zVcare (@zvcare)

MALU DENGAN CIK JERAWAT? .
Anda boleh mengawal jerawat apabila anda belajar untuk mengawal bakteria jahat yang menyebabkan jerawat pada kulit anda.

Propionibacterium acnes atau p. acne adalah spesis bakteria yamg menyebabkan jerawat.

Bilangan p. acnes yang hidup di dalam liang kulit anda biasanya meningkat pada zaman remaja iaitu semasa pengeluaran sebum meningkat.

p. acnes ini bertindak balas terhadap sebum yang semakin membiak dan menyebabkan kerosakan kepada liang dan jerawat untuk tumbuh.

Selepas p. acnes merosakkan liang dan sekitar tisu kulit yang lain bakteria berbahaya jenis seperti Staph mengambil kesempatan daripada kerosakan liang - seperti yang dibuktikan oleh jumlah yang lebih besar muncul dan menyebabkan lebih banyak jerawat dan kulit kerosakan.

Bunuh jerawat yang berpunca daripada bakteria dengan waazu.

Waazu control acne infections without causing irritation or inflammation or damaging the skin

Non-toxic · Non-Drying · Skin Soothing · Alcohol Free · Non Scented · Kills Up To 99.9% Of Bacteria & Viruses
.
.
P/s: .
Waazu sekarang ada buat Year End Sale tau..beli 3 botol waazu dengan harga RM75.00 sahaja!!! Promosi sah sehingga 31/12/2016!!!! Cepat whatsapp 01111923756 untuk order sekarang!!!! .

#Tipsihatzvcare
#sayajualwaazu #tipsihatzvcare #zvcare #waazurm35 #waazuehandsanitizer #halal #hilangjerawat #jerawathilang #wudhuavailable #rawatluka #testimoniwaazu #ZVcare #sayajualwaazu #waazukuantan #waazuhalalsanitizer #sanitizer1000guna #tipsihat #tipsihatZV #tipsihatwaazu
#tipselakkuman #kebaikanwaazu #kelebihanwaazu #waazukuantan #pelindungbaby #protectbaby #protectfamily
#waazuhalalsenitizer #waazuhalalsenitizer1000gunaf

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Did you know that you can also make your flowers stay fresh longer by spraying Beauty Water? Yesss! You read it right! Bunga pon tahan segar lebih lama tau, apatah lagi kulit korang. Ni lagi salah satu bukti yang Royal Beauty Water ni bebas chemical, selain selamat walaupon untuk bayi.
Jom dapatkan kulit yang glowing & sihat serta bebas jerawat dengan Royal Beauty Water! ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

SPECIAL & LIMITED EDITION!
Wah, spray2 je terus bau rose. Spray2 je segar sangat, hilang headache sebab mesegaran peppermint! Tenang & segar sangat!
Pink Rose Limited Edition & Peppermint is made from rose & peppermint extract that will give you plenty of benefits which includes moist & glowing skin, balanced skin Ph, and so much more!

Benefits include:
• hydrated skin • glowing skin • anti-bacterial which will shrink your pimple • calming effect- with rose scent • can be used as makeup spray • clear dark spot • makes scars less visible
Dapatkan Royal Beauty Water Pink Rose & Peppermint *Limited Edition * 100ml dengan harga RM 40.00 sahaja sebotol! Berbaloi baloi sangat tau!
Tahan lama & pelbagai guna. Muka, badan, luka, jerawat, laki, perempuan semua boleh! Bonus - tidak merbahaya kepada bayi! Kenapa? Sebab ia 100% NATURAL! . 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah #feedbackwaterbottlemy
Alhamdulillah, Royal Beauty Water ni makin mendapat sambutan sebab semua dah rasa sendiri kebaikan mist serba boleh ni. Bukan shj dapat mengatasi masalah kulit berminyak, kulit kering & bermasalah, RBW juga mampu merawat luka & pelbagai masalah kulit termasuk kudis & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Yang dah rasa sendiri kelebihan RBW memang taknak patah balik dah & taknak produk lain dah.
Imagine lah sembur2 kat muka, terkena mata tak pedih. Kulit makin sihat, boleh sembur kat bunga juga untuk kesegaran (bukti kukuh yang RBW ni tak ada chemical!) & selamat even untuk bayi.
Yang ada kulit kering, berjerawat, berminyak, eczema, psoriasis, memang akak recommend sangat2 guna RBW ni tau!

