PAYUDARA BESAR|MONTOK|TEGANG (@dbeaute.boobsup)

Nahhhh siapa degil tak nak jaga miss B..
.
Tengok video ni supaya ada yg sedar sebelum terlambat.
.
Time preggy senang hati boobs besar, cuba tgk lepas dh bersalin..ada yg stress kali eyh.. . Jangantah risau..cuba produk #boobsupbysari sementara harga turun mendadak..boleh pilih in set..
.
Boleh Booking dulu.. time payday baru bayar.. Kang ada yang menyesal tk habis.
.
Klu MALU dan SEGAN tuk komen boleh Whatsapp 0126756006 atau DM aje ๐Ÿ˜˜
.
#boobsupbysari #boobsup #dbeaute #bysari #surihatimrpilot #7harimencitaiku #viral #boobsuppink #isterituanihsan #breastcancer #baazarpaknil #payudara #testimoniboobsupbysari #perawatanpayudara #produkmuslim #produkhalal #produkpayudara #jualcreampayudara #produkkesihatan #produkkecantikan

PAYUDARA BESAR|MONTOK|TEGANG (@dbeaute.boobsup)

Nahhhh siapa degil tak nak jaga miss B..
.
Tengok video ni supaya ada yg sedar sebelum terlambat.
.
Time preggy senang hati boobs besar, cuba tgk lepas dh bersalin..ada yg stress kali eyh.. . Jangantah risau..cuba produk #boobsupbysari sementara harga turun mendadak..boleh pilih in set..
.
Boleh Booking dulu.. time payday baru bayar.. Kang ada yang menyesal tk habis.
.
Klu MALU dan SEGAN tuk komen boleh Whatsapp 0126756006 atau DM aje ๐Ÿ˜˜
.
#boobsupbysari #boobsup #dbeaute #bysari #surihatimrpilot #7harimencitaiku #viral #boobsuppink #isterituanihsan #breastcancer #baazarpaknil #payudara #testimoniboobsupbysari #perawatanpayudara #produkmuslim #produkhalal #produkpayudara #jualcreampayudara #produkkesihatan #produkkecantikan

DEALER SAH SENDAYU TINGGI (@beauty.wcare)

2 killer products yg mmg sentiasa high demands. Acne Bar Soap & Acne Balm. Pakai 2 ni je dah boleh nampak jerawat kurang. Utk rawat parut pula, pakai Scar Toner dan ST Clear Tablet sbg supplemen harian. Pori besar pun semakin kecik tau..
.
Coming soon ST akan launch pula krim malam utk kulit jerawat dan berminyak. Yg bestnya ada whitening sekali..
.
Acne Bar Soap RM17.15
Acne Balm RM30.20
ST Clear Tablet RM35.25
.
Wsapp Ayeen 019 853 4008..
.
#sendayutinggi #acnetablet #acnesoap #acnebalm #scartoner #radangjerawat #ubatjerawat #jerawat #produkkecantikan #produkkesihatan

Norhafizah Ishak (@fiza0312)

DAH HABIS BERPANTANG TAPI BADAN MASIH RASA TAK BEST MACAM MEMULA KAWIN DULU .
.
Dah habis berpantang dan dah naik kerja pun. Tapiii..badan rasa macam tak best je. Kat situu pun rasa tak mcm sebelum mengandung. Macam nak ambil herba atau jamu lagi. .
.
Apa kata cuba Herba Maharani. Membantu menyelesaikan masalah wanita. Tak rugi cuba.. Diperakui Halal Jakim dan mendapat Kelulusan dari KKM. .
Nak tahu maklumat lanjut Maharani PM/ Whatsapp Fiza 01112968110 k.
.
#HerbaWanita #MasalahWanita #SuamiIsteri #Jamu #PilHerba
#Halal #LulusKKM #HerbaWanita #HerbaCina #ProdukKesihatan #SyukurSelalu #Alhamdulillah #TerapiInstagram
BisnessWithPleasure
#ProjekSTG #RockStarEmpire
#GoldCoastAussieKamiDatang #TheMagicofPartTime

Celebrity Feminine Scrub Wash (@nabilah.skin.stories)

BERNIAGA MODAL RM 0 SEBAGAI AGENT SKIN STORIES?

