E-shop Faizah (@faibeautycare)

Korang2 📢📢📢
.
.
Korang nak tahu tak, sblum nie akak x prcaya sngat produk nie utk memutihkan. Tapi setelah akak cuba hmpir 2 btol kpsul QM, perghhhh memangg btul laaa prduk nie bleh buat akak lg cerahh 😍😍😍. .
.
Sekarang dh xde istilah muka putih tangan hitam 😱😱 , bila consume kpsul QM nie akak brani ckap BUKAN MUKA JEE PUTIHH, SATU BADAN PUTIHH 😃😃😍 .
.
.
So akak bagi cadangan, siapa yg nk putih wajibb consume kapsul mutiara niee 😉😉😉
.
.Rm55 sm Rm60 ss

Wasap 📲012 2248862

#queenofmutiara
#keranamuakujelita #qmfeedback #queenofmutiaraoriginal
#mutiaramalaysia
#activeinsta2017_

🌷Aida Agent eStore🌻 (@aida_tinicouture)

HARGA GELENG KEPALA!!!:
KING OF PEARL..RAJA SEGALA MUTIARA LAUTAN.
READY STOCK.

Dapat free gift! KRIM MUTIARA... .
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
KAPSUL MUTIARA ~ 🏻Meningkatkan kadar metabolisme dalam badan.
~ 🏻Membantu menanggalkan kesan bintik/tompok gelap/pigmentasi pada kulit.
~ 🏻Membantu melembapkan, menghaluskan, serta mengecilkan pori ~ 🏻Bertindak sebagai anti penuaan juga menegangkan kulit wajah
~ 🏻Membantu membersih,mencerah & menaikkan seri wajah
~ 🏻Membantu meremajakan kulit wajah,serta mengatasi masalah jerawat & jeragat
~ 🏻Membantu menyahtoksikkan sistem badan
~ 🏻Sesuai untuk lelaki dan wanita.

CARA PENGAMBILAN KAPSUL MUTIARA
.
2 Hari 1 Biji sebelum makan.
Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
.
*Jangan lupa minum air masak banyak banyak tau*
.

SELAMAT MENCUBA!!! #kingofpearl #serbukmutiara #queenofmutiara
#kulitgebu #jerawat #jeragat #skinwhitening #kingofpearlmurah #kingofpearloriginal #kingofpearlborong #kingofpearlmurahoriginal #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #serbukmutiaramurah #rajamutiara #kingofpearlori #queenofmutiaraori #perlaking #perlakingmurah #perlakingoriginal #perlakingborong

🌷Aida Agent eStore🌻 (@aida_tinicouture)

HARGA GELENG KEPALA!!!:
KING OF PEARL..RAJA SEGALA MUTIARA LAUTAN.
READY STOCK.

Dapat free gift! KRIM MUTIARA... .
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
KAPSUL MUTIARA ~ 🏻Meningkatkan kadar metabolisme dalam badan.
~ 🏻Membantu menanggalkan kesan bintik/tompok gelap/pigmentasi pada kulit.
~ 🏻Membantu melembapkan, menghaluskan, serta mengecilkan pori ~ 🏻Bertindak sebagai anti penuaan juga menegangkan kulit wajah
~ 🏻Membantu membersih,mencerah & menaikkan seri wajah
~ 🏻Membantu meremajakan kulit wajah,serta mengatasi masalah jerawat & jeragat
~ 🏻Membantu menyahtoksikkan sistem badan
~ 🏻Sesuai untuk lelaki dan wanita.

CARA PENGAMBILAN KAPSUL MUTIARA
.
2 Hari 1 Biji sebelum makan.
Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
.
*Jangan lupa minum air masak banyak banyak tau*
.

SELAMAT MENCUBA!!! #kingofpearl #serbukmutiara #queenofmutiara
#kulitgebu #jerawat #jeragat #skinwhitening #kingofpearlmurah #kingofpearloriginal #kingofpearlborong #kingofpearlmurahoriginal #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #serbukmutiaramurah #rajamutiara #kingofpearlori #queenofmutiaraori #perlaking #perlakingmurah #perlakingoriginal #perlakingborong

🌷Aida Agent eStore🌻 (@aida_tinicouture)

HARGA GELENG KEPALA!!!:
KING OF PEARL..RAJA SEGALA MUTIARA LAUTAN.
READY STOCK.

