Kurus Dengan Cmd/Hydro d (@projekkurus_7hari)

Ok semalam Syiqin ade cerita pasal wani kan
Ni nak sambung balik pasal die
Sebelum bertunang wani loss 17 kg (gambar kiri)
.
Then die teruskan consume lg sampai sebelum kawen die loss 13kg lagi (gambar kanan)
.
So total loss wani consume cmd 30kg
.
Gigihkan wani ni
Sape2 nak kurus nk Syiqin guide whatsapp: 0172254376

Syiqin guide dengan kasih sayang ye
✅ tanpa perlu bersenam
✅ tanpa perlu berlapar
✅ tanpa perlu menelan pil
✅tanpa perlu berpantang
💯original
🚫no fake product


#cmd #cmdhydrod #cmdoriginal #projekkurus7hari
#cmdbysyiqin #projekkurus #sayagunasayajual #guide24jam #resipikurussyiqin #kurus #ubatkurus #pilkurus #tipsdiet #tipskurus #dietatkins
#jerawat #ubatjerawat #shaklee #aurawhite
#villagepeople #bazaarpaknil #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkurus #pilkurus #shawl #jubah #jubahdress #ubatkencingmanis #ubatrambutgugur #dietatkinsmalaysia

SUPPLIER KOSMETIK SKINCARE (@all_onlinestore)

#Repost @all_onlineshop with @repostapp
・・・
Fruitamin Soap 10in1 by Wink White Original 100% Thailand

IDR 50.000
PROMO BELI 2PCS IDR 95.000

Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin.
Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit - Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona
- Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar
- Kiwi : antioksidan kulit
- Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry
- Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang
- Grapes: kulit tetap kenyal
- Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan
- Lemon: mengurangi jerawat
- Tamarind : mengurangi bekas
- Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit

Ingredient
coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract,, grape extract, mulberry extract, banana extract

Fungsi:
Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta
Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka
Mengurangi peradangan dan jerawat
memberikan efek kulit segar, merona, sehat
melembabkan kulit dan mencerahkan kulit
mengembalikan kulit gosong menjadi rata

Ukuran 100 gr

#beautycare #produkkecantikan #kosmetik #olshopjkt #gudangkosmetikmurah #gudangkosmetik #beautycareindo #beautycaremurah #kosmetikmurah #olshopindo #supplierbeautycare #supplierkosmetik #kosmetikjakarta #perawatanwajah #perawatantubuh #perawatanrambut #skincaremurah #skincarejakarta #kulitputih #pemutihmurah #pemutihalami #pemutihtubuh #putihtanpainjeksi #glutapanacea #pemutihkulit #pemutihampuh #putihpermanen

ELANISH BEAUTY™️ 🇲 🇾 [EB1002] (@hq_elanishbeauty)

.
LECEH & LETIH tempek mcm2 kt muka tp hasilnya" camtuu " je???
Apa kata guna ELANISH WHITE GLOW SERUM . Apply 2 kali je sehari. Dalam masa 3 hari je sis mesti puas hati tau! Dah la langsung x melekit...FRESH sgttttt! Mmg ramai ckp x pernah jumpa serum sebest ELANISH SERUM!
Akak x mo la ckp lebih2..tak try tak tahu...hehe....
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
👍 Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍Merawat kulit terbakar/sunburn.
👍 Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Whitening- mencerahkan kulit kusam.
👍 Memberi keserian pada wajah.
👍Mengurangkan eyebag.
👍Menghilangkan white/black head
👍 Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share...
.
WHATSAPP: +6018 264 2604
WHATSAPP: +6018 264 2604
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

Hangat Cinta Asmara 69 oil (@nikmat_asmara)

TESTIMONI STUD100 YANG KAMI TERIMA SEORANG CUSTMER KAMI MENGADU " CENGGINI BROOO TERBAIK 👍👍👍👍 !!!!
DIA PUNYA POWER BOLEH TAHAN SAMPAI SATU HARI,ADIK TAMBAH POWER, ISTERI PUN MUKA ADA SENYUM, HATI PUN ADA BANYAK SYOK ISTERI BERPUAS HATI... "

