🌻EiShAH AiShAh🌻 (@shafiyshahisha)

💃Shampoo ME 🍀

Best sgt pakai shampoo ME Shampoo yg ada garam buluh. Sejak gunakan Shampoo ME yg ada anti bakteria masalah rambut spt 👇 ↪️ Kelemumur
↪️ Rambut gugur
↪️ Gatal2 kulit kepala
↪️ Kulit kepala berminyak
↪️ Kutu
Alhamdulillah selesai...rambut pun jadi wangi...Anak punn turut memuji..Rambut mama cantik... Mmg besttlahh #shampooME

Ehh korangg...Pakai Shampoo pun boleh dapat bonus tau

Untuk pembelian rojerrr Ecah...
www.wasap.my/60125698684

Biz Online | Modal RM50
#ProjekSTG #2GAJIsebulan
#shampoo #rambut sihat

XUPING & KOSMETIK MURAH 🔵 (@sakti_kosmetik_tuntang)

PERSIS EMAS ASLI
Gelang Dewasa Xuping - 1062

Ecer : Rp. 92.000
Grosir : Rp. 82.000

Produk : Bangle
Lapis Emas 18K

Aksesoris Lapis Emas Import
Harga Grosir Kualitas Premium
Harga Belum Termasuk Ongkir • Pemakaian Tiap Hari Tahan 3-6 Bulan
• ‎Pemakaian Lepas Pakai Tahan 1-2 Tahun
• ‎Tergantung Keringat Pemakaian & Perawatan

Bahan Alloy Copper Lapis Emas 18K-24K
Mengandung Bahan Anti Iritasi & Alergi • Xuping adalah aksesoris yang berasal dari China, yang terbuat dari bahan dasar tembaga (bukan besi).
• ‎Xuping dilapisi emas & rodhium.
• ‎Untuk permatanya, Xuping menggunakan bahan dasar Zircon, yang pada umumnya digunakan sebagai pengganti berlian ditoko emas.
• ‎Foto 100% sama seperti barang.
• ‎Real picture.
• ‎Barang dijamin bagus & berkilau seperti emas. • Terima Reseller & Dropship

#sabunpemutih #creampemutih #creampemutihwajah #pemutihwajah #pencerah #pemutihbadan #grosirkosmetik #supplierkosmetik #pemutihbadanmurah #jualanmurah #olshopjombang #olshopjombangmurah #applikasimurah #penggemukbadan #peninggibadan #supiertanganpertama #sabunpelangi #sabunberas #superimposemurah #sabunblackwalet #blackwaletmurah #blackwalet #viva #maybelline #hnori #jualtemalinemurah #temulawak #rambut #lipstick #temulawakori

XUPING & KOSMETIK MURAH 🔵 (@sakti_kosmetik_tuntang)

PERSIS EMAS ASLI
Gelang Dewasa Xuping - 1062

Ecer : Rp. 92.000
Grosir : Rp. 82.000

Produk : Bangle
Lapis Emas 18K

Aksesoris Lapis Emas Import
Harga Grosir Kualitas Premium
Harga Belum Termasuk Ongkir • Pemakaian Tiap Hari Tahan 3-6 Bulan
• ‎Pemakaian Lepas Pakai Tahan 1-2 Tahun
• ‎Tergantung Keringat Pemakaian & Perawatan

Bahan Alloy Copper Lapis Emas 18K-24K
Mengandung Bahan Anti Iritasi & Alergi • Xuping adalah aksesoris yang berasal dari China, yang terbuat dari bahan dasar tembaga (bukan besi).
• ‎Xuping dilapisi emas & rodhium.
• ‎Untuk permatanya, Xuping menggunakan bahan dasar Zircon, yang pada umumnya digunakan sebagai pengganti berlian ditoko emas.
• ‎Foto 100% sama seperti barang.
• ‎Real picture.
• ‎Barang dijamin bagus & berkilau seperti emas. • Terima Reseller & Dropship

