AMIRULHAZIQAH ๐Ÿ‘ซ (@saiyidahayfea)

VIRAL GLOW SKIN ( VGS ) - rm69 / 30biji tablet

Susu kambing + kolagen + kurma. โœ”๏ธ Inginkan kulit , rambut, kuku jadi kuat dan sihat โœ”๏ธ inginkan kulit yang lembab dan cerah tanpa sedar โœ”๏ธ inginkan energy dan badan yang sihat โœ”๏ธmemudarkan jeragat
dan masalah alahan kulit serta memperlahankan proses penuaan โœ”๏ธmalah membantu minda dan immune system bagi kanak-kanak.

Hanya perlu kemam 1 / 2 biji setiap hari.

Sesuai untuk semua golongan. ๐Ÿ˜Š #queenofmutiara #queenofmutiarasarawak #keranamuakujelita

๐Ÿ‘‘ QUEEN OF MUTIARA ๐Ÿ‘‘ (@liena_beautyshop)

Alhamdulillah โ˜บ๏ธ

Hanya pengambilan detox + viral slim sahaja boleh dapat hasil sampai jadi macam ni?! ๐Ÿ˜

Happy sangat bila feedback semua pengguna Queen Of Mutiara positif.

Impian dulu kini menjadi kenyataan๐Ÿ˜Š

Korang ada masalah berat badan? Obesiti?

Lekas2 pm/wassap, hakak guide korang sampai jadi in shaa Allah โ˜บ๏ธ

Wassap 010-2263653 Liena

#QueenOfMutiara
#KeranaMuAkuJelita

๐Ÿ‘‘ QUEEN OF MUTIARA ๐Ÿ‘‘ (@liena_beautyshop)

Dengan setiap pembelian
Set : QM 2 botol + QB 1 pcs
RM 150.00 shj

FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
DPT FREEGIFT ๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Boleh terus PM/PW
010-2263653 Liena

#Queenofmutiara
#keranamukujelita

QM QUEEN OF MUTIARA SELANGOR (@qm_selangor)

Hakak kita ni baru seminggu beli sabun Queen black.. Lepas je seminggu, xbagi salam trus bg feedback pakai sabun jerawat kecutttt... ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tu baru sabunn beb, belumm lg guna QM.. haaaa adoo yang nak cuba sabun queen black dopp.. Whatsapp terus ke +6017-3626376 (Kakya)

#AgentDiperlukan #DropshipDiperlukan #StokisSahQmSelangor #QueenOfMutiara #SabunArang #SabunQb #QueenBlackSoap #KapsulMutiara #EmpireJutawanAzzalea

QM QUEEN OF MUTIARA SELANGOR (@qm_selangor)

Hakak kita ni baru seminggu beli sabun Queen black.. Lepas je seminggu, xbagi salam trus bg feedback pakai sabun jerawat kecutttt... ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Tu baru sabunn beb, belumm lg guna QM.. haaaa adoo yang nak cuba sabun queen black dopp.. Whatsapp terus ke +6017-3626376 (Kakya)

#AgentDiperlukan #DropshipDiperlukan #StokisSahQmSelangor #QueenOfMutiara #SabunArang #SabunQb #QueenBlackSoap #KapsulMutiara #EmpireJutawanAzzalea

Sabarina Mohd Rejab (@sabarinamohdrejab)

#queenofmutiara
#agentsahqmparitbuntar
#0174719754

Cabaran BELI & MENANG!!!!
Dah BERMULA!!! PEMBELIAN RM250 DALM SATU RESIT.

LAYAK utk JOIN peraduan BELI, MENANG & DRIVE Rayaaaaa bersama QM!!!! Hadiahhh UTAMA yang WOWWWW!!!๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sebuah kereta SAGA FLX yang bernilai RM39'900!! Hadiah KEDUA wang tunai bernilai RM8,888.88 !!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jgn lepaskan peluang keemasan ini!!! Serbu semua trusted sellee QM sekarang!! Agen dan dropship

DIPERLUKAN SELURUH NEGARA!! TINGGALKAN NOMBOR HP

Fauziah (QUEEN OF MUTIARA) (@fauziahs5800)

Promo gempaq datang lagi.

