Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Ada yg request soh kak L sign kat botol RBW yang dibeli!😱😬😷☺️Awk sangat comel la dik😍😘 Buat Kak L fefeeling perasan artist, rasa cam penulis novel pun ada.. πŸ˜…πŸ˜hahaa.. Tapi apa pun permintaan awa, insyaAllah kita cuba penuhi! Cia cia ciaa... #royalbeautywater
#apasajauntukmu😘
#tungguabangposmensampai

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Last trial pack Majestic Royal Pearl Cream SOLD! Kebanyakan yg dah try trial pack sblm ni semua repeat pack besar terus. Yang repeat terus 2 box pun ada.. sbb tgh harga PROMOSI! Alhamdulillah makin mulus dah kulit anak dara ai ni.. kawan2 dia pun dah start order bila tgk perubahan skin dia semakin mulus halus.. #thebestcombination
#thebestcombinationRBWandMRPC
#pearl
#pearlcream
#89%pearl
#natural
#chemicalfreeskincare
#skinprotection
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah... tqsm dear for the feedback.. dah 2 bulan konsisten guna RBW, pores semakin mengecil.. whatsapp kak L nak try Majestic Royal Pearl Cream pulak.. & surprisingly the husband pun rajin guna Royal Beauty Water! Flawless, kulit dah kurang berminyak, pores pun semakin mengecil. Siap promote lagi kat office mate dia! Bestnyaa😍😍😍😍😍😍 insyaAllah product yang elok & memberi kesan yg baik, insyaAllah suka nak recommend kat family & kawan2 kan? So yang berminat nak buat bisnes & jana pendapatan.. kak L ada special offer untuk agent2 & insyaAllah margin pun best!πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Whatsapp +60124777199πŸ‘ŒπŸΌπŸ’¦πŸ’¦
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#tightenpores
#skincareroutine
#skinenhancementformulation
#naturalproduct
#chemicalfree

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Jom amalkan hidup sihat! Drink plenty of GOOD WATER! terasa nak breakfast Overnight Oats lak esok.. jom cari resepi kat google.. buat kejap je.. esok pagi boleh having healthy breakfast, insyaAllah! Banyak sgt dah makan rendang & makanan lemak2 & berminyak kan raya2 ni.. dah jom2 insofffπŸ˜πŸ˜…πŸ“πŸ“πŸ“
#tipssihatdarikakL
#jomsihat
#overnightoats
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Ramai sangat yang bertanya pasal MAJESTIC ROYAL PEARL CREAM, product terbaru yang kami bawakan khas untuk membantu pelbagai permasalahan kulit anda secara NATURAL & ORGANIC. Buat anda yang tak suka produk2 yang mengandungi bahan2 kimia terlarang dalam penjagaan kulit wajah, namun mengimpikan kulit yang sihat, bersih, lembab & glowing secara semulajadi, Kak L dah senangkan kerja korang. Takyah susah2 survey mana product yg best & SELAMAT! Good News, OFFER SYAWAL masih berlangsung & akan berakhir pd 23 Julai ini! This is the BEST & worth OFFER ever! Lepas ni kembali kepada harga asal! Sapa2 nak grab offer cecepat whatsapp kak L ya! While stocklast😘😍😍😍😍😍😍
#royalbeautywater
#pearlcream
#naturalproduct
#chemicalfree
#thebestcombinationRBWandMRPC
#pearl
#89%pearl
#chemicalfreeskincare
#skinprotection
#skinenhancement
#skinenhancementformulation
#skintreatment

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. another great testimony baru dapat, selepas beberapa minggu mula menggunakan Majestic Royal Pearl Cream. Royal Beauty Water dah semestinya lah kannnπŸ˜„.. pengguna tegar dah berapa tahun.. InsyaAllah combination Royal Beauty Water & cream royal mutiara ni memang terbaik. Product natural & FREE CHEMICAL ini sgt sesuai dgn pelbagai jenis kulit, untuk dapatkan kulit yang halus, lembut, lembab, glowing & cerah secara semulajadi..
#royalbeautywater
#pearlcream
#royalbeautywatertestimony

Fuji Dwi Gustiani (@fujidwi26)

Baru 4hari nyobain tapi udah jatuh cinta banget sama royalbeautywater dari @kangenwaterjkrt 😍 sama cintanya seperti kamu @septianadirohmat25 yg udah menjalin 4tahun pacaranπŸ˜‚
.
.
.
.
#likeygbanyak #like4like #kangenwater #royalbeautywater #bikinfresssss #lembab #mukangantukhilangg #janganlupabersyukur #janganlupasenyum

