Nurul Farah Hani (@cik_haniii)

Sape kate #QM utk putih aje?
Sape kate #ibuhamil xbleh ambik QM?

Ni haaaa akak belanja testimoni #ibuhamil amalkn #KapsulMutiara QM utk tambah tenaga... #Preggy ni kite selalu letih,xlarat kn... Akak dh buktikn yg QM ni mmg bermanfaat,bukan setakat utk putih aje... Xcaye lg kene try dulu baru tau.... ๐Ÿ˜˜

Sebotol Rm55 aje... Dan ade #hologram
Akak jual #QMOri aje tauuu... Nak order ? Wssp 01131639846

#QueenofMutiara
#pastikanori

PRODUK KECANTIKAN MURAH (@faesya.beaute)

SKINNY MASCARA
HARGA : RM10
+ POS RM7 SM/ RM11 SS ===========================
.
๐Ÿ’‹Skinny mascara ni best sgt sebab lgsg tak berkepul keras kat bulu mata, nampak natural sgt, sampai ada yg nk pegang bulu mata sbb melentik kaw kaw, ingt pakai bulu mata palsu sbb sampai anak bulu mata bawah pon melentik habis.
๐Ÿ‘๏ธ Batang mascara nipis 2.5mm
๐Ÿ‘๏ธ Mesra wuduk ( mudah di cuci )
๐Ÿ‘๏ธ Tidak membuat mata hitam (panda) selepas di cuci
๐Ÿ‘๏ธ Halal ! 100%
๐Ÿ‘๏ธ Mascara skinny lebih tahan lama
๐Ÿ‘๏ธ Waterproof
๐Ÿ‘๏ธ Senang untuk digunakan
๐Ÿ‘๏ธ Bulu mata jadi lebih lentik & kelihatan lebih panjang
๐Ÿ‘๏ธ Mudah untuk dipakai
.
Berminat?? Boleh whatsapp +60179727417
.
#concealormurah #satinskinzfacialskincare #secretskinkawaimurah #zofeabeauty #mudfaceexclusive #bazarmalaysia #mutiaramagicwhiteninghq #queenofmutiaratripleturbooriginal #queenofmutiara #boosterwhitening #skinnymascara

Nurul Farah Hani (@cik_haniii)

Present to you
New baby of #QM

Goges uollsss.... Merelikkk... 1 set lengkapp utk korang mnyerlahh di pagi raya nanti tauuu... Bedak Compact Rm64.90
Foundation Rm64.90
Lipstick Rm36.90
(Exc postage)
TAPIIII
AKAK NAK BAGI FREE POSTAGE PADA 10 ORG PERTAMA YG ORDER ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Jadi org pertama yg melaramm dgn kosmetik by QM ni uollss... Order . Wssp 01131639846

#QueenofMutiara
#pastikanori

Prduk Kesihatan & Kecantikan (@noriezam7580)

3 Gambar yang berbeza
Orang yg sama
Tapi....
kecerahan kulit yang sangat sangat ketaraa bakhang
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Hengko rasaa???
MODAL TAK SAMPAI RIBU RIBAN๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.. Amazing right???
๐Ÿ‘‰๐ŸปNak KURUS tak payah susah2 nak pergi "LONDON WEIGHT MANAGEMENT"
๐Ÿ‘‰๐ŸปNak CANTIK+GOJESS tak perlu pergi "NEW YORK SKIN SOLUTION"
๐Ÿ‘‰๐ŸปNak PUTIH SATU BADAN tak perlu pergi "SPA"
๐Ÿ‘‰๐ŸปNak SIHAT DALAMAN DAN CANTIK LUARAN tak payah susah2 nak makan "JAMU atau UBAT"๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š
..
... ๐Ÿ˜PAKEJ UNTUK CANTIK LUARAN DAN SIHAT DALAMAN+KURUS๐Ÿ˜
Mehh PM sis untuk tahu rahsianye.. ..
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘ QM 017 7295347

#Queentripleturbo
#QueenOfMutiara
#QueenblackSoap
#k
#cherahbagaimutiara
#putih #cantik
#on #biz

effatihahhq (@effatihahhq)

www.effatihah.com
.
N SHHA'Z BEAUTY BOOSTER WHITENING
.
๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐Ÿ“ฟ Memutihkan Kulit 5x GANDA daripada kulit asal
๐Ÿ“ฟ Putih sepantas INJECTION
๐Ÿ“ฟ Tidak ada kesan sampingan
๐Ÿ“ฟ Digalakan untuk ibu menyusu
๐Ÿ“ฟ Menghapuskan toksin dalam badan
๐Ÿ“ฟ Menaikan seri rona merah pada kulit
๐Ÿ“ฟ Mengecutkan JERAWAT
๐Ÿ“ฟ Menghilangkan PARUT HITAM
๐Ÿ“ฟ Kulit menjadiย gebu,putih dan pinkish
.
๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐Ÿ“ฟ Makan 1 biji untuk 4 hari pada waktu malam sebelum tidur.
๐Ÿ“ฟ Banyakkan minum air kosong sekurang kurangnya 2 liter setiap hari.
#effatihah
.
๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐Ÿ“ฟ http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿ“ฟ http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿ“ฟ http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor.#effatihah
.
๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ๐Ÿ”ฎ
.
#nshhazzbeautyboosterwhitening#beautyboosterwhitening#boosterwhitening#boosterwhiteningoriginal#boosterwhiteningmurah#boosterwhiteningborong#boosterwhiteningoriginalmurah#boosterwhiteningborongmurah#boosterwhiteningoriborongmurah#capsulewhitening#supplimentputih#mutiaraoriginal#queenofmutiara#100percentpearl#igkosmetikmurah#bazarpaknil#supplimentpemutihmurah#igkosmetikborongmurah#pemborongmurahshahalam#effatihah#whiteningproduct#originalproduk#whiteningbooster#whiteningboostermurah#whiteningboosteroriginalmurah#whiteningboosterborong#whiteningboosterborongmurah

eifa Qm perak.. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ (@eifa_qm_perak)

Belum terlambat lagi kau nak cantik gebu flawless.
.

QMTT kan ada. Kesan seawal 5 hari .
.
Lepas 5 hari dah boleh nampak perubahan ketara pada kulit.
.
Jom dapatkan promo QMTT ni , whatsapp 0174778969
.
2 kotak RM 120 jerrrr. MURAH KE MURAH?
.
JOM ORDER SEKARANG

#queenofmutiara
#eifaqmipoh
#agensahQMIpoh

Aaira Beauty (@aairabeauty)

effatihah.hq www.effatihah.com
.
QUEEN OF MUTIARA
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
๐Ÿ’Menghilangkan kedutan & garis halus.
๐Ÿ’Memulihkan eczema & ruam. #aairabeauty
๐Ÿ’Mencerahkan kulit serta awet muda.
๐Ÿ’Melindungi kulit dari matahari.
๐Ÿ’Menggalakkan pembaharuan kulit baru.
๐Ÿ’Menghasilkan collagen pemulihan + mensekatakan tona kulit.#aairabeauty
๐Ÿ’Menghilangkan Jerawat, merawat ulser kulit, jeragat & bintik hitam. #aairabeauty
๐Ÿ’Menjadikan kulit licin, halus, anjal & sihat secara natural.
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
CARA PENGGUNAAN
.
๐Ÿ’Ambil 1 biji sehari sblum makan. Selepas itu tunggu selama 10-15 minit utk kapsul hadam. Kemudian dah boleh makan breakfast @ dinner.
๐Ÿ’Untuk kesan lebih cepat,Buka 1 biji kapsul Queen of Mutiaraย kemudian masukkan isinya ke dalam segelas air berisi 200 - 250 ml. Goncang @ Kacau sehingga larut & minum. #aairabeauty
Amalkan pengambilan air masak yg banyak. .
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#aairabeauty
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
#queenofmutiara#queenofmutiaramurah#queenofmutiaraoriginal#queenofmutiaraborong#queenofmutiaraborongmurah#effatihah#queenofmutiaraoriginalmurah#qmmurah#qmborong#queenofmutiarashahalam#kingofpearl#kingofpearlmurah#kingofpearloriginal#perlacapsule#perlacapsulemurah#pemborongkosmetiktermurah#pemborongshahalam#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#bazarpaknil#kosmetikmura#