JOM ORDER SEBELUM CUTI PANJANG CHINESE NEW YEAR 😱 ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah sape2 yang berminat dgn Royal Beauty Water ni boleh whatsapp akak cepat sebab dah nak chinese new year ni nanti pos cuti, akak pon nak bercuti jugak 😂😂 Alhamdulillah, luka cepat kering cepat sembuh. Ha bawah mata tau jangan main2, tempat sensitive ni. Tapi dengan Royal Beauty Water, 2 hari je settle. Elok. Alhamdulillah
Jom rasa sendiri kelebihan Royal Beauty Water yg menjadi kegilaan ramai ni. Tak cuba tak tahu, dah cuba tak mahu tukar produk lain dah 😘

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

zVcare (@zvcare)

MAKEUP LOVER SILA BERHATI-HATI!!!!!!! . .
Jenis bakteria yang ada pada barang Makeup anda!!!! .
.

1) Staphylococus epidermis. ini merupakan jenis bakteri pertama yang mungkin terdapat dalam kosmetik. bakteri jenis ini dapat kita temui pada eyeliner, eyeshadow ataupun pada lipstick. bakteri ini cukup umum terdapat pada kulit manusia sehingga dengannya penyebaran bakteri ini sangat mungkin terjadi karena penggunaan manusia itu sendiri. bakteri ini dapat menyerang sistem immune manusia sehingga dapat menyebabkan berbagai macam gejala baik yang ringan maupun parah seperti terjadinya infeksi kulit.
.
.
2) yang kedua terdapat bakteri bernama staphylococcus warneri, bakteri ini memang tidak menyerang sistem immune kita namun kehadirannya di tubuh dapat mengakibatkan masalah pada kulit serta dapat memicu penyakit jantung.
.
.
3)pseudomonas aeruginosa merupakan jenis bakteri berbahaya yang selanjutnya. bakteri ini banyak terdapat di tanah, air dan kulit manusia. bakteri ini dapat menyebabkan seseorang mengalami peradangan, infeksi kulit dan bahkan ada kasus penderita mengalami gagal ginjal karena terkena serangan dari bakteri ini.
.
.
Makesure sebelum & selepas makeup spray waazu dulu untuk matikan bakteria diwajah anda. Jerawat pun inshaaAllah hilang..Lepas ni dah boleh makeup dengan bebas 😘
.
.

Protect your face from acne with Waazu. The Truly Halal and Safe Personal Hygiene Sanitizer

Non-toxic · Non-Drying · Skin Soothing · Alcohol Free · Non Scented · Kills Up To 99.9% Of Bacteria & Viruses

#thebestofwaazu #waazukuantan #waazu
#sayajualwaazu #tipsihatzvcare #zvcare #waazurm35 #waazuhandsanitizer #halal #hilangjerawat #jerawathilang #wudhuavailable #rawatluka #testimoniwaazu #ZVcare #sayajualwaazu #waazukuantan #waazuhalalsanitizer #bakteria #kuman #sanitizer1000guna #tipsihat #tipsihatZV #bebasmakeup #makeup #dailymakeup #lindungimuka

UBAT DIABETES SARAF KULIT (@spakampung78)

☘️PATI MINYAK LINTAH GUNUNG (MLG) DENGAN RAMUAN HERBA TERPILIH🌿 🍒1 botol 5ml : RM 18 ( RM25 INCLUDE POSTAGE) 🍒2 botol 5ml RM35 (free postage) 🍓Botol 35ml RM90 (INCLUDE POSTAGE) 📲 Pm whatsapp 019 3765628
📲 Pm whatsapp 019 3765628
📲 Pm whatsapp 019 3765628

#rawatanalternatif #herba #minyaklintah #buasir #rawatluka #sakitlutut #saraf #kuatkanbatin #suamiisteri #lofattah #bazarpaknil #ruangrezekihanania #aurainsta #aurainstabatch6

zVcare (@zvcare)

Ada kebanyakan wanita di luar sana terganggu dan duduk didalam keadaaan yang tidak selesa di atas kerusi kerana merasa tidak selesa dengan bahagian sulit mereka.

