SUSU MAAEZ RAWAT EKZEMA PARUT (@fazleen.my)

SALAM 27 RAMADHAN❀️
.
Kalau nak tenaga sepanjang hari kena lah consume Susu Maaez taw takde lah korang tidur sepanjang masa. Tenaga berpanjangan dgn amalkan Susu Maaez. Mana ada tido kanπŸ˜‰.
.
Awak jugak nak ada tenaga sepanjang hari haruslah consume Susu Maaez baru laahh ade ummmpphh! Walaupun sepanjang bulan ramadhan.
.
Semoga bulan puasa ni ibadah kita diberkati dan diterima Allah Taala insyallahπŸ’—
.
.
.
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

SUSU MAAEZ RAWAT EKZEMA PARUT (@fazleen.my)

SALAM 27 RAMADHAN❀️.
.
Assalamualaikum & Good morning kesayangan!πŸ˜‰ Sahur tadi ada consume Susu Maaez tak? .
.
Kalau nak tenaga sepanjang hari kena lah consume Susu Maaez taw takde lah korang tidur sepanjang masa. Tenaga berpanjangan dgn amalkan Susu Maaez. Mana ada tido kanπŸ˜‰.
.
Awak jugak nak ada tenaga sepanjang hari haruslah consume Susu Maaez baru laahh ade ummmpphh! Walaupun sepanjang bulan ramadhan.
.
Semoga bulan puasa ni ibadah kita diberkati dan diterima Allah Taala insyallahπŸ’—
.
.
.
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

SUSU MAAEZ RAWAT EKZEMA PARUT (@fazleen.my)

.
Tangan mengelupas seperti melecur akibat pakai gloves time kerja. Sekarang Alhamdulillah kulit dah makin pulih selepas consume 10 sachet Susu Maaez.
.
Wowww! Baru minum tak habis sekotak lagi, itu pun tak konsistent tapi still nampak perubahan yang ketara katanya.
.

Kann dah cakap, Susu Maaez ni memang ajaib. Segala jenis penyakit kulit boleh sembuh dengan izinNya.

Siapa nak rawat kulit? Siapa nak kulit cantik dihari raya? Whatsapp leen +6012-3983703
.
.
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

SUSU MAAEZ RAWAT EKZEMA PARUT (@fazleen.my)

.
Betul laa uolssss! Susu maaez ni memang ajaibbbb. Kulit yang selama ni bermasalah dan kehitaman, sekarang dah kembali cerah dan cantik.

Customer pun happy je bila bagi feedback ni. Kalau tak berkesan tak kan customer nak bagi feedback kan?
.
Jom whatsapp leen +6012-3983703 utk selesaikan masalah kulit u olls.
.
.
.
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

Absolute Argan (@absoluteargan)

Good morning! Get that amazing healthy glow with 100% pure argan oil from Absolute Argan!

Blends well with your skincare or under that make up. The oil is ultra-light and absorbs quickly. Helps keep your skin moisturized, radiant and supple all day long ❀️

#argansoap #sabunargan #naturalsoap #homemadesoap #handmadesoap #cinnamonsoap #arganoil #arganoilmalaysia #arganoilmy #absoluteargan #earthday #minyakarganmalaysia #minyakargan #acne #eczema #jerawat #kulitkering #rawateczema #skincare #skintreatment #organicskincare #antiaging #antiwrinkle #handmadewithlove
#naturalbeauty #dropshipwanted

PAKAR KULIT DIPERCAYAI RAMAI (@chewnglow_international)

🎢 PERCAYALAH.... DUGAAN DATANG JUA PERGI 🎢

Berbaloi2 bila dah cuba #chewnglow kannn. Kulit muka yang melecur teruk akibat kebakaran kini sudah kembali pulih. Syukur alhamdulillah. . .
Diolah dengan setiap benefit daripada natural ingredients yang menjadikan CHEW N' GLOW menjadi fenomena kepada pemulihan setiap masalah kulit. . .
Abang kita ni dah cuba dan sudah tersangat berpuas hati. Uols tak kan mahu biarkan masalah kulit tu berpanjangan? Kulit jerawat, jeragat, kulit kering, eczema, kulit kusam inshaaAllah semua boleh dipulihkan dengan CHEW N' GLOW
. .
Mai wasap kami. Link wasap ada dibiopage kami (πŸ“² 6016.2766.769) atau boleh DM kami juga. Jumpa sana nanti ya πŸ˜‰

