Lyiyadahlia (@dahliasuut)

Penangan sabun QB & QM!!!!! Baru mkn QM sebotol dan guna sabun QB x sampai sebulan muka glowing kauuuu!!!! Blackhead dekat hidung pon dah berkurang.... Tak nak cuba ker???? x menyesal pakai produk QM nie... #pastikanbeliygORI
#Keranamuakujelita
#Queenofmutiara

Queen of Mutiara (@ladieszone8387)

Hello2 semua😊

Buat pertama kali @ladieszone8387 nak buat GIVEAWAY! Pemenang bertuah akan dapat 1 set skincare QUEEN OF MUTIARA yang bernilai RM119😍

Cara mudah jer:

Langkah 1 : follow @ladieszone8387
Langkah 2: like, repost & tag @ladieszone8387
Langkah 3: tag kawan2 anda di ruang komen dibawah!

Hanya seorang pemenang bertuah akan dipilihπŸ˜‰

Pemenang akan dipilih secara random.

Giveaway berakhir 14 May 2017πŸ’‹ ☝🏻jangan private ig anda

#giveawaymalaysia #giveawayonlineshop #giveawayladieszone8387 #queenofmutiara #cantiksihat #cantik #qmlovers #skincareorganik #onlineshopmalaysia

pemborong glutapancea original (@glutapancea_malaysia_hq)

GLUTA PANCEA ! Sesuai bagi yg kulit gelap & SUSAH NAK PUTIH/yg dah cuba injection/pun gluta lain tp kurang menampat hati ! .
BUKAN JE PUTIH saja tp "SUPER PUTIH", yg luar biasa, kulit pun bersih. .
Lulus FDA & GMP INTERNATIONAL & THAILAND FDA NUMBER: 11-1-03654-0023
.
KEBAIKAN :
🐞 Mengurangi lingkaran hitam pd bawah mata, hilangkan eyebag.
🐞 Meningkatkan daya tahan tubuh & stamina sehingga wajah kelihatan baby face, wajah pink merona ! MENGHALUSKAN KULIT. Say goodbye to jerawat bruntusan.
🐞 Memudarkan bekas2 hitam, jerawat, luka, flek juga kulit 2 tones.
🐞 Merawat jerawat DEGIL sehingga wajah BEBAS JERAWAT.
🐞 MENUTUP PORI2 besar di seluruh wajah.
🐞 Mengatasi jerawat di bagian belakang badan, bahagian dada, lengan & lain2 bahagian.
🐞 Memutihkan bahagian lipatan.
🐞 Memutihkan SECARA MENYELURUH dlm 7hari, cukup 1 KAPSUL DLM 1 HARI !
🐞 Halang penuaan
🐞 Melindungi kulit yg terkena sunburn/rosak seban sinar matahari.
.
KANDUNGAN UTAMA :
1. ALA [Alpha Lipoic Acid]
2. POMEGRANATE EXTRACT
3. ROSE HIP EXTRACT
4. GRAPE SEED EXTRACT
5. L- GLUTATHIONE
.
Cara Penggunaan :
Minum 1 kali sebelum tidur dgn air hangat utk membantu mempercepat proses penyerapan gluta ke tubuh utk hasil cepat & maksima gunakan 2 kali sehari sebelum tidur & setelah bangun pagi.
Boleh stop setelah 1-2 box sudah kelihatan hasil. Bagi yg mau cepat/kulit terlalu gelap boleh 2capsule perhari.
ISI : 30 capsule
. .
.
. 100% ORIGINAL K!
.

pek baru glutapanacea kini glutapancea!!!kandungan lagi mantap!!! putih melepak nacam orang thailand!!! whtspp sis laju2 tuk order #glutapanaceamurah#glutapancea#glutapanaceaborong#glutapanacea#glutapanceamalaysia#glutapanaceamalaysia#deejakosmetik#deeja#deejaskincare#tatiskincare #tabitaskincare#tabitaexclusive#glutacaps#glutacapsspecialedition #glutacapsblister#perlaking#queenofmutiara#kingofpearl #skinmelting#produkkecantikan #putihgebu #putihmulus#bvrc#kcolly#quputeh#milleniaquputeh#tatiskincare#dms360#dmsskincare#panacea#pancea

pemborong glutapancea original (@glutapancea_malaysia_hq)

