Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Cuaca panas ni bukan tekak je dahaga.. kulit kita pun dahaga, cuma dia tak boleh jerit minta air jeπŸ˜….. Nak awet muda, kena jaga juga kulit supaya tak kering, berminyak, kusam & cepat aging.
.
Teknologi dah semakin canggih, banyak cara yang semakin mudah. Namun hati hati juga dengan produk yang mengandungi bahan terlarang. Natural & non toxic product always the best, cuma kena sabar sikit je.. takpelah, biar lambat sikit asalkan selamat kan.
.
Formulasi Royal Beauty water, banyak dah mudahkan kerja awak nak jaga kulit. Spray2 je kulit (secara kerap) insyaAllah kulit akan semakin sihat, lembut, lembab & glowing... Diulang ya, secara kerap, maknanya awk kena rajin spray. At least sejam sekali tau... sambil2 tu selawatlah, tulah rahsia & petua awet muda paling mudah abad ini! πŸ˜β˜ΊοΈπŸ˜‰πŸ˜˜πŸ˜
.
Kena juga cukup minum plain water ya, sekurang2-kurang 8 gelas sehari.. coffee tu? Sekali sekala boleh la, kerap sangat pun tak elok untuk kulit & kesihatan kita.. #royalbeautywater
#stayhealthy
#staypretty
#natural
#nontoxicbeauty

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Royal Strong Acid ni seriously MUST HAVE ITEM in your handbag! Boleh jadi first aid if kita sendiri atau anak2 terluka. Tengah berdarah tu spray, insyaAllah stop bleeding & luka biasanya akan cepat kering & bertaup semula. Natural antiseptic pembunuh kuman. Boleh jadi hand sanitizer juga bila awak2 nak makan. Boleh spray kat tangan. Namanya je Strong Acid tp its 100% waterbase yang berPH acidic sahaja.. so jangan risau. Baby pun boleh pakai.πŸ‘ΆπŸ»
.
Lebih-lebih lagi kalau yang breakout atau ada jerawat, keraplah spray dengan Royal Strong Acid ni, insyaAllah dengan izin ALLAH sekejapan jerawat akan kecut & menghilang tak lama lepas tu. Nak lagi bagus. Lepas spray Strong Acid ni, dah kering spray pulak Beauty Water (yg label biru kehijaun tu) untuk moistkan semula pH kulit kita. Kesannya lebih baik.
.
Boleh juga gunakan sebagai feminine wash especially waktu yang 'every month' kadang2 gatal atau kurang selesa 'kat situ' ⛔️ Boleh spray Strong acid ni. Hilang terus gatal2.
.
Anak2 yg eczema, ruam, nappy rash, pun sangat terbaik spray dengan Strong Acid ni sbb Alhamdulillah, kami banyak sangat dapat feedback & testimony untuk masalah2 kulit diatas semakin baik bila kerap spray dengan Royal Strong Acid & Royal Beauty Waterβ™₯️ Yang paling best diorang boleh slowly reduce atau stop guna ubat2/cream yg mengandungi steroid dsb.
.
.
Kalau sakit gigi atau mulut rasa tak selesa, boleh kumur2 menggantikan listerine, insyaAllah sakit gigi akan cepat lega, sbb kuman2 sudah terbunuh😁
.
Tak cuba tak tau kan, dah cuba insyaAllah JATUH CHENTAβ™₯️
.
#bestsebabianyanatural
#nontoxic
#royalstrongacid
#naturalantiseptic
#royalbeautywater
#red
#firstaid
#killgerms
#acnesolution
#eczema
#acne
#strongacid

Shade Dough | Bath & Body Care (@be_chantek)

|| Fungsi ROYAL STRONG ALKALINE πŸ‘†

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

MasyaAllah.. Alhamdulillah... baru dapat testimony semalam.. nak repeat order & terus share pengalaman menggunakan RBW set.. Banyak sangat kegunaan set RBW ni.. ramai yg dah jatuh cinta at the first sight bila start cuba RBW. Syukur alhamdulillah, nak repeat order 15 botol terus.. stocks utk 1 family.. #royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah hasil penggunaan set beauty water yang konsisten, minum cukup air, kulit semakin sihat & cantik, biiznillah.
.
β™₯️Everything has beauty, but not everyone sees it.
.
InsyaAllah hari ni akan mula pos untuk yang dah order sebelum & sepanjang CNY. yang nak selit order cecepat whatsapp, sementara sempat nak packing kan parcel awak pagi ni.. yang dah order tinggal nak proceed payment, cecepat buat payment so kita boleh poskan skaliπŸ€—
.
Have a GREAT day everyoneπŸ€—
#royalbeautywater
#healthyskin

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Royal Beauty water adalah formulasi 'skin solution' secara natural, berasaskan 100% air yang bersifat sangat halus (senang & cepat diserap), mempunyai pH yg berbeza dimana ianya mampu menyelesaikan pelbagai jenis permasalahan kulit anda seperti kulit kusam, jerawat, kulit kering, kulit berminyak, pori terbuka, kulit sensitif, eczema, gatal gatal & sebagainya... #royalbeautywater

Shade Dough | Bath & Body Care (@be_chantek)

|| Perubahan positif oleh pengguna Majestic Royal Pearl Cream.

