QueenofmutiaraAJ (@queenmutiara_official)

๐Ÿ‘‘QUEEN OF MUTIARA๐Ÿ‘‘

QM Triple Turbo with glitters packaging!! ๐Ÿ˜
Lebih power!! 3 Kali Ganda lebih power!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Kesan 3 kali lebih cepat dan pastinya mampu milik dan jugak sedap weiiii!!๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Serbuk Mutiara Asli dan Tambahan EXTRA BAHAN YG GILER POWER ; Asthaxantin & Gluta yang pastinya akan membuatkan korang lebih cantik, lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Dapatkan segera QM TRIPLE TURBO jika Korang nk tampil cantik berseri dan semakin cerah!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
KEMAM2 TERUS CANTIK.. http://www.wasap.my/60197155644 /Qmtt
Ade promosi menanti anda!! #queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajual#suplement#putih#gebugebas#jomjadicantik#jomjadibijak#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#bazarpaknilmurah#like4like#likeforfollow#queenofmutiara #kkm #qmoriginal #queenmutiaraoriginal #queenmutiarahq #queenmutiaraofficial #qmtt #qmttoriginal #qmtripleturbo #qmturbo #agentwanted #stokiswanted

QueenofmutiaraAJ (@queenmutiara_official)

๐Ÿ‘‘QUEEN OF MUTIARA๐Ÿ‘‘

QM Triple Turbo with glitters packaging!! ๐Ÿ˜
Lebih power!! 3 Kali Ganda lebih power!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Kesan 3 kali lebih cepat dan pastinya mampu milik dan jugak sedap weiiii!!๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Serbuk Mutiara Asli dan Tambahan EXTRA BAHAN YG GILER POWER ; Asthaxantin & Gluta yang pastinya akan membuatkan korang lebih cantik, lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Dapatkan segera QM TRIPLE TURBO jika Korang nk tampil cantik berseri dan semakin cerah!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
KEMAM2 TERUS CANTIK.. http://www.wasap.my/60197155644 /Qmtt
Ade promosi menanti anda!! #queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajual#suplement#putih#gebugebas#jomjadicantik#jomjadibijak#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#bazarpaknilmurah#like4like#likeforfollow#queenofmutiara #kkm #qmoriginal #queenmutiaraoriginal #queenmutiarahq #queenmutiaraofficial #qmtt #qmttoriginal #qmtripleturbo #qmturbo #agentwanted #stokiswanted

QueenofmutiaraAJ (@queenmutiara_official)

๐Ÿ‘‘QUEEN OF MUTIARA๐Ÿ‘‘

QM Triple Turbo with glitters packaging!! ๐Ÿ˜
Lebih power!! 3 Kali Ganda lebih power!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Kesan 3 kali lebih cepat dan pastinya mampu milik dan jugak sedap weiiii!!๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Serbuk Mutiara Asli dan Tambahan EXTRA BAHAN YG GILER POWER ; Asthaxantin & Gluta yang pastinya akan membuatkan korang lebih cantik, lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Dapatkan segera QM TRIPLE TURBO jika Korang nk tampil cantik berseri dan semakin cerah!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
KEMAM2 TERUS CANTIK.. http://www.wasap.my/60197155644 /Qmtt
Ade promosi menanti anda!! #queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajual#suplement#putih#gebugebas#jomjadicantik#jomjadibijak#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#bazarpaknilmurah#like4like#likeforfollow#queenofmutiara #kkm #qmoriginal #queenmutiaraoriginal #queenmutiarahq #queenmutiaraofficial #qmtt #qmttoriginal #qmtripleturbo #qmturbo #agentwanted #stokiswanted

QueenofmutiaraAJ (@queenmutiara_official)