#sabunpemutih #creampemutih #creampemutihwajah #pemutihwajah #pencerah #pemutihbadan #grosirkosmetik #supplierkosmetik #pemutihbadanmurah #jualanmurah #olshopjombang #olshopjombangmurah #applikasimurah #penggemukbadan #peninggibadan #supiertanganpertama #sabunpelangi #sabunberas #superimposemurah #sabunblackwalet #blackwaletmurah #blackwalet #viva #maybelline #hnori #jualtemalinemurah #temulawak #rambut #lipstick #temulawakori

YOUR ONLINE SALOON (@sikat.lurus.rambut.rm55)

SIKAT AJAIB RM 55 SAHAJA!!! Nak pergi rebonding mahal sampai beratus-ratus...😵😵😵
Jangan risau...dengan adanya sikat ajaib ni 5 minit je.Sikat macam biasa.Tak payah rebonding...sambil duduk-duduk pun boleh buat...terus lurus bersinar-sinar.
-
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
-
Please SMS/WZ Untuk response yang cepat!! 😎😎😎 Sekarang dah tak susah nak luruskan rambut
Yang keringting pun boleh lurus • #sikat#sikatpelurusrambut#pelurusrambutmalaysia#kecantikan#nakcantik#nakrambutlurus#sikatberkesanluruskanrambut#pelurusrambut#magichaircomb#magicomb#belionline#saloon#syampurambut#luruscepat#rambutpunk#rambutbersinar#haircare#haircream#pixiehair#haistyles#garnier#pantene#sunsilk#syampubawang#hairsaloondiy#rambut#rambutlurus#kerinting#panjang#rebonding

Siti Aishah Must (@aishahmust)

UNTUK CUSTOMER YEAR END SALE

PROMOSI 20 NOV - 30 NOV 2017

SET (Shampoo+Hair Oil)
SEMENANJUNG
RM89 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM95 + Free Postage

PROMOSI 2 botol SS 250ml
SEMENANJUNG
RM69 + Free Postage

SABAH SARAWAK
RM75 + Free Postage
#shampoo#syampu#syampurambut#shampoorambut#kelemumur#rambut#santan#gatalkepala#kelemumur#shampoosantan#syampusantan#kepala#pomade#minyakrambut#gugur#rambutgugur

YOUR ONLINE SALOON (@sikat.lurus.rambut.rm55)

SIKAT AJAIB RM 55 SAHAJA!!! Anda inginkan rambut cantik kemas dan rapi?? Benci dengan rambut yang mengerbang seperti Mak Limah?

Kini saya boleh bantu anda semua yang mengalami masalah tersebut hanya dalam masa 8 saat sahaja rambut anda boleh menjadi lurus.. SIKAT JE RAMBUT teruss lurusss hanya 5 minittttt.. MUDAH DIGUNAKAN
RAMBUT JADI CANTIK LURUS & BERALUN LEMBUT

Produk ini sejenis alat pelurus rambut yang boleh dilaras suhunya..
Rebonding kat salon sekali dah beratus kan?p😨😨😨 Nak buat sendiri kat umah...dengan sikat ajeee...ya sikat mcm biasa..xbahaya..ada suhu lg..bila kena rambut baru keluar wap panas tu..so, x berbahaya kpd kanak2.

Mudah dibawa kemana-mana..
Kini nk luruskan rambut mudah je..
Sikat-sikat dah straight bak ang..
Jom order dgn sy..
-
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
Fariha🌹SMS/WS 013-4361245
-
Please SMS/WZ Untuk response yang cepat!! 😎😎😎 #sikat#sikatpelurusrambut#pelurusrambutmalaysia#kecantikan#nakcantik#nakrambutlurus#sikatberkesanluruskanrambut#pelurusrambut#magichaircomb#magicomb#belionline#saloon#syampurambut#luruscepat#rambutpunk#rambutbersinar#haircare#haircream#pixiehair#haistyles#garnier#pantene#sunsilk#syampubawang#hairsaloondiy#rambut#rambutlurus#kerinting#panjang#rebonding

MOMENT (@vitamin_penumbuhrambut)

PROMO TOPPIK BEST SELLER !!! Toppik merupakan serbuk fiber ajaib halus lembut seperti bulu yang melekat pada rambut ataupun rambut halus anda.
Dengan mengunakan Applicator, akan lebih menghemat fiber Toppik dan hanya perlu semprot pada area rambut yang lebih tipis.
Toppik solusi bagi mereka yg memiliki masalah kebotakan.