GLUTA PANCEA ! Sesuai bagi yg kulit gelap & SUSAH NAK PUTIH/yg dah cuba injection/pun gluta lain tp kurang menampat hati ! .
BUKAN JE PUTIH saja tp "SUPER PUTIH", yg luar biasa, kulit pun bersih. .
Lulus FDA & GMP INTERNATIONAL & THAILAND FDA NUMBER: 11-1-03654-0023
.
KEBAIKAN :
🐞 Mengurangi lingkaran hitam pd bawah mata, hilangkan eyebag.
🐞 Meningkatkan daya tahan tubuh & stamina sehingga wajah kelihatan baby face, wajah pink merona ! MENGHALUSKAN KULIT. Say goodbye to jerawat bruntusan.
🐞 Memudarkan bekas2 hitam, jerawat, luka, flek juga kulit 2 tones.
🐞 Merawat jerawat DEGIL sehingga wajah BEBAS JERAWAT.
🐞 MENUTUP PORI2 besar di seluruh wajah.
🐞 Mengatasi jerawat di bagian belakang badan, bahagian dada, lengan & lain2 bahagian.
🐞 Memutihkan bahagian lipatan.
🐞 Memutihkan SECARA MENYELURUH dlm 7hari, cukup 1 KAPSUL DLM 1 HARI !
🐞 Halang penuaan
🐞 Melindungi kulit yg terkena sunburn/rosak seban sinar matahari.
.
KANDUNGAN UTAMA :
1. ALA [Alpha Lipoic Acid]
2. POMEGRANATE EXTRACT
3. ROSE HIP EXTRACT
4. GRAPE SEED EXTRACT
5. L- GLUTATHIONE
.
Cara Penggunaan :
Minum 1 kali sebelum tidur dgn air hangat utk membantu mempercepat proses penyerapan gluta ke tubuh utk hasil cepat & maksima gunakan 2 kali sehari sebelum tidur & setelah bangun pagi.
Boleh stop setelah 1-2 box sudah kelihatan hasil. Bagi yg mau cepat/kulit terlalu gelap boleh 2capsule perhari.
ISI : 30 capsule
. .
.
. 100% ORIGINAL K!
.

pek baru glutapanacea kini glutapancea!!!kandungan lagi mantap!!! putih melepak nacam orang thailand!!! whtspp sis laju2 tuk order #glutapanaceamurah#glutapancea#glutapanaceaborong#glutapanacea#glutapanceamalaysia#glutapanaceamalaysia#deejakosmetik#deeja#deejaskincare#tatiskincare #tabitaskincare#tabitaexclusive#glutacaps#glutacapsspecialedition #glutacapsblister#perlaking#queenofmutiara#kingofpearl #skinmelting#produkkecantikan #putihgebu #putihmulus#bvrc#kcolly#quputeh#milleniaquputeh#tatiskincare#dms360#dmsskincare#panacea#pancea

CANTIK/FLAWLESS/PUTIH(QM) (@oli_dew)

Serbuk mutiara dari Jepun.. .
Maintain 1 biji 1 hari...
.
Nk extra gebus ambik 2 biji...😘😘 Takut terlebih putih sampai nampak urat hijau.. .
Ada yg serius nak flawless mcm ni..?? .
Qm ni kapsul mutiara asli ye. ..
.
100% mutiara asli jepun. Yg dikilangkan di malaysia.. 😘😘😘
WhatsApp +6011-10535923
WhatsApp +6011-10535923

#queenofmutiara #flawless #kulitkusam #kulittegang #kulitberminyak #kulitlicin #jerawat #jeragat

Nureen Hazreen (@nureenhanna)

QMF ni bersifat kalis air dan matte
(tdk berminyak dan tak melekit)
Fungsi QMF
πŸ‘‰-menutup segala cacat cela diwajah
πŸ‘‰-tidak berminyak
πŸ‘‰-tahan sehingga 16 jam πŸ‘‰-tak bertompok
πŸ‘‰-dan yg penting QMF sesuai dgn semua jenis kulit,produk muslim dan ada spf 35...
πŸ‘‰-sesuai dijadikan krim siang pastinya.. βœ”οΈuntuk dpt kesan yg lebih cantik,guna span lembab supaya mudah sekata
βœ”οΈQMF ada kkm...NOT 12055960 k
Hanya Rm39.90 sahaja
Berminat boleh pm πŸ“ž whatsapp 0124671348

#meletop#
#queenofmutiara#
#qmf#
#qmlover#

Surida Zainol Abidin (@suridazainolabidin)