Jom grab combo extra putih gebus.

Hanya *rm140* dapat 3 produk weh.

LOTION
QBS
QM

Hakak bagi *free pos* lagi.

Wssap hakak lelaju
01 *sah*16/1- 31/1/2017

Queen of mutiara
Truster seller.
Whatsapp 0184012321

#QueenOfMutiara
#KeranaMuAkuJelita

Sabarina Mohd Rejab (@sabarinamohdrejab)

Yuhuuuuuu Yang di Tunggu Sudah Tiba... Tumpanggggg lalu pin...pin....ponnnnnnmnnn

Malu dgn orang sekeliling bila tengok tangan kita gelap berbelangโ€ฆ. TAK PERLU TUNGGU 2-3 MINGGU LAGI UNTUK NAMPAK PERUBAHAN..
30 SAAT PON BOLEH NAMPAK, KULIT CERAH SECARA SEMULAJADI

Sapu je untuk dapat kulit cerah gebuu. Lotion pemutih terlajak putih .Boleh pakai diseluruh badan

FUNGSI UTAMA QUEEN PEARL HAND & BODY LOTION:

MENCERAH KAN KULIT
MELEMBAB KAN KULIT
MERAWAT KULIT KERING
MERAWAT KULIT BERSISIK
KULIT LEBIH SIHAT DAN BERMAYA
MELINDUNGI DARI SINARAN UVA & UVB
MELINDUNGI KULIT DARI PERSEKITARAN YANG MENYEBAB KAN KULIT KUSAM
MEMULIHKAN KULIT SERTA MEMUDARKAN PARUT-PARUT LAMA

First launchingggggg 5000 UNIT ONLY !!! PM NOW !!! Limited STOK !

#queenofmutiara
#agentsahqm
#agentparitbuntar
#losyenqm
#keranamuakujelita

Sabarina Mohd Rejab (@sabarinamohdrejab)

Makinnnn cantik "Snow White Malaysia" ni... Kulit merahhhh bak delima dah sekarang uolssssss.. "Snow White Malaysia "JUE AZIZ"

Perempuan mane tak suka putihhh kan..Lagi2 putih macam selebriti "JUE AZIZ" .. Putihhh nyeee die sampai nampak urat hijauuu.. Korunk nak tak putih sampai nampk urat hijauuuuu macam Jue Aziz???9

10 bijik kapsul mutiara Untuk 2 minggu SAHAJA...1 biji 1 hari....nanti terlebih putih... Sampai nampak urat hijauuuuu..! Bukan muka je putih 1 Badan Putih
Flawless nyeeee muka die.... BERMINAT??? Tinggal kan nombr hp... In Sha Allah saya Bantu
#0174719754
#queenofmutiara
#agentsahqm
#agentparitbuntar
#keranamuakujelita

Sabarina Mohd Rejab (@sabarinamohdrejab)

Makinnnn cantik "Snow White Malaysia" ni... Kulit merahhhh bak delima dah sekarang uolssssss.. "Snow White Malaysia "JUE AZIZ"

Perempuan mane tak suka putihhh kan..Lagi2 putih macam selebriti "JUE AZIZ" .. Putihhh nyeee die sampai nampak urat hijauuu.. Korunk nak tak putih sampai nampk urat hijauuuuu macam Jue Aziz???9

10 bijik kapsul mutiara Untuk 2 minggu SAHAJA...1 biji 1 hari....nanti terlebih putih... Sampai nampak urat hijauuuuu..! Bukan muka je putih 1 Badan Putih
Flawless nyeeee muka die.... BERMINAT??? Tinggal kan nombr hp... In Sha Allah saya Bantu
#0174719754
#queenofmutiara
#agentsahqm
#agentparitbuntar
#keranamuakujelita

Mrs TNHafizah (@tengku.hafizah)

Korang2 ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Korang nak tahu tak, sblum nie akak x prcaya sngat produk nie utk memutihkan. Tapi hakak nk try plk kite tgk ape jd lepas seminggu nty.., perghhh....makin gebu gebas laaa nmpk yeee.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜™๐Ÿ’‹
.
.

