STOKIS CFSW & FAIRY KISSES (@zatyzahari.my)

Jangan hanya cantekk di muka.
tapi
Cik Bunga ada bau.
Cik Bunga berlendir keputihan.
Cik Bunga gatal merenyam macam kene gigit semut.
Cik Bunga gelap macam belanga kedai mamak. .
Ish.
Muka cantek?
Biar org kata Cantik Luaran, Bersih dalaman.
Jangan fikir cantek semata.
Bersih kena juga di ambil kira.
.
Kita nasihat je.
Nak bersih?
Hubungi SKIN STORIES utk dapatkan Cik Bunga yang bersih.
Yup !
Lepas guna Celebrity Feminine Scrub Wash baru kecantikkan di muka setanding dengan bersihnya Cik Bunga.
Best ke best?
Jom bersih. ๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
๐Ÿ’ต Agen Diperlukan ๐Ÿ’ต
.
.
๐Ÿ“ฎ Postage .
๐Ÿ“ชSM RM8
๐Ÿ“ชSS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

STOKIS CFSW & FAIRY KISSES (@zatyzahari.my)

Jangan hanya cantekk di muka.
tapi
Cik Bunga ada bau.
Cik Bunga berlendir keputihan.
Cik Bunga gatal merenyam macam kene gigit semut.
Cik Bunga gelap macam belanga kedai mamak. .
Ish.
Muka cantek?
Biar org kata Cantik Luaran, Bersih dalaman.
Jangan fikir cantek semata.
Bersih kena juga di ambil kira.
.
Kita nasihat je.
Nak bersih?
Hubungi SKIN STORIES utk dapatkan Cik Bunga yang bersih.
Yup !
Lepas guna Celebrity Feminine Scrub Wash baru kecantikkan di muka setanding dengan bersihnya Cik Bunga.
Best ke best?
Jom bersih. ๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp/pm:
Zaty 016-5325437 .
.
๐Ÿ’ต Agen Diperlukan ๐Ÿ’ต
.
.
๐Ÿ“ฎ Postage .
๐Ÿ“ชSM RM8
๐Ÿ“ชSS RM11

#skinstories #femininewash #femininescrubwash #celebrityfemininescrubwash #keputihan #missvberbau #missvgelap #terlajaklaris #dianz #quputeh #lokalah #hygienewash #detoxscrub #uitm #penang #onlinebazaar #kakishopping #vendorbutik #onlineshopping #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #langkawi #onlineboutique #vendorbutik #produkkesihatan #produkkecantikan

Patidurianbelanda (@pureeaslijitra)

Jom sihat dengan pati buah markisa. Sebotol hanya RM35 sahaja tidak termasuk postage. Dijamin halal tidak mempunyai gula tambaha, pewarna dan perasa. Whatsapp +60175798124 untuk pati markisa anda #markisa #passionfruit #sayajual #jomsihat #naksihat #produkkesihatan #juskesihatan #jusbuah #patibuah #penang #malaysia

Emorra Beauty HQ (@emorraofficial)

Minat produk #EmorraBeauty tapi tak tahu nak order mcm mana?
.
Whatapps 011.2117.9477 atau komen je mana2 post kami.
.
Nnt ade gadis comel reply๐Ÿ˜‰
.
.
.
#emorradarlingfoundation #emorraserum #EmorraSkincare #produkdipercayai #trustedseller #produkkecantikan #episor #produkkesihatan #sejak 2013 #FreePostage #freegift #produkmalaysia #kilanggmp #halal #kkm #lulus

Exclusive Dealer Treenea Sabah (@treeneasabah)