Hanya dengan sabun QB sahaja segala parut jerawat makin pudar... Kulit berjeragat pun tiada lg. Kulit jadi cerah dan sekata.
Dengan sabun queen black juga, segala whitehead dah tak ada 😱

Wahh ❗️katakan tidak pada parut jerawat πŸ‘» katakan tidak juga pada whitehead πŸ‘πŸ» Selamat tinggal jerawat .. Kulit kusam dah xde ...😝 Haa πŸ˜’ uolls mehh ler orderr πŸ‘πŸ» Haa mari cepat, wasap akak lelajuuu ...☺️☺️ 018-3562194

#QueenOfMutiara
#KeranamuAkuJelita

Jutawan Extreme (@jalilahabdjalil)

"DIA LAH PENGASAS QUEEN OF MUTIARA"

Mari baca statement beliau ..pengguna setia Queen Of MutiaraπŸ˜‰
Percaya atau tidak?Lihat lah Wajah Saya Sebelum Dan Selepas Mengamalkan kapsul Queen Mutiara..Ajaib kan?😊Kapsul QM ni dirumus khas dengan bahan asli mutiara tanpa campuran tau.. ⚜️Wajah Berseri2 ala2 Korea..nmpak tak,nampak takπŸ˜„
⚜️kulit kendur Jadi tegang
⚜️Bintik2 hitam,jerawat, jeragat tiada lagi ye nak bertempek pada wajah

Kapsul QM ni bukan hanya untuk Produk kecantikan ye.. malahan Produk nie juga merupakan Produk kesihatan..merawat dalaman dan luaran.. ⚜️Kapsul QM dapat mengurangkan demam
⚜️Mengurangkan kegelisahan
⚜️Menyembuhkan sakit kerongkong
⚜️Mengatur Semula kdar metabolisme dalam badan

Penggunaan Amat digalakkan untuk kaum wanita dan lelaki juga😊
Uols semua boleh cuba 😘 belum cuba belum tahu tau πŸ˜‰

#queenofmutiara #mutiara #kapsulMutiara #putihalami #putihkulit #putihseawalseminggu #putihseluruhbadan #putihsebelumraya

Syuhada Mahadzir (@syuhada___elfira)

πŸ“£πŸ“£ Apa itu QM πŸ“£πŸ“£
πŸ”±QUEEN OF MUTIARAπŸ”±

Apa itu Kapsul QM??
πŸ’ŠKapsul QM mengandungi 100% Serbuk Mutiara Asli πŸ‘ πŸ”₯ FungsiπŸ”₯
πŸ’ŠAnti penuaan
πŸ’ŠMencerahkan wjh & keseluruhan bdn
πŸ’ŠMemudarkan jeragat
πŸ’ŠMenghilangkan parut dan jerawat
πŸ’ŠSebagai detox (mQueenOfMutiaraembuang toksin)
πŸ’ŠMenenangkan minda dan meringankn tekanan
πŸ’ŠMemberi tenagaπŸ’ͺ
πŸ’ŠMengatur metabolisme bdn
πŸ’ŠMengurangkan kegelisahan
πŸ’ŠMerawat sakit tekak
πŸ’ŠMengurangkan demam
πŸ’ŠMembetulkan sistem saraf
πŸ’ŠMemperbaiki penglihatan
πŸ’ŠMerawat insomnia
πŸ’ŠMemperbaiki libido seksual lelaki
πŸ’ŠMeringankan kekejangan hasil dr angin dlm badan
πŸ’ŠBerkesan bg ketakutan keresahan dan palpitasi serta insomnia
πŸ’ŠMempercepatkan pembentukan tulang dan pertumbuhan bayi(ibu hamil 4-7 bln)
πŸ’ŠMemperbanyakkn susu bdn selepas bersalin
πŸ’ŠMengetatkn miss V
πŸ’ŠMenganjal, menegang & menggebukan payudara
πŸ’ŠIkhtiar hamil
πŸ’ŠMengeratkn hbgn suami isteri
πŸ’ŠSesuai utk lelaki & wanita pelbagai kaum *Kandungan bahan2*
❀️100% serbuk mutiara asli jepun
❀️Vitamin C
❀️Kelulusan KKM ❀️Pensijilan Halal dari JAKIM πŸŒ€Cara PengambilanπŸŒ€
πŸ’ŠMakan sebiji sehari sblm sarapan pagi ketika perut kosong
πŸ’ŠPerlu minum byk air masak! πŸŒ€Cara paling berkesan penggunaan Kapsul QMπŸŒ€
🌟Buka kapsul dan bancuh serbuk kapsul dgn 250ml air suam
🌟Biarkn 10 minit sblm sarapan utk penghadaman kapsul ❗️ PANTANG LARANG❗️ ⚠️Jgn makan jeruk@yg tajam sperti nanas ⚠️Jgn ambil ais,teh,nescafe,kopi,indocafe(kafein),air gas
⚠️Jarakkan slma 4 jam jika ada ambil supplement lain
⚠️Sesiapa yg mempunyai penyakit kronik TIDAK BOLEH AMBIL KAPSUL QM tetapi disyorkan mngambil VIRAL GLOW SKIN (sama fungsi seperti QM)

