www.TudungStore.com (@tudungstoredotcom)

@Regrann from @butikpapilio - Sorry dear, berita kurang baik nak share. Sis nak inform uoollss yang stock untuk MAMA ORKED IN ROSE dah sold out ye kat both outlet, @butikpapilio dan juga @fantasiashawl.ioi Tapi jangan sedeyΒ², kan ade lagi warna yang lain kanπŸ™ƒπŸ™ƒ
.
.
πŸ“Œ JADE
πŸ“Œ VIOLET
πŸ“Œ DEEP CORAL
πŸ“Œ TEAL BLUE
πŸ“Œ MOSSY GREEN
πŸ“Œ HOT PINK
πŸ“Œ AQUA GREEN
πŸ“Œ GOLDEN BROWN
πŸ“Œ CHILI RED
πŸ“Œ SOFT BLUE
πŸ“Œ CREAM
πŸ“Œ PLATINUM
πŸ“Œ PURPLE
πŸ“Œ RΜΆOΜΆSΜΆEΜΆ
πŸ“Œ NAVY BLUE
πŸ“Œ DUSTY PINK
πŸ“Œ CORAL
πŸ“Œ GOLD
πŸ“Œ EGGPLANT
πŸ“Œ TOMATO
πŸ“Œ DARK TURQUOISE
πŸ“Œ LAVENDER
πŸ“Œ DARK PURPLE
πŸ“Œ FUCHSIA
πŸ“Œ BΜΆLΜΆAΜΆCΜΆKΜΆ
.
.
So sebelum warna kegemaran korang ni sold out lagi, jom cepat order ye sayangπŸ˜˜πŸ˜˜β€¦takkan kite nak jeling jerk member pakai tudung lelawaπŸ€“πŸ€“
.
.
#OrkedSeries #SoldOut #butikpapilio #butikmuslimah #butiktudung #repostArtist #moodrepublik #karnivalmega #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #eusahawan #erezeki #youcanduit #BazaarPaknilTudung #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #instantshawl #teampink #teammerahjambu #Regrann

Hot FM (@hotfm976)

Have a great weekend semua 😊
#repostArtist - @noradanish

Hot FM (@hotfm976)

Selamat Tengah Hari Semua πŸ˜‰
#repostArtist - @zul_ariffin

www.TudungStore.com (@tudungstoredotcom)

Now available atwww.TudungStore.com and Our Bangi Sentral boutique. @Regrann from @butikpapilio - Azalea Series, Instant Shawl with Inner Neck in Teal Blue Colour sold by @butikpapilio
.
.
================
14 Colours Available
================
01 ORANGE
02 DEEP CORAL
03 TEAL BLUE
04 MOSSY GREEN
05 PINK
06 AQUA
07 CHILI RED
08 BLOOD RED
09 ROSE
10 NAVY BLUE
11 STEEL BLUE
12 GOLD
13 TOMATO
14 BLACK .
#AzaleaSeries #butikpapilio #butikmuslimah #butiktudung #repostArtist #moodrepublik #karnivalmega #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #eusahawan #erezeki #youcanduit #BazaarPaknilTudung #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #instantshawl #hijabistamalaysia #teambiru #Regrann

Afifa Series Plain Shawl RM29 (@butikpapilio)

#BeritaArtis : Janet Jackson spotted in full islamic dress complete with hijab😍
.
.
Alhamdulilah, we hear that famous international singer, @janetjackson who is now pregnant her first child after married to billionaire, Mr Qatari Wissam Al Manna for the first time appeared in public in London with veiled image. God bless you sis, we are very happy with this news and pray that Janet given the strength of faith to keep istiqamah in this migration. Hijrah towards a better you, right sis??
.
.
And as usually as i said and share, me personally pray and hope that more of our muslimah actresses and celebrities, not only in Malaysia but throughout the worldwide will wear the hijab one day, inshallah...(source: @utusanonline)
.
.
P/S: sis seronok sangat sebenarnya berkongsi berita bila wanita mula berhijab ni, tak kisahlah siapapun wanita itu kan! Teringin jugak nak tengok Kak Janet ni pakai tudung kami πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»β˜ΊοΈβ˜ΊοΈπŸ™ˆ
.
.
Like our FB Page Butik Papilio k!
Follow Instagram @butikpapilio
πŸ“²+60123707080, +60193899488
.
.
πŸŒ€Accept Master/VISA Credit & Debit Card Payment
πŸŒ€Buy With Confident!! All Item Are Ready Stock
πŸŒ€Online Order Open 24hrs!!
πŸŒ€Worldwide Postage ✈️ ✈️
.
.
#sajakongsi #syukur #alhamdulillah #positivevibes #janetjackson @ilovejanetjackson1814 #UtusanOnline #bangisentral #butikmuslimah #butiktudung #shawlmurah #wideshawl #sayajualshawl #hijabista #moodrepublik #karnivalmega #eusahawan #erezeki #youcanduit #repostartist #BazaarPaknilTudung #muslimahclothing #hijabistamalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #SuriHatiMrPilot

