AGEN DRK KOSMETIK (@luqsbeauty)

DRK KOSMETIK ada penyelesaiannya!!
DRK produk kecantikan 100% Natural & Organik.

DRK KOSMETIK MUROH SOKMO
πŸ‘‰MORE DETAIL ABOUT PRODUCT VISIT MY BLOG : www.drkkosmetik.blogspot.com
www.drkno5.blogspot.com
.
.
πŸ‘‰DR.K COSMETICS AUTHORIZED AGENT.
πŸ‘‰INSTAGRAM : drkkosmetikmurohsokmo
πŸ“±WHATSAPP/TELEGRAM: +60138433522

Pusat Kecantikan DrK Kota Bharu,
Wisma Mizah,Jalan Kebun Sultan,
Kota Bharu,
Kelantan.. #JomComeLawaBersamaDrk #boosterdrink #mineralwhiteplus #sabunhalia #hanilips #sabunkolagen #miraclespray #serumvitE #krimgojess #krimalmond #hanilips
#produkkecantikkan #produkkurus
#sayajualmurah #sayajualmacam2 #sayajualprodukkecantikkan #sayajual #instashopmalaysia #readystock #trackingposlaju #poslaju #malaysiashop #promosi #shoppingonline #onlinemalaysia #produkkecantikan #jualbelimalaysia #pelbagaiproduk #drkkosmetikmurahsokmo #drkkosmetik

AGEN DRK KOSMETIK (@luqsbeauty)

DRK KOSMETIK ada penyelesaiannya!!
DRK produk kecantikan 100% Natural & Organik.

DRK KOSMETIK MUROH SOKMO
πŸ‘‰MORE DETAIL ABOUT PRODUCT VISIT MY BLOG : www.drkkosmetik.blogspot.com
www.drkno5.blogspot.com
.
.
πŸ‘‰DR.K COSMETICS AUTHORIZED AGENT.
πŸ‘‰INSTAGRAM : drkkosmetikmurohsokmo
πŸ“±WHATSAPP/TELEGRAM: +60138433522

Pusat Kecantikan DrK Kota Bharu,
Wisma Mizah,Jalan Kebun Sultan,
Kota Bharu,
Kelantan.. #JomComeLawaBersamaDrk #boosterdrink #mineralwhiteplus #sabunhalia #hanilips #sabunkolagen #miraclespray #serumvitE #krimgojess #krimalmond #hanilips
#produkkecantikkan #produkkurus
#sayajualmurah #sayajualmacam2 #sayajualprodukkecantikkan #sayajual #instashopmalaysia #readystock #trackingposlaju #poslaju #malaysiashop #promosi #shoppingonline #onlinemalaysia #produkkecantikan #jualbelimalaysia #pelbagaiproduk #drkkosmetikmurahsokmo #drkkosmetik

AGEN DRK KOSMETIK (@luqsbeauty)

DRK KOSMETIK ada penyelesaiannya!!
DRK produk kecantikan 100% Natural & Organik.

DRK KOSMETIK MUROH SOKMO
πŸ‘‰MORE DETAIL ABOUT PRODUCT VISIT MY BLOG : www.drkkosmetik.blogspot.com
www.drkno5.blogspot.com
.
.
πŸ‘‰DR.K COSMETICS AUTHORIZED AGENT.
πŸ‘‰INSTAGRAM : drkkosmetikmurohsokmo
πŸ“±WHATSAPP/TELEGRAM: +60138433522

Pusat Kecantikan DrK Kota Bharu,
Wisma Mizah,Jalan Kebun Sultan,
Kota Bharu,
Kelantan.. #JomComeLawaBersamaDrk #boosterdrink #mineralwhiteplus #sabunhalia #hanilips #sabunkolagen #miraclespray #serumvitE #krimgojess #krimalmond #hanilips
#produkkecantikkan #produkkurus
#sayajualmurah #sayajualmacam2 #sayajualprodukkecantikkan #sayajual #instashopmalaysia #readystock #trackingposlaju #poslaju #malaysiashop #promosi #shoppingonline #onlinemalaysia #produkkecantikan #jualbelimalaysia #pelbagaiproduk #drkkosmetikmurahsokmo #drkkosmetik

