MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Ulcer pon cepat sembuh sbb yg merah tu bunuh kuman tau!

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat ๐Ÿ˜ฑ .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER โ„๏ธBASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 โ„๏ธFULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
โ„๏ธ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
โ„๏ธ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 โœˆ๏ธ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss ๐Ÿฌ whatsapp +6012 746 3950
๐Ÿฌ whatsapp +6012 746 3950
๐Ÿฌ whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Lelaki perempuan semua boleh guna Royal Beauty Water, dan yang paling penting ia selamat untuk bayi juga!

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat ๐Ÿ˜ฑ .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER โ„๏ธBASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 โ„๏ธFULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
โ„๏ธ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
โ„๏ธ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 โœˆ๏ธ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss ๐Ÿฌ whatsapp +6012 746 3950
๐Ÿฌ whatsapp +6012 746 3950
๐Ÿฌ whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat ๐Ÿ˜ฑ .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER โ„๏ธBASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 โ„๏ธFULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
โ„๏ธ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
โ„๏ธ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 โœˆ๏ธ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss ๐Ÿฌ whatsapp +6012 746 3950
๐Ÿฌ whatsapp +6012 746 3950
๐Ÿฌ whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Beauty water in Rose!
Wah wah wah. Full set RBW dengan Pink Rose beauty water! Selling fast! Limited time only = beli full set RBW + Limited Edition Beauty Water (Pink Rose or Peppermint) dapat free postage semenanjung! Ss add RM 5.00 sahaja ๐Ÿ˜˜

Meh akak nak terangkan Cara Penggunaan Royal Beauty Water :

1. Semburkan Beauty Water 3 - 4 kali sehari atau lebih. Jika wajah bermasalah/jerawat/jeragat, semburkan acidic water pada tempat bermasalah sahaja & biarkan 30 saat kemudian semburkan Beauty Water & biarkan kering sendiri.

2. Gunakan selepas membersihkan wajah / tengahari / sebelum tidur. (Boleh digunakan sebagai penyegar selepas make up). 3. Boleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan merawat rambut anda. (sembur pada kepala jika resdung/kerak) di kepala & migrain.
#

ROYAL BEAUTY WATER โ„๏ธBASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 โ„๏ธFULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
โ„๏ธ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 โœˆ๏ธ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss ๐Ÿน whatsapp +6012 746 3950
๐Ÿน whatsapp +6012 746 3950
๐Ÿน whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Seronoknya bila guna produk yg boleh rawat masalah kulit kita, tapi at the same time produk tu selamat, 100% natural, chemical free & selamat even untuk baby!
Ada eczema, kulit kering, kulit kusam, nak kulit glowing, nak luka cepat sembuh? Serius banyak sangat kegunaan Royal Beauty Water ni!
Interested? Jom order!
ROYAL BEAUTY WATER โ„๏ธBASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 โ„๏ธFULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
โ„๏ธ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 โœˆ๏ธ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss ๐Ÿฌ whatsapp +6012 746 3950
๐Ÿฌ whatsapp +6012 746 3950
๐Ÿฌ whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MZA Online Shop (@ayieblackwhite)

Musim pnas ni anak2 mudah naik ruam dan gatal2..,nk sapu cream bgai kot bhya lak coz mngndungi rcun... Ibu2 Dan akak2 diluar sna jgn risau yee...Jsd ada pnawarnya...djamin slmat n mujarab... #anggunpesonasoap
#sental2kulitlicin
#rawateczema
#wassup0189746221

(@shakleebynanazarina)