Afifa Series Plain Shawl RM29 (@butikpapilio)

Serena Dress sold by @butikpapilio
.
.
πŸ“ Made from Soft Silk Denim material
πŸ“ Long Sleeve c/w button end
πŸ“ Size Available; S to XL
πŸ“ Relaxed Fit Cut
πŸ“ Stretchable
.
.
πŸ“² Whatsapp β€œSERENA” to +60123707080 for order!!
πŸ“² Whatsapp β€œSERENA” to +60123707080 for order!!
πŸ“² Whatsapp β€œSERENA” to +60123707080 for order!!
.
.
ataupun
.
.
Sis boleh tinggalkan sahaja no.telefon sis di ruangan comment dan biar kami je yg PM/DM sis dgn segera⚑️⚑️⚑️
.
.
πŸŒ€Accept Master/VISA Credit & Debit Card Payment
πŸŒ€Buy With Confident!! All Item Are Ready Stock
πŸŒ€Online Order Open 24hrs!!
πŸŒ€Worldwide Postage ✈️ ✈️
.
.
Like FB Page @butikpapilio
Follow Instagram @butikpapilio
.
.
#SerenaDress #denimdress #denim #dress #jubah #butikpapilio #bangisentral #butikmuslimah #butiktudung #moodrepublik #karnivalmega #eusahawan #erezeki #youcanduit #repostArtist #instareview #BazaarPaknilTudung #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #muslimahclothing

Afifa Series Plain Shawl RM29 (@butikpapilio)

Alhamdulilah….tenang hati sis bila dapat feedback positif dari customer Serena Dress ni. Disebabkan dia suka sangat material denim campuran sutera tu, 3-3 series dia sapu katanya…nanti sis share lagi gambar dia yg laen k…mmg cun abes lah!😎😘😘
.
.
Like FB Page Butik Papilio
Follow Instagram @butikpapilio
Whatsapp: +60193899488, +60123707080
.
.
#customerfeedback #SerenaDress #sajakongsi #positivevibes #vibes #syukur #alhamdulillah #tudungsutera #instantshawl #hijabistamalaysia #jubah #butikpapilio #bangisentral #butikmuslimah #butiktudung #moodrepublik #karnivalmega #eusahawan #erezeki #youcanduit #repostArtist #instareview #BazaarPaknilTudung #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #muslimahclothing

Afifa Series Plain Shawl RM29 (@butikpapilio)

Tidak senang untuk tersenyum terhadap orang yang kita benci, tidak senang untuk bersabar dengan tingkah laku orang yang kita benci tetapi kalau kita sabar, manisnya pasti indah terasa. Kerana hidup ini sangat singkat, kita sendiri tidak tahu apa hutang kita dengan orang lain. Entah-entah kita lebih teruk daripada orang yang kita benci. Ingatlah, tiada siapa yang sempurna.
.
.
Salam isyak girls😊😊
.
.
Like FB Page Butik Papilio
Follow Instagram @butikpapilio
Whatsapp: +60193899488, +60123707080
.
.
#salamisyak #sajakongsi #syukur #alhamdulillah #tudungsutera #instantshawl #hijabistamalaysia #instantshawlduamuka #butikpapilio #bangisentral #butikmuslimah #butiktudung #moodrepublik #karnivalmega #eusahawan #erezeki #youcanduit #repostArtist #instareview #BazaarPaknilTudung #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #muslimahclothing

Butik Papilio IOI City Mall (@fantasiashawl.ioi)

#Repost @butikpapilio with @repostapp
・・・
Tadi dah belanja gambar kan….ni hakak nak belanja lagi, nah video tutorial Orked Series, Fully Instant Shawl in Golden Brown sold by @butikpapilio ni. Tengok mcm mana model kite adjust labuh tudung die, tutop dada tutop aurat kan....😊😊
.
.
[Share & tag video ini dgn #bff uollss kalau suke😍😍]
.
.
Like FB Page Butik Papilio tau!
Follow Instagram @butikpapilio
.
.
#OrkedSeries #videotutorial #shawlelfiraloy #butikpapilio #butikmuslimah #butiktudung #repostArtist #moodrepublik #karnivalmega #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #eusahawan #erezeki #youcanduit #BazaarPaknilTudung #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #instantshawl #hijabistamalaysia #teamcoklat