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Ke tempat2 yg cuaca panas & kering, kdg2 kulit cepat kering.. tempat2 yg sejuk pun somehow kulit boleh turn jd kering jugak... solutionnya spray2 je dengan royal beauty water.. nak manfaat & bau wangi semulajadi bunga rose, boleh choose yg special edition🌷mujur ada Royal Beauty Water.. AlhamdulillahπŸ’¦πŸ’¦
#royalbeautywater
#sentiasadisisi😘

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah... rambut & seluruh kulit dilupa jangan... Royal Beauty Water pH6.0 boleh melembutkan rambut & kulit2 yg kering seluruh tubuh badan... multipurpose & sangat membantu permasalahan kulit anda agar lebih sihat, lembut, lembab & glowing secara semulajadi😍❀️
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater
#skinsolution
#naturalproduct
#chemicalfree
#kulitlembut
#rambutlembut

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Maiii maiiii... Stock panas2 baru sampaiii.. ramai yang dah tak sabar nak cuba / nak repeat order! Meh cepat whatsapp kak L +60124777199! Pasni team Kak L nak pack utk postage pulak.. yang nak COD pun boleh roger ya.. COD di USJ, Subang Jaya sahaja.. tapi ada few agent yg boleh COD juga.. whatsapp Kak L naa..
#royalbeautywater
#naturalbeauty
#naturalproduct
#spraysprayjeglowing
#spraymoisturiser
#spraysprayjecantik #acnesolution
#naturalantiseptic
#naturalfacemist
#naturalcleanser
#deepcleansing
#strongalkaline

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

[TERKINI] MENGAPA PERLU MACAM2 KRIM MUKA KALAU "MAJESTIC ROYAL PEARL CREAM" DAH BOLEH TAPAU SEMUA??!!
=========================================
.
.
.
Eh2..memang la kena ada macam2 krim,, krim siang, krim malam, krim senja, krim subuh..baru la muka felooles gitew.. YE KE????
.
.
Kemon gurlsss..itu dulu..zaman sis gila2 remaja dolu2.. ini zaman semua mau SIMPLE, JIMAT dan BERKESAN! FELOOLES!!
.
.
.
Ni sis nak bagitau!! "MAJESTIC ROYAL PEARL CREAM" dah sampai!! Krim mutiara ORGANIK yang SANGAT BERKESAN!!
.
.
1 krim muka MULTIFUNGSI..boleh jadi KRIM SIANG, KRIM MALAM dan PELEMBAB. HANYA MAJESTIC ROYAL PEARL CREAM je tau yang cenggini.
.
.
.
Meh sini...pakat2 dengar...sis nak bagitau kelebihan krim mutiara organik yg SUPER OHSEM ni... -Musuh utama Jer4w4t dan Jer4g4t!
-Melindungi daripada sinar UV
-Tona kulit sekata
-Meng'GHAIB'kan kekusaman wajah
-Menyerlahkan 'AURA' dan 'SERI' wajah
-Semestinya MENJIMATKAN!!
-Berkesan SEAWAL 9 HARI!!
.
.
"Aik??? 9 HARI??? Lamanya sis!!" Mesti ramai yg terfikir cenggitu..suka sis nak bgtau.. ini PRODUK ORGANIK dik..merawat secara semulajadi.. SLOWLY BUT SURELY FELOOLES!!
.
.
.
MAJESTIC ROYAL PEARL CREAM ni PRODUK MUSLIM tau! Kualiti INTERNATIONAL tapi harga LOCAL!! Ada KELULUSAN KKM..selamat untuk digunakan.
.
.
Apa tunggu lagi???
.
.
Sis nak bagi promosi BAAAEKK PUNYA! Utk 100 orang pertama..sis nk bagi HADIAH SPESEL + HARGA KASIH SAYANG...ingat tau!! 100 ORANG YG PERTAMA AJE!! Best kan sis? Sis memang suka buat uools hepi2 gitu!
.
.
Apa tunggu lagi????
.
.
Manjakan wajah anda dengan klik salah satu link yg uools suka kt bawah ni... .
Untuk dapatkan WAJAH BERSERI lagi FELOOLES dengan cara semulajadi + HARGA KASIH SAYANG.maii rapat...
.
DAH FELOOLES NANTI JGN LUPA SIS TAU!!!
#pearlcream
#royalpearlcream
#organik
#naturalproduct
#naturalbeauty
#royalbeautywater
#krimmutiaramajesticroyalpearl
#pearl
#mutiara
#mutiaraasli
##thebestcombinationRBWandMRPC

