Orchid_Beauty (@orchid_bc)

๐Ÿ’• JAMU KENCUR GOLD ๐Ÿ’•

Harga TERMASUK Postage
RM50 SM / RM55 SS

WhatsApp: +6011 2913 4246
JAMU KENCUR GOLD ADVANCE FORMULATION dipertingkatkan kualiti dari segi penambahan herba antaranya bawang putih,lada hitam dan temu lawak.

Period tidak teratur,

Ingin Dapatkan Zuriat,

Ingin Kekal Awet Muda,

Dapatkan Jamu Kencur untuk Rawatan Wanita Luar dan Dalam.

KEBAIKAN JAMU KENCUR GOLD

Mengetatkan kembali otot2 rahim yang longgar.

Mencantikkan kulit.

Mengecutkan peranakan wanita.

Kitaran haid teratur.
Mengecutkan cyst.

Menyuburkan rahim.

Memberikan tenaga
Menguatkan sistem peranakan.

Menganjalkan payudara dan punggung yg jatuh.

Mengempiskan perut, Sekaligus menurunkan berat badan.

CARA PENGAMBILAN
1 sachet setiap pagi sebelum makan / di waktu perut kosong.
Koyak dan terus minum tanpa perlu di bancuh.

Digalakkan minum air masak secukupnya.

Simpan di tempat yang sejuk. Boleh diletakkan dalam peti ais untuk rasa lebih sedap.

#sayajual #jomorder #onlineshopping #jamukencurgold #tradisibidanistana #advanceformulation #jamukencurgoldoriginal #jamukencurgoldmurah #jamutradisi #supplement #wanita #produkoriginal #produkkesihatan #produkkecantikan #cantikluardalam #onlineshoppe #onlineshopping #onlinemalaysia #kakishopping #jomorder #whatsapp #trustedseller #nofussybuyer #orchidbeauty #orchidbc #bazaarpaknil #klklklklmy

NO. 1 PRODUK PUTIHKAN KULIT ! (@fatienbeauty)

TESTIMONI BELLEZA COLLAGEN!

Putih gebu satu badan lepas consume Belleza Collagen. Kepada anda yang mempunyai masalah kulit gelap, kusam, jerawat, jeragat dan sebagainya, jom consume Belleza Collagen, In Shaa Allah, siapa berusaha dia berjaya!

Belleza Collagen ni didatangkan dalam bentuk sachet. Hanya perlu kemam, tidak perlu dibancuh.

Untuk pengetahuan semua, satu box Bellaza Collagen ada 20 SACHET! Tahan sehingga SEBULAN! Waktu period, tak perlu consume belleza collagen ye, sebab waktu period, hormon dalam badan berada dalam keadaan yang kurang stabil dan kadar resapan, especially collagen adalah sangat rendah.

Belleza Collagen (High Grade Quality)

100% organik dan tiada kesan sampingan!

Benefits:
โ— Membantu mengatasi masalah kulit kusam
โ— Membantu menyekatakan tona kulit
โ— Mencerahkan kulit badan dan wajah secara menyeluruh
โ— Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit kelihatan putih pucat)
โ— Menjadikan kulit glowing secara semulajadi
โ— Melembut, menegang dan menganjalkan struktur kulit
โ— Mengecilkan liang-liang roma
โ— Merawat masalah jerawat daripada dalaman
โ— Melambatkan proses penuaan (kerana mengandungi antioksidan)
โ— Menguatkan kuku dan menggalakkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
โ— Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
โ— Memantapkan bentuk payudara dan punggung
โ— Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
โ— Menghalang jangkitan pada vagina
โ— Menstabilkan hormon bagi wanita yang menopause

