Queen of mutiara (@myra_yazi)

Assalamualaikum selamat malam uolls.hai.. Saya myra dropship sah Queen of Mutiara daripada #team raihana.saya juga pengguna produk Qm iaitu πŸ‘‡ 🌸Queen black (Qb)
🌿Queen magic spray

Untuk dapatkan pelbagai produk QM.. Boleh la dapatkan daripada saya.produk qm daripada kami,semua ada kelulusan kkm,ada hologram qm yang sah original & no siri ya uolls.untuk order sila klik link wasap dibawah.

Www.wasap.my/60174912575

#queenofmutiara #queenmagicspray #queenblack #magicsprayviral2017 #sabunarangviral2017

MAKEUP BY BELLAZ (@kedaionlineberlauk_)

❀️
●
RM42
MAXXSLIM SLIM BOOSTER
οΏ½ KELEBIHAN MAXXSLIM SLIM BOOSTER:- 30 BIJI
βœ”οΈ MENGURUSKAN BADAN
βœ”οΈ MENINGKATKN KADAR METABOLISMA
βœ”οΈ MEMBAKAR KALORI BERLEBIHAN
βœ”οΈ MELAWASKAN SERTA MELANCARKAN PEMBUANGAN ANGIN
βœ”οΈ BERTINDAK MENGAWAL SELERA MAKAN
βœ”οΈ MEMBUANG LEMAK DLM USUS
βœ”οΈ MENGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK
βœ”οΈ MENGHALANG BADAN MENERIMA LEBIHAN LEMAK & KARBOHIDRAT
βœ”οΈ MEMBANTU SISTEM PENCERNAAN & BERFUNGSI DENGAN BAIK.
βœ”οΈ MENGATASI MASALAH SEMBELIT
βœ”οΈ MEMBUANG TOKSIN DI DALAM BADAN
βœ”οΈ MEMBUANG LEMAK JAHAT DI DALAM BADAN
οΏ½ TIDAK MENGAKIBATKAN KESAN SAMPINGAN SEPERTI :-
οΏ½ TIDAK MUAL
οΏ½ TIDAK PENING
βœ”οΈ TIDAK CIRIT BIRIT
βœ”οΈ TIDAK LOYA
οΏ½ TIDAK MASUK ANGIN
οΏ½ JANTUNG TIDAK BERDEBAR
οΏ½ TIDAK GANGGUAN TIDUR
οΏ½ TIDAK SUKAR TIDUR MALAM
οΏ½ TIDAK LESU
οΏ½ TIDAK ALAHAN (SEKIRANYA DIAMBIL MENGIKUT ATURAN)
οΏ½ KANDUNGAN MAXXSLIM SLIM BOOSTER :-
βœ”οΈ EXTRACT GREEN APPLE
βœ”οΈ EXTRACT LEMON
βœ”οΈ EXTRACT GINGER
βœ”οΈ EXTRACT GARCINIA CAMBOGIA
βœ”οΈ EXTRACT KOPI HIJAU
βœ”οΈ EXTRACT AFRICAN MANGO
βœ”οΈ EXTRACT SENNA
βœ”οΈ EXTRACT FLAXSEED
●
http://www.wasap.my/601151860687
●
#rosetyara #iflawless #yarramoisturizer #lemonex #okaya #dyxy #skkmmurah #maxxslim #dianz #lidaslimming #queenofmutiara #jamunenek #deejacosmetic #aurawhite #quputeh #jellybag #dexandra #makeupspray #perfumemurah #senoritamascara #kingofvitamin #caliph #terlajaklaris #makeupmurah #ootd #beevenomgold #instafamous #tular #viral #wanted

MAKEUP BY BELLAZ (@kedaionlineberlauk_)