Manfaat :
- Menutup rambut yang botak atau tipis
- Tidak berbau tidak luntur ataupun rontok dan tidak mengotori badan/baju anda
- Dapat dipakai oleh pria/wanita.
- Terbuat dari serat fiber alami, 100% natural, sangat aman bahkan untuk kulit kepala yang sensitif sekalipun.
- Tahan terhadap angin dan keringat karena panas atau olahraga tetap bertahan meskipun memakai topi
- Bebas dari bahan binatang dan pewarna buatan, bahan kimia dan bahan pengawet.
- Setiap helai rambut akan menjadi lebih lebat dan penuh

Isi: 27,5 gr
Ingredients : Keratin, Ammonium Chloride, Silica
ready : warna hitam, medium brown dan dark brown

Hubungi kontak Admin :
👍 PIN:5B0B688E
👍 PIN:2296F91A
👍 WA/ LINE : 083194670438

#botak #penumbuhrambut #rambut #rambutpalsu #rambutsehat #jakartapusat #ownmedan #ownid #beritamedan
#medanreview #medan #ceritamedan #tangerang #kabarmedan #setnov #shampoo #jakarta #WartaPunyaMedan
#cirebon #bandung #medantalk #setyanovanto #semarang #tribunmedan #inimedanbung #infoanda #thenewbikingregetan #vitaminrambut #indozone #savetianglistrik

cantik_kosmetikHudaOriflame (@jual_kosmetik87)

Nature Republik Original 100%

Rp. 78.000
Stok terbatas ya sis
#nature #rambut #cantikalami
#republic #alovera

Wa : 089513462701
Line : @trilestari_ria

Griya kesehatan🚻 (@promil_diet_)

Cepat mengatasi berbagai hambatan Kehamilan : penyumbatan tuba falopi…kista…miom…pcos…Haid tidak teratur…Torch...Azoospermia...dll...Yuk bun cek IG kita sudah banyak bunda2 yg berhasil hamil...Konsul Gratis pin bbm D29EB9F9 / WA 082334627994
#kepang #hair #riasrambut #rambut #idea #inspirasi #wedding #party #birthday #brideshair #brideshairdo #prewedding #photo #photography #potrait #gaunpengantin #gaunpesta #openpp #openpaidpromote #paidpromotemurah #bags #shoes #highheels #clutch #promil_diet_

XUPING & KOSMETIK MURAH 🔵 (@sakti_kosmetik_tuntang)

PERSIS EMAS ASLI
Gelang Anak Xuping - 1038

Ecer : Rp. 68.000
Grosir : Rp. 58.000

Produk : Bangle
Lapis Emas 18K

Aksesoris Lapis Emas Import
Harga Grosir Kualitas Premium
Harga Belum Termasuk Ongkir • Pemakaian Tiap Hari Tahan 3-6 Bulan
• ‎Pemakaian Lepas Pakai Tahan 1-2 Tahun
• ‎Tergantung Keringat Pemakaian & Perawatan

Bahan Alloy Copper Lapis Emas 18K-24K
Mengandung Bahan Anti Iritasi & Alergi • Xuping adalah aksesoris yang berasal dari China, yang terbuat dari bahan dasar tembaga (bukan besi).
• ‎Xuping dilapisi emas & rodhium.
• ‎Untuk permatanya, Xuping menggunakan bahan dasar Zircon, yang pada umumnya digunakan sebagai pengganti berlian ditoko emas.
• ‎Foto 100% sama seperti barang.
• ‎Real picture.
• ‎Barang dijamin bagus & berkilau seperti emas. • Terima Reseller & Dropship

