(@qm_mutiarashop)

Power betul la losyen queen pearl ni ! Tak sampai sebotol dah putih .. Guys ni tangan saya sendiri . Bukan orang lain yee .. Saya punya πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ 018 358 92 11

FUNGSI UTAMA QUEEN PEARL HAND & BODY LOTION: *MENCERAHKAN KULIT
*MELEMBAPKAN KULIT
*MERAWAT KULIT KERING *MERAWAT KULIT BERSISIK
*KULIT LEBIH SIHAT DAN BERMAYA
*MELINDUNGI DARI SINARAN UVA & UVB
*MELINDUNGI KULIT DARI PERSEKITARAN YANG
MENYEBABKAN KULIT KUSAM
*MEMULIHKAN KULIT SERTA MEMUDARKAN PARUT2 LAMA

Harga ?? Meh pm
#queenmutiara #borongproduk #produklaku
#cantik #lotion #putih #kurus #detox
#serbukmutiara #produkmurah
#queenofmutiara
#krimmalamdansiang
#cny #feedbackqm #terlajak laris
#agentqmselangor #agentsahqueenmutiara #qmloverr #flawless #produkberjaya

Pasha Amira (@pasha_amira)

πŸ”‰TESTIMONI......TESTIMONI PANASSSSS!!!!!!!! PANAS PANAS LG!!!! COSTUMER TERKEJUT 😨!!!!!!! Baru makan 4 biji kulit dh CERAH..😍😍 Siap REPEAT ORDER lagi nk cerah gebu satu badan...πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ CUST HAKAK CONSUME 4BJI QM DA NMPAK PERUBAHAN YG KETARA...UUOOLLSS X NK KE...X KN NK TGOK JE ORG LAIN JDI PUTIH... PM NOW!!!!!!
0177074241

#QUEENMUTIARA

Mis Lee PunzeLx (@punzelx)

Alhamdulillah rezeki dtg... QUEEN OF MUTIARA.. Putih satu badan seawal 7 hari.. Siapa nak putih gebu melepak?? pm sy k.. .
Klau nak jdi dropship atau agent boleh trus pm sy βž‘οΈπŸ“±0146676284
βž‘οΈπŸ“±0146676284
βž‘οΈπŸ“±0146676284

#queenmutiara
#keranamuAkuJelita
#trustedSeller
#stokissahQueenMutiara

POLISHFACE RM35 (@neelofa_beautyhq)

Pil whitening : anda pilih ikut bajet anda
Akak jual yg terbaik sahaja 🎈
πŸ‘‰lulus kkm & ada gmp πŸ‘πŸ‘
.
Gluta pancea
1. Mencerahkan dan meratakan warna kulit
2. Meningkatkan daya tahan tubuh dan stamina sehingga wajah kelihatan lebih lembut
3. Memudarkan bekas2 hitam, jerawat, parut
4. L-glutathione,ALA,collagen, Grape seed, .
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
NN PEARL CAPSULE πŸ’•Bertindak mencerah dengan pantas.
πŸ’•Memberikan tenaga didalam badan.
πŸ’• meningkatkan keanjalan kulit.
πŸ’•Memudarkan jeragat.
πŸ’•Mengecutkan jerawar serta merta.
πŸ’•Menambahkan susu ibu.
πŸ’•Mengurangkan masalah resdung