๐Ÿ‘‘QUEEN OF MUTIARA๐Ÿ‘‘

QM Triple Turbo with glitters packaging!! ๐Ÿ˜
Lebih power!! 3 Kali Ganda lebih power!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Kesan 3 kali lebih cepat dan pastinya mampu milik dan jugak sedap weiiii!!๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Serbuk Mutiara Asli dan Tambahan EXTRA BAHAN YG GILER POWER ; Asthaxantin & Gluta yang pastinya akan membuatkan korang lebih cantik, lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Dapatkan segera QM TRIPLE TURBO jika Korang nk tampil cantik berseri dan semakin cerah!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
KEMAM2 TERUS CANTIK.. http://www.wasap.my/60197155644 /Qmtt
Ade promosi menanti anda!! #queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajual#suplement#putih#gebugebas#jomjadicantik#jomjadibijak#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#bazarpaknilmurah#like4like#likeforfollow#queenofmutiara #kkm #qmoriginal #queenmutiaraoriginal #queenmutiarahq #queenmutiaraofficial #qmtt #qmttoriginal #qmtripleturbo #qmturbo #agentwanted #stokiswanted

QueenofmutiaraAJ (@queenmutiara_official)

๐Ÿ‘‘QUEEN OF MUTIARA๐Ÿ‘‘

QM Triple Turbo with glitters packaging!! ๐Ÿ˜
Lebih power!! 3 Kali Ganda lebih power!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Kesan 3 kali lebih cepat dan pastinya mampu milik dan jugak sedap weiiii!!๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Serbuk Mutiara Asli dan Tambahan EXTRA BAHAN YG GILER POWER ; Asthaxantin & Gluta yang pastinya akan membuatkan korang lebih cantik, lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Dapatkan segera QM TRIPLE TURBO jika Korang nk tampil cantik berseri dan semakin cerah!! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
KEMAM2 TERUS CANTIK.. http://www.wasap.my/60197155644 /Qmtt
Ade promosi menanti anda!! #queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #sayajual#suplement#putih#gebugebas#jomjadicantik#jomjadibijak#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#bazarpaknilmurah#like4like#likeforfollow#queenofmutiara #kkm #qmoriginal #queenmutiaraoriginal #queenmutiarahq #queenmutiaraofficial #qmtt #qmttoriginal #qmtripleturbo #qmturbo #agentwanted #stokiswanted

BEAUTY N SHINE WITH QM (@queenofmutiara_on9)

๐Ÿ†™ *KAPSUL BERHANTU* !!! ๐Ÿ‘ป ๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Makan beberapa biji je terus nak terbang !!
๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Mana tak nya, kulit berubah warna ๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Dulu gelap sekarang cerah
๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Lepas cerah jadi gebu
๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Dah gebu maintain awet muda ๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Iskkkkkkk......... putih mata la tengok makin ramai orang putih2 gebu gitue..... ๐Ÿ‘ป ๐Ÿ†— Haaa apa lagi nak join jadi snow white tak ?

Wssap cik sue skrg โค๏ธ0196430652โค๏ธ ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ’จ Seluruh Malaysia.

#FenomenaBerantu
#FenomenaPutihGebu
#queenofmutiaraoriginal #queenofmutiara #queenmutiara #queenmutiaraon9

Alia Adriana (@perlashine_tanahmerah)