YANG MANA ADIK-ADIK TAK TAHAN LAMA TU, CEPAT SANGAT GAME DI TEWASKAN OLEH ISTERI ANDA, BARU CUCUK DUA MINIT DAH PANCUT, LEMBIK !!!! PM KAMI UNTUK MENYELESAIKAN MASALAH PANCUTAN AWAL ANDA SEGERA, KALAU DI BIARKAN LAMA-LAMA NANTI MERANA OOOOWWWW !!! Cara Order :-
📱 WHATSAPP 🔘018 66 037 66
📮FREE POS SETIAP HARI
🌎 Sabah Dan Sarawak + RM5
👜 Ready Stock
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahlelaki #awekseksi #resepsi #sayajualproduk #ubatkurus #cantik #instamalaysia #lelakigagah #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #uitm #akadnikah #produksuamiisteri #ubatlelaki #testimoni
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #makeupmurah #diet #bolasepak #jerseymurah #futsal

Hangat Cinta Asmara 69 oil (@nikmat_asmara)

Hanya suami yang berhati batu sahaja yang tidak terliur jika melihat isteri berpakaian begitu ! .
Pernah dengar tak kaum lelaki cakap "kalau tengok anak orang , teringat anak sendiri , kalau tengok isteri orang terlupa isteri sendiri ". .
Kepada hakak-hakak di luar sana , Cubalah #SuperQueen supaya suami anda semakin geram dengan anda dan suami tidak memandang ke arah lain selain anda . .
Untuk tahu lebih lanjut tentang SUPERQUEEN ini , klik : www.beauvineen.com

Cara Order :-
📱 WHATSAPP 🔘018 66 037 66
📮FREE POS SETIAP HARI
🌎 Sabah Dan Sarawak + RM5
👜 Ready Stock
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahlelaki #awekseksi #resepsi #sayajualproduk #ubatkurus #cantik #instamalaysia #lelakigagah #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #uitm #akadnikah #produksuamiisteri #ubatlelaki #testimoni
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #makeupmurah #diet #bolasepak #jerseymurah #futsal

Hangat Cinta Asmara 69 oil (@nikmat_asmara)

[Cecair Peransang Nafsu]

Spanish Fly merupakan cecair perangsang nafsu sesuai digunakan bagi membangkitkan nafsu isteri ketika suami ingin melakukan hubungan intim.
Bahan tersebut kini dihasilkan di makmal dengan konsentrasi yang agak tinggi.

Fungsi Spanish Fly :

1 – Membangkitkan berahi dan nafsu seks isteri datang secara membuak-buak

2 – Meningkatkan selera isteri untuk melakukan hubungan seks

Cara Penggunaan Spanish Fly

1 – Titiskan 10-15 titisan cecair ini ke dalam apa jua jenis minuman.

2 – Cecair perangsang ini boleh melarut dengan segera setelah dicampurkan dengan minuman.

3 – Dengan maksimum 15 titisan, si isteri akan merasa rangsangan dan sensasi seks hadir seperti mahu mengadakan hubungan kelamin dan akan melakukan apa sahaja ikut kemahuan.

Produk ini dijamin SELAMAT dan ianya dihasilkan dari sumber semulajadi dan bukannya bahan tiruan.

Seelok-eloknya suami mintalah kebenaran dari isteri agar niat baik anda untuk membantu si isteri dalam meningkatkan nafsu seksnya tidak dipandang serong.

Amaran : Produk ini hanya sesuai buat pasangan yang sudah berumahtangga sahaja.

Cara Order :-
📱 WHATSAPP 🔘018 66 037 66
📮FREE POS SETIAP HARI
🌎 Sabah Dan Sarawak + RM5
👜 Ready Stock
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahlelaki #awekseksi #resepsi #sayajualproduk #ubatkurus #cantik #instamalaysia #lelakigagah #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #uitm #akadnikah #produksuamiisteri #ubatlelaki #testimoni
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #makeupmurah #diet #bolasepak #jerseymurah #futsal

Hangat Cinta Asmara 69 oil (@nikmat_asmara)

Ingin buat pasangan anda klimaks berkali kali? Klimaks yang hebat? Ingin berikan dia kepuasan berganda dan nikmat semasa diranjang?

Dapatkan Minilove Orgasmic Gel. Ia akan buatkan pasangan anda lebih cepat klimaks. Klimaks berkali kali dalam satu sesi.
Nikmat yang lebih hebat semasa bersetubuh. Lebih puas bila bersama anda.