KHASIAT MUTIARA QM πŸ’Ž
Melembut dan mencerahkan kulit
πŸ’Ž Mempercepatkan pertumbuhan kulit baru
πŸ’Ž Menggalakkan penghasilan kolagen
πŸ’Ž Menyembuhkan jerawat
πŸ’Ž Mencegah penuaan kulit
πŸ’Ž Mengurangkan garis halus dan kedutan
πŸ’Ž Memperbaiki kulit rosak akibat pancaran matahari
πŸ’Ž Mengatasi masalah pigmentasi dan tona kulit tidak sekata
πŸ’Ž Mengecilkan liang roma
πŸ’Ž Meningkatkan keanjalan
.
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
πŸ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
πŸ’œPutih sepantas injection .
πŸ’œTidak Ada kesan sampingan .
πŸ’œDigalakan Untuk Ibu menyusu bayi
πŸ’œMenghapuskan toksin dlm badan
πŸ’œMenaikan seri rona merah pada Kulit .
πŸ’œMengecutkan jerawat .
πŸ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
πŸ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
Mana satu pilihan anda ???
Dm/whatsapp : 0145128174
Dm/whatsapp : 0145128174
.
#sayajual #murah #igseller #sayajualmurah #produkkecantikan #onlineshop #igshop #igshopmalaysia #igbiz #instashop #igbizmalaysia #instamalaysia #visitmyig #bazaarpaknil #satinskinzpremium #secretskinwhitekawaiicollagen #bvrc #bvrcollagen #bvrscrub #igmalaysia #ibuputihcollagendrink #shhazboosterwhitening #boosterwhitening #queenmutiara #qmmurah
#nnpc #nnpcmurah #babiesblink5in1 #glutapancea

POLISHFACE RM35 (@neelofa_beautyhq)

Rugi kalau tak amal Qm awal2 . kesan superb ! boleh pakai dimuka utk dibuat mask . jerawat kecuttttt , kulit licin putih . .
Ni bukan muka je , seluruh tubuh putih tau . lama2 muka jadi pinkish semula jadi . Memang superbbbb .
Nak harga jimat ??
Whatsapp : 0145128174
free postage akak bagi .
#queenmutiara #qm #qmmurah

Naimah_QM** (@naimah.yusoff)

JT10019
#KERANAMUAKUJELITA
====================================
Terkejut !! KULIT MENJADI CERAH DENGAN KETARA..!!
====================================
Tak perlu cari supplement yg lain !! PRODUK NI DAH terbukti #BERKESAN & #TERBAIK !!! Tak sampai 7 HARI dah berkesan !!
.
HARGA MAMPU MILIK..... HANYA AMBIL SEBIJI PAGI SEBELUM SARAPAN BERSAMA AIR PUTIH@ SUSU.. Tak sampai 7 HARI DAH NAMPAK KESAN !
Cerahhhh gebu hoiii !!! PInkish and putih satu badan!!!!
HANYE MENGGUNAKAN:
β€’Pearl powder 100%
________________________________
APA KATA MEREKA YG PENGGUNA KAPSUL MUTIARA....
LIHAT DI KOMEN...
________________________________________
Kapsul mutiara"BUKAN MUKA SAJE PUTIH SATU BADAN PUTIH"
________________________________________
βœ… Mencerahkan kulit dri dalaman
βœ… Mengurangkan hormon jerawat βœ… Melembabkan kulit βœ… Memudarkan parut βœ… Menutup liang pori βœ… Mengurangkan kulit yg berminyak
βœ… Mengurangkan pigmentasi
βœ… Menegangkan kulit , awet muda.
βœ… Memutihkan kulit seluruh badan dan wajah
.
KENAPA PERLU TUNGGU LAGI ?
Ramai yg da mencuba anda bila lg
Wassup 017-7464770
#kucantik
#queenmutiara
#jomcun
#jelita
#sepang #nilai #pontian #johor
#JUTAWANTUAHteamjelitawangorgeous

Suzana Nana (@suzana_1437)

Ehh...dah lama kan cik kiah xbuka kedai... ok hr ni cik kiah nak cerita pasal detox ngan QM πŸ‘€ 🌸Cust salu tanya knp perlu detox? saya nk beli qm jer, nk putih jerr. Jadi kat sini cikiah nk share segala kebaikan yg ada dalam Qm.. 🌸Botol pertama - untuk proses detox, pembuangan toksin dlm bdn 🌸Botol Kedua- untuk proses putih 🌸Botol Ketiga- Proses putih gebu seluruh badan