Myskincare_samarinda (@myskincare_samarinda)

.
πŸ’Produk perawatan wajah ini sudah dijamin keamanannya dengan uji lab dari dinas kesehatan daerah dan praktek apotekernya. Dan berikut merupakan nomor dari hasil uji labnya. πŸ’No (S.I.S) : 449.1/SIPA-067/Kes/VIII/Apoteker oleh Dra. Hj. Nunung Nurhayati, Apt”-
-β€œNo (S.I.K) : STRA-UP”- .
.
πŸ’Selain itu, produk kecantikan yang satu ini juga 100% terbukti aman loh dengan nomor BPOM yang sudah dimiliki. kamu bisa cek no BPOMlangsung dengan melakukan pencarian berdasarkan merk RAJ. dan dibawah ini gambar nomor BPOM raj. .
.
Disclaimer : Hasil dapat bervariasi pada tiap individu tergantung kondisi kulit wajah dan kesehatan pribadi. Kami tidak dapat menjamin dan tidak bertanggung jawab apabila hasil yang anda peroleh berbeda dengan pengguna lain yg mendapatkan hasil positif.
.
.
Open
Senin s/d Sabtu
08.00 pagi - 22.00 malam
Minggu (slowrespon)
Order: πŸ’LINE : @ign2556k
πŸ’WA : 0852-5095-7252
πŸ’°OPEN RESELLEER πŸ’Œ #Testimyskincare_samarinda (Order ke salah satu kontak aja yaa☝️)
.

#creampemutihaman #produkkecantikan #wajahglowing #creampemutih #pemutihwajahsamarinda #obatjerawat #creamjerawat #pemutih #skincareaman #skincaresamarinda #skincaresangata #skincaretenggarong #skincarebontang #skincarepemutih #skincarebalikpapan #skincaremuarabadak #serumpemutih #serumjerawat #hbracik #creambpom

Jes Jezi (@jes_jezi)

#Repost @kosmetik_super (@get_repost)
・・・
NANO SPRAY VICELL
PRICE: Rp.149.000

Hanya di @kosmetik_super @kosmetik_super

INFORMASI DAN CARA ORDER:
LINE: @kosmetik_super (pake @yah)
BBM: 549A678B
WA : 081282748261
www.kosmetiksuper.com
.
Ini jauh lebih kecil daripada pori-pori kulit sehingga NUTRISI AIR akan langsung MERESAP SEMPURNA ke dalam kulit kita! ({}) (beda sm yg kemaren2 ya, yg ini 99% seperti yg hrg jutaan itu)

MANFAAT NANO SPRAY VICELL:
- mencerahkan wajah n membantu mencegah penuaan dini (mengurangi munculnya garis kerutan, mempercepat penggantian sel kulit wajah n membantu mencegah kerusakan sel)
- melembabkan kulit, termasuk melindungi kulit yg sensitif
- mengecilkan pori2 wajah, sehingga wajah kelihatan bersih n awet muda
- mengencangkan kulit pada wajah
- menghilangkan jerawat
- menghilangkan flek hitam pada wajah
- menyamarkan lingkaran hitam di bawah mata
- membersihkan komedo
- terbukti menyembuhkan infeksi dan alergi pada bayi dan orang dewasa

CARA PENGGUNAAN ALAT :
Masukkan batterai, masukkan air oxygen, buka alat seperti membuka HP slide. Begitu terbuka akan keluar pancaran air embun berukuran nano. Semprotkan embun nano ke wajah/kulit yg diinginkan dengan jarak 15-20cm. Pancaran airnya akan terasa sejuuuukkk di kulit seperti terkena embun pagi yang segar!! ({})
Gunakan Nano Spray Vicell sesering mungkin setiap hari untuk mendapatkan hasil yang maksimal!

