Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Salam maghrib everyone! Bersihkan & segar2 kan wajah dengan Royal Beauty WaterπŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ dah masuk bulan Syaaban.... Mudah2an Allah sampaikan & jumpakan kita semua dengan Ramadhan yang dirindui.... Bulan Ramadhan biasanya yg ditunggu sebagai pesta ibadah.. waktu tu la ramaiiii yang akan order & makesure tak putus stock Royal Beauty Water sbb nak cantik menjelang Raya nanti plusssss inilah teman kesegaran yg terbaik, di siang hari yang kadang2 lesu & letih.. di malam hari peneman waktu solat terawikh & qiyamulaill.. yuk! Siapkan physical & mental utk Ramadhan kita....
#royalbeautywater
#spraysprayjesegar
#spraysprayjeglowingπŸ’¦
#spraysprayjeflawless

Royal Beauty Aqwa Miracle (@royalbeautyaqwamiracle)

Hello all beautiful ladies..dh ptg br nk update..kebizian sket ni aaa..kira btol2 RBW ni..stok utk 200ml dh hbs tggl 100ml je yg ada..sesuai utk yg suka travel tuu..
.
#royalbeautywater
#glowing
#tightening
#moisturising
#refreshing
#beautywater
#natural
#chemicalfree
#royalbeautywatertestimony
#manfaatroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Morning kak L. kite nak repeat order strong acid botol besar 1. ni kite punye sb tu je yg dah hbis. 2 lagi tu ade lg setengah ehehehe. sebelum tu kite nak share akak feedback latest. makin putih makin bersih. kite memang rajin spray yg strong acid sebab tu yg tu cepat habis. harini ade postage tak kak L?Okay lupe, gmbar 100% no edit no filter. lebeh tepat muke tanpe cover πŸ˜‚ -------------------------------------------------> Tqsm dear sister for the feedback.. really appreciate it... πŸ’•πŸ’“
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyroyalbeautywater
#skinsolution

hydroGLOW HQ (@royalbeautywater_garlicbalm)

Alkisah anak buah kena allergic dlm perjalanan blk ke kl..allergic muka naik gatal2 bengkak mcm gegata..mujurlah bwk royal beauty spray water 2.5 dlm beg..terus spray kerap2..kering je spray..dlm sejam kemudian alhamdulillah hilang bengkak td..gatal2 kulit kalau water 2.5 ni mmg terbaikkπŸ‘πŸ‘πŸ‘
#royalbeautywater

Royal Beauty Aqwa Miracle (@royalbeautyaqwamiracle)

#Repost @royal_beautywater with @repostapp
・・・
Kulit yg kekurangan air menyebabkan kulit kita kekeringan, kusam, cepat berkedut, mengelupas, bersisik, kesan penuaan yang nyata.. semudah spray spray sahaja setiap masa, dimana anda berada, dengan Royal Beauty Water insyaAllah akan membantu menjadikan kulit lebih sihat, anjal, lembab, tegang, cerah & glowing secara semulajadi.... lets mereciks dengan Royal Beauty WaterπŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ€—πŸ€—πŸ€—
#skinsolution
#royalbeautywater
#beautywater
#letshydratetheskin
#naturalbeauty
#naturalproduct
#chemicalfree
#antiaging
#antiseptic
#glowing
#moisturising
#tightening
#refreshing
#manfaatroyalbeautywater

Royal Beauty Aqwa Miracle (@royalbeautyaqwamiracle)

#Repost @royal_beautywater with @repostapp
・・・
Selamat tinggal KULIT KUSAM, selamat datang new BABY SKIN.. Syaratnya kena rajin spray! Tak susah, spray2 je pun! Malah segarrrr πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ€—
#royalbeautywater
#glowing
#tightening
#moisturising
#refreshing
#beautywater
#natural
#chemicalfree
#royalbeautywatertestimony
#manfaatroyalbeautywater

Royal Beauty Aqwa Miracle (@royalbeautyaqwamiracle)

Antara testimoni yg berjaya 😍😍
・・・
Alhamdulillah... testimony dari RBW agent kita😍 seronok sangat tgk perubahan kulit wajah dia.. tahniah sis Izzah, hasil consistent pakai RBW & sale RBW dia pun hebat.. #testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah.. ramai yang dah place order RBW... insyaAllah esok Kak L start pos ya... thank you so much costumers yg repeat orders, agent2 kesayangan yang keep on restock our Royal Beauty Water.. ada yang baru berminat nak jadi agent, insyaAllah dialu2kan.. semuanya bukan rahsia lagi... untuk mendapatkan kulit yang cantik, halus mulus perlu utk dapatkan kulit yg sihat dulu.. jgn lupa drink plenty of GOOD water & always spray our Beauty Water setiap masa dimana pun anda berada, semudah #spraysprayjeglowing πŸ˜˜πŸ‘ŒπŸΌπŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Kesegaran yang nyata πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦
NATURE & NATURAL, pilihan yang tepat & tak perlu was was πŸ’ž
#royalbeautywater
#itsallaboutwater
#ombak
#sea
#beach
#pangkorisland
#teluknipah