#majesticroyalpearlcream

#bechantekfeedbacks | #rbwfeedbacks
-
Click the link πŸ‘† in our bio to order πŸ’¦

Shade Dough | Bath & Body Care (@be_chantek)

|| Testimoni : Masalah kulit kering berkurangan.

#royalbeautywater

#bechantekfeedbacks | #rbwfeedbacks
-
Click the link πŸ‘† in our bio to order πŸ’¦

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. thank you so much sis yatt COD Royal Beauty Water hari ni.. sebab postage dah mula cuti utk CNY. Lepas cuti CNY akan sambung pos barang semula ya.. Anyone yg nak facial tp suka privacy dirumah, lebih rilex takyah drive, cari parking bagai, save minyak kereta yg dah naik berkali2 ni kan.. boleh contact sis yat atau boleh follow her ig @embunladymobilespa! Kak L pun tak sabar nak cari time utk slotkan mobile facial at home ni.. tunggu panggilanku ya sis Yatt.. hehe.. Thank you😘😍
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. syukur.. dah nampak perubahan yang baik pada chronic eczema anaknya.. our 'Royal strong Acid & Royal Beauty Water really work wonders untuk pelbagai masalah kulit khususnya jerawat, eczema, gatal2, luka, InsyaAllah.. yg paling best sbb ianya natural, non toxic & tiada kesan sampingan..
#royalbeautywater
#royalstrongacid
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water JB (@neesa_royalbeauty)

Tq k.rina dari johor jaya ❀️
.
.
Royal Beauty water adalah formulasi 'skin solution' secara natural, berasaskan 100% air yang bersifat sangat halus (senang & cepat diserap), mempunyai pH yg berbeza dimana ianya mampu menyelesaikan pelbagai jenis permasalahan kulit anda seperti kulit kusam, jerawat, kulit kering, kulit berminyak, pori terbuka, kulit sensitif, eczema, gatal gatal & sebagainya.
.
.
⏺️IDEAL FOR :
.
🍁 FACE
* Fastest cooling, soothing and calming effects
* Highest hydration
* pH Balanced - skin's optimal pH level formulation
* Controls oil effectively
* Refines pores
* Brighten skin
* Firms skin
* Cools eye to help reduce eye strain
* Suitable for all skin type to sensitive skin
* Use after make up for long lasting & natural look
* Moisturizes and nourishes skin
* Relieved tiredness, energizing
* Soothes skin after treatment
.
🍁 BODY
* Refreshnes and soothes skin after exercise
* Soothes and calm skin
* Under hot sun to moisturize and refresh skin
.
🍁 FOR BABIES
* Ideal skincare for babies
* Pre-nappy application
* Relieves nappy rashes ( red label )
.
🍁 HAIR
* Moisturizes hair
* Relieves hair drynes that leads to split ends
.
.
Pertanyaan lanjut klik link whatsapp di bio πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
.
.
#royalbeautywater
#beautywaterjb
#beautymistspray
#naturalfacemist
#facemist
#skincare
#skin #skincareroutine
#skincaremalaysia
#royalbeauty

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah penggunaan set RBW secara konsisten membantu menyelesaikan permasalahan kulit secara natural.. happy for you sis😘😍β™₯️
#royalbeautywater
#alhamdulillah

Shade Dough | Bath & Body Care (@be_chantek)

|| Have a great weekend everyone! Jalan2 tu jangan lupa bawak Royal Beauty Water! Boleh spray2 bagi segar & lembapkan kulit β™₯️

Shade Dough | Bath & Body Care (@be_chantek)

|| Skin first, make up second! πŸ˜πŸ’•

Shade Dough | Bath & Body Care (@be_chantek)

|| Salam Jumaat! Royal Beauty Water just restocked πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ Siapa nak #spraysprayjeglowing boleh cpt2 masuk order πŸ˜‰
-
Click the link πŸ‘† in our bio to purchase πŸ’¦

Shade Dough | Bath & Body Care (@be_chantek)

|| Testimoni : Senang nak remove makeup.

#royalbeautywater

#bechantekfeedbacks | #rbwfeedbacks
-
Click the link πŸ‘† in our bio to order πŸ’¦
More...