KEAMANAN PRODUK: SANGAT AMAN untuk kulit segala usia bahkan bayi sekalipun krn hanya menggunakan air minum beroksigen
#Nanospray#nanomist#nanosprayvicell#nanomistbeauty#kosmetiksuper #nanomistvicell#nanosprayvicelljapan#nanospraymurah#nanosprayvicellmurahbanget#nanosprayvicellready#jualnanospraymurah#kosmetikjakarta#olshopmurah#produkkecantikan#alatkecantikan#beautycare#kosmetikonline#perawatanwajah#nanosprayvicellpengecilpori#nanosprayibeautymurah#olshopjakarta#nanospraypenyegarwajah#perawatanwajah#skincare#kosmetikmurahbanget

Ziah85 (@ziah_shop)

Buat yang penasaran sama hasil perawatan dr si gold ini mari merapat yuk mumpung lagi ada diskon yg cucok banget nih, eits persediaan terbatas yah so jangan sampai kehabisan terus nyesel yh guys πŸ‘πŸ‘ More info :
Wa : 0821-1459-3104

#momentglanzgoldjuvena
#emas24karat
#produkkecantikan
#produkmoment
#diskon
#stokterbatas

Jes Jezi (@jes_jezi)

#Repost @kosmetik_super (@get_repost)
・・・
AICHUN PEELING GEL ASLI
PRICE: RP.49.000
.
Hanya di @kosmetik_super @kosmetik_super

INFORMASI DAN CARA ORDER:
LINE: @kosmetik_super (pake @yah)
BBM: 549A678B
WA : 081282748261
www.kosmetiksuper.com

Aichun Peeling Gel adalah gel atau scrub wajah dan tubuh yg diperkaya ekstrak buah-buahan & herbal. Menutrisi, mencerahkan & membersihkan kulit namun tetap meninggalkan unsur MOIST.

Manfaat Aichun Peeling Gel : Memutihkan wajah, Mengangkat dan menghilangkan komedo,Mengangkat sel kulit mati,Menghilangkan kotoran daki di seluruh tubuh,Menutrisi Kulit wajah + tubuh karena mengandung ekstrak Buah2an yg mengandung Vitamin C + kaya akan susu sehingga mencerahkan dan melembabkan kulit.

Cara Pemakaian Aichun Peeling Gel :
Gunakan pada saat sesudah menggunakan sabun muka
Keringkan wajah &gunakan gel (tidak perlu menambahkan air) sambil oleskan beberapa di wajah atau tubuh, diamkan sebentar lalu pijat pijat ringan 3-5 menit
Untuk kulit tubuh lainnya gunakan saat kulit kering setelah mandi/sebelum mandi.lalu gosok di tempat yang di inginkan.
Bilas dengan air.
Gunakan 1 atau 2 kali seminggu, sangat manjur mengangkat sel mati dan kotoran dengan lembut dari wajah dan tubuh
Hasil langsung terlihat di pemakaian pertama dan kulit lebih kinclong.
Ada 6 variant:: milk, strawberry, vitamin C,Green tea, Aloe vera,Papaya

#aichunpeelinggel #membersihkankulit #produkkecantikan #cantikalami #cantik #olshopindo #olshopjakarta#pemutihkulit#aichunpeelinggelori# #olshop#aichunpeelinggelasli#penghilangkotorandaki#aichunpeelinggelmurah#perawatanbadan#kulitcantik#olshopmurah#gelampuh#penghilangkomedo#aichunpeelingoriginal

RAWAT KULIT MUKA KERING (@dermags.forlife)