❀️
●
Pernah dengar tentang khasiat sarang madu lebah asli?
🐝Tahukah anda Madu lebah asli antara 7 makanan terbaik dunia?
🐝Di dalam Al-Quran juga ada menyatakan tentang Khasiat madu lebah (asli)
🐝KELEBIHAN DAN KHASIAT SARANG MADU LEBAH ASLI
βœ”οΈBaik untuk melancarkan peredaran darah
βœ”οΈMengawal kandungan gula dalam badan
βœ”οΈAnti oksida
βœ”οΈMemerangi penyakit senang hinggap
βœ”οΈMerawat batuk
βœ”οΈBaik untuk sistem pencernaan
βœ”οΈMenjaga jantung dan pembuluh darah
βœ”οΈMerawat luka
βœ”οΈAnti stress
βœ”οΈMelembabkan kulit wajah
βœ”οΈ1001 khasiat
βœ”οΈProduk alam semulajadi
Jika anda berminat dan ingin cuba Sarang Madu Lebah Asli
●
http://www.wasap.my/601151860687
●
#rosetyara #iflawless #yarramoisturizer #lemonex #okaya #dyxy #skkmmurah #beautyblender #dianz #lidaslimming #queenofmutiara #jamunenek #deejacosmetic #aurawhite #quputeh #jellybag #dexandra #makeupspray #perfumemurah #senoritamascara #kingofvitamin #caliph #terlajaklaris #makeupmurah #ootd #beevenomgold #instafamous #tular #viral #wanted

MAKEUP BY BELLAZ (@kedaionlineberlauk_)

❀️
●
Apa itu QUEN OF MUTIARA(QM KAPSUL &QM TURBO) πŸ”₯ FUNGSI QM
πŸ’ŠAnti penuaan
πŸ’ŠMencerahkan wjh & keseluruhan bdn
πŸ’ŠMemudarkan jeragat
πŸ’ŠMenghilangkan parut dan jerawat
πŸ’ŠSebagai detox (membuang toksin)
πŸ’ŠMenenangkan minda dan meringankn tekanan
πŸ’ŠMemberi tenagaπŸ’ͺ
πŸ’ŠMengatur metabolisme bdn
πŸ’ŠMengurangkan kegelisahan
πŸ’ŠMerawat sakit tekak
πŸ’ŠMengurangkan demam
πŸ’ŠMembetulkan sistem saraf
πŸ’ŠMemperbaiki penglihatan
πŸ’ŠMerawat insomnia
πŸ’ŠMemperbaiki libido seksual lelaki
πŸ’ŠMeringankan kekejangan hasil dr angin dlm badan
πŸ’ŠBerkesan bg ketakutan keresahan dan palpitasi serta insomnia
πŸ’ŠMempercepatkan pembentukan tulang dan pertumbuhan bayi(ibu hamil 4-7 bln)
πŸ’ŠMemperbanyakkn susu bdn selepas bersalin
πŸ’ŠMengetatkn miss V
πŸ’ŠMenganjal, menegang & menggebukan payudara
πŸ’ŠIkhtiar hamil
πŸ’ŠMengeratkn hbgn suami isteri
πŸ’ŠSesuai utk lelaki & wanita pelbagai kaum
●
http://www.wasap.my/601151860687
●
#rosetyara #iflawless #yarramoisturizer #lemonex #okaya #dyxy #skkmmurah #beautyblender #dianz #lidaslimming #queenofmutiara #jamunenek #deejacosmetic #aurawhite #quputeh #jellybag #dexandra #makeupspray #perfumemurah #senoritamascara #kingofvitamin #caliph #terlajaklaris #makeupmurah #ootd #beevenomgold #instafamous #tular #viral #wanted

MAKEUP BY BELLAZ (@kedaionlineberlauk_)

❀️
●
Apple fiber(detox)
🌿mengandungi organik epal fiber&kolegen yg tinggi yg boleh membantu masalah
🌿perut buncit,sembelit dan obesiti
🌿mengurangkan lemak berlebihan
🌿mengurangkan kadar kolestrol
🌿meningkatkan metabolisme lemak
🌿membuang toksin daripada kolon dan mengawal fungsi usus serta mengelakan daripada sembelit
🌿menyerap lemak berlebihan dalam badan
🌿cara penggunaan apple fiber Ambil 1sachet setiap hari selepas makan mlm ..dengan 180ml air biasa kacau rata atau shake dan minum 😘😘😍😍
●
http://www.wasap.my/601151860687
●
#rosetyara #iflawless #yarramoisturizer #lemonex #okaya #dyxy #skkmmurah #beautyblender #dianz #lidaslimming #queenofmutiara #jamunenek #deejacosmetic #aurawhite #quputeh #jellybag #dexandra #makeupspray #perfumemurah #senoritamascara #kingofvitamin #caliph #terlajaklaris #makeupmurah #ootd #beevenomgold #instafamous #tular #viral #wanted