Kenapa pilih Perlashine? .
.
.
โ–  Kesan yang cepat kerana serbuk mutiara Perlashine sangat halus, lebih mudah dihadam dan mudah diserap oleh badan. .
.
โ–  Fokus utama Perlashine yang diketengahkan adalah sebagai whitening booster iaitu untuk mencerahkan kulit. .
.
โ–  Mutiara yang digunakan adalah yang bergred tinggi dari tasik laut dalam yang bebas pencemaran.
.
.
โ–  Satu-satunya suplemen berasaskan serbuk mutiara yang mendapat penganugerahan Sijil Halal dan juga diluluskan olehย Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no kelulusan MAL16040026TCย dan Rujukan JAKIM/(S)/(22.0)/492/2/1045-11/2010.
.
.
โ–  Serbuk mutiara boleh membantu menjana semula kolagen, sekali gus mencerahkan warna kulit dan menjadikan kulit lebih muda.
.
.
โ–  Kajian juga menunjukkan bahawa serbuk mutiara boleh mempercepatkan penyembuhan pelbagai penyakit kulit seperti kemerahan, ruam, luka dan terbakar.
.
HEBATNYA PERLASHINE :
.
โœ”๏ธKesan yang sangat hebat!
โœ”๏ธHanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
โœ”๏ธSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
โœ”๏ธSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
โ˜†Ada Sijil HALAL Jakim
โ˜†LULUS KKM MAL16040026TC
.
Dapatkan sekarang dengan harga PROMO mampu milik.
.
HARGA ASAL : RM140
HARGA PROMO : RM120
Postage: RM8 SM / RM11 SS
.
Dan FREE GIFT :
*sabun mutiara .
Sebiji dah melepak.. 2biji lagilah melepak-lepak !!.
.
INGAT PERLASHINE INGAT 017-9865250
.
. .ย 
#Lelakicantikย #perlashinekapsulmutiara#dsiempireย #bukansupplementkilo#perlashinepromosiย #perlashine#serbukmutiaraasliย #perlashinemalaysia#perlashinehqย #dropshipmalaysia#dropshipperlashineย #perlashineoriginalย #mutiara#sayajualonlineย #serbukmutiara#serbukmutiaraperlashineย #kapsulmutiara#kapsulmutiaraasliย #kapsulmutiaraoriginal#mutiaraasliย ย #perlaking#perlakingbaruย #perlakingoriginal#boosterwhiteningย #queenmutiara#janganmengata

Alia Adriana (@perlashine_tanahmerah)

Kenapa pilih Perlashine? .
.
.
โ–  Kesan yang cepat kerana serbuk mutiara Perlashine sangat halus, lebih mudah dihadam dan mudah diserap oleh badan. .
.
โ–  Fokus utama Perlashine yang diketengahkan adalah sebagai whitening booster iaitu untuk mencerahkan kulit. .
.
โ–  Mutiara yang digunakan adalah yang bergred tinggi dari tasik laut dalam yang bebas pencemaran.
.
.
โ–  Satu-satunya suplemen berasaskan serbuk mutiara yang mendapat penganugerahan Sijil Halal dan juga diluluskan olehย Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no kelulusan MAL16040026TCย dan Rujukan JAKIM/(S)/(22.0)/492/2/1045-11/2010.
.
.
โ–  Serbuk mutiara boleh membantu menjana semula kolagen, sekali gus mencerahkan warna kulit dan menjadikan kulit lebih muda.
.
.
โ–  Kajian juga menunjukkan bahawa serbuk mutiara boleh mempercepatkan penyembuhan pelbagai penyakit kulit seperti kemerahan, ruam, luka dan terbakar.
.
HEBATNYA PERLASHINE :
.
โœ”๏ธKesan yang sangat hebat!
โœ”๏ธHanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
โœ”๏ธSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
โœ”๏ธSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
โ˜†Ada Sijil HALAL Jakim
โ˜†LULUS KKM MAL16040026TC
.
Dapatkan sekarang dengan harga PROMO mampu milik.
.
HARGA ASAL : RM140
HARGA PROMO : RM120
Postage: RM8 SM / RM11 SS
.
Dan FREE GIFT :
*sabun mutiara .
Sebiji dah melepak.. 2biji lagilah melepak-lepak !!.
.
INGAT PERLASHINE INGAT 017-9865250
.
. .ย 
#Lelakicantikย #perlashinekapsulmutiara#dsiempireย #bukansupplementkilo#perlashinepromosiย #perlashine#serbukmutiaraasliย #perlashinemalaysia#perlashinehqย #dropshipmalaysia#dropshipperlashineย #perlashineoriginalย #mutiara#sayajualonlineย #serbukmutiara#serbukmutiaraperlashineย #kapsulmutiara#kapsulmutiaraasliย #kapsulmutiaraoriginal#mutiaraasliย ย #perlaking#perlakingbaruย #perlakingoriginal#boosterwhiteningย #queenmutiara#janganmengata

Alia Adriana (@perlashine_tanahmerah)

