JUZFIT GCXFACTOR FIGURE UP (@farhanabeautycare2)

🌿🌸QM QUEEN OF MUTIARA🌸🌿
.
βœ…HARGA TERMASUK POSTAGE UNTUK SM.
🚚SS ADD RM5
.
πŸ‘πŸ»βœ…KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA :
.
πŸ‘‰ Mencegah penuaan kulit
πŸ‘‰ Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
πŸ‘‰ Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
πŸ‘‰ Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
πŸ‘‰ Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
πŸ‘‰ Menyahtoksikkan sistem badan
πŸ‘‰ Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
πŸ‘‰ Menenangkan minda & meringankan tekanan
πŸ‘‰ Memberi tenaga / merangsang Qi badan
πŸ‘‰ Mengatur semula metabolisme badan
πŸ‘‰ Mengurangkan kegelisahan
πŸ‘‰ Menenangkan hati
πŸ‘‰ Merawat sakit kerongkong
πŸ‘‰ Mengurangkan demam
πŸ‘‰ Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
πŸ‘‰ Membetulkan sistem saraf
πŸ‘‰ Memperbaiki penglihatan
πŸ‘‰ Merawat insomnia
πŸ‘‰ Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
πŸ‘‰ Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
πŸ‘‰ Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
πŸ‘‰ Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi
.
πŸΆβ–ΆοΈISIAN KANDUNGAN : 10 KAPSUL / BOTOL .
🍢⏰CARA PENGAMBILAN QM KAPSUL
QUEEN OF MUTIARA
.
βœ…Satu biji sehari sebelum makan.
Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
Dan akhir sekali dah boleh makan untuk sarapan atau makan malam.
.
Whtsapp nana ya utk order, jgn dm 😊
0195007987.
.
#boosterwhitening #shhazwhiteningbooster #queenofmutiara #queenofmutiarahq #queenofmutiaramurah #deejacosmetic #queenofmutiaraoriginal #farhanabeautycare #queenofmutiaramalaysia #qmqueenofmutiara #qmkapsulmutiara #qmkapsulofmutiara #juzfit #tatiskincare #tatiskincaremurah #tatiskincarelooseitem #maxxslim #maxxslimmurah #dtrim #manjasireh #satinskinzglutatabs #truedetox #ceklawa #coffeecupd #missslimdms #glowingspeeddms #dms360 #cmdhydrod #feryalarganoil #glutapanacea

queen of mutiara muar / SI (@bebas_jerawat_seawal_seminggu)

Hanya dengann sabUn Qb sahaja segala jerawat hilangg oii ....
Bukann tuh saje weyy ..
Dengann sabunn queen blackk jugak .. segala parut jerawat dah pudar dan kulit muka semakin glowinggg 

Wahh katakan tidak pada jerawat .. katakan tidak juga pada parut jerawat .... Bye bye penumpang yang tak diundang ..
Haa .. uolls mehh ler orderr .... muroh murohh jahh nyoo ..
39.90 jahh nyoo .. Haa marihh cpt pm hakak
0142643419

#sabunarang #sabunargan #sabunorganik
#sabunarganajaib #arganoil #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitjerawat #kulitsensitif #nakcantik #nakputih #nakflawless #gebugebas #whitehead #blackhead #kulitberminyak #kulitcantik #kulitputih #aydajebat #mirafilzah #neelofa #zizanrazak #fattahamin #produkmuslim #lulusKKM #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #agentanddropshipwanted

queen of mutiara muar / SI (@bebas_jerawat_seawal_seminggu)

Hanya dengann sabUn Qb sahaja segala jerawat hilangg oii ....
Bukann tuh saje weyy ..
Dengann sabunn queen blackk jugak .. segala parut jerawat dah pudar dan kulit muka semakin glowinggg 

Wahh katakan tidak pada jerawat .. katakan tidak juga pada parut jerawat .... Bye bye penumpang yang tak diundang ..
Haa .. uolls mehh ler orderr .... muroh murohh jahh nyoo ..
39.90 jahh nyoo .. Haa marihh cpt pm hakak
0142643419

#sabunarang #sabunargan #sabunorganik
#sabunarganajaib #arganoil #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitjerawat #kulitsensitif #nakcantik #nakputih #nakflawless #gebugebas #whitehead #blackhead #kulitberminyak #kulitcantik #kulitputih #aydajebat #mirafilzah #neelofa #zizanrazak #fattahamin #produkmuslim #lulusKKM #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #agentanddropshipwanted

queen of mutiara muar / SI (@bebas_jerawat_seawal_seminggu)

Hanya dengann sabUn Qb sahaja segala jerawat hilangg oii ....
Bukann tuh saje weyy ..
Dengann sabunn queen blackk jugak .. segala parut jerawat dah pudar dan kulit muka semakin glowinggg 

