Elysian_CharmsglowJohor (@elysian_charmsglowjohor_zaty)

Pergi kelas pakai #treatmentmattelipcreambyelysian code NUDE. Fall in love dengan color ni 😍

Sesuai pakai harian pergi kelas. Yeay !!
Bibir tak jadi mengelupas. Suka sangat ! 😘

COD tiap hari, Postage tiap hari 💋

Zaty,
0137007621

Lisa Delina (@byfoursisters)

Yes, I do! 😊😊 I am currently using Habbatus Sauda Natural Soap from Zaranaturlich, which contains:

Virgin coconut oil, extra virgin olive oil, palm kernel oil, castor oil, avocado oil, sweet almond oil, black seed oil, and sandalwood essential oil.
.
. "Basically, the closer to the nature the natural skin product is, the more your skin will know what to do with its beneficial ingredients in order to improve your skin's health." Dr. Josh Axe

Well, how about you? Do you know what's in your soap?

#naturecandowonders #naturalsoap #naturalskincare #zaranaturlich #sayajual #masalahkulit #melaka #sabun #jerawat #sabunhomemade #sabunorganik #kulitberminyak #nosls #nosles #onlinebizmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #eczema #rawatkulit #rawateczema #parabenfree #jomcantik #bodyscrub #skrubbadan #masalahliangpori #jomcantikdenganbahansemulajadi #soaperlicious_my

Lisa Delina (@byfoursisters)

Selamat pagi semua!

Siapa kat sini ada masalah kulit berminyak? Ada yang dah cuba macam-macam cara tapi masih tak berhasil. Ha meh Kak Del kongsi infografik bermanfaat ni, apa sebab/punca muka kita ni sampai berminyak-minyak.

Antaranya ialah silap guna produk dan stress. Berguna juga infografik ni untuk Kak Del, sebab Kak Del pon ada masalah kulit berminyak. Antara tips yang Kak Del amalkan ialah, kurangkan atau jangan makan langsung makanan yang digoreng dengan minyak yang banyak.

Apa cara lain yang awak-awak semua boleh cuba? Cuba sabun dari bahan semulajadi lah, apa lagi 😊 Awak boleh cuba Tea Tree Soap ataupun Activated Charcoal and Lavender Soap. Rose and Red Rice, Rose Geranium Soap pon boleh juga!

Yang penting, khasiat yang kulit kita dapat, dan bahan yang akan diserap masuk dalam sistem badan adalah bahan-bahan yang selamat! 😉

#naturecandowonders #naturalsoap #naturalskincare #zaranaturlich #sayajual #masalahkulit #melaka #sabun #jerawat #sabunhomemade #sabunorganik #kulitberminyak #nosls #nosles #onlinebizmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #eczema #rawatkulit #rawateczema #parabenfree #jomcantik #bodyscrub #skrubbadan #masalahliangpori #jomcantikdenganbahansemulajadi #soaperlicious_my

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Gatal2 n kulit kering cmni guna #elysianserum pun bole baik! Yeaaaaay berbaloi 1 umah boleh guna. 😘
.
.
📲 011-19801094

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Healing tu memang akan ada bergantung pada prob kulit, sebab guna skincare baru, nak sesuai kan dulu awal2 n nak bersihkan kulit dr segala kekotoran. .
Lepas tu bila pakai da lama sket n healing abis, inshaAllah dpt kulit yg sihat cam sis ni. 😘
.
📲 011-19801094
.

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Dah ada plastik COD utk customer2 kesayangan sis mah semua! .
.
.
"Enhance Your Beauty" tau. 😘
.
Jom g cod. .
.
📲 011-19801094

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Macam patung la kak esah ni. Lagi cun sebab selfie skali dgn #elysianserum
.
Serum yg bole guna seisi keluarga. Paling most wanted n buat kulit glowing2 n sihat. 😍
.
📲 011-19801094

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Apakah ini?? Esok stok treatment lipmatte elysian mendarat tau. .
Kotak pun da cantik, color2 nya pun hot!
Nude
Sweety
Sexy
.
📲 011-19801094
.
#lipmatteelysian
#elysiancosmetic
#lipmattemalaysia
#rawatbibirkering
#rawatbibirgelap
#rawatbibirmengelupas
#merahkanbibir

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Arini seharian bertapa kat HQ sedut aura2 hebat otai2 Elysian ni. Yg lagi best stok Treatment Lip Matte da dapat! Yeaaaaaah! 💃
.
Esok terus pos n cod bg yg da order. Yg berminat roger cepat sebelum licin. 😘
.
📲 011-19801094
.
#lipmatteelysian
#elysiancosmetic
#lipmattemalaysia
#rawatbibirkering
#rawatbibirgelap
#rawatbibirmengelupas
#merahkanbibir

