAT SEBELUM TERLAMBAT.. MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. . βœ”οΈ Sesuai untuk lelaki dan perempuan βœ”οΈ semua msalah akn hilang βœ”οΈ Tiada kesan sampingan βœ”οΈ berseri2 βœ”οΈ 100% ramuan herba semulajadi βœ”οΈ Banyak testimoni yg dh berjaya βœ”οΈ muka bertambah licin βœ”οΈ parut pon main jauh2 βœ”οΈ jeragat bukan main senang lagi hilang βœ”οΈ jerawat nak naik pun tak berani . ➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit. ➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang.. ➽ Pellavina toner facial collagen (125ml) yg beharga RM38 kami nk bagi free ➽ FOUNDATION BB CREAM PEWIIT yg beharga RM28 kami nk bagi free .

Nak harga PROMOSI?? .

Kami nak bagi harga DISKAUN!!
β–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Ό
πŸ“±πŸ“±whatsapp οΌ‹60111 695 2941
πŸ“±πŸ“±whatsapp οΌ‹60111 695 2941
πŸ“±πŸ“±whatsapp οΌ‹60111 695 2941 . .

#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

anna wong mci (@kaguya_mori)

Hi Guys

Pagi ini mencoba untuk membuat demo produk #GlucolaGel di tangan, supaya gampang melihat perbedaan hasil dari pemakaian produk dgn yg tidak pakai.

Nah tu.. Di foto langsung nampak kan hasilna. Beda warna tangan yg pakai #GlucolaGel dgn yg tidak pakai. Yg pakai #GlucolaGel jelas banget lebi cerah drpd yg tidak pakai.

Bierpun uda mandi, tetep aja ad sisa kotoran menempel pd kulit. Aih.. Itu tuh daki masi item οΏ½οΏ½
.
Glucola gel ini produk BEST SELLER dan Favoritku.. Perawatan Kulitku cukup dgn Glucola Gel 2-3 hari sekali, dilanjuti dgn semprotan #Nanospray setiap hari. Pori2 mengecil dan komedo berkurang οΏ½οΏ½ Yang mau coba produk bole info yah.. Info Produk/Order :
Ready Stock

WA 0853 6012 2777
Line anna_kaguya

#tutorialglucolagel
#produkkecantikan
#filler #cleanser #scrubwajah #jualprodukberkualitas
#amandipakai #mengandungkolagen
#antioksidan #glutathione

.pewiit.skincare.hq... (@pewitt.skincare.hq)

JRAWAT TIADA D WAJAH AKN LEBIH CANTIK & MENAWAN!! ============================ . . πŸ’–πŸ’– pewiit skincare 5in1 πŸ’–πŸ’– PEWIIT 5in1 sesuai untuk digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit bermasalah seperti JRAWAT , resdung , kulit berminyak , jeragat, bintik hitam kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap dibawah mata.

Kebaikan PEWIIT 5IN1 :- β˜† OIL CONTROL β˜† Memudarkan kesan parut.
β˜† Kulit lebih halus
β˜† Mencerahkan kulit β˜† Menghapuskan bintik hitam dan jeragat. .

1 set mengandungi:
πŸ‘‰ Pewiit Soap (kulit kayu manisοΌ‹bunga cengkih)
πŸ‘‰ Day Cream (uv protection SPF50)
πŸ‘‰ Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
πŸ‘‰ Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
πŸ‘‰ Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) .
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: βœ”οΈ Free Postage
βœ”οΈ Foundation BB Cream Pewiit (RM28)
βœ”οΈ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) .
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ οΌ‹60111 695 2941
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ οΌ‹60111 695 2941
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ οΌ‹60111 695 2941 ---------------------------------------------------- #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Hope u feel beautiful today ❀️ (@beautyfood.id)

100% Organic Face Mask 🌿
Isi : 65 gr
Pemakaian : 25-30 kali ( tergantung pemakaian masing-masing)

Ready all variant :
Milk, Cocoa, Greentea, and Coffee
Price : 60k/pcs✨

Buruan di order :
Line : @ijv9626t (pakai @) #maskerku #maskerori #maskerorganik #perawatanmuka #maskerkopi #maskercocoa #maskersusu #maskergreentea #maskermurah #maskernamo #jualmasker #maskermurah #maskerwajah #maskerbubuk #maskercoklat #maskerjakarta #produkkecantikan #produkalami #maskerbandung #jualanku
More...