PT. BAE ORBIT SENUSANTARA (@cara_tepat_hamil_cepat2)

Yuk cek IG kami, seputar kehamilan.
membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG-ULANG
PCOS /PCO
ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri),DLL

Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS
Harap menghubungi kami,
☎️ Whatsapp : +6285746384517 ☎️ BBM : PIN D6960E12
Terima kasih 👨‍👩‍👦‍👦 #bisnis #bisnisonline #bisnismudah #peluangusaha #peluangbisnis #selebgram #wirausaha #umroh #franchise #kosmetik #parfum #emk #produkkecantikan #flashin #msi #dni #4jovem #shabby #skincare #oriflame #paytren #hiburan #jasatravel #jajanan #liburan #tasbranded #paidpromote #endorse #paidkroyok #masakan

Da'Lyna Beauty (@dalynabeauty)

🌹RoseSettingMist 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Thank you! Besttt nyeer face mist ney, lama dah try, tapi saja testing2 dulu untuk muka sendiri sebelum kita share dgn org laim yg nak muka glowing macam kita ney💋💋 So, face mist ni bestt. Dia kasi moist muka & tahan makeup 💋 muka glowing gitewww. Dia cepat meresap dalam kulit, plus ada Vit E , Aloe Vera Extract 💋

Mau tau kelebihan face mist ni lagi?? ♣️ KEBAIKAN GLOWING FACE MIST dari produk Da'LynaBeauty♣️
~ Mengecilkan liang pori
~ Menyegarkan kulit
~ Mengecutkan jerawat
~ Mengurangkan parut jerawat
~ Memutihkan & melembutkan kulit
~ Melembabkan kulit
~ Memberi effect flawless glowing gitu
~ Membuatkan make up lebih tahan lama 🌹BAHAN-BAHAN🌹
~ Vitamin C
~ Vitamin E
~ Aloe Vera ~ Rose Water ~ SERBUK MUTIARA
~ Essential Oil
CARA KEGUNAAN 💓Cara 1
spray selepas cuci muka. Biarkan 5-8 minit atau ianya kering sendiri. Lepas tu boleh apply make up/krim muka atau apa apa saja. 💓Cara 2
Guna sebelum tidur selepas selesai cuci muka. 💓Cara 3
Boleh guna sebelum dan selepas menggunakan make up. Ianya akan membuatkan make up lebih tahan lama. 💕 Boleh digunakan setiap hari 💕 💕Mudah dibawa ke mana sahaja💕 🌹Sapa2 nak try nak oder boleh la pm@wasap
+60109800353 💕Nak jadi agent@dropship
Boleh je.. Sebarang pertanyaan boleh wasap number yg tertera💕

#produkhomemade #produkmalaysia #sabah #serawak #semenanjung #mistspray #delynabeauty #produkkecantikan #produkcantik #sayajual #cantik #produkcantik

cherryhulieee (@yhulieecancan)

Follow @cherryhuliee @cherryhuliee

Meja Laptop Portable
125rb
Berat 2kg (Belum Termasuk ongkos kirim , jne only)
KONTAK PERSONAL :
ada di profil IG @cherryhuliee
dan silahkan di follow guys (^_^) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Design meja yang unik dan simple cocok buat yang memiliki mobilitas tinggi

Bisa dilipat dan ringan dibawa kemana mana

Ada 2 cooling fan
ada tempat minum
ada tempat alat tulis
ada mouse pad

Ketinggian meja 30cm
Sudut kemiringan tempat laptop s/d 70derajat

#mejalaptop #mejalaptopportable #metop #mejalaptopsimple #meja #etable #mejaetable #jualmejalaptop #jualmetop #jualmejaportable #jualmejalaptopportable #leashoppaholic #olshopsby #olshopjkt #komputer #accessories #flashdisk #desk #mejalaptopmobile #mejalaptoplipat #mejalaptopunik #produkkecantikan #dagelan #alatmasak #alatrumahtangga #jualansista #jualanku #jualhappycall #pengocoktelor @RepostIt_app

Utari_Azzahra_maudy (@utari_azzahra_maudy)