Kenapa pilih Perlashine? .
.
.
โ–  Kesan yang cepat kerana serbuk mutiara Perlashine sangat halus, lebih mudah dihadam dan mudah diserap oleh badan. .
.
โ–  Fokus utama Perlashine yang diketengahkan adalah sebagai whitening booster iaitu untuk mencerahkan kulit. .
.
โ–  Mutiara yang digunakan adalah yang bergred tinggi dari tasik laut dalam yang bebas pencemaran.
.
.
โ–  Satu-satunya suplemen berasaskan serbuk mutiara yang mendapat penganugerahan Sijil Halal dan juga diluluskan olehย Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no kelulusan MAL16040026TCย dan Rujukan JAKIM/(S)/(22.0)/492/2/1045-11/2010.
.
.
โ–  Serbuk mutiara boleh membantu menjana semula kolagen, sekali gus mencerahkan warna kulit dan menjadikan kulit lebih muda.
.
.
โ–  Kajian juga menunjukkan bahawa serbuk mutiara boleh mempercepatkan penyembuhan pelbagai penyakit kulit seperti kemerahan, ruam, luka dan terbakar.
.
HEBATNYA PERLASHINE :
.
โœ”๏ธKesan yang sangat hebat!
โœ”๏ธHanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
โœ”๏ธSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
โœ”๏ธSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
โ˜†Ada Sijil HALAL Jakim
โ˜†LULUS KKM MAL16040026TC
.
Dapatkan sekarang dengan harga PROMO mampu milik.
.
HARGA ASAL : RM140
HARGA PROMO : RM120
Postage: RM8 SM / RM11 SS
.
Dan FREE GIFT :
*sabun mutiara .
Sebiji dah melepak.. 2biji lagilah melepak-lepak !!.
.
INGAT PERLASHINE INGAT 017-9865250
.
. .ย 
#Lelakicantikย #perlashinekapsulmutiara#dsiempireย #bukansupplementkilo#perlashinepromosiย #perlashine#serbukmutiaraasliย #perlashinemalaysia#perlashinehqย #dropshipmalaysia#dropshipperlashineย #perlashineoriginalย #mutiara#sayajualonlineย #serbukmutiara#serbukmutiaraperlashineย #kapsulmutiara#kapsulmutiaraasliย #kapsulmutiaraoriginal#mutiaraasliย ย #perlaking#perlakingbaruย #perlakingoriginal#boosterwhiteningย #queenmutiara#janganmengata

Alia Adriana (@perlashine_tanahmerah)

Kenapa pilih Perlashine? .
.
.
โ–  Kesan yang cepat kerana serbuk mutiara Perlashine sangat halus, lebih mudah dihadam dan mudah diserap oleh badan. .
.
โ–  Fokus utama Perlashine yang diketengahkan adalah sebagai whitening booster iaitu untuk mencerahkan kulit. .
.
โ–  Mutiara yang digunakan adalah yang bergred tinggi dari tasik laut dalam yang bebas pencemaran.
.
.
โ–  Satu-satunya suplemen berasaskan serbuk mutiara yang mendapat penganugerahan Sijil Halal dan juga diluluskan olehย Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no kelulusan MAL16040026TCย dan Rujukan JAKIM/(S)/(22.0)/492/2/1045-11/2010.
.
.
โ–  Serbuk mutiara boleh membantu menjana semula kolagen, sekali gus mencerahkan warna kulit dan menjadikan kulit lebih muda.
.
.
โ–  Kajian juga menunjukkan bahawa serbuk mutiara boleh mempercepatkan penyembuhan pelbagai penyakit kulit seperti kemerahan, ruam, luka dan terbakar.
.
HEBATNYA PERLASHINE :
.
โœ”๏ธKesan yang sangat hebat!
โœ”๏ธHanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
โœ”๏ธSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
โœ”๏ธSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
โ˜†Ada Sijil HALAL Jakim
โ˜†LULUS KKM MAL16040026TC
.
Dapatkan sekarang dengan harga PROMO mampu milik.
.
HARGA ASAL : RM140
HARGA PROMO : RM120
Postage: RM8 SM / RM11 SS
.
Dan FREE GIFT :
*sabun mutiara .
Sebiji dah melepak.. 2biji lagilah melepak-lepak !!.
.
INGAT PERLASHINE INGAT 017-9865250
.
. .ย 
#Lelakicantikย #perlashinekapsulmutiara#dsiempireย #bukansupplementkilo#perlashinepromosiย #perlashine#serbukmutiaraasliย #perlashinemalaysia#perlashinehqย #dropshipmalaysia#dropshipperlashineย #perlashineoriginalย #mutiara#sayajualonlineย #serbukmutiara#serbukmutiaraperlashineย #kapsulmutiara#kapsulmutiaraasliย #kapsulmutiaraoriginal#mutiaraasliย ย #perlaking#perlakingbaruย #perlakingoriginal#boosterwhiteningย #queenmutiara#janganmengata

