Absolute Argan (@absoluteargan)

We have pure argan oil in tiny bottles now!
10 ml, suitable for travelling. Just keep them in your handbags and you're good to go. .
.
.
.
Rm35 only!
Excluding postage
To order, DM or whatsapp 011 20716002
.
.
.
#argansoap #sabunargan #naturalsoap #homemadesoap #handmadesoap #cinnamonsoap #arganoil #arganoilmalaysia #arganoilmy #absoluteargan #earthday #minyakarganmalaysia #minyakargan #acne #eczema #jerawat #kulitkering #rawateczema #skincare #skintreatment #organicskincare #antiaging #antiwrinkle #handmadewithlove
#naturalbeauty #dropshipwanted

HEALTHY LIFE, BETTER LIFE (@wawabeautee)

HOT SELLING ESPPP!!
.
Mula-mula beli untuk diri sendiri. Pastu belikan untuk ayah. Now customer belikan untuk emak pula.
.
Bagus untuk seisi keluarga. Boleh mix dengan milo, sunquick, susu dan macam-macam lagi 😊 Minum macam tu saja pn bole 🤗
.
Nak ESP, roger Wawa 😊
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleekl #shakleepj #shakleeselangor #espshaklee #organic #naturalproduct #cantik #kulitlicin #cerah #bertenaga #cegahgastrix #rawateczema #kenyanglama #kawalseleramakan #sihat #sayajual #healthylife #betterlife

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Jerawat? Eczema? Kulit Kering? Kulit Kusam? Melecur? Tona Kulit tak sekata? Kulit Berminya? Pori Kulit terbuka?
Apa kata korang cuba produk Royal Beauty Water ni! InsyaAllah, banyak lg masalah yg boleh diselesaikan dengan RBW ni tau!

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Seronoknya bila guna produk yg boleh rawat masalah kulit kita, tapi at the same time produk tu selamat, 100% natural, chemical free & selamat even untuk baby!
Ada eczema, kulit kering, kulit kusam, nak kulit glowing, nak luka cepat sembuh? Serius banyak sangat kegunaan Royal Beauty Water ni!
Interested? Jom order!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

Stay Young, Beautiful and Slim (@mamadil_syazanadhirah89)

COLLALOE SOAP BY MAMADIL

Collaloe merupakan gabungan nama bahan aktif terpenting dlm sabun ni iaitu COLLAGEN + ALOEVERA (lidah buaya) =COLLALOE

Menggunakan Pentavitin & Glycerin dari tumbuhan sbg bahan aktif tambahan utk kekalkan kelembapan kulit. ➡️Glycerin membantu mengekalkan kelembapan kulit dengan bertindak menarik molekul air dr persekitaran ke kulit.
➡️Pentavitin pula bertindak pada lapisan kulit dengan mencegah kehilangan air dr permukaan kulit.

Sekiranya ada "white head" yg keluar atas hidung, tepi hidung, di dagu, selepas cuci muka dgn Collaloe soap, hanya ambil towel lembut dgn sapukan saja sehingga ia tanggal.
Anda akn lebih rasai kulit yg bersih, segar & licin.
Collaloe soap juga boleh digunakan utk bdn. So kulit bdn uolls kelihatan cerah & segar spt kulit baby.. COLLALOE SOAP BERDAFTAR KKM -------> NO KKM: NOT 150902353K

DM/Whatsapp 📲 0126155446
DM/Whatsapp 📲 0126155446

#mamadillovers #mamadilagent #mamadiltamanmelati #mamadilgombak #mamadilijn #mamadilhkl #kombomeletop #susurizqimamadil #slimlovemamadil #womenlovemamadil #simpletouchmamadil #sabuncollaloemamadil #lipmoistmamadil #treatyourselfandbebeautiful #rawateczema #susuuntukkulitcantiktanpakolagen #bazaarpaknil #trustedseller #testedandtrustedbrands #sayapakaisayajual #belioriginaltolaktiruan #jomcantiksebelumraya #jomcantiksebelumraya2017 #lofattah #ame2017 #shhhiloveyou #ctdk

Stay Young, Beautiful and Slim (@mamadil_syazanadhirah89)

#ootd utk kenduri arine. Alhamdulillah finally dapat pun pakai baju 4 tahun lepas. Baju nie tempah khas utk majlis khatam Al-Quran lepas nikah dulu. Sempat pakai waktu majlis khatam dan 2nd time pakai pg keluar makan dgn kwan. Lepas kahwin dah xmuat terus simpan, syg nk bg kt orng sbb xpuas pakai sekejap sgt. Kalau pakai mesti nampak mcm pregnant 4 bulan 😂. Lepas amalkan produk Mamadil mmg berat badan turun n body lebih fit tanpa perlu berlapar, sngat puas hati sbb mudah sngat. Kita suka makan, hari2 mulut nie nak makan yg sedap2 je 🍴🍵. Takkan tukar yg lain dah sbb produk nie sngt sesuai utk org yg simple, tak rajin utk make up tebal2 n tak suka pakai toner atau moisturizer macam kita nie. Minum susu je kulit boleh lembap, bukan kulit muka je tp whole body 😉. Amalkan Women Love secara konsisten je dah boleh kembali muda 😘. Simple kan?? 😊. Thank you #mamadil 💟