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.... thank you so much mira😘😘😘😘 ketagih sgt sbb mmg nampak beza sungguh bila menggunakan Royal Beauty Water setπŸ˜‚.. masyaAllah, alhamdulillah... yg belum try? Apalagi? Meh cecepat whatsapp kak L😁 +60124777199!
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Haaa bila pakar berkata2... fahamkan betul2 ya, yg mana yg baik yg perlu kita keep & yg tak elok utk kulit kita, yg kita perlu nyahkan utk pastikan kulit kita betul2 bersih & sihat! Super duper clean dengan penggunaan Royal Beauty Water - Strong Alkaline pH 11, InsyaAllah! Thank you so much sayang for sharing this😘
#tengokturoutinedia
#istiqomahtau
#cleanser
#supertoner
#superclean
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah syukur.. feedback yang baru diterima, selepas terima & menggunakan RBW product baru beberapa hari.. thank you so much sis for the feedback.. really appreciate itπŸ˜˜πŸ˜πŸ‘πŸ» semoga terus istiqomah guna & dapat hasil yang baik, insyaAllahπŸ’¦πŸ’¦
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater
#alhamdulillah
#naturalproduct
#naturalfacemist
#naturallybrighterskin
#chemicalfree

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Korang! jangan miss to join CONTEST RAYA RBW!
.
.
Kami nak bagi hadiah best kat hampaaa ni!😍😍😍😍
.
.
Kak L berhajat nak supply RBW selama 3 bulan secara PERCUMA kat hampa yang bertuah! 😱😱 Wow!! Tapi takkan nak bagi sesaje kan? mesti la ada effort sikit..hehee... So dengan itu, Kak L diilhamkan untuk buat CONTEST RAYA RBW kat hampa semua yg berminat nak grab peluang utk dapat FREE SUPPLY RBW selamaaaaaa 3 bulan! (sebulan 1 set! Wowww terujanya!😱) Ok, Syarat & cara2 nak join contest & untuk dapatkan supply full set RBW secara PERCUMA (selama 3 bulan : 3 full set) + 1 TRIAL PACK Majestic Royal Pearl Cream + Duit Raya berjumlah RM50😱 adalah seperti di sebelah :

SWIPE TO THE RIGHT FOR MORE DETAILS!
#contestrayaRBW
#royalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#kecutkanjerawat
#acnesolution
#glowing
#flawless
#supertoner
#cleanser
#toner
#moisturiser
#spraymoisturiser
#facemist
#naturalfacemist
#makeupspray
#settingspray
#mua
#makeup
#naturalbeauty
#chemicalfree
#organic
#spraysprayjecantik
#spraysprayjeglowing

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah syukurnya.... sampai Taiwan pulak dah dia kali ni... hehe.. thank you so much sis for sharing this😘😍 really appreaciate it❀️ Alhamdulillah, RBW always being a saviour! Hehe.. Betulkan Kak L selalu pesan, jangan ditinggal RBW, sentiasa disisi walau kemana awak pergi😍
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Yang sticker merah ni STRONG ACID.Nama je strong acid tp water base & natural.. Dont worry.. Klu terminum @ masuk mata pun xpe.. Ph 2.6 sebagai antiseptic/toner..Fungsi dia bunuh kuman/germs.. Dlm few second it kills 99% germs... So klu ada masalah jerawat/eczema/gatal2/luka kat mana2 tubuh badan sgt sesuai spray secara kerap.. InsyaALLAH klu jerawat cepat kecut.. Gatal2 pun cepat hilang.. Banyak dah bantu eczema cronic.. Klu xde masalah tu semua spray as toner je.. Spray STRONG ACID selepas cuci muka, sebelum bedak / moisturiser / make up & biarkan kering... On top of that, STRONG ACID ni sgt2 best as feminine wash jugak, as deodorant jugak.. Sbb tpt2 nikan bacteria senang membiak, sbb tu kdg berbau.. So gatai2 kat bawah cepat lega & hilang.. Ketiak pun tak masyem! So sgt multi purpose tau!πŸ‘πŸ»
.
Yang sticker biru ni BEAUTY WATER.. pH 6.0 Yg ni paling best sbb boleh dipakai pada bila2 masa...Sgt menyegarkan.. Berfungsi sebagai moisturizer.. Lagi kerap spray lagi cepat nampak hasil.. Kulit lebih lembut, moist, glowing... Klu lepas cuci muka, spray STRONG ACID dulu, biarkan kering, then spray Beauty water ni pulak.. Biarkan kering jugak... Then baru apply bedak/moisturiser cream/make up... & on top of that, boleh spray bila2 masa selepas bedak/ make up pun terbaik klu spray sekerapnya sepanjang hari.. (Kalau kita kejap2 nak spray, kejap2 nak spray all the timeπŸ˜„ sbb segar & best) Kalau rasa cam ngantuk pun, cuba spray, terus segar! Haaa, lagi satu nak habaq, klu simpan dlm peti ais, lagiii best.. Keluar peti ais terus spray, mmg rasakan la sendiri kesegarannya!
.
Yang sticker purple ni STRONG ALKALINE ph 11.5 dimana fungsinya boleh pecah & control minyak.. So utk kulit berminyak/open pores/control oil sesuai spray yg Strong Alkaline ni.. Dia jg berfungsi sbg make up remover.. Waktu sesuai spray sblm cuci muka & waktu nak tidur.. Keesokan bangun tidur nt skin lembab & glowing gitu..
#royalbeautywater
#skinsolution
#acnesolution
#dullskinsolution
#naturalproduct
#naturalfacemist
#naturallybrighterskin

