yannick theresin (@yan_right)

Retour à Guingamp, je te vois trop peu, ça fait partie du game...
#routine#sacrifices#onegoal

PrestigePhysique (@prestigephysiquept)

Good session this morning at @gymco_belfast - these are two of my favourite exercises to include in my lower body workouts.
Bulgarian Split Squat Tip - Try and maintain consent tension throughout the working set by not locking the knee at the top.
Reverse KB Lunge Tip - Focus on dropping with the rear knee and lifting with the front leg. Sounds simple but also under looked.
#GymCo

Mrs D (@life_with_mrs_d)

#planwithmechallenge Day 23: Rough Draft. Most of my notebook is made up of rough drafts! Swipe left to see more.

wanda solowinski (@wandiisiima)

#postureo postureo 😝 último entreno y mañana descanso! 💪

Skin Care Products 🌿 (@_skincare_products_)

Çfarë është serumi?

Serumi është produkt kozmetik që ka përmbajtje të lartë të përbërësve aktivë. Pra mund të thuhet që ky produkt është më tepër intensiv se një krem i zakonshëm. Por megjithatë është interesant fakti se pavarësisht përmbajtjes së koncentruar, serumi është më i lehtë se kremi. Serumi mund të përdoret për probleme më komplekse të lëkurës, falë përmbajtjes jo –komodegjenike.

Përse duhet të përdoret serumi?

Disa thonë se serumi sugjerohet vetëm për lëkurë në moshë. Kjo nuk është e vërtetë! Serumi duhet të përdoret sa herë lëkura ka nevojë. Ekzistojnë lloje të ndryshme serumesh: për hidratim në thellësi, rinues, qetësues dhe serum që përmirëson pamjen e lëkurës – dhe këta janë vetëm disa. Serumi është një dozë energjie e mrekullueshme për lëkurën dhe pranvera është momenti i duhur për të filluar.

Si përdoret serumi?

Serumi nuk do të zëvëndësoj kremin që ti përdor rregullisht.  Ndaj nëse vendos të përdorësh serumin si pjesë e rutinës së përditshme të kujdesit të lëkurës duhet të kesh parasysh që përpara aplikimit lëkura duhet të jetë e pastër dhe serumi mund të aplikohet 1 ose 2 herë në ditë. Pas serumit mund të vendoset dhe kremi hidratues.
Cilat janë të mirat e serumit? -Hidraton dhe ushqen lëkurën e fytyrës.
-I dhuron shkëlqim dhe butësi lëkurës.
-Rindërton dhe forcon lëkurën.
-Ndihmon lëkurën ti rezistojë plakjes.

#face#serum#skincare#daily#routine#moisturizer#antiaging#essential#oils#flawless#skin#glowingskin#radiantskin

Sorokina Sveta (@sveta.nesveta)

Утренний кофе не могут испортить даже Варя и аелтс в воскресенье ❤️

Jan Nette (@jan_nette1981)

Wir stellen es zur Seite und ignorieren es, aber warum?
-Wir wollen es nicht wahr haben.
-Die anderen haben unrecht und sehen es falsch.
-Ich weiß es selber nicht und mache einfach weiter.
-Alte #Erinnerungen und #Routine
Seien sie anders, schauen Sie den Tatsachen entgegen und tun sie was, verschwenden Sie keine Zeit und genießen das leben.
Schaffen Sie sich Ihre eigene Zukunft, unabhängig von anderen.
#karriere #bisnis #zukunft #coralclub #leben #gesundessen #gesund #familie #freunde #freundschaft #glücklich #zeit
More...