CANTIK | FLAWLESS |PIPIPINK (@maccantik)

QM QUEEN OF MUTIARA **ready stock** RM 38 +
Postage RM8 SM / RM12 SS

QM QUEEN OF MUTIARA

Kulit kusam, berminyak dan berjerawat?
Atau kulit mulai kering, berjeragat dan hilang keanjalan?
Badan selalu letih lesu tidak bertenaga?
Jom amalkan kapsul awet muda raja mutiara QM!
Lihat perubahannya pada kulit dan badan anda dari hari ke hari seawal minggu pertama!

KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA : - Mencegah penuaan kulit
- Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
- Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
- Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
- Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
- Menyahtoksikkan sistem badan
- Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
- Menenangkan minda & meringankan tekanan
- Memberi tenaga / merangsang Qi badan
- Mengatur semula metabolisme badan
- Energize the body / stimulate the bodyโ€™s energy ( Qi )
- Membetulkan sistem saraf
- Memperbaiki penglihatan
- Merawat insomnia
- Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
- Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
- Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
- Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi

ISIAN KANDUNGAN : 10 KAPSUL / BOTOL
CARA PENGAMBILAN QM KAPSUL
QUEEN OF MUTIARA

Satu biji sehari sebelum makan.
Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
Dan akhir sekali dah boleh makan untuk sarapan atau makan malam.

#queenofmutiara #shafiqahaina #qom #qm #queenofmutiaraoriginalmurah

Menjual Produk Kecantikan (@permatahanis_ent)

โ˜”๏ธ๐ŸŒฟ QUEEN MUTIARA VIRAL SLIM ๐ŸŒฟ
.
Harga :
1 rm55
2 rm100 .
Free pos ๐Ÿšške semenanjung.
Sabah Sarawak โœˆ๏ธ tmbh rm5.
.
Dijamin 100% originalโœ”๏ธ
Money back guaranteeโœ”๏ธ
Ready stok kecuali diberitahu.
.

To order Whatapp ๐Ÿ“ฒ +6019-2626049.
.

AzrinaFauzi InaFauzi (@azrinafauzi)

Tu diaaa!!!! melentikkk bulu mata akak nie... Hanya dengan mascara QM jer melentik mcm pakai bulu mata palsu!!! Murah jer syg2, berbaloi membeli!! Tahan lama, kalis air!!! Jom pw ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
0133453716

#Keranamuakujelita
#Queenofmutiara
#TeamJMC

Trust Seller ๐Ÿ˜˜ (@thepandosbeauty.shop)

Ada org cakap " alaa.. produk Queen Of Mutiara bersepah2 di kat pemborong, dpt harga murah lagi

Realitinya,

Produk QUEEN OF MUTIARA hanya diedarkan pada AGENT / STOKIS /LEADER SAH QM SAHAJA !!! Itu hak anda untuk memilih membeli di pemborong tanpa consultation. Sebarang masalah dan risiko atas tanggungjawab diri sendiri jgn salahkan produk Qm

Kami dilarang memberi apa2 consultation ke atas produk Qm yg dibeli pd pemborong kerana kami tidak mahu menanggung sbarang masalah atau risiko ke atas brg yg anda beli.
.

Ingat ya produk Qm hanya diedarkan pd yg BERDAFTAR SAHAJA

KERANAMU AKU JELITA
JANGAN
KERANA DIA KAU MERANA
KIKIKIKIKII SENTAP TAK ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘๐ŸปPILIH ORIGINAL
๐Ÿ‘๐ŸปPILIH TRUSTED SELLER QM
๐Ÿ‘๐ŸปBARU TAK NYESAL!! Untuk orgยฒ ganu nk khidmat cod bleh tp must make payment and then lps sye dpt brg sye trus cod kt awk ๐Ÿ˜ธ Area kuala Terengganu shj tau yg area lain In Shaa Allah ๐Ÿ˜Œ
Berminat? Ws 0179630017 or tinggalkan no phone anda ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜‰
#queenofmutiara #queenofmutiaramalaysia #dropshipsahqueenofmutiara

NAK CANTIK SEBELUM RAYA? (@hurrbeauty)