Berminat boleh hubungi πŸ“² 0111-7812663 **Boleh tinggalkan nom whatsapp anda :) #QueenOfMutiara
#KeranaMuAkuJelita

SIHAT.CANTIK.PUTIH.BERGAYA (@by.faashop)

Kulit KUSAM , BERMINYAK dan BERJERAWAT ??? atau kulit makin KERING , JERAGAT dan hilang keANJALAN ? Badan selalu LETIH , LESU dan tidak BERTENAGA ?
Jom amalkan kapsul awet muda raja mutiara QM QUEEN OF MUTIARA ! Lihat perubahannya pada kulit dan badan anda dari hari ke hari seawal minggu pertama.

KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA :
πŸ‘‰ Mencegah penuaan kulit
πŸ‘‰ Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
πŸ‘‰ Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
πŸ‘‰ Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
πŸ‘‰ Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
πŸ‘‰ Menyahtoksikkan sistem badan
πŸ‘‰ Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
πŸ‘‰ Menenangkan minda & meringankan tekanan
πŸ‘‰ Memberi tenaga / merangsang Qi badan
πŸ‘‰ Mengatur semula metabolisme badan
πŸ‘‰ Mengurangkan kegelisahan
πŸ‘‰ Menenangkan hati
πŸ‘‰ Merawat sakit kerongkong
πŸ‘‰ Mengurangkan demam
πŸ‘‰ Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
πŸ‘‰ Membetulkan sistem saraf
πŸ‘‰ Memperbaiki penglihatan
πŸ‘‰ Merawat insomnia
πŸ‘‰ Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
πŸ‘‰ Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
πŸ‘‰ Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
πŸ‘‰ Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi
πŸ‘‰ Sesuai di ambil Lelaki dan Perempuan

BAHAN KANDUNGAN QM QUEEN OF MUTIARA :-
100% serbuk mutiara jepun Asli
Vitamin C

FUNGSI TAMBAHAN QM QUEEN OF MUTIARA :-
βœ”οΈMemutih & mencerahkan kulit
βœ”οΈSebagai Milk booster (wanita)
βœ”οΈMenghilangkan parut jerawat & jeragat
βœ”οΈMenegangkan payudara
βœ”οΈmerawat masalah kulit kusam
βœ”οΈMengetatkan Miss V

Cara pengambilan :-
1biji sehari sebelum sarapan

untuk pertanyaan atau order , terus

WHATSAPP 0174810074
WHATSAPP 0174810074
WHATSAPP 0174810074
.
.
#queenofmutiara #qm #jueaziz #sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #mutiara #kapsulmutiara #produkkesihatan #terlajaklaris

Trust Seller 😘 (@thepandosbeauty.shop)

πŸ“’β€ΌοΈ RAYA SALE πŸ“’β€ΌοΈ
🐝 HONEY BEE SERUM 🐝

Serum lebih difokuskan untuk membekalkan lebih banyak nutrien supaya kulit nampak lebih muda dan halus lebih cepat berbanding jika anda hanya menggunakan pelembap yang mempunyai kandungan bahan yang sama.

Diantara fungsi Honey Bee Serum ialah;
▢️ Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang merosakkan kulit dan pencemaran alam sekitar
▢️ Memberikan kulit kelembapan optimun
▢️ Mencerahkan kulit secara semulajadi
▢️ Menjadikan kulit awetbotox
▢️ Merawat kedutan pada kulit
▢️ Mengecilkan pori
▢️ Menyamarkan eyebag, parut dan noda
▢️ Menghaluskan kulit seawal sapuan pertama

Rm89
Berminat ξ„„ 0179630017
Lets Cantik Raya This Year 

#nafurateampandosbeauty #nafuraterengganu #teambutiklyanasai #honeybeecleansermalaysia #honeybeeserum #rayasalenafura #rayasalemalaysia #rayasaletrueisland #Queenofmutiara #letscantikrayathisyear #letskurusrayathisyear ##letsputihmelepakrayathisyear

pkdm (@pemborongcantik)