Bukan untuk dandan berlebihan (baca:Tabaruj) tapi untuk perawatan kaum hawa agar lebih fresh dan terjaga kulitnya
.
.
.
.
.
. ...... Buat kaum adam juga ada loh produk pencuci mukanya, bisa menghilangkan komedo dan jerawat serta mencerahkan... Tunggu apa lagi?
Mencoba kan gx ada salahnya... .
.
.
.
Yuk yg minat bisa chat aku yah 😃
Makasih
#pembersihwajah #penghilangkomedo #penghilangjerawat #muslimahcare #perawatanwajah #perawatanalami #produkkecantikan #cream #tampilbeda #infoserang #infobanten #bantenhitz #pengusahacilegon #likeforfollow #like4like #likeforlike #like4follow #likes

SUSU MAAEZ•UFORA•DYXY (@dunia.lawa)

Dah buntu pilih foundation yang sesuai untuk kegunaan harian dan juga untuk heavy makeup? .
.
Ni haa, cuba dulu foundation terbaru keluaran #sofieyabeautycosmetics . Sesuai untuk semua kategori, daripada yang tak pandai mekap langsung sampai ke yang dah pro! Sebab ianya sangat mudah diblend dan mampu menutupi cela di wajah! .
.
Harga? Hanya RM26.90 SAHAJA. .
Wasap kakak manis
⏩ 0111-2380407
.
#nakcantik #nakkulitcantik #kulitcantik #kulitflawless #mekap #mekapflawless #mekapmurah #foundation #foundationmurah #TipsKulitCantik #terapiinstagram #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #produkkecantikan #ukhwahti #foundationmurah #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist

MGEE PUTIH JERAWAT JERAGAT (@kosmetiks.2017)

KALAU TAK TRY, MEMANG RUGI COZ RESULT SANGAT BEST👍🏻
.
.
"Sy betul2 berpuas hati dengan CINDERELLA, gila habis results dia...seharian sy kat luar muka lgsg tak kusam dan berminyak mcm selalu...bersih PINKISH jer seriously rasa nak repeat order double lagi, seriously tak guna secara jujur sy katakan.....😍
.
.
Hari pertama sy makan result dia AMAZING!!
Byk produk dah sy cuba tapi jarang result secepat produk CINDERELLA ni😊
.
.
Alhamdulilah feedback positif penguna CINDERELLA, yg belum cuba wajib cuba, kalau tak rugi.....
.
Cinderella best suplement
Dwi fungsi harga mampu milik
More info
.
014 9666 528
014 9666 528
014 9666 528
.
.
#cinderellaglowslim#glowing#glutatione#putih#bazaronline#bazarpaknil#buntat#viral#motifviral#pakcikhot#isterituanihsan#lokalahweh#lokal#lokalmalaysia#onlinebiz#onlineshopping#putihgebukekal#putihgebugebass#murah#suplement#suplementkurus#suplementking#lofattah#terapiinstagram#produkkecantikan#produkkecantikanmalaysia#kuruscepat#diet#putih#cepatputih#kingcoco

SUSU MAAEZ•UFORA•DYXY (@dunia.lawa)

Sofieya Beauty Foundation sesuai untuk kegunaan harian sebab teksturnya yang ringan. Walaupun tak nampak tebal macam pakai topeng, foundation ni mampu tutup segala cela kat muka dengan baik tau!
.
Hanya serendah RM26.90 untuk tampil cantik 💗
.
wasap kakak manis
⏩ 0111-2380407
.
#nakcantik #nakkulitcantik #kulitcantik #kulitflawless #mekap #mekapflawless #mekapmurah #foundation #foundationmurah #TipsKulitCantik #produkkecantikan #terapiinstagram #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #ukhwahti

SUSU MAAEZ•UFORA•DYXY (@dunia.lawa)