Cara Order :-
📱 WHATSAPP 🔘018 66 037 66
📮FREE POS SETIAP HARI
🌎 Sabah Dan Sarawak + RM5
👜 Ready Stock
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahlelaki #awekseksi #resepsi #sayajualproduk #ubatkurus #cantik #instamalaysia #lelakigagah #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #uitm #akadnikah #produksuamiisteri #ubatlelaki #testimoni
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #makeupmurah #diet #bolasepak #jerseymurah #futsal

Hangat Cinta Asmara 69 oil (@nikmat_asmara)

Okay harini hakak nak ceghita pasal isi kandungan VGRIP ni. Meh duduk rapat-rapat, bukak mata luas-luas, baca penuh tekun ye! Bukan untuk hakak je, tapi bermanfaat untuk hakak2 di luar sana jugak!

SAYANG SUAMI TAK?? Gigih ke hulu ke hilir siapkan borang nikah, carik barang pengantin, sampai sakit belakang sebab punya nak tala muka kat MUA untuk mekap lasting sehari je. Kepala pun naik teleng. Nasib tak juling. Kenduri 7 hari 7 malam, semua untuk suami tau.
TAPI! Takkan lepas 3 tahun kawen nak laki carik lain kot? Choi!! Faraj dah start longgar lepas bersalin? Takyah risau la.
Bahan-bahan dalam vgrip ni semua selamat! External use only. Jangan dimakan pulak gel ni. Tapi kalau suami termakan pun tidak mengapa ☺️ ia tidak mendatangkan kesan negatif. Kenapa?? Sebab bahan2nya sume organik dan tidak merbahaya. Ala, mcm gincu jugak. Terjilat sikit tidak mengapa!
Bahan pertama! MANJAKANI
- bantu untuk mengurangkan lebihan mucus serta lelehan di faraj. Agen yang bagus untuk atasi KEPUTIHAN
- Menegangkan otot faraj. Supaya lebih ketat
- Menyingkirkan bakteria dan fungus yang menyebabkan bau busuk di faraj.
- Mencegah kanser serviks.

Bahan kedua! SENAMAKI
- percernaan di usus serta mampu meningkatkan hasil percernaan dan meningkatkan peristaltik usus yang menjadikan proses pembuangan semakin lancar.

bahan ketiga! KACIP FATIMAH
- Atasi masalah keputihan
- Kembalikan kecergasan selepas bersalin
- Bantu utk kecutkan rahim

Bahan keempat! UBI JAGA
- meransang seks

Ni antara khasiat yang releven dengan gel vgrip kami.

Hangat Cinta Asmara 69 oil (@nikmat_asmara)

Sering mengalami MASALAH berikut ? :-
> Orang rmh tidak puas 😭
> Adik lembik dan tdk keras 😭
> Adik kecil dan pendek 😭
> 5 minit dh terkulai layu 😭

Kami ada PENAWARnya :-
Memperkenalkan ' GAMBIR EMAS PERFORMANCE GEL '
> Membantu melambatkan proses ejakulasi ✔️
> Membantu menegang dan mengeras ✔️
> Membantu membesar dan memanjangkan ✔️
> Tdk panas ( ada kelulusan KKM ) ✔️
> Tdk kebas ✔️
> Tdk melekit ✔️
> TERHANGAT DIPASARAN ✔️
> Selamba je 30 minit ++++ ✔️
> Tiada bahan kimia ✔️

KASIHANILAH ORANG RUMAH ANDA ! " PRIVASI anda RAHSIA kami "
- JANGAN malu jika PERLU -

Cara Order :-
📱 WHATSAPP 🔘018 66 037 66
📮FREE POS SETIAP HARI
🌎 Sabah Dan Sarawak + RM5
👜 Ready Stock
👍 Trusted Seller
🆔 SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahlelaki #awekseksi #resepsi #sayajualproduk #ubatkurus #cantik #instamalaysia #lelakigagah #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #uitm #akadnikah #produksuamiisteri #ubatlelaki #testimoni
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #makeupmurah #diet #bolasepak #jerseymurah #futsal

SUPPLIER KOSMETIK PELANGSING (@allpromoter)