Faridah Ida Faridah Ida (@faridahidaf)

CARA SEMULAJADI YANG SAYA GUNAKAN UNTUK RAWAT BAYI SELSEMA DN BATUK BERKAHAK

Hakak Jemah saja la nak share pengalaman.. Hari tu si techik ni balik je dari taska, demam dan batuk berkahak sampai hilang suara seminggu!” β€œBernafas pun ikut mulut..nafas yang laju dan berbunyi. Nak minum susu apatah lagi tak selesa, sebab hidung sumbat dan tidur pun tak nyenyak. Luluh hati mamanya tengok, β€œmata panda” tak payah la cerita, kan..” Punya risau pasal anak, sampai 3 orang doktor kitorang jumpa,.. buat stim dan β€˜percussion’, mandi wap laa…jenuh. Kah

3 KALI BAWA ANAK JUMPA DOKTOR SEHINGGA DITAHAN WAD β€œPunya risau pasal anak, sampai 3 orang doktor kitorang jumpa,.. buat stim dan β€˜percussion’, mandi wap laa…jenuh. Kahak dan hingus tak moh gak keluar! Degil betul!! Si techik ni jenis susah nak muntah pulak lagi..urghh!

Sampai pergi ’emergency’ hospital mahkota hari tu,..dan si techik ni kena neb 3 kali dalam tempoh 4 jam. Kalau yg berstatus mak bapak tu mesti tau, dia punya bersilat nak bagi neb tu macam mana kan.. sudahnya doktor suruh warded.” Setelah puas mendapatkan rawatan dan mencuba, rupa-rupanya si kecil ini hanya serasi dengan β€˜MAGIC SPRAY JE. (1001 herba.) Tips Melegakan Selsema Dan Batuk Berkahak BAYI SEMBUR JE,, Selepas 5 hingga 10 minit segala lendir kahak keluar je. Selepas 5 hingga 10 minit segala lendir kahak keluar dari HIDUNG Si manja
UTAMAKAN KESIHATAN ANAK-ANAK

Pm or komen
www.wasap.my/60104113040/spray
#Queenofmutiara#keranamuakujelita#bazaronline#kecantikan#yanasamsudin#tv3#detox#akimstacy#jubahkanakkanakperempuan#instalike#syahnazs#onlineshopping#rajalawaksolo#readystok#zianazain#zizanrazak

Perlaking Perlashine Safiey (@perlashine_kualalumpur)

Tahniah syasya agen perak
Restock perlashine lagi!!
Wow hebat sgt team empirebeauty ni
Sgt owsem
.
.
Ada tak korang dengar iklan perlashine di radio bulan 12 ni?
.
.
Hq support marketing
Kita jual deras je u alls
.
.
Nak join team yan ke?
.
.
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
βœ”οΈΒ  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
βœ”οΈ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur

Perlaking Perlashine Safiey (@perlashine_kualalumpur)

Tahniah syasya agen perak
Restock perlashine lagi!!
Wow hebat sgt team empirebeauty ni
Sgt owsem
.
.
Ada tak korang dengar iklan perlashine di radio bulan 12 ni?
.
.
Hq support marketing
Kita jual deras je u alls
.
.
Nak join team yan ke?
.
.
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
βœ”οΈΒ  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
βœ”οΈ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur

Perlaking Perlashine Safiey (@perlashine_kualalumpur)

Tahniah syasya agen perak
Restock perlashine lagi!!
Wow hebat sgt team empirebeauty ni
Sgt owsem
.
.
Ada tak korang dengar iklan perlashine di radio bulan 12 ni?
.
.
Hq support marketing
Kita jual deras je u alls
.
.
Nak join team yan ke?
.
.
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
βœ”οΈΒ  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
βœ”οΈ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur

Perlaking Perlashine Safiey (@perlashine_kualalumpur)

Tahniah syasya agen perak
Restock perlashine lagi!!
Wow hebat sgt team empirebeauty ni
Sgt owsem
.
.
Ada tak korang dengar iklan perlashine di radio bulan 12 ni?
.
.
Hq support marketing
Kita jual deras je u alls
.
.
Nak join team yan ke?
.
.
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
βœ”οΈΒ  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
βœ”οΈ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur

Perlaking Perlashine Safiey (@perlashine_kualalumpur)

Tahniah syasya agen perak
Restock perlashine lagi!!
Wow hebat sgt team empirebeauty ni
Sgt owsem
.
.
Ada tak korang dengar iklan perlashine di radio bulan 12 ni?
.
.
Hq support marketing
Kita jual deras je u alls
.
.
Nak join team yan ke?
.
.
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
βœ”οΈΒ  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
βœ”οΈ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur

Perlaking Perlashine Safiey (@perlashine_kualalumpur)

Tahniah syasya agen perak
Restock perlashine lagi!!
Wow hebat sgt team empirebeauty ni
Sgt owsem
.
.
Ada tak korang dengar iklan perlashine di radio bulan 12 ni?
.
.
Hq support marketing
Kita jual deras je u alls
.
.
Nak join team yan ke?
.
.
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
βœ”οΈΒ  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
βœ”οΈ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur

Perlaking Perlashine Safiey (@perlashine_kualalumpur)

Tahniah syasya agen perak
Restock perlashine lagi!!
Wow hebat sgt team empirebeauty ni
Sgt owsem
.
.
Ada tak korang dengar iklan perlashine di radio bulan 12 ni?
.
.
Hq support marketing
Kita jual deras je u alls
.
.
Nak join team yan ke?
.
.
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
βœ”οΈΒ  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
βœ”οΈ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur

Perlaking Perlashine Safiey (@perlashine_kualalumpur)

Tahniah syasya agen perak
Restock perlashine lagi!!
Wow hebat sgt team empirebeauty ni
Sgt owsem
.
.
Ada tak korang dengar iklan perlashine di radio bulan 12 ni?
.
.
Hq support marketing
Kita jual deras je u alls
.
.
Nak join team yan ke?
.
.
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
βœ”οΈΒ  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
βœ”οΈ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur

Perlaking Perlashine Safiey (@perlashine_kualalumpur)

Tahniah syasya agen perak
Restock perlashine lagi!!
Wow hebat sgt team empirebeauty ni
Sgt owsem
.
.
Ada tak korang dengar iklan perlashine di radio bulan 12 ni?
.
.
Hq support marketing
Kita jual deras je u alls
.
.
Nak join team yan ke?
.
.
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
βœ”οΈΒ  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
βœ”οΈ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur

Perlaking Perlashine Safiey (@perlashine_kualalumpur)

Tahniah syasya agen perak
Restock perlashine lagi!!
Wow hebat sgt team empirebeauty ni
Sgt owsem
.
.
Ada tak korang dengar iklan perlashine di radio bulan 12 ni?
.
.
Hq support marketing
Kita jual deras je u alls
.
.
Nak join team yan ke?
.
.
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
πŸ‘‰Whatsapp 019 378 9841
@
Clink link watsapp di Bio
.
.
Kelebihan Perlashine :
βœ”οΈΒ  Khas untuk breakout skin yang nak cantik.
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara dan penanggal jerawat!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
βœ”οΈ Satu satunya suplemen serbuk mutiara halal dan ada hologram MAL KKM di Malaysia. .
.
#sayajual #perlashinekapsulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #boosterwhitening #letscantik #empirebeauty #ubatputih #perlakingrapscolly #dollskin #tati #dxyx #queenofmutiara #nursajat02 #tabita #tati #bazaarpaknilkosmetik #kualalumpur #gombak #batucaves #putih #cantik #boosterwhitening #sweetdara #abangnaktegur
More...