naroswati_naib (@naroswati_naib)

Good morning semua πŸ˜„. Jom mulakan hari dengan Royal Beauty Water. Barulah cun dan glowing πŸ‘©βœ¨πŸ‘ #royalbeautywater #freechemicalproduct #naturalproduct #sprayje #mukaglowing #agenmelakatengah

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Tahukah anda, beauty water juga mampu memanjangkan jangka hayat fresh flower anda.. lebih segar & lambat melayu😘..... Good night everyone... spray spray Royal Beauty Water untuk kekal awet muda, kulit lebih anjal, tegang, glowing, bersih, sihat & halus... #royalbeautywater
#freshflower
#awetmuda
#rahsiakulitkekalcantik
#beautywater
#naturalbeauty
#chemicalfree

Lilbee Bee (@lilbee.co)

πŸ„ BEAUTY WATER ( pH 6.0 - label biru)
.
β†ͺ️ Menegang dan menghaluskan kulit
β†ͺ️ Melembab & 'glowing'kan kulit
β†ͺ️ Mencerahkan kulit yg kusam
β†ͺ️ Boleh dijadikan toner untuk kulit & rambut
β†ͺ️ Mengurangkan 'white head'
β†ͺ️ Melindungi kulit dgn menjaga pH normalnya
β†ͺ️ Mencegah rosaknya 'acid mantle' sbg pelindung kulit
β†ͺ️ Menjaga agar fungsi tetap optimal
β†ͺ️ Melembutkan dan menyembuhkan akar rambut
.
.
πŸ’° Loose bottle (200ml) RM20
πŸ’° Loose bottle (100ml) RM15
.
.
DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere!
.
🌸 DM me for more info
.
#royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royabeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #shakleeΒ  #shakleemalaysia #shakleesingapore #jerawat #shakleebrunei #shakleebatugajah #shakleeseriiskandar #kulitsihat #utp #setkurus #espshaklee #setkurusshaklee #productreview #vivix #vivixshaklee #setjerawatshakleeΒ  #Collagen #enfuselle #omegaguardshaklee #nutriwhite #perak #vivixmurah #setkecantikan #lofatah #miaahmad #neelofa #setjerawatshaklee

Lilbee Bee (@lilbee.co)

Hi cantik siapa ada masalah di bawah boleh la cuba ROYAL BEAUTY WATER 100% natural water .
.
.
⭐️ dah lama mencari solusi untuk masalah jerawat?
⭐️ dah cuba macam macam produk tapi kulit makin teruk?
⭐️ kesan tersalah guna skincare product Menjadikan kulit semakin sensitif, kusam dan teruk?
⭐️ kulit kering, dull dan tak sekata?
⭐️ rimas dengan kulit yang semakin berminyak, open pores yang semakin obvious?
⭐️ freckles / jeragat semakin menapak di wajah?
⭐️ tiada masalah kulit tapi nak lagi cantik, glowing, mulus, lembab dan bersih?
.
.
🐰 ramai yang berpuas hati dengan Royal Beauty Water. Tak percaya jom cuba. Harga sangat murah
.
.
🌼 ANY QUESTIONS OR INFORMATION JUST DIRECTLY DM ME 😊
.
.
#royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royabeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #shakleeΒ  #shakleemalaysia #shakleesingapore #jerawat #shakleebrunei #shakleebatugajah #shakleeseriiskandar #kulitsihat #utp #setkurus #espshaklee #setkurusshaklee #productreview #vivix #vivixshaklee #setjerawatshakleeΒ  #Collagen #enfuselle #omegaguardshaklee #nutriwhite #perak #vivixmurah #setkecantikan #lofatah #miaahmad #neelofa #setjerawatshaklee

❀️R0YAL BEAUTY WATER❀️ πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘ (@glowingroyalbeautywaterbyaqila)