Royal Beauty Aqwa Miracle (@royalbeautyaqwamiracle)

Yang sticker merah ni STRONG ACID.Nama je strong acid tp water base.. Dont worry.. Klu terminum @ masuk mata pun xpe.. Ph 2.5 sebagai antiseptic/toner..Fungsi dia bunuh kuman/germs.. Dlm few second it kills 99% germs... .
.
So klu ada masalah jerawat/eczema/gatal2/luka kat mana2 tubuh badan sgt sesuai spray secara kerap.. InsyaALLAH klu jerawat cepat kecut.. Gatal2 pun cepat hilang.. .
.
Banyak dah bantu eczema cronic.. Klu xde masalah tu semua spray as toner je.. .
Spray STRONG ACID selepas cuci muka, sebelum bedak / moisturiser / make up & biarkan kering... On top of that, STRONG ACID ni sgt2 best as feminine wash jugak, as deodorant jugak.. Sbb tpt2 nikan bacteria senang membiak, sbb tu kdg berbau.. So gatai2 kat bawah cepat lega & hilang.. Ketiak pun tak masyem! So sgt multi purpose tau!πŸ‘πŸΌ .
.
Yang sticker biru ni BEAUTY WATER.. pH 6.0 Yg ni paling best sbb boleh dipakai pada bila2 masa...Sgt menyegarkan.. Berfungsi sebagai moisturizer.. Lagi kerap spray lagi cepat nampak hasil.. Kulit lebih lembut, moist, glowing... .
.
Klu lepas cuci muka, spray STRONG ACID dulu, biarkan kering, then spray Beauty water ni pulak.. Biarkan kering jugak... Then baru apply bedak/moisturiser cream/make up... & on top of that, boleh spray bila2 masa selepas bedak/ make up pun terbaik klu spray sekerapnya sepanjang hari.. .
.
(Kalau kita kejap2 nak spray, kejap2 nak spray all the timeπŸ˜„ sbb segar & best) Kalau rasa cam ngantuk pun, cuba spray, terus segar! Haaa, lagi satu nak habaq, klu simpan dlm peti ais, lagiii best.. Keluar peti ais terus spray, mmg rasakan la sendiri kesegarannya!
.
.
πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ .
.

whatsapp kak aqish
+60163939678 utk info lanjut & pembelian! .
.
Thankyou😘
.

#royalbeautywater
#spraysprayjeglowing
#naturalskintreatment
#beautywater
#antiseptic

Royal Beauty Aqwa Miracle (@royalbeautyaqwamiracle)

#Repost @royal_beautywater with @repostapp
・・・
1. BEAUTY WATER ( pH 6.0 - label biru)
β™₯️ Menegang dan menghaluskan kulit
β™₯️ Melembab & 'glowing'kan kulit
β™₯️ Mencerahkan kulit yg kusam
β™₯️ Boleh dijadikan toner untuk kulit & rambut
β™₯️ Mengurangkan 'white head'
β™₯️ Melindungi kulit dgn menjaga pH normalnya
β™₯️ Mencegah rosaknya 'acid mantle' sbg pelindung kulit
β™₯️ Menjaga agar fungsi tetap optimal
β™₯️ Melembutkan dan menyembuhkan akar rambut πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ .
2. STRONG ACID pH 2.5 (label merah)
ANTISEPTIC
β™₯️ Merawat & mengeringkan jerawat/acne
β™₯️ Membunuh jangkitan kuman
β™₯️ Membantu masalah gatal kulit / eczema
β™₯️ Pembersih tangan (sanitizer)
β™₯️ Membersihkan luka dan goresan
β™₯️ Membantu melegakan luka terbakar (melecur)
β™₯️ Sakit gigi
β™₯️ Sakit tekak dan ulser mulut (kumur spt listerin)
β™₯️ Membunuh psoriasis pada kulit
β™₯️ Membantu merawat luka diabetes
β™₯️ Di gunakan juga sbg 'feminine wash' utk wanita - sgt terbaik kerana ianya 100% natural & tiada kimia namun mampu membunuh kuman 99% dlm beberapa saat. πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ .
3. STRONG ALKALINE pH 11 (label purple)
>> OILY SKIN & OPEN PORES
β™₯️ Mampu membersih minyak & kotoran β™₯️ Buang kulit mati
β™₯️ Mampu mencegah & mengawal minyak yg berlebihan pada kulit
β™₯️ Mengecilkan liang pori kulit
β™₯️ Menanggalkan daki kulit (gosok)
β™₯️ MAKE UP REMOVER & super toner
β™₯️ Mengandungi elektron, oxygen yang tinggi sbg anti penuaan (awet muda) ANTI AGING πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ .
DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere!
.

