Get Gorgeous (@getgorgeousstl)

Ready for polo! ☀️🐴🏆We're here (with a really hot human in a full wolf suit🔥). Come see us. Match starts at 4! Just 15 min from Chesterfield, FYI. 👩🏼‍⚕️💛🍌#endangeredwolfcenter #poniesforwolves #savethewolves #saveyourskin

Fake Bake (@fakebakepl)

Jakie plany macie na wieczór...? Na spokojnie czy imprezowo? 💃🏽😴 Jakie by nie były, opalenizna zawsze miłe widziana 😉
• Fake Bake Spray tan - 60 Minutes 💥💥💥
#sobota#saturday#evening#beautyblogger#opalanienatryskowe#spraytan#fit#fitgirl#beauty#fashion#black#fakebake#fakebakepl#fakebakeathome#fakebake60minutes#zdrowa#opalenizna#opalajsiezdrowo#followthesun#saveyourskin#

PerfectWhiteSkinCare by Erdina (@erdina.mj)

KALAU SCANDAL DENGAN POSMAN pun tak dapat FREE POS

kalau seller bagi free pos bukan bermakna dia ada affair sulit dengan abg2 posmen
tapi seller tu dah mengurangkan untung sendiri
dengan kata lain " kalau untung 1 produk mungkin rm10
sebab dia bagi free pos , untung dia berkurang menjadi rm3/rm4 "

bila seller pergi untuk pos barang
dia tetap kena bayar cas pos walau apa pun hubungan seller tu dengan abg posmen hehe
jadi sebenarnya tiada ISTILAH FREE POS
istilah yang lebih tepat " seller kurang untung "
.
. ** erdina beauty
Basic set :RM120
Combo set: RM160
Serum: RM50
harga termasuk pos ( saya kurang kan untung utk tanggung pos cik ) 😂😛 #erdinabeauty
#teamcikmisi #saveyourskin #SAYNOTOMERCURY #erdina #erdinabeautyskincare #erdinaselangor

Gabriella (@glacopo)

#toneandtan @nubarre Opening mid-September! ☀️ Barre fitness focuses on isometric strength training. (holding your body still while you contract a specific set of muscles) Small movements - Big results 👆🏻🙆 #loveyourbody #treatyourbody #fit #dancerspose #barrelaval #bootybarre #barre #barrefitness #pulse #barrebabes #nubarre #getlean #getleanatthebarre #sunlesstan #saveyourskin #glow #nudalaval #nuda 💪💕

Fake Bake (@fakebakepl)

Hello weekend 💃🏽💃🏽💃🏽 My witamy sobotę wraz z opalenizną Fake Bake 60 Minutes 💥💥💥 Ekspresowa opalenizna, której stopień zależy od czasu trzymania kosmetyku na skórze. Jednak niech was nie zmyli efekt zaraz po, gdyż opalenizna rozwija się do kilkunastu godzin od pierwszego prysznica 😊 maksymalną opalenizną cieszysz się dzień po aplikacji 🍫🍫🍫 Foto @mybeautyco 😍❤️

#fakebakepl#fakebake#fakebakeathome#fakebakefamily#tan#tanning#tanned#legs#brown#opalone#nogi#summer#lato#bestproduct#summerlook#shorts#jeans#zdrowa#opalenizna#bezslonca#bezparabenow#beauty#beautyblogger#najlepszy#fakebake60minutes#weekend#saturday#followthesun#saveyourskin

Fake Bake United (@fakebakeunited)

As we continue to celebrate our #SaveYourSkin campaign month, we want to encourage you to Fake it, not Bake it! ❤️️ Use SAVEYOURSKIN at checkout for 20% off 😍 #FakeBake

Novama Arif Wibowo (@godswill_tattoo)

Ini alasan kami tidak melayani tattoo dengan menggunakan henna atau tattoo temporary.
Bukan karena harga yang jauh lebih murah dibanding dengan tattoo permanen tapi kami menghindari seriko complain dari customer kami yg memiliki alergi terhadap tinta tattoo temporary yg digunakan.
Anjuran kami untuk kalian yg mau mentattoo tubuh kalian dengan tinta henna atau tinta tattoo temporary lain yg digunakan hendaknya coba terlebih dahuli tinta tersebut ke kulit anda satu titik dan tunggu 2x24 jam.Jika tidak terjadi apa2 terhadap kulit anda berarti anda termasuk dalam orang yang tidak alergi dengan tinta tattoo temporary yg hendak digunakan.Dengan kata lain anda aman mengaplikasikan tattoo temporary ke tubuh anda.
Semoga sedikit informasi kami dapat menambah wawasan yang bermanfaat bagi kita semua.
Selamat siang dan selamat berakhir pekan.
#godswilltattoo
#tattoo
#temporary
#tattootemporary
#information
#healtylife
#smartchoices
#saveyourskin

PerfectWhiteSkinCare by Erdina (@erdina.mj)

HARGA PROMO HANYA UNTUK 500 KOTAK TERAWAL SAHAJA! 💙Basic Set .
.
📌HARGA PROMO: RM 120sm, RM 125s
.
📍Normal price: RM 149.90sm// ss tambah RM5
.
💙Combo (plus serum)
.
.
📌HARGA PROMO: RM 160sm// RM 165 ss .
.
📍Normal Price: RM 190sm// RM 195ss
.
. 💙SERUM SAHAJA
RM 50sm
RM 55ss
.
.
Stock makin menipis!!! Jangan lepaskan peluang anda!!! Nanti melepas 😉
#teamcikmisi #erdinabeauty #erdinabeautyselangor #erdinabeautygombak #uia #saveyourskin #SAYNOTOMERCURY #kulitsihat #kulitputihgebu

Tan&Go. (@tan.and.go)

#Repost @nicoriedel (@get_repost)
・・・
Feliz finde largo amigos! Así de piola estoy en Iguazú! 🚿 🌴 Una escapada emocionante a la naturaleza. Y como me protejo del sol, tengo un súper color de @tan.and.go ☀️#sun #instadaily #picoftheday

@nicoriedel felices vacaciones!! 🙌🏼☀️💦💣 #solsinsol #bronceado #bronceadosaludable #outfit #outfitoftheday #cuidate #sunlessspray #piel #skin #salud #saludable #saveyourskin #color #argentina #buenosaires #sunless #sunlesstan
More...