#Repost @all_onlineshop with @repostapp
・・・
Fruitamin Soap 10in1 by Wink White Original 100% Thailand

IDR 50.000
PROMO BELI 2PCS IDR 95.000

Fruitamin soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin.
Ekstrak alami membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit - Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona
- Orange: Vitamin C Concentrations, utk wajah segar
- Kiwi : antioksidan kulit
- Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry
- Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang
- Grapes: kulit tetap kenyal
- Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan
- Lemon: mengurangi jerawat
- Tamarind : mengurangi bekas
- Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit

Ingredient
coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract,, grape extract, mulberry extract, banana extract

Fungsi:
Memutihkan kulit 10x lebih efektif drpd sabun gluta lama karena kandungan lebih drpd 6 jenis sabun gluta
Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka
Mengurangi peradangan dan jerawat
memberikan efek kulit segar, merona, sehat
melembabkan kulit dan mencerahkan kulit
mengembalikan kulit gosong menjadi rata

Ukuran 100 gr

#beautycare #produkkecantikan #kosmetik #olshopjkt #gudangkosmetikmurah #gudangkosmetik #beautycareindo #beautycaremurah #kosmetikmurah #olshopindo #supplierbeautycare #supplierkosmetik #kosmetikjakarta #perawatanwajah #perawatantubuh #perawatanrambut #skincaremurah #skincarejakarta #kulitputih #pemutihmurah #pemutihalami #pemutihtubuh #putihtanpainjeksi #glutapanacea #pemutihkulit #pemutihampuh #putihpermanen

Absha Beauty World™️ (@absha.beautyworld)

INGINKAN KULIT CERAH TANPA JERAWAT SELURUH BADAN?
Memperkenalkan Savon By Absha yang diperkaya dengan bahan-bahan semulajadi untuk memutihkan Dan membasmi JERAWAT

HANYA RM30 FREE POS

Kelebihan Absha Whitening Savon ✅ Memutihkan Dan Mencerahkan kan wajah Dan seluruh badan ✅ Membasmi/Mematikan Jerawat Dan Jeragat ✅ Boleh digunakan diwajah Dan seluruh badan ✅ Menghilangkan
WhatsApp 0178199934 📩

#sabunjerawat #sabunpemutih #putihseluruhbadan #jerawat #jeragat #bazaarpaknil #sayajualmurah #murahmurah #produkislam # #murahmurah #malaysia #kualalumpur #produkkecantikan

ELANISH BEAUTY™️ 🇲🇾 [EB1001] (@elanishbeauty.official)

.
Ramaiii sgt PM/DM admin sampai admin tak sempat nk reply . Semua berebut-rebut nk dpt kan Elanish White Glow Serum ni. Terima kasih byk2 ya semua. Nak cpt whatsapp admin ya. Kalau DM takut terlepas pandang. Jd nk mudah & cepat blh whatsapp no kt bawah ni ya:
.
InsyaAllah admin akan reply selaju mungkin ya :)
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
📌Menyamaratakan tona warna kulit.
📌Mengatasi masalah kulit berminyak.
📌Kurang kedutan pada kulit muka.
📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
📌Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌Tiada pengelupasan pada kulit muka.
📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi dan garis2 halus pada wajah.
📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pd bayi.
📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
.
Yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye!
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp : +60111 555 6677
Whatsapp : +60111 555 6677
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#igshopmalaysia #malaysian #malaywedding #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #serum #elanish #cantiknyaberhijab #onlineshopping #jerawat #onlineshopping

hq.elanishbeauty (@hq.elanishbeauty)

.
Ramaiii sgt PM/DM admin sampai admin tak sempat nk reply . Semua berebut-rebut nk dpt kan Elanish White Glow Serum ni. Terima kasih byk2 ya semua. Nak cpt whatsapp admin ya. Kalau DM takut terlepas pandang. Jd nk mudah & cepat blh whatsapp no kt bawah ni ya:
.
InsyaAllah admin akan reply selaju mungkin ya :)
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
📌Menyamaratakan tona warna kulit.
📌Mengatasi masalah kulit berminyak.
📌Kurang kedutan pada kulit muka.
📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
📌Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌Tiada pengelupasan pada kulit muka.
📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi dan garis2 halus pada wajah.
📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pd bayi.
📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
.
Yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye!
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp : +60111 555 6677
Whatsapp : +60111 555 6677
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#igshopmalaysia #malaysian #malaywedding #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #serum #elanish #cantiknyaberhijab #onlineshopping #jerawat #onlineshopping

d'jahmustaffa (@djahmustaffa)