๐Ÿ’•Dlily Beauty Shop๐Ÿ’• (@suhaifu)

Korang2 yang nak jimat, tapi halal dan berkesan mesti cuba #shhazwhiteningbooster ni ! Wajib tau ! .
โœ”๏ธSaya nak tolong anda dapatkan kulit cerah satu badan.
.
โœ”๏ธSaya nak tolong anda2 yg selalu kena pinggir sebab kulit hitam, kusam berjerawat ! .
โœ”๏ธSaya nak tolong para isteri di luar sana pikat balik hati suami ! .
โœ”๏ธSaya nak tolong anak2 dara kat luar sana senang dapat jodoh ! .
โœ”๏ธSaya nak tolong anda mengatasi masalah kulit yg membuat anda stress dan rasa give up dgn hidup ! .
๐Ÿ’‹ Jom girls / guys ! Try #shhazbeautyboosterwhitening sekarang !! Whatsapp +60126189241
๐Ÿ’‹ Harga : RM60 . Postage RM8 SM/ RM11 SS
.
#sayajualshhazbeautywhiteningbooster #sayajualprodukkecantikan #sayajualsupplement #shhazwhiteningbooster #nnpearlcapsuleoriginal #nnpc #bellezaadvanced #peahqueen #secretskinkawaii #kcollywhitebooster #glutacaps #glutacapsblister #queenofmutiara #kingofmutiara #perlacapsule #perlapotion #perlaking #dianzvitamin

๐Ÿ’•Dlily Beauty Shop๐Ÿ’• (@suhaifu)

Korang2 yang nak jimat, tapi halal dan berkesan mesti cuba #shhazwhiteningbooster ni ! Wajib tau ! .
โœ”๏ธSaya nak tolong anda dapatkan kulit cerah satu badan.
.
โœ”๏ธSaya nak tolong anda2 yg selalu kena pinggir sebab kulit hitam, kusam berjerawat ! .
โœ”๏ธSaya nak tolong para isteri di luar sana pikat balik hati suami ! .
โœ”๏ธSaya nak tolong anak2 dara kat luar sana senang dapat jodoh ! .
โœ”๏ธSaya nak tolong anda mengatasi masalah kulit yg membuat anda stress dan rasa give up dgn hidup ! .
๐Ÿ’‹ Jom girls / guys ! Try #shhazbeautyboosterwhitening sekarang !! Whatsapp +60126189241
๐Ÿ’‹ Harga : RM60 . Postage RM8 SM/ RM11 SS
.
#sayajualshhazbeautywhiteningbooster #sayajualprodukkecantikan #sayajualsupplement #shhazwhiteningbooster #nnpearlcapsuleoriginal #nnpc #bellezaadvanced #peahqueen #secretskinkawaii #kcollywhitebooster #glutacaps #glutacapsblister #queenofmutiara #kingofmutiara #perlacapsule #perlapotion #perlaking #dianzvitamin

๐Ÿ’•Dlily Beauty Shop๐Ÿ’• (@suhaifu)

Korang2 yang nak jimat, tapi halal dan berkesan mesti cuba #shhazwhiteningbooster ni ! Wajib tau ! .
โœ”๏ธSaya nak tolong anda dapatkan kulit cerah satu badan.
.
โœ”๏ธSaya nak tolong anda2 yg selalu kena pinggir sebab kulit hitam, kusam berjerawat ! .
โœ”๏ธSaya nak tolong para isteri di luar sana pikat balik hati suami ! .
โœ”๏ธSaya nak tolong anak2 dara kat luar sana senang dapat jodoh ! .
โœ”๏ธSaya nak tolong anda mengatasi masalah kulit yg membuat anda stress dan rasa give up dgn hidup ! .
๐Ÿ’‹ Jom girls / guys ! Try #shhazbeautyboosterwhitening sekarang !! Whatsapp +60126189241
๐Ÿ’‹ Harga : RM60 . Postage RM8 SM/ RM11 SS
.
#sayajualshhazbeautywhiteningbooster #sayajualprodukkecantikan #sayajualsupplement #shhazwhiteningbooster #nnpearlcapsuleoriginal #nnpc #bellezaadvanced #peahqueen #secretskinkawaii #kcollywhitebooster #glutacaps #glutacapsblister #queenofmutiara #kingofmutiara #perlacapsule #perlapotion #perlaking #dianzvitamin