Wahh katakan tidak pada jerawat .. katakan tidak juga pada parut jerawat .... Bye bye penumpang yang tak diundang ..
Haa .. uolls mehh ler orderr .... muroh murohh jahh nyoo .. 39.90 jahh nyoo .. Haa marihh cpt pm hakak
0142643419

#sabunarang #sabunargan #sabunorganik
#sabunarganajaib #arganoil #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitjerawat #kulitsensitif #nakcantik #nakputih #nakflawless #gebugebas #whitehead #blackhead #kulitberminyak #kulitcantik #kulitputih #aydajebat #mirafilzah #neelofa #zizanrazak #fattahamin #produkmuslim #lulusKKM #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #agentanddropshipwanted

moonlight_beautyshoppe (@moonlight_beautyshoppe)

🌸QUEEN OF MUTIARA🌸 *HARGA PROMOSI‼️*
RM40/pcs
RM40/pcs
RM40/pcs πŸ’“πŸ’“SAH SEHINGGA 4 JUN 2017πŸ’“πŸ’“ KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA :
πŸ‘‰ Mencegah penuaan kulit
πŸ‘‰ Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
πŸ‘‰ Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
πŸ‘‰ Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
πŸ‘‰ Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
πŸ‘‰ Menyahtoksikkan sistem badan
πŸ‘‰ Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
πŸ‘‰ Menenangkan minda & meringankan tekanan
πŸ‘‰ Memberi tenaga / merangsang Qi badan
πŸ‘‰ Mengatur semula metabolisme badan
πŸ‘‰ Mengurangkan kegelisahan
πŸ‘‰ Menenangkan hati
πŸ‘‰ Merawat sakit kerongkong
πŸ‘‰ Mengurangkan demam
πŸ‘‰ Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
πŸ‘‰ Membetulkan sistem saraf
πŸ‘‰ Memperbaiki penglihatan
πŸ‘‰ Merawat insomnia
πŸ‘‰ Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
πŸ‘‰ Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
πŸ‘‰ Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
πŸ‘‰ Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi
πŸ‘‰ Sesuai di ambil Lelaki dan Perempuan

CARA PENGAMBILAN QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA :-
1. Satu biji sehari sebelum makan. ( Jika nak kesan cepat makan 2 biji sehari - 1 biji pagi, 1 biji malam )
2. Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
3. Dan akhir sekali dah boleh makan untuk sarapan atau makan malam.

Whatapp Nad
011-1757 1041
011-1757 1041
011-1757 1041

Bole walk in kat kedai kt ye..😍😍😍
Moonlight beauty shoppe
No26, Jln pulai 21, taman pulai utama,
Skudai ( belakang umall skudai)

#queenofmutiara #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal
#qm #murah2 #murahgiler #putihalami #putihseluruhbadan

MAKEUP MURAH/PRODUK KECANTIKAN (@redtulip_beautyspot)

SALE!! SALE!! SALE!!
.
QUEEN OF MUTIARA
.
βœ”οΈHARGA : RM38
.
βœ”οΈWHATSAPP πŸ“² 013-9315369
.
.
.
πŸ“ŽFUNGSI QUENN OF MUTIARA
.
βœ”οΈMenghilangkan kedutan & garis halus
βœ”οΈMemulihkan eczema & ruam
βœ”οΈMencerahkan kulit serta awet muda
βœ”οΈMelindungi kulit dari matahari
βœ”οΈMenggalakkan pembaharuan kulit baru
βœ”οΈMenghasilkan collagen pemulihan + mensekatakan tona kulit
βœ”οΈMenghilangkan Jerawat, merawat ulser kulit, melasma, jeragat & bintik hitam
βœ”οΈMenjadikan kulit licin, halus, anjal & sihat secara natural
.
πŸ“ŽBAHAN DALAM QUEEN OF MUTIARA
.
βœ”οΈ100% Serbuk Mutiara Jepun Asli
βœ”οΈVitamin C
.
πŸ“ŽFUNGSI TAMBAHAN QUEEN OF MUTIARA
.
βœ”οΈDapat menjadikan kulit lebih cerah , flawless & glowing
βœ”οΈBagi yang Bfeed, ianya juga bertindak sebagai MILK BOOSTER
βœ”οΈDapat menghilangkan jerawat & jeragat dengan PANTAS !
βœ”οΈMenegangkan Payudara
βœ”οΈMerawat masalah kulit Kusam
βœ”οΈMengetatkan Miss V
.
πŸ“ŽCARA MAKAN QUEEN OF MUTIARA
.
Ambil 1 biji sehari sblum makan. Selepas itu tunggu selama 10-15 minit utk kapsul hadam. Kemudian dah boleh makan breakfast @ dinner
.
⏩UNTUK KESAN YANG LEBIH CEPAT
.
βœ”οΈBuka 1 biji kapsul QM Queen of mutiara kemudian masukkan isinya ke dalam segelas air berisi 200 - 250 ml. Goncang @ Kacau
sehingga larut & minum
βœ”οΈAmalkan pengambilan air masak yg banyak
.
πŸ“ŽINFO TAMBAHAN
.
βœ”οΈQueen Of Mutiara adalah 100% menggunakan MUTIARA asli sebab tu kesan yg cepat
βœ”οΈTIADA CAMPURAN BAHAN CHEMICAL
βœ”οΈSesuai diambil oleh lelaki dan wanita
βœ”οΈ1 botol Queen Of Mutiara ini mengandungi 10 kapsul...Hahh sikitnya...Berbaloi ke?? Ye sikit tapi hanya 10 kapsul je cukup utk uolls nampak kesan!! Kalau produk lain berbotol-botol makan tapi tak nmpak kesan, QM seawal 1 botol (10 kapsul) je dpt hasil sbb kita guna 100% Mutiara Asli dari JAPAN. Bahan Queen of Mutiara berkualiti tinggi tak pakai langsung bahan2 low gred sebab tu kuasa pemutihan cepat
.
.
.
#queenofmutiara
#queenofmutiaraoriginal
#sayajual #sayajualqueenofmutiara
#kulitputih#kosmetikmurah
#ubatjeragat #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah
#ramadhansale2017