#chewnglowinternational
#tipskulitbersih
#tipskulitputih #tipskulitcantik #tipskulitgebu #tipskulitflawless #neelofa #ootdlofa #lofa #fattzura #lofarina #lofattah #nakkulitcantik #nakcantik #jerawat #jeragat #rawateczema

PAKAR KULIT DIPERCAYAI RAMAI (@chewnglow_international)

🎢 PERCAYALAH.... DUGAAN DATANG JUA PERGI 🎢

Berbaloi2 bila dah cuba #chewnglow kannn. Kulit muka yang melecur teruk akibat kebakaran kini sudah kembali pulih. Syukur alhamdulillah. . .
Diolah dengan setiap benefit daripada natural ingredients yang menjadikan CHEW N' GLOW menjadi fenomena kepada pemulihan setiap masalah kulit. . .
Abang kita ni dah cuba dan sudah tersangat berpuas hati. Uols tak kan mahu biarkan masalah kulit tu berpanjangan? Kulit jerawat, jeragat, kulit kering, eczema, kulit kusam inshaaAllah semua boleh dipulihkan dengan CHEW N' GLOW
. .
Mai wasap kami. Link wasap ada dibiopage kami (πŸ“² 6016.2766.769) atau boleh DM kami juga. Jumpa sana nanti ya πŸ˜‰

#chewnglowinternational
#tipskulitbersih
#tipskulitputih #tipskulitcantik #tipskulitgebu #tipskulitflawless #neelofa #ootdlofa #lofa #fattzura #lofarina #lofattah #nakkulitcantik #nakcantik #jerawat #jeragat #rawateczema

PAKAR KULIT DIPERCAYAI RAMAI (@chewnglow_international)

🎢 PERCAYALAH.... DUGAAN DATANG JUA PERGI 🎢

Berbaloi2 bila dah cuba #chewnglow kannn. Kulit muka yang melecur teruk akibat kebakaran kini sudah kembali pulih. Syukur alhamdulillah. . .
Diolah dengan setiap benefit daripada natural ingredients yang menjadikan CHEW N' GLOW menjadi fenomena kepada pemulihan setiap masalah kulit. . .
Abang kita ni dah cuba dan sudah tersangat berpuas hati. Uols tak kan mahu biarkan masalah kulit tu berpanjangan? Kulit jerawat, jeragat, kulit kering, eczema, kulit kusam inshaaAllah semua boleh dipulihkan dengan CHEW N' GLOW
. .
Mai wasap kami. Link wasap ada dibiopage kami (πŸ“² 6016.2766.769) atau boleh DM kami juga. Jumpa sana nanti ya πŸ˜‰

#chewnglowinternational
#tipskulitbersih
#tipskulitputih #tipskulitcantik #tipskulitgebu #tipskulitflawless #neelofa #ootdlofa #lofa #fattzura #lofarina #lofattah #nakkulitcantik #nakcantik #jerawat #jeragat #rawateczema

PAKAR KULIT DIPERCAYAI RAMAI (@chewnglow_international)