#mamadillovers #mamadilagent #mamadiltamanmelati #mamadilgombak #mamadilijn #mamadilhkl #kombomeletop #susurizqimamadil #slimlovemamadil #womenlovemamadil #simpletouchmamadil #sabuncollaloemamadil #lipmoistmamadil #treatyourselfandbebeautiful #rawateczema #susuuntukkulitcantiktanpakolagen #bazaarpaknil #trustedseller #testedandtrustedbrands #sayapakaisayajual #belioriginaltolaktiruan #jomcantiksebelumraya #jomcantiksebelumraya2017 #lofattah #shhhiloveyou #ctdk #segalaperasaan #viralmalaysia

Richglow.suppl_Vkensocks769 (@candisse.empire)

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمـَنِ الرَّحِيم

Eczema, ruam atau apa pun penyakit kulit berpunca dari pelbagai sebab.
Tapi merawat dgn krim steroid dan kimia adalah cara yg mungkin menghilangkan kegatalan
Amalkan Richglow supplement dari makanan sunnah secara konsisten.

Antioksidan dan amalan Rasulullah dgn buah buhan sunnah dan habbatus sauda adalah contoh terbaik betul?

Satu satchet satu hari dgn kepadatan semua khasiat terbaik

Cuba dulu baru tahu ☎️☎️012 3152412
☎️☎️ 011 10274769

#richglow #CandisseEmpire #sayajual #tanpaubat #supplement #sunnahsupplement #igers #like4like #likeforfollow #berkhasiat #eczemarelief #rawateczema #ruam #kudisbuta #kulitlawa #sayajual #kulitputih #kulitcantik #berseri #usj #subang #subangjaya #baby #selangor

AGENT ELYSIAN RUBY SKINCARE (@elysianjohor_zett)

Baru sampai 3 ketul foundation code LIGHT ni. Tapi 2 ketul dah berpunya. 😍 Sekali guna produk Elysian memang berjangkit ke produk2 lain. Hihi.
.
Thank you customers ! 😘

AGENT ELYSIAN RUBY SKINCARE (@elysianjohor_zett)

PRE RAMADHAN SALE.
.
Pengguna pengguna tegar Elysian mesti teruja kan sebab Elysian jarang jarang buat PROMO. Sekali promo jem henpon tau!
.
Ini serius. Sempena ramadhan ni Elysian buat promo untuk set COMBO Ruby skincare series dan Elysian Booster Serum. .
Yang nak cantik time raya bukannya time bulan puasa baru nak cantikkan kulit tau. Takut tak sempat. Sebab produk natural ni tak bagi kesan drastik tau. Kalau guna dari sekarang inshaallah pagi raya dah cantik. Produk Elysian ni natural makin guna makin cantik yuols.
.
So promo ni memang TERHAD. Jadi yang nak sis guide sampai cantik time pagi raya nanti memang sis seru tau guna skincare Elysian ni dari sekarang. Belum terlambat lagi.. Dan paling best ada promo. .
Bole whatsapp sis segera sementara stok promo ni masih ada😀
.
.

AGENT ELYSIAN RUBY SKINCARE (@elysianjohor_zett)

Alhamdulillah my skin getting better after back from LIMA Langkawi. Hehe. I'm free from burning skin. Pimples on my face pon berkurang. Tinggal scars je lah. Hihi. No dry skin. I'm so happy !

AGENT ELYSIAN RUBY SKINCARE (@elysianjohor_zett)

MashaAllah berdesup customer order.
Tinggal 3 set ni je tau.
.
Yang lain semua loose item. 😘
Kalau dah ambik full set mestilah ada FREE GIFT 🎁 .
Jimat sangat ni sebab boleh tahan 2-3 bulan !!! So cuba bahagikan? Bulan ni beli bulan depan tak keluar duit dah. Tapi biasanya customer terpaksa keluar duit jugak sebab dah jatuh cinta dengan Elysian. 😜😜 Beli foundation dengan Treatement Lipmatte pulak. Hihi. .
Nak kulit sihat, nak cantik kan. Baru cik abang saiyangg. Ehhhh 😘

#organicremedy #bynellyarifin (@hamnelly)

