Handbag bonda (@handbag_bonda)

Dak acika ni pon sekarang bukan main suka.sebab dah tak berebut dengan bonda dia..kalau dulu ape bonda pakai mesti dia nak pakai.. Sekarang tak lagi,bonda dah bagi sebotol kat dia..siap siap letak dalam beg sekolahπŸ˜„

Semestinya #NiqreesHydrogel sangat sesuai untuk semua peringkat umur..baby yang masalah kulit, eczema atau kulit sensitif jom try #NiqreesHydrogel. Memang terbaik tau.

Yang best mommies pon boleh calit calit sekali tau. Yang mana kedut kedut halus tu memang hilang. Yang kulit berjeragat nnt jeragat makin pudar..ada jerawat calit je kat jerawat tu esok konpem kecut dan hilangπŸ˜„. Yang eyebag mata macam 🐼 Tu pon boleh hilang. Baru lah nampak fresh segar bugar kanπŸ˜„

Macam macam lagi tau.. Kalau bak tau jom pm as.harga tengah promosi ni..nak abes dah promosi esok takde dh harga murah ni yeπŸ˜„

#niqreeshydrogel #agentshahalam #agentshahalamklang #rawatjeragat #rawateczema #eczema #rawatkedut #hilangkedut

ο£Ώ ο£Ώ ο£Ώ ο£Ώ ο£Ώ (@amiraharshad90)

Pernah dengar tentang susu maaez x? Susu maaez ni sgt bagus utk semua 😍 πŸ’„APA ITU SUSU KAMBING MAAEZ

ECZEMA, KUDIS, KURAP, GATAL, JERAWAT, KULIT KERING GELUPAS?.
NAK CANTIK,NAK SIHAT? BOLEH SAYANG. DENGAN HANYA
MINUM SUSU KAMBING MAAEZ!. Susu Maaez ialah susu yang dirumuskan khas untuk rawat kulit seluruh badan.
Diformulakan dengan bahan utama Susu Kambing & Sarang Burung Walit , formula
ini sangat bersesuaian antara satu sama lain kerana seperti yang kita tahu susu
kambing adalh susu terbaik selepas susu ibu dan sarang burung walit bagus untuk
kulit. Susu Maaez keluaran Sofieya Beauty khusus untuk merawat masalah kulit.. kesan sepantas 5hari. sesuai untuk kanak-kanak juga dewasa seisi kluarga.

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
SUSU KAMBING MAAEZ 😍Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ. 😍Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau
serta gatal-gatal pada kulit. 😍Mencerahkan, Melicinkan dan 😍Menganjalkan kulit. 😍Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar. 😍Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah. 😍Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan. 😍Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan. 😍Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan. 😍Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi. 😍Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu. 😍Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin .
😍Mengurangkan masalah keguguran rambut
Berminat? Boleh pm sy ye.. ;)
Cepat sementara stok masih ada😊

#susumaaez #susukambing #susuuntukkulitcantik #rawateczema #eczema #kurap #psoriasis #kulitcantik #penang #kualalumpur #selangor #ibuhamil #bayicomel #ibudananak #sususihat

MARY JARDIN TRUSTED AGENT KL (@sfariza87)

Harga utk loose items.. beli set lg jimat.. lebih baik beli time promo.. sape nak? Angkat tangan.. πŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌ 100% organic & homemade

#dropshipwanted
#MJSerendipity
#teamElmiracle
#teamAstem
#NonToxicSkinCare
#LavenderBased
#rawateczema
#rawatjerawat
#sayapakaisayajual
#maryjardin
#team5
More...