MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Bestnya! ni antara testimony selepas menggunakan set Royal Beauty Water... best ke best?馃馃挦馃挦馃挦 lets merecik dengan
Jom whatsapp akak untuk order 馃槈 馃崿 whatsapp +6012 746 3950
馃崿 whatsapp +6012 746 3950
馃崿 whatsapp +6012 746 3950

#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree #beautywater #facemist #bodymist #mistmuka #rawatanjerawat #buangjerawat #kulitkering #bunuhkuman #rawatluka #ubateczema #feedbackrbw #feedbackwaterbottlemy

JERAWAT URAT SARAF KULIT (@spakampung78)

Kisah duka seorg jejaka tampan
Sedang asyik tekun bekerja membetulkan wayar elektrik..tiba tiba, aliran pintas elektrik merenjat ke seluruh tgn jejaka

Jejaka itu terus berasa kepanasan dan pedih di seluruh bahagian jari serta tapak tangan.
Dia terus di kejarkan ke hospital utk mendptkan rawatan. Sekembalinya dia ke rumah, jejaka membuka balutan di tangan dan terus menyapu MLG pada keseluruhan jari dan tapak tgn.

Alhamdulillah, dgn izin Allah...kesakitan yg di tanggung jejaka telah hilang dan jari jemarinya mula berfungsi semula. Saraf2 kebas jari telah baikpulih dgn bantuan MLG.
Terima kasih Allah.. #1rumah1mlg
#minyaklintahgunung
#buasir #sakitgigi #suamiisteri #senggugut #saraf #kulit #rawatsaraf #rawatluka #tamanehsan #kepong #kualalumpur

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Ulcer pon cepat sembuh sbb yg merah tu bunuh kuman tau!

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 馃槺 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER 鉂勶笍BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 鉂勶笍FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
鉂勶笍 FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
鉂勶笍 LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 鉁堬笍 Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 馃崿 whatsapp +6012 746 3950
馃崿 whatsapp +6012 746 3950
馃崿 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Lelaki perempuan semua boleh guna Royal Beauty Water, dan yang paling penting ia selamat untuk bayi juga!

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 馃槺 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER 鉂勶笍BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 鉂勶笍FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
鉂勶笍 FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
鉂勶笍 LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 鉁堬笍 Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 馃崿 whatsapp +6012 746 3950
馃崿 whatsapp +6012 746 3950
馃崿 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 馃槺 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER 鉂勶笍BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 鉂勶笍FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
鉂勶笍 FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
鉂勶笍 LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 鉁堬笍 Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 馃崿 whatsapp +6012 746 3950
馃崿 whatsapp +6012 746 3950
馃崿 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

malang_pasuruan_surabaya (@woundcare_pasuruan)

Assalamua'laikum
Kami siap melayani anda.
Apabila teman, saudara, dan tetangga anda yang mempunyai luka yang sulit disembuhkan atau bagaimanapun keluhan lukanya, serahkan pada kami,.
Kami siap membantu anda.

Untuk Info selanjutnya bisa langsung chat saja:
Pin: 5FFCD4D3
Wa: +6281336647734
#malang#surabaya#woundcare#pasuruan#woundcarepasuruan#kotapasuruan#bangil#pandaan#gempol#sidoarjo#rumahsehat#healthycare#healthcare#homecare#home馃彙#rawatluka

queenofmyheart (@mrsdienhaikal)

Senyum itu satu sedekah..sedekah yang paling senang..dimana2 ajer..bila-bila masa ajer..senyum xpernah lekang dari bibir ini..tapi percayalah disebalik senyuman kadang-kadang tersimpan seribu satu kesedihan,kekecewaan,kemarahan,keletihan tapi dengan senyuman dapat merawat segalanya..untuk senyum juga kadang-kadang memerlukan kekuatan yang sangat banyak..Dia telah mengatur segala-galanya..terserah pada cara penerimaan kita sebagai hambaNya..ikhlas+senyum=rahmat+kemanisan
#senyum #sedekah #rawatluka #hati #ikhlas #anaazmi #rahmat #family #lovemytwins #lovemylittleboo #lovemy #lovemypartimelover

