Foundation YOONA GG II BEAUTY™️ (@yoonabeauty_stokis)

#Repost @ummi_raed (@get_repost)
・・・
Sebelum keluar..... ciksu akan mix kan 1 drop argan oil dalam foundation(ape2 foundation pun takpe)ciksu suka pakai foundation by @yoonabeauty_stokis sebab ia mesra solat & tekstur dia best 🤗.So bila dah drop argan oil tu,sebatikan dengan foundation dan apply kat muka siap!!!Hasil dia superb,muka lembap glowing & make up tahan lama.Dont worry takkan bercapuk muka nanti + argan oil bertindak sebagai sunscreen tau.**Argan Oil yang tersangat hebat, pati minyak Argan Oil 100% original dan kesan yang sangat mujarab boleh cari ciksu @ummi_raed.

#sayajualminyakargan #arganoilmalaysia #arganoilmorroco #beauty #essentialoils #stokis #agen #organicoil #cantiksemulajadi #arganoilmurah #arganoilkelantan #rawatpanau #agenarganoilkotabharu #naturalbeauty #rawatmuka #cantiktanpakimia #rawatkulit #masalahkulitkepala #lebatkanbulumata #masalahtumitmerekah #masalahrambut #rawateczema

ARGAN OIL BY.HANNEAS (@arganoil_territory)

WOW.. BABY PUN BOLEH GUNA

Best sangat argan oil @by.hanneas ni tau. Dari baby dalam hari sampai ke toknyang boleh guna. Love sangat.

Baby dalam hari biasa sangat ada cradle cap ni kan? Kadang ada yang merebak sampai ke belakang telinga, kat kening dan kelopak mata. Walau tak menyakitkan tapi kalau dibiarkan akan menyebabkan ruam.

So, jom la sapu argan oil by.hanneas ni. Sangat selamat untuk baby since argan oil ni 100% tulen takde campuran dan pewangi.

Murah je. RM 49 sahaja. Whatsapp lia 0139284676 to lock your order 😘

#sayajual #sayajualminyakargan #baazarpaknil #sayajualmurah #terapiinstagram #cantiktanpakimia #cantisemulajadi #ajimaura #arganoilmurah #arganoilkelantan #arganoiltanahmerah #arganoil #pelembapwajah #antipenuaan #kulitcantik #kecutjerawat #rawatkuku #ruambayi #rawateczema #lebatrambut #rawatpanau #rawatbibir #rawatbibirkering #parutjerawat #minyakarganbyhanneas #minyakargantulen #hilangparut #makeupbased #ubatputih

(@dila_azizi)

🔥 TESTIMONI HANGAT 🔥

Pengguna Mary Jardin Skincare yang awesome dah berjaya merawat masalah kulit 😍

Anda bila lagi ❓❓ Jom dapatkan dari cikngah segera .
Whatsapp ke : 📞01124084642 📞01124084642 📞01124084642

#maryjardinskincare #maryjardinperak #naturalskincare #naturalproduct #naturalingredients #rawatkulitkusam #tipshilangparut #tipshilangjerawat #tipshilangjeragat #rawateczema #skincareviral

(@dila_azizi)

🔥 TESTIMONI HANGAT 🔥

Pengguna Mary Jardin Skincare yang awesome dah berjaya merawat masalah kulit 😍

Anda bila lagi ❓❓ Jom dapatkan dari cikngah segera .
Whatsapp ke : 📞01124084642 📞01124084642 📞01124084642

#maryjardinskincare #maryjardinperak #naturalskincare #naturalproduct #naturalingredients #rawatkulitkusam #tipshilangparut #tipshilangjerawat #tipshilangjeragat #rawateczema #skincareviral2017

Foundation YOONA GG II BEAUTY™️ (@yoonabeauty_hq)

#Repost @ummi_raed (@get_repost)
・・・
Sebelum keluar..... ciksu akan mix kan 1 drop argan oil dalam foundation(ape2 foundation pun takpe)ciksu suka pakai foundation by @yoonabeauty_hq sebab ia mesra solat & tekstur dia best 🤗.So bila dah drop argan oil tu,sebatikan dengan foundation dan apply kat muka siap!!!Hasil dia superb,muka lembap glowing & make up tahan lama.Dont worry takkan bercapuk muka nanti + argan oil bertindak sebagai sunscreen tau.**Argan Oil yang tersangat hebat, pati minyak Argan Oil 100% original dan kesan yang sangat mujarab boleh cari ciksu @ummi_raed.