CERAH . KURUS . SIHAT . CANTIK (@ilovebeautyproduct)

Alhamdulillah
Dengan mudah,sepantas kilat dan mencerahkan seluruh anggota badan juga tau. Siapa lagi nak,cepat whatsapp sekarang.
Tahniah sayang ๐Ÿ˜˜
.
.๐Ÿ’Š BOOSTER WHITENING
.
๐Ÿ’ญMemutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat
๐Ÿ’ญMemudarkan Parut
๐Ÿ’ญMengecutkan Jerawat
๐Ÿ’ญMelembapkan Kulit
๐Ÿ’ญKulit lembut like baby
๐Ÿ’ญPutih melepak dan pinkish
๐Ÿ’ญNampak urat hijau
๐Ÿ’ญBuang toksin dlm badan
๐Ÿ’ญMencerahkan bahagian celah2
.
โœ…Makan 3 kapsul sahaja dah cerah tau
Makan belum habis satu botol dah ada kesan
Boleh scroll feedback kami ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฑ012-3448040
๐Ÿ“ฑ012-3448040
๐Ÿ“ฑ012-3448040
.
Harga sangat mampu milik
๐Ÿ’ฒRM60.00
Add rm8 seluruh malaysia
Add rm11 sabah/sarawak
.
๐Ÿ’Š1 BIJI UTK 4 HARI๐Ÿ’Š
๐Ÿ’Š TAHAN SATU BULAN ๐Ÿ’Š
.
๐Ÿ‘TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!!
๐Ÿ‘100% produk mlaysia ๐Ÿ‘
๐Ÿ‘‰Halal ๐Ÿ‘ถIbu menyusu bayi digalakkan ambil.
.
#Detox
#DianzVitamin
#QMTripleTurbo
#ScrubCoffee
#BoosterWhitening
#Liptintkorea
#AuoliyaEmulsionSkinRepair
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#pemerahbibir
#vitaminC
#nakputih
#nakkurus
#kurussihat
#kurusdancantik
#jomdetox
#QueenOfMutiara
#iloveFasteaDetox
#iloveTouchMinerals
#iloveDetox
#iloveLiptintkorea
#ilovebeautyproduct
#iloveDianzVitamin
#iloveScrubCoffee
#iloveBoosterWhitening
#iloveAuoliyaEmulsionSkinRepair
#iloveBoosterFoundation
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah

CERAH . KURUS . SIHAT . CANTIK (@ilovebeautyproduct)

Alhamdulillah
Semudah ABC dan kesan seawal seminggu dah boleh nampak kesan. Jaga pantang & ikut tips yg d ajar. In shaa Allah berkesan.
Tahniah sayang ๐Ÿ˜˜
.
.๐Ÿ’Š BOOSTER WHITENING
.
๐Ÿ’ญMemutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat
๐Ÿ’ญMemudarkan Parut
๐Ÿ’ญMengecutkan Jerawat
๐Ÿ’ญMelembapkan Kulit
๐Ÿ’ญKulit lembut like baby
๐Ÿ’ญPutih melepak dan pinkish
๐Ÿ’ญNampak urat hijau
๐Ÿ’ญBuang toksin dlm badan
๐Ÿ’ญMencerahkan bahagian celah2
.
โœ…Makan 3 kapsul sahaja dah cerah tau
Makan belum habis satu botol dah ada kesan
Boleh scroll feedback kami ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฑ012-3448040
๐Ÿ“ฑ012-3448040
๐Ÿ“ฑ012-3448040
.
Harga sangat mampu milik
๐Ÿ’ฒRM60.00
Add rm8 seluruh malaysia
Add rm11 sabah/sarawak
.
๐Ÿ’Š1 BIJI UTK 4 HARI๐Ÿ’Š
๐Ÿ’Š TAHAN SATU BULAN ๐Ÿ’Š
.
๐Ÿ‘TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!!
๐Ÿ‘100% produk mlaysia ๐Ÿ‘
๐Ÿ‘‰Halal ๐Ÿ‘ถIbu menyusu bayi digalakkan ambil.
.
#Detox
#DianzVitamin
#QMTripleTurbo
#ScrubCoffee
#BoosterWhitening
#Liptintkorea
#AuoliyaEmulsionSkinRepair
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#pemerahbibir
#vitaminC
#nakputih
#nakkurus
#kurussihat
#kurusdancantik
#jomdetox
#QueenOfMutiara
#iloveFasteaDetox
#iloveTouchMinerals
#iloveDetox
#iloveLiptintkorea
#ilovebeautyproduct
#iloveDianzVitamin
#iloveScrubCoffee
#iloveBoosterWhitening
#iloveAuoliyaEmulsionSkinRepair
#iloveBoosterFoundation
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah

CERAH . KURUS . SIHAT . CANTIK (@ilovebeautyproduct)

Alhamdulillah
Baru amalkan 3 kapsul Booster Whitening,dah boleh nampak kesan. Banyakkan air masak & elakkan berkafien ye.
Tahniah sayang ๐Ÿ˜˜
.
.๐Ÿ’Š BOOSTER WHITENING
.
๐Ÿ’ญMemutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat
๐Ÿ’ญMemudarkan Parut
๐Ÿ’ญMengecutkan Jerawat
๐Ÿ’ญMelembapkan Kulit
๐Ÿ’ญKulit lembut like baby
๐Ÿ’ญPutih melepak dan pinkish
๐Ÿ’ญNampak urat hijau
๐Ÿ’ญBuang toksin dlm badan
๐Ÿ’ญMencerahkan bahagian celah2
.
โœ…Makan 3 kapsul sahaja dah cerah tau
Makan belum habis satu botol dah ada kesan
Boleh scroll feedback kami ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฑ012-3448040
๐Ÿ“ฑ012-3448040
๐Ÿ“ฑ012-3448040
.
Harga sangat mampu milik
๐Ÿ’ฒRM60.00
Add rm8 seluruh malaysia
Add rm11 sabah/sarawak
.
๐Ÿ’Š1 BIJI UTK 4 HARI๐Ÿ’Š
๐Ÿ’Š TAHAN SATU BULAN ๐Ÿ’Š
.
๐Ÿ‘TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!!
๐Ÿ‘100% produk mlaysia ๐Ÿ‘
๐Ÿ‘‰Halal ๐Ÿ‘ถIbu menyusu bayi digalakkan ambil.
.
#Detox
#DianzVitamin
#QMTripleTurbo
#ScrubCoffee
#BoosterWhitening
#Liptintkorea
#AuoliyaEmulsionSkinRepair
#Detoxdulubaruslim
#BoosterFoundation
#FasteaDetox
#pemerahbibir
#vitaminC
#nakputih
#nakkurus
#kurussihat
#kurusdancantik
#jomdetox
#QueenOfMutiara
#iloveFasteaDetox
#iloveTouchMinerals
#iloveDetox
#iloveLiptintkorea
#ilovebeautyproduct
#iloveDianzVitamin
#iloveScrubCoffee
#iloveBoosterWhitening
#iloveAuoliyaEmulsionSkinRepair
#iloveBoosterFoundation
#kosmetikmurahmalaysia
#jomcantikberjemaah

ayu (@qm_pasir_gudang)

Testimoni berjaya!!!
.
Yesss!!!!
Hanya dengan 1 botol sahaja.. Kesan yang begitu ketara..
Rase teruja dan gembira..
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Anda semua nak kesan camni...???
.
Detox dulu...
Biarkan kapsul mutiara bertindak secara efektif dan cepat..
.
Info lanjut
.
Www.wassap.my/0197844349
#qmkapsul
#queenofmutiara

PUTIH SEPANTAS INJECTION๐ŸŽ‰ (@booster.whitening.malaysia)