#sabunpemutih #creampemutih #creampemutihwajah #pemutihwajah #pencerah #pemutihbadan #grosirkosmetik #supplierkosmetik #pemutihbadanmurah #jualanmurah #olshopjombang #olshopjombangmurah #applikasimurah #penggemukbadan #peninggibadan #supiertanganpertama #sabunpelangi #sabunberas #superimposemurah #sabunblackwalet #blackwaletmurah #blackwalet #viva #maybelline #hnori #jualtemalinemurah #temulawak #rambut #lipstick #temulawakori

EMBUN HAIR PERFUME (@produk_viral_)

wangi ke Embun hair perfume nie? .
.
💯 wangi tau! .
.
embun haif perfume khas diformulasikan daripada bunga magnolia untuk mewangikan dan melembutkan rambut
.
Wanita yg memakai tdung dan aktif dengan aktiviti lasak sngat disarankan krn rambut mudah berbau hapak selepas berpeluh
.
.
Ingin dapatkan harga diskaun? xda hal laa sis
.
.
📲 0195934148
.
#sayajual #sayajualmurah#embunhairperfume#produkviral#hijabperfume#neelofahijab#hijabgaleria #sayajualonline #mamadontworry #minyakrambut #melebatkanrambut #panjangkanrambut #bazarpaknil #bazaaronline #bazaronlinemalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #igshopmalaysia #rambutgugur #rambutgugurselepasbersalin #bebasrambutgugur #rambut

Super 8 Hair Tonic Agen KL (@super8hairtoniccodkl)

Rahsiah Rambut Lurut Beby Neelofa??!
@littlemisskhan pun pakai auper 8 tau💐
**
DULU RAMBUT PANJANG,TAPI NIPIS JEW SEBAB GUGUR BANYAK,KULIT KEPALA PUN GATAL JEW..
**
Minyak Argan, Minyak Habbatusauda, Minyak Bunga Matahari, Minyak Castor, Minyak Zaitun, Minyak Biji Anggur, Minyak Bijan & Minyak Badam.
**
selesaikan dengan sebotol tonik 8 jenis minyak, gabungan 8 minyak dalam 1 botol!! dah ramai yg berjaya dengan Tonik super 8..jgn lepaskan peluang harga murah!!
**
WHATSAPP SUPER 8 HAIR TONIC KE :
http://www.wasap.my/601111324010
http://www.wasap.my/601111324010
**
#kuturambut #rambutlebat #ajimaura #hairtonic #syjualmurah #syjualonline #syjuasuper8hairtonic #hrgamampumilik #rambutasli #rambut #takgamakdah #rambutsihat #SUPER8HAIRTONIC #viral #suamikupalingsweet #korsetviral #promosiraya #terapi #terapiinstagram #kitagunani #aidijuma #dendamaurora #redvelvetdrama #neelofa #codkl #codtescoampang #codsetapak #codkeramat

Az.Zahra Olshop (@zahra__olshop)

Alat catok rambut (2 jari), ada pengatur suhunyaa.. Hasil catok bisa bertahan hingga 2 hari.. 💋😍💋😍 harganya terjangkauu banget.. #catokan #catokanmurah #haircare #hair #perawatan #rambut #murahmeriah

Elmira Hafni (@elmirahafni)

Ngerasa rambut sering lepek, rontok dan nggak sehat? Apalagi kalau pakai hijab dalam keadaan rambut basah. Hmmm kira-kira apa yang terjadi?
Ini tips agar rambut tetap terawat terutama yang pake hijab.
#bisnisalaLmira #bisnisemak #rambut #perawatan #perawatanrambut #hijab #rambutindah #rambutkuat #tips #tipsperawatan
More...