Gwendoline Jouanneau (@gwendoline1207)

Un super shooting en compagnie de @dawnaddict.beauty.life.style et @robindebarge ! Plein de paillettes β„οΈβ˜„οΈπŸ˜

Gwendoline Jouanneau (@gwendoline1207)

Hey hey ! Bon j'ai encore craquΓ©.. j'ai commande mon Booster Bundle 😍😍 il contient tout ce qu'il faut pour avoir un teint parfait 😍 hΓ’te de le recevoir, je suis trop impatiente !!! πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜„πŸ˜πŸŽπŸ‘„

Gwendoline Jouanneau (@gwendoline1207)

Γ‡a y est ! Je me lance dans l'aventure Younique! HΓ’te de recevoir mon kit πŸ˜πŸ˜πŸ˜„

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Yezzzaaaa. Sabun yang ketiga adalah sabun charcoal. Weyy jangan risau. Awak pakai sabun ni takkan jadi hitam pun badan atau muka korang macam kena arang betul. πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
Yang ini harga dia
Rm 23. Exclude postage.
Kenapa dia mahal sikit berbanding sabun lain??
Haa kena la try dulu tengok keberkesanan dia. πŸ‘
.
.
.
Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Ini sabun kunyit. Korang boleh juga baca kelebihan nya diatas. Actually TBH keluar kan 3 jenis sabun. Kejap lagi yana update untuk sabun lagi satu. Sabun ni boleh digunakan untuk cuci muka atau pun badan. Siyes tak tipu. Ia sangat sangat berbaloii.
.
.
.
Sabun kunyi pun murah je.
Rm 12 exclude postage.
Cepat cepat grab. .
.
.
Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat

NAA BEAUTY SHOP (@beautypastel.ny)

Hai hai haii. Tengahari uollss. .
.
.
Dah cuci muka belum bangun tidur pagi tadi ?
Ok actually yana nak ingat kan balik untuk korang apa kelebihan sabun beras. Ok korang boleh baca diatas. .
.
.

Tak mahal pun gaiss.
Rm 12 exclude postage. Grab sekaranggg😊
.
.

Directly pm/dm
0136814454 - Yana .
.
#thebeautyhacks #TBHjohor #atenninspireworks #thebeautyhacks #thebeautyhacks #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #sgt #dataransegamat #segamat #manir #nakcantikjangankedekut #sayajualproduk #sayajualscrub #beautyispain #teamatenqyla #justdoit #raiseyourbeauty#teamatenqyla
#TBHsegamat
More...