Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Siapa2 nak join postage RBW, esok last day ya... sebelum poslaju tutup untuk cuti raya..
#royalbeautywater
#naturalproduct

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Hahaaa.. ni testimony dari adik notty! Nak repeat order sebab dah habes pakai 1set waktu kak L promot masa kat Daurah Tajweed bulan lepas.. alhamdulillah dia suka sangat! Terus grab COMBO SET! Alhamdulillah, thank you so much adik cantik yg notty!😘😍❤️ #youknowwhoyouare 😅
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#royalbeautywater
#promosiramadhan
#promosisyawal
#comboset
#sale
#naturalproduct
#skinsolution

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Ramai yang tanya Kak L bila last day postage utk orderRoyal Beauty Water? Ok utk dpt barang sebelum cuti raya pos terakhir adalah 21/6/17 iaitu lusa, hari Rabu..... so sapa2 yang nak grab PROMOSI TERBAIKK COMBO RAMADHAN SYAWAL, mai cecepat whatsapp Kak L sebab kami pun tgh pulun packing utk postage hari ni, esok & lusa.... makesure awak2 semua tak terlepas peluang untuk grab COMBO SET ni, untuk kekal segar, flawless & glowing di hari raya nanti...😍😍😍😍untuk yang nak COD, kak L buat COD di subang jaya shj.. still available sehingga Jumaat, insyaAllah.. sapa2 leh mai self collect boleh whatsapp Kak L +60124777199
#royalbeautywater
#royalpearlcream
#spraysprayjeglowing
#spraysprayjecantik
#superjimat
#promosiramadhan
#promosisyawal
#beautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Hahaa.. tak tau suka dapat restock RBW ke atau suka hat FREE GIFT 🎁 tu! Kalau awak suka, Kak L lagi happy🤗🤗🤗 thank you so much dik! Im more happier❤️❤️❤️😍
#royalbeautywater
#RBWramadhansyawalpromo
#combobombasticsyawal
#comboglowingsyawal
#combohappysyawal

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Dah ramai yang grab this offer! Mmg AWESOME katanya! Our BEST SELLER item are now in COMBO! Meaning that there will be a SUPER SAVE deal for you not to missed out! JIMAT, ada DISCOUNT, ada FREE GIFT 🎁 lagi! Especially yang nak kulit glowing, wajah bersih & sihat di hari raya nanti... Apalagi cecepat whatsapp Kak L +60124777199, untuk tidak terlepas peluang hebat ini k! While stock last🎈🎁🎉
#RBWramadhansyawalpromo
#combohappysyawal
#comboglowingsyawal
#combobombasticsyawal
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Dah ramai yang grab this offer! Mmg AWESOME katanya! Our BEST SELLER item are now in COMBO! Meaning that there will be a SUPER SAVE deal for you not to missed out! JIMAT, ada DISCOUNT, ada FREE GIFT 🎁 lagi! Especially yang nak kulit glowing, wajah bersih & sihat di hari raya nanti... Apalagi cecepat whatsapp Kak L +60124777199, untuk tidak terlepas peluang hebat ini k! While stock last🎈🎁🎉
#RBWramadhansyawalpromo
#combohappysyawal
#comboglowingsyawal
#combobombasticsyawal
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Dah ramai yang grab this offer! Mmg AWESOME katanya! Our BEST SELLER item are now in COMBO! Meaning that there will be a SUPER SAVE deal for you not to missed out! JIMAT, ada DISCOUNT, ada FREE GIFT 🎁 lagi! Especially yang nak kulit glowing, wajah bersih & sihat di hari raya nanti... Apalagi cecepat whatsapp Kak L +60124777199, untuk tidak terlepas peluang hebat ini k! While stock last🎈🎁🎉
#RBWramadhansyawalpromo
#combohappysyawal
#comboglowingsyawal
#combobombasticsyawal
#royalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

💦 Fine gentle mist for even the most sensitive skin 💦 Immediate cooling effect and a great sense of comfort 💦 Refresh, soothe & cool skin from sunburn 💦 Fix & refresh make-up 💦Use daily as moisturising face mist 💦Glowing your skin👰🏻 #royalbeautywater
#yournaturalskinsolution
#spraysprayjeglowing
#chemicalfreeskincare