Bila mak ayah susah hati anak digigit nyamuk apatah lg ekzema mahupun ruamkan๐Ÿ˜–
.
Shaklee memahami dan kluarkan sesuatu yg sgt safety tanpa bahan kimia. Natural bebas paraben or apa sahaja yg blh merosakkan kulit & dalaman.
.
Nana share apa kelebihan
Apa Fungsi Herbal Blendยฎ๏ธ Multi-Purpose Cream? โœ”๏ธMelembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
๐Ÿ˜ƒMerawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala โœ”๏ธMenghilangkan luka dan merawat eczema
โœ”๏ธMelegakan gigitan serangga / nyamuk
๐Ÿ˜ƒMerawat kulit gatal
โœ”๏ธMenghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
โœ”๏ธLosyen harian untuk kulit kering
โœ”๏ธKrim urut badan lenguh
โœ”๏ธMerawat kesan luka melecur โœ”๏ธMelegakan badan / kepala ketika tidak sihat
โœ”๏ธMerawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
โœ”๏ธUbat luka atau melecur
โœ”๏ธLuka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
โœ”๏ธMenghilangkan parut
โœ”๏ธLosyen harian
โœ”๏ธBaik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
โœ”๏ธMembuang angin pada perut bagi โœ”๏ธmemberi keselesaan pada perut anda
โœ”๏ธMembuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan.
.
Seisi keluarga blh amalkan, wajib setiap rmh ada sebiji ni๐Ÿค—
Murah jer, sgt2 mampu milik.
Wasap nana utk order
0168202097
.
#shakleeampang #shakleewangsamaju #shakleeshamelin #ampang #ampangpoint #pandanjaya #pandanperdana #tescoampang #herbalcreamshaklee #barangbabymurah #anakeczema #kulitruam #rawateczema #rawatruam

PROMOSI MARCH MARY JARDIN (@maryjardinby_naj)

[ FACE OIL vs FACE CREAM ]

Perasan tak, Mary Jardin ni skincare tapi kenapa tak de krim malam, krim siang? Selalunya produk local punya skincare, mesti ade krim mcm tu.

Sebenarnya mmg kalau sebut je pasal moisturiser, mesti akn fikir lotion, krim, kaan. Pernah tak fikir yg Botanical Oil aka Face Oil juga sbg pelembap? .
Kenapa kita perlu pilih botanical oil based; โญ•๏ธActually, dlm cream/ lotion biasanya terkandung mineral oil, water, & wax (lilin). Bila ada wax ni, dia akan block pores kita, dan ini menyebabkan jerawat, blackheads & whiteheads. Tu yang kita rasa melekit semacam je krim ni bila pakai. โญ•๏ธSemakin kerap kita pakai cream ni, semakin banyak wax yg akan halang penyerapan bahan2 yg terkandung dlm krim ke dlm kulit. Sebab itula makin lama pakai, rasa mcm kulit dah tak secantik masa awal2 pakai dulu. Perubahan sementara berlaku di atas permukaan kulit bukan di dalam. โญ•๏ธPada masa yg sama, bila terdapat air dalam kandungan cream, ini akan merangsang bacteria untuk membiak. Disebabkan itu, semua moisturising lotions/creams perlu meletakkan preservative untuk menghalang bacteria & memastikan moisturiser tu boleh dipakai dengan lama. . โญ•๏ธAnd as we know, all these preservatives are not natural and actually boleh meroakkan kulit dlm diam! . //๐ŸŒธFace Oil Mary Jardin// โœ… Mudah diserap ke dlm kulit โœ…100% natural & organik
โœ…100% botanical oil based
โœ…Tidak mengandungi bahan pengawet โœ…Kandungan premium : Argan Oil, Jojoba Oil, Castor Oil, Lavender oil, Vit E, Avocado Oil, Buckhorn Oil, Tea Tree Oil, Rosehip Oil.
//
Lagi best Face Oil Mary Jardin ni sebab ada extra Lavender scent yang sgt menyenangkan.
Sebab itu Face Oil adalah pilihan terbaik ๐Ÿ˜
.
Mesti naak cuba kaan Face Oil?
Meh pm Naj, Naj akn guide step by step cara pakai supaya korang feel bestnya pakai Face Oil kegemaran ramai ni.
.
#dropshipwanted
#MJSerendipity
#teamElmiracle
#teamAstem
#NonToxicSkinCare
#LavenderBased
#rawateczema
#rawatjerawat
#sayapakaisayajual

โœจpwlbynisjuewin โœจ (@snbeautyshope)

Ramai tanya lepas tak pakai #pwlbynisjuewin ni kulit akan kembali gelap ke ? Okay ni kami nak buktikan feedback ikhlas dari pengguna #pwlbynisjuewin ๐Ÿ˜˜ sila rajinkan membaca okayss yg kami bulatkan teww. ' lepas sapu seminggu, kulit putih gebu mcm dlm gmbr ... sampai skrg stop pakai pwl dh 2 bulan tp tetap putih ' - Erin
Ohhsemmm kann losyen putih kekal ni.. so uols nak rasai kehebatan produk ni kene cuba sendiri okay ๐Ÿ˜
Kenapa stop? saje jee nak ujiii produk ni, tgk kekal ke tidak / tahan lama mana / power ke tidak.. ternyataaa mmg powerrr โค๏ธ Kalau dh putih gebu.. maka kekal la begitu... tak nk putih jgn pkai. WARNING ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Whatsapp 01126933040