HB RENDAH ??DARAH RENDAH?? SAMA KA BERBEZA?
Sekali baca macam sama kan.
.
Tapiโ€ฆ..
Sebenarnya berbeza tau..
Cuma tanda2 lebih kurang sama ja. ----------------
Apa yang berbeza?
--------------------
>>1.Cara pemeriksaan dilakukan.<<<
++DARAH RENDAH++
Tekanan yang dikenakan oleh ketika darah dipam dari jantung ke seluruh badan. ++ HAEMOGLOBIN (HB)++
Paras haemoglobin dalam darah yang diukur melalui sample darah yang diambil. Haemoglobin ni adalah protein yang membawa oksigen dan zat makanan ke seluruh badan. >>2.Maksudnya.<<
++DARAH RENDAH++
Kurang darah dalam badan boleh dikesan melalui ujian darah, seperti yang biasa dibuat ke atas ibu hamil. Bagi ibu hamil, paras hemoglobin (Hb) yang normal adalah 12mg/dl. ++ HAEMOGLOBIN (HB)++
Merupakan keaadan dimana tidak mempunyai sel darah merah sihat yang cukup untuk membawa oksigen ke seluruh tubuh. Ia turut dikaitkan dengan tahap hemoglobin (Hb) dalam darah.
Hemoglobin adalah komponen darah merah yang membawa oksigen, dan sangat penting peranannya dalam mengedarkan oksigen ke sel-sel di seluruh tubuh. Banyak faktor yang dapat menyebabkan berkurangnya haemoglobin pada anda. Antara lain adalah pendarahan, kekurangan zat besi, vitamin tertentu, sel darah yang menghancurkan sendiri dan banyak lagi.
.
berbeza kanโ€ฆ??? Fast response; ๐Ÿ“ฒ Whatsapp ke 0178579796
www.wasap.my/60178579796
.

#Treenea #TreeneaMalaysia #TreeneaSabah #ExclusiveDealerTreeneaSabah
#Minyakkelapadara #kelapadara #virgincoconutoilantioxidants
#vco #vcoa #sabah #kotakinabalu #manggatal #kkcity #dealertreenea #treeneaofficial #vcoantioxidants #vcoasoftgel #vcoaliquid #produkkesihatan #produkkecantikan #organik #halal #sayajualminyakkelapadara #poslaju #COD #orderwhatsapp0178579796

safiey ilias (perlashine) (@dsiempire_perlashine)

Hi semua.. kalau korang nak cerahkan kulit dan nak hilangkan jerawat jeragat semua tu.. korang wajib makan perlashine tau.. berkesan dan selamat tau.. korang boleh la cuba trial dulu.. hanya rm55 sahaja... dptkan skrg sbb HQ tgh buat promosi.. #perlashinekapsulmutiara #bukansupplementkilo #produkputihkankulit
#produkkesihatan #lelakicantik #sebijikdahmelepak2bijilagilahmelepaklepak #dsiempire #perlashineoriginal #safieyilias #fenomenakapsulmutiara #sebijipundahcantik #mudahnyanakcantik

By ZalikhaBeautyFashion (@royalcouturebeautyfashion)

Assalamualaikum and hai sister's.. โ—๏ธ NEW ITEM IN ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ
.
๐Ÿ“BRAND ๐Ÿ‘‰ DISNEY๐Ÿ‘€CONTACT LENS - !! ๐Ÿ“ขNEW LENS !! ๐Ÿ“ข (NEW) ARRIVAL !! ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข MOONLIGHT (14.5mm-15mm)
.
.
๐ŸŽจCOLOR๐Ÿ‘‰ SILVER GREY ๐Ÿ”POWER ๐Ÿ‘‰ : -0.00 TO -8.00 only . . . ๐ŸŽ1 pair lens 1 case
.
๐Ÿ’งWater Content๐Ÿ‘‰42%
.
๐Ÿ”ฎBase Curve: 8.6
.
๐Ÿ“†Duration: 3Month-6month / 1 year disposable
. ๐Ÿ“šStatus๐Ÿ‘‰Check Stock
.
.
. ๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰1 PAIR ๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€ (16MM ) : ๐Ÿ’ฐRM30.00( NP : ๐Ÿ’ฐRM35.00 )
.
. ๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€BUY 2 : ๐Ÿ’ฐRM60.00( NP : ๐Ÿ’ฐRM70.00
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Postage Rate :
West Malaysia :
1~5 : ADD + Rm7 ~ Rm10
6~10 : ADD +Rm11~ Rm15