Dengan air jew pun kulit b0leh CANTIK?!
.
Bagi yang baru nak kenal ape itu Royal Beauty Water @ RBW Meh kita jelaskan secara ringkas okey πŸ˜‰
.
RBW adalah formulasi skin solution yang berasaskan 100% air namun mempunyai pH yang berbeza dimana ianya mampu menyelesaikan pelbagai jenis permasalahan kulit anda seperti
πŸŽ—οΈkulit kusam, πŸŽ—οΈjerawat, πŸŽ—οΈkulit kering, πŸŽ—οΈkulit berminyak, πŸŽ—οΈpori terbuka, πŸŽ—οΈkulit sensitif, πŸŽ—οΈeczema, πŸŽ—οΈgatal gatal dll
.
JANGAN RISAU! Tiada kesan sampingan kerana tiada chemical langsung okey πŸ™…πŸ»
.
πŸ’―% NATURAL
(face mist/hydration mist/oxygen mist)
.
☎️DM/WhatsApp:
+6017-6823655
+6017-6823655
+6017-6823655
.
#RBW2017 #RoyalBeautyWater #testimoniRBW #royalbeautywaterselangor #royalbeautywaterolaklempit #royalbeautywaterkualalangat #royalbeautywaterbanting #antiaging #glowing #facemist

RM20/250g Coffee Scrub Best✨ (@organic.beaute)

Happy weekend uolls, jangan lupa bermerecikksπŸ’¦πŸ’¦ dengan RBW selalu!

Jom tengok apa function & kebaikan RBW niπŸ˜†
.
1. BEAUTY WATER ( pH 6.0 - label biru)
β™₯️ Menegang dan menghaluskan kulit
β™₯️ Melembab & 'glowing'kan kulit
β™₯️ Mencerahkan kulit yg kusam
β™₯️ Boleh dijadikan toner untuk kulit & rambut
β™₯️ Mengurangkan 'white head'
β™₯️ Melindungi kulit dgn menjaga pH normalnya
β™₯️ Mencegah rosaknya 'acid mantle' sebagai pelindung kulit
β™₯️ Menjaga agar fungsi tetap optimal
β™₯️ Melembutkan dan menyembuhkan akar rambut

2. STRONG ACID pH 2.5 (label merah)
ANTISEPTIC
β™₯️ Merawat & mengeringkan jerawat/acne
β™₯️ Membunuh jangkitan kuman
β™₯️ Membantu masalah gatal kulit / eczema
β™₯️ Pembersih tangan (sanitizer)
β™₯️ Membersihkan luka dan goresan
β™₯️ Membantu melegakan luka terbakar (melecur)
β™₯️ Sakit gigi
β™₯️ Sakit tekak dan ulser mulut (kumur spt listerin)
β™₯️ Membunuh psoriasis pada kulit
β™₯️ Membantu merawat luka diabetes
β™₯️ Di gunakan juga sbg 'feminine wash' utk wanita - sgt terbaik kerana ianya 100% natural & tiada kimia namun mampu membunuh kuman 99% dlm beberapa saat.

3. STRONG ALKALINE pH 11 (label purple) √OILY SKIN & OPEN PORES
β™₯️ Mampu membersih minyak & kotoran ❀️ Buang kulit mati
β™₯️ Mampu mencegah & mengawal minyak yg berlebihan pada kulit
β™₯️ Mengecilkan liang pori kulit
β™₯️ Menanggalkan daki kulit (gosok)
β™₯️ MAKE UP REMOVER & super toner
β™₯️ Mengandungi elektron, oxygen yang tinggi sbg anti penuaan (awet muda) ANTI AGING

DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere!

Whatsapp +60137827273. Click hereπŸ‘‰#rbwbyob
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Love yourself. Beauty is when you can appreciate yourself. Its is important to stay positive because beauty comes from the inside out😍Happy weekend lovelies!πŸ’•
#royalbeautywater
#spraysrayjeglowing
#facemist
#natural
#naturalbeauty
#beautywater

RM20/250g Coffee Scrub Best✨ (@organic.beaute)

πŸ’¦πŸŒΈRoyal Beauty Water mempunyai pH yang berbeza dari pH 4.0 - 6.0 . Beauty water sangat hebat untuk pembersihan yang lembut pada kulit dan penjagaan rambut di rumah atau di salun kecantikan (termasuk kecantikan & kesihatan yang dinyatakan sebelum ini)

1) Penjagaan Kulit
Sifat astringen air berasid pada beauty water mempunyai kesan besar dalam toning (mengencangkan atau mengetatkan yang menggeleber) dan pengukuhan kulit. Basuh muka dengan Beauty Water atau gunakan semburan.BW juga sangat baik sebagai toner selepas bercukur.