Hi uolss! Tengah buat apa tu? Haaa meh sini nak bagitahu satu benda yang uolss tak tau. Ramai yang nak dapatkan kulit putih, cerah, tapi frust kan? Betul tak?
.
Jangan risau. Booster Whitening akan bahagiakan uolss semua dengan satu formula yang sangat-sangat berkesan dan superbb! Dengan Serbuk Mutiara, in shaa Allah kesan yang terbaik anda akan dapat bila consume BW ni.
.
Selain tu jugak uolss semua akan rasa nikmatnya berkulit cantik, halus, parut pun hilang dan tidak berminyak di seluruh muka dan badan.
.
Nak cuba Booster Whitening? Masih sempat lagi korang berkulit cantik raya ni tau. .
Whatsapp faten +60111-2380407๐ŸŒน
.
#luluskkm #jemaimawhiteningpills #terlajaklaris #tatiskincare #kosmetikmalaysia #makeupmalaysia #makeupmurah #serbukmutiara #queenofmutiara #codseremban #kingcoco #codshahalam #bangi #bajuraya #tabitamurah #nakputih #audelalovers #quputeh #ninaskincare #dianzvitamin #hurrbeauty #codsenawang #nakcantik #bvrcmurah #parutjerawat #jerawat #kesansepantasinjection #putihgebukekal #melaka #terapiinstagram

mamarose.onlinestore (@mamarose.onlinestore)

.
Hanya dengan mascara QM jer melentik mcm pakai bulu mata palsu ๐Ÿ˜
.
Murah jer syg2, berbaloi membeli
.
Tahan lama dan kalis air

Boleh dm atau whatsapp โ˜Ž๏ธ 0148917253

#qmkeranamuakujelita
#queenofmutiara
#puchong #serikembangan #lubukkecantikan

NSYAFIQAH972 (@nsyafiqah972)

Dropship Queen Mutiara
Wowww.. spoting giler abam polis ni kasik testimoni dia!
Ingat org pempuan je ke nak cantik?

Lelaki pun nakkk la.. lagi2 bila boleh tambah konpiden level tu kannn.. Bersinar bak cahaya bulan katanya! ๐Ÿ˜‹

Kawan2 pn terkejut tengok perubahan beb!

Meh saya bantu..
#pm01113125508
#bisnesnsbaterbaik
#queenofmutiara
#keranamuakujelita
#cantikluarancantikdalaman

mamarose.onlinestore (@mamarose.onlinestore)

.
Don't miss your chance to be pretty and healthy with Queen of Mutiara
.
For more information do whatsapp 0148917253

#queenofmutiara #serikembangan #puchong #selangor #qmkeranamuakujelita

mamarose.onlinestore (@mamarose.onlinestore)

.
Don't miss your chance to be pretty and healthy with Queen of Mutiara
.
For more information do whatsapp 0148917253

#queenofmutiara #serikembangan #puchong #selangor #qmkeranamuakujelita

Pn Kathy (@kedai_online_pn.kathy)

MANFAAT QM QUEEN OF MUTIARA :
Menghilangkan kedutan & garis halusMemulihkan eczema & ruamMencerahkan kulit serta awet mudaMelindungi kulit dari matahariMenggalakkan pembaharuan kulit baruMenghasilkan collagen pemulihan + mensekatakan tona kulit Menghilangkan Jerawat, merawat ulser kulit, melasma, jeragat & bintik hitamMenjadikan kulit licin, halus, anjal & sihat secara natural.
.
Whatsapp kak tie untuk order

http://www.wasap.my/60166998086
.

#queenofmutiara
#queenmutiaraoriginal
#pastikanoriginalbarubeli
#alhamdulillah
#rezekiallahbagi
#bazalpaknil
#viral
#syukurselalu
#produkkecantikan
#pastikanoriginalbarubeli
#produkhot
#alhamdulillah
#sayajual
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshopmalaysia
#rezekidariallahswt
#bazarwanita
#malaysiaonlineshop
#bazaaronline
#lokalbrand
#bazaar
#bazaarpaknil
#malaysiaonlineshop
#bazarpaknil
#rezekidariallahswt

Fithpith d'Shoppe๐Ÿ›๏ธ (@puan.fitrinah)

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขTERPAKSA CERAH & FLAWLESS!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
KULIT GELAP?SUNBURN?JERAWAT?KULIT KUSAM?PARUT?๐Ÿ˜ญ๐Ÿค
.
๐Ÿ’ฐHanya RM60 ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ“ฎAdd postage RM8 SM, RM11 SS
.
DA CUBE MCM2 SUPPLIMENT,TAPI XDE KESAN?