Sofieya Beauty Foundation didatangkan dalam bentuk travel size uolsss! Foundation ni full coverage tauu, calit sikit je boleh cover segala jenis cela dan parut kat muka kita.
.
Yang penting kesan dia mampu tahan seharian tanpa meninggalkan kesan berminyak atau bercapuk.
.
Harga mampu milik bebenauu untuk dapatkan kulit yang flawless dan glowing ni. Berapa?
.
Hanya RM26.90 jurrr.
.
Nak try? Wasap kakak manis
⏩ 0111-2380407
.
#nakcantik #kulitcantik #kulitflawless #foundation #foundationmurah #mekap #mekapflawless #mekapmurah #produkkecantikan #terapiinstagram #dropshipdiperlukan #dropshipwanted

MGEE PUTIH JERAWAT JERAGAT (@kosmetiks.2017)

NAK TAK PUTIH + KURUS SERENTAK ??
.
CINDERELLA lah jawapannya, Suplement Dwi Fungsi PERTAMA di MALAYSIA yang mudah di amalkan, tiada pantang kunyah2 jer dah putih gebu dan selim melim😍
.
.
Apa Fungsi CINDERELLA?
✔️Membantu melembabkan kulit.
✔️Kulit awet muda, tegang dan cantik
✔️Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg sangat singkat
✔️Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang.
✔️Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan lahan akan pudar.
✔️Kulit semakin flawless & gebu
✔️Mengecilkan pori-pori muka
✔️Jeragat semakin pudar seawal pengambilan.
✔️Melancarkan peredaran darah
✔️Merawat masalah keguguran rambut
✔️ Melangsingkan bentuk badan
✔️Mencegah penyakit puan, masalah senggugut dan keputihan.
✔️Merawat masalah susah tidur
✔️Mengawal tahap kolesterol dalam darah
✔️ Bertindak sebagai Milk Booster
✔️ Memberi perlindungan 24jam dr sinar uv >> banyak lagi kebaikan lain produk ni All in 1 kesannya boleh di lihat Seawal 1 Malam.
.
JOM CANTIK2 RAYA NI😍
.
Boleh wassup akak 📲 014 9666 528
📲 014 9666 528
.
.
Harga Promosi Less RM50 + Free Postage + Free Gift Bag Bernilai RM19.90🎉🎉
.
#cinderellaglowslim#glowing#glutatione#kingcoco#putih#bazaronline#bazarpaknil#buntat#viral#motifviral#pakcikhot#isterituanihsan#lokalahweh#lokal#lokalmalaysia#onlinebiz#onlineshopping#putihgebukekal#putihgebugebass#murah#suplement#suplementkurus#suplementking#lofattah#terapiinstagram#produkkecantikan#produkkecantikanmalaysia#kuruscepat#diet#putih#cepatputih

BOOSTER WHITENING (@kosmetik.berkesan)

KALAU TAK TRY, MEMANG RUGI COZ RESULT SANGAT BEST👍🏻
.
.
"Sy betul2 berpuas hati dengan CINDERELLA, gila habis results dia...seharian sy kat luar muka lgsg tak kusam dan berminyak mcm selalu...bersih PINKISH jer seriously rasa nak repeat order double lagi, seriously tak guna secara jujur sy katakan.....😍
.
.
Hari pertama sy makan result dia AMAZING!!
Byk produk dah sy cuba tapi jarang result secepat produk CINDERELLA ni😊
.
.
Alhamdulilah feedback positif penguna CINDERELLA, yg belum cuba wajib cuba, kalau tak rugi.....
.
Cinderella best suplement
Dwi fungsi harga mampu milik
More info
.
014 9666 528
014 9666 528
014 9666 528
.
.
#cinderellaglowslim#glowing#glutatione#putih#bazaronline#bazarpaknil#buntat#viral#motifviral#pakcikhot#isterituanihsan#lokalahweh#lokal#lokalmalaysia#onlinebiz#onlineshopping#putihgebukekal#putihgebugebass#murah#suplement#suplementkurus#suplementking#lofattah#terapiinstagram#produkkecantikan#produkkecantikanmalaysia#kuruscepat#diet#putih#cepatputih#kingcoco

BOOSTER WHITENING (@kosmetik.berkesan)