Afifa Series Plain Shawl RM29 (@butikpapilio)

Sorry dear, berita kurang baik nak share. Sis nak inform uoollss yang stock untuk MAMA ORKED IN BLACK ni dah sold out ye kat both outlet, @butikpapilio dan juga @fantasiashawl.ioi . Tapi jangan sedeyΒ², kan ade lagi warna yang lain kanπŸ™ƒπŸ™ƒ
.
.
πŸ“Œ JADE
πŸ“Œ VIOLET
πŸ“Œ DEEP CORAL
πŸ“Œ TEAL BLUE
πŸ“Œ MOSSY GREEN
πŸ“Œ HOT PINK
πŸ“Œ AQUA GREEN
πŸ“Œ GOLDEN BROWN
πŸ“Œ CHILI RED
πŸ“Œ SOFT BLUE
πŸ“Œ CREAM
πŸ“Œ PLATINUM
πŸ“Œ PURPLE
πŸ“Œ RΜΆOΜΆSΜΆEΜΆ
πŸ“Œ NAVY BLUE
πŸ“Œ DUSTY PINK
πŸ“Œ CORAL
πŸ“Œ GOLD
πŸ“Œ EGGPLANT
πŸ“Œ TOMATO
πŸ“Œ DARK TURQUOISE
πŸ“Œ LAVENDER
πŸ“Œ DARK PURPLE
πŸ“Œ FUCHSIA
πŸ“Œ BΜΆLΜΆAΜΆCΜΆKΜΆ
.
.
So sebelum warna kegemaran korang ni sold out lagi, jom cepat order ye sayangπŸ˜˜πŸ˜˜β€¦takkan kite nak jeling jerk member pakai tudung lelawaπŸ€“πŸ€“
.
.
#OrkedSeries #SoldOut #butikpapilio #butikmuslimah #butiktudung #repostArtist #moodrepublik #karnivalmega #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #eusahawan #erezeki #youcanduit #BazaarPaknilTudung #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #instantshawl #teamhitam #teamblack

Afifa Series Plain Shawl RM29 (@butikpapilio)

Sorry dear, berita kurang baik nak share. Sis nak inform uoollss yang stock untuk MAMA ORKED IN ROSE dah sold out ye kat both outlet, @butikpapilio dan juga @fantasiashawl.ioi Tapi jangan sedeyΒ², kan ade lagi warna yang lain kanπŸ™ƒπŸ™ƒ
.
.
πŸ“Œ JADE
πŸ“Œ VIOLET
πŸ“Œ DEEP CORAL
πŸ“Œ TEAL BLUE
πŸ“Œ MOSSY GREEN
πŸ“Œ HOT PINK
πŸ“Œ AQUA GREEN
πŸ“Œ GOLDEN BROWN
πŸ“Œ CHILI RED
πŸ“Œ SOFT BLUE
πŸ“Œ CREAM
πŸ“Œ PLATINUM
πŸ“Œ PURPLE
πŸ“Œ RΜΆOΜΆSΜΆEΜΆ
πŸ“Œ NAVY BLUE
πŸ“Œ DUSTY PINK
πŸ“Œ CORAL
πŸ“Œ GOLD
πŸ“Œ EGGPLANT
πŸ“Œ TOMATO
πŸ“Œ DARK TURQUOISE
πŸ“Œ LAVENDER
πŸ“Œ DARK PURPLE
πŸ“Œ FUCHSIA
πŸ“Œ BΜΆLΜΆAΜΆCΜΆKΜΆ
.
.
So sebelum warna kegemaran korang ni sold out lagi, jom cepat order ye sayangπŸ˜˜πŸ˜˜β€¦takkan kite nak jeling jerk member pakai tudung lelawaπŸ€“πŸ€“
.
.
#OrkedSeries #SoldOut #butikpapilio #butikmuslimah #butiktudung #repostArtist #moodrepublik #karnivalmega #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #eusahawan #erezeki #youcanduit #BazaarPaknilTudung #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #instantshawl #teampink #teammerahjambu

Afifa Series Plain Shawl RM29 (@butikpapilio)

