MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Beauty water in Rose!
Wah wah wah. Full set RBW dengan Pink Rose beauty water! Selling fast! Limited time only = beli full set RBW + Limited Edition Beauty Water (Pink Rose or Peppermint) dapat free postage semenanjung! Ss add RM 5.00 sahaja 😘

Meh akak nak terangkan Cara Penggunaan Royal Beauty Water :

1. Semburkan Beauty Water 3 - 4 kali sehari atau lebih. Jika wajah bermasalah/jerawat/jeragat, semburkan acidic water pada tempat bermasalah sahaja & biarkan 30 saat kemudian semburkan Beauty Water & biarkan kering sendiri.

2. Gunakan selepas membersihkan wajah / tengahari / sebelum tidur. (Boleh digunakan sebagai penyegar selepas make up). 3. Boleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan merawat rambut anda. (sembur pada kepala jika resdung/kerak) di kepala & migrain.
#

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Seronoknya bila guna produk yg boleh rawat masalah kulit kita, tapi at the same time produk tu selamat, 100% natural, chemical free & selamat even untuk baby!
Ada eczema, kulit kering, kulit kusam, nak kulit glowing, nak luka cepat sembuh? Serius banyak sangat kegunaan Royal Beauty Water ni!
Interested? Jom order!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

MANFAAT DAN KEGUNAAN ROYAL BEAUTY WATER SPRAY.. Sangat serbaguna!! Beauty water mempunyai ph di antara pH 4.0 - pH 6.0. Beauty water mempunyai kegunaan yang meluas termasuklah kecantikan, kesihatan & pembersihan.

14 Kebaikan dan Manfaat Beauty Water Untuk Kecantikan termasuklah:

1. Boleh merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat (guna acidic water)

2. Menghilangkan dan mengurangkan jerawat (guna acidic water). 3. Melembab dan menegangkan kulit anda.

4. Menjadikan anda awet mudah dengan melambatkan proses penuaan.

5. Mengelakkan kulit kusam dan kering.

6. Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma). 7. Boleh digunakan sebagai toner untuk mekap.

8. Berkesan untuk mengurangkan atau menghilangkan rasa mengantuk.

9. Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.

10. Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.. 11. Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda.

12. Mengstabilkan pH untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.. 13. Membantu mengurangkan migrain di kepala.

14. Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga baby.

Cara Penggunaan Royal Beauty Water :

1. Semburkan Beauty Water 3 - 4 kali sehari atau lebih. Jika wajah bermasalah/jerawat/jeragat, semburkan acidic water pada tempat bermasalah sahaja & biarkan 30 saat kemudian semburkan Beauty Water & biarkan kering sendiri.

2. Gunakan selepas membersihkan wajah / tengahari / sebelum tidur. (Boleh digunakan sebagai penyegar selepas make up). 3. Boleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan merawat rambut anda. (sembur pada kepala jika resdung/kerak) di kepala & migrain.

Beauty water pH 4.0 - 6.0 . Beauty water sangat hebat untuk pembersihan yang lembut pada kulit dan penjagaan rambut di rumah atau di salun kecantikan (termasuk kecantikan & kesihatan yang dinyatakan di atas)

1) Penjagaan Kulit
Sifat astringen air berasid pada beauty water mempunyai kesan besar dalam toning (mengencangkan atau mengetatkan yang menggeleber) dan pengukuhan kulit. Basuh muka dengan Beauty Water atau gunakan semburan.
#royalbeautywater
#manfaatroyalbeautywater

Nurulhuda kassim (@nurulhuda176)

Terik mentari d hway . shades + eye lightening mask + spray muka #royalbeautywater = sejuk sikit mata.