QUEEN OF MUTIARA ORIGINAL (@qm_kota_tinggi)

Dgn pengambilan 2 botol QM sahaja. Anda Mampu memiliki kulit selembut bayi.

Hanya minum AIR MASAK sekurang2nye 3liter sehari.
Elak kn sebarang jenis caffein spt kopi,teh,milo
Konsisten. Lihat sendiri hasil yang bakal anda miliki. QM memang terbaikkk.

Offer! Offer! Offer for today only!! 3botol RM140 sahaja

WHATSAPP :-
0146132302
0146132302
0146132302

#qmkotatinggi #queenofmutiara #queenmutiara #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #queenofmutiara
#keranamuakujelita
#queenofmutiaramalaysia

BEAUTY N SHINE WITH QM (@queenofmutiara_on9)

๐Ÿ†™ *KAPSUL BERHANTU* !!! ๐Ÿ‘ป ๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Makan beberapa biji je terus nak terbang !!
๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Mana tak nya, kulit berubah warna ๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Dulu gelap sekarang cerah
๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Lepas cerah jadi gebu
๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Dah gebu maintain awet muda ๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Iskkkkkkk......... putih mata la tengok makin ramai orang putih2 gebu gitue..... ๐Ÿ‘ป ๐Ÿ†— Haaa apa lagi nak join jadi snow white tak ?

Wssap cik sue skrg โค๏ธ0196430652โค๏ธ ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ’จ Seluruh Malaysia.

#FenomenaBerantu
#FenomenaPutihGebu
#queenofmutiaraoriginal #queenofmutiara #queenmutiara #queenmutiaraon9

BEAUTY N SHINE WITH QM (@queenofmutiara_on9)

๐Ÿ†™ *KAPSUL BERHANTU* !!! ๐Ÿ‘ป ๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Makan beberapa biji je terus nak terbang !!
๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Mana tak nya, kulit berubah warna ๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Dulu gelap sekarang cerah
๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Lepas cerah jadi gebu
๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Dah gebu maintain awet muda ๐Ÿ‘ป โžก๏ธ Iskkkkkkk......... putih mata la tengok makin ramai orang putih2 gebu gitue..... ๐Ÿ‘ป ๐Ÿ†— Haaa apa lagi nak join jadi snow white tak ?

Wssap cik sue skrg โค๏ธ0196430652โค๏ธ ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ’จ Seluruh Malaysia.

#FenomenaBerantu
#FenomenaPutihGebu
#queenofmutiaraoriginal #queenofmutiara #queenmutiara #queenmutiaraon9

PRODUK KECANTIKAN 100% ORI (@syira_beauty_shop2)

โ˜๐Ÿป PRODUK 100% ORIGINAL
.
Khasiat Queen of Mutiara Triple Turbo:
.
๐ŸŒน Mencegah penuaan kulit
๐ŸŒน Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
๐ŸŒน Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
๐ŸŒน Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
๐ŸŒน Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
๐ŸŒน Menyahtoksikkan sistem badan
๐ŸŒน Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
๐ŸŒน Menenangkan minda & meringankan tekanan
๐ŸŒน Memberi tenaga / merangsang Qi badan
๐ŸŒน Mengatur semula metabolisme badan
๐ŸŒน Mengurangkan kegelisahan
๐ŸŒน Menenangkan hati
๐ŸŒน Merawat sakit kerongkong
๐ŸŒน Mengurangkan demam
๐ŸŒน Energize the body / stimulate the bodyโ€™s energy ( Qi )
๐ŸŒน Membetulkan sistem saraf
๐ŸŒน Memperbaiki penglihatan
๐ŸŒน Merawat insomnia
๐ŸŒน Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
๐ŸŒน Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
๐ŸŒน Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
๐ŸŒน Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi
๐ŸŒน Sesuai di ambil oleh Lelaki dan Perempuan
.
.
๐Ÿ˜Š WHATSAPP: 0199429061
๐Ÿ˜Š HARGA TERMASUK POS
.
.
#queenmutiaratripleturbo #queenofmutiaratripleturbo #queenmutiaraoriginal #queenmutiara #queenmutiaramurah