JOM TRY BOOSTER WHITENING?3 KAPSUL JE DA PINKISH!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Yg duk scroll2 page sis tu xkn nk tgk je org lain makin flawless putih gebu,meh order meh.Stok laju je licin tau!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
๐Ÿ’•Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
๐Ÿ’•Putih sepantas injection .
๐Ÿ’•Tidak Ada kesan sampingan .
๐Ÿ’•Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’•Menghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’•Menaikan seri rona merah jambu pada Kulit.
๐Ÿ’•Mengecutkan jerawat .
๐Ÿ’•Menghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’•Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
Whatsapp now ๐Ÿ“ฒ 0143715581

Stok laju je licin sbb semua berebut๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป nak cantik flawless!๐Ÿ˜š
.
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #skinwhitening #kosmetikmurah #booster
#parutjerawat #parutlubang #pilputih #vitcrosehip #putih #glutapanaceamurah #bvrcmurah #shaliciousmurah #symabeautymurah #collagenmurahori #queenofmutiara #kulitflawless #tatiskincare

Fithpith d'Shoppe๐Ÿ›๏ธ (@puan.fitrinah)

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขTERPAKSA CERAH & FLAWLESS!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
KULIT GELAP?SUNBURN?JERAWAT?KULIT KUSAM?PARUT?๐Ÿ˜ญ๐Ÿค
.
๐Ÿ’ฐHanya RM60 ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ“ฎAdd postage RM8 SM, RM11 SS
.
DA CUBE MCM2 SUPPLIMENT,TAPI XDE KESAN?

JOM TRY BOOSTER WHITENING?3 KAPSUL JE DA PINKISH!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Yg duk scroll2 page sis tu xkn nk tgk je org lain makin flawless putih gebu,meh order meh.Stok laju je licin tau!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
๐Ÿ’•Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
๐Ÿ’•Putih sepantas injection .
๐Ÿ’•Tidak Ada kesan sampingan .
๐Ÿ’•Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’•Menghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’•Menaikan seri rona merah jambu pada Kulit.
๐Ÿ’•Mengecutkan jerawat .
๐Ÿ’•Menghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’•Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
Whatsapp now ๐Ÿ“ฒ 0143715581

Stok laju je licin sbb semua berebut๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป nak cantik flawless!๐Ÿ˜š
.
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #skinwhitening #kosmetikmurah #booster
#parutjerawat #parutlubang #pilputih #vitcrosehip #putih #glutapanaceamurah #bvrcmurah #shaliciousmurah #symabeautymurah #collagenmurahori #queenofmutiara #kulitflawless #tatiskincare

Fithpith d'Shoppe๐Ÿ›๏ธ (@puan.fitrinah)

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขTERPAKSA CERAH & FLAWLESS!!๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข
.
KULIT GELAP?SUNBURN?JERAWAT?KULIT KUSAM?PARUT?๐Ÿ˜ญ๐Ÿค
.
๐Ÿ’ฐHanya RM60 ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ“ฎAdd postage RM8 SM, RM11 SS
.
DA CUBE MCM2 SUPPLIMENT,TAPI XDE KESAN?

JOM TRY BOOSTER WHITENING?3 KAPSUL JE DA PINKISH!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Yg duk scroll2 page sis tu xkn nk tgk je org lain makin flawless putih gebu,meh order meh.Stok laju je licin tau!๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
๐Ÿ’•Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
๐Ÿ’•Putih sepantas injection .
๐Ÿ’•Tidak Ada kesan sampingan .
๐Ÿ’•Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’•Menghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’•Menaikan seri rona merah jambu pada Kulit.
๐Ÿ’•Mengecutkan jerawat .
๐Ÿ’•Menghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’•Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
.
.
Whatsapp now ๐Ÿ“ฒ 0143715581

Stok laju je licin sbb semua berebut๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป nak cantik flawless!๐Ÿ˜š
.
#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #skinwhitening #kosmetikmurah #booster
#parutjerawat #parutlubang #pilputih #vitcrosehip #putih #glutapanaceamurah #bvrcmurah #shaliciousmurah #symabeautymurah #collagenmurahori #queenofmutiara #kulitflawless #tatiskincare

Jom Putih Kekal ! (@ummiesbeauty_)

Wowww ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
Hanya denga penggunaan capsule QM dan skincare ibu glow dlm masa seminggu boleh kecutt semuaaa jerawat hat dok timbuiยฒ tu..
.
Hanya makan kapsul QM utk dalaman dan skincare ibu glow utk luaran.
.
Semakin bersih kulit hakak ni..
.
Sempatt nak cantikk kak sebelum raya ni.. .
Jommm kita bantu kak.. whatsapp ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134423192
.
#queenmutiaraoriginal #queenmutiara #qmapplefiber #applefiber #qmlovers#queenofmutiara #queenofmutiaraoriginal #queenofmutiaramalaysia
#kurusslimmelim #keranamuakujelita #visitmyig #sayajual #sayajualprodukkesihatan #queenofmutiara #putihkekal #putihgebu #putihgebukekal #kurusdalam2minggu #kurussebelumraya #losyenputihajaib #losyenputihgebu #sayapakaisayajual #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknilmurah
More...