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

restock timeπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»beratus botol beratur utk stock in!
Lai...lai.. sapa nak borong! Fresh stocks just in! [ boleh tgk & baca manfaat Royal Beauty Water di previous post atau hashtag #manfaatroyalbeautywater ]
#royalbeautywater
#newstocks
#bikBbarumasukkerjaπŸ˜…
#loveuB

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Waktu2 angin bertiup sepoi2 petang ni membuai mata ni jadi layu2an... hampir2 nak menyerah kalah jugak tadi ni... tp tiba2 whatsapp masuk buat mata kita jd segar bugar seronok dapat testimony terbaru! Wowww!😱😱 seriously Kak L mmg impressed & teruja sbb dlm masa 1 harj shj, dah nampak perubahan yg menakjubkan... sblm nya dah cuba macam2 & dah spend beratus ringgit utk skincare semata2 nak merawat kulit yg bermasalah.. tqsm dearly sister😍 berkongsi pengalaman gembira ni dgn Kak L.. insyaAllah berminat nak jadi agent sbb sendiri merasai pengalaman kehebatan Royal Beauty Water ni, jadi senang nak share dengan lbh ramai agar yg lain blh dapat manfaat yg sama... thanx again dear😘😍 sayang awk ketat2...
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Yang sticker merah ni STRONG ACID.Nama je strong acid tp water base.. Dont worry.. Klu terminum @ masuk mata pun xpe.. Ph 2.6 sebagai antiseptic/toner..Fungsi dia bunuh kuman/germs.. Dlm few second it kills 99% germs... So klu ada masalah jerawat/eczema/gatal2/luka kat mana2 tubuh badan sgt sesuai spray secara kerap.. InsyaALLAH klu jerawat cepat kecut.. Gatal2 pun cepat hilang.. Banyak dah bantu eczema cronic.. Klu xde masalah tu semua spray as toner je.. Spray STRONG ACID selepas cuci muka, sebelum bedak / moisturiser / make up & biarkan kering... On top of that, STRONG ACID ni sgt2 best as feminine wash jugak, as deodorant jugak.. Sbb tpt2 nikan bacteria senang membiak, sbb tu kdg berbau.. So gatai2 kat bawah cepat lega & hilang.. Ketiak pun tak masyem! So sgt multi purpose tau!πŸ‘πŸΌ
Yang sticker biru ni BEAUTY WATER.. pH 6.0 Yg ni paling best sbb boleh dipakai pada bila2 masa...Sgt menyegarkan.. Berfungsi sebagai moisturizer.. Lagi kerap spray lagi cepat nampak hasil.. Kulit lebih lembut, moist, glowing... Klu lepas cuci muka, spray STRONG ACID dulu, biarkan kering, then spray Beauty water ni pulak.. Biarkan kering jugak... Then baru apply bedak/moisturiser cream/make up... & on top of that, boleh spray bila2 masa selepas bedak/ make up pun terbaik klu spray sekerapnya sepanjang hari.. (Kalau kita kejap2 nak spray, kejap2 nak spray all the timeπŸ˜„ sbb segar & best) Kalau rasa cam ngantuk pun, cuba spray, terus segar! Haaa, lagi satu nak habaq, klu simpan dlm peti ais, lagiii best.. Keluar peti ais terus spray, mmg rasakan la sendiri kesegarannya!

Yang sticker purple ni STRONG ALKALINE ph 11.5 dimana fungsinya boleh pecah & control minyak.. So utk kulit berminyak/open pores/control oil sesuai spray yg Strong Alkaline ni.. Dia jg berfungsi sbg make up remover.. Waktu sesuai spray sblm cuci muka & waktu nak tidur.. Keesokan bangun tidur nt skin lembab & glowing gitu.. #royalbeautywater
#skinsolution
#manfaatroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Ye ada ni haaπŸ˜….. Kak L tgh packing utk yg nak post hari ni.. masih banyak lagi yg belum siap sorting & pack.. harap bersabar & bertenang ya kesayangan sekalian😘.. yg belum DM, Whatsapp & reply pun ada lagi... nak cepat respond yg minta DM tu terus je whatsapp Kak L k.. +6012477719 insyaAllah kita selesaikan & reply satu persatu.. baru sempat nak ngadap ni setelah sekian lama kebusyan melanda... #royalbeautywater
#sapanakselitorderskalicepatwhatsappya

hydroGLOW HQ (@royalbeautywater_garlicbalm)