Booster whitening ni bukan setakat boleh hilangkan jerawat jeragat , boleh buat kulit putih melepak lepas consume produk ni ๐Ÿ˜ dia dah berjaya putih , anda bila lagi ?
.
Raya haji dah nak dekat , kalau kedekut untuk diri sendiri , sampai bila bila la kulit awk macam tu tak berubah ๐Ÿ˜Š
.
.
Whatsapp 01133757233 (niela) segera utk order
.
#narscosmetics #alhaalfa #rosetyara #quputeh#glowglowing #viral#worldwideshippingboosterwhitening #worldwideshipping #whiteningproduct #whiteninginjection #injections #queenofmutiara #jemaima #susukambingkurmamadu #glutafairy#lokalah#sapotlokal#igers#bazaarpaknil #bazaar#dollanis#kdollbeauty#honeybeevenom#boosterwhiteningmurah#susumaez#bellezacollagen

#Saya_Jual_Saya_Guna๐Ÿ˜Š (@agent_sah_qm_sabah)

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ TERKEJUT TENGOK TESTIMONI NI.. MACAM Tak Percaya Pun Ada.. DARI BERAT BADAN 65Kg Sekarang Dah TURUN 57Kg.. Dengan Hanya MINUM APPLE FIBER DETOX BY QM๐Ÿ๐Ÿ Je Tau..
Tak Mustahil Akak Ni Boleh Turun. Tak Kan Laa Korang Tak Boleh Juge Kan ?? Hanya Amalkan 4 Sachet... NAK KURUS JUGAK ???? Jom....
Meh Wsp Akak ๐Ÿ“ฒ 014-7832463

FB :: Nur Fatimah

#TeamMamaZuera
#QueenOfMutiara
#AgentSahQueenOfMutiara
#JutawanMutiaraAlssakina
#CerahBagaikanMutiara๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž #Dropship ] Agent ]Stokist ] WANTED!!!

PUTIH SEPANTAS INJECTION๐ŸŽ‰ (@booster.whitening.malaysia)

Booster whitening ni bukan setakat boleh hilangkan jerawat jeragat , boleh buat kulit putih melepak lepas consume produk ni ๐Ÿ˜ dia dah berjaya putih , anda bila lagi ?
.
Raya haji dah nak dekat , kalau kedekut untuk diri sendiri , sampai bila bila la kulit awk macam tu tak berubah ๐Ÿ˜Š
.
.
Whatsapp 01133757233 (niela) segera utk order
.
#narscosmetics #alhaalfa #rosetyara #quputeh#glowglowing #viral#worldwideshippingboosterwhitening #worldwideshipping #whiteningproduct #whiteninginjection #injections #queenofmutiara #jemaima #susukambingkurmamadu #glutafairy#lokalah#sapotlokal#igers#bazaarpaknil #bazaar#dollanis#kdollbeauty#honeybeevenom#boosterwhiteningmurah#susumaez#bellezacollagen

PUTIH SEPANTAS INJECTION๐ŸŽ‰ (@booster.whitening.malaysia)

Booster whitening ni bukan setakat boleh hilangkan jerawat jeragat , boleh buat kulit putih melepak lepas consume produk ni ๐Ÿ˜ dia dah berjaya putih , anda bila lagi ?
.
Raya haji dah nak dekat , kalau kedekut untuk diri sendiri , sampai bila bila la kulit awk macam tu tak berubah ๐Ÿ˜Š
.
.
Whatsapp 01133757233 (niela) segera utk order
.
#narscosmetics #alhaalfa #rosetyara #quputeh#glowglowing #viral#worldwideshippingboosterwhitening #worldwideshipping #whiteningproduct #whiteninginjection #injections #queenofmutiara #jemaima #susukambingkurmamadu #glutafairy#lokalah#sapotlokal#igers#bazaarpaknil #bazaar#dollanis#kdollbeauty#honeybeevenom#boosterwhiteningmurah#susumaez#bellezacollagen

Fieraiera63 (@zafiera_queen_of_mutiara)

'KUASA SYUKUR DAN BERTERIMA KASIH' "Sentiasa bersyukur dan berterima kasih setiap hari" "Kuasa syukur tidak ternilai dari sudut meningkatkan semangat untuk meneruskan kehidupan harian. "Teruskan bersyukur dan berterima kasih dan rasai kesannya setiap hari.
Kehidupan akan lebih bahagia dengan aplikasi kuasa syukur pada diri.

#notakecilfiera
#syukurituberkah
#stokisbatupahat
#queenofmutiara
More...