ItsAllAboutBeauty (@chantiq.beautyshop)

Lelaki pun PELRU JAGA muka okay . Produk yang sesuai untuk lelaki dan perempuan πŸ‘†πŸ‘†
.

QUEEN OF MUTIARA TRIPLE TURBO
.
QUEEN OF MUTIARA TRIPLE TURBO WHITENING
BOOSTER IN SACHET (12 SACHET)

KESAN PENCERAHAN 3 KALI GANDA

Terbaru dari Queen of Mutiara (QM).
Serbuk Queen of Mutiara dalam bentuk sachet.
Dengan penambahan formula yang lebih advance dan kesan lebih cepat

QM Triple Turboo Whitening Booster kini lebih power dan lebih mudah diambil.
Hanya perlu koyak sachet dan kemam aje dalam mulut..
Rasa raspberry yang sedap dan manis-manis.
Tidak perlu lagi ditelan dan dibancuh!

QM Triple Turboo Whitening Booster fungsinya adalah sama dengan Kapsul QM yang lama, Cuma yang membezakan yang terbaru ini dalam bentuk sachet .

Yang lama dalam bentuk kapsul.
Fungsi dan kebaikan yang sama, Cuma yang terbaru ini lebih hebat dan kesannya adalah lebih cepat.

UPGRADED DENGAN TAMBAHAN 3 AGEN UTAMA
KUASA PEMUTIH !!! Tambahan serbuk mutiara asli, gluta, astaxanthin, mix berries, dan maltodextrin.

Jom cantik gebu dengan QM terbaru.
Kesan lebih pinkish dan lebih glowing

1 hari cuma 1 sachet...1 kotak untuk 2 minggu.. Queen Of Mutiara Triple Turbo mampu membantu mereka yang menginginkan kulit wajah mereka menjadi lebih cerah, bersih dari parut jerawat dan berseri-seri. Bukan hanya kulit wajah mereka tetapi seluruh badan lebih putih, cantik dan gebu.
βœ…Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.
βœ…Meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit.
βœ…Membantu mengurangkan kerosakkan kulit daripada sinar Ultraungu (UV).
βœ…Antioksidan.
βœ…Membantu mencegah penyakit Alzheimer.
.
Harga : Rm 69
Postage : Rm7 sm/Rm11 ss
.
πŸ“²whatsapp 018 249 1068
❌NO CALL / NO SMS
❌NO FUSSY BUYER PLEASE
βœ”οΈπŸ’― ORIGINAL
#dyxyproduk #dyxymurah #dyxy #cantik #makeup #jamu #satinskinz #alrazi #jerawat #kurus #slimming #dyxystudent #dyxyashilee #mabelo #mabeloshinning #chiasees #boosterchiaseed #diet #dietboosterchiaseed #chiaseedmurah #chiaseedoriginal #kakichantiq #slimmingdetoxtea #slimmingtea #medina #kakichantiqmurah #kakichatiqoriginal #slimmingteaoriginal #queenofmutiara #queenofmutiaraoriginal

AG Assikin (@agassikin)