Lancome Make up artist recommends water ph5.5 which is the beauty water has proven to help all kinds of skin disease and providing the the skin the perfect ph inside out.
#royalbeautywater

hydroGLOW HQ (@royalbeautywater_garlicbalm)

Sesuai utk semua jenis kulit...kulit sensitif malah baby pon boleh guna royal beauty water ni.. #Repost royal_beautywater: Alhamdulillah... lega tengok masalah kulit sensitive selesai dengan penggunaan RBW secara konsisten & istiqomah.. pemakanan yang baik juga membantu mempercepatkan proses membaikpulih masalah jerawat kerana all the nutrients & vitamin semulajadi yang baik utk kulit membantu mempercepatkan proses ini.
#royalbeautywater
#acneproblem
#naturalskinsolution
#chemicalfree
#sensitiveskin
#irritation
#skincare
#skinsolution

Royal Beauty_Seremban (@royalbeauty_seremban)

Kulit yg kekurangan air menyebabkan kulit kita kekeringan, kusam, cepat berkedut, mengelupas, bersisik, kesan penuaan yang nyata.. semudah spray spray sahaja setiap masa, dimana anda berada, dengan Royal Beauty Water insyaAllah akan membantu menjadikan kulit lebih sihat, anjal, lembab, tegang, cerah & glowing secara semulajadi.... lets mereciks dengan Royal Beauty WaterπŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ€—πŸ€—πŸ€—
#skinsolution
#royalbeautywater
#beautywater
#letshydratetheskin
#naturalbeauty
#naturalproduct
#chemicalfree
#antiaging
#antiseptic
#glowing
#moisturising
#tightening
#refreshing

Cheese Tart Gebu In Town (@ayudinlegacy.official)

Maaf maaf maaf... πŸ˜“
.
Maaf la kalau post3 cistat montok Ayu buat uols yang duduk jauh dari sini terliur.. Ampunnn.. Sampai ade yang mintak diposkan hehehehe..
.
Cistat ni memang buleh pos dik, tapi nanti bila dah selamat terima jangan tanjat pulak kalau tengok cistat tu bertukar deco ngeri dari asal. Ade yang ke utara, ade yang ke selatan, ade yang tumbuh kulat. Cistat deco Minions jadik Momok-ions πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Kalau shell tart insyaAllah buleh pos. Tapi kalau cheese tart gebu maaf bebanyak yep. Kalau #RoyalBeautyWater buleh pos hehehehe πŸ˜„
.
Ade rezeki kita berurusan akan datang okei πŸ˜‰
.
#AyudinLegacy #CheeseTartGebu #CistatMontok #CheeseTartMontok

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Happy SUNday everyone😘 not only us, this pretty fresh hydrangea pun Kak L letak dalam Beauty Water supaya tahan lebih lama & maintain segar... Nak tau macamana nak memiliki your 'OWN PRODUCTION' of all range product ROYAL BEAUTY WATER, boleh whatsapp kak L... UNLIMITED USE of beauty water, antiseptic (matikan kuman) & cleanser (strong alkaline)... mandi pun dengan Beauty Water... MasyaAllah rambut lbh lembut mcm pakai conditioner so tak perlu guna conditioner dah... esp conditioner yg kebanyakan nya ada chemicalkan...kulit pun semakin lembut & lembab... glowing & cerah secara semulajadi sbb kulit dah bersih... mai roger Kak L naa... 😘#royalbeautywater
#beautywater
#naturalproduct
#chemicalfree
#greatwater
#freshness

NAK CANTIK NATURAL? (@naturalview.ss)

Alhamdulillah, kadang kita terlupa lihat sekeliling kita dan bersyukur. Tak semua yang kita ada orang lain turut ada. Tak semua yang orang lain ada kita juga sama ada. Tuhan sudah menetapkan rezeki masing-masing. Pandang lah orang yang lagi susah daripada kita, dan bersyukur lah. Juga jangan terlupa pada setiap rezeki kita ada rezeki orang lain.
Selamat berhari sabtu 😊
.
.
#royalbeautywater #90sbeauty #naturalviewss
More...