PERNAH CUBA PRODUK BEST + DIJAMIN SELAMAT UNTUK MERAWAT CELA DI WAJAH???
.
.
====================================
Kebaikan DERMAGS Intensive Refining Cream:-
====================================
.
οƒΌ Melindungi kulit wajah daripada dehidrasi
.
οƒΌ Melindungi kulit wajah daripada sinaran UVA/UVB yang merbahaya
.
οƒΌ Membantu mencegah penuaan pramatang
.
οƒΌ Bertindak sebagai bedak asas yang melindungi kesan parut dan jeragat pada kulit wajah.
.
.
Memang BEST terutama dapat melindungi kulit sensitif!
.
.
Ha, kan banyak yang anda dapat melalui DERMAGS Intensive Brightening Serum ni?
.
.
Tunggu apa lagi??? Dapatkan sekarang!!! Hubungi stokis TERDEKAT anda
.
.
NAK CANTIK??? Dapatkan sekarang!!! Hubungi stokis TERDEKAT anda!
.
.
Klik sini --> Bit.ly/stokisdermags
Klik sini --> Bit.ly/stokisdermags
Klik sini --> Bit.ly/stokisdermags
.
.
#dermags #dermagsforlife #skincare #dermagsskincare #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #buahmanggis #igers #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #gebu #licin #awetmudasentiasa #manggis

Jom Cantik Bak Mutiara😘 (@qin.beauty_)

🌿QUEEN BEAUTY MAGIC SPRAY🌿 Antara kelebihan didalam ialahπŸ‘‡
.
Vitamin A untuk anti kedutan
.
Vitamin B3 untuk mengurangkan kemerahan
.
Vitamin C untuk mengelakkan penuaan di sekitar wajah
.
Vitamin E untuk melembapkan kulit
.
Vitamin K untuk membantu mengurangkan dan menghilangkan lingkaran gelap bawah mata
.
πŸ’100% Natural beauty water by QM Organic water base. Peppermint untuk kesegaran sepanjang hari. Alkali ph 5.5 - menstabilkan ph kulit
.
So jgn tunggu lagi , Jom order sekarang...whtsapp ke no πŸ“²0105656719 (QIN)πŸ˜‰
.
#QinBeauty #LubukKecantikan #JomCantik #PutihGebu #Whitening #Glowning #Flawless #Supplement #SayaJualSupplement #QueenOfMutiara #FirstClass #Beauty #WhiteningSupplement #GlowningSupplement #ProdukViral #ProdukKecantikan #Wanita #Viral #PerempuanCantik #WHI #DuniaKecantikan #UsahawanMuda #UsahawanOnline #BelanjaOline #InstaShop #IgShopMalaysia #TheWowShop #SyukurSelalu #OnlineShopping #TerapiInstagram

DISTRIBUTOR PT DEP (@nuamoorea.jakarta)

Sandalnya bagus banget ,, tapi sayang tumitnya pecah2,,,,minder ya ?
Coba Busain amoorea deh,dan raskan sensasi lembutnya busa kentalnya.
Hebat kan amoorea ku ?
Gk hanya untuk kulit wajah,amoorea akan merawat kulit mu dari ujung kepala hingga kaki.

#obatjerawat #jerawat #produkkecantikan #kulitcantik #bopeng #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng #penghilangflek #maskerwajah #flekhitam #perawatanalami #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #amoorea #komedo

PROMOSI MAKE UP COMBO 😍 (@nik.ili_nurraysa)

πŸŽ‰CABUTAN BERTUAH KEMBALI LAGI πŸŽ‰
.
Wah wahhh. Dah la ada promosi set make up, cabutan bertuah pun ada 😍
.
Dengan pembelian RM100, anda layak dapat sekeping voucher cabutan bertuah πŸŽ‰
.
Moga #NurraysaLovers yang setia dengan @nik.ili_nurraysa dimurahkan rezeki untuk menang cabutan bertuah EMAS ni! Aaminn.
.
Jom berNurraysa! .
Whatsapp πŸ“²014-9082177 .
#produkkecantikan #produkkecantikanmalaysia #produkkecantikanoriginal #produkorganik #produkmuslim #makeup #makeuplover #makeuplovermalaysia #skincare #bodycare #cabutanbertuah #cabutanbertuahemas #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #sayapakaisayajual #NurraysaPengkalanChepa #NurraysaKotaBharu #NurraysaKelantan

Team kingafiqq | PROMO COWHITE (@prettybunss)