Produk yang diyakini ๐Ÿ’ฏ:
โ— Disahkan halal
โ— Lulus KKM

Whatsapp Fatin ke +6013-672-6600 untuk sebarang pertanyaan atau order ๐Ÿ˜‰
.
#produkkesihatan #Naklawa #carakulitputih #putihkankulit #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #rahsiakulitputih #rahsiaputih #rahsiakulitcantik #Nakputih #produkkecantikan #kulitputihgebu #Nakcantik #Naksihat #hilangkanjerawat #Hilangkanparutmuka #Kulitsehalusbayi #Kulitmakinputih #Putihsatubadan #produkkecantikan #flawless

nak HAMIL?guna Krim Lumiglow (@lumiglow_official_page)

Tak lama lagi sayang mama berdua ... tak lama lagi kamu akan dapat tempat yang lebih luas dari rahim kecil ibu ini... tak lama lagi kamu akan merasai udara bumi yg dijadikan Allah untuk umatnya... tak lama lagi kita akan bertentang mata dan akan merasai pelukan ibu.. tak sabar rasanya kamu ada di dakapan Ku... ibu akn menyayangimu dan menjaga mu sebaiknya... kamu lah rezeki Ku.. kamu lah semangatku ... kamu lah penguatku... .
.
Sudikanlah tag dan share kepada rakan2 yang mahu hamil agar dipermudahkan mereka untuk mendapat zuriat... insyaallah tak lama lagi... ๐Ÿ˜Š
.
#lumiglowhalal #lumiglowmurah #krimserbaguna #krimnano #nanocream #produkkecantikan #sayajualoriginal #produkkecantikanmurah #produkkesihatanmurah #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #suamiisteri #nakkurus #senggugut #lumiglow #inginkurus #halaljakim #produkkesihatan #testimonilumiglow #testimonihamil #hamilbersamalumiglow #fibroid #senanghamil #cepathamil #cyst #jerawat #lumigloworiginal #keguguran #periodtakteratur

mazliana ab rahman (@mazlianaab)

Assalamualaikum
.
Nak kurus tanpa berlapar
.
Nak kurus tapi boleh mkn nasi
.
Nak tak๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
Focus sihat Ramadhan & boleh #KurusSebelumRaya juga!! ๐Ÿ˜
.
Jangan lepaskan peluang untuk menjadi Coachee .
#TeamSuriKurus hari ini!!
============================
.
๐Ÿ”ด Herbalife Coach : PROJEK KURUS SEBELUM RAYA/PUASA SIHAT
.
๐Ÿ”ดCoach Mazliana 0148264502
.
#KurusSebelumRaya
#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#teamSuriKurus

Effarina shoppe (@effarina_shoppe)

FOREVER ALOE VERA GEL
.
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐ŸŒฟMenghentikan pertumbuhan tumor
๐ŸŒฟMerendahkan kadar kolestrol#effarina
๐ŸŒฟMemperbaiki sel darah
๐ŸŒฟMengawal dan merawat gout #effarina
๐ŸŒฟMenghalang penyakit 'kidney stone' ๐ŸŒฟMemudahkan penyingkiran kefien daripada kopi dan teh
๐ŸŒฟMenghalang penyakit ulser dan penyakit sistem
penghadaman
๐ŸŒฟMemberi kesimbangan asid/alkali dalam badan ๐ŸŒฟMengurangkan tekanan darah tinggi, bukan sekadar merawat kesan-kesan sekaligus merawat punca darah tinggi #effarina
๐ŸŒฟMenambah mineral, vitamin, enzim dan nutrien dalam badan ๐ŸŒฟMenghentikan kanser usus ๐ŸŒฟMenghilangkan buasir
๐ŸŒฟSebagai pelincir untuk sistem perkumuhan yang lebih baik
๐ŸŒฟMeneutralkan kadar gula dalam darah
๐ŸŒฟMemelihara buah pinggang ๐ŸŒฟMenguatkan ketahanan badan (sistem imunisasi) ๐ŸŒฟMengawal gastrik ๐ŸŒฟMemperbaiki sel kulit yang rosak dan sekaligus menghasilkan kulit/wajah yang lebih cantik
๐ŸŒฟMenurunkan perut buncit
๐ŸŒฟMenurunkan berat badan
.
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
CARA PENGAMBILAN
.
Dewasa: *60ml pagi
*60ml malam
.
Kanak-kanak (12 thn ke bwah)
*40ml pagi
*40ml malam
.
Kanak-kanak(3-6tahun) *30ml pagi
*30ml malam
.
1tahun ke atas
30ml sekali sehari
.
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Wasap 019 6036362 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan.
.
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
#foreveraloevera #foreveraloeveragel #foreveraloeveragelmurah #foreveraloeveramurah #aloeveragel
#effarinabeauty
#aloeveragelmurah #aloeveragelbyforever
#igkosmetikmurah
#detoxmurah #aloeveramurah #gelaloevera
#forevermurah #aloeveramurah
#foreveraloeveraborong
#borongmurah #aloeveraforevermurah #aloevera
#slimmingproduct #aloeveragelmalaysia #foreveraloeveramalaysia #foreveraloeveragelmalaysia #forevergelmurah #produkkesihatan #foreveraloeveramalaysia #aloeveragelmalaysia
#setdetoxmurah#buangkolestrol
#aloeveragelmurah#cuciusus#bersihusus #detoxbadanslim