Tadi dah belanja gambar kan….ni hakak nak belanja lagi, nah video tutorial Orked Series, Fully Instant Shawl in Golden Brown sold by @butikpapilio ni. Tengok mcm mana model kite adjust labuh tudung die, tutop dada tutop aurat kan....😊😊
.
.
[Share & tag video ini dgn #bff uollss kalau suke😍😍]
.
.
Like FB Page Butik Papilio tau!
Follow Instagram @butikpapilio
.
.
#OrkedSeries #videotutorial #shawlelfiraloy #butikpapilio #butikmuslimah #butiktudung #repostArtist #moodrepublik #karnivalmega #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #eusahawan #erezeki #youcanduit #BazaarPaknilTudung #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #instantshawl #hijabistamalaysia #teamcoklat

Butik Papilio IOI City Mall (@fantasiashawl.ioi)

ORKED SERIES IN NAVY BLUE sold by @butikpapilio
.
.
πŸ“² Whatsapp β€œORKED” to +60193899488 for order!!
πŸ“² Whatsapp β€œORKED” to +60193899488 for order!!
πŸ“² Whatsapp β€œORKED” to +60193899488 for order!!
.
.
ataupun
.
.
Sis boleh tinggalkan shj no.telefon sis diruangan comment dan biar kami je yg PM/DM sis dgn segera⚑️⚑️⚑️
.
.
ataupun
.
.
Walk-in je terus ke booth jualan kami yg dibuka setiap hari dari jam 10pg hingga 10mlm di @fantasia.ioi @ioicitymallputrajaya @ioicitymallmy bilaΒ² masa sis free. Tapi sementara stok masih ada je tau!!πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
.
.
πŸŒ€Accept Master/VISA Credit & Debit Card Payment
πŸŒ€Buy With Confident!! All Item Are Ready Stock
πŸŒ€Online Order Open 24hrs!!
πŸŒ€Worldwide Postage ✈️ ✈️
.
.
#orkedseries #mamaorked #babyorked #tudungbudak #tudungtema #fantasiashawlbybutikpapilio #ioicitymall #ioicitymallputrajaya #ioicitymallmy #putrajaya #butikmuslimah #muslimahclothing #sayajualtudung #moodrepublik #karnivalmega #eusahawan #erezeki #hijabistamalaysia #repostartist #BazaarPaknilTudung #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #modelcilik #modelkanakkanak #AleesaNurErdyna #teambiru

Butik Papilio IOI City Mall (@fantasiashawl.ioi)

ORKED SERIES IN LAVENDER sold by @butikpapilio
.
.
πŸ“² Whatsapp β€œORKED” ke +60193899488 NOW!!
πŸ“² Whatsapp β€œORKED” ke +60193899488 NOW!!
πŸ“² Whatsapp β€œORKED” ke +60193899488 NOW!!
.
.
ataupun
.
.
Sis boleh tinggalkan shj no telefon sis diruangan comment dan biar kami je yg PM/DM sis dgn segera⚑️⚑️⚑️
.
.
ataupun
.
.
Walk-in je terus ke booth jualan kami yg dibuka setiap hari dari jam 10pg hingga 10mlm di @fantasia.ioi @ioicitymallputrajaya @ioicitymallmy bilaΒ² masa sis free. Sementara stok masih ada je tau!!πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
.
.
πŸŒ€Accept Master/VISA Credit & Debit Card Payment
πŸŒ€Buy With Confident!! All Item Are Ready Stock
πŸŒ€Online Order Open 24hrs!!
πŸŒ€Worldwide Postage ✈️ ✈️
.
.
#orkedseries #mamaorked #babyorked #tudungbudak #tudungtema #fantasiashawlbybutikpapilio #ioicitymall #ioicitymallputrajaya #ioicitymallmy #putrajaya #butikmuslimah #muslimahclothing #sayajualtudung #moodrepublik #karnivalmega #eusahawan #erezeki #hijabistamalaysia #repostartist #BazaarPaknilTudung #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #modelcilik #modelkanakkanak #AleesaNurErdyna #teamungu

Afifa Series Plain Shawl RM29 (@butikpapilio)

RTW SEDONDON IBU & ANAK
===============================
.
.
Malam ni erk admin uploadkan full katalog…nak g packing utk customer yg da confirm order & sent payment td tu….yg belom bayar, saya pos esk erk…tq dearπŸ˜˜β€¨.
.
Like FB Page Butik Papilio
Follow Instagram @butikpapilio
.
.
#orkedseries #mamaorked #babyorked #tudungibuanak #tudungbudak #sedondon #butikpapilio #bangisentral #butikmuslimah #butiktudung #moodrepublik #karnivalmega #eusahawan #erezeki #youcanduit #hijabistamalaysia #repostArtist #BazaarPaknilTudung #instareview #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #muslimahclothing #teamkuning #teamhitam #teamsilver #teampink
More...