VENDOR BOUTIQUE BANDAR KUANTAN (@promessa_boutique)

๐ŸŒธ QUEEN PEARL HAND & BODY LOTION QM RM49.90 ๐ŸŒธ
.
#queenmutiara
#testimoniterbaik
#belumcubabelumtahu
#kulitcantikgebu
.
โค๏ธBOUTIQUE OPEN MONDAY - SATURDAYโค๏ธ โฐFrom 11a.m - 9p.m
----------------------LOKASI --------------------------
La Promessa Vendor Boutique & Cafe (Ground floor)
No.141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur
-------------------------------------------------------------
*Deret kedai sebelah giomall
*butik bersebelahan secret recipe & klinik gigi Dr.Ling
------------------------------------------------------------
#butikcafe
#butikcafekuantan #vendorboutique
#vendorbutik #vendorbutikkuantan #vendorboutiquekuantan #callingforvendor #vendorwanted #vendorwantedkuantan #utckuantan #siscuba #kosmetikmurah #vendorboutiquekl #foodvendor #kuantantv #carbootsalekuantan #bazaaronline
.
#lokasibutiklapromessa
.
๐Ÿ“ฃVENDOR OPEN DECEMBER 2017! .
Online SHOPPING /BOOKING VENDOR Kindly Whatsapp : 019-5781704 - ADMIN

VENDOR BOUTIQUE BANDAR KUANTAN (@promessa_boutique)

๐ŸŒธ DAMMEDD FLAWLESS QM RM55 ๐ŸŒธ
.
#queenmutiara
#testimoniterbaik
#belumcubabelumtahu
#kulitcantikgebu
.
โค๏ธBOUTIQUE OPEN MONDAY - SATURDAYโค๏ธ โฐFrom 11a.m - 9p.m
----------------------LOKASI --------------------------
La Promessa Vendor Boutique & Cafe (Ground floor)
No.141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur
-------------------------------------------------------------
*Deret kedai sebelah giomall
*butik bersebelahan secret recipe & klinik gigi Dr.Ling
------------------------------------------------------------
#butikcafe
#butikcafekuantan #vendorboutique
#vendorbutik #vendorbutikkuantan #vendorboutiquekuantan #callingforvendor #vendorwanted #vendorwantedkuantan #utckuantan #siscuba #kosmetikmurah #vendorboutiquekl #foodvendor #kuantantv #carbootsalekuantan #bazaaronline
.
#lokasibutiklapromessa
.
๐Ÿ“ฃVENDOR OPEN DECEMBER 2017! .
Online SHOPPING /BOOKING VENDOR Kindly Whatsapp : 019-5781704 - ADMIN

VENDOR BOUTIQUE BANDAR KUANTAN (@promessa_boutique)

๐ŸŒธ VIRAL GLOW SKIN QM RM69๐ŸŒธ
.
#queenmutiara
#testimoniterbaik
#belumcubabelumtahu
#kulitcantikgebu
.
โค๏ธBOUTIQUE OPEN MONDAY - SATURDAYโค๏ธ โฐFrom 11a.m - 9p.m
----------------------LOKASI --------------------------
La Promessa Vendor Boutique & Cafe (Ground floor)
No.141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur
-------------------------------------------------------------
*Deret kedai sebelah giomall
*butik bersebelahan secret recipe & klinik gigi Dr.Ling
------------------------------------------------------------
#butikcafe
#butikcafekuantan #vendorboutique
#vendorbutik #vendorbutikkuantan #vendorboutiquekuantan #callingforvendor #vendorwanted #vendorwantedkuantan #utckuantan #siscuba #kosmetikmurah #vendorboutiquekl #foodvendor #kuantantv #carbootsalekuantan #bazaaronline
.
#lokasibutiklapromessa
.
๐Ÿ“ฃVENDOR OPEN DECEMBER 2017! .
Online SHOPPING /BOOKING VENDOR Kindly Whatsapp : 019-5781704 - ADMIN