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT

KING OF PEARL.
πŸ’–Membantu meningkatkan kadar metabolisme dalam badan.
πŸ’–Membantu menanggalkan kesan bintik/tompok gelap/pigmentasi pada kulit.
πŸ’–Membantu melembapkan, menghaluskan, serta mengecilkan pori.
πŸ’–Bertindak sebagai anti penuaan juga menegangkan kulit wajah.
πŸ’–Membantu membersih,mencerah & menaikkan seri wajah.
πŸ’–Membantu meremajakan kulit wajah,serta mengatasi masalah Β jerawat & jeragat.
πŸ’–Membantu menyahtoksikkan sistem badan.
πŸ’–Sesuai untuk lelaki dan wanita.

#kingofpearlmurah #kingofpearl#kingofmutiara #kingofpearloriginal
#kingofpearlori#kingofpearlmurah
#kingofpearlborong #kingofpearlmalaysia #kingofmutiaramurah #kingofmutiaraoriginal
#kingofmutiaramalaysia
#edajkingofpearl #sayajualkingofpearl #lofattah #fattahamin #neelofa #kingcoco #hargastudent #kimchiuntukawak #mehsandarpadaaku #muamalaysia #rinduawak200peratus .
#queenofmutiara#sayajualqueenofmutiara #queenofmutiarahq#queenofmutiaramalaysia #jueaziz #queenofmutiaraoriginal #queenofmutiaramurah #lofattah #neelofa #fattahamin #keranamuakujelita #edajqm

dnnyltfi (@dnnyltfi)

#Repost @by_fafaa.aziz with @repostapp
・・・
GIVEAWAY CONTEST.
.
Nak dapatkan produk SHHAZ BEAUTY WHITENING BOOSTER secara PERCUMA dari @by_fafaa.aziz ?? Jom join contest kami. Caranya mudah je. Ikuti langkah dibawah ye 😊

Step 1> FOLLOW IG @by_fafaa.aziz

Step 2> Like gambar ini

Step 3> Tagkan 3 rakan anda pada comment gambar ini

Step 4> Repost gambar ini beserta dengan caption yg penuh dan

Step 5> Comment "DONE" πŸ™…DILARANG tag artis/selebriti dan orang yg sama. And Pleaseee make sure that your profile is UNPRIVATE (tidak di privatekan).
❀️ Penyertaan akan tamat pada 30 APRIL '17 Pemilihan akan dibuat melalui undian drpd pemilihan yg kami buat. (Repost terbanyak dan aktif akan mendapat kelebihan untuk terpilih)
.
Okay GOODLUCK & SELAMAT MENCUBA πŸ’‹πŸ’‹ #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih#suplimentpalingmujarab #kulitputih#boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah#booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare#kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia#kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia#nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #susukambing #jemaima #jemaimamurah #qmmurah #serbukmutiara #queenmutiara #queenofmutiara
#giveawaycontest

dnnyltfi (@dnnyltfi)

#Repost @by_fafaa.aziz with @repostapp
・・・
GIVEAWAY CONTEST.
.
Nak dapatkan produk SHHAZ BEAUTY WHITENING BOOSTER secara PERCUMA dari @by_fafaa.aziz ?? Jom join contest kami. Caranya mudah je. Ikuti langkah dibawah ye 😊

Step 1> FOLLOW IG @by_fafaa.aziz

Step 2> Like gambar ini

Step 3> Tagkan 3 rakan anda pada comment gambar ini

Step 4> Repost gambar ini beserta dengan caption yg penuh dan

Step 5> Comment "DONE" πŸ™…DILARANG tag artis/selebriti dan orang yg sama. And Pleaseee make sure that your profile is UNPRIVATE (tidak di privatekan).
❀️ Penyertaan akan tamat pada 30 APRIL '17 Pemilihan akan dibuat melalui undian drpd pemilihan yg kami buat. (Repost terbanyak dan aktif akan mendapat kelebihan untuk terpilih)
.
Okay GOODLUCK & SELAMAT MENCUBA πŸ’‹πŸ’‹ #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih#suplimentpalingmujarab #kulitputih#boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah#booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare#kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia#kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia#nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #susukambing #jemaima #jemaimamurah #qmmurah #serbukmutiara #queenmutiara #queenofmutiara
#giveawaycontest
More...