Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

IDEAL FOR :
Face
* Fastest cooling, soothing and calming effects
* Highest hydration
* pH Balanced - skin's optimal pH level formulation
* Controls oil effectively
* Refines pores
* Brighten skin
* Firms skin
* Cools eye to help reduce eye strain
* Suitable for all skin type to sensitive skin
* Use after make up for long lasting & natural look
* Moisturizes and nourishes skin
* Relieved tiredness, energizing
* Soothes skin after treatment
.

Body
* Refreshnes and soothes skin after exercise
* Soothes and calm skin
* Under hot sun to moisturize and refresh skin
.
For Babies
* Ideal skincare for babies
* Pre-nappy application
* Relieves nappy rashes ( red label )
.
Hair * Moisturizes hair
* Relieves hair drynes that leads to split ends
#royalbeautywater
#manfaatroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. masalah open pores dah semakin elok.. happy sgt dengan feedback dari costumer2 tersayang💝 thank you so much dear for sharing... bila dah happy dengan result happy nak repeat beli lagi.. thanx again😘😘😘
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#tightenpores
#openporessolution

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Hujan renyai petang ni mengundang sejuk... jom bancuh air panas... sambil2 kita check order uols & packing, aroma kopi & cekodok ni memang menggugat iman betul... jom minum petang dulu uols! Yang kat ofis tu, atau yang dalam perjalanan kemana2, spray2 Royal Beauty water jangan lupa! Segar & stay glowing💦💦💦💦💦
#royalbeautywater
#yukminumpetang

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Tuddiaa order dia.. sapa2 nak tambah pendapatan mai2 jadi agent RBW! Agent2 kami tak menang tangan ni ha, repeat order.. Alhamdulillah, kebanyakan costumer yang dah guna, mmg cari semula.. rezeki dikongsi bersama! Cecepat whatsapp ya🌟⭐️🔥
#royalbeautywater
#royalbeautywateragent
#extraincome
#spraysprayjeglowing

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Penyelesaian untuk masalah kulit anda yang selama ini menghadapi kulit kusam, kering, sangat berminyak, berjerawat, berjeragat, tona tidak sekata atau apa sahaja permasalahan yang anda alami, rehatkan & kembalilah kepada solusi natural yang lebih selamat & mudah.
.
Set Royal Beauty Water alhamdulillah banyak sudah membantu mereka yg mempunyai semua masalah di atas, boleh tengok di #royalbeautywatertestimony atau #testimonyroyalbeautywater untuk melihat hasilnya penggunaan Royal Beauty Water secara konsisten & istiqomah! Kebanyakan yang sudah mencuba, keep on repeat order kerana hasilnya sangat AWESOME!😍💝 Nak cuba, jangan tunggu lagi, boleh whatsapp segera, link di bio di atas😘🌸😍
#royalbeautywater
#natural
#chemicalfree
#stayglowing
#spraysprayjeglowing

natural skincare | shade dough (@cantik_chantek)

| MANFAAT DAN KEGUNAAN ROYAL BEAUTY WATER SPRAY
-
Sangat serbaguna!! Beauty water mempunyai ph di antara pH 4.0 - pH 6.0. Beauty water mempunyai kegunaan yang meluas termasuklah kecantikan, kesihatan & pembersihan.

1. Boleh merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat (guna acidic water)

2. Menghilangkan dan mengurangkan jerawat (guna acidic water)

3. Melembab dan menegangkan kulit anda.

4. Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan.

5. Mengelakkan kulit kusam dan kering.

6. Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma)

7. Boleh digunakan sebagai toner untuk mekap.

8. Berkesan untuk mengurangkan atau menghilangkan rasa mengantuk.

9. Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.

10. Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.

11. Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda.