#sayajualminyakargan #arganoilmalaysia #arganoilmorroco #beauty #essentialoils #stokis #agen #organicoil #cantiksemulajadi #arganoilmurah #arganoilkelantan #rawatpanau #agenarganoilkotabharu #naturalbeauty #rawatmuka #cantiktanpakimia #rawatkulit #masalahkulitkepala #lebatkanbulumata #masalahtumitmerekah #masalahrambut #rawateczema

AGEN SAH SUSU MAAEZ (@fazleen.my)

Parut-parut gatal dah berkurang. Amboiii siap posing dengan Susu Maaez lagi. Hihihi. Alhamdulillah, yaney tumpang gembira bila customer dapat rawat masalah kulit ni.
.

Siapa yang pernah cuba Susu Maaez ni mesti dah tau kan macam mana bestnya susu ni? Selaij dapat rawat masalah kulit, susu ni pun sangat sedapppp! Lahaii boleh buat ketagih uolsss🤤
.
.
Tak percaya? Meh cuba dulu. .
.
📲Whatsapp sis leen +6012-3983703 jommm, kita sembang2 😘
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

Argan Oil (@manniqueen.beauty)

Masalah kulit memang boleh stress..tapi semenjak menggunakan #ManniQueenArganOilElixir alhamdulilah...semakin pulih dan sihat..minyak argan kaya dengan vitamin C & E yang bagus untuk kulit dan dapat memudarkan parut bekas2 jerawat.
Jangan tunggu lama2 untuk mencuba..!! Untuk order whatsapp 0127410261

#manniqueenarganoiljohor #minyakarganjb #arganoilmalaysia #Manniqueenjb #minyakarganjb #rawateczema #rawatrambutgugur #rawatkulit

AGEN SAH SUSU MAAEZ (@fazleen.my)

WOW! Ni baru RARE! Tak sampai satu kotak pun dah nampak kulit cerah gini. Kalau masuk berkotak-kotak mau jadi snow white jadian ni. Cantik sangattt weh! Thanks RIEN shopping dengan sis leen dan bagi feedback superbb gini! Sis leen tumpang happy dengan awak.
.
.
Memang tak menyesal cuba consume Susu Maaez dan belleza collagen sekali gus. Ye lah mana taknya satu supplement untuk buang toksin dan anasir jahat dari tubuh dan satu supplement pulak untuk menggebukan kulit so kalau bergabung dua-dua makanya jadi meletopp dan bombastik la jadinya. Yang penting awak rajin je. Then banyakkan minum air suam. .
.
Jika kita banyak minum air suam lagi melancarkan peredaran darah dan membuang toksin melalui pembuangan air kecil. Haaa tu keistimewaannya minum banyak air. .
.
Dah la cantik bertambah-tambah cantik bila consume kedua-dua produk meletop ni!
.
.
Kalau awak masih tercari-cari supplement ape yang boleh makbulkan impian awak nak kulit cantik tanpa masalah kulit dan bebes jerawat berminyak dan masalah lain semestinya korang wajib cuba Susu Maaez ni taw. Rugi tak cuba taw. .
.
.
📲Whatsap sis leen +6012-3983703
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

AGEN SAH SUSU MAAEZ (@fazleen.my)