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Parcel2 combo sudah mula diposkan... yang dah place order tp masih belum buat bayaran, boleh buat bayaran so that Kak L boleh pos skali.. insyaAllah.. thank you so much! Ramai yg nak glowing wink wink raya nanti😉😉😉. Ada sebahagian yg RBW mmg dah habes, so nak repeat order.. so just nice lab tgk SALE ni kan? ada sebahagian, masih ada tp nak buat stock, takut nanti nak raya pos dah cuti, stock RBW pulak habes... Nak berjalan raya kesana kemari mesti ada RBW disisi utk remain segar, fresh & glowing kan..... ok yg belum berkesempatan whatsapp Kak L, meh whatsapp cecepat... sementara PROMOSI RAMADHAN SYAWAL masih berjalan.. sangat berbaloi2 uols! Ada free gift cantek2😍😍😍😘😘😘... while stock last ok.. habes jangan nanges kat Kak L tau..
#royalbeautywater
#combohappysyawal
#combobombasticsyawal
#comboglowingsyawal
😍😍😍😍😍😘😘😘😘❤️

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Alhamdulillah hari ni Kak L & my sister Deeyana, delivery Royal Beauty Water - Combo Bombastic Syawal & cookies raya @deeyans_signature untuk Sis Salina dari Brunei... Alhamdulillah, finally ada rezeki berjumpa setelah sekian lama berhubung thru whatsapp shj😊😘😍 thank you so much sis.. ada rezeki kita jmpa lagi ya.. happy shopping raya di Malaysia🤗
#royalbeautywater
#alhamdulillah
#thankyou

Royal Beauty Aqwa Miracle (@royalbeautyaqwamiracle)

Alhamdulillah..another review frm satisfied customer..apalagi uolls yg nk gebu gebas fresh2 di hari raya nanti..yg penting no chemical ok..promo ramadhan & syawal still on 😍😍
.
#royalbeautywater
#glowing
#tightening
#moisturising
#refreshing
#beautywater
#natural
#chemicalfree
#royalbeautywatertestimony
#manfaatroyalbeautywater

Royal Beauty Aqwa Miracle (@royalbeautyaqwamiracle)

Alhamdulillah..another review frm satisfied customer..apalagi uolls yg nk gebu gebas fresh2 di hari raya nanti..yg penting no chemical ok..promo ramadhan & syawal still on 😍😍
.
#royalbeautywater
#glowing
#tightening
#moisturising
#refreshing
#beautywater
#natural
#chemicalfree
#royalbeautywatertestimony
#manfaatroyalbeautywater

Royal Beauty Aqwa Miracle (@royalbeautyaqwamiracle)

Alhamdulillah..another review frm satisfied customer..apalagi uolls yg nk gebu gebas fresh2 di hari raya nanti..yg penting no chemical ok..promo ramadhan & syawal still on 😍😍
.
#royalbeautywater
#glowing
#tightening
#moisturising
#refreshing
#beautywater
#natural
#chemicalfree
#royalbeautywatertestimony
#manfaatroyalbeautywater

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

Masalah jeragat & kulit kusam... my lovely costumer ni pernah tanya, macamana nak solve masalah kulit kusam, jeragat dia yg semakin obvious disebabkan faktor umur.. nak2 bila en husband dah mula tegur, & pesan soh cari solution... bila kak L dapat new product ni, segera teringat kat few costumers yg mengadu masalah yg sama.... Alhamdulillah selepas sebulan pakai, kakak ni nak repeat order krim mutiara majestic royal ni on top of dah beberapa kali repeat order RBW yg semua satu family, anak beranak pakai.. best sangat katanya guna RBW combine dengan krim mutiara asli ni.. Alhamdulillah syukur.. ni dah nak repeat order utk stock raya... Jumpa hari tu, mmg nampak wajahnya yg semakin bersih, berseri2 & nampak lembab... Alhamdulillah happy & suka sangat guna this both product katanya... Alhamdulillah...
#royalpearlcream
#royalbeautywater
#royalbeautywatertestimony
#testimonyamajesticroyalpearlcream
#pearl
#mutiara
#mutiaraasli
#organik