mimi beauty stuff (@mimi_beauty_stuff)

SUDAHLAH BUNCIT, ADA KESAN STRECHMARK PULAK TU๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Adoii malunya kesan strechmark lepas bersalin ni, Lagi2 depan suami, Berkedut seribu macam kulit limau.. . Sudah lah BUNCIT, Mengeleber lagi, Sampai ada yang tegur 'ko ni mengandung lagi ke?'.. Huwaaaaa, Nak menangis rasa, dah sapu macam2 krim tapi tak hilang pun, duit dah banyak habis tapi kesan stretchmark masih juga tak kurang. Frust betoilah. Pernah alami situasi begini?? Dont worry SLIMMING MYSTIQUE kan ada, 5 hari sapu dah nampak kesan parut stretchmark makin pudar.
.
.
Antara kelebihan SLIMMING MYSTIQUE :-.
.
โ–ก turunkan berat badan.
โ–ก detoks yg paling bagus.
โ–ก kempiskan perut.
โ–ก kurangkan inci di badan.
โ–ก lemak tepu boleh cair.
โ–ก tak melekit
โ–ก repeat order yang tinggi.
โ–ก selamat utk ibu menyusu.
โ–ก lulus KKM.
โ–ก halal / produk bumiputera.
.
.
Jangan ragu - ragu nk guna SLIMMING MYSTIQUE walaupon lambakan lotion/gel/cream kurus di pasaran sekarang . Kerana SLIMMING MYSTIQUE mempunyai kelebihan tersendiri . Rugi la u olls tak cuba SLIMMING MYSTIQUE. Nak kurus tak perlu nk seksa diri sendiri , habiskan ratusan ringgit belum tentu berkesan kan tapi dgn #slimmingmystique tak mustahil . CONFIRM KURUS DAN KEMPIS.
.
Hotline 0126419399
.
.
.
.
#ibuberpantang #buanglemak #lemakberlebihan #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #sayajualonlinemurah #agendiperlukan #kurusdalam2minggu #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #kurustanpalapar #kurusselamat #losyenkurus #bruneidarussalam #bazaarpaknil #bersalincezerpunboleh_rampingsemula #ibuhamil #shoppingonlinemalaysia #shoppingonline #losyenkurussejuk #nakbuanglemak #misikurus #misikurus2017 #jomcantik #produkkesihatan #bazaronlineshop #bazaronline #bazaronlinemalaysia #nakkurus

LA'SOUL.Skincare.Beauty.Health (@lasoul.skincare.my)

Masalah jeragat? Mahu tahu cara atasi masalah ini? Sebelum itu, lebih elok sekiranya kita tahu apa itu jeragat.

Jeragat juga dikenali sebagai adik kepada jerawat di mana ia kelihatan seperti lekukan kecil pada kulit muka. Ia adalah disebabkan oleh:
๐Ÿ‘‰ pembentukan minyak
๐Ÿ‘‰ sel-sel kulit yang mati ๐Ÿ‘‰ bakteria di bahagian liang-liang muka terutamanya di bahagian pipi, dahi, dagu dan hidung.
Cara mengatasi?
Diamond sleeping mask!