🌸SUSU MAAEZ MERUPAKAN SUSU KE-2 TERBAIK SELEPAS SUSU IBU!
.
Alhamdulillah, sekali cuba Susu Maaez ni dah jatuh cinta. Siap nak repeat order lagi tau. Susu Maaez ni tersangat lah bagus untuk mommy-mommy yang menyusu badan. Sebab boleh;
.
✔️Memperbanyakkan Susu Badan
✔️Pekatkan Susu Badan
✔️Cantikkan Kulit Ibu & Baby
✔️Mencerdaskan IQ
.
.
Abang2 kakak2 yang ada masalah kulit, atau nak kulit jadi lebih cantik pon boleh consume Susu Maaez jugak tau. Susu ni diperkaya dengan makanan sunnah dan sarang burung walit dan ianya baik untuk kulit & minda tau.
.
Tak percaya kena cuba lah dulu
.
.
💰Harga Asal : RM64.90
📲Whatsapp leen +6012-3983703 untuk order ya. 😘
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

AGEN SAH SUSU MAAEZ (@fazleen.my)

Sape nak selesaikan MASALAH KULIT sampai jadi PULIH macam ni?
.
Jom amalkan Susu Maaez😊 Kandungan bahan berasaskan makanan sunnah dan sarang burung walit yg terbukti telah merawat segala jenis penyakit kulit.
.
Benefit yang ada dalam Susu Maaez :
.
👉 Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
👉 Bantu mengatasi masalah kulit Ekzema, panau serta gatal gatal pada kulit
👉 Mencerahkan Melicinkan dan Menganjalkan kulit
👉 Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar
👉 Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah
👉 Meningkatkan daya kepekaaan dan ingatan
👉 Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
👉 Mencantikkan dan Menghaluskan kulit
👉 Mengurangkan masalah keguguran rambut
👉 Boleh mengurangkan berat badan secara semulajadi
.
.
Sesuai untuk:
🙆🏼 Lelaki & Wanita
🙆🏼 Ibu Menyusu dan ibu mengandung
🙆🏼 Kanak-kanak eczema ( mengikut penggunaan yg disyorkan) .
Pantang larang:
🍟 Kurangkan makanan tidak berkhasiat
🍕 Lemak tinggi
🍗 Berminyak
🍻 Minuman keras
🍺 Minuman bergas .
.
.
👉🏻Jadikan pengambilan susu maaez ini sebagai salah satu ikhtiar untuk kesihatan dan kecantikan diri.
👉🏻Untuk hasil yang baik, amalkan gaya hidup sihat
Kami doakan anda hasil yang terbaik!😘
.
💰Harga Asal : RM64.90
📲Whatsapp leen +6012-3983703
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

Absolute Argan (@absoluteargan)

Argan oil is one of the rarerest and most expensive oils in the world! With very high level of Vitamin E, Antioxidants, Omega 3,6 and 9 fatty acids, it is excellent for: .
.
.
📍Anti-aging
📍Controlling hair loss problems
📍Controlling oily skin problems
📍Anti-Acne
📍Relieves eczema
📍Moisturizing skin
📍Removes scars
📍Reduce or eliminate stretch marks 📍Treating dry and chapped lips
📍Treating dry and cracked heels
📍Treating brittle nails
.
.
.

10ml for RM35
30ml for RM80
*Exclucing postage

DM or whatsapp us at 01120716002

#argansoap #sabunargan #naturalsoap #homemadesoap #handmadesoap #cinnamonsoap #arganoil #arganoilmalaysia #arganoilmy #absoluteargan #earthday #minyakarganmalaysia #minyakargan #acne #eczema #jerawat #kulitkering #rawateczema #skincare #skintreatment #organicskincare #antiaging #antiwrinkle #handmadewithlove
#naturalbeauty #dropshipwanted

ARGAN OIL BY.HANNEAS (@arganoil_territory)

ECZEMA DAN ARGAN OIL

Dah cuba macam-macam dah but still that flaky skin patches tu tak kurang. Walaupun setiap masa hadap benda sama tapi kadang-kadang rasa stress jugak.