Klau ikut saranan dr hakak2 QM ni konfirm result terbaikk πŸ‘πŸ‘πŸ‘.. insha Allah

kalau nk lgi cpt. Amik Detox 10 sachet. Baru stat QM 2 botol.. insha Allah putih gebu gebasssπŸ˜€πŸ‘πŸ» Yang penting kita kena detox dulu, detox kan cuci dalaman buang toksin dan bersihkan usus, bila dalaman kita dah bersih nati makan qm, qm akn cepat serap, dan cepatlah putih πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ•΅πŸ»β€β™€οΈ Pm whatsapp 0175860828

#queenmutiara
#keranamuakujelita

dropship_wanted (@kosmetik_murahshop)

Tak banyak punnn makan 2 botol jeeee flawlesssss gini... Dulu nk keluar tepek make up tebal2.... Lps 2 btl mukaaa flawlessssss 1 badan putihhh... Korunk nk macammm ahkak ni flawlessss nyeee.. Meh aii bantu ..... .
πŸ“²πŸ“² 01137437292

#QUEENMUTIARA
#queenmutiarahq
#queenmutiaraoriginal
#queenmutiaramurah
#queenmutiarajueaziz

dropship_wanted (@kosmetik_murahshop)

tu diaaa...putih sepoii gebu gebas dgn queen mutiara..😲😲 x hairan la stok licin ja sokmoπŸ˜…πŸ˜…..sambutan dia mcm goreng pisang panas uols.. RM55 FREE POSTAGE

whatsapp 01137437292

#QUEENMUTIARA
#queenmutiarahq
#queenmutiaraoriginal
#queenmutiaramurah
#queenmutiarajueaziz

NAK CANTIK WAJIB FOLLOW 😘 (@theegadisssss__)

Tudiaaa.. 😍😍😍
Sape cakap lelaki tak boleh consume BOOSTER WHITENING ??
.
Lelaki pun nak putih , nak hensem, nak jaga kulit kan ??
.
Tengok feedback cust lelaki ni haaa
.
Tak perlu keluarkan modal sampai ratus2 ringgit pun tau
.
Tak perlu nak buat injection pun
.
Consume BOOSTER WHITENING JE DAPAT KESAN MACAM NI . πŸ“±DM / WHATSAPP :- πŸ‘‰ +60179801184 / πŸ‘‰ +60176821196

#naturalserum #whiteningserum #flawlessserum #glowingserum #serumpemutih #serumpencerah #glowingserumdms360 #dms360 #dianz #dms360original #honeydewsoap #thaliacream #thaliaskincare #tatiskincareoriginal #jemaimaoriginal #perlakingoffer #profix #pallazomurah #gshockmalaysia #perlakingmurahoriginal #belleza #auralens #queenmutiara #queenofmutiara #boosterwhitening #cod #codshahalam #saccmallshahalam #seksyen7shahalamselangor

AGEN DROPSHIP MURAH (@queenmutiara_freegift)

Agen dropship wanted!!
Free coaching, ade group, testimoni banyak & paling senang , mudah nak jual dan untung pun banyak sebab barang tengah hot!!!
Wasap 0123095530

Harga pasaran
Queen mutiara
RM55 exc pos

Nak tau apa rahsia Jue aziz putih gebu cam snow white?? Consume queen mutiara je sebulan confirm putih gebu

Kesan seakan cucuk vit c dan collagen

Tak yah nak cucuk2 kan😁

Wasap 012 3095530
Atau 0193980740

#perlaking #perlakingmurah #pureslim7d #befitbyfazz #tatiskincare #glowglowing #kdollskincare #kdoll #queenmutiara #queenmutiaramurah #tatiskincare #glutacapsblister

AGEN DROPSHIP MURAH (@queenmutiara_freegift)

Agen dropship wanted!!
Free coaching, ade group, testimoni banyak & paling senang , mudah nak jual dan untung pun banyak sebab barang tengah hot!!!
Wasap 0123095530

Harga pasaran
Queen mutiara
RM55 exc pos

Nak tau apa rahsia Jue aziz putih gebu cam snow white?? Consume queen mutiara je sebulan confirm putih gebu