#PWLBYNISJUEWIN #PWLBYNISJUWIN #pwl #lotionpencerah #murah2 #MudahnyaMenjemputRezeki #bazarpaknilmurah #jerawat #jeragat #putehgebu #putihalami #puteh #putehtanpakesansampingan #jualan #jualansis #jualanmurah #pwtc #biarakujadipenunggu #SAYAJUALSAYAGUNA #sayajualmurah #flawless #rawatkulit #rawatjerawat #rawatjeragat #rawateczema #Bella #DanialLee #zara #deabak

SHAKLEE BEST PRICE HERE๐Ÿ˜˜ (@vitamins.byhusna)

[KRIM PELBAGAI GUNA]
.
.
Krim ni memang MULTIPURPOSE sangat lah sebab ia sesuai untuk semua peringkat umur dan beberapa masalah di bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โœ…RUAM ?
โœ…PARUT DI MUKA DAN BADAN ?
โœ…LEMAK BERLEBIHAN ?
โœ…JERAWAT ?
โœ…ECZEMA
โœ…TUMIT PECAH
โœ…KULIT KERING
โœ… GIGITAN NYAMUK
โœ…GATAL-GATAL
โœ…LENGUHยฒ BADAN
.
.
Alhamdulillah muka baby ni dah kurang Merahยฒ. Bagi parents yang ada anak mempunyai masalah seperti di atas sangat lah disarankan untuk beli KRIM SERBAGUNA TERBAIK abad ini !! Sapu nipis nipis je settle
.
.
Antaranya KELEBIHAN HB adalah :
๐ŸŒผ Melembutkan kulit / tumit kasar
๐ŸŒผMerawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
๐ŸŒผMenghilangkan luka dan merawatย eczema
๐ŸŒผMelegakan gigitan serangga / nyamuk
๐ŸŒผMerawat kulit gatal
๐ŸŒผMenghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
๐ŸŒผLosyen harian untuk kulit kering
๐ŸŒผKrim urut badan lenguh
๐ŸŒผMerawat kesan luka melecur
๐ŸŒผMelegakan badan / kepala ketika tidak sihat
.
.
Yang Bestnya pasal herbal blend ni sebab
โžก๏ธDingin pada kulit
โžก๏ธEkstrak herba semulajadi
โžก๏ธTidak berminyak
โžก๏ธMudah meresap
โžก๏ธAroma menyenangkan
โžก๏ธMudah digunakan
โžก๏ธMudah dibawa
โžก๏ธSesuai untuk semua golongan
โžก๏ธDijamin berkesan
โžก๏ธHalal
โžก๏ธTanpa paraben dan steroid
.
.
Bagi yang ada MASALAH JERAWAT tu boleh sapu secara nipis pada tempat jerawat InshaaAllah jerawat tu cepat kecut. Tak percaya? Kena try dulu baru dapat rasai kehebatannya
.
.
Harga ? Memang mampu milik sangat ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ Satu tiub boleh tahan sampai berbulan-bulan bergantung pada penggunaan. Jadi jangan raguยฒ nak pilih krim terbaik daripada SHAKLEE tau
.
.
Pengedar Shaklee Pilihan Anda ๐ŸŒน
Husna
0124574069
#shakleemalaysia #shakleehargastudent #vitaminshaklee #herbalblendshaklee #herbalblend #eczema #rawateczema

mary jardin by fatihah (@maryjardin_by_fatihah)

Dapatkan beg yang cute sangat ni, exclusive from #maryjardin dengan percuma!
.
.
Dengan hanya membeli 2 basic set dengan harga yang sangat berpatutan!
.
.
Dapatkan sekarang sementara stok masih adaaaaaa!
.
.
What app fatihah 0176380089 sekarang ye๐Ÿ˜ƒ

#basicsetMj
#promotion
#rawatjerawat
#rawateczema
#rawatjeragat
#kulitbersih

mary jardin by fatihah (@maryjardin_by_fatihah)