Fungsi utama DSM? ๐ŸŒธMemutihkan, mengurangkan bintik hitam
๐Ÿ’Š Vitamin b3: Memutihkan kulit, efektif dalam mencegah pembentukan melanin.
๐Ÿ’Š Minyak Pati Lavender: Mengurangkan tetua dan parut kulit ๐ŸŒธMelembabkan
๐Ÿ’Š Asid Hialuronik: Membekalkan, mengekalkan dan menguncikan kelembapan pada kulit. Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh ๐ŸŒธMengurangkan pembentukan garis halus
๐Ÿ’Š Beta Glucan: Memperbaiki kulit yang rosak, membekalkan nutrien dan kelembapan yang mencukupi kepada kulit serta mengurangkan pembentukan kedut ๐ŸŒธMengkhasiatkan
๐Ÿ’Š Asid Amino: Mengkhasiatkan dan menghaluskan kulit. Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh

La'soul Diamond White Hydration Sleeping Mask Pack of 65g
Notifikasi KKM: NOT 140500870K

Berminat? Info details?
Meh PM/WA Syela ke 019-9445827

Saya sedia bantu & jadi perunding anda!! #eagleteam #snelasoul #sne #lasoul #lasoulholic #lasoulhealth #lasoulbeauty #lasoulsemenanjung #nakcantik #nakgebu #ubatjerawat #jerawat #jeragat #kulitkusam #setkulitcantik #produkkecantikan #produkkesihatan #pretty #bazarmalaysia #bazarpaknil #kedaionline #kedaionlinemalaysia #sayajual #sayaguna #sayapakai #naktambahsideincome #jomcantik #sideincome

Menschen Skincare HQ (@menschenskincare)

Nak FLAWLESS tapi malas nak sapu Krim atau Pelembap? Tak perlu buang masa dan wang lagi sebab GLO UP ada 9 KEBAIKAN dalam 1 ๐Ÿ€๐Ÿ€
.
.
โŒBahan Kimia Merbahaya
โŒBahan Kimia Merbahaya
โŒBahan Kimia Merbahaya
.
.
โœ…Semulajadi & Halal 100%
โœ…Jimat Masa & Wang
โœ…Lelaki & Perempuan
โœ…Semua Jenis Kulit
.
Dapatkan segera! ๐Ÿค—
0162279629
0162279629
0162279629
0162279629
0162279629
.
#menschen #menschenskincare #malaysia #produkkecantikan #produkkesihatan #produkmuka #produkkecantikanlelaki #lelakimalaysia #segak #yakin #lokalah #lokalmy #penampilan #kacak #tampan #sihat #gloup #lelaki #lelakimelayu #shahalam #selangor #kualalumpur

BORONG MAXIMUM 5 PCS (@fdbeautyskincare)

๐ŸŒธ BELLEZA ADVANCED ๐ŸŒธ
Koyakkan sachet Belleza tersebut, kemam dan minum air suam yang bersih. Seeloknya diamalkan sebelum waktu tidur ataupun sebelum sarapan pagi. Untuk kesan yang optimum anda boleh makannya 2 โ€“ 3 kali sehari.

Sila elakkan makanan atau minuman yang berkafien, jika ingin memakan atau meminumnya juga sila jarakkan masa pengambilan sekurang-kurangnya 2-3 jam.

Semasa period tidak perlu amalkannya kerana masa itu kadar serapan bahan aktif adalah kurang akibat perubahan hormon.