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Beauty water in Rose!
Wah wah wah. Full set RBW dengan Pink Rose beauty water! Selling fast! Limited time only = beli full set RBW + Limited Edition Beauty Water (Pink Rose or Peppermint) dapat free postage semenanjung! Ss add RM 5.00 sahaja 馃槝

Meh akak nak terangkan Cara Penggunaan Royal Beauty Water :

1. Semburkan Beauty Water 3 - 4 kali sehari atau lebih. Jika wajah bermasalah/jerawat/jeragat, semburkan acidic water pada tempat bermasalah sahaja & biarkan 30 saat kemudian semburkan Beauty Water & biarkan kering sendiri.

2. Gunakan selepas membersihkan wajah / tengahari / sebelum tidur. (Boleh digunakan sebagai penyegar selepas make up). 3. Boleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan merawat rambut anda. (sembur pada kepala jika resdung/kerak) di kepala & migrain.
#

ROYAL BEAUTY WATER 鉂勶笍BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 鉂勶笍FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
鉂勶笍 FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 鉁堬笍 Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 馃徆 whatsapp +6012 746 3950
馃徆 whatsapp +6012 746 3950
馃徆 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Seronoknya bila guna produk yg boleh rawat masalah kulit kita, tapi at the same time produk tu selamat, 100% natural, chemical free & selamat even untuk baby!
Ada eczema, kulit kering, kulit kusam, nak kulit glowing, nak luka cepat sembuh? Serius banyak sangat kegunaan Royal Beauty Water ni!
Interested? Jom order!
ROYAL BEAUTY WATER 鉂勶笍BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 鉂勶笍FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
鉂勶笍 FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 鉁堬笍 Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 馃崿 whatsapp +6012 746 3950
馃崿 whatsapp +6012 746 3950
馃崿 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

Nurse & Caregiver On Duty (@insanmedikapersada)

@insanmedikapersada adalah platform layanan homecare terbesar dan terpercaya yang menghadirkan perawat profesional pribadi di rumah Anda. Insan Medika menghadirkan caregiver atau perawat lansia hingga perawat medis berpengalaman. Penerima penghargaan dari The 2016 Global Over 50s Housing / Healthcare Awards di London, UK sebagai The Most Outstanding Home Health Service in The World in 2016. Kami hadirkan layanan home care untuk keluarga Anda mulai dari Jakarta hingga ke seluruh kota besar di Indonesia. Hubungi kami melalui telepon di (021) 2295 2382 dan melalui WhatsApp di 0811231805 atau kunjungi website kami www.insanmedika.co.id.

#nurse #nurselife #perawat #bidan #perawatindonesia #perawathomecare #suster #homecare #healthcare #perawatlansia #homecarejakarta #jasahomecare #caregiver #asistenperawat #smkkesehatan #eldercare #caretaker #lowongankerjaperawat #alzheimer #dementia #perawatcantik #perawatganteng #susterlansia #yayasanperawat #penyalurperawat #homecareindonesia #rawatluka #insanmedika #insanmedikapersada #jasahomecare #jakartahomecare

Nurse & Caregiver On Duty (@insanmedikapersada)

@insanmedikapersada adalah platform layanan homecare terbesar dan terpercaya yang menghadirkan perawat profesional pribadi di rumah Anda. Insan Medika menghadirkan caregiver atau perawat lansia hingga perawat medis berpengalaman. Penerima penghargaan dari The 2016 Global Over 50s Housing / Healthcare Awards di London, UK sebagai The Most Outstanding Home Health Service in The World in 2016. Kami hadirkan layanan home care untuk keluarga Anda mulai dari Jakarta hingga ke seluruh kota besar di Indonesia. Hubungi kami melalui telepon di (021) 2295 2382 dan melalui WhatsApp di 0811231805 atau kunjungi website kami www.insanmedika.co.id.