Nak harga yang best? Dengan barang yang teeeeeerrrrrsangat best? .
.
WhatsApp fatihah
0176380089
.
.
Dropship diperlukan ๐Ÿ˜
#faceoilmj
#fullsetmaryjardin
#rawateczema
#rawatjerawat
#atasijeragat
#antipenuaan

mamahannah (@sunartijohari)

Ceritanya eczema dan garlic. Betapa Kaksu kena bertabah telan raw garlic untuk membantu pemulihan eczema Hadiy.. Mengupas, mencincang, kena plak menunggu 10 minit untuk pastikan khasiatnya dapat dikeluarkan sepenuhnya sebelum menelan mentah-mentah๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ.. Ya Allah... Rasanya, tuhan je yang tau..
Demi anak, ku gagahi jua.. Sampailah Kaksu berjodoh dengan #garlictablet SHOM. Sangat-sangat memudahkan Kaksu nak telan garlic. Cuma perlu keluarkan drpd botol dan terus telan. Memang diformulasi untuk menyimpan segala khasiat garlic di dalam tablet yang mudah ditelan.
Pemulihan Hadiy pon semakin cepat. Ada yang kurang tau. Kurang risau dah Kaksu sekarang ni sebab Hadiy dah tak seteruk dulu menggaru dan flare.. Syukur alhamdulillah.. Tq Allah.. Tq garlictablet.. #eczemababy #eczemafighter #eczemasurvivor #carapuliheczema #rawateczema #alergic #babyalergic #babyhadiy

๐ŸŒธ STAY BEAUTY EVERY DAY ๐ŸŒธ (@schabeauty.my)

FEEDBACK SUSU MAAEZ .
Alhamdulillah ramai yang bagi feedback kulit makin cerah nampaknya
.
Minum susu maaez ni kulit boleh jadi licin, lembut dan cerah. Bukan untuk masalah ekzema jea tau
.
Tak percaya? Kenalah cuba dulu,baru tau kesannya
.

Whatsapp scha +60173968226 untuk order .
#teamellyyaney
#caracantikkankulit
#tipskecantikan #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkesihatan #susumaaez #testimoni #testimonisusumaaez #masalaheczema #rawateczema #babyeczema #susuuntukibu #susuuntukbayi
#igshopmalaysia

Be Special Be Beautiful (@airabeauty)

Morning kesayangan semua ๐Ÿ˜˜

Dah consume dah Susu Maaez? Kalau dah consume, alhamdulillah awak one step forward untuk dapatkan kulit sihat & cantik !

Apa awak tak dapatkan Susu Maaez lagi? .

Rugiiii sgt syg oii, Susu ni bukan direkakan khas untuk mereka yang mempunyai masalah kulit je tau, untuk yang nak kulit makin cantik pun sgt sesuai tau menggunakan Susu Maaez ! .

Macam mana nak dapatkan susu maaez ni?
Dm/whatsapp aira 017-9318553 .

#susuviral #susumaaez #sayajualsusumaaez #susuuntukkulit #rawateczema #rawatkudisdengansusu #codsusumaaezkb #codsusumaaezpc

natural skin and bodycare (@myranessashop)

CHAMOMILE SOAP ^BEST FOR ECZEMA, SUNBURN & WOUND HEALING^

Many have tried and healed eczema, allergies and wounds ๐Ÿ€100% Natural. Chemical free.
๐Ÿ€suitable for all skin types
๐Ÿ€suitable for baby,mummy & whole family
๐Ÿ€can be used on face & body

CNY PROMO๐ŸŽŽ RM39 with FREE POSTAGE!

telegram @syanars | WA 0135632009

FREE GIFTS for first 5 customers๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน #sabun #sabunnatural #homemadesoap #igshopmalaysia #onlinebizmalaysia #rawatekzema #kulitkering #sabunanak #rawatkulitkering #rawateczema #rawatkulit #bazaarpaknil #sabunbaby #jerawathilang #ruam #stretchmarkhilang #kulitsensitif #anakku #tescomalaysia

RESDUNG..? (@aisyahivmistmelaka)

Say NO to Eczema โŒโŒโŒ
.
.
Whatsapp utk testimoni dan cara penggunaan
0111 0817966
.
.
#rawateczema #eczema #codmelaka #ivmistmelaka #ivmistteamshyazlinda #ivmistteamzarini
More...