2) Penjagaan Rambut
Gunakan Beauty Water sebagai perapi rambut (hair conditioner) untuk menggantikan perapi rambut biasa selepas mencuci rambut. Beauty Water mengelakkan rambut kusut dan membuat rambut lebih bersinar.

Tips Berguna: Bawa & sentiasa spray Beauty Water (dan acid water - sembur acid water diikuti beauty water) pada rambut dan wajah anda untuk kesan yang lebih memuaskan.

3) Penjagaan Haiwan Kesayangan
Beauty Water dapat membantu anda memberus bulu haiwan kesayangan anda dan ia akan menjadi berkilat dan licin. Gunakan semburan dan berus dengan teliti.

4) Menggilap Cermin
Gunakan Beauty Water untuk menggilap cermin anda, cermin muka, cermin mata, cermin tingkap, cermin kereta dan apa saja permukaan kaca dengan Beauty Water, Anda akan mendapat kilatan dengan kilauan yang tinggi. Cubalah dulu, baru percaya.

5) Pembersihan
Gunakan Beauty Water untuk mencuci lantai kayu seperti paquet dan jubin seramik. Lantai anda akan bersih & berkilat seperti cermin dan tiada sisa melekit akan tinggal di lantai.

6) Makanan sejuk beku (Frozen food)
Sebelum dicairkan sembur makanan, seperti ikan, udang, daging, ayam dan lain-lain dengan Beauty Water.. Makanan sejuk beku tidak akan kehilangan rasa selepas dicairkan (defrost). Banyakkk lagi kegunaan & manfaat RBW ni! Tak rugi kalau cuba. Hanya perlu rajin, disiplin, konsisten dan sabar, pasti hasilnya OHSEMMM!πŸ˜‰πŸ˜˜
Jom grab sekarang! Whatsapp +60137827273

#royalbeautywater #rbw #royalbeautywatermelaka #royalbeautywateragent #rbwagent #beautywater #facemist #kangenwater #kangenwatermalaysia #naturalproduct

(@beautywater_bypaddy)

Pink Rose🌹 - menghilangkan jerawat yang meradang dan membersihkan pori-pori yang tersumbat
- mencegah kerutan di wajah, mencegah penuaan dri,
- mencerahkan kulit wajah dengan alami extract mawar - mampu menyeimbangkan minyak di wajah. Dengan cara ini wajah tidak akan mengandung banyak minyak. . - #oilyskinsolution #poresminimizer #antiagingsolution #codpuncakalam #codselangor #codkeramat #royalbeautywater

(@beautywater_bypaddy)

Mint
Bahan aktif utama dalam Peppermint adalah Menthol, yang merupakan hidupan organik yang menghasilkan 'rasa sejuk & segar' ketika diterapkan pada mulut atau kulit.

