PINK EARTH (@pinkearth_official)

@royal_beautywater .
βœ”οΈDah lama mencari solution untuk masalah jerawat awak😣
.
βœ”οΈDah cuba macam macam product tapi kulit wajah makin worse? 😰
.
βœ”οΈKesan tersalah guna skincare buat kulit jadi sensitive, kusam teruk?πŸ˜“
.
βœ”οΈ Kulit kering, dull, tona tak sekata?πŸ˜‘
.
βœ”οΈ Rimas dah dengan kulit berminyak, open pores yg semakin obvious?😫
.
βœ”οΈ Frackles / jeragat dah mula bertepek di wajah?Scary😱nya...
.
βœ”οΈ Kulit xde masalah sangat tp nak lebih glowing, cantik, halus, lembab & mulus?😍😍😍😍😍 Meh, tak mau cite banyak... Kak L dah dapat banyak sangat testimony semua masalah diatas, yg telah berjaya di atasi hanya dengan penggunaan disiplin Royal Beauty Water Set! #spraysprayjeglowingπŸ’¦ Solusi terbaik abad ini, treatment di rumah, dimana2 saje, secara natural & CHEMICAL FREE product! Sangat MUDAH & SELAMAT!... Syaratnya kena rajin, kerap & istiqomah spray mengikut protokol yg disarankan... insyaAllah pasti berhasil, dengan izin Allah... Nak try meh whatsapp Kak L +60124777199! Jangan tunggu lagi.. stock semakin menyusut....
#royalbeautywater
#skinsolution
#spraysprayjemulus
#naturalproduct
#chemicalfree

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

βœ”οΈDah lama mencari solution untuk masalah jerawat awak😣 βœ”οΈDah cuba macam macam product tapi kulit wajah makin worse? 😰
βœ”οΈKesan tersalah guna skincare buat kulit jadi sensitive, kusam teruk?πŸ˜“
βœ”οΈ Kulit kering, dull, tona tak sekata?πŸ˜‘
βœ”οΈ Rimas dah dengan kulit berminyak, open pores yg semakin obvious?😫
βœ”οΈ Frackles / jeragat dah mula bertepek di wajah?Scary😱nya...
βœ”οΈ Kulit xde masalah sangat tp nak lebih glowing, cantik, halus, lembab & mulus?😍😍😍😍😍 Meh, tak mau cite banyak... Kak L dah dapat banyak sangat testimony semua masalah diatas, yg telah berjaya di atasi hanya dengan penggunaan disiplin Royal Beauty Water Set! #spraysprayjeglowingπŸ’¦ Solusi terbaik abad ini, treatment di rumah, dimana2 saje, secara natural & CHEMICAL FREE product! Sangat MUDAH & SELAMAT!... Syaratnya kena rajin, kerap & istiqomah spray mengikut protokol yg disarankan... insyaAllah pasti berhasil, dengan izin Allah... Nak try meh whatsapp Kak L +60124777199! Jangan tunggu lagi.. stock semakin menyusut....
#royalbeautywater
#skinsolution
#spraysprayjemulus
#naturalproduct
#chemicalfree

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

STRONG ACID pH 2.5 (label merah)
.
πŸ’’ANTISEPTICπŸ’’
.
♦️ Merawat & mengeringkan jerawat/acne
♦️ Membunuh jangkitan kuman
♦️ Membantu masalah gatal kulit / eczema
♦️ Segera menghentikan darah sekiranya LUKAπŸ€•
♦️ Pembersih tangan (sanitizer)
♦️ Membersihkan luka dan goresan
♦️ Membantu melegakan luka terbakar (melecur)
♦️ Melegakan Sakit gigi
♦️ Sakit tekak dan ulser mulut (kumur spt listerin)
♦️ Membunuh psoriasis pada kulit
♦️ Membantu merawat luka diabetes
♦️ Sesuai menggantikan deodorant (hilang bau)
♦️ Di gunakan juga sbg 'feminine wash' utk wanita - sgt terbaik kerana ianya 100% natural & tiada kimia namun mampu membunuh kuman 99% dlm beberapa saat.
.
πŸ”΄πŸ”΄πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦πŸ”΄πŸ”΄
.
ANTISEPTIC

Instantly remove all the germs & bacteria on your skin surface area.
It helps to keep the skin healthy & hygiene.