Alolololo... Kesian kat si comey nih. Sebelum ni dok menggaru x selesa. Merah betul pipi dia kan?!! Tapi lepas diberikan 1/2 biji #chewnglow , seawal 5hari kulit pipi si comel ni dah semakin pulih. Boleh senyum dah dia 😍😍😍 Tolong tag kawan2 atau saudara mara yang korang kenal/tahu yang ada anak mengalami masalah kulit eczema juga sama mcm si comel ini.
Mari sama2 ikhtiarkan dengan CHEW N' GLOW and inshaaAllah dengan bahan2 natural tanpa sebarang bahan kimia pasti dapat pulihkan masalah kulit anak2.
Nak tanya lebih banyak? Klik jer wasap link dibiopage kami yer (πŸ“² 6016.2766.769) InshaaAllah akan kami kongsikan lebih detail. πŸ˜‰β˜ΊοΈ #chewnglowinternational #eczema #tipskulitbersih #tipskulitsihat #masalahkulit #masalaheczema #caranakrawateczema #rawateczema #neelofa #ootdlofa #lofarina #fattzura #lofattah

PAKAR KULIT DIPERCAYAI RAMAI (@chewnglow_international)

Alolololo... Kesian kat si comey nih. Sebelum ni dok menggaru x selesa. Merah betul pipi dia kan?!! Tapi lepas diberikan 1/2 biji #chewnglow , seawal 5hari kulit pipi si comel ni dah semakin pulih. Boleh senyum dah dia 😍😍😍 Tolong tag kawan2 atau saudara mara yang korang kenal/tahu yang ada anak mengalami masalah kulit eczema juga sama mcm si comel ini.
Mari sama2 ikhtiarkan dengan CHEW N' GLOW and inshaaAllah dengan bahan2 natural tanpa sebarang bahan kimia pasti dapat pulihkan masalah kulit anak2.
Nak tanya lebih banyak? Klik jer wasap link dibiopage kami yer (πŸ“² 6016.2766.769) InshaaAllah akan kami kongsikan lebih detail. πŸ˜‰β˜ΊοΈ #chewnglowinternational #eczema #tipskulitbersih #tipskulitsihat #masalahkulit #masalaheczema #caranakrawateczema #rawateczema #neelofa #ootdlofa #lofarina #fattzura #lofattah

PAKAR KULIT DIPERCAYAI RAMAI (@chewnglow_international)

Alolololo... Kesian kat si comey nih. Sebelum ni dok menggaru x selesa. Merah betul pipi dia kan?!! Tapi lepas diberikan 1/2 biji #chewnglow , seawal 5hari kulit pipi si comel ni dah semakin pulih. Boleh senyum dah dia 😍😍😍 Tolong tag kawan2 atau saudara mara yang korang kenal/tahu yang ada anak mengalami masalah kulit eczema juga sama mcm si comel ini. Mari sama2 ikhtiarkan dengan CHEW N' GLOW and inshaaAllah dengan bahan2 natural tanpa sebarang bahan kimia pasti dapat pulihkan masalah kulit anak2.
Nak tanya lebih banyak? Klik jer wasap link dibiopage kami yer (πŸ“² 6016.2766.769) InshaaAllah akan kami kongsikan lebih detail. πŸ˜‰β˜ΊοΈ #chewnglowinternational #eczema #tipskulitbersih #tipskulitsihat #masalahkulit #masalaheczema #caranakrawateczema #rawateczema #neelofa #ootdlofa #lofarina #fattzura #lofattah

SUSU MAAEZ RAWAT EKZEMA PARUT (@fazleen.my)

MINUM SUSU JE PARUT PUDAR?
.
Masa mengandung pun si ibu dah amalkan minum susu maaez tau. Now dah selamat pun bersalin dan alhamdulillah baby takde JAUNDICE!
.
.
Si ibu masih lagi continue minum untuk meriahkan lagi susu badan dan jugak memekatkan susu. Sama-sama dapat manfaat tau, tak ke berbaloi gitu.
.
.
Bukan tu je uolls, parut-parut yg hitam pun semakin pudar tau. .
.
Banyakkan manfaat susu maaez ni. Korang nampak ke tak? Susu Maaez susu Ajaib πŸ˜‡
Siapa Ada masalah kulit ? Wajib wajib wajib cuba!
.
.
Whatsapp leen +6012-3983703 untuk order.
.
.
.
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

SUSU MAAEZ RAWAT EKZEMA PARUT (@fazleen.my)