East Malaysia :
1~5 : ADD +Rm10~ Rm13
6~10 : ADD +Rm14~ Rm16
.
๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€BUY 3 FREE 1 PAIR : ๐Ÿ’ฐRM100.00
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Postage Rate :
West Malaysia :
1~3 : INCLUDE POSTAGE SM
5~10 : ADD +Rm8 ~ RM15

East Malaysia :
1~5 : ADD +Rm10 ~ RM13
6~10 : ADD +Rm14~ Rm16 . **totalkan betul2 sebelum pembayaran dilakukan ye ๐Ÿ‘€#NO FUSSY BUYER# ๐Ÿ‘€
.
Please check stock availablilty with me before you make order

if out of stock happen for gour choice after order confirmed , we will directly change to after similiar pattern or power without any price inform

Good with shipped in 3 working days , we do not responsible for any damage during shipping

T&C: ๐Ÿ’Ž once payment consider sold no refundable made (kecuali kehabisan stok atau masalah yang tak diduga)

WHATSAAP >> 0173951307
PM / DM = ๐Ÿ‘‰ www.facebook.com / zalikha haifaa
IG : @Royalcouturebeautyfashion thank you for shopping with us. .

thank you for shopping My Instagram ๐Ÿ˜Š

#copyrightby@Royalcouturebeautyfashion
#bazaarpaknil
#Instashop
#instashoppingonline
#instashopmalaysia
#sayajual #sayajualmurah #makeup #babiesblink #aurawhite #contactlens #contactlensmurah #igers #baranganbayi #murah #kcolly #produkkesihatan

TINGGI DALAM MASA 10 HARI (@letshighmalaya.my)

NHCP Calsium . ORIGINAL
.
SUPPLEMENT PENINGGI BADAN PERTAMA DI MALAYSIA!
โœฆ KETINGGIAN BERTAMBAH 2 - 15 SENTIMETER LAGI.
100TERBUKTI BERKESAN !
โœฆ JADILAH PENGGUNA TERAWAL. ANDA PASTI TERTAWAN,HEBAT DAN BERPUAS HATI.
.
โœ”๏ธ NHCP (Nutrient High Calsium Powder) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita 10-35 tahun yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.
โœ”๏ธ Scientifically Researched & Proven Height Formula
.
โœ”๏ธ SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN BADAN.
.
Berminat? ๐Ÿ“ž WECHAT : amaltinggi
๐Ÿ“ž WHATSAPP : +601116640890

#heightup #heightuporiginal #meletop #lelaki #heightupmurah #heightupmalaysia #instashop #igshop #murahmeriah #murah #tambahketinggian #produkkesihatan #appeton #bazaarpaknil #gainweight #massbuilder #lelakimaskulin #auramen.

SUSU KAMBING HALAL (@putih_gebu_berseri)

Banyak manfaat banyak kebaikan"consume susu kambing kurma madu je"huntung berbaloi baloi ๐Ÿ˜ฑ

SUSU KAMBING HALAL (@putih_gebu_berseri)

Banyak manfaat banyak kebaikan"consume susu kambing kurma madu je"huntung berbaloi baloi ๐Ÿ˜ฑ

SUSU KAMBING KURMA MADU (@minum_susuje_boleh_putih)

Banyak manfaat banyak kebaikan"consume susu kambing kurma madu je"huntung berbaloi baloi ๐Ÿ˜ฑ

#dyrazbeautetrustedseller (@dyrazbeauteshop)