Ashiq's Collections (@ashiqzzcollections)

Alhamdulillah, dah ada pose yg paling kreatif setakat ni. Tak nak try ke ?? Mana lah tu awakΒ² ada rezeki nak menang juga.. Kan ?? πŸ˜™
.
In Shaa Allah, spray spray terus Cantik 😘
.
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Wahhhh! Antara peserta contest yang agak CREATIVE & ATTRACTIVE pose & captionn nya bersama RBW😍! Korang jangan sampai ketinggalan train! Cecepat join contest! Mana tau ada rezeki, FREE SUPPLY RBW selama 3 bulan uolsss + dapat duit raya πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅ lagii! Cepat post & tagged kami tau... ❀️ #Repost @faezzyabdhalim
・・・
nak santek? spray je weyy
nak flawless? spray je weyy
nak hilangkn parut? spray je weyy
muke kering? spray je weyy
muke rasa berminyak? spray je weyy
muke rasa xselesa sbb makeup? spray je weyy
sng kata kalau utk muke spray je weyy

bnde nie make wajib bwk g mana2... shopping? kerja? beraya? always bwk!!! sbb ni la yg byk membantu muke iolss skrg ok...
yg hilangkn masalah ruam, radangan setelah bhenti pakai produk local yg hmmmm xtaw nk ckp dan jugak jerawat n parut pd muke dulu... skrg alhamdulillah muka dah makin flawless... tanya mak pon ckp bnde yg same muka bersih dah skrg... jd tggu ape lagi?? beli laaa mai beli maiii
bkn utk kulit muke je...
kalau gatal2 pd bdan ke tempat trtntu pon bole...
melecur ke luka ke... nty luka lg cepat kering n elok... dan mana muke yg dah flawless kalau pakai cmfirm lg flawless la jawapnyaaa
kalah weyy fazura n fattah amin muke korg!!! time korg plak gnti dorg dlm drama trbaru Michael ang... kau hado??? hado?? kalau xhado ape tggu lagi beli laaaa

#contestrayaRBW
#royalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#kecutkanjerawat
#acnesolution
#glowing
#flawless
#supertoner
#cleanser
#toner
#moisturiser
#spraymoisturiser
#facemist
#naturalfacemist
#makeupspray
#settingspray
#mua
#makeup
#naturalbeauty
#chemicalfree
#organic
#spraysprayjecantik
#spraysprayjeglowing

Faizie Abdul Halim (@faezzyabdhalim)

nak santek? spray je weyy
nak flawless? spray je weyy
nak hilangkn parut? spray je weyy
muke kering? spray je weyy
muke rasa berminyak? spray je weyy
muke rasa xselesa sbb makeup? spray je weyy
sng kata kalau utk muke spray je weyy

bnde nie make wajib bwk g mana2... shopping? kerja? beraya? always bwk!!! sbb ni la yg byk membantu muke iolss skrg ok...
yg hilangkn masalah ruam, radangan setelah bhenti pakai produk local yg hmmmm xtaw nk ckp dan jugak jerawat n parut pd muke dulu... skrg alhamdulillah muka dah makin flawless... tanya mak pon ckp bnde yg same muka bersih dah skrg... jd tggu ape lagi?? beli laaa mai beli maiii
bkn utk kulit muke je...
kalau gatal2 pd bdan ke tempat trtntu pon bole...
melecur ke luka ke... nty luka lg cepat kering n elok... dan mana muke yg dah flawless kalau pakai cmfirm lg flawless la jawapnyaaa
kalah weyy fazura n fattah amin muke korg!!! time korg plak gnti dorg dlm drama trbaru Michael ang... kau hado??? hado?? kalau xhado ape tggu lagi beli laaaa

#contestrayaRBW
#royalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#kecutkanjerawat
#acnesolution
#glowing
#flawless
#supertoner
#cleanser
#toner
#moisturiser
#spraymoisturiser
#facemist
#naturalfacemist
#makeupspray
#settingspray
#mua
#makeup
#naturalbeauty
#chemicalfree
#organic
#spraysprayjecantik
#spraysprayjeglowing
More...