NAK TAK PUTIH + KURUS SERENTAK ??
.
CINDERELLA lah jawapannya, Suplement Dwi Fungsi PERTAMA di MALAYSIA yang mudah di amalkan, tiada pantang kunyah2 jer dah putih gebu dan selim melim😍
.
.
Apa Fungsi CINDERELLA?
✔️Membantu melembabkan kulit.
✔️Kulit awet muda, tegang dan cantik
✔️Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg sangat singkat
✔️Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang.
✔️Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan lahan akan pudar.
✔️Kulit semakin flawless & gebu
✔️Mengecilkan pori-pori muka
✔️Jeragat semakin pudar seawal pengambilan.
✔️Melancarkan peredaran darah
✔️Merawat masalah keguguran rambut
✔️ Melangsingkan bentuk badan
✔️Mencegah penyakit puan, masalah senggugut dan keputihan.
✔️Merawat masalah susah tidur
✔️Mengawal tahap kolesterol dalam darah
✔️ Bertindak sebagai Milk Booster
✔️ Memberi perlindungan 24jam dr sinar uv >> banyak lagi kebaikan lain produk ni All in 1 kesannya boleh di lihat Seawal 1 Malam.
.
JOM CANTIK2 RAYA NI😍
.
Boleh wassup akak 📲 014 9666 528
📲 014 9666 528
.
.
Harga Promosi Less RM50 + Free Postage + Free Gift Bag Bernilai RM19.90🎉🎉
.
#cinderellaglowslim#glowing#glutatione#kingcoco#putih#bazaronline#bazarpaknil#buntat#viral#motifviral#pakcikhot#isterituanihsan#lokalahweh#lokal#lokalmalaysia#onlinebiz#onlineshopping#putihgebukekal#putihgebugebass#murah#suplement#suplementkurus#suplementking#lofattah#terapiinstagram#produkkecantikan#produkkecantikanmalaysia#kuruscepat#diet#putih#cepatputih

SUSU MAAEZ•UFORA•DYXY (@dunia.lawa)

Sofieya Beauty Foundation
.
Ciri-ciri foundation :.
✔️Mudah di-blend
✔️Medium to full coverage
✔️Ringan, tak bercapuk dan tak melekit
✔️Sesuai untuk kegunaan harian
✔️Mampu menutupi cela di wajah
✔️Menyekatakan tona kulit
✔️Mempunyai SPF 50 untuk melindungi kulit daripada sinaran UV
✔️Semakin lama pakai semakin nampak glowing
✔️Tahan lebih 12 jam
.
Nak cuba? Wasap kakak manis
⏩ 0111-2380407
.
#nakkulitcantik #nakcantik #KulitCantik #kulitflawless #mekap #mekapflawless #mekapmurah #foundation #foundationmurah #TipsKulitCantik #terapiinstagram #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #produkkecantikan

Kusuma B. (@kusuma_fon)

Thank you @amphobierr_ ❤️❤️❤️ เพราะแอ้มทานเองแล้วได้ผล ไม่ว่าจะบินหนักแค่ไหน หน้าโทรม ผิวหมองคล้ำเพราะพักผ่อนไม่เป็นเวลา เพียงทานอาหารเสริมเดล่าแค่วันละ 1 ซอง ตื่นมาก็หน้าสวยใส ผิวสว่าง กิ๊งๆเลย
อยากมีผิวสวยรีบแอด Facebook ผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร เดล่า by Adela Thailand เลย 🆔: @adelathailand
คลิก https://line.me/R/ti/p/%40adelathailand
☎️: 090-887-2299
#adelathailand #magicforurskin #beautifulskin #cabincrew #nurse #crewlife #vitamins #skin #sod #collagen #fishcollagen #halal #produkkecantikan #inspire #antiaging #antioxidants #staybeautiful #stunning #stayyoung #petty #wonderwoman #stayhealthy #madeinthailand #naturalproduct

pemborong glutapancea original (@glutapancea_malaysia_hq)