Dapat free gift! KRIM MUTIARA... .
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
KAPSUL MUTIARA ~ 🏻Meningkatkan kadar metabolisme dalam badan.
~ 🏻Membantu menanggalkan kesan bintik/tompok gelap/pigmentasi pada kulit.
~ 🏻Membantu melembapkan, menghaluskan, serta mengecilkan pori ~ 🏻Bertindak sebagai anti penuaan juga menegangkan kulit wajah
~ 🏻Membantu membersih,mencerah & menaikkan seri wajah
~ 🏻Membantu meremajakan kulit wajah,serta mengatasi masalah jerawat & jeragat
~ 🏻Membantu menyahtoksikkan sistem badan
~ 🏻Sesuai untuk lelaki dan wanita.

CARA PENGAMBILAN KAPSUL MUTIARA
.
2 Hari 1 Biji sebelum makan.
Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
.
*Jangan lupa minum air masak banyak banyak tau*
.

SELAMAT MENCUBA!!! #kingofpearl #serbukmutiara #queenofmutiara
#kulitgebu #jerawat #jeragat #skinwhitening #kingofpearlmurah #kingofpearloriginal #kingofpearlborong #kingofpearlmurahoriginal #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #serbukmutiaramurah #rajamutiara #kingofpearlori #queenofmutiaraori #perlaking #perlakingmurah #perlakingoriginal #perlakingborong

FZBeautyworks Kiosk (@fzbeautyworkskiosk)

Queen of Mutiara.. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. nak tau harga? SMS/ WHATSAPP 0148910825 untuk quote harga dan cara order.
#queenofmutiara #queenofmutiaracapsule #qmcapsule #queenofmutiaramurah #queenofmutiaracapsulemurah #qmcapsulemurah #queenofmutiaraoriginal #queenofmutiaracapsuleoriginal #qmcapsuleoriginal #queenmutiaramurah

Queen Of Mutiara_QM (@queenofmutiara_qm)

PROMOSI TAHUN BARU CINA DARIPADA KAMI🎉🎉🎊🎁 🌸DENGAN PEMBELIAN SET QUEEN OF MUTIARA, LAYAK MENYERTAI CABUTAN BERTUAH BELI, MENANG & DRIVE 🌸AUTOMATIK AKAN DI DAFTAR SEBAGAI AHLI
Best ke tak best u all ? 💃🏻💃🏻 SET QUEEN OF MUTIARA

QUEEN MUTIARA X2
DYA APPLE FIBER X1
QUEEN BLACK SOAP X1
LOTION X1
COFFEE BEAUTY SCRUB X1

RM250
ANDA JIMAT RM19.90 🤗🤗 PROMOSI TERLAJAK JIMAT 🎉💃🏻 SET PUTIH SATU BADAN

FREE GIFT + FREE POSTAGE 🎊

Jom dapatkan sekarang!! Whatsapp
0138422395📲📲
#QueenOfMutiara
#KeranamuAkuJelita #perawatanwajah #wajahcantik #perawatankulit #kecantikanwajah #kecantikankulitwajah #kecantikan #tipscantik #perawatantubuh #perawatan #perawatanmuka #perawatanbadan #pemutihwajah #putihalami #terpaksacantik #putihputihpink #whitening #instagram #sayajual #supplements #pemutihbadan #pemutihtubuh #penghilangjerawat #beautycare #skincare #queenofmutiara #queenofmutiarahq #queenofmutiaraoriginal

AD Eden (@puan_lina)

QUEEN OF MUTIARA

RM 36

POSTAGE
RM 8 SM / RM 11 SS

Whatsaps +60146433638 / +60134059407
Weechat id: puanlina01
Teligram : +60146433638