Tak mo stress-stress, sayang. Cuba dulu argan oil By.Hanneas ni. 100% tulen tanpa campuran. The anti inflammation properties yang ada dalam argan oil tu inshaaAllah boleh reducekan kulit yang berkerak tu.

Nak cuba argan oil By.Hanneas boleh whatsapp lia di 0139284676. Rm49 only, dear 😘

#sayajual #sayajualminyakargan #baazarpaknil #sayajualmurah #terapiinstagram #cantiktanpakimia #cantisemulajadi #ajimaura #arganoilmurah #arganoilkelantan #arganoiltanahmerah #arganoil #pelembapwajah #antipenuaan #kulitcantik #kecutjerawat #rawatkuku #ruambayi #rawateczema #lebatrambut #rawatpanau #rawatbibir #rawatbibirkering #parutjerawat #minyakarganbyhanneas #minyakargantulen #hilangparut #makeupbased #rawateczema

Nuha Nor Haminudin (@serenity_nuha)

#Repost @testimony.by.hanneas (@get_repost)
・・・
@Regrann from @arganoil_territory - WANITA DAN LIPSTICK BERPISAH TIADA
.
Sekarang semua suka matte finishing. Sebab still nampak natural even bermake up. Same goes to lipstick. Sekarang dah banyak dah lipmatte di pasaran.
.
Sometimes, ada lipmatte yang mengeringkan bibir. Tambah pulak sekarang ni cuaca panas lit lit. Bibir mudah sangat merekah sampai rasa malu nak bercakap dengan orang.
.
Tak usah menung, sayang. Argan oil @by.hanneas kan ada. Ia akan buat bibir uols lembut dan licin serta lembap. So nanti senang la nak apply lipmatte. Dah tak de lagi masalah bibir kering, lipmatte tak smooth.
.
Rm49 jurrr excluding postage. Murah sangat untuk sebotol minyak argan 100% asli dan organik.
.
Teringin nak cuba? Boleh whatsapp lia ye 0139284676
.
#sayajual #sayajualminyakargan #baazarpaknil #sayajualmurah #terapiinstagram #cantiktanpakimia #cantisemulajadi #ajimaura #arganoilmurah #arganoilkelantan #arganoiltanahmerah #arganoil #pelembapwajah #antipenuaan #kulitcantik #kecutjerawat #rawatkuku #ruambayi #rawateczema #lebatrambut #rawatpanau #rawatbibir #rawatbibirkering #parutjerawat #minyakarganbyhanneas #minyakargantulen #hilangparut #makeupbased #ubatputih

Testimonies_By.Hanneas (@testimony.by.hanneas)

@Regrann from @arganoil_territory - EXFOLIATE YOUR SKIN, DARLS
. "Kenapa emy tu cantik je kulit dia. Emy cakap emy guna skincare meletops tu. I dah beli pun tapi macam tak okay je ngan I. Ke emy ni gebang je lebih?" .

Kannn dah tak baik buruk sangka pada emy. Dia dah share skincare apa yang dia guna since kita dah tanya dia tapi ada kita tanya emy punya proper skincare routine?
.

Sebenarnya, emy guna argan oil @by.hanneas sebagai supplement untuk kulit emy. Dua ke tiga kali seminggu, emy akan exfoliate kulit emy. Selalunya, emy akan mixed argan oil dengan brown sugar dan jadikan sebagai facial scrub.
.

Itulah sebenanrnya kunci asas kulit emy tu jadi cantik. Kita kena rajin scrub untuk buang sel kulit mati since kulit kita sering terdedah kepada pencemaran seperti debu, asap dan dari make up kita sendiri. Once kita dah buang sel kulit mati, so cell akan turnover, sel baru akan tumbuh dan senanglah kulit nak absorb nutrient daripada skincare yang kita guna.
.

Got it?
.

Nak cuba argan oil by.hanneas yang 100% tulen ni boleh whatsapp lia di 0139284676.
RM 49 sahaja. Grab yours now 😘
.