12. Mengstabilkan pH untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.

13. Membantu mengurangkan migrain di kepala.

14. Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur sehingga baby.
-
CARA PENGGUNAAN ROYAL BEAUTY WATER :

1. Semburkan Beauty Water 3 - 4 kali sehari atau lebih. Jika wajah bermasalah/jerawat/jeragat, semburkan acidic water pada tempat bermasalah sahaja & biarkan 30 saat kemudian semburkan Beauty Water & biarkan kering sendiri.

2. Gunakan selepas membersihkan wajah / tengahari / sebelum tidur. (Boleh digunakan sebagai penyegar selepas make up)

3. Boleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan merawat rambut anda (sembur pada kepala jika resdung/kerak) di kepala & migrain.

4. Sifat astringen air berasid pada beauty water mempunyai kesan besar dalam toning (mengencangkan atau mengetatkan yang menggeleber) dan pengukuhan kulit. Basuh muka dengan Beauty Water atau gunakan semburan.

#royalbeautywater
#manfaatroyalbeautywater

natural skincare | shade dough (@cantik_chantek)

| Happy Sunday! Jom swimming 🏊️ hari minggu la hari untuk rilex2 chill & santaiiii. Jangan lupa, #spraysprayjeglowing! Air swimming pool klorin tinggi, so make sure bilas dengan Royal Beauty Water selepas swimming ya! Beauty water boleh balance kan semula pH kulit kita seperti asal.

#royalbeautywater
#beautywater
#theweekenders
#happyweekend
#grateful
#facemist
#beautymist
#naturalproduct
#chemicalfree
#imblessed

natural skincare | shade dough (@cantik_chantek)

| Testimoni : Alhamdulillah, apalagi yg lebih bahagia bila dapat testimoni kulit jauh lebih sihat, cantik, bersih & bebas masalah kulit yg dihadapi sebelum ini.

#cantikchantekfeedbacks | #rbwfeedbacks
-
Whatsapp 📲 011.1771.4348

#royalbeautywater #beautywater #beautyproducts #skincareproducts #naturalproducts #organicproducts #beauty #skincare #natural #organic #chemicalfree #parabenfree #malaysiabeautyproduct #malaysiaskincare

natural skincare | shade dough (@cantik_chantek)

| Tak kenal maka tak cinta uolls 😘
-
💦 Fine gentle mist for even the most sensitive skin
💦 Immediate cooling effect and a great sense of comfort
💦 Refresh, soothe & cool skin from sunburn
💦 Fix & refresh make-up
💦Use daily as moisturising face mist
💦Glowing your skin 👰

#royalbeautywater
#naturalfacemist
#facemist
#moisturizer
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

💦 Fine gentle mist for even the most sensitive skin.
💦 Immediate cooling effect and a great sense of comfort.
💦 Refresh, soothe & cool skin from sunburn .
💦 Fix & refresh make-up .
💦Use daily as moisturising face mist .
💦Glowing your skin👰🏻 .
#royalbeautywater
#naturalfacemist
#facemist
#moisturizer
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater

natural skincare | shade dough (@cantik_chantek)

| Nak lunch ke nak spray dulu ni? Happy lunch uolls, sambil lunch sambil spray la nampaknya dengan cuaca yg agak terik tengahri ni. No problem, Royal Beauty Water kan ada.

#royalbeautywater
#spraysprayjeglowing
#spraysprayjesegar

natural skincare | shade dough (@cantik_chantek)

| Testimoni : Psoriasis, eczema, gatal2, jerawat, sensitive skin. In sha Allah boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY SET kami. Mudah untuk dipakai dan sangat SELAMAT digunakan kerana ianya 100% NATURAL & bebas bahan kimia.

#cantikchantekfeedbacks | #rbwfeedbacks
-
Whatsapp 📲 011.1771.4348

#royalbeautywater #beautywater #beautyproducts #skincareproducts #naturalproducts #organicproducts #beauty #skincare #natural #organic #chemicalfree #parabenfree #malaysiabeautyproduct #malaysiaskincare
More...