Sekarang dh xde istilah muka putih tangan hitam ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ , bila consume kpsul QM nie akak brani ckap BUKAN MUKA JEE PUTIHH, SATU BADAN PUTIHH ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ .
So akak bagi cadangan, siapa yg nk putih wajibb consume kapsul mutiara niee ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #queenofmutiara
#keranamuakujelita๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #whtsppme 0102984311
#codmelaka
#syukurselalu๐Ÿ’•

kosmetik ๐Ÿ’„๐Ÿ’„handbag murah๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘œ (@maju_kedepan)

wajah nampak glowing dan flawless !!
QMF ni bersifat kalis air dan matte(tdk berminyak dan tak melekit)

Fungsi QMF
โœ”๏ธmenutup segala cacat cela diwajah
โœ”๏ธtidak berminyak
โœ”๏ธtahan sehingga 16 jam
โœ”๏ธtak bertompok
โœ”๏ธdan yg penting QMF sesuai dgn semua jenis kulit
โœ”๏ธproduk muslim dan ada spf 35... โœ”๏ธsesuai dijadikan krim siang pastinya.. โ–ช๏ธuntuk dpt kesan yg lebih cantik,guna span lembab supaya mudah sekata
โ–ช๏ธQMF ada kkm...NOT 12055960 k

PW 0132509154

#queenofmutiara
#keranamuaqjelita
#qmf

KCOLLY.AURAWHITE.QM.TATI (@mawar.ariana_shoppe)

Wowww feedback meletoppss uollssss!! FENOMENA QUEEN OF MUTIARA!!
Putih berseri seperti Snow White ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Satu botol QM RM55
.
.
โœจโœจโœจPROMO! PROMO!

2 botol RM100.

Stock semakin susut! Untuk order dan details, whatsapp / sms "PROMO QM" ke 016-2807212.

Jom pakat putih berseri seperti Jue Aziz ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#sayajual #sayajualmurah #queenofmutiaraoriginal #queenofmutiara #whiteningcapsule #kapsulputih #hotselling #produklaris #terlajaklaris #instaniaga #instamalaysia #instaonline #like4like #likes4likes #likesforlikes #hantupunyabos #awaksangatnakal #isterituanihsan #bazarpaknil #bazaarpaknil #isell #supplement

KCOLLY.AURAWHITE.QM.TATI (@mawar.ariana_shoppe)

Wowww feedback meletoppss uollssss!! FENOMENA QUEEN OF MUTIARA!!
Putih berseri seperti Snow White ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Satu botol QM RM55
.
.
โœจโœจโœจPROMO! PROMO!

2 botol RM100.

Stock semakin susut! Untuk order dan details, whatsapp / sms "PROMO QM" ke 016-2807212.

Jom pakat putih berseri seperti Jue Aziz ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#sayajual #sayajualmurah #queenofmutiaraoriginal #queenofmutiara #whiteningcapsule #kapsulputih #hotselling #produklaris #terlajaklaris #instaniaga #instamalaysia #instaonline #like4like #likes4likes #likesforlikes #hantupunyabos #awaksangatnakal #isterituanihsan #bazarpaknil #bazaarpaknil #isell #supplement

Azma As (@azmaas)

๐Ÿ’Ž FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA โœ…Membantu mengatur semula metabolisme dalam badan.
โœ…Membantu menanggalkan kesan bintik/tompok gelap/pigmentasi
akibat usia tua pada kulit.
โœ…Membantu melembap,menghalus,mengecilkan pori juga
menegangkan kulit.
โœ…Membantu menenangkan hati.
โœ…Membantu mencegah penuaan kulit.
โœ…Membantu membersih,mencerah & menaikkan seri kulit.
โœ…Membantu mengurangkan demam.
โœ…Membantu memudakan kulit wajah,atasi jerawat & jeragat.
โœ…Membantu menyahtoksikkan sistem badan.
โœ…Membantu menyingkirkan haba berlebihan daripada badan.
โœ…Membantu merawat sakit kerongkong.
โœ…Membantu mengurangkan kegelisahan.
โœ…Membantu menenangkan minda.
โœ…Membantu meringankan tekanan.
โœ…Memberi tenaga/merangsang Qi badan. โญ•๏ธ Sesuai untuk lelaki dan wanita. So pada yang dah kawen tu boleh la share dengan cik abg...๐Ÿ˜… Berminat,,direct wsp akak yeโ˜บ๏ธ
๐Ÿ“ž0172365848