1 ร— RM75 = RM7 SM / RM11 SS
5 ร— RM73 = RM10 SM / RM16 SS

#belleza #bellezaadvance #bellezaoriginal
#produkkecantikanwanita #produkkesihatan
#produkkecantikan #produkoriginal
#produkmurahoriginal #produkmurah

BORONG MAXIMUM 5 PCS (@fdbeautyskincare)

๐ŸŒธ BELLEZA ADVANCED ๐ŸŒธ
Koyakkan sachet Belleza tersebut, kemam dan minum air suam yang bersih. Seeloknya diamalkan sebelum waktu tidur ataupun sebelum sarapan pagi. Untuk kesan yang optimum anda boleh makannya 2 โ€“ 3 kali sehari.

Sila elakkan makanan atau minuman yang berkafien, jika ingin memakan atau meminumnya juga sila jarakkan masa pengambilan sekurang-kurangnya 2-3 jam.

Semasa period tidak perlu amalkannya kerana masa itu kadar serapan bahan aktif adalah kurang akibat perubahan hormon.

1 ร— RM75 = RM7 SM / RM11 SS
5 ร— RM73 = RM10 SM / RM16 SS

#belleza #bellezaadvance #bellezaoriginal
#produkkecantikanwanita #produkkesihatan
#produkkecantikan #produkoriginal
#produkmurahoriginal #produkmurah

BORONG MAXIMUM 5 PCS (@fdbeautyskincare)

๐ŸŒธ BELLEZA ADVANCED ๐ŸŒธ
Koyakkan sachet Belleza tersebut, kemam dan minum air suam yang bersih. Seeloknya diamalkan sebelum waktu tidur ataupun sebelum sarapan pagi. Untuk kesan yang optimum anda boleh makannya 2 โ€“ 3 kali sehari.

Sila elakkan makanan atau minuman yang berkafien, jika ingin memakan atau meminumnya juga sila jarakkan masa pengambilan sekurang-kurangnya 2-3 jam.

Semasa period tidak perlu amalkannya kerana masa itu kadar serapan bahan aktif adalah kurang akibat perubahan hormon.

1 ร— RM75 = RM7 SM / RM11 SS
5 ร— RM73 = RM10 SM / RM16 SS

#belleza #bellezaadvance #bellezaoriginal
#produkkecantikanwanita #produkkesihatan
#produkkecantikan #produkoriginal
#produkmurahoriginal #produkmurah

Norhasliza (@liza_hazwan)

Nampak cam biasa je kan. Macam minyak kayu putih kat kedai sensei tu je.
.
Tapi sebab saya sayangkan anakยฒ jadi beli lah satu sebab tertarik dengan ramuan nya. Ada habatussauda, Saffron, Vco, dan lainยฒ. Wowww๏˜—๏˜—.
.
Harga, lebih la sikit. Alaaa.
RM20 je pun. Dari saya bayar duit kat klinik tu, belom tentu anakยฒ nak makan ubat. .
Lagi pun kesian kat anakยฒ. Kecilยฒ dah kena telan ubat yang pasti ada dr*g*.
.
Sis nak order saya ada stok. Anakยฒ saya serasi sangatยฒ. .
Whatsapp๏“ž013-2757554(liza)
.
#stokisivmistkajang #ivmistteamnurhuda #ivmistcyberjaya #demam #batuk #chickenpox #mujarab
#IVMIST_ADALAH_AROMATIC_NANO_OIL #resdung #demam #likeforlikes #follows #produkkesihatan #bazarkanakkanak #ivkidsforbaby #onlineshopmurah #malaysia

BB Plus Collagen (@collagen_bbplus)

ANTARA KEHEBATAN BB PLUS COLLAGEN โˆš Pencerahan kulit yang berkesan
โˆš Menyelesaikan masalah Eczema
โˆš Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
โˆš Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
โˆš Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
โˆš Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
โˆš Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
โˆš Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
โˆš Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
โˆš Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
โˆš Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
โˆš Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
โˆš Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
โˆš Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
โˆš Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
โˆš Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
โˆš Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
โˆš Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
โˆš Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

Berminat? Whatsapp +601151656594 for more info

#bbpluscollagendrink #bbpluscollagen #bbplus #kolagen #produkkecantikan #produkkesihatan #sayajual

Dilla (@lelakiterbaik)

Energy Power Pump
RM240
Call/sms/whatsapp 0176147537

Energy power pump seperti membina otot tubuh badan yang lain. Pam Zakar adalah satu-satunya alat yang dicipta khusus untuk menguatkan dan membesarkan otot zakar. Ini kerana mutu dan spesifikasinya direka khusus untuk tujuan membesarkan dan menguatkan otot zakar.