#queenofmutiara #queenofmutiaramalaysia #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #peahqueen #peah #peahqueenmurah #perlaking #perla #perlakingmurah #kingofpearl

PEMBORONG KOSMETIK (@byyashoppe)

(QM)QUEEN OF MUTIARA MUTIARA
RM40
☘️ Mencegah penuaan kulit.
🍀 Membersihkan kulit dari kesan bintik akibat usia tua pada kulit.
🎄Mengurangkan kegelisahan.
☘️ Menenangkan hati.
🌱Merawat sakit kerongkong.
🌸 Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi ).
🌾 Membetulkan sistem saraf.
🌺 Memperbaiki penglihatan.
💐 Merawat insomnia.
🌻 Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki.
🌹 Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman. Qm tidak mengandungi
- bahan pengawet.
- perasa tiruan.
- gula tambahan.
- pewarna.
YANG PENTING HALAL! Pantang larang semasa ambil QM
- Minuman berkafien.
- Minuman Berkabonat.
- Buah asam.
- Buah nanas. #
Ada sesetenggah orang ni akan dapat bonus lain.
- Miss v ketat
- Payu dara anjal
- Punggung yang pejal
- Ibu yang menyusu, susu badan bertambah meriah @ banyak
- Balik pulau akan putih juga.

#qm #queenofmutiaraoriginal #queenmutiara #queenofmutiara #queenofmutiaramurah

queenmutiarabeauty (@queenmutiarabeauty)

Salam semua Queens 👸. Kat sini Admin nak buat pencerahan ye. Sebab ramai yang DM kami pasal produk yg lagi murah dari QM ni. .
👸
Produk Kapsul Queen of Mutiara ni adalah milik tunggal syarikat Jutawan Qm Sdn Bhd dan pengasasnya Pn Amilia Mat Din , dan duta produk kami Jueaziz
.
.
Kami juga tidak pernah wujudkan anak produk atau anak syarikat seperti Queen of Pearl, King of Pearl dan sengkatan dengannya. .
.
Kepada pengguna semua, hanya dapatkan QM yang ORIGINAL dari HQ, Stockist dan Agen sah Queen Of Mutiara dengan harga RM 55 sebotol. .
.
Yang mana beli dengan harga murah, produk yang bukan original , kami tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang masalah kepada semua ye. .
💋💋.
#queenofmutiaraoriginal #keranamuakujelita #queenmutiarabeauty
#qmfeedback

KCOLLYSHHAZSATINSKINZPANACEA (@nur_beauty_care)

QM QUEEN OF MUTIARA .

HARGA JUALAN: (WAJIB FOLLOW HARGA YG DITETAPKAN HQ)
RM55
+ POS RM7 SM / RM11 SS 📲+6013-5969771
==================================== QM QUEEN OF MUTIARA

Kulit kusam, berminyak dan berjerawat?
Atau kulit mulai kering, berjeragat dan hilang keanjalan?
Badan selalu letih lesu tidak bertenaga?
Jom amalkan kapsul awet muda raja mutiara QM!
Lihat perubahannya pada kulit dan badan anda dari hari ke hari seawal minggu pertama!

KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA : 👉 Mencegah penuaan kulit
👉 Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
👉 Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
👉 Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
👉 Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
👉 Menyahtoksikkan sistem badan
👉 Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
👉 Menenangkan minda & meringankan tekanan
👉 Memberi tenaga / merangsang Qi badan
👉 Mengatur semula metabolisme badan
👉 Mengurangkan kegelisahan
👉 Menenangkan hati
👉 Merawat sakit kerongkong
👉 Mengurangkan demam
👉 Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
👉 Membetulkan sistem saraf
👉 Memperbaiki penglihatan
👉 Merawat insomnia
👉 Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
👉 Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
👉 Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
👉 Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi

ISIAN KANDUNGAN : 10 KAPSUL / BOTOL
CARA PENGAMBILAN QM KAPSUL
QUEEN OF MUTIARA

Satu biji sehari sebelum makan.
Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
Dan akhir sekali dah boleh makan untuk sarapan atau makan malam.
.
#queenofmutiara#queenofmutiaramurah#queenofmutiaraoriginal#queenifmutiaraborong#sabunkopimalaysia#kosmetiksabah#kosmetikmurahsabah#kosmetikborong#