Mungkin juga terdapat bau yang tidak menyenangkan daripada biasa. Sekiranya anda mahu melakukan sesuatu untuk membuat ia berhenti, inilah masanya.

Walaupun ianya kelihatan agak teruk, jangan risau ia bukan pengakhiran yang tidak baik. Anda sebenarnya terkena jangkitan yang disebabkan oleh bakteria, yis, atau virus.

Bahan kimia dalam sabun, atau pakaian yang bersentuhan dengan kawasan bahagian sulit ini boleh merengsakan kulit halus dan tisu.

Make sure to sanitized with a non toxic, non irritating and skin soothing sanitizer like WAAZU.

Protect yourself from yeast, bacteria and viruses. Use WAAZU.

Waazu is a halal, safe. non toxic feminine sanitizer that kills 99.9% of bacteria and viruses.

#thebestofwaazu #waazukuantan #waazu
#sayajualwaazu #tipsihatzvcare #zvcare #waazurm35 #waazuhandsanitizer #halal #hilangjerawat #jerawathilang #wudhuavailable #rawatluka #testimoniwaazu #ZVcare #sayajualwaazu #waazukuantan #waazuhalalsanitizer #sanitizer1000guna #tipsihat #tipsihatZV #tipsihatwaazu #MerdekaSale #WaazuMURAH #WaazuSale #WaazuMerdekaSale #GatalHilang #jerawathilang #sparyjerawat #penyakitkulithilang #gatalhilang #buah #sayur

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk anak2 yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiri💦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

MANFAAT ROYAL BEAUTY WATER. Sangat serbaguna!! Beauty water mempunyai ph di antara pH 4.0 - pH 6.0. Beauty water mempunyai kegunaan yang meluas termasuklah kecantikan, kesihatan & pembersihan.

14 Kebaikan dan Manfaat Beauty Water Untuk Kecantikan termasuklah:

1. Boleh merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat (guna acidic water)

2. Menghilangkan dan mengurangkan jerawat (guna acidic water). 3. Melembab dan menegangkan kulit anda.

4. Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan.

5. Mengelakkan kulit kusam dan kering.

6. Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma). 7. Boleh digunakan sebagai toner untuk mekap.

8. Berkesan untuk mengurangkan atau menghilangkan rasa mengantuk.

9. Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.

10. Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.

11. Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda.

12. Mengstabilkan pH untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.

13. Membantu mengurangkan migrain.

14. Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur termasuk bayi!

Jom borong sementara harga murah ni 😱😍😘 price : ❄️BASIC set 2 botol [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL set *3 botol (oily/open pores/pimple)Dan RM 60.00
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah terima kasih tau korang sebab percayakan RBW 😘
Meh akak nak kongsi sedikit sebanyak kelebihan RBW ni

MANFAAT ROYAL BEAUTY WATER. Sangat serbaguna!! Beauty water mempunyai ph di antara pH 4.0 - pH 6.0. Beauty water mempunyai kegunaan yang meluas termasuklah kecantikan, kesihatan & pembersihan.

14 Kebaikan dan Manfaat Beauty Water Untuk Kecantikan termasuklah:

1. Boleh merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat (guna acidic water)

2. Menghilangkan dan mengurangkan jerawat (guna acidic water). 3. Melembab dan menegangkan kulit anda.

4. Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan.

5. Mengelakkan kulit kusam dan kering.

6. Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma). 7. Boleh digunakan sebagai toner untuk mekap.

8. Berkesan untuk mengurangkan atau menghilangkan rasa mengantuk.

9. Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.

10. Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.

11. Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda.

12. Mengstabilkan pH untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.

13. Membantu mengurangkan migrain.

14. Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur termasuk bayi!

Jom borong sementara harga murah ni 😱😍😘 price : ❄️BASIC set 2 botol [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL set *3 botol (oily/open pores/pimple)Dan RM 60.00
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

MANFAAT ROYAL BEAUTY WATER. Sangat serbaguna!! Beauty water mempunyai ph di antara pH 4.0 - pH 6.0. Beauty water mempunyai kegunaan yang meluas termasuklah kecantikan, kesihatan & pembersihan.