Jika otot lebih kuat adalah lebih bagus berbanding dengan otot yang lemah, otot zakar akan jadi lebih bertenaga dan tahan lama. Cuba lihat lelaki yang sering bersenam, otot badan mereka sihat. Otot yang sihat pasti mengembang dengan besar serta kuat bukan? Begitu jugalah dengan zakar anda, jika anda bersenam untuk menguatkannya!

ENERGY POWER PUMP MADE IN JAPAN

80% LEBIH BERKUASA SEDUTAN

AUTOMATIK SEPENUHNYA

CAJ SEMULA MENGGUNAKAN USB CABLE

BUILT IN BATTERY

1 TAHUN WARRANTY (PUMP MOTOR)
#pamzakar #pamzakarautomatik #pamzakarterbaik #energypowerpump #pamzakarlelaki #carabesarkanzakar #carapanjangkanzakar #ubatkuat #lelakiterbaik #lelakiidaman #lelakiperkasa #barangbaik #sayajual #sayajualborong #instashop #produklelaki #produkkesihatan #produkkecantikan #produklelaki #barangbaik #seremban #kualalumpur #melaka #johor #sarawak #sabah #perak #kedah #kelantan #terengganu #pahang #perlis

ubat kuat power bercinta (@nikmat_asmara)

@Regrann from @nikmat_asmara - Masalah seks dalam rumahtangga merupakan isu yang tiada penghujungnya jika setiap pasangan suami isteri hanya berdiam diri dan tidak mengambil inisiatif seperti mendapatkan rawatan alternatif .

Umum mengetahui bahawa masalah seks ini sering dikaitkan dengan kegagalan suami memberikan kepuasan seks maksimum kepada isteri seperti ejakulasi pramatang , zakar lembik , mati pucuk , hilang nafsu seks , libido seks rendah dan sebagainya .

Akhirnya matlamat untuk mencapai kepuasan seks secara bersama tidak dapat dizahirkan dan yang paling mengecewakan hati ialah pada isteri pasangan masing-masing .

Kini dengan #XStiveMen dari USA anda mampu tebus maruah anda sebagai lelaki ! Dapatkan segera kerana stock sangat sangat limited .

TERIMAH KASIH.. Cara Order :- Cara Order :-
โ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธ
INSTAGRAM USER TERUS TEKAN LINK WWW.WASAP.MY DI PROFILE INSTAGRAM UNTUK TERUS DIRECT WHATSAPP SAYA. ๐Ÿ“ฑ018 66 037 66
โ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธ . ๐Ÿ“ฑ WHATSAPP ๐Ÿ”˜018 66 037 66
๐Ÿ“ฎFREE POS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM5
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahlelaki #awekseksi #resepsi #sayajualproduk #ubatkurus #cantik #instamalaysia #lelakigagah #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #uitm #awekcun #produksuamiisteri #ubatlelaki #testimoni
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #makeupmurah #diet #bolasepak #produkkesihatan #futsal

ubat kuat power bercinta (@nikmat_asmara)

@Regrann from @nikmat_asmara - Basah Berkali-kali..kenikmatan berganda
dengan Mini Love... Kini dengan MINILOVE membuatkan ISTERI anda merasakan kenikmatan berganda, hingga ke PUNCAK gunung dunia.
Anda akan dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan, apabila anda mengguna kan kehebatan MINILOVE.
CIRI-CIRI MINILOVE ORGASMIC GEL ๐Ÿ‘„ Merangsang rasa ghairah di bahagian faraj ๐Ÿ‘„ Mengandungi bahan-bahan semulajadi
๐Ÿ‘„ Tidak mendatangkan kesan sampingan ๐Ÿ‘„ Mempercepatkan peredaran darah dan menaikkan ghairah serta membuatkan faraj lebih basah
๐Ÿ‘„ Sesuai untuk pasangan yang mempunyai nafsu dingin
๐Ÿ‘„ Penggunaan jangka panjang boleh meningkatkan sensitiviti klitoris ๐Ÿ‘„ Tidak berwarna & tidak berbau.
๐Ÿ‘„ lebih basah,banjir,cepat meleleh dan lencun.