Uols blh tinggalkn no.wsp di bwh ,jika berminat...โ˜บ๏ธ #QUEENOFMUTIARA
#KERAMUAKUJELITA
#DROPSHIPSahQM

KCOLLY.AURAWHITE.QM.TATI (@mawar.ariana_shoppe)

QUEEN OF MUTIARA

Yaaaaa tetiba sana sini orang bercakap tentang Queen Of Mutiara (QM) ni. Kapsul pemutih ajaib yang buat korang jadi Snow White esok paginya. Ok gurau ๐Ÿ˜‚ .
.
Kenapa QM jadi pilihan?
โœ”๏ธMembantu mengatur semula metabolisme dalam badan
โœ”๏ธMembantu mengatasi masalah bintik hitam / tompok gelap/pigmentasi akibat usia tua pada kulit
โœ”๏ธMembanu melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
โœ”๏ธMencerahkan kulit 1 badan
โœ”๏ธMembantu mengatasi jerawat & jeragat
โœ”๏ธMembantu menyahtoksikkan sistem badan
โœ”๏ธMembantu menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
โœ”๏ธMemberi tenaga
โœ”๏ธSesuai untuk lelaki dan wanita

Ni akak nak habaq awai-awai naaa.
1 botol QM ni ada 10 biji je tauu.
Janganla tanya kenapa sikit sangat, tapi tengok pada kesannya yang meletopsss gitu. Sehari ambil 1 biji. 10 hari uollsss dah cerah berseri!

HARGA :
RM55 SM / RM60 SS
(tak termasuk postage)

PROMO PROMO 2 botol RM100!!
Untuk sebarang order atau details, whatsapp +6016-2807212.

#queenofmutiara #queenofmutiaraoriginal #qmfeedback #sayajual #sayajualmurah #instaniaga #instajualan #igbiz #bazarpaknil #whiteningcapsule #kapsulputih #fenomena #whiteningformula #bazaarpaknil #instamalaysia #instagram_iklan #isell #like4like #likes4likes #likesforlikes #instagramalaysia #studentprice

nurhayabeautyshoppe (@tabitaglowmurah)

Korang...Zaman sekarang bila produk dah meletops, ada jer produk fake timbul...
JANGAN TERTIPUUU!!!!!!! WhatsApp 012-3104127
#queenofmutiaraoriginal
#queenmutiara
#QueenOfMutiara

kerajaan fumi (@therealwanaz)

Ramai yg BERTANYA "Kenapa sy ambik QM kapsul dah 11 hari, tak nampak pun saya PUTIH bagai dikata!!๐Ÿ˜จ
Iklan kemain putih dlm 7 hari!! Betul ker produk ni bg putih satu badan. Sbb sy makan xda kesan pun..๐Ÿ˜ซ." ๐Ÿ˜Ž
Okay, ni jwpn hakak yerrr..dgr penjelasan hakak ni baikยฒ dan HADAM hokeyyy?? Kenapa tak ada kesan cepat??
1. Badan org TAK SAMA. penerimaan sstu produk mengikut HORMON yg trkndung dlm badan.