Vitamin C 1000mg Pahang Pharma
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
๐Ÿ‘Menghaluskan dan melicinkan kulit secara menyeluruh
๐Ÿ‘Megecilkan pori2 kulit
๐Ÿ‘Menaikkan seri muka
๐Ÿ‘Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
๐Ÿ‘Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan.#dyrazbeaute
๐Ÿ‘Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
๐Ÿ‘Merawat jerawat di wajah & badan
๐Ÿ‘Mengurangkan jeragat pada muka
๐Ÿ‘Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
๐Ÿ‘Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
๐Ÿ‘Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
๐Ÿ‘Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
๐Ÿ‘Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
๐Ÿ‘Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
๐Ÿ‘Meningkatkan penglihatan
๐Ÿ‘Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
๐Ÿ‘Membantu sistem peghadaman
๐Ÿ‘Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
๐Ÿ‘Ibu mengandung juga boleh amalkan.
๐Ÿ‘Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
CARA PENGAMBILAN
.
๐Ÿ‘‰1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
๐Ÿ‘‰Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.
๐Ÿ‘‰ 1 BOTOL ada 100 biji
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
#vitamincย 
#vitamincmurahย 
#vitamincpharma
#vitamincpharmapahang1000mgย 
#vitaminc1000mg
#vitamincpahangpharma
#pharmapahangย 
#vitamincpharmamurah
#vitamincrosehipย 
#vitamincrosehipmurah
#borong
#dyrazbeaute
#dianzvit
#vitamincoriginalย 
#igkosmetikmurah
#vitaminmurah
#vitamincborong
#produkkesihatan
#vitamincmurah

safiey ilias (perlashine) (@dsiempire_perlashine)

Hi semua.. kalau korang nak cerahkan kulit dan nak hilangkan jerawat jeragat semua tu.. korang wajib makan perlashine tau.. berkesan dan selamat tau.. korang boleh la cuba trial dulu.. hanya rm55 sahaja... dptkan skrg sbb HQ tgh buat promosi.. #perlashinekapsulmutiara #bukansupplementkilo #produkputihkankulit
#produkkesihatan #lelakicantik #sebijikdahmelepak2bijilagilahmelepaklepak #dsiempire #perlashineoriginal #safieyilias #fenomenakapsulmutiara #sebijipundahcantik #mudahnyanakcantik

Original_HoneyBeeShuib (@original_honeybeeshuib)

๐ŸHoney Bar Pack Besar.
๐ŸBerat 600-750gram.
๐ŸSesuai utk semua lapisan umur.
๐Ÿ1001 khasiat
๐ŸOriginal dari ladang.
๐ŸLimited Stock

WHATSAPP SAYA SEKARANG
WHATSAPP SAYA SEKARANG
WHATSAPP SAYA SEKARANG ๐Ÿ“ฒ0193553359
๐Ÿ“ฒ0193553359
๐Ÿ“ฒ0193553359

#teamdayahdiva #madushuibviral #madu #lebah #madusarang #madusaranglebah #honeybeefactory #honeybeeshuib #honeycomb #honeygingercrystal #propolis #kelulut #saranglebah #saranglebahmadu #cod #posmalaysia #poslaju #kajang #bangi #semenyih #cheras #dengkil #online #onlineseller #produkkesihatan #awetmuda #instalike #instafolow #instafolower

Original_HoneyBeeShuib (@original_honeybeeshuib)

๐ŸHoney Bar Pack Besar.
๐ŸBerat 600-750gram.
๐ŸSesuai utk semua lapisan umur.
๐Ÿ1001 khasiat
๐ŸOriginal dari ladang.
๐ŸLimited Stock

WHATSAPP SAYA SEKARANG
WHATSAPP SAYA SEKARANG
WHATSAPP SAYA SEKARANG ๐Ÿ“ฒ0193553359
๐Ÿ“ฒ0193553359
๐Ÿ“ฒ0193553359

#teamdayahdiva #madushuibviral #madu #lebah #madusarang #madusaranglebah #honeybeefactory #honeybeeshuib #honeycomb #honeygingercrystal #propolis #kelulut #saranglebah #saranglebahmadu #cod #posmalaysia #poslaju #kajang #bangi #semenyih #cheras #dengkil #online #onlineseller #produkkesihatan #awetmuda #instalike #instafolow #instafolower

By ZalikhaBeautyFashion (@royalcouturebeautyfashion)