Kesan seakan cucuk vit c dan collagen

Tak yah nak cucuk2 kan😁

Wasap 012 3095530
Atau 0193980740

#perlaking #perlakingmurah #pureslim7d #befitbyfazz #tatiskincare #glowglowing #kdollskincare #kdoll #queenmutiara #queenmutiaramurah #tatiskincare #glutacapsblister

AGEN DROPSHIP MURAH (@queenmutiara_freegift)

Agen dropship wanted!!
Free coaching, ade group, testimoni banyak & paling senang , mudah nak jual dan untung pun banyak sebab barang tengah hot!!!
Wasap 0123095530

Harga pasaran
Queen mutiara
RM55 exc pos

Nak tau apa rahsia Jue aziz putih gebu cam snow white?? Consume queen mutiara je sebulan confirm putih gebu

Kesan seakan cucuk vit c dan collagen

Tak yah nak cucuk2 kan😁

Wasap 012 3095530
Atau 0193980740

#perlaking #perlakingmurah #pureslim7d #befitbyfazz #tatiskincare #glowglowing #kdollskincare #kdoll #queenmutiara #queenmutiaramurah #tatiskincare #glutacapsblister

TERBUKTI BERKESAN !!! (@queenmutiara_sgbuloh)

Agen dropship wanted!!
Free coaching, ade group, testimoni banyak & paling senang , mudah nak jual dan untung pun banyak sebab barang tengah hot!!!
Wasap 0123095530

Harga pasaran
Queen mutiara
RM55 exc pos

Nak tau apa rahsia Jue aziz putih gebu cam snow white?? Consume queen mutiara je sebulan confirm putih gebu

Kesan seakan cucuk vit c dan collagen

Tak yah nak cucuk2 kan😁

Wasap 012 3095530
Atau 0193980740

#perlaking #perlakingmurah #pureslim7d #befitbyfazz #tatiskincare #glowglowing #kdollskincare #kdoll #queenmutiara #queenmutiaramurah #tatiskincare #glutacapsblister #queenmutiara

PEMBORONG KOSMETIK (@byyashoppe)

(QM)QUEEN OF MUTIARA MUTIARA
RM40
☘️ Mencegah penuaan kulit.
πŸ€ Membersihkan kulit dari kesan bintik akibat usia tua pada kulit.
πŸŽ„Mengurangkan kegelisahan.
☘️ Menenangkan hati.
🌱Merawat sakit kerongkong.
🌸 Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi ).
🌾 Membetulkan sistem saraf.
🌺 Memperbaiki penglihatan.
πŸ’ Merawat insomnia.
🌻 Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki.
🌹 Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman. Qm tidak mengandungi
- bahan pengawet.
- perasa tiruan.
- gula tambahan.
- pewarna.
YANG PENTING HALAL! Pantang larang semasa ambil QM
- Minuman berkafien.
- Minuman Berkabonat.
- Buah asam.
- Buah nanas. #
Ada sesetenggah orang ni akan dapat bonus lain.
- Miss v ketat
- Payu dara anjal
- Punggung yang pejal
- Ibu yang menyusu, susu badan bertambah meriah @ banyak
- Balik pulau akan putih juga.

#qm #queenofmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #queenofmutiaramurah

TERBUKTI BERKESAN !!! (@queenmutiara_sgbuloh)

Agen dropship wanted!!
Free coaching, ade group, testimoni banyak & paling senang , mudah nak jual dan untung pun banyak sebab barang tengah hot!!!
Wasap 0123095530

Harga pasaran
Queen mutiara
RM55 exc pos

Nak tau apa rahsia Jue aziz putih gebu cam snow white?? Consume queen mutiara je sebulan confirm putih gebu

Kesan seakan cucuk vit c dan collagen

Tak yah nak cucuk2 kan😁

Wasap 012 3095530
Atau 0193980740

#perlaking #perlakingmurah #pureslim7d #befitbyfazz #tatiskincare #glowglowing #kdollskincare #kdoll #queenmutiara #queenmutiaramurah #tatiskincare #glutacapsblister