GLUTA PANCEA ! Sesuai bagi yg kulit gelap & SUSAH NAK PUTIH/yg dah cuba injection/pun gluta lain tp kurang menampat hati ! .
BUKAN JE PUTIH saja tp "SUPER PUTIH", yg luar biasa, kulit pun bersih. .
Lulus FDA & GMP INTERNATIONAL & THAILAND FDA NUMBER: 11-1-03654-0023
.
KEBAIKAN :
🐞 Mengurangi lingkaran hitam pd bawah mata, hilangkan eyebag.
🐞 Meningkatkan daya tahan tubuh & stamina sehingga wajah kelihatan baby face, wajah pink merona ! MENGHALUSKAN KULIT. Say goodbye to jerawat bruntusan.
🐞 Memudarkan bekas2 hitam, jerawat, luka, flek juga kulit 2 tones.
🐞 Merawat jerawat DEGIL sehingga wajah BEBAS JERAWAT.
🐞 MENUTUP PORI2 besar di seluruh wajah.
🐞 Mengatasi jerawat di bagian belakang badan, bahagian dada, lengan & lain2 bahagian.
🐞 Memutihkan bahagian lipatan.
🐞 Memutihkan SECARA MENYELURUH dlm 7hari, cukup 1 KAPSUL DLM 1 HARI !
🐞 Halang penuaan
🐞 Melindungi kulit yg terkena sunburn/rosak seban sinar matahari.
.
KANDUNGAN UTAMA :
1. ALA [Alpha Lipoic Acid]
2. POMEGRANATE EXTRACT
3. ROSE HIP EXTRACT
4. GRAPE SEED EXTRACT
5. L- GLUTATHIONE
.
Cara Penggunaan :
Minum 1 kali sebelum tidur dgn air hangat utk membantu mempercepat proses penyerapan gluta ke tubuh utk hasil cepat & maksima gunakan 2 kali sehari sebelum tidur & setelah bangun pagi.
Boleh stop setelah 1-2 box sudah kelihatan hasil. Bagi yg mau cepat/kulit terlalu gelap boleh 2capsule perhari.
ISI : 30 capsule
. .
.
. 100% ORIGINAL K!
.

pek baru glutapanacea kini glutapancea!!!kandungan lagi mantap!!! putih melepak nacam orang thailand!!! whtspp sis laju2 tuk order #glutapanaceamurah#glutapancea#glutapanaceaborong#glutapanacea#glutapanceamalaysia#glutapanaceamalaysia#deejakosmetik#deeja#deejaskincare#tatiskincare #tabitaskincare#tabitaexclusive#glutacaps#glutacapsspecialedition #glutacapsblister#perlaking#queenofmutiara#kingofpearl #skinmelting#produkkecantikan #putihgebu #putihmulus#bvrc#kcolly#quputeh#milleniaquputeh#tatiskincare#dms360#dmsskincare#panacea#pancea

BB Plus Collagen (@collagen_bbplus)

ANTARA KEHEBATAN BB PLUS COLLAGEN √ Pencerahan kulit yang berkesan
√ Menyelesaikan masalah Eczema
√ Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
√ Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
√ Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
√ Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
√ Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
√ Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
√ Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
√ Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
√ Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
√ Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
√ Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
√ Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
√ Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
√ Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
√ Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
√ Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
√ Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

Berminat? Whatsapp +601151656594 for more info

#bbpluscollagendrink #bbpluscollagen #bbplus #kolagen #produkkecantikan #produkkesihatan #sayajual

Booster Whitening RM 60 (@boosterwhitening.hanan)

Wahhhh 😍 Nampak tuh? ☝️ #boosterwhitening ni bukan untuk perempuan je tauu ! Lelaki pun boleh amalkan jugak 😙
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING : 🌺Putihkan kulit 5xganda. So siapa yang ada burn tu, nak kulit putih balik makan je bw.
🌺Rawatan dari dalam badan, so lagi cepat kesan berbanding korang sapu lotion or apa apa krim.
🌺Menghilangkan jerawat. Jerawat korang boleh kecut tau. Yang ada masalah jerawat agak teruk, i suggest makan bw.
🌺Memudarkan parut. Haa siapa je yang takde parut kan? Tak kisah lah parut kena gigit nyamuk ke parut apa apa pun, inshaaAllah lama lama pudar kalau consume bw ni.
🌺Menghilangkan bintik hitam serta eyebag. Eyebag kemain tebal dah macam mata panda. Kalau makan bw ,eyebag pun kurang tau.
🌺Masalah resdung. Sesuai jugak utk yang ada resdung.
🌺Menghapuskan toksin. Bw pun boleh hapuskan toksin dalam badan korang tu tau. Yang penting kena minum air banyak banyakk.
🌺And banyak lagi kelebihan boosterwhitening ni. Lelaki perempuan boleh makan bw. Ibu menyusu bayi pun boleh tau. Haa kalau ibu menyusu bayi makan bw, nnti baby pun jadi putihh comel gitu.