DIRECTIONS : Hold spray bottle about 15-20cm from face, spray sparingly over entire face.
Use it anytime & anywhere! ------------------------------------ #royalbeautywater
#royalstrongacid
#solutionforacne
#musthaveinyourfirstaid
#musthaveinyourhandbag
#yourfirstaid
#spraysprayjeglowing

natural skincare | shade dough (@cantik_chantek)

| Happy Sunday! Moga yg baik2 yg indah2 sahaja utk hari ini.
-
ROYAL BEAUTY WATER SET
.
πŸ’¦ Fine gentle mist for even the most sensitive skin
.
πŸ’¦ Immediate cooling effect and a great sense of comfort
.
πŸ’¦ Refresh, soothe & cool skin from sunburn
.
πŸ’¦ Fix & refresh make-up
.
πŸ’¦Use daily as moisturising face mist
.
πŸ’¦Glowing your skin πŸ‘°

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Royal Beauty water adalah formulasi 'skin solution' secara natural, berasaskan 100% air yang bersifat sangat halus (senang & cepat diserap), mempunyai pH yg berbeza dimana ianya mampu menyelesaikan pelbagai jenis permasalahan kulit anda seperti kulit kusam, jerawat, kulit kering, kulit berminyak, pori terbuka, kulit sensitif, eczema, gatal gatal & sebagainya... .
Beauty Water SPECIAL EDITION - PINK ROSE mempunyai manfaat tambahan iaitu manfaat rose itu sendiri yang sangat baik utk kecantikan kulit & berbau wangi semulajadi ROSE! Very Sooth & calming... .
Antara manfaat Rose Beauty Water :
Air mawar membantu menyeimbangkan pH kulit dengan lebih baik. Ditambah pula dengan rasa segar setelah menggunakannya.
.
🌷Kandungan natural yang menyegarkan di dalam ekstrak mawar ternyata mampu membantu masalah kulit, seperti eczema, dermatitis, dan jerawat. Produk rose water ini sangat sesuai digunakan untuk anda yang sedang melakukan perawatan terhadap masalah jerawat / breakout.
.
🌷Rose Beauty Water ini juga mampu membantu memudarkan bekas jerawat atau luka pada wajah. Untuk merasakan manfaatnya, anda perlu menggunakannya secara rutin pada bahagian yang diinginkan. Jika dipakai secara rutin, bekas kehitaman akan berkurangan untuk penampilan yg lebih baik.
.
🌷 Kandungan natural yang ada di dalam rose water semakin disempurnakan dengan kehadiran antioksidan. Kandungan ini menambah manfaat air mawar yang dapat membantu melawan tanda-tanda penuaan, seperti flek hitam, wrinkle & eye bag.
.
🌷Ternyata, kelebihan yang dimiliki rose water memang memberikan sejuta manfaat untuk mempercantik kulit sambil tetap mempertahankan keremajaannya. Oleh itu, jangan ragu untuk memilih rose water sebagai produk yang dapat membuat kulit anda secantik bunga mawar.  Sempurnakan juga produk kecantikan anda dengan berbagai bahan natural lain yang juga memberi banyak manfaat untuk kesihatan kulit agar lebih bersih, muda remaja & halus.
#royalbeautywater
#royalbeautywaterrose
#naturalskincareroutine
#naturalskinsolution
#nature

natural skincare | shade dough (@cantik_chantek)

| Good morning & happy weekend beautiful 😘

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Good Morning! Happy weekend peeps! Start each day with a Greatful heart πŸ’
#behappy
#bebright
#beyou
#beyourself❀️ #royalbeautywater
#syukurselalu

natural skincare | shade dough (@cantik_chantek)

| Jangan lupa konsisten spray Royal Beauty Water utk tampak GLOWING! #spraysprayjeglowing

NATURALLY PRETTY 🌸 (@rarrabeautycafe)

Siapa cakap lelaki tak perlu jaga kulit?? Ofkos kena k!
.
ROYAL BEAUTY WATER lah jalan penyelesaian untuk mereka yang busy. Spray2 je glowing!!
.
.
#rarrabeautycafe #royalbeautywater

natural skincare | shade dough (@cantik_chantek)

| Suka pulak tgk review dia based on her experience menggunakan set RBW dia! Alhamdulillah dah berset2 dia pakai 😍 TQSM