Assalamualaikum and hai sister's.. โ—๏ธ NEW ITEM IN ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ
.
๐Ÿ“BRAND ๐Ÿ‘‰ DISNEY๐Ÿ‘€CONTACT LENS - !! ๐Ÿ“ขNEW LENS !! ๐Ÿ“ข (NEW) ARRIVAL !! ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข MOONLIGHT (14.5mm-15mm)
.
.
๐ŸŽจCOLOR๐Ÿ‘‰ SILVER GREY ๐Ÿ”POWER ๐Ÿ‘‰ : -0.00 TO -8.00 only . . . ๐ŸŽ1 pair lens 1 case
.
๐Ÿ’งWater Content๐Ÿ‘‰42%
.
๐Ÿ”ฎBase Curve: 8.6
.
๐Ÿ“†Duration: 3Month-6month / 1 year disposable
. ๐Ÿ“šStatus๐Ÿ‘‰Check Stock
.
.
. ๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰1 PAIR ๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€ (16MM ) : ๐Ÿ’ฐRM30.00( NP : ๐Ÿ’ฐRM35.00 )
.
. ๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€BUY 2 : ๐Ÿ’ฐRM60.00( NP : ๐Ÿ’ฐRM70.00
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Postage Rate :
West Malaysia :
1~5 : ADD + Rm7 ~ Rm10
6~10 : ADD +Rm11~ Rm15

East Malaysia :
1~5 : ADD +Rm10~ Rm13
6~10 : ADD +Rm14~ Rm16
.
๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€BUY 3 FREE 1 PAIR : ๐Ÿ’ฐRM100.00
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Postage Rate :
West Malaysia :
1~3 : INCLUDE POSTAGE SM
5~10 : ADD +Rm8 ~ RM15

East Malaysia :
1~5 : ADD +Rm10 ~ RM13
6~10 : ADD +Rm14~ Rm16 . **totalkan betul2 sebelum pembayaran dilakukan ye ๐Ÿ‘€#NO FUSSY BUYER# ๐Ÿ‘€
.
Please check stock availablilty with me before you make order

if out of stock happen for gour choice after order confirmed , we will directly change to after similiar pattern or power without any price inform

Good with shipped in 3 working days , we do not responsible for any damage during shipping

T&C: ๐Ÿ’Ž once payment consider sold no refundable made (kecuali kehabisan stok atau masalah yang tak diduga)

WHATSAAP >> 0173951307
PM / DM = ๐Ÿ‘‰ www.facebook.com / zalikha haifaa
IG : @Royalcouturebeautyfashion thank you for shopping with us. .

thank you for shopping My Instagram ๐Ÿ˜Š

#copyrightby@Royalcouturebeautyfashion
#bazaarpaknil
#Instashop
#instashoppingonline
#instashopmalaysia
#sayajual #sayajualmurah #makeup #babiesblink #aurawhite #contactlens #contactlensmurah #igers #baranganbayi #murah #kcolly #produkkesihatan

Original_HoneyBeeShuib (@original_honeybeeshuib)

๐ŸHoney Bar Pack Besar.
๐ŸBerat 600-750gram.
๐ŸSesuai utk semua lapisan umur.
๐Ÿ1001 khasiat
๐ŸOriginal dari ladang.
๐ŸLimited Stock

WHATSAPP SAYA SEKARANG
WHATSAPP SAYA SEKARANG
WHATSAPP SAYA SEKARANG ๐Ÿ“ฒ0193553359
๐Ÿ“ฒ0193553359
๐Ÿ“ฒ0193553359

#teamdayahdiva #madushuibviral #madu #lebah #madusarang #madusaranglebah #honeybeefactory #honeybeeshuib #honeycomb #honeygingercrystal #propolis #kelulut #saranglebah #saranglebahmadu #cod #posmalaysia #poslaju #kajang #bangi #semenyih #cheras #dengkil #online #onlineseller #produkkesihatan #awetmuda #instalike #instafolow #instafolower

BELLEZA & SUSU MAAEZ MURAH (@eiyzan.my)