Cara Order :- Cara Order :-
โ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธ
INSTAGRAM USER TERUS TEKAN LINK WWW.WASAP.MY DI PROFILE INSTAGRAM UNTUK TERUS DIRECT WHATSAPP SAYA. ๐Ÿ“ฑ018 66 037 66
โ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธ . ๐Ÿ“ฑ WHATSAPP ๐Ÿ”˜018 66 037 66
๐Ÿ“ฎFREE POS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM5
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahlelaki #awekseksi #resepsi #sayajualproduk #ubatkurus #cantik #instamalaysia #lelakigagah #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #uitm #awekcun #produksuamiisteri #ubatlelaki #testimoni
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #makeupmurah #diet #bolasepak #produkkesihatan #futsal

ubat kuat power bercinta (@nikmat_asmara)

@Regrann from @nikmat_asmara - @Regrann from @nikmat_asmara - Perhhh...rupa segak...
Badan sado...
Kacak bergaya...
Tapiiii "BARANG KECIK".....aduhhh apa kesss !!!!
Kesian isteri tu bro...
Cari jalan penyelesaian la bro...cuba VIMAX..pasti puas hati...
Yang kecik jadi besar,yang pendek jadi panjang, yang layu jadi keras....dan yang penting tahan lama...
Jangan malu jangan segan..bertindak sekarang
Suami ganaz isteri puas!!! Cara Order :-
โ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธ
INSTAGRAM USER TERUS TEKAN LINK WWW.WASAP.MY DI PROFILE INSTAGRAM UNTUK TERUS DIRECT WHATSAPP SAYA. ๐Ÿ“ฑ018 66 037 66
โ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธโ„น๏ธ . ๐Ÿ“ฑ WHATSAPP ๐Ÿ”˜018 66 037 66
๐Ÿ“ฎFREE POS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM5
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
MENAWANKALBU ENTERPRISE
#masalahlelaki #awekseksi #resepsi #sayajualproduk #ubatkurus #cantik #instamalaysia #lelakigagah #awekmelayu #jamu #vapemalaysia #sayajualmurah #matmotor #malaysianvapor #abangsado
#sayajualprodukkecantikan #uitm #awekcun #produksuamiisteri #ubatlelaki #testimoni
#produkwanita #produkkecantikan #bazaaronline #makeupmurah #diet #bolasepak #produkkesihatan #futsal

Nabilaโฃ๏ธZawir (@n.zaweeronbiz)

Feedback Rosehip Premium Collagen ๐Ÿ’œ
.
โœ”๏ธ Kulit makin cerah
.
Ini lah hasil 3 hari consume RPC. Kulit makin cerah sekata dan berseri ๐Ÿ˜ Alhamdulillah dah ramai berpuas hati dgn produk ni. Korang tnggu apa lagi. Tak nak jadi salah satu pengguna tegar produk keluaran Dee Signature Hq ke? ๐Ÿ˜˜ Produk berkualiti, customer puas ati ๐Ÿ’œ
.
.
Details RPC by Dee Signature
โญ๏ธ +6 0165502250
โญ๏ธ RM80 (SM) | RM85 (SS)
โญ๏ธ 100gram tahan sebulan
โญ๏ธ Postage: RM8 (SM) | RM10 (SS)