Kelebihan menjadi agent SKIN STORIES?
๐Ÿ’ฐModal tidak diperlukan.
๐Ÿ’ธTiada yuran dikenakan. ๐Ÿš—Barang kami yang poskan untuk customer anda. ๐Ÿ˜ปUntung 20% per satu unit menjadi milik anda.
๐Ÿ“ฒCuma perlu iklan dan berurusan dengan customer sahaja. โœŒ๏ธInfo, Gambar, Ayat Iklan disediakan lengkap.
.
๐Ÿ‘€ Kami buka peluang untuk anda join team SKIN STORIES ANGELS sebagai Dropship Agent.
Kenapa best jadi SS Angels?
.
๐Ÿ‘‰Gambar, Info, Ayat Iklan semua sudah siap disediakan. ๐Ÿ‘‰Produk senang nak jual sbb laris dan tinggi permintaan. ๐Ÿ‘‰Keuntungan atas angin je tak perlu keluar modal sebanyak 20% per 1 unit. Lebih RM 10 tau. Siapa nak bagi untung saja-saja kan?
๐Ÿ‘‰Tiada minimum order. Iklan & Berurusniaga di laman sosial je. ๐Ÿ‘‰Group coaching di WhatsApp yang aktif dan mesra seperti keluarga. ๐Ÿ‘‰Hanya iklan, kami pos barang. (Dropship Agent)
๐Ÿ‘‰Setiap bulan ada reward bulanan yang lumayan, ada juga reward package bercuti ke luar negara tau. ๐Ÿ‘‰Dalam Skin Stories bukan sahaja menjual, tetapi kami anjurkan kelas pemasaran dan bimbing membantu menjana pendapatan.
.
Syarat-Syarat : ๐Ÿ˜ผWajib iklan setiap hari dan harus rajin.
๐Ÿ˜ผPerlu ada smartphone, Facebook, Instagram dan lain-lain.

Mudahnya? Jom rasai hujan emas berkilau-kilau dengan SKIN STORIES SEKARANG!
.
Hubungi saya ๐Ÿ“ฒ 0108644511 ๐Ÿ‘‘AGEN & STOKIS Diperlukan Segera.
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei .
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #agendiperlukan #stokisdiperlukan
#hygienewash #igseller #onlineshopping #moodrepublik #instareview #igshopmalaysia #trustedseller #bazaarpaknil #sayajualonline #masalahdalamanwanita #sayajualmurah #yearendsale #studentprice #jomsihat #produkterbaik #produkkesihatan

AGEN SKIN STORIES IPOH (@nas_skinstories)

Memang RAMAI sangat2 WANITA seperti ini di LUAR SANA!!! .
Mempunyai MASALAH dalaman tapi MALUUU nak mengaku!!!
.
BILA lihat jer POST pasal CFSW, minda tuu da SET siapยฒ... CAM TAK PERCAYA jer!!!
.
TAPIIII... bila MEREKA berpeluang menggunakan CFSW ni untuk PERTAMA kalinyaa..
ALHAMDULILLAH ini saja yang mampu diungkapkan ...
.
So, bagi ANDA yang dalam dilema tuuu, jangan DIBIARKAN saja NANTI makin PARAH!!! Kami di SKIN STORIES sentiasa menerima dengan tangan terbuka .
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
ADAKAH anda ada masalah ini???
โฃ๏ธ KEPUTIHAN KRONIK
โฃ๏ธ KEPUTIHAN BIASA
โฃ๏ธ FARAJ BERBAU
โฃ๏ธ LENDIR BERLEBIHAN
โฃ๏ธ LEBIHAN TOKSID DLM BADAN HINGGA MENGELUARKAN JERAWAT SEKITAR MISS V
โฃ๏ธ KEGATALAN MELAMPAU
โฃ๏ธ CELAHAN PEHA GELAP
.
WASAP ๐Ÿ“ฑ013 4410255

#skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash#skinstories #agensahskinstories#teameira #perak #pulaupinang #beautycare #trustedseller #sayajualmurah #sayajualonline #kedaionline #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igbizmalaysia #igshopmy#beyourownboss #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazarkarat #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #onlinebusinessmalaysia #produkkesihatan#bisnesonline #cantikluarancantikdalaman #visitmyigshop

โค๏ธ Shaklee by Sha (@nushabeauty)

Apa yang best ESP ni?
-
- -
๐ŸŒธ Cerahkan kulit
๐ŸŒธ Hilangkan jeragat
๐ŸŒธ Membantu menghilangkan parut jerawat di muka. Menjadikan kulit muka halus mulus, gebu
๐ŸŒธ Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
๐ŸŒธ Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
๐ŸŒธ Anjalkan payudara
๐ŸŒธ Anjalkan punggung
๐ŸŒธ Atasi gastrik dan pedih ulu hati
๐ŸŒธ Mengatasi lesu
๐ŸŒธ Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa
๐ŸŒธ Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
๐ŸŒธ Mencantikkan kuku
๐ŸŒธ Menghaluskan tumit pecah
๐ŸŒธ Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
๐ŸŒธ Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
๐ŸŒธ Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
๐ŸŒธ Pengganti sarapan dan supper
๐ŸŒธ Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
๐ŸŒธ Merangsang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
๐ŸŒธ Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan
๐ŸŒธ Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
๐ŸŒธ Rendah lemak, tanpa kolestrol
๐ŸŒธ Membantu mengurangkan risiko kanser
๐ŸŒธ Bertindak sebagai antioksidan
๐ŸŒธ Menguatkan sistem imun tubuh
๐ŸŒธ Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
๐ŸŒธ Memelihara kesihatan jantung
๐ŸŒธ Membaiki memori - meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
๐ŸŒธ Baik untuk hormon - kacang soya kaya dengan isoflavones
๐ŸŒธ Membantu merendahkan paras kolestrol
๐ŸŒธ Mencegah osteoporosis
๐ŸŒธ Membantu pembentukan sel sel baru
-
-