2. Badan kemungkinan tinggi kandungan TOKSIN. Toksin menolak apa2 nutrisi dr apa yg kita mkn utk diserap oleh badan. Bila toksin tinggi, 100% dr kesan ubat, hanya 10% yg dapat diserap olh badan, acernaa tu?? 3. Kalau lelaki HORMON LEBIH KUAT DAN KEBAL berbanding perempuan. Jadi klu setakat mkn sebotol dua QM kapsul, jgn trlalu berharap ianya mmberi kesan CEPAT. Apalagi jika anda seorng PEROKOK TEGAR (lelaki atau wanita)

4. Wanita yg trlalu bergantung dgn PELBAGAI SUPPLIMENT KECANTIKKAN atau VITAMIN juga akan mengalami KESAN LAMBAT, krana kndungan asid dlm drh (toksin berasid dr suppliment) juga turut membantut khasiat sstu produk, dihalang utk diserap olh tubuh badan.

5. Masalah kesihatan dlman tubuh. Bg yg biasa amalkan antibiotik juga sukar utk menyerap apa2 kesan dr apa2 produk.

6. Faktor usia, faktor kerosakkan dlm lapisan kul it, dsbgnya juga mmpu mmperlambatkan proses produk utk badan. Sbbnya, ia harus mmperbaiki mslh kulit rosak trlebih dahulu sblm yg lainnya.

Sebab itu, ada sstgh pengguna mdpt kesan seawal penggnaan.
Ada yg dpt lihat kesan setelah habis sebotol.
Ada yg dpt lihat perubahan sedikit apabila masuk botol ke 3.
Ada yg bekesan setelah botol yg ke 6!!!!! Sbg contoh yerr,
Tgok testimony gambar bawah ๐Ÿ‘‡
Setelah botol ke 6 kesannya trnyata WOWWW!!!
WALAUPUN LAMBAT!!! Nampak takkk...
KONSISTEN TU PENTING
TIPS CARA MKN TU PENTING KENA IKUT SENTIASA
Nk cantik kena sabar.
NI BUKAN PRODUK RAWATAN LASER!๐Ÿ˜‚ Ni produk serbuk mutiara asli..
Rawatan secara semulajadi..
So,dont assume too much as you dont know your own body conditions.

#queenofmutiara #keranamuakujelita

NARS|HUDA|MORPHE|KYLIE|KABUKI (@queen.of.mutiara_agent)

Ni diaa bukti ๐Ÿ˜ Kita punya produk prnah masuk #jomsinggah tw ๐Ÿ˜œ haa" bukan calangยฒ produk ni ๐Ÿ™ˆ

Anda nak Putih mulus satu badan ? Nak buang jerawat ? Jeragat ? Parut ? Nak awet muda ? & mcm2x lgi ๐Ÿ˜ฑ ?

Mehh cini kita selesaikan dgn Queen of Mutiara jer ๐Ÿ˜ awak lambat consume ๐Ÿ˜ณ Awak lambat laa nak putih gebu ๐Ÿ˜‚ hihi

Nak thu ap kelebihan dia ? ๐Ÿ˜ณ masih was was ? Mehh dm/whtsapp je sya ๐Ÿ˜˜ nnt sy bgtw dari A smpai Z ๐Ÿ˜‚ hihi

1 BOTOL QM ๐Ÿ’Ž RM 55
2 BOTOL QM ๐Ÿ‘‘ RM 100
3 BOTOL QM ๐Ÿ˜ฑ RM 160 FREE POST

Berminat jomm whtsapp saya ๐Ÿ˜ƒ

01124300091 ๐Ÿ˜ฑ

#queenofmutiara #queenblack #indahbunian #keranamukujelita #putihgebu #putihsatubadan #jeragathilang #jerawathilangcepat #awetmuda #cantikjelita #kulitputih #gebugebas #qmfeedback #freshfeedback

Queen Of Mutiara (@mutiaraqueenof)

TESTIMONI TESTIMONI TESTIMONI๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Alhamdulillah seorang lagi beri feedback yang gembira kepada kami anda bile lagi nak cube kapsul queen of mutiara sekarang ade promosi beli dua botol RM 100 free postage cepat-cepat๐Ÿƒ๐Ÿƒ
#queenofmutiara #sentiasanampakcantik #janganlupebeli #produkkamidijaminmenjadi#jombeliramairamai
More...