Lagi #feedbacktherapyoilserum dari customer.. Ibu mengandung pun boleh pakai ye selain dari kanak-kanak & bayi..Produk yg sgt selamat,mesra solat & tiada bahan berbahaya.. Therapy Oil Serum di hasilkan dari lebih 10 pati estrak tumbah-tumbahan & herba dari sumbar organik.. Ingin cuba Therapy Oil Serum??? Jom sertai contest hari ni..Tepat pukul 10 mlm contest akan tamat & nelly akan pilih 3 pemenangnya..Senarai nama pemenang akan nelly listkan pada esok hari..Masih ada kesempatan lagi..Jangan lepaskan peluang ini.. #rawatkulitsensitif #rawateczema #eczematreatment #hilangparut #bahanorganik #sumberorganik #rawatluka #sesuaiutksemua #tiadabahanberbahaya #sabunorganik #produkbotanicalterbaik

#organicremedy #bynellyarifin (@hamnelly)

Ini sebahagian dari #feedbacktherapyoilserum.. Alhamdulillah,syukur "Therapy Oil Serum" dpt mbantu utk merawat semula segala masalah-masalah kulit spt
*ruam lampin
*gatal-gatal
*gigitan serangga
*kesan gigitan nyamuk
*kulit kering /mengelupas
*kulit sunburn
*hilangkan parut
*merawat luka
*menghilangkan kemerahan kulit sensitif
*menyejukkan kulit
dan banyak lagi... Contest hari ni akan berakhir tetap pukul 10 pm mlm ini.. JANGAN lepaskan peluang ini utk memenangi 1 botol Therapy Oil Serum.. #therapyoilserum #rawatkulitsensitif #masalahkulit #eczematreatment #rawateczema #hilangparut #rawatluka #bahanorganik #sumberorganik #produkbotanicalterbaik
#sabunhomemade #sabunorganik #tiadabahanberbahaya

AGENT ELYSIAN RUBY SKINCARE (@elysianjohor_zett)

Ramai yang suke bila ada SALE ni kan? Moh whatsapp sis moh. Hehe.
.
Sis nak bagi sales kawkaw nih !!!

Be Special Be Beautiful (@airabeauty)

Morning kesayangan semua 😘

Dah consume dah Susu Maaez? Kalau dah consume, alhamdulillah awak one step forward untuk dapatkan kulit sihat & cantik !

Apa awak tak dapatkan Susu Maaez lagi? .

Rugiiii sgt syg oii, Susu ni bukan direkakan khas untuk mereka yang mempunyai masalah kulit je tau, untuk yang nak kulit makin cantik pun sgt sesuai tau menggunakan Susu Maaez ! .

Macam mana nak dapatkan susu maaez ni?
Dm/whatsapp aira 017-9318553 .

#susuviral #susumaaez #sayajualsusumaaez #susuuntukkulit #rawateczema #rawatkudisdengansusu #codsusumaaezkb #codsusumaaezpc

AGENT ELYSIAN RUBY SKINCARE (@elysianjohor_zett)

WAJIB BACA SAMPAI HABIS SEBELUM BUAT KEPUTUSAN UNTUK GUNA RUBY SKINCARE SERIES! .
Kami bukan cakap je tau. Tapi kami buktikan. Dengan ratusan feedback pengguna pengguna yang dah berjaya menggunakan Ruby skincare series. Kali ni feedback gadis dari sarawak.
.
Nak ikutkan kulit sis ni agak serius tau. Sebab banyak tukar tukar skincare katanya. Setelah berbulan bulan setia dan konsisten dengan Elysian Booster Serum dan Ruby skincare series baru lah dapat hasil macam ni. Produk Elysian ni produk natural. Kami tak janjikan kesan pakai hari ni esok dah cantik gojes tahap licin macam cermin. Dengan penggunaan yang konsisten. Inshaallah pasti berhasil tau.
.
Bukan senang tau kalau dah muka breakout teruk mcm ni bole bersabar macam sis ni. Banyak yang guna tak sampai seminggu pun.. Lepas tu stop sebab takda kesan katanya😭 . Kan kami dah kata penggunaan yang sabar dan konsisten akan nampak hasil. .
Nak dapatkan kulit yang semakin sihat mcm ni? .

Absolute Argan (@absoluteargan)

A pool of peace and calmness. Nothing beats the feeling of calm and clean. Try our handmade argan soap, handcrafted with love, made in small batches to ensure quality and freshness. Infused with pure argan oil, orange & clove essential oil & cinnamon. ❤️❤️
.
.
.
To order our Argan Cinnamon soap;
DM or whatsapp us @ 011 20716002
.
.
.
#argansoap #sabunargan #naturalsoap #homemadesoap #handmadesoap #cinnamonsoap #arganoil #arganoilmalaysia #arganoilmy #absoluteargan #earthday #minyakarganmalaysia #minyakargan #acne #eczema #jerawat #kulitkering #rawateczema #skincare #skintreatment #organicskincare #antiaging #antiwrinkle #handmadewithlove
#naturalbeauty #dropshipwanted
More...