Banyak ke idok? Betapa BESTnyeee ESP ni haaa. Apa lagi? Do whatsapp now to order ๐Ÿ˜˜
-
-

SHA | 0139656214
Your Shaklee Independent Distributor
-
-
#shaklee #shakleemalaysia #sayajualmurah #supplement #skincare #nutriwhite #vitamin #alfalfacomplex #glacomplex #lecithin #vivix #omegaguard #jerawat #blackheads #whiteheads #esp #produkkesihatan #alhamdulillah #syukur #shakleelovers #testimonyberjaya #nushabeautyfeedbacks

En3Beautฤ›HouZ (@en3beautehouz)

NURRAYSA SKINCARE TRIAL SET 4in1
RM67.00
POST ADD RM5SS
.
๐Ÿ“Œtrusted seller
๐Ÿ“Œbarang2 ORI dan berGred sahaja
๐Ÿ“Œtak perlu beli jika tidak percaya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“Œscreenshot pic utk order yer๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“Œwhatsapp 01132519937๐Ÿ˜Š
.
#hargaborong
#produkmurah #nurraysa #nurraysaskincare #hargamurah #sayajualonline
#barangmurah #borongmurah
#bazarmalaysia #uitm #produkkesihatan
#murahmurah #suamikupalingsweet
#sayajual #nurraysabeauty #jururawatmalaysia
#bazarpaknil #produkkecantikkan
#bazaaronline #produknurraysa

C N Y PROMO EXTENDED!!! (@vshape_malaysia)

Gais!! Promosi Tahun Baru Cina bagi MAGLOURE V-Shape Facial Lifting Mask akan dilanjutkan sehingga hujung bulan ni sahaja!! Confirmed!! Lepas ni tak tahu lah bila pula promosi akan diadakan.. So korang kena grab cepat-cepat sebelum promosi ni berakhir!! Meh pm cepat ๐Ÿ“ฒ 017-987 6599 ..

Natural Herbs Fairy ยฎ๏ธ (@dzauraofficial)

macam kenal aje botol hijau putih dalam almari terselit tu rupanya ada detoxlista yang setia dengan Detox Herbs Dzaura ๐Ÿ€ #kipidap
Mana tak setia nya,lawas setiap hari setiap pagi.Perut pun kempis,badan pon ringan.
.
.
lihat apa kata adik kepada pengguna Detox Herbs Dzaura.
.
.
JOM DETOX
whtsapp +60169339955
#jomdetox #jomslim #jomkurus #jomcantik #cantik #slim #kurus #pahang #kuantan #terengganu #kelantan #igshop #visitmyig #onlineshop #sayajual #sayajualdetox #traditional #selangor #produkkesihatan #natural #surihatimrpilot #kempisperut

Shaklee Temerloh (@maiza_shaklee)

KELEBIHAN SET KECANTIKAN SHAKLEE

VITAMIN C ๐ŸŠ PLUS
๐Ÿ’› Perlindungan daripada sinar UV
๐Ÿ’› Mengurangkan kesan sunburn
๐Ÿ’› Membantu prevent masalah jerawat degil
๐Ÿ’› Tona kulit menjadi lebih sekata
๐Ÿ’› Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
๐Ÿ’› Mencerahkan kulit secara semula jadi (bukan muka sahaja ya)
๐Ÿ’› Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
๐Ÿ’› Kulit lebih glowing dan radiant

VITAMIN E ๐Ÿ‡(GRAPE SEED)
๐Ÿ’œ Membantu anda tampak lebih muda dan membantutkan penuaan sel yang di sebabkan radikal bebas
๐Ÿ’œ Mengurangkan masalah jerawat dan parut
๐Ÿ’œ Menggalakan kulit dan rambut menjadi sihat
๐Ÿ’œ Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
๐Ÿ’œ Membantu mengurangkan eyebags
๐Ÿ’œ Mengawal masalah kulit berminyak Mengatasi masalah jeragat
๐Ÿ’œ Boleh buat sebagai masker

ESP
๐Ÿ’š ESP sebagai pelengkap kerana kandungan protein yang tinggi yang sangat diperlukan dalam tubuh badan
๐Ÿ’š Protein membantu sel kulit baru
๐Ÿ’š Membantu kulit lebih sihat dan anjal
๐Ÿ’š Awet muda
๐Ÿ’š Membantu kulit nampak anjal
๐Ÿ’š Memudarkan parut