Siapa nak kulit cantik putih flawless gitu sebelum raya ni, meh order sekarang ! Serious tak rugi tau 🙈

Hanya RM68 termasuk postage dah 😍

Whatsapp me 📲 0196755492

#shhazbeauty #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #borongkosmetikmurahmalaysia #tatiskincare #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin
#testimoniBW #feedbackbooster #serumMurah #aurawhite #promosi #vitamin #jomputih #gebugebas #glowglowing #flawless #tatiskincare #stokisBW #dsBW #bvrmurah #kdollbeautyskincare #boosterwhiteningmurah #produkkecantikan #raya2017 #ramadhan2017

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

.
30 CEDERA BELON BERISI GAS MELETUP DI TERENGGANU.
.
Masih ingatkah anda dengan 'headline' berita berikut yg pernah mengejutkan kita pd OKTOBER 2016 ?
.
Salah seorang dari mangsa letupan belon gas tersebut ialah saudara Saiful (gambar). Kecederaan teruk terutamanya di bahagian muka membuatkan beliau sangat trauma.
.
Beliau tidak berputus asa, sebaliknya memilih ELANISH Beauty SERUM sebagai usaha untuk memulihkan kembali kecederaan beliau.
.
Alhamdulillah, dengan izinNYA dan penggunaan konsisten ELANISH Beauty SERUM, kulit saudara Saiful kembali pulih seperti sediakala.
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍Merawat kulit terbakar/sunburn.
👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam.
👍 Memberi keserian pada wajah.
👍Mengurangkan eyebag.
👍Menghilangkan white/black head
👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg ada masalah2 mcm ni ye.. x rugi pun share...
.
.
Whatsapp : +6014 544 9666
Whatsapp : +6014 544 9666
.
#elanish #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut #belon #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kulitputih

Dilla (@lelakiterbaik)

Energy Power Pump
RM240
Call/sms/whatsapp 0176147537

Energy power pump seperti membina otot tubuh badan yang lain. Pam Zakar adalah satu-satunya alat yang dicipta khusus untuk menguatkan dan membesarkan otot zakar. Ini kerana mutu dan spesifikasinya direka khusus untuk tujuan membesarkan dan menguatkan otot zakar.

Jika otot lebih kuat adalah lebih bagus berbanding dengan otot yang lemah, otot zakar akan jadi lebih bertenaga dan tahan lama. Cuba lihat lelaki yang sering bersenam, otot badan mereka sihat. Otot yang sihat pasti mengembang dengan besar serta kuat bukan? Begitu jugalah dengan zakar anda, jika anda bersenam untuk menguatkannya!

ENERGY POWER PUMP MADE IN JAPAN

80% LEBIH BERKUASA SEDUTAN

AUTOMATIK SEPENUHNYA

CAJ SEMULA MENGGUNAKAN USB CABLE

BUILT IN BATTERY

1 TAHUN WARRANTY (PUMP MOTOR)
#pamzakar #pamzakarautomatik #pamzakarterbaik #energypowerpump #pamzakarlelaki #carabesarkanzakar #carapanjangkanzakar #ubatkuat #lelakiterbaik #lelakiidaman #lelakiperkasa #barangbaik #sayajual #sayajualborong #instashop #produklelaki #produkkesihatan #produkkecantikan #produklelaki #barangbaik #seremban #kualalumpur #melaka #johor #sarawak #sabah #perak #kedah #kelantan #terengganu #pahang #perlis
More...