#nurse #nurselife #perawat #bidan #perawatindonesia #perawathomecare #suster #homecare #healthcare #perawatlansia #homecarejakarta #jasahomecare #caregiver #asistenperawat #smkkesehatan #eldercare #caretaker #lowongankerjaperawat #alzheimer #dementia #perawatcantik #perawatganteng #susterlansia #yayasanperawat #penyalurperawat #homecareindonesia #rawatluka #insanmedika #insanmedikapersada #jasahomecare #jakartahomecare

Nurse & Caregiver On Duty (@insanmedikapersada)

@insanmedikapersada adalah platform layanan homecare terbesar dan terpercaya yang menghadirkan perawat profesional pribadi di rumah Anda. Insan Medika menghadirkan caregiver atau perawat lansia hingga perawat medis berpengalaman. Penerima penghargaan dari The 2016 Global Over 50s Housing / Healthcare Awards di London, UK sebagai The Most Outstanding Home Health Service in The World in 2016. Kami hadirkan layanan home care untuk keluarga Anda mulai dari Jakarta hingga ke seluruh kota besar di Indonesia. Hubungi kami melalui telepon di (021) 2295 2382 dan melalui WhatsApp di 0811231805 atau kunjungi website kami www.insanmedika.co.id.

#nurse #nurselife #perawat #bidan #perawatindonesia #perawathomecare #suster #homecare #healthcare #perawatlansia #homecarejakarta #jasahomecare #caregiver #asistenperawat #smkkesehatan #eldercare #caretaker #lowongankerjaperawat #alzheimer #dementia #perawatcantik #perawatganteng #susterlansia #yayasanperawat #penyalurperawat #homecareindonesia #rawatluka #insanmedika #insanmedikapersada #jasahomecare #jakartahomecare

Nurse & Caregiver On Duty (@insanmedikapersada)

@insanmedikapersada adalah platform layanan homecare terbesar dan terpercaya yang menghadirkan perawat profesional pribadi di rumah Anda. Insan Medika menghadirkan caregiver atau perawat lansia hingga perawat medis berpengalaman. Penerima penghargaan dari The 2016 Global Over 50s Housing / Healthcare Awards di London, UK sebagai The Most Outstanding Home Health Service in The World in 2016. Kami hadirkan layanan home care untuk keluarga Anda mulai dari Jakarta hingga ke seluruh kota besar di Indonesia. Hubungi kami melalui telepon di (021) 2295 2382 dan melalui WhatsApp di 0811231805 atau kunjungi website kami www.insanmedika.co.id.

#nurse #nurselife #perawat #bidan #perawatindonesia #perawathomecare #suster #homecare #healthcare #perawatlansia #homecarejakarta #jasahomecare #caregiver #asistenperawat #smkkesehatan #eldercare #caretaker #lowongankerjaperawat #alzheimer #dementia #perawatcantik #perawatganteng #susterlansia #yayasanperawat #penyalurperawat #homecareindonesia #rawatluka #insanmedika #insanmedikapersada #jasahomecare #jakartahomecare

Nurse & Caregiver On Duty (@insanmedikapersada)

@insanmedikapersada adalah platform layanan homecare terbesar dan terpercaya yang menghadirkan perawat profesional pribadi di rumah Anda. Insan Medika menghadirkan caregiver atau perawat lansia hingga perawat medis berpengalaman. Penerima penghargaan dari The 2016 Global Over 50s Housing / Healthcare Awards di London, UK sebagai The Most Outstanding Home Health Service in The World in 2016. Kami hadirkan layanan home care untuk keluarga Anda mulai dari Jakarta hingga ke seluruh kota besar di Indonesia. Hubungi kami melalui telepon di (021) 2295 2382 dan melalui WhatsApp di 0811231805 atau kunjungi website kami www.insanmedika.co.id.

#nurse #nurselife #perawat #bidan #perawatindonesia #perawathomecare #suster #homecare #healthcare #perawatlansia #homecarejakarta #jasahomecare #caregiver #asistenperawat #smkkesehatan #eldercare #caretaker #lowongankerjaperawat #alzheimer #dementia #perawatcantik #perawatganteng #susterlansia #yayasanperawat #penyalurperawat #homecareindonesia #rawatluka #insanmedika #insanmedikapersada #jasahomecare #jakartahomecare

zVcare (@zvcare)

MAKEUP LOVER SILA BERHATI-HATI!!!!!!! . .
Jenis bakteria yang ada pada barang Makeup anda!!!! .
.