NATURALLY PRETTY 🌸 (@rarrabeautycafe)

Good morning semua!!
.
Pepagi sebelum cuci muka jangan lupa spray2 dulu, pastu nanti masa nak cuci muka tu kulit rasa fresh2 gittew!
.
.
#rarrabeautycafe #royalbeautywater #spraysprayjeglowing

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Good am earthlings! Happy Monday! Moga yg baik2 yg indah2 saje utk hari ini.. .
ROYAL BEAUTY WATER SET
πŸ’¦ Fine gentle mist for even the most sensitive skin
.
πŸ’¦ Immediate cooling effect and a great sense of comfort
.
πŸ’¦ Refresh, soothe & cool skin from sunburn
.
πŸ’¦ Fix & refresh make-up
.
πŸ’¦Use daily as moisturising face mist
.
πŸ’¦Glowing your skinπŸ‘°πŸ»
.
#royalbeautywater
#haveagreatdayeveryone

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Jom ber 'CLAY MASKING' petang2 Ahad ni.. senang sgt nak DIY kat rumah... bancuh dengan Royal Beauty Water just perfectπŸ‘ŒπŸ»
.
Detox your skin once or twice a week the way everyday cleansers dont do. Australian Pastel Pink Clay Mask combined with pure botanical aloe vera, beet root, moringa & kaolin clay!
.
Australian Pastel Pink Clay Mask has more hydrating properties than other clays! It is very suitable for sensitive, dry and even mature skin! Pink clay is often a famous mask to rejuvinate dull skin, giving you a beautiful & healthier skin!
.
Get yours at @pinkearth_official [ DM for order ]
#royalbeautywater
#royalbeautywaterXpinkearth
#pinkearth
#pastelpinkclaymask

PINK EARTH (@pinkearth_official)

Yey! Ni testimony tentang 'whitehead' yg mudah tertanggal lepas pakai Australian Pastel Pink Clay Mask! Bestnyaaa! Dahlah syok waktu pakai clay mask sangat menyegarkan, Lepas pakai cuci pulak dengan @royal_beautywater lagi mantabb katanya! Alhamdulillah... thank you sis @sazaliah for the feedback😘😍😍😍😍
#pinkearth
#pastelpinkclaymask
#claymask
#testimonyaustralianpastelpinkclaymask
#royalbeautywater
#royalbeautywaterxpinkearth

natural skincare | shade dough (@cantik_chantek)

| HOW TO KEEP YOUR FACE CLEAN [ Part 1 ] :
-
1. Figure out what kind of skin you have. Is your skin dry, oily or normal? This is what you have to figure out so you can make sure you have the right face products.
If you have normal skin, your skin has the right balance of moisture, oil and durability. This is what you're trying to achieve with keeping it clean.
If you have oily skin you face might appear shiny, greasy or oil only a few hours after washing.
If you have dry skin, it's often flaky.
If you have sensitive skin, your skin is often tight or itchy and you experience allergic reactions when you come into contact with certain chemicals.
A lot of people have combination skin, where part of your face is oily while a different part is dry.
.
2. Use a simple face wash twice a day. Wash once in the morning and once in the evening. Everyone's skin is different and needs different things. You may have to test out a few different face washes to find the one that works best for you. What you really want from a face wash is something that cleans away dirt and germs and excess oils, but doesn't strip your skin of its healthy oils. Picking your cleanser is based on your skin type, how often you wear make-up, and how often you work out. For instance, if your skin is oily, you'll want a cleanser that has a low pH level, which will be more effective in cleaning the oil. If you have sensitive skin, you won't want the cleansers that are full of chemicals.
Avoid using ordinary soaps, which are too harsh for your face and can strip it of its natural oils.
It's best to rinse your face with warm water or cool water. Hot water strips the healthy natural oils from your skin.
You need to wash your face after exercising to get rid of any sweat and dirt and oils that might clog your pores. You may give a try our water base cleanser "Royal Strong Alkaline" to remove the dirt & oilsπŸ‘Œ
.
3. Pat your skin dry with a clean towel. Don't scrub your face dry, be gentle. The skin on your face is sensitive. Make sure that the towel is clean. Otherwise, you'll be transferring bacteria to your clean face.
More...