Menthol dapat berfungsi sebagai anestesi ringan yang bersifat sementara. Peppermint juga mengandung vitamin A dan C serta beberapa mineral. - Mint atau pudina boleh digunakan luaran, merawat gatal gatal kulit, luka, jangkitan, gatal gatal, athlete’s foot, dan banyak lagi masalah kulit. .
- Daun Pudina juga digunakan untuk membuat ubat sapu untuk merawat selesema, sakit kepala, kekejangan otot dan sakit-sakit badan. - Mint juga mampu menjadi penyelesaian untuk mengatasi masalah kesihatan seperti asma dan batuk. Bau menyegarkan daun mint membantu kita untuk bernafas dengan selesa.
- Mint juga banyak digunakan sebagai aromaterapi krn memiliki sifat yang dapat membantu menghilangkan ketegangan @ stress sekaligus dapatΒ menenangkan fikiran. - Mint memiliki manfaat untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah mulut dan menjaga mulut tetap bersih dan segar.
- Daun mint mampu mengatasi masalah kulit kering dan gatal karena mint memiliki sifat anti-inflamasi (anti peradangan).
- Selain itu, menggunakan ekstrak daun mint pada kulit dapat membantu membuat kulit menjadi lembut.
- Jerawat merupakan masalah kulit yang umum dihadapi oleh hampir semua orang. Mint memiliki kandungan asam salisilat yang cukup membantu untuk mengubati jerawat.
- Ekstrak daun mint ini akan membantu Anda dalam menyingkirkan jerawat.
- Selain dapat mengatasi masalah jerawat, ekstrak daun mint juga dapat membantu menghilangkan blackhead & whitehead.
- Pudina atau mint juga dapat digunakan dalam mengontrol lebihan minyak pada kulit karena mengandungi vitamin A yang membantu menjaga kulit tetap lembut dan bercahaya.#royalbeautywater #royalpapermint #kangenwater #airalkaline #codpuncakalam #codshahalam

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

naroswati_naib (@naroswati_naib)

Acik...Acik... Kenapa kulit saya kering, kusam, cepat berkedut, bersisik, mengelupas dan nampak macam dah tua sangat?????? πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” Kulit awak jadi macam tu sebab KURANG AIR. Sekali lagi Acik ulang, sebab KURANG AIR.
Jadi, untuk kurangkan masalah kulit awak tu, banyakkan minum air dan sebagai tambahannya, rajin-rajin lah spray Royal Beauty Water pH6 kat muka tu. InsyaAllah, hasilnya kulit akan jadi lebih anjal, sihat, tegang, cerah dan bersinar secara semulajadi.

Nak cuma, jom PM@DM Acik Naros πŸ˜„

#royalbeautywater
#naturalproduct
#freechemicalproduct
#agenmelakatengah
#sprayje
#mukaglowing

Lilbee Bee (@lilbee.co)

😊 Kebaikan Royal Beauty Water ni sangat meluas terutama sekali dari segi kecantikan, kesihatan dan kebersihan. Antara 14 kebaikan Royal Beauty Water adalah..........
.
.
🌴 boleh merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat (guna acidic water)
🌴 menghilang dan mengurangkan jerawat (guna acidic water)
🌴 melembab dan menegangkan kulit
🌴 menjadikan anda awet muda kerana melambatkan proses penuaan
🌴 mengelakkan kulit kusam
🌴 membantu mencuci dan mengecilkan liang pori
🌴 boleh digunakan sebagai toner mekap
🌴 berkesan untuk menghilangkan dan mengurangkan rasa mengantuk
🌴 membantu memudarkan pigmentasi pada kulit akibat cahaya matahari
🌴 mengurangkan kerangsangan pada kulit sensitif kerana roya beauty water bersifat sejuk
🌴 sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan metabolism pada kulit
🌴 menstabilkan pH pada kulit agar ia kekal sihat
🌴 membantu mengurangkan migraine
🌴 sangat sesuai untuk wanita, bayi, lelaki dan semua peringkat umur
.
.
. 🌼 ANY QUESTIONS OR INFORMATION JUST DIRECTLY DM ME .
#royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royabeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #royalbeautywater #shakleeΒ  #shakleemalaysia #shakleesingapore #jerawat #shakleebrunei #shakleebatugajah #shakleeseriiskandar #kulitsihat #utp #setkurus #espshaklee #setkurusshaklee #productreview #vivix #vivixshaklee #setjerawatshakleeΒ  #Collagen #enfuselle #omegaguardshaklee #nutriwhite #perak #vivixmurah #setkecantikan #lofatah #miaahmad #neelofa #setjerawatshaklee

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Good morning! Kalau mengantuk kat kelas or office tu bole sembur-sembur Royal Beauty Water ni tau! Selain menyegarkan kte, RBW ni juga mampu membunuh bakteria punca jerawat, melembapkan kulit, mengurangkan migrain, mengurangkan redness kat kulit & macam2 lagi! Recommended sgt untuk yg ada eczema & scalp psoriasis!
Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree
More...