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

APAKAH PARABEN?
================
.
Parabens adalah bahan kimia yang digunakan sebagai pengawet. Ia digunakan untuk melawan bakteria dan kulat. Hampir semua parabens yang digunakan sebagai bahan pengawet adalah buatan manusia dan bukan dari sumber semulajadi. PARABENS boleh diserap melalui sistem kulit, darah dan penghadaman. Paraben boleh ditemui sebagai methylparaben, ethylparaben,propylparaben, butyparaben,isopropylparaben yang terdapat dalam alat solek/ kosmetik.
.
BAHAYA PARABEN
===============
.
1) Paraben ni menyerupai hormone dan ia boleh mengganggu fungsi sistem endocrine. Ia boleh menyebabkan kerosakan kepada sistem badan seperti tiroid, ovari, hypothalamus dan juga sistem peranakkan lelaki
.
2) Penghasilan estrogen yang tidak normal akan merangsang kanser payudara. Penyerapan paraben boleh menggalakkan penghasilan estrogen yang tidak normal. Ini boleh dijadikan alasan yang cukup besar untuk anda menjauhi produk yang mengandungi paraben
.
3) Paraben boleh memasuki salur darah walaupun hanya sapuan diatas kulit. Paraben yang diambil melalui kulit atau sapuan adalah lebih pekat berbanding melalui minuman iaitu sebanyak 10 kali ganda.
.
4) Sekiranya mempunyai kulit yang sensitif, paraben akan menyebabkan reaksi allergi dan ruam kulit. Kebanyakkan produk penjagaan kulit mendakwa ia adalah selamat untuk kulit sensitif walaupun mengandungi paraben. Penggunaan paraben dalam kuantiti yang amat rendah, dalam jangka masa panjang boleh menyebabkan masalah kulit yang serius.
.
.
Pastikan dalam produk kosmetik yang anda guna bebas PARABEN.
.
MAJESTIC Royal Pearl Cream adalah atlternatif terbaik untuk anda. MAJESTIC Royal Pearl Cream adalah product yang bebas kimia merbahaya dan mendapat kelulusan daripada KKM.
.
Inn Shaa ALLAH selamat digunakan dan anda akan kelihatan cantik bak bidadari.
#krimmutiaramajesticroyalpearl
#majesticroyalpearlcream
#organik
#royalbeautywater
#pearl
#mutiara
#mutiaraasli

Royal Beauty Water Official-HQ (@royal_beautywater)

4 punca kulit kusam dan berminyak?
-----------------------------------------
.
1. Kulit kusam terjadi bila kulit kita tak cuci betul2..so kulit mati atas tu tak keluar..jadi dia bertempek lah atas muka..sebab bila kita keluar or duduk dalam rumah sekali pun..habuk kotoran akan melekat di muka kita..jadi bila dah berkumpul..jadilah kulit kusam..kulim kusam sememangnya buatkan wajah nampak tak menarik..walaupun berkulit putih..tapi nampak kusam..tak bermaya..boleh juga dikatakan kulit nampak kotor..ops!
pernah tak korang tengok someone yang walaupun kulit dia ada jerawat or berkulit gelap, nampak cantik..berseri..pernah?pernah tak korang nampak kulit seseorang tu licin, putih tapi macam tak bersinar..tak berseri.. 2. Cara pemakanan
Selalu makan makanan yang berminyak, berlemak dan makanan ringan. kurangkan makanan2 seperti ini untuk menjaga kulit anda supaya lebih sihat.
.

3. Aktiviti seharian
Aktiviti harian yang kurang produktif seperti kurang bersenam, tidur yang tidak cukup, peningkatan usia dan banyak lagi. Semua ini akan menyebabkan kulit menjadi berminyak, lebih cepat kerepot dan menua.
.

4. Salah memilih produk kosmetik.
Pemilihan produk kosmetik yang mempunyai bahan2 kimia yang terlarang seperti merkuri, hidrokinon dan parabane menyebabkan kulit muka menjadi rosak. Seharusnya pemilihan priduk kosmetik adalah 100% dari bahan organik. .
Nak tips2 lagi penjagaan kulit muka??
FOLLOW la kami rapat2 tau.

#puncakulitkusam
#kulitkusam
#royalbeautywater
#majesticroyalpearlcream
#krimmutiaramajesticroyalpearl
#organik
More...