Your Trusted SID
MAIZ
019 4798133

#shakleemalaysia #shakleeonline #shakleemurah #shakleeindependentdistributor #sayajualshaklee #sayajualprodukkesihatan #supplement #nakcantik #nakkurus #setkurusshaklee #bazaarpaknil #instashopmalaysia #lokalahmalaysia #kedaionline #produkkesihatan #setcantikshaklee #setcantikbajet #setkurusbajet #setberpantangshaklee #setbersalin #setibuhamil #milkbooster #sayajualvitamin #produkorganic

PEMBORONG BARANG KOSMETIK (@yanabeautyshop)

DMS ONE
.
RM90.00
.
HARGA EXC POSTAGE
.
WASAP YANA 0173887419
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
DMS ONE
.
KELEBIHAN SABUN MUKA:
Menanggalkan kekotoran pd kulit.
Menanggalkan sel kulit mati.
Melembabkan, menghalus serta menganjalkan kulit.
.
KELEBIHAN KRIM SIANG:
Perlindungan daripada cahaya UV.
Agent pemutih yang mampu mencerahkan kulit dengan cepat
Menghilangkan garis2 halus penuaan & kedutan pada kulit.
Menganjal dan menegangkan kulit.
Merawat serta memulihkan jerawat,jeragat serta
segala masalah kulit
.
KELEBIHAN KRIM MLM:
Agen pemutih bertindak mencerahkan kulit dgn cepat dan berkesan
Mengembalikan keanjalan dan ketegangan kulit wajah.
Menghapuskan jerawat, jeragat, parut-parut dan semua
masalah kulit wajah.
Menghaluskan kulit wajah.
.
#yanabeautyshop #dms360 #dms360stemcellserummurah #dmssuperstemcellserum #dmsone #letscantik
#trustedseller #beauty #capsule #skincare #detox #pemborongonline #kosmetik #pemborongkosmetik #onlineshopping #aurawhite #makeuplover #lovemakeup #shopping #babiesblink #truedetox #morphe #hudabeauty #nyx #produkkecantikkan #produkkesihatan

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
SUPPLEMENT MAMPU MILIK.
100 biji
.
Kelebihan ViITAMIN C 1000mg:
.
1. Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.
2. Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.
3. Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.
4. Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan,
akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus
5. Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
6. Sesuai untuk ibu mengandung
7. Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak).
8. Sesuai diambil ketika period.
9. Dapat menyelesaikan masalah resdung,alahan.
10. Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
.
#vitaminc #vitamincphgpharma #vitc #vitamincmurah #vitamincphgpharmamurah #vitcmurah #vitamincoriginal #vitamincphgpharmaoriginal #vitcoriginal
#vitaminc1000mg #vitamincphgpharma1000mg #vitc1000mg #feedbackvitamincphgpharma
#testimonivitamincphgpharma #vitamindianpixy #dianpixy_official #dianvitamincoriginal #dianzvitc #taiping #johor #bazarfemes #onlineshop #sayajualmurah #produkkesihatan #vitamincpahangpharma

Kosmetik Murah Berkualiti (@syanismia_beautyshop)

Korang ! Korang ! Stoppp jap scroll!!!!! Baca ni dlu ,hee, nak bagitahu serum Br klua dh rmai testimoni cust yg berjaya๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. Takkan nak tengok org lain hensem / cantik menawan je kutโ“โ“ . Jomm lah cantik menawan,hensem2 sekali๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰. Jgn risau tiada โŒ bahan terlarang . Hanya mengandungi bahan2 di atas shj โ˜บ๏ธ. .
Sis cuma nak kenalkan serum keluaran terbaru iaitu ` Freckles Serum` , hakak2 & Abam2 kat lua sane tu๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข,mn yg ad jerawat ,jeragat dan smua mslh kulit muka tu boleh cpt2 Dm/Inbox Fb/Ws sis-0193013861 , Jgn tnggu lama2 ,biasalah brg baik laku kerass๐Ÿ˜š
.
Harga Pm sis, Kita bisik2 kasi lepass ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š .
#frecklesSerum#frecklesSerumMurah#frecklesSerumOriginal
#instashop#instashopmurah#igshopmalaysia#kedaionlinemurah#produkkecantikan#produkkesihatan#produkkosmetik#produkbermututinggi#produkberkuakiti#produkhalal#perfumemurah#malaysiaonlineshop#malaysiashoponinstagram#hotprodukmalaysia#malaysiahotproduk#malaysiajomsihat#malaysiashop#trustedsalleronline#instafemes#tutorialmakeup#muatutorial#kosmetikmurah#fbshop#faceshop#facebookshop
More...