#deesignatureofficial #deesignature #rosehippremiumcollagen #rpc #rpcbydeesignature #rpcbydeesignaturehq #feedbackdeesignature #deesignaturefeedback #feedbackrpc #rosehipextract #rosehips #ubatputih #produkputih #sayajualsupplement #kolagen #produklaris #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkosmetik #sayajual #putihgebu #kulitputih #kulitcerah #kulitsihat #nakputih #produkviral #testimonideesignaturehq #testimonideesignature

skincare supplement etc. (@prettyinsideout_)

๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š PROMOSI โค๏ธSUSU MAAEZ ๐ŸŒธSusu Maaez keluaran Sofieya Beauty khusus untuk merawat masalah kulit. Sesuai untuk kanak-kanak juga dewasa seisi keluarga. Okay SusuMaaez ni tersangatlah bagus, kulit insyallah akan jadi lebih halus, mulus, dan gebu kalau minum susu ni. ๐ŸŒธKalau ada masalah kulit kering, bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit, ekzema atau apa-apa masalah kulit (seperti jerawat, jeragat, parut) memang sangat syorkan consume susu ni. Ibu menyusu dan hamil pun boleh consume jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat alahan. (20 SACHET / KOTAK) ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅHARGA PROMOSI..
๐ŸŒธRM 44(SM) RM48(SS)๐ŸŒธ
๐ŸŒธHARGA TERMASUK POSTAGE๐ŸŒธ

#susumaeez #sayajualsusumaeez #belleza #susumaeezmurah #sayajual #supplementkulit #produkkesihatan #produkkecantikan #susuibumengandung #eczema #susuuntukbayi #visitmyigmy #jombelionline #igreview #produkkesihatanmalaysia #promosiapril #sayajualprodukkesihatan #susu #maeez #susumaeezoriginal ***promo price valid until 30/4/2017โค๏ธโค๏ธ

NO. 1 PRODUK PUTIHKAN KULIT ! (@fatienbeauty)

FEEDBACK BELLEZA COLLAGEN.
.
KULIT Makin PUTIH dan PINKISH ๐Ÿค—๐Ÿ’•
.
Belleza Collagen Menjadikan:
.
โœ”๏ธKULIT PUTIH KEMERAH-MERAHAN.
โœ”๏ธKULIT GLOWING SECARA NATURAL.
โœ”๏ธMELEMBUT, MENEGANGKAN DAN MENGANJALKAN STRUKTUR KULIT.
โœ”๏ธMEMBANTU MENGATASI MASALAH KULIT KUSAM DAN TIDAK BERSERI.
โœ”๏ธMENGECILKAN LIANG ROMA.
โœ”๏ธPENCERAHAN SEKATA SATU BADAN DAN MENYEKATAKANTONA KULIT.
โœ”๏ธMENGANDUNGI ANTIOKSIDAN UNTUK MELAMBATKAN PROSES PENUAAN.
โœ”๏ธMERAWAT MASALAH JERAWAT DARI DALAM DAN MEMUDARKAN PARUT JERAWAT.
โœ”๏ธMENJADIKAN RAMBUT LEBIH SIHAT, BERALUN DAN HITAM BERKILAT.
โœ”๏ธMENGUATKAN KUKU DAN MERAWAT MASALAH TUMIT KAKI MEREKAH.
.
Ramai wanita yg SUKA SANGAT dgn produk ini. Mana taknya, mereka seronok bila melihat KULIT MEREKA BERUBAH JADI PUTIH dgn masa yg singkat sangat.
.
Sambil berkerja pun boleh consume produk ini hanya perlu koyak sachet terus kemam tanpa perlu dibancuh, ade yg suka bancuh dgn air masak sebagai minuman harian.
.
Whatsapp Fatin ke +6013-672-6600 untuk sebarang pertanyaan atau order.
.
#produkkesihatan #Naklawa #carakulitputih #putihkankulit #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #rahsiakulitputih #rahsiaputih #rahsiakulitcantik #Nakputih #produkkecantikan #kulitputihgebu #Nakcantik #Naksihat #hilangkanjerawat #Hilangkanparutmuka #Kulitsehalusbayi #Kulitmakinputih #Putihsatubadan #produkkecantikan #flawless
More...