💓Cosmetics & Skincare💓 (@jetaime_aifell)

🌸🌸jetaime aifell🌸🌸
Kulit kusam, berminyak dan berjerawat?
Atau kulit mulai kering, berjeragat dan hilang keanjalan?
Badan selalu letih lesu tidak bertenaga?
Jom amalkan kapsul awet muda raja mutiara QM!
Lihat perubahannya pada kulit dan badan anda dari hari ke hari seawal minggu pertama! *TIADA PENGHANTARAN C.O.D* *BAYARAN SEBELUM 11.00AM POS PADA HARI YG SAMA . * ♛ cara order produk ♛ ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no +60 11 3625 7292

2.kami akan semak stock untuk anda 😘😘TERIMA KASIH😘😘 #sale
#ammawhitesoap #quputehmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #bazarpaknil #surutayu #jomfollow #malaysiatrustedselleronline #malaysiatrustedseller
#kosmetikoriginal
#makeupmurah
#sayajualmakeup
#ktvondmalaysia
#ktvondmakeup
#Ktvondmurah
#malaysiaonlineshopping
#queenofmutiara #queenofmutiaramurah #queenofmutiarahq #queenofmutiaramalaysia #queenofmutiaraoriginal #nnpearlcapsuleoriginal #nnpearlcapsule #perlakingoffer
#jetaimeaifell

KCOLLYSHHAZSATINSKINZPANACEA (@nur_beauty_care)

Ramai tanye kt akak berapa biji 1 botol QM ni.
Okey, ni akak nak habaq awai-awai naaa.
1 botol QM ni ada 10 biji je tauu.
Janganla tanya kenapa sikit sangat, tapi tengok pada kesannya yang meletopsss gitu. Sehari ambil 1 biji. 10 hari uollsss dah cerah berseri!

HARGA :
RM55 SM / RM60 SS
(Tak termasuk postage)

PROMO PROMO 2 botol RM 100SM SAHAJA!
Tak Termasuk postage sm/ss +rm 10 .
. 📲+6013-5969771

#queenofmutiara #queenofmutiaraoriginal #qmfeedback #sayajual #sayajualmurah #instaniaga #instajualan #igbiz #bazarpaknil #whiteningcapsule #kapsulputih #fenomena #whiteningformula #bazaarpaknil #instamalaysia ##queenofmutiara #queenmutiarasupplement #queenmutiara #serbukmutiaraasli #whiteningbooster
#kcollyoriginal #fastselling #hotitem #setcombo #combomurah #cerahgebu #setcombopinkish #hargamurah #sayajual #sayajualprodukkecantikan

Queen Of Mutiara (@azma_stokis_qm_baling)

Wahai alahan mengandung, awak pergi mana?? Testimoni dari customer kemudian terus sugn up agent ... Dapat tau je hamil terus consume Viral Glow Skin... Loya-loya selama ini hilang... Alahan pun dah lama tak berkunjung.... Syukur.... VGS mengandungi susu kambing pembekal kalsium, kurma pembekal tenaga dan kolagen bertindak memperlambatkan penuaan dan menyihatkan tubuh badan.... Nak cantik dan sihat tak?
Bila?
Sekarang jom

017-6730784

#QueenOfMutiaraOriginal
#QueenOfMutiaraHq

BEAUTY PRODUCTS DISTRIBUTOR (@rayqasierra_beautyhouse)