SAFIEY ILIAS | PERLASHINE HQ (@perlashine_kelantan_roseazmera)

โœ”๏ธputih! โœ”๏ธpinkis! โœ”๏ธGebu! โœ”๏ธGlowing!
.
๐Ÿ‘‰ Bebas kimia
๐Ÿ‘‰ Halal JAKIM
๐Ÿ‘‰ Lulus MAL KKM
๐Ÿ‘‰ Tiada kesan sampingan โŒ .

KESAN #PERLASINE!!!
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ˜†
๐Ÿ’‹ Perubahan tona kulit sehingga 5ร— lebih putih.
๐Ÿ’‹ Lebih gebu, lembap & TEGANG!!!
๐Ÿ’‹ Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
๐Ÿ’‹ Menghilangkan parut 5ร— lebih cepat.
๐Ÿ’‹ Menhecutkan jerawat.
๐Ÿ’‹ Menyingkirkan toksin dalam badan.
๐Ÿ’‹ Memberikan tenaga.
๐Ÿ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag.
.
Nak cerah, nak gebu, nak awet muda, jom Perlashine!
.
Dengan setiap pembelian sekotak Perlashine Kapsul Mutiara 30 biji, anda akan mendapat FREE GIFT sabun babies glow ekstrak serbuk mutiara yang bernilai RM40 seunit
.
โœ”๏ธKesan yang sangat hebat!
โœ”๏ธHanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
โœ”๏ธSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
โœ”๏ธSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
\"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!\"
.
PROMOSI BERGANDA PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!
.
1 KOTAK PERLASHINE:
+ PROMOSI HARGA RM120 (JIMAT RM20โ€ผ๏ธ)
+ PROMOSI FREEGIFT SABUN MUTIARA
.
Pos : RM8 SM / RM10 SS
.
INGAT PERLASHINE INGAT http://www.wasap.my/601116853302
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #perlakingRaspColly #perlaking #perlakingbaru #perlakingoriginal #boosterwhitening #queenmutiara

QueenofmutiaraAJ (@queenmutiara_official)

QM Kapsul IBU SEGALA KEBAIKKAN!! Bukan utk putih jewww..
Tapi utk merawat segala macam mslh dalaman wanita.
Ada testimony akak, yg xpernah turun haid 3 tahun ambik qm kapsul 7 hari, haid dtg mencurah2.. berbau dan berketul2 daging!

Ada yg piyed non stop setahun.. ambik qm kapsul. 3 hari terus kering!

Ada yg piyed on off. Ambik qm kapsul terus teratur dan kembali normal.

Ada yg alami eczema satu badan, ambik qm kapsul kulit pulih dengan pantas.

Ada yg kulit jerawat teruk bertahun tahun xpndai kurang, ambik qm kapsul jerawat kecut dan kering kembali pulih.

Ada yg kulit gelap azali, ambik qm kapsul kembali cerah sedap mata memandang!

Ada yg demam ambik qm kapsul, panas turun dgn pantas.

Anak demam campak sapu serbuk mutiara dibancuh dgn air, campak kering dan pulih dgn cepat.

Anak demam panas mandikan dgn sebuk kapsul mutiara, panas turun dgn pantas.. QM KAPSUL NI BUKAN UTK CANTIK SEMATA-MATA
TAPI 1001 KHADIATNYA UTK MANFAAT KESIHATAN SEHARIAN!!! Siapa tak try, tak mengapa. Tapi jgn mengata!๐Ÿ˜‡ Jom yg nak whatsapp lelaju 0197155644
1 RM55
2 RM110 free postage
3 RM150 ; FREE POSTAGE FREE GIFT #queenofmutiaraoriginal #queenofmutiara #queenmutiara #queenmutiarahq #queenmutiaraofficial #trustedsaller #originalproduct
More...