Org yg menginginkan kesempurnaan tak kira sape, Tengok abam sado pun nk terai qmtt nie... .
Terbukti berkesan kn.. Sapa x mau cuba....
Nnti kita mintak testimoni noh.. .
Jomm pm/pw kami..
Grab produk viral terhangat nie.. .
Jom pm tepi
61094789044
60195762649
.
#queenofmutiaraoriginal
#agassikin
#stokisqueenofmutiara
#empirejutawanqaisara
#karenamuakujelita
#HighQualityProduct
#TrustedSaller

AD Eden (@puan_lina)

QUEEN OF MUTIARA

RM 36

POSTAGE
RM 8 SM / RM 11 SS

Whatsaps +60146433638 / +60134059407
Weechat id: puanlina01
Teligram : +60146433638

#queenofmutiara #queenofmutiaramalaysia #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #peahqueen #peah #peahqueenmurah #perlaking #perla #perlakingmurah #kingofpearl

maxxslim / dyxy / Shalicious (@rarabeautyshopp)

β˜”οΈπŸŒΏKING OF PEARL 🌿
. (FREE KRIM MUTIARA)

HARGA :
1-RM37
2-Rm70
.
King Of Pearl serbuk mutiara asli dari Filipina...halus dan tulin 100% ekstrak mutiara, berkualiti premium, serta mempunyai mineral kadar vitamin yang tinggi 😍😍😍
.
❌tanpa campuran kolagen
❌tanpa campuran gluta
❌tanpa campuran vitamin
❌tanpa campuran pewarna, pewangi, pengawet, perisa
❌tanpa campuran protein ❌tanpa campuran sarang burung
.
Rahsia kecantikkan wanita Filipina.
Sebotol 15 kapsul Mutiara
(untuk sebulan penggunaan).
.
Free pos 🚚ke semenanjung.
Sabah Sarawak ✈️ tmbh rm5.
.

Dijamin 100% originalβœ”οΈ
Money back guaranteeβœ”οΈ
Ready stok kecuali diberitahu.
.

To order Whatapp πŸ“² +6013-2402196.
.
#satinskinzwhiteboostermurah
#satinskinztestimoni #dianzvitamin #queenofmutiara #queenofmutiaramurah #queenofmutiaraoriginal #gommouyt #nnpc #kingofpearl #kingofpearlmurah #kingofpearloriginal #kingofmutiara #nnpearlcapsulemurah #dianzvitamin #perlaking #nnpearlcapsuleoriginal #epyhra #ephyrapremium #ephyracollagen #satinskinzborong

QM.DYXY.KCOLLY.KAWAII.SLIMRICH (@beautyshop90_)

QM QUEEN OF MUTIARA
**ready stock**
1 RM 55
2 RM 100
3 rm145
Free postage sm /add rm5ss
.
πŸ”₯100% ORIGINALπŸ”₯
πŸ”₯100% ORIGINALπŸ”₯
πŸ”₯100% ORIGINALπŸ”₯
.
πŸ™…BARANG TIRUAN TAK ADA DI SINIπŸ™…
.
QM QUEEN OF MUTIARA
πŸ’Kulit kusam, berminyak dan berjerawat?
πŸ’Atau kulit mulai kering, berjeragat dan hilang keanjalan?
πŸ’Badan selalu letih lesu tidak bertenaga?
πŸ‘ΈJom amalkan kapsul awet muda raja mutiara QM!
Lihat perubahannya pada kulit dan badan anda dari hari ke hari seawal minggu pertama!

KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA :
πŸ‘‰ Mencegah penuaan kulit
πŸ‘‰ Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
πŸ‘‰ Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
πŸ‘‰ Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
πŸ‘‰ Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
πŸ‘‰ Menyahtoksikkan sistem badan
πŸ‘‰ Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
πŸ‘‰ Menenangkan minda & meringankan tekanan
πŸ‘‰ Memberi tenaga / merangsang Qi badan
πŸ‘‰ Mengatur semula metabolisme badan
πŸ‘‰ Mengurangkan kegelisahan
πŸ‘‰ Menenangkan hati
πŸ‘‰ Merawat sakit kerongkong
πŸ‘‰ Mengurangkan demam
πŸ‘‰ Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
πŸ‘‰ Membetulkan sistem saraf
πŸ‘‰ Memperbaiki penglihatan
πŸ‘‰ Merawat insomnia
πŸ‘‰ Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
πŸ‘‰ Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
πŸ‘‰ Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
πŸ‘‰ Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi

ISIAN KANDUNGAN : 10 KAPSUL / BOTOL
CARA PENGAMBILAN QM KAPSUL
QUEEN OF MUTIARA

Satu biji sehari sebelum makan.
Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
Dan akhir sekali dah boleh makan untuk sarapan atau makan malam.

#queenofmutiara #sayajual #wanitahariini #putih #serbukmutiara #jomsinggah #queenofmutiaraoriginal
More...