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Kemain masing2 jd model lip matte Elysian kan. .
.
Sekali grab 3 sekali. Cikgu2 sekolah memang meriah. .
.
📲 011-19801094
.
.
#lipmatteelysian
#elysiancosmetic
#lipmattemalaysia
#rawatbibirkering
#rawatbibirgelap
#rawatbibirmengelupas
#merahkanbibir

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Apakah ini?? Esok stok treatment lipmatte elysian mendarat tau. .
.
Kotak pun da cantik, color2 nya pun hot! .
.
.
Yang ni NUDE ala2 miss lopah
.
📲 011-19801094
.
#lipmatteelysian
#elysiancosmetic
#lipmattemalaysia
#rawatbibirkering
#rawatbibirgelap
#rawatbibirmengelupas
#merahkanbibir

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Apakah ini?? Esok stok treatment lipmatte elysian mendarat tau. .
.
Kotak pun da cantik, color2 nya pun hot! .
.
Yang ni SEXY ala2 miss pajura
.
📲 011-19801094
.
#lipmatteelysian
#elysiancosmetic
#lipmattemalaysia
#rawatbibirkering
#rawatbibirgelap
#rawatbibirmengelupas
#merahkanbibir

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Apakah ini?? Esok stok treatment lipmatte elysian mendarat tau. .
.
Kotak pun da cantik, color2 nya pun hot! .
.
.
Yang ni SWEETY ala2 miss pajira .
📲 011-19801094
.
#lipmatteelysian
#elysiancosmetic
#lipmattemalaysia
#rawatbibirkering
#rawatbibirgelap
#rawatbibirmengelupas
#merahkanbibir

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Selalu jumpa dlm group wasap je. Tp baik sgt cam da lama kenal. Moga berjaya bersama Elysian kaya dunia akhirat.
.
Memasing amik stok lipmatte n serang HQ. 😅
.
📲 011-19801094
.
#lipmatteelysian
#elysiancosmetic
#lipmattemalaysia
#rawatbibirkering
#rawatbibirgelap
#rawatbibirmengelupas
#merahkanbibir

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Happy weekend semua. Lupa nak habaq yang skang loose item dah ada kotak n siap berseal tau.
.
Cleanser n toner size lebih besar.
Cleanser 100mL
Toner 60mL
.
Celanser RM55
Toner RM48
Night Cream RM50
Day Cream RM45
.
Kalau nak try yg basic dulu cam cleanser+night cream ke, so uolsss bole pilih loose item ni k. 😘
.
📲 011-19801094
.

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Ini la 3 warna hot treatment lip matte tu. Bukan sekadar lipmatte siap bole rawat n merahkan bibir. 💋
.
📲 011-19801094

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Set Ruby Cell Active White ni skincare yang lengkap dah. Nak hasil lagi best add skali combo dgn Elysian Serum. 😘
.
📲 011-19801094

ELYSIAN BANGI KLCC NILAI (@hanaraishabeauty)

Pagi2 work @hanaraishabeauty sebab ada COD pagi ni. Gini la bisnes online tak kira masa tetap kerja walaupun weekend. Tapi sis mah suka. 😆
.
Kawasan berdekatan yg nak COD tu refer kat bawah ni ye.
.
✔️ Bangi
✔️ Bandar Sri Putra .
✔️ Kajang Jalan Reko
✔️ Dataran Nilai
✔️ Beranang
✔️ Semenyih
✔️ KLCC (weekdays)
.
Save no siap2 ye. .
📲 011-19801094
📲 011-19801094
📲 011-19801094
.
#StokisElysian
#ElysianSuperb
#CecantekSambilBuatDuet
#elysianserum
#rubycellactivewhite
#elysiancosmetic

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

Absolute Argan (@absoluteargan)

It's that simple. Keep your skin care simple too.
.
.
.
Our handmade argan soap with Orange, clove & cinnamon is really good for skin stimulation and very moisturizing. Ideal for all skin types including eczema
.
.
.
Only RM 25 for 50g
RM 45 for 100g *exc postage
DM or whatsapp us +601120716002 .
.
#argansoap #sabunargan #naturalsoap #homemadesoap #handmadesoap #cinnamonsoap #arganoil #arganoilmalaysia #arganoilmy #absoluteargan #absolutearganfeedback #minyakarganmalaysia #minyakargan #acne #eczema #jerawat #kulitkering #rawateczema #skincare #skintreatment #organicskincare #antiaging #antiwrinkle #handmadewithlove
#bazaarpaknil #naturalbeauty #dropshipwanted
More...