#sayajual #sayajualminyakargan #baazarpaknil #sayajualmurah #terapiinstagram #cantiktanpakimia #cantisemulajadi #ajimaura #arganoilmurah #arganoilkelantan #arganoiltanahmerah #arganoil #pelembapwajah #antipenuaan #kulitcantik #kecutjerawat #rawatkuku #ruambayi #rawateczema #lebatrambut #rawatpanau #rawatbibir #rawatbibirkering #parutjerawat #minyakarganbyhanneas #minyakargantulen #hilangparut #makeupbased #ubatputih

Testimonies_By.Hanneas (@testimony.by.hanneas)

@Regrann from @arganoil_territory - PERGILAH DIKAU JERAWAT YANG MEMBELENGGU JIWA
.
Hari bahagia hampir tiba tapi jerawat yang singgah di wajah belum mahu mengundurkan diri. Puas dipujuk rayu namun dia masih utuh disitu bersama kedegilan hati.
.
"Usah bermuram durja,sayang. Nah abang hadiahkan pada sayang argan oil by.hanneas. Abang akan pastikan sayang jadi bidadari indah di hari bahagia kita nanti"
.
Berbunga rasa hati. Dah lama Siti nak beli argan oil by.hanneas ni tapi sebab asyik sibuk dengan persiapan nikah, semua tu hanya terkubur di sanubari paling dalam.
.
Siti tahu argan oil ada antioksidan dan asid lemak yang dapat membantu merawat jerawat dan menyembuhkan parut jerawat. Siti nekad mahu istiqomah guna argan oil ni. Semuanya kerana hari pernikahan yang bakal tiba penghujung bulan nanti.
.
Kalau la siti tahu argan oil by.hanneas ni murah, rm49 je dah lama siti beli. Tak de la sampai bakal suami kena belikan. Blusing pulak 😅.
.
Nak rawat jerawat guna argan oil by.hanneas boleh whatsapp 0139284676.
.
#sayajual #sayajualminyakargan #baazarpaknil #sayajualmurah #terapiinstagram #cantiktanpakimia #cantisemulajadi #ajimaura #arganoilmurah #arganoilkelantan #arganoiltanahmerah #arganoil #pelembapwajah #antipenuaan #kulitcantik #kecutjerawat #rawatkuku #ruambayi #rawateczema #lebatrambut #rawatpanau #rawatbibir #rawatbibirkering #parutjerawat #minyakarganbyhanneas #minyakargantulen #hilangparut #makeupbased #ubatputih

Testimonies_By.Hanneas (@testimony.by.hanneas)

@Regrann from @arganoil_territory - WANITA DAN LIPSTICK BERPISAH TIADA
.
Sekarang semua suka matte finishing. Sebab still nampak natural even bermake up. Same goes to lipstick. Sekarang dah banyak dah lipmatte di pasaran.
.
Sometimes, ada lipmatte yang mengeringkan bibir. Tambah pulak sekarang ni cuaca panas lit lit. Bibir mudah sangat merekah sampai rasa malu nak bercakap dengan orang.
.
Tak usah menung, sayang. Argan oil @by.hanneas kan ada. Ia akan buat bibir uols lembut dan licin serta lembap. So nanti senang la nak apply lipmatte. Dah tak de lagi masalah bibir kering, lipmatte tak smooth.
.
Rm49 jurrr excluding postage. Murah sangat untuk sebotol minyak argan 100% asli dan organik.
.
Teringin nak cuba? Boleh whatsapp lia ye 0139284676
.
#sayajual #sayajualminyakargan #baazarpaknil #sayajualmurah #terapiinstagram #cantiktanpakimia #cantisemulajadi #ajimaura #arganoilmurah #arganoilkelantan #arganoiltanahmerah #arganoil #pelembapwajah #antipenuaan #kulitcantik #kecutjerawat #rawatkuku #ruambayi #rawateczema #lebatrambut #rawatpanau #rawatbibir #rawatbibirkering #parutjerawat #minyakarganbyhanneas #minyakargantulen #hilangparut #makeupbased #ubatputih
More...