Dulu kulit saya kusam kusam gelap. Sebab dulu saya suka main bola main tengah panas. Tapi sekarang saya dah tukar arah. Saya suka meniagaa. So saya start jaga kulit saya supaya nampak segak, and senang customer nak dekat. Saya pakai product cowhite ni dalam masa 7 hari kulit saya berubah sangat terus cerah and nampak putih. Pore-pore yang ada kat kulit saya semua kecut . And paling best, bila ada jerawat yang baru nak tumbuh tu, saya terus tepek toner esok terus hilang jerawat tu. Saya berani jual sebab saya sendiri dah cuba dan saya sendiri dah rasa perubahan yang ada tu 😊 korang tak nak cuba satu ke ? Harga tgh promo and 99% berkesan . Terus tekan link di bio kami okay πŸ€—. Nanti saya reply okay πŸ€— - .
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Siapa berminat boleh whatsapp no tel di bio, kalau malas nak save number, tekan je link di bio
Nak order boleh klik link do bio umtuk dorect ke whatsapp tanpa perlu save no or boleh whatsapp 011 3755 2566 - .

HARGA OFFER
SKINCARE RM 169
COLLAGEN RM 79
SLIMMING DRINK RM 79

Postage RM 8 SM / RM 12 SS #macammacamada #produkkecantikan #bazaarpaknil #organicskincare #neelofa #fattahamin #selenagomez #justinbieber #bahanorganik #produkhalal #BersihSelamatSuciHalal #boosterwhitening #BellezaCollagen #neelofaperfume #dianzvitaminoriginal #dianzperfume #NorahWax #susumaaezbysofieyabeauty #shhazbeauty #sofieyabeauty #thejunnimaylaskincare #thejunnipinkishwhite

Izzati Suhaide (@zatiesuhaide)

Hampir seminggu guna Serum Plus+ Royal Nu Diament ni. Perubahan selepas seminggu guna serum ni, kulit muka rasa kurang berminyak dan sentiasa segar. Aku akan pastikan setiap pagi, aku akan pakai serum ni terlebih dahulu sebelum sapu foundation. Memang best. Yang penting serum ni tak melekit. Cepat meresap ke dalam kulit. Cerita lebih lanjut tunggu aku up kat blog ye. .
Korang boleh layari laman berikut jika ingin buat sebarang pembelian. .
Website : www.royalenudiamant.com/serumplus
Facebook :
www.facebook.com/royalenudiamant.hq
Instagram :
www.instagram.com/royalenudiamant.hq

#izzatisuhaidedotcom #beautyblogger #serumplusΒ #beautyΒ 
#beautyskin #produkkecantikanΒ #skincareΒ 
#antiaging #nakcantikΒ #awetmudaΒ #healthyskin #serumhalalΒ #serum3in1Β #instagram #instabeautyΒ #applestemcell #royalenudiamant

Pewiit Skincare 5in1 (@pewiit.skincare)

Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. πŸ˜‰ πŸ˜‰
Anda pasti berpuas hati.. πŸ˜ƒ
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
πŸ‘‰ Pewiit Soap (kulit kayu manisοΌ‹bunga cengkih)
πŸ‘‰ Day Cream (uv protection SPF50)
πŸ‘‰ Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
πŸ‘‰ Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
πŸ‘‰ Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
βœ”οΈ Free Postage
βœ”οΈ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
βœ”οΈ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
βœ”οΈ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

"Serum Elanish ni mmg TERBAIK! Rugi x beli byk2 haritu.Kesan jeragat semakin hilang,kulit cerah sekata,smooth & glowing! Skrg keluar dh x payah pakai mekap pn xpe sbb kulit dh sihat&bersih..cuma time keje terpaksala sbb keje akk mmg wajib bermekap. Tp nk apply mekap pn sng sbb kulit dh smooth..cukup pakai compact powder & lipsticks je.X yah nk cover2 lagi. Akak nk repeat order lg la dik". Setiap hari kami terima testimoni yg puas hati dgn serum kami. Korang pn WAJIB cuba tau!
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!

Whatsapp <serum> οΌ‹6014 544 9666
Whatsapp <serum> οΌ‹6014 544 9666
Whatsapp <serum> οΌ‹6014 544 9666

#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding
More...