Tak habis lagi sekotak apple fiber tp hakak ni da turun kilo dari 74kg ke 72kg...woowwwwww
.
Alahai 2kg je kot turun??? Huitt hakak2 sekalian jgn cam tu...sekilo pun belum tentu kilo bole turun tanpa bantuan detox ajaib dari qm ni taw...hakak ni santai2 je bole turun 2kg..ko ghase?? Baru sekotak???😉😉.
.
Meh pm kite same2 cairkan lemak2 degil tu😊😊😊
.
.
WHATSAPP
📲📲📲
017.636.8298
.
.
.
#queenofmutiaraoriginal #queenofmutiaramurahgila #queenofmutiarafreegift #queenofmutiaraoriginalfreegift #kapsulmutiaraoriginalmurahgila #pearlcapsuleoriginalmurahgila #queenblacksoaporiginal #queenblacksoapmurahgila #queenblacksoapfreegift
#qmapplefiberdetox #detoxfiberqueenofmutiarafreegift #qmapplefiberoriginalmurahfreepos #qmdetoxoriginalmurahfreepos #detoxfiber

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Mari sini semuaaa darlingsss.
Rapat-rapat. Hehe.
Sis nak bagitahu rahsia kulit wajah glowing dan berseri tanpa solekan yang tebal pada siang hari selepas sapu krim magis ni waktu malam before tido.
Wajah ternyata lebih lembab, halus dan cantik licin.

Tahu tak waktu malam adalah masa yang sangat sesuai untuk uols buat treatment wajah?
Senang ja. Tak payah susah-susah bancuh
madu, tumbuk kulit kayu manis semua tu.
Hanya perlu konsisten dengan Glow Treatment QM ni saja tau.

Night Cream Gold (Glow Treatment)
ni sangat best bila uols pakai secara rutin lepas tu tuptup hasilnya buat kulit wajah makin sihat, makin lembut dan makin berseri semulajadi.

HARGA : RM39.90 (10gm)
(tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

Nak cuba krim magis buat kulit wajah LICIN MACAM KULIT TELUR?
Jom whatsapp sis 017-7009858 (Yanie)

________

#queenofmutiara #queenofmutiaraoriginal #queenmutiara
#sayajual #minumankesihatan #jomsihat #sayajualmurah #produkoriginal #fastselling #recommended #like4like #barangmurah #onlineshopmalaysia #kedaionlinemurah #bazaarpaknil #borongmalaysia #visitmyigshop #susukambingberkualiti #likeforlike #trustedseller #bazaaronline #serbukmutiarassli #whiteningcapsule #ibuputih #igshopmalaysia #nightcreamgold #nightcreamtreatment #glowtreatmentcream #krimmalamterbaik

Nia Agent QueenMutiara (@nia_nurin)

Wahai alahan mengandung, awak pergi mana?? Testimoni dari customer kemudian terus sugn up agent ... Dapat tau je hamil terus consume Viral Glow Skin... Loya-loya selama ini hilang... Alahan pun dah lama tak berkunjung.... Syukur.... VGS mengandungi susu kambing pembekal kalsium, kurma pembekal tenaga dan kolagen bertindak memperlambatkan penuaan dan menyihatkan tubuh badan.... Nak cantik dan sihat tak?
Bila?
Sekarang jom

01129460086

#QueenOfMutiaraOriginal
#agentsahQM

UBAT PUTIH😱 (@huda4553)

Wahai alahan mengandung, awak pergi mana?? Testimoni dari customer kemudian terus sugn up agent ... Dapat tau je hamil terus consume Viral Glow Skin... Loya-loya selama ini hilang... Alahan pun dah lama tak berkunjung.... Syukur.... VGS mengandungi susu kambing pembekal kalsium, kurma pembekal tenaga dan kolagen bertindak memperlambatkan penuaan dan menyihatkan tubuh badan.... Nak cantik dan sihat tak?
Bila?
Sekarang jom

01117686672

#StokisQueenOfMutiaraManjung
#QueenOfMutiaraOriginal
#QueenOfMutiaraHq

FZBeautyworks Kiosk (@fzbeautyworkskiosk)

Queen of Mutiara.. DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake. nak tau harga? SMS/ WHATSAPP 0148910825 untuk quote harga dan cara order.
#queenofmutiara #queenofmutiaracapsule #qmcapsule #queenofmutiaramurah #queenofmutiaracapsulemurah #qmcapsulemurah #queenofmutiaraoriginal #queenofmutiaracapsuleoriginal #qmcapsuleoriginal #queenmutiaramurah
More...