Sebelum ni sis ni tanya kat leen, husband beliau menghidap psoriasis yang sangat teruk. Tak tahu nak buat macam mana dah sebab dah macam-macam try macam2 guna tak hilang2 jugak. Kesian saya tengok.
.
.
Alhamdulillah selepas 2 bulan consume Susu Maaez secara konsisten dan rajin. Hasilnya sangat memuaskan tengok la gambar after dah okay dah kaki nya. Alhamdulillah semakin sembuh.
.
.
Amalkan dengan yakin, rajin dan konsisten insyallah setiap masalah penyakit boleh diselesaikan. Janji kita yakin dan tak putus asa untuk ikhtiar bagi menyembuhkan segala penyakit sebab dengan keyakinan dan tawakal Insyallah Allah Taala akan menyembuhkan segala penyakit yang dialami 😊
.
.
Awak ada masalah kulit macam akak ni jugak? Nak ikhtiar meh leen akan guide korang dari A to Z FREE je uallsss tak kene bayar pun.
.
πŸ“²Whatsapp leen +6012-3983703
.
.
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

SUSU MAAEZ RAWAT EKZEMA PARUT (@fazleen.my)

"Lepas 5 hari minum susu maaez kulit lembut dan cerah"

Bukan tu jer.. Jerawat makin kecut. Ish ish best sungguh susu maaez ni tau.

Seronok kan bila tiba hari raya kulit cantik. Nak kulit cantik lembap jom dptkan susu maaez dgn leen sekarang .
Whatsapp +6012-3983703 untuk order dan pertanyaan.
.
.
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

SUSU MAAEZ RAWAT EKZEMA PARUT (@fazleen.my)

Blackhead ❗️
.
.
Geramnye tengok blackhead bermaharaja dekat muka kita kan. Rasa nak amik kertas pasir gosok sampai licin. .
.
Nak pakai foundation pun rasa tak yakin kan dengan muka yg penuh dgn bintik-bintik hitam. .
Tapi sejak cik dayang ni minum susu maaez, blackhead secara semulajadi keluar dr pori-pori. Sekarang muka semakin bersih dan glowing-glowing gittew 😘 .
.
Jadi kalau ada yang terkena masalah macam ni boleh rawat dengan Susu Maaez ye. In shaa Allah sangat membantu.
.
Whatsapp leen +6012-3983703 untuk dapatkan promosi😘
.
.
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

SUSU MAAEZ RAWAT EKZEMA PARUT (@fazleen.my)

BAHAYA! BAHAYA! BAHAYA!
.
Jika awak yang rimas dipuji! Rimas kalau kulit dah sembuh! Rimas dah tak perlu fikir tentang masalah kulit! Susu ni sangat bahaya jika semua masalah tu ada pada awak.
.
Ni khas untuk yang nak selesaikan masalah kulit je boleh baca! Yang rimas2 tu please jgn baca.
.
Okay, uolls suka tak kalau masalah kulit uolls akan sembuh seperti biasa? Okay, awak ada masalah kulit macam mana? Ekzema? Kudis? Tumit merekah? Gatal-gatal? Kulit kering? Kulit bersisik?
.
Jangan risau, sekarang ada 1 produk khas untuk awak yang mempunyai masalah kulit seperti berikut. #susumaaez ni dirumuskan khas untuk mereka yang inginkan kulit pulih seperti sediakala.
.
Ramai dah berjaya selesaikan masalah kulit mereka seawal 5 hari penggunaan. Serius! 5 hari je dah nampak kesan. Nampak tak betapa bagusnya Susu Maaez ni.
.
Ada setengah pengguna dah cuba pelbagai ubat dan krim tapi tak berkesan tapi selepas consume Susu Maaez bagai magik! Masalah kulit terus pulih. Apa rahsianya? Rahsianya produk ni dirumuskan dengan pelbagai bahan aktif khas untuk kulit. Antaranya seperti sarang burung walit, macam kita semua tahu sarang burung walit ni sememangnya bagus untuk kulit.
.
Kalau sarang burung ni tak bagus takkan orang sanggup buat rumah untuk burung buat sarang kan? Kan?
.
So jangan ragu-ragu, produk ni sudah banyak membantu penggunanya selesaikan masalah mereka. Tak cuba tak tahu la jawabnya. Yang paling penting kita kena berusaha, selebihnya kita tawakal. InsyaAllah Susu Maaez adalah salah satu jalan untuk membantu awak selesaikan masalah kulit awak.
.
Nak cuba??? Jom whatsapp leen +6012-3983703 untuk order dan pertanyaan.
.
.
.
#ruam #panau #kulitmengelupas #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #parutluka #susumaaez #paruthitam #susuuntukkulit #kudis #rawateczema #Jerawathilang #ekzema #jeragathilang #jeragatpudar #bebasparut #putihmulus #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawatekzema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik

SUSU MAAEZ RAWAT EKZEMA PARUT (@fazleen.my)

Sape nak selesaikan MASALAH KULIT sampai jadi PULIH macam ni?
.
Jom amalkan susu maaez😊 Kandungan bahan berasaskan makanan sunnah dan sarang burung walit yg terbukti telah merawat segala jenis penyakit kulit.
.
Benefit yang ada dalam Susu Maaez :
.
πŸ‘‰ Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ
πŸ‘‰ Bantu mengatasi masalah kulit Ekzema, panau serta gatal gatal pada kulit
πŸ‘‰ Mencerahkan Melicinkan dan Menganjalkan kulit
πŸ‘‰ Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar
πŸ‘‰ Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah
πŸ‘‰ Meningkatkan daya kepekaaan dan ingatan
πŸ‘‰ Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan
πŸ‘‰ Mencantikkan dan Menghaluskan kulit
πŸ‘‰ Mengurangkan masalah keguguran rambut
πŸ‘‰ Boleh mengurangkan berat badan secara semulajadi
.
Campuran susu kambing dan sarang burung walit menjadikan Susu Maaez ni sangat berkhasiat.
.
Kalau tak nak rugi, better cepat2 dapatkan Susu Maaez ni. Lekaih whatsapp leen +6012-3983703 .
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

SUSU MAAEZ RAWAT EKZEMA PARUT (@fazleen.my)

"Dah sapu mcm2 ubat beli dkt farmasi tapi semua mcm tak ada kesan pun "
.
Inilah luahan seorang ibu yg sering mencari jalan untuk selesaikan masalah kulit anaknya. Alhamdulillah, selepas ibu ni menggunakan Susu Maaez masalah kulit anak beliau semakin pulih. Kami bersyukur sgt krn dpt membantu ibu ini selesaikan masalah beliau.
.
Hebat kan Susu Maaez ni? Bahan didalam Susu Maaez ni dirumuskan dgn bahan yang berkualiti tinggi dimana sememangnya bagus untuk mereka yang mempunyai masalah kulit.
.
.
Susu Maaez dikhaskan untuk mereka yg mempunyai masalah2 kulit seperti Ekzema, Gatal2, Kulit Kering dll.
.
Nak cuba Susu Maaez? Nak cantikkan kulit? Whatsapp leen +6012-3983703
.
.
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas

SUSU MAAEZ RAWAT EKZEMA PARUT (@fazleen.my)

Nampak tak perubahan kulit customer ni lepas 5 hari minum Susu Maaez .
Gatal2 makin kurang & kulit pun makin cerah dalam hanya 5 hari. .
.
So siapa yg ada masalah mcm ni boleh cuba ikhtiar dengan susu maaez😊 .
πŸ“±Whatsapp leen untuk order +6012-3983703
.
.
.
#ruambaby #panau #sakitkulit #paruthilang #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitkering #kulitsensitif #penyakitkulit #susumaaez #eczema #kudis #susuuntukkulit #jerawathilang #ekzema #bintikmerah #jeragatpudar #kurap #bebasparut #jerawatpasir #tumitpecah #tumitkasar #rawateczema #jeragat #masalahkulit #kulitgebu #kulitgatal #kulitallergik #kulitmengelupas
More...