.
.
.
💕BEAUTY SECRET💕
🌹1 = RM69 / 2 = RM120 (sm)🌹
🌹1 = RM79 / 2 = RM130 (ss)🌹
.
.
💕FOUNDATION SHALICIOUS💕
🌹1 = RM89 / 2 = RM151 (sm/ss)🌹
.
.
💕COMBO SET = FOUNDATION SHALICIOUS + BEAUTY SECRET💕
🌹RM132 (sm)/RM137 (ss)🌹
.
.
------------------------------
.
.
💕SOAP CSHINE💕
🌹RM32🌹
.
.
💕CSHINE (SERUM+C BOOSTER)💕
🌹RM82🌹
.
.
.
💕SET CSHINE (SOAP+SERUM+C BOOSTER)💕
🌹RM112 (sm)/RM122 (ss)🌹
.
.
.
.
.
🌹WHATSAPP TO ORDER🌹018.471.7757🌹 -------------------------------------- #penjagaankulit #suppliments #beautyserum #serum #shaliciouscshine #serumharian #produkkecantikan #foundationharian #cshineshalicious #goodfeedback #29jamadilawal1438h #25feb #25februari2017 #25februari #29jamadilawal #sayajual #cshineskincare #cshinesoap #sabunserbukemas #rahsiacantik #rahsiagebu #whitening #glowing #kualaterengganu #malaysia

d'jahmustaffa (@djahmustaffa)

.
.
.
💕BEAUTY SECRET💕
🌹1 = RM69 / 2 = RM120 (sm)🌹
🌹1 = RM79 / 2 = RM130 (ss)🌹
.
.
💕FOUNDATION SHALICIOUS💕
🌹1 = RM89 / 2 = RM151 (sm/ss)🌹
.
.
💕COMBO SET = FOUNDATION SHALICIOUS + BEAUTY SECRET💕
🌹RM132 (sm)/RM137 (ss)🌹
.
.
------------------------------
.
.
💕SOAP CSHINE💕
🌹RM32🌹
.
.
💕CSHINE (SERUM+C BOOSTER)💕
🌹RM82🌹
.
.
.
💕SET CSHINE (SOAP+SERUM+C BOOSTER)💕
🌹RM112 (sm)/RM122 (ss)🌹
.
.
.
.
.
🌹WHATSAPP TO ORDER🌹018.471.7757🌹 -------------------------------------- #penjagaankulit #suppliments #beautyserum #serum #shaliciouscshine #serumharian #produkkecantikan #foundationharian #cshineshalicious #goodfeedback #29jamadilawal1438h #25feb #25februari2017 #25februari #29jamadilawal #sayajual #cshineskincare #cshinesoap #sabunserbukemas #rahsiacantik #rahsiagebu #whitening #glowing #kualaterengganu #malaysia

d'jahmustaffa (@djahmustaffa)

.
.
.
💕BEAUTY SECRET💕
🌹1 = RM69 / 2 = RM120 (sm)🌹
🌹1 = RM79 / 2 = RM130 (ss)🌹
.
.
💕FOUNDATION SHALICIOUS💕
🌹1 = RM89 / 2 = RM151 (sm/ss)🌹
.
.
💕COMBO SET = FOUNDATION SHALICIOUS + BEAUTY SECRET💕
🌹RM132 (sm)/RM137 (ss)🌹
.
.
------------------------------
.
.
💕SOAP CSHINE💕
🌹RM32🌹
.
.
💕CSHINE (SERUM+C BOOSTER)💕
🌹RM82🌹
.
.
.
💕SET CSHINE (SOAP+SERUM+C BOOSTER)💕
🌹RM112 (sm)/RM122 (ss)🌹
.
.
.
.
.
🌹WHATSAPP TO ORDER🌹018.471.7757🌹 -------------------------------------- #penjagaankulit #suppliments #beautyserum #serum #shaliciouscshine #serumharian #produkkecantikan #foundationharian #cshineshalicious #goodfeedback #29jamadilawal1438h #25feb #25februari2017 #25februari #29jamadilawal #sayajual #cshineskincare #cshinesoap #sabunserbukemas #rahsiacantik #rahsiagebu #whitening #glowing #kualaterengganu #malaysia