BARU 8 SACHETS, SAUDARA TEGUR KULIT MAKIN PUTIH & LICIN !
.
Perghh cantik gila skin adik ni. Tengok dekat gambar pun dah nampak glowing dia. Feedback ni daripada adik salah seorang dropship team kami. Adik dia baru je consume 8 sachets Belleza Collagen uolsss. Tapi kesan dia memang tak tipu la, kita yang tengok ni jadi tak sabar nak putih
.
Adik ni siap share gambar muka dengan tangan lagi sebab nak tunjuk betapa berkesannya Belleza ni dengan dia. Memang nampak perbezaan sebelum dan selepas dekat muka dan tangan dia kan?
.
Sedara semua pakat tegur dan puji dia makin putih dan kulit makin licin tau. Hari-hari dia scroll feedback Belleza ni, tergugat kot tengok semua kesan kebaboom je kan. Terus dia pun eksaited nak consume Belleza hehe
.
Awak pun nak cuba? Meh whatsapp ezan 01117928609
.
#bellezacollagen#bellezamurah#bellezaoriginal#caraputihkankulit#nakputih#nakcantik#bellezamalaysia#susumaaez#susuuntukkecantikan#kulitcantiksemulajadi#putihgebu#kesan7hari#sususarangburungwalit#susumaaezoriginal#susukambing#susukambingkurmamadu#susuviral2017#supplimentviral#kekalcantik#susuajaib#milkbooster#terapiinstagram#ajimaura#ekzema#produkviral#produkkesihatan#ibumengandung#ibumenyusu#teamsofieyabeauty

By ZalikhaBeautyFashion (@royalcouturebeautyfashion)

Assalamualaikum and hai sister's.. โ—๏ธ NEW ITEM IN ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ
.
๐Ÿ“BRAND ๐Ÿ‘‰ DISNEY๐Ÿ‘€CONTACT LENS - !! ๐Ÿ“ขNEW LENS !! ๐Ÿ“ข (NEW) ARRIVAL !! ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข MOONLIGHT (14.5mm-15mm)
.
.
๐ŸŽจCOLOR๐Ÿ‘‰ SILVER GREY ๐Ÿ”POWER ๐Ÿ‘‰ : -0.00 TO -8.00 only . . . ๐ŸŽ1 pair lens 1 case
.
๐Ÿ’งWater Content๐Ÿ‘‰42%
.
๐Ÿ”ฎBase Curve: 8.6
.
๐Ÿ“†Duration: 3Month-6month / 1 year disposable
. ๐Ÿ“šStatus๐Ÿ‘‰Check Stock
.
.
. ๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰1 PAIR ๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€ (16MM ) : ๐Ÿ’ฐRM30.00( NP : ๐Ÿ’ฐRM35.00 )
.
. ๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€BUY 2 : ๐Ÿ’ฐRM60.00( NP : ๐Ÿ’ฐRM70.00
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Postage Rate :
West Malaysia :
1~5 : ADD + Rm7 ~ Rm10
6~10 : ADD +Rm11~ Rm15

East Malaysia :
1~5 : ADD +Rm10~ Rm13
6~10 : ADD +Rm14~ Rm16
.
๐Ÿ’•PRICE/HARGA๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘€CONTACT LENS๐Ÿ‘€BUY 3 FREE 1 PAIR : ๐Ÿ’ฐRM100.00
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Postage Rate :
West Malaysia :
1~3 : INCLUDE POSTAGE SM
5~10 : ADD +Rm8 ~ RM15

East Malaysia :
1~5 : ADD +Rm10 ~ RM13
6~10 : ADD +Rm14~ Rm16 . **totalkan betul2 sebelum pembayaran dilakukan ye ๐Ÿ‘€#NO FUSSY BUYER# ๐Ÿ‘€
.
Please check stock availablilty with me before you make order

if out of stock happen for gour choice after order confirmed , we will directly change to after similiar pattern or power without any price inform

Good with shipped in 3 working days , we do not responsible for any damage during shipping

T&C: ๐Ÿ’Ž once payment consider sold no refundable made (kecuali kehabisan stok atau masalah yang tak diduga)

WHATSAAP >> 0173951307
PM / DM = ๐Ÿ‘‰ www.facebook.com / zalikha haifaa
IG : @Royalcouturebeautyfashion thank you for shopping with us. .

thank you for shopping My Instagram ๐Ÿ˜Š

#copyrightby@Royalcouturebeautyfashion
#bazaarpaknil
#Instashop
#instashoppingonline
#instashopmalaysia
#sayajual #sayajualmurah #makeup #babiesblink #aurawhite #contactlens #contactlensmurah #igers #baranganbayi #murah #kcolly #produkkesihatan
More...