Hafiz Arjun(Punk Rock Dut) (@hafiz_talent)

Sahabat seperjuangan yg tak pernah lupa bumi dan langit, sukses n sehat sllu de @lestykejora dan sukses karirmu n karya lagu2mu,barokallah.amin

Jepret jepret jepret..kangennya dah terobati. Live tv indosiar konser 17 agustus 2017 di lap.pantai karnaval ancol jakarta

#repostartist #repost #instaselebriti #dacademy1 #dacademyasia3 #dacademy #indosiarid #lestykejora #lesty #lestylovers #konserdangdut #pantaikarnavalancoljakarta #pantaiancolπŸ„πŸŠ #harikemerdekaan #17agustusan #konser17agustus #likeforfollow #follower

www.TudungStore.com (@tudungstoredotcom)

@Regrann from @butikpapilio - Sorry dear, berita kurang baik nak share. Sis nak inform uoollss yang stock untuk MAMA ORKED IN ROSE dah sold out ye kat both outlet, @butikpapilio dan juga @fantasiashawl.ioi Tapi jangan sedeyΒ², kan ade lagi warna yang lain kanπŸ™ƒπŸ™ƒ
.
.
πŸ“Œ JADE
πŸ“Œ VIOLET
πŸ“Œ DEEP CORAL
πŸ“Œ TEAL BLUE
πŸ“Œ MOSSY GREEN
πŸ“Œ HOT PINK
πŸ“Œ AQUA GREEN
πŸ“Œ GOLDEN BROWN
πŸ“Œ CHILI RED
πŸ“Œ SOFT BLUE
πŸ“Œ CREAM
πŸ“Œ PLATINUM
πŸ“Œ PURPLE
πŸ“Œ RΜΆOΜΆSΜΆEΜΆ
πŸ“Œ NAVY BLUE
πŸ“Œ DUSTY PINK
πŸ“Œ CORAL
πŸ“Œ GOLD
πŸ“Œ EGGPLANT
πŸ“Œ TOMATO
πŸ“Œ DARK TURQUOISE
πŸ“Œ LAVENDER
πŸ“Œ DARK PURPLE
πŸ“Œ FUCHSIA
πŸ“Œ BΜΆLΜΆAΜΆCΜΆKΜΆ
.
.
So sebelum warna kegemaran korang ni sold out lagi, jom cepat order ye sayangπŸ˜˜πŸ˜˜β€¦takkan kite nak jeling jerk member pakai tudung lelawaπŸ€“πŸ€“
.
.
#OrkedSeries #SoldOut #butikpapilio #butikmuslimah #butiktudung #repostArtist #moodrepublik #karnivalmega #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #eusahawan #erezeki #youcanduit #BazaarPaknilTudung #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #instantshawl #teampink #teammerahjambu #Regrann

Hot FM (@hotfm976)

Have a great weekend semua 😊
#repostArtist - @noradanish

Hot FM (@hotfm976)

Selamat Tengah Hari Semua πŸ˜‰
#repostArtist - @zul_ariffin

www.TudungStore.com (@tudungstoredotcom)

Now available atwww.TudungStore.com and Our Bangi Sentral boutique. @Regrann from @butikpapilio - Azalea Series, Instant Shawl with Inner Neck in Teal Blue Colour sold by @butikpapilio
.
.
================
14 Colours Available
================
01 ORANGE
02 DEEP CORAL
03 TEAL BLUE
04 MOSSY GREEN
05 PINK
06 AQUA
07 CHILI RED
08 BLOOD RED
09 ROSE
10 NAVY BLUE
11 STEEL BLUE
12 GOLD
13 TOMATO
14 BLACK .
#AzaleaSeries #butikpapilio #butikmuslimah #butiktudung #repostArtist #moodrepublik #karnivalmega #sayajualshawl #hijabista #hijabistamalaysia #eusahawan #erezeki #youcanduit #BazaarPaknilTudung #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshopmalaysia #bruneionlineshopping #singaporeonlineshop #onlineshopsingapore #onlineshopbrunei #instantshawl #hijabistamalaysia #teambiru #Regrann
More...