14 Kebaikan dan Manfaat Beauty Water Untuk Kecantikan termasuklah:

1. Boleh merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat (guna acidic water)

2. Menghilangkan dan mengurangkan jerawat (guna acidic water). 3. Melembab dan menegangkan kulit anda.

4. Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan.

5. Mengelakkan kulit kusam dan kering.

6. Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma). 7. Boleh digunakan sebagai toner untuk mekap.

8. Berkesan untuk mengurangkan atau menghilangkan rasa mengantuk.

9. Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.

10. Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.

11. Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda.

12. Mengstabilkan pH untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.

13. Membantu mengurangkan migrain.

14. Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur termasuk bayi!

Jom borong sementara harga murah ni 😱😍😘 price : ❄️BASIC set 2 botol [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL set *3 botol (oily/open pores/pimple)Dan RM 60.00
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

FIQAZ_Jamu Susuk Dara (@fiqazjsd)

Masker Vagina ni bukan saja untuk miss v tau, boleh keringkan luka dengan cepat jugak..
.
#017_4915453Fiqa
#fiqazjsd
#maskervagina
#rawatluka
#agendropshipdiperlukan
#codjohorbahru
#stokissahjsd
#stokisjsdfiqaz

Premium Beautiful Klang (@premium_beautiful_klang)

TESTIMONI GARAM BULUH IKHTIAR RAWAT LUKA PESAKIT KENCING MANIS.

#ubatkencingmanis #rawatluka #GaramBuluh

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk anak2 yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiri💦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

yulifah salistia (@ns_tee)

Tak akan ku bawa... tapi akan ku rawat 😄 #nurse #rawatluka #holidaysejenak

ivmist_charm (@ivmist_charm)

.
🌹TESTIMONI IVKIDS - BAYI KENA GIGIT NYAMUK GARU SAMPAI BERDARAH🌹
.
Time2 lepas ujan senja2 ni biasa nyamuk memang banyak kan. Dengan cuaca kejap panas kejap ujan laaaagi lah makin membiak nyamuk2 nih🐲
Bukak pintu sikit menderu2 nyamuk masuk dalam rumah..😣
.
Asalnya baby ni kena gigitan nyamuk biasa je. Tapi biasalah budak kecik, bila gatal asyik garu. Garu punya garu langsung melarat sampai bernanah😢
Ibunya ikhtiar sapu luka di telinga baby dengan IVKIDS..2 hari terus elok.
.
Alhamdulillah. Sesuai pulak bila ikhtiar guna IVKIDS. Cepat je baik. Luka terus kering. Sebelum ni sapu minyak angin lain, guna krim gatal pun tak OK😨
.
Syukur sangat2 Allah izinkan sembuh asbab IVKIDS. Luka di telinga baby sembuh tanpa perlu telan antibiotik atau ubat sapu yang mempunyai bahan kimia.
.
Nampak tak?
Sebab tu kena standby IVKIDS di rumah. Jadi first aid kit, boleh guna time2 kecemasan, untuk luka2 kecil macam ni lah.
.
Blom ada IVKIDS?
📲📲#whatsapp0123934394 akak terangkan lagi detail😍😍😍
.
#ivmist_charm #ivmistcharmfeedback #gatalkulit #gigitannyamuk #nyamukaedes #nyamukgatal #nyamukganas #nyamukgigit #cegahnyamuk #halaunyamuk #rawatluka #garugatal #sayangpapasayatak #agentdiperlukansegera #babysakit #firstaidkit #saynotosteroids #jauhinyamuk #nampaktak #stokisdiperlukansegera #terapiinstagram #stokisivmistjelebu #sayajualonline #semburnyamuk #hapusnyamuk

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Sembur je Royal Beauty Water, insyaAllah, semakin bernsur pulih.
Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

Kalau nak free postage sm, boleh beli combo dengan Miracle'C 😉
#
'

Royal Beauty Water
• BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 • FULL SET 200ml [oily/open pores/pimple] = RM 60.00
• FULL SET 100mk RM 45.00
• LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 each
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Memang terbukti terbaik untuk eczema!
Jom rasa sendiri kelebihan Royal Beauty Water yg menjadi kegilaan ramai ni. Tak cuba tak tahu, dah cuba tak mahu tukar produk lain dah 😘

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree
More...