Whatsapp +60163939678 😊
#royalbeautywater
#manfaatroyalbeautywater

Royal Beauty Aqwa Miracle (@royalbeautyaqwamiracle)

Waduh2 tgk video ni pun dh terasa freshnye tuu..musim2 panas ni mmg best spray2 kann 😍😍
.
#Repost @royal_beautywater with @repostapp
・・・
Its NATURE & NATURAL πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦
#royalbeautywater
#royalbeautywatertakepangkor

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Morning guys! Dah breakfast? Jangan lupa spray2 Royal Beauty water to stay hydrated & get a glowing & healthy skinnnnn occayπŸ˜πŸ˜˜πŸ’•πŸ’¦ Have A great day ahead lovelies😘!πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦
#royalbeautywater
#breakfast
#dontmissyourbreakfast
#spraysprayjeglowing
#awetmuda
#youngerskin
#kulitcantik
#drinkplentyofplainwater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

apa cara yg paling mudah nak dapatkan kulit cantik, lembab, hydrated, glowing & flawless? Tak perlu susah2 sapu2, gosok melekit2 segala bagai cream kat wajah tu... makan all the supplement yg macam2 ( ada sebahagian yg x selamat, tp bukan semua, mohon berhati2 ya) spray-spray je jemah, dah la senang, selamat sbb its natural & πŸ’― percent water base, segar & menyegarkan pulak tu.. syaratnya cuma kena istiqomah & rajin2 spray shj! Mudahkan?..insyaAllah akan nampak hasilnya yg awesome, base on pengalaman Kak L & costumer2 yg sgt berpuashati dengan set RBW & dah repeat berkali2😘Alhamdulillah... syukur! Boleh cantik secara natural & x perlu product yg ada bahan2 chemical yg terlarang chuols...
#royalbeautywater
#spraysprayjeflawless
#spraysprayjeglowingπŸ’¦

Royal Beauty Aqwa Miracle (@royalbeautyaqwamiracle)

Our new packaging love it so much..😍😍😘😘
.

1. BEAUTY WATER ( pH 6.0 - label biru)
β™₯️ Menegang dan menghaluskan kulit
β™₯️ Melembab & 'glowing'kan kulit
β™₯️ Mencerahkan kulit yg kusam
β™₯️ Boleh dijadikan toner untuk kulit & rambut
β™₯️ Mengurangkan 'white head'
β™₯️ Melindungi kulit dgn menjaga pH normalnya
β™₯️ Mencegah rosaknya 'acid mantle' sbg pelindung kulit
β™₯️ Menjaga agar fungsi tetap optimal
β™₯️ Melembutkan dan menyembuhkan akar rambut .
πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ .
2. STRONG ACID pH 2.5 (label merah)
ANTISEPTIC
β™₯️ Merawat & mengeringkan jerawat/acne
β™₯️ Membunuh jangkitan kuman
β™₯️ Membantu masalah gatal kulit / eczema
β™₯️ Pembersih tangan (sanitizer)
β™₯️ Membersihkan luka dan goresan
β™₯️ Membantu melegakan luka terbakar (melecur)
β™₯️ Sakit gigi
β™₯️ Sakit tekak dan ulser mulut (kumur spt listerin)
β™₯️ Membunuh psoriasis pada kulit
β™₯️ Membantu merawat luka diabetes
β™₯️ Di gunakan juga sbg 'feminine wash' utk wanita - sgt terbaik kerana ianya 100% natural & tiada kimia namun mampu membunuh kuman 99% dlm beberapa saat. .
πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ .
3. STRONG ALKALINE pH 11 (label purple)
>> OILY SKIN & OPEN PORES
β™₯️ Mampu membersih minyak & kotoran β™₯️ Buang kulit mati
β™₯️ Mampu mencegah & mengawal minyak yg berlebihan pada kulit
β™₯️ Mengecilkan liang pori kulit
β™₯️ Menanggalkan daki kulit (gosok)
β™₯️ MAKE UP REMOVER & super toner
β™₯️ Mengandungi elektron, oxygen yang tinggi sbg anti penuaan (awet muda) ANTI AGING .
πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦ .

DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.Use it anytime & anywhere!
.

Whatsapp +60163939678 😊
.

#royalbeautywater
#manfaatroyalbeautywater
#royalbeautywater #sayajual #sayajualfacemist #anticeptic #beautywater #miraclewater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Ramai yang tanya kalau satu set tu macamana Kak L? Setiap botol tu lain2 ke? Yes dear, satu full set adalah terdiri dari 3 botol yg berbeza warna labelnya, berbeza setiap pH spray & berbeza fungsinya setiap botol itu... 1. Strong Alkaline - Cleanser
2. Strong Acid - Antiseptic
3. Beauty Water - Glowing spray
If nak tau detail, boleh whatsapp Kak L, Kak L explain secara detail k! Thank you so much😘😍
#royalbeautywater
#fullset
#skinsolution
#beautyset
More...