ELANISH BEAUTY™️ 🇲🇾 [EB1001] (@elanishbeauty.official)

. SERUM Vs. PELEMBAB / KRIM ???
.
Apa beza antara pelembab dan serum? Pernah kaji tak?
Ya,pelembab mempunyai khasiat2 tertentu dan ianya juga diperlukan untuk melindungi kulit muka kita dari sinar UV.
TETAPI,
Pelembab tahukah anda bahawa pelembab tidak mampu merawat kulit dr lapisan paling dalam sepertimana SERUM MAMPU.Ini adalah kerana serum terdiri drpd molekul paling halus yg membolehkan zat2 yg terkandung di dlm serum utk meresap sepenuhnya ke lapisan terdalam sekaligus membaik pulih kerosakan/masalah kulit.
Tp ini x bermakna krim muka langsung x berkesan ya...cuma untuk merawat kulit kena pilih yg betul2 berkesan. Jadi takde la duit tu terbang mcm tu je kan :)
.
ORDER SKRG & ANDA PASTI PUAS HATI :)
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
👍Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 dan garis2 halus pd wajah.
👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan
👍 ruam lampin pd bayi.
👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
👍 memberi keserian pada wajah.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share...
.
Whatsapp : +60111 555 6677
Whatsapp : +60111 555 6677
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

Amway mushaz appliances (@mushah_h)

PLATINUM AGE DEFENCE ANTIOXIDANT CLEANSING FOAM.

Pembersih muka dengan Antioksidan& Anti penuaan. ✔️Platinum nano koloid dengan penentang penuaan melindungi kulit dengan ciri-ciri antioksidan!
✔️Kolagen marin mengekalkan kulit agar lembut dan muda!

RM70.00 include postage,

Kindly ws us at mushaz(011-14387172)

#mushaz
#mushazappliances
#mushaztips
#syjualandabeli
#syjualonlinemalaysia
#syjualonline
#syjual
#symenjualprodukkesihatan
#symenjualprodukkecantikan
#sesuaiguna
#produkterbaik
#produk
#produkkesihatanberkualiti
#produkkecantikan
#produkkesihatan
#produkkecantikanoriginal
#onlineshopping
#online
#onlineshoppingmalaysiopping
#onlineshop
#bazar
#bazaronlinemalaysia2
#bazaronlinemalaysian
#bazarpaknill
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazarpaknilprodukkesihatandankecantikan

hq.elanishbeauty (@hq.elanishbeauty)

. SERUM Vs. PELEMBAB / KRIM ???
.
Apa beza antara pelembab dan serum? Pernah kaji tak?
Ya,pelembab mempunyai khasiat2 tertentu dan ianya juga diperlukan untuk melindungi kulit muka kita dari sinar UV.
TETAPI,
Pelembab tahukah anda bahawa pelembab tidak mampu merawat kulit dr lapisan paling dalam sepertimana SERUM MAMPU.Ini adalah kerana serum terdiri drpd molekul paling halus yg membolehkan zat2 yg terkandung di dlm serum utk meresap sepenuhnya ke lapisan terdalam sekaligus membaik pulih kerosakan/masalah kulit.
Tp ini x bermakna krim muka langsung x berkesan ya...cuma untuk merawat kulit kena pilih yg betul2 berkesan. Jadi takde la duit tu terbang mcm tu je kan :)
.
ORDER SKRG & ANDA PASTI PUAS HATI :)
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
👍Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
👍 Menyamaratakan tona warna kulit.
👍 Mengatasi masalah kulit berminyak.
👍 Kurang kedutan pada kulit muka.
👍 Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
👍 Menganjal dan melembapkan kulit.
👍 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
👍 Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
👍 Tiada pengelupasan pada kulit muka.
👍 Anti-aging mengurangkan pigmentasi
👍 dan garis2 halus pd wajah.
👍 Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan
👍 ruam lampin pd bayi.
👍 Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
👍 memberi keserian pada wajah.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share...
.
Whatsapp : +60111 555 6677
Whatsapp : +60111 555 6677
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia
More...