TERBUKTI BERKESAN !!! (@queenmutiara_sgbuloh)

Agen dropship wanted!!
Free coaching, ade group, testimoni banyak & paling senang , mudah nak jual dan untung pun banyak sebab barang tengah hot!!!
Wasap 0123095530

Harga pasaran
Queen mutiara
RM55 exc pos

Nak tau apa rahsia Jue aziz putih gebu cam snow white?? Consume queen mutiara je sebulan confirm putih gebu

Kesan seakan cucuk vit c dan collagen

Tak yah nak cucuk2 kan😁

Wasap 012 3095530
Atau 0193980740

#perlaking #perlakingmurah #pureslim7d #befitbyfazz #tatiskincare #glowglowing #kdollskincare #kdoll #queenmutiara #queenmutiaramurah #tatiskincare #glutacapsblister

NARS|HUDA|MORPHE|KYLIE|KABUKI (@queen.of.mutiara_agent)

PROMOSI ! PROMOSI 😍
.
.
Hai Queen Mutiara Lovers 😍 Nak bagitaw sikit ni 😚 Kita ada buat Promosi cun melecun 😱 Khas untuk anda yang nak Putih melepak satu badan tuu 😘😱😍 Jangan lepaskan peluang ini 😱😱😱 !! Anda nak putih ? Jangan tunggu lagi 😳 Anda lambat consume QM 😒 Anda lambat laa nak jadi Putih 😱

Ramai yang dah berjaya 😱 Anda bila lagi 😱 !!! Cepat.cepat Whatsapp saya πŸ’’ di 01124300091 πŸ’¦

Nak info lebih lanjut 😱 dm/wassap je saya awakk 😘 Cepat ! Cepat ! Setiap detik itu berharga 😱

#queenmutiara #queenblack #qm #indahbunian #keranamukujelita #jeragathilang #jerawathilangcepat #putihgebu #kulithalus #gebugebas #awetmuda #malaysiaonlineshop #qmfeedback #freshfeedback

queenmutiarabeauty (@queenmutiarabeauty)

Yeahhh Produk2 Queen Mutiara yg meletop2 HOT nya skrg
.
10 bijik kapsul mutiara Untuk 2 minggu SAHAJA...1 biji 1 hari....nanti terlebih putih... Sampai nampak urat hijauuuuu..! Bukan muka je putih 1 Badan Putih
Flawless nyeeee muka die.... BERMINAT Whatsapp 012 3155968
Jomm berQM utk kulit halus mulus bak mutiara

#KapsulMutiara
#QueenMutiara

Nurul Najat (@adina_beautyshop)

πŸ’•
whatsapp #0175684168
whatsapp #0175694168
whatsapp #0175684168
.
QUEEN OF MUTIARA
πŸ’ΈRM55 + 8sm/12ss
.
Queen Of MutiaraΒ ialah sejenis kapsul yang dirumus khas dalam membantu tuan/puan cantik luaran dan dalaman juga kesihatan.
.
KELEBIHAN:
🎈Antikedutan dan awet muda.
🎈Menyembuhkan ruam dan ekzema .
🎈Mencerahkan kulit .
🎈Perlindungan matahari .
🎈Menggalakkan pertumbuhan kulit baru .
🎈Menghasilkan kolagen pemulihan, serta meratakan tona kulit .
🎈Jerawat kecut .
🎈Membuang ulser kulit, melasme dan jeragat serta bintik hitam .
🎈Mencantikkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, dan sihat secara semulajadi .
CARA PENGAMBILAN:
🌷Satu biji sehari sebelum makan.
🌷Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
🌷akhir sekali dah boleh makan untuk sarapan atau makan malam.
.
*Untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat:
🌷Buka kapsul tu,kemudian masuk serbuk mutiara ke dlm segelas air berisi 250 ml.
🌷Shake/kacau....baru minum ....sama jugak sebelum makan...biar dalam masa 10 minit baru teruskan untuk makan.
β˜‘οΈJangan lupa minum air masak banyak banyak tau

#queenmutiara
#Nad 0175684168
More...