1) Staphylococus epidermis. ini merupakan jenis bakteri pertama yang mungkin terdapat dalam kosmetik. bakteri jenis ini dapat kita temui pada eyeliner, eyeshadow ataupun pada lipstick. bakteri ini cukup umum terdapat pada kulit manusia sehingga dengannya penyebaran bakteri ini sangat mungkin terjadi karena penggunaan manusia itu sendiri. bakteri ini dapat menyerang sistem immune manusia sehingga dapat menyebabkan berbagai macam gejala baik yang ringan maupun parah seperti terjadinya聽infeksi kulit.
.
.
2) yang kedua terdapat bakteri bernama staphylococcus warneri, bakteri ini memang tidak menyerang sistem immune kita namun kehadirannya di tubuh dapat mengakibatkan masalah pada kulit serta dapat memicu penyakit jantung.
.
.
3)pseudomonas aeruginosa merupakan jenis bakteri berbahaya yang selanjutnya. bakteri ini banyak terdapat di tanah, air dan kulit manusia. bakteri ini dapat menyebabkan seseorang mengalami peradangan, infeksi kulit dan bahkan ada kasus penderita mengalami gagal ginjal karena terkena serangan dari bakteri ini.
.
.
Makesure sebelum & selepas makeup spray waazu dulu untuk matikan bakteria diwajah anda. Jerawat pun inshaaAllah hilang..Lepas ni dah boleh makeup dengan bebas 馃槝
.
.

Protect your face from acne with Waazu. The Truly Halal and Safe Personal Hygiene Sanitizer

Non-toxic 路 Non-Drying 路 Skin Soothing 路 Alcohol Free 路 Non Scented 路 Kills Up To 99.9% Of Bacteria & Viruses

#thebestofwaazu #waazukuantan #waazu
#sayajualwaazu #tipsihatzvcare #zvcare #waazurm35 #waazuhandsanitizer #halal #hilangjerawat #jerawathilang #wudhuavailable #rawatluka #testimoniwaazu #ZVcare #sayajualwaazu #waazukuantan #waazuhalalsanitizer #bakteria #kuman #sanitizer1000guna #tipsihat #tipsihatZV #bebasmakeup #makeup #dailymakeup #lindungimuka

Furqan Beauty Care (@furqan_beauty_care)

Ada ibu2 mengandung yg takut pakai Feminine wash JSD tym perut da besar apalg nak dekat nak deliver tu...sebab takut nnt ketat pla susah nak beranak.
jgn risau akak2 semua...FW JSD ni selamat dipakai...ramai jak akak2 stokis/agen kita pakai tym pregnant. cuma takleh la nak buat meruang dgn FW ya!!!
klu lepas beranak pun bole guna buat cuci dan tangas.
Feminine wash dan Masker Vagina ni kena ada tau tym nak pantang. biar luka jahitan tu cepat sembuh..
.
konsultasi percuma tuk masalah dlmn wanita
whatsapp 0145529004 :) .
#dgsalinajsd
#jkkaya
#teamsrikandishiajsd
#setberpantang #ibumengandung #ibuberpantang #femininewashjsd #femininewash #MaskerVagina #maskervaginajsd #rawatluka

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Barang bagus semua suka!

Jerawat? Eczema? Kulit Kering? Kulit Kusam? Melecur? Tona Kulit tak sekata? Kulit Berminya? Pori Kulit terbuka?
Apa kata korang cuba produk Royal Beauty Water ni! InsyaAllah, banyak lg masalah yg boleh diselesaikan dengan RBW ni tau!

ROYAL BEAUTY WATER 鉂勶笍BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 鉂勶笍FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
鉂勶笍 FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 鉁堬笍 Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 馃崿 whatsapp +6012 746 3950